מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אין טעם באזעקות רועשות

Yuv_Coehn
06-02-2020, 13:52
יש לי אזעקת ביפר (של Scorpio) עם שלט שמתריע כל פעם שמשהו קורה עם האופנוע, שיש בה גם סירנה שמצפצפת.

אתמול איבדתי את השלט (יחד עם המפתחות להכל חוץ מהמפתח סוויץ', תודה לאל) בטיול והסירנה שבאזעקה לא הפסיקה לצפצף. נסעתי יום שלם, מאות קילומטרים, עברתי במחסומים צבאיים ומשטרתיים עם אזעקה צורחת ווינקרים מהבהבים וכלום... מקסימום קצת מבטים ופאדיחות. אף אחד לא שואל/בודק אם אני גנב. הכי חשדנים היו כמה רוכבים שעברתי לידם.

אפילו תוך כדי הטיול שניסיתי לפרוץ לעצמי לארגז בצורה הכי חשודה שיש, באמצע היום, לאף אחד לא אכפת.

מדהים כמה ישראלים הם אדישים.

אני אגב מעכשיו כיביתי את הסירנה, אין טעם בשטות הזאת.

ModChiP
06-02-2020, 14:20
האזעקה מטרתה להתריע לך- בעל הכלי, לא לעוברים ולשבים.

Yuv_Coehn
06-02-2020, 14:24
האזעקה מטרתה להתריע לך- בעל הכלי, לא לעוברים ולשבים.

דווקא נראה לי שמטרתה גם לתת לבעל הכלי שקט נפשי שאם היא תצפצף זה יבריח גנבים / יגרור תשומת לב למי שליד האופנוע, בנוסף ללהתריע לך.

השושנים
06-02-2020, 14:25
כשגנב עובד בלילה ובשקט ומנסה לבצע זממו, ברגע שהאזעקה מופעלת הוא בורח כי אין לו מושג מי שומע ויגיב!

Paz
06-02-2020, 14:34
גם ככה אזעקה רועשת כבר לא חוקית.

lokimonster
06-02-2020, 14:56
מאידך
גנב מחוכם יטריד את האזעקה עד שהבעלים יתיאש ואז פלופ אין אופנוע
יותר מתוחכם יביא סורק תדרים.
הכי מתוחכם יביא את ארנולד שוונצנגר שירים את האופנוע ב45 מעלות ואז מתג הכספית ינוטרל ( טוב נסחפתי).

https://youtu.be/ADFz4JYOVWw

קידוזו
06-02-2020, 16:57
אני גם חושב שאזעקות כבר לא מפעילות אף אחד (חוץ ממני).

ModChiP
06-02-2020, 17:03
תכניס לעצמך לראש שאזעקה פועלת מטרתה להתריע לך ורק לך, כי גם אם יסתובב ברחוב גנב עם חולצה שכתוב עליה "גנב" ועם דיסק שמרעיש ואזעקות מצפצפות, אף אחד לא יעשה כלום חוץ מבעל הכלי שאם יש לו מזל, הוא ישמע את האזעקה.

פשוט וקל.

קידוזו
06-02-2020, 17:25
יש לי רעיון למנגנון הפעלת אזעקה פשוט לרוכבים עם חניה ליד הבית אלה ליד המיטה או שנאוצר רעב בחצר.
יש כאן גנבים או משקיעים פוטנציאלים?

lokimonster
06-02-2020, 18:11
צריך את טראמפ והחוק האמריקאי.
כשפולשים לך לשטח אתה קודם יורה ואחרכך קורא לשריף שיפנה את הגופה ויגיש את החשבון למשפחת הגנב
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200206/5ae7d0643550a0365f9bd5096c53957a.jpg

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

alexsupreme
06-02-2020, 21:41
ישראלים לא אדישים, פשוט לא ממהרים להתאבד בשביל רכוש של מישהו אחר.
מילה אחת לא במקום בארץ ואתה נדקר. מי צריך את זה?

קידוזו
06-02-2020, 21:49
ברוב ישראל מילה לא במקום ואתה נדקר? אני זורק הרבה מילים כשצריך ואף אחד לא ניסה לדקור אותי. ישראלים לא אדישים, זה פשוט לא מגיע אליהם כהתרעת אמת. מהאזעקות שהם ברוב המקרים סימן לכלום מעבר למטרד די נמאס. כשיש תאונה או מישהו במצוקה כמעט תמיד אני רואה שעוצרים.

MasterOz
06-02-2020, 23:51
1. אתה יכול לרכוש שלט חדש ולתכנת אותו לאזעקה הקיימת
2. אם מהתחלה היית עושה קוד חלופי באמצעות האיתות...היית יכול לנטרל אותה
3. אם היית מתקין עלוקה של סקורפיו למשאבת הדלק...לא היית יכול להניע את האופנוע - אולי גם הגנב הפוטנציאלי
( אני לא רואה טעם רק בסירנה מצפצפת )
4. יש בשלט המקורי אופציה להשתקת הסירנה ולהשאיר ציפצוף ורטט בשלט בלבד
5. אז...אם כיבית את האזעקה, מה הטעם באזעקה? אני מוכן לקבל אותה ממך...ארכוש לה שלט חדש
6. כפי שכבר אמרו כאן...הלוואי וזה היה מעניין מישהו אבל בחברה שלנו...אדם לאדם, גועל נפש

ModChiP
07-02-2020, 00:08
פעם מישהו תיאר את זה ממש יפה באחד מקבוצות הפייסבוק.
אם לגנב מסויים אין פחד לנסוע על כלי מצפצף/ לחתוך מנעול באמצע היום/ לשבת על כלי מסויים עד שהוא מצליח לפרוץ אותו וכל זה באמצע היום- לא ב 2 בלילה,
כנראה שאין לו פחד ואין לו מה להפסיד, ואנשים שאין להם מה להפסיד הם הכי מסוכנים.

כנראה שיש כאלו שמצפים שהישראלי הממוצע שעובר ברחוב ושומע אזעקה מצפצפת ילך וידפוק כדור בראש של מי שנמצא הכי קרוב לכלי.

Yuv_Coehn
07-02-2020, 15:20
1. אתה יכול לרכוש שלט חדש ולתכנת אותו לאזעקה הקיימת
2. אם מהתחלה היית עושה קוד חלופי באמצעות האיתות...היית יכול לנטרל אותה
3. אם היית מתקין עלוקה של סקורפיו למשאבת הדלק...לא היית יכול להניע את האופנוע - אולי גם הגנב הפוטנציאלי
( אני לא רואה טעם רק בסירנה מצפצפת )
4. יש בשלט המקורי אופציה להשתקת הסירנה ולהשאיר ציפצוף ורטט בשלט בלבד
5. אז...אם כיבית את האזעקה, מה הטעם באזעקה? אני מוכן לקבל אותה ממך...ארכוש לה שלט חדש
6. כפי שכבר אמרו כאן...הלוואי וזה היה מעניין מישהו אבל בחברה שלנו...אדם לאדם, גועל נפש

אני כרגע עם השלט השני שהמסך שלו שבור (החלפתי אותו באחד חדש, שהלך לאיבוד השבוע) וכיביתי באמת את האופציה של השתקת הסירנה והשארתי רק את ההתרעה בשלט (סאונד ורטט עוד עובדים).
כשקיבלתי את האזעקה שמתי את האופציה של כיבוי האזעקה דרך הווינקרים, רק שזה לא באמת עבד. כנראה כשאתה מקודד שלט חדש זה מאפס את זה.

1122
07-02-2020, 16:01
יש בית אצלי ברחוב שהבעלים קבוע מפעיל את האזעקה שהוא לא נמצא בבית והכלב נמצא בתוכו

על בסיס קבוע 6 ימים בשבוע ואפילו לפעמים 7 באיזה שעה שלא תעבור ביום ליד הבית תשמע את האזעקה מצפצפת
כמה שהתלוננתי למשטרה ובאו אליו לבית האידיוט ממשיך להפעיל אותה, והעובדה שהיא מצפצפת ומודיעה לו על זה לא מעניינת אותו בכלל. והוא מבחינתו ממשיך להפעיל אותה כול יום, שיזדיינו כולם. מה הטעם בלהפעיל אזעקה אם אתה מתכוון להתעלם ממנה?

ועל זה נאמר זאב זאב. ישראלים זה עם מפגר :)

popcor3n
07-02-2020, 17:32
הביפר שלי כל עוד הוא עובד, לא מאפשר להניע את האופנוע.