התחברות

צפייה בגרסה מלאה : לגבי הזעקה האחרונה?

אני
11-03-2020, 15:13
קניתי כלי משומש עם הזעקה האחרונה לפני שבוע ,התקשרתי אליהם כדי לעשות העברה על שמי והנציגה טוענת שאי-אפשר כי בעל המנוי הקודם ביטל את המנוי שלו ואני צריך להתקין את המערכת מחדש בעלות של 2000 שקל, קרה למישהו ? למה אני צריך לשלם על התקנה למרות שיש בכלי את המערכת?

אני
11-03-2020, 15:17
הקטע התקשרתי אליהם פעמים בפעם הראשונה ביקשתי לחדש את המנוי אז היא אומרת לי "אתה צריך לשלם 2000 שקל בלי להגיע ויפעלו לי את המערכת", ובפעם השניה בשביל לעשות העברה למערכת והיא אומרת שאי-אפשר ואני צריך להתקין מחדש ולהגיע למקום גם בעלות 2000 שקל, זה מרגיש לי שהם די מנסים את שיטת המצליח.

JoKeR
11-03-2020, 15:18
זה לא בדיוק ההתקנה אלה החלק הביטוחי של המערכת, (החלק של השוות כלי או כסף) זה בפועל ביטוח וגם אם יש לך את המערכת אתה צריך לשלם את החלק הזה

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

ofir
13-03-2020, 01:05
לא מזמן מכרתי אופנוע.
העברי אותו עם המערכת, ורק לאחר מכן התקשרתי לבטל.

בעלות של 200 ש"ח יפרקו את המערכת ויעבירו אותה אל הכלי הבא שלי.(או אליי, עד הכלי הבא שלי...)
פה יצאתי חומוס, ואני אבקש מהקונה - אם יסכים, להגיע לפירוק של המערכת בתל אביב...
זה דורש תיאום מראש.

הייתי לקוח שלהם 5 שנים - ישנתי בשקט. יחסית.

matanbar26
13-03-2020, 01:14
זה לא בדיוק ההתקנה אלה החלק הביטוחי של המערכת, (החלק של השוות כלי או כסף) זה בפועל ביטוח וגם אם יש לך את המערכת אתה צריך לשלם את החלק הזה

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

איזה "חלק ביטוחי"?
המערכת כבר בכלי, רק צריך להפעיל אותה.
נגיד כמה מאות שקלים זה סביר, אבל למה לקחת 2,000 ₪ על מערכת שכבר נמצאת בכלי?

mudale222
13-03-2020, 02:52
כי הם מוכרים לך בפועל גם ביטוח לא רק אזעקה.
אם תעשה את המסלול שלא מחזירים כסף על גניבה של הכלי אז אני מנחש שפתאום זה יהיה כמה מאות שקלים או פחות.

matanbar26
13-03-2020, 11:20
הם לא מוכרים "ביטוח".
הם מוכרים מערכת איתור ומתחייבים על החזרת הכלי במקרה גניבה (כמובן בתנאים מסוימים).
ניחא הייתה אומרת לו "עלות פתיחת מנוי זה 2,000₪" אבל אמרו לו עלות התקנה למערכת שכבר מותקנת.
אם אני אתקשר עכשיו יגידו לי בדיוק אותו דבר נכון? עלות התקנה היא x ומנוי חודשי זה y.
איך זה נשמע הגיוני?

Shasha127
13-03-2020, 12:27
הטעות היחידה שלהם שהם כל הזמן חוזרים עליה שוב ושוב ומעצבנים אנשים היא ההגדרה של "התקנה מחדש". לא יקרה כלום אם יקראו לילד בשמו ויגידו אתה נדרש לחוזה/מנוי חדש איתנו בעלות של X כסף על מנת שנוכל להפעיל את המערכת ולספק לך את השירות וההתחייבויות שמגיעות איתו מצידנו.

mudale222
13-03-2020, 16:21
הם לא מוכרים "ביטוח".
הם מוכרים מערכת איתור ומתחייבים על החזרת הכלי במקרה גניבה (כמובן בתנאים מסוימים).
ניחא הייתה אומרת לו "עלות פתיחת מנוי זה 2,000₪" אבל אמרו לו עלות התקנה למערכת שכבר מותקנת.
אם אני אתקשר עכשיו יגידו לי בדיוק אותו דבר נכון? עלות התקנה היא x ומנוי חודשי זה y.
איך זה נשמע הגיוני?

זה ביטוח לכל דבר ועניין פשוט לא קוראים לזה ביטוח בגלל סיבות משפטיות.
כמו שכבר אמרתי, אם תקח את המסלול שלא מתחייבים להחזרת הכלי והשווי שלו במקרה שלא מצליחים אז תקבל מחיר כמו שאתב רוצה.