צפייה בגרסה מלאה : אין לי חברים או עם מי לדבר. אז אפרוק את זה פה: ההגיון התאבד. covid
אז אתה שקרן במקרה הטוב.
מעניין מהוא מקרה הרע? אם אני עובד מייקרוסופט (חשבתי על זה) ? או יש יותר גרוע?
Sent from my iPhone using Tapatalk
NAOR2207
03-06-2020, 09:35
מעניין מהוא מקרה הרע? אם אני עובד מייקרוסופט (חשבתי על זה) ? או יש יותר גרוע?
תוכל בבקשה להאיר את עייני הפורום איזו עובדה לא נכונה מצאת בסירטונים על ביל גייסט?
תודה.
ולא, להתחבא תחת "עולה חדש" זה לא תירוץ להתלהמות נבערת
lokimonster
03-06-2020, 09:48
תצ'מע יא נאור
הכל יודעים עלינו ( תלוי באיזו רמת סיווג אדם נמצא כדי לדלות פרטים).
כששוטר דופק על הדלת של הבית הוא כבר יודע מי אתה מי החברים שלך איפה אתה עובד אם אתה חמוש ועוד פרטים.
אם תתיקל בשיירה של רוה"מ גם ידעו לספר לך דברים ברזולציה אינטימית יותר.
ברגע שיש לך טלפון סלולרי גם פשוט ידעו להתחקות על עקבותיך.
מצלמות כבר כיום יודעות לזהות פנים ואני אספר לך סוד קטן מעולמו של נתב"ג שם כבר כמה שנים יודעים מהרגע שאתה במחסום כניסה לעקב אחריך ובמקרים רבים לערוך זיהוי מקדים כולל טרמי וכו'.
אני מניח שכל נושא הדור 5 מבחינה בריאותית זה קישקוש אך מבחינת חופש הפרט מי שרוצה אנונימיות יש לו סיבה לדאגה.
גוגל כבר יודע לקרוא מחשבות ( או לפחות לזהות מה אנו רוצים)
אני מניח שאנו נכנסים לעידן אחר שבו אכן נהיה במעקב מתמיד.
אם זה טוב או רע אני מניח שמי שידע להקשיב להוראותיו של חמינאי יהיה בסדר כל עוד הוא לא פלט מילה לא במקום.
תוכל בבקשה להאיר את עייני הפורום איזו עובדה לא נכונה מצאת בסירטונים על ביל גייסט?
תודה.
העובדה הנכונה הייתה אחת: יש לביל הרבה כסף בו הוא מממן כל מיני ערגונים. כל השאל - זה לא בדיוק עובדות. כמו "ביל רוצה שליטה על ...". מישהו נכנס לו לראש ובדק מה הוא רוצה? כן, סרטוני קונספירציה כולם כאלה. לך תבדוק האם אדם נחת על הירח. ידעת שכדור הארץ בעצם שטוח? ועוד.
ולא, להתחבא תחת "עולה חדש" זה לא תירוץ להתלהמות נבערת
מי כאן עולה חדש? אני? אתה? ביל גייטס?
אני אישית חושב שאתה, נאור, צריך יותר חברים/נשים(גברים?)/עבודה/לימודים ופחות אינטרנט.
moonshield
03-06-2020, 10:41
תראה נאור,
מנקודת המבט שלי (שצרה כעולם הנמלה) של מישהו שמתעסק במדע מעשי ותאורטי כמעט חצי מחיי, יש לא מעט דברים שכתבת (וכנראה נאמרו בחלק מהסרטונים, מודה שלא צפיתי בהם) שהם פשוט לא נכונים מדעית, לא כי אני מאמין בדבר אחד או אחר אלא כי פשוט הם לא נכונים מדעית (כל העניין עם השינוי של ספיגת החמצן בגוף כתוצאה מקרינה סלולרית לדוגמא).
אני נזהר מאוד בדברי לגבי שאר שלל התיאוריות שעלו כאן, בייחוד בכל אלו שהרבה כסף מעורב בהן, כי א' אני לא מבין/מכיר/יודע מספיק כדי לתרום משהו לדיון וב' כי אני די חובב תיאוריות קונספירציה באשר הן (וכמה שהן הזויות יותר ככה הן חביבות עלי יותר). באופן כללי חשוב לזכור ש'מדע' הביולוגיה הוא מדע מאוד קלוש מהבחינה של שחזור ניסויים וההשפעה של גורמים סביבתיים על התוצאות. כדי לקבל תותאה מהימנה (ספק) להשפעה של גורם א' על מערכת כ''כ מורכבת כמו מערכת ביולוגית (מצמח ועד בנאדם) יש לבצע ניסויים ארוכים מאוד, עם המון קבוצות ביקורת (לרוב הרבה יותר מהגורם הנבדק) וגם אז אין בהכרח הוכחה לטענה זו או אחרת. לראיה אפשר לראות את השפעת עישון על אנשים- אדם א' מעשן סיגריה ביום ומקבל סרטן ריאות קטלני אחרי 5 שנים, לעומת אדם ב' שמפרק שתי חפיסות ביום, חי עד גיל 95, ומת אחרי שנשם חת'כת אוכל בארוחת ערב.
לבוא ולטעון דברים פסאודו מדעיים מוחלטים על טכנולוגיה שרק הופיעה זה שרלטנות במקרה הטוב.
ואני לא מדבר בכלל על כל העניין של רצונו (או אי רצונו) של ביל גייטס להשתלט על העולם ולמסור אותו על מגש כסף לאדוניו אנשי הלטאה. כל זה לא רלוונטי כי גם ככה נמות הרבה לפני שהאחרונים יחליטו לעשות את הצעד המתבקש של לשעבד את כולנו.
NAOR2207
03-06-2020, 11:41
תצ'מע יא נאור
הכל יודעים עלינו ( תלוי באיזו רמת סיווג אדם נמצא כדי לדלות פרטים).
כששוטר דופק על הדלת של הבית הוא כבר יודע מי אתה מי החברים שלך איפה אתה עובד אם אתה חמוש ועוד פרטים.
אם תתיקל בשיירה של רוה"מ גם ידעו לספר לך דברים ברזולציה אינטימית יותר.
ברגע שיש לך טלפון סלולרי גם פשוט ידעו להתחקות על עקבותיך.
מצלמות כבר כיום יודעות לזהות פנים ואני אספר לך סוד קטן מעולמו של נתב"ג שם כבר כמה שנים יודעים מהרגע שאתה במחסום כניסה לעקב אחריך ובמקרים רבים לערוך זיהוי מקדים כולל טרמי וכו'.
אני מניח שכל נושא הדור 5 מבחינה בריאותית זה קישקוש אך מבחינת חופש הפרט מי שרוצה אנונימיות יש לו סיבה לדאגה.
גוגל כבר יודע לקרוא מחשבות ( או לפחות לזהות מה אנו רוצים)
אני מניח שאנו נכנסים לעידן אחר שבו אכן נהיה במעקב מתמיד.
אם זה טוב או רע אני מניח שמי שידע להקשיב להוראותיו של חמינאי יהיה בסדר כל עוד הוא לא פלט מילה לא במקום.
על מה אתה מדבר בנדם? אנחנו בעדה בעדה השטויות הללו.
רק אתמול רוה"מנו הצהיר ששוטר יוכל להיכנס אליך הביתה כשמתחשק לו (לא שזה לא היה קודם כן? רק שזה מ ה מ ק פ צ ה ) - בדומה ל TRACE act 6666 (תגגלו! שיפל!)
אני ממליץ לך לצפות לפחות בסירטון האחרון שקישרתי - https://www.youtube.com/watch?v=zQMy1oU9Mr4
אם לא תבכה אתה תצחק. מה יש לך להפסיד.
אבל אל תהיה xlib שאפילו לא צופה בדקה מהסירטון ומבטל אותו. (גם דרזנר)
העובדה הנכונה הייתה אחת: יש לביל הרבה כסף בו הוא מממן כל מיני ערגונים. כל השאל - זה לא בדיוק עובדות. כמו "ביל רוצה שליטה על ...". מישהו נכנס לו לראש ובדק מה הוא רוצה? כן, סרטוני קונספירציה כולם כאלה. לך תבדוק האם אדם נחת על הירח. ידעת שכדור הארץ בעצם שטוח? ועוד.
ב"עובדות" אני מדבר על אילו חברות הן בבעלותו. מהן האג'נדה שלהן. מי הממן הראשון של ה WHO, האם הוא נתבע ע"י שתי מדינות בגלל החיסונים שלו.
עובדות. מילה זרה לך.
מי כאן עולה חדש? אני? אתה? ביל גייטס?
נו. רוסי כזה עם מבטא :)
אני אישית חושב שאתה, נאור, צריך יותר חברים/נשים(גברים?)/עבודה/לימודים ופחות אינטרנט.
עם זה אני לגמרי מסכים. בבחינת מחשבות יוצרות מציאות.
אתה יודע, יש כלל ברכיבה על אופנוע - "לאן שאתה מביט לשם אתה מגיע"
אני כל הזמן שוכח מהכלל הזה.
תראה נאור,
מנקודת המבט שלי (שצרה כעולם הנמלה) של מישהו שמתעסק במדע מעשי ותאורטי כמעט חצי מחיי, יש לא מעט דברים שכתבת (וכנראה נאמרו בחלק מהסרטונים, מודה שלא צפיתי בהם) שהם פשוט לא נכונים מדעית, לא כי אני מאמין בדבר אחד או אחר אלא כי פשוט הם לא נכונים מדעית (כל העניין עם השינוי של ספיגת החמצן בגוף כתוצאה מקרינה סלולרית לדוגמא).
מוזר. בסירטונים מוכיחים מדעית שאין מגיפת קורונה:
והופ הטיוב הורידו את הסירטון שבאתי ללנקק - ממה הם מ פ ח ד י ם ?
אני נזהר מאוד בדברי לגבי שאר שלל התיאוריות שעלו כאן, בייחוד בכל אלו שהרבה כסף מעורב בהן, כי א' אני לא מבין/מכיר/יודע מספיק כדי לתרום משהו לדיון וב' כי אני די חובב תיאוריות קונספירציה באשר הן (וכמה שהן הזויות יותר ככה הן חביבות עלי יותר). באופן כללי חשוב לזכור ש'מדע' הביולוגיה הוא מדע מאוד קלוש מהבחינה של שחזור ניסויים וההשפעה של גורמים סביבתיים על התוצאות. כדי לקבל תותאה מהימנה (ספק) להשפעה של גורם א' על מערכת כ''כ מורכבת כמו מערכת ביולוגית (מצמח ועד בנאדם) יש לבצע ניסויים ארוכים מאוד, עם המון קבוצות ביקורת (לרוב הרבה יותר מהגורם הנבדק) וגם אז אין בהכרח הוכחה לטענה זו או אחרת. לראיה אפשר לראות את השפעת עישון על אנשים- אדם א' מעשן סיגריה ביום ומקבל סרטן ריאות קטלני אחרי 5 שנים, לעומת אדם ב' שמפרק שתי חפיסות ביום, חי עד גיל 95, ומת אחרי שנשם חת'כת אוכל בארוחת ערב.
שמעת על ההוא שנהרג בתאונת דרכים ומת מקורונה?
לבוא ולטעון דברים פסאודו מדעיים מוחלטים על טכנולוגיה שרק הופיעה זה שרלטנות במקרה הטוב.
ואני לא מדבר בכלל על כל העניין של רצונו (או אי רצונו) של ביל גייטס להשתלט על העולם ולמסור אותו על מגש כסף לאדוניו אנשי הלטאה.
כל זה לא רלוונטי כי גם ככה נמות הרבה לפני שהאחרונים יחליטו לעשות את הצעד המתבקש של לשעבד את כולנו.
לדעתי זה כן רלוונטי. יש כאן מלחמת תודעה.
אולי ראיתי יותר מדי סירטונים של רבנים אבל יש לזה קשר להתחזקות. אבל אולי זה רק אני.
>> ב"עובדות" אני מדבר על אילו חברות הן בבעלותו.
זה בדיוק "עובדה". כן יש לו חברות. הוא גם כנראה הולך לסופר
>> מהן האג'נדה שלהן
אין דבר כזה. לחברות אין אג'נדה (לעשות כסף?). לאנשים יש, אבל עוד לא גילינו דרך לקרוא מחשבות.
>> מי הממן הראשון של ה WHO
ממשלת ארה"ב עד לא מזמן. זה כתוב עצלם באתר. גם באתר של ממשלת ארה"ב.
>> האם הוא נתבע ע"י שתי מדינות בגלל החיסונים שלו.
שקר. https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-gates-india/false-claim-bill-gates-faces-trial-in-india-for-testing-vaccines-on-children-idUSKBN22V27F
עובדות. מילה זרה לך
נו. רוסי כזה עם מבטא
אני דובר 4 ספות ועוד אחד קורא. בושה - מילה זרה לך.
NAOR2207
03-06-2020, 13:47
זה בדיוק "עובדה". כן יש לו חברות. הוא גם כנראה הולך לסופר
כשהוא חובק כמו תמנון עם החברות שלו את העולם זו קצת בעיה
אין דבר כזה. לחברות אין אג'נדה (לעשות כסף?). לאנשים יש, אבל עוד לא גילינו דרך לקרוא מחשבות.
מי שיש לו מספיק כסף מחפש כוח אלטרנטיבי כמו לשלוט על רוח האדם
ממשלת ארה"ב עד לא מזמן. זה כתוב עצלם באתר. גם באתר של ממשלת ארה"ב.
עד לא מזמן. כעת מי הראשון? (או השני "עד לא מזמן")
שקר. https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-gates-india/false-claim-bill-gates-faces-trial-in-india-for-testing-vaccines-on-children-idUSKBN22V27F
טוב אין טעם להתווכח עם מי שהמקורות שלו הם רוייטרס (מי הבעלים?)
אני דובר 4 ספות ועוד אחד קורא. בושה - מילה זרה לך.
מה הקשר לכמה שפות אתה דובר? שומעים את המבטא עד לכאן. זה נאמר בהומור (שכנראה אתה לא מבין. טוב אתה רוסי, זה מסביר. אופס...)
לא היתה לי שום כוונה לעלוב בך חלילה. אד הומינם לא במקרה הזה.
אני מתנצל אם הובן אחרת.
NAOR2207
03-06-2020, 16:30
רמת אמינות- אילנה דיין.
"אמת לשעתה?"
אני סומא כמוך לא פחות מתברר.
כשתהיה לי את האמת אני אסטור לך אותה בפנים.
בנתים אני מנסה ללמוד
מה לך יש להציע?
לא להקשיב לשום דבר שאתה רואה בעיניים או ממשש בידיים.
מעבר לזה, כל דבר הוא בגדר אמונה, ולכן אין טעם לנסות לשכנע את האחר, כי זאת בדיוק ההגדרה של משיחיות.
כמובן שחסרה המילה "לא" בין "אתה" ו- "רואה".
נאור, החרא הגדול מבחינת פרטיות הוא הטלפון וספקי טכנולוגיה. לא התשתית. יודעים עלינו בערך הכל ומי שמאמין שגוגל בסה"כ מנסה לארגן את המידע בעולם כדי שיהיה לכולנו טוב יותר חייב להיבדק. החרא מעוגן עוד לפני הקורונה בחוק האמריקאי שאוסר על חברות הטכנולוגיה האמריקאיות לפרט איזה סוג מידע ביקש איזה גוף ומתי. לכן יש מתקני האזנה במדינות אחרות ולכן היתה כנרית שצייצה כל עוד לא ביקשו הרשויות ממנה מידע - ולפני כמה שנים גם זה פסק. החדשות הטובות הם שאם אתה רוצה להתנתק ממעקב ותלות ולחיות בתנאים שהחלוצים לא חלמו עליהם- זה עדיין אפשרי במדינות מערביות ועוד.
NAOR2207
04-06-2020, 04:18
לא להקשיב לשום דבר שאתה רואה בעיניים או ממשש בידיים.
מעבר לזה, כל דבר הוא בגדר אמונה, ולכן אין טעם לנסות לשכנע את האחר, כי זאת בדיוק ההגדרה של משיחיות.
אחת הטובות שלך. הצלחת להשתיק אותי.
נאור, החרא הגדול מבחינת פרטיות הוא הטלפון וספקי טכנולוגיה. לא התשתית. יודעים עלינו בערך הכל ומי שמאמין שגוגל בסה"כ מנסה לארגן את המידע בעולם כדי שיהיה לכולנו טוב יותר חייב להיבדק. החרא מעוגן עוד לפני הקורונה בחוק האמריקאי שאוסר על חברות הטכנולוגיה האמריקאיות לפרט איזה סוג מידע ביקש איזה גוף ומתי. לכן יש מתקני האזנה במדינות אחרות ולכן היתה כנרית שצייצה כל עוד לא ביקשו הרשויות ממנה מידע - ולפני כמה שנים גם זה פסק. החדשות הטובות הם שאם אתה רוצה להתנתק ממעקב ותלות ולחיות בתנאים שהחלוצים לא חלמו עליהם- זה עדיין אפשרי במדינות מערביות ועוד.
מה? ? מה הקשר? קראת את הפוסטים האחרונים? אתה בטוח שאתה בדיון הנכון? לשאלתך גיא טל מדבר לורה פה https://youtu.be/a3VgghHok78?t=3120 מעניין :)
חברים. תבינו. עולם שטוח כן או לא - זה לא מעניין אותי.
ילדים מפוחדים עם מסיכות על הפנים תחומים מבודדים מחיבוקים ועם צמידים בהתחלה וצ'יפים בהמשך - זה כואב לי. ואין לי ילדים.
אני לא מוכן לקבל את המציאות הזו, שאנשים כל כך מטומטמים שמים סמרטוט על הפרצוף ומתהלכים ברחוב עם פחד מוות בעיניים. רק כי הרשויות קבעו בטמבליזיה.
אני מניח. שיותר אנשים התאבדו בגלל הסגר מאשר מתו מהפייק קורונה.
אני בעצמי נופל לאלכוהוליזם תוך השתוממות לגבי מה שקורה.
אז איייל, בטח שנדבר על משיח. חייב להיות.
אחרת אני לא מוכן לחיות במטריקס הזה שאנשים מכניסים את עצמם לסגר. נמנעים מחיבוקים. וחונקים את דרכי הנשימה שלהם עם סמרטוטים - רק כי אמרו בתשקורת.
ואני הייתי בטוח שהמנעות מחיבוקים זה דווקא אחת ההטבות של המצב.... :)
NAOR2207
04-06-2020, 12:41
ואני הייתי בטוח שהמנעות מחיבוקים זה דווקא אחת ההטבות של המצב.... :)
עוד מעט קיץ ואללה יוסטור .....
חיבוקים זה כנראה הפטיש שלי. לא חיבקו אותי מספיק כשהייתי ילד.
תחשוב שאם אתה מתחבק נכון אתה מקרב את הלב שלך ללב שלו/לה
כמו האגדה של ה"לחיים" בה אתה מעביר חלק מהרעל שלך לכוס שלו
NAOR2207
04-06-2020, 14:24
וואחאה
נו. רוסי כזה עם מבטא
אני שמח לשמוע שצחקת והתנצלת אבל מתי תבין שכשאתה כותב משהו לא רואים את הבעות הפנים שלך, את הקריצה או החיוך (שובר הלבבות). לא מתאים. אז בלי באן - ננעל.
עריכה: אני פותח את השרשור - נראה שהנושא מעניין אנשים. אבל ניקיתי אותו מקללות, דיבורים מלוכלכים וקישורים ליוטיוב. תתווכחו עם המילים שלכם - סרטון ביוטיוב זו לא תשובה.
NAOR2207
04-06-2020, 17:41
ממש עברת עם אלכוג'ל
לוקי - סליחה אם קישקשתי מילים לא במקום. זה שאני מבוגר ממך לא בהכרח ערובה שאני חכם ממך
שתיתי. אין חדש
lokimonster
04-06-2020, 17:45
הכל בסדר
עבר נשכח
נסלח
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
NAOR2207
04-06-2020, 17:57
הכל בסדר
עבר נשכח
נסלח
זה אומר שזרקתי מילים שבאמת פגעו. הולי שיט לוקי אתה מהטובים. מעולם לא היתה לי מחשבה רעה עליך.
בואו נקליל את האווירה קצת?
8352
בואו נקליל את האווירה קצת?
מעולה! יש לך עוד כאלו?
התקבל בווטסאפ. יחיד.
לכל אלה שתוהים על מקור מצוות ברית המילה.- ההיסטוריה האנושית מוכיחה שעברנו מספר גלים של התחרפנות כללית טוטאלית.
NAOR2207
05-06-2020, 05:35
לכל אלה שתוהים על מקור מצוות ברית המילה.- ההיסטוריה האנושית מוכיחה שעברנו מספר גלים של התחרפנות כללית טוטאלית.
ועדיין
איזה רב אמר שהקבה אנס אותנו. וכעת הוא מחוייב לנו כמו שאנחנו מחוייבים לו.
ברית.
אם אני נופל אתה נופל איתי.
תשתעשו עם המחשבה הזו
הקב"ה לא יכפה על אף פרט או ציבור אמונה, מעשה ובעצם שום דבר.
כל הפואנטה בתכנון של האדריכל, הבורא הראשוני העצום הרחום והאדיר היא שהאדם יתנדב, מבחירה חופשית- לעבודת שמים. כפיה איננה מאפשרת צמיחה אורגנית בהתפתחותו כבן אנוש. בפועל העסק תלוי ומתורגם לרמת הידע שהאדם מבין שמקרבת אותו למודל המקורי. הבעיה שהאדם (בצלמו) הוא יצור חברתי וחי בלהקות וללהקות יש הנהגה.
במשך הדורות ראשי דתות סובבו את שלטי ההכוונה המקוריים לכל מיני כיוונים מוזרים כל כך הרבה פעמים שאני בטוח שאפילו אלוהים התייאש מהם. בתחתית נמצאים האתאיסטים שמעדיפים לקיים מצוות ולהאמין בדת שמבוססת על שלילה רק כדי לא להיות דתי. לפני שיקפצו עלי אנשים שפגעתי בציפור נפשם האמונית אני מצהיר שביקרתי כ -10 פעמים בבית כנסת במהלך חיי ואני מקליד בשבת, ואין לי שום בעיה עם אמונה או שלילת אמונה כזו או אחרת. לוגיקה של הקצאת משאבים.
NAOR2207
19-07-2020, 10:39
https://www.youtube.com/watch?v=G4VCxzmy1Qk
lokimonster
19-07-2020, 11:20
בשם אללה החרמן והממחון ולוקי הוא נביאו
ויאמר אללה אלוהי כל גלגל השורץ בשדה בהר ובכפר אל לוקי נביאו לאמור:
ונעלתם מגפכים וחבשתם קסדתכם וצאו אל הדרך אשר אנוכי אראך.
וריכבו בעיר ובכפר והייתם לאך שמח.
ונשמרתם לנפשותיכם וחבשתם שואי אראי ופוריגן לרוב.
ויעשו הרע בעיניי אללה ויצאו במחולות וכפכפים על טימקסים מעופפים.
וירכיבו סליפאון וגופיות.
ויצאו לרחובות עם קסדות לא רכוסות.
ויקצף אללה ויכה בהם עם שוטרים ברבבות ודוחות באלפים.
ויזעקו רוכבי ישראל אך ימשיכו לעשות הרע בעיניי אללה.
ויכה בהם בביטוחים באגרות ובמשפטים.
וירדו אחדים על ארבע ויאנסו בפקקים.
ויאמר אללה אל רוכבי ישראל קישרו גלגליכם ויכה את עמו במנדבוצ'קעס וקורולה ומיקרובים לרוב.
ויפתחו כבישי ישראל ואין מי שיגע בם.
בשם אללה החרמן והממחון סוף סורת הקורונה
ונשמרתם לנשותיכם
טוב או משהו כזה.
NAOR2207
19-07-2020, 16:49
בשם אללה החרמן והממחון ולוקי הוא נביאו
ויאמר אללה אלוהי כל גלגל השורץ בשדה בהר ובכפר אל לוקי נביאו לאמור:
ונעלתם מגפכים וחבשתם קסדתכם וצאו אל הדרך אשר אנוכי אראך.
וריכבו בעיר ובכפר והייתם לאך שמח.
ונשמרתם לנפשותיכם וחבשתם שואי אראי ופוריגן לרוב.
ויעשו הרע בעיניי אללה ויצאו במחולות וכפכפים על טימקסים מעופפים.
וירכיבו סליפאון וגופיות.
ויצאו לרחובות עם קסדות לא רכוסות.
ויקצף אללה ויכה בהם עם שוטרים ברבבות ודוחות באלפים.
ויזעקו רוכבי ישראל אך ימשיכו לעשות הרע בעיניי אללה.
ויכה בהם בביטוחים באגרות ובמשפטים.
וירדו אחדים על ארבע ויאנסו בפקקים.
ויאמר אללה אל רוכבי ישראל קישרו גלגליכם ויכה את עמו במנדבוצ'קעס וקורולה ומיקרובים לרוב.
ויפתחו כבישי ישראל ואין מי שיגע בם.
בשם אללה החרמן והממחון סוף סורת הקורונה
ונשמרתם לנשותיכם
טוב או משהו כזה.
אנחנו עם קשה עורף (או רדנק תבחר - זו אותה תוצאה) עם סנדלי שרוכים ואללה יסעדנו
אל נא תזלזל בכפכפים וטיעארס יא ווזווז
סחרחרה רצינית עברה פה אבל אתן את השנקל שלי:
גוף האדם כמכונה המורכבת שהיא יודע להסתגל להמון מצבים, בין אלו מצבי תזונה ובין אלו מצבי פעילות, הגוף יתאים עצמו לסגנון החיים שלכם וכמו באופנוע ככל ש"תשמנו\תגרזו" , תפנקו בשמן טוב ותטפחו ככה הוא יישמר יותר טוב לאורך יותר זמן.
אחד הדברים שהרבה מאמני פיתוח גוף מדברים עליו זה לשבור את ההרגל של האימונים כדי להשיג יותר תוצאות, ארנולד מדבר על זה באחד הסרטונים שלו, העיניין הוא שהגוף אחרי תקופה שחזרתם על אותו אימון כבר מכיר את הנוהל ולא צריך להשקיע מאמץ מה שגורם לחוסר התקדמות בהישגים. לכן, ממליצים לשנות כל הזמן את שיגרת האימונים בין אם בעצימות ובין אם בתרגילים כדי לקבל תוצאות יותר טובות בזמן יותר קצר.
אותו דבר לגבי אוכל, תשמרו על מחסור - הגוף יקזז לאט לאט ממאגרי שומן, תחיו על דיאטה של "מחבל מנהרה" והגוף ידע גם להתקיים מזה ולהפיק מזה את המירב. תאכלו אוכל טוב ובריא (הכוונה היא כמה שפחות תעשייתי) והגוף יוכל להפיק את המירב מכל קלוריה לעומת אם תאכלו רק ג'אנק (אנרגיה פחות טובה).
אותו עיקרון "אנרגטי" משמש גם בדתות\פולחנים\טיפולים, אם ניקח כדוגמה את הסירטון שנאור העלה כהשלכה על היהדות, נראה שלקחה את העיניין ונתנה הנחיות מירביות לשמירה על אורך חיים כמה שיותר טהור מבחינת מעשים כדי ליצור אורך חיים כמה שיותר "נקי" אנרגטית שיאפשר בחזרה פעולות יותר "חיוביות" מאשר "שליליות".
ולא אתם לא חייבים לשמור על אורך חיים דתי בשביל זה... פשוט זו אופציה "נוחה" שמגיעה עם "הוראות הפעלה".
ולא לא כל אדם דתי הוא כליל השלמות, כולנו יצורים מורכבים וגדילה בסביבה סגורה לרוב תשאיר אותך עם ראיה מקובעת, אותו דבר גם לאתאיסטים ולימין שמאל.
לצעירים שבנינו - תחשבו במושגי סטארוורז לגבי הפורס ויישומו ע"י הסית' והג'דיי.
בסופו של יום יש פה כדור עם אוכלוסיה שסובלת מפוסט טראומה ברמה כזאת או אחרת כי אם לא עברתם כזאת אז מספיק לשוטט ברשת או לראות חדשות כדי להיכנס למצב של סטרס... כל השעשועונים היום - אקסטרים + דרמה דרמה דרמה... 'בדרך נראה לכם כמה המתמודדים התגעגעו למיץ פריגת וכמה הוא מחזיר להם את האנרגיה ואם לא הבנתם את הרמז אז כשנצא לפרסומות נזכיר לכם שוב שיש מיץ פריגת'.
מספיק לראות את התקשורת החד צדדית שיש בארץ ובעולם שכבר עושה את זה באופן פתוח שלא לדבר על "צינזור רשתי" שנעשה ברשתות חברתיות... קשה שלא לתאר עתיד בו בשם ה"נאורות העליונה" יחפשו סימנים ל"גזענות" בכל העבר הרשתי של אנשים שבהתאמה ישלחו ל"חינוך מחדש" בFEMA.... או כמו שקורה כל יום בסין...
אבל בואו לא נדבר על סין כי הם מביאים לנו המון במחיר כל כך קטן... הכל כדי לתרום לכלכלה של מדינת קומוניסטית שבה באמת באמת באמת כולם שווים.
ביום שתהיה מספיק קידמה טכנולוגית לא תהיה בעיה להשמיד חלק ניכר מהאנושות ולשמור רק "פועלים" ו"שליטים" כדי "לשמור על הטבע" באם ירצו בכך... או כך לפי אחד החזונות הכתובים אי שם בשמונה שפות על אבני ענק איפשהו בארה"ב...
אז מה אני מנסה להגיד פה בעצם? נאור, חביב אלבי... צא לרכב ותנשום קצת טבע כי בתור רוכבים אנחנו גם ככה מתים כמעט כל יום אז חבל לבזבז את הזמן על אנשי לטאה או אחוות סודיות כשאתה יכול להיות רכוב על האופנוע בדרך לטבע... :cheers2:
(כל הכתוב הינו פרי המצאתי וכל קשר רופף בינו לבין המציאות הוא מקרי בהחלט בדיוק כמו הפצת ווירוס שבעיקר יכול לגרום למוות למבוגרים ובעלי בעיות רפואיות שעלול לדלדל את "הישן" ולהשאיר את "החדש" שגם ככה חלקו נשלט בקלות וחמום מוח ואין שום קשר בכלל לשיטות דומות הנהוגות בעולם כמו באפריקה של קבוצות המשתלטות על אוכלוסיה ע"י הריגת\סילוק המבוגרים ולקיחת ילדים לשימוש כחיילים שבכלל אין קשר בין זה לבין כל קבוצות מחאה או טרור או כת וחשוב לזכור כשאתה הטובים אתה מוחה וכשאתה הרעים אתה טרוריסט גם אם שתיהן דוגלות ב"הדרך שלי או מוות לכולם" וזה חשוב לזכור את זה כמו שהפגנות דמוקרטיים, BLM ואנטיפה לא מפיצות קורונה והפגנות בעד טראמפ או המשטרה או ALM כן מפיצות קורונה ובכלל לא דומה לכל הקטנת עדה\גזע שנאמרה בעבר ע"י "לבנים\אשכנזים" כלפיי כולם וכעת משומש ככלי לניגוח פוליטי בשם "הנאורות החדשה" שעיקרה "לנו מותר כי אנחנו יותר מוסריים ממכם כי אנחנו באמת מקבלים את כולם[חוץ ממכם פאשיסטים תמותו]")
NAOR2207
19-07-2020, 17:36
זדי אם במקרה קראת בדבריי פילוג ופלגה אני מתנצ ל
אין לי זמן לצאת ולנשום טבע. אני עדיין שכיר בהייטק (סוג של)
להתפטר?
זדי אם במקרה קראת בדבריי פילוג ופלגה אני מתנצ ל
אין לי זמן לצאת ולנשום טבע. אני עדיין שכיר בהייטק (סוג של)
להתפטר?
ממתי אתה מפלג? מקסימום קוייל.
ולגבין הפיטורין זה לגמרי שלך, אתה רוצה להתפטר?
lokimonster
19-07-2020, 18:09
אנחנו עם קשה עורף (או רדנק תבחר - זו אותה תוצאה) עם סנדלי שרוכים ואללה יסעדנו
אל נא תזלזל בכפכפים וטיעארס יא ווזווזשמעתי שהולכים להוציא גרסת tmax.il
בעל כיסא כתר מובנה עם שליפה מהירה
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
NAOR2207
19-07-2020, 18:27
שמעתי שהולכים להוציא גרסת tmax.il
בעל כיסא כתר מובנה עם שליפה מהירה
אתה מזקיר לי בדיחה על אופניים חשמליים - תרכוב תבין
(לא באמת מאחל לך)
NAOR2207
19-07-2020, 18:38
https://www.youtube.com/watch?v=CIwgoz2VSF0
NAOR2207
13-11-2020, 10:08
סחרחרה רצינית עברה פה אבל אתן את השנקל שלי:
גוף האדם כמכונה המורכבת שהיא יודע להסתגל להמון מצבים, בין אלו מצבי תזונה ובין אלו מצבי פעילות, הגוף יתאים עצמו לסגנון החיים שלכם וכמו באופנוע ככל ש"תשמנו\תגרזו" , תפנקו בשמן טוב ותטפחו ככה הוא יישמר יותר טוב לאורך יותר זמן.
אחד הדברים שהרבה מאמני פיתוח גוף מדברים עליו זה לשבור את ההרגל של האימונים כדי להשיג יותר תוצאות, ארנולד מדבר על זה באחד הסרטונים שלו, העיניין הוא שהגוף אחרי תקופה שחזרתם על אותו אימון כבר מכיר את הנוהל ולא צריך להשקיע מאמץ מה שגורם לחוסר התקדמות בהישגים. לכן, ממליצים לשנות כל הזמן את שיגרת האימונים בין אם בעצימות ובין אם בתרגילים כדי לקבל תוצאות יותר טובות בזמן יותר קצר.
אותו דבר לגבי אוכל, תשמרו על מחסור - הגוף יקזז לאט לאט ממאגרי שומן, תחיו על דיאטה של "מחבל מנהרה" והגוף ידע גם להתקיים מזה ולהפיק מזה את המירב. תאכלו אוכל טוב ובריא (הכוונה היא כמה שפחות תעשייתי) והגוף יוכל להפיק את המירב מכל קלוריה לעומת אם תאכלו רק ג'אנק (אנרגיה פחות טובה).
אותו עיקרון "אנרגטי" משמש גם בדתות\פולחנים\טיפולים, אם ניקח כדוגמה את הסירטון שנאור העלה כהשלכה על היהדות, נראה שלקחה את העיניין ונתנה הנחיות מירביות לשמירה על אורך חיים כמה שיותר טהור מבחינת מעשים כדי ליצור אורך חיים כמה שיותר "נקי" אנרגטית שיאפשר בחזרה פעולות יותר "חיוביות" מאשר "שליליות".
ולא אתם לא חייבים לשמור על אורך חיים דתי בשביל זה... פשוט זו אופציה "נוחה" שמגיעה עם "הוראות הפעלה".
ולא לא כל אדם דתי הוא כליל השלמות, כולנו יצורים מורכבים וגדילה בסביבה סגורה לרוב תשאיר אותך עם ראיה מקובעת, אותו דבר גם לאתאיסטים ולימין שמאל.
לצעירים שבנינו - תחשבו במושגי סטארוורז לגבי הפורס ויישומו ע"י הסית' והג'דיי.
בסופו של יום יש פה כדור עם אוכלוסיה שסובלת מפוסט טראומה ברמה כזאת או אחרת כי אם לא עברתם כזאת אז מספיק לשוטט ברשת או לראות חדשות כדי להיכנס למצב של סטרס... כל השעשועונים היום - אקסטרים + דרמה דרמה דרמה... 'בדרך נראה לכם כמה המתמודדים התגעגעו למיץ פריגת וכמה הוא מחזיר להם את האנרגיה ואם לא הבנתם את הרמז אז כשנצא לפרסומות נזכיר לכם שוב שיש מיץ פריגת'.
מספיק לראות את התקשורת החד צדדית שיש בארץ ובעולם שכבר עושה את זה באופן פתוח שלא לדבר על "צינזור רשתי" שנעשה ברשתות חברתיות... קשה שלא לתאר עתיד בו בשם ה"נאורות העליונה" יחפשו סימנים ל"גזענות" בכל העבר הרשתי של אנשים שבהתאמה ישלחו ל"חינוך מחדש" בFEMA.... או כמו שקורה כל יום בסין...
אבל בואו לא נדבר על סין כי הם מביאים לנו המון במחיר כל כך קטן... הכל כדי לתרום לכלכלה של מדינת קומוניסטית שבה באמת באמת באמת כולם שווים.
ביום שתהיה מספיק קידמה טכנולוגית לא תהיה בעיה להשמיד חלק ניכר מהאנושות ולשמור רק "פועלים" ו"שליטים" כדי "לשמור על הטבע" באם ירצו בכך... או כך לפי אחד החזונות הכתובים אי שם בשמונה שפות על אבני ענק איפשהו בארה"ב...
אבני ג'ורג'יה
אז מה אני מנסה להגיד פה בעצם? נאור, חביב אלבי... צא לרכב ותנשום קצת טבע כי בתור רוכבים אנחנו גם ככה מתים כמעט כל יום אז חבל לבזבז את הזמן על אנשי לטאה או אחוות סודיות כשאתה יכול להיות רכוב על האופנוע בדרך לטבע... :cheers2:
(כל הכתוב הינו פרי המצאתי וכל קשר רופף בינו לבין המציאות הוא מקרי בהחלט בדיוק כמו הפצת ווירוס שבעיקר יכול לגרום למוות למבוגרים ובעלי בעיות רפואיות שעלול לדלדל את "הישן" ולהשאיר את "החדש" שגם ככה חלקו נשלט בקלות וחמום מוח ואין שום קשר בכלל לשיטות דומות הנהוגות בעולם כמו באפריקה של קבוצות המשתלטות על אוכלוסיה ע"י הריגת\סילוק המבוגרים ולקיחת ילדים לשימוש כחיילים שבכלל אין קשר בין זה לבין כל קבוצות מחאה או טרור או כת וחשוב לזכור כשאתה הטובים אתה מוחה וכשאתה הרעים אתה טרוריסט גם אם שתיהן דוגלות ב"הדרך שלי או מוות לכולם" וזה חשוב לזכור את זה כמו שהפגנות דמוקרטיים, BLM ואנטיפה לא מפיצות קורונה והפגנות בעד טראמפ או המשטרה או ALM כן מפיצות קורונה ובכלל לא דומה לכל הקטנת עדה\גזע שנאמרה בעבר ע"י "לבנים\אשכנזים" כלפיי כולם וכעת משומש ככלי לניגוח פוליטי בשם "הנאורות החדשה" שעיקרה "לנו מותר כי אנחנו יותר מוסריים ממכם כי אנחנו באמת מקבלים את כולם[חוץ ממכם פאשיסטים תמותו]")
עברו אי אילו חודשים ...
החלק הרע בכל הסיפור זה שזה נמשך כמו מסטיק
ולאט לאט הסיוט (אג'נדה 21 2020 2030 , חיסונים בכפיה, מחנות FEMA (רחל) ID2020 אובדן הכסף the great reset ) מתגשם
בתאונה אתה מקבל את זה ישר בום לפנים
ככה זה לחיות בסטרס מטורף כבר כמעט שנה בלאט
יאללה שיבוא כבר הניבירו, שיתהפכו הקטבים, שיקרה משהו איףףףף
לא חידשתי ביטוח לאופנוע. אני לא משתמש בו. אבל אני עושה מדי פעם הליכות פה בפארק חיריה.
אתה צודק. כאילו עולם אחר.
lokimonster
13-11-2020, 11:37
אם תחפור מספיק עמוק בחיריה בטוח שתמצא אוצרות.
NAOR2207
13-11-2020, 11:50
אם תחפור מספיק עמוק בחיריה בטוח שתמצא אוצרות.
לא יודע מתי ביקרת פה לאחרונה אבל דחפורים ומשאיות של מחצבות הרימו פה הרים וחצבו אגמים
lokimonster
15-11-2020, 11:24
האמת שאי שם ב1993 כשהזבל עוד היה טרי.
אבל כן ראיתי מהדרך את השם אריאל שרון מככב שם על השלט.
NAOR2207
15-11-2020, 11:53
ב93 היית בשאש ואני הייתי המפקד שמש
https://www.youtube.com/watch?v=zGRnw7Y-pVY
NAOR2207
30-11-2020, 20:47
https://www.youtube.com/watch?v=S6NpSzHZWf8
דה דאבל ממזר :)
https://www.youtube.com/watch?v=f9K6iV2yUCw
NAOR2207
03-12-2020, 21:22
עליתי על רכבת העמק ואין לה תחנות
הקונדוקטור אומר שהיא רצה מהר ויש לה מיליון קורונות
הליצן שבי צוחק לי, הוא יודע שאני קרקס
רציתי לשאול אם בפנים הוא עצוב אבל ידעתי שהוא יכעס
https://shironet.mako.co.il/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=464&wrkid=6533
Please do prepare yourself 4 the great reset
ד"ש מקלאוס שוואב
lokimonster
03-12-2020, 22:51
הטמעה של קורונה
https://youtu.be/tnpq2YjMr84
NAOR2207
03-12-2020, 23:21
פעם סברתי שקורונה זה לייק
https://www.youtube.com/watch?v=iu4xJqmgKrs
היום למי בא להתעטש עלי? תפאדל
Dresdner
04-12-2020, 02:58
עליתי על רכבת העמק ואין לה תחנות
הקונדוקטור אומר שהיא רצה מהר ויש לה מיליון קורונות
הליצן שבי צוחק לי, הוא יודע שאני קרקס
רציתי לשאול אם בפנים הוא עצוב אבל ידעתי שהוא יכעס
https://shironet.mako.co.il/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=464&wrkid=6533
Please do prepare yourself 4 the great reset
ד"ש מקלאוס שוואב
בהתחלה מכרו את זה כתאוריה קונספירציה אבל עכשיו כבר לא מסתירים את זה, הפורום הכלכלי עם שוואב שמוביל אותו דוחף לכיוון קומוניזם חדש כזה שמשתמש בטכנולוגיה כדי לשלוט באזרחים.
שחושבים על זה אז זה סין, לשם אנחנו הולכים.
Dresdner
04-12-2020, 03:11
קצת ארוך אבל חובה בשביך לדעת לפני מה אנחנו עומדים
https://youtu.be/QSFiiiZ3q0k
NAOR2207
04-12-2020, 08:32
בהתחלה מכרו את זה כתאוריה קונספירציה אבל עכשיו כבר לא מסתירים את זה, הפורום הכלכלי עם שוואב שמוביל אותו דוחף לכיוון קומוניזם חדש כזה שמשתמש בטכנולוגיה כדי לשלוט באזרחים.
שחושבים על זה אז זה סין, לשם אנחנו הולכים.
להוא (WHO) הצליח עם השקרונה והאתיופי הרוצח סוטה המין בביקיני
כעת מדברים על וירוס חדש. ממוחשב. כתירוץ להפסקות חשמל אינטרנט ומים, עם הנא3י שוואב (ישתבח שם הבורא איך הוא בוחר את הטייפקאסט פונקט במקום)
דרז זה יותר מסתם מעבר לדיקטטורה במדינה אחת או שתיים
זה מעבר לבשר ודם
אנשים מדברים על מימד חמישי (לא של ברק. אופס)
בגשמי תחדל פרוטה מכיס. יאללה כפיים! (אחישנה)
https://www.youtube.com/watch?v=tSuCuoQxI20
NAOR2207
04-12-2020, 09:26
קצת ארוך אבל חובה בשביך לדעת לפני מה אנחנו עומדים
https://youtu.be/QSFiiiZ3q0k
עכשיו גם ראיתי עד הסוף את מה שקישרת
וואי דרז יא אח לא ידעתי שאתה כזה קבל חיבוק
שים לב למה שהוא אומר פה בקישור שלך
https://youtu.be/QSFiiiZ3q0k?t=1357
קח עוד קצת תבלינים https://youtu.be/FdtTZMWAg5s
NAOR2207
06-12-2020, 15:41
קח עוד קצת תבלינים https://youtu.be/FdtTZMWAg5s
שבע ארצות
https://www.youtube.com/watch?v=ckAtENva6NU
אומרים שבאנטרטיקה הנא3ים חברו ליצורים התחתונים וספגו מהם ידע
אגב רק תושבי ארץ אוכלים שבעה דגנים סימן לחוכמה
(קצת סותר הרבה את הדיאטה הקיטוגנית שלי שהלכה פייפנד. בלי פת לחם אין ברכת המזון)
Dresdner
06-12-2020, 16:51
קח עוד קצת תבלינים https://youtu.be/FdtTZMWAg5sה great reset זה לא תאורית קונספירציה, זה כאן ועכשיו והפורום הכלכלי בדבוס אומר את זה בפירוש.
בפורום הזה חוץ מראשי מדינות יש גם את כל החשודים הרגילים כמו ביל גייטס וסורוס, זה הכל גלוי וכבר לא מנסים להסתיר את זה.
באירופה יש כבר פירסומים של הgreat reset על תחנות אוטובוסים
הנה סירטון של הפורום הכלכלי שמנסה למכור לציבור שצריך לנצל את הקורונה לדברים אחרים, כלומר לנצל את חוקי הקורונה הלא דמוקרטים כדי להכריח ציבור לקבל אג'נדות שהוא לא רוצה בהן.
קלאוס שוואב כבר אמר כמה פעמים שהדמקרטיות של היום לא עובדות (כמו שהוא רוצה)
הפורום הכלכלי והחברים בו רוצים ממשל על שיקח את הטיפול באיכות הסביבה שיוויון ועוד מהמדינות.
אם יש משהוא שצריך לפחד ממנו זה זה!
https://youtu.be/u5pxhSnDr4U
mudale222
06-12-2020, 17:10
תעמלקו לנו בקשה.. למי יש כוח לסרטנים של חצי שעה.
NAOR2207
06-12-2020, 18:21
תעמלקו לנו בקשה.. למי יש כוח לסרטנים של חצי שעה.
מתכוונים להאכיל אותנו תחת, זתומרת יותר ממה שכרגע משל הקרפדה במים חמים
מלח פלפל שריטה של חריף ?
NAOR2207
06-12-2020, 18:35
ה great reset זה לא תאורית קונספירציה, זה כאן ועכשיו והפורום הכלכלי בדבוס אומר את זה בפירוש.
בפורום הזה חוץ מראשי מדינות יש גם את כל החשודים הרגילים כמו ביל גייטס וסורוס, זה הכל גלוי וכבר לא מנסים להסתיר את זה.
באירופה יש כבר פירסומים של הgreat reset על תחנות אוטובוסים
הנה סירטון של הפורום הכלכלי שמנסה למכור לציבור שצריך לנצל את הקורונה לדברים אחרים, כלומר לנצל את חוקי הקורונה הלא דמוקרטים כדי להכריח ציבור לקבל אג'נדות שהוא לא רוצה בהן.
קלאוס שוואב כבר אמר כמה פעמים שהדמקרטיות של היום לא עובדות (כמו שהוא רוצה)
הפורום הכלכלי והחברים בו רוצים ממשל על שיקח את הטיפול באיכות הסביבה שיוויון ועוד מהמדינות.
אם יש משהוא שצריך לפחד ממנו זה זה!
https://youtu.be/u5pxhSnDr4U
הסלוגן הוא "אין לי גרוש על התחת ואני מאושר בעננים" תוכל למצוא לי אותו?
כעת כשהאנושות בחובות ומשכנתאות הם באים עם תכנית למחיקת חובות, אבל כלום לא יהיה בבעלותך הכל מוחכר יענו מיקרוסרביסס וקונטיינרים של דוקר
מודהל'ה זה עוד אימלוק
NAOR2207
06-12-2020, 18:57
אקסיוז מי יו ספיק אינגליש? איף נו סו מאץ' איי הב שי דנון מבני יהודה
פור האוורס ורי גוד יו ליסטן יס?
https://www.youtube.com/watch?v=x1nydtikSjA
NAOR2207
24-12-2020, 11:35
ריאליטי צ'ק:
* משיח לא בא. לא בפסח. לא בט' באב. לא בחגי תשרי ופאק גם לא בחנוכה
* סגר שלישי עוד כמה ימים. (הערכה שלי - רק במוחות של מי שבשלטון)
* גם ניבירו לא בא. נו ברצינות יאללה כוכב יעקב אתה כוכב או סתם נצנץ לד דרדלה?
* שמוטציה מ GB. מעניין מהיכן היא באה Fish&Chips ?
* חיסוני סלבס עם מחט מתקפלת לעומתם אחות נוכריה עם עיניים כחולות יפות ברת מינן
ארגז בירה צ'ק. בקבוק יין חירום צ'ק.
מפצח גרעינים וצופה משתאה במסך
נאור, האם ידעת שאפשר להטעין עם תןביס את כרטיס ה-wineandmore שלך?
ריאליטי צ'ק:
מפצח גרעינים וצופה משתאה במסך
משיח כבר כאן חי בועט .העולם המתהפך שמסביב הוא חבל לידה למשהו חדש. אנשים עצרו 9 חודשים את החיים שלהם וחלק התחיל לחשוב למה ככה ולא אחרת. רק הקורונה סיפק מאסה של סימן שאלה שיבוא לידי ביטוי. סע לחנות דגים, בקש חצי ק"ג טלוויזיות. תבדוק שהם טריות ונקיות. מצפים בבלילת ביצה, קצת קרנציות של קמח תבלינים ופירורי לחם לשמן עמוק. אחרי כך לנייר סופג והופ פותחים בירה. אוכלים גם את הראש. הכי פריך וחם שיש.
Dresdner
26-12-2020, 11:34
ריאליטי צ'ק:
מפצח גרעינים וצופה משתאה במסךלא האמנתי לקונספירציה הזאת עד שניסו לשכנע אותי בטלויזיה שמחט מתקפלת ביציאה זה פיט'שר חדש.
NAOR2207
26-12-2020, 22:08
נאור, האם ידעת שאפשר להטעין עם תןביס את כרטיס ה-wineandmore שלך?
וואללה עד עכשיו השתמשתי בתווים של שופרסל ויקטורי תרומה לנזקקים (אם חד הורית שלגמרי במקרה היא אחותי)
אני אחפש wineNmore
ולגמרי ברצינות אם מישהו באמת נזקק ורוצה להגיע לסופר מנצור בפתח תקווה - בפרטי.
(הנבלה מחלידה דיסקים ועם הגבס אני אפילו לא יכל לסחוט מצערת כדי להניע מדי פעם)
משיח כבר כאן חי בועט .העולם המתהפך שמסביב הוא חבל לידה למשהו חדש. אנשים עצרו 9 חודשים את החיים שלהם וחלק התחיל לחשוב למה ככה ולא אחרת. רק הקורונה סיפק מאסה של סימן שאלה שיבוא לידי ביטוי. סע לחנות דגים, בקש חצי ק"ג טלוויזיות. תבדוק שהם טריות ונקיות. מצפים בבלילת ביצה, קצת קרנציות של קמח תבלינים ופירורי לחם לשמן עמוק. אחרי כך לנייר סופג והופ פותחים בירה. אוכלים גם את הראש. הכי פריך וחם שיש.
אני לא יודע אם אתה גיחי גיחי או רציני
אכן מדברים על 5D . המימד החמישי של התודעה. (לא של אהוד ברח בלוליטה אקספרס)
וואללה ניסיתי. ביקשתי. תחננתי לפתוח טאנל לבורא. בנתיים צליל שהקו לא מחובר (או רק נדמה לי)
לא האמנתי לקונספירציה הזאת עד שניסו לשכנע אותי בטלויזיה שמחט מתקפלת ביציאה זה פיט'שר חדש.
בוא. לראש ממשלה ובטח בגיל שלו לא יתקרבו אפילו עם מזלף קצפת ובטח שלא מזרק.
אלא אם אתה מאילה שמאמינים שתימני תמהוני יכול להסתובב רבע שעה שלמה בשטח סטרילי, שבדיוק ברגע המתאים המאבטח פותח פירצה למותן/גב
ולגמרי במקרה מישהו מהבקאנד של הבקאנד מצלם את זה ...
Dresdner
26-12-2020, 23:13
אלא אם אתה מאילה שמאמינים שתימני תמהוני יכול להסתובב רבע שעה שלמה בשטח סטרילי, שבדיוק ברגע המתאים המאבטח פותח פירצה למותן/גב
ולגמרי במקרה מישהו מהבקאנד של הבקאנד מצלם את זה ...
נו באמת, אתה מסתכל על זה בראיה לאחור, בתקופה שרבין נרצח כל קונספט האבטחה היה מבוסס על מפגע ערבי, צר לי להודיע לך אבל רצח רבין היה מחדל ולא קונספירציה.
NAOR2207
26-12-2020, 23:34
נו באמת, אתה מסתכל על זה בראיה לאחור, בתקופה שרבין נרצח כל קונספט האבטחה היה מבוסס על מפגע ערבי, צר לי להודיע לך אבל רצח רבין היה מחדל ולא קונספירציה.
ממשלת ישראל מודיעה בתדהמה ...
צר לי להודיע לך שכמו Event 201 כך היה בכיר שבכ שהתבטא (מזיכרוני בלבד) שהמתנקש בראש הממשלה יהיה תימני מבר אילן
אין לי כח שוב להעלות גירה ולחפש (למשל שחף פילוביץ')
כך שנסכים על לא להסכים
לנוגע בדרכון ירוק ולוציפרייס (luciferase (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=296693472024610&id=100050518789573&__cft__[0]=AZU-icHmAkS4O2FOJDTWjgJyct7Q8BeiWr6nslVYEF_L8CVylw8oeZ u8cKnJ8UqLS_YkCorG46ktwEBMG1y3pZoO924qYu5IMOHLPcAO N7ZxnStEyqXNFhbTEnVFHIWCdwqw80V5qp13B4hL0ZR2qqzEOY McRKJ2RlbapC4vmwsTtzZFmsYojHWbG6NA_bXioLAxOWPCPG4T hu4NZAzK7QLIyLxWvrExjzGS7XPiSzfJGA&__tn__=-UC%2CP-R)) של גייטס - בנתיים זה מניעת גישה לקניונים, חו"ל מסעדות וטיאתראות...
בכולם ממילא לא הייתי למעלה מעשור אז מכפת לי
NAOR2207
31-12-2020, 07:51
https://www.youtube.com/watch?v=qbuSu4mXpSQ
Dresdner
31-12-2020, 18:25
https://www.youtube.com/watch?v=qbuSu4mXpSQ
עוד קצת סרקסטיות
https://www.youtube.com/watch?v=_O9ltm_Gml0&ab_channel=AwakenWithJP
NAOR2207
31-12-2020, 18:51
תודה על התגובה דרז שים לב ב2009 עבדתי בבזק ובניתי שרת עם תכנה (כי שבכ דרש) בשביל שעובדי המוקד הטלפוני של ADSL יוכלו לעבוד מהבית
lokimonster
31-12-2020, 19:04
צפו את העתיד
NAOR2207
31-12-2020, 19:21
עין לציון
lokimonster
31-12-2020, 19:34
ואין גואל
חברים, שנה חדשה. הירח זורח במלואו יש לנו חיסון והכי חשוב, עקרות לדור הצעיר שנוהג עם העיניים בפון. להם אסור שיהיה ילדים. ולי לא מתחשק להיות סבא. מעדיף להגיע ישירות לסבא רבא ושההגיון יקפוץ לי. לחיים!
NAOR2207
01-01-2021, 04:21
לבריאות קידו
כשתתעורר מהחמרמורת תשאל את עצמך - אם יש חיסון איך זה שצריך להישאר עם מסיכות, ובסגר, ובידוד חברתי, ומקדם הדבקה (מה זה החארטא הזה???) ?
כאילו - חיסון לא נותן פיתרון לזה?
אגב זה לא אני אמרתי שכל זה לא יעלם זה האתיופי הרוצח בראש הארגון של ביל גייטס אמר
https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p843x403/133935195_2705106116471455_3077427989726812727_o.j pg?_nc_cat=103&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=aareWq59YJEAX8LMTe2&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&tp=6&oh=2f987e15508f48fb8198ff095cb3a609&oe=6012B15F
mudale222
01-01-2021, 11:06
לבריאות קידו
כשתתעורר מהחמרמורת תשאל את עצמך - אם יש חיסון איך זה שצריך להישאר עם מסיכות, ובסגר, ובידוד חברתי, ומקדם הדבקה (מה זה החארטא הזה???) ?
כאילו - חיסון לא נותן פיתרון לזה?
אגב זה לא אני אמרתי שכל זה לא יעלם זה האתיופי הרוצח בראש הארגון של ביל גייטס אמר
https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p843x403/133935195_2705106116471455_3077427989726812727_o.j pg?_nc_cat=103&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=aareWq59YJEAX8LMTe2&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&tp=6&oh=2f987e15508f48fb8198ff095cb3a609&oe=6012B15F
סבלנות קומרד.
בקושי 1\8 מהאוכלוסיה התחסנו, ורק בחיסון הראשון.
יש עוד כמה חודשים טובים לדיקטטורה.
Dresdner
01-01-2021, 11:17
סבלנות קומרד.
בקושי 1\8 מהאוכלוסיה התחסנו, ורק בחיסון הראשון.
יש עוד כמה חודשים טובים לדיקטטורה.ועדיין אף מדינה לא מתכוונת להחזיר את החוקים בדיוק למצב שלפני הקורונה, הדיקטטורה זוחלת לאט ובטוח
mudale222
01-01-2021, 11:59
ועדיין אף מדינה לא מתכוונת להחזיר את החוקים בדיוק למצב שלפני הקורונה, הדיקטטורה זוחלת לאט ובטוח
מה אתה חושב שיהיה ההבדל בחוקים בין ישראל טרום קורונה לישראל עוד שנתיים מהיום?
Dresdner
01-01-2021, 12:19
מה אתה חושב שיהיה ההבדל בחוקים בין ישראל טרום קורונה לישראל עוד שנתיים מהיום?בוודאי, יש תאריך התחלה אבל לא סיום וכן אלו תקנות לשעת חירום אבל כבר היו מקרים שממשלות החליטו על שעת חירום מזוייפת כדי לשלוט באוכלוסיות
https://www.gov.il/he/departments/policies/dec4919_2020
בגרמניה המצב יותר מפחיד כי התקנות נכנסו לחוקה.
איבדנו חלק מהחופש שלנו שלא יחזור, העולם המערבי הולך לכיוון של קומוניזם חדש שמסתמך על טכנולוגיה כדי לשלוט בעדר, זה לא יהיה כמו סטאלין או צפון קוריאה זה יהיה כלכך מתוחכם שלא תרגיש את זה (לפחות לא בהתחלה) .
דוגמא מעולה זה המלוניות, אנשים חוזרים מחו"ל ונכנסים למעצר של שבועיים מבלי שביצעו כל פשע ולפי התגובות בפייסבוק העדר החליט ש"מגיע להם" איך הגענו למצב הזה?
עוד דוגמא זה מעקב השב"כ, בלחיצת כפתור מכניסים אותך למעצר בית בלי יכולת לערער.
עכשיו תגיד שזה מציל חיים אבל בשביל נגיף שההישרדות ממנו עומדת על 99 נקודה משהוא אחוז זה מוגזם
Freedom is not free
פעם האמריקאים הבינו את המשמעות של זה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210101/ec743dd5c314eece091d7f5464f0fe2f.jpg
mudale222
01-01-2021, 13:01
האמריקאים עדיין מבינים את זה.
ברוב המדינות אין שם אפילו חובת עטיית מסיכה.
וכן החופש בהחלט לא בחינם. תראה כמה המחלה פגעה שם.
בקשר למלוניות, הכל ידוע מראש ואתה לא חייב לטוס. אבל כן, אני לא הייתי נכנס לשם בחיים.
המעקב של שב"כ תמיד היה קיים בלי קשר, רק עכשיו השתמשו בו בצורה יותר רחבה.
מהרגע שיש לך פלאפון והוא אתך בכל מקום... אז עשית את הבחירה שלך.. הרישומים של המיקום לעולם לא נמחקים גם עשרות שנים אחורה.
NAOR2207
01-01-2021, 13:18
האמריקאים אמורים להיות דוגמה ומופת לחופש הפרט עם החוקה והסקונד אמדמנט אני כמעט מקנא בהם
רק שהם אוכלים תחת כבר בתחילת המאה הקודמת עם הפדרל ריזרב בנק פרטי
הם גם המציאו את האיוגניקה
אותי הם איבדו עם ה "ריד מיי ליפס איי דיד נוט הב סקסואל אינטרקורס וויב ת'אט וומן" קלינטון שהמשיך לכהן
אני מניח שאם הייתי נולד כמה שנים קודם היה לי משהו לומר על ניקסון ו וואטרגייט
בקיצור העולם פקעקטה לוקח עוד שלוק תעירו אותי כשתסיימו לתקן תודה
Dresdner
01-01-2021, 14:54
האמריקאים עדיין מבינים את זה.
ברוב המדינות אין שם אפילו חובת עטיית מסיכה.
וכן החופש בהחלט לא בחינם. תראה כמה המחלה פגעה שם.
בקשר למלוניות, הכל ידוע מראש ואתה לא חייב לטוס. אבל כן, אני לא הייתי נכנס לשם בחיים.
המעקב של שב"כ תמיד היה קיים בלי קשר, רק עכשיו השתמשו בו בצורה יותר רחבה.
מהרגע שיש לך פלאפון והוא אתך בכל מקום... אז עשית את הבחירה שלך.. הרישומים של המיקום לעולם לא נמחקים גם עשרות שנים אחורה.המחלה פגעה בארצות הברית אפילו פחות ממה שפגעה באיחוד האירופי, התקשורת מסרבת להשוות את ארצות הברית לאיחוד האירופי והם רק עושים מה שנקרא cherry picking מדינות מסויימות באירופה.
זה נכון שיש מדינות בלי חובת מסיכה אבל יש מדינות שלמושל שלהם עלה השתן לראש כמו מושל קליפורניה שעובד נגד החוקה האמריקאית ועכשיו מנסים לעשות לו recall.
גם בניו יורק המצב גרוע ולמרות חוקים קומוניסטים שקומו מנהיג שם הם הוט ספוט של קורונה ככה שאם יש משהוא ללמוד מזה המסיכות לא עובדות ורק זכויות בסיסיות של האדם נלקחות.
ככה שאם יש משהוא ללמוד מזה המסיכות לא עובדות ורק זכויות בסיסיות של האדם נלקחות.
מסקנה מאוד אומללה.
א. תבחין בין חובת המסיכה לבין כמה בםועל מקיימים אותה.
ב. מה עוזר לי שאתה הולך עם מסכה ברחוב, אבל מסתובב במשרד ויורק על מקלדות, ידיות ואנשים, בלי מסכה....
דווקא בהליכה ברחוב אתה הכי פחות מסוכן.
Dresdner
01-01-2021, 16:37
מסקנה מאוד אומללה.
א. תבחין בין חובת המסיכה לבין כמה בםועל מקיימים אותה.
ב. מה עוזר לי שאתה הולך עם מסכה ברחוב, אבל מסתובב במשרד ויורק על מקלדות, ידיות ואנשים, בלי מסכה....
דווקא בהליכה ברחוב אתה הכי פחות מסוכן.תשמע, איך הגענו למצב שאנשים מאמינים שחתיכת בד דקה עוזרת במניעת הידבקות אני לא יודע.
מדובר על נגיף שנמדד במיקרונים ואתה מדבר על חתיכת בד, זה כמו לשים רשת של שער כדי למנוע מיתושים להיכנס.
באוסטריה במהלך כל הקיץ חוץ מבתחבורה ציבורית לא היו מסיכות והכל היה פתוח כאילו אין כלום, עד החורף לא הייתה שום עליה במתים או נדבקים ונראה שהנגיף מתחיל להעלם זאת דוגמא מעולה לחוסר הקורלציה בין מסיכות להידבקות.
מה שאפשר ללמוד מאוסטריה וגם גרמניה זה קורלציה של מזג האוויר להידבקות.
2 מחקרים חדשים מראים שויטמין D עוזר נגד הקורונה מה שמסביר את הקורלציה של השמש ויצירת ויטמן D בבני אדם.
אנשים מקבלים דברים הזויים מבלי לחשוב, כמו להיכנס למסעדה עם מסיכה ואז להוריד אותה שאתה בשולחן ליד אנשים.
ההתנהגות הפרטית של הפוליטיקאים בכל העולם מראה שהם לא מפחדים מהקורונה ולא חושבים שמסיכה חשובה כי הם יודעים בדיוק מה הסיכוי שלהם למות ממנה.
גם לעם צריך להיות זכות בחירה כמו לפוליטיקאים.
Dresdner
01-01-2021, 16:42
גם עצם זה שבשום מדינה אין תקן למסיכה וכל אחד שם מה שבא לו אומר הרבה על כל הנושא
לגודל של הנגיף אין שום קשר. לעובדה שהוא לא הולך לטייל על דעת עצמו באוויר העולם דווקא יש.
אני אומר ככה.
א. יש מי שמושך בחוטים אבל זה לא קשור לקורונה כי הקורונה הזיקה לפשע למלחמות ולתרופות.
ב. כל הניתוחים מתחילת המאה מבצעים עם מסיכה.
ג. התקנות נראות דביליות למי שלא מסתכל על התמונה הכללית של אוכלוסיה, כלכלה, חברה וכ'ו. לפי העיתונים יש סגר וחושך. בפועל אנשים מטיילים בחוץ ללא הפסקה. לא חיוני, טיולים.
ד. הכי חשוב - חופש. אז גוגל ופייסבוק עוקבים אחרינו לפני הקורונה ויודעים עלינו יותר מהשב"כ. הרבה יותר כי מערכת הפעלה ודפדפן ופעילות כולל חיפושים ומעגל חברים ומשפחה ותחביבים ומחלות ובגידות ומה לא. אם תחפש את המסמך הכי חשוב לאנושות בעשור האחרון- זה שמסביר למי בתאגידים יש גישה ולאיזה מידע בדיוק תקבל שפריץ של טיח לפנים. אף אחד בתקשורת לא מתעסק בזה לעומק .להערכתי זה יותר קשור לקומוניזם וכל מיני טוטאליריטזם אבל לא להנחיות נגד הקורונה ולא לפיתוח הנגיף עצמו. הדומיניון הסינים והרוסים, כן קשורים.
ה. צמצום החופש מגיע בתחפושות של שירותי חינם. duckduckgo Parler ואפילו הפורום הזה הם חלק מהמאבק. מאמין שננצח כי אחרת הדורות הבאים אבודים ואני לא צוחק.
הערוץ של רודי.
https://www.youtube.com/channel/UC-9J07yyuXQTx_uZQchtwsg
Dresdner
01-01-2021, 19:55
לגודל של הנגיף אין שום קשר. לעובדה שהוא לא הולך לטייל על דעת עצמו באוויר העולם דווקא יש.
כבר לפני חודשיים מחקרים בגיבוי מאות רופאים אומרים שהקורונה כן עף באוויר עד עשרות מטרים עד שהוא נוחת חזרה קרקע זה הופך את המסיכות ללא יעילות, להיפך הם משמשות כשדה תעופה לנגיף עם לחות מועדפת.
לגודל הנגיף יש הרבה קשר זה רק בשנה האחרונה שפתאום לא מדברים על הגודל הפיזי של הקורונה כדי לתת לגיטימציה למסכות.
ושוב, אם מסיכה זה כלי כלכך יעיל שמציל חיים למה אף מדינה בעולם החליטה על תקן למסיכה? האם דין מסיכת בד כדין גרביון שקוף של אישתי?
ומה עם המסיכה הזאת? אגב היא חוקית לגמרי.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210101/eff6f362a78e6ff5282847783ef0b015.jpg
Dresdner
01-01-2021, 20:03
אני אומר ככה.
א. יש מי שמושך בחוטים אבל זה לא קשור לקורונה כי הקורונה הזיקה לפשע למלחמות ולתרופות.
ב. כל הניתוחים מתחילת המאה מבצעים עם מסיכה.
ג. התקנות נראות דביליות למי שלא מסתכל על התמונה הכללית של אוכלוסיה, כלכלה, חברה וכ'ו. לפי העיתונים יש סגר וחושך. בפועל אנשים מטיילים בחוץ ללא הפסקה. לא חיוני, טיולים.
ד. הכי חשוב - חופש. אז גוגל ופייסבוק עוקבים אחרינו לפני הקורונה ויודעים עלינו יותר מהשב"כ. הרבה יותר כי מערכת הפעלה ודפדפן ופעילות כולל חיפושים ומעגל חברים ומשפחה ותחביבים ומחלות ובגידות ומה לא. אם תחפש את המסמך הכי חשוב לאנושות בעשור האחרון- זה שמסביר למי בתאגידים יש גישה ולאיזה מידע בדיוק תקבל שפריץ של טיח לפנים. אף אחד בתקשורת לא מתעסק בזה לעומק .להערכתי זה יותר קשור לקומוניזם וכל מיני טוטאליריטזם אבל לא להנחיות נגד הקורונה ולא לפיתוח הנגיף עצמו. הדומיניון הסינים והרוסים, כן קשורים.
ה. צמצום החופש מגיע בתחפושות של שירותי חינם. duckduckgo Parler ואפילו הפורום הזה הם חלק מהמאבק. מאמין שננצח כי אחרת הדורות הבאים אבודים ואני לא צוחק.
הערוץ של רודי.
https://www.youtube.com/channel/UC-9J07yyuXQTx_uZQchtwsg
בנס ציונה במכון הביאולוגי שעובדים עם נגיפים לא משתמשים במסיכות כמו אלו שבניתוחים כי הם לא יגנו עליהם.
השימוש במסיכות בניתוח הוא הגנה מפני זיהומים שיכולים לקרות מבקטריה שבנוזלים כלומר שהג'יפה מהאף של המנתח לא תכנס לגוף החולה בזמן הניתוח.
ברוב הניתוחים המנתח מעל החולה וכח המשיכה משחק תפקיד.
אלא אם כן אתה יודע משהו שלא פרסמו בשום מקום, הקורונה נישא ברסס טיפתי בלבד.
חוץ מבאתרים של קסד, g5, עולם שטוח ואנשי לטאה, אשמח אם תראה לנו אחרת.
Dresdner
01-01-2021, 21:45
אלא אם כן אתה יודע משהו שלא פרסמו בשום מקום, הקורונה נישא ברסס טיפתי בלבד.
חוץ מבאתרים של קסד, g5, עולם שטוח ואנשי לטאה, אשמח אם תראה לנו אחרת.צודק נישא ברסס אבל מצאו שהוא נדבק על רסס בגודל של 5 מיקרון ו5 מיקרון עפים יופי למרחקים וחודרים ללא בעיה בדים ומסיכות של חדר ניתוח
The term “aerosol” has been used in various ways to describe small particles that can move through the air
Forbes:
https://www.forbes.com/sites/jvchamary/2020/10/30/world-health-organization-coronavirus-airborne/
New York times
https://www.nytimes.com/2020/07/04/health/239-experts-with-one-big-claim-the-coronavirus-is-airborne.html
קראתי,
בקיצור,
על כל שני מדענים יש שלוש דעות.
אני ממשיך עם המחויבות החברתית והמסיכה. מי שרוצה לקרוא לזה מזימה של הממשל להרוג אותי מזיהום חיידקי, ועל הדרך לעשות כסף ממסים על מסיכות- שיבושם לו, אחרי הכל, בניגוד לדעת חלק פה, זאת עדיין מדינה חופשית, ואם אתם רוצין להיות טועים- זוהי זכותכם הדמוקרטית.
Dresdner
02-01-2021, 01:10
קראתי,
בקיצור,
על כל שני מדענים יש שלוש דעות.
אני ממשיך עם המחויבות החברתית והמסיכה. מי שרוצה לקרוא לזה מזימה של הממשל להרוג אותי מזיהום חיידקי, ועל הדרך לעשות כסף ממסים על מסיכות- שיבושם לו, אחרי הכל, בניגוד לדעת חלק פה, זאת עדיין מדינה חופשית, ואם אתם רוצין להיות טועים- זוהי זכותכם הדמוקרטית.אין מזימה במסיכות ולא קונספירציה זה פשוט סם להמונים, מכוון שהציבור במקרי חירום מסתכל על השילטון לעזרה קל לשילטון להגיד שימו מסיכות, זה מרגיע את הפחד הקולקטיבי.
lokimonster
02-01-2021, 09:34
ד' עבר לnc ומקבל דוח על הפרעה לתנועה
בנס ציונה במכון הביאולוגי שעובדים עם נגיפים לא משתמשים במסיכות כמו אלו שבניתוחים כי הם לא יגנו עליהם.
השימוש במסיכות בניתוח הוא הגנה מפני זיהומים שיכולים לקרות מבקטריה שבנוזלים כלומר שהג'יפה מהאף של המנתח לא תכנס לגוף החולה בזמן הניתוח.
ברוב הניתוחים המנתח מעל החולה וכח המשיכה משחק תפקיד.
מה שאני יודע (בתור כירורג מוח וטייס ניסוי בנאס"א) שההדבקה וחומרת המחלה תלויים בכמות הנגיפים שהגוף ספג. מסיכות מצד הנדבק והבריא מורידות את הסיכוי לחלות ואת קושי המחלה. גם מימדי השפעת בחורף הזה היו מינוריים הודות למסיכות והריחוק.
Dresdner
02-01-2021, 17:18
מה שאני יודע (בתור כירורג מוח וטייס ניסוי בנאס"א) שההדבקה וחומרת המחלה תלויים בכמות הנגיפים שהגוף ספג. מסיכות מצד הנדבק והבריא מורידות את הסיכוי לחלות ואת קושי המחלה. גם מימדי השפעת בחורף הזה היו מינוריים הודות למסיכות והריחוק.יש כלכך הרבה false negative בבדיקות שמאד יכול להיות שחולי שפעת נרשמו כחולי קורונה מה שגם יסביר את העליה שאנחנו רואים אחרי הקיץ, אחרי הכל קורונה היא מאותה משפחה.
הקורונה עוברת חופשי בכל מה שלא N95 וכמו שכתבתי לא מחייבים אותך במסיכה מסוג מסויים, השילטונות אומרים לך שים מה שאתה רוצה, זה לא נראה לך קצת מוזר?
הגענו למצב אבסורדי שגם אם תיהיה מלחמה כימית ולממשל לא יהיה כסף למסכות גז יגידו לציבור להרטיב חתיכת בד והציבור יאמין לזה
לדעתי, ולדעת חלק מהמדענים, אבל בניגוד גמור לדעת חלק אחרמהמדענים, הקורונה עוברת חופשי בכל מה שלא N95 וכמו שכתבתי לא מחייבים אותך במסיכה מסוג מסויים, השילטונות אומרים לך שים מה שאתה רוצה, זה לא נראה לך קצת מוזר?
תיקנתי לך
NAOR2207
02-01-2021, 18:48
וויכוח עקר
מי שלא רואה את האמת כנראה כבר לא יראה אותה
וכן. ב"אתרים שאני מסתובב בהם" יש עובדות. חלק מהן מאותם אתרים רשמיים של הצד האפל.
יש גם בילבול גדול. הרב פיררהר הורה להתחסן. יורם לס קרא שהוא הולך להתחסן (משתפ) וד"ר אריה אבני האהוב רץ לפוליטיקה.
כותרת הדיון - ההגיון התאבד. רק לא ידעתי שהוא יתאבד כל יום עם הטימטום (סליחה. מילה קשה מדי. דיסאינפורמציה) של האנשים.
כולנו מכירים את תערו של אוקאם. רק שהוא הלך לאיבוד.
לדוגמה - חיסון אמור לחסן. מי שלוקח אותו - מחוסן ומוגן. עכשיו כמה התפלפלויות וסלטות באוויר תעשו כדי לתרץ חיסון בכפיה???
Dresdner
02-01-2021, 19:28
זוכרים שהצפון נשרף אמרו לנו שזה מזג האוויר הקיצוני? זוכרים שמי שהעיז להגיד שאלו הצתות אמרו שהוא גזען?
אז מה שלא כולם שמו לב אליו זה שלאחר חודשיים מכבי האש סיימו את החקירה והוציאו דו"ח שאומר שחלק גדול מהשריפות התחיל מהצתות מכוונות.
גם עניין המסכות בעוד שנתיים יקבל אותה הודעה קטנה ואנחנו נמשיך בחיינו עד לפעם הבאה שיאכילו אותנו לוקשים
זוכרים שהצפון נשרף אמרו לנו שזה מזג האוויר הקיצוני? זוכרים שמי שהעיז להגיד שאלו הצתות אמרו שהוא גזען?
אז מה שלא כולם שמו לב אליו זה שלאחר חודשיים מכבי האש סיימו את החקירה והוציאו דו"ח שאומר שחלק גדול מהשריפות התחיל מהצתות מכוונות.
גם עניין המסכות בעוד שנתיים יקבל אותה הודעה קטנה ואנחנו נמשיך בחיינו עד לפעם הבאה שיאכילו אותנו לוקשים
אני חושב שאני מהצד שלך רק לא רואה את הטענה במקרה של הקורונה. אם אתה מעוניין תסביר איך ממשלות, עסקים או עולם תחתון מרוויחים מהקורונה. מעקבים ופרטיות? שנינו יודעים שהכל מתועד ממזמן. אז פייזר או מודרנה או סין? סין קיבלה ועוד תקבל שטוזים מהקורונה ואני לא בטוח שהמיתון בעולם המערבי ישרת מדינה שמתפרנסת מייצור. תצביע על מטרה ומוטב אם יש לך.
NAOR2207
02-01-2021, 21:13
אני אענה אבל לא תאהב/ו את זה
אג'נדה 21 (https://www.youtube.com/watch?v=Nu8cFipp-7I) 2020 2030
האיתחול הגדול
אבני ג'ורג'יה
איבנט 201
ID 2020
מעקב ודירוג חברתי כמו בסין
13 בתי כלא ענקיים איזוריים שנבנו פה בארץ (בשביל מי?)
שת"פ של רח"ל עם FEAMA ....
"משפחות פשע" עאלק הם כמו טאטהל'ה רצים להתחסן
NWO זה כאן
lokimonster
02-01-2021, 21:16
התחסנתי
לבנתיים הכל בסדר
נעדכן אחרי המנה השנייה.
Dresdner
02-01-2021, 22:39
אני חושב שאני מהצד שלך רק לא רואה את הטענה במקרה של הקורונה. אם אתה מעוניין תסביר איך ממשלות, עסקים או עולם תחתון מרוויחים מהקורונה. מעקבים ופרטיות? שנינו יודעים שהכל מתועד ממזמן. אז פייזר או מודרנה או סין? סין קיבלה ועוד תקבל שטוזים מהקורונה ואני לא בטוח שהמיתון בעולם המערבי ישרת מדינה שמתפרנסת מייצור. תצביע על מטרה ומוטב אם יש לך.לא טוען שזה נעשה בכוונה תחילה כדי להרוויח, אני טוען שאין הרבה מה לעשות מול הקורונה והמסיכות זה רק כדי להראות שעושים משהוא, תאר לך איזה פחד זה שהממשל אומר לא צריך לעשות כלום נעבור את זה בסוף.
המסיכה זה מוצץ, מרגיע ובזה היא טובה.
עכשיו שהקורונה בכל כוחה יש מי שרוצה לנצל את זה לטובתו וזה נקרא
The great reset
זה כבר מזמן לא קונספירציה, יש לזה כבר פירסומות באירופה עם הסיסמא
You will own nothing and you will be happy.
הנסיך צ'ארלס אומר בגלוי שצריך לנצל את חוקי החירום של הקורונה כלומר סגירת בתי עסק, מעקבים אלקטרונים, איסור תנועה וכו כדי לישם אג'נדות ירוקות וסוציאליסטיות מהסוג המסוכן.
המשפט "you will own nothing and you will be happy"
הוא אחד המסוכנים בעת החדשה, כי אם אני ואתה לא נחזיק כלום בבעלותינו מישהוא אחר יהיה בבעלות הבית שלנו, הבגדים שלנו ככה שה1% יחזיק בביצים עשרות מיליוני אזרחים.
לגבי האושר, ממתי שילטון אמור לשלוט באושר שלי? זה כנראה שליטה כמו בצפון קוריאה, השליט אומר להיות שמחים אז הם שמחים (אם לא אז גולאג)
ממליץ לכולם לקרוא ולחקור על הGreat reset אין צורך להיכנס לאתרים מחתרתיים אלה לשמוע ישירות מקלאוס שוואב שמכנס את כל מנהיגי העולם ועשירי העולם במה שנקרא הפורום הכלכלי בדאבוס, הוא לא מסתיר את כוונותיו.
Dresdner
02-01-2021, 23:02
ועוד על העתיד הקודר שלנו:
ביי ביי ג'ק, המקים של אליבאבא נעלם מאז שביקר את הממשל הסיני
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9104507/Chinese-tech-billionaire-Jack-Ma-VANISHES-reality-show.html
עניין של זמן שגם מערביים שיבקרו את סין יעלמו
Dresdner
03-01-2021, 00:41
יושב ראש גרין פיס: צדק חברתי וצדק אקלימי שלובים זה בזה. WTF?
בדיוק אתמול טיילתי קצת בשכונה ליד האגם וראיתי ביתן עץ עתיק שסימנו עליו את גובה המים בשנים של הצפות, אז מסתבר שהצפות קורות פעם יותר ופעם פחות בדיוק כמו השריפות באמזונס.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210102/4f2ce63ca7ae564a2a29fd086c6d8b1c.jpg
הוא אחד המסוכנים בעת החדשה
טוב, אם אתה שמח באמת, אז מה בעיה? ואם אתה לא שמח במיוחד - אז את זה קומוניסטים כבר ניסו בכל צורה אפשרית. לא עובד כל כך, ולא מחזיק הרבה זמן.
נכון שחומר שאתה מעשן טוב, אבל על תגזים עם זה.
NAOR2207
03-01-2021, 09:04
...
The great reset
זה כבר מזמן לא קונספירציה, יש לזה כבר פירסומות באירופה עם הסיסמא
You will own nothing and you will be happy.
הנסיך צ'ארלס אומר בגלוי שצריך לנצל את חוקי החירום של הקורונה כלומר סגירת בתי עסק, מעקבים אלקטרונים, איסור תנועה וכו כדי לישם אג'נדות ירוקות וסוציאליסטיות מהסוג המסוכן.
הוא אחד המסוכנים בעת החדשה, כי אם אני ואתה לא נחזיק כלום בבעלותינו מישהוא אחר יהיה בבעלות הבית שלנו, הבגדים שלנו ככה שה1% יחזיק בביצים עשרות מיליוני אזרחים.
לגבי האושר, ממתי שילטון אמור לשלוט באושר שלי? זה כנראה שליטה כמו בצפון קוריאה, השליט אומר להיות שמחים אז הם שמחים (אם לא אז גולאג)
ממליץ לכולם לקרוא ולחקור על הGreat reset אין צורך להיכנס לאתרים מחתרתיים אלה לשמוע ישירות מקלאוס שוואב שמכנס את כל מנהיגי העולם ועשירי העולם במה שנקרא הפורום הכלכלי בדאבוס, הוא לא מסתיר את כוונותיו.
להביט על מה שקורה בעולם דרך החור של הגרוש Great reset,
יהיה משל שלושת העיוורים הממששים פיל ("זה אומר ארוך וגמיש ..וזה אומר שטוח כמו צלחת")
אם היית משקיע קצת היית רואה שכל המונחים שהזכרתי ארוגים אחד בשני.
וכן תתפלא גם אג'נדה 21, ID2020 GAVI event201 פטנט של ביל גייטס על הקורונה -
כל המידע הנ"ל קיים באתרים הרשמיים של אותן חברות (או"ם who event201 וכ'ו)
בנימה אישית אני התעסקתי עם זה עוד ב 2005 בקונספיל ואמת אחרת
עזבתי את זה לכמה שנים טובות. לא כי לא האמנתי לזה, אלא הייתי בטוח שאנחנו נבונים יותר...
פאסט פורווארד אני מתווכח בפולגז למה זה האמאמא של נאציונל סוציאליזם לחייב אותי להחנק עם סמרטוט
ולקבל רעל פולשני לווריד שלא נבדק ואף אחד לא מבטח מהנזקים של זה
https://ih1.redbubble.net/image.1716480595.4375/flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg
NAOR2207
03-01-2021, 09:25
בואו. תעזרו לי בהבנת הנקרא?
https://www.facebook.com/pg/fema.army.il/posts/?ref=page_internal
הטיסה הראשונה עם אנשי צוות פימ"ה, שמבוצעת ע"י חיל האוויר האמריקאי, בדרכה לתל אביב.
בנוסף חיילי צבא פימ"ה בגרמניה וצרפת התחילו לחסן, ואם יהיה צורך יסייעו בשליטה אזרחית.
אותו הדבר יקרה בישראל בחודש הזה, אבל בשיטות אחרות, משום שהישראלים, באופן מצער, לא ממושמעים.
יש לנו המון החלטות לשנה החדשה והרבה דברים שאנחנו מקווים לבצע כאן בישראל במהלך המגיפה.
העובדים שלנו מתכוננים להגעה של חיילי פימ"ה, ומחנות הפעילות שלנו נבנים וישומשו בקרוב.
[ 13 מחנות ריכוז בתי כלא שהזכרתי? יכל להיות גם "סתם" בסיסים צבאיים של צבא זר]
היום נעשה צעד חשוב מאוד.
נציגינו נפגשו עם ראש הממשלה בנימין נתניהו.
נאמר לנו כי הממשלה מוצאת את העזרה שלנו חיונית בימים אלה.
נתניהו היה נחמד מאוד והודה לחיילים שלנו שיגיעו בחודש הבא.
נמשיך לעזור בשליטה ובייצוב המצב בישראל.
מדובר בצבא זר
איזה ייצוב?
lokimonster
03-01-2021, 09:28
אכן פול גז פטפורמה מצויינת לוויכוח ברומו של עולם.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210103/d6c69e4caaaa2465c44ac31de002d8b5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210103/27ed657dcab029267e2b2d5230e469dd.jpg
NAOR2207
03-01-2021, 09:31
לוקי אני נמנע ממלחמת אחים ומבקש ממך לא לזהם את הדיון בשטויות.
בחרת להתחסן - מאחל לך הרבה בריאות. באמת.
lokimonster
03-01-2021, 09:48
אני יודע חביב אלבי
הבונים החופשיים לא אמורים להשתןב בדיון באופן כזה או אחר?
YaronNahum
03-01-2021, 10:51
וויכוח עקר
מי שלא רואה את האמת כנראה כבר לא יראה אותה
לדוגמה - חיסון אמור לחסן. מי שלוקח אותו - מחוסן ומוגן. עכשיו כמה התפלפלויות וסלטות באוויר תעשו כדי לתרץ חיסון בכפיה???
[/SIZE]
איפה בדיוק באתר רשמי של משרד הבריאות , או משרד או קופת חולים אחר, ולא בכל מיני אתרי קונספירציה , ראית שחובה להתחסן?
בנוסף , לא נראה לי שהגבלות על מסרבים חיסון יכנסו . הן לא אמורות לעמוד במבחן בבגץ.
המגבלה היחידה שכנראה תהיה היא נסיעה לחול. שם מדינות אחרות ידרשו מהתיירים הנכנסים אישור על חיסון לקורונה, או לחלופין חברות הביטוח הרפואי יסרבו לבטח נוסעים ללא חיסון קורונה (או שיעלו את התעריף לשמיים)
Sent from my Nokia
NAOR2207
03-01-2021, 11:07
בואו. תעזרו לי בהבנת הנקרא?
https://www.facebook.com/pg/fema.army.il/posts/?ref=page_internal
תעצרו לרגע עם הדף הזה (לא שבאמת בדקתם) יש מצב שהוא פייק.
קודם כל לשת"פ קוראים רח"ל FEAMA - ולא "פימה ישראל"
שנית הייתי מצפה לאתר רשמי עם סיומת gov או משהו ולא סתם דף פייקבוק
אז אני מודה - יש מצב שנפלתי אני בעצמי ובכבודי לטריק הכי ישן בספר
אני יודע חביב אלבי
הבונים החופשיים לא אמורים להשתןב בדיון באופן כזה או אחר?
זה כבר דיון למתקדמים יחד עם Skull&Bounes הבוהמיאן גרוב, רפטיליאנז ופליאדים :biggrin:
Dresdner
03-01-2021, 11:39
טוב, אם אתה שמח באמת, אז מה בעיה? ואם אתה לא שמח במיוחד - אז את זה קומוניסטים כבר ניסו בכל צורה אפשרית. לא עובד כל כך, ולא מחזיק הרבה זמן.
נכון שחומר שאתה מעשן טוב, אבל על תגזים עם זה.כן ניסו, ובצפון קוריאה עדיין מצליח להם.
הgreat reaset הוא לא קונספירציית מגדלי התאומים או האלומינטי, זה קבוצה של האנשים המשפיעים בעולם שמתכנסים תחת גוף גדול וידוע שנקרא הפורום הכלכלי, שום דבר לא מוסתר והם אומרים את התוכניות שלהם בגלוי.
ברגע שקבוצה אומרת שהם עושים משהוא for the greater good תתחיל לפחד.
NAOR2207
03-01-2021, 12:56
איפה בדיוק באתר רשמי של משרד הבריאות , או משרד או קופת חולים אחר, ולא בכל מיני אתרי קונספירציה , ראית שחובה להתחסן?
בנוסף , לא נראה לי שהגבלות על מסרבים חיסון יכנסו . הן לא אמורות לעמוד במבחן בבגץ.
המגבלה היחידה שכנראה תהיה היא נסיעה לחול. שם מדינות אחרות ידרשו מהתיירים הנכנסים אישור על חיסון לקורונה, או לחלופין חברות הביטוח הרפואי יסרבו לבטח נוסעים ללא חיסון קורונה (או שיעלו את התעריף לשמיים)
Sent from my Nokia
קודם כל הלוואי ואתה צודק.
שנית, ואני מתוך דיעה קדומה מניח שאתה ניזון מהמיינסטרים - לא שמעת על דרכון ירוק?
כמה פעמים פימפמתי פה את ID2020 תגידו?
זה -> https://id2020.org/alliance גם אתר קונספירציה?
הוא לא שזור בפורום הכלכלי אתם חושבים?
כי זה קצת יבעס ירון אם אתה טועה ... בדיעבד
Now
let me show you how deep the rabbit hole goes
https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb0000001RIhBEAW?tab=publications
לוקי אני נמנע ממלחמת אחים ומבקש ממך לא לזהם את הדיון בשטויות.
really??
:biggrin-new::rotfl:
YaronNahum
03-01-2021, 13:55
נאור ,
ראשית להרגיע אותך , נכון להיום, אין חובת חיסון. לא לחצבת , לא נגד טטנוס וגם לא נגד קורונה.
(דרך אגב , אם חס וחלילה אתה נחתך , אני ממליץ להתחסן נגד טטנוס זה יכול להציל חיים. זה חיסון ישן והוכח כיעיל כבר הרבה פעמים )
דרכון ירוק שמעתי עליו. בהחלט. שני היתרונות היחידים שהוא יתן לך הוא פטור מבידוד במקרה שהוכח שאתה במגע עם חולה קורונה מאומת
ופטור מבידקת קורונה בכניסה לאיזורים ירוקים (במידה ואתה לא גר שם ) כמו אילת לדוגמא.
פרט לכך זה לא אמור למנוע ממך דבר נוסף בארצנו הקטנה, ואני מתקשה לראות שמשהו נוסף יאושר באופן קבוע על ידי בית המשפט.
ומה הקשר בין הדרכון הירוק שיופק על ידי משרד הבריאות ,
לבין הארגון שהקישור שלו העלת ?
זה אירגון שמנסה לקבוע תקינה לזיהוי אחיד ברשת כאשר למשתמש תהיה שליטה על הנתונים של עצמו.
תוכל עם Login אחד להכנס לכל השירותים ברשת , גם ממשלתיים וגם של חברות , ותהיה לך הזכות למחוק את הנתונים שלך ממקומות מסוימים.
זיהוי אחיד ברשת זה לא דבר חדש , מדברים על זה כבר הרבה זמן , היה ניסיון של מספר חברות לעשות את זה
(למשל בהרבה אתרים אתה יכול להתחבר עם חשבון הפייסבוק שלך )
כעת יש ניסיון לקבוע סטנדרט לנושא.
אשמח לתגובה עניינית ולא קישור לסרטים של שעה / אתרים שלא שייכים .
NAOR2207
03-01-2021, 14:10
נאור ,
ראשית להרגיע אותך , נכון להיום, אין חובת חיסון. לא לחצבת , לא נגד טטנוס וגם לא נגד קורונה.
(דרך אגב , אם חס וחלילה אתה נחתך , אני ממליץ להתחסן נגד טטנוס זה יכול להציל חיים. זה חיסון ישן והוכח כיעיל כבר הרבה פעמים )
....
אשמח לתגובה עניינית ולא קישור לסרטים של שעה / אתרים שלא שייכים .
טטנוס בת*ת תרתי משמע. אני עשרים וחמש שנה (אם לא יותר) בלי הזבל הזה, נחתכתי מיליון פעמים (דם זורם) כולל ברזלי בניין חלודים, ברגי אופנוע משומנים בגי'פה ולאחרונה ליקקתי יפה מדרכה עם הסנטר והיד ...
אז אולי הקונספט של המציל חיים של הטטנוס שגוי ? :) זה כמו שאני אוכל (עתיד) פלאפל עם עמבה בכל פעם שיש חתך - פלאפל מציל חיים.
זו רק דוגמה לכמה ההשקפות שלנו רחוקות כנראה.
רק שאני ליברטן. מצידי תלביש על עצמך קונדום ותצא לריצה. רק אל תחשוב אפילו להתקרב לזכויות יסוד שלי.
כנ"ל מאגר ביומטרי (שכבר קיים) וכנל תעודה. מצידי תעשה רק אל תכריח. וכן מניעת גישה למשאבים זה להיות נאציונל סוציאלי.
סרטונים של שעה לא כרגע. גם לא של חמש דקות.
לוקח הפסקה קלה מכל הטירלול הזה.
אולי אעשה נשימות פראניאמה בפארק
YaronNahum
03-01-2021, 14:29
ראשית , אני מבקש.
פלאפל צריך טחינה מעל. והרבה.
עמבה טובה שמים על לאפה עמוסה בשאוורמה.
ומי שיטען שלאפה שאוורמה עם עמבה לא מצילת חיים, לא מבין כלום.
וגם אני חושב שאסור להתקרב לזכויות היסוד, ולא תומך בחובת חיסונים , ונגד המאגר ביומטרי.
ולא דובר על מניעת גישה למשאבים. רק בכניסה לאיזור שאתה לא גר בו , תתכבד ותדחוף מטוש.
ופטור מבידוד.
בהצלחה עם הנשימות.
NAOR2207
03-01-2021, 17:54
ולא דובר על מניעת גישה למשאבים. רק בכניסה לאיזור שאתה לא גר בו , תתכבד ותדחוף מטוש.
ופטור מבידוד.
בהצלחה עם הנשימות.
הופה! עשית לי הנחה. התדקמת כמה צעדים לעברי. זה חשוב במשא ומתן.
רק כשזה נוגע לגוף שלי אני כמו הפרטנרים שלנו לשלום. אין על זה מו"מ.
קח קישור של חצי שעה. אם מריצים x2 זה יגזול רבע שעה.
מדבר רב. את הלינקים הוא שם בתיאור אז אני לא אטמיע רק אתן קישור
https://www.youtube.com/watch?v=nRbSS35D_6g
איך אומר רפול ירצו יאכלו לא ירצו לא יאכלו
YaronNahum
03-01-2021, 18:15
חשבתי שסיכמנו בלי סרטונים של שעה.
כמו שההחלטה על הגוף שלך הוא חשוב שאסור להתפשר עליו.
הזמן שלי גם. אל תדחוף כאלו דברים. אני לא מתכוון לראות.
אם יש לך טענה טובה , אשמח לקרוא.
ולא הבנתי מה הבעיה עם מטוש ?
אוזנים אני מקווה שאתה מנקה , מדי פעם.
בשביל מה לנקות אזניים? אם אין תקלה ספציפית אין בזה שום צורך ביולוגי.
ואל תכתוב לי שהתרבות זה צורך ביולוגי, כי לא חסרות נטורליסטיות שזה לא מפריע להן....
NAOR2207
04-01-2021, 15:52
מי שמתיימר להיות מכונאי טוב יותר מהיצרן (הקב"ה) רחמי עליו במקרה הטוב.
בצעירותי הייתי חוטף דלקות מניקוי השעווה אשר מגנה. היא לא סתם שם.
אייל רוץ להתחסן חמוד.
מר ירון "אל תדחוף כאלו דברים. אני לא מתכוון לראות." - מוזמן להישאר בבורותך. (חבל התחלתי לחבב אותך)
מי שמתיימר להיות מכונאי טוב יותר מהיצרן (הקב"ה) רחמי עליו במקרה הטוב.
בצעירותי הייתי חוטף דלקות מניקוי השעווה אשר מגנה. היא לא סתם שם.
אייל רוץ להתחסן חמוד.
מר ירון "אל תדחוף כאלו דברים. אני לא מתכוון לראות." - מוזמן להישאר בבורותך. (חבל התחלתי לחבב אותך)
חשבתי שאתה רחוק מרמח איברים ושסה גידים, מפריד חלב בשר?
NAOR2207
04-01-2021, 16:13
השתדלתי עוד לפני. היום מקפיד יותר. (נגיד כבר לא דג בחמאה)
המפנה היה בטירלול הזה.
ביי ביי טיולי שבת:c0204:
מכיר את הרב דניאל עשור? יובל עובדיה? ועוד הרבה טובים
רק ש... ככל שאני "מתחזק" אני מרגיש שאני מבין פחות (ואף חוטא יותר)
היתה תקופה שהייתי רואה הרבה את פנגר, הוא משעשע, עכשיו אני צופה בשילים, הם משעשעים הרבה יותר (;
מידע רב יכול לבלבל לכן מומלץ לקחת אותו במידת יכולת העיבוד או כמו תה חם ורותח, שלוק שלוק אט אה טיים.
NAOR2207
05-01-2021, 20:41
פנגר חמוד. מכיר את הסיפור שלו (צפיתי) איך בהרצליה כחילוני נכנס לבתכנסת בשבת עם שטר ביד להחזיר חוב.
יש לי פיקסציה כנראה לאלו אשר היו בצד השני.
הרב דניאל עשור (תחפש בבקשה) היה קצין גולני, מדריך טייס, ממיר גדול לנצרות ... לפני שנהיה רב.
הוא מדבר בדיוק על כל האילומנאטי וכ'ו
הרב אלון ענווה גם היה בצד השני (תרתי - גם מוות קליני)
יש הרצאות שלו שאני מרותק אליהן כמו שהזומבים מרותקים למשחקי הכס
נגיד זו האחרונה
https://www.youtube.com/watch?v=PGZaiRqM5LE
וואללה עד עכשיו השתמשתי בתווים של שופרסל ויקטורי תרומה לנזקקים (אם חד הורית שלגמרי במקרה היא אחותי)
אני אחפש wineNmore
מוציאים כרטיס באחד הסניפים, ואז אפשר להטעין בשליחת מייל. גיליתי כשחסמו לי את האופציה לקנות במבה וקשיו מהתחנת דלק בניסיון למנוע מהישראלי הערמומי לנצל את התןביס שלא לארוחת צהריים. כמו שאומרים בספרות ההוליוודית, you wanted a nigga, nigga here now.
הרבי צריך לראות סרטונים בעצמו, רצוי של ביולוגיה בקורסרה. mrna לא משנה את ה-dna של התא כמו שהוא טוען בכריזמטיות ב-17:00. וכל הרעיון של אימונולוגיה או כל שיפור לגוף למעשה זה "טריקים". כמו להתאמן למשל - אתה מרים משקל שאתה לא באמת צריך, ועובד על הגוף שלך בערמומיות נבזית שרק גויים אוכלי ארנבים מסוגלים לה, כדי שיחזק את העצמות של עצמו.
אגב, למה מתנקש תימני? אקסטרפולציה מחסמב"ה? חשבתי שהם דווקא מתונים / מיושבים, בנו את ראש העין בפנאן וחיים בה בסבבה ever after.
NAOR2207
05-01-2021, 22:55
מוציאים כרטיס באחד הסניפים, ואז אפשר להטעין בשליחת מייל. גיליתי כשחסמו לי את האופציה לקנות במבה וקשיו מהתחנת דלק בניסיון למנוע מהישראלי הערמומי לנצל את התןביס שלא לארוחת צהריים. כמו שאומרים בספרות ההוליוודית, you wanted a nigga, nigga here now.
את האלכוהול שלי אני צורך (ותאמין לי יש לי רקורד) זול, רע, מתחנמרכזית או שוקה תקווה
מה לעשות הקב"ה מסרב לי לחתום על טופס טיולים
הרבי צריך לראות סרטונים בעצמו, רצוי של ביולוגיה בקורסרה. mrna לא משנה את ה-dna של התא כמו שהוא טוען בכריזמטיות ב-17:00. וכל הרעיון של אימונולוגיה או כל שיפור לגוף למעשה זה "טריקים". כמו להתאמן למשל - אתה מרים משקל שאתה לא באמת צריך, ועובד על הגוף שלך בערמומיות נבזית שרק גויים אוכלי ארנבים מסוגלים לה, כדי שיחזק את העצמות של עצמו.
תן בבקשה קישור למישהו שמסביר מה זה כל היופי חי הזה mRNA לשיטתך. מבטיח לנסות לצפות יש לי זמן אני בחופשת מחלה
אגב, למה מתנקש תימני? אקסטרפולציה מחסמב"ה? חשבתי שהם דווקא מתונים / מיושבים, בנו את ראש העין בפנאן וחיים בה בסבבה ever after.
העיקר שבחידון התנך זכה הבן של ביבי
<span style="color:#0000ff;">
https://www.youtube.com/watch?v=g1GSClQF7KA
https://www.youtube.com/watch?v=oefAI2x2CQM
:biggrin:
זה לגבי מה mRNA עושה בחיים. בהקשר ספציפי לחיסון:
https://www.youtube.com/watch?v=35Idb_lCU4o&t=13m16s
(ניסיתי לכוון לזמן שהוא מדבר על החיסון של פייזר - t=13m16s&, אבל לא עשינו מגבית להודי שישדרג את הפורום אז הוא עושה קונצים)
NAOR2207
06-01-2021, 23:06
קודם כל תודה על שהשקעת וטרחת להביא סרטונים שמסבירים. זה לא מובן מאליו.
הסירטונים מסובכים לי יותר מללמוד GO ו RUST (שפות תכנות) כך שאני מודה שלא הבנתי היכן הסתירה לדברי הרב המקושר.
בשורה התחתונה - למה בגילי אני צריך ללמוד על ריבוזומים? על מה הדיון בכלל? אנשים מתים ברחוב????
ועוד שאלה - האם חיסונים מאושרים אחרי 10 ~ 15 שנים לפחות כן או לא?
עוד אחת - האם פייזר פיתחה אי פעם חיסון? כאילו במונחי הפורום בו אנחנו נמצאים האם יש אפילו אופנוע פייזר אחד שמתגלגל על הכביש?
שלא לדבר על הקסם שנקרא mRNA טכנולגיה חדשה (אני טועה? כתבתי שטות?)
שוב תודה על הזמן שלך
NAOR2207
08-01-2021, 09:05
אחד הטובים לא הפסקתי לצחוק (בדיחת שואה קלאסית)
https://rotter.net/User_files/forum/5ff7316224e993771.jpg
צר לי לספר לכם אבל הDNA האנושי כבר שונה בעבר כתוצאה מגורמים חיצוניים (לא מעשה ידי אדם) ליתר דיוק מוצאים DNA של ווירוסים קדמוניים בתוך הDNA האנושי. בנוסף יש הגרסה הביולוגית לבדיחה מה הגיע קודם הביצה או התרנגולת -> מה הגיע קודם התא המודרני או הווירוס. למדע יש תאוריות לגבי השתלבות ווירוסים בתאים תרום מודרניים שבסוף התפתחו לתא המודרני.
בקיצור (לא מקוצר) אותי לא ישכנעו שאין סיכויי שחיסונים לא משנים DNA באותה צורה שהווירוס עצמו יכול לשנות. האם הסבירות נמוכה יותר אני בספק אם מישהו יודע. אבל כשאני שם את הסיכוי הקטן של שינויי הDNA, שקיים בימינו מכל אורך החיים המודרני ומהווירוס עצמו, לעומת הסיכוי לחזור לחיי שיגרה. אני בוחר בחיסון ואני מקווה שלפחות 80% מהאוכלוסייה חושבים כמוני.
דרך אגב, פה אני אכליל ואנחש שרוב הגולשים בפורום מעשנים ועישון ידוע כאחד הגורמים הגדולים למוטציות בגוף בעולם המודרני. אז זה מצחיק אותי שאנשים מעשנים מתנגדים לחיסון בגלל האפשרות שזה ישנה את הDNA.
NAOR2207
08-01-2021, 13:19
אבויה לך תתחסן באיפה שזה עושה לך בנעימים
רק שאותי לא תצליח לשכנע איך אני מזיק לך אם לא התחסנתי (ואתה כן)
כנ"ל לגבי סמרטוט על הפנים
גילוי נאות: עישנתי בעבר טבק. אני תומך לגמרי של לגליזציה למרות שמספיק שאכטה אחת כדי להעיף לי את הסכך
ואני אלכוהוליסט
לי אישית זה לא מציק מבחינה רפואית כי אני לא חושב שאני מכיר אנשים שלא יכולים להתחסן. אבל הפואנטה בלהשיג חסינות עדר היא להגן על אותם אלה שלא יכולים להתחסן ואם כל אחד יאמר לא לחיסונים אז תגיע גם למצב שיותר אנשים ישאלו שאלות כגון: למה לי לשרת ולהגן עליך אם אתה לא מגן עליי או על מי שקרוב לליבי. זה תקף לכל תחום אחר שקשור לטובת החברה. הכל "טוב ויפה" כל עוד זה אחוז קטן. אתה חושב שאם האופנועים היו אחוז יותר גדול ממשתמשי הדרך אז היו מוותרים כמו היום על חנייה על המדרכה?
ומה שמציק לי מאילו שיוצאים בציבור שהם לא מתחסנים זה שנראה שהם מתגאים בזה. כמו שיש דברים שאנחנו עושים בתור אופנוענים שלא צריך להתרברב בהם, זה נראה לי עוד אחד מאלה.
ובשרשור הקודם לא אמרתי שמציק לי שאתה לא מתחסן אמרתי שהסיבות שאנשים לא מתחסנים מצחיקות אותי. למה זה מפריע לך שאני צוחק ? (:
הסירטונים מסובכים לי יותר מללמוד GO ו RUST (שפות תכנות) כך שאני מודה שלא הבנתי היכן הסתירה לדברי הרב המקושר.
אני אגלה לך סוד - זה לא מסובך ללמוד RUST ו GO. ואם אתה חושב שכן - אז אולי הסברים על DNA, RNA וכו ממש לא בשבילך.
בשורה התחתונה - למה בגילי אני צריך ללמוד על ריבוזומים? על מה הדיון בכלל? אנשים מתים ברחוב????
אתה לא צריך ללמוד כלום. זה מדינה חופשית. הדיון על שאלה ״עד כמה משוגעים יכולים להיות אנשים שלא צריכים ללמוד כלום ומעולם לא למדו כלום״.
גם כלבים לא מתים ברחוב.
רק שאותי לא תצליח לשכנע איך אני מזיק לך אם לא התחסנתי (ואתה כן)
כנ"ל לגבי סמרטוט על הפנים
ואני אלכוהוליסט
אתה צריך עזרה. באמת.
NAOR2207
08-01-2021, 14:33
לי אישית זה לא מציק מבחינה רפואית כי אני לא חושב שאני מכיר אנשים שלא יכולים להתחסן. אבל הפואנטה בלהשיג חסינות עדר היא להגן על אותם אלה שלא יכולים להתחסן ואם כל אחד יאמר לא לחיסונים אז תגיע גם למצב שיותר אנשים ישאלו שאלות כגון: למה לי לשרת ולהגן עליך אם אתה לא מגן עליי או על מי שקרוב לליבי. זה תקף לכל תחום אחר שקשור לטובת החברה. הכל "טוב ויפה" כל עוד זה אחוז קטן. אתה חושב שאם האופנועים היו אחוז יותר גדול ממשתמשי הדרך אז היו מוותרים כמו היום על חנייה על המדרכה?
ומה שמציק לי מאילו שיוצאים בציבור שהם לא מתחסנים זה שנראה שהם מתגאים בזה. כמו שיש דברים שאנחנו עושים בתור אופנוענים שלא צריך להתרברב בהם, זה נראה לי עוד אחד מאלה.
ובשרשור הקודם לא אמרתי שמציק לי שאתה לא מתחסן אמרתי שהסיבות שאנשים לא מתחסנים מצחיקות אותי. למה זה מפריע לך שאני צוחק ? (:
חסינות עדר זה כשאחד חולה למשל באבעבועות וכל השכונה שוכבים איתו כמו באלכס חולה אהבה
תקן אותי אם אני טועה
אתה צריך עזרה. באמת.
כן ואתה המשיח
אני מבויש ונכלם שאני לא זוכר את הסרט אלכס חולה אהבה ככה. אבל אני יכול להמליץ על מיני-סדרה העמדה שיצאה בדיוק עכשיו בתזמון מרשים ביותר. זה הזמן לתאוריות קוספירציה.
כן. גם אני לא זוכר מהסרט הזה כלום.
היה ציצי?
NAOR2207
08-01-2021, 18:56
כן. גם אני לא זוכר מהסרט הזה כלום.
היה ציצי?
אתה ילד טוב אלצ'קו
קודם כל תודה על שהשקעת וטרחת להביא סרטונים שמסבירים. זה לא מובן מאליו.
ועוד שאלה - האם חיסונים מאושרים אחרי 10 ~ 15 שנים לפחות כן או לא?
עוד אחת - האם פייזר פיתחה אי פעם חיסון? כאילו במונחי הפורום בו אנחנו נמצאים האם יש אפילו אופנוע פייזר אחד שמתגלגל על הכביש?
שלא לדבר על הקסם שנקרא mRNA טכנולגיה חדשה (אני טועה? כתבתי שטות?)
שוב תודה על הזמן שלך
אם הגרעין הוא כמו דאטהבייס, אז mrna הן פקטות מידע דחוסות וקצת רגישות (סליל אחד במקום 2) שהוא שולח על פני האתר, כמו תוצאה של שאילתת select.
שרת כלשהו (ריבוזום) שנמצא מחוץ לגרעין עובד גם על broadcast, לא אכפת לו מאיפה הגיעה הפקטה. אבל אם הגיעה והיא נראית כמו ברווז - הוא מכין ממנה חלבון.
הקונץ להבנתי הוא שלפקטות האלה אין לא הזדמנות ולא מניע לשנות משהו בגרעין - סוג הפקטה לא מתאים, ובתוכה יש בכל מקרה שאילתת select לכל המעוניין..
יש לנו מלא biasים, יש רשימה ענקית איפשהו. כהנמן וטברסקי למשל עשו כמה ניסויים נחמדים עם הסטודנטים שלהם כדי לחשוף חלק מהם. יש אחד (לא יודע אם יש לו שם רשמי) שנוגע למודל הסיכונים שלנו - אנחנו שמים על sleep דברים שתמיד היו שם.
למשל -
- כמות ההרוגים עקב תאונות דרכים בחודש X גדולה מאשר עקב פיגועים בעשור האחרוןish. ממה אנשים מפחדים יותר, ערבים או לעלות על ההגה?
- אנשים שמעשנים כל החיים, שומעים פייק ניוז כלשהם מבעל הקיוסק על כך שוייפר עושה בצקת ריאות, וזה נשמע הרבה יותר מפחיד מאשר להמשיך לשאוף זפת מטווח 0.
למה אני אומר את זה? הסביבה שלך מפרגנת לך שפע דרכים לחטוף מוטציות. אל תאמין לסחבק, גגל מה סיבת המוות הכי נפוצה בישראל. לא צריך אפילו לטרוח עם קרינה -
- אבקת רפידות ששקעה לכביש והמכונות ש"מנקות" את הכביש מרימות חזרה להנאתך
- ריסוס שהחקלאי האמיץ מפוצץ איתו את תבואת השדה החביבה עליך
- זיהום מתחנת הכח / המפעל שנשארו לו כימיקלים ספייר הקרוב לביתך עם כיוון הרוח
- הורמונים בחלבון (כספית בחלבון ההיפי אבל זה יותר פרקינסון, למה אתה מערבב סתם)
- המים כנראה בסדר אבל לא באמת בדקתי (fun fact - נחש איפה כל הסוללות מפחי המיחזור בישראל מסיימות את חייהן)
- אם מקדישים לזה 60 שניות, מוצאים עוד כמה שנחשפים אליהם ברמה יומיומית.
כל זה מתרחש כל הזמן, 24/7, מפנקים אותך כל הזמן. לרוב האנשים קשה להמשיך לסלוד מזה באופן אקטיבי, נולדים לתוך זה, אז מארכבים / מסבלמים / מתעלמים.
אני קיבלתי את המנה הראשונה (באתי לפני הסגירה ושאלתי אם יש מנות שהולכות לפח, ושיש מקום לאחת בזרוע שלי אם הם רוצים). לא יודע אם אעשה את השנייה, אבל זה לא כי אני מפחד על ה-DNA שלי. בשביל זה צריך לפנצ'ר את המכונות לפיזור אבקת בלמים פעם בשבוע, לקנות ירקות מתאימים מחקלאי שאתה מכיר ו/או ולשטוף בהתאם, להתאמן באיזור אוויר נקי, לצום לפרקים, גם קטוגני לא מזיק כי גידולים סרטניים מעדיפים סוכר, בטח יש עוד tweakים שמסיטים את הסטטיסטיקה.
קיצור, יש על מה לחשוב ויש ממה לפחד, וגם בחיסון הזה יש סיכון (תגובה אוטואימונית - לא בדקתי את הנושא
) אבל יחסית לדברים האחרים שאתה סופג זה כנראה בטל ברחל ביתך הקטנה #שבתאחיםגםיחד
אבל הכי חשוב, לא לבשל במיקרו
https://www.youtube.com/watch?v=DiVpw6xyOmc
למה אבל פונט בצבע לא קריא?
עשיתי רק copy paste לעצמי כדי שלא יאבד, לא שמתי לב (על dark mode רואים רגיל). מניח כי פורום מניאק. לא יכול לערוך, סורי.
להתאמן באיזור אוויר נקי, לצום לפרקים, גם קטוגני לא מזיק כי גידולים סרטניים מעדיפים סוכר, בטח יש עוד tweakים שמסיטים את הסטטיסטיקה.
אבל הכי חשוב, לא לבשל במיקרו
מחזק, במהלך היום יש המון נטיה לתסף סוכר (משקאות מוגזים\קלים, ממתקים ועוד), מישהו הסביר פעם שזה גורם לגוף לתעדף את הסוכר על פני שאר חומרי הגלם כי הוא יותר קל לפירוק כך שיוצא שגם אם אתה אוכל דברים "טובים" הם מתועדפים פחות. בגדול אבל הכול זה עיניין של איזון.
אישית אני על 16-8 כבר חצי שנה, ללא מיקרו, תזונה שכוללת ירקות, ביצים, גבינות, אגוזים, בשר\דגים ומאפים (לחמניות בייתיות\לחם מחמצת\פיצה בייתית, אבל לא כל יום), אימוני משקל גוף + תיסוף חלבונים מתי שצריך. הורדתי משהו כמו 8 קילו ועליתי 2-3 קילו רק במסת שריר נקיה וכנראה על פחות מ 12% שומן.
וכן אני תוקע כל יום יומיים בן אנד ג'ריז בסוף היום.
מה שפחות מסתכלים עליו זו התנוחה שבה אנחנו נמצאים רוב שעות היום שמוציאה את הגוף שלנו מאיזון שריר-שלד נכון מה שמשפיע על כל האיברים הפנימיים. תוסיפו לזה גם דיאטה לא נכונה ונוצר מצר שהגוף קורס לאט לאט. בתרגום לאופנוענית: תחשבו שהכלי שלכם חטף כמה נפילות ומטופל בחומרים הכי זולים.
השפעה נוספת לתנוחת הגוף: הרגשה. איך נראת תנוחת הגוף של מישהו עם ביטחון עצמי? איך נראת של מישהו בלי ביטחון עצמי?
הגוף שלנו מדהים, הוא יכול להסתגל להמון דברים כולל לחוסר פעילות ותזונה לקויה, אבל הוא לא יחזיק הרבה זמן... במצב חוסר פעילות הוא מאבד בערך כל עשור משהו כמו 7% מסת שריר (החל מגילך 30) לעומת 2% באם פעילים. יש משפט שאומר if you dont use it you will lose it, זה תקף לגוף.
לגבי אוויר נקי - אין ספק שזה עוזר ומועיל יותר אבל אם מלכלתחיל לא נושמים כמו שצריך אין ניצול נכון של החמצן בגוף, החל מנשימה דרך הפה (מבוא לזיהומים), נשימה בטנית ולא מהחזה\סרעפת ונשימות רדודות ולא עמוקות. (מסכות מישהו?)
יאללה, עד כאן לעכשיו:cheers2:
אשמח להבהרה מה רע בחימום במיקרו.
-קרינה.
-הורס את המרכיבים החיוניים במזון. (חימום מהיר הורס הכי מהר לעומת איטי ששומר.)
-חימום בכלי פלסטיק שלא מתאים יגרום ליותר נזק מתועלת לאוכל. (למעשה עדיף בלי פלסטיק בכלל)
NAOR2207
09-01-2021, 13:16
הייתי קיטו עוד לפני שנולדם חפשו שירשורים שלי פה בעוף (איילזו הספקן וקידוזו עם המקלחות הקרות)
אכן גוף האדם זו מכונה פסיכית לאחרונה אני על צום אלכוהול למשך שבועות ואני חי כדי לספר על זה.
רוצים בריאות חפשו snake juice בטיוב גם את זה עשיתי מביא לכם את הקיטונים בסבבה
והעיקר לא לפחד כלל
כותב בשבת ילען דינו של הסגר השלישי צריך לעשות משהו עם הדרקון הירוק
נאור, אתה הקטוגני האורגינל, עוד לפני שמייקל ריצ'רדס היה כפיל של מייקל ריצ'רדס.
לקט קונספירציות לשבת (מכוון ל-1:36) -
https://www.youtube.com/watch?v=YstKyK3ebJ4&t=01m35s
ואחת אמיתית -
https://www.youtube.com/watch?v=ejx0xAUk4Ts
להבנתי, כלום, מחמם קצת מים עם אינפרוש.
למעשה, 3 מתוך 4 רופאים יפניים ממליצים להכין עוגות גבינה במיקרו, כולל מייקל ריצ'רדס
https://www.youtube.com/watch?v=eDZL7hF5W8Q
moonshield
09-01-2021, 14:17
-קרינה.
-הורס את המרכיבים החיוניים במזון. (חימום מהיר הורס הכי מהר לעומת איטי ששומר.)
-חימום בכלי פלסטיק שלא מתאים יגרום ליותר נזק מתועלת לאוכל. (למעשה עדיף בלי פלסטיק בכלל)הסיבה הראשונה די שגויה. השניה נכונה.
חימום במיקרו לא 'דוחף קרינה' לאוכל. מיקרוגל עובד בתדרים בתחום ה infra red, שמחממים את מולקולות המים ולא גורמות ליינון המולקולה. חימום במיקרו גורם לאוכל להתחמם בכל ניפחו לעומת חימום באש שמחממת את פני השטח.
פלסטיק לא מומלץ לחימום, כי פלסטיק זול מכיל הרבה 'סוגים' של פלסטיק, שחלקם לא מחובר באופן כימי, ומגיב דומה לקרינת המיקרו כמו מים, מה שגורם לשחרור שלו מהמבנה הפלסטי לתוך האוכל.
Dresdner
09-01-2021, 14:31
להרבה מרכיבים במזון יש טמפרטורה שבא הם מתפרקים ומאבדים מהערך התזונתי שלהם אבל זה לא קשור למהירות אלה לטפרטורה.
כמו בפיסטור מיץ תפוזים שפוגע בויטמין C לכן היצרניות מחזירות את הויטמין C אחרי הפיסטור.
כל חימום של ירק או פרי יפגע בו.
אוקיי, אז אין כאן איזה סוד שאני לא מודע אליו.
לגבי חימום במיקרו, למעט העניין של ערכים תזונתיים שקשורים בכל סוג של חימום, כנראה שזאת השיטה היותר בריאה, מכיוון שהוא מפייח הכי פחות, וכידוע, מזון מפויח הוא מזון מסרטן. (מנגל/מעשנה הכי גרועים).
אבל...
כולכן חמודות מאוד.
אני מעדיף לחיות בכיף,עד גיל 65 מאשר לסבול עד גיל 100. (וזה לא שהתזונה שלי מושחתת, היא די פשוטה ומאוזנת סה"כ, למעט עניין זמני הארוחות שאינו מסודר ונובע מאורח חיים לא תקין, אבל זה לא הולך להשתנות בקרוב, אז תחסכו ממני).
מחמם תמיד בצלחת / כלי זכוכית, מוזר שאנשים לא שמים פלסטיק בתנור אבל במיקרו זה מרגיש בסדר.
דרז, לגבי ויטמינים ראה פה, הגניחטית אומרת שזמן החשיפה לחום כן קשור, ספציפית ויטמין C ב - 2:00
https://www.youtube.com/watch?v=SlkLa9Ezt00&t=02m01s
איילזו, אם אתה לא גר באיזזור מזוהם, זה ה-win הכי משמעותי (לדעתי)
NAOR2207
09-01-2021, 16:09
אז
אין חובת חיסונים? אין חובת מקלות אזנים בנחיריים?
אפשר לצאת מהבית? נגמר האלכוגול צריך לחדש אספקה
אז
אין חובת חיסונים? אין חובת מקלות אזנים בנחיריים?
אפשר לצאת מהבית? נגמר האלכוגול צריך לחדש אספקה
כבר 20 שנה שאני לא משתמש בקרשים עם הצמר של הגפן. מנקה עם האצבע מבחוץ ואם צריך קצת בפנים. אני גם לא מסתבן בכל הגוף בכל מקלחת ולא משתמש בשמפו.
לצאת מהבית - מומלץ. בעיקר לפעילות ספורטיבית או סקס בטבע. שים בוויז יעד במרחק של 37 דקות בלבד, חפש מחסומים, תפילה קטנה ואתה חופשי ומשוחרר.
Dresdner
09-01-2021, 20:55
כבר 20 שנה שאני לא משתמש בקרשים עם הצמר של הגפן. מנקה עם האצבע מבחוץ ואם צריך קצת בפנים. אני גם לא מסתבן בכל הגוף בכל מקלחת ולא משתמש בשמפו.
לצאת מהבית - מומלץ. בעיקר לפעילות ספורטיבית או סקס בטבע. שים בוויז יעד במרחק של 37 דקות בלבד, חפש מחסומים, תפילה קטנה ואתה חופשי ומשוחרר.
סקס בטבע נראה מגניב בPORN HUB אבל המציאות שונה, תשאיר את הטבע לדברים אחרים.
Dresdner
09-01-2021, 20:59
מחמם תמיד בצלחת / כלי זכוכית, מוזר שאנשים לא שמים פלסטיק בתנור אבל במיקרו זה מרגיש בסדר.
דרז, לגבי ויטמינים ראה פה, הגניחטית אומרת שזמן החשיפה לחום כן קשור, ספציפית ויטמין C ב - 2:00
https://www.youtube.com/watch?v=SlkLa9Ezt00&t=02m01s
איילזו, אם אתה לא גר באיזזור מזוהם, זה ה-win הכי משמעותי (לדעתי)
אלוהים ישמור איזה גיקית :tomato2: למרות שמעניין מה שהיא אומרת, פעם הבאה תכתוב הזהרה לפני פתיחה.
NAOR2207
10-01-2021, 00:46
סקס בטבע נראה מגניב בPORN HUB אבל המציאות שונה, תשאיר את הטבע לדברים אחרים.
אי בג טו דיפר כמה מהמוצלחים שלי היו על פסגות הרים נגיד התבור
(אי אז כשהיו לי תלתלים בלונדינים לא היום שהכל מצלמות ואני שומר ברית בעל כרחי)
הטבע דווקא מגניב (על מחצלת).
במתבן לעומת זאת- ביג no no.
מעבר לכמות הצפעים הלא הגיונית שיש שם,
הכל דוקר ומגרד. במיוחד אם מדובר על כל תבן שהוא לא קש.
(אבל לך תסביר את זה לעכברי עיר שראו סרטים צרפתיים משנות החמישים).
NAOR2207
10-01-2021, 10:48
הטבע דווקא מגניב (על מחצלת).
במתבן לעומת זאת- ביג no no.
מעבר לכמות הצפעים הלא הגיונית שיש שם,
הכל דוקר ומגרד. במיוחד אם מדובר על כל תבן שהוא לא קש.
(אבל לך תסביר את זה לעכברי עיר שראו סרטים צרפתיים משנות החמישים).
כשהייתי נער בטיול השנתי עצרנו בשדה והיתה חבילת קש שהסתערתי עליה כאילו מלחמת כריות
חטפתי גונג כאילו נכנסתי בקיר (רק לא כאילו זה היה קיר של קש) אולי מאז אני פגום אנא עארף
https://www.youtube.com/watch?v=JFH2Ja1WoXg
נו?
ומה רע בקצת דילול אתני?
לא אכפת לי להיות בין המדוללים. גם ככה אני סובל מעודף סממנים שמיים. אם זה יאפשר לחברים לחיות בעולם של אמאזונות זהובות שיער, רגליים ארוכות וחזה שופע, אני לגמרי מפרגן.
(על הדרך להקל קצת את הלחץ של האנושות על כדוה"א).
NAOR2207
10-01-2021, 12:06
אין שום לחץ של אנושות על כדור הארץ זו אוטואנטישמיות גרידא
הבורא אמר פרו ורבו בנתיים לא שמעתי צעקת "חדל" ממנו
בעסה שאני רווק
נאור.
נאור נאור, למזכירות.
תראה
אם יש לך מאמר אינטלגנטי ומבוסס שמסביר על הקונספירציה, סבבי-בביא
-אבל סרטוני מהפיכה של חצי שעה זה טו מאץ'.
אין שום לחץ של אנושות על כדור הארץ זו אוטואנטישמיות גרידא
הבורא אמר פרו ורבו בנתיים לא שמעתי צעקת "חדל" ממנו
בעסה שאני רווק
חדל!
הנה שמעת.
NAOR2207
11-01-2021, 03:20
נאור.
נאור נאור, למזכירות.
תראה
אם יש לך מאמר אינטלגנטי ומבוסס שמסביר על הקונספירציה, סבבי-בביא
-אבל סרטוני מהפיכה של חצי שעה זה טו מאץ'.
1. קונספירציה זו מילה שה CIA המציא/השתמש עוד בשנות החמישים כדי להגחיך מכחישי שקר
2. אמת. יצא לי שבת לא מזמן ללכת על חוף הים בזריחה והיה צפוף לי. יותר מדי אנשים. אבל זה סתם כי אני מיזנטרופ
3. איזה מאמר אינטלגנטי אתה רוצה ושיסביר מה? לך למקורות https://www.un.org/sustainabledevelopment/development-agenda/
את המפה הזו ראית ?
https://massawakening.org/wp-content/uploads/2019/07/corridor_system_to_biodiversity_explained-resized.png
https://massawakening.org/how-does-agenda-21-is-being-implemented-worldwide/
אתה רוצה שאביא לך את פרופסור יובל הררי הגיי שאומר שפיצחנו את ה DNA ואנחנו יכולים לפטר את אלוהים לא צריך אותו יותר ?
על טראנס היומניזם שמעת?
https://www.knowheretoknow.com/post/%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%A1-%D7%94%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%96%D7%9D-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA
עולם פסיכי
יא נאור
הבאת קישור:
https://massawakening.org/how-does-agenda-21-is-being-implemented-worldwide/
במשפט הפתיחה הם מפנים לאתר אחר בתור מקור.
המקור אומר להד"ם:
https://www.disclose.tv/t/agenda-21-the-plan-to-depopulate-95-of-the-world-by-2030-is-not-true/296
NAOR2207
11-01-2021, 17:05
טוב אז אשאל שוב:
לא מאמין במסיכות (רעשנים) ולא מאמין במחטים אפשר לצאת מהבית?
מה נשתנה הלילה הזה?
מהיכן צצו מפלצות לוך נס דרקונים ירוקים? שואל בשביל חבר
NAOR2207
14-01-2021, 22:52
הפגנת אמת מצור על הכנסת עם סירים מודל דנמרק
https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/138307704_10224745633016793_6520790303922793316_o. jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=LxGvBpPCgIkAX_Yf1sc&_nc_ht=scontent.fsdv2-1.fna&oh=49dfd4d2119e1db407eb07c4c5f17a8e&oe=60246C16
אנשים מהצהרים. בגשם השוטף והקור של ירושלים, רטובים עד לשד. מפגינים ...
עד רגעים אלה
הלוואי ונצליח. אני גאה בהם/בנו
https://www.facebook.com/maya.bt.7/videos/10158625388688726
NAOR2207
20-01-2021, 19:40
תיפח רוח מחשבי הקיצין לא טריפת קלפים לא מלחמה ולא נעליים
ואני נשאר עם החיים בייד
NAOR2207
20-01-2021, 20:59
ריד היז ליפס!
הי דיד נוט הב סקסואל אינטרקורז וויב ט'את וומן
https://besttv232-ynet-images1-prod.cdn.it.best-tv.com/picserver5/crop_images/2021/01/20/ByJa6ASyO/ByJa6ASyO_0_0_2149_3000_0_x-large.jpg
נאור, בשבילך.
מצחיק:
https://www.youtube.com/watch?v=Tq5Rl3ONMh4
NAOR2207
29-01-2021, 05:27
לא הבנתי אני לא דובר אנגלית מה הוא אומר שה RATM הם מה Q ?
בכלל בשעות האלו חוש ההומור שלי ישן ואני בקושי ער כי נכנסה לי התראה בסמס ואני בכוננות כוסואומו
בכלל אתה הבטחת לי דרום אדום יא פארש לא סומך עליך במילימטר לך תאונן על הכתום
תקשיב שוב, בכיתי מצחוק.
והבטחות אני מקיים. עוד לא הגעתי לדרום אדום אז לא צילמתי. מחר בדרום צהוב.
8917
wawawiwa זה מהאחו
8918
ביישנית
8919
אחות של
8920
צריח מתגנב מאחורי האחו
8921
שח
8922
מט
8923
בריאות אחשלו.
NAOR2207
30-01-2021, 18:57
פיייי תודה!
תמונות נהדרות ועדיפות בהרבה על חדשות על מסיכות כפולות ומטושים בחולחולת
NAOR2207
03-02-2021, 09:57
03/02/21 כבר שנה לשגעת הזו
מי שמתהלך עם מסיכה רחמנות עליך יא מתוק
מי שמתחסן שיהיה בריא
אני מריח כעת את האביב עולם כמנהגו נוהג יאללה כפיים
lokimonster
03-02-2021, 10:06
03/02/21 כבר שנה לשגעת הזו
מי שמתהלך עם מסיכה רחמנות עליך יא מתוק
מי שמתחסן שיהיה בריא
אני מריח כעת את האביב עולם כמנהגו נוהג יאללה כפייםמשתדל עד כמה שאפשר לעטות מסיכה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210203/e73b395b3055b4af92662874b7587b84.jpg
NAOR2207
03-02-2021, 10:18
רואים לך תקרחת עלה קרח
lokimonster
03-02-2021, 10:41
אכן
הקרחת נושא כאוב שלא בטוח אם רק המרכיב הגנטי אחראי עליה או גם חיי המשפחה והסכין
NAOR2207
03-02-2021, 10:49
https://www.youtube.com/watch?v=iRpANYphCXg
אל תידג אמר הדג בסוף ננצא
NAOR2207
06-02-2021, 18:01
https://www.youtube.com/watch?v=rOQOZLNwsbQ
לרגע רציתי לתת לך שאפו, סרטון קצר.
אחר כך התחלתי לצפות. התייאשתי מהדמגוגיה בשלב של מחסור בחמצן ובויטמין D.
לא רציני בעליל.
NAOR2207
06-02-2021, 19:06
לדאבוני הקול שלך והקול שלי שווים בקלפי או לשמחתי (לא שהפעם אני מתכוון לשלשל)
רק בבקשה בבקשה תתרחק ממני עם החיוב לסמרטוטים שלך על הפנים, עם הגבלת חופש התנועה ובטח ובטח תתרחק ממני עם המחטים שאינך יודע מה יש בהן
בבקשה? בשבילי? אני מבקש יפה.
Dresdner
06-02-2021, 19:11
https://www.youtube.com/watch?v=rOQOZLNwsbQלא רע בכלל, טיעונים מאד משכנעים בלי קונספירציות הזויות.
חשש לגיטימי לחלוטין שיש להרבה אנשים, מזל שאין לי את הדילמה הזאת כי אין חיסונים בגרמניה לאנשים מתחת לגיל 80.
מרקל אמרה לפני שבוע שהסבלנות תשתלם לגרמנים עם חצי חיוך אולי היא מחכה לניסוי בישראל?
לגבי ויטמין D שהזכירו מעלי יש מחקרים שמראים שויטמין D מקטין את הסימפטומים של הקורונה וכתוצאה מזה יכול לעזור להוריד את כמות המתים, בכמה זה לא ידוע אבל בודאות הוא נחוץ כדי לחזק את המערכת החיסונית וזה כבר הוכח לפני הקורונה.
NAOR2207
06-02-2021, 19:30
דרז יא אח אני כבר לא יודע מי מביננו נדפק יותר
https://www.youtube.com/watch?v=haU7vPlrnK0
Dresdner
06-02-2021, 20:01
דרז יא אח אני כבר לא יודע מי מביננו נדפק יותר
https://www.youtube.com/watch?v=haU7vPlrnK0הוידאו לא זמין בגרמניה, כך קבע מי שהעלה אותו.
אני לא נדפקתי, אני תמיד דואג להיות עם ראש פתוח, אפילו נתתי לדפוקים שמאמינים שהעולם שטוח שעה לשכנע אותי, לא השתכנעתי.
הבחור בסירטון מעלה שאלות/חששות ולא קובע נחרצות שהחיסון מסוכן ויהרוג את כולנו, הטיעונים שלו לגיטימים ואני בטוח שקיימים גם אצל המתחסנים שחלקם הגדול הולך להתחסן בגלל שמבטיחים להם דרכון ירוק שכרגע לא נותן את מה שהם חושבים שהוא יתן אז יש כאן גם הונאה.
לפי המחשבון באינטרנט אני יהיה זכאי לחיסון בתחילת 2022 ככה שיש לי עוד זמן לחשוב על זה
NAOR2207
06-02-2021, 20:04
בסדר חבל הפסדת את איבגי מתאגרף לפני שכיכב במתחת לאף
קסד יקירי,
א. אני מצביע לפיראטים כבר כמה מערכות בחירות (כי אשתי לא מרשה לי לא להצביע בכלל, וכי זה מצחיק את הילד), כך שרוב הסיכויים שהקול שלך שווה יותר משלי (אם כי לא יפציע אותי אם אתה מצביע למפלגה הזויה אחרת שגם לא עוברת את אחוז החסימה).
ב. אם הייתי מאמין שש מישהו שמסוגל גם לעבור את אחוז החסימה, וגם להעלים את כל מי שלא מסכים איתי (אפילו על עניין פעוט כמו מסכות) הייתי מצביע לו.
כזה אני,
פשיסט.
וכעת אקדיש לך שיר.
"תחילה הם באו ולקחו את הקומוניסטים –
ולא השמעתי את קולי,
מפני שלא הייתי קומוניסט;
ואז הם באו ולקחו את הסוציאליסטים –
ולא השמעתי את קולי,
מפני שלא הייתי סוציאליסט;
ואז הם באו ולקחו את חברי האיגוד המקצועי –
ולא השמעתי את קולי,
מפני שלא הייתי חבר האיגוד המקצועי;
ואז הם באו ולקחו את היהודים –
ולא השמעתי את קולי,
מפני שלא הייתי יהודי;
ואז הם באו ולקחו אותי –
וכבר לא נותר אדם,
לדבר בעדי."
דרזנר,
אף אחד לא טען שויטמין D הוא פיקציה, רק שבישראל אין מקרים של מחסור בויטמין D כתוצאה ממחסור לחשיפה בשמש. יתרה מכך, הסגר קיים דה פקטו רק על עסקים. הרוב המוחלט של האוכלוסיה שם עליו ז'. נוסעים ומסתובבים כבכל יום.
לרגע רציתי לתת לך שאפו, סרטון קצר.
אחר כך התחלתי לצפות. התייאשתי מהדמגוגיה בשלב של מחסור בחמצן ובויטמין D.
לא רציני בעליל.
מוכרים את המידע שלנו לניסוי רפואי.
הנאשם השקרן.
ויתרתי.
אבל מה יש להתייאש אם כל הנבובים צריכים להאמין במשהו, כל דבר כי בלי האמונה הם לא יכולים להתקיים.
אז יש טמטום שמעלה עשן. לפחות שומרים על הגחלת. שוין.
אני לא יודע אם מי שהתחסן צדיק, מאמין או טיפש.
אני כן יודע שמי שקובע שהחיסון הוא מזימה מקומית או בינלאומית טיפש.
אדם פחות טיפש היה קורא את הנחיות משרד הבריאות ומבין שכבר לפני עשור ידעו שיהיו שאלות אתיות ולא כדאי להסביר לציבור הכל- במיוחד לא בזמן מגיפה שטרם הסתיימה.
דרזנר,
אף אחד לא טען שויטמין D הוא פיקציה, רק שבישראל אין מקרים של מחסור בויטמין D כתוצאה ממחסור לחשיפה בשמש. יתרה מכך, הסגר קיים דה פקטו רק על עסקים. הרוב המוחלט של האוכלוסיה שם עליו ז'. נוסעים ומסתובבים כבכל יום.
למיטב ידיעתי בישראל יש מחסור שכיח בויטמין D.
לא כתוצאה ממחסור לחשיפה לשמש
"
בישראל, למרות היותה ארץ שטופת שמש, קיים מחסור בוויטמין D בקרב האוכלוסייה הכללית. הסיבה המרכזית לכך היא חשיפה מועטה לשמש - בעיקר בשל החשש מפני סרטן העור."
https://www.clalit.co.il/he/medical/pharmacy/Pages/vitamin_d_benefits.aspx
NAOR2207
07-02-2021, 01:42
1. אין מגיפה זו הונאה.
2. את השקורונה הנפיצו בשביל ה Great Reset ולא להפך
3. אין כאן שום קונספירציה מצידי. הכל גלוי וידוע מהמקפצה למשל קלאוס שוואב ודאבוס.
4. אייל יש לי הרגשה שאתה נובח על העץ הלא נכון. ולמרות שכמו שיש חיסיון רפואי ואסור לשאול אם התחסנת - אני אגלה לך שכן. הצבעתי בן גביר.
אני לא מתכוון לחזור על הטעות הזו של להצביע מבחינתי הכל קרס. יש את ד"ר אריה אבני איש מתוק שהחליט לרוץ אפילו לו לא אצביע.
5. חוק יסוד כבוד האדם וחירותו. אם אתה מרגיש מאויים ממפלצת ספגטי בלתי נראית - שב בבית! רק אל תכריח אותי להסתובב עם קונדום על הראש רק בשביל שסנופלייק כמו אייל ירגיש בטוח
NAOR2207
07-02-2021, 01:52
שוב שעה תראו חמש דקות גם ככה השתים הראשונות הן קדימון
https://www.youtube.com/watch?v=uF_9G_B-5WM
"... לדעת מומחים, חשיפה קצרה בלתי מוגנת של 10 דקות ביום, 3 פעמים בשבוע, של אזורי עור מוגבלים, כגון מחשוף החזה ואמות הידיים בשעות הבוקר המאוחרות, מספיקה בהחלט לשמירה על רמות תקינות של ויטמין D..."
בוא תגיד לי שיש בעיה כזאת בארץ. או בהקשר סגר כזה או אחר.
https://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=7996
במילים אחרות תפסיקו לבלבל תמוח. יש הרבה סיבות לא להתחסן.
אף אחת מהן לא צוינה בסרטון הדמגוגי (לפחות עד השלב בו הפסקתי).
NAOR2207
08-02-2021, 09:20
1. בעלי עור כהה מייצרים פחות וויטמין D ידעת?
2. למרות שמתחיל להמאס לי להתייחס אליך בגלל הגישה שלך - קיימת מחלוקת לגבי כמות הויטמין הדרושה/תקינה
ה"מומחים" שלך ממשרד החולי קובעים שמספק 300U אאל"ט
ד"ר אריה אבני מדבר על יותר מאלף ואפילו 5K
בשורה התחתונה אתה לא יכול לכפות ניסוי רפואי (זה אפילו לא חיסון)
אתה לא יכול לכפות הפרה של חופש התנועה (סגר)
אתה לא יכל לפטר את הלסינקי ובמאי 2020 יצא חוק ניסויים בבני אדם ללא הסכמתם.
אתה לא יכל לכפות סמרטוט על הפרצוף
אתה מוזמן לבוא לנסות. סיכוי טוב שאתה חזק/צעיר/בריא ממני אבל אתן את מה שיש לי.
1. כן ידעתי.
2. אני מאוד מרוצה שמתחיל להמאס לך, בחיים לא חשבתי שאצליח לשבור טרול. בד"כ כותב בפוסטים ההזוים הללו ברגעי משבר כשממש משעמם לי ובד"כ רק כדי לעצבן אותך, וזה כי אין לי שום דרך אמיתית (או רצון) לשכנע אותך במשהו. האמת יצאה לאור. מעכשיו תוכל להתייחס לתגובות בשרשורים הנ"ל בפרספקטיבה הנכונה (אגב, בשרשורים טכניים אני דווקא מתייחס בשיא הרצינות, אז בוא נשמור את המכות רק לאוף).
לגבי השאר אני לא יכול לכפות כלום על אף אחד. בקושי על הילדים שלי אני משתלט,
הממשלה כן. הם פשוט ערימה של כוסיות שלא מוכנים לשלם את המחיר האלקטורלי.
בברכת טיגון מוח נעים.
NAOR2207
08-02-2021, 11:23
למיטב ידיעתי בישראל יש מחסור שכיח בויטמין D.
"
בישראל, למרות היותה ארץ שטופת שמש, קיים מחסור בוויטמין D בקרב האוכלוסייה הכללית. הסיבה המרכזית לכך היא חשיפה מועטה לשמש - בעיקר בשל החשש מפני סרטן העור."
https://www.clalit.co.il/he/medical/pharmacy/Pages/vitamin_d_benefits.aspx
:number1:
https://www.facebook.com/harefuahanehona/posts/125716317768606/
לגבי השאר אני לא יכול לכפות כלום על אף אחד. בקושי על הילדים שלי אני משתלט,
הממשלה כן. הם פשוט ערימה של כוסיות שלא מוכנים לשלם את המחיר האלקטורלי.
אני אשכרה שוקל לקחת את זה לחתימה.
(יש עוד כמה עניינים מסביב, אבל גם הם מתרכזים בנושא המרכזי של כל החרא הקורוני הזה - הלא הוא כסת"ח מצוי\נפוץ)
נ.ב. מי שמדבר על תיאוריות קונספירציה עולמיות, צריך לזכור שאנשים הם בעיקר בהמות היסטריות, הרבה פעמים גם החכמים שבהם, ולגרום לכ"כ הרבה אנשים להסכים בינם לבין עצמם על משהו - זה בגדר מדע בדיוני.
moonshield
10-02-2021, 18:05
צריך לזכור שאנשים הם בעיקר בהמות היסטריות.
אם כבר, אז זה שווה זהב לחתימה, יותר מכל עניין קונספירטיבי.
NAOR2207
10-02-2021, 18:17
הקפצתם לי את הדיון. סימן שאתם מעוניינים בעידכונים ממני.
סאחי בלאט כבר כמה ימים. השמש זורחת. הכל בפריחה אביבית. ציפורים מצייצות... החיים נראים אחרת.
הנתונים אותם נתונים. אנחנו כבר בדיקטטורה. אבל זה כבר מהמאגר הביומטרי שלא הזיז לכם.
אבל החיים נראים אחרת.
ג'ורדן פיטרסון טבע את המשפט Clean Your Room
אני אאמץ אותו. (הוא התכוון למשהו אחר)
נאור, מכיר כבר שנים ד"ר אבני חביב אבל לפי השמועות או האשמות, הביא חולי סרטן להעדיף טיפול אלטרנטיבי שהסתיים רע ומבחינתי זה קו אדום. אני יודע על בשרי טוב מאוד שחברות התרופות הם ארגוני רשע חסרי מצפון אבל לא מעט אלטנרנטיביים מציעים את אותה שרלטנות רק באריזה אחרת. לעניין החיסון, -אולי אתה סתם מתחפר בעמדה שמתאימה לך מאלף ואחת סיבות ואולי אתה בכלל מדען שמכיר את כל הנתונים שצריך להכיר. בשורה התחתונה יש ממשלה שמחליטה החלטות כוחניות בעיתות חירום וכל ההחלטות שהתקבלו עד עכשיו (כולל האבסורדיות למראית עין) נמצאות עמוק בתחום הסביר. אז במידה מסויימת מתנגדי חיסונים ייהנו מאחרים שטרחו להתחסן כדי לחסל את המגיפה וזה גם בתחום הסביר. הכל ירוק, פורח ויפה. צא מדי פעם לרבוץ בשמש ושים מסיכה כשאתה בחנות עם אחרים והכל בסדר.
NAOR2207
10-02-2021, 20:41
נאור, מכיר כבר שנים ד"ר אבני חביב אבל לפי השמועות או האשמות, הביא חולי סרטן להעדיף טיפול אלטרנטיבי שהסתיים רע ומבחינתי זה קו אדום. אני יודע על בשרי טוב מאוד שחברות התרופות הם ארגוני רשע חסרי מצפון אבל לא מעט אלטנרנטיביים מציעים את אותה שרלטנות רק באריזה אחרת.
בוא! כן?
שלא תדע ולא תכיר מקרוב (איש/ה קרוב) את הפרוטוקולים של הקונבנציונאלית. לעומת האלטרנטיבות עם סיפורי ואחוזי הצלחה מטורפים. זה מה שיש לי לומר.
לעניין החיסון, -אולי אתה סתם מתחפר בעמדה שמתאימה לך מאלף ואחת סיבות ואולי אתה בכלל מדען שמכיר את כל הנתונים שצריך להכיר. בשורה התחתונה יש ממשלה שמחליטה החלטות כוחניות בעיתות חירום וכל ההחלטות שהתקבלו עד עכשיו (כולל האבסורדיות למראית עין) נמצאות עמוק בתחום הסביר.
עצוב לי מאד שאתה חושב כך. מגיש צווארך למאכלת.
אז במידה מסויימת מתנגדי חיסונים ייהנו מאחרים שטרחו להתחסן כדי לחסל את המגיפה וזה גם בתחום הסביר. הכל ירוק, פורח ויפה. צא מדי פעם לרבוץ בשמש ושים מסיכה כשאתה בחנות עם אחרים והכל בסדר.
מתנגדי כפיית חיסונים מתנגדי כפיית חיסונים מתנגדי כפיית חיסונים מתנגדי כפיית חיסונים מתנגדי כפיית חיסונים מתנגדי כפיית חיסונים
סתומים. במסיכות.
חוק יסוד חופש הפרט. חוק יסוק חופש התנועה. חוק סודיות רפואית ("האם התחסנת?")
לכו תלמדו על זה.
פאק איט מנהלים עדיף לנעול להתראות בשטח/מציאות
lokimonster
15-03-2021, 09:58
[QUOTE=השושנים;177811]לא נפתח את הדיון אבל הזרקת החיסונים נעשתה לא רק עבורי אלה גם עבור כלל האוכלוסיה ועד כמה שאני מבין זה די עובד.
הבוסית שלי AKA אישתי עובדת באירגון לאנשים עם צרכים מיוחדים.
מקבלי השירות הם אנשים מבוגרים רבים מהם עם מחלות רקע.
הם ערכו בכפר מבצע לחיסון כלל העובדים ומקבלי השירות.
נכון לרכגע זה התחלואה בקרב המתחסנים ירדה אצלם ל0 ( מדובר ב3000 עובדים ומקבלי שירות) כולל כאלו שנחשפו לאנשים שסרבו להתחסן וחלו מתוכם אחד נפטר ( הייתה לו הזדמנות להתחסן לך תסביר לילדים שלו שאבא שלהם סירב להתחסן).
אז אולי המחלה היא קונספירציה ורוצים בכח לדחוף לנו חיסון.
אבל החיסון משאיר אותנו בחיים על פי כללי הקונספירציה.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft