צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי: במוו F900XR
Dresdner
27-03-2020, 20:45
אז אחרי שירשור התבכיינות בOFF על איך הקורונה דפקה אותי הצלחתי להוציא לאופנוע מספר 20 דקות לפני שמשרד הרישוי הגרמני סגר לחודש.
ולמרות הסגר עדיין אני יכול לרכב לעבודה בדרך הארוכה כמובן.
8188
אז עכשיו יש רשמים ראשונים:
כפסימיסטית רואה שחורות נתחיל עם הרע, הכיסא, זבל! קשה כמו דיקט, עד היום לא היה ברשותי אופנוע עם כיסא כזה קשה וגם לא יצא לי לרכב על כזה, מכירים את הסימולטורים במשחקיות שאתה יושב על אופנוע פלסטיק? אז כזה.
ממש לא לעניין, אין פלא שיש לבמוו כיסא "נוחות" כאביזר שעולה כמעט 400 יורו, כמובן שהכיסא הוזמן כי ממש אנסו אותי כאן.
בבלימות בינוניות ומעלה יש רעידות בפרונט, מרגיש קצת כמו ABS שנכנס לפעולה למרות שלא צריך אבל גם יכול להיות עיוות בדיסקים, הדבר יבדק עם המוסך.
המשקף כמעט כמו בכל האופנועים גבוה מידי בשבילי (לא סובל פלסטיק מול העניים) ויוחלף במשקף הספורט שמגיע עם הXR בצבע האדום, אני כנראה ימצא מישהוא לעשות איתו החלפה ראש בראש.
רגלית הצד פשוט קצרה מידי והאופנוע נשען יותר מידי לצד שמאל, זה בעייתי שאני מחנה במחסן כי האופנוע תופס ככה יותר מקום וגם זה קצת מפחיד כל פעם להטות אותו כדי להגיע לרגלית, מרגיש כמו מבחן אמונה ברגלית כל פעם.
Dresdner
27-03-2020, 20:54
הדברים הטובים (יש הרבה)
אחיזה, קלילות, אלקטרוניקה, מנוע.
המנוע מפתיע עם תחושת מנוע V2 בזמן שמדובר במנוע מקבילי, יש לו חיספוס נעים כזה שלא עושה הרבה ויברציות בכידון אבל נותן את ההרגשה של מנוע קצת גס ונשכני, זה קצת מרגיש לי כמו המולטי 950 שרכבתי עליו.
הסאונד בעמידה כמו אצל כולם לא משהוא אבל שפותחים מצערת יש נהמה חביבה מאד וגם כאן זה לא נשמע כמו 2 מקבילי.
האחיזה מעולה, הצמיגים של מישלין רוד 5 עושים עבודה מעולה והרגשת ביטחון חשובה, הפלקה מצד לצד קלה מאד, אפשר להגיד שזה מרגיש כמו KTM SMT שהשיל כמה קילוגרמים למרות שלמיטב זיכרוני הSMT קל יותר ממנו.
המסך של במוו תענוג, בשילוב אפליקציה בטלפון הוא מראה גם מה המהירות המותרת, שומר את הזוית הכי גדולה שהגעתם אליה בימין ושמאל, כוחות G בבלימה והאצה ובכלל הגרפיקה משובחת
Dresdner
27-03-2020, 21:06
8194
8195
8193
Dresdner
27-03-2020, 21:16
8198
אביעד אברהמי
27-03-2020, 22:50
תתחדש ותהנה!
עם איזו חבילת אלקטרוניקה ואבזור לקחת אותו?
Dresdner
28-03-2020, 11:04
תתחדש ותהנה!
עם איזו חבילת אלקטרוניקה ואבזור לקחת אותו?
מכוון שהחבילות של במוו לא באמת חוסכות כסף אלה להיפך, דוחפים לך דברים שאתה לא באמת צריך או רוצה הזמנתי כל אופציה בנפרד ולא כחלק מחבילה.
לקחתי- ABS PRO, DTC, MSR,RIDE MODES PRO, GEAR SHIFT PRO, KEY LESS RIDE, ידיות מתחממות, בקרת שיוט והCONECTIVITY שמגיע בדגם הזה כסטנדרט ביחד עם פנסי לד קדימה אחורה ווינקרים.
מה שלא לקחתי בכוונה תחילה זה הESA וזה בגלל שבדגם הזה זה רק מאחורה ולא כולל את הבולמים מקדימה לכן לפי דעתי זה יתאים יותר לאלו שרוכבים הרבה בזוג שבלחיצת כפתור מעבירים את הPRE LOAD ממצב יחיד לזוג במקום לכוון את הברז כל הזמן.
עוד דבר שלא נלקח זה האורות לפניה, מכוון שאני לא רוכב בחושך (מחשיך במרכז אירופה בסביבות 9-10 בלילה).
נראה מ-ד-ה-י-ם!
תתחדש ונסיעות טובות!
mudale222
28-03-2020, 16:01
מכוון שהחבילות של במוו לא באמת חוסכות כסף אלה להיפך, דוחפים לך דברים שאתה לא באמת צריך או רוצה הזמנתי כל אופציה בנפרד ולא כחלק מחבילה.
לקחתי- ABS PRO, DTC, MSR,RIDE MODES PRO, GEAR SHIFT PRO, KEY LESS RIDE, ידיות מתחממות, בקרת שיוט והCONECTIVITY שמגיע בדגם הזה כסטנדרט ביחד עם פנסי לד קדימה אחורה ווינקרים.
מה שלא לקחתי בכוונה תחילה זה הESA וזה בגלל שבדגם הזה זה רק מאחורה ולא כולל את הבולמים מקדימה לכן לפי דעתי זה יתאים יותר לאלו שרוכבים הרבה בזוג שבלחיצת כפתור מעבירים את הPRE LOAD ממצב יחיד לזוג במקום לכוון את הברז כל הזמן.
עוד דבר שלא נלקח זה האורות לפניה, מכוון שאני לא רוכב בחושך (מחשיך במרכז אירופה בסביבות 9-10 בלילה).
חתיכת מפלצת טכנולוגית האופנוע הזה...
אני גם עם הroad 5, ממש ממש מבסוט עליו, אם הוא יחזיק לי יותר מ10K זה יהיה הצמיג שלי מעתה והלאה.
אביעד אברהמי
28-03-2020, 16:11
נשמע מעולה. לקחת כל מה שחשוב ועוד קצת.
מסכים לגבי ה-ESA.
כמה כסף היית צריך להוסיף על פנסים לפנייה?
Dresdner
28-03-2020, 18:11
נשמע מעולה. לקחת כל מה שחשוב ועוד קצת.
מסכים לגבי ה-ESA.
כמה כסף היית צריך להוסיף על פנסים לפנייה?מה שאני זוכר זה שעם הESA עוד איזה כמעט 1000 יורו, לא ממש הרבה אבל בבמוו אין לזה סוף והמחיר כבר היה יקר בהתחשב שזה אופנוע 900 סמ"ק טווין מקבילי, האופנוע במחיר הנוכחי עומד מול הטרייסר 900 GT מה שאומר שבבוא היום יהיה קל יותר למכור אותו.
נשמע אופנוע מעולה, מוזר לגבי הרעידות בבלמים.
לגבי הכסא כנראה שמדובר בכסא הכי נמוך שלהם ולכן הוא קשה, השאלה אם בכסא נוחות יהיה נח להגיע לרצפה, מה גובה של הכסא נוחות?
האופנוע לא אמור להגיע עם רגלית אמצע או שזאת תוספת בתשלום? אולי זה יפתור את בעיית החניה וזוית החניה.
תודה על הסיכום.
Dresdner
29-03-2020, 01:43
נשמע אופנוע מעולה, מוזר לגבי הרעידות בבלמים.
לגבי הכסא כנראה שמדובר בכסא הכי נמוך שלהם ולכן הוא קשה, השאלה אם בכסא נוחות יהיה נח להגיע לרצפה, מה גובה של הכסא נוחות?
האופנוע לא אמור להגיע עם רגלית אמצע או שזאת תוספת בתשלום? אולי זה יפתור את בעיית החניה וזוית החניה.
תודה על הסיכום.
הכסא הוא הכיסא הסטנדרטי, הכסא הנמוך הוא אופציה בהזמנה אבל לא הזמנתי אותו.
ב"נוחות" יש עוד 20 מ"מ, לגובה שלי זה לא ישנה להפך הכיפוף בברכיים יהיה בזווית עדיפה, כסא הנוחות הוא לא אופציה בהזמנה כמו הנמוך מה שאומר שאני משלם על עוד כסא מחיר מלא.
רגלית אמצע קיימת כתוספת, כמעט כל דבר זה תוספת בתשלום בבמוו, בדרך כלל לא משתמש בזה והמחסן שלי הוא מעץ כולל הריצפה, ג'ק אמצע מעמיס יותר משקל על שתי נקודות והריצפה שם די רכה.
לגבי הבלמים אני מקווה שזה יעבור, יש לי הרגשה שזה קצת פחות עכשיו אבל בגלל שאני יכול לרכב רק לעבודה וחזרה אין לי אפשרות לעשות הרבה קילומטרים במכה כדי לבדוק אם זה עובר.
ממש בקילומטרים הראשונים הקלאץ עשה קצת רעש כאילו הוא מחליק אבל תוך 15 קילומטר זה נעלם אז אולי הכל עניין של זמן.
טוב שהצמיגים זה לא תוספת....
תודה, תמשיך לעדכן בהמשך כשתוכל.
Dresdner
29-03-2020, 09:32
טוב שהצמיגים זה לא תוספת....
תודה, תמשיך לעדכן בהמשך כשתוכל.לגבי הצמיגים שאתה מזמין אתה לא יודע מה תקבל, זה יכול להיות המשלין רוד 5 או הברידג'סטון T30 ולפי דעתי המשלין עדיף, במזל של 50/50 קיבלתי את המישלין, לא מתאים ליצרן כמו במוו להתנהג כך.
הרואד 5 צמיג נהדר אבל במרכז הצמיג האחיזה שלו נמוכה משמעותית משל האנג'ל gt. בהתאמה הוא מחזיק יותר ק"מ ולתחשותי (הלא מאומתת) גם מרחק הבלימה שלו ארוך יותר. אני זוכר שמאד אהבת את האנג'ל, מעניין לדעת מה יהיו הרשמים שלך מהרואד 5.
Dresdner
29-03-2020, 23:10
הרואד 5 צמיג נהדר אבל במרכז הצמיג האחיזה שלו נמוכה משמעותית משל האנג'ל gt. בהתאמה הוא מחזיק יותר ק"מ ולתחשותי (הלא מאומתת) גם מרחק הבלימה שלו ארוך יותר. אני זוכר שמאד אהבת את האנג'ל, מעניין לדעת מה יהיו הרשמים שלך מהרואד 5.היה לי את הGT על המוטו גוצי, צמיג מעולה, כרגע לא יכול לאתגר את המישלין מבחינת הורדת כח לכביש אבל על הצד הוא נותן הרבה ביטחון, חלק לא קטן מהצדדים הוא סליק ללא חירוץ
בצדדים הוא נהדר. ב-1000 ק''מ הראשונים הרגשתי ירידה משמעותית באחיזה בקו ישר כך שלקח לי זמן לסמוך עליו בכבישים המפותלים. עם הזמן התרגלתי והפנמתי שיש פער גדול מאד בין הגומי הרך שבצדדים לגומי הקשיח שבמרכז (הרבה יותר משמעותי מהאנג'ל ששם ההבדל בין המרכז לצדדים די זניח).
בסופו של יום אחרי 13,000 בחרתי שוב ברואד 5 משתי סיבות:
1. הפרופיל שלו עגול יותר ובחתך 50 זה מורגש מאד בכניסה לפניות.
2. הוא נשחק פחות במהירויות גבוהות ובפועל נתן 13 לעומת 8 - כשרוכבים 2,000 ק"מ בחודש זה שיקול משמעותי.
lokimonster
02-04-2020, 11:57
לו הייתי מישלין יא בא בא בא בה בה בם.
תתחדש אין כמו מערכת הרפואה בגרמניה.
בצדדים הוא נהדר. ב-1000 ק''מ הראשונים הרגשתי ירידה משמעותית באחיזה בקו ישר כך שלקח לי זמן לסמוך עליו בכבישים המפותלים. עם הזמן התרגלתי והפנמתי שיש פער גדול מאד בין הגומי הרך שבצדדים לגומי הקשיח שבמרכז (הרבה יותר משמעותי מהאנג'ל ששם ההבדל בין המרכז לצדדים די זניח).
בסופו של יום אחרי 13,000 בחרתי שוב ברואד 5 משתי סיבות:
1. הפרופיל שלו עגול יותר ובחתך 50 זה מורגש מאד בכניסה לפניות.
2. הוא נשחק פחות במהירויות גבוהות ובפועל נתן 13 לעומת 8 - כשרוכבים 2,000 ק"מ בחודש זה שיקול משמעותי.
רוכב על האנג'ל GT צמיג מצוין אחיזה אבסולוטית תחושה ורגש נהדרים, קצב שחיקה גבוה כמי שרוכב הרבה ועם משקל
שוקל כרגע לרכוש את ה-GT2 שנחשבים מחוזקים. מחכה להצעת מחיר טובה לזוג.
Dresdner
02-04-2020, 12:03
ממשיכים, יש תחרות מי ישבר קודם, המושב או התחת שלי, קניתי את כסא ה"נוחות" ומסתבר שהוא בדיוק אותו הדבר רק גבוה יותר ב20מ"מ, בגלל שהוא גבוה יותר ונראה מעולה על האופנוע שלא כמו המקורי שנראה פשוט החלטתי להשאיר אותו ולא להחזיר אבל האכזבה מבמוו שקוראת לזה נוחות נשארה.
כרגע לא ממש יכול לעשות רכיבות ארוכות כדי ממש לבחון באמת את המושב אבל אם כואב לי כבר אחרי 20 ק"מ מה כבר יכול להיות אחרי 200ק"מ
הכידון עומד לקבל הגבהה בגלל שהמושב גבוה יותר יש יותר רכינה קדימה.
המנוע ממשיך להיות פנינה אמיתית אולי בגלל שהציפיות שלי ממנו היו נמוכות.
היום גיליתי שיש ביטול אוטומטי לאיתות שבודק זמן, מרחק וזווית הטיה, נחמד.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200402/9d45d24d10604c6a759bcf50d47a7c71.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200402/f54954b9de91955c2de800cae2dbabbf.jpg
יכול להיות שאתה מזדקן ומתרכך?
Dresdner
02-04-2020, 12:13
יכול להיות שאתה מזדקן ומתרכך?יכול להיות כי שאלתי אחרים עם האופנוע הזה ורובם אמרו שאין להם בעיה בכלל וחלק אמר שהמושב קשה אבל לא ברמה שמפריעה להם לרכב.
אולי התרגלתי למושב של המוטו גוצי TT שהוא בין המושבים הטובים ביותר שיש.
אתה בטוח שקיבלת כסא נוחות ולא כסא מוגבה?
הכסא נוחות של הדגם הקודם היה נוח. הוא היה מעוצב עם משענת קטנה ועטף את הישבן כמו בחלק מהקטנועי מנהלים. בנוסף היה גם כסא מוגבה שנראה דומה לכסא בתמונה שצרפת.
עריכה - נזכרתי עכשיו שקנית XR900 ולא GS850
Dresdner
02-04-2020, 12:18
אתה בטוח שקיבלת כסא נוחות ולא כסא מוגבה?
הכסא נוחות של הדגם הקודם היה נוח. הוא היה מעוצב עם משענת קטנה ועטף את הישבן כמו בחלק מהקטנועי מנהלים. בנוסף היה גם כסא מוגבה שנראה דומה לכסא בתמונה שצרפת.כן בטוח, יש גם כסא מוגבה שהוא 5 מ"מ נמוך יותר מהנוחות (לך תבין) והם נראים דומה בצורה החיצונית אבל בדיקת המק"ט מראה שמה שיש לי זה כסא הנוחות.
בכסא הגבוה אין תפרים כמו אצלי באיזור של המורכב
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200402/94a5ca7a7a75f610f01ce4fb36b86187.jpg
נראה ממש טוב באור השמש.
לגבי הכיסא- זה משהו שרפד אופנועים לא יכול לסדר מבחינת נוחות ואתסטיקה?
kanter.m
03-04-2020, 18:52
גם אני סבלתי בגלל הישבן המפונק שלי. קניתי עם האופנוע (F750GS) מושב נוחות בנוסף למושב מונמך שהגיע עם האופנוע. מכרתי את המושב נוחות כמעט בחצי מחיר ממה שקניתי.
בסוף הלכתי לרפד בת"א- רייס-קאר ותמורת 1500 ש"ח הוא בנה לי מושב לפי הדרישה שלי והתאמה מלאה לישבני המלכותי. נסעתי כחודש עם מושב ניסיוני שמדי פעם שונה לפי בקשתי ורק לאחר מכן שונה הריפוד הזמני למשהו יצוגי (ואגב רק אז שילמתי).
יצא מדהים.
Dresdner
03-04-2020, 21:05
גם אני סבלתי בגלל הישבן המפונק שלי. קניתי עם האופנוע (F750GS) מושב נוחות בנוסף למושב מונמך שהגיע עם האופנוע. מכרתי את המושב נוחות כמעט בחצי מחיר ממה שקניתי.
בסוף הלכתי לרפד בת"א- רייס-קאר ותמורת 1500 ש"ח הוא בנה לי מושב לפי הדרישה שלי והתאמה מלאה לישבני המלכותי. נסעתי כחודש עם מושב ניסיוני שמדי פעם שונה לפי בקשתי ורק לאחר מכן שונה הריפוד הזמני למשהו יצוגי (ואגב רק אז שילמתי).
יצא מדהים.
לא יכלתי לצאת פרייאר אז החזרתי את המושב נוחות ומחכה לזיכוי מלא.
יש כמה מקומיים כאן שעושים כסאות אבל אני שוקל לשלוח את המושב לBAGSTER, SW MOTECH או CORBIN לכל אחד מהם יש רפדיה בגרמניה ודורשים באיזור ה300 יורו.
יש להם עבודות מדהימות וזה כולל הכנסת ג'ל למושב.
בקיצור, את שולח את המושב שלך להגדלת חזה?
כשעליתי על הnc, בשבוע הראשון המושב היה לי לא נוח בעליל. אחרי תקופה התחת התרגל ואני לא מבין מה הפריע לי. מניח שכמו בספות, גם הספוג מעט מתרכך.
Dresdner
04-04-2020, 09:09
בקיצור, את שולח את המושב שלך להגדלת חזה?
כשעליתי על הnc, בשבוע הראשון המושב היה לי לא נוח בעליל. אחרי תקופה התחת התרגל ואני לא מבין מה הפריע לי. מניח שכמו בספות, גם הספוג מעט מתרכך.נותן לזה עוד צ'אנס לפני שאני שולח את זה, אתמול היה קצת יותר נסבל ומכוון שאין לי יכולת לצאת עכשיו לטיול של 300 ק"מ נמתין עם זה
לטיולים של 300 ק"מ אפשר ללבוש תחתונים של אופניים...
https://www.ebay.com/itm/352241617314
Dresdner
04-04-2020, 15:03
לטיולים של 300 ק"מ אפשר ללבוש תחתונים של אופניים...
https://www.ebay.com/itm/352241617314לא לבשתי כאלו שעשיתי 1200 קילומטר ביום אחד ככה שאני לא רואה את עצמי לובש כזה בגלל שבמוו לא יודעים לעשות מושב כמו שצריך.
אצלי זה מגיע כסטנדרט לכל טיול שאני עולה על חליפה. לא משנה אם זה 200 ק"מ או 500 אין שום תלונות מהישבן
Dresdner
04-04-2020, 19:43
אצלי זה מגיע כסטנדרט לכל טיול שאני עולה על חליפה. לא משנה אם זה 200 ק"מ או 500 אין שום תלונות מהישבןוזה הכיוון, להכניס קצת ריפוד רך לכסא במקום ללבוש אותו.
בעבר ריפדתי כסאות אופנוע בהצלחה, יש לי אקדח סיכות ואת החומרים אפשר לקנות כקיט באי ביי, בגלל הקורונה זה די מפתה לעשות פרוייקט קטן שיעביר את הזמן
יצא מדהים.
נראה מעולה, באיזה גובה המושב שנבנה במיוחד עבורך? יש אפשרות לעשות כסא נח כזה גם בגובה של 790 (הכסא הנמוך הסטדנדרטי) או שזה מגביה אוטומטית את הגובה בגלל הנוחות?
Dresdner
07-04-2020, 20:06
מסתבר שהרצה זה לא סתם, הרעידות בבלימה נעלמו, אני מניח שהדיסקים הצפים למחצה היו צריכים קצת להשתחרר כי עכשיו גם להוזיז אותו בהליכה הרבה יותר קל עם רעשי חיכוך מינימליים, גם ההרצה לתחת שלי מתחילה להראות אותותיה והכסא מתחיל פחות ללחוץ.
האפליקציה של במוו מעולה, מתחברת לבד כל פעם שמזהה את האופנוע ומאפשרת להפעיל את הניווט גם ממסך הTFT והגלגלת ביד שמאל ללא הצורך להוציא את הטלפון מהכיס, חוץ ממידע טלמטריה עשיר (בלימות, האצות, זוויות הטיה ועוד בכל רגע נתון במסלול הרכיבה) אפשר גם ליבא מסלולים כקובץ GPX ואפשר גם לקבוע ניווט ליעד מסויים דרך המסלול הכי מפותל שיש, היא גם תראה את המהירות המותרת על המסך גם שהניווט לא עובד כל עוד הטלפון מחובר לאינטרנט.
נהנה יותר ויותר מהסאונד שהאגזוז מפיק, בסל"ד סרק הוא זוועה כיאה ליורו 5 אבל מ5000 סל"ד יש סאונד מיוחד, גירגור כזה שלא נשמע כמו 2 או 4 בשורה וגם לא V2.
צריכת דלק כרגע עומדת על 22 ק"מ לליטר.
נשמע פינוקי, תתחדש. מתי / למה במוו החזירו את המיכל קדימה? חשבתי שזה די שימושי מבחינת תחזוקה + האופציה להשאיר תיק מיכל מחובר.
Dresdner
08-04-2020, 21:41
נשמע פינוקי, תתחדש. מתי / למה במוו החזירו את המיכל קדימה? חשבתי שזה די שימושי מבחינת תחזוקה + האופציה להשאיר תיק מיכל מחובר.שאלה טובה, אולי בגלל שרצו שהוא יהיה יותר דומה לXR1000 ובכך הוציא אותו כביכול הסגמנט של הGS850 וכל התת דגמים שם.
Dresdner
08-04-2020, 21:43
אחת לפני החג, לפחות נשאר קצת חופש בלבחור בדרך בא אני חוזר הביתה מעבודה.
8210
חזרתי לקרוא קצת בפול גז והשרשור שלך הוא בין הראשונים שקראתי - עשית לי חשק להמשיך לקרוא.
נהנה לקרוא את הסקירה שלך (האמת שגם בעבר נהניתי מהכתיבה שלך), שתף אותנו על חוויות מהרכיבה, התנהגות כביש. מעניין לשמוע.
בנוגע למושב, קצת מאכזב לשמוע שמותג כמו ב.מ.וו נותן ללקוחות שלו סיבה לשדרוג מושב מהרגע הראשון. בכל מקרה, רפד נשמע כמו האופציה הנכונה, אבל בדומה למה שאחד מהחברים רשם - ניסוי וטעייה כדי להגיע להתאמה מושלמת זאת הדרך הנכונה. הייתי מוצא במקומך רפד קרוב ולא שולח לאחד מהמותגים.
תהנה!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Dresdner
15-04-2020, 20:13
חזרתי לקרוא קצת בפול גז והשרשור שלך הוא בין הראשונים שקראתי - עשית לי חשק להמשיך לקרוא.
נהנה לקרוא את הסקירה שלך (האמת שגם בעבר נהניתי מהכתיבה שלך), שתף אותנו על חוויות מהרכיבה, התנהגות כביש. מעניין לשמוע.
בנוגע למושב, קצת מאכזב לשמוע שמותג כמו ב.מ.וו נותן ללקוחות שלו סיבה לשדרוג מושב מהרגע הראשון. בכל מקרה, רפד נשמע כמו האופציה הנכונה, אבל בדומה למה שאחד מהחברים רשם - ניסוי וטעייה כדי להגיע להתאמה מושלמת זאת הדרך הנכונה. הייתי מוצא במקומך רפד קרוב ולא שולח לאחד מהמותגים.
תהנה!
תודה, עכשיו אני מחכה לטיפול אחרי הרצה כדי להרגיש את האופנוע יותר ואז לדווח, זה לא שאני רוכב עליו לאט עכשיו, במוו בספר הרכב כותבים שהאידאלי זה לעשות הרצה בכביש הררי בעליות כדי להעמיס על המנוע ומבקשים לא לעבור את ה6500 סל"ד שזה שיא המומנט של המנוע הזה ככה שהוא כבר טס בסל"ד הזה אבל אני לא פותח מצערת לרווחה וגם לא משתמש בקוויק שיפטר (למיעלה ולמטה) או בולם חזק עם המנוע תוך כדי הפעלת הקלאץ המחליק, כל הנ"ל אני מניח שיתן עוד תוספת רצינית לחווית הרכיבה.
כרגע אני נהנה מכל רגע, השילוב של תנוחת ישיבה של אדוונצ'ר אם התנהגות ספורטיבית ומימדים קטנים יחסית לקטגוריה זה בדיוק מה שאני אוהב למרות שאין לי חיבה גדולה לפלסטיקים שעוטפים את האופנוע (בכללי, לא ספציפי זה) אבל אי אפשר לקבל הכל
Dresdner
20-04-2020, 10:34
הרפדיה של דרזדנר חוזרת אחרי שנים של חוסר פעילות.
קניתי חומר מאיביי בעלות של 30 יורו, שכוללת את הספוג המרכזי וספוג דק שמכסה את הכל ובנוסף ספרי דבק מיוחד לספוג
כאן קצת התעצלתי והחלטתי רק לעשות את החלק הקידמי אז הוצאתי את הסיכות רק מקדימה
8243
כדי לא להקטין את שטח הישיבה היה צורך לחתוך מהספוג המקורי
8244
כאן זה אחרי החיתוך והשיוף של תוספת הספוג, מכוון שרציתי יותר גובה לא הנמכתי את הספוג המקורי ככה שעכשיו הכסא גבוה ב20 מ"מ
8245
והספוג הדק כדי להסתיר את החריצים ברגע שנחזיר את המעטפת החיצונית
8246
שמתי את הכיסא בשמש ליבוש וחימום המעטפת החיצונית כדי שיהיה יותר קל לסגור הכל.
והנה התוצאה הסופית, כסא גבוה יותר ונוח יותר אם כי לא רכבתי עליו רכיבה ארוכה עדיין
8247
8248
lokimonster
20-04-2020, 11:00
Diy
כבוד
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
mudale222
20-04-2020, 17:30
מרשים.
קניתי חומר מאיביי בעלות של 30 יורו, שכוללת את הספוג המרכזי וספוג דק שמכסה את הכל ובנוסף ספרי דבק מיוחד לספוג
8243
8244
כאן זה אחרי החיתוך והשיוף של תוספת הספוג, מכוון שרציתי יותר גובה לא הנמכתי את הספוג המקורי ככה שעכשיו הכסא גבוה ב20 מ"מ
8245
8246
והנה התוצאה הסופית, כסא גבוה יותר ונוח יותר אם כי לא רכבתי עליו רכיבה ארוכה עדיין
8247
8248
איך אומרים באזור התעשיה של אשדוד... נראה אוריגינם. שאפו.
8243
8244
8245
8246
8247
8248שאפו!
עשית עבודה יפה, אולי זאת הזדמנות לרענן גם את הריפוד באופנוע שלי.
אגב, אני בדיוק קורא איך לצבוע את מושב האופנוע בכדי לרענן אותו, לא הייתי מודע לאפשרות הזאת עד הפרק האחרון של Car S.O.S שצפיתי בו.
שתף אם הריפוד אכן שיפר את נוחות הרכיבה.
Dresdner
22-04-2020, 16:11
שאפו!
עשית עבודה יפה, אולי זאת הזדמנות לרענן גם את הריפוד באופנוע שלי.
אגב, אני בדיוק קורא איך לצבוע את מושב האופנוע בכדי לרענן אותו, לא הייתי מודע לאפשרות הזאת עד הפרק האחרון של Car S.O.S שצפיתי בו.
שתף אם הריפוד אכן שיפר את נוחות הרכיבה.
Sent from my SM-G965F using Tapatalkלא הייתי מתעסק בצביעה בזמן שכיסוי מושב עולה 30 יורו, צריך רק פאן ואקדח סיכות.
נראה מעולה, חבל שאין כפתור לייק בפורום. לינקים לחומרים?
נראה מעולה, חבל שאין כפתור לייק בפורום. לינקים לחומרים?נקודה חשובה עם נושא הלייק, כדי להראות למי שעושה פרויקטים שאנשים צופים בפוסט בלי צורך להעלות תגובה.
אני עוקב אחרי מספר פוסטים עם פרויקטים מעניינים ומושקעים [emoji16]
יש פה לפחות 20 יוזרים. 10 שקל לאדם, ההודי המתאים, נראה לי אפשר לתקתק אפילו כפתור "עקוב" נפרד וסמיילים חדשים :headbang:
:cheers2::thumbsup::number1::frustrated::dance::bo ogie::omfg::welcome::t2::wtf::nospamhere::goodnigh t::smscooter::sm194::Banane21::motorcycle17::bike2 ::helmet1::47b20s0:
יש מלא שווים
kanter.m
24-04-2020, 11:55
נראה מעולה, באיזה גובה המושב שנבנה במיוחד עבורך? יש אפשרות לעשות כסא נח כזה גם בגובה של 790 (הכסא הנמוך הסטדנדרטי) או שזה מגביה אוטומטית את הגובה בגלל הנוחות?
גובה המושב לא שונה, השתמשתי כבסיס במושב מונמך, המושב נבנה מהבסיס, כל הריפוד המקורי הוסר והודבקו חומרים יותר איכותיים, וגם כל המבנה שונה: נבנתה משענת קטנה וגם שטח המושב הוגדל קצת.
https://youtu.be/mr0q6y7CFd4
NAOR2207
30-04-2020, 12:29
נראה מעולה, חבל שאין כפתור לייק בפורום. לינקים לחומרים?
נקודה חשובה עם נושא הלייק, כדי להראות למי שעושה פרויקטים שאנשים צופים בפוסט בלי צורך להעלות תגובה.
אני עוקב אחרי מספר פוסטים עם פרויקטים מעניינים ומושקעים [emoji16]
יש פה לפחות 20 יוזרים. 10 שקל לאדם, ההודי המתאים, נראה לי אפשר לתקתק אפילו כפתור "עקוב" נפרד וסמיילים חדשים :headbang:
אנ'לא הודי והקוד שאני כותב נראה כמו שאני רוכב - כמו הפצוף שלי
אז אני רק אניח את זה פה
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/14836-%D7%94%D7%A6%D7%A2%D7%94-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA?p=12893 5&viewfull=1#post128935
אנ'לא הודי והקוד שאני כותב נראה כמו שאני רוכב - כמו הפצוף שלי
אז אני רק אניח את זה פה
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/14836-%D7%94%D7%A6%D7%A2%D7%94-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA?p=12893 5&viewfull=1#post128935הרעיון עלה עוד ב-2018???
חייבים להעלות את הרעיון לדריקטוריון, לרווחת 20 חברי הפורום [emoji16]
NAOR2207
30-04-2020, 13:41
הרעיון עלה עוד ב-2018???
שו רעיון? יש שם תשובה. עכשיו אתם תמנקו מה לא מתאים לדרישות.
כמו שאומרים - לך תאפיין כמו שצריך
Dresdner
30-04-2020, 20:48
קצת עידכונים:
רכיבה של 250 ק"מ בסוף שבוע הבהירה שהמושב לא שם
8271
אחרי שהבנתי מהרכיבה מה הבעיה החלטתי לפנות ל"ששון" המקומי כדי לקנות חומר
8272
אז מושב 2.0 הוא רך יותר רחב יותר והכי חשוב ארוך יותר על חשבון המורכבת שאף פעם לא מצטרפת, מסתבר שהמקורי פשוט קצר וצפוף
לא צילמתי את התהליך, אבל זאת התוצאה לפני שאני מלביש את הכיסוי מחר
8273
8274
האמת אם עניין המושב ימשיך להציק לא רואה הרבה עתיד לאופנוע הזה אצלי.
יש סיבה שאתה מרפד בעצמך? המתפרות האירופאיות יקרות מדי? לי יש מושב Sargeant ואני מבסוט ממנו מאוד, בטח בהשוואה לקרש שהיה שם קודם
Sent from my GM1913 using Tapatalk
בןהלאמשחיז
01-05-2020, 09:33
קצת עידכונים:
האמת אם עניין המושב ימשיך להציק לא רואה הרבה עתיד לאופנוע הזה אצלי.
יכול להיות שזה לא המושב ולא המנוע, ולא הכשלים במנוע שגורמים לך להחליף אונפנוע. אתה פשוט רוצה תוצרת יפנית אמינה ואיכותית ולכן אתה מחפש תירוצים מתחת למושב כדי להחליף כלים.
פשוט תלך לסוכנות הונדה הקרובה למקום מגוריך , תזמין את:
https://www.honda.de/motorcycles/range/touring/gold-wing/overview.html
והכל יבוא על מקומו בשלום.
600 ירושלמי
01-05-2020, 09:42
יכול להיות שזה לא המושב ולא המנוע, ולא הכשלים במנוע שגורמים לך להחליף אונפנוע. אתה פשוט רוצה תוצרת יפנית אמינה ואיכותית ולכן אתה מחפש תירוצים מתחת למושב כדי להחליף כלים.
והכל יבוא על מקומו בשלום.
אז למה האופנוע שלך לא יפני ? :)
Dresdner
01-05-2020, 10:18
והכל יבוא על מקומו בשלום.לא פסלתי אף יפני פשוט חלקם נפסלו כבר באולם התצוגה, הCB1000 הוא זוועה, לא מתאים לגובה שלי, האפריקה הלך לכיוון השני, אופנוע מגודל עם יכולות שטח שאין לי צורך בהם.
טרייסר 900 באמת נחמד אבל אני לא אהבתי את מנוע הCP3 הוא יותר מידי דומה ל4 בשורה, בסוזוקי בכלל לא מצאתי משהוא שהייתי רוצה לקנות.
בקוואסקי דווקא כן היה אופציה מעניינת שכמעט קניתי וזה היה הZ900RS, אופנוע מדהים וגם יחסית נוח אבל לא ראיתי את עצמי רוכב איתו לאלפים עם ציוד.
לגבי אמינות אכלתי הרבה חרא לפני 20 שנה כמעט עם הוי סטרום 1000 וזה הספיק לי להבין שהשמש לא זורחת מהתחת של היפנים במיוחד היום שחלק מהאופנועים לא מיוצרים ביפן
Dresdner
01-05-2020, 10:31
יש סיבה שאתה מרפד בעצמך? המתפרות האירופאיות יקרות מדי? לי יש מושב Sargeant ואני מבסוט ממנו מאוד, בטח בהשוואה לקרש שהיה שם קודם
Sent from my GM1913 using Tapatalkהיו לי מושבים בעבר מחברות ידועות ומושבים שאני עשיתי ולא מצאתי הבדל בנוחות, במראה הם עושים כיסוי חדש ואני משתמש במקורי אז שלהם נראה יותר טוב.
בסה"כ אני משתמש באותם חומרים שהם משתמשים, זה מאד low tech כל העסק הזה ואין שום התפתחות בנושא כבר עשרות שנים.
כל החברות כמו Bagster, sw motech , Corbin עם זמן המתנה של 3 שבועות בעונה ואני לא מתכוון להשבית את האופנוע לזמן כזה ארוך, אולי בעוד כמה חודשים יהיה להם מושב מושלם למכירה כרגע הדגם חדש ואין להם על המדף משהוא מוכן.
אחרי שהזמנתי מושב קומפורט מבמוו שלא היה נוח בכלל לא בטוח שקניה של מושב מחברה אחרת יבטיח לי נוחות טובה יותר.
Legit
Sent from my GM1913 using Tapatalk
קצת עידכונים:
8271
אחרי שהבנתי מהרכיבה מה הבעיה החלטתי לפנות ל"ששון" המקומי כדי לקנות חומר
8272
אז מושב 2.0 הוא רך יותר רחב יותר והכי חשוב ארוך יותר על חשבון המורכבת שאף פעם לא מצטרפת, מסתבר שהמקורי פשוט קצר וצפוף
לא צילמתי את התהליך, אבל זאת התוצאה לפני שאני מלביש את הכיסוי מחר
8273
8274
האמת אם עניין המושב ימשיך להציק לא רואה הרבה עתיד לאופנוע הזה אצלי.מחשבה שצצה כך פתאום.
אולי הזווית של המושב היא גם בעיה?
תראה איך נראה המושב של R1200GS. תנסה לעצב משהו בסגנון הזה, נראה מאוד נוח לרכיבות ארוכות.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200502/3f7a276d83f867f2b8954bbb073df940.jpg
Dresdner
03-05-2020, 10:15
מחשבה שצצה כך פתאום.
אולי הזווית של המושב היא גם בעיה?
תראה איך נראה המושב של R1200GS. תנסה לעצב משהו בסגנון הזה, נראה מאוד נוח לרכיבות ארוכות.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200502/3f7a276d83f867f2b8954bbb073df940.jpg
זה כבר יותר מסובך, קוראים לזה DISHING, בשביל זה צריך להשתמש בחומר שניתן לעיצוב ע"י שיוף, הספוג שאני ישתמשתי בו לא כזה.
בתמונה ששמת מושב של HORNIG ואם אני יצליח לשרוד עם מה שעשיתי עד החורף אני ישלח את המושב אליהם כי הם היחידים שמציעים קונספט אחר משאר הרפדים.
ב-NC יש שיפוע שלילי וכיסוי עור חלק, שמחליק אותך על ה"מיכל". יש מוד נפוץ שנקרא negative slope mod, מלבישים שייבות גומי בחיבורים הקדמיים שמתחת למושב, ושמים תופסן יותר גבוה מפיסת מתכת מאולתרת, וזה מיישר את המושב.
בזמנו כבר קניתי את ה"חומרים" (כנראה אעביר לבעלים הבא), יכול רק להזדהות, לא מבין למה לא בודקים את זה. אפילו ב-MZ הספרטני היה מושב ישר, כמה זה קשה?
Dresdner
03-05-2020, 19:16
ב-NC יש שיפוע שלילי וכיסוי עור חלק, שמחליק אותך על ה"מיכל". יש מוד נפוץ שנקרא negative slope mod, מלבישים שייבות גומי בחיבורים הקדמיים שמתחת למושב, ושמים תופסן יותר גבוה מפיסת מתכת מאולתרת, וזה מיישר את המושב.
בזמנו כבר קניתי את ה"חומרים" (כנראה אעביר לבעלים הבא), יכול רק להזדהות, לא מבין למה לא בודקים את זה. אפילו ב-MZ הספרטני היה מושב ישר, כמה זה קשה?המושב ישר בבמוו, אני מתחיל לחשוד בבעיה רפואית שאני מטפל בה עכשיו או בזווית של הרגל שזה כבר אומר שהבעיה היא במיקום הרגליות.
בכל מקרה המושב 2.0 עוד לא נבדק ברכיבה ארוכה ככה שיכול להיות שהבעיה כבר מאחורי
גב רגיש זה משהו אחר.. לי גם החלפת מתלה ב-NC לא עזרה (אם כי שינתה את ההתנהגות בצורה מורגשת..), מקווה שאצלך יסתדר.
אגב הבנתי, שבניגוד למה שאומרים, שישיבת "אדוונצ'ר" זקופה היא הכי טובה לגב, שדווקא להיות רכון מעט יותר קדימה זה יותר טוב. אתה אמנם מפעיל יותר שרירים, אבל הזפטות לא "עולות" לגב. מחכה לבדוק אם זה באמת כך.
גב רגיש זה משהו אחר.. לי גם החלפת מתלה ב-NC לא עזרה (אם כי שינתה את ההתנהגות בצורה מורגשת..), מקווה שאצלך יסתדר.
אגב הבנתי, שבניגוד למה שאומרים, שישיבת "אדוונצ'ר" זקופה היא הכי טובה לגב, שדווקא להיות רכון מעט יותר קדימה זה יותר טוב. אתה אמנם מפעיל יותר שרירים, אבל הזפטות לא "עולות" לגב. מחכה לבדוק אם זה באמת כך.אמת, כאשר התנוחה הכי גרועה היא של אופנועי קאסטום למיניהם, עם רגליים שלוחות קדימה, כאשר כל המהמורות עוברות ישירות לגב.
אני החזרתי בספורטסטר שהיה לי את הרגליות למיקום המקורי רק בגלל זה.
אגב, ב-DR BIG הישיבה הייתה זקופה וזאת הייתה התקופה הכי נוחה שהייתה לי מכל האופנועים שעברו אצלי.
אם בבעיות גב עסקינן, חובה לחזק שרירי בטן ופיזיותרפיה לגב, זה יעשה לכל אחד פלאים ברכבים.
Dresdner
03-05-2020, 19:57
אגב הבנתי, שבניגוד למה שאומרים, שישיבת "אדוונצ'ר" זקופה היא הכי טובה לגב, שדווקא להיות רכון מעט יותר קדימה זה יותר טוב. אתה אמנם מפעיל יותר שרירים, אבל הזפטות לא "עולות" לגב. מחכה לבדוק אם זה באמת כך.המוטו גוצי TT הוא האופנוע הכי נוח שרכבתי עליו אי פעם והישיבה שם הכי ישרה שיש, הכידון מגיע אליך.
דווקא DR-BIG? מעניין, תמיד הנחתי שהוויברציות מונעות ממנו להיות אופנוע לטיולים בארץ.
Dresdner, מניח שזה אישי לפי מבנה גוף, לא יודע.. ה-NC הרגיש לי רחב, הייתי זז על המושב ברכיבות ארוכות, עקבים בהונות קדימה אחורה, אנשים אחרים נוסעים עליו סטוק ועפים עליו..
יצא לי לטייל עם הרבה אופנועים הטרייסר 09 היה הכי פחות נוח, רכבתי על הבימר 1200 lc 2014 וגם איתו צריך לעשות עצירות כל שעתיים, אני לא זוכר שרכבתי על אופנוע שלא היה צריך עצירת התרעננות כל שעתיים, נכון להיום הכי נוח לי הוא הורסיס, וגם איתו אני מקפיד להתרענן. כנראה מדובר בסוג של עידון או התרככות הרוכב לאורך השנים, גם לגיל ולתובנות של הרוכב יש משקל מבחנתי גם אם לא הכל דופק במאה אחוז זה חלק מהמסע אני לא מדבר על חוסר נחות עד כדי הצקה, אבל לעצור פעם בכמה זמן לא נראה לי בעיה המצריכה התערבות רצינית, צריך לשלול בעיה רפואית צריך להינות מהרכיבה וכן אופנוע זה לא אוטו לאופנוע יש מחיר בנוחות.
lokimonster
04-05-2020, 08:25
העכוז הענוג שלי לא מוכן לשמוע על קרוזרים.
אני מניח שהGTR היה הכלי הכי נוח שהיה לי ברמה שרכבתי איתו עד אילת ללא הפסקות למעט תידלוק אחד בדרך וגם בחזור.
הבאנדיט היה מצויין אבל היו לו רייזרים לכידון.
הNC בסדר ולא יותר מזה.
אגב מצד המורכבת החיים הרבה פחות וורודים על הNC משאר הכלים שציינתי.
... אגב מצד המורכבת החיים הרבה פחות וורודים על הNC משאר הכלים שציינתי.
הכל יחסי - הבן שלי חושב שהאן סי שלך סופר נוח
lokimonster
04-05-2020, 09:18
הוא לא רכב על הGTR אז הוא היה מגלה שזה גם נוח וגם מהיר :headbang:
הוא לא רכב על הGTR אז הוא היה מגלה שזה גם נוח וגם מהיר :headbang:
The older i get the faster i was
lokimonster
04-05-2020, 10:47
The older i get the faster i was
The problem with old age is that you understand slowly and forget quickly.
What exactly were we talking about
Dresdner
05-05-2020, 20:39
זה מה שנקרא game changer נראה לי שזאת הבעיה שהייתה כל הזמן, מיקום הכידון, כרגע נבדק ברכיבה קצרה אבל אני מאד אופטימי
8283
8284
יש לי כזה בnc. בהחלט מועיל.
תוודא טוב טוב שאף כבל או צינור לא נמתחים יצר על המידה בסיבוב מלא של הכידון.
the striker
06-05-2020, 08:22
GTR GTR GTR GTR, והשני עם המושב פיינשמייקר.
איףףףףף
תספר על הטיולים, קצת על החיים בגרמניה
איזה כייף שיש לנו בוחן אופנועים לא משוחד בחו"ל...
Dresdner
06-05-2020, 11:40
יש לי כזה בnc. בהחלט מועיל.
תוודא טוב טוב שאף כבל או צינור לא נמתחים יצר על המידה בסיבוב מלא של הכידון.
כיאה לגרמניה ולי, אלו הם הגבהות שעברו אישור ספציפי על הדגם הזה ולכן חוקיות בגרמניה וזה אומר שהצינורות והכבלים נבדקו שאין עליהם כל לחץ או שהם משתפשפים עם משהוא, בהוראות מצויין שצריך להוציא את כבל הקלאץ מהתעלה שהוא יושב בתוכה וזה מה שעשיתי.
Dresdner
06-05-2020, 11:48
GTR GTR GTR GTR, והשני עם המושב פיינשמייקר.
איףףףףף
תספר על הטיולים, קצת על החיים בגרמניה
לאחרונה נכנסתי לעולם המופלא של האינסטגרם כי הבת שלי אומרת שפייסבוק זה של זקנים, אז עכשיו אפשר להתעדכן על האופנוענות האירופאית תחת המשתמש dresdner_motorrad
כמובן שאני גם מעלה כאן הרבה דברים
the striker
06-05-2020, 13:00
וואי וואי, איזו פאדיחה, אני זקן ואין לי אינסטגרם ..... נראה, אולי אפתח לי אחד כזה.
Dresdner
06-05-2020, 13:09
וואי וואי, איזו פאדיחה, אני זקן ואין לי אינסטגרם ..... נראה, אולי אפתח לי אחד כזה.
לפני יומיים הייתי בדיוק במצב שלך אבל מה שאני לא מבין זה שיש לי 9 עוקבים למרות שיש שם כמה תמונות פצצה אבל לחתולה שלנו יש 150 עוקבים.
הגעתי למסקנה שגם אני צריך הגבהות כדי לעבור לתנועת ישיבה רכונה יותר כי הכידון רחב והמושב מרוחק. גם לעמידה נוחה יותר בשטח זה בטח יעזור. הכתומים מתמחרים ההגבהות בסכום מכובד למדי.
mudale222
07-05-2020, 01:08
עולם השקר, פיחסה
the striker
07-05-2020, 08:03
לפני יומיים הייתי בדיוק במצב שלך אבל מה שאני לא מבין זה שיש לי 9 עוקבים למרות שיש שם כמה תמונות פצצה אבל לחתולה שלנו יש 150 עוקבים.
גדול, הרגת אותי
Dresdner
17-05-2020, 21:56
מתקרבים ל2000 ק"מ ויש עוד תובנות.
המנוע ממשיך לספק הנאה מרובה, זה לא טיל אבל יש כח בכל הילוך ובכל סל"ד, היום ביליתי קצת בכביש המהיר וב160 קמ"ש המנוע יעמוד על 6500 סל"ד שהקו האדום ב9500, משיכה במצערת במהירות הזאת בהילוך שישי עדיין מניבה משיכה בריאה, אני מאד מרוצה מהאופי של המנוע הזה, יש לו יכולות שמנועי V2 מקנאים.
צריכת הדלק בכל מקום שלא הכביש המהיר עומדת על 22 ק"מ לליטר וזה כולל רכיבות כסח.
בכביש המהיר ברגע שעוברים את ה140 קמ"ש מתחילה שתיה מטורפת, מחשב הדרך שהראה שיש לי עוד 150 ק"מ ירד תוך 15 דקות ל80 ק"מ שנשארו.
המושב שכבר עבר 3 ורסיות נמצא כרגע במצב סביל שזה עדיף מהבלתי נסבל שהיה מקודם, המסקנה שלי היא שהמושב פשוט צר מידי.
בזמן האחרון מתחילה להתפתח בעיה עם הקלאץ שהמנוע קר, הוא משתלב במכה אחת שזה אומר שבהתחלת רכיבה בבוקר הוא משתלח קדימה והמנוע כמעט נכבה לכן אני מחמם את המנוע דקה או שתיים תוך כדי לחיצות על הקלאץ כדי להכניס אותו למוד עבודה, כנראה שאני יחזור למוסך לבדיקה
האופנוע קיבל הגבהת כידון, סבל וארגז
8315
8316
8317
והשטיפה הראשונה
8318
lokimonster
17-05-2020, 22:08
אני בעד ארגז
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
בנוגע לרוחב המושב, זה מה שרמזתי באחת ההודעות הקודמות.
מעבר לזווית המושב שנוטה אחורה (לא מבין איך זה לא מפריע לך), אולי תנסה לעצב מעץ או פיברגלאס מושב רחב ונדיב יותר. לדעתי ספוג בלבד לא יספיק.
בנוגע לנקישה בהילוך בבוקר, נתקלתי במשהו דומה בעבר בשני מקרים שונים.
פעם אחת זה היה קשור לצמיגות השמן ופעם שנייה לסל"ד סרק גבוה מדי. שווה בדיקה.
Dresdner
18-05-2020, 00:47
בנוגע לרוחב המושב, זה מה שרמזתי באחת ההודעות הקודמות.
מעבר לזווית המושב שנוטה אחורה (לא מבין איך זה לא מפריע לך), אולי תנסה לעצב מעץ או פיברגלאס מושב רחב ונדיב יותר. לדעתי ספוג בלבד לא יספיק.
בנוגע לנקישה בהילוך בבוקר, נתקלתי במשהו דומה בעבר בשני מקרים שונים.
פעם אחת זה היה קשור לצמיגות השמן ופעם שנייה לסל"ד סרק גבוה מדי. שווה בדיקה.
המושב לא נוטה קדימה, מה שאתה רואה זה כיס אוויר שרק מוכיח שבמוו קימצנו במושב, אין תפירה לכיסוי זה חתיכה אחת שמולבשת על הספוג ולכן הכיסוי לא מקבל את הצורה של הכיסא.
המשחק עם הכיסא לימד אותי מה לבקש מחברה או רפד כאשר אני ישלח להם את הכיסא לעבודה מקצועית.
המושבים של Corbin נראים כמו משהו בסגנון שדרוש.
כמובן בלי הגזמה כמו בתמונה אבל זה הכיוון
לגבי הבעיה שיש לי זאת לא נקישה זה קלאץ שמתחבר במכה אחת כמו סוויטש שיש לו on וoff ואין באמצע ככה שאם אני נותן קצת גז ומשחרר האופנוע רוצה לעלות לוולי ופעם אחת כמעט נפלתי בגלל זה https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200517/71e4debed0b100beb145372b01c480d3.jpg
דיברנו עלמזה בעבר, אתה מזכיר לי עכבר מעבדה שמתלונן בפני האחראי כי השיער שלו נושר בעקבות השימוש בשמפו החדש.... צחוק בצד, מקווה שזה יפתר בקלות.
Dresdner
18-05-2020, 10:11
דיברנו עלמזה בעבר, אתה מזכיר לי עכבר מעבדה שמתלונן בפני האחראי כי השיער שלו נושר בעקבות השימוש בשמפו החדש.... צחוק בצד, מקווה שזה יפתר בקלות.מבחינת הקלאץ זה אותו קלאץ וגיר מהGS850 אין הרבה חדש ב900 חוץ מעיצוב שונה ועוד 50 סמ"ק.
חוץ מהקלאץ והגיר הזהה גם השילדה ומערכת החשמל כולל המתגים והמסך זהים ל850 וגם ל750.
למרות הנ"ל כיאה לכל במוו עד שנה הבאה תיהיה רשימת ריקולים לדגם הזה.
מטורף בעיני שהיצרנים (גם בכלים היקרים) מחפפים בשטויות כמו מושבים מגיני רוח וסבל. ליצרן העלות היא באזור ה-100 שקל בלי דוד שלח אותי והלקוחות צריכים לשלם באפטרמרקט. בכלי שנמכר באזור ה- 20,000 דולר וצפונה זה זלזול בלקוחות.
מטורף בעיני שהיצרנים (גם בכלים היקרים) מחפפים בשטויות כמו מושבים מגיני רוח וסבל. ליצרן העלות היא באזור ה-100 שקל בלי דוד שלח אותי והלקוחות צריכים לשלם באפטרמרקט. בכלי שנמכר באזור ה- 20,000 דולר וצפונה זה זלזול בלקוחות.
בגלל זה הפסקתי לקנות כלים תקציביים. מעדיף לשלם עוד קצת ולקבל אופנוע קצת יותר ישן אבל שלא חסכו עליו מאשר חדש תקציבי.
על פניו התקציביים נראים נהדר מבחוץ, ואז כשאתה בודק לעומק ו"מרים את הסלעים" כדי לראות מה יש מתחת - אתה מבין בידיוק איפה חסכו.
הבנתי את זה אחרי שקניתי בזמנו את ה-MT09: הבולמים הרכים והזולים, כידון שאוהב לרקוד במהירויות גבוהות, בלמים שהם רחוקים בעוצמת הבלימה שלהם בהשוואה לברמבו ששותלים אותך חזק באספלט.
בכלים יקרים הם יחפפו בהנחה ולאחר חישוב התמחור הוא מוגזם ובכל זאת חשוב להם להוציא תג מחיר נמוך כמה שיותר או שעל הכלי היקר (הבסיסי בסדרה) הם הולכים להוציא גירסא יותר מפנקת ששם הם יגידו לך: "רוצה מושב יותר מפנק ומתלים חשמליים של אוהלינס? תוסיף עוד 15 אלף שקל כדי לקבל את גרסאת הRR עם כל חבילת הפינוקים".
בשבילי כלים משומשים שמורים שנחשבים יחסית אמינים בשוק ולא תקציביים (וכמובן מרגשים). בזה עשיתי את שלי.
Dresdner
19-05-2020, 08:40
בגלל זה הפסקתי לקנות כלים תקציביים. מעדיף לשלם עוד קצת ולקבל אופנוע קצת יותר ישן אבל שלא חסכו עליו מאשר חדש תקציבי.
על פניו התקציביים נראים נהדר מבחוץ, ואז כשאתה בודק לעומק ו"מרים את הסלעים" כדי לראות מה יש מתחת - אתה מבין בידיוק איפה חסכו.
הבנתי את זה אחרי שקניתי בזמנו את ה-MT09: הבולמים הרכים והזולים, כידון שאוהב לרקוד במהירויות גבוהות, בלמים שהם רחוקים בעוצמת הבלימה שלהם בהשוואה לברמבו ששותלים אותך חזק באספלט.
בכלים יקרים הם יחפפו בהנחה ולאחר חישוב התמחור הוא מוגזם ובכל זאת חשוב להם להוציא תג מחיר נמוך כמה שיותר או שעל הכלי היקר (הבסיסי בסדרה) הם הולכים להוציא גירסא יותר מפנקת ששם הם יגידו לך: "רוצה מושב יותר מפנק ומתלים חשמליים של אוהלינס? תוסיף עוד 15 אלף שקל כדי לקבל את גרסאת הRR עם כל חבילת הפינוקים".
בשבילי כלים משומשים שמורים שנחשבים יחסית אמינים בשוק ולא תקציביים (וכמובן מרגשים). בזה עשיתי את שלי.לא הבנתי, אתה אומר שאופנוע עם מערכת בלימה של ברמבו עם abs לפניה, קוויק שיפטר למעלה למטה, מסך TFT גדול עם קישוריות לנייד כולל ניווט, בקרת משיכה, פנסי לד, בקרת שיוט, מחממי ידיים ושליטה על מצבי מנוע זה תקציבי?
מה שהוא מתכוון שגם באופנועים לא תקציביים יש עיגול פינות כמו המושב בXR, הנוחות זה עניין של העדפה אבל בהחלט מצופה שיהיה מושב עם תפירות ללא כיס אוויר באופנוע כזה.
גם בבולם הקידמי עיגלו פינה ושמו אחד שלא מתכוון
לגבי משקף, הוא מגיע עם משקף גבוה אבל אני החלפתי לקצר כי אני אוהב שהרוח פוגעת בחזה ולא מעל.
הסבל זה החלטה של מרקטינג, הם לא רוצים שיחשבו על האופנוע הזה כטורר למרחקים ארוכים, בשביל זה יש להם דגמים אחרים.
לא הבנתי, אתה אומר שאופנוע עם מערכת בלימה של ברמבו עם abs לפניה, קוויק שיפטר למעלה למטה, מסך TFT גדול עם קישוריות לנייד כולל ניווט, בקרת משיכה, פנסי לד, בקרת שיוט, מחממי ידיים ושליטה על מצבי מנוע זה תקציבי?
מה שהוא מתכוון שגם באופנועים לא תקציביים יש עיגול פינות כמו המושב בXR, הנוחות זה עניין של העדפה אבל בהחלט מצופה שיהיה מושב עם תפירות ללא כיס אוויר באופנוע כזה.
גם בבולם הקידמי עיגלו פינה ושמו אחד שלא מתכוון
לגבי משקף, הוא מגיע עם משקף גבוה אבל אני החלפתי לקצר כי אני אוהב שהרוח פוגעת בחזה ולא מעל.
הסבל זה החלטה של מרקטינג, הם לא רוצים שיחשבו על האופנוע הזה כטורר למרחקים ארוכים, בשביל זה יש להם דגמים אחרים.
שלך זה כלי תקציבי אבל פחות תקציבי ממה שתראה אצל היפנים למשל. ואנחנו כבר בשנת 2020 כך שהאלקטרוניקה הוזלה משמעותית לאחרונה. האלקטרוניקה שמנית היא גם לא משהו מיוחד ופורץ דרך בתחום כך שהוא לא אמור להיות יקר באופן חריג.
ת'כלס? הF900XR הוא פשוט F850 לכביש עם תוספת אלקטרוניקה רבה (שכבר הוזלה משמעותית כי היא כבר לא חדשה בתחום).
שנית, החיסכון שאתה מפרט עליו פה הוא לא סתם. התמחור אומר הרבה.
Dresdner
19-05-2020, 11:03
שלך זה כלי תקציבי אבל פחות תקציבי ממה שתראה אצל היפנים למשל. ואנחנו כבר בשנת 2020 כך שהאלקטרוניקה הוזלה משמעותית לאחרונה. האלקטרוניקה שמנית היא גם לא משהו מיוחד ופורץ דרך בתחום כך שהוא לא אמור להיות יקר באופן חריג.
ת'כלס? הF900XR הוא פשוט F850 לכביש עם תוספת אלקטרוניקה רבה (שכבר הוזלה משמעותית כי היא כבר לא חדשה בתחום).
שנית, החיסכון שאתה מפרט עליו פה הוא לא סתם. התמחור אומר הרבה.אז כנראה מה שקובע אצלך תקציב או לא זה עם יש מערכת שמע אחרת אין הסבר לזה.
עוד שכחתי להזכיר את הקלאץ המחליק ומשכך לכידון.
האלקטרוניקה שיש על הXR הם מהמתקדמות שיש, לא מכיר יותר מזה, האלקטרוניקה לא זולה בכלל כי רובה קשורה לבטיחות והחלקים האלו מיוצרים באירופה וארצות הברית ולא בסין.
באופנוע תקציב בדיוק כמו שציינת על הMT שתלחץ עליו תרגיש איפה קיצצו, בXR כנס לסיבוב באמצע תפתח מצערת מלאה ותראה איך הוא משתגר מהפניה בלי קמצוץ של נידנוד.
Dresdner
19-05-2020, 11:56
עוד דבר שלמדתי זה אתה, הבלמים על הXR הם אותם בלמים שהדוקאטי פנגאלה משתמש Brembo Stylema
אז כנראה מה שקובע אצלך תקציב או לא זה עם יש מערכת שמע אחרת אין הסבר לזה.
עוד שכחתי להזכיר את הקלאץ המחליק ומשכך לכידון.
האלקטרוניקה שיש על הXR הם מהמתקדמות שיש, לא מכיר יותר מזה, האלקטרוניקה לא זולה בכלל כי רובה קשורה לבטיחות והחלקים האלו מיוצרים באירופה וארצות הברית ולא בסין.
באופנוע תקציב בדיוק כמו שציינת על הMT שתלחץ עליו תרגיש איפה קיצצו, בXR כנס לסיבוב באמצע תפתח מצערת מלאה ותראה איך הוא משתגר מהפניה בלי קמצוץ של נידנוד.
אני אוהב יותר ללחוץ את האופנוע לקצה לכן הדברים האלה בהחלט מורגשים אצלי. אצל אנשים שרוכבים רגוע כמעט בכל מצב זה אמור להיות פחות קריטי אם כי יש גם את עניין הנוחות שיכול להיות מורגש בין כלי תקציבי לאחד שהוא פחות תקציבי.
השקעתי בזמנו על בולם אוהלינס אחורי (הדגם הכי בסיסי שלהם) שבהחלט עשה את ההבדל לבין הבולם האחורי (שבאופן אירוני יותר יקר) אבל היה צריך למצוא לו שידוך טוב בדמות בולמים קדמיים יותר נורמלים. בנקודה הזאת הבנתי שהספיק לי ההשקעות המיותרות האלה.
אם זה לא מספיק איכותי בשבילי ולא יושב כמו בטון על הכביש - לא קונה.
עוד דבר שלמדתי זה אתה, הבלמים על הXR הם אותם בלמים שהדוקאטי פנגאלה משתמש Brembo Stylema
בחלומות הרטובים שלך. :)
הבלמים האלה שמורים לאופנועים יקרים... בטח ובטח כשזה נחשב לדגם הכי מתקדם שיש לברמבו להציע.
תסתכל פה על המפרט של הסטלמה בסטריטפייטר V4 של דוקאטי:
https://www.motorcyclespecs.co.za/model/ducati/ducati_streetfighter_V4_20.html
לעומת המפרט של הF900XR:
https://www.bennetts.co.uk/bikesocial/reviews/bikes/bmw/bmw-f900xr-2020-review-price-spec
קיצר, אם היה לך באמת את הסטלמה - היית כבר מודע אליו עוד לפני שאתה מודע לאלקטרוניקה בכלל.
Dresdner
19-05-2020, 12:57
אני אוהב יותר ללחוץ את האופנוע לקצה לכן הדברים האלה בהחלט מורגשים אצלי. אצל אנשים שרוכבים רגוע כמעט בכל מצב זה אמור להיות פחות קריטי אם כי יש גם את עניין הנוחות שיכול להיות מורגש בין כלי תקציבי לאחד שהוא פחות תקציבי.
השקעתי בזמנו על בולם אוהלינס אחורי (הדגם הכי בסיסי שלהם) שבהחלט עשה את ההבדל לבין הבולם האחורי (שבאופן אירוני יותר יקר) אבל היה צריך למצוא לו שידוך טוב בדמות בולמים קדמיים יותר נורמלים. בנקודה הזאת הבנתי שהספיק לי ההשקעות המיותרות האלה.
אם זה לא מספיק איכותי בשבילי ולא יושב כמו בטון על הכביש - לא קונה.
אתה מתפזר, אתה משווה אופנועים מקטגוריות שונות, זה כמו להגיד שהארלי הוא אופנוע תקציב כי הוא לא פונה כמו אופנוע ספורט.
כמה אופנועים מגיעים עם אוהלינס? אז אלו שלא הם תקציב?
אתה לא מבין את ההגדרה של אופנוע תקציב.
בחלומות הרטובים שלך. :)
הבלמים האלה שמורים לאופנועים יקרים... בטח ובטח כשזה נחשב לדגם הכי מתקדם שיש לברמבו להציע.
תסתכל פה על המפרט של הסטלמה בסטריטפייטר V4 של דוקאטי:
https://www.motorcyclespecs.co.za/model/ducati/ducati_streetfighter_V4_20.html
לעומת המפרט של הF900XR:
https://www.bennetts.co.uk/bikesocial/reviews/bikes/bmw/bmw-f900xr-2020-review-price-spec
קיצר, אם היה לך באמת את הסטלמה - היית כבר מודע אליו עוד לפני שאתה מודע לאלקטרוניקה בכלל.
קראתי בחטף באינטרנט, זה יבדק לעומק יותר מאוחר
Dresdner
19-05-2020, 13:27
בדקתי, והאמת שברוב אופנועי במוו לא מצויין הדגם של ברמבו, בכל מקרה ויזואלית הSTYLEMA נראה קצת שונה ממש שיש על הXR, מה שכן זה שאלו הבלמים של ה1000 XR אבל לשיטתך גם זה אופנוע תקציב
אתה מתפזר, אתה משווה אופנועים מקטגוריות שונות, זה כמו להגיד שהארלי הוא אופנוע תקציב כי הוא לא פונה כמו אופנוע ספורט.
כמה אופנועים מגיעים עם אוהלינס? אז אלו שלא הם תקציב?
אתה לא מבין את ההגדרה של אופנוע תקציב.
קראתי בחטף באינטרנט, זה יבדק לעומק יותר מאוחר
כמו שכתבתי: "...אם כי יש גם את עניין הנוחות שיכול להיות מורגש בין כלי תקציבי לאחד שהוא פחות תקציבי". אז בעניין הנוחות הארלים משחקים תפקיד משמעותי יותר מאשר ביצועיסטי שזה יותר שייך לאופנועי ספורט.
'מוצרי תקציב' כשמם הם, נועדו לפנות לפלח אוכלוסייה שלא יכול להרשות לעצמו לקנות סמארטפון, אופנוע, מכונית או בשמם כן 'מוצרי הדגל' של החברות.
עם התפתחות הטכנולוגיה וההתקדמות המהירה בפיתוחים יקרים שאמורים לעשות מלא הייפ בהתאמה גם צמח תג מחירי 'מוצרי הדגל' מהר גם הם.
וככל שהמחיר צמח גם גדל בהתאמה כמות הצרכנים שמבקשים מוצרי תקציב (מה גם שבנוסף ריבוי הטכנולוגיות יוצרות צורך שהוא לא באמת קיים, כך שלא תמיד יהיו אנשים שישתמשו בטכנלוגיות האלה אלא אם אתה מוצא את זה מתאים לצרכים שלך).
בשורה התחתונה, לפני שהF900XR שלך יצא משערי המפעל תהייה בטוח שב.מ.וו נקבה בתג מחיר שהיא יכולה לצאת ברווחיות מספיק טובה ממנה.
בדקתי, והאמת שברוב אופנועי במוו לא מצויין הדגם של ברמבו, בכל מקרה ויזואלית הSTYLEMA נראה קצת שונה ממש שיש על הXR, מה שכן זה שאלו הבלמים של ה1000 XR אבל לשיטתך גם זה אופנוע תקציב
לפאניגאלה סופר לגארה שנחשב לאופנוע ספורט עם תג מחיר חריג ביותר (ובצדק) - יש לו ברמבו סטלמה. רק למען ההשוואה.
ל-F900XR יש ברמבו אבל גרסה בסיסית יותר... זה אמור להספיק לאופנוע תיור עם 100 כ"ס ולשימושים שאליו הוא נועד. בדרך כלל הם מותקנים באופנועים תקציביים אירופאים.
Dresdner
19-05-2020, 14:59
כמו שכתבתי: "...אם כי יש גם את עניין הנוחות שיכול להיות מורגש בין כלי תקציבי לאחד שהוא פחות תקציבי". אז בעניין הנוחות הארלים משחקים תפקיד משמעותי יותר מאשר ביצועיסטי שזה יותר שייך לאופנועי ספורט.
'מוצרי תקציב' כשמם הם, נועדו לפנות לפלח אוכלוסייה שלא יכול להרשות לעצמו לקנות סמארטפון, אופנוע, מכונית או בשמם כן 'מוצרי הדגל' של החברות.
עם התפתחות הטכנולוגיה וההתקדמות המהירה בפיתוחים יקרים שאמורים לעשות מלא הייפ בהתאמה גם צמח תג מחירי 'מוצרי הדגל' מהר גם הם.
וככל שהמחיר צמח גם גדל בהתאמה כמות הצרכנים שמבקשים מוצרי תקציב (מה גם שבנוסף ריבוי הטכנולוגיות יוצרות צורך שהוא לא באמת קיים, כך שלא תמיד יהיו אנשים שישתמשו בטכנלוגיות האלה אלא אם אתה מוצא את זה מתאים לצרכים שלך).
בשורה התחתונה, לפני שהF900XR שלך יצא משערי המפעל תהייה בטוח שב.מ.וו נקבה בתג מחיר שהיא יכולה לצאת ברווחיות מספיק טובה ממנה.
לפאניגאלה סופר לגארה שנחשב לאופנוע ספורט עם תג מחיר חריג ביותר (ובצדק) - יש לו ברמבו סטלמה. רק למען ההשוואה.
ל-F900XR יש ברמבו אבל גרסה בסיסית יותר... זה אמור להספיק לאופנוע תיור עם 100 כ"ס ולשימושים שאליו הוא נועד. בדרך כלל הם מותקנים באופנועים תקציביים אירופאים.
ושוב אתה לא מבין מה הכוונה באופנוע תקציב
הבלמים של ה900 נלקחו מה1000 אז גם ה1000 תקציב?
ושוב אתה לא מבין מה הכוונה באופנוע תקציב
הבלמים של ה900 נלקחו מה1000 אז גם ה1000 תקציב?
זה לא אמור לסתור אחד ת'שני... אם הבלמים מספיק טובים ליעוד של הכלי אז אין סיבה שיהיה סטלמה ב-S1000XR. ואופנוע הדגל של ב.מ.וו זה ה-S1000RR. הוא יהיה הראשון לקבל טכנולוגיות חדשות.
נ.ב. במקרה למדתי הנדסת תעשייה וניהול... אז אולי אני מבין דבר או שניים. ;)
Dresdner
19-05-2020, 18:35
זה לא אמור לסתור אחד ת'שני... אם הבלמים מספיק טובים ליעוד של הכלי אז אין סיבה שיהיה סטלמה ב-S1000XR. ואופנוע הדגל של ב.מ.וו זה ה-S1000RR. הוא יהיה הראשון לקבל טכנולוגיות חדשות.
נ.ב. במקרה למדתי הנדסת תעשייה וניהול... אז אולי אני מבין דבר או שניים. ;)אתה עדיין מתחמק מהשאלה, xr1000 תקציב או לא?
זאת שאלה מכשילה כי ל900 יש הרבה רכיבים מה1000.
אופנוע תקציב לעולם לא יהיה אופנוע שזרקו עליו ממיטב התוצרת.
כדי שאולי סופסוף תבין אז הנה דוגמה, הקטמ SMC 690 הוא לא אופנוע תקציב והMT 07 הוא אופנוע תקציב, ההבדל ברכיבים למרות ששניהם עם הספק זהה.
אין קשר לטכנולוגיות חדשות ופורצות דרך, דוקאטי SP מלפני 5 שנים ללא טכנולוגיות חדשות ועדיין הוא לא אופנוע תקציב.
mudale222
19-05-2020, 18:36
ה900xr לא אופנוע תקציב. אפשר להגיד על הרבה אופנועים שהם אופנועי תקציב. האופנוע הזה - פשוט לא.
Dresdner
19-05-2020, 19:05
ה900xr לא אופנוע תקציב. אפשר להגיד על הרבה אופנועים שהם אופנועי תקציב. האופנוע הזה - פשוט לא.הקטע שממש לא איכפת לי תקציב או לא, זה הכל שאלה איך זה זז, שנה שעברה לפני הקניה של הTT בדקתי גם את הXSR 700 ומאד נהנתי הבעיה הייתה שהוא לא מתאים לטיולים ארוכים אבל באיזה עולם מקבילי אופנוע עם MSR, DTC, משכך היגוי, קלאץ מחליק, ABS לפניות, מסך TFT ברזולוציה הכי גבוה שראיתי עד עכשיו , קוויק שיפטר, בליפר ועוד נחשב לתקציב? לך תבין
אתה עדיין מתחמק מהשאלה, xr1000 תקציב או לא?
זאת שאלה מכשילה כי ל900 יש הרבה רכיבים מה1000.
אופנוע תקציב לעולם לא יהיה אופנוע שזרקו עליו ממיטב התוצרת.
כדי שאולי סופסוף תבין אז הנה דוגמה, הקטמ SMC 690 הוא לא אופנוע תקציב והMT 07 הוא אופנוע תקציב, ההבדל ברכיבים למרות ששניהם עם הספק זהה.
אין קשר לטכנולוגיות חדשות ופורצות דרך, דוקאטי SP מלפני 5 שנים ללא טכנולוגיות חדשות ועדיין הוא לא אופנוע תקציב.
הנחתה להרמה - אז למה יש הבדל משמעותי במחיר ביניהם? :)
בו ניקח קצת עובדות: ה-F900XR עולה 11.400 יורו לעומת ה-S1000XR שעולה 16.950 יורו (פער של כמעט 50% במחיר!).
הF900XR מותח את הגבול בו זוג המילים "אופנוע תקציב" עדיין שם, כי זה ב.מ.וו והם אמורים לעמוד בבקרות איכות גבוהות...
ה-S1000XR הוא לא אופנוע תקציב, למה?
א. זה S1000RR שהוסב לאופנוע ספורט-תיור (לעומת F900XR שזה F850GS שהוסב לכביש וקיבל שידרוגי אלקטרוניקה).
ב. ה-F900XR חולק המון רכיבים אבל לא את הרכיבים היקרים והמשמעותיים יותר שזה - שלדה, זרוע אחורית, מנוע ובולמים אחרים (וכן עוד אלקטרוניקה יקרה).
תמיד כדאי להסתכל על תג המחיר ולראות מה הנגזרת שלו.
הקטע שממש לא איכפת לי תקציב או לא, זה הכל שאלה איך זה זז, שנה שעברה לפני הקניה של הTT בדקתי גם את הXSR 700 ומאד נהנתי הבעיה הייתה שהוא לא מתאים לטיולים ארוכים אבל באיזה עולם מקבילי אופנוע עם MSR, DTC, משכך היגוי, קלאץ מחליק, ABS לפניות, מסך TFT ברזולוציה הכי גבוה שראיתי עד עכשיו , קוויק שיפטר, בליפר ועוד נחשב לתקציב? לך תבין
זה שזה נחשב עדיין אופנוע תקציב - לא אומר שהוא אופנוע לא טוב. הוא פשוט מתאים לפלח מסויים של אוכלוסייה אבל לא לאנשים כמוני. הוא יכול להיות מצויין (אבל ביחס לתקציב שלו כמובן).ברגע שאדם קונה אופנוע מסויים ויש לו יכולות רכיבה גבוהות או שפשוט הוא מחפש רמת נוחות יותר גבוהה והוא מגלה כל פעם שהוא משקיע בבולם אחורי ולאחר מכן בבולמים קדמיים - זריקת הכסף הזאת לא שווה. עדיף כבר משהו יותר 'מושלם מהקופסא' שהכל עובד מצויין בסינרגיה אחת.
זה עוד דרך לעשות כסף - למכור לרבים וטובים אופנועי תקציב ולהציע על הדרך גם קיטים לשדרוגי מכלולים.
Dresdner
19-05-2020, 19:33
הנחתה להרמה - אז למה יש הבדל משמעותי במחיר ביניהם? :)
בו ניקח קצת עובדות: ה-F900XR עולה 11.400 יורו לעומת ה-S1000XR שעולה 16.950 יורו (פער של כמעט 50% במחיר!).
הF900XR מותח את הגבול בו זוג המילים "אופנוע תקציב" עדיין שם, כי זה ב.מ.וו והם אמורים לעמוד בבקרות איכות גבוהות...
ה-S1000XR הוא לא אופנוע תקציב, למה?
א. זה S1000RR שהוסב לאופנוע ספורט-תיור (לעומת F900XR שזה F850GS שהוסב לכביש וקיבל שידרוגי אלקטרוניקה).
ב. ה-F900XR חולק המון רכיבים אבל לא את הרכיבים היקרים והמשמעותיים יותר שזה - שלדה, זרוע אחורית, מנוע ובולמים אחרים (וכן עוד אלקטרוניקה יקרה).
תמיד כדאי להסתכל על תג המחיר ולראות מה הנגזרת שלו.חשבתי שלמדת תעשיה וניהול לא? אז אתה אמור לדעת שמבחינת עלות יצור ה900 וה1000 מאד קרובים במחיר נפח מנוע גדול יותר לא מגדיל את עלות היצור בהרבה.
ונלך אפילו יותר נמוך, הR 900 עוד יותר זול למרות שזה XR לכל דבר.
זה בדיוק למה כלב מלקק לעצמו את הביצים, כי הוא יכול.
אם במוו חושבים שהם יכולים לגבות סכום מסויים על אופנוע אפילו אם הוא גבוה מאד ביחס לעלות היצור הם יעשו את זה.
אופנועי אדוונצ'ר נכון להיום מתומחרים גבוה יותר רק בגלל שהיצרנים חושבים שהציבור מוכן לשלם את המחיר.
אפשר לראות את זה גם ברכבים, כל מה שמוגדר פנאי יקר יותר מהרכב שעליו הוא בנוי וחולק אותם מכלולים.
בכל מקרה להסביר לך מה זה אופנוע תקציב כבר לא יעזור
חשבתי שלמדת תעשיה וניהול לא? אז אתה אמור לדעת שמבחינת עלות יצור ה900 וה1000 מאד קרובים במחיר נפח מנוע גדול יותר לא מגדיל את עלות היצור בהרבה.
ונלך אפילו יותר נמוך, הR 900 עוד יותר זול למרות שזה XR לכל דבר.
זה בדיוק למה כלב מלקק לעצמו את הביצים, כי הוא יכול.
אם במוו חושבים שהם יכולים לגבות סכום מסויים על אופנוע אפילו אם הוא גבוה מאד ביחס לעלות היצור הם יעשו את זה.
אופנועי אדוונצ'ר נכון להיום מתומחרים גבוה יותר רק בגלל שהיצרנים חושבים שהציבור מוכן לשלם את המחיר.
אפשר לראות את זה גם ברכבים, כל מה שמוגדר פנאי יקר יותר מהרכב שעליו הוא בנוי וחולק אותם מכלולים.
בכל מקרה להסביר לך מה זה אופנוע תקציב כבר לא יעזור
אני נשאר בתחום שלי. כשנכנס לתחום האלקטרוניקה אני אעדיף לקחת צעד אחורה (שזה התחום שלך).
עלויות הייצור מורכבות מעלויות חומרי הגלם או הרכבה, משאבי אנוש ותקורה (הוצאות כלליות) שכוללת בנוסף פיתוח ועיצוב.
באיזה מחיר זה יתומחר זה תלוי בעוד משתנים שקשורים בין היתר לאסטרטגיית שיווק.
בכל מקרה, מה שמעניין את הלקוח זה ה"תמורה לעומת מחיר". ואם הוא קונה אופנוע עם תמורה גבוהה יותר אז המחיר יהיה בהתאם.
על BMW F650 אפשר להגיד אופנוע תקציב,
גם על KLE, סוזוקי GS500, סוזוקי DR650 ואפילו GPZ.
כל אופנוע שהוא מכוון למסה של הקטגוריה ויוצר מכירות בכמות גבוהה.
האופנוע יגיע עם מכלולים בסיסיים עד בינוניים, המייצרים ROI טוב יותר ליצרן במידה וימכור כמויות גבוהות.
המחיר יהיה נגיש והרוכב ירגיש שהוא קיבל תמורה טובה לכסף ששילם, בידיעה שהוא קונה אופנוע שעושה הכל בסדר, אבל לא מצטיין בשום קטגוריה.
ההגדרה בסדר?
Dresdner
19-05-2020, 22:49
האופנוע יגיע עם מכלולים בסיסיים עד בינוניים, המייצרים ROI טוב יותר ליצרן במידה וימכור כמויות גבוהות.
המחיר יהיה נגיש והרוכב ירגיש שהוא קיבל תמורה טובה לכסף ששילם, בידיעה שהוא קונה אופנוע שעושה הכל בסדר, אבל לא מצטיין בשום קטגוריה.
ההגדרה בסדר?
Sent from my SM-G965F using Tapatalkובימינו אין כמו משפחת הNC של הונדה שנולדה בעקבות משבר כלכלי ועונה במדוייק לאופנוע תקציב.
ידידנו המחייך נראה שמתבלבל בהגדרות, כל הדוגמאות שהוא נתן מרמזות שהוא משווה כל דבר לאופנוע קצה, כזה שנולד לימי מסלול כל דבר פחות מזה זה אופנוע תקציב בשבילו, ראיה מאד צרה של שוק האופנועים.
ובימינו אין כמו משפחת הNC של הונדה שנולדה בעקבות משבר כלכלי ועונה במדוייק לאופנוע תקציב.
ידידנו המחייך נראה שמתבלבל בהגדרות, כל הדוגמאות שהוא נתן מרמזות שהוא משווה כל דבר לאופנוע קצה, כזה שנולד לימי מסלול כל דבר פחות מזה זה אופנוע תקציב בשבילו, ראיה מאד צרה של שוק האופנועים.סדרת NC היא קלאסית להגדרה כאופנוע תקציב מבחינת מכלול התכונות שבחרו המהנדסים שעמדו מאחוריו.
הם לא התחבאו מאחורי משהו שהוא לא אמור להיות, אלא חד וחלק ישר לפנים - אופנוע פרקטי, לקהל מוגדר, תכונות ברורות מה הוא כן יכול / מיועד ומה לא.
אין כמו משפחת ה Nc של הונדה כדי להראות איך אפשר לבנות אופנוע עם באגאז' שימושי וכיסא נוח מעליו.
מבחינתי אפשר לכנות את ה fc moto כאופנועי תקציב כאלה שנותנים עבודה עם חלקים דור קודם בשני שליש המחיר.
ובימינו אין כמו משפחת הNC של הונדה שנולדה בעקבות משבר כלכלי ועונה במדוייק לאופנוע תקציב.
ידידנו המחייך נראה שמתבלבל בהגדרות, כל הדוגמאות שהוא נתן מרמזות שהוא משווה כל דבר לאופנוע קצה, כזה שנולד לימי מסלול כל דבר פחות מזה זה אופנוע תקציב בשבילו, ראיה מאד צרה של שוק האופנועים.
ממש אין פה ראייה קצרה של שוק האופנועים... איך שאתה מסתכל על אלקטרוניקה - אני לא מסתכל.
לי יש הגדרות אחרות ל'מוצר תקציב' מאשר לך יש.
אתה חושב שרק NC ו-MT תקציביים - כל השאר הושקעו בכל טוב. ממש לא אבל ממש לא!
סדרת NC היא קלאסית להגדרה כאופנוע תקציב מבחינת מכלול התכונות שבחרו המהנדסים שעמדו מאחוריו.
הם לא התחבאו מאחורי משהו שהוא לא אמור להיות, אלא חד וחלק ישר לפנים - אופנוע פרקטי, לקהל מוגדר, תכונות ברורות מה הוא כן יכול / מיועד ומה לא.
הוא אופנוע תקציב טהור כי לא תמצא בו את הפלא הטכנולוגי שיש להונדה להציע והוא פונה במיוחד לקהל שמעוניין לחסוך בהוצאות.
משום מה Dresdner חושב שאם אומרים 'אופנוע תקציב' אז זה ישר פרשנות מעליבה לאופנועים שמתומחרים שם.
אופנועי תקציב נועדו לפנות לפלח מסויים של אופנוענים כתוצאה מההתפתחות הטכנולוגית שגרמה לייקור אופנועי דגל.
הרי כולם מעוניינים לקנות את מוצר הדגל של החברה ולהרגיש Up-to-date ולהנות מהמקסימום שיש לתעשייה להציע לשוק הציבורי.
ואז באו לקוחות, אמרו שלא מתאים להם לשלם כל כך הרבה על מוצרי דגל שמפוצצים בטכנולוגיה ואיכות ויקרים בטירוף ואז עם הזמן השוק של האופנועים התקציביים גדל כי הוא אמור לתת מענה חלופי לכאלה שלא בא להם לשלם ים של כסף. חוץ מזה, יש עוד פילוחים כאלה ואחרים כמו דרגות נפח לאוכלוסיות מסויימות. הרי יצרני דו-גלגלי לא מצפים שילד בן 18 יקנה אופנוע שאין לו רישיון אליו וגם מרוויח שכר מינימום.
אגב,שימו לב שבעבר אופנועי תקציב היו מוצרים פחות פופולארים.
Dresdner
20-05-2020, 01:10
הוא אופנוע תקציב טהור כי לא תמצא בו את הפלא הטכנולוגי שיש להונדה להציע והוא פונה במיוחד לקהל שמעוניין לחסוך בהוצאות.
משום מה Dresdner חושב שאם אומרים 'אופנוע תקציב' אז זה ישר פרשנות מעליבה לאופנועים שמתומחרים שם.
אופנועי תקציב נועדו לפנות לפלח מסויים של אופנוענים כתוצאה מההתפתחות הטכנולוגית שגרמה לייקור אופנועי דגל.
הרי כולם מעוניינים לקנות את מוצר הדגל של החברה ולהרגיש Up-to-date ולהנות מהמקסימום שיש לתעשייה להציע לשוק הציבורי.
ואז באו לקוחות, אמרו שלא מתאים להם לשלם כל כך הרבה על מוצרי דגל שמפוצצים בטכנולוגיה ואיכות ויקרים בטירוף ואז עם הזמן השוק של האופנועים התקציביים גדל כי הוא אמור לתת מענה חלופי לכאלה שלא בא להם לשלם ים של כסף. חוץ מזה, יש עוד פילוחים כאלה ואחרים כמו דרגות נפח לאוכלוסיות מסויימות. הרי יצרני דו-גלגלי לא מצפים שילד בן 18 יקנה אופנוע שאין לו רישיון אליו וגם מרוויח שכר מינימום.
אגב,שימו לב שבעבר אופנועי תקציב היו מוצרים פחות פופולארים.
רק עוד חור בסיפור שלך, הXR לא זול, לא בגרמניה ולא בישראל, אלו שמחפשים משהוא חדש ובזול פונים לאוופנועי התקציב שמתומחרים מתחת ל10000 יורו.
רוב הXRים נמכרו עם כל 4 החבילות מה שמביא את המחיר ל14500, זה כבר בתחום העליון של מחירי האופנועים בגרמניה והעובדה היא שאנשים לוקחים את האופנוע הזה עם החבילות מראה שהם לא הלקוחות לאופנוע תקציב שמחפשים לחסוך.
ההגדרה בסדר?
ROI, תמחור, תמורה לכסף ...
אם F900XR ב-12 אלף אירו נכנס להגדרה שלך - יש לי דבר אחד להגיד. החומר שלך חזק מדי.
הגדרה שלך אפשר גם לקצר - הוא ״תקציב״ כי קיים יקר יותר.
אז לא, זה לא עובד ככה. ״אופנוע (או כל דבר אחר) תקציב״ הוא זה שמיועד לאנשים שעבורם תקציב מהווה גורם מכריע בהחלטת קניה. כך פורשה, לדוגמא, לא מייצר רכבי תקציב. ואופנוע ב-12 אלף הוא לא ״תקציב״. לא חשוב איזה בלמים יש לו.
שניכם טועים וצודקים באותו העניין.
כל אופנוע הוא מכלול של פשרות, פשרות של היצרן, פשרות של המהנדסים, פשרות של מתכנני העיצוב, פשרות אל מול תקנות וחוקים, פשרות מול תקציב.
בסופו של יום היצרן צריך לקחת את כל האילוצים וליצר מוצר מושך מול המתחרים שתמיד יחכו צעד מאחוריו לצאת עם הדבר הטוב הבא.
הטכנולוגיה מכפילה ומשלשת את המהירות בה היא מתקדמת, ולכן מה שהיה חדש ועדכני לפני שנתיים שלוש כבר מיושן, או חלחל לשוק הנמוך יותר.
עכשיו בשוק האופנועים התחדדו הקטגוריות והאפיונים של האופנועים לרמות הקטנות ביותר אם פעם אופנוע "עשה" הכל, היום לכל תחום יש אופנוע
וגם שם יש פרשנויות יצרן לתחום.
אם ניקח את המולטיסטרדה של דוקאטי השנים הראשונות של היצור שלה היא השאירה את כולם בפה פעור, והיום הדגם הזה מפגר אחרי האחרים
ואנחנו מדברים על שנים בודדות.
בדיוק כמו בשוק המחשבים הסלולאר והטלוויזיות, אורך החיים של מוצר פרימיום נמוך כי כבר מעבר לפינה מחכה הדבר הבא, מה שמאלץ את היצרנים
לרוץ קדימה לפני השלמה מלאה של המוצר שהוא כבר מיושן עוד לפני שעלה לכביש.
הלקוח מגיעה לרכישה מנק' מבט שונות מספיק להבין את הדעות שהושמעו כאן לגבי האופנועים בכדאי לראות את גודל הבעיה.
דרז הוא אופנוען אנין טעם, יש לו דרישות ספציפיות, הוא מפונק (במובן הטוב) לא מתפשר ומבין בדיוק מה הצרכים שלו. קשה לו...
סמיילי מחפש איכות הוא קרא את זן והחזקת האופנוע, לא הבין הכל, אבל מכלולי קצה עושים לו את זה, ומבחינתו זו מהות האופנוע,
כמו תכשיט יקר ומרשים, בעלי ההונדה יחפשו יעילות הגעה ממקום למקום בתקציב נתון וחסכנות כל השאר זה בונוס.
מה שנראה בעיניי האחד כאופנוע פשרה בעיני השני זה מרגיש כמו פגיעה בול, זה לא האופנוע זה הרוכב!
ברגע שאופנוע מתאים לצרכים האמתיים של הרוכב, לא יהיה ניתן לשכנע אותו שהוא טועה, כי זאת החבילה המתאימה לו וזאת הכפפה
שמתאימה ליד.
אופנוע חלומות עלול להיות סיוט אם הוא לא מתאים לצרכים, תשאלו את קוני הבימר המפלצתיים שמכרו אותם תווך פחות משנה כי לא
הסתדרו איתם.
אז הם היוו מוכנים לשים סכום של שלוש אופנועים על משהו מסוים שלא התאים.
סמיילי התפשר על מכונה ישנה יותר שלהבנתו בשלה ומתאימה לו בעוד דרז מחפש ולא בטוח עדיין שמצא...
סמיילי, הבנו - האופנוע של דרזנר דפוק ושלך הכי טוב בעולם. דרזנר פרייאר כי הוא קנה חדש ואתה גאון כי קנית יד 2 (או 8). נראה לי שהספיק לכולם. אגב, על מה כבודו רוכב? אולי תספר לנו כדי שנקנה גם.
Dresdner
20-05-2020, 21:37
ממשיכים קצת הלאה, יצרתי קשר עם חברת וונדרליש (ספק ידוע של קסטומיזציה לבמוו) והם אמרו שהם עובדים על מושב ויקח חודשיים שלושה, עם המושב שעשיתי אני כנראה יסתדר עד אז, הטיול הגדול הוא בספטמבר.
הנה חלק מהעבודות שלהם
8321
8322
הוויכוח על אופנוע תקציב דומה לוויכוח על דירת תקציב או ארוחת תקציב. אין קו אמיתי גבול או חיה כזאת באמת ולא משנה מי נפח את המושג חסר המשמעות. רויאל אנפילד הוא אופנוע זול יחסית לאדוונצ'ר אירופאי בנפח ליטר -ושניהם אופנועי תקציב במובן הפשוט שצריך תקציב כדי לרכוש אותם. אני משער שכוונת המוכשר שטבע את המושג היתה לסמן לקוראים שמוצר מסויים מהווה פשרה או הסתפקות במועט. מועט יחסית למה? הרי אין באמת נורמה או מדד אבסולוטי כי קיימים מליאנתלפים יצרנים שימושים נפחים ושנתונים מדדי אמינות ביצועים וטעם. כולנו מכירים אינסוף סרטים איומים שנעשו בתקציבי ענק וההיפך. מגזינים וערוצי אופנוענים מכנים את ארפכשד ככלי התחלתי כלי כניסה או תקציב ובעיני זו בדיחה מצחיקה לפחות כמו ההגדרה של ה NC כאדוונצ'ר. אין דבר כזה אופנוע תקציב- רק יקר או זול יחסית לאופנוע אחר. החשוב שמי שקונה "זול" יכול בהחלט להינות כהוגן ומי שבונה על תפר כפול רק כי קנה מוצר "יקר" עלול להתאכזב. אפילו המושב של דרזדנר שרכש במוו יסכים איתי.
סמיילי, הבנו - האופנוע של דרזנר דפוק ושלך הכי טוב בעולם. דרזנר פרייאר כי הוא קנה חדש ואתה גאון כי קנית יד 2 (או 8). נראה לי שהספיק לכולם. אגב, על מה כבודו רוכב? אולי תספר לנו כדי שנקנה גם.
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/21416-%D7%9B%D7%A9%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%95%D7%99-%D7%90%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%94-F4-%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%95%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%94
the striker
21-05-2020, 08:32
וואי וואי, נהיה לי חור במצח מזיוני השכל. לדעתי אין על הדי אר, שם בכיס הקטן, גם את במוו וגם את MV אוגוסטה ביחד.
טפי עליכם
Dresdner
21-05-2020, 09:22
וואי וואי, נהיה לי חור במצח מזיוני השכל. לדעתי אין על הדי אר, שם בכיס הקטן, גם את במוו וגם את MV אוגוסטה ביחד.
טפי עליכם
אם אני לא טועה הDR לא נחשב כאופנוע תקציב שיצא לראשונה :)
the striker
21-05-2020, 09:45
ברור, זה אופנוע על תקציב, רק אניני טעם בעלי יכולות כלכליות לא מוגבלות רוכשים אותו. כולו נבנה בעבודת יד, ומייצרים רק 30 כאלו בשנה.
Dresdner
21-05-2020, 12:25
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/21416-%D7%9B%D7%A9%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%95%D7%99-%D7%90%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%94-F4-%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%95%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%94
פה קבור הכלב, קנה אוגוסטה ופתאום כל מה שמתחת לזה תקציב, כמובן גם הקטע "לי יש יותר גדול"
סתם תגובה מתנשאת ומיותרת... אם היית קורא למה אני משתדל לא לקנות אופנועי תקציב אולי לא היית מגיב ככה.
פה קבור הכלב, קנה אוגוסטה ופתאום כל מה שמתחת לזה תקציב, כמובן גם הקטע "לי יש יותר גדול"
אני אחד האחרונים שיגיד "לי יש יותר גדול". ממש לא נכון.
לגבי הנושא, אופנועי תקציב פשוט גררו אותי להשקעות (בדיעבד התבררו כמיותרות)... לאחרים זה נראה נורמלי. לי זה נראה ביזבוז כסף מיותר אבל אני מחפש משהו ביצועי ולא מפנק לכן הדיונים האלה יכולים להימשך ללא הפסקה. אבל לפחות אנחנו מודעים לנקודות תורפה שלנו. יש מצב שאני אדבר כמוך עוד 10 שנים... נראה.
סתם תגובה מתנשאת ומיותרת... אם היית קורא למה אני משתדל לא לקנות אופנועי תקציב אולי לא היית מגיב ככה.
קראתי ולכן הגבתי כפי שהגבתי.
אגב, לדעתי ההגדרה של אופנוע תקציב היא קודם כל אופנוע ישן. אין יותר אופנוע תקציב מאופנוע בן שמונה.
קראתי ולכן הגבתי כפי שהגבתי.
אגב, לדעתי ההגדרה של אופנוע תקציב היא קודם כל אופנוע ישן. אין יותר אופנוע תקציב מאופנוע בן שמונה.
האופנוע שלי בן 10 (מ-2012 על הכביש) והמכלולים שלו דיין נחשבים דיי חזקים בהשוואה למה שתקבל כיום.
ההבדל המהותי הוא בפאן הטכנולוגי, שם באמת עדיף אופנוע חדש מאשר בן 10 (גם מבחינת שיפורי תוכנה וחומרה, וגם מבחינת הנדסת אנוש).
ממשיכים קצת הלאה, יצרתי קשר עם חברת וונדרליש (ספק ידוע של קסטומיזציה לבמוו) והם אמרו שהם עובדים על מושב ויקח חודשיים שלושה, עם המושב שעשיתי אני כנראה יסתדר עד אז, הטיול הגדול הוא בספטמבר.
הנה חלק מהעבודות שלהם
8321
8322
הי דרס . האם ידוע לך אם גם ייצרו
Low seat ? אני שוקל לקנות את ה f900xr .
יש בעית גובה ( 158סמ) .
Dresdner
21-05-2020, 17:35
הי דרס . האם ידוע לך אם גם ייצרו
Low seat ? אני שוקל לקנות את ה f900xr .
יש בעית גובה ( 158סמ) .יש לXR חמישה מושבים בגבהים שונים של במוו.
יש אחד נמוך במיוחד, ישבתי עליו בתצוגה, ממש לא השאירו שם בשר, לי לא הרגיש נוח אבל אני הפכתי לרגיש בזמן האחרון.
אם אין אפשרות לבדוק לפני הקניה נסה בתצוגה להוריד את הכסא ולשבת על כרית דקה, זה פחות או יותר הכסא הנמוך
Dresdner
21-05-2020, 18:02
אפשר גם להזמין את האופנוע מונמך (לא רק מושב) למיטב זיכרוני ללא עלות נוספת
בןהלאמשחיז
21-05-2020, 18:13
אפשר גם להזמין את האופנוע מונמך (לא רק מושב) למיטב זיכרוני ללא עלות נוספת
בBMW אין דבר כזה ללא עלות נוספת. הם לא שמעו על המשפט הזה.
Dresdner
21-05-2020, 18:42
בBMW אין דבר כזה ללא עלות נוספת. הם לא שמעו על המשפט הזה.חצי נכון, המושב הנמוך ללא עלות, הנמכת מרכב 170 יורוhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200521/0148711a7b303c8557682e3f3b5bc7ca.jpg
kanter.m
21-05-2020, 18:59
חצי נכון, המושב הנמוך ללא עלות, הנמכת מרכב 170 יורוhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200521/0148711a7b303c8557682e3f3b5bc7ca.jpg
אז בארץ הם גנבים אמיתיים, מושב מונמך במקום רגיל באמת בלי תוספת, אבל הנמכה 2300ש"ח
Dresdner
21-05-2020, 22:33
אז בארץ הם גנבים אמיתיים, מושב מונמך במקום רגיל באמת בלי תוספת, אבל הנמכה 2300ש"חבתכלס גם 170 יורו לא מוצדק, לפי הבנתי זה בולם אחורי קצר יותר ואתה לא מקבל את הבולם הסטנדרטי אז למה להוסיף כסף על אותו בולם רק קצר יותר? אם כבר אז לשלם פחות [emoji848]
Dresdner
23-05-2020, 00:06
ללא קשר תקציב או לא, מגזין MCN שנתן לXR את כל 5 הכוכבים כתב את זה:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200522/1618384753c55d89605df5584b4ac414.jpg
ללא קשר תקציב או לא, מגזין MCN שנתן לXR את כל 5 הכוכבים כתב את זה:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200522/1618384753c55d89605df5584b4ac414.jpg
אני מעריך את המגזין MCN... (ואני חושב שבזמנו אמרת שאתה לא כל-כך בוטח במבחנים שלהם).
בכל מקרה מאמין בהחלט שהכלי הוא מצויין ופורע את הצ'ק מבחינת ייעודו (כפי שנכתב גם).
Dresdner
23-05-2020, 09:21
אני מעריך את המגזין MCN... (ואני חושב שבזמנו אמרת שאתה לא כל-כך בוטח במבחנים שלהם).
בכל מקרה מאמין בהחלט שהכלי הוא מצויין ופורע את הצ'ק מבחינת ייעודו (כפי שנכתב גם).לא עניין של מצויין רק להראות שהXR הוא לא התפשרות של מי שאין לו תקציב ל1000 או שידרוג לכביש של ה850.
אישית לא אוהב את ניבס אבל כאן הוא חזר על בערך מה רוב המגזינים כתבו.
NC זו דוגמא מעניינת, חדשני למרות היותו built to a budget. האמינות ללא רבב (לפחות אצלי ביוצא), וגם מגיע עם ABS/ CBS
זה כמו בילד במשחק מחשב, שלא עושה שום דבר מדהים, אבל איכשהו אפשר לעבור איתו את המשחק גם על Insane :biggrin:
הבולם האחורי לא מתאים? מוציאים 2 ברגים, שמים אחד אחר, נותנים לסטפן / אביתר לכוון.. במכירה אפשר להחזיר את המקורי אם רוצים
הבלם לא מספיק רגיש? זה לא סופרספורט, מפנקים עם כל היד (וקצת רגל) והכל בסדר :tongue:
(אפשר אולי גם לשחק עם יחסי הבוכנות ההידראוליות?)
תגובה לינארית ("אין לו אופי")? אז מושכים לא לינארי..
לא מספיק רוצחט? אפשר לשים מצערת עם חיבור ברדיוס גדול יותר (אני חושב שקוראים לזה מצערת רבע?)
לא עושה וויליז?
https://www.youtube.com/watch?v=Oxh8ZcWAixE
lokimonster
23-05-2020, 20:02
גם ts50w יעשה ווילי אם תבקש ממנו.
יש ווילי שמצריך עבודה ויש ווילי שמצריך סיבוב קל של מצערת שירים ממוטה במשקל 320 קילו ביציאה מסיבוב בהילוך שלשי מעל 5000 סל"ד
קצת הגזמתי עם הסיבוב קל של המצערת.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
Dresdner
25-06-2020, 19:23
הנה התחלנו... עם הבעיות, לאחרונה הקלאץ היה מידי פעם משתחרר במכה אחת כאילו הוא כפתור ON\OFF וזה גרם לכמה כמעט תאונה, האופנוע אושפז בבמוו וההבחנה הייתה בעיה תיכנונית ידועה של הקלאץ והקלאץ יוחלף במלואו מחר (סלסלת קלאץ דיסקיות ועוד).
אין ספק שרצף התקלות שלא עוזב אותי מהקטמ דרך המוטו גוצי ועכשיו הבמוו מבאס מאד,הגעתי ל2 מסקנות, אחת ישנה, לא לקנות קטמ והשנייה היא לא לקנות בחיים אופנוע בשנה הראשונה ליצורו, לא הונדה לא דוקאטי לא אף חברה, החברות היום במירוץ להוציא דגמים כמה שיותר מהר ולא משנה איך, פחות או יותר כמו חיסון הקורונה שמתבשל עכשיו, גם אותו אני לא יסכים לקבל בשנה הראשונה שלו.
אבל מכל זה ראיתי את ההבדל בין במוו ומוטו גוצי, בזמן שמוטו גוצי שלחו אותי ברגל במוו הביאו לי את האופנוע שבתמונה, בזמן שחיכיתי 3 שבועות לחלק בבמוו 3 ימים ובזמן שמוטו גוצי יתעקשו להמשיך לשים את אותו חלק בבמוו כבר הוציאו רויזיה חדשה של הקלאץ
8406
או שפשוט תפסיק לקנות אופנועים אירופאים.
בטח שלא אקזוטים.
אבל,
כמאמר הגאון הי"ד מ.אריאל.
מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להגמל מזה....
בןהלאמשחיז
25-06-2020, 21:20
האופנוע החליפי חמוד. אבל אין ספק שעדיף הונדה ישנה עם קרבורטור בלי בלגאן ובלי שטויות.
Dresdner
25-06-2020, 21:43
או שפשוט תפסיק לקנות אופנועים אירופאים.
בטח שלא אקזוטים.
אבל,
כמאמר הגאון הי"ד מ.אריאל.
מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להגמל מזה....המצב לא כלכך שונה אצלם שמדובר בדגם של שנה ראשונה, היה לי גם בעיית קלאץ בוי סטרום 1000 שרק יצא ב2002 רק שסוזוקי המשיכו להוציא עוד 5 ורסיות שונות של סלסלת הקלאץ.
Dresdner
25-06-2020, 21:47
ונזכרתי גם בבורגמן 400 שקניתי שרק יצא שעשה רעידות בוריאטור בפתיחות מצערת וסודר אחר כך, גם המצבר שווק חיים אחרי 3 חודשים וזה קרה כמעט לכולם
בקיצור, אתה עושה נאחס לאופנועים...
Dresdner
25-06-2020, 22:31
בקיצור, אתה עושה נאחס לאופנועים...
דווקא המשומשים שהיו לי עבדו הכי טוב ללא קשר ליצרן, בנוסף שזה משומש מכוון שאין אחריות אני מזמין חלקים מאיביי שמגיעים תוך יומיים ועוד יום לתיקון ונסגר העניין, כנראה האופנוע הבא שלי יהיה משומש
mudale222
26-06-2020, 00:16
מבין אותך לגמרי.
האופנוע שלי (כשקניתי) היה בן שנתיים. אין ספר רכב באינטרנט, 350 שקל.
חלקים, כמעט ואין כלום, או פרטזילה או חיפושים קשים או פשוט אין להשיג\יקר מאוד.
מעצבן. מצד שני אה נהנה מאמינות מוחלטת.
הרעיון לדעתי זה לקנות דגמים מוכחים עם מסורת שלפחות שנתיים על הכביש, עדיף יותר.
ככה נהנה גם מאמינות של כלי חדש וגם אין מחלות ילדות בכלל.
נשמע הגיוני שיצרנים ממהרים להשיק דגמים חדשים בגלל התחרות אבל תלוי כמה חלקים ומכלולים חדשים ואיזה -שלא נוסו מעולם.
בהרבה מקרים מדובר באותו מנוע עם כיוון אחר אותה שילדה ואותם מתלים. אז (נניח) ששינו את תצורת פילטר האוויר סוג הבולמים או את המושב. מן הסתם האופנועים שלא מיועדים לרכיבת קצה יסבלו פחות מתקלות לעומת כלים "קרביים".
Dresdner
26-06-2020, 01:19
נשמע הגיוני שיצרנים ממהרים להשיק דגמים חדשים בגלל התחרות אבל תלוי כמה חלקים ומכלולים חדשים ואיזה -שלא נוסו מעולם.
בהרבה מקרים מדובר באותו מנוע עם כיוון אחר אותה שילדה ואותם מתלים. אז (נניח) ששינו את תצורת פילטר האוויר סוג הבולמים או את המושב. מן הסתם האופנועים שלא מיועדים לרכיבת קצה יסבלו פחות מתקלות לעומת כלים "קרביים".אפילו מוטו גוצי החברה עם הכי הרבה נסיון בדרייב שאפטים נפלו עם דרייב שאפט שכמעט זהה לזה שבV9.
מנוע ה900 של במוו הוא פיתוח של ה850 ואין סיבה שהקלאץ יהיה פיתוח מאפס והנה עדיין הם מצליחים לפשל.
lokimonster
28-06-2020, 10:31
מחלות ילדות זה משהו שיכול להופיע אצל טובי היצרנים.
השאלה היא איך הם מתמודדים איתן והאם באמת מספקים מענה הולם ללקוח.
זה מזכיר לי את את ענף התחבורה ( מונית, אוטובוסים, מורי נהיגה וכו' ) שמחכים לחוות דעת משפני נסיונות אמיצים שמוכנים לקחת סיכון עם מוצר חדש.
...
... במוו הביאו לי את האופנוע שבתמונה, בזמן שחיכיתי 3 שבועות לחלק בבמוו 3 ימים ובזמן שמוטו גוצי יתעקשו להמשיך לשים את אותו חלק בבמוו כבר הוציאו רויזיה חדשה של הקלאץ
8406
אחלה חמודה ה NineT, ואפרופו זה - מנוע הכי אמין של הבימרים (בוקסר מקורר אויר-שמן) ואפרופו לרכוש משומש: היית צריך לרכוש את האורבן G/S .. מקסימום משפרים קצת את המתלים (כפי שהבנתי הם לא משהו בכלל, חוץ מזה - אחלה כלי!!)
Dresdner
28-06-2020, 12:38
אחלה חמודה ה NineT, ואפרופו זה - מנוע הכי אמין של הבימרים (בוקסר מקורר אויר-שמן) ואפרופו לרכוש משומש: היית צריך לרכוש את האורבן G/S .. מקסימום משפרים קצת את המתלים (כפי שהבנתי הם לא משהו בכלל, חוץ מזה - אחלה כלי!!)האורבן זה נסיון מוזר של במוו לעשות אדוונצ'ר אולדסקול שזה בדיוק מה שאני אוהב ולכן רכבתי עליו במטרה לקנות אבל נראה שאחרי שהגישו בפיתוח של במוו את התוכניות מישהוא פחד שזה יפגע במכירות של הGS אז דאגו לחרבן את כל הקונספט הזה עם מתלים גרועים מושב מהגהנום ותנוחת ישיבה שהיא ממש לא אדוונצ'ר ואז קראו לו אורבן שאם מישהוא יתלונן הם יגידו "אבל אמרנו לך שזה לעיר"
בקיצור, אם אתה רוצה במוו אורבן קנה את המוטו גוצי TT וסמרטוט לנגב את השמן.
... מישהוא פחד שזה יפגע במכירות של הGS אז דאגו לחרבן את כל הקונספט הזה עם מתלים גרועים מושב מהגהנום ותנוחת ישיבה שהיא ממש לא אדוונצ'ר ואז קראו לו אורבן שאם מישהוא יתלונן הם יגידו "אבל אמרנו לך שזה לעיר"
...
אשכרה :rolleyes2:
Dresdner
15-08-2020, 09:51
מצב היצרנים היום עצוב, נראה שכולם ממהרים להוציא דגמים חדשים וחותכים פינות, אז לי נמאס כבר, אחרי 15 שנה של תוצרת אירופה עברתי אתמול לתוצרת יפן ודגם ותיק שכל הפינות שלו עוגלו בעידכון האחרון של 2019.
אז להתראות במוו, שלום ימאהה TRACER GT 2020
בהשוואה לXR900 אין ספק של הXR מרגיש ונראה יוקרתי יותר, נראה שבטרייסר אין מערכת CANBUS ויש ים של כבלים על הכידון, גם המסך לא ניתן להשוואה לXR יש את המסך הטוב ביותר בתעשייה אבל לטרייסר יש שנים של אבולוציה מאחוריו וזה מה שאני צריך, בנוסף מורגש שהוא יותר קליל מהXR שרוכבים עליו.
לא יהיה שירשור נפרד לטרייסר, כולם מכירים, כולם יודעים אז אין צורך.
8507
8508
8509
lokimonster
15-08-2020, 11:04
כמו שאני אומר אין כמו יפני.
תתחדש.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
קקקקאאאאאאבבבבבבוווווווממממממם.
תתחדש, הפכת משפן לפעלולן. אויי האימה......
דווקא יכול להיות מעניין לשמוע על המעבר לטרייסר אחרי שנים עם כלים אירופאים. בשרשור נפרד או כאן זה פחות משנה.
תתחדש!
אנחנו מכירים את המנהל נסדר לך כותרת התחדשתי עם BMW ועברתי ליפני. טיפולי המרה.
תקשיב,
הלוואי עליי הצרות שלך.
אתה מחליף אופנועים יותר משאני מחליף מסיכת נשימה...
תקשיב,
הלוואי עליי הצרות שלך.
אתה מחליף אופנועים יותר משאני מחליף מסיכת נשימה...
איפה ראית צרות? בן אדם אוהב להחליף אופנועים ויש לו כסף לזה. אז למה לא? שיהיה לו הכיף. באמת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dresdner
15-08-2020, 14:11
איפה ראית צרות? בן אדם אוהב להחליף אופנועים ויש לו כסף לזה. אז למה לא? שיהיה לו הכיף. באמת.
Sent from my iPhone using Tapatalkהאמת לא אוהב להחליף ובטח שלא בתדירות כזאת אבל 2 האופנועים האחרונים שלי פשוט לא עמדו בסטנדרט מינימלי.
המטרה אחרי הלקח שנלמד היא לאו דווקא יפני באשר הוא אלה אופנוע בשל אבל לא אפרורי
Dresdner
15-08-2020, 14:52
אנחנו מכירים את המנהל נסדר לך כותרת התחדשתי עם BMW ועברתי ליפני. טיפולי המרה.אגב הטרייסרים של לפני כמה שנים לא היו מי יודע מה אמינים אבל ממש אפשר לראות בפורומים שעם השנים האמינות השתפרה.
Dresdner
15-08-2020, 14:57
דווקא יכול להיות מעניין לשמוע על המעבר לטרייסר אחרי שנים עם כלים אירופאים. בשרשור נפרד או כאן זה פחות משנה.
תתחדש!אפשרי אבל אני צריך לצבור קילומטרים קודם, כרגע עומד על 100 ק"מ ומחר טיול ראשון של 350 ק"מ לHotters פראג וחזרה, נשבע שאני הולך לשם בשביל האוכל [emoji6]
מברוק. הטרייסר מבחינת עיצוב נראה סבבה.
Dresdner
16-08-2020, 01:51
מברוק. הטרייסר מבחינת עיצוב נראה סבבה.לפי דעתי הוא היה צריך לקבל השנה עיצוב זהה לטרייסר 700 החדש, זה עוד אולי יקרה ב2021
הי דרס. תתחדש על ה gt המדהים.
אבל , חייב לאמר שהתפנית שעשית הרגה אותי.
אני קורה אדוק שלך ומחשיב את הידע
והניסיון שלך. קיבלתי החלטה ( כמעת סופית)
להזמין את ה f900xr. וזאת תוך ויתור
על האפשרות ל tracer 900.הסיבה ,
בעית גובה לא מבוטלת שה xr לכאורה
פוטרת בעזרת כסה נמוך ומתלים מונמכים.
אני רוכב על tracer 700 2017 שקניתי חדש
והרגשתי שהגיע הזמן להיתקדם לאופנוע הבא
ויחד עם זאת לפטור את בעית הגובה.
התפנית בעלילה מצידך (והביקורת על ה xr ) הורידה לי את
הביטחון באופציה של ה xr. אפשרות נוספת היא
ללכת על ה tracer 700 החדש שמציע בניגוד לקודמו
כסא מונמך. ה tracer 700 החדש יפיפה
אבל זה משאיר אותי באותה נקודה
מבחינת יכולות האופנוע ( מנוע זהה).
עדיין מתכון לנסות לשבת על ה xr עם
שלל אפשרויות ההנמכה שהוא מציע ואז נראה מה עושים.
Dresdner
17-08-2020, 13:10
הי דרס. תתחדש על ה gt המדהים.
אבל , חייב לאמר שהתפנית שעשית הרגה אותי.
אני קורה אדוק שלך ומחשיב את הידע
והניסיון שלך. קיבלתי החלטה ( כמעת סופית)
להזמין את ה f900xr. וזאת תוך ויתור
על האפשרות ל tracer 900.הסיבה ,
בעית גובה לא מבוטלת שה xr לכאורה
פוטרת בעזרת כסה נמוך ומתלים מונמכים.
אני רוכב על tracer 700 2017 שקניתי חדש
והרגשתי שהגיע הזמן להיתקדם לאופנוע הבא
ויחד עם זאת לפטור את בעית הגובה.
התפנית בעלילה מצידך (והביקורת על ה xr ) הורידה לי את
הביטחון באופציה של ה xr. אפשרות נוספת היא
ללכת על ה tracer 700 החדש שמציע בניגוד לקודמו
כסא מונמך. ה tracer 700 החדש יפיפה
אבל זה משאיר אותי באותה נקודה
מבחינת יכולות האופנוע ( מנוע זהה).
עדיין מתכון לנסות לשבת על ה xr עם
שלל אפשרויות ההנמכה שהוא מציע ואז נראה מה עושים.אצלי זה הפוך, הXR הרגיש קטן לי אומנם לא בצורה מפריעה.
עדיין אופנוע מעולה ואני יעלה סקירה בקרוב על ההבדל בין השניים וכבר מראש אני אומר שאין כאן מנצח ברור אלה יותר עניין העדפת הרוכב.
הסיבה למעבר היא הצורך לשקט נפשי אחרי רצף של 3 אופנועים שכשלו בעודם צעירים מאד.
הטרייסר 2020 הוא תוצר של שנים של עידכונים מה שהופך את דגם ה2020 לבחירה בעלת סיכון נמוך (טפו, טפו, טפו)
אצלי זה הפוך, הXR הרגיש קטן לי אומנם לא בצורה מפריעה.
עדיין אופנוע מעולה ואני יעלה סקירה בקרוב על ההבדל בין השניים וכבר מראש אני אומר שאין כאן מנצח ברור אלה יותר עניין העדפת הרוכב.
הסיבה למעבר היא הצורך לשקט נפשי אחרי רצף של 3 אופנועים שכשלו בעודם צעירים מאד.
הטרייסר 2020 הוא תוצר של שנים של עידכונים מה שהופך את דגם ה2020 לבחירה בעלת סיכון נמוך (טפו, טפו, טפו)
אין לי ספק שה xr יעניק לי יותר ביטחון
במצבו המונמך ( בין אם כסא או מטלים או שניהם)
וזאת בהשוואה ל tracer 700 שלי שכסאו
83.5 ס"מ. הtracer 900 ישאר בגדר חלום.
לא נראה לי האסתדר עם ה 85 ס"מ שלו.
השאלה הגדולה היא - האם לפסול את ה xr בגלל
בעיות הקלאץ שציינת? מדבריך זו הבעיה היחידה וכל השאר
מצויין ( אם הבנתי נכון).יש גם את בעית
הנוחות של הכסא אבל אני צריך
להתפשר כדי להתגבר על בעית הגובה.
Dresdner
18-08-2020, 09:41
אין לי ספק שה xr יעניק לי יותר ביטחון
במצבו המונמך ( בין אם כסא או מטלים או שניהם)
וזאת בהשוואה ל tracer 700 שלי שכסאו
83.5 ס"מ. הtracer 900 ישאר בגדר חלום.
לא נראה לי האסתדר עם ה 85 ס"מ שלו.
השאלה הגדולה היא - האם לפסול את ה xr בגלל
בעיות הקלאץ שציינת? מדבריך זו הבעיה היחידה וכל השאר
מצויין ( אם הבנתי נכון).יש גם את בעית
הנוחות של הכסא אבל אני צריך
להתפשר כדי להתגבר על בעית הגובה.לא כלכך בטוח שהקלאץ זאת הבעיה היחידה שלו.
אצלי הוחלף הקלאץ, תאורה קידמית אטם עגן שמן ופלאש לתוכנה כי היא הייתה עולה מאד לאט (מסך שחור במשך 30 שניות) בנוסף שהיה קר בבקרים במרץ השנה המסך איבד מהרזולוציה שלו וזה כנראה יחזור בסתיו, אני מעריך שצריך גם החלפת מסך.
כמו שאתה רואה זה נראה יותר כמו מחלות ילדות ואני בטוח שהאופנועים של שנה הבאה יהיו הרבה יותר טובים
כל כך מרגיז שאתה הולך לבצע את הרכישה של החיים שלך מייצרן שאתה מחשיב כאיכותי בעל שם טוב והיסטריה נהדרת, משלם כל כך הרבה
כסף בכייף כי אתה בטוח שזה הדבר הנכון, ואז להתאכזב כל כך...פשוט מוציא את החשק.
והקטע שדווקא הכלים ה"פשוטים" כאלה שכולם נהנים לקרוא להם "ליסיינג" "מזדות" וכד', נתונים לך כל כך הרבה בכל כך פחות.
ציון- מתחת למצופה!
נ.ב
דני מה לגבי ורסיס 1000 4 בשורה 120 כ"ס נוחות של סלון מהיר, מתלים מאלפים וכלי אמין בפחות כסך מהבימר.
the striker
18-08-2020, 11:12
שיעור לכולם, כלל אצבע, רק יפני, לא אירופאי.
Dresdner
18-08-2020, 16:33
שיעור לכולם, כלל אצבע, רק יפני, לא אירופאי.
זה יותר קשור לדגם ולבשלות שלו מאשר יפני או אירופי, ליפנים אכן בממוצע יש קצת יותר אמינות אבל זה בגלל שרוב הדגמים מחזיקים טכנולוגיה צעד אחד אחורה בהשוואה לאירופים ורואים את זה על הטרייסר, עשיתי כאן פשרות.
יש לי חברים שאכלו הרבה חרא עם יפני ושאתה אוכל חרא עם יפני באירופה זאת בעיה רצינית כי בזמן שחלק בתוך אירופה יגיע בין 2 ימים (במוו) ל3 שבועות (מוטו גוצי) חלקים מיפן יעבורו בקלות את החודש שבו האופנוע שלך מושבת והכל תחת אחריות כמובן.
באירופה עוד אפשר לעבוד מול היצרן, באופנועים יפנים יש לך רק את הדילר, במקרה שהסתבכת איתו אתה יכול לשכוח שאיזה יפני יענה למייל שלך.
יש טוב ורע אצל שניהם רק צריך לדעת לעשות בחירה נכונה בדגם הנכון.
זה מאד מפתה לקנות אופנוע בשנת הדגם הראשונה שלו אבל זה גם כרוך בסיכון רב כי היצרנים מוציאים דגמים חדשים מהר מידי כדי לעמוד בתחרות.
כלל האצבע הוא, לא קונים אופנוע בשנת הדגם הראשונה שלו ועדיף לקנות אופנוע שכבר עבר כמה עידכונים
כל כך מרגיז שאתה הולך לבצע את הרכישה של החיים שלך מייצרן שאתה מחשיב כאיכותי בעל שם טוב והיסטריה נהדרת, משלם כל כך הרבה
כסף בכייף כי אתה בטוח שזה הדבר הנכון, ואז להתאכזב כל כך...פשוט מוציא את החשק.
והקטע שדווקא הכלים ה"פשוטים" כאלה שכולם נהנים לקרוא להם "ליסיינג" "מזדות" וכד', נתונים לך כל כך הרבה בכל כך פחות.
ציון- מתחת למצופה!
נ.ב
דני מה לגבי ורסיס 1000 4 בשורה 120 כ"ס נוחות של סלון מהיר, מתלים מאלפים וכלי אמין בפחות כסך מהבימר.
הי שושני
בבקשה אל תדרוך על יבלות :) :) :) . ה ורסיס 1000 הוא אחד מהחלומות שלי ( יחד עם tracer 900) .שוב , בעית הגובה שלי ( 158) מונעת הגשמת החלום. תוסיף לזה את משקלו הרב שלא " עוזר" במיוחד. לפני כשנה ניסיתי לשבת על ה tracer 900 בסוכנות בשוקן וכמעט היפלתי אותו ( והוא עוד הרבה יותר קל משלך). מאידך , ובאופן מפתיע אני מסתדר כבר למעלה מ 3.5 שנים (אמנם די בקושי) עם
ה tracer 700 שלי אבל לעלות על אחד מהחלומות כבר
יהיה מעבר ליכולת שלי. ממש מתסכל . כנראה שיש חלומות שלא מתגשמים.
https://www.youtube.com/watch?v=fcdRKoDzrdU
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft