צפייה בגרסה מלאה : רכב מיושן - תקף גם עבור אופנועים?
אז האופנוע שלי חוגג 15 קיצים בטסט הקרוב. האם אני מחויב להמציא אישור בלמים ממוסך כמו ברכב?
Sent from my GM1913 using Tapatalk
NAOR2207
02-06-2020, 11:16
כן.
כמו שכבר כתבו לך...בנוסף תראה הערה ברשיון רכב מה צריך...
עוד 100₪~150₪...ליוקר המחיה...
בהצלחה בטסט
NAOR2207
02-06-2020, 12:21
כמו שכבר כתבו לך...בנוסף תראה הערה ברשיון רכב מה צריך...
עוד 100₪~150₪...ליוקר המחיה...
בהצלחה בטסט
מה שהכי קורע (מצחוק) זה שאתה הולך למוסכניק מוסמך. משלם לו לא מעט. בשביל שיתן את הסטמפה לבקרסים ...
ואז בטסט אתה עולה על המשטח של בדיקת בלמים במקרה הטוב. במקרה הרע אתה נותן לטסטר האימפוט*# סיבוב ...
lokimonster
02-06-2020, 12:57
בטסט האחרון שעשיתי לרוצחת 125 הם ביטלו את מתקן הברקסים עם הגלגלות ושמו איזה מתקן חדש מעין משטח לחץ כשהטסטר עושה חרקות עליו.
לא ברור לי אם זה חרטא או לא אבל איך מתחמקים מזה עם הNC שלי בבוא העת.
מה שהכי קורע (מצחוק) זה שאתה הולך למוסכניק מוסמך. משלם לו לא מעט. בשביל שיתן את הסטמפה לבקרסים ...
ואז בטסט אתה עולה על המשטח של בדיקת בלמים במקרה הטוב. במקרה הרע אתה נותן לטסטר האימפוט*# סיבוב ...ועל זה נאמר, טוב להכיר אנשים... ועל האופנוע שלי הטסטר לא מקבל סיבוב
Sent from my GM1913 using Tapatalk
ronen_sch
03-06-2020, 10:21
תבוא לטסט בצפון , אין להם שום מתקן , מסתכל על האופנוע וחותם, במקרה הטוב על אופנוע ישן בודקים גם מנורות.
2 Strokes
03-06-2020, 20:57
אם כבר העלתם את זה כאן.
אם אני מסרב שמישהו אחר יכלה עלה אופנוע שלי?
האם הדבר מותר לי בחוק?
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
אם כבר העלתם את זה כאן.
אם אני מסרב שמישהו אחר יכלה עלה אופנוע שלי?
האם הדבר מותר לי בחוק?
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
משער שהעניין הוא לא רק החוק אלא ביטוח ורישיון העסק.
YaronNahum
08-06-2020, 01:52
ואז בטסט אתה עולה על המשטח של בדיקת בלמים במקרה הטוב. במקרה הרע אתה נותן לטסטר האימפוט*# סיבוב ...ההגבלה באה מעולם הרכב , שם המוסכניק אמור לפרק את הגלגל , לוודא שאין נזילה במשאבת ברקס (כאשר יש תוף) ושעובי הרפידה והדיסק תקינים.
הבדיקה בטסט היא לעוצמת הבלימה ובלימה אחידה בין שני הגלגלים בסרן ברכב.
מכאן ההלכה הועתקה גם לעולם האופנועים.
Sent from...
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft