מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מכונאי שלוקח לסיבוב אחרי הטיפול?

kaz
12-06-2020, 09:30
כשטיפלתי ב-NC700 בדינמיקה, אביב/סלבה היו לוקחים אותו לסיבוב בסוף, וזה משהו שממש אהבתי - put your ass where your wrench was.

עכשיו עם ה-ST, הייתי שמח למצוא מישהו שעושה אותו דבר. לא חייב להיות מוסך רשמי (הוא שנת 2007, מזמן לא באחריות).

הבעלים הקודם היה קונה שמן / פילטר וכו' אצל האלכסים ועושה לבד, וגם את הבדיקה עשיתי אצלם (שוני גילה שמיסבי ההיגוי גמורים).

התרשמתי לטובה, הם נראים מקצועיים, אבל לא ראיתי אותם יוצאים מהמוסך, וקצת חסר לי הקטע של לקחת לסיבוב - יש פה משהו של לשים חותם / גושפנקא על העבודה שלך.

עכשיו נגיד אני בא להחליף מיסבי היגוי או לבדוק שסתומים, הייתי רוצה שמי עשה את זה יתפנק על העבודה שלו ויגיד לי איך זה מרגיש.. יש מכונאי/ת בימרים שכן עושה את זה?

JohnnyDough
12-06-2020, 10:11
לא יודע אם זה רלוונטי מבחינת המרחק אבל עופר בחדרה הוא מורשה ב.מ.וו ומהנסיון הקצר יחסית שלי איתו (עם אופנוע קודם) הם מקצועיים וגם עושים סיבוב אחרי טיפול.
בנוכחי החלפתי מוסך בגלל סיפור דומה.

AsafA
12-06-2020, 10:27
במוסך המרכזי של דלק מוטורס בתל אביב בודקים את כל האופנוע ויוצאים לנסיעת מבחן בסוף כל טיפול. אגב שם מי שיוצא לנסיעת מבחן זה בוחן ולא המכונאי שעבד על הכלי.

כRובי
12-06-2020, 10:58
במוסך המרכזי של דלק מוטורס בתל אביב בודקים את כל האופנוע ויוצאים לנסיעת מבחן בסוף כל טיפול. אגב שם מי שיוצא לנסיעת מבחן זה בוחן ולא המכונאי שעבד על הכלי.

כנ"ל במרכזי של עופר אבניר

קידוזו
12-06-2020, 12:39
לא הייתי חוזר למוסך שלא בודק את הכלי ברכיבה לפני שהוא מוסר אותו ללקוח. בדו"ג כל תקלה (כמעט) היא עניין בטיחותי ואם במכונית עושים נסיעת מבחן אז על אחת כמה וכמה.

ayalzo
12-06-2020, 12:42
מסכים.
מעולם לא נתקלתי במוסך שלא עושה רכיבת מבחן (גם כשהאופנוע שלי היה tw200, והמכונאי שקל 150 ק"ג).

kaz
12-06-2020, 13:16
לא יודע אם זה רלוונטי מבחינת המרחק אבל עופר בחדרה הוא מורשה ב.מ.וו ומהנסיון הקצר יחסית שלי איתו (עם אופנוע קודם) הם מקצועיים וגם עושים סיבוב אחרי טיפול.
בנוכחי החלפתי מוסך בגלל סיפור דומה.
אתה מדבר עליו?
https://www.facebook.com/pages/category/Motorcycle-Repair-Shop/עופר-אופנועים-ofermoto-325939850751969/

מעניין, הוא מטפל גם ביפניים וגם בבימרים, בד"כ הם לפי קאסטות.

לא יודע כמה הם ישמחו לראות אותי עם הכלי הלא בייצור והלא אדוונצ'ר שלי. אין לי אפילו סט ארגזים קומפלט או קסדת אראי לנחמה.

+ אני אוהב לעמוד ולראות מה המכונאי עושה, בדינמיקה לא התנגדו כל עוד לא עמדתי קרוב, אני מניח שהם לא נותנים במרכזי.

ayalzo
מניסיון קודם מועט, לא כולם

JohnnyDough
12-06-2020, 13:57
אתה מדבר עליו?
https://www.facebook.com/pages/category/Motorcycle-Repair-Shop/עופר-אופנועים-ofermoto-325939850751969/

מעניין, הוא מטפל גם ביפניים וגם בבימרים, בד"כ הם לפי קאסטות.

כן, זה הוא. הייתי אצלו עם הונדה והוא גם מורשה יבואן של ב.מ.וו.

Khc
13-06-2020, 09:44
המוסכניק שלי עושה סיבוב לפני הטיפול וגם לאחריו.
אני מבסוט מזה, הוא מרגיש ושומע על האופנוע דברים שיתכן ולי כבר לא מורגשים דואג להעיר על כך. ולאחר הטיפול עושה סיבוב תקינות ולעיתים כיוונים נוספים לפי בקשתי.
עובד יחידני ומדויק .
אבירון, אשדוד.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

kaz
13-06-2020, 17:57
כן, זה הוא. הייתי אצלו עם הונדה והוא גם מורשה יבואן של ב.מ.וו.
נראה שהוא מטפל בהכל, למה הפסקת לטפל אצלו?

JohnnyDough
13-06-2020, 20:24
נראה שהוא מטפל בהכל, למה הפסקת לטפל אצלו?

החלפתי את ההונדה בKTM והוא לא מורשה של דל"ב (האופנוע באחריות).

israel
14-06-2020, 14:32
למה לא לספר להם שחשוב לך שיעשו סיבוב לאחר הטיפול? אני בטוח שלא יסרבו,.

kaz
15-06-2020, 20:26
החלפתי את ההונדה בKTM והוא לא מורשה של דל"ב (האופנוע באחריות).
הבנתי, תודה.

למה לא לספר להם שחשוב לך שיעשו סיבוב לאחר הטיפול? אני בטוח שלא יסרבו,.
מניח שאפשר לנסות, אבל אם הם לא רוכבים בשוטף, לא בטוח אם זה יעזור.