מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : גויימקס 250 נכבה פעם ביום

Venox
18-06-2020, 19:57
כבר חודש הגויימקס שלי כשאני מגיע לרמזור בדרך כלל נכבה פעם ביום כזה כשהטורים יורדים לפעמים מניע ישר אחרי לפעמים יום אחרי כמה מוסכניקים ואף אחד לא טיפל לי בבעיה..עשה טיפול גדול לא מזמן הכל תקין בהצתה במזרק ובכל המערכת הזאת מישהו יודע מה מי מו?

Supergegs
19-06-2020, 07:31
האם הבעיה התחילה אחרי הטיפול? מה עשו בטיפול?
יכול להיות מכל מני סיבות, כוון שסתומים, פלאג, בית מצערת מלוכלך, חוסר קומפרסיה ועוד... צריך לבדוק.
אתה רושם שבדקו והכל תקין אבל יש בעיה והמוסך לא יודע מה, יש בעיה גם במוסך.
לך למוסך אחר, אתה יכול לקבל המלצות על הרבה מוסכים טובים מהחברים כאן, תשאיר את הקטנוע אצלו עד שיפתור לך את הבעיה, אין קסמים תפתח את הכיס.

Tilbalisti
19-06-2020, 10:16
למה שילך למוסך?
תתחיל מלספר לנו כמה ק״מ הקטנוע ומה הוא עשה בטיפול, ואם לא בוצע כיוון שסתומים תוכל לעשות לבד

Sent from my iPhone using Tapatalk

Supergegs
19-06-2020, 11:32
למה שילך למוסך?
תתחיל מלספר לנו כמה ק״מ הקטנוע ומה הוא עשה בטיפול, ואם לא בוצע כיוון שסתומים תוכל לעשות לבד

שיהיה בהצלחה עם זה.
בעצם למה שאתה לא תעזור לו? אולי הוא גר בסביבה שלך, דבר איתו.

Steel
19-06-2020, 20:50
"
אין קסמים תפתח את הכיס"

ואת התחת. תביא מספיק ווזלין. יתחליו לחליף אלף דברים. מעט מוסכים טובים הרוב לא. חוץ מלעשות טיפול הרוב אין להם ידע בלזהות או לפתור בעיות אז מחליפים חלקים עד שתופס משהו

Supergegs
20-06-2020, 11:30
"
אין קסמים תפתח את הכיס"

ואת התחת. תביא מספיק ווזלין. יתחליו לחליף אלף דברים. מעט מוסכים טובים הרוב לא. חוץ מלעשות טיפול הרוב אין להם ידע בלזהות או לפתור בעיות אז מחליפים חלקים עד שתופס משהו

אולי אתה צודק, אבל די ברור שלבנאדם אין ידע קודם ואתה מציע לו לטפל לבדו בקטנוע בעזרת סרטונים ביוטיוב, אם יקרה משהו לקטנוע אתה גם תיתן לו אחריות?
אם הבנאדם רוצה לעשות נסיונות על הקטנוע שלו וללמוד אז בבקשה אני מסכים איתך, אבל צריך לדעת שגם שם משלמים על טעויות במזומן.
בכל מקרה בהצלחה לבחור.

Venox
20-06-2020, 14:30
הבעיה התחיל לפני הטיפול בלי קשר..עברתי אחרי הטיפול למוסך אחר להיות בטוח בדברים שהוחלפו..הוא אמר לי שהמזרק דלק עובד מצויין יש פלאג חדש אז גם ניצוץ..הקטנוע על 70000..
וגם כיוון שסתומים עשו לי וכרגע הוא אומר שזה כנראה איזה חיישן אבל לא בטוח לגבי איזה

Tribalmistyc2
20-06-2020, 14:42
תפרק את המצערת ותפתח את הפרפר עד הסוף.
תנקה אותו ומסביב אליו בגוף מצערת.
תנקה גם את התעלה של המנוע צעדים והממברנה.

Steel
20-06-2020, 22:12
אולי בית מצערת אולי פיק אפ(ckp crankshaft position sensor)
שנכבה לך צריך לבדוק ניצוץ. להוציא פלאג מהראש לחבר לקבלחזרה ולקרב לראש מנוע ולנסות להניע. אם יש ניצוץ אז זה לא בעיה של פיק אפ. אולי תוסף לדלק לנקות את ההזרקה? מוכרים בארץ seafoam?
אולי אפילו הכבל של הקויל/פלאג? תוציא את הראש תחתוך קצת מהקצה תנקה את השפיץ בראש ותבריג חזרה. אם כל זה נשמע סינית עדיף מישהו מוסמך. שבוע טוב

@Supergegs
טעית.
לא רשמתי שיעשה לבד אם עזרה של סרטוני יוטוב

Venox
21-06-2020, 01:55
אולי בית מצערת אולי פיק אפ(ckp crankshaft position sensor)
שנכבה לך צריך לבדוק ניצוץ. להוציא פלאג מהראש לחבר לקבלחזרה ולקרב לראש מנוע ולנסות להניע. אם יש ניצוץ אז זה לא בעיה של פיק אפ. אולי תוסף לדלק לנקות את ההזרקה? מוכרים בארץ seafoam?
אולי אפילו הכבל של הקויל/פלאג? תוציא את הראש תחתוך קצת מהקצה תנקה את השפיץ בראש ותבריג חזרה. אם כל זה נשמע סינית עדיף מישהו מוסמך. שבוע טוב

@Supergegs
טעית.
לא רשמתי שיעשה לבד אם עזרה של סרטוני יוטוב

המוסכניק בדק לי אחרי שהאופנוע לא מניע אמר לי שהוא חושד ב3 חיישנים,תוסף דלק שנו לי לא עזר והוא גם אמר לי שיש ניצוץ והמזרק מוציא טוב ובעיקרון כל המרכיבים טובים כדי שיניע..אני לא מבין כלום אני הולך עם המוסכניקים וכבר עברתי אצל 3
והבית מצערת ניקו לי אותו פעמיים

Tribalmistyc2
21-06-2020, 12:05
כאן תקבל רק כיוונים לפתרון עצמאי ואולי המלצה על מוסכניק.
בכל מקרה הייתי חושד במנוע צעדים ובחיישן מצערת

Supergegs
21-06-2020, 20:25
המוסכניק בדק לי אחרי שהאופנוע לא מניע אמר לי שהוא חושד ב3 חיישנים,תוסף דלק שנו לי לא עזר והוא גם אמר לי שיש ניצוץ והמזרק מוציא טוב ובעיקרון כל המרכיבים טובים כדי שיניע..אני לא מבין כלום אני הולך עם המוסכניקים וכבר עברתי אצל 3
והבית מצערת ניקו לי אותו פעמיים

אם הוא יודע איזה חיישן אז שיבדוק את זה עם אחד תקין.

מאיזה איזור אתה בארץ?
תקבל פה המלצות למוסכים שיש כבר ניסיון טוב איתם.
כשתלך למוסך תביא איתך את כל הקבלות של כל מה שעשו כבר.

Venox
23-06-2020, 23:21
אני מהמרכז בכל מקרה המוסכניק שאני עכשיו איתו פשוט החליף לי בית מצערת זה קצת היה יותר טוב אבל שוב נכבה ולא מניע מה נשאר עוד??

Steel
24-06-2020, 00:04
מה שאמרתי. יחליפו לך אלף דברים ו"אולי" משהו יתפוס. פיק אפ נבדק?
חיישנים my ass. זה למה אני מעדיף אני לקנות ולחליף ולא אכפת לי אם אני עושה טעות אבל יש מלא מוסכניקים שלא יודעים לזהות ומחליפים חלקים. מכעיס אותי לשמוע. זה אסטרטגיה שלהם. למה לא ללכת ישר למטרו? יתחברו למחשב ויזהו מה העיניין. תבדוק פיק אפ. אני מבין שאתה לא עובד על הקטנוע בעצמך אבל אם כן הייתי עוצר בצד שזה קורה ובודק ניצוץ בפלאג. היה לי בעיה כזו בבורגמן שלי. נכבה ואחרי זמן מתאורר שוב לפעמים אם אני עובר על באמפ הוא נכבה. אם זה פיק אפ אז סביר להניח זה יקר כי בדרך כלל נקנה כסט אם סלילים. רק שישימו אתם מקורי!! ושלא יהיה נזילה ושיסגור את הברגים אם TORQUE WRENCH. לא לסגור לפי "הרגשה"

Venox
24-06-2020, 04:25
חיישנים my ass. זה למה אני מעדיף אני לקנות ולחליף ולא אכפת לי אם אני עושה טעות אבל יש מלא מוסכניקים שלא יודעים לזהות ומחליפים חלקים. מכעיס אותי לשמוע. זה אסטרטגיה שלהם. למה לא ללכת ישר למטרו? יתחברו למחשב ויזהו מה העיניין. תבדוק פיק אפ. אני מבין שאתה לא עובד על הקטנוע בעצמך אבל אם כן הייתי עוצר בצד שזה קורה ובודק ניצוץ בפלאג. היה לי בעיה כזו בבורגמן שלי. נכבה ואחרי זמן מתאורר שוב לפעמים אם אני עובר על באמפ הוא נכבה. אם זה פיק אפ אז סביר להניח זה יקר כי בדרך כלל נקנה כסט אם סלילים. רק שישימו אתם מקורי!! ושלא יהיה נזילה ושיסגור את הברגים אם TORQUE WRENCH. לא לסגור לפי "הרגשה"

אף פעם לא טיפלתי במטרו לא חשבתי על זה בכל מקרה ניצוץ יש שמתי אתמול פלאג חדש..מה זה פיקאפ ומה להגיד בעצם למוסכניק?

Tribalmistyc2
24-06-2020, 09:15

מצד אחד אתה רושם חיישנים your ass ומצד שני מציע להתחבר עם מחשב דיאגנוסטיקה.
בעקרון אפשר למדוד פיקאפ עם רב מודד דרך המחבר זה חוסך את הפירוק.

Venox
24-06-2020, 13:22
דיברתי עם מוסכניק של מטרו ואין חיבור למחדב לגויימקס 250 הוא אומריש בדיקות אחרות אבל חיבור למחשב אין מה אני עושה!!

Tilbalisti
24-06-2020, 13:24
בדוק מים

zx2r
24-06-2020, 16:41
דיברתי עם מוסכניק של מטרו ואין חיבור למחדב לגויימקס 250 הוא אומריש בדיקות אחרות אבל חיבור למחשב אין מה אני עושה!!

קודם שתה קצת מים ותנשום.
ציינת שהכלי עם 70000 ק"מ, האם עבר מנוע עליון? ציינת שכיוונו שסתומים, האם ידוע כמה זמן עבר בין כיוון לכיוון? האם הכלי עבר בדיקת קופרסיה\לחץ הפוך? האם חסר נוזל קירור? האם המערכת קירור עובדת כמו שצריך? האם נורת תקלה מהבהבת או דולקת קבוע?

Venox
24-06-2020, 18:01
קודם שתה קצת מים ותנשום.
ציינת שהכלי עם 70000 ק"מ, האם עבר מנוע עליון? ציינת שכיוונו שסתומים, האם ידוע כמה זמן עבר בין כיוון לכיוון? האם הכלי עבר בדיקת קופרסיה\לחץ הפוך? האם חסר נוזל קירור? האם המערכת קירור עובדת כמו שצריך? האם נורת תקלה מהבהבת או דולקת קבוע?

נורת תקלה לא דולקת ובכל מקרה ניסיתי בית מצערת אחר,אין בעית התחממות ככה שכנראה הכל תקין בקירור..לא עבר מנוע ולא כלום..לא דופק ולא מזייף המנוע מכל הבחינות שאמרו לי בסדר אולי קצת שחוק..היום גם בדקו לי מחדש את השסתומים שהיו לא מכוונים בכלל (המוסכניק הקודם כנראה חירטט אותי ולא עשה כלום) אז כוונו לי מחדש כמו שצריך כרגע הטורים יציבים לי על 2.5 בעמידה (בדרך כלל היה לי על 2) ואני אעדכן אם יהיה שינוי..בכל מקרה זה התחיל לי מלפהי חודש שהיה שבוע חם רצח שם פעם ראשונה נתקע לא יודע כמה זה קשור הבנתי שלהרבה נתקע האופנוע אותו שבוע וגם זרקו לי משהו על הדלק (אני מתדלק בדרך כלל בפז ליד הבית)

Tribalmistyc2
24-06-2020, 19:29
הבעיה עם הדלק הרסה משאבות וזה היה נפוץ בתחנות של פז.
סימן למשאבה גוססת זה כיבויים כשמאטים בגלל שהלחץ על המשאבה עולה והיא מתחממת עד שמפסיקה לעבוד.
וכשנוסעים מהר זה לא קורה בגלל שאין לחץ על המשאבה.

Tilbalisti
24-06-2020, 19:45
שמעתי באמת שהיתה בעיה עם הדלק ולא הבנתי בדיוק מה קרה?
משתדל לתדלק רק במנטה

Venox
28-06-2020, 04:35
האמת בכל התחיל באותו שבוע שהיה חם בהגזמה לפני חודש ומאז הוא ככה התייצבו לי הטורים ל2 מה עוד נשאר? משאבת דלק אולי?

Venox
02-07-2020, 17:43
גם לא עזר

zx2r
03-07-2020, 11:11
בלי נתונים הכול משחק של השערות...
איזו שנה הכלי? האם הפלאג רטוב או יבש? האם ביצוע בדיקות לחץ הפוך וקומפרסיה? האם ביצעו את הבדיקות לפני\אחרי כיוון השסתומים?

זה שהקראנק לא דופק זה סבבה אבל זה לא אומר שטבעות הבוכנה סבבה או שהאטימות של השסתומים סבבה במנוע עם 70K...