מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מורה נבוכים לקונסולות משחק

600 ירושלמי
21-07-2020, 19:08
אז חשקה נפשי ברכישת קונסולה.
יותר נכון- נפשי חושקת ברכישת קונסולה על מנת לשחק עם בתי בת הכמעט 6.
מה אני מבין בזה? אז ככה:
אני יודע שיש פלייסטיישן, אקסבוקס ו-ווי.
ו.... זהו בערך. פה נגמרת ההבנה שלי בזה.

אז מה אני רוצה?
משהו שכל משחק בו לא עולה אחר כך מאות שקלים.
משהו שיש בו יותר משחקים לילדים (אם יש כזה).
שלטים אלחוטיים.
שיעלה כמה שפחות אבל בלי להתקמצן.
מה התקציב? אין לי מושג אפילו באיזה סכומים אנחנו מדברים. האם מחיר קונסולה כולל שלטים משחקים ושטויות או .... איך זה עובד?

*לא מחפש לקנות את המילה האחרונה בתחום הגיימינג.

*נראה לי שמעדיף לא לקנות משומש, תקנו אותי אם אני טועה.

כל תובנה תתקבל בברכה, אבל תסבירו לאט ובעדינות, אני בור גמור בנושא.

zx2r
21-07-2020, 19:30
אם נצמצם אזי: PS4, XBOX1, WII לכולם שלטים אלחוטיים, WII יספק את החבילה הטובה ביותר למשחקי הנאה "פשוטים", רמה מעל זה האקסבוקס עם הקינקט\פלייסטיישן4.

המחירים של כולם גם ככה נמוכים היום (ושל ה WII הכי נמוך אאלט) ואם תחכה לכיוון נוב\דצמ אזי כנראה תהיה ירידת מחיר עם יציאת ה PS5. נראה שעדיין נמכרות בחנויות חבילות חדשות סביב ה 1000-1500 שקל. הכי כדאי כלכלית יהיה לקנות יד שניה מפרטי, לרוב גם יימכרו עם חבילות משחקים, חיפוש בפייס או ביד2 יגלה אם יש מציאות, מלבד זאת אפשר לבדוק אם יש לחבר\מכר\משפחה קונסולה שלא משתמשים בא ולקנות רק עזרים אם צריך.

לגבי מחירי משחקים - לא זוכר כל כך אבל כנראה שכולם נמכרים באותו המחיר, אתה יכול להזמין מחו"ל וזה יצמצם את העלות לעומת הארץ, אתה יכול לחפש יד שניה או לחכות למבצעים. לחנויות המקוות של סוני\מייקרוסופט יש הנחות\מבצעים כל הזמן, סוני מחלקת כל חודש 2 משחקים חינם למנויי ה PLUS שלה. (חושב שיש למייקרוסופט משהו דומה באקסבוקס)

תראה קצת סרטונים של המשחקים שיש לWII ותחליט אם זה מספיק או לא, במידה וכן בדוק ברשת מחירים גם של חדש וגם של יד 2 ותחליט מה עדיף לך.

600 ירושלמי
21-07-2020, 19:37
תודה על התגובה.
לפי מה שאני מבין ממך ה-ווי הוא קטנוע 250 סמק. עושה את העבודה לנסיעה בין עירונית אבל בעוד קצת השקעה אפשר לקנות אופנוע 500 סמק שני צילינדר (אקסבוקס או פלייסטיישן) והשדרוג יהיה משמעותי.
אם זה כך אז אלך על הרמה הגבוהה יותר.
יש הבדלים בין האקסבוקס לps? עבור אחד שלא מבין בזה שיט? או פשוט לחפש את הדיל הטוב יותר.
לא נראה לי שאני מעוניין במשומש כיוון שאני לא מבין בזה. אפשר לעבוד עליי בקלות ולמכור לי משהו מקולקל.

1000-1500 זה טווח תקין. על זה אני מבין שצריך להוסיף רק משחקים?
מה סדר גודל של מחיר למשחק?

zx2r
21-07-2020, 20:16
תודה על התגובה.
לפי מה שאני מבין ממך ה-ווי הוא קטנוע 250 סמק. עושה את העבודה לנסיעה בין עירונית אבל בעוד קצת השקעה אפשר לקנות אופנוע 500 סמק שני צילינדר (אקסבוקס או פלייסטיישן) והשדרוג יהיה משמעותי.
אם זה כך אז אלך על הרמה הגבוהה יותר.
יש הבדלים בין האקסבוקס לps? עבור אחד שלא מבין בזה שיט? או פשוט לחפש את הדיל הטוב יותר.
לא נראה לי שאני מעוניין במשומש כיוון שאני לא מבין בזה. אפשר לעבוד עליי בקלות ולמכור לי משהו מקולקל.

1000-1500 זה טווח תקין. על זה אני מבין שצריך להוסיף רק משחקים?
מה סדר גודל של מחיר למשחק?

השווה דומה אך תלוי שימוש בסופו של דבר, אין לי נסיון עם משחקים לקינקט וגם לא עם הפלייסטיישן VR וקצת נסיון עם ה PS MOVE שזה שלטים סטייל הWII רק של סוני.
מכיוון שזה רוב הכיוון ש"משפחות" הולכות עליו תשווה בין המשחקיות של כולם. אם היו גיימרים בבית הייתי לגמרי אומר ללכת על PS או XBOX בגלל הגיוון משחקים, גרפיקה ויכולת עיבוד. אם זה רק "בשביל הכיף" יכול להיות ש WII "יסגור פינה".
לגבי ההבדלים בין PS ל XBOX: אין ממש כיום מלבד משחקים יעודיים שיוצאים רק לאחת הקונסולות וגימיקים סטייל הקינקט (מצלמה שלוכדת תנועה ומעבירה למשחק) וה VR (משקפי תלת מימד), MOVE (שלטים סטייל ה WII), ומצלמה ללכוד את התנועה של שלטי הMOVE. וכן לכאורה לפלייסטיישן יש יותר אביזרים אבל לא הייתי שולל את יכולות הקינקט2 אם לא הייתי משוחד לכיוון אחד. :)
משחקים חדשים עולים בערך 250-350 שקל תלוי לאיזו קונסולה ואיזה משחק. וכן יש משחקים "יקרים" יותר מאחרים או ששומרים על "מחיר" גבוה בחנויות עקב דרישה\שם, בחו"ל הם סביב ה 50-60 דולר. יד שניה תוכל למצוא 30-250 תלוי במוכר\משחק\קונסולה. כדוגמא: GTA\COD\FIFA ודומיהם ישמרו על ערך גבוה לאורך תקופה בשוק הישראלי כחדשים.

קידוזו
21-07-2020, 21:13
שיחקת בקונסולה פעם אחת ב 40 שנה האחרונות אז אין לי יכולת לעזור. שיחקתי ב Lets Dance של WII עם סבים וסבתות ועד ילדים בגיל גן. יש ניקוד, עושים כושר מלא צחוקים -כולם נהנו.

https://www.youtube.com/watch?v=SRWiqjgOyX0

lokimonster
22-07-2020, 09:27
רכשתי לילד PS4
משחקים נעים בין בארץ בין 170 שקל ל300 שקל תלוי במשחק.
יש לי קונסולת ווי שננעלה לי בגלל אזור או משהו כזה ואני לא יודע לפתוח אותה.
בעקרון לווי משחקים קלילים יותר.

בןהלאמשחיז
22-07-2020, 10:30
אז בהתייעצות זריזה PS4.
מניסיון שלי בקניית משחקים בין 20ש"ח (מבצע לימי הקורונה) 200ש"ח הכי יקר שקניתי בחנות אוןליין. ויש חנות שמוכרת בממוצע 100ש"ח למשחק.
מניסיון אני יכול להמליץ על:
http://www.gamestation.co.il/

(http://www.gamestation.co.il/)עדכון: אם תחכה חודשיים שלוש - תוכל לקנות את הPS5 במלא כסף. אבל אז המחיר של הPS4 ירד לזנות.

moonshield
22-07-2020, 10:43
לאחרונה התחלתי גם לחשוב על קניית קונסולה לילדים. היתה לי xbox 360 פעם למשחקים 'בוגרים' (cod/gta) שעבדה יופי. עכשיו חשבתי על Nintendo switch, שהיא סוג של אבולוציה של ה wii. היתרונות שלה הם ניידות ונוחות, שעדיין מאפשרות משחק יחיד או בזוג, תוך שמירה על אפשרות לחיבור סטטי לטלוויזיה. החסרונות היחסיים שלה הם משחקים מעט ילדותיים ועיבוד גרפי נחות, אבל מכיוון שזה מיועד בעיקר לילדים זה פחות רלוונטי. היא לא יקרה מידי (סביב ה 1500₪) ומשחקים עולים עד 300 ₪ לפי מה שראיתי.

method
22-07-2020, 13:50
אתן המלצה קצת שונה מהמיינסטרים:

לפני כשנה קניתי שני שלטי אקסבוקס, חיברתי אותם למחשב, ואמרתי לעצמי: וואלה בוא נוריד את המשחקים הכי קטלניים בשוק כיום ונראה על מה מדובר ולמה עדיין לא קניתי קונסולה.

מה מסתבר? שכל המשחקים החדשים והכבדים- פשוט היו כבדים מדי בשבילי. אין לי סבלנות לעבור אותם, הסטורי ליין מעניין לי את העכוז, ולהתרשם מהגרפיקה הכי חדה הפסקתי בגיל 15. במה כן נהנתי לשחק? במשחקים קלילים ופשוטים, כל מיני משחקים שצריך לקפוץ לירות וכו' אבל מבלי להשקיע מחשבה או לקרוא טקסטים אינסופיים על סיפורו הטראגי של האביר שפגעו בכבודו בדוכן שווארמה ולא זילפו לו עמבה.

אם הייתי צריך לקטלג את סוג המשחקים עפ"י רמה: קצת יותר ממשחקי פלאפון(או אפילו משחקי פלאפון אבל על טלויזיה גדולה ושלט), ומשמעותית פחות ממשחקי הדגל של הקונסולות.

הייתה לי התנסות קלה עם המשחקים(החינמיים) שיש בסטרימר של אפל(השלטים מתחברים אליו בלי בעיה), וזה די פוגע במה שאני נהנה לשחק. כשהסטרימר יחזור אליי אני מתכוון לנסות את אפל ארקייד(18שח לחודש) ואז היצע המשחקים יגדל משמעותית.

אפל ארקייד זו אופציה אחת, ואני מאמין שגם לסטרימרים של אנדרואיד יש משחקים(די בטוח שלסטרימר של nvidia shield יש ממש ספרייה ייעודית).

בכל מקרה, מה שאני אומר הוא שאתה צריך להסגר על סוג המשחקים שאתה רוצה לשחק. אני הגעתי למסקנה שאני צריך משחקים קלילים בלי מחשבה(לחשוב זה לא הצד החזק שלי), ולכן אין שום סיבה להשקיע בקונסולה רצינית סטייל אקסבוקס\פלייסטיישן.

שווה בדיקה יא חביבי

600 ירושלמי
22-07-2020, 13:57
אז משיטוט נראה לי שאלך על האקסבוקס בגלל ה'קינקט'. נראה לי פיצ'ר מגניב (בטח לילדים).
עכשיו- לא מצליח להבין מה ההבדלים בין כל האקסבוקסים (סלים, e, פרוץ, תומך rgh...)

האם כל השלטים ניתנים לטעינה או שצריך לקנות סוללות כל פעם?

יש כאן איזה צדיק (חוץ מzx2r) שבא לו להקדיש 2 דקות ולהסביר לי?

למה יש בעזריאלי מבצע על אקסבוקס ב400₪?
https://www.azrieli.com/o/6250bdb8-88a5-442d-aab8-68110316487a?gclid=CjwKCAjwx9_4BRAHEiwApAt0zvOfxk_ pBl3fgtt6vmL9hShzSgVGfC4JnpnnQ5V711jmlJlelVgd9RoCw LwQAvD_BwE

אבל ביד 2 המחירים נעים בין 600 ל2000??

האם שווה לקנות את המכשיר שבקישור ולהוסיף עוד קינקט (ב500) ועוד שלט 'תואם' (ב200)?
נשמע הגיוני או שיש איזה קאץ'?

תודה ל"לא-טכנופוב" שיענה לי.

600 ירושלמי
22-07-2020, 14:03
אתן המלצה קצת שונה מהמיינסטרים...

אז תודה על התגובה. צדיק מס' 2.
א. לא מתקרב למכשירים של אפל. סוג של עקרון עם בסיס מהעבר.
ב. בקשר למשחקים- אני די מכוון לכיוון שאתה מדבר עליו. משחקי מרוצים, אולי קפיצות ו'קוואסטים' קלילים.
ילדה בת כמעט 6 ואבא שלה שמבחי ה מנטלית יש האומרים שהוא גם תקוע באיזור הזה.
ג. לא רוצה להתעסק עם הורדות/מנויים וכו'. מוכן להשקיע קצת ושיהיה מחובר לטלוויזיה, השלטים על המטען, ובלחיצת כפתור הכל פועל.

JohnnyDough
22-07-2020, 14:15
אם המטרה היא ילדים אז הקונסולה הרלוונטית היא הswitch של נינטנדו. היא גם מציעה מבחר של משחקים לכל המשפחה.
פלייסטיישן ואקסבוקס נותנות דגש חזק הרבה יותר לקהל המבוגר (הגיל הממוצע של שחקני המשחקים האלה הוא משהו כמו 35 - זה לא ילדים)

הWII לא קיימת כבר הרבה שנים והswitch היא המחליפה של המחליפה שלה. הגימיקים הדביליים של הWII לא קיימים בswitch והשליטה בה קונבנציונלית, באמצעות שלטים שדומים לשלטים של הפלייסטיישן והאקסבוקס.
המשחקים של הקונסולות האלה עולים סדר גודל של כ60$ כחדשים. יש לפעמים מבצעים אבל דווקא בswitch, המחירים נוטים לרדת לאט יחסית לקונסולות האחרות.

אם אתה מחפש להתייעץ עם אנשים שמבינים בזה קצת יותר אז יש קבוצות בפייסבוק ויש גם פורום בודד שנשאר פעיל ומתפקד בvoxelim.com (אוכלוסיה מבוגרת עם ריכוז גבוה של הורים לילדים בגיל הזה)

method
22-07-2020, 14:20
בסדר, לא חייב אפל. ציינתי שזה אותו סיפור גם בסטרימרים של אנדרואיד, רק שרצוי לקנות סטרימר איכותי.

הכל מתחבר לטלויזיה ופועל בלחיצת כפתור כמובן! מנסיון.

לגבי המנויים, די בטוח שלשלם 20ש"ח בחודש על איזה 100 משחקים זה יותר זול מלקנות אותם אחד אחד...

וכן, מתסבר שגם אני מנטלית באיזור גיל 6. הכי כיף ככה, הכל פשוט.

בהצלחה :smoke:

600 ירושלמי
22-07-2020, 14:50
אם המטרה היא ילדים אז הקונסולה הרלוונטית היא הswitch של נינטנדו

נראה מוצר מעניין.
ממה שאני מבין היתרון היחיד שלו זה שהוא נייד.
אני לא בטוח שאני רוצה שלילדה יהיה כזה נייד. גם ככה אנחנו מגדלים דור של חארות שכל היום יש להם מסכים מול העיניים. נראה לי עדיף שדבר כזה יישאר בבית, מחובר לטלוויזיה (סתם חושב בקול רם :) ).

מה, באקסבוקס וב ps אי אפשר להשיג משחקים "פשוטים"? אני מבין שהם. מכוונים גבוהה יותר אבל וודאי יש שם גם משחקים לעצלנים..

ofirus
22-07-2020, 15:05
אז משיטוט נראה לי שאלך על האקסבוקס בגלל ה'קינקט'. נראה לי פיצ'ר מגניב (בטח לילדים).
עכשיו- לא מצליח להבין מה ההבדלים בין כל האקסבוקסים (סלים, e, פרוץ, תומך rgh...)

האם כל השלטים ניתנים לטעינה או שצריך לקנות סוללות כל פעם?

יש כאן איזה צדיק (חוץ מzx2r) שבא לו להקדיש 2 דקות ולהסביר לי?

למה יש בעזריאלי מבצע על אקסבוקס ב400₪?
https://www.azrieli.com/o/6250bdb8-88a5-442d-aab8-68110316487a?gclid=CjwKCAjwx9_4BRAHEiwApAt0zvOfxk_ pBl3fgtt6vmL9hShzSgVGfC4JnpnnQ5V711jmlJlelVgd9RoCw LwQAvD_BwE

אבל ביד 2 המחירים נעים בין 600 ל2000??

האם שווה לקנות את המכשיר שבקישור ולהוסיף עוד קינקט (ב500) ועוד שלט 'תואם' (ב200)?
נשמע הגיוני או שיש איזה קאץ'?

תודה ל"לא-טכנופוב" שיענה לי.

שים לב שמדובר במכשיר "מחודש" לא חדש.

JohnnyDough
22-07-2020, 16:45
נראה מוצר מעניין.
ממה שאני מבין היתרון היחיד שלו זה שהוא נייד.
אני לא בטוח שאני רוצה שלילדה יהיה כזה נייד. גם ככה אנחנו מגדלים דור של חארות שכל היום יש להם מסכים מול העיניים. נראה לי עדיף שדבר כזה יישאר בבית, מחובר לטלוויזיה (סתם חושב בקול רם :) ).

מה, באקסבוקס וב ps אי אפשר להשיג משחקים "פשוטים"? אני מבין שהם. מכוונים גבוהה יותר אבל וודאי יש שם גם משחקים לעצלנים..
הסוויץ' נקראת כך משום שאפשר לשחק בה גם כניידת וגם כקונסולה נייחת שמחוברת לטלויזיה אבל אין שום בעיה להשאיר אותה מחוברת כל הזמן לטלויזיה ולהתייחס אליה כנייחת לחלוטין.
האיכות של משחקי הילדים/משפחה של נינטנדו היא ברמה אחרת. זו המהות של הקונסולה הזו... הפלייסטיישן/אקסבוקס פשוט מוכוונות לקהל אחר. יש להם פחות משחקים מתאימים והם פחות טובים אבל אם הילדה היא רק תירוץ ובסוף אתה תבלה 90% מהזמן על הקונסולה ולא הילדה אז אל תקנה סוויץ'...

600 ירושלמי
22-07-2020, 17:12
אם הילדה היא רק תירוץ ובסוף אתה תבלה 90% מהזמן על הקונסולה ולא הילדה אז אל תקנה סוויץ'...

אני ממש לא רואה את זה קורה.
עכשיו סתם סיבכתם אותי עם עוד משתנה במשוואה.

תודה :)

moonshield
22-07-2020, 18:28
מחזק את מה שנאמר לגבי הסוויץ', ובכלל. אולי הזדקנתי כבר, אבל עבורי אני לא רואה סיבה לקנות קונסולה 'רצינית', בימינו כמעט כל משחק קיים גם לטלפון (במקרה שלי nba ו cod) ורק gta נשאר בקונסולה, וזה כבר לא תירוץ מספיק בשבילי לקנות אחת.
עבור הילדים, אני כנראה אקנה את הסוויץ. בעיקר בגלל שהמשחקים בה הם לרוב פחות אלימים או בוטים, ומתאימים יותר לילדים קטנים. תוסיף לזה את הניידות המובנת והאפשרות לשחק בזוג, וזה מתכון לנסיעות שקטות (אולי חוץ מהצעקות של השלישי שירצה גם).

JohnnyDough
22-07-2020, 21:06
בסוויץ' אפשר לשחק גם ברביעיות (בחלק מהמשחקים) ואת המשחקים שלה אי אפשר למצוא בשום פלטפורמה אחרת.
גם המשחקים הבולטים של הplaystation הם בלעדיים ודווקא GTA הוא לא... אפשר לשחק אותו במחשב ולחלק מהמשחקים הישנים הם גם עשו פורטים לסלולרי.

moonshield
22-07-2020, 22:13
גם המשחקים הבולטים של הplaystation הם בלעדיים ודווקא GTA הוא לא... אפשר לשחק אותו במחשב ולחלק מהמשחקים הישנים הם גם עשו פורטים לסלולרי.

לכל יצרנית קונסולה יש משחקים בלעדיים, ויש משחקים חוצי פלטפורמות.
לגבי gta, עברתי בערך על כל דורות ה gta שיצאו, עוד מהתקופה העתיקה שהמשחק היה דו מימדי עם מבט מלמעלה ועד להעברות שהיו לו לטלפון. למזלי (סוג של) כבר הרבה זמן שלא יצאה גרסא חדשה למשחק אז הדחף שלי לקנות קונסולה רצינית שתריץ אותו הוא נמוך ולכן הסוויץ עולה כאופציה. כמובן שעם המזל שלי ברגע שאחליט לשלוף את הכ''א אני אקרא על גרסא חדשה ל gta שתצא רק לקונסולות החדשות והחזון של הסוויץ יזנח לטובת חוד החנית (והעלות).

JohnnyDough
23-07-2020, 10:23
לכל יצרנית קונסולה יש משחקים בלעדיים, ויש משחקים חוצי פלטפורמות.
לגבי gta, עברתי בערך על כל דורות ה gta שיצאו, עוד מהתקופה העתיקה שהמשחק היה דו מימדי עם מבט מלמעלה ועד להעברות שהיו לו לטלפון. למזלי (סוג של) כבר הרבה זמן שלא יצאה גרסא חדשה למשחק אז הדחף שלי לקנות קונסולה רצינית שתריץ אותו הוא נמוך ולכן הסוויץ עולה כאופציה. כמובן שעם המזל שלי ברגע שאחליט לשלוף את הכ''א אני אקרא על גרסא חדשה ל gta שתצא רק לקונסולות החדשות והחזון של הסוויץ יזנח לטובת חוד החנית (והעלות).

כנראה שפספסת את Red Dead Redemption (ויש שניים כאלה כבר). אותה מפתחת, אותו סגנון משחק רק שהמעטפת היא של מערבון.
הראשון היה בדור הקודם. השני של הדור הנוכחי והוא שוכן בטופ של דירוגי המשחקים בדור הנוכחי (לצד breath of the wild של נינטנדו) אבל הוא משחק כבד מאוד והוא לא מסוגל לרוץ על הסוויץ'. אפשר למצוא אותו על שאר הפלטפורמות, כולל PC.

TundraOG
24-07-2020, 21:58
לא גיימר כבר קרוב לעשור, אבל עדיין טיפה מעודכן.
כרגע ה-Wii זו ענתיקה. יש Wii U שזה דור אחד אחריו ואחריו מגיע ה-Switch. לילדה בת 6 - הייתי הולך על הנינטנדו, משחקים יותר ידידותיים לכל המשפחה ועם זאת מאתגרים (מריו למיניהם, קירבי, פוקימון, כל הקלאסיים). נינטנדו אף פעם לא התהדרו בביצועים עוצרי נשימה מבחינה גראפית והם יותר ממוקדים על gameplay.

הפלייסטיישן הוא sweet-spot טוב. יש משחקים שבכיף ילדה בגיל הזה תוכל להינות מהם, ועם זאת גם המון משחקים שגם ההורה יוכל להינות מהם.

אקס בוקס - היה לי 360 בזמנו בחטיבת הביניים, לא וואו. כמות משחקים שלא משתווה למה שיש למתחרים, קצת יותר משעמם לטעמי.

lokimonster
07-08-2020, 16:37
רק מוסיף
קניתי לילד משקפי מציאות מדומה אפילו הנהלה הראשית נהינת מזה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200807/e604a8767478dbdca6c42e9e0dd5629a.jpg

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

giladben.zaken
09-08-2020, 12:24
הייתי בדילמה, עם ילד בן 4 שרוצה לשחק איתי בכל מיני "מלחמות" וכו'.
כמו שתיארו פה, במשחקים קלילים וכייפים.
ההמלצה שלי תעבור כלא היתה כי בשנת 2020 אף אחד בישראל לא יסכים איתי, אבל קבל אותה בכל זאת.

בגדול, גם לי כל עולם הקונסולות הוא זר לחלוטין, אבל רציתי להיות מסוגל לתווך לילד הקטן את המחשקים, ואני יכול רק עם מה שאני יודע ושגם כיף לי.
קניתי מאיביי קונסולה של... רגע אל תיפלו מהרגליים... SEGA!
סגה ג'נסיס פלאשבק 2018.
מכשיר מעולה שמריץ את כל מה שהיה לסגה מהקונסולה הראשונה ועד לג'נסיס/גיים-גיר.
משחקים קלים וכייפים,
גולדן-אקס, סטריט-אוף-רייג', סטריטפייטר, סנסט-ריידרס, שינובי, מורטל קומבט, ועוד מלא משחקי קרבות אחד נגד השני שהיו קיימים אז
משחקי מכוניות קלים, וכל המשחקים חינמיים להורדה חוקית לחלוטין מהאינטרנט בצורת ROM, מעתיקים לדיסק SD, שמים במכשיר והמשחק עובד.
כמה קליל ככה כיף.
זה קל לי כי אני מכיר את המשחקים הישנים האלה מהילדות שלי ונהנה להעביר לו אותם, כשיגדל יותר ויוודע למה שקיים כיום, נעביר אותו לעולם העדכני ואז הוא כבר ילמד אותי.
https://scontent.ftlv4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/116347131_10158885939213900_5951145800162193671_o. jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=1q9-4FJcP2QAX-1wmsK&_nc_ht=scontent.ftlv4-1.fna&_nc_tp=7&oh=8e92d64b5933a63f0eb336ad2c8f63e2&oe=5F53D85A

וידאו הסבר ראשוני ומספק:
https://www.youtube.com/watch?v=7z067PdipR4

ofirus
16-03-2021, 11:56
מוצא את עצמי באותה סיטואציה,מה קנית בסוף ומה הרשמים?

600 ירושלמי
16-03-2021, 21:03
אישית, קניתי XBOX360 משומש, עם כמה משחקים (שחלקם עובדים וחלקם לא), קינקט, ושלט ב350 ש"ח (אאל"ט). מחיר רצפה.
חרא של החלטה. הייתי צריך להשקיע עוד אלפייה ולקנות משהו חדש וטוב.
חלק מהמשחקים עובדים, חלקם לא, ליצור חשבון חדש במייקרוסופט היה צורך בכישורי מתכנת...
לי אישית הוציא את כל החשק, מי שרוצה מוזמן לקחת את הכל כולל עוד שלט חדש במחיר עלות.

טכנופוב, אין לי כח להתעסק בזה.

בןהלאמשחיז
17-03-2021, 01:29

תקנה PS4 המחירים שלהם אמורים להיות בצלילה.

ofirus
17-03-2021, 09:34
אישית, קניתי XBOX360 משומש, עם כמה משחקים (שחלקם עובדים וחלקם לא), קינקט, ושלט ב350 ש"ח (אאל"ט). מחיר רצפה.
חרא של החלטה. הייתי צריך להשקיע עוד אלפייה ולקנות משהו חדש וטוב.
חלק מהמשחקים עובדים, חלקם לא, ליצור חשבון חדש במייקרוסופט היה צורך בכישורי מתכנת...
לי אישית הוציא את כל החשק, מי שרוצה מוזמן לקחת את הכל כולל עוד שלט חדש במחיר עלות.

טכנופוב, אין לי כח להתעסק בזה.

כל השרשור הזה וההמלצות בסוף בחרת באופציה הכי גרועה :frustrated::rolleyes2:

תקנה PS4 המחירים שלהם אמורים להיות בצלילה.
הבעיה היא שכולם זהים במחיר פחות או יותר,
רק שאקס בוקס סדרה S הוא החדיש ביותר מבינהם ועולה 1300 ש"ח ,אני מתלבט אם לקחת אותו או את הנינטדו סוויטש.
אתה בכלל אומר שכדאי ללכת על הפלייסטיישן סלים?
מדובר בקונסולה עבור הילדים (בטח) והבנתי שלאקס בוקס יש יותר משחקים עבורם ועלותם פחותה.

moonshield
17-03-2021, 12:42
כתבתי קודם, אני בחרתי לקנות נינטנדו סוויץ לילדים (כן בטח). אני מאוד מרוצה מהקונסולה, והיא מרגישה אידאלית לילדים. המשחקים מתאימים לילדים ולמשחקים רבי משתמשים, עם תכנים סבבה ברוב המקרים. הייתי שמח למעט יותר תמיכה בעברית בתוך המשחקים (ילדים מתחת לגיל 9), אבל יש גבול גם לציפיות.
בסופו של דבר, הילדים מרוצים מהצעצוע ואני מוצא את עצמי משחק בלילה מריו ופוקימון ומשווה התקדמות עם הילדים בבוקר.

600 ירושלמי
17-03-2021, 15:44
כל השרשור הזה וההמלצות בסוף בחרת באופציה הכי גרועה :.

כן, כי לא הבנתי בכלל מה ההבדל בין 360 לדגמים המתקדמים יותר.
לא ידעתי שלמצוא משחקים ל360 בימינו זה כמו למצוא מובי עם 50000 ק"מ שמור יד ראשונה.
לא ידעתי שמה שיוצא לדגמים של xbox לא תואם לדגמים הקודמים יותר.
לא ידעתי שאצטרך לפתוח (בייסורים) חשבון במייקרוסופט ולעבוד איתו.
ראיתי ביד 3 ב350 שקל כוול משחקים שלטים וקינקט. חשבתי "כמה גרוע כבר יכול להיות"? זה הרי חסכון של מעל אלפייה.

אז עכשיו אני יודע. היה עדיף לקנות משהו חדש ומתקדם.

ו"כל השרשור הזה" אבל אף אחד לא העלה את הבעיות שמניתי כרגע. לא היה לי מושג קלוש אפילו.

ofirus
17-03-2021, 16:06
כן, כי לא הבנתי בכלל מה ההבדל בין 360 לדגמים המתקדמים יותר.
לא ידעתי שלמצוא משחקים ל360 בימינו זה כמו למצוא מובי עם 50000 ק"מ שמור יד ראשונה.
לא ידעתי שמה שיוצא לדגמים של xbox לא תואם לדגמים הקודמים יותר.
לא ידעתי שאצטרך לפתוח (בייסורים) חשבון במייקרוסופט ולעבוד איתו.
ראיתי ביד 3 ב350 שקל כוול משחקים שלטים וקינקט. חשבתי "כמה גרוע כבר יכול להיות"? זה הרי חסכון של מעל אלפייה.

אז עכשיו אני יודע. היה עדיף לקנות משהו חדש ומתקדם.

ו"כל השרשור הזה" אבל אף אחד לא העלה את הבעיות שמניתי כרגע. לא היה לי מושג קלוש אפילו.
זה היה בהומור אם לא הבנת,
לאן פניך כעת ,לאיזה קונסולה?

giladben.zaken
18-03-2021, 10:38
אז בנוסף לסגה,
בינואר נשברתי וקניתי Xbox Series S,
אבל את זה קניתי בשביל עצמי, פחות לילדים.
הבן שלי עדיין משחק ב-Sega במשחקים שמניתי בהודעה הקודמת.
הוספתי הגה עם התנגדות ודוושות, וכל היום אני ב-Dirt4 בעיקר, וגם קצת פורמולה 1.

https://www.facebook.com/569518899/videos/10159512478238900/

כ
הבעיה היא שכולם זהים במחיר פחות או יותר,
רק שאקס בוקס סדרה S הוא החדיש ביותר מבינהם ועולה 1300 ש"ח ,אני מתלבט אם לקחת אותו או את הנינטדו סוויטש.
אתה בכלל אומר שכדאי ללכת על הפלייסטיישן סלים?
מדובר בקונסולה עבור הילדים (בטח) והבנתי שלאקס בוקס יש יותר משחקים עבורם ועלותם פחותה.
בגדול,
לילדים עדיף נינטנדו סוויץ',
אני מתכנן לקנות גם את הנינטנדו מתישהו השנה או שנה הבאה.
רק צריך לקחת בחשבון ששם המשחקים יקרים מאוד.

moonshield
18-03-2021, 13:05
בגדול,
לילדים עדיף נינטנדו סוויץ',
אני מתכנן לקנות גם את הנינטנדו מתישהו השנה או שנה הבאה.
רק צריך לקחת בחשבון ששם המשחקים יקרים מאוד.

לא הייתי אומר יקרים מאוד, משחקים מהחנות הרשמית של נינטנדו (משחק פיזי או עותק ווירטואלי) עולים בין 150 ש"ח (למשחק ישן או לא פופולרי) ועד 300 ש"ח (למשחק שרק יצא או משחק מאוד פופולרי). יש חנויות עצמאיות שמוכרות כמעט את כל המשחקים סביב 200 ש"ח.
לפני שאתה קונה סוויץ' בקרוב, אמורה לצאת גרסא חדשה מתישהו השנה עם מסך קצת יותר גדול ועוד כוח עיבוד. לדעתי כן תהיה תאימות למשחקים שיצאו לדור הקודם, אבל את זה צריך לבדוק.

ofirus
18-03-2021, 14:03
בקיצור ולסיכומו של עניין ללכת על האקס בוקס S

JohnnyDough
18-03-2021, 20:11
רק לשים לב שיש xbox series s (קונסולה חדשה) וגם xbox one s (קונסולה ישנה).
ההפרש במחיר קטן מאוד אבל ההפרש בביצועים משמעותי ויש תאימות אחורה.

ofirus
21-03-2021, 08:48
רק לשים לב שיש xbox series s (קונסולה חדשה) וגם xbox one s (קונסולה ישנה).
ההפרש במחיר קטן מאוד אבל ההפרש בביצועים משמעותי ויש תאימות אחורה.
בוקר טוב

אני התכוונתי בכדאיות וברכישה ל xbox series s.

ofirus
24-03-2021, 14:28
עלויות וסדר לבאים אחרי:

מכשיר אקס בוקס S סירייס - 1350 ש"ח אופיס דיפו
הערה נמכר בשופרסל ב 1300 ש"ח ואפשר לקנות בתלושים
בקר משחק מקורי נוסף-250 ש"ח אופיס דיפו (בהנחה)
מנוי שנתי (12 חודשים) אקס בוס לייב-205 ש"ח מחסני חשמל
משחק סופר סטריט פייטר 4 (בהנחה)-30 ש"ח ספריית אקס בוקס

ועוד מלא משחקים שהורדו בחינם ללא עלות, לצפות להוצאת מינימום של 2000 ש"ח בערך,הקונסלות האלה נחטפות וחסרות במלאי בכמה מקומות.

giladben.zaken
25-03-2021, 20:45
טוב שאמרת על המשחק סופר סטריט פייטר 4,
אכן מבצע 80% הנחה, רק לעוד 4 ימים.
הורדתי :thumbsup:

ofirus
01-04-2021, 19:21
טוב שאמרת על המשחק סופר סטריט פייטר 4,
אכן מבצע 80% הנחה, רק לעוד 4 ימים.
הורדתי :thumbsup:
שמח לעזור, אם אתה מעוניין יש מבצע גם על tekken 7
47 ש"ח ,משחק שווה בהחלט .וכמובן אי אפשר בלי משחק אופנועים אז RIDE ב 14 ש"ח (אופנועי נייקד ).
:cheers2:

ofirus
09-06-2021, 13:56
למי שמעוניין ,במבצע 14.40 באקס בוקס
https://www.youtube.com/watch?v=Gghdqd20S4Q

ofirus
18-08-2021, 16:59
סטריט פייטר 4 חינם החודש למי שיש XBOX-LIVE GOLD

https://marketplace.xbox.com/he-IL/Product/STREET-FIGHTER-IV/66acd000-77fe-1000-9115-d802434307e1#

400SM
18-08-2021, 23:15
שמע לא קראתי את כל התגובות (טוב נו לא קראתי בכלל) שורה תחתונה מניסיון (!!!), לילד בן 6 שום דבר לא משנה והכל "אותו חרא" תקנה מה שיותר זול והילד יאהב מה שתתן לו.
היא לא הולכת לעשות מחר לילה לבן עם כל החבר'ה ותשחק CALL OF DUTY עד עלות השחר. היא תשחק עם אבא שלה משחק לילדים שלא ידגדג שליש ממה שהקונסולה מסוגלת לעשות. לכן שוב, קנה מה שיותר זול ואל תשבור את הראש עם כל מיני פיצ'רים שבכנות לא יענינו אותה..או אותך