צפייה בגרסה מלאה : Long Way Up יצאה.
ההמשך ל Long Way Round ול Long Way Down, הפעם על אופנועי הארלי חשמליים שהוסבו לגרסת אדוונצ'ר.
קשה לי להאמין שאני היחיד שחיכה לזה, שלושת הפרקים הראשונים יצאו שבוע שעבר, מחר יוצא הפרק הרביעי.
אני חושב שהמעבר לאופנועים חשמליים עושה את כל העניין, עוד מסע על בימרים כבר לא היה מעניין באותה מידה.
עוד מישהו צופה? רשמים?
איבדת אותי בחשמלי אולי יהיה עניין בפורום אופניים.
lokimonster
24-09-2020, 06:48
גם אותי איבדת
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
קיפיבןקיפוד
24-09-2020, 10:01
מופיע רק באפל TV , לא ?
אני אחכה עד שישתחרר לעולם...
alexsupreme
24-09-2020, 14:23
איך זה עובד עם החשמלי? הם עושים 100-200 ק״מ ביום?
TundraOG
24-09-2020, 15:56
איך זה עובד עם החשמלי? הם עושים 100-200 ק״מ ביום?
רק השערה, אבל אני מניח שיש להם רכב ליווי עם סוללות טעונות שבזמן שהם רוכבים מטעין להם את הסוללות הריקות.
גם כן הרפתקאה...
alexsupreme
24-09-2020, 17:24
רק השערה, אבל אני מניח שיש להם רכב ליווי עם סוללות טעונות שבזמן שהם רוכבים מטעין להם את הסוללות הריקות.
גם כן הרפתקאה...
אני לא חושב שאפשר להחליף סוללות בlivewire.
יש הטענה ״מהירה״ אבל זה עדיין שעה הטענה לכל שעה-שעתיים של רכיבה.
Dresdner
25-09-2020, 12:34
גם רכב הליווי חשמלי...חוץ מהגנרטור דיזל שהוא סוחב
בכל מקרה לפי תמונות באינטרנט רכב הליווי הוא מרצדס ספרינטר (לא חשמלי)
חוץ מהגנרטור דיזל שהוא סוחב
בכל מקרה לפי תמונות באינטרנט רכב הליווי הוא מרצדס ספרינטר (לא חשמלי)
בהתחלה בהתחלה היו להם בעיות טעינה בגלל הקור ופעם אחת הם נאלצו באמת להביא גנרטור מאיפשהו אבל רכבי הליווי הם ריביאן חשמליים.
הם טוענים כשהם עוצרים במקומות עם חשמל ולא שיש להם רכב שטוען להם כל הזמן.
המסע בהחלט חשמלי ברובו המוחלט וזה מה שמעניין בזה, עד כמה זה אפשרי? עד כמה הם נאלצים להזמין חילוץ כמו בפעם ההיא?
בינתיים זה נראה כאילו כל עוד זה לא קור קיצוני במיוחד המסע הולך להם דיי חלק.
האופנוע של קלאודיו הוא הארלי בנזין סטנדרטי וכבר קרה להם שהם נתקעו דווקא כי היה יותר קשה להשיג דלק מחשמל.
2 Strokes
25-09-2020, 12:49
אני לא חושב שאפשר להחליף סוללות בlivewire.
יש הטענה ״מהירה״ אבל זה עדיין שעה הטענה לכל שעה-שעתיים של רכיבה.שעה טעינה לשעתיים רכיבה?
כאילו מאילץ לרמת הגולן וחזרה יומיים?
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
זה יותר כמו 40 דקות טעינה ל 80% מהבטריה (190 קילומטר) בטעינה מהירה שזה נשמע לי סביר, אולי אני סתם פדלאה אבל אחרי 100 קילומטר אני כבר עוצר לחצי שעה בערך.
בטעינה מסתם שקע זה הרבה יותר איטי, 12.5 שעות בשביל 240 קילומטר.
Dresdner
25-09-2020, 13:02
בהתחלה בהתחלה היו להם בעיות טעינה בגלל הקור ופעם אחת הם נאלצו באמת להביא גנרטור מאיפשהו אבל רכבי הליווי הם ריביאן חשמליים.
הם טוענים כשהם עוצרים במקומות עם חשמל ולא שיש להם רכב שטוען להם כל הזמן.
המסע בהחלט חשמלי ברובו המוחלט וזה מה שמעניין בזה, עד כמה זה אפשרי? עד כמה הם נאלצים להזמין חילוץ כמו בפעם ההיא?
בינתיים זה נראה כאילו כל עוד זה לא קור קיצוני במיוחד המסע הולך להם דיי חלק.
האופנוע של קלאודיו הוא הארלי בנזין סטנדרטי וכבר קרה להם שהם נתקעו דווקא כי היה יותר קשה להשיג דלק מחשמל.הריביאן זה עוד הצגה, ה2 ספרינטרים 4x4 הם אלו שסוחבים הכל, בכמה מקומות שהם עצרו ואנשים צילמו אותם רואים ספרינטר שחור מט ברקע ובכמה אתרים טוענים שיש 2 כאלו.
הם לרוב משתמשים במטענים DC שנסחבים על רכבי השירות אבל גם את המטענים האלו צריך להטעין אבל את זה אפשר לעשות הרחק מהמצלמה עם גנרטור דיזל.
זה בסה"כ שואו כמו הWWF ודומיו, אף אחד לא באמת מאמין שאלו קרבות אמיתיים אבל עדיין אנשים אהבו לצפות בזה.
כמו שאחד כתבי הדו"ג כתב:
"אחרי שצפיתי ב3 הפרקים הראשונים הגעתי למסקנה שכל המאמץ לא שווה את זה אבל אני בכל אופן רוצה לרכב על הlive wire פעם אחת"
אם היה בזה איזשהו רושם שאני רוצה לקנות חשמלי במקום הבנדיט אז זאת ממש לא הכוונה שלי, זה פשוט מסקרן לראות מה מגבלות הטכנולוגיה כרגע.
וכן, אני רוצה לרכוב על אחד מהם פעם אחת :)
תארו לכם שהיו מציעים לכם מצנח נהדר, הכי טוב בעולם, מצנח שהוא חלום של כל פיזיקאי, עתידני, מרשים מלא בהילה ונוצות פיות, כזה
שכל אחד רוצה, מתקדם, וכולם יהיו כאלה בעתיד. המצנח נהדר בגבהים, סבבה לגמרי בגובה בינוני ואדיר בגובה נמוך, רק מה....במאה מטר
האחרונים (יש כאלה שהצליחו למשוך עוד כמה מטר) הוא לא מתפקד...מי בא לצניחה?
Dresdner
25-09-2020, 18:04
אם היה בזה איזשהו רושם שאני רוצה לקנות חשמלי במקום הבנדיט אז זאת ממש לא הכוונה שלי, זה פשוט מסקרן לראות מה מגבלות הטכנולוגיה כרגע.
וכן, אני רוצה לרכוב על אחד מהם פעם אחת :)
אני הייתי קונה חשמלי אם היה משתווה או עובר את מנוע הבנזין, טכנולוגיה מוחלפת רק בטכנולוגיה טובה יותר.
הסידרה הזאת לא תראה לך את את מגבלות הטכנולוגיה אלה תראה מה שהם חושבים שיביא רייטינג.
לפחות בינתיים הם הראו שהם השתמשו בגנרטור כשהם נתקעו, הם מראים הרבה בעיות וקשיי הסתגלות.
ברור שזה לא מקור מחקר אובייקטיבי לחלוטין על חשמלי אבל נדמה לי שאנשים פה שופטים באופן נחרץ בלי לנסות לראות אפילו.
Dresdner
25-09-2020, 20:47
לפחות בינתיים הם הראו שהם השתמשו בגנרטור כשהם נתקעו, הם מראים הרבה בעיות וקשיי הסתגלות.
ברור שזה לא מקור מחקר אובייקטיבי לחלוטין על חשמלי אבל נדמה לי שאנשים פה שופטים באופן נחרץ בלי לנסות לראות אפילו.והספרינטר השחור מופיע בסידרה?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200925/68a3f87c82af74eed59487a860f70486.jpg
כן, כשהם השתמשו בגנרטור שכבר ציינתי שהם הראו את זה.
(לפחות נדמה לי שזה הרכב הזה, צילום בחושך ולא התעמקתי ברכב שהגנרטור עליו אבל זה משהו בסגנון).
והספרינטר השחור מופיע בסידרה?
בפרק שיצא היום רואים אותו ממש בפירוש, לא השתמשו בו לטעינה אבל היה חלק שלא נשארה להם מספיק סוללה אז הם רכבו מאחוריו בשביל להפחית גרר וככה להעלות את הטווח.
אני עדיין באמצע הפרק אז אולי יראו אותו יותר בהמשך.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft