התחברות

צפייה בגרסה מלאה : קטנוע מקרטע ולא סוחב

Alex159
26-10-2020, 12:50
קרתה לי בעיה בקטנוע בימים האחרונים שאין "משיכה" טובה בקטנוע הוא לא סוחב טוב. והיום קרה משהו עוד יותר גרוע שאני מביא פול גז הקטנוע לא עובר עד ה5 וחצי אלף סלד ופשוט נתקע הקמש לא עולה והקטנוע קופץ קצת כזה .פילטר אוויר חדש הוחלף לפני שבוע.

https://youtu.be/-orKJCDcqLI

Alex159
26-10-2020, 12:59
עדכון :בסרטון רואים שאני לוחץ פולגז והקטנוע פשוט מרגיש חנוק ושהוא לא עובר את ה5 וחצי סלד. בדכ כשאני מביא פולגז זה מגיע ל7 אלף

KKatkov
26-10-2020, 17:55
קרתה לי בעיה בקטנוע בימים האחרונים שאין "משיכה" טובה בקטנוע הוא לא סוחב טוב. והיום קרה משהו עוד יותר גרוע שאני מביא פול גז הקטנוע לא עובר עד ה5 וחצי אלף סלד ופשוט נתקע הקמש לא עולה והקטנוע קופץ קצת כזה .פילטר אוויר חדש הוחלף לפני שבוע.

https://youtu.be/-orKJCDcqLI

תבדוק איפה נגעת בדברים האחרונים שעשית בקטנוע חוץ מהפילטר.
אם אתה פותח שרשור בטכני כל פעם על נושא אחר כל שבוע - אז או שהקטנוע שלך ממש נבלה, או שהטיפול שלך בתקלה הקודמת מייצר תקלה חדשה.
זה לגמרי לא נכתב במטרה להעליב, אבל יש כלל כזה במכונאות - "חפש איפה שהתעסקו".

Alex159
26-10-2020, 19:38
מה שתגיד.. אין קשר בין התקלות שהיו לי למה שיש לי עכשיו פילטר אוויר אין מה לדעת להחליף וזה לא בגללו. הדבר היחיד השונה שקרה זה שהוספתי תוסף לניקוי מזרקים ומערכת הדלק והסנדלי סחיבה שלי מקוריים עם 50000 קמ יכול להיות זה הסנדל מחליק פשוט?

lokimonster
27-10-2020, 08:45
מה שתגיד.. אין קשר בין התקלות שהיו לי למה שיש לי עכשיו פילטר אוויר אין מה לדעת להחליף וזה לא בגללו. הדבר היחיד השונה שקרה זה שהוספתי תוסף לניקוי מזרקים ומערכת הדלק והסנדלי סחיבה שלי מקוריים עם 50000 קמ יכול להיות זה הסנדל מחליק פשוט?

אני מציע שתכבד את הכותב מאחר שלהבדיל ממך הוא מספק תשובות ומהמעט שאני מכיר את הכותב (ממש מעט) הוא יודע דבר או שתיים.

נ.ב ערכתי לך את הכותרת

Alex159
27-10-2020, 19:24
מדבר שטויות... קורא לקטנוע שלי נבלה ונוסע בעצמו על שתי נבלות ממש הגיוני. אין שום קשר בין התקלות ולא הייתה לי תקלה אחת בקטנוע חוץ מזאת והיא הסתדרה.

lokimonster
27-10-2020, 19:45
אני קצת אפשט לך כדי שתבין:

או זה אפשרות שהכלי שלך לא ממש מוצלח ( תחפש מילים נרדפות)
והאו השני זה שהמכונאי שמטפל לא ממש יודע מה הוא עושה (חפש גם פה מילים נרדפות).

וכעת אחרי שהייתי נחמד

אחד מחוקי הפורום זה לכבד את כלל משתמשי הפורום ובייחוד במקרה שלך שקיבלת עצות מאחד האנשים שכן מבינים עניין והשקיע זמן לכתוב לך.

למען הסדר הטוב אני מקווה שאתה מפנים את הדברים ומיישר איתנו קו.

זו הזהרה עדינה

מקווה שתמצא מזור למכאובי קטנועך.
loki

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Alex159
27-10-2020, 20:00
אתה יכול לקפוץ לי יבן זונה אתה וכל הטמבלים פה בפורופ שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת תחסום יזין 😜

Jack_R1
27-10-2020, 20:22
ביקשת כ"כ יפה - קיבלת.

lokimonster
27-10-2020, 20:51
משאלתיך התגשמה
אשמח לעמוד לשירותך

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk