צפייה בגרסה מלאה : רכב משפחתי 2021 עם גיר ידני - מי שמע?
מחפש לקנות רכב חדש מהחברה עם גיר ידני, רצוי יפני לא מיני או סופר מיני, רצוי לא לעבור גם את ה-100K במחיר.
מישהו מכיר? רוב הסוכנויות לא מוכרות רכב ידני. אני מוכן גם לעשות גם הזמנה מיוחדת. תודה.
600 ירושלמי
22-11-2020, 12:31
תגדיר משפחתית.
לצערי (וכנראה גם לצערך) פחות ופחות גירים ידניים מוצאים את עצמם יוצאים משערי המפעלים, אפילו באירופה המגמה מתחדשת, ששם תמיד התהדרו בדבקות לגיר הידני.
לענייננו- מיני ניתן למצוא, אבל אתה אומר שזה לא לעניין.
יש ג'יפונים שנמכרים עם גיר ידני. למיטב ידיעתי- סוזוקי קרוסאובר ,דאצ'יה דאסטר, ניסן קשקאי. התקציב קצת בעייתי אם כי אני לא ממש בקיא במחירים.
בכלל עד כמה שאני יודע סוזוקי הם מהאחרונים שכן ששים להזמין רכבים ידניים, אולי כדאי לבדוק איזה היצע יש להם.
הייתי מציע לחפש בגזרת יד2, ההיצע הרבה יותר גדול וכיוון שאנשים לא קונים כבר גיר רגיל אז משומשות נמכרות במחיר נמוך (יחסית).
600 ירושלמי
22-11-2020, 12:38
121,429₪ על הכביש.
קיה סיד 5 דלתות טורבו דיזל ידני.
lokimonster
22-11-2020, 12:44
ג'ימיני למרות שזה מותח את התקציב ל140K ומכווץ את הרכב לגודל של פיאט 500.
מאידך אתה נשאר עם זוקי שזה הכי הכי
תגדיר משפחתית. יש לי היום באלנו נהדרת כזאת (לא נמכרת ידני) ואפשר גם גדולה יותר.
לצערי (וכנראה גם לצערך) פחות ופחות גירים ידניים מוצאים את עצמם יוצאים משערי המפעלים, אפילו באירופה המגמה מתחדשת, ששם תמיד התהדרו בדבקות לגיר הידני.
יש ג'יפונים שנמכרים עם גיר ידני. למיטב ידיעתי- סוזוקי קרוסאובר ,דאצ'יה דאסטר,(נפסל) ניסן קשקאי. התקציב קצת בעייתי אם כי אני לא ממש בקיא במחירים.
בכלל עד כמה שאני יודע סוזוקי הם מהאחרונים שכן ששים להזמין רכבים ידניים, אולי כדאי לבדוק איזה היצע יש להם.
הייתי מציע לחפש בגזרת יד2, ההיצע הרבה יותר גדול וכיוון שאנשים לא קונים כבר גיר רגיל אז משומשות נמכרות במחיר נמוך (יחסית).
יש לי משומשת מחפש חדשה.
121,429₪ על הכביש.
קיה סיד 5 דלתות טורבו דיזל ידני.
דיזל פחות מתאים לי .
ronen_sch
22-11-2020, 14:00
לי היה דאסטר דיזל ידני (ראיתי שאתה מעדיף לא דיזל) . 4 שנים 160K, נכון הוא לא "מפנק" כמו יפני , אבל נוסע ואמין וחסכוני ומרווח + בונוס גדול של שטח.
יפניות פחות תמצא ידני, כי השוק שלהן לא ידני , יצרנים אירופיים יש.
לארץ מיבאים בעיקר מיני ידני, המשפחתיות וידני בדדגם בסיס לא תמצא.
אז מעבר לדציה, שאצלה יש דגמים משפחתיים גם, אצל כל השאר זה מיני / מיני פלוס .
יש לי שכן עם פיאט מיני גדולה / משפחתי (טיפו ידנית) ידנית
אבל תנסה סיבוא מקבילי או הזמנה אישית של דגם אירופאי, פורד, פסקודה, רנו, פולקסווגן וכו
JohnnyDough
22-11-2020, 15:18
אמנם זה לא מופיע באתר אבל מאיר מיבאת את ההונדה הסיוויק (1.5 טורבו) עם תיבה ידנית במספרים זעומים.
לפני חצי שנה עשיתי הזמנה לאחת כזו שאמורה להיות מסופקת בקרוב (התעכבה חודשים בגלל הקורונה ועכשיו אני מעכב את המסירה בגלל מעבר שנתון). היא מאובזרת לא רע אבל עוברת את המחיר הרצוי בלא מעט (~140K).
היה גם יבוא של סיאט ליאון עם מנוע פיצי ותיבה ידנית. כרגע הם מחליפים דגם ולא ברור אם תהיה כזו אופציה גם בחדש (כשבאופן אישי, אני לא מסוגל להמליץ על התוצרת או על היבואן).
הדאסטר היא בעיקר לא מאובזרת ולא בטיחותית אבל הגרסא המעודכנת עם מנוע הבנזין החדש (1.3 טורבו שפותח עם מרצדס) מרגישה מאוד מודרנית ומעודנת יחסית לדאצ'יה.
מעבר לזה, מה שירושלמי רשם זה גם מה שאני מכיר ועשיתי לא מעט חפירות, כולל במאגר מסירות הרכבים של מטרד התחבורע.
lokimonster
22-11-2020, 15:31
כזוג נטול ילדים קטנים אתם בהחלט יכולים לחשוב על הסוויפט.
רכב זריז וחביב ( לפחות באתר מופיע ידני)
כך גם הקרוס אובר שלהם שמגיע בגרסה ידנית והא מרווח למדי.
שלום,
אל תיקח ניסן קשקאי ידנית.
נהגתי שנתים+ על אחת עד לפני מספר חודשים.
רכב גרוע ומאד לא מומלץ - סובל ממספר בעיות.
אלדד
כזוג נטול ילדים קטנים אתם בהחלט יכולים לחשוב על הסוויפט.
רכב זריז וחביב ( לפחות באתר מופיע ידני)
כך גם הקרוס אובר שלהם שמגיע בגרסה ידנית והא מרווח למדי.
בסוויפט יש תא מטען קטן והג'ינג'ית צריכה הרבה מקום בגלל עיסוקה...
שלום,
אל תיקח ניסן קשקאי ידנית.
נהגתי שנתים+ על אחת עד לפני מספר חודשים.
רכב גרוע ומאד לא מומלץ - סובל ממספר בעיות.
אלדד
ניסן היא בעצם רנו במסווה שם יפני עם אמינות של רנו...
אמנם זה לא מופיע באתר אבל מאיר מיבאת את ההונדה הסיוויק (1.5 טורבו) עם תיבה ידנית במספרים זעומים.
לפני חצי שנה עשיתי הזמנה לאחת כזו שאמורה להיות מסופקת בקרוב (התעכבה חודשים בגלל הקורונה ועכשיו אני מעכב את המסירה בגלל מעבר שנתון). היא מאובזרת לא רע אבל עוברת את המחיר הרצוי בלא מעט (~140K).
היה גם יבוא של סיאט ליאון עם מנוע פיצי ותיבה ידנית. כרגע הם מחליפים דגם ולא ברור אם תהיה כזו אופציה גם בחדש (כשבאופן אישי, אני לא מסוגל להמליץ על התוצרת או על היבואן).
הדאסטר היא בעיקר לא מאובזרת ולא בטיחותית אבל הגרסא המעודכנת עם מנוע הבנזין החדש (1.3 טורבו שפותח עם מרצדס) מרגישה מאוד מודרנית ומעודנת יחסית לדאצ'יה.
מעבר לזה, מה שירושלמי רשם זה גם מה שאני מכיר ועשיתי לא מעט חפירות, כולל במאגר מסירות הרכבים של מטרד התחבורע.
חשבתי על זה, אבל המחירים באמת בשמיים ומוגזמים, אגב גם ה-פורד RS נבדקה וירדתי מהסיפור מהר...
Dresdner
22-11-2020, 16:18
תגדיר משפחתית.
יש ג'יפונים שנמכרים עם גיר ידני. למיטב ידיעתי- סוזוקי קרוסאובר ,דאצ'יה דאסטר, ניסן קשקאי. התקציב קצת בעייתי אם כי אני לא ממש בקיא במחירים.
באירופה רואים מגמה של עליה במכירות של רכבים אוטומטים יקרים אבל עדיין ניתן להשיג כמעט כל רכב עממי בגירסה ידנית.
lokimonster
22-11-2020, 16:33
בסוויפט יש תא מטען קטן והג'ינג'ית צריכה הרבה מקום בגלל עיסוקה...
מה לגבי הCROSSOVER
לפי האתר יש ידני
לי היה דאסטר דיזל ידני (ראיתי שאתה מעדיף לא דיזל) . 4 שנים 160K, נכון הוא לא "מפנק" כמו יפני , אבל נוסע ואמין וחסכוני ומרווח + בונוס גדול של שטח.
שושני, יש לי בצד החקלאי של המשפחה 2 נהגים שגם מרוצים מהדאסטרים בגלל אמינות ועבירות.
חווית נסיעה לא מעודנת מבחינת בידוד ומתלים. מצד שני גם היפניות לא מפנקים ברכות כמו האירופאיות.
בהכללה גסה אני חושב שלנשים פחות חשוב הקטע הזה של חווית נהיגה ויותר סביבת הנהג.
מה השיקול בבחירת גיר רגיל (מעבר לצריכת דלק)?
JohnnyDough
22-11-2020, 17:21
חשבתי על זה, אבל המחירים באמת בשמיים ומוגזמים, אגב גם ה-פורד RS נבדקה וירדתי מהסיפור מהר...
אני לא מתכוון לסיוויק טייפ R הספורטיבית (זו באמת יקרה להחריד).
אני מתכוון לסיוויק הרגילה, רק עם תיבה ידנית במקום הרציפה שנמכרת פה בד"כ. הם מייבאים כאלה במספרים קטנים והמחיר סביב 140,000.
lokimonster
22-11-2020, 17:27
שושני, יש לי בצד החקלאי של המשפחה 2 נהגים שגם מרוצים מהדאסטרים בגלל אמינות ועבירות.
חווית נסיעה לא מעודנת מבחינת בידוד ומתלים. מצד שני גם היפניות לא מפנקים ברכות כמו האירופאיות.
מה השיקול בבחירת גיר רגיל (מעבר לצריכת דלק)?תזהר
הג'ינג'ית תשרוף חזיות כשאתה על המוקד.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מחפש לקנות רכב חדש מהחברה עם גיר ידני, רצוי יפני לא מיני או סופר מיני, רצוי לא לעבור גם את ה-100K במחיר.
מישהו מכיר? רוב הסוכנויות לא מוכרות רכב ידני. אני מוכן גם לעשות גם הזמנה מיוחדת. תודה.
דאסטר בנזין ידני. נכנס בתקציב.
לדעתי, זה בזבוז להזמין את הדאסטר בכל גרסה שהיא לא דיזל, ידני, 4X4 (רוב הדאסטרים נמכרים עם הנעה קדמית אצלינו) - אבל הגסה הזאת כבר מחוץ לתקציב (כ-120 אלף ש"ח, אם אני לא טועה).
אמנם לא יפני, אבל גרסת הדיזל אמינה ביותר, ובגרסת 4X4 גם שומרת יפה על ערכה.
יש היום המון סוכנויות ליבוא מקביל, אני בטוח שאם תיגש לאחת מהן - יביאו לך בהזמנה מה שתרצה (מאזדה 3 האצ'בק, ידנית ואדומה - עושה את זה אפילו לי). זאת רק פונקציה של מחיר.
שושני, מצאתי בשבילך קיצור דרך (לא יודע עד כמה מדוייק):
משפחתיות:
https://pricelist.yad2.co.il/search.php?fromPrice=80000&toPrice=140000&fromYear=-1&toYear=-1&onlyNewCars=1&carFamily%5B%5D=2
ג'יפונים:
https://pricelist.yad2.co.il/search.php?fromPrice=80000&toPrice=140000&fromYear=-1&toYear=-1&onlyNewCars=1&carFamily%5B%5D=5
קומפקטיות (שהן לדעתי די והותר למשפחה ללא ילדים):
https://pricelist.yad2.co.il/search.php?fromPrice=60000&toPrice=140000&fromYear=-1&toYear=-1&onlyNewCars=1&carFamily%5B%5D=1
Dresdner
22-11-2020, 18:58
דאסטר בנזין ידני. נכנס בתקציב.
לדעתי, זה בזבוז להזמין את הדאסטר בכל גרסה שהיא לא דיזל, ידני, 4X4 (רוב הדאסטרים נמכרים עם הנעה קדמית אצלינו) - אבל הגסה הזאת כבר מחוץ לתקציב (כ-120 אלף ש"ח, אם אני לא טועה).
אמנם לא יפני, אבל גרסת הדיזל אמינה ביותר, ובגרסת 4X4 גם שומרת יפה על ערכה.
יש היום המון סוכנויות ליבוא מקביל, אני בטוח שאם תיגש לאחת מהן - יביאו לך בהזמנה מה שתרצה (מאזדה 3 האצ'בק, ידנית ואדומה - עושה את זה אפילו לי). זאת רק פונקציה של מחיר.
קיבלתי מהמוסך אחת כזאת ליום אחד, לא יודע אם בכוונה או לא אבל זה נראה כמו משהוא שאלפא יבנו.
בתמונה יש שיכבת קרח על הצבע המהמם הזה, הבעיה של ה3 זה המחיר היקר אבל יש תמורה, הרכב לא רק נראה איכותי הוא גם מרגיש ככה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201122/a727a8c2f23351033a18fce1f067004a.jpg
מה השיקול בבחירת גיר רגיל (מעבר לצריכת דלק)?
הג'ינג' ית מתעקשת וזה האוטו שלה אני הייתי מסתפק בבאלנו אוטומטית אבל... האוטו שלה היא נוסעת המון מחוץ לי-ם ולכן דאסטר פחות מתאים ונושא השטח נחמד אבל לא העיקר ולכן עדיף רכב כביש נוח עם סביבת נהג טובה ומפנקת.
אשמח לדעת מי היבואנים המקבילים של מזדה או כל יבואן שיסכים להביא רכב ידני.
YaronNahum
23-11-2020, 10:03
הדרישות שלך לא מציאותיות.
רכב חדש, ידני, תא מטען גדול, משפחתי , פחות מ 100k,
אין רכב כזה. ואני מסופק אם תמצא כזה, גם ביבוא אישי.
אתה תאלץ לוותר במשהו. השאלה היא האם התקציב גמיש ? יש דברים שניתן לוותר ? כמו גיר ידני ?
Sent from my Nokia
lokimonster
23-11-2020, 10:17
כאמור
תברר על הקרוסאובר של זוקי
עשוי להיות קרוב לתקציב שלך
YaronNahum
23-11-2020, 11:03
אז אולי לקחת סוויפט ידנית.
להשכיב את המושבים האחוריים ולקבל תא מטען גדול. אם לא צריך את המושבים ביום יום. אפשר לפרוש מעל שטיח לרכב
Sent from my Nokia
אז אולי לקחת סוויפט ידנית.
להשכיב את המושבים האחוריים ולקבל תא מטען גדול. אם לא צריך את המושבים ביום יום. אפשר לפרוש מעל שטיח לרכב
Sent from my Nokia
חשבתי על זה בקרב בין הסוויפט לבלאנו ב-2017 זכתה הבאלנו, שעשתה עבודה מושלמת + היום היא עם כמעט 120000 ק"מ
ללא שום בעיה והזמן להחליף, אם לא תהיה ברירה אחרת זאת תהיה הבחירה או הקרוסאובר. אבל אם יבוא מקביל יסכים להביא מזדה
או רכב דומה עם גיר רגיל יש מצב שאלך על זה גם אם המחיר יהיה קצת יותר גבוה.
היחידים שעוד מזמינים גיר ידני ברכב שאיננו מיני או סופר מיני, הם מורי נהיגה.
נסה לברר דרכם. (אגב, הרבה מאוד עברו לדאצ'יה).
הדרישות שלך לא מציאותיות.
רכב חדש, ידני, תא מטען גדול, משפחתי , פחות מ 100k,
אין רכב כזה. ואני מסופק אם תמצא כזה, גם ביבוא אישי.
אתה תאלץ לוותר במשהו. השאלה היא האם התקציב גמיש ? יש דברים שניתן לוותר ? כמו גיר ידני ?
Sent from my Nokia
כאמור, הרכב הנ"ל קיים והוא נקרא דאצ'יה דאסטר.
וכל הכבוד לשושני שמתעקש על ידני, כן ירבו.
אם אי פעם אני, אבא שלי, או כמה חבר'ה מחבריי הטובים נרכוש רכב חדש - נתעקש על ידני.
הבעיה שאנחנו קהל שמבין קצת מעל לממוצע ברכבים, וסופר כסף - מה ששולח אותנו לשוק המשומשות, והופך את רצונותינו ללא רלוונטיים עבור היבואנים.
קיבלתי מהמוסך אחת כזאת ליום אחד, לא יודע אם בכוונה או לא אבל זה נראה כמו משהוא שאלפא יבנו.
בתמונה יש שיכבת קרח על הצבע המהמם הזה, הבעיה של ה3 זה המחיר היקר אבל יש תמורה, הרכב לא רק נראה איכותי הוא גם מרגיש ככה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201122/a727a8c2f23351033a18fce1f067004a.jpg
מקריאה של מבחנים - נשמע שהם ויתרו לחלוטין על האופי הספורטיבי וההיגוי המושחז שהיו למאזדה 3 דור ראשון, ונורא חבל שכך.
מצד שני, מבחינת עיצוב - גם לי היא עושה אסוציאציות לאלפא. לדעתי זאת אחת ה"משפחתיות" הבודדות שעדיין מיוצרות ויכולות להיחשב "יפות".
אשמח לדעת מי היבואנים המקבילים של מזדה או כל יבואן שיסכים להביא רכב ידני.
תנסה את אלה:
https://automax.co.il/%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%99%D7%9C/%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94/
http://newcars.albar.co.il/index.aspx
עם אוטומקס דיברתי אין אפשרות וככה הם מאבדים עוד כמה לקוחות פוטנציאלים בשנה.
ל - ushopsmotors יש תעריפון לייבוא רכב חדיש
http://ushopsmotors.co.il/our-services/importing-new-vehicle/
TundraOG
23-11-2020, 16:32
יצא לי לדבר על זה עם המורה שלי לנהיגה האמת. הוא מלמד על סקודה אוקטביה דיזל ידנית עם ק"מ שמתקרב ל-170 אלף. שאלתי אותו אם הוא מתכוון להחליף, הוא הודה שאין ממש מבחר, ורוב המורים שכן מחליפים הולכים בלית ברירה על הדאצ'ה.
תרצו או לא, הגיר הידני נעלם מהשוק. לפחות ברכבים.למזלנו, באופנועים הגיר הידני חי ובועט, לפחות עד שה-DCT והחשמליים יהיו יותר נפוצים.
ל - ushopsmotors יש תעריפון לייבוא רכב חדיש
http://ushopsmotors.co.il/our-services/importing-new-vehicle/
תבדוק איתם כמה יעלה להביא סובארו קרוסטרק ידני מארה"ב... לך תדע, אולי עוד ישתלם.
סובארו אימפרזה סדאן, מנוע 2.0 עם גיר ידני - עולה בארה"ב כ-19 אלף דולר (מניח שזה לפני הנחות, לא יודע איך השוק שם עובד). שווה בדיקה.
אפשר לקבל הורדת מס של ~15K אם הרכב עם רמת זיהום 1-2, ועוד 2K אם יש בו מע' בטיחותיות מתקדמות -
https://www.hon.co.il/איך-לייבא-רכב-ביבוא-אישי-2019/
לא יודע אם הייתי מתעקש על בנזין, נראה לי שדיזל שומר על ערך במכירה יותר טוב (אולי אני טועה)
דיזל עלול להיות מודר בעתיד הקרוב ממרכזי הערים.
בחיפה התחילו, וירושלים בדרך.
לא הייתי הולך על דיזל (למרות שאלו רכבים הרבה יותר "נכונים" בעיני).
איזה גרוע..
זה לא אמור להיות לפי רמת זיהום? נגיד שהניקוד יהיה 5 ומטה או משהו? למי אכפת מה נשרף? אגב, איך אוכפים את זה בפועל?
עריכה:
https://www.sviva.gov.il/InfoServices/NewsAndEvents/MessageDoverAndNews/Pages/2019/01-Jan/low_emission_zone_haifa_step2.aspx
התוכנית הכוללת תוביל לירידת פליטות זיהום האוויר מתחבורה בחיפה ב-20%. עד כה, מגבלות התנועה חלו רק על רכבי דיזל מזהמים במשקל הגבוה מ-3.5 טון, וכעת הורחבו גם לרכבי הדיזל המסחריים מתחת לרף זה, כולל טנדרים. כלי-רכב פרטיים עם מנועי דיזל לא יושפעו מהמהלך.
https://infospot.co.il/n/New_sign
לפי התקנות לצמצום זיהום אוויר מ־2018, רכבי דיזל מזהמים מסומנים ברישיון הרכב כ"רכב מזהם" ומחויבים להדביק מדבקת סימון על השמשה. המדבקה מסייעת לפקחי העיריות לזהות כלי רכב מזהמים ולמנוע מהם כניסה לאזורים מופחתי פליטות. בעל רכב מזהם המעוניין להיכנס לאזור מופחת פליטות נדרש להתקין מסנן המפחית 98% מהפליטות.
נשמע שזה פחות רלוונטי לדיזלים חדשים
Dresdner
23-11-2020, 22:27
מקריאה של מבחנים - נשמע שהם ויתרו לחלוטין על האופי הספורטיבי וההיגוי המושחז שהיו למאזדה 3 דור ראשון, ונורא חבל שכך.
מצד שני, מבחינת עיצוב - גם לי היא עושה אסוציאציות לאלפא. לדעתי זאת אחת ה"משפחתיות" הבודדות שעדיין מיוצרות ויכולות להיחשב "יפות".
איך בוחן זוכר מה נהג לפני שנים אלה אם הביא למבחן מזדה ישנה? נהגתי על הדור הראשון והאחרון ואין מצב שאני זוכר מספיק כדי לעשות השוואה כזאת.
בכל אופן המזדה 3 החדשה מפתחת ציפיות בגלל המראה אבל צריך לזכור שזאת מכונית קומפקטית בקטגוריה אפורה וככזאת היא נמצאת בחוד של הקטגוריה הזאת, מבחינה ספורטיבית היא עדיפה על הגולף והמיני קאנטרימן שנסעתי גם בהם (לא כלכך מזמן ככה שאני יכול להשוות) ואני לא משווה לגרסאות "חמות" אלה בסגמנט הסטנדרטי.
היא נדבקת לכביש בלי דרמות וההיגוי לפי דעתי מאד מדוייק.
איך בוחן זוכר מה נהג לפני שנים אלה אם הביא למבחן מזדה ישנה? נהגתי על הדור הראשון והאחרון ואין מצב שאני זוכר מספיק כדי לעשות השוואה כזאת.
בכל אופן המזדה 3 החדשה מפתחת ציפיות בגלל המראה אבל צריך לזכור שזאת מכונית קומפקטית בקטגוריה אפורה וככזאת היא נמצאת בחוד של הקטגוריה הזאת, מבחינה ספורטיבית היא עדיפה על הגולף והמיני קאנטרימן שנסעתי גם בהם (לא כלכך מזמן ככה שאני יכול להשוות) ואני לא משווה לגרסאות "חמות" אלה בסגמנט הסטנדרטי.
היא נדבקת לכביש בלי דרמות וההיגוי לפי דעתי מאד מדוייק.
מודה שאני לא מבין את ההתלהבות ממאזדה 3. נהגתי על הגירסה הראשונה לא מעט וקצת על השניה. אוטו משפחתי בסיסי עם מתלים ומושב קשים למדי. אחלה מנוע אבל זה פשוט לא מעניין כי כל רכב משפחתי עולה לירושלים על 120. היה לי את ה 323 F שהיתה באמת זריזה וכיפית לנהיגה. כיום אני מעדיף בטוחות ומרווחות אבל מאז אפרכשד אישתי קובעת. עוד לא הבנתי מדוע להתעקש על ידני כי הפער בצריכת הדלק בנסיעות ארוכות בטלות בשישים.
מודה שאני לא מבין את ההתלהבות ממאזדה 3. נהגתי על הגירסה הראשונה לא מעט וקצת על השניה. אוטו משפחתי בסיסי עם מתלים ומושב קשים למדי. אחלה מנוע אבל זה פשוט לא מעניין כי כל רכב משפחתי עולה לירושלים על 120. היה לי את ה 323 F שהיתה באמת זריזה וכיפית לנהיגה. כיום אני מעדיף בטוחות ומרווחות אבל מאז אפרכשד אישתי קובעת. עוד לא הבנתי מדוע להתעקש על ידני כי הפער בצריכת הדלק בנסיעות ארוכות בטלות בשישים.
1. המזדה F323 הייתה "כבש בעור זאב" ואני מצטט את ירחוני הרכב של אז שקטלו אותה שור על ירך.
2. מטרת הגיר הידני היא לא רק ספורטיביות (כבודה במקומה מונח) או חיסכון אלה דווקא האהבה של הג'ינג'ית ושלי לגיר שמחייב התעסקות.
3. את הבאלנו קנינו חדשה מהסוכנות בחודש הראשון של שנת 2017 היום היא על כמעט 120000 ק"מ תעשו חשבון כמה הג'ינג'ית נוסעת.
4. מילה טובה הרכב מקבל טיפולי שוטפים בזמן וטרם הוחלף בה דבר כולל רפידות בלם שעדיין במצב מצוין. פעמים נורה ראשית קודן שנשבר
וזהו.
5. לא ניתן למצוא רכב ידני מעבר לדאסטר שעלול להימצא כלא מספיק לנסיעות בדד ארוכות של הג'ינג'ית בשעות לא שעות.
6. בארה"ב נמכרות בעיקר התיבות האוטומטיות קח שיבוא משם בעייתי משהו.
7. אני התייאשתי ורציתי לפנק אותה ברכב עם חבילת מולטימדיה משוכללת וסביבת נהג הנוחה ומפוארת, אולם היא לא מוותרת.
בעסה!
lokimonster
25-11-2020, 08:34
חבר שהפרוטה הייתה מצויה בכיס של אביו מכר את הVR6 שלו והחליף ל323F שחורה מהראשונות שנכנסו.
אבוי לגודל האכזבה שהייתה על פניו
יותר מהמבט שלי כשאני עולה על הNC ומסה לעקוף וורסיס.
וכעת לשאלה
האם יש את הזוקי קרוסאובר גם ידני?
חבר שהפרוטה הייתה מצויה בכיס של אביו מכר את הVR6 שלו והחליף ל323F שחורה מהראשונות שנכנסו.
אבוי לגודל האכזבה שהייתה על פניו
יותר מהמבט שלי כשאני עולה על הNC ומסה לעקוף וורסיס.
וכעת לשאלה
האם יש את הזוקי קרוסאובר גם ידני?
תהיה לי תשובה היום
lokimonster
25-11-2020, 08:57
יאללה אני במתח
כי כמו שאתה יודע וענת יודעת בחפץ חשוד אסור לגעת וגם לא להתלהב.
לך על זוקי ( למרות שחלק מהן הגיעו מהונגריה - הקרוסאובר היה מיוצר שם )
Dresdner
25-11-2020, 09:38
מודה שאני לא מבין את ההתלהבות ממאזדה 3. נהגתי על הגירסה הראשונה לא מעט וקצת על השניה. אוטו משפחתי בסיסי עם מתלים ומושב קשים למדי. אחלה מנוע אבל זה פשוט לא מעניין כי כל רכב משפחתי עולה לירושלים על 120. היה לי את ה 323 F שהיתה באמת זריזה וכיפית לנהיגה. כיום אני מעדיף בטוחות ומרווחות אבל מאז אפרכשד אישתי קובעת. עוד לא הבנתי מדוע להתעקש על ידני כי הפער בצריכת הדלק בנסיעות ארוכות בטלות בשישים.מתי תפסיקו לקרוא לרכבים קומפקטים רכב משפחתי? [emoji846]
אין התלהבות, זה עניין של איזה רכב הוא בין הטובים בקטגוריה הזאת.
המזדה 3 הדגם הנוכחי הוא נוח אם הרבה אלקטרוניקה וסביבת נהג נאה.
מבחוץ בכלל נראה מעולה ולכן רכב שצריך לשקול אם רוצים רכב קומפקטי .
lokimonster
25-11-2020, 10:22
מתי תפסיקו לקרוא לרכבים קומפקטים רכב משפחתי? [emoji846]
דרז
אימפלה בארה"ב זו משפחתית
מזדה 3 זו במקרה הטוב קומפקטית.
אני רק מזכיר שעד לא מזמן סובארו 1600DL אוטומט היה הרכב הנמכר ביותר כשהאמיצים רכשו GL אוטומט.
פיאט הייתה מכונית לתפרנים
אלפא הייתה רק למביני עניין
לנצ'יה הייתה לכאלו שלא ידעו במה הם הסתבכו
מיצובישי לנסר הייתה סובארו למתקדמים
איסוזו טרופר היה מקלט מס ותחליף לסונומה.
סטיישין רכב מגזרי ששייך ליושבי השטחים המשוחררים מרובי ילדים.
ילדים היו נוסעים בארגז של הטנדר סובארו וחוטפים סרטן הריאות מריח הגזים השרופים שם ( מנסיון אבא שלי היה מביא מהעבודה1800 4/4 אני חושב שהיה אפילו טורבו אבל אל תתפסו אותי במילה)
וזה לפני שיפורים כמו מדבקות J BL (או מה שזה היה) וריגר על פיאט (כן כן ריגר על פיאט ) אגזוז ניקל מפוצל וזנב של שועל על המראה.
בקיצור עולם המושגים הארצישראלי קצת אחר מאשר בעולם הרחב אבל אני מניח שאנו מישרים קו עם הזמן
יאללה אני במתח
כי כמו שאתה יודע וענת יודעת בחפץ חשוד אסור לגעת וגם לא להתלהב.
לך על זוקי ( למרות שחלק מהן הגיעו מהונגריה - הקרוסאובר היה מיוצר שם )
https://www.suzuki.co.il/content/%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95-suzuki-crossover-turbo
1. המזדה F323 הייתה "כבש בעור זאב" ואני מצטט את ירחוני הרכב של אז שקטלו אותה שור על ירך.
2. מטרת הגיר הידני היא לא רק ספורטיביות (כבודה במקומה מונח) או חיסכון אלה דווקא האהבה של הג'ינג'ית ושלי לגיר שמחייב התעסקות.
3. את הבאלנו קנינו חדשה מהסוכנות בחודש הראשון של שנת 2017 היום היא על כמעט 120000 ק"מ תעשו חשבון כמה הג'ינג'ית נוסעת.
4. מילה טובה הרכב מקבל טיפולי שוטפים בזמן וטרם הוחלף בה דבר כולל רפידות בלם שעדיין במצב מצוין. פעמים נורה ראשית קודן שנשבר
וזהו.
5. לא ניתן למצוא רכב ידני מעבר לדאסטר שעלול להימצא כלא מספיק לנסיעות בדד ארוכות של הג'ינג'ית בשעות לא שעות.
6. בארה"ב נמכרות בעיקר התיבות האוטומטיות קח שיבוא משם בעייתי משהו.
7. אני התייאשתי ורציתי לפנק אותה ברכב עם חבילת מולטימדיה משוכללת וסביבת נהג הנוחה ומפוארת, אולם היא לא מוותרת.
בעסה!
מתעקשים על ידני - כי ככה רכב צריך להיות! ומי שלא מסכים, בעיה שלו (ושלנו, כי נורא קשה למצוא משומשת מדגם מעניין עם גיר ידני).
לגבי ארה"ב - גם אני חשבתי כך, עד שחיפשתי באינטרנט...
תוכל לרכוש שם כחדשות:
סובארו XV ידנית (כ-22 אלף דולר)
סוברו אימפרזה ידנית (כ-19 אלף דולר)
מאזדה 3 האצ'בק עם מנוע 2.5!!! ידנית! ב-27 אלף דולר אמנם (מקביל ל-180 אלף שקל אצלינו, לדעתי)...
ג'יפ רנגלר רוביקון (קצר או ארוך)... נכון, אפשר גם בידני!
אז דווקא אצל האמריקאים, האופציות קיימות עבור אלה שאוהבים שלוש דוושות.
אצלינו, קנה מה שמציעים לך ותגיד תודה. אם תתנהג יפה, תקבל אותו בקצת פחות כסף מ-0 קילומטר.
אגב, שנה שעברה פיאט באו אצלינו ביציאה מדהימה: פיאט טיפו האצ'בק ידנית, מנוע 1.4 T-GET המוכר, המוכח והאמין מהג'ולייטה (בגרסת 120 כ"ס), ידני 6 הילוכים - רק ב-110 אלף שקל.
לא יודע כמה כאלה מכרו אם בכלל, אבל השנה הדגם כבר לא מוצע למכירה וירד מהאתר. חבל נורא.
lokimonster
25-11-2020, 11:28
מאז שפיאט הפכה לסובארו הם לא ממש מתאמצים.
600 ירושלמי
25-11-2020, 11:53
אני רק מזכיר שעד לא מזמן ...
מזמן, מאוד מזמן.
lokimonster
25-11-2020, 12:02
מזמן, מאוד מזמן.
אוי איך שהזמן רץ
רק אתמול הייתה לי אינוצ'נטי מודל 1984
בטח הרוב אפילו לא ידע מה זה.
מאז שפיאט הפכה לסובארו הם לא ממש מתאמצים.
לצערי הרב.
בבוא היום, כשאצטרך להחליף את ה-500L שלי - אין לי במה.
אני כל-כך אוהב את הפורמט הזה - מיניוואן קטן, מעוצב, עם גיר ידני ומכלולים פשוטים.
lokimonster
25-11-2020, 12:22
לצערי הרב.
בבוא היום, כשאצטרך להחליף את ה-500L שלי - אין לי במה.
אני כל-כך אוהב את הפורמט הזה - מיניוואן קטן, מעוצב, עם גיר ידני ומכלולים פשוטים.אני יודע על מה אתה מדבר
אני באותו הסרט.
ה1400 על ששת הילוכיה פשוט מהנה לרכיבה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201125/993641abc618f31d322742291f80e976.jpg
ביקור בסוכנות סוזוקי: "לא מייבאים רכבים עם גיר רגיל כבר למעלה משנה...
יש אחת היברדית שלא מתאימה לי....
ארה"ב 22000$ מעניין כמה על הכביש בארץ
JohnnyDough
25-11-2020, 12:48
אגב, שנה שעברה פיאט באו אצלינו ביציאה מדהימה: פיאט טיפו האצ'בק ידנית, מנוע 1.4 T-GET המוכר, המוכח והאמין מהג'ולייטה (בגרסת 120 כ"ס), ידני 6 הילוכים - רק ב-110 אלף שקל.
לא יודע כמה כאלה מכרו אם בכלל, אבל השנה הדגם כבר לא מוצע למכירה וירד מהאתר. חבל נורא.
2017... מכרו מספר קטן מאוד של מכוניות והפסיקו.
הייתי הראשון שהעלה אחת כזו על הכביש כאן (סוכנת הביטוח שלי כנראה קיללה אותי) וזו היתה המכונית שהחזקתי הכי פחות זמן... חלקית בגללי אבל גם לא מעט בגללה.
lokimonster
25-11-2020, 13:01
בגלל הסוכנת או בגלל הפיאט
Dresdner
25-11-2020, 13:38
דרז
אימפלה בארה"ב זו משפחתית
מזדה 3 זו במקרה הטוב קומפקטית.
אני רק מזכיר שעד לא מזמן סובארו 1600DL אוטומט היה הרכב הנמכר ביותר כשהאמיצים רכשו GL אוטומט.
פיאט הייתה מכונית לתפרנים
אלפא הייתה רק למביני עניין
לנצ'יה הייתה לכאלו שלא ידעו במה הם הסתבכו
מיצובישי לנסר הייתה סובארו למתקדמים
איסוזו טרופר היה מקלט מס ותחליף לסונומה.
סטיישין רכב מגזרי ששייך ליושבי השטחים המשוחררים מרובי ילדים.
ילדים היו נוסעים בארגז של הטנדר סובארו וחוטפים סרטן הריאות מריח הגזים השרופים שם ( מנסיון אבא שלי היה מביא מהעבודה1800 4/4 אני חושב שהיה אפילו טורבו אבל אל תתפסו אותי במילה)
וזה לפני שיפורים כמו מדבקות J BL (או מה שזה היה) וריגר על פיאט (כן כן ריגר על פיאט ) אגזוז ניקל מפוצל וזנב של שועל על המראה.
בקיצור עולם המושגים הארצישראלי קצת אחר מאשר בעולם הרחב אבל אני מניח שאנו מישרים קו עם הזמןזה מזכיר לי שקיבלתי Passat VW מהעבודה אז חברים בישראל אמרו "וואו קיבלת רכב מנהלים" [emoji3]
ביקור בסוכנות סוזוקי: "לא מייבאים רכבים עם גיר רגיל כבר למעלה משנה...
יש אחת היברדית שלא מתאימה לי....
ארה"ב 22000$ מעניין כמה על הכביש בארץ
אני מבין שאתה די נעול על יפנית, אבל מציע לך בכ"ז לנסות ולבדוק מה יש בסוכנות פיאט, ואולי לעשות איזה נסיעת מבחן על הטיפו. לא תאהב, תגיד שלא אהבת - כסף זה לא יעלה לך.
lokimonster
25-11-2020, 13:47
וזה סמוך למשרד שלך אז גם לא תצטרך להחתים כרטיס
JohnnyDough
25-11-2020, 14:09
בגלל הסוכנת או בגלל הפיאט
בגלל המכונית עצמה. היא היתה הרבה יותר מהנה על הנייר מאשר במציאות...
סוכנת הביטוח בסדר, היא רק היתה צריכה לעבוד קשה בשביל לנפק ביטוח לדגם של מכונית שלא מופיע במערכות השונות של חברות הביטוח.
lokimonster
25-11-2020, 14:21
פשטייס ( הבנתי ביידיש).
בגלל המכונית עצמה. היא היתה הרבה יותר מהנה על הנייר מאשר במציאות...
סוכנת הביטוח בסדר, היא רק היתה צריכה לעבוד קשה בשביל לנפק ביטוח לדגם של מכונית שלא מופיע במערכות השונות של חברות הביטוח.
הנתונוים אומרים הכל 95 כ"ס על משקל של 1200 נקי 0-100 11.5 שניות לא בייבי לוטוס...
הנתונוים אומרים הכל 95 כ"ס על משקל של 1200 נקי 0-100 11.5 שניות לא בייבי לוטוס...
אם כן, אנחנו לא מדברים על אותו דגם.
1.4 T-GET עם 120 כ"ס אמור לעשות 0-100 ב-9.9 שניות.
לדגם ללא הטורבו (אותו מנוע כמו הפיאט שלי - 1.4, 95 כ"ס) גם 12 שניות נשמע טוב מדי.
JohnnyDough
25-11-2020, 15:11
התכוונתי לדגם שקטקוב מתייחס אליו, ההאצ'בק TJET טורבו שכבר לא נמכר מספר שנים.
Dresdner
25-11-2020, 21:23
אפילו שפיאט יכולה להיות מהנה לנהיגה תמיד שאני נכנס לאחת יש הרגשה שהרכב נבנה מהחומרים הכי זולים שיש וזה קצת מרתיע.
מה שיותר מעצבן שהחומרים האלו נכנסו למותג ג'יפ שבבעלות פיאט.
כמה שרציתי את הרנגייד עם הפנלים הנפתחים בגג, בעצם בראש שלי הם כבר מכרו לי את הרכב ורק נשאר לעשות סיבוב קטן ולראות שהוא בסדר , ה170 כח סוס נעלמו כלא היו והפנים כלכך פשוט וספרטני כאילו צועק אני פיאט! כמה התבאסתי כי אין אף רכב שנראה כמו הרנגייד.
למי שלא יודע הרנגייד מיוצר באיטליה ע"י פיאט על הפלטפורמה של ה500L והמנועים של פיאט.
JohnnyDough
25-11-2020, 23:57
אפילו שפיאט יכולה להיות מהנה לנהיגה תמיד שאני נכנס לאחת יש הרגשה שהרכב נבנה מהחומרים הכי זולים שיש וזה קצת מרתיע.
מה שיותר מעצבן שהחומרים האלו נכנסו למותג ג'יפ שבבעלות פיאט.
כמה שרציתי את הרנגייד עם הפנלים הנפתחים בגג, בעצם בראש שלי הם כבר מכרו לי את הרכב ורק נשאר לעשות סיבוב קטן ולראות שהוא בסדר , ה170 כח סוס נעלמו כלא היו והפנים כלכך פשוט וספרטני כאילו צועק אני פיאט! כמה התבאסתי כי אין אף רכב שנראה כמו הרנגייד.
למי שלא יודע הרנגייד מיוצר באיטליה ע"י פיאט על הפלטפורמה של ה500L והמנועים של פיאט.
גם הטיפו יושבת על אותה פלטפורמה אבל לפחות במקרה שלה היא מרגישה זולה כי היא באמת זולה.
הדגמים הבאים כבר יהיו פיז'ו בתחפושת...
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/12/1981_Oldsmobile_Custom_Cruiser_%2827157417102%29.j pg/1280px-1981_Oldsmobile_Custom_Cruiser_%2827157417102%29.j pg
מתי תפסיקו לקרוא לרכבים קומפקטים רכב משפחתי? [emoji846]
מבחינת התצורה בארץ (כמעט) כל סדן היא משפחתית.
היתה לי אולדסמוביל קסטום קרוזר ווגון 85 שטיילה מחוף לחוף הלוך חזור. הרכב שהכי אהבתי אבר.
וילונות מאחור, כיסא אחורי יורד ויש מקום למזרון זוגי. קרוואן בלי הבלאגן.
600 ירושלמי
01-12-2020, 05:24
https://carsforum.co.il/topic/685833-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%92%D7%A2%D7%92%D7%95%D7%A2-%D7%9C%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%95-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%A0%D7%A9%D7%90%D7%A8%D7%95-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%96%D7%95/page/2/?tab=comments#comment-6147045
https://www.ynet.co.il/wheels/magazine/article/BkDHAiXiP?utm_source=Taboola_internal&utm_medium=organic
https://besttv232-ynet-images1-prod.cdn.it.best-tv.com/picserver5/crop_images/2020/12/01/BylvaX2XsD/BylvaX2XsD_174_0_1279_719_0_x-large.jpg
lokimonster
02-12-2020, 13:49
אולי יפה אבל קצת פחות אופה
תחליף ראוי למדבקות לחץ של ריגר על סובארו קופה.
שושני, אם הרעיון עדיין יושב אצלך בראש...
https://www.yad2.co.il/s/c/00bop7l0
ואפילו עונדה. זה כמעט אופנוע.
נשמע נחמד, אבל כרגע בגלל המצב אני שם על הולד את כל התכנונים בעוד כמה חודשים נהיה חכמים יותר. תודה!
דיברתי היום עם סוכנות הונדה, לא מייבאים יותר את דגם ה-1000 מה שאומר שתהיה בעיית חלקים כיוון שמדובר במנוע שונה מאד.
אין להם גם שום רכב ידני שמגיע לארץ.
לא כל כך מתחשק לי להיכנס להרפתקה כזאת עם רכב שמשמש את הג'ינג'ית יום יום בק"מ גבוה יחסית.
דיברתי היום עם סוכנות הונדה, לא מייבאים יותר את דגם ה-1000 מה שאומר שתהיה בעיית חלקים כיוון שמדובר במנוע שונה מאד.
אין להם גם שום רכב ידני שמגיע לארץ.
לא כל כך מתחשק לי להיכנס להרפתקה כזאת עם רכב שמשמש את הג'ינג'ית יום יום בק"מ גבוה יחסית.
גילוי נאות עובד באחת מחברות הבת של הונדה. גם אם היית הולך על הרכב לא הייתי מציע לך לקחת אותו בגרסת הליטר,בגרסת ה 1.5 הרכב מאד מומלץ.
גילוי נאות עובד באחת מחברות הבת של הונדה. גם אם היית הולך על הרכב לא הייתי מציע לך לקחת אותו בגרסת הליטר,בגרסת ה 1.5 הרכב מאד מומלץ.
אתה מכיר את המחיר שלו בגרסת ה-1.5.....
אתה מכיר את המחיר שלו בגרסת ה-1.5.....
145900 כולל מע"מ אם תרצה חדש דבר איתי :biggrin:
ידני?
הפור נפל-עשן לבן אופף את ירושלים ואמש הועבר תשלום ראשון לרכב הידני האחרון. החלטתי להיות פקק שעם על מים סוערים
וללכת אם החלטת הג'ינג'ית בלי להתערב בכלום. החתן: דאסטר 4X4 כתום ג'ינג'י תואם.
לזכותי יאמר שההחלטה ללכת על דגם ה-4X4 הייתה שלי כיוון שלהערכתי הג'יפים הידניים מתקבלים ביותר הבנה מרכב אוטומט
וכשיבוא יומו וכל כלב בא יומו, יהיה יותר קל למכירה.
הדאסטרים מסתבר נחטפים כמו לחמניות טריות וכמעט פספסנו את האחרון בנתונים שרצינו, כתום, חליפת מיגון שטח מלאה של
רסטה, מרמי חלונות מרחבי כנפיים ומגני דלתות. ההספקה בקרוב מאד.
ולכן בשבוע הבא הסוזוקי בלאנו 2017 שלי יוצאת למכירה, קודם לחברים משפחה ואח"כ לציבור הרחב.
143000 ק"מ.
חבילת אבזור מלאה כפי שבאה מהיצרן - הכל תקין.
4 צמיגי גודייר במצב מצוין.
קלאצ' חדש הוחלף במוסך המרכזי.
הרכב טופל על פי כל הוראות היצרן במוסך סוזוקי י-ם.
הרכב ללא תאונות אבל פגוש אחורי הוחלף בגלל ששכן שבר לי אותו בחניה.
ישנם מספר שריטות ומכות חניה בגלל שכנים גרועים.
הרכב אמין בצורה מטורפת וללא בעיות מוכרות.
הזוכה יבצע בדיקה תקינות בכל מקום שיבחר.
מחיר אתם שואלים-נסתדר אני לא אהיה עשיר, אתם לא עניים מהעסקה בטווח המחירון ההגיוני.
הרכב חסכוני ומהנה לנהיגה ומאד מפנק.
דברו איתי.
הפור נפל-עשן לבן אופף את ירושלים ואמש הועבר תשלום ראשון לרכב הידני האחרון. החלטתי להיות פקק שעם על מים סוערים
וללכת אם החלטת הג'ינג'ית בלי להתערב בכלום. החתן: דאסטר 4X4 כתום ג'ינג'י תואם.
לזכותי יאמר שההחלטה ללכת על דגם ה-4X4 הייתה שלי כיוון שלהערכתי הג'יפים הידניים מתקבלים ביותר הבנה מרכב אוטומט
וכשיבוא יומו וכל כלב בא יומו, יהיה יותר קל למכירה.
הדאסטרים מסתבר נחטפים כמו לחמניות טריות וכמעט פספסנו את האחרון בנתונים שרצינו, כתום, חליפת מיגון שטח מלאה של
רסטה, מרמי חלונות מרחבי כנפיים ומגני דלתות. ההספקה בקרוב מאד.
ולכן בשבוע הבא הסוזוקי בלאנו 2017 שלי יוצאת למכירה, קודם לחברים משפחה ואח"כ לציבור הרחב.
143000 ק"מ.
חבילת אבזור מלאה כפי שבאה מהיצרן - הכל תקין.
4 צמיגי גודייר במצב מצוין.
קלאצ' חדש הוחלף במוסך המרכזי.
הרכב טופל על פי כל הוראות היצרן במוסך סוזוקי י-ם.
הרכב ללא תאונות אבל פגוש אחורי הוחלף בגלל ששכן שבר לי אותו בחניה.
ישנם מספר שריטות ומכות חניה בגלל שכנים גרועים.
הרכב אמין בצורה מטורפת וללא בעיות מוכרות.
הזוכה יבצע בדיקה תקינות בכל מקום שיבחר.
מחיר אתם שואלים-נסתדר אני לא אהיה עשיר, אתם לא עניים מהעסקה בטווח המחירון ההגיוני.
הרכב חסכוני ומהנה לנהיגה ומאד מפנק.
דברו איתי.
מזל טוב!
הדאסטר חדש או משומש? בנזין או דיזל?
אבא שלי לא מזמן החליף את הלוגאן הותיקה שהלכה בתאונה שלא באשמתו עם 299600 ק"מ על השעון בדאסטר דיזל, כתומה 4X4 שנת 2019.
בינתיים הוא די מרוצה (פרט לעובדה שאחרי הלוגאן 7 מקומות, הדאסטר מרגישה קטנה מדי).
מזל טוב!
הדאסטר חדש או משומש? בנזין או דיזל?
אבא שלי לא מזמן החליף את הלוגאן הותיקה שהלכה בתאונה שלא באשמתו עם 299600 ק"מ על השעון בדאסטר דיזל, כתומה 4X4 שנת 2019.
בינתיים הוא די מרוצה (פרט לעובדה שאחרי הלוגאן 7 מקומות, הדאסטר מרגישה קטנה מדי).
חדשה בנזין 131 כ"ס
חדשה בנזין 131 כ"ס
על פניו, מנוע ה-1332 סמ"ק החדש אינו סובל כלל מהבעיות שהיו במנוע 1200 טורבו הישן של רנו-ניסאן.
כך שרוב הסיכויים, שהרכב יהיה אמין לטווח הקצר-בינוני.
JohnnyDough
25-09-2021, 15:35
עשיתי עליו נסיעת מבחן לפני שנה וחצי. המנוע מודרני לחלוטין (כמצופה ממנוע חדש שפותח בשת"פ עם מרצדס) ולמעט הגה מנותק להחריד, הרכב מרגיש מצוין על הכביש.
בטיחותית הוא כנראה לא עולה על הבלנו...
lokimonster
25-09-2021, 16:34
תתחדשו ותהנו.
הסוזוקי הלכה לדרך חדשה 144K ק"מ
130K ק"מ הוחלף קלאצ'.
5 צמיגים GOOD-YEAR צמיג אחד נקרע בגלל נהיגה לא זהירה.
סט רפידות בלם קדמי.
2 סטים מגבים.
וזהו!
0 רג'קטים בבדיקה למעט מעיכות חנייה ובלאי טבעי.
אני יודע שאתגעגע
מחר עידן הדאסטר 4X4 נקווה שתהיה טובה לפחות כמוה.
נמכרה מחירון!
YaronNahum
08-10-2021, 19:16
תתחדשו
Sent from my Nokia
מברוק.
אופנוע שטח, רכב שטח....מבין שהשלב הבא אוהל 5 חדרים עם פאנל סולארי ועדר עיזים :)
הרחב בבקשה בעניין העיזים
https://dazedimg-dazedgroup.netdna-ssl.com/1080/azure/dazed-prod/1250/5/1255688.jpg
lokimonster
09-10-2021, 09:56
הרחב בבקשה בעניין העיזים
https://dazedimg-dazedgroup.netdna-ssl.com/1080/azure/dazed-prod/1250/5/1255688.jpg
הוא התכוון לזה
https://youtu.be/uhI0Mby0KHU
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft