התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש אופנוע דו"ש זול ואמין, רישיון A1

Ecoman
03-12-2020, 07:36
שלום<br>
איזה אופנוע מומלץ עבורי?<br>
מחפש כלי אמין וזול לתחזוקה, רישיון A1. אם אפשר להישאר באזור 8,000 ₪ זה יעזור לי מאוד. התפקיד העיקרי של הכלי זה לנייד אותי בקטנה על שבילי כורכר + נסיעה בינעירונית אחת לשבוע. לא חשובה לי פוזה, רק טיפולים זולים ואמינות.<br>
יש לי ניסיון של כמה שנים על קטנועים שונים.<br>
חשוב לי לדעת מה צפי עלות טיפולים שנתית להמלצה שאקבל.

KKatkov
03-12-2020, 15:15
שלום<br>
איזה אופנוע מומלץ עבורי?<br>
מחפש כלי אמין וזול לתחזוקה, רישיון A1. אם אפשר להישאר באזור 8,000 ₪ זה יעזור לי מאוד. התפקיד העיקרי של הכלי זה לנייד אותי בקטנה על שבילי כורכר + נסיעה בינעירונית אחת לשבוע. לא חשובה לי פוזה, רק טיפולים זולים ואמינות.<br>
יש לי ניסיון של כמה שנים על קטנועים שונים.<br>
חשוב לי לדעת מה צפי עלות טיפולים שנתית להמלצה שאקבל.

בתקציב שלך לא סביר שתמצא משהו ראוי למאכל אדם.
הכי קרוב למה שאתה מבקש - זה הונדה CRF250L משומש, וגם כאן תצטרך למתוח את התקציב לכיוון ה-12-13.
עלויות אחזקה שנתיות של כלי כזה לא גבוהות בבסיסן, אבל משום שמדובר בכלי ישן ועייף - יהיו לך בלת"מים, ואת עלותם לא ניתן לחזות מראש.

אולי יתמזל מזלך למצוא WR250R 08-09 או DRZ400S 01-09 במחיר דומה, אבל סביר להניח שמצבם המכאני יהיה לא משהו, בלשון המעטה.

עריכה:
כשאני חושב על זה, הדרישות שלך בתחום השטח אלה שבילים בלבד. בהנחה ואתה אכן מתכוון לשבילים מהודקים, ולא שבילי ג'יפים מסולעים - תוכל לחפש KLE500. ב-8 כנראה שתמצא רק אופנועים משנתונים ישנים מאוד (2001 ומטה), אבל אם תעלה את התקציב ל-12 תוכל כנראה למצוא אופנוע מעט חדש יותר, עם פחות ידיים וקילומטרים.

TundraOG
03-12-2020, 17:48
בתקציב שלך לא סביר שתמצא משהו ראוי למאכל אדם.
הכי קרוב למה שאתה מבקש - זה הונדה CRF250L משומש, וגם כאן תצטרך למתוח את התקציב לכיוון ה-12-13.
עלויות אחזקה שנתיות של כלי כזה לא גבוהות בבסיסן, אבל משום שמדובר בכלי ישן ועייף - יהיו לך בלת"מים, ואת עלותם לא ניתן לחזות מראש.

אולי יתמזל מזלך למצוא WR250R 08-09 או DRZ400S 01-09 במחיר דומה, אבל סביר להניח שמצבם המכאני יהיה לא משהו, בלשון המעטה.

עריכה:
כשאני חושב על זה, הדרישות שלך בתחום השטח אלה שבילים בלבד. בהנחה ואתה אכן מתכוון לשבילים מהודקים, ולא שבילי ג'יפים מסולעים - תוכל לחפש KLE500. ב-8 כנראה שתמצא רק אופנועים משנתונים ישנים מאוד (2001 ומטה), אבל אם תעלה את התקציב ל-12 תוכל כנראה למצוא אופנוע מעט חדש יותר, עם פחות ידיים וקילומטרים.

בתקציב של 10-12 הוא יכול גם למצוא KLX250 במצב טוב, יש מציאות. בשביל שבילים ובין עירוני מזדמן אני חושב שיהיה בסדר.

zx2r
03-12-2020, 18:23
פות"ש - אם אתה מחפש הרפתקאות, תוכל למצוא מספר מועט של כלים ישנים שיעמדו בתקציב (כולל DR600 שכנראה אספנות)... אם אתה רוצה ראש שקט נסה לחסוך עוד קצת בהתאם להמלצות מעל, אל תשכח שביטוח חובה של כלים מעל 250 סמ"ק יקר יותר מעד 250.

TundraOG
03-12-2020, 18:51
מהנסיון שלי ושל עוד חברים פה בפורום עם כלים ישנים, עדיף שיחסוך מעצמו את כאב הראש וילך על ה-250 החדש יותר.
אחרת הוא יכול בקלות למצוא את עצמו משקיע באופנוע באותו סכום שהוא קנה אותו בו.

NAOR2207
03-12-2020, 19:38
אני שוקל אם להציע לך את הנבלה שלי (XT600)
חסרונות -
טסט כל חצי שנה עד לאספנות
צריך לסדר את הרישיונות ל A1

ייתרונות -
מי שמכיר יודע :)