צפייה בגרסה מלאה : ב-8 לינואר 2021 תאגידי ההייטק החלו בטיהור השיח הפוליטי הגדול
ממה שאני יודע טוויטר חסמו את החשבון של טראמפ, פייסבוק ואתר Reddit הסירו קבוצות גדולות של אנשי ימין- לא קיצוני ולא נעליים.
אפל וגוגל הסירו מחנויות האפליקציה שלהם את Parler - התשובה לפייסבוק בכל הקשור לצנזורה.
בחשבון הטוויטר שלי חלה ירידה של עשרות אחוזים במימד החשיפה במהלך קמפיין הבחירות האחרונות. חשבונות נוספים מעידים על הסרת עוקבים מאסיבית וירידה בחשיפה. צריך לזכור שיש בפייסבוק ורדיט חשבונות וקבוצות שמזוהים כתומכי טרור, מפיצי אנטישמיות ומסיתים לאלימות נגד יהודים, לבנים במשך שנים ארוכות שלא נחסמו מעולם.
מעבר לכך, גוגל ויוטיוב (מנוע החיפוש השני בגודלו כיום) למיטב הבנתי המקצועית, מתעדפות ידיעות בעל תועלת ליברלית יותר מעשור.
לדוגמא, במהלך הבחירות ועדיין קשה היה למצוא אזכורים שליליים על פרשת משפחת ביידן * למרות שהיו אלפי ציוצים וידיעות גם מצד בכירים בממשל ודמויות ציבוריות בנושא. טוויטר סגרה את החשבון של הניו-יורק פוסט (העיתון הרביעי בגודלו בארה"ב) שצייץ על הפרשה למשך שבועות - בתקופת הבחירות.
עכשיו מעבר לעניין של שמאל ימין שלא מעניין אותי לדון בו למרות שהוא הבסיס- קרה כאן משהו. נפל דבר.
יש כאן התאגדות מתואמת של תאגידים מנופוליסטים שהציעו למכירה מניות לכל דיכפין ואפשרו לכל איש "ימין" להירשם ולקבל על הראש את התעמולה החד צדדית שמטרתה חסימת חופש הביטוי למי שמזוהה כ"לא שמאל" - או "לא דמוקרטי" באמריקאית. פחות מעשרה אנשים שמנהלים חברות שפועלות תחת מטריית חשאיות של "חוק השב"כ האמריקאי" (שמגן עליהם מתביעות) מחליטים עבור מאות מליוני משתמשים מה ראוי להגיד ומה צריך להישמע וביום השחור הזה- גם למי מותר להשמיע דיעות.
בלי מליצות וחפירות אני חושש שאת התאריך הזה, עוד נזכור בעתיד.
יום שחור לחובבי החופש.
* נתפסו שלושה כונני הארדיסק של הבן (מכור לסמים, לא נגמל) שהכילו מלבד פורנוגרפיה עדויות מצולמות, אימיילים ומסרונים שמהם עולה שהמשפחה היתה מעורבת בעסקים עם אקראינה, רוסיה וסין- כולל ג'ו, בזמן שכיהן בתפקידו. בזמן שכיהן בתפקידו וגם אחרי פעל לטובת הממשלים. רודי ג'וליאיני מחזיק בהעתק של החומר ומספר על כך בהרחבה בערוץ היוטיוב המייגע שלו. ה FBI הודה בלחץ שהחומר בידיו אך לא פרסם את הידיעה מיוזמתו במהלך קמפיין הבחירות. נציג אישר שחוקרים הלבנת הון. על בגידה (שירות מדינה זרה בתפקיד ציבורי) לא דובר שם. אך זה מה שעולה מהחומר.
Dresdner
09-01-2021, 21:25
שחכת גם שפייס בוק עכשיו מאחדת את המידע מוואטס אפ ומי שלא יסכים לא יוכל להשתמש בוואטס אפ, מה יעשו עם זה לא יודע אבל טוב זה לא.
שלוחצים עשרות מיליוני אזרחים לקיר משהוא רע יכול לקרות, יש מצב שמה שקרה בקפיטול זאת רק יריית פתיחה, הדמוקרטים עומדים לשנות את ההחוקים ובזה להבטיח שילטונם ל30 שנה הבאות וזה ע"י נתינת אזרחות לכל המהגרים הלא חוקיים,מהלך כזה לא יעבור בשתיקה ועלול לפתוח מלחמת אזרחים, במפתיע למרות שמכרו לנו שתומכי טראמפ פרימיטיבים הם גילו בקיץ איפוק מול אנטיפה וBLM אבל זה עומד להסתיים.
פעם לא הבנתי למה האמריקאים צריכים נשק, וקולגה אמריקאי אמר לי בשביל היום שהממשל התהפך עלינו, בזמנו זה היה נראה לי מטורף ומנותק מהמציאות אבל היום זה נראה קרוב מתמיד
תקשורת חופשית תתן הרגשה שהדמוקרטיה לא נעלמה
המצב מאד עצוב ומקומם, השמאל והימין צריכים להתאחד למול הרוע הזה בכל מדינה.
השמאל במשפחה שלי אינטלגנטי ומשכיל ועדיין סובל מכל הסמפטומים של כת רל"ב. לדעתם מדובר במהלך לגיטימי כי טרמאפ הסית את האנשים. אף אחד מהם לא ראה את הנאום המלא של טראמפ או את הוידיאו מהמקום והם יודעים בטוחים ואטומים כמו מאמינים בולשביקים. מהמשמאל לא תצמח ישועה. תאמין לי, אני חי ביניהם כמו צמח בר.
-הבעיה שגם רוב הימנים (החושבים) מניחים שמדובר בהגזמה ולא קרה שום דבר משמעותי. לכן אני חושב שהר הגעש עומד לצבור עוד הרבה שיט לפני שתהייה התפרצות -אם בכלל יהיה אפשר להתפרץ...כי האח הגדול כיום גרוע פי 100 מהסיוט של אורוול.
Dresdner
09-01-2021, 21:59
לא יאומן, PARLER הורדה מגוגל סטור נכון לעכשיו, המתחרה לפייס בוק הורדה כדי להבטיח מונופול לפייס בוק על תוכן חברתי.
תחילת הGREAT RESET?
במשפט השני בהודעה הפותחת כתבתי ואני מצטט:
"אפל וגוגל הסירו מחנויות האפליקציה שלהם את Parler...."
זה לא הגרייט, זה רק התשתית וההכנה לחיבור- חיבור שלא יוסר לעולם.
לא יאומן, PARLER הורדה מגוגל סטור נכון לעכשיו
אז? שניהם חברות פרטיות, הן חייבות לך משהו? אתה מבין שאפשר לפרסם דעות או להריץ רשת חברתית בלי אפליקציה בכלל?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dresdner
09-01-2021, 22:58
במשפט השני בהודעה הפותחת כתבתי ואני מצטט:
"אפל וגוגל הסירו מחנויות האפליקציה שלהם את Parler...."
זה לא הגרייט, זה רק התשתית וההכנה לחיבור- חיבור שלא יוסר לעולם.
לא האמנתי לך :)
אז? שניהם חברות פרטיות, הן חייבות לך משהו? אתה מבין שאפשר לפרסם דעות או להריץ רשת חברתית בלי אפליקציה בכלל?
Sent from my iPhone using Tapatalk
פרטיות? לא ממש, נסחרות בבורסה ויש להם board of directors פארלר היא חברה מתחרה ואם יוכלו להוכיח שפייסבוק עשתה יד אחת עם גוגל כדי להעיף מתחרה אז הם בבעיה.
יש כאן סוג של מונפול שמתפתח שיש מאחוריו אג'נדה פוליטית, לא סתם מדברים כבר הרבה זמן על פירוק החברות האלו לכמה חברות קטנות וזה נעשה בעבר כי כי גם בשוק חופשי יש חוקים.
ברמת העיקרון אם אפל, גוגל, ופייסבוק על גרורותיה עושות יד אחת אין אף דרך כמעט לגורם אחר להתחרות נגדם, מכיר את זה שאתה מתלונן על ראש הממשלה ואז איזה חכמולוג אומר לך אז תרוץ אתה לכנסת? אז במקרה הזה אין את האופציה הזאת כי מישהוא דאג לחסום את זה בפניך.
NAOR2207
10-01-2021, 00:52
רק אל תגיד לי שקיו אמנון זה המשיח
אין ימין שמאל והכתום הוא זרוע של הקבאל בוא לא נתבלבל
אני נביא מתלמד, מחוייב להתמקד בחומר הגלם המקורי ולא בפרשנויות של האנון ולא בגימטריה של האמנון -ואת זה כותב אחד הראשונים ששיחק עם הצופן התנכ"י אי שם ב 2001, כן?
אתה חייב לבוא לדרינק.
NAOR2207
10-01-2021, 06:32
פעם בראיון עבודה למוסד המראיין התגאה (התרברב) על תפקיד הפייסוש באביב הערבי והופ הקנים מופנים אלינו בפעם האלף
(פעם זה היה בואש ומכתזית)
https://www.youtube.com/watch?v=FRRtzq-kQZ8
אין לי טוויטר ולא פייסוש. אומרים שווצפ מוצפן אבל מה זה שווה אם זה עובר דרך שרתים של פייסוש?
אגב ביידן גייט זה כלום לעומת פיצה גייט
(שני המשפטים האחרונים הם השערה/הנחה שלי ללא ביסוס)
כבר שנה שהקורטיזול בשמיים יאללה כוכב יעקב דרך, דרכת אודרוב למה עינוי הדין הזה?
https://www.facebook.com/groups/655547685264651
lokimonster
10-01-2021, 11:02
ננעל!
סתאאאאם
8883
NAOR2207
10-01-2021, 11:10
לוקי יא באנדיט תיזהר
בעניין הקנים שמופנים אלינו הדור שלנו שירת בצבא וזה וואחד טראומה לראות מישהו עם מדים (שלנו) ונשק מופנה כלפינו כאילו אנחנו האויב
(עוד באפריל עם מחסומים בשוקה תקווה)
https://www.ynet.co.il/news/article/HyZKEFwAv
ישראל חולה במחלה אוטואימיונית
lokimonster
10-01-2021, 11:32
צ'מע
לוקי פחות מאמין בקשר שבין חיסון הקורונה והקורונה בכלל לבין מזימה כלל עולמית.
לוקי יכול להעיד שחבר שלנו שלדעת לוקי אתה הכרת מת באופן לא רשמי כתוצאה מהקורונה - היו מחלות רקע אבל מה שהרג אותו זו ההדבקות בקורונה ממנה הוא יצא מוזלמן.
מאחר ואני מכיר את הרופאים שטיפלו בו והוא עצמו עובד הדסה אז אני בטוח שהקורונה לא פיקציה.
מקסימום הניתן לדון במי פיתח למה וכו\.
החיסון טוב אצלי מאוחר מדי חוסנתי במנה ראשונה לבנתיים הכל רגיל.
אני בהחלט מבין את משמעות הסגר וגם מבין את התכלית שלו.
מה שאני לא מבין או מקבל זה את ההחרגות - מפגינים בתי כנסת ישיבות מקווה ושאר החרגות שהן לא נכונות ומהוות עוול לאלפי העצמאים והשכירים שנפגעים ממנו.
לו לא היו כל ההחרגות הללו אני בהחלט חושב שהיה צריך לערב כל גורם שהוא לכפות את הסגר כולל הצבא וכן לכפות חיסונים על האוכלוסיה ( לא נכנס כרגע אם הם מוכחים או לא ויתכן שיש מקום להמתין כדי לראות את מבחן התוצאה).
מאחר וזה לא המצב והסגר בפורמט הנוכחי הוא פארסה עצובה אז אכן אין שום סיבה לערב את הצבא בנושא ואני מסכים איתך בנושא אבל מסיבות קצת אחרות.
אגב בתמונה למעלה זה פופקורן סאטן שמת על מזבח החופש להבריח וויסקי ( מונשיין).
סוג של גיבור אמריקני אשלח צרופה בהמשך.
NAOR2207
10-01-2021, 11:41
שמעתי
אני מניח ש"להיות עם חופשי" זה שונה בייני ווא ביינאק וחבל אנחנו צריכים להתאחד
אם זה ינחם אותך אני עדיין מזמין את מי שבא לו להתעטש עלי כוללה מין אללה (אמר אברם)
lokimonster
10-01-2021, 11:50
שמעתי
אני מניח ש"להיות עם חופשי" זה שונה בייני ווא ביינאק וחבל אנחנו צריכים להתאחד
אם זה ינחם אותך אני עדיין מזמין את מי שבא לו להתעטש עלי כוללה מין אללה (אמר אברם)
חופשי זה לגמרי לבד.
אבל אנחנו חיים בחברה
וככזאת אין לנו חופש אמיתי ולא יהיה.
אנו נהיה תמיד כפופים למגבלות ונאלץ להיות ערבים אחד לשני בפורמט כזה או אחר בכל תחומי חיינו.
זו המהות של חברה.
ואכן עדיף להיות בראש הפירמידה שם ככל הנראה יש יותר חופש מאשר בתחתית.
NAOR2207
10-01-2021, 11:58
איש יקר
בעיתות צוקה מאד נהיניתי מהסוכר בעוגה ובקפה במצדה
וגם כשהיה לי פנצ'ר סיפקת כרית אתה אחלה ווינג מן
אבל לא תצליח לשכנע אותי שאם אתה שם מסיכה ואני לא - אני מזיק לך
כנ"ל לגבי חיסונים התחסנת ואני לא - איך אני מזיק לך איך ????
רוצה לחסום אותי כמו חברך עם הקת בקרסול תפאדל לעונג הוא לי יש אמת שחייבת להאמר
אתה לא פוגע בי ןלא באף אחד. הכל בסדר.
בדיוק כמו שהחרדים לא באמת פוגעים באף אחד בכך שהם לא משתתפים בנטל הכלכלה, או הצבא.
בכל חברה יש את הפועלים השחורים שנושאים את העריצים מחד, והפרזיטים מאידך. זוהי דרכו של עולם.
אגב, מהצד השני אני בטוח שהם בטוחים, בדיוק כמוני, שהם נושאים את העול שלי על כך שאני כופר (כן, כופר. לא גדול בתורה, אך גם לא בור מוחלט. נקרא לזה, חצי בור).
הכל טוב. עניין של אמונה ופרספקטיבה. זה לא ישכנע את חברו ולהיפך.
NAOR2207
10-01-2021, 12:19
כן ואתה נושא אותי
https://www.youtube.com/watch?v=Jl5vi9ir49g
איבקי עלייכי בקה
או ההיפך. אם החיסון יפיל אותי אתה תהיה בין השורדים שירימו אותנו.
ואם לא,
הרי במילא הכל ניסוי שלב 4 של פייזר. צריך גם קבוצת ביקורת, לא?
(תכלס אין שום צורך לחסן 100 אחוז מהאוכלוסיה כדי למגר מחלה).
lokimonster
10-01-2021, 12:41
איש יקר
בעיתות צוקה מאד נהיניתי מהסוכר בעוגה ובקפה במצדה
וגם כשהיה לי פנצ'ר סיפקת כרית אתה אחלה ווינג מן
אבל לא תצליח לשכנע אותי שאם אתה שם מסיכה ואני לא - אני מזיק לך
כנ"ל לגבי חיסונים התחסנת ואני לא - איך אני מזיק לך איך ????
רוצה לחסום אותי כמו חברך עם הקת בקרסול תפאדל לעונג הוא לי יש אמת שחייבת להאמר
לא חסמתי אותך כשהגיע לך למה שאחסום אותך כעת על הבעת דעתך?
את זה אני משאיר לנפיחה בפרצוף ( פייספוק למי שלא הבין).
אני לא מנסה לשכנע אותך אני רק מביע דעה.
אני לא יודע אם המסיכה אכן מהווה מגן אבסולוטי אני מניח שבמידה מסויומת היא כן.
מה שאני כן בטוח בו זה בידוד שהוא בהחלט מונע הדבקה.
לראייה אני עברתי לקניות מקוונות באינטרטנט ( שאגב באופן מפליא סופר סל עומד יפה במשימה והסחורה באמת יפה - חשבתי שידחפו את כל הבררה ) ויעידו הכנופייה הירושלמית ( למרות שיש טוענים שזה באשמת הננסי) אני פחות יוצא לאוויר העולם.
NAOR2207
10-01-2021, 12:56
סליחה חברים עודף אלכוגול סתם נעמדתי על הרגלים האחוריות
יפול מצידך אלף ורבבה מימינך וזה... אחלה יום אביבי קבלו חיבוקים
בתור פורץ סגרים ועוקף מחסומים אין לי שום עמדה לגבי החיסון כי אני לא יודע. אני לא יכול לדעת כי אין לי המידע הגולמי המלא ולא את ההכשרה הנדרשת.
ללא עמדה משמעו, נייטרלי לחלוטין. אומרים לי להתחסן- אני מתחסן. לא אומרים, לא מתחסן. ככה פשוט.
האם אני מסוגל לגבש עמדה ממקום יותר טוב?
לא יודע מה נדרש כדי להגיע למקום שבו אדע בוודאות מלאה שההחלטה להתחסן או לא, נכונה לי. משער שמדובר בשנה לפחות של לימוד מאסיבי וגם אז מי יגיש לי את המידע הגולמי ולמה...
ובקיצור אני לא פאסיבי כנוע ונוח למניפולציות מטבעי, רק מקבל את העובדה שאני לא יכול לדעת הכל, כל הזמן. לכן אני נאלץ בזמן הזה להסתמך על מומחים והרשויות.
----------------------------------------------------------------------------------
אחרי שדיברנו על החיסונים אני רוצה לחזור לעניין שלשמו התכנסנו בשרשור- חופש הביטוי.
הנחות היסוד:
א. התבצע מהלך מתואם מצד ענקיות האינטרנט לחסימת חופש הביטוי של מי שחושב אחרת כולל חסימת קבוצות וחסימת Parler (היום אמזון הודיעה שתפסיק לספק שירות ענן לרשת)
ב. רשת CNN פנתה לספקית תשתית הכבלים הגדולה בבקשה להפסיק לחבר את רשת FOX.
ג. רשתות השידור הגדולות שם וכאן מסתירות מידע, מסלפות מידע, מגזימות, מוטות ועושות הכל למען אג'נדה פוליטית ברורה.
ד. רשתות חברתיות (מסתתרות מאחורי חקיקת חירום) ומבצעות חסימות של קבוצות בפייסבוק, Reddit ועוד.
ה. הרשתות חברתיות יוטיוב, פייסבוק, טוויטר סוגרות חשבונות של משתמשים מזוהים כ"לא שמאל"
ו. הרשתות מפחיתות את החשיפה והעוקבים של משתמשי ימין
ז. גוגל פייסבוק ויוטיוב מציפות מידע שמשרת אג'נדה פוליטית ליברלית ומסתירות מידע אחר
עכשיו בקשר לדיכוי, צנזורה וסתימת פיות- מה הדבר שיגרום לך באמת לצאת מהבית עם דגל, לפיד או קילשון בצרחות שזהו, עד כאן!
Dresdner
11-01-2021, 00:32
תוסיף גם את הfact checking של פייס בוק.
פייסבוק משלמת לגורמים חיצוניים שיעשו fact checking בשבילה ולפיהם הם עלולים לסגור חשבונות.
ברוב המקרים האירגונים שבודקים מזוהים עם השמאל ואירגון אחד מקבל מימון ע"י סין ככה שיוצא שסין הקומוניסטית מפעילה צנזורה בפייסבוק.
בנוסף לזה היו מקרים שאירגון כמו USA TODAY ראה משהוא שהוא ימני מידי בשבילם אז הם יצרו כתבה לאחר מעשה ואז סימנו את הפוסט בפייסבוק כפייק וקישרו לכתבה שהכינו במיוחד בשביל זה.
קנדיס הואן כפרה עליה תובעת את הfact checkers בסופרים קורט של דלוואר.
NAOR2207
11-01-2021, 03:39
במהלך השנה האחרונה צונזרו ונמחקו ערוצים שלמים בטיוב וקבוצות של אלפים בפייסוש - רק כי הם לא התאימו לנארטיב והזכירו למשל את האותיות 5G ו COVID באותו משפט.
אם אתה יוצא עם דגל לרחוב תבדוק מי קנה לך אותו נגיד סורוס?
יש הפגנת סירים על הכנסת ביום חמישי (איסטרא בלגינא אם אתה שואל אותי)
אנשים לא טיפשים הם עוברים לאלטרנטיבות
https://he.knowheretoknow.com/
https://ie2020.net/
https://live.ahava528.com/
יאללה בלגאן עוברים למימד 5
תוסיף גם את הfact checking של פייס בוק.
פייסבוק משלמת לגורמים חיצוניים שיעשו fact checking בשבילה ולפיהם הם עלולים לסגור חשבונות.
ברוב המקרים האירגונים שבודקים מזוהים עם השמאל ואירגון אחד מקבל מימון ע"י סין ככה שיוצא שסין הקומוניסטית מפעילה צנזורה בפייסבוק.
בנוסף לזה היו מקרים שאירגון כמו USA TODAY ראה משהוא שהוא ימני מידי בשבילם אז הם יצרו כתבה לאחר מעשה ואז סימנו את הפוסט בפייסבוק כפייק וקישרו לכתבה שהכינו במיוחד בשביל זה.
קנדיס הואן כפרה עליה תובעת את הfact checkers בסופרים קורט של דלוואר.
שלוש חברות בנוסף לעובדי החברה עושים בדיקת עובדות. באחד מהם בכיר ב CNN שהפך ליחצן.
בודקי העובדות של הניו-יורק טיימס, העיתון המכובד בעולם לא העיזו לשלול את סיפורי משפחת ביידן והארדיסק וסיקרו את הפרשה - מזווית הסיקור של הניו-יורק פוסט :) כדי לצאת מדי חובה. פאקינג בדיחה.
במהלך השנה האחרונה צונזרו ונמחקו ערוצים שלמים בטיוב וקבוצות של אלפים בפייסוש - רק כי הם לא התאימו לנארטיב והזכירו למשל את האותיות 5G ו COVID באותו משפט.
אם אתה יוצא עם דגל לרחוב תבדוק מי קנה לך אותו נגיד סורוס?
יש הפגנת סירים על הכנסת ביום חמישי (איסטרא בלגינא אם אתה שואל אותי)
אנשים לא טיפשים הם עוברים לאלטרנטיבות
https://he.knowheretoknow.com/
יאללה בלגאן עוברים למימד 5
שוב, אני לא יודע על שום מידע שנוגע ל G5 או קורונה שקשור לנושא. אם אתה מסוגל להסביר את הטענה (גם באריכות) במקום לשלוח לסרטונים ואתרים- אתה יותר ממוזמן.
NAOR2207
11-01-2021, 17:13
שוב, אני לא יודע על שום מידע שנוגע ל G5 או קורונה שקשור לנושא. אם אתה מסוגל להסביר את הטענה (גם באריכות) במקום לשלוח לסרטונים ואתרים- אתה יותר ממוזמן.
משהו עם 60 הרץ או מגה שדופקים את הסטורציה בוא.
אתה מסכים עם הנראטיב שקורה פה?
רוצה שאזכיר לך את הדרכון של מוחמד עאטא המאסרי ובנין מספר שבע?
תשאל את איילזו הוא חבר קרוב של יורם רובין מאבטח מספר ארבע
רונן מפרספקטיבה מוסר שחומרים מהארדיסק של ביידן שנשבר בחקירה ומקורות נוספים החלו לצוף ברשת. אחד המקורות לפי רונן הוא דני בונדינו, דמות פוליטית מהצד הרפובליקני.
לפי החומרים שרונן מתאר שראה מדובר על בכירים בממשל ובתרבות מארה"ב שמעורבים בפדופליה ורצח. רונן בכל מקרה נראה מזועזע. בטלגרם רואים תמונות של האנטר ביידן עם ילדים בלי יותר בגדים. לטענתו החומרים נוראיים. כל זה מתקשר לסיבה שטראמפ לא נאם הערב ופומפאו החליף אותו בערוץ זניח ללא הודעה מראש. גם הנאום של פומפאו היה מוזר מאוד ובו הוא מסר שצוות של הנשיא מטפל באיום בטחוני מצד סין. ואם זה לא מספיק אז הוא מדווח על פעילות חריגה של צבא ומשטרה בוושינגטון ושטראמפ התחיל מהלך בעזרת יחידות צבא נאמנות. בתוך בליל הדיסאינפורמציה והפייק היתה גם טענה שאפפיור נעצר בגלל פדופיליה.
פייסבוק מעלה הילוך ולאחר שמחקה קבוצות ומשתמשים הודיעה היום שתסיר כל פוסט עם הביטוי " stop the steal".
ויש עוד- הדמוקרטים מנסים להדיח את הנשיא כשנשארו עוד 7 ימים לכהונה.
הכל לא סביר בעליל. ראיון של מנכ"ל פרלר על סתימת הפיות, הסרת האפליקציה השרתים ועוד:
https://www.youtube.com/watch?v=_6weryikO5o
Dresdner
12-01-2021, 09:58
הארד דיסק של האנטר ביידן לא יעשה שום שינויי, הוא יזרק לפח ומי שיעלה משהוא ממנו לרשת יחשב כקונספירטור תומך קואנון.
ששאלו את טראמפ על קואנון הוא אמר " לא מכיר את הקבוצה הזאת אבל שמעתי שהם נגד פדופיליה וזה לא דבר רע"
שזה די מסכם מה שאני חושב עליהם
NAOR2207
12-01-2021, 12:40
בבוטום ליין טראפ עושה מארשאל לאו או לא?
הוא יפרוש צבא לחסן בכפיה או לא?
ואם לא הוא - הביידן בר מינן זו בטח תהיה הפלוסקי שתעשה את אותם צעדים בדיוק כולם זרועות של אותו קבאל
מה. לא ככה?
https://www.youtube.com/watch?v=6eeB7w5SFiw
נאם לפני 10 דקות מחשבון הבית הלבן בציפור המעאפנית.
הזכיר 10 פעמים שאלימות זה ואת אירוע הקפיטול והזכיר בקטנה את סתימת הפיות, בסוף
העסק נראה מוזר בעיני. כאילו שמישהו כפה על טראמפ להקריא את הדברים. לא סגנון ההתנסחות והתכנים שאפיינו אותו.
אולי חושב על הקמפיין הבא, אולי לחצו לו בוובוס אנא אערף. העסק נראה גמור. די בטוח שקאמלה האריס תחליף את ביידן.
NAOR2207
14-01-2021, 08:14
אה.... קידו. בוא. תתקרב רגע שששש
אתה יודע שיש משטר צבאי על וושינגטון DC עם חיילי פימה מזויינים. כן?
ובסרטון הבא שאפחד לא יצפה האמריקאים קיבלו התראות לאגור ציוד הישרדות WTF ??
https://www.youtube.com/watch?v=tf5DYr4bYko
מה שהוא גם אומר שמכינים אותנו פה בטמבליזיה להפסקות חשמל זה נכון ??
אין לי טמבליזיה.
נ.ב.
התירוץ שהוא נותן שאלו האקרים בפעולות תגמול כל כך BS שבא לי לצחוק.
מי שראה את הסרט Zero Days (על הסטקנט) מישהי מה CIA אומרת בפירוש
"כל רשתות החשמל והמיים ובטח התקשורת של כל האויבים שלנו בשליטתנו" ובעגה ספרותית אנחנו מחזיקים את איראן בוואבוס שלא תתבלבלו
וזה מחזיר אותי שוב לשורה התחתונה שכן, לצערי לפי הנבואות, בכל העולם יהיה כאוס והפלת משטרים על מנת שתהיה ממשלה כלל עולמית
(פימה יהיה צבא כלל עולמי)
נאם לפני 10 דקות מחשבון הבית הלבן בציפור המעאפנית.
הזכיר 10 פעמים שאלימות זה ואת אירוע הקפיטול והזכיר בקטנה את סתימת הפיות, בסוף
העסק נראה מוזר בעיני. כאילו שמישהו כפה על טראמפ להקריא את הדברים. לא סגנון ההתנסחות והתכנים שאפיינו אותו.
אולי חושב על הקמפיין הבא, אולי לחצו לו בוובוס אנא אערף. העסק נראה גמור. די בטוח שקאמלה האריס תחליף את ביידן.
Dresdner
14-01-2021, 10:20
אה.... קידו. בוא. תתקרב רגע שששש
אתה יודע שיש משטר צבאי על וושינגטון DC עם חיילי פימה מזויינים. כן?
ובסרטון הבא שאפחד לא יצפה האמריקאים קיבלו התראות לאגור ציוד הישרדות WTF ??
https://www.youtube.com/watch?v=tf5DYr4bYko
מה שהוא גם אומר שמכינים אותנו פה בטמבליזיה להפסקות חשמל זה נכון ??
אין לי טמבליזיה.
נ.ב.
התירוץ שהוא נותן שאלו האקרים בפעולות תגמול כל כך BS שבא לי לצחוק.
מי שראה את הסרט Zero Days (על הסטקנט) מישהי מה CIA אומרת בפירוש
"כל רשתות החשמל והמיים ובטח התקשורת של כל האויבים שלנו בשליטתנו" ובעגה ספרותית אנחנו מחזיקים את איראן בוואבוס שלא תתבלבלו
וזה מחזיר אותי שוב לשורה התחתונה שכן, לצערי לפי הנבואות, בכל העולם יהיה כאוס והפלת משטרים על מנת שתהיה ממשלה כלל עולמית
(פימה יהיה צבא כלל עולמי)איך בדיוק זרוע ממשלתית תגבור על צבא ארצות הברית?
הפיקוד בארצות הברית אולי מזוהה עם הדמוקרטים אבל הרוב שזה החיילים הם עם טראמפ.
ברגע שמשהוא מהסוג שאתה מדבר עליו יקרה הצבא יעמוד לצד טראמפ והרפובליקנים.
דוגמא קטנה ראית בקפיטול, השוטרים ברובם תמכו בטראמפ ובגלל זה הכניסה לקפיטול הייתה חלקה
NAOR2207
14-01-2021, 11:02
לא יודע.
אאל"ט למשטר צבאי אין תקדים ורע בהיסוריה האמריקאית. ותיקון טעות אלו ה National Guard לא FEMA.
אני יוצא מנקודת הנחה שהחילים האמריקאים ממושמעים שטופים מורעלים ויאמינו שמשטר צבאי נחוץ,
ואם לא - פאקינג מלחמת אזרחים ויאללה בלגאן - משטר צבאי נחוץ
ווינ ווינ
ועוד לא דיברנו על גוגו מגוג התקיפה המתוכננת באירן לפני העשרים
מישהו יכול להסביר לי למה יש מחסומים ולא בודקים אנשים?
כל בוקר המשטרה סוגרת את הכביש לשעה כדי להציב את הקונוסים, אבל לא בודקים!
מה המטרה של כל זה?
NAOR2207
14-01-2021, 17:08
...
מחכים לצ'יפים תת עוריים ככה זה יעבור יותר מהר כמו בסופר
כל בוקר המשטרה סוגרת את הכביש לשעה כדי להציב את הקונוסים, אבל לא בודקים!
מה המטרה של כל זה?
ההגיון אומר שרוצים שפחות אנשים יסתובבו אז מעיקים.
הבטן אומרת שאללה יסתור ולהקתו עומדים לעלות לבמה וכדאי להצטייד באטמי אזניים של הביוקר.
אין בזה שום היגיון, חסימות באמצע כביש מהיר, אתה אפילו לא יכול להחזיר את האנשים לאחורה.
Dresdner
14-01-2021, 18:36
לא יודע.
אאל"ט למשטר צבאי אין תקדים ורע בהיסוריה האמריקאית. ותיקון טעות אלו ה National Guard לא FEMA.
אני יוצא מנקודת הנחה שהחילים האמריקאים ממושמעים שטופים מורעלים ויאמינו שמשטר צבאי נחוץ,
ואם לא - פאקינג מלחמת אזרחים ויאללה בלגאן - משטר צבאי נחוץ
ווינ ווינ
ועוד לא דיברנו על גוגו מגוג התקיפה המתוכננת באירן לפני העשרים
נקודת הנחה לא נכונה, הם מקדשים את החוקה והם יעמדו לצד מי שבעד החוקה, הדמוקרטים בעד לשנות את החוקה לכן נקודת ההתחלה שלהם נחותה לעומת טראמפ, לא דיברו על זה הרבה אבל בקליפורניה המשטרה בכמה איזורים לא אוכפת את חוקי הקורונה של המושל, מהצד זה נשמע כמו מרד ואפשר לחשוב שהם יפוטרו אבל אף אחד לא נוגע בהם, הם אומרים שהם עובדים לפי החוקה ולא המושל וחוקי הקורונה הם לא חוקתיים
mudale222
14-01-2021, 18:52
נקודת הנחה לא נכונה, הם מקדשים את החוקה והם יעמדו לצד מי שבעד החוקה, הדמוקרטים בעד לשנות את החוקה לכן נקודת ההתחלה שלהם נחותה לעומת טראמפ, לא דיברו על זה הרבה אבל בקליפורניה המשטרה בכמה איזורים לא אוכפת את חוקי הקורונה של המושל, מהצד זה נשמע כמו מרד ואפשר לחשוב שהם יפוטרו אבל אף אחד לא נוגע בהם, הם אומרים שהם עובדים לפי החוקה ולא המושל וחוקי הקורונה הם לא חוקתיים
וואלה קטע מטורף, לא הכרתי.
https://www.abc10.com/article/news/health/coronavirus/eleven-law-enforcement-agencies-that-refuse-to-enforce-california-curfew-and-why/103-148e02b7-45fd-449b-a995-e251de5793b8
המזל שלהם בארה"ב שאין להם משטרה אחת, אחידה ואחודה כמו בארץ.
שם זה כל מחוז\מדינה עם הנהלים החוקים וההכשרות שלהם. ככה שיש להם עצמאות אדירה ביחס לכאן.
כאן פשוט היו מפטרים את כולם מייד. שם אי אפשר לעשות להם כלום.
NAOR2207
14-01-2021, 18:52
אוקיי שמח לשמוע אני התרשמתי אחרת, עם תרבות ה PC אנטיפה וBLM ושאר מרעין אני התרשמתי שהם (דמוק') יתנו פייט רציני. לא כמו האינפיצ'מנט השני ...
אז טראמפ ינצח/ימשיך לכהן אתה אומר ...
זה נבלה וזה טריפה לדעתי בכל מקרה הם בדרך לדיקטטורה. אנחנו בעלת הברית שלה מעולם לא היינו דמוקרטיה. וביחוד עכשיו
אתם מסתמכים על שמועות מגורמים מפוקפקים.
גם אתמול וגם היום עצרו אותי לבדיקה (מחסום בכביש בינעירוני).
עזבו שלא חסרים תירוצים והם ישחררו,
אבל כן בודקים מדגמית (ואני נפלתי יומיים ברצף במדגם). למזלי יש לי מכתב "עובד חיוני" (עאלק, שכל אחד יכול להדפיס לעצמו. אבל מי שירצה להיות עבריין, יהיה עבריין).
lokimonster
14-01-2021, 19:23
יש איזה הלל ברשת 'קורא להכין את עצמנו לגוג ומגוג.
האמת כשמחברים הכל ביחד זה בהחלט מלחיץ.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
אין בזה שום היגיון, חסימות באמצע כביש מהיר, אתה אפילו לא יכול להחזיר את האנשים לאחורה.
מי שתקוע ומספר על הפקק לכל העולם ואחותו משפיע על ההחלטה אם לצאת מהבית או לא.
הדמוקרטים שינו את חוקי ההצבעה בלי לספור אף אחד. אז אני לא מסתמך עליהם ולא יודע אם אפשר לבנות על כוחות הביטחון כולל הצבא. ה FBI הסתיר מהציבור מידע חשוב בנוגע לביידן במשך יותר משנה.
אתם מסתמכים על שמועות מגורמים מפוקפקים.
גם אתמול וגם היום עצרו אותי לבדיקה (מחסום בכביש בינעירוני).
עזבו שלא חסרים תירוצים והם ישחררו,
אבל כן בודקים מדגמית (ואני נפלתי יומיים ברצף במדגם). למזלי יש לי מכתב "עובד חיוני" (עאלק, שכל אחד יכול להדפיס לעצמו. אבל מי שירצה להיות עבריין, יהיה עבריין).
ביציאה הדרומית מגדרה יש מחסום קבוע שבודק כל אחד בשעות הערב \ אחה"צ. לא יודע לגבי הבוקר.
יש איזה הלל ברשת 'קורא להכין את עצמנו לגוג ומגוג.
האמת כשמחברים הכל ביחד זה בהחלט מלחיץ.
מזכיר את הבדיחה עם האינדיאנים שאוספים עצים לחורף כמו משוגעים.
במציאות של ימינו שבה אי אפשר להאמין לשום כלי תקשורת או נציג של הממשל אנחנו יכולים לנחש. שום דבר מעבר לזה...
NAOR2207
14-01-2021, 19:54
ו...
בחזרה לנושא
סרט של שעתיים עם מיטב הקללות ברוסית אפשר לדלג על קטעים מתים ויש
https://www.youtube.com/watch?v=ZD1Vbki7IsM
נאור, בחייאת. שעה?
טרי טרי מהשוק: ג'ק דורסי המליארדר השקרן והנכלולי מסביר שכל מה שקרה -הוא רק ההתחלה.
https://twitter.com/JamesOKeefeIII/status/1349860758444765184
NAOR2207
15-01-2021, 06:52
נאור, בחייאת. שעה?
מה שעה? גם אתה מריץ כמוני כל סרטון במהירות X2 ?
זה סירטון של שעתיים.
לפחות היית מציץ בעשר הראשונות. כותרות הסירטון:
* מנכל פיספוק העולמית הנחה את כל העובדים לא להסתובב עם סממנים (חולצות/מדבקות..) של פיייספוק מחשש לחייהם
הוא חוגג על זה. לי זה מזכיר הוראה לטסים לחול לא להסתובב עם סממנים ישראלים
* ניגודי עניינים בין המשרוקית פיספוק וגלובס והשקרים שלהם
* לכלוך אמיתי בפאקט צ'קר אחר
* מנכלית פייסוש ישראל טוענת שוואצפ לא פתוחה ולא מעבירה נתונים. "זו קונספירציה (https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001357123)"
אגב כמה עברו לטלגרם בשלושה ימים? 25 מיליון משתמשים או משהו?
mudale222
15-01-2021, 08:01
הכלבים נובחים ונשיירה עוברת.
אף אחד לא עבר באמת.
מתקינים בנוסף.
סופו של יום כולם ימשיכו להשתמש במה נשמע וזהו. בגלל שכולם משתמשים אז גם מי שרוצה לעבור לא יעבור.
Dresdner
15-01-2021, 14:03
נאור, בחייאת. שעה?
טרי טרי מהשוק: ג'ק דורסי המליארדר השקרן והנכלולי מסביר שכל מה שקרה -הוא רק ההתחלה.
https://twitter.com/JamesOKeefeIII/status/1349860758444765184באחת התגובות היה את זה (דקה וחצי לעצלנים)
https://youtu.be/QwFvaSZfXNk
פשוט מדהים הוא הוא חזה את העתיד
אחרי שדיברנו על החיסונים אני רוצה לחזור לעניין שלשמו התכנסנו בשרשור- חופש הביטוי.
אני רק אשים את זה כאן (נאור, אל תקרא בבקשה).
בתחילת שנות ה-30 של המאה הקודמת נבחרה לשלטון, בצורה דמוקרטית, מפלגה אנטי דמוקרטית בעליל. זה קרה בגרמניה, והמפלגה שנבחרה הייתה המפלגה הנאצית. את המחיר שלמה האנושות כולה (היהודים והצוענים קצת יותר מהאחרים) במליוני הרוגים, בכסף, בטראומות של השורדים וכו'. הלקח שנלמד מ"המקרה המצער" (טוב, ניסוח אנגלי ממעיט) הזה הוא שלחופש הביטוי (לדמוקרטיה ולליברליזם) יש גבולות שמעבר להם השיטה משמידה את עצמה עבור צורת שילטון שבה יש הרבה פחות חופש ביטוי, דמוקרטיה וליברליזם. את הניסוח המלומד אתם יכולים למצוא אצל קרל פופר.
מה שקרה בגיבעת הקפיטול הוא נשיא שהפסיד את הבחירות הדמוקרטיות (אגב, גם בפעם הראשונה שנבחר רוב הקולות היו נגדו, והוא נבחר רק בגלל שיטת האלקקטורים) לא קבל את הפסדו, טען - ללא שום ביסוס עובדתי - שהבחירות זויפו, והסית את תומכיו להרוס את הדמוקרטיה.
נאור יכול לטעון עד מחר שהארץ שטוחה וזה חופש הביטוי. אבל אם בעקבות זאת אנשים יהרסו מוסדות (כמו אוניברסיטאות) שטוענות ההפך אז זו הסתה. ואם הם יצליחו, אסור יהיה להגיד שהארץ לא שטוחה, והנה הלך חופש הביטוי.
Dresdner
16-01-2021, 12:49
בתחילת שנות ה-30 של המאה הקודמת נבחרה לשלטון, בצורה דמוקרטית, מפלגה אנטי דמוקרטית בעליל. זה קרה בגרמניה, והמפלגה שנבחרה הייתה המפלגה הנאצית. את המחיר שלמה האנושות כולה (היהודים והצוענים קצת יותר מהאחרים) במליוני הרוגים, בכסף, בטראומות של השורדים וכו'. הלקח שנלמד מ"המקרה המצער" (טוב, ניסוח אנגלי ממעיט) הזה הוא שלחופש הביטוי (לדמוקרטיה ולליברליזם) יש גבולות שמעבר להם השיטה משמידה את עצמה עבור צורת שילטון שבה יש הרבה פחות חופש ביטוי, דמוקרטיה וליברליזם. את הניסוח המלומד אתם יכולים למצוא אצל קרל פופר.
מה שקרה בגיבעת הקפיטול הוא נשיא שהפסיד את הבחירות הדמוקרטיות (אגב, גם בפעם הראשונה שנבחר רוב הקולות היו נגדו, והוא נבחר רק בגלל שיטת האלקקטורים) לא קבל את הפסדו, טען - ללא שום ביסוס עובדתי - שהבחירות זויפו, והסית את תומכיו להרוס את הדמוקרטיה.
נאור יכול לטעון עד מחר שהארץ שטוחה וזה חופש הביטוי. אבל אם בעקבות זאת אנשים יהרסו מוסדות (כמו אוניברסיטאות) שטוענות ההפך אז זו הסתה. ואם הם יצליחו, אסור יהיה להגיד שהארץ לא שטוחה, והנה הלך חופש הביטוי.
אני לא היכנס לויכוח על הפסיד או לא והאם הוא הסית לאלימות או לא אבל העובדה היא שיש PURGE ברשת לכל מה שימני, פייסבוק וטוויטר הורידו דפים שאין בינם לבין הסתה ואלימות שום קשר, הם משתמשים במה שקרה בגביעת הקפיטול להוצאת תוכנית מגירה שהם רצו להוציא מזמן ועכשיו זה קורה.
אגב אתמול נעצר אדם מזוהה עם אנטיפה שפרץ ביחד עם המפגינים לקפיטול, ניקוי של דפי וחשבונות חברי אנטיפה לא קרה נכון לעכשיו.
אז מה היה לנו, קריאות לאלימות מהצד השמאלי של המפה מותר, דעות ימניות מותר כל עוד הן לא עוסקות בשחיטות השמאל.
לפני חודש התווכחתי בפייסבוק אם שמאלנית קיצונית שרק צעקה נאצים על כל דבר שלא מתיישר עם דעותיה אז העלתי את התמונה הזאת
8892
תוך 3 דקות התמונה הוסרה ע"י פייסבוק וננזפתי שחשבוני ינעל אם אני ימשיך ככה
lokimonster
16-01-2021, 13:23
פייסבוק בעל אג'נדה.
קריאות בעלות אופי ימני נחסמות ונמחקות.
אבל אתן קריאות אם יבואו כנגד הימין ישארו.
וזה מתוך ניסוי שעשינו אני ועוד חבר.
Dresdner
16-01-2021, 14:24
פייסבוק בעל אג'נדה.
קריאות בעלות אופי ימני נחסמות ונמחקות.
אבל אתן קריאות אם יבואו כנגד הימין ישארו.
וזה מתוך ניסוי שעשינו אני ועוד חבר.
פעם אם כתבת את זה היו אומרים לך "אז תפתח אפליקציה בעצמך" ואז זה קרה, פרלר נפתחה בהצלחה מסחררת וכל חברות הטכנולוגיה הגדלות עשו יד אחת והורידו אותה.
לפי איך שזה נראה עכשיו פרלר לא תחזור לעולם וחברות הטכנולוגיה עומדות לקבל בוסט חזק מהממשל האמריקאי כדי שימשיכו לעשות מה שעשו עד עכשיו.
העתיד הפוליטי של המערב הולך לכיוון של גוונים של שמאל בלי ימין בכלל, ישראל נראת כמו יוצאת דופן כרגע דגש על כרגע.
אני לא היכנס לויכוח על הפסיד או לא והאם הוא הסית לאלימות או לא אבל העובדה היא שיש PURGE ברשת לכל מה שימני, פייסבוק וטוויטר הורידו דפים שאין בינם לבין הסתה ואלימות שום קשר, הם משתמשים במה שקרה בגביעת הקפיטול להוצאת תוכנית מגירה שהם רצו להוציא מזמן ועכשיו זה קורה.
אגב אתמול נעצר אדם מזוהה עם אנטיפה שפרץ ביחד עם המפגינים לקפיטול, ניקוי של דפי וחשבונות חברי אנטיפה לא קרה נכון לעכשיו.
אז מה היה לנו, קריאות לאלימות מהצד השמאלי של המפה מותר, דעות ימניות מותר כל עוד הן לא עוסקות בשחיטות השמאל.
לפני חודש התווכחתי בפייסבוק אם שמאלנית קיצונית שרק צעקה נאצים על כל דבר שלא מתיישר עם דעותיה אז העלתי את התמונה הזאת
8892
תוך 3 דקות התמונה הוסרה ע"י פייסבוק וננזפתי שחשבוני ינעל אם אני ימשיך ככה
דרזדנר - מי שחושב שלאתר/עיתון/בלוג או דומים אין אג'נדה הוא תמים. זה בכלל לא קשור למה שכתבתי. הטענה שלי היא אחת: מי שקורא לפעולה נגד הדמוקרטיה (לא משנה אם מימין או משמאל) ומתבסס על שקרים (תוצאות הבחירות זוייפו, אפשר לטפל בקורונה עם כלור לניקוי אסלות) או דברים שאינם מעוגנים במציאות (ראיתי את אלוהים בחלומי והוא אמר שאני צריך להיות מלך גרמניה) פוגע במטרותיו בדמוקרטיה ובחופש הדיבור ולכן אסור לאפשר לו להתבטא.
א. הטענות של טראמפ על הונאה מבוססות. עזוב את ערד ניר ונדב אייל ויתר המשוכפלים. יש מספיק מומחים ועדויות שיסבירו לך עד כמה ואיך היטו את התוצאות- בניגוד לחוק. זה שבתי המחוקקים ומערכת המשפטת החליטו לא לבדוק רק מחזק את הטענה.
ב. ההשוואה של טראמפ לסוציאל נציונאל מגוחכת. היחידים שפועלים ופעלו כאן ושם לסתימת פיות וסגירת תחנות שידור, עיתונים וקבוצות דיון הם שמאלנים.
ג. מה שעשו אנטיפה בשנה האחרונה הוא המקבילה הקרובה ביותר לחולצות החומות. לא רק בגלל האלימות אלא בגלל סתימת הפיות והאקטים הפולחנים הקיצוניים. לכרוע ברך? באמת?
ד. אני לא רציתי להיכנס לדיון של ימין שמאל מסיבה אחת. השמאל הרס את היכולת לקיים דיון חופשי וכנה ע"י שלילת הלגיטימיות של כל דיעה אחרת. אני לא מדבר עליך, כן? אני כבר לא יכול לקיים דיון עם חברים ובני משפחה מבלי שאחטוף רמזים שעמדות שאני מחזיק מזכירות תקופות אפלות בהיסטוריה. אתה לא מכיר אותי, אבל לשמוע את השטויות ממי שיודע שאני נציג מוסמך של פאק דה סיסטם זה פשוט מביך.
דרזדנר - מי שחושב שלאתר/עיתון/בלוג או דומים אין אג'נדה הוא תמים. זה בכלל לא קשור למה שכתבתי. הטענה שלי היא אחת: מי שקורא לפעולה נגד הדמוקרטיה (לא משנה אם מימין או משמאל) ומתבסס על שקרים (תוצאות הבחירות זוייפו, אפשר לטפל בקורונה עם כלור לניקוי אסלות) או דברים שאינם מעוגנים במציאות (ראיתי את אלוהים בחלומי והוא אמר שאני צריך להיות מלך גרמניה) פוגע במטרותיו בדמוקרטיה ובחופש הדיבור ולכן אסור לאפשר לו להתבטא.
אף אחד לא טען שיש עיתונות נטולת אג'נדה. אבל ברמה העובדתית אף ימני לא קורא או תומך בסגירת CNN או קבוצות רל"בים את החשבון של הביידן.
יחי ההבדל הקטן.
בכל מקרה, ג'ק דרסי וצוקרברג מתחילים לגמגם.
ווצאפ דוחה את המהלך של איחוד (מסחר) הנתונים האישיים והציפור החזירה לנשיא הנבחר את החשבון.
למה זה קורה?
אולי כי המניה צוללת, אולי כי הרבה אנשים עוזבים ועלולים להתרגל לפלטפורמות אחרות ואולי כי זה הכעיס יותר מדי אנשים ואני חושב שהסיבה האמיתית היא שהרבה שמאלנים קיבלו כאפה והתחילו לפקפק בדרך.
בשעה טובה התחילו להשתחרר מסמכים.
מי שחשב והיה בטוח שה FBI לא היה מעורב בקנוניית הדמוקרטים יכול לאכול סומבררו.
מסמכים של הממשל. לא פרשנות ולא שמועות- facts.
https://twitter.com/giladzw/status/1350433228193230849
Dresdner
16-01-2021, 19:38
דרזדנר - מי שחושב שלאתר/עיתון/בלוג או דומים אין אג'נדה הוא תמים. זה בכלל לא קשור למה שכתבתי. הטענה שלי היא אחת: מי שקורא לפעולה נגד הדמוקרטיה (לא משנה אם מימין או משמאל) ומתבסס על שקרים (תוצאות הבחירות זוייפו, אפשר לטפל בקורונה עם כלור לניקוי אסלות) או דברים שאינם מעוגנים במציאות (ראיתי את אלוהים בחלומי והוא אמר שאני צריך להיות מלך גרמניה) פוגע במטרותיו בדמוקרטיה ובחופש הדיבור ולכן אסור לאפשר לו להתבטא.אם אתה בכח רוצה להיכנס לנושאים האלו אז דברים מתבררים רק מאוחר וחלקם לא התבררו לעולם עם עננה מעליהם.
זוכר את טראמפ סוכן של פוטין? אז עכשיו יש מסמכים שמוכיחים שבעצם הקנוניה הייתה של אובאמה וביידן, כל הליך ההדחה הראשון היה נגוע בשחיתות ונסיון להפיל שלטון, טראמפ אמר את זה מזמן אבל לשיטתך לא היו צריכים לתת לו לצייץ.
זוכר את פלין? עכשיו מתברר שהFBI תפר לו תיק ואיים שאם לא יודה יטפלו בבנו אז הוא הודה בעבירה קלה.
גם לזה יש מסמכים.
אין בנאומי טראמפ שום קריאה לאלימות, השמאל מוריד את הרף כל הזמן וגם אתה ואנחנו קרובים ליום שתגיד בוקר טוב למישהיא ותואשם בהטרדה מינית.
התקשורת עיוותה כמעט כל מה שטראמפ אמר אבל הקו הישיר עם האזרחים דרך טוויטר הרס להם חלק מהתוכניות.
לגבי הבחירות מספיק לראות בעניים כדי להבין שמשהוא שם לא עבד בסדר, תוכנת מחשב שעושה טעות שכולם מסכימים שהיה באג אבל זה כביכול תוקן ורק 6000 קולות עברו לביידן.
מדינות אם X בוחרים שלחו X+200000 פתקי הצבעה.
זה לא פייק ניוז יש לזה הוכחות אבל אי אפשר להוכיח כרגע את ההיקף של התופעה.
וככה לסיום זוכר שמי שאמר שהסינים יצרו את הקורונה במעבדה קראו להם קונספירטורים? אז מסתבר שיותר ויותר אנשי מקצוע מתחילים להאמין שזה מה שקרה ואפילו WHO מתחילים לרדת מהעץ אחרי שסין לא אישרה להם להיכנס לסין כדי לחקור.
חופש הדיבור של השמאל האמריקאי הוא לא חופש דיבור הוא ישור קו עם אידיאולוגיה.
NAOR2207
16-01-2021, 22:24
אני רק אניח את זה כאן:
פעיל ANTIFA התחפש ושם כובע MAGA והיה בין הפורצים לקפיטול.
פעולת False Flag קלאסית.
אני בטוח שהוא התסיס לא פחות מהשמפניה (ארגון אייל)
או ש FOX זה גם אתר קונספירטיבי מבחינתכם ...
https://www.youtube.com/watch?v=rp9oNr6HCxw
https://www.youtube.com/watch?v=CBNqiG98Wjo
NAOR2207
16-01-2021, 22:30
CNN’s Jade Sacker & John Sullivan (Antifa) - 2021 storming of the United States Capitol
"WE DID IT"
https://www.youtube.com/watch?v=x9ZNvPm8Dk8
יש סרטון שלו מדרבן אנשים מהגג ובכלל שמתי לב שבחבורת הפורצים האלימה שהיו מיעוט בקרב המפגינים היו יותר מדי כהי עור. לא שיש לי משהו נגד צבע העור אבל לא הכי אופייני לפעילי טראמפ קלאסיים. יש לי הרבה נגד אנטיפה ופעילי BLM.
והכי חשוב: שים לב למסגור של הרשת- "פעיל חברתי" מול ימין קוצוני או מורדי טראמפ.
FOX לאחר שנרכשה מנוהלת ע"י אנשי שמאל ולמרות זאת בכירים ב CNN פועלים בשבוע האחרון להשתקת הרשת ע"י ניתוק מספקי תשתית. קלאסיקה בולשביקית במיטבה. אלה ה so cold ליברלים מכילים ששותים פלורליזם סחוט לארוחת בוקר. איכס.
lokimonster
17-01-2021, 01:03
מקארטיזים טראמפיזים ווטרגייט
אני מאמין שזה יכנס באיזה שהוא אופן לסירטי תעודה.
השאלה מה יספרו כי לדעתי אנו עדיין באירוע מתגלגל שהסוף שלא לא ברור עדיין.
NAOR2207
17-01-2021, 01:07
פעיל החופש הטהור שוחרר
https://www.abc4.com/news/national/utah-man-allegedly-involved-in-deadly-u-s-capitol-riots-released-from-jail-friday/
חחחחחחחח
https://www.youtube.com/watch?v=8UNR_nlHuwc
על הרשת (לא רק אינטרנט, גם שלוחיה כמו פייסבוק, טוויטר, ווטסאפ וכד') אפשר למצוא את כל המידע שאתה רוצה או לא. הבעיה העיקרית היא להבחין בין מידע אמיתי (כזה שמגיע מהמציאות ולא מהזיות, ונבדק כראוי) לבין פייק-מידע שנראה לא פחות טוב מהאמיתי. לדוגמה (קרובה אלי מבחינה מקצועית) בזמנו הסתובב ברשת מכתב המזהיר משימוש באנטיפרפסרנט המכיל מלחי אלומיניום. זה היה אירוע רציני, מכירות ירדו ואנשים היו משוכנעים (חלק עד היום) שאלומיניום בדיאודורנטים מזיק. בפעם הראשונה שקראתי את המכתב הזה צחקתי בקול רם – חשבתי שאף אחד לא יאמין לשטויות הללו. הסתבר שטעיתי בגדול. מה שהסתבר מאוחר יותר הוא שחברה המייצרת דיאודורנטים ללא אנטיפרספרנטים (מלחי אלומיניום) הפיצה את המכתב הזה בניסיון להעלות את המכירות שלה. והכי ביזארי – גם כשזה נודע חלק מהאנשים עדיין מאמינים שזה מזיק כי "לא יכול להיות שסתם ככה מישהו כותב דבר כזה".
אז איך להבחין בין מציאות ופייק-מציאות? לא תמיד זה אפשרי ותמיד זה לא קל. אז כשאתה רואה "מסמך של ה-FBI" בטוויטר על הקשר בין פוטין ואובמה או טראמפ אתה יכול להאמין לו (אם זה מתאים להשקפה שלך תעשה זאת ללא היסוס – "ידעתי שזה ככה") או לשאול את עצמך אם זה עומד במבחן ההיגיון. ואז אתה מתחיל לבדוק את ההתנהגות של טראמפ בנושא Let’s make America great again ואתה רואה שיש בעולם שני כוחות המאיימים על ה-greatness של אמריקה – סין ורוסיה. ואז אתה מסתכל על ההתנהגות שלו כלפי סין וכלפי רוסיה, ואם לא עולים לך סימני שאלה אז אתה לא מציאותי. ולא, זאת לא הוכחה לשום דבר, אבל זה מעלה סימני שאלה ענקיים. אותו דבר לגבי "הוכחות" לזיוף הבחירות. אין הוכחות כאילו מפני שאם היו טראמפ היה מביא אותן לתביעות שפתח. לפעמים, הפעלת הגיון פשוט פותרת את בעיית האבחנה בין אמת לשקר. ולפעמים, אתה משכנע את עצמך שהשקר הוא אמת כי זה עולה בקנה אחד עם השקפתך. נכון, קידוזו ודרזנר?
שיטה נוספת לפייק היא להכניס אי-אמיתות במהלך דיון ולהתייחס אליהן כאילו הן אמת. דרזדנר, למשל כתב ש" העתיד הפוליטי של המערב הולך לכיוון של גוונים של שמאל בלי ימין בכלל" – אני לא חושב שהוא משקר ביודעין, אבל בדיקה של המערכת הפוליטית באירופה ב-20 שנה האחרונות מגלה הליכה חד-משמעית ימינה (החל מימין מתון יחסית כמו בהולנד עד לקיצוני יחסית כמו בהונגריה). אז לא, אירופה דווקא הולכת ימינה, כיוון שקבל בוסט רציני עם הצפת אירופה בפליטים.
ואחרון – חופש הדיבור. קחו לדוגמה את דעש. הארגון הטרוריסטי והאכזר הזה התחזק בעולם כי לא שמו לו גבולות של חופש דיבור. בכל פעם שהייתה כוונה לחסום אתרים שלהם או חשבונות בפייס ובטוויטר קמו אבירי חופש הדיבור (חלקם מומנו בכספים של דעש) בהתנגדות עזה. דעש ניצל היטב את החופש הזה שחייב ללא מעט מתים ופצועים בעולם. כמובן שבשטחי החליפות לא היה חופש כזה, ומי שרק העז לחשוב אחרת מהשלטון התקצר בראש. דוגמה נהדרת לאיך חופש הדיבור לא השכיל להגן על עצמו ולמה לא צריך לתת במה לתומכי טראמפ – בעיני אין הבדל מהותי ביניהם למעט השם של האלוהים שלהם. אין, בעיני, הבדל בין הקו-קלוס-קלאן (מתומכי טראמפ הבולטים) הקורא להרג אנשים בגלל צבע עורם לדעש שהורג אנשים בגלל שייכות לדת אחרת. נכון, לא כל תומכי טראמפ הם קו-קלוס-קלאן, אבל, כממרת חז"ל, תאמר לי מיהם חבריך ואומר לך מי אתה.
Dresdner
17-01-2021, 10:54
על הרשת (לא רק אינטרנט, גם שלוחיה כמו פייסבוק, טוויטר, ווטסאפ וכד') אפשר למצוא את כל המידע שאתה רוצה או לא. הבעיה העיקרית היא להבחין בין מידע אמיתי (כזה שמגיע מהמציאות ולא מהזיות, ונבדק כראוי) לבין פייק-מידע שנראה לא פחות טוב מהאמיתי. לדוגמה (קרובה אלי מבחינה מקצועית) בזמנו הסתובב ברשת מכתב המזהיר משימוש באנטיפרפסרנט המכיל מלחי אלומיניום. זה היה אירוע רציני, מכירות ירדו ואנשים היו משוכנעים (חלק עד היום) שאלומיניום בדיאודורנטים מזיק. בפעם הראשונה שקראתי את המכתב הזה צחקתי בקול רם – חשבתי שאף אחד לא יאמין לשטויות הללו. הסתבר שטעיתי בגדול. מה שהסתבר מאוחר יותר הוא שחברה המייצרת דיאודורנטים ללא אנטיפרספרנטים (מלחי אלומיניום) הפיצה את המכתב הזה בניסיון להעלות את המכירות שלה. והכי ביזארי – גם כשזה נודע חלק מהאנשים עדיין מאמינים שזה מזיק כי "לא יכול להיות שסתם ככה מישהו כותב דבר כזה".
אז איך להבחין בין מציאות ופייק-מציאות? לא תמיד זה אפשרי ותמיד זה לא קל. אז כשאתה רואה "מסמך של ה-FBI" בטוויטר על הקשר בין פוטין ואובמה או טראמפ אתה יכול להאמין לו (אם זה מתאים להשקפה שלך תעשה זאת ללא היסוס – "ידעתי שזה ככה") או לשאול את עצמך אם זה עומד במבחן ההיגיון. ואז אתה מתחיל לבדוק את ההתנהגות של טראמפ בנושא Let’s make America great again ואתה רואה שיש בעולם שני כוחות המאיימים על ה-greatness של אמריקה – סין ורוסיה. ואז אתה מסתכל על ההתנהגות שלו כלפי סין וכלפי רוסיה, ואם לא עולים לך סימני שאלה אז אתה לא מציאותי. ולא, זאת לא הוכחה לשום דבר, אבל זה מעלה סימני שאלה ענקיים. אותו דבר לגבי "הוכחות" לזיוף הבחירות. אין הוכחות כאילו מפני שאם היו טראמפ היה מביא אותן לתביעות שפתח. לפעמים, הפעלת הגיון פשוט פותרת את בעיית האבחנה בין אמת לשקר. ולפעמים, אתה משכנע את עצמך שהשקר הוא אמת כי זה עולה בקנה אחד עם השקפתך. נכון, קידוזו ודרזנר?
שיטה נוספת לפייק היא להכניס אי-אמיתות במהלך דיון ולהתייחס אליהן כאילו הן אמת. דרזדנר, למשל כתב ש" העתיד הפוליטי של המערב הולך לכיוון של גוונים של שמאל בלי ימין בכלל" – אני לא חושב שהוא משקר ביודעין, אבל בדיקה של המערכת הפוליטית באירופה ב-20 שנה האחרונות מגלה הליכה חד-משמעית ימינה (החל מימין מתון יחסית כמו בהולנד עד לקיצוני יחסית כמו בהונגריה). אז לא, אירופה דווקא הולכת ימינה, כיוון שקבל בוסט רציני עם הצפת אירופה בפליטים.
ואחרון – חופש הדיבור. קחו לדוגמה את דעש. הארגון הטרוריסטי והאכזר הזה התחזק בעולם כי לא שמו לו גבולות של חופש דיבור. בכל פעם שהייתה כוונה לחסום אתרים שלהם או חשבונות בפייס ובטוויטר קמו אבירי חופש הדיבור (חלקם מומנו בכספים של דעש) בהתנגדות עזה. דעש ניצל היטב את החופש הזה שחייב ללא מעט מתים ופצועים בעולם. כמובן שבשטחי החליפות לא היה חופש כזה, ומי שרק העז לחשוב אחרת מהשלטון התקצר בראש. דוגמה נהדרת לאיך חופש הדיבור לא השכיל להגן על עצמו ולמה לא צריך לתת במה לתומכי טראמפ – בעיני אין הבדל מהותי ביניהם למעט השם של האלוהים שלהם. אין, בעיני, הבדל בין הקו-קלוס-קלאן (מתומכי טראמפ הבולטים) הקורא להרג אנשים בגלל צבע עורם לדעש שהורג אנשים בגלל שייכות לדת אחרת. נכון, לא כל תומכי טראמפ הם קו-קלוס-קלאן, אבל, כממרת חז"ל, תאמר לי מיהם חבריך ואומר לך מי אתה.הרבה שטויות כתבת ואני יתן לך דוגמא אחת למה אתה ממציא דברים.
החברה שאני עובד בא מפחדת לעשות עסקים עם רוסיה וכך גם הרבה חברות אחרות אמריקאיות ולא אמריקאיות, יודע למה? כי טראמפ הטיל סנקציות על רוסיה סנקציות אמיתיות שפוגעות בכלכלת, אז בו ספר לי עוד על הקשרים של טראמפ עם פוטין.
וסין בכלל אין טעם להרחיב.
NAOR2207
17-01-2021, 11:14
דרז נא הרחב לטובת הכלל מי הוא האנטר ביידן, מתי התעשר מאד, מה כישוריו בתחום ובעיקר עם מי עשה עסקים.
רק הנחתי את זה כאן ויש לזה ריח של קקי ולא ממני בניגוד לזקן
הרבה שטויות כתבת ואני יתן לך דוגמא אחת למה אתה ממציא דברים.
החברה שאני עובד בא מפחדת לעשות עסקים עם רוסיה וכך גם הרבה חברות אחרות אמריקאיות ולא אמריקאיות, יודע למה? כי טראמפ הטיל סנקציות על רוסיה סנקציות אמיתיות שפוגעות בכלכלת, אז בו ספר לי עוד על הקשרים של טראמפ עם פוטין.
וסין בכלל אין טעם להרחיב.
קודם כל, כדאי לשמור על רמה של דיון כי אתה וודאי מבין בעצמך שלדעתי מה שכתבת לאורך הדיון הזה הוא פייק ושטויות, אבל כבדתי אותך בכך שלא ציינתי את זה.
דבר שני - יש הבדל לא קטן מחרם כלכלי (מוגבל) לבין הכנסת חברות לרשימה השחורה. אני מקווה שאתה לא מנסה לטעון שהפעולות של טראמפ נגד רוסיה זהות לפעולותיו נגד סין.
Dresdner
17-01-2021, 12:18
קודם כל, כדאי לשמור על רמה של דיון כי אתה וודאי מבין בעצמך שלדעתי מה שכתבת לאורך הדיון הזה הוא פייק ושטויות, אבל כבדתי אותך בכך שלא ציינתי את זה.
דבר שני - יש הבדל לא קטן מחרם כלכלי (מוגבל) לבין הכנסת חברות לרשימה השחורה. אני מקווה שאתה לא מנסה לטעון שהפעולות של טראמפ נגד רוסיה זהות לפעולותיו נגד סין.
איפה כתוב שהוא צריך לפעול בצורה סימטרית, סין היא איום גדול יותר מרוסיה לארצות הברית, העובדות הם שטראמפ פוגע בכלכלת רוסיה וזה משהוא שראיתי מקרוב, חברות מעסיקות עורכי דין שיבדקו בשבילם אם הם יכולות לחתום חוזה עם חברה רוסית כדי לתת לה שירות בגלל סנקציות שטראמפ עשה.
הנזק לרוסיה הוא גדול מידי כדי שזה יהיה תוכנית גאונית כדי לטשטש את טראמפ כסוכן של פוטין.
השינאה מעוורת, אתה בשלב שלא משנה מה טראמפ עושה תמצא מניע נסתר והזוי בדיוק כמו התקשורת וזה לפי דעתי הקוסמות של התקשורת וחברות הטכנולוגיה, בזמן שאתה מסתכל על יד אחת (טראמפ גנב נוכל שקרן) היד השניה עושה את העבודה (אג'נדה פוליטית בבתי הספר, לקיחת חופש הדיבור, תפירת תיקים...)
א.הזקן. הדיון הוא לא שמאל ימין אלא כפיית צנזורה וסתימת פיות.
א. פייק קשה לזהות וכמו שהוכחת קל מאוד להפיץ. כתבו על זה תורות שלמות. חזרה על מסר (לגיטימי או שקרי) מגוף שנתפס אמין הוא הדרך היעילה ביותר. 90% מהחשיפה התקשורתית הממוסדת בארץ ובארה"ב מכילה את אותם מסרים בדיוק. חשיפה= כמות אנשים X זמן X מדד איכות (כמו אמון). תוסיף את המניפולציות של הביג טק- גוגל, פייסבוק טוויטר וכו'- ולא נשכח את ויקיפדיה שעמותות שמאל הכשירו מפעילים ואימצו בתור פרוייקט דגל. עד כאן אני מדבר רק על סדרי גודל. שום דבר מעבר לכך.
ב. יש דוגמאות לסתימת פיות משמאל. לאטמה, ערוץ 7, ישראל היום, קבוצות פייסבוק, רדיט, אישי ציבור ונבחרי ציבור - שאף אחד מהם לא קרא לאלימות. מכיר דרישה מימין לסגור גופי תקשורת משמאל או לסגור חשבונות לגיטימיים של קבוצות שמאל? אני לא.
ג. אותם ביג טק שמכילים קבוצות מהצד השני שמפיצות שנאה, קוראות לאלימות ואנטישמיות הקימו גופים לבדיקת עובדות. גופים שמתעלמים מממסרים מסויים ופוסלים מסרים אחרים. זוכר את מדד האמון מסעיף א'?
עכשיו תסביר לי איך אדם נבון מהיישוב שסופג כבר עשורים חינוך מחד"ש לא יגיע למסקנה שתומכי טראמפ אלימים ומסוכנים ושלא היו שום רמאיות. בעיקר- ולשם כך התכנסנו, אדם שמגבה סתימת פיות של מנהיגים שמייצגים מאות מליוני אנשים שחיים בדמוקרטיות. אני באמת מתכוון שתסביר לי איך הוא יגיע למסקנה אחרת. מה נדרש ממנו לחשוב אחרת או אפילו סתם לפקפק במידע שהוא מפוצץ בו ללא הפסקה?
נ.ב ותבדוק מי הקים את הקלאן המתועבים ולאיזה מטרה בהזדמנות. לא בויקי, בחייאת.
עכשיו תסביר לי איך אדם נבון מהיישוב שסופג כבר עשורים חינוך מחד"ש לא יגיע למסקנה שתומכי טראמפ אלימים ומסוכנים ושלא היו שום רמאיות. בעיקר- ולשם כך התכנסנו, אדם שמגבה סתימת פיות של מנהיגים שמייצגים מאות מליוני אנשים שחיים בדמוקרטיות. אני באמת מתכוון שתסביר לי איך הוא יגיע למסקנה אחרת. מה נדרש ממנו לחשוב אחרת או אפילו סתם לפקפק במידע שהוא מפוצץ בו ללא הפסקה?
זה לא עובד ככה. אדם ממוצע לא ילך לחפש תשובות כמו שאתה מציג את זה. אדם רגיל בהתחלה ישאל את עצמו "האם חיים שלי כמו שאני רוצה אותם?". אם התשובה תהיה "כן" - הוא יגיד "פורעי חוק - לדין". זה הכל. אבל, אם התשובה היא "לא" - הוא יחפש אשמים.
רק _אז_ אותו "אדם נבון מהיישוב" ילך למצוא האם טראמפ אלים, האם שמאל משקר וכו'. ראה ברה"ם לדוגמה של סתימת פיות אולטימטיבית. לא עזר.
אני רק אציין,
שהרוב הדומם הוא קצת יותר קונפורמי ממה שעלול להצטייר כאן מהדיון.
כמה פעמים רציתי להכות שוק על ירך את השקרים שנכתבו כאן (לא שחס וחלילה מישהו משקר, הוא פשוט אוכל את הלוקשים שמוכרים לו). אבל כל פעם שהשקעתי בתגובה מנומקת מחקתי מהסיבה הפשוטה,
והיא, שבדיון כזה, הצד השני יוריד אותך לרמה שלו, ושם, הוא ינצח.
שלכם בהתנשאות פלצנית,
איילזו.
NAOR2207
17-01-2021, 18:41
שלכם בהתנשאות פלצנית,
איילזו.
פייזר אחד מודרנה שני לבריאות לך או להפך
בברכת פאוטצ'י
NAOR2207
17-01-2021, 18:51
לבריאות ברח לי תגובה ואני בלי מסיכה
Dresdner
17-01-2021, 19:01
אפשר לזקק את הדיון למה היא הסתה ומי קובע מה היא הסתה כי הכל סובב סביב זה.
כרגע מסתבר שזה לא הסתה
8893
וגם זה לא הסתה
https://youtu.be/87uZ_atahP8
מדונה אומרת שהיא חשבה לפוצץ את הבית הלבן בהפגנת ענק
NAOR2207
17-01-2021, 19:07
8893
https://www.youtube.com/watch?v=2Pn1RVZu-24
א.הזקן. הדיון הוא לא שמאל ימין אלא כפיית צנזורה וסתימת פיות.
א. פייק קשה לזהות וכמו שהוכחת קל מאוד להפיץ. כתבו על זה תורות שלמות. חזרה על מסר (לגיטימי או שקרי) מגוף שנתפס אמין הוא הדרך היעילה ביותר. 90% מהחשיפה התקשורתית הממוסדת בארץ ובארה"ב מכילה את אותם מסרים בדיוק. חשיפה= כמות אנשים X זמן X מדד איכות (כמו אמון). תוסיף את המניפולציות של הביג טק- גוגל, פייסבוק טוויטר וכו'- ולא נשכח את ויקיפדיה שעמותות שמאל הכשירו מפעילים ואימצו בתור פרוייקט דגל. עד כאן אני מדבר רק על סדרי גודל. שום דבר מעבר לכך.
ב. יש דוגמאות לסתימת פיות משמאל. לאטמה, ערוץ 7, ישראל היום, קבוצות פייסבוק, רדיט, אישי ציבור ונבחרי ציבור - שאף אחד מהם לא קרא לאלימות. מכיר דרישה מימין לסגור גופי תקשורת משמאל או לסגור חשבונות לגיטימיים של קבוצות שמאל? אני לא.
ג. אותם ביג טק שמכילים קבוצות מהצד השני שמפיצות שנאה, קוראות לאלימות ואנטישמיות הקימו גופים לבדיקת עובדות. גופים שמתעלמים מממסרים מסויים ופוסלים מסרים אחרים. זוכר את מדד האמון מסעיף א'?
נ.ב ותבדוק מי הקים את הקלאן המתועבים ולאיזה מטרה בהזדמנות. לא בויקי, בחייאת.
אני אאמץ את הראייה והשיטה של איילזו. רק אענה לך על שאלתך האחרונה. אם תסתכל על המועדון של ביתר ירושלים ותתן לו להתפתח ללא הפרעה תחזור על ההסטוריה של הקלאן (עם שינויים מתבקשים מהסיטואציה, כמובן).
Dresdner
17-01-2021, 19:38
אני אאמץ את הראייה והשיטה של איילזו. רק אענה לך על שאלתך האחרונה. אם תסתכל על המועדון של ביתר ירושלים ותתן לו להתפתח ללא הפרעה תחזור על ההסטוריה של הקלאן (עם שינויים מתבקשים מהסיטואציה, כמובן).
אם כבר השוואת עם הKKK אז נראה שבסוף ימאס לרוב ותישאר קבוצה קטנה מאד של ברברים.
בארצות הברית כמובן טיפלו בחברי KKK אלימים אבל באלו שאמרו דברי הסתה ואירגנו מפגשי ענק לא נגעו והנה ה"מועדון" המפואר הKKK מונה היום רק 6000 חברים בכל ארצות הברית.
the striker
18-01-2021, 09:13
א. הזקן, אתה לא יודע מה שאתה מדבר, ה-KKK שמאלנים ליד לה פמיליה.
mudale222
18-01-2021, 10:52
גם טלגרם מתחילים לצנזר: http://www.ice.co.il/digital-140/news/article/803908
כתוב שם שהם צנזרו גם קבוצות של דאע"ש ב-2015, ושהנוכחי היה על קבוצות שניסו לארגן הפגנה אלימה. אם קריטריון הצינזור הוא באמת ארגון פעילויות אלימות דרך הטלג, ויצנזרו גם קבוצות שמאל שעוסקות בזה, לא חושב שמפריע לי..
ממליץ להתקין גם אם לא משתמשים בשוטף בינתיים, יש פיצ'רים ממש נחמדים גם לשימוש אישי.
גם סיגנל עבר הרבה שיפורים בחודשים האחרונים - previews ללינקים, ניגון וידאו מובנה, בהשוואה לווטסאפ חסר רק שיחות וידאו (אבל טלג הרבה יותר מגוון)
שתיהן אגב בקוד פתוח, אורגינל, אפשר להדפיס ולקרוא בתור לדואר -
https://github.com/DrKLO/Telegram
https://github.com/signalapp
אל תדאגו לגבי מה אחרים יעשו, תתקינו ויהיה בסדר, אחרת זה כמו להתלונן על קוטג' ותו"כ להמשיך לקנות כי משה ממול בטח לא נשאר בלי.
If you install it, they will come
https://www.youtube.com/watch?v=XU3qfDtWFmk
NAOR2207
19-01-2021, 19:18
ממתין לסיגנל דסקטופ (כמו ווצפ ווב)
kaz, אתה רציני?
אתה ממליץ על התקנת טלגרם, בשרשור של קונספירטורים?
אישית, משתמש כבר כמה שנים, ונהנה מכל הפיצ'רים.
לא אכפת לי אם פוטין מקשיב ומצלם. גם ככה זה של שיאומי, אז במילא, רק צריך לתת פקודה ללי קצ'ינג (או איך שקוראים לו) שיעביר לו כל מה שקורה בסביבת הפלא שלי.
Dresdner
19-01-2021, 22:13
kaz, אתה רציני?
אתה ממליץ על התקנת טלגרם, בשרשור של קונספירטורים?
אישית, משתמש כבר כמה שנים, ונהנה מכל הפיצ'רים.
לא אכפת לי אם פוטין מקשיב ומצלם. גם ככה זה של שיאומי, אז במילא, רק צריך לתת פקודה ללי קצ'ינג (או איך שקוראים לו) שיעביר לו כל מה שקורה בסביבת הפלא שלי.
השירשור הזה לא עוסק בקונספירציות אלה על סתימת פיות ע"י חברות הטכנולוגיה הגדולות, דבר שנאמר כבר מזמן בגלוי והם אפילו מתגאים בזה.
אגב גם טלגרם התחילה לצנזר
the striker
20-01-2021, 08:59
לפי מה שהבנתי בסיגנל יש גם שיחות וידאו וגם אפשרות לדסקטופ, אני כבר משתמש אבל עדיין לא ניסיתי שיחות וידאו ואת אופציית הדסקטופ, אבל הבנתי שהן קיימות.
באמת הוסיפו שיחות וידאו, לא שמתי לב.
איילזו, יש אפילו סטיקרים של טראמפ כדי שאף אחד לא יחשוד. אותי זה שיכנע.
8903
8904
נאור, תציץ למטה -
https://github.com/signalapp/Signal-Desktop
מחפשים גם קודאים וגם מתורגמאים לממשק. במקום לחכות למשיח, תן לו טרמפ :tongue:
NAOR2207
20-01-2021, 19:29
נאור, תציץ למטה -
https://github.com/signalapp/Signal-Desktop
מחפשים גם קודאים וגם מתורגמאים לממשק. במקום לחכות למשיח, תן לו טרמפ :tongue:
וואי תפסת אותי בסטלה של לא אכפת לי מכלום כבר שנים תביא תג'יימסון
זה הפרופיל שלי בהאב - https://github.com/D3V0P5
בתמונה זה ביג Z
עכשיו אם בא לך להעיר אותי בבקשה שיהיה שווה
(ואם לא ראית סרפז אפ זה הזמן)
השירשור הזה לא עוסק בקונספירציות אלה על סתימת פיות ע"י חברות הטכנולוגיה הגדולות, דבר שנאמר כבר מזמן בגלוי והם אפילו מתגאים בזה.
אגב גם טלגרם התחילה לצנזר
לא אמרתי שרשור של קונספירציות.
אמרתי שרשור של קונספירטורים.
מה לגבי מפר הצווים שקיבל שידרוג לשר? הוא פתח דלת שאף אחד לא סגר, או אפילו התלונן שצריך לסגור.
בינתיים כבר התגאה שהספיק לבדוק אם אפשר לשים אזיק אלקטרוני על מי שבבידוד.
מרגיש לי שזה מתפספס, שהוא מחליק לפה מנטליות שלטונית מהמולדת ללא טרוניה מצד אף זרוע שלטונית. או שאני מפספס משהו?
NAOR2207
21-01-2021, 11:16
:biggrin: כנסו לאנטיפה תראו לאן אתם מנותבים -> http://antifa.com
Dresdner
29-01-2021, 23:40
גוגל מכה שנית ואפילו לא מנסים להסתיר את המניפולציות שהם מריצים ברשת או בחנות האפליקציות.
הנה גוגל מגנה על חברה שכנראה תועמד לדין בסקנדל gamestop
https://www.foxbusiness.com/technology/google-robinhood-reviews
לא מביע דעה, רק מוסיף שמן למדורה.
פייסבוק חסמה קבוצה של מתנגדי חיסון שמזמינים/תופסים תור בכדי לא להגיע.
ובטח כבר קישרו קודם, אבל במשך השנתיים האחרונה הסירה בשיטתיות, לבקשת הפרקליטות, או סתם ביוזמתה, קבוצות שהפיצו שקרים לגבי חיסונים (לאו דווקא קורונה) וקוקיות של g5.
NAOR2207
08-02-2021, 11:20
תיקון - מתנגדי כפיית חיסונים ( זה לא חיסון זה ניסוי)
ולא סגרו את הקבוצה.
הבחור שפירסם את הפוסט התראיין אצל החודרוב ודי יצא נקניק ("סתאאם. זה היה בצחוק")
לנושא - כל הצנזורה הזו גרמה לאנשים לעוף לטלגרם
או יותר טוב לפתוח אתרים עצמאים כגון -
https://hasifot.com/
שלא לדבר על אתרים ישנים כמו קונספיל ושבתאי אב
http://www.shabtay-av.co.il/BRPortal/br/P100.jsp
NAOR2207
08-02-2021, 12:34
נסגרה.
https://www.facebook.com/groups/694202311409338/
יש לנו כאן נביא. היתה פתוחה עוד אחרי ההודעה (ריפרשתי)
Dresdner
08-02-2021, 15:42
לא מביע דעה, רק מוסיף שמן למדורה.
פייסבוק חסמה קבוצה של מתנגדי חיסון שמזמינים/תופסים תור בכדי לא להגיע.
ובטח כבר קישרו קודם, אבל במשך השנתיים האחרונה הסירה בשיטתיות, לבקשת הפרקליטות, או סתם ביוזמתה, קבוצות שהפיצו שקרים לגבי חיסונים (לאו דווקא קורונה) וקוקיות של g5.האם מותר לי להכחיש חיסונים ברחוב?
אם כן אז מותר לי גם בפייס בוק , זה פחות או יותר הקו שמנחה אותי בכל הקשור לצנזורה ברשת.
לגבי התארגנות לחבל במערך החיסון זה צריך לעבור לטיפול המשטרה מנהלי הדף צריכים להוריד את זה ואם לא אז לחסום את הדף.
האם מותר לי להכחיש חיסונים ברחוב?
אם כן אז מותר לי גם בפייס בוק , זה פחות או יותר הקו שמנחה אותי בכל הקשור לצנזורה ברשת.
אה? מה קשר? אם מותר לך לטייל ברחוב, אז מותר לך להכנס לבניין של כל חברה? מחשבי פיסבוק - לא שלך. אם מחר פייסבוק יחליט שמותר לכתוב שם רק בערבית - אז זה משיהיה.
לגבי התארגנות לחבל במערך החיסון זה צריך לעבור לטיפול המשטרה מנהלי הדף צריכים להוריד את זה ואם לא אז לחסום את הדף.
נכון, ולא בגלל שזה "חוק" של פיסבוק. זה עזרה בהתארגנות לצורך ביצוע פשע.
Dresdner
09-02-2021, 11:03
אה? מה קשר? אם מותר לך לטייל ברחוב, אז מותר לך להכנס לבניין של כל חברה? מחשבי פיסבוק - לא שלך. אם מחר פייסבוק יחליט שמותר לכתוב שם רק בערבית - אז זה משיהיה.
נכון, ולא בגלל שזה "חוק" של פיסבוק. זה עזרה בהתארגנות לצורך ביצוע פשע.טעון שלא מחזיק מים ברגע שהחברות הגדולות עשו יד אחת לחסל את פרלר.
פייסבוק הוא מונופול שנהנה מהגנה בחוק האמריקאי ואי אפשר לתבוע אותם.
תאר לך שחברת החשמל תחליט שהפרת את חוקי החברה בגלל שאתה משתייך לצד פוליטי מסויים ואתה מנותק לצמיתות ואז שאתה מתחבר לחברה חדשה חברת החשמל מחסלת אותה ואתה שוב מנותק.
טעון שלא מחזיק מים ברגע שהחברות הגדולות עשו יד אחת לחסל את פרלר.
איך פייסבוק קשורה לחיסול של פרלר? אפל/גוגל/אמזון - כן, פייסבוק ?
ולגבי טעון ש-"לא מחזיק מיים": תנסה לעשות הפגנה בחצר של כל חברה ותראה איך ביטחון של אותה חברה זורק אותך החוצה.
פייסבוק הוא מונופול שנהנה מהגנה בחוק האמריקאי ואי אפשר לתבוע אותם.
זה קונספירציה של היום? מן הסתם פייסבוק זה לא מונופול (צריך פסיקה משפטית כדי להגדיר אותו כזה), ובטח שאפשר לתבוע אותו.
תאר לך שחברת החשמל ... .
תאר לעצמך, שאם תעבור על כללי שימוש ברשת חשמל (יש כאלה!) - אתה לא רק תנותק, אלא גם תשלם קנס לא קטן.
תעבור על "כללי שימוש" בכביש - גם כלא בא בחשבון.
תאר לעצמך גם שחברת החשמל זה מונופול ממשלתי מעוגן בחוק. קצת שונה מפייסבוק.
Dresdner
09-02-2021, 12:23
איך פייסבוק קשורה לחיסול של פרלר? אפל/גוגל/אמזון - כן, פייסבוק ?
ולגבי טעון ש-"לא מחזיק מיים": תנסה לעשות הפגנה בחצר של כל חברה ותראה איך ביטחון של אותה חברה זורק אותך החוצה.
זה קונספירציה של היום? מן הסתם פייסבוק זה לא מונופול (צריך פסיקה משפטית כדי להגדיר אותו כזה), ובטח שאפשר לתבוע אותו.
תאר לעצמך, שאם תעבור על כללי שימוש ברשת חשמל (יש כאלה!) - אתה לא רק תנותק, אלא גם תשלם קנס לא קטן.
תעבור על "כללי שימוש" בכביש - גם כלא בא בחשבון.
תאר לעצמך גם שחברת החשמל זה מונופול ממשלתי מעוגן בחוק. קצת שונה מפייסבוק.
חפש בגוגל section 230 כדי להבין את ההגנה שיש לפייס בוק וטוויטר בחוק האמריקאי.
פייסבוק רשמית לא הוכרזה כמונפול אבל בתקופת טראמפ היא הייתה מאד קרובה לזה ועדיין יש סיכוי שהיא תפורק לחתיכות קטנות כי גם במפלגה הדמוקרטית לא מרוצים מהכוח שלה.
כול החברות הגדולות עושות יד אחת, אין ספק שפייסבוק הייתה ברקע שהחליטו ל"התנקש" בפרלר.
ושוב, פייסבוק היא לא חברה פרטית היא נסחרת בבורסה ונותנת שירות שהיום נחשב לא פחות חשוב מהספקת חשמל.
אגב אם תרמה את חברת חשמל אולי תקבל קנס ואולי גם תשב בכלא אבל שתשתחרר תשוב לקבל חשמל כל עוד תשלם, למיטב זכרוני יש חוק שמחייב אותם לספק חשמל.
בקיצור ברגע שסגרו את פרלר השוק לא ממש חופשי.
ושוב, פייסבוק היא לא חברה פרטית היא נסחרת בבורסה
אתה כותב את פעם שניה, אתה באמת לא מבין איך זה עובד? זה בסדר לא לדעת, זה פחות בסדר להיות גאה מזה.
פייסבוק רשמית לא הוכרזה כמונפול אבל בתקופת טראמפ היא הייתה מאד קרובה לזה
אמר מי? איכשהו אתה חושב שלהיות מונופול זה פשע. זה לא. להשתמש בכח מונופולי לרעה - זה פשע. מייקרוסופט הוכרזה כמונופול וכידוע שום אסון לא קרה לה.
אגב אם תרמה את חברת חשמל אולי תקבל קנס ואולי גם תשב בכלא אבל שתשתחרר תשוב לקבל חשמל כל עוד תשלם, למיטב זכרוני יש חוק שמחייב אותם לספק חשמל.
מילת מפתח זה "יש חוק". כשיהיה חוק כזה על פייסבוק - נדבר.
בקיצור ברגע שסגרו את פרלר השוק לא ממש חופשי.
איזה שוק? של אופנועים? של סטייקים? או שוק-של-אפליקציות-שמורידים-מאפל-או-גוגל?
Dresdner
09-02-2021, 14:03
אתה כותב את פעם שניה, אתה באמת לא מבין איך זה עובד? זה בסדר לא לדעת, זה פחות בסדר להיות גאה מזה.
אמר מי? איכשהו אתה חושב שלהיות מונופול זה פשע. זה לא. להשתמש בכח מונופולי לרעה - זה פשע. מייקרוסופט הוכרזה כמונופול וכידוע שום אסון לא קרה לה.
מילת מפתח זה "יש חוק". כשיהיה חוק כזה על פייסבוק - נדבר.
איזה שוק? של אופנועים? של סטייקים? או שוק-של-אפליקציות-שמורידים-מאפל-או-גוגל?
חברה שהיא מונפול בין אם מוכרז או לא במיוחד בארצות הברית בדרך כלל מפורקת לחברות קטנות.
לא רק אני חושב שפייסבוק מונופול אלה גם חלק גדול מהמחוקקים בארצות הברית שערכו שימוע לחברות הגדולות.
זה ברור שהרפובליקנים רוצים לפרק את מרכז הכח שלהם אבל עכשיו גם פלג מהדמוקרטים כמו AOC וסנדרס מצטרפים.
אז הם לא מבינים? מונופול זה דבר רע במיוחד בכלכלה קפיטליסטית לכן יש חוקים שאפשר להגיד שנוגדים קפיטליזם כדי למנוע מונופולים.
אינטל למשל עזרה לAMD כדי להימנע מלהיות במקום הזה, גוגל הקימה את אלפבית כסוג של הסוואה מה שלא ממש עוזר לה כרגע.
חברות הטכנולוגיה הגדלות עזרו לביידן להיבחר ככה שאני לא רואה שהם בסכנה בזמן כהונתו.
https://nymag.com/intelligencer/2020/07/big-tech-congress-hearing-amazon-facebook-zuckerberg-gaetz-google.html
חברה שהיא מונפול בין אם מוכרז או לא במיוחד בארצות הברית בדרך כלל מפורקת לחברות קטנות.
תפסיק לכתוב ״מונופול לא מוכרז״ - אין חייה כזאת. זה כמו ש-״פושע״ זה רק אחרי הרשעה במשפט. לפני זה - ״חשוד״.
לגבי פירוק - זה תלוי בפסק דין (מפתיע ?). מיקרוסופט לדוגמא לא פורקה.
לא רק אני חושב שפייסבוק מונופול אלה גם חלק גדול מהמחוקקים בארצות הברית שערכו שימוע לחברות הגדולות.
מחוקקים, כידוע, מחוקקים חוקים. בית משפט הוא זה שמפעיל אותם. סיכוי יעשו חוק במיוחד לפייסבוק - קרוב לאפס.
לפי חוק קיים פייסבוק קרובה למונופול כמו שאני קרוב לשליטה עולמית.
Dresdner
09-02-2021, 16:00
תפסיק לכתוב ״מונופול לא מוכרז״ - אין חייה כזאת. זה כמו ש-״פושע״ זה רק אחרי הרשעה במשפט. לפני זה - ״חשוד״.
לגבי פירוק - זה תלוי בפסק דין (מפתיע ?). מיקרוסופט לדוגמא לא פורקה.
מחוקקים, כידוע, מחוקקים חוקים. בית משפט הוא זה שמפעיל אותם. סיכוי יעשו חוק במיוחד לפייסבוק - קרוב לאפס.
לפי חוק קיים פייסבוק קרובה למונופול כמו שאני קרוב לשליטה עולמית.
השוטר שרצח את אישתו, כולם יודעים שהוא רוצח ובית המשפט יתן את החותמת.
מונפול לא מוכרז זה חברה שאני וכולם יודעים שהם מונפול (חוץ ממך) והממשל עדיין לא פעל נגדה או לא רוצה לפעול.
אגב זה לא נקרא רק מונפול בארצות הברית, תעשה חיפוש לanti trust laws ככה שזה קצת יותר מרק מונפול.
מיקרוסופט אגב הייתה במרחק שערה מפירוק
והנה עוד מחוקקים שלא מבינים כלום, הם קבעו בוועדה שפייס בוק נהנים מכח מונופולי
https://www.cnbc.com/2020/10/06/house-democrats-say-facebook-amazon-alphabet-apple-enjoy-monopoly-power.html
השוטר שרצח את אישתו, כולם יודעים שהוא רוצח
ממש לא. לך לקורס אזרחות. זה שעשו לו לינץ בתקשורת לא הופך אותו לפושע. עד שלא הוכח בבהמ"ש אחרת - אדם חף מפשע.
מונפול לא מוכרז זה חברה שאני וכולם יודעים שהם מונפול
ממתי אתה מדבר בשם של "כולם"?
מיקרוסופט אגב הייתה במרחק שערה מפירוק
כמו שאני אומר לבן שלי: "כמעט" משמעותו "לא". "כמעט מונופול" זה _לא_ מונופול כמו ש-"כמעט הורשע" זה _לא_ הורשע.
והנה עוד מחוקקים שלא מבינים כלום, הם קבעו בוועדה שפייס בוק נהנים מכח מונופולי
אז קבעו. לפי החלטת וועדה אי אפשר לפרק חברות. תוסיף את זה לתוכן של קורס אזרחות.
Dresdner
09-02-2021, 17:26
ממש לא. לך לקורס אזרחות. זה שעשו לו לינץ בתקשורת לא הופך אותו לפושע. עד שלא הוכח בבהמ"ש אחרת - אדם חף מפשע.
ממתי אתה מדבר בשם של "כולם"?
כמו שאני אומר לבן שלי: "כמעט" משמעותו "לא". "כמעט מונופול" זה _לא_ מונופול כמו ש-"כמעט הורשע" זה _לא_ הורשע.
אז קבעו. לפי החלטת וועדה אי אפשר לפרק חברות. תוסיף את זה לתוכן של קורס אזרחות.
אתה מתווכח בשביל להתווכח כי אתה לא ממש אומר משהוא.
שוועדה בממשל מחליטה שחברה היא מונפול אז בהחלט אפשר להגיד שהיא מונפול לא מוכרז.
מיקרוסופט הוכרזה מונופול בצורה חוקית והפירוק התמסמס בידי הפוליטיקאים כי הם אחראים לשלב ה"עונש" לא בית המשפט
קח את הANTI TRUST LAWS של ארצות הברית תבחן איתם את פייסבוק, הם מונפול! גם גוגל.
עכשיו נפנף בקורס האזרחות שלך כמה שאתה רוצה כי זה עושה לך טוב.
במסמך ההנחיות למגיפה (העתיק) של משרד הבריאות יש התייחסות לתעמולה שתנסה לפגוע בפעולות הממשל לצמצום התחלואה. לשלטון יש תסריטים ותגובות למצבעים גרועים בהרבה יותר מקבוצת כלומניקים שמשחקים בדווקא. לא רוצים להתחסן ומעדיפים לשלם על הנזק- סבבה. אבל לחבל במאמצי חיסון? לכלא.
מתברר שפייסבוק יודעת להקשיב למשרד הבריאות ומשרד משפטים - כשהיא רוצה. יש מאות עסקים בישראל שחטפו מפייסבוק מכות כלכליות בלי סיבה ונותרו ללא מענה. בגוגל עד בערך עידן פייסבוק לא היה עם מי לדבר ורק למקושרים היתה גישה. החברות הגלובליות משחקות כאילו הם לא פועלות באף מדינה והאמת, עד שמוסד כלשהו או מדינה יענישו אותם כהוגן הם לא יפסיקו. שונא תאגידים יחיה.
Dresdner
09-02-2021, 20:11
בסופו של יום אם קוראים את הAnti trust law האמריקאי רואים שהחברות הגדולות עוברות עליו ככה שמבחינתי זאת לא השאלה של מונופול או לא אלה שאלה אם יאכפו את הAnti trust law או לא, הסיכוי שזה יקרה יגדל אם וכאשר הרפובליקנים יקחו מחדש את הסנאט בעוד שנתיים כי רוב התהליך הוא פוליטי בארצות הברית.
שתבינו, בארצות הברית אף אחד לא יכול לתבוע אותם על תוכן שקיים בהם כי החוק מגן עליהם ככה שאת כל המחיקות הם עושים רק ממניע פוליטי ושום דבר אחר.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft