מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : גרר ללא השתתפות עצמית?

kaz
24-01-2021, 19:43
יש לי כרגע צד ג' + גרר של ביטוח ישיר.

התוספת לגרר לא יקרה (130 ש"ח ממה שאני רואה) והשתתפות על הגרר היא 40 ש"ח. לא ביגי, אבל ביום שאני אצטרך גרר יהיו עלי 37.5 ש"ח.

תוהה אם מישהו מכיר / עשה עם חברה שנותנת גרר ללא השתתפות?

תו"כ שכתבתי כבר חשבתי שאפשר לשים 50 ש"ח בריפוד של הקסדה וזהו, אבל עדיין אשמח לשמוע :biggrin:

600 ירושלמי
24-01-2021, 20:25
זה אמיתי?
ההשתתפות עצמית לא משולמת לנהג הגרר במזומן.
היא משולמת לאחר הגרירה, לחברת הביטוח, שמסדירה עניינייה מול חברת הגורר.

kaz
24-01-2021, 20:43
את זה לא ציינו המוקדנים. טוב שיש פורום :t9204:

קידוזו
25-01-2021, 01:03
נזקקתי פעם אחת לשירות שלהם בערב שישי בצומת חולדה ושגריר פשוט לא הגיעו.
בהתחלה אמרו עוד 3 שעות, אחר כך רגע, יש עיכוב. הצאתי להזמין לבד? (לא) אחרי שעה תזמין לבד ונזכה אותך ב 300 ש"ח, אחר כך הנהג יצא לדרך ואחרי שמישהו מהכתומים בא לעזור (!) הנהג בישר שהיה לו פנצ'ר והוא מיד, תוך שעה וחצי מקסימום אצלי. פעם אחרת רוכב עם תקלה מכאנית חיכה 3 שעות באזור בית גוברין.
לא יודע מה השכיחות של הזמנת גרר באופונעים אבל יכול להיות שכדאי לחסוך את הכסף לגרר פרטי. במיוחד רוכבים שלא מתרחקים מהמרכז. שירות זוועה.

lokimonster
25-01-2021, 10:44
24/04/2019 ננסי חודש וקצת על הכביש עם 3020 קילומטר

אני עם הבת המתבגרת שלי על כביש ירושלים ת"א בדרכנו למפגש בנות וחתולים.

ננסי שולחת אותות מכיוון הגלגל האחורי.

עוצר בצד ומגלה שהצמיג אסמתי וחסר אוויר.

טלפון מהיר לחברת ניו קופל ענו די מהר ואחרי שאלון הזדהות קצר עודכנתי שיגיע גרר תוך שלוש שעות
אמרתי לפקידה שיש לי ילדה מתבגרת עם מבט של רצח בעיניים כי היא מאחרת למפגש בנות וחתולים.

להפתעתי תוך כ10 דקות הגרריסט יצר קשר וכ30 דקות נוספות עד שהוא היה במקום.

הננסי נגררה לביל ממוטוטסט (בהמלצת מאיר מביג בויז) 50 שקלים אחר כך ויצאנו כשאנו חמושים באוויר לעבר וועידת פסגת חתולים של הילדות.

לא נדרשתי לשום תשלום נוסף.

kaz
25-01-2021, 17:55
איך מתבצעת ההעלאה לגרר, יש להם איך להזיק לאופנוע חוץ מלהפיל אותו?

אני קורא פה שהחברות האלה בעצם משתמשות בקבלנים מקומיים -
https://carsforum.co.il/topic/600220-שרותי-גרירה-של-quotשגרירquot-או-של-quotדרכיםquot/ (https://carsforum.co.il/topic/600220-%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%9C-quot%D7%A9%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%A8quot-%D7%90%D7%95-%D7%A9%D7%9C-quot%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9Dquot/)

קידוזו
26-01-2021, 01:43
איך מתבצעת ההעלאה לגרר, יש להם איך להזיק לאופנוע חוץ מלהפיל אותו?

אני קורא פה שהחברות האלה בעצם משתמשות בקבלנים מקומיים -
https://carsforum.co.il/topic/600220-שרותי-גרירה-של-quotשגרירquot-או-של-quotדרכיםquot/ (https://carsforum.co.il/topic/600220-%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%9C-quot%D7%A9%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%A8quot-%D7%90%D7%95-%D7%A9%D7%9C-quot%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9Dquot/)

משער שכל גרר יכול להעמיס אבל לרוב מדובר בנגררים עם רמפה. לא מסובך אבל צריך לדעת לרתום.
עוד נקודה שכדאי לדעת- הגרריסט לא ייקח אותך ברכב בגלל הקורונה כי אסור לו.

lokimonster
26-01-2021, 09:19
משער שכל גרר יכול להעמיס אבל לרוב מדובר בנגררים עם רמפה. לא מסובך אבל צריך לדעת לרתום.

כלומר נתקעת במזג אוויר קיצוני באמצע השום מקום
ישאירו אותך למות מקור/חום עד לבוא המשיח????

אויי ויי זמיר גוועלד

ducati boy
12-02-2021, 02:22

בגדול תלוי בגרריסט, היו לי 3 גרירות מרוחקות (פנצ'ר)ותמיד העלו אותי. צריך קצת מאמץ. אגב מאוד ממליץ לכולם על שירות ביטוח גרירות במיוחד לרוכבים שנוסעים על השוליים או לכאלה שיוצאים לטיולים.

mudale222
12-02-2021, 03:27
אותי דווקא לקחו, אבל חייב לשבת מימין מאחורה (הכי רחוק מהנהג), שנינו עם מסכות, כל החלונות פתוחים ובלי מזגן.
בקיצור, די סיוט.
אבל מניח שבתכל'ס כל נהג עושה מה בזין שלו באותו רגע.

ducati boy
13-02-2021, 22:50
רק דיברתי והיה לי פנצר מאבן בשישי. 1400 שקל ומזלי היה לי ביטוח גרירה. אגב איך מעלים תמונה? ( של האבן)

mudale222
14-02-2021, 00:39
רק דיברתי והיה לי פנצר מאבן בשישי. 1400 שקל ומזלי היה לי ביטוח גרירה. אגב איך מעלים תמונה? ( של האבן)

מעלים את התמונה לאתר חיצוני (בגוגל upload pics).
ואז מעתיקים קישור שמתאים לפורמים ישירות או קישור רגיל לתמונה שאפשר להכניס בתגובה רגילה.

ayalzo
14-02-2021, 13:56
או ששולחים אותה בווטסאפ (אפשר גם להקטין בכל תוכנת עריכה, אבל בווטסאפ זה בול הגודל הנדרש), ולוחצים על האייקון של התמונה במצב עריכה מהמחשב, או אם אתה בפלא, במצב "דסקטופ". בוחרים "בהוסף תמונה מהמחשב" ואחרי שבחרת, "העלה קבצים". (לפעמים בשלב של בחר תמונה, הוא כותב שהקובץ לא נפתח, אבל הוא כן מעלה אותו).
בכל מקרה, לא להשתמש בשיטה של צירוף קבצים (האייקון של האטב). זה גם יותר מסורבל, וגם גורם למי שגולש מנייד (אני) להצטרך לעבור למצב דסקטופ כדי לראותם.

ducati boy
14-02-2021, 18:57
תודה, אפשר לשלוח מהפלאפון? כי התמונות בפלאפון וצריך להעביר למחשב

מימי קעטבי
09-05-2022, 11:59
וואו תקשיב קרה לי אותו דבר בול לפני שבוע! חיכיתי 4 וחצי שעות לגרר משגריר של הביטוח בסוף הזמנתי לבד הגרר הגיע תוך חצי שעה!! מהרגע שהזמנתי אותו ולקח לי מחיר בערך 100 150 אני כבר לא זוכרת אבל ממש זול אני חושבת שקוראים לו גרר משלם_למתחזים_בעבור_פרסום_בפורומים. זה האתר שלו:
www.fullgaz.com אחלה בן אדם

lokimonster
09-05-2022, 12:46
וואו תקשיב קרה לי אותו דבר בול לפני שבוע! חיכיתי 4 וחצי שעות לגרר משגריר של הביטוח בסוף הזמנתי לבד הגרר הגיע תוך חצי שעה!! מהרגע שהזמנתי אותו ולקח לי מחיר בערך 100 150 אני כבר לא זוכרת אבל ממש זול אני חושבת שקוראים לו גרר **z זה האתר שלו **z אחלה בן אדםמהסקרנות איזו חברת גרירה זאת??

לי היה אירוע מביש עם ניו קופל שנתנו לי להתייבש מעל ארבע שעות.

למרות פיצוי שהובטח לי בדמות מנוי חינם לשנה vip ועוד כמה שטיות העדפתי לשלם לחברה אחרת.

לצערי נאלצתי לוותר גם על שירותיו של יובל בר מאחר והוא עובד רק עם ניו קופל ובשום אופן אני לא חוזר לחברת ניו קופל.

חבל שיובל לא משאיר לו אופציה לחברת גרירה נוספת (מקסימום בתעריף קצת יותר יקר).

רק לציין שהשירות של יובל בר מצויין והטענות הן לניו קופל

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

ayalzo
09-05-2022, 20:56
לא מאמין שנפלת בפח שלה.
היא פרסמה היום גם בגיפולוג.

lokimonster
10-05-2022, 06:37
לא מאמין שנפלת בפח שלה.
היא פרסמה היום גם בגיפולוג.אני כמעט ולא נכנס לג'יפולוג
אבל אצלי זה בהחלט קרה.

נשארתי לעמוד מעל ארבע שעות ( אני וא' ואחר כך הצטרפו מאסטר עוז ושושנים ) בשעה שניו קופל כל פעם מוכרים לנו סיפור בחום של הקייץ.

המזל שהיה לנו שכל ונעזרנו המשטרה להעביר את הכלי לכניסה של הישוב הסמוך כי הכביש היה ללא שוליים ראויים.(עלייה עצבנית )

ולבסוף אחר שהמאסטר העלה פוסט נזעם בפייסבוק ושיתף את ניו קופל הם נזכרו שיש להם משימה לסיים עוד שלחו גרר של כלי רכב שהיינו צריכים להדריך אותו איך לקשור את הכלי.

אם נדמה שבזה הסתיימה הסאגה הכלי לן בשועפט במה שלטענת ניו קופל זה חניית ביינים.

אז ביינים כן בבית של הגררריסט ( איזה כיף שיש מפות של גוגל ואיתורן).

לבסוף הנציג רמז שיש להם עילה לתביעה נגדנו על דיבה מה שמבחינתי מחק אותם לגמרי

כמובן שהפוסט נשאר

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

the striker
10-05-2022, 09:19
מנצל העלאת שירשור מהאוב ע"י תחמנים, כדי לתת מידע על גרריסט מעולה. לשמחתי הרבה כבר הרבה זמן לא נזקקתי לגרר, טפו טפו טפו, שום בצל, מלח מים. שני הפנצ'רים האחרונים שהיו לי, קרו בקרבה יחסית למוסך, כך שעשיתי דילוג תחנות דלק וניפוח הצמיג, עד למוסך.

אבל היתה לי תקופה של שלושה פנצ'רים אכזריים, תוך 8 חודשים. אני לא עושה ביטוח גרירה, אבל היה בזמנו גרריסט בשם שלומי, עם רכב ייעודי ומאובזר בהתאם, עם התמחות בהעברת אופנועים. שירות מצויין ויחסית זמין, במקרה שלא היה זמין במיידי, קבענו שעה ליד האופנוע והוא הגיע כמו שצריך. בזמנו המחיר היה באזור ה-120/150 שקלים תלוי במרחק מהמוסך.

אני בכוונה לא מפרסם פלאפון שלו, כדי שלא אחשד בקידום כמו מימי קעטבי, בכל מקרה כשירות לחברי הפורום, אם אתבקש אשמח להעלות כאן את מספר הפלאפון של הגרריסט.

לדעתי הוא עובד בעיקר באזור ירושלים (ללוקי והשושנים ושאר החבר'ה הירושלמים), ונראה לי שזו הסיבה שהיה זמין יחסית מהר.

lokimonster
10-05-2022, 12:27
שלומה חנוכה בחור זהב מקצועי ואמין
בהחלט מגיע לו קידום מכירות.

יש הבדל גדול בין גרריסט פרטי שאתה מזמין באופן רנדומלי והוא לא מחוייב מראש לכלום וההתקשרות עמו על בסיס רנדומלי לבין ניו קופל כדוגמה שבכתב האמנה שלהם הם מתחייבים לפרק זמן מינימאלי שירות או כל דבר אחר אליו הם מתחייבים ולא עומדים בזה וכפועל יוצא תוקעים את הלקוח לעיתים בתנאים שמסכנים את הלקוח באימרה עוד חצי שעה הוא יגיע והלקוח ממתין מעל ארבע שעות ולבסוף שולחים משאית למכוניות שצריך להדריך את הגרריסט איך לרתום את האופנוע.

the striker
10-05-2022, 16:36
שלומה חנוכה בחור זהב מקצועי ואמין
בהחלט מגיע לו קידום מכירות.

יש הבדל גדול בין גרריסט פרטי שאתה מזמין באופן רנדומלי והוא לא מחוייב מראש לכלום וההתקשרות עמו על בסיס רנדומלי לבין ניו קופל כדוגמה שבכתב האמנה שלהם הם מתחייבים לפרק זמן מינימאלי שירות או כל דבר אחר אליו הם מתחייבים ולא עומדים בזה וכפועל יוצא תוקעים את הלקוח לעיתים בתנאים שמסכנים את הלקוח באימרה עוד חצי שעה הוא יגיע והלקוח ממתין מעל ארבע שעות ולבסוף שולחים משאית למכוניות שצריך להדריך את הגרריסט איך לרתום את האופנוע.

בדיוק מהסיבות האלה אף פעם לא עשיתי ביטוח גרירה לאופנוע.

והפלאפון של שלומי (אני לא יודע את שם משפחתו): 050-5798788.