צפייה בגרסה מלאה : סוזוקי חושפת את ה-GSX1300RR היאבוסה החדש
אביעד אברהמי
05-02-2021, 15:42
ההמתנה השתלמה: סוזוקי חושפת את ה-GSX1300RR היאבוסה החדש ל-2021, עם עיצוב מחודש, מערכות אלקטרוניות מתקדמות, ומהירות מקסימלית המוגבלת אלקטרונית ל-299 קמ"ש; איזו מכונה!
http://fullgaz.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%96%d7%95%d7%a7%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94-gsx1300rr-%d7%94%d7%99%d7%90%d7%91%d7%95%d7%a1%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
http://fullgaz.co.il/wp-content/uploads/2021/02/Suzuki-GSX1300RR-2021-008-1080x720.jpg
mudale222
05-02-2021, 16:30
אחד האופנועים המגניבים והאייקונים ביותר שקיימים.
מבאס קצת שלא הוסיפו לו כוח ולא הפכו אותו לnumber 1 כמו שהוא היה.
יאללה, עוד איזה 100CC-200CC קטנים ו40HP היו יכולים להפוך אותו לעוד יותר אגדה.
אחד האופנועים המגניבים והאייקונים ביותר שקיימים.
מבאס קצת שלא הוסיפו לו כוח ולא הפכו אותו לnumber 1 כמו שהוא היה.
יאללה, עוד איזה 100CC-200CC קטנים ו40HP היו יכולים להפוך אותו לעוד יותר אגדה.
אני? מעל 280 לא מסתכל במראות.
Dresdner
05-02-2021, 18:14
רק אני חושב שההמתנה לא השתלמה?
אופנוע חדש שכבר נראה "ישן"
הצפי היה שהשם היבוסה יחזור להיות הרקטה שהוא היה ויעקוף את הH2 sx של קוואסקי בחדשנות.
Guccii800
06-02-2021, 08:48
רק אני חושב שההמתנה לא השתלמה?
אופנוע חדש שכבר נראה "ישן"
הצפי היה שהשם היבוסה יחזור להיות הרקטה שהוא היה ויעקוף את הH2 sx של קוואסקי בחדשנות.
האופנוע מזכיר בקווים כלליים את הישן אבל רואים שעבר שינוי, שקלו סופרצארג'ר אבל מי צריך אופנוע שעלות טיפול עולה באיזור 15K כמו ה H2, עוד כמה כ"ס היה יותר טוב, לא שצריך אותם אבל אם אפשר אז למה לא?, חוץ מזה, למה להרוס מה שכבר היה טוב?
החשיפה הכניסה אותי לבלבלה רצינית, בקיצור אם מישהו מעוניין ב ZZR1400 שיצור איתי קשר.
Dresdner
06-02-2021, 11:11
האופנוע מזכיר בקווים כלליים את הישן אבל רואים שעבר שינוי, שקלו סופרצארג'ר אבל מי צריך אופנוע שעלות טיפול עולה באיזור 15K כמו ה H2, עוד כמה כ"ס היה יותר טוב, לא שצריך אותם אבל אם אפשר אז למה לא?, חוץ מזה, למה להרוס מה שכבר היה טוב?
החשיפה הכניסה אותי לבלבלה רצינית, בקיצור אם מישהו מעוניין ב ZZR1400 שיצור איתי קשר. קיבלנו את הדגם הישן רק מותאם ליורו 5.
כמו שאפשר לראות הוא כבר לא חוד החנית ב2021 וזאת הייתה מהות האופנוע הזה.
אם זה הטופ של סוזוקי אז הם בבעיה.
מאכזב נורא שאפילו בקרת שיוט אין באופנוע הזה... קצת עיצוב, קצת אלקטרוניקה וזהו.
mudale222
06-02-2021, 17:07
מאכזב נורא שאפילו בקרת שיוט אין באופנוע הזה... קצת עיצוב, קצת אלקטרוניקה וזהו.
דווקא יש בקרת שיוט. גם לא הייתי אומר שלא עשו שינויים גדולים, 550 חלקים חדשים זה הרבה..
יחד עם זאת, מסכים. התוצאה הסופית מאכזבת.
Dresdner
06-02-2021, 18:46
דווקא יש בקרת שיוט. גם לא הייתי אומר שלא עשו שינויים גדולים, 550 חלקים חדשים זה הרבה..
יחד עם זאת, מסכים. התוצאה הסופית מאכזבת.תמיד יצרן מזכיר כמות החלקים שונים מתי שלא רואים שינוי ממשי.
אם זה היה דגם חדש לגמרי לא היה צריך להגיד שיש לו 550 חלקים שונים.
יחד עם זאת, מסכים. התוצאה הסופית מאכזבת.
טעות שלי לא שמתי לב... ;)
סביר להניח שמי שיקנה את האופנוע אלו מעריצי ההיבוסה שמאוהבים במוצר ולא משנה מה יעשו לו.
שידרוג משמעותי למוצר קיים בעיקרון... 12 שנה לפחות מאז שהוצג הייתי מצפה לדור חדש.
לא מאכזב כלום ! אני דווקא מוריד את הכובע בפני סוזוקי שלא איבדו את זה לחלוטין לאלוהי האלקטרוניקה והשטויות.
אופנוע שמשרת את מטרתו בצורה נהדרת, המהירות הסופית שלו גם ככה מוגבלת אלקטרונית.
Dresdner
07-02-2021, 03:14
לא מאכזב כלום ! אני דווקא מוריד את הכובע בפני סוזוקי שלא איבדו את זה לחלוטין לאלוהי האלקטרוניקה והשטויות.
אופנוע שמשרת את מטרתו בצורה נהדרת, המהירות הסופית שלו גם ככה מוגבלת אלקטרונית.בו נקבע לדבר בעוד שנה, אני אומר שבסוף השנה הדור השליש ימכר הכי פחות בהשוואה ל2 הקודמים
mudale222
07-02-2021, 13:34
אופנוע שמשרת את מטרתו בצורה נהדרת, המהירות הסופית שלו גם ככה מוגבלת אלקטרונית.
זה לאו דווקא האלקטרוניקה. מה שהפך אותו לאגדה היה זה ש:
1. הוא היה האופנוע הסדרתי המהיר ביותר עלי אדמות להרבה שנים.
2. צורה ייחודית שבידלה אותו מכל שאר האופנועים.
את 2 אפשר להבין למה הם השאירו. בשביל לשמור על "אחידות".
על סעיף 1 הם פשוט לא ענו. ראבק, זה מנוע 1400CC, כמה קשה להוציא עוד 50 כ"ס ולהיות עוד פעם האופנוע המהיר ביותר?
מקסימום היו מוסיפים עוד כמה סיסי. בקיצור. איבד את הייחודיות שלו במידת מה.
מודה שאני לא מבין את התארים האופונוע או המכונית או הסירה הכי מהירה בעולם. מהיר מאוד מאוד מאוד זה מספיק טוב.
למי זה מפריע שהדבר מגיע ל 100 ב-3 שניות או 2.8 או 350 במקום 380 קמ"ש -כשמדובר על כביש ציבורי. בעיני ההיאבוסה נראה טוב אז וגם היום וטוב שלא הפכו אותו לרובוטריק זוויתי.
Dresdner
08-02-2021, 00:55
מודה שאני לא מבין את התארים האופונוע או המכונית או הסירה הכי מהירה בעולם. מהיר מאוד מאוד מאוד זה מספיק טוב.
למי זה מפריע שהדבר מגיע ל 100 ב-3 שניות או 2.8 או 350 במקום 380 קמ"ש -כשמדובר על כביש ציבורי. בעיני ההיאבוסה נראה טוב אז וגם היום וטוב שלא הפכו אותו לרובוטריק זוויתי.
לנדרובר בעצמם אומרים שרוב המכוניות שהם מוכרים לא יראו שטח אבל לקונים הפוטנציאלים חשוב לדעת שאם ירצו הם יכולים.
גם כאן אותו הדבר, אנשים קנו היבוסה בגלל היכולת התאורתית לאו דווקא המעשית והעובדה שרוכבים אחרים יודעים מה יש להם בין הרגליים (הכוונה לאופנוע כן?)
הדגם הנוכחי לא כזה
לנדרובר הם דוגמא מצוינת לחברה שנטשה את המקורות שלה והפכה אייקון שטח לבדיחה אלקטרונית שלא מפסיקה לייצר תקלות. בטח לא רכב השטח הקשוח שבנה לה את השם. מקרה עצוב שייחרט בהיסטוריה של עולם השטח וחובבי המותג.
ואת זה אני אומר כבעלים של לנדרובר בהווה, ובעבר (עברו תחת ידי יותר לנדרוברים מכפי שאפשר לספור), אבל כנראה שלא בעתיד.
Dresdner
08-02-2021, 14:55
לנדרובר הם דוגמא מצוינת לחברה שנטשה את המקורות שלה והפכה אייקון שטח לבדיחה אלקטרונית שלא מפסיקה לייצר תקלות. בטח לא רכב השטח הקשוח שבנה לה את השם. מקרה עצוב שייחרט בהיסטוריה של עולם השטח וחובבי המותג.
ואת זה אני אומר כבעלים של לנדרובר בהווה, ובעבר (עברו תחת ידי יותר לנדרוברים מכפי שאפשר לספור), אבל כנראה שלא בעתיד.גם לי היה אחד, רכב מעולה, נהנתי לנהוג בו, זה לא היה רכב שטח קשוח אבל בהחלט יותר שטח מכל הSUV's בקטגוריה.
הבעיה היחידה שלהם זה אמינות.
מסתבר שאתה והשאר שמצפים לרכב חקלאי נמצאים במיעוט וחברה לא יכולה לייצר מספיק רווח ממכם.
כמו שכתבתי הם בדקו ומצאו שרוב הרכבים שלהם לא יראו שטח לכן הם יותר ממוקדים כביש מבעבר למרות שעדיין אפילו לרנג' יש יכולות שטח מסויימות.
בקיצור לנדרובר כבר מזמן הפכה למותג פרימיום למשפחות עמידות.
היו ימים...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210208/879ef930595757f84f6ea36c47fe970d.jpg
בו נקבע לדבר בעוד שנה, אני אומר שבסוף השנה הדור השליש ימכר הכי פחות בהשוואה ל2 הקודמים
המכירות יהיו נמוכות אני מסכים, לא בגלל הכלי, אלא בגלל השוק, לאופנועים כאלו השוק התכווץ משמעותית.
Dresdner
09-02-2021, 20:24
המכירות יהיו נמוכות אני מסכים, לא בגלל הכלי, אלא בגלל השוק, לאופנועים כאלו השוק התכווץ משמעותית.זה גם נכון, הדרישה לנישה הזאת ירדה, עובדה שאין להיאבוסה יותר מידי מתחרים וחלק מהיצרנים פרשו מהמירוץ אבל עדיין אני חושב שלקוחות מצפים שמאחורי השם היאבוסה יעמוד האופנוע עם הכי הרבה מהכל, למשל רק בשביל המכירות היה טוב עם על הנייר הוא היה חוצה את רף ה200 כח סוס גם מגדש כל שהוא היה עוזר לבדל אותו כמו שהיה פעם, אפילו לוח השעונים לא ממש השתנה, ציפיתי למסך TFT בין המדהימים שיש לעולם האופנועים להציע.
לא ראיתי עדיין מה המחיר אז יכול להיות שסוזוקי קימצנו באופנוע כדי להביא מחיר פצצה ואז דברים יראו אחרת.
alexsupreme
10-02-2021, 02:35
סוזוקי מייצרים אופנועי יד שניה מעולים, רק המחיר עדיין מעט גבוה.
סוזוקי מייצרים אופנועי יד שניה מעולים, רק המחיר עדיין מעט גבוה.
הגדרה מעניינת (ונכונה)
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft