צפייה בגרסה מלאה : שמועות: גרסת ספורט ל-MT-07 של ימאהה
אביעד אברהמי
18-02-2021, 12:42
האם בימאהה מפתחים אופנוע ספורט על בסיס ה-MT-07, שיחליף את ה-R6 כאופנוע ספורט לכביש הציבורי? לפי השמועות - כן; הפרטים ותמונת האילוסטרציה - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98-%d7%9c-mt-07-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%9e%d7%90%d7%94%d7%94/
http://fullgaz.co.il/wp-content/uploads/2021/02/Yamaha-MT-07-Sport-Illus.jpg
רעיון מצויין
מעניין למה לא יצא קודם
Tribalmistyc2
18-02-2021, 21:53
מה לMT 07 ול R6?
Dresdner
18-02-2021, 22:39
מה לMT 07 ול R6?
הם כנראה יהיו דומים במראה ובזה זה הסתיים
רעיון מצויין
מעניין למה לא יצא קודם
כנראה חיכו לראות איך הטואונו 660 יתקבל
מה לMT 07 ול R6?
זה לא יאמן שהתפתחה קטגורייה חדשה - לא בגלל איזה מהנדס יצירתי אלא בגלל תקנות זיהום חדשות.
הMT07 כאופנוע ספורט שאמור להחליף את הR6 זה לא פחות מעלבון.
הם כנראה יהיו דומים במראה ובזה זה הסתיים
כנראה חיכו לראות איך הטואונו 660 יתקבל
אז שלפחות יפתחו מנוע חדש שיהיה מסוגל להתמודד עם תקנות הזיהום החדשות והעתידיות לבוא אבל בחייאת עם הספק של 30 כ"ס לפחות.
Dresdner
19-02-2021, 01:58
אז שלפחות יפתחו מנוע חדש שיהיה מסוגל להתמודד עם תקנות הזיהום החדשות והעתידיות לבוא אבל בחייאת עם הספק של 30 כ"ס לפחות.הR6 מת ולא בגלל תקנות זיהום האוויר אלו רק נתנו לו את הפוש האחרון וכמו שאתה רואה ימאהה לא מצאו לנכון לזרוק עליו עוד כסף.
הR7 יהיה בנוי על הMT07 אבל כנראה עם מיכלולים טובים יותר ועם יותר כח במנוע ככה ההשקעה הכספית נמוכה יותר והקונספת של ימאהה של שימוש בפלטפורמות נשאר.
הקטגוריה החדשה הזאת שלא כמו הR6 תפנה למגוון רחב יותר של רוכבים
נראה שהוא לא בא להתחקות בcbr600rr
יותר בכיוון של cbr650
יותר פונקציונליות במקום ביצועי קצה
הR6 מת ולא בגלל תקנות זיהום האוויר אלו רק נתנו לו את הפוש האחרון וכמו שאתה רואה ימאהה לא מצאו לנכון לזרוק עליו עוד כסף.
הR7 יהיה בנוי על הMT07 אבל כנראה עם מיכלולים טובים יותר ועם יותר כח במנוע ככה ההשקעה הכספית נמוכה יותר והקונספת של ימאהה של שימוש בפלטפורמות נשאר.
הקטגוריה החדשה הזאת שלא כמו הR6 תפנה למגוון רחב יותר של רוכבים
ידרש לי זמן לעכל אופנועי ספורט עם 2 צילינדרים... זה לא מתגלצ' לי חלק בגרון. מצטער.
600 ירושלמי
19-02-2021, 20:31
גם לvtr sp2 כנראה שיש אנשים שלו מתגלשים לו טוב בספעת...
ידרש לי זמן לעכל אופנועי ספורט עם 2 צילינדרים... זה לא מתגלצ' לי חלק בגרון. מצטער.
מזל שלך שנולדת כששנות ה-90 הסתיימו. אחרת לא היית מוצא עצמך בעולם האופנועים הזה, שלא היה יורד לך בגרון.
:biggrin:
מזל שלך שנולדת כששנות ה-90 הסתיימו. אחרת לא היית מוצא עצמך בעולם האופנועים הזה, שלא היה יורד לך בגרון.
:biggrin:
כששנות ה-90 הסתיימו? נראה לי התבלבלת קצת... נדבקת בקורונה כנראה. ;)
כששנות ה-90 הסתיימו? נראה לי התבלבלת קצת... נדבקת בקורונה כנראה. ;)
תסלח לי שאני לא זוכר את תאריך הולדתך המדויק. זו סניליות, לא קורונה.
איך אחרת ניתן להסביר שיליד שנות ה-70' או ה-80' לא זוכר בערגה את הסופרבייק האגדיים של שנות ה-90'? וגם אם הוא לא "מתגעגע" אליהם, איך הוא יכול שלא להבין את ההיגיון בקיומם? פלא שחשבתי שנולדת רק אחרי שהתקופה הזו הסתיימה? :biggrin:
תסלח לי שאני לא זוכר את תאריך הולדתך המדויק. זו סניליות, לא קורונה.
איך אחרת ניתן להסביר שיליד שנות ה-70' או ה-80' לא זוכר בערגה את הסופרבייק האגדיים של שנות ה-90'? וגם אם הוא לא "מתגעגע" אליהם, איך הוא יכול שלא להבין את ההיגיון בקיומם? פלא שחשבתי שנולדת רק אחרי שהתקופה הזו הסתיימה? :biggrin:
כRובי סוף שנות ה80 ולא ה90!
אתה עשור פלוס לפני כנראה... בפול גז מ-2007 לידיעתך קצת כבוד. ;)
כRובי סוף שנות ה80 ולא ה90!
אתה עשור פלוס לפני כנראה... בפול גז מ-2007 לידיעתך קצת כבוד. ;)
איך כבוד איך אם אתה יוצא חוצץ כנגד אופנועי כדוגמת ה-916 (!), ה-SP2 וה-TL...? איך?!
איך כבוד איך אם אתה יוצא חוצץ כנגד אופנועי כדוגמת ה-916 (!), ה-SP2 וה-TL...? איך?!
מצטער על אי הדיוק... הכוונה הייתה לאופנועים יפנים עם 2 צילינדרים שהמנוע שלהם פחות מתאים לרכיבות ספורטיביות ויותר לפרקטיות.
אצלי אופנוע ספורט צריך להתאפיין במנוע מפולפול היטב אחרת - זה לא זה.
אני מתקשה לדמיין MT07 כאופנוע ספורט... יכול להיות ואני טועה ויהיה טוויסט בעלילה.
giladben.zaken
21-02-2021, 14:11
מצטער על אי הדיוק... הכוונה הייתה לאופנועים יפנים עם 2 צילינדרים שהמנוע שלהם פחות מתאים לרכיבות ספורטיביות ויותר לפרקטיות.
אצלי אופנוע ספורט צריך להתאפיין במנוע מפולפול היטב אחרת - זה לא זה.
אני מתקשה לדמיין MT07 כאופנוע ספורט... יכול להיות ואני טועה ויהיה טוויסט בעלילה.
אופנועים צריכים להיות קלים יותר לרכיבה,
נגישים יותר לרכישה,
וזולים יותר לאחזקה.
מהלך חכם.
מי שרוצה אופנוע ללא פשרות יקבל את מגוון הליטרים היפנים, או האופנועים היוקרתיים אף יותר מאירופה.
ליתר שרוצים לרכב ספורטיבי בגובה הכיס, זו הקטגוריה הנכונה בהחלט.
סמיילי דוגמה לטובת המחשה, לא כולם יכולים לקנות פורשה,
חלק יצליחו לשים יד על איזו GTI ולהנות ממנה אף יותר.
אתה רוכב על F4 כי אתה יכול לקנות אותו, סבבה!
לאחרים צריכה להיות האפשרות האחרת והנגישה יותר.
אופנועים צריכים להיות קלים יותר לרכיבה,
נגישים יותר לרכישה,
וזולים יותר לאחזקה.
מהלך חכם.
מי שרוצה אופנוע ללא פשרות יקבל את מגוון הליטרים היפנים, או האופנועים היוקרתיים אף יותר מאירופה.
ליתר שרוצים לרכב ספורטיבי בגובה הכיס, זו הקטגוריה הנכונה בהחלט.
סמיילי דוגמה לטובת המחשה, לא כולם יכולים לקנות פורשה,
חלק יצליחו לשים יד על איזו GTI ולהנות ממנה אף יותר.
אתה רוכב על F4 כי אתה יכול לקנות אותו, סבבה!
לאחרים צריכה להיות האפשרות האחרת והנגישה יותר.
אופנועים נגישים היו גם לפני... ההשקעה בתקנות הזיהום גרמו ליצרנים להשקיע במנועים יעילים יותר (ופחות יקרים).
זה פשוט אומר שיהיה פחות אקזוטיקה בעולם האופנועים - יש כאלה ששמחים בכך ויש כאלה שפחות.
giladben.zaken
23-02-2021, 09:49
אופנועים אקזוטיים ישארו כמותית כפי שהיו,
אני לא חושב ש-R6 או כל אחד מארבעת היפנים שהתחרו על המשבצת ענו למילה אקזוטי אי פעם,
ואני כבר מבין את טבע הדברים שאתה אוהב מכל מיני צ'יטוטים קודמים, ולכן נסכים שעל טעם וריח אין להתווכח.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft