התחברות

צפייה בגרסה מלאה : החיים עם TRACER 900 GT

עמודים : [1] 2

Dresdner
20-02-2021, 19:03
אני רוכב כבר עשרות שנים והיו ברשותי אופנועים שנחשבו ללא אמינים מתוצרת איטליה, ארצות הברית ואנגליה והם לא עשו לי בעיות מיוחדות אבל ב3 שנים האחרונות כנראה המזל נגמר לי ורצף של בעיות הגיע.
זה התחיל עם הקטמ SMT עבר למוטו גוצי V85TT והמשיך עם הבמוו 900XR כאן כבר נשברתי והחלטתי ללכת על משהו יותר בטוח אבל שלפחות יראה שמץ של הנאה ברכיבה כמו זאת שיש באירופאים, נבדקו אופנועים מבית סוזוקי קאוואסקי הונדה וימאהה שהטרייסר לפי דעתי ניצח בפער גדול בפרמטרים שאני חיפשתי שהם יכולות ספורטיביות לצד תיוריות ושלא יראה גדול ומנופח מידי, גם גודל מיכל הדלק שיחק תפקיד.

הבמוו נמכר תוך שבוע עם הפסד כספי לא קטן כמו כל אופנוע חדש בין 4 חודשים שמאבד ערך ובדיוק יום למחרת הייתה לי רכיבת מבחן על הטרייסר, בנקודת הזמן הזאת עוד לא הייתי סגור שהטרייסר זה האופנוע. מגיע בבוקר על הפתיחה, הדילר של ימאהה ממוקם בדיוק במקום הנכון מבחינת כבישים ואחרי 30 דקות לא היה מה להמשיך כי היה ברור שזה האופנוע המתאים, מה שכן מהדקה הראשונה הרגשתי חוסר נוחות בגלל שהמושב בזווית לכיוון מיכל הדלק ועוד כמה דברים שיפורטו בהמשך.

מגיע חזרה לדילר ומתפלל כל הדרך שיש לו בסטוק את הצבע שאני רוצה (כחול מט) לא יודע איך לא ראיתי בהתחלה אבל עומד לו אחד בתצוגה, הדילר כנראה רגיל לגרמנים שמדברים וחושבים כמה ימים אם לא חודשים כי הוא היה מאד מופתע שהוצאתי לו כסף מזומן ואמרתי לו שאני לוקח את זה מהתצוגה אבל עם קאץ, אני צריך את האופנוע עד סוף היום כי יש מחר טיול ל HOOTERS בפראג, הדילר נכנס למצב הייפר, מריץ טלפונים עולה על הרכב שלו ונעלם לחצי שעה שבסופם הוא מודיע לי שהרשיונות של האופנוע עם השם שלי עליהם יהיו מוכנים עד סוף היום וכך היה.

בתצוגה

8970

יום למחרת בHOOTERS

8971

המשך יבוא

קידוזו
20-02-2021, 19:09
תתחדש. חבר עשה טרייד על טרייסר 09 לאחר חודשים ספורים ועבר ל
V85TT כי לטענתו מדובר בכלי עם מנוע מוגזם.
אופונוע נאה וחזק. מחכים לתמונות מ hooters.

lokimonster
20-02-2021, 19:14
תתחדש
תשלח תמונות ואל תשכח מסיכה קדמית נגד קורונה

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Dresdner
20-02-2021, 19:32
מאז אותו היום שהיה באוגוסט 2020 עשיתי 6000 קילומטרים עד סוף אוקטובר שזה הזמן לשנת החורף והנה כמה תובנות:

נוחות- לא משהוא בלשון המעטה, הכיסא נוטה קדימה והכידון נמוך יחסית לקטגוריה

בלמים- אין תלונות, עוצר חזק ויותר חשוב עם רגש, למה להתעקש על צינורות גומי ולא פלדה שזורה לא מובן לי.

מפות הזרקה- אין בורות בסל"ד, אין השהיות, עובד מושלם לדעתי

מנוע- אוהב לעבוד בסל"ד נמוך בדיוק כמו בסל"ד גבוה, המנוע הוא הפנינה האמיתית באופנוע הזה

מתלים- החיסכון ניכר, גם בדגם ה GT שהשקיעו קצת יותר במתלים זה עדיין לא זה, לא שזה מפריע לכרסם רגליות בכביש אבל חסר קצת ההרגשה של קטר על מסילה.

אלקטרוניקה- אוהב את הקוויק שיפטר הוא עובד חלק אבל למה אין בליפר גם כן? לוח השעונים אומנם לא גדול במיוחד אבל קריא ומעוצב יפה, אין חיבור לאפליקציית ניווט שזה חבל.

הגנה מהרוח- כמו בכל האופנועים בסגנון, אני לא סובל משקפים גבוהים.

הנאת רכיבה- יש והרבה, למרות שחסר הרבה דברים שלבמוו יש ימאהה הצליחו להכניס לטרייסר משהוא לא יפני טיפוסי אבל לזכות קוואסקי יאמר שגם לZ900RS יש את זה

אחרי שהבנתי את הנ"ל העבודה לשפר התחילה...

ביער השחור
8972

יפני בין איטלקים
8973

קובי
20-02-2021, 19:35
תתחדש ובהצלחה. אם אינני טועה האופנוע ברשותך מספר חודשים. בכל מקרה מוטב מאוחר, חיכיתי לשרשור הזה.

Dresdner
20-02-2021, 19:50
אז ככה:
מושב הוזמן מBAGSTER הצרפתית, נוח בהרבה אבל הזווית עדיין שם, פתחתי את המושב וע"י הוספת חומר מלמטה איזנתי את המושב
8974

הכידון הוגבה מעלה ואחורה
8975

משקף קצר הורכב
8976

קיט להורדת גובה הרגליות והוזזתם קדימה
8977

הוספת מקור (של ציפור), זה לא נותן כלום אבל אני אוהב את זה ככה
8978

המנוע של הטרייסר בולט החוצה יותר מידי, כל נפילה עלולה להוציא אותו משימוש בגלל נזילת שמן אז מגני מנוע של HEED הורכבו
8979

8980

לאחר זמן קצר כבר ראיתי שהרדיאטור קיבל שתי מכות מאבנים קטנות אז מגן רדיאטור הורכב
8981

על הכוונת זה בולם אחורי של וויברס הגרמנית וניווט לוייני מינימלסטי שיורכב בצורה קבועה לאופנוע
8982

Dresdner
20-02-2021, 19:59
שכחתי להזכיר את הצמיגים של דאנלופ ומערכת הקירור של הטרייסר GT.
הצמיגים לא אוחזים כמו שצריך ואני בדרך כלל עד היום כתבתי הרבה פעמים שבצמיגי ספורט טורינג ההבדל בין המצמיגים הוא קטן מאד אבל זה לא נכון לגבי הצמיגים האלו.
זה גם כנראה יוחלף השנה.

מערכת הקירור של הטרייסר מוזרה, טווח טמפרטורת העבודה יכול להיות כל דבר בין 65 ל105 מעלות בתכלס זה נראה כאילו הטרמוסטת לא ממש עובד שם מה שלא רחוק מהמציאות כי בטרמוסטת של הטרייסר אין גומיה מה שאומר שגם שהוא סגור יש מעבר של נוזל קירור ואין סגירה הרמטית.
בכל מקרה זה עובד אז אני לא מתלונן אבל עדיין מוזר

הבמוו"הישן" שלי מול הטרייסר החדש
8983

Dresdner
20-02-2021, 20:13
תתחדש. חבר עשה טרייד על טרייסר 09 לאחר חודשים ספורים ועבר ל
V85TT כי לטענתו מדובר בכלי עם מנוע מוגזם.
אופונוע נאה וחזק. מחכים לתמונות מ hooters.

למוטוגוצי הייתה ממש בעיה לצאת לעקיפות בעליות באלפים, ומכוון שלא נתקלתי בבעיה הזאת בהרים ליד הבית אני מייחס את זה לאחוז החמצן באוויר בגבהים מסויימים, זה היה בלתי אפשרי בשבילי להדביק את המולטי שם אבל לטרייסר שהוא גם כמה עשרות כח סוס פחות מהמולטי לא הייתה בעיה.
מוגזם הוא לא, לפי דעתי הוא בדיוק בנקודה של בין שימושי למוגזם.

600 ירושלמי
20-02-2021, 20:51
כי יש מחר טיול ל HOOTERS בפראג,
מצופה מגולש ותיק כמוך להכיר את הביטוי
This thread is worseless with out pics

Dresdner
20-02-2021, 21:31
מצופה מגולש ותיק כמוך להכיר את הביטוי
This thread is worseless with out pics

אם אתה מתעקש :)
8985

lokimonster
20-02-2021, 21:33
ואז חברים שלי אומרים שבמקום רכיבה אני מבשל

ayalzo
20-02-2021, 21:59
נכנסתי לפייסבוק של הוטרס פראג.
לא פלא שהוא העלה תמונה של האוכל.
המצאי לא משהו.

Dresdner
20-02-2021, 22:15
נכנסתי לפייסבוק של הוטרס פראג.
לא פלא שהוא העלה תמונה של האוכל.
המצאי לא משהו.

דווקא לא רע ולא הרגשתי הבדל בין הסניף בפראג לאלבני ניו יורק, אנשים שמגיעים עם ציפיות מתאכזבים.

האמת לא הצטלמתי עם המלצריות כי זה הרגיש לי סליזי, אבל שהבנות (והבנים) ריזלה בסקסן רינג הציעו לי להצטלם הלכתי על זה
8986

mudale222
20-02-2021, 22:43
על הכוונת זה בולם אחורי של וויברס הגרמנית וניווט לוייני מינימלסטי שיורכב בצורה קבועה לאופנוע
8982

איזה gps זה? נראה יותר כמו מצפן. אתה לא מפחד שיגנבו אותו אם הוא קבוע על האופנוע?

Dresdner
20-02-2021, 22:53
איזה gps זה? נראה יותר כמו מצפן. אתה לא מפחד שיגנבו אותו אם הוא קבוע על האופנוע?

זה בעצם חץ שמראה לך איפה לפנות, מה זווית הפניה וכמה קילומטרים\מטרים אתה מהפניה והגעתי למסקנה שלא צריך יותר מזה, כמות המידע שאתה מקבל היום מהניווט בנייד לא רלונטית שאתה על אופנוע וצריך להתרכז בכביש, הביקורות עליו די טובות אבל דרוש זמן התרגלות.
כל העסק עובד עם חיבור לנייד ששם אתה מתחיל את הניווט.

מכוון שזה קטן ואם יותקן בצורה שנראת מקורית לא צופה שזה יגנב, בכל מקרה יש לי ביטוח שכולל אביזרים עד סכום מסויים וזה נכנס בסכום הזה.
כמובן שבזמן טיול בחניית לילה זה עולה איתי למלון.

אני לא מתכוון לחבר אותו לחשמל של האופנוע כי הוא מחזיק 30 שעות ניווט ואין לו זליגה שהוא סגור אז הוא כנראה יטען אצלי פעם בחודש ובטיול כל יומיים שלושה

הכוונה ב"קבועה" זה שזה לא יהיה על RAM MOUNT אלה יושב צמוד ללוח השעונים עם ברגים אבל המכשיר עצמו יוצא בחצי סיבוב

השושנים
21-02-2021, 08:33
זה בעצם חץ שמראה לך איפה לפנות, מה זווית הפניה וכמה קילומטרים\מטרים אתה מהפניה והגעתי למסקנה שלא צריך יותר מזה, כמות המידע שאתה מקבל היום מהניווט בנייד לא רלונטית שאתה על אופנוע וצריך להתרכז בכביש, הביקורות עליו די טובות אבל דרוש זמן התרגלות.
כל העסק עובד עם חיבור לנייד ששם אתה מתחיל את הניווט.

מכוון שזה קטן ואם יותקן בצורה שנראת מקורית לא צופה שזה יגנב, בכל מקרה יש לי ביטוח שכולל אביזרים עד סכום מסויים וזה נכנס בסכום הזה.
כמובן שבזמן טיול בחניית לילה זה עולה איתי למלון.

אני לא מתכוון לחבר אותו לחשמל של האופנוע כי הוא מחזיק 30 שעות ניווט ואין לו זליגה שהוא סגור אז הוא כנראה יטען אצלי פעם בחודש ובטיול כל יומיים שלושה

הכוונה ב"קבועה" זה שזה לא יהיה על RAM MOUNT אלה יושב צמוד ללוח השעונים עם ברגים אבל המכשיר עצמו יוצא בחצי סיבוב

מה המחיר של דבר כזה?

600 ירושלמי
21-02-2021, 10:04
מה המחיר של דבר כזה?
כ700 ₪ לפני משלוח.
חפש beeline moto, אולי תמצא יותר זול.
https://beeline.co/products/beeline-moto

Dresdner
21-02-2021, 10:42
כאן תוכל לקבל התרשמות ממנו ע"י ולוגר ידוע באירופה שעושה סקירות מקצועיות.

https://youtu.be/bbSLuQMbCmo

צריך רק לזכור שהמכשיר הוא עם GPS מובנה אבל עבודת הניווט נעשת על הנייד בכיס, זה לא מתאים לכל אחד אבל אחרי שהיה לי ניווט דומה שמובנה בבמוו ומוטוגוצי הגעתי למסקנה שזה מספיק בהנחה שזה עובד חלק.

עוד ניווט דומה וזול יותר זה הGARMIN EDGA 130, החששות שלי איתו זה שהוא מיועד לאופניים ויכולות לצוץ בעיות שלא חשבתי עליהם כמו ניווט שמתעלם מכבישים מהירים וכו

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210221/2ff6b2ef0497d751c39b05d4e7a90cc0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210221/43ecf922580a271c22b2f44788b2bb4c.jpg

kanter.m
21-02-2021, 13:52
לא הבנתי איך אפשר להשוות BMW לאופנוע אחר? אפילו שהרכיבים לא מיוצרים בגרמניה אלא רק ההרכבה.
(בגדול אין אופנוע בסגמנט הזה שלא ניסיתי. רכבתי שנה וחצי על F750 ועכשיו על r1250 - אין על הגרמנים)

Dresdner
21-02-2021, 14:11
לא הבנתי איך אפשר להשוות BMW לאופנוע אחר? אפילו שהרכיבים לא מיוצרים בגרמניה אלא רק ההרכבה.
(בגדול אין אופנוע בסגמנט הזה שלא ניסיתי. רכבתי שנה וחצי על F750 ועכשיו על r1250 - אין על הגרמנים)

משווה בין אופנועים באותו סיגמנט
Tracer 900 GT Vs. F900XR
אופנועים שפונים לאותו קהל ובוודאות אין לXR900 יתרון בולט על הטרייסר וזה גם תראה בכל מבחני הדרכים שדעת הבוחנים חצויה בנושא.
מה שכן האלקטרוניקה של במוו תענוג, מסך TFT משובח, KEYLESS, חיבור אפליקציה עם ניווט ועוד אבל בטרייסר 9 החדש ההבדל הזה עומד להיות קטן יותר.

אגב בגרמניה שניהם עולים אותו הדבר.

אתה קצת מסונוור מהסמל, הF750 הוא אופנוע שלא מצטיין בכלום, מרגיש זול, מתלים בינוניים מינוס וביצועי כביש נחותים בהשוואה לטנרה 700 שטוב ממנו בכל פרמטר.

הGS אופנוע טוב אבל אם לשים בצד את האמינות של קטמ ה1290 טוב יותר.

ואז מגיעים לנושא האמינות של במוו, לפחות באיזור שאני גר בו יש בדיחה כזאת על השירות של במוו שלא משנה עם מה תגיעה למוסך יגידו לך "זה בסדר ככה זה אמור להיות" בסגנון מה שאומרים בחברות ההיטק "זה לא באג זה פיטצ'ר"

מקווה בשבילך שלא תראה את הצד המכוער של במוו.

rider
21-02-2021, 20:16
אני מול התלבטות בסביבת המחקר שלך.
מולי שני אופנועים מעניינים, הראשון הוא הטרייסר 900 והשני הוא הורסיס 1000. מכיוון ורשמת מה כן ולא אהבת בטרייסר, האם תוכל לרשום מה כן ולא אהבת בורסיס?
מודה מראש

Dresdner
21-02-2021, 21:49
מולי שני אופנועים מעניינים, הראשון הוא הטרייסר 900 והשני הוא הורסיס 1000. מכיוון ורשמת מה כן ולא אהבת בטרייסר, האם תוכל לרשום מה כן ולא אהבת בורסיס?
מודה מראש

לא רכבתי על ה1000 (על ה650 רכבתי) ה1000 נפסל בגלל הגודל הפיזי וכמויות הפלסטיק שיושבות לך מול הפנים, הטרייסר בשבילי הוא פשרה, אני לא אוהב אופנועים גדולים ויותר בכיוון של היפרמוטארד וסופרמוטו אבל אלו דורשים הרבה פשרות בנוחות, מיכל דלק, הגנה מגשם וקור ונשיאת ציוד, הטרייסר יחסית קומפקטי בסגמנט של האדוונצר ובגלל זה כמעט קניתי את הטרייסר 700 אבל הייתי צריך יותר כח סוס ממה של700 יש להציע.
רק מישיבה על הורסיס 1000 אני יכול להגיד לך שבנוחות וברכיבה בזוג הוא בודאות יהיה עדיף מהטרייסר 900 GT.
עוד דבר קטן שאולי יקומם חלק כאן, מכוון שהגעת לטרייסר אחרי מזל ביש של אופנועים עם בעיות אמינות רקורד האמינות של קוואסקי קצת הטריד אותי ובכללי ימאהה כיצרן נותנת שירות טוב יותר באירופה מקוואסקי.

AsafA
21-02-2021, 22:06
יצאת מזה בכבוד

Dresdner
21-02-2021, 22:19
יצאת מזה בכבוד

כל שורה נכתבה במחשבה על...

AsafA
21-02-2021, 22:27
כל שורה נכתבה במחשבה על...
חחח 😉

השושנים
22-02-2021, 08:10
https://media.istockphoto.com/photos/chimpanzee-picture-id155376086?k=6&m=155376086&s=612x612&w=0&h=3tOfXqukjy7he_YyZD31RlhYb46-FzdT2Ml2rmkiK98=

השושנים
22-02-2021, 08:24
ואני אסביר, לכל מי שמתעתד לרכוב יותר מ-90% בכביש במיוחד למרחקים גדולים ומחפש אופנוע טיולים
בתנוחת ישיבה של "אדוונצ'ר" יש לו הרבה רכיבות בזוג אבל מחפש ריגוש ורבה כוח, יש בעצם מועמד בודד.

הויסטרום-חלש מהורסיס פחות נוח אבל יש שמעדיפים אותו בגלל המותג ותצורת המנוע.

האפריקה-נהדרת והיא בעצם המועמד השני שלי אחרי הורסיס אבל היכולת ירידה לשבילים וחלוקת ההילוכים פוסלת
אותה מבחינתי כי היא מורידה מיכולת הכביש שחשובה לי יותר.

הטריסר-הוא יותר כלי חוליגיני וחד ופחות מתאים לרכיבה בשתיים, להערכתי הצנועה והבלתי נחשבת גם מזדקן פחות טוב
במיוחד לידיים מתעללות.

על ה-KTM רכבתי שבריר של דקה, לא אוהב את המותג ברמה של גזענות נטו בעיקר בגלל שמועות על חוסר אמינות וטיפולים
יקרים מאד.

הורסיס חלום, מתאים לי ולדרישות שלי כמו כפפה ליד, כוח בלתי נגמר הכי חזק בחבורה ובגלל מנוע 4 בשורה ניתן לנצל את
זה בכל הילוך ובכל מהירות, מנוע חלק ולא מעייף, המון מקום, בעצם מדובר בכמה אופנועים משולבים באופנוע אחד,
ברכיבה מנהלתית הוא אופנוע רגוע שניתן לרכוב איתו בלי בעיות בעיר בכפר ובכרם.
ברכיבת סולו קשוחה הוא חושף את שורשיו הספורטיביים ולאחרונה גיליתי את מצב 2 יאמיי...
ברכיבה זוגית למרחקים מדובר באופנוע הכל-בו טוריינג הטוב בסיגמט נקודה, אל תאמין לי תבדוק.

40 אלף ק"מ ללא תקלות ריקול או ברדק אחר, האופנוע כשאני שוטף אותו נראה חדש ומרגיש איכותי.

תוספות הכרחיות, צמיגי אנג'ל GT2, מכסה ונטיל אדום תואם, סט 3 ארגזים מקוריים האחד בשימוש יומי
והצדדים בבית רק לשימוש יעודי, ואז אין כלוב מכוער.

עכשיו תוסיף על זה את כל המטעמים של מודל 2021 ותבין ...

kanter.m
22-02-2021, 16:25
אתם מדברים על סוברו , אני מדבר על מרסדס, תעשו רכיבה על הR1250GS, גם בשטח, גם בכביש גם לדעת כל המומחים והמבחנים אין לו מתחרים, אולי הKTM1290 וזה רק בשטח

Dresdner
22-02-2021, 18:05
אתם מדברים על סוברו , אני מדבר על מרסדס, תעשו רכיבה על הR1250GS, גם בשטח, גם בכביש גם לדעת כל המומחים והמבחנים אין לו מתחרים, אולי הKTM1290 וזה רק בשטחיש לי הרבה הערכה למרקטינג של במוו, התגובה שלך היא בדיוק מה שהם מכוונים אליו.

מצטער, רכבתי על הGS וממש לא מדבר אלי חוץ מהמנוע שאני אוהב.

השושנים
22-02-2021, 19:25
אתם מדברים על סוברו , אני מדבר על מרסדס, תעשו רכיבה על הR1250GS, גם בשטח, גם בכביש גם לדעת כל המומחים והמבחנים אין לו מתחרים, אולי הKTM1290 וזה רק בשטח

לא באותה ליגה של מחיר, ולכן לא נכלל מראש בהשוואה.

rider
22-02-2021, 19:46
דרזדנר,
נשמע שבהסתכלות שטחית על מה שאמרת, הטרייסר נוטה יותר לקרחניסטים הורסיס נוטה למיטיבי דרך.
יחסית כמובן ל"אדוונצרים"

Dresdner
22-02-2021, 20:34
דרזדנר,
נשמע שבהסתכלות שטחית על מה שאמרת, הטרייסר נוטה יותר לקרחניסטים הורסיס נוטה למיטיבי דרך.
יחסית כמובן ל"אדוונצרים"בדיוק, הם באותו סגמנט אבל עם אופי אחר, כמו קסדות שואי ואראי של פעם, צורת הראש הייתה שונה מאד ומי שהתאים לו שואי לא התאים לו אראי וההפך.

doner
25-02-2021, 22:34
מודה מראש

מוזמן לדבר איתי בעניין, כמי שרכב על וורסיס 1000 וכיום רוכב על טרייסר 900GT, אשמח לשתף בניסיון שנצבר לגבי 2 הכלים

קובי
26-02-2021, 02:12
דונר תרשום פה זה מעניין.

rider
27-02-2021, 07:57
דונר, בוא נתחיל בלמה החלפת?

Dresdner
27-02-2021, 11:40
דונר, בוא נתחיל בלמה החלפת?

נראה ששושנים הגיע אליו לפני שהספיק להגיב

doner
27-02-2021, 13:04
הי חברים,

אז לא, השושנים לא הספיק להגיע אליי לפני שאני מעלה כאן את הניסיון שלי וחוות הדעת לגבי שני הכלים ששייכים לאותו סגמנט אמנם, אבל ההבדל ביניהם משמעותי והבחירה תלויה בעיקר במה שמתאים לרוכב ולשימוש באופנוע. אתחיל מהבחירה שעשיתי ב-2015 לאחר רכיבה של כ-700 ק"מ על הטרייסר של אותם ימים ומסלול דומה עם הוורסיס, בסיומו הועדף הוורסיס חד משמעית: הטרייסר בהשוואה לקאוואסאקי הרגיש נחות מבחינת איכות הגימור, בולמי הזעזועים לא היו ברמה של המנוע והיציבות הכיוונית במהירות גבוהה לא הייתה טובה, עד כדי חוסר יציבות משמעותית עם רוחות צד קלות המאפיינות רכיבה בכביש מהיר סביב 150-160 קמ"ש. ההשוואה כאן תתייחס לטרייסר 900GT שלדעתי מהווה שדרוג משמעותי לטרייסר הקודם, בעיקר בשל הארכת הזרוע האחורית בכ-5 ס"מ דבר שפתר את בעיית היציבות, שדרוג בולמי הזעזועים ואפשרויות הכוונון שלהם ועוד תוספות מבורכות שהיצרן הוסיף. לענייננו:
שורה תחתונה-הוורסיס נוטה בבירור לטובת הטורינג והטרייסר עם נטייה לכיוון הספורט למרות שמבצע עבודה טובה בתחום הטורינג, בעיקר בטיולי 300-400 ק"מ שאני נוהג לעשות.
אנסה להשוות לפי פרמטרים:
1. שימוש יומיומי: הגודל והמשקל כאן לרעת הקוואסאקי, הטרייסר זריז בהרבה, קל בעשרות ק"ג ומצריך פחות מאמץ ברכיבה בין מכוניות ובעיר. המנצח הברור בסעיף זה הוא הימאהה.
2. טיולים: הוורסיס נוח מאוד לרכיבה הן לרוכב והן למורכבת. המושב שלו כל כך נוח שאפילו לא עברה לי מחשבה לשדרגו, כך גם למורכבת. הוא מיועד לטיולי כביש בהן גומאים מאות בקלות, עם ציוד, בנוחות ובכיף. הטרייסר מהנה לטיולים ארוכים אם כי פחות מהוורסיס, המושב נוח מספיק עבורי, אבל קראתי לא מעט ביקורות של אנשים ששדרגו. מבחינת העמסת ציוד הוא נחות מהוורסיס, השפעת המורכב על הרכיבה גדולה יותר, אבל בהחלט סבירה. מי שמעדיף טיולים עם רכיבה ספורטיבית מהירה- הטרייסר מנצח, גמיאת מרחקים במהירות ,נוחות ובהרכבה- הקאוואסאקי.
3. המנוע: אני מאלה שמאוד אוהבים מנועי 4 בשורה וכאן הוורסיס לא מאכזב, מסל"ד בינוני מתקבל מומנט מהנה ולא צריך להגיע למעלה כדי ליהנות ולרכב במהירות. כמו כל מנועי הליטר מדובר בשתיין דלק לא קטן, 13.8 קמ"ל אצלי. לימאהה יש מנוע שניתן להגדירו כפנינה-עדיפות בסל"ד נמוך על הוורסיס, גם תודות למשקל שהוא צריך להזיז אבל בעיקר אופי המנוע שמדבר ישר ללב-חזק, מאפשר רכיבות שפויות בסל"ד הביניים, אבל עם סיבוב קל של המצערת מתקבל אושר צרוף: איזו תאוצה, איזה סאונד פשוט חוויה. התחושה שאף פעם לא אגיע למיצוי עם המנוע הזה, פשוט תענוג.
4. עלויות אחזקה-הוורסיס הקודם טופל כל 6,000 ק"מ עובדה שייקרה את אחזקתו. הנוכחי מטופל כל 12,000 (למרות שבדיקה במוסך מומלצת כל 6K). בכל מקרה גם צריכת הדלק שלו כאמור 13.8 קמ"ל לעומת 16 בימאהה וגם עלויות הטיפולים לרעת הקאוואסאקי (9,907 ש"ח!! ל-36,000 ק"מ לעומת 8,407 ש"ח ל-40,000 ק"מ לפי מחירון מטרו). מניסיון אישי-ייבוא חלפים מחו"ל ועבודה עצמית/מוסך שאינו של היבואן מוזילים בעשרות אחוזים את העלויות, יתרון לימאהה.
5. מתלים- בימאהה בדגם הקודם כאמור, לא איכותיים מספיק. ב- GT בהחלט שודרגו ולטעמי איכותיים ומיישרים קו עם המנוע, אם כי לא באיכות הגבוהה ביותר. בוורסיס לא הייתה בעיה עם הבולמים מלכתחילה (אני מתייחס לרגילים ולא לסמי-אקטיביים שמייקרים את הכלי כך שההשוואה לימאהה הופכת לפחות רלוונטית). עדיפות קלה לוורסיס אך למען ההגינות אצלי לא נדרשו לרכיבות ממש ספורטיביות, בשונה מהטרייסר.

6. Fun Factor- בכוונה סעיף זה נכתב עם רווח מקודמיו. למי ששאל, זו הסיבה המרכזית לבחירה בטרייסר על הוורסיס שנמכר בעבר. לדעתי, ובניגוד למגוון האפשרויות הכמעט אין סופי למה שדרזדנר ואירופאים בכלל יכולים לעשות בטיולים, לישראל הקטנה אופנועי 750-800 סמ"ק מהווים את הבחירה הנכונה. הטיול האחרון בחו"ל כלל את גרמניה, מעבר באוסטריה וסלובניה ומשם לאיטליה וכלל אלפי ק"מ. הוורסיס 1000 היה הבחירה הנכונה בין ה-2 שכאן וטיולים כאלה בהחלט מצדיקים "בהמות" עתירות נפח. למי שאוהב לשהות על הצד ולפתוח גז ביציאה מסיבוב, להאיץ ולבלום מבלי להתמודד עם עודף משקל, הטרייסר GT מספק בדיוק את מה שצריך.

לסיכום: לא ניתן לומר שאחד מהם עדיף על השני, לכל אחד יתרונות וחסרונות לעומת האחר, שניהם אופנועים מעולים שמבצעים עבודה טובה מאוד בהתאם למטרות עבורן פותחו ויוצרו. באופנוע הבחירה נעשית עם הלב וכאן כל כלי פונה לאופי רכיבה אחר וסדר עדיפויות שונה של הרוכש הפוטנציאלי. עבורי-הטרייסר מהווה בחירה אידיאלית. יופי של אופנוע

Dresdner
27-02-2021, 13:30
מהנסיון שלי בהמות של אופנועים כל עוד אתה רוכב לבד פחות מתאימות לטיולים ארוכים, יש לי לסבול בכביש המהיר 600-700 ק"מ שאני עושה רצוף ששם הורסיס היה עדיף אבל מבחינתי זה לא הטיול, הטיול מתחיל באלפים ששם עם כל הרצון הטוב הgps יראה מהירות ממוצעת של 50 קמ"ש בסוף היום על כבישים צרים ומפותלים שבתכלס סופרמוטו יתן הכי כיף אבל מכוון שאי אפשר לסחוב ציוד ולעשות 700 ק"מ באוטובאן הטרייסר מנצח גם בטיולים ארוכים כי הפשרה בו טובה יותר לרוכב אחד עם ציוד.

האופנוע שהיום הכי קולע לטיולים כאלו זה הקטמ סופר דיוק GT אבל למרות שהיה בתקציב הוא נופל באמינות שזה עוד דבר חשוב שאתה אלפי קילומטרים מהבית

Yigal
27-02-2021, 15:02
מהנסיון שלי בהמות של אופנועים כל עוד אתה רוכב לבד פחות מתאימות לטיולים ארוכים, יש לי לסבול בכביש המהיר 600-700 ק"מ שאני עושה רצוף ששם הורסיס היה עדיף אבל מבחינתי זה לא הטיול, הטיול מתחיל באלפים ששם עם כל הרצון הטוב הgps יראה מהירות ממוצעת של 50 קמ"ש בסוף היום על כבישים צרים ומפותלים שבתכלס סופרמוטו יתן הכי כיף אבל מכוון שאי אפשר לסחוב ציוד ולעשות 700 ק"מ באוטובאן הטרייסר מנצח גם בטיולים ארוכים כי הפשרה בו טובה יותר לרוכב אחד עם ציוד.

האופנוע שהיום הכי קולע לטיולים כאלו זה הקטמ סופר דיוק GT אבל למרות שהיה בתקציב הוא נופל באמינות שזה עוד דבר חשוב שאתה אלפי קילומטרים מהבית

קביעה מעניינת, האם 1250GS ודומיו (לא בהכרח ברף העליון של ההיצע) לא יקחו את הבכורה? ה1290 פשוט חזק מדי ולא נראה לי הכי נוח.

Dresdner
27-02-2021, 15:45
קביעה מעניינת, האם 1250GS ודומיו (לא בהכרח ברף העליון של ההיצע) לא יקחו את הבכורה? ה1290 פשוט חזק מדי ולא נראה לי הכי נוח.הסופר דיוק GT מפתיע בנוחות גם לגבוהים כמוני יש מקום לרגליים.
הGS בסיבובים החדים שמורידים למהירויות מאד נמוכות גם מרגיש קצת גדול, במיוחד שאתה במהירות נמוכה מאד עושה את הסיבוב ואז מרגיש את הטילטול הזה ימין שמאל מהבוקסר שאתה פותח מצערת לכן העדפתי את הXR900 עליו.

קידוזו
28-02-2021, 00:39
קביעה מעניינת, האם 1250GS ודומיו (לא בהכרח ברף העליון של ההיצע) לא יקחו את הבכורה? ה1290 פשוט חזק מדי ולא נראה לי הכי נוח.
הסופר דיוק GT מספק כוח בהדרגה ללא התפרצויות או מדרגת סל"ד שבה מקבלים פתאום בעיטת כוח קיצוני. הדבר המפחיד הוא לגלות באיזו מהירות אתה רוכב כשהמנוע עדיין נשמע משועמם. מנוע מתלים ובלמים מעולים וגם התנוחה נוחה. אפשר להסתדר עם המזוודות המקוריות לטיול ארוך לבד. בזוג, האחסון יהיה מאתגר. לדעתי מדובר בכלי שעומד בקטגוריה בפני עצמו. נפלא בעיני.

תודה על ההסבר המפורט doner.

השושנים
28-02-2021, 08:53
אני מעריך מאד דעות של אחרים, במיוחד אם הם חופפות לדעתי.

אופנוע הוא רגש, סוג של חלום, תשאל כל חובב רכב איזה רכב הוא היה רוצה יהיו הרבה שיגידו
פרארי, עד ש...יצטרכו לחיות איתה יום יום. מהר מאד תבוא ההכרה שיש מחיר יקר לשלם.

הרבה מאופנועני נייקד מוכנים לשלם מחיר עבור הזכות לרכוב עירומים, זה עולה להם בבריאות,
בנוחות, וברכיבה כמעט ללא ציוד נלווה, אבל זו העדפה שלהם.

כל מי שלא מרכיב ארגזים על האופנוע, מונע מרגשות אחרים שלא קשורים לרכיבה עצמה, שזה
סבבה לגמרי אבל יש לזה מחיר אח"כ, כל עוד אתה מודע למחיר זו הבחירה שלך ושלך בלבד.

כך גם לגבי דגמי האדוונצ'ר- זו תדמית נטו שנמכרת היטב, טריק פרסומי מבריק שמצליח לשכנע
אפילו את המבינים באמת. רוצה לרדת לשבלים תוותר קצת על כביש רוצה שטח מאתגר תעבור
לצמיגי שטח, תפסיד אחיזה בכביש.

אז איפה הבעיה?

הבעיה אם כאלה שלא יודעים להגדיר במדויק את הצרכים, אם הייתי טיפה נמהר ולא מפוקח הייתי
קונה בימר 1250 זה היה מדגדג לי את החלום, מלטף את בלוטות החשק,אבח יש מצב שהייתי סובל
כי למרות שזה החלום שלי, הייתי משלם עליו מחיר יקר מאד, בכסף בשימושיות, באמינות.

המעבר מורסיס ל-GT לא נובע מהיות מי מהאופנועים גרוע אלה פשוט כיוון מדויק יותר לצרכים של
הבעלים. אם היה מעבר שלו מורסיס לג'אווה הייתי מרים גבה, אבל בכיוון העדין ה-GT מתאים לו יותר
סחטיין פעמיים:
1. על יכולת ההבחנה והתובנה.
2. על המעבר ועשיית המעשה.

הבעיה שיש כאלה שנכנעים לשמועות (אופנוע של זקנים) או לחלום בלי לבדוק את המהות והצרכים
ומשמצים את האופנוע בלי לבלות אפילו כמה דקות באוכף.

כל אופנוע שאני משווה לורסיס רכבתי עליו בפועל לפחות שעה, ואם לא אני מציין את זה בביקורת.
מעולם לא השוואתי את הורסיס ל-BMW 1250 כי פשוט עדיין לא רכבתי עליו.

ziki
28-02-2021, 13:08
כשחיפשתי את האופנוע הבא שלי כולם היו מועמדים
עברתי מ CBR1100 מדהים ככה שיש לי למה להשוות.
רכבתי על הטרייסר 900 לא הGT האופנוע הרגיש חזק למטה אך ככל שעלה הסל"ד הוא נחלש. (הכל יחסי כן)איבוד כיוון במהירות גבוהה. מלא פלסטיקה מקדימה.
רכבתי על הוורסיס הרגיש נוח יציב נעים חלק חזק למעלה חמוד מאוד למטה. אבל עדיין לא מספיק חזק.
רכבתי על ה GSXS750 הרגיש אופנוע נוצה בתוך העיר מחוץ לעיר צריך למשוך אותו חזק כדי שיזוז יפה. נייקד מיגון רוח.
רכבתי על ה MT10 שהיה לי קצת חזק מידי לתנוחה ולכל האופנוע.(בולמים בלמים שילדה) מנוע גדול וחזק מידי לאופנוע (לתחושתי)
רכבתי על ה XR1000 של במוו האופנוע שתיין דלק ומרגיש מאוד עסוק. מודל 18 או 19 לא זוכר.
אז בחרתי באופנוע שמציע הכל מהכל.
Z1000SX התיור של קוואסקי .
יש מנוע נהדר עם גיר קצר יחסית, 142 סוסים זה לא מעט.
יש אפשרות לרכב ב זוג בנוחות מירבית.
יש אפשרות לשייט ב 100 קמ"ש בנוחות ללא מכות מצערת של גז פתוח סגור.
יש מזוודות מקוריות שמגיעיות עם האופנוע.
אין ווברציות. יש בקרות.
יש בולמים מתכווננים מלא.קידמי אחורי כולל מנגנון מאוד פשוט לחיזוק הקפיץ האחורי (נגיד להרכבה עם ציוד)
יש ברקסים נהדרים.
והעיצוב אולי הכי יפה מבין היפנים. פה אפשר להתווכח כמובן.
אני חייב לציין שמאוד נהנתי לרכב על כל האופנועים הללו כולם טובים !.
פשוט לי התאים ה Z1000SX .

erani99
28-02-2021, 17:23
רכבתי על הטרייסר 900 לא הGT האופנוע הרגיש חזק למטה אך ככל שעלה הסל"ד הוא נחלש. (הכל יחסי כן)איבוד כיוון במהירות גבוהה. מלא פלסטיקה מקדימה.
רכבתי על הוורסיס הרגיש נוח יציב נעים חלק חזק למעלה חמוד מאוד למטה. אבל עדיין לא מספיק חזק.
רכבתי על ה GSXS750 הרגיש אופנוע נוצה בתוך העיר מחוץ לעיר צריך למשוך אותו חזק כדי שיזוז יפה. נייקד מיגון רוח.
רכבתי על ה MT10 שהיה לי קצת חזק מידי לתנוחה ולכל האופנוע.(בולמים בלמים שילדה) מנוע גדול וחזק מידי לאופנוע (לתחושתי)
רכבתי על ה XR1000 של במוו האופנוע שתיין דלק ומרגיש מאוד עסוק. מודל 18 או 19 לא זוכר.
אין ווברציות. יש בקרות.
יש בולמים מתכווננים מלא.קידמי אחורי כולל מנגנון מאוד פשוט לחיזוק הקפיץ האחורי (נגיד להרכבה עם ציוד)
יש ברקסים נהדרים.
ו... עדיין חוטא ומשווה לאקסית המיתולוגית (לציפור השחורה CBR1100XX), פוזל לכיוון ה H2
זה טעות קלאסית שרוכבים עושים, לא רק אתה. תפוחים מול תמרים (למרות שעקרונית הציפור וה SX שניהם ספורטורינג, אבל הבדל של שנות אור ואבולוציה של היצרניות בפרספקטיבה של המושג)

Dresdner
28-02-2021, 18:06
טוב ממשיכים, שנת החורף עומדת להסתיים מחר אז מרימים כיסוי ומתחילים לנקות את האופנוע שהיה נקי לפני האיחסון אבל תמיד טוב לדאוג שאין איזה שכבה לא רצויה על הצבע, חלק מההכנות זה לשמן שרשרת וכאן נזכרתי בפרט ששכחתי להזכיר, החוליות בשרשרת המקורית של הטרייסר (DID) סגורות חזק מידי ורואים איך הגומיות לחוצות יותר מהרגיל ובנוסף השרשרת לא גמישה כתוצאה מזה, שמעתי על כמה שקיבלו שרשרת חדשה בזמן האחריות כי כתוצאה מהלחץ גומיות פשוט נגזרו ונשרו מהשרשרת.

עדיין אצלי השרשרת תקינה ונראת לא רע לכמעט 7000 ק"מ
9019

לפנק לפנק לפנק, נראה יותר טוב משהיה חדש
9020

kaz
04-03-2021, 15:28
אין ווברציות. יש בקרות.
יש ברקסים נהדרים.
well, sheeat, לא ידעתי שיש כזה. זה כמו נינג'ה למיטיבי לכת?
בא לך לספר עליו בשרשור נפרד? יהיה מעניין לשמוע. בפרט צריכת דלק, אם ה-ABS מרגיש סולידי, אם יש ג'ק אמצע, ואם לטפל זה כלבת כמו בקאווי ממוצע :biggrin:

דרז, עם הביואל זה לא היה קורה :p

Dresdner
04-03-2021, 16:28
רכיבה רצינית ראשונה לעונה, מתחילים ב15 מעלות ושמש ומגיעים ל5 מעלות בהרים ומעונן.
בחורף נתקלתי בסירטון קצר ביו טיוב של בחור סקוטי שכיוון את המתלים עם חבר מכונאי שלו, הכיוונים היו נראים בכלל בכיוון הלא נכון ובמיוחד הSAG
שמתאים לשמנים ממני אבל הוא טוען לביצועים טובים ואני גם ככה קרוב להחלפת בולם אחורי אז מה איכפת לי לנסות.
אז שורה תחתונה זה עובד ועובד טוב, האופנוע יציב אומנם קצת קשיח אבל בולע את המהמורות יפה והכי חשוב נותן תחושת ביטחון טובה בהרבה מהכיוונים האחרים שניסיתי.
נראה שקבוע הקפיץ בטרייסר לא מתאים למשקל שלי ועל ידי כיוון הPRELOAD בצורה לא נכונה זה עוקף את הבעיה, כרגע אני מקפיא את קניית הבולם האחורי , נראה הלאה אם זה מספק אותי

https://www.youtube.com/watch?v=eHkk3GeLNnk&t=10s&ab_channel=LaineYMCVlog

9028

lokimonster
07-03-2021, 14:29
אני מודה שאני קצת ( אבל רק קצת) לוטש עיניים לכיוון הטרייסר.

לכלי חדש המחירים עומדים על כ73K עבור טרייסר 900 רגיל ועל הGT כ80K (לא כולל מזוודות צד שחשבתי שהוא אמור להגיע איתן וקצת הוריד בעיניי את האטרקטיביות של המחיר).

בכל מקרה הוא זול בכ20K ומעלה מהמתחרים ( שאני חושב עליהם מבית זוקי והונדה )

לא ממש ברורים לי ההבדלים בין הGT לרגיל אני כן שם דגש על המכללים ( והזרוע האחורית) וכמובן נוחות וכאמור המזוודות צד המקוריות שחשבתי שהכלי מגיע איתן.

אני מקווה לקפוץ לראות את הכלי ומשם נחשוב.

אגב במבחנים יש בעיקר את דגם הGT.

קובי
07-03-2021, 15:10
לוקי אתה צריך לבנות את האופנוע שלך סביב מזוודות.
בצחוק..
דרך אגב, הונדה רשמה אתמול בארה"ב שוב את השם "טראנסאלפ".
אין פרטים נוספים.

Dresdner
07-03-2021, 15:16
אני מודה שאני קצת ( אבל רק קצת) לוטש עיניים לכיוון הטרייסר.

לכלי חדש המחירים עומדים על כ73K עבור טרייסר 900 רגיל ועל הGT כ80K (לא כולל מזוודות צד שחשבתי שהוא אמור להגיע איתן וקצת הוריד בעיניי את האטרקטיביות של המחיר).

בכל מקרה הוא זול בכ20K ומעלה מהמתחרים ( שאני חושב עליהם מבית זוקי והונדה )

לא ממש ברורים לי ההבדלים בין הGT לרגיל אני כן שם דגש על המכללים ( והזרוע האחורית) וכמובן נוחות וכאמור המזוודות צד המקוריות שחשבתי שהכלי מגיע איתן.

אני מקווה לקפוץ לראות את הכלי ומשם נחשוב.

אגב במבחנים יש בעיקר את דגם הGT.

רק בישראל הGT מגיע ללא ארגזי צד, בשאר העולם זה חלק מהחבילה.
לGT יש מתלים שונים, זרוע אחורית ארוכה יותר, מסך TFT, חימום ידיות, סט ארגזים שאין בארץ, קוויק שיפטר ובקרת שיוט
בגרמניה ברגע שיצא הGT מכירות הדגם הרגיל כמעט נעצרו.

לגבי הארגזים אני אוהב יותר ארגז עליון, וארגזי הצד יוצאים רק פעם בשנה שאני יוצא לחצות ארצות, הלפטופ שלי או הקסדה לא נכנסים שם

lokimonster
07-03-2021, 15:35
כתב קובי ובצדק
אחד הקריטריונים שלי זה ארגזים.
והאמת שאחרי הNC עם תא המטען מלפנים אני מתקשה לחשוב על החיים ללא זה.

אני אולי היום אקפוץ למטרו בי"ם להזמין רכיבת מבחן ולבחון עד כמה אני מתחבר אליו

Dresdner
07-03-2021, 15:46
כתב קובי ובצדק
אחד הקריטריונים שלי זה ארגזים.
והאמת שאחרי הNC עם תא המטען מלפנים אני מתקשה לחשוב על החיים ללא זה.

אני אולי היום אקפוץ למטרו בי"ם להזמין רכיבת מבחן ולבחון עד כמה אני מתחבר אליו

יצור הטרייסר 900 הופסק ומ2021 מייצרים את הטרייסר 9 אז קח בשבון שהמחיר צריך להיות אטרקטיבי, אגב הטרייסר 9 אמור להיות יקר יותר בכ15% מהטרייסר היוצא

lokimonster
07-03-2021, 15:49
תודה
אציץ

Dresdner
07-03-2021, 15:57
תודה
אציץ

לא יודע איך תגיב לאופנוע אבל אני כמעט בטוח שאתה תתאהב במנוע במיוחד אם אתה שומר חסד נעורים לבנדיט 1200 ומגיע מNC.

lokimonster
07-03-2021, 19:23
לא יודע איך תגיב לאופנוע אבל אני כמעט בטוח שאתה תתאהב במנוע במיוחד אם אתה שומר חסד נעורים לבנדיט 1200 ומגיע מNC.זה סיכון שאולי כדי לחשוב עליו שוב.

קבעתי בחופש פסח

נעדכן בהמשך

קובי
08-03-2021, 07:51
לפי ידיעתי אין שינויים מבניים בין ה Gt לדגם הרגיל. הטרייסר עבר מתיחת פנים ב 2018 והצטרף לליין דגם ה Gt וההבדל הוא בתוספות כפי שדרזנר ציין.

Dresdner
08-03-2021, 09:17
לפי ידיעתי אין שינויים מבניים בין ה Gt לדגם הרגיל. הטרייסר עבר מתיחת פנים ב 2018 והצטרף לליין דגם ה Gt וההבדל הוא בתוספות כפי שדרזנר ציין.הערכת הזרוע האחורית והמתלים מתוצרת KYB יכולים להיחשב כשינוי מבני והם משנים את התנהגות הGT מהדגם הרגיל.

lokimonster
08-03-2021, 09:45
ביקשתי לרכוב על הטרייסר הרגיל.
אם הוא יתן פידבק חיובי אז מצויין.
אם לא נבדוק את הGT.

בגדול אני מתרשם שישנה פה חבילה לא רעה למרות היותו מוגדר אופנוע תקציב.

מקסימום נשלח לדרז כסף והוא ישלח לי את המקור לקידמת האופנוע.

Danny
17-03-2021, 15:14
רק בישראל הGT מגיע ללא ארגזי צד, בשאר העולם זה חלק מהחבילה.
לGT יש מתלים שונים, זרוע אחורית ארוכה יותר, מסך TFT, חימום ידיות, סט ארגזים שאין בארץ, קוויק שיפטר ובקרת שיוט
בגרמניה ברגע שיצא הGT מכירות הדגם הרגיל כמעט נעצרו.

לגבי הארגזים אני אוהב יותר ארגז עליון, וארגזי הצד יוצאים רק פעם בשנה שאני יוצא לחצות ארצות, הלפטופ שלי או הקסדה לא נכנסים שם

בבאנגליה ה gt עולה 2000 פאונד יותר מהדגם הרגיל.ואכן זה כולל ארגזי צד קשיחים. בארץ הפרש המחיר הצפןי
הוא כ 8000 שח. אולי זה מסביר מדוע בארץ ה gt לא בא עם
ארגזים אלא בתוספת תשלום.

קובי
17-03-2021, 17:01
השנה הוצג הטרייסר 7 Gt עם ארגזי צד, משקף גבוה ועוד פונקציות. מעניין אם יגיע לארץ.

Dresdner
17-03-2021, 19:55
בבאנגליה ה gt עולה 2000 פאונד יותר מהדגם הרגיל.ואכן זה כולל ארגזי צד קשיחים. בארץ הפרש המחיר הצפןי
הוא כ 8000 שח. אולי זה מסביר מדוע בארץ ה gt לא בא עם
ארגזים אלא בתוספת תשלום.

בגרמניה פחות מ2000 יורו ככה שאין סיבה למה להוריד את המזוודות מחבילת הGT חוץ מהגדלת הרווח הנקי

Dresdner
17-03-2021, 19:58
השנה הוצג הטרייסר 7 Gt עם ארגזי צד, משקף גבוה ועוד פונקציות. מעניין אם יגיע לארץ.

גם הGT 9 הוצג ויש כבר על הכביש באירופה אבל המחיר כבר נושק לכיוון שבו יש תחרות קשה יותר
ה900 היה 12000 יורו והחדש 14000 יורו.

Dresdner
31-03-2021, 21:42
טוב, למרות שהכיוון החדש שעשיתי לבולמים עובד טוב מאד הרבה אומרים שעד שאני לא יחליף את הבולם האחורי אני לא באמת ידע מה אני מפסיד אז רק מתוך סקרנות בשילוב של בונס מהעבודה ויום הולדת הזמנתי אוהלינס שיתאים למשקל שלי, אז עוד שבוע שבועיים נדע האם רוכבי המקלדת צודקים או שזה סתם עוד אפקט פסיכולוגי שקורה אחרי שנפרדים מ600 יורו

השושנים
31-03-2021, 22:02
כל זה בלי לקנות את זה עם מערכת המתלים של סקאייהוק.... לך תבין

Dresdner
31-03-2021, 22:48
כל זה בלי לקנות את זה עם מערכת המתלים של סקאייהוק.... לך תבין

יותר מהכול מערכת מתלים כזאת היא מרקטינג מאשר משהוא שבאמת עובד, כמו שכבר כתבתי בולם קונבנציונאלי של WP שנמצא בכל קטמ יעשה עבודה טובה יותר מכל סקאייהוק.
אם היה לי את הממון והיתי יכול לבחור בין מערכת אדפטיבית בינונית לבין מזלג ובולם אחורי של WP הייתי בוחר בWP בלי לחשוב פעמיים.

אני מאמין שהעסק ישתפר ועוד כמה שנים באמת יתן אדפטיביות אמיתית, כרגע זה מנועים שמסובבים את הדאמפינג שזה די פרימיטיבי.

Dresdner
04-04-2021, 20:40
360 ק״מ היום עם ידיות מתחממות על דרגה 3 כל הדרך, בפסגות יש עדיין שלג, תיבת ההילוכים ממשיכה להיות רועשת כמצופה מימאהה אבל חשבתי שזה יפסיק באיזה שלב אבל אם לא קרה עד עכשיו אז לא יקרה.

הטרייסר עבר גם את הריקול של המיקרוסוויטש בלם קידמי תוך 40 דקות והאופנוע בחוץ.

עכשיו מחכים לאוהלינס שיגיע
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210404/9df446980cad64467745a065479c8657.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210404/17b51da0fdedcb7b04558ee2fa2f9bf0.jpg

קובי
04-04-2021, 21:00
אתה מזכיר לי.. לאחרונה רכשתי אופנוע כזה יד שנייה, היה יום סגרירי לקראת ערב והמוכר רצה לוודא שיהיה לי חם בדרך הביתה לכן הוא שם דרגת חום גבוהה בגריפים.
עכשיו אני על אופנוע חדש בחושך בכביש בינעירוני שלא נגמר ונשרפות לי הידיים. מזל שהבנתי איך להפעיל את בקרת השיוט כך יכולתי להחליף ידיים עד שעצרתי בהזדמנות הראשונה.

Dresdner
04-04-2021, 23:41
אתה מזכיר לי.. לאחרונה רכשתי אופנוע כזה יד שנייה, היה יום סגרירי לקראת ערב והמוכר רצה לוודא שיהיה לי חם בדרך הביתה לכן הוא שם דרגת חום גבוהה בגריפים.
עכשיו אני על אופנוע חדש בחושך בכביש בינעירוני שלא נגמר ונשרפות לי הידיים. מזל שהבנתי איך להפעיל את בקרת השיוט כך יכולתי להחליף ידיים עד שעצרתי בהזדמנות הראשונה.

שזה מזכיר לי את הגלגלת שאיתה מדליקים ומכבים את הידיות המתחממות, נתחיל בזה שהיא בצד הלא נכון, ללא בקרת השיוט אי אפשר לתפעל אותה ובנוסף היא לא עובדת חלק, פעם לחיצה עובדת פעם לא, מעל 6000 ק״מ ועדיין קשההלי לתפעל אותה

Wile E. Coyote
05-04-2021, 16:25
שזה מזכיר לי את הגלגלת שאיתה מדליקים ומכבים את הידיות המתחממות, נתחיל בזה שהיא בצד הלא נכון, ללא בקרת השיוט אי אפשר לתפעל אותה ובנוסף היא לא עובדת חלק, פעם לחיצה עובדת פעם לא, מעל 6000 ק״מ ועדיין קשההלי לתפעל אותה

מעניין, אצלי עם הניקן, הדבר הכי פשוט לתפעול זה ידיות החימום, כל השאר יותר מסובך

גם אני מחכה לאוהלינס אחורי. אבל זה של הניקן הוא 1000 יורו באירופה וקריסה כלכלית בארץ

Dresdner
05-04-2021, 17:56
מעניין, אצלי עם הניקן, הדבר הכי פשוט לתפעול זה ידיות החימום, כל השאר יותר מסובך

גם אני מחכה לאוהלינס אחורי. אבל זה של הניקן הוא 1000 יורו באירופה וקריסה כלכלית בארץ

כל מה שקשור לגלגלת ביד ימין לא עובד טוב, לפחות הבקרת שיוט עובדת מצד שמאל.
בגדול אצל רוב האופנועים והמכניות היפניות הנדסת האנוש לא מתקרבת לזו של האירופאים, ברכב שלי עד היום זה משגע אותי כמות הפעולות שאני צריך לעשות במקרה שיצאתי מהאוטו וגיליתי שהסאנרופ פתוח או הקומבינה שאני צריך לעשות כדי לשבת ברכב מכובה אבל עם רדיו עובד

לגבי האוהלינס זה הולך לפי דגמי הבולם, לטרייסר יש מ590 עד 1200 יורו אבל יש אופנועים שאוהלניס החליטה לא ליצר להם דגמים מסויימים ככה שאתה נתקע רק עם אפשרות אחת יקרה.
במקרה כמו שלך הייתי בודק אופציות מווילבר הגרמנית או K TECH האנגלית יש להם בולמים מעולים, אני לקחתי אוהלינס רק בגלל שוילברס לא עושים את כיוון הפרילוד מלמטה כמו אוהלינס ובטרייסר אין מקום לכוון מלמעלה.

Dresdner
23-04-2021, 16:14
הבולם הורכב היום במוסך, עלות הרכבה הייתה שווה לי את החיסכון בזמן, מהר מאד הגעתי לסקנה שהאוהלינס עובדים טוב יותר בשיכוך מהמורות אבל במחיר הזה הייתי מוותר, לפי דעתי GT עם בולם מקורי מכוון כמו שצריך הוא לא רחוק כלכך מהבולם של אוהליס.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210423/4207e086be86fa4defcba11c62ea8948.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210423/ee07ad9e4baa61c0bba473a18a0af127.jpg

קידוזו
24-04-2021, 19:43
ניסית לכוונן את הבולם החדש? יכול להיות שבקנפוג נכון תוציא ממנו יותר.

Dresdner
24-04-2021, 20:52
ניסית לכוונן את הבולם החדש? יכול להיות שבקנפוג נכון תוציא ממנו יותר.

עדיין לא ולא בטוח ששווה לי כי הוא ״יוצר״ בשבילי, הדילר לקח את הפרטים שלי כמו משקל כולל מעיל קסדה וכו כולל ארגזים רקים וסוג הרכיבה (ספורט תיור) ההזמנה הלכה ליצרן והבולם הגיע אחרי שלושה שבועות.
האופנוע מתנהג מעולה אבל הוא התנהג טוב גם לפני, הבעיה כמו שכתבתי בעבר שהמקורי לא יודע להיות באמצע, אם מכוון קשיח האופנוע נכנס בקלות להטיות אבל אז הוא פחות טוב בגיהוץ מהמורות וההפך, האולינס יודע לתת את שניהם ביחד אבל זה לא הבדל גדול, אולי הגעתי עם ציפיות גבוהות מידי כי בפורומים כולם כותבים שהם קיבלו אופנוע חדש אחרי החלפה אבל כנראה רובם הם עם הדגם הישן שיש לו בולם נחות יותר מזה של הGT.

בכל מקרה עכשיו מדגדג לי ה פרפורמנס דאמפר
חלק מוזר שנראה כמו שמן נחשים אבל אם לקסוס הוסיפה את זה בדגמים היותר יקרים שלה מי אני שיגיד שזה שטויות, או שאולי זה כן[emoji3]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210424/2f03a318f5f8a3ca90681ebd9ef3e39d.jpg

קידוזו
24-04-2021, 21:02
מה זה עושה ואיך זה בדיוק משפר?

Dresdner
24-04-2021, 23:48
מה זה עושה ואיך זה בדיוק משפר?

משפר נוחות רכיבה, נשמע כמו וודו אבל יש לזה קבלות.
יש קיטים רק לדגמים בודדים של ימאהה וזה נמכר רק ביפן, מוזר כל העסק הזה אבל מעניין

https://youtu.be/m4uhJDHmZJ0

https://youtu.be/1j8oyuUV1sI

AsafA
25-04-2021, 00:07
דרזנר, מה מספרים אצלכם על ה-Mt09 החדש?

mudale222
25-04-2021, 09:05
משפר נוחות רכיבה, נשמע כמו וודו אבל יש לזה קבלות.
יש קיטים רק לדגמים בודדים של ימאהה וזה נמכר רק ביפן, מוזר כל העסק הזה אבל מעניין

https://youtu.be/m4uhJDHmZJ0

https://youtu.be/1j8oyuUV1sI

נשמע כמו אבקת חשמל או מסנן דלק שחוסך 50% בדלק.
לא הייתי בונה על זה יותר מדי.

the striker
25-04-2021, 09:05
החיים שלך דבש, דרזנר, תמשיך ליהנות

Dresdner
25-04-2021, 09:19
נשמע כמו אבקת חשמל או מסנן דלק שחוסך 50% בדלק.
לא הייתי בונה על זה יותר מדי.

זה בהחלט נשמע ככה אבל לקסוס קונה את זה מימאהה ושמה ברכבים שלה.
שלא כמו מגנטים לצינור הדלק או מאוורר ״טורבו״ לתיבת האוויר הדבר הזה מגיע מחברה (ימאהה) שלא יכולה להרשות לעצמה למכור אבקת חשמל.

Dresdner
25-04-2021, 09:29
דרזנר, מה מספרים אצלכם על ה-Mt09 החדש?

ראיתי אותו שילשום, נראה טוב יותר מבתמונות, המסיכה מתאימה לו והשילדה החדשה מינימלית שזה מוסיף יותר למראה הייפרמוטרד ופחות נייקד.
במגזינים אומרים שזה מה שהם ציפו מהאבולוציה של סידרת הMT09, ביקורות טובות.
לא מכיר עוד מישהוא שיש לו אחד כי זה רק עכשיו הגיע לדרזדן למרות שזה שראיתי שילשום כבר נימכר.

נראה בסוף החודש שיפרסמו את טבלת המכירות לאפריל לאיפה הוא התברג

mudale222
25-04-2021, 09:30
זה בהחלט נשמע ככה אבל לקסוס קונה את זה מימאהה ושמה ברכבים שלה.
שלא כמו מגנטים לצינור הדלק או מאוורר ״טורבו״ לתיבת האוויר הדבר הזה מגיע מחברה (ימאהה) שלא יכולה להרשות לעצמה למכור אבקת חשמל.

לא יודע. אולי זה בא לפתור תכנון לקוי ברכב ספציפי שלה.
שאל את עצמך למה זה לא בשום יצרן/רכב אחר.

Dresdner
25-04-2021, 09:38
לא יודע. אולי זה בא לפתור תכנון לקוי ברכב ספציפי שלה.
שאל את עצמך למה זה לא בשום יצרן/רכב אחר.

לקסוס התחילה עם זה משנה שעברה ככה שזה חדש יחסית בעולם הרכב וזה גם מוגן בפטנט של ימאהה ככה שחייבים לעבור דרכם כדי לקנות את זה וזה מייקר עלויות, לקסוס יכולה להרשות לעצמה כי הרכב גם ככה יקר, בנוסף בלקסוס זה חלק מחבילת ספורט שמכילה בולמים קשיחים יותר וזה בא בשביל לרכך את ההרגשה בתא הנוסעים.

AsafA
25-04-2021, 10:27
ראיתי אותו שילשום, נראה טוב יותר מבתמונות, המסיכה מתאימה לו והשילדה החדשה מינימלית שזה מוסיף יותר למראה הייפרמוטרד ופחות נייקד.
במגזינים אומרים שזה מה שהם ציפו מהאבולוציה של סידרת הMT09, ביקורות טובות.
לא מכיר עוד מישהוא שיש לו אחד כי זה רק עכשיו הגיע לדרזדן למרות שזה שראיתי שילשום כבר נימכר.

נראה בסוף החודש שיפרסמו את טבלת המכירות לאפריל לאיפה הוא התברג

איזה צבע ראית?
פתחתי הזמנה. אראה אותו ביום שישי בהשקה

Dresdner
25-04-2021, 10:46
איזה צבע ראית?
פתחתי הזמנה. אראה אותו ביום שישי בהשקה

הצבע האפור בטון שלהם, אני לא חובב של הצבע הזה אבל אין הרבה בחירה ל2021 ככה שמבחינתי זה או האפור או הכחול לבן, השחור לא רע אבל הוא לא מדגיש את הקווים של האופנוע מה שהופך את המראה שלו לפשוט יותר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210425/0e4b269f3f9a5a0e929528c86283d4a7.jpg

AsafA
25-04-2021, 10:56
זה מה שהזמנתי. אגב במציאות הגנטים יותר אדומים או כתומים? ביוטיוב זה משתנה בין סרטו לסרטון

Dresdner
25-04-2021, 11:01
לקסוס התחילה עם זה משנה שעברה ככה שזה חדש יחסית בעולם הרכב וזה גם מוגן בפטנט של ימאהה ככה שחייבים לעבור דרכם כדי לקנות את זה וזה מייקר עלויות, לקסוס יכולה להרשות לעצמה כי הרכב גם ככה יקר, בנוסף בלקסוס זה חלק מחבילת ספורט שמכילה בולמים קשיחים יותר וזה בא בשביל לרכך את ההרגשה בתא הנוסעים.

אגב במוטו ג׳יפי דוקאטי שמה בזנב מערכת ביטול רעידות של השילדה, זה עובד בצורה אחרת עם פטנט משל עצמם אבל התוצאה הסופית זהה.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210425/4b8bcb4155ced6c11f868af6d5633e65.jpg

Dresdner
25-04-2021, 11:04
זה מה שהזמנתי. אגב במציאות הגנטים יותר אדומים או כתומים? ביוטיוב זה משתנה בין סרטו לסרטון

לא ממש זוכר, אני מבקר שם מחר שוב כדי לאסוף את הבולם הישן עם האוטו, נראה אם הוא עדיין שם ולא נאסף ע״י הקונה.

Dresdner
25-04-2021, 14:00
לא מנסה למכור את המוצר וגם בכלל לא בטוח שאני יקנה אותו אבל בסירטון יש הדגמה מעשית (לא הדמיה) מעניינת של איך זה עובד

מדקה 2:20

https://youtu.be/1OyKnJdR4FQ

Dresdner
26-04-2021, 19:58

בחנתי את העניין היום אצל הדילר, זה מסוג הצבעים שגם במציאות אני יגיד צבע כזה ואישתי תגיד צבע אחר אבל אם נעשה סקלה שבצד אחד כתום קטמ ובצד השני אדום פרארי הייתי אומר שזה נוטה יותר לכיוון אדום פרארי מאשר כתום קטמ

AsafA
26-04-2021, 20:02
מעולה. תודה רבה!

Dresdner
27-04-2021, 14:39
לא מנסה למכור את המוצר וגם בכלל לא בטוח שאני יקנה אותו אבל בסירטון יש הדגמה מעשית (לא הדמיה) מעניינת של איך זה עובד

לא יכלתי להאפק [emoji846] יצא 220 יורו עם משלוח מיפן, אמור להגיע עד סופשבוע

lokimonster
30-04-2021, 16:59
מזל טוב דרז לעוד מאה כעשרים קילומטר בשעה

Dresdner
30-04-2021, 17:04
מזל טוב דרז לעוד מאה כעשרים קילומטר בשעה

כן זאת הסיבה שהאישה לא הביעה התנגדות גדולה על 1000 יורו שהתמוססו בשבוע האחרון [emoji3]

lokimonster
30-04-2021, 18:48
חחח (מותר לי אני מנהל סתאם חד םעמי לכבודך).

אל תשאל למה אצלי קיבלתי אישור (חמישי הבא אני חוגג ) מוציא גם משהו כמו 10,000 יורו

Dresdner
01-05-2021, 18:21
הבולם הורכב היום במוסך, עלות הרכבה הייתה שווה לי את החיסכון בזמן, מהר מאד הגעתי לסקנה שהאוהלינס עובדים טוב יותר בשיכוך מהמורות אבל במחיר הזה הייתי מוותר, לפי דעתי GT עם בולם מקורי מכוון כמו שצריך הוא לא רחוק כלכך מהבולם של אוהליס.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210423/4207e086be86fa4defcba11c62ea8948.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210423/ee07ad9e4baa61c0bba473a18a0af127.jpg

כתבתי את זה פחות או יותר בקבוצת הפייסבוק של הטרייסר וכמו שציפיתי עדת משפרי השיפורים לא אהבה את זה אז כנראה לפי מה שהם כותבים הייתי צריך לבזבז 1200 יורו כדי להרגיש שיפור רציני 670 כנראה לא מספיק לאפקט הפסיכולוגי.
דווקא נתתי ביקורת טובה ואמרת שהאוהלינס יותר טוב מהמקורי, בימים האחרונים גיליתי שאותו סיבוב באותה מהירות הרגליות לא משתפשפות בריצפה כמו עם הבולם המקורי מה שמראה שהבולם לא קורס תחת עומס אבל זה לא מספיק, זה חייב להיות wow ואם זה לא ככה אז הבולם שקניתי לא טוב או שעכשיו אני צריך לזרוק על קאטרידג׳ מקדימה עוד 700 יורו.

בקיצור אחרי עוד כמה ימים באוכף הבולם של אוהלינס מתפקד טוב אבל זה לא רד בול והאופנוע לא הצמיח כנפיים ולאנשים קשה לקבל את זה בגלל זה אני אומר שהיכולות של אופנוע סטוק ישארו איתו לכל חייו, וכל התוספות זה פיין טיוניג אבל לא משהוא שפתאום יהפוך אותו למשהוא אחר.

אני מאד מרוצה מהסט אפ הנוכחי של האופנוע אני לא חושב שאפשר להוציא עוד מהבולמים בשימוש כביש, האופנוע משכך בורות, נכנס בביטחון לפניות בלי שמץ של חוסר יציבות וצולל בבלימה חזקה בצורה שאמורה להיות מבולם עם מהלך ארוך.

AsafA
01-05-2021, 19:59
דרזנר ה-GT שלך הגיע עם מאחז יד כמו זה שבתמונה?
אני מחפש פתרון ארגז שמתחבר למסגרת המקורית והשאלה אם יש הבדל בחיבורים בין 2020 ל-2021
9133
9134

lokimonster
01-05-2021, 20:19
אנחנו מחפשים
אני והוא

Dresdner
01-05-2021, 21:21
דומה אבל לא במידות האלו, הסבל שקניתי מSW MOTECH דורש הסרה של זה אבל הוא גם משמש ידיות למורכב https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210501/a3988fd086fee41eca8a6729ba8cfcb6.jpeg

המקורי

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210501/22aeded348cba6b5983e7cb1fb5bb0e0.jpeg

Dresdner
01-05-2021, 21:45
הסתכלתי עכשיו על הסבל המקורי לטרייסר שלי וגם שם צריך להוציא את הידיות לידיים/סבל אבל זה מגיע בחתיכה אחת ולא שתיים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210501/8b2e668497248d705fa2dd727994fa17.jpg

AsafA
01-05-2021, 21:59
הסתכלתי עכשיו על הסבל המקורי לטרייסר שלי וגם שם צריך להוציא את הידיות לידיים/סבל אבל זה מגיע בחתיכה אחת ולא שתיים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210501/8b2e668497248d705fa2dd727994fa17.jpg
תודה.
זה מה שהגיע במקור עם האופנוע?

קובי
01-05-2021, 22:13
זה לא מגיע במקור. במקור מקבלים ידיות אחיזה. מה שאתה רואה בתמונה זה סבל שהידיות שלו מחליפות את המקוריות באותו המבנה.

קובי
01-05-2021, 22:13
וזה לא מתאים לדגם 2021

lokimonster
01-05-2021, 23:06
אגב גם לארגזי הצד המקוריים ישנן תושבות שצריך להתקין.
למעלה וכנראה סוג של תושבת "צפה" בחלקו התחתון של הארגז.

Dresdner
01-05-2021, 23:51
נראה שSW MOTECH כבר עובדים על אביזרים ל9, יש כבר את הסבלים לארגזי צד

https://sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?wkid=16199017993473240&ls=en&action=suche&fresh=1&suche_in_rubrik=&suchbegriff=Tracer+9

Dresdner
01-05-2021, 23:54
עדיין לא למכירה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210501/c3dc524982e4cf4b20bd3b89b8461fc8.jpg

Dresdner
07-05-2021, 11:43
משלוח מיפן הגיע, אין על היפנים בסדר, כל בורג בשקית ממוספר הוראות מפורטות מאד למי שמבין יפנית [emoji3]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210507/0d3b02ec07abc2e772ba6de8aa90e6de.jpg

mudale222
07-05-2021, 12:13
משלוח מיפן הגיע, אין על היפנים בסדר, כל בורג בשקית ממוספר הוראות מפורטות מאד למי שמבין יפנית [emoji3]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210507/0d3b02ec07abc2e772ba6de8aa90e6de.jpg

תתחדש אחי. מחכים לפידבקים על המוצר המוזר של השנה :)
תוריד את גוגל טרנסלייט לטלפון, יש להם תרגום מתמונה, לא ניסיתי אבל הבנתי שעובד לא רע.

Dresdner
08-05-2021, 23:17
תתחדש אחי. מחכים לפידבקים על המוצר המוזר של השנה :)
תוריד את גוגל טרנסלייט לטלפון, יש להם תרגום מתמונה, לא ניסיתי אבל הבנתי שעובד לא רע.

ה Torx T50 שהיה לי היה עם חור באמצע לא עמוק מספיק, מסתבר שגם לזה יש מידות כנראה, בגלל שאני לא קונה כלים זולים הנסיון להגדיל את החור עלה במקדח שבור.
מזל שיש אמזון, בפחות מ24 שעות הביט Torx אצלי והתקנתי את הדאמפר, מחר המבחן
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210508/e1ab9bd4ca0cf95845ffc66417afcf90.jpg

AsafA
08-05-2021, 23:47

יש הרבה הגיון בהסבר

Dresdner
09-05-2021, 20:04
אז אחרי 360 ק״מ קשה לי להגיד עד כמה השינוי מורגש, מאז שהאופנוע חדש תמיד באיזור ה5000 סל״ד היה זימזום חזק מהפלסטיקים לשניה אחת ומאז ההתקנה אין יותר ככה שנראה שאכן התדר שעובר בשילדה השתנה.
בכביש משובש יש הרגשה שהשילדה יותר מרוסנת אבל זה יכול להיות פלסיבו מה שאני בטוח שלא פלסיבו זה שבמהירות גבוהה כמו 180 קמ״ש עליה על במפ בכביש לא נותן הרגשה שהקידמי צף כמו שהיה לפני אבל זאת לא מהירות שאני נמצא בא הרבה ככה שתמורה לכסף לא בטוח יש כאן בשבילי.

בסופו של דבר כל התוספות ששמתי נתנו עוד חלק לפאזל ועכשיו לפי דעתי הגעתי לאופנוע יציב בכביש ישר כמו בכביש במפותל, הכל נשלט בקלות.

המטרה תמיד הייתה לקבל אופנוע עם ביצועים וחדוות רכיבה אירופאים אבל עם אמינות של ימאהה זה הושג ב98% ה2 אחוז הנותרים זה המושב של BAGSTER הוא עדיף בהרבה מהמקורי אבל הספוג רך מידי ככה שזה סופר נוח עד 40 דקות רכיבה ואז מתחילה אי נוחות בגלל חוסר תמיכה, יטופל בקרוב.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210509/176de191e72b33ad36c8896915192c97.jpg

Dresdner
24-05-2021, 19:52
עוד טיול של 350 ק״מ הגששים ברגליות מתחילים להשתפשף ואיתם גם ההנאה ברכיבה עולה אבל המושב מחרבן את הכל, שיניתי עוד יותר את זווית המושב שיהיה יותר ישר אז עכשיו אין שיפוע קדימה בכלל אז כל המשקל שלי הוא על הספוג הרך של Bagster והמצב עוד יותר גרוע.
שוקל להכניס שם ג׳ל
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210524/64628e09f736c78bf10ff77aa154fd19.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210524/7a3f44a80f66ff65cd70e49db0de142b.jpg

lokimonster
25-05-2021, 08:40
אגב כשאני חושב על זה הזימזום קיים גם ב9

Eli R
25-05-2021, 12:22
כפי שכבר כתבתי ב-thread אחר, הדברים שידעתי שאצטרך לשפר הוא מיגון הרוח והמושב.
פשוט כי זה עלה בהמון מקורות ברשת שקראתי לפני הרכישה.

לגבי הראשון, עדיין בבדיקה, אך ללא ספק דורש תיקון.
המשקף המקורי לא תורם רבות וניסיון לרכוב ללא משקף כלל אכן שינה את התחושה הכללית ברכיבה, אך לא תרם לשביעות רצון גדולה יותר...

לגבי המושב - במצב הנמוך שלו הוא היה 'בסדר' עבורי והתחיל להציק אחרי כ-45 דקות של רכיבה מונוטונית.
העברתי אותו למצב גבוה יותר ונרשם שיפור משמעותי למשהו שלא היה ממש בעייתי.
עבורי כרגע נראה שאין כל סיבה לשנות בו משהו...

תודה,
אלי

Dresdner
25-05-2021, 16:39
הבעיה שלי עם המושב זה השיפוע המגוחך ששולח אותך עם הביצים למיכל בכל עצירה או בור בכביש, את הבעיה הזאת פתרתי לחלוטין אבל הפיתרון הזה גרם לבעיה חדשה, המושב עם השיפוע גרם לי לרכון קדימה כדי להתנגד לו ועכשיו אני יושב ישר ועם יותר משקל אני שוקע.
מושב רך מידי קל לזהות, הוא סופר נוח ב20 30 דקות הראשונות ואז מסופר נוח זה עובר לאי נוחות בעצמות.

לגמי זימזום זה הויברציות של כל מרובה צילנדרים, לוקי אולי שכח אבל גם לבנדיט היה זימזום.
בכל אופן אצלי זה לא מורגש בכלל גם אחרי 100 קילומטר בכביש המהיר בלי עצירה.

מכוון שאני קרוב לשלמות (מבחינתי) עם הטרייסר הנה רשימת השינויים שהביאו אותו למצב שהוא היום

בולם אחורי Öhlins
משקף קצר שהונמך עוד יותר WRS
הגבהות לכידון
מושב נוחות Bagster
מגן מנוע HEED
סליידרים לצירי הגלגלים aliexspress
דאמפר לשילדה תוצרת ימאהה
סבל SW MOTECH
ארגז GIVI 52L
משקולות לכידון (אין במקור)
מגן רדיאטור EVO TEC

lokimonster
25-05-2021, 19:09
לגבי הבאנדיט לא זוכר כבר.

בכל מקרה הטרייסר בסדר גמור גם עם הזימזום.

נכון לרגע זה אני מרגיש שהקנייה טובה (בלי עין הרע חסה חמשה חמסה רבי מאיר בעל הנס).

מקווה רק שהאביזרים יגיעו במהרה.

kaz
25-05-2021, 19:24
יש אגדות על חלק מנוע שקיים באופנועים מסוימים שאמור להעלים את הזמזום, נקרא secondary counterablancer.
https://www.cycleworld.com/story/bikes/influence-of-engine-vibration-on-motorcycle-design/

להבנתי ברוב האופנועים לא שמים או מטעמי תקציב או כדי לתת "אופי" לאופנוע, נגיד בנייקדים / אירופאים.

היה גם פעם משהו בשם vibranators אבל לא מייצרים יותר ממה שהבנתי. מי היה מאמין שאנשים לא ששים לקנות זוג משקולות ב-150$?

יש גם פטנט של אריק ביואל, משהו על שלדה שמעבירה ויברציות רק במישור מסוים, אבל להבנתי ביואל זה לא בדיוק אופנוע חלק אז לא יודע מה בדיוק זה עוזר.
https://patents.google.com/patent/US4776423A/en
https://patents.google.com/patent/US6213240B1/en

Dresdner
25-05-2021, 20:47
יש אגדות על חלק מנוע שקיים באופנועים מסוימים שאמור להעלים את הזמזום, נקרא secondary counterablancer.
https://www.cycleworld.com/story/bikes/influence-of-engine-vibration-on-motorcycle-design/

להבנתי ברוב האופנועים לא שמים או מטעמי תקציב או כדי לתת "אופי" לאופנוע, נגיד בנייקדים / אירופאים.

היה גם פעם משהו בשם vibranators אבל לא מייצרים יותר ממה שהבנתי. מי היה מאמין שאנשים לא ששים לקנות זוג משקולות ב-150$?

יש גם פטנט של אריק ביואל, משהו על שלדה שמעבירה ויברציות רק במישור מסוים, אבל להבנתי ביואל זה לא בדיוק אופנוע חלק אז לא יודע מה בדיוק זה עוזר.
https://patents.google.com/patent/US4776423A/en
https://patents.google.com/patent/US6213240B1/en

כל עוד הביואל בתנועה הוא לא רועד שהוא עומד הוינקרים הכידון המראות והבולם הקידמי כולם רוטטים.

הדרך הכי טובה להעלים ויברציות שיש לכל מנוע זה משכחים בין המנוע לשילדה כמו שיש בכל רכב אבל זה קצת מסובך שמדובר באופנוע.

בכל מקרה הטרייסר מוברץ כמו כל אופנוע אבל להבדיל ממנועי V כמו הביואל התדר אחר לגמרי, בזמן שבביואל זה כמו דפיקות לב בטרייסר זה כמו טלפון על רוטט, מי שרכב רוב חייו על מרובעי צילנדרים לא ידע על מה אתם מדברים ומי שמגיע מבוקסרים, טוונים או V יקח לו זמן הסתגלות

lokimonster
26-05-2021, 07:04
יש לווברציות תדרים שונים
לצורך העניין לננסי היו פעימות כח (אם אפשר לקרוא לזה כך) שהיו נעימות מאוד ולא ממש הרגשתי את הווברציות לעומת הטרייסר שיש תדר אחר (למרות שנראה שאני מתרגל עם הזמן ופחות שם לב אליהן).

השושנים
26-05-2021, 07:24
תקשיבו בנות, ב-BSA היו גם ויברציות,זה היה טוב כי זה סימן שהצלחת להניע את האופנוע!

להיות אופנוען (אמתי כן?) זה לא להיות בוואקום של לא לשמוע (מוזיקה) לא להרגיש רוח (מגן) שיהיה נוח (כיסא גינקולוגי)
שלא יהיו ויברציות (מכישיר אינקוויזיציה ב-200 אירו ששווה לתחת) לא להתלכלך, שלא יהיה לי חם (אימא תכני לי סנוויץ' השחר).

אם זה מה שתם מחפשים יש סוני פלסטיישן שבו בכורסא בבית ותלחצו חזק. (אפשר גם במקלדת)

אבל ראבק, כן אופנוע זה לא לחלשים אופנוע מלכלכך סובלים בחום/קור/גשם יש ויברציות שמדגדגות בביצים (למי שלא השאיר אצל אשתו)
דור דיגיטלי עלאק יאללה תתגברו.

Dresdner
26-05-2021, 07:36
זה לא העניין, התדר של 4/3 צילנדרים לא להיט ואישית אני מעדיף את התדר של הBSA או של כל הארלי מצוי

lokimonster
26-05-2021, 10:36
תקשיבו בנות, ב-BSA היו גם ויברציות,זה היה טוב כי זה סימן שהצלחת להניע את האופנוע!

להיות אופנוען (אמתי כן?) זה לא להיות בוואקום של לא לשמוע (מוזיקה) לא להרגיש רוח (מגן) שיהיה נוח (כיסא גינקולוגי)
שלא יהיו ויברציות (מכישיר אינקוויזיציה ב-200 אירו ששווה לתחת) לא להתלכלך, שלא יהיה לי חם (אימא תכני לי סנוויץ' השחר).

אם זה מה שתם מחפשים יש סוני פלסטיישן שבו בכורסא בבית ותלחצו חזק. (אפשר גם במקלדת)

אבל ראבק, כן אופנוע זה לא לחלשים אופנוע מלכלכך סובלים בחום/קור/גשם יש ויברציות שמדגדגות בביצים (למי שלא השאיר אצל אשתו)

העולם על פי שושנה

השושנים
26-05-2021, 10:56
העולם על פי שושנה

אם העולם באמת היה מתנהל על פי התובנות שלי היה לכולם הרבה יותר טוב...

http://fullgaz.co.il/forums/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAoHCBYVFRgWFRUYGBgYGBoYGBgYGhgcGBgYGBgaGRgcGB ocIS4lHB4rIRgYJjgmKy8xNTU1GiQ7QDs0Py40NTEBDAwMEA8Q HhISHzQkISs0NDQ0NDQ0NDQ0NDQxNDQ0NDQxNDQ0NDQ0NDE0ND Q0NDQ0NDQ0NDQ0NDQ0NDQ0NDQxNP/AABEIAOEA4QMBIgACEQEDEQH/xAAcAAABBQEBAQAAAAAAAAAAAAADAAECBAUGBwj/xAA9EAACAQIEAwUFBwMDBAMAAAABAgADEQQSITEFQVEGImFxkR MygaGxBxRCUsHR8CNi4TNykhWiwvEWQ1P/xAAZAQADAQEBAAAAAAAAAAAAAAAAAQIDBAX/xAAlEQACAgICAgEEAwAAAAAAAAAAAQIRAyESMSJBUQQTcZEyse H/2gAMAwEAAhEDEQA/APIbxXitGMoCTLICEVpF15xAMY6cpFZNN4AM/ODhG5wcAEYojEIAWEGkZhJqNIzLKERjGSAiKxADjiTyxZYARjx 8sWWACAjsNI6iJxpCgKpjrERJKIhiaRkjGgBJFjvHQSLnWMQxi WIxwIhivFHyiKADExs0a0YiMRNTJgXgkMmRaAENjHB1kiLwSwA M0CYZxtAkQYxpIRrSSLrBIC0BFaFVJMU5qoNkORXRY5SWadKFG HmiwyZDmihkj5Zf 7HpHOFPSV9iQvuIzrRFZebDwbUZLwtDU0VlEZxpLPs4HELaZuF FqVlLLJosnkkgkz4lWCKxrQtpKmmsVAMVsIC0tPKwF4MEMvWSA JhBTkHJhQDZDFI6xQAkFtzjlhE0YCADfCTEjlhESACWn0gbWJl lBGxCjQxtAQcbQLDWHcbQRTWFWBELD0E1jpTmpw3AM7AAc504s LkYzyKKtjph5o4PhLvoqkzs Edkwqh65CDQAE2LG1wNfKdlU7MXpZKYyaXve2bzNswHhYTp5Ys bpnG8mSd8EeZ4bs1YFnYADe12I8wt7fGatHgVBSFfPmNu7YA68 m1OU BhcLXy1jhlqBlJy2vlUtqbm4OgI2v6zW4bgKVNCHZXu17C9yRu FANrd4a6Wv8ACauaX HOlKXbYfhXY6hUGtwegIOnW/SaB7AYYj8anpdTKeE46AjU0zBgxDL3mZkOi5SoOo267bzr6DlU UMeQuGN2 g1 E4ss8ql3R1YYY2q7OLxv2cJYlH9V/ac1xDsLUS5UBgOm/pPWsRWXLcHy1mUCxZmUte2l9VJsLctvGPHnnXlsJ4kn4to8Uxf B3Q2ZSPhMbG0Lcp7y9FK2jICBcNoNLHVlIsfr5TkO03ZBb3pG4 5aWmylCenpiU5w29o8qKRyk1Mdw9kYhha0oVEtMMmFo6oZFJWi uUk1FgTFaKryEwao1TBue6ZDDpFW1FhzlmjRsNTI9lEdIJxrt6 yyE8pCogO5jFYH4RRZB4xQGBGsIF8JMm0QJioCOWStaSDyYYdI wIezuLiDcX EOARqJCsux6x0KyDrtEE1hWXaXMBhC7BQNzN8OLkzLJNRVsPwj hjVWCqt7z07gHDaOGUuwDMpIJOoDAXyoN3bwEp8NwaYam1yAQp NR/wAotcIpGxPM/Dc6UuBcYD1Hr1VLLSBakmgQN HToNPQdBOqbqNR6ODyySuXXpHdcNwJqMMVixkC/wClTdgFQfmYbFzvr ko9pe14INPDnMx0GXXmRcsOXlOM4lxytiKwzMSLAFb9xSdWsOe mnlIvj3Yt3Epi2XLTBFwDfvMDrcX585jHEr5S/XwbcmtLr5Fw7DvTqe0LqHJsq 9mZtLEDz2nodPA0LBKozuVux1A7ttLg6C5HPnOE4DxGh7R6lYD MmUU0UHKDzIF9 es0aOPdsSopAkutnDG6C3e5jQjXU9eUvJbddEJo6TB0qdOoWpq gIUFcgYi5FiTc2zDNa176wFStUrORfRdedy3VRqb U1MNgFUkZla41X82gHea3eNranlLGP9nSR6rFvd1VQC9zlAVdL FvGczn zeOKlXQDDYZwVRze/uaWGg2NudvpN2hhsq2sJzZ7V06dJXcBNrB/fN75SF97l0mfxTtK7Nam QDQi18xNrbbCx ciXJo1SitHSYylSQkm2b32FzbewPnoduhlNnVmK2awOhNtNB0O 1uuv6cRQrstVQ5ZlFyDmNgepubaC86SlWA1U5lY5hY3057m9vG VBWjKXZlcf4Wj3DrkOytuPXpPOeM8Kak1iJ6jjcUroVJ8jzFh8 xMzHYRK1MhiMwvlY2BFuRH83nbB3GpHJJuErR5QqaytVe7mbuP wRpMwItaYIXUzmzYuLO/FNSVolSbe0kUMNTQJ4mOuIF7ETno3BBCZFktzlxiNxKtQEwaAj fxjwfs4ogJrTJ1MMKJkXdhsIBqjjrAA7IBzvNjgnZnFYkXp0gE P43OVD/t5t8AROk7C9i84XEYle6dUpkbjkz/ovrPVKFAAAAWHKWo/JLZ5fh/swqm2fEovUIjN8yw k0Kf2YU/x4mofJUA YM9FYW3kWrCWkhbOCf7McOdq1Yf8D/4wg7JJgVFQVC7E5UDKBlPNiQbWHluQOc7enUBYAdZ5r2849nrN kJyUr0gfw5r2cgc9QdfAfHSMpJ1EwypNU9mfxviF6eQn3hc35g N89db HjM/D49KVMBXu51IAsq3NgWJ3AHSY3Ecbn03IAGvQfwRYHCrbPUayD U23J5AdTOhpJExT7Z0GAzKj1FS4Y90ddfePhD8IHtHAd8oNyzG 1gLG5AJ0OwnOHirtqCQBsoJsP0PnLeAaoxIKsy2uxHK/TxNxrMZO4uypQ6o0n4YEQuHBcs2VFBLZF2Yn8N7GwOunjL/AA7Frhlb24dw66U2yqSRsTc7XPy6GUG4ktFg7rncLkQZybKLgA WBAFxY67CDx JTEHMpRW2KMxzaa31uTqT1 AE4n9yTtspRjHpbNfAdsWXvNTQjvLZS dQPcuLgDpfy254HEOMVHJVnJ1NlS4y331a5 cpv3sxU7b2tbTc3GnSaHC8RRRu EAO4FyWO h3F5rHS8kDduky1gOGvWp5wlRsg1Ld0EHmpb3gBf1h8HiXQhWV jcAhitiN7DxGgN7S4eL1avfV2RDoqKTkuvd0B8vh5yzhnd3VVa 4ce7exUAEFQwF7ZQTsemsiWVK1WilhbqSZTfGFhvY/iHLTfzEvtXXOhRXVNtTrqbki22pMy6 HW/wDTu67ixva 3e6a76eUFW4kFF2ba1tdTbw5 e0cNqkKaXs6XF0wRmFVgM1iGyEnyNrn49JDEsppgK qnKbbte5zHa t5kUeKo6mzEdB4m366Q3tWVdQAF94nS9zexHQ/pOnEpJ0zhypNXEpcbwpekb2zpuR JdNT4i49ZwwpWPxno HxoSoj2DKGAZWF7ix015FS07PHdl8HXAY0EIYBgyDIbEXBuljz m2aVJRkh/SWrR4UacBXpZp6rxH7NUa5o1nT 11Dj1FiPnOX4h2FxdPUItQf2Nc/8TY l5xSR6KZxKuynvajrLYcHa0fF4ZkJV1KkbqwIPoZQ93UbdJntF IvekUpfefCKFjCK5na9gOzJxLitVX kh7oO1Rx/wCI5 OnWY3Zvs KqBdkUjO/QdB/cflvPb HYRKSKiKAqgAAcgJcY 2JsuUkAlgGDVdIH72ubKwKnlfn5GNsSQsQ8wOI44odD/LzYxVTScf2keygg/it6g/tLiNI0v s5KNWtfVEJH 86J/3FZ5vxOslWiiopLAlupHUnzv8Zr9oqpTAhQdalVVP 1AzfULOTTF2N1Fid7baWO3iZ0cPaOa9tkVw4JvYopI1be1tTbn rI4 tcALoo0A/fxixWLZjqSf54So7akfM7dTbxlS0ioq2GoEAa6KG1IF7ne1/wAvlOpoVUAvYZDksw98FABmVVNi1rix6zk7ZrAXFtNZ03DsPaw A0Atfe55n dJy5UkrZaTlKkRqcLesWckJZjlRsxcAWsLAW8LX6xf9KKG QtdTchSWUm4uCNtxOgwzqjgbka6X6eB0hK9bWykeNjvbrMo5n7 6NHgOIwnDXdyqEd3XU6f56TQwfZZ2dTVdES/eZbswHULYfWdVgzlZhlUWXR9L RHT94SriDmItodiNvLy/aOWd gjh TJxq08OFoKc2RnCuVAZszXI018pYw JRm7r2K3NwNAbaZT sHxin7RQGW5X8QtfkBruf8THw2JCNlqFgb2V9CoB3zKBqb8wef PSZKPJX7G3x0 jocZh6bjYZyQXdMwzDoQd2HeFyDymRx grK9QIquz8gBqSB6eEvI9rjS4tttZrEG/QixmVj3apcLfIhucvNtRvNsN8vwZ5FGtezGoViumxB35zouGYw OMlTUEdfPnMOlhVKZgSWub2voLc7 MHhahzb RnoxSkjgnGto36bkAq17hgL R0M9T7LYnPh1Um5pkofLQr8jb4Tx5cSb96x3 Pn6mdj2I4x/rox/Cr jEG3/IQz43KN/BGB8Z2eiZgYzUwZg4XigYkAi4Py/lpp0qpacLVHqUA4jwulVXLVpo46OoPoeXwnC8c z6k4Jw7Gm35GJZD4AnvL8/Kel20mZjktEqfYPR4z/8Fxn/AOS/80/eKer3ij4RFyZw/B M08Oqomy7nmzcyZ1nDuO5zvPJsTTKmXuFcVKWJO0zUt7NeKa0e 64LEBxFjsOrKVb/ACDyIPIzjOzvaRSVDXW/Mi1/jO2xbiwIOhF7xvfRFUc1XxhUMjnvJpf8wOx k5DjfEQQATzv6D/M3 17BAtS9hqrH5r8d5g9nuzn3x/bV2y0wbKgOpA69N5UH5bNGlxsy 1LZsNQttnc/wDaAD/Os5VFtcz0r7TsDSSjhhRUKo9opt1sh167GcClNDT3OcnQcjvf9 J6GNqULOB60Z2U72JPKCbe0vKALan/PrtIUcNc5jcgak WkhwbZopI6Hs/wy6l3AB91dAPMnqR s22AXKAbAb7WMBwrEBqYNgLE6cyPP47zRFVNyQZwZrcmb4qqyv iaOY3vpvbqRIYXChdbAMDcgHTTrGesC1xrv5RkqgPmN9NMvn9Z jVqjW62SxqVSndC6nM19/IdYRH71jpudZbRy7Wy6WNzyGmw9ZkcTrWYqpFwNf4JTxOrBTVh 69S9rG997TExdQFiraE76cvEdYq2KZbWve ljv4aSgQ1RuZYi56/vHGNGc5XoutR0yI1h1vt1trLVSvTpIirrfQnNoSeZO8Hg HswJK 7e/WZvGHGUJcDLc29OnPadEE2YtJFyobXA2bU5f7iNz8ZRppYxYOm 4pgsRlIOUc7a6/tJUdGuTf8AzO7AtHLl7LdWgrEkMAMo387S52Xa1aoBzoP8nU/pMqqpuANra Op/nwmp2dT rUbpQckjxdB6azeSqDszga3B3d6lkJ318J6TgKJVRmM4DsU4L1 DzuBPQqdUAazycn8memukWidJRxmsuK1xKWJEiIMz8ojxWiliP GjWFamHG zjo37HcStgVGcZhpe8yuHYko4tsdGHUfvNWpoTba4IPgdvpOe7 LWj1Hs9WpumRwCrC3l0I6ETcw1YohoublDoTuUOxnl3A J5CCWsBuek6zE9pqdTKyXuFy3PPxmnJVZKTuix2ps9B03OjKP7 lIOnmL swqGJr4ZVR0dFOoO6m u40vNSjSfEnKjKthe7XtfkNOsJiVr00yV6ZKfm0ZPUbfG0I92a XqjO7Q4r2uEBvfK4v4BgRf1tOGCFTZgd53i4UPTqIn4lOUH8w1 X5gTkalPMl794WzdQv4T5z0sEl0efluMili1W h0I036a Wpg8Ox7y3tm5dTyt4SzUo7q29 RBB9JY4ZUp0Wu121vcA2UagixIBvprNpQaWgjJewmFxLimoUGw JBtveMmOOxPX/ADNHG4zDNZlZU1IC5SSFsLlso94m4A153mDiAim6vcbiw3BPPo ZwZcTk7SNYya/BcOPbl8DLKU6jDPm0tz058hMNeIBb5UFzsTYgePz/APct8L7QVafdBDKdMraqRtbXlqdusxWFs05s20eslh7Wy26NoP E22lPE4hDnDC5vq/4j4joJVxGOd2HcBBW9lFlBuQN UrPTcd91Oi6XPlyg01oSkmRxWLBUZEYk7G3Ln5Q/DMa1Jldso5WIubnbTeVaVYKt7Xdrm40sOkegBmTS/PXW56yHrYpSOgbixHeXQ2zEroCb8xy8pzPEcYXNwALixsN9jfw 2ms63A0NyDcDle8yPupzWtOrAuRlzVl/A4liipbY5R4i5MujCi hH7nTb1kqfDCpQsbBcovaw66/GWUQM41F7Mwt8QPoDO2CS6OfI72Z5U3HiPQTufs1wiZq7OAVKL T12OdmZh6Ks44MMxJtb/E6Xh9ZqdBQgYu7FyFBJtoq7eCg/GL6n FBg3JGlW4MuDxJemf6VUXyk 46nYHmCD8p0fDqmYZjty8us4jjNfEhUarSdED2zEC12FuRnY4R giKPACeW22z1UtG6molDHVAIbCYi5HjMXtFjMjEAEm1yAL6Qii WS 8iKcr/1lP4Y0q0KjybDe JqYSrclDzBC36nW3r sz8At2 B/STrixnMtIots9tPWWcFiCWCqCSToBvM5qxc J Z6zo EKlEX0LHc84krZSdI7/svnSnZsouc1rX5W1POdTQxIOnLmOU8zo8cy85pYbtIOs6FxqjN 29nWYzgSE56FkffL Bv2PjPOON4KrQxLqEaz62CkghtwbaEA3t4ETsML2mU6Zpu4Hjq ke985cZuPRlkx8keR1 GsELpqAe8v4l HMXmS IsdRPoZalOp7yo1/wAwB sw KfZ3ga4LKjUmOuamxAuf7GuvoBOmP1jSqSM1ga92eHCxO3wjPR vr6zou0XZKtgagzEPTa SqAQD/a4/C1uWx5c7V8PTzadSBra vT1 k6oOOSNoiUnB0c5Uw9juLHxisV6fKbdXBXbWw1OgUX3PLblAjh 4tdrgHmQev4fpM5RUejVTtE E4plIDDMpOoBFxryOtpa4nhWzBrgqdQ2gzDW3Sx8JLDYWmuy38 ST8p0acH9tTp2te72Oum29zObNFceRjK1LRydClTb3bg9DsT5w v3NgA1jbMFv4m86fD9mQjG/e0IK PQ M024UQtiLgd5eubY38ek5OSfSE1JnInDlSSNjpa2t7a/DS/xhcBhFeq2UX/AC3205maOPw5Gdtja1uYOn1EN2S4a5cO6/09rk2BPKdmCKWNyvfRj5OVGVxSgx1Ooz25 J noJLC4VRoWtcG780AAAG /QTZ7SZWYAsQqkhUX3n5MRbYa7mc45zGyjJyOty1uZPWdeNtxSL aRrDgaVMmR 6bZg1swFxmaw201tOqq8dRLJSQaAKAoubAWG0n2I4GEpGrUUM1 QAIGANkGoJHVjr5ATrKNALsFXyAH0nDny8nXdHTgxqK5NHB8Xx FatTA 71coZWLGm4ACm5Oo2hX4qC1gdNp3OINkYbgqRfpcWnjFWrlY2N 7EickpVs7YUzv8NxEC2st1TmV6n5zlH 1dv1nmDcWZecvcM7Xup9m7ZqbaWP4SdLiVGa9inF9o6L2SdBFM v7wv54ppaM9nl/DGsxP9v6iXMbRvqJm4Wpla/LY RmwjAje4OxnMtqhsz6Whv0h/vJk6lOV8sKHYT7y0JTxR6wGWOFhQWaVHEHqZoYbGuNmMxKTSyl W0tMLOvwHH3S2Z7zvOCdoi6C4sDszEWM8rwzUyAbzo CY kFNJ2sre63NT1mi32S2qO74m9LE0npVLFHFj4dGHQg2I8pyXD/s/a39TEJl5ZVLEjqbkWPhrM3ieIq4Z7MbqdUce669Qf05S7Q7WsE A5zSGWULUXQpYYypvZv0eweFFsz1G66ooPnZb/ADlxux DYZSrkG3/ANjjbbbachU7VORcm0EnaapfQnzP7ROcpdtjWGKWkdVxH7PcMV/ou9J97li6nzDa hmdwPs/i0coyIKat7xe6vzuttfUCaeH46URM7lsw35BuYHwIminEg6kKe 9y8 kFklFOL3ZnLApU/wCg6cAsSbggnQazL4hTyMbobqCVB1DdCLeJ U2MLUrlRmAXwY6j0vI4ykXUqxANjZgdR tplFfJU4eOjz3tKuZVdCQSCWXMCS3VQNdwf8R ymFxTLkQa82cDIh5ai Z7cuV5oPhMRmWm4K083ecFSCo194a AGm86BOL06ShFsqqLADkJ2ynxgox2c2LDbbegCdiUZSatd2c2G ZVUWA5C9/WCTsXhaZDM1R7G VmXKfAhVGkNie11NV0IJnLY/tfcnec/3J 2brFH0jvK PHIgTOrYssf8AVIHMAWPrPPK3agnrKT9oiTvI5JGlNHpTVadrF ifNm/TSec9qeDmkTVw7kruyE3I8VPMQB7QHrGqcYzCxOkiXGSHFyi7M NccHGu8EXgMZTyuSux2/aMlS 40G8xRo5Fz743WKZ/3wflijsmwDJJU6rLt8RyMOziQZRCiSymIDjoRBmp1ErEW1EskB vrCwHVoS8DkIiym0LGELW5xxW84FRCIojAPTxBG15dpYpvCZ6r Co9o1YWdFhuMVQuTPdb3CsFYA8iMwNj4iAz87 fW8yBiIRcUZVjTo2MAge7E7G2stMg6zm1xRUkjY8oz8QaNTSDZ 3 AxKVKZou9jujflbl8DtNrgtRaCd9gXO5vcL4D955Nw7iLe1BOw ufMgaS9iOMuTuY1Ndjp9Wewrx9BuwmViu1SZiFOnWeccOrO5zM xCLuev8AaOsDjMQzOWHM38I XuiKVnbcc4 WQZDc5gNPHQfO05QPiKzaBgObNdVHmTMx65YW26iAbEPa2diOh JIic7KTpaOhxNZEp zR87H335E9B4TGqgqCb/CUxiiIN65O50kylZKTQZmvAuZH2khmkWMZgY2cyWaR8omFjXJj V2yrbmYTMFFz6SnVcsfpGIDFJ zMUkZcK2ivDPSgGSUxDNGV7CM15C8VgWUqgxO9pVMcNCwDFos0 HeNeAyyjyeaVUaFDQsAt44UmDVpP2kdgENhAVTGd4WunPlExor I5UgjlNOhVQ6sl/Ak5ZQo0C5sPieQmq HBAC8o4phJhnxbNYaBRsBsPKMKolMrbTnIN43l8mRSDO4LEiRJ gryJisYnS8C1OEL2kGqSXQ7Am4iJkibmELgaxUAJUvIvUtoPWK pienrK94MQ7a6mSWREcGAE7xSNxFADTJgXWHKAfhMEbdJYFcrB NLDiQdbSWgK2aLNC5PGQNPxiGRzRjJFJG0QDh7R/aSBEa0ACrUkvaQOWPaAFtVut sVGsV03EbD1NMp5bSWQ9P2jGXFr3G8Ita3OUwAAAI e28qyaLBe5uYs95T 9L1i 8jkYWFFw5YB2gfbEwFQt1ibAIz MGaggjIxWMK1XpIFid4wMlEA0aTtEFgAlMlaMEhUXxjEN7PxMU L7PzihQF5nvBsB1 kjr1iuZYEWpeP1gXJ6 v8AkQxIkfj63iYAAhkreEJlv4 RBkDT8D6fsYgBnxjKIQgjlf1i0/loqAAVtv8ASSFMbhhJ5PG3neOaI/MLwoLAtTPWR9nLIUDp9ZH4QoCvlkhUI5wuWQZIDImqesiWJ3Mk yRCnEBG0MiCMqScYiagRykirRB/OMCD0pWYS02sGyxMYCTEkacYCICQEIqRkPjDoI0hEFSEBhCsYU z1lUBHN/LCKT9mf5aKADxmiijAeMIoogK9TeEpRRRAFME0UUABiJYooASE i0UUAGEjUiiiYA1khFFEBKTSKKUBAySbR4oICLc5ExRRMBCRaK KICQhqe0UUpAGSTflHilANFFFAD/9k=

kaz
26-05-2021, 21:06
גברים אמיתיים תופסים סוס ורוכבים עליו במקום לחכות שהונדה תוציא להם משהו.

מה אנחנו? נפולת נמושות מודרנית שתלויה במפעלים וחסרת אורגינם כמו פעם לפני בעירה פנימית, כשיתושים היו יתושים ודובים הסתובבו בכרמל ודאגו שחזירי הבר לא יתפסו פוזה.

ב-MZ היו ויברציות חזקות, יורדים אחרי שעה וכפות הרגליים והיידים ממשיכות לווברץ. ב-NC הזמזום מהידיות/רגליות היה עם משרעת קטנה, לא מזיק לדעתי. עכשיו ב-F800 הויברוץ נהיה די אלים כשמתקרבים ל-140 (מ"ז).

העניין הוא לא בתחושת הויברציה עצמה, אלא בנזק פוטנציאלי כשמשרעת הויברציה שעוברת לסחוסים גדולה מדי לאורך תקופה ארוכה. אפשר להסתדר עם, אבל לא ברור אם זה רעיון טוב (כמו רעש רוח)

כל עוד הביואל בתנועה הוא לא רועד שהוא עומד הוינקרים הכידון המראות והבולם הקידמי כולם רוטטים.

הדרך הכי טובה להעלים ויברציות שיש לכל מנוע זה משכחים בין המנוע לשילדה כמו שיש בכל רכב אבל זה קצת מסובך שמדובר באופנוע.

זה עובד גם כשהמנוע הוא stressed member?

השושנים
27-05-2021, 07:40
https://lh3.googleusercontent.com/0wXtAQZdDATZHRqkKbSycGxGlFtLXmLiH6o2KedjR74h3526A6 jBwg1graGWDaBd-cnyIUOh6O1tzyAoWIbXMb80pUEHcoaGLxVasvsxbGUcSmwy01M Lt6Z_VdsWqKP1tXEdj8ROadHkWwgUhHXZucuuUEONsJyLWPJT1 T4XPfwuv5vXMSquzNUFUw9h8YyDUAHFqzMq-QChB6tYUodEqpjeQoepusp71u4szi9ofO-29AcsvVhPzgfG-SPCjM4ZNrmYgaXEUMBcdD2L03-cOVEFuMCpXc0qw9hK4d264VEiQdsVYhvMqKi51EaRH-nFIiTQ45YtREMyBYr_JdNM1i15NPa3b54MAUGM_EaqLr4qPQGL YKcL-WDK5vdBSaa0FVfjGjILnZmNULnE1tZVOFibnLRAORJc59_31K5 2LQbxEARFbqmGGalgkQUVE-rAoCMea9mtghV8PucDi-35uwfS2yWerQ3gua_HNZteJJV1Z9VvLyGzxFCbIxDZWV_gJyxr ozwAiEBfRgRt82MqL4zQN_QIwsJqNpueDenbPfDKhKG--T8O8OBoU2lh5lCTtUaq2GSvGgT0r4V4_XSYA2_7ayriQIOefrn WrGysTNwoz5kwq0_HjnN40rvvKhPr6qa7AhI-UHSXQa72SGSAK3q13ZVJto-aHJUX42p54gCanc-2PLgo9hqPVS7OKelixkPTBcDPmGKb_TJ7ZGb3Dp4=w609-h937-no?authuser=0

AsafA
27-05-2021, 08:16
היום הם יותר חמודים

השושנים
27-05-2021, 08:28
היום הם יותר חמודים

היה לי ברור שתאהב את האינטימיות הזאת.

ayalzo
27-05-2021, 08:46
משום מה לא ניתן לראות את התמונה אצלי ��
עושה ציור של אין כניסה...

the striker
27-05-2021, 09:35

השושנים צדק, כל ההתעסקות הפיינשמייקרית הזו, של דרז עם המושב והתדרים, ולוקי עם הארגזי ירקות. תרכבו חברים תרכבו, ואל תשכחו הפעם השושנים צודק.

AsafA
27-05-2021, 14:07
בדגש על הפעם

Dresdner
27-05-2021, 14:19
השושנים צדק, כל ההתעסקות הפיינשמייקרית הזו, של דרז עם המושב והתדרים, ולוקי עם הארגזי ירקות. תרכבו חברים תרכבו, ואל תשכחו הפעם השושנים צודק.

אם אתה חושב שפעם לא התעסקו עם האופנועים אז אתה טועה.
בנוסף בגלל חוסר הנוחות הסירבול והאמינות הם לא מתקרבים גם בחצי ל1200 ק״מ ביום אחד שאפשר לעשות היום על אופנועים שהחליפו להם מושב והפכו אותם בכללי לנוחים יותר

Dresdner
06-06-2021, 19:25
והיום על ההבדל בין איכות לאמינות.
הרבה מתבלבלים וגם אני פעם, אז את ההבדל אפשר להסביר בצורה מאד מופשטת עם קטמ וימאהה, הקטמ הוא איכותי, בולמי WP מסך TFT מתקדם, מתגים שלא מרגישים אלי אקספרס, כידון מגורה ועוד אבל מצד שני רולטה רוסית בכל מה שקשור באמינות לאורך זמן.
לעומת זאת ימאהה זה הפוך, מחזיק לאורך זמן אבל מגיע עם חלקים עלומי שם שלא מרגישים איכותיים.
אז אם לסכם, איכות זה מה שמרגישים באותו הרגע ואמינות זה האם זה נשמר לאורך זמן.

הטרייסר טוב ככל שיהיה עדיין גורם לי לחשוב מה הם חשבו שם בימאהה ששמו מתגים זולים ומיליון כבלים (כי אין can bus) ועוד הגדילו לעשות והעבירו את כל זה לטרייסר 9 החדש.
אלוהים נמצא בפרטים הקטנים וזה כנראה הקסם של דוקאטי לעומת ימאהה, למרות הנ״ל אני אישית יותר נהנה לרכב על הטרייסר מהמולטי 950, אם בטרייסר אני התלוננתי על שיפוע במושב המולטי ברמה של מועך ביצים.

בכל מקרה ביקרתי היום בBiker cave שנפתח לא מזמן אחרי הקלות הקורונה, בר בהר אמיתי כי הבר נמצא באמת בתוך ההר.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210606/2b9ad06d7af363b39c1beace8ee7c76b.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210606/3bb6d06ca43f2ec0aee4283fd365199c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210606/c6ed948fefbbc09e46ab1a08eb1d3eed.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210606/f4be19e352a3be19fe452a40b06cbd37.jpg

https://youtu.be/xcdykNUWM-0
https://youtu.be/yAlKRviP9lI

AsafA
06-06-2021, 19:40
זה שיעור שקיבלתי בשנת 2002 עם גולף ידנית מודל 2000 שהיתה מאד איכותית אבל עם תקלות קטנות ומעצבנות כמו מנגנון חלונות שנופל אחת לכמה חודשים. כל עוד שזה מסתכם בדברים קטנים אחת לכמה חודשים - האקסטרה איכות שווה את הכאב ראש. ברגע שזה מגיע בדברים גדולים או בתדירות מוגזמת מתחילים לחשוב אם לא עדיף אמינות יפנית.

lokimonster
06-06-2021, 20:52
יפני יפני (טרייסר)
ואתמול יצא שוב פעם הפקק של החיישן של הניוטראל.

אכן חוטים וחיישנים.

לטעמי יותר קל להתמודד עם מכניקה פשוטה ואמינה של כלים משנות השמונים עד שנות ה2000 בערך.

JohnnyDough
06-06-2021, 21:09
קראתי את ההודעה של דרזדר ועלתה לי האנלוגיה שאני תמיד מביא בהתייחס לVAG ואיכות: נכנס למסעדה והאוכל ללקק את האצבעות. מגיע הביתה ומבלה 24 שעות ליד האסלה. המסעדה איכותית?
ואז קראתי את מה שאסף רשם...

לעניין האיכות של KTM מול המתגים של הלא איכותיים של ימאהה, ה790 שלי חוגג שנתיים בסופ"ש הקרוב. לא עשה שום בעיה מכנית או חשמלית בכל התקופה אבל דווקא המתגים דרעק. האיתות מרגיש כמו עליאקספרס מהיום הראשון ולאחרונה זה רולטה. כשיבש, זה עובד/לא עובד וכשרטוב, המים חודרים והקצרים מתפעלים אותו עצמונית במהירויות משתנות.
אני צריך להכנס איתו לטיפול השבוע והתלונה היחידה שדורשת ניצול של השעות האחרונות של האחריות זה המתג הפלימזי הזה.

השושנים
07-06-2021, 07:16
הרבה מתבלבלים וגם אני פעם, אז את ההבדל אפשר להסביר בצורה מאד מופשטת עם קטמ וימאהה, הקטמ הוא איכותי, בולמי WP מסך TFT מתקדם, מתגים שלא מרגישים אלי אקספרס, כידון מגורה ועוד אבל מצד שני רולטה רוסית בכל מה שקשור באמינות לאורך זמן.
לעומת זאת ימאהה זה הפוך, מחזיק לאורך זמן אבל מגיע עם חלקים עלומי שם שלא מרגישים איכותיים.

הטרייסר טוב ככל שיהיה עדיין גורם לי לחשוב מה הם חשבו שם בימאהה ששמו מתגים זולים ומיליון כבלים (כי אין can bus) ועוד הגדילו לעשות והעבירו את כל זה לטרייסר 9 החדש.
אלוהים נמצא בפרטים הקטנים וזה כנראה הקסם של דוקאטי לעומת ימאהה, למרות הנ״ל אני אישית יותר נהנה לרכב על הטרייסר מהמולטי 950, אם בטרייסר אני התלוננתי על שיפוע במושב המולטי ברמה של מועך ביצים.

בכל מקרה ביקרתי היום בBiker cave שנפתח לא מזמן אחרי הקלות הקורונה, בר בהר אמיתי כי הבר נמצא באמת בתוך ההר.

כשע' היה שם קיבלתי את התמונות בזמן אמת, או ככה זה לפחות נראה הייתי באמצע ישיבה חשובה והסתכלתי בתמונות מתחת לשולחן,
חוץ מלסנן קללה עסיסית מתחת לשפם לא יכולתי לעשות עם זה כלום...הכי באסה שכנים חרא, אחרת הייתי באירופה דרך היבשה עם האופנוע.

Dresdner
07-06-2021, 08:09
כשע' היה שם קיבלתי את התמונות בזמן אמת, או ככה זה לפחות נראה הייתי באמצע ישיבה חשובה והסתכלתי בתמונות מתחת לשולחן,
חוץ מלסנן קללה עסיסית מתחת לשפם לא יכולתי לעשות עם זה כלום...הכי באסה שכנים חרא, אחרת הייתי באירופה דרך היבשה עם האופנוע.

זה היה בזמן אכילת הבלינקי (הבלינצ׳ס הצ׳כי) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210607/2abe5f723b5706239ff73a4cba442fcb.jpg

erani99
07-06-2021, 11:00

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210606/2b9ad06d7af363b39c1beace8ee7c76b.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210606/3bb6d06ca43f2ec0aee4283fd365199c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210606/c6ed948fefbbc09e46ab1a08eb1d3eed.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210606/f4be19e352a3be19fe452a40b06cbd37.jpg

אח, איזה טענוג !!!!
נראה מדהים (אירופה וורסאנו:smoke:)
ובר בהר לך תמצא חנייה נורמלית. פה יש פי 6 כלים והכל מסודר כמו שרק אצל הארופאים :worship:

Dresdner
07-06-2021, 11:30
אח, איזה טענוג !!!!
נראה מדהים (אירופה וורסאנו:smoke:)
ובר בהר לך תמצא חנייה נורמלית. פה יש פי 6 כלים והכל מסודר כמו שרק אצל הארופאים :worship:

האמת בדיוק שהגעתי גרמני בטעות הפיל את האופנוע על אופנוע של צ׳כי, הגרמני בלי להתבלבל תוך שניה הוציא את הארנק ואמר לצ׳כי כמה אתה חושב שיעלה לתקן את זה?
לא ראיתי כמה שילם אבל שני הצדדים נפרדו עם חיוך

erani99
07-06-2021, 11:34
האמת בדיוק שהגעתי גרמני בטעות הפיל את האופנוע על אופנוע של צ׳כי, הגרמני בלי להתבלבל תוך שניה הוציא את הארנק ואמר לצ׳כי כמה אתה חושב שיעלה לתקן את זה?
לא ראיתי כמה שילם אבל שני הצדדים נפרדו עם חיוך
יפה... אירופאים ואופנוענים, יש אחווה!!!

Dresdner
07-06-2021, 16:00
שאלה טכנית:
הSAG מכוון כמו שצריך אפילו טיפה פחות שקיעה ממה שצריך אבל רואים על הבולם הקידמי שלפחות פעם אחת כמעט וסגרתי מהלך (רואים טבעת של אבק קרוב לסוף) השאלה היא מה כדאי, להגביר את הקומפרשן או את הפרילוד?

erani99
07-06-2021, 17:36
אם אתה שואל את זה, נראה לי אנחנו בבעיה.. אולי כרובי או אביעד יתנו לך את התשובה.
אבל, לדעתי ניסוי ותהייה

Dresdner
07-06-2021, 20:21
אם אתה שואל את זה, נראה לי אנחנו בבעיה.. אולי כרובי או אביעד יתנו לך את התשובה.
אבל, לדעתי ניסוי ותהייה

כרגע הוספתי עוד SAG כי זה ״מחלה״ של הטרייסר אנשים עם עוד 20 ק״ג ממני רוכבים עם הפרילוד סגור עד הסוף ושמנים יותר מחליפים קפיץ.

נשים אזיקון על הבולם ונראה כמה נמוך זה יגיע

Dresdner
09-06-2021, 09:20
שקניתי אותו זה לא היה כלכך בשביל המראה אבל עם הזמן וכמה תוספות הוא נראה לי גם יפה עכשיו.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210609/88872b15b811c006609e7f56c05a19e4.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210609/83b0fcf67a16d8820503526c19d312a3.jpg

השושנים
09-06-2021, 09:27
רוצה יפה ואופה?
https://2yrh403fk8vd1hz9ro2n46dd-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2021/02/2021-Ducati-Mulitstrada-V4-S-Review-ADV-sport-touring-adventure-motorcycle-7.jpg

Dresdner
09-06-2021, 09:40
רוצה יפה ואופה?
https://2yrh403fk8vd1hz9ro2n46dd-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2021/02/2021-Ducati-Mulitstrada-V4-S-Review-ADV-sport-touring-adventure-motorcycle-7.jpg

לא מהכלים היפים של דוקאטי זה בטוח.
אם כבר יפה בקטגוריה הזאת
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210609/080ac5d74537c5dca1e33e371bbb5db5.jpg

ayalzo
09-06-2021, 10:11
עד שדרזנר קונה אופנוע בריא אתה דוחף לו איטלקיה.
חמה חמה אבל מלאה מחלות.

השושנים
09-06-2021, 10:14
חמה חמה אבל מלאה מחלות.

הוא מת על זה

Dresdner
09-06-2021, 10:54
חמה חמה אבל מלאה מחלות.

רכבתי על המולטי 950 והאמת הוא לא מרגיש איטלקיה חמה, לא היה לו את התחושה של דוקאטי כמו שקיבלתי במונסטר או בדזרט סלד, ולמרות שאני אוהב מנועי V משהוא ב950 לא הסתדר לי, אחרי רכיבת מבחן יצאתי מאוכזב.

kaz
09-06-2021, 18:20
איפה/כמה רכבת על הסלד? מה היתה ההתרשמות שלך?

Dresdner
09-06-2021, 22:32
איפה/כמה רכבת על הסלד? מה היתה ההתרשמות שלך?

אני אוהב את המנוע הזה, קירור אוויר שילדת ברזל ואופנוע שיודע להשכיב בקלות למרות ה19 מקדימה.
מתאים בול ל1.87 מטר גובה, אופנוע של כיף, טעם של פעם אבל ביצועים של היום.
לא רכבתי עליו הרבה, הדילר של דוקאטי קמצן ומנסה לדחוף את הלקוחות להשכיר את האופנוע כדי להתרשם ממנו.

נפסל בגלל הדילר (בסוף השכרתי את הקאוואסקי 900 RS) מיכל דלק קטן וצמיגים עם פנימית.

kaz
11-06-2021, 21:29
סקרעמבלר יכול להיות סבבה גם ביער

https://www.youtube.com/watch?v=g3CFDs2JlAU
tl;dr - הם מגיעים למסקנה שהאפריקה עדיף בכביש, אבל הסקרמבלער יותר טוב כשיורדים מהכביש

Dresdner
11-06-2021, 22:33
סקרעמבלר יכול להיות סבבה גם ביער

https://www.youtube.com/watch?v=g3CFDs2JlAU
tl;dr - הם מגיעים למסקנה שהאפריקה עדיף בכביש, אבל הסקרמבלער יותר טוב כשיורדים מהכביש

מדובר כאן על הטריומף סקרמבלר XE וגם עליו רכבתי, אופנוע מצויין אבל הגלגל 21 מקדימה דופק אותו בכביש, זה ממש מורגש בהיגוי שלו.
על האפריקה רכבתי שנה אחרי עדיין הייתי בוחר את הטרייומף על האפריקה שלא נהנתי עליו בכלל, הוא עושה הכל בצורה בינונית ולא נותן טיפת התלהבות ברכיבה, סוס עבודה למי שזה מה שהוא מחפש

Dresdner
16-06-2021, 16:37
למי ששאל Hooters בפראג פתוחים ללא הגבלות קורונה [emoji3]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210616/7d6d86b7e3d02f4731f1e7657ae487f7.jpg

Dresdner
20-06-2021, 14:00
נמאס מהמראות הגבוהות שגם יוצרות מערבולות ובנוסף שדה הראיה בינוני, מראות על הכידון הורכבו, גם בקושי רואים אותם וגם שדה הראיה טוב יותר, עכשיו נשאר לראות איך הם עובדים עם ויברציות על הכביש.
המראות כמובן עם תקן.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210620/626ce9f5717d1b6bc05e9fc69f4e0d4d.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210620/012cff7df99c6b789060a8d210d672b5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210620/8469f8799dab36ebc7aa5c9d944a196b.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210620/b3a253ea127ded919383d18240e652a6.jpg

doner
20-06-2021, 14:24
אצלי בטרייסר (סוף 2018), המראות פשוט מתקפלות במהירות גבוהה. מאחר וזו בעיה מוכרת בשנתונים האלה, חלק
מהמראות הוחלפו בכלים תחת אחריות. קניתי את האופנוע חודש לאחר תום האחריות והבעיה החלה אחרי כמה חודשים.
אשמח לשמוע איך המראות שהתקנת מתפקדות ואם הן עושות את העבודה-שלח בבקשה קישור לקניה

Eli R
20-06-2021, 14:25
בהחלט מראה 'נקי' יותר (חוץ מהארגז שם מאחור ;)...).

האם הן באמת יציבות מספיק (ללא רעידות) על הכביש?
אשמח לשמוע את דעתך לאחר מספר נסיעות.

ד"א, אני לא מצאתי בעיה עם שדה הראייה המתקבל עם המראות ולא עם היציבות שלהן בנסיעה מהירה.
אני לגמרי מסכים לגבי מערבולות האויר שהן מייצרות כאשר הן מכוונות לשדה ראייה מיטבי.

תודה,
אלי

Dresdner
20-06-2021, 15:00
בהחלט מראה 'נקי' יותר (חוץ מהארגז שם מאחור ;)...).

האם הן באמת יציבות מספיק (ללא רעידות) על הכביש?
אשמח לשמוע את דעתך לאחר מספר נסיעות.

ד"א, אני לא מצאתי בעיה עם שדה הראייה המתקבל עם המראות ולא עם היציבות שלהן בנסיעה מהירה.
אני לגמרי מסכים לגבי מערבולות האויר שהן מייצרות כאשר הן מכוונות לשדה ראייה מיטבי.

תודה,
אלי

שדה הראייה לא רע במקוריות ואין תלונות אבל ששמתי את אלו ביחד עם המקוריות יש הבדל ניכר בשדה הראייה, אגב המקוריות רועדות ומציגות השתקפות מטושטשת ככה שאני מצפה מאלו שיהיו אותו הדבר לפחות אבל לא גרוע מזה.

המראות הם של חברת Shin-yo שנמכרים בלואיס.
הכי זולים שיש, המראות דורשות מתאם, ספייסרים וברגים ארוכים יותר שכבר היו לי במחסן, אין קיט לטרייסר שהוא פלאג אנד פליי

lokimonster
20-06-2021, 15:02
בטרייסר החדש לא הרגשתי בעייה עם שדה הראייה של המראות המקוריות.
הדבר היחיד שאולי קצת מפריע לי שהן קרובות לגוף ומצריך הסטת מבט כדי להביט בהן.
אני לא זוכר שזה היה בNC לצורך העניין.

בעקרון היצבתי אותן מלפנים ככל האפשר - המשקף גבוה ומגביל את היכולת להסיט אותן קדימה.

AsafA
22-06-2021, 06:08
https://www.ebay.co.uk/itm/324682433536

הסבר:
9244

Dresdner
22-06-2021, 07:36
https://www.ebay.co.uk/itm/324682433536

הסבר:
9244

הבחור מייצר ספייסר במדפסת 3D שמרים את מיכל הדלק כדי לאפשר הגבהה של המושבב מקדימה כדי לבטל את השיפוע קדימה אבל ניסיתי את זה עם ספייסרים רגילים וזה לוחץ את המיכל עם הפרינג מקדימה.

מצאתי פתרון יותר טוב של השמת המושב על המצב הגבוה מקדימה ועל המצב הנמוך מאחורה, צריך לעשות כמה שינויים קטנים בשביל זה

Dresdner
23-06-2021, 00:52
באירופה כמו באירופה, כמה ימים של מעל 35 מעלות ולחות מטורפת שהוציאו כל חשק מלרכב ואז ימים של גשם עם 20 וקצת מעלות.
עדיין לא יצא לי לרכב עם המראות החדשות.

Dresdner
27-06-2021, 13:32
סיבוב לצ׳כיה ואין מצב שאני רוכב שוב עם מראות אורגינליות, שקט יותר ונותן תחושה ספורטיבית, מה שכן מעל 6000 סל״ד רואים צלליות מרוב רעידות אבל עדיין רואים משהוא, עדיין שווה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210627/e22373ef8224dd732a8b5656f0b38924.jpg

קידוזו
27-06-2021, 22:47
מקנא. אבל עובד על זה :)

Dresdner
28-06-2021, 00:14
מקנא. אבל עובד על זה :)

אני מניח שמקנא זה לא בקשר לאופנוע [emoji3] אם יש לך קישורים מתאימים ואתה רוצה לחיות על אי יש לי משהוא באירלנד בשבילך

השושנים
28-06-2021, 06:28
אני מניח שמקנא זה לא בקשר לאופנוע [emoji3] אם יש לך קישורים מתאימים ואתה רוצה לחיות על אי יש לי משהוא באירלנד בשבילך

אני אני

erani99
28-06-2021, 10:34
אני אני
פחחח.. קודם תרכוש GS במקום לאכול לנו ת'ראס, אח"כ נראה אם תצא מעיר הקויידש לשינוי כתובת עדיין באיזור חיוג 972+ , אחורי זה תתחיל לדבר על אי באיירלונד :biggrin:

Dresdner
29-06-2021, 12:16
דברים שאפשר לעשות מטרייסר
https://motoridersuniverse.com/news/1255017-yamaha-fj-09-kr-special-adventure-rally.html

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210629/1889ac146e2ac489168d2c38cfd7eb5c.jpg

mudale222
29-06-2021, 13:01
דברים שאפשר לעשות מטרייסר
https://motoridersuniverse.com/news/1255017-yamaha-fj-09-kr-special-adventure-rally.html

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210629/1889ac146e2ac489168d2c38cfd7eb5c.jpg

כל הכבוד.
הוא הצליח לשבור את שיא הכיעור של הקטמ שהעלית לא מזמן.
הישג לא מובטל.

Dresdner
29-06-2021, 19:26
כל הכבוד.
הוא הצליח לשבור את שיא הכיעור של הקטמ שהעלית לא מזמן.
הישג לא מובטל.

לדעתי עדיין יותר יפה מקטמ אדווונצ׳ר, מה שיפה בזה זה שזה נראה הלבשה על הקיים ולא עיצוב כללי מחדש, הטרייסר עדיין מסתתר שם אבל זה הפורמט של הלוק פריס דאקר

AsafA
29-06-2021, 20:35
הדבר הכי טוב לעשות עם טרייסר זה לצבוע בכחול ו...

קידוזו
29-06-2021, 22:46
כן, אני מקשיב...

Dresdner
30-06-2021, 00:01
כן, אני מקשיב...

בסוף השנה יש גם את זה בלב האלפים, נסיון בסמיקונדקטור ואם יש אזרחות מהאיחוד בכלל יש לך סיכוי https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210629/c10210fe8c29466b0722c16134e9b6c4.jpg

Dresdner
17-09-2021, 15:27
מזמן לא עדכנתי, אז ככה, יצאתי לאלפים באוסטריה סלובניה ואיטליה, הטרייסר שלא כמו קודמיו לא הראה סימן כל שהוא של עייפות החומר וכיאה למנוע יפני אפשר לקרוע לו את הצורה ולא להרגיש שמשהוא עלול להתפרק.

3000 ק״מ ב7 ימים, הטרייסר עדיין בתחתית הרשימה בקטגוריה בכל הקשור לנוחות, הרבה יותר טוב מנייקד או סופר ספורט אבל רחוק מבמוו GS ודומיו.

בולם האוהלינס שהתקנתי באפריל פשוט לא תיפקד בכבישים המחורבנים של איטליה, זה היה כלכך גרוע שהורדתי את המהירות ל30 קמ״ש בכמה מקומות ועכשיו אני עם צוואר תפוס בבית.
שוב גיליתי שאם אתה רוצה שדברים יעבדו צריך לעשות בעצמך, אוהלינס מתגאים בזה שהבולם שתזמין יגיע מותאם למידותיך ולסוג הרכיבה שלך לכן לא נגעתי באף כיוון וכנראה איפה שאני גר כביש משובש גרמני זה לא כביש משובש איטלקי ככה שלא הייתה לי שום בעיה בחודשים האחרונים עד שגיליתי שהpre load בבולם מכוון לאדם ששוקל לפחות 50 קילו יותר ממני.
לצערי יכלתי לכוון את הבולם רק שחזרתי הביתה ועכשיו זה עולם אחר, הבולם עובד בצורה הרבה יותר טובה.

בכל מקרה היה תענוג, באיזורים האלו באירופה אין כמעט מסיכות או סלקצית קורונה וההרגשה של טרום קורונה הזכירה נשכחות.

הטרייסר נולד למעברי הרים, יורד עד לרגליות בלי דרמה ובתחושת ביטחון והגיר ממש מכוון למהירויות האלו, גם חוסר בלימת המנוע נותן רכיבה חלקה יותר וכח יש איפה שצריך.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210917/924c5b59611cbbb8b56ef50324d651fe.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210917/8866af92604c6f6d9b5bcd05dafd8b03.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210917/cd5f710dcdc02587e93ff2b12b46ab47.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210917/8172da3a71c5c604370e5653c58580e3.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210917/653c2c2bf06e58cc57a98cc03fafda36.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210917/6a33713e40eb092c75297cb851ea8d7a.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210917/3ee69c88e244f5e4c540b9a9814ec327.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210917/bd489c7d21f6fdfca60f5b80aca6952f.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210917/599a3b7259934ef1ee240beff376aecd.jpg

Eli R
17-09-2021, 17:02
איזה כיף זה שפשוט אפשר לצאת מהבית ולהגיע למקומות ונופים כאלו.
זה לא שחסר משהו בארץ - אם מבחינת גיוון הנופים, מגוון הכבישים וכל מה שמסביב.

רק שהכל קרוב.
זה פחות מאפשר 'לברוח'. בתודעה.

האופנועים האחרים שייכים לשותפיך למסע?
אשמח לשמוע איך הם חוו מרחקים ארוכים כאלו, במתאר הנסיעה שתיארת.

תודה על השיתוף,
אלי

Dresdner
17-09-2021, 17:19
החברים הם מאנגליה והם הגיעו ברכיבה ונפגשנו ליד מינכן ומשם הגענו לבית ששכרנו באוסטריה, רוכב המולטי מתלונן שהוא מועך ביצים אבל הוא התרגל לזה ורוכב הסוזוקי מזוכיסט ידוע רוכב רק על כלים לא נוחים אבל הוא לא מתלונן, טוען שזה הרבה יותר נוח לו מהדוקאטי סופר ספורט שהיה לו.

מבחינת מנוע הסוזוקי והימאהה השתגרו יפה מפניות אבל הדוקאטי לא גמיש כמוהם, הוא אומר שיש הרבה עבודת קלאץ בפניות הדוקות, המתלים של הדוקאטי עובדים טוב מאד של הסוזוקי לא ושלי היה נכה עם preload מוגזם

קידוזו
19-09-2021, 23:36
מה החלק של הכבישים המהירים מתוך 3000 הק"מ שגמעתם (בשבעה ימים). יעני- איך עשיתם את זה?
מחרתיים יוצא לאלפים לתפור מעברי הרים במשך שישה ימים. סטלוויו, גאביה, גרוסגלוקנר ועוד שניים לפחות.
לפי גוגל מפות, נרכב מעל 5 שעות רכיבה נטו כל יום. עם ארוחת צהריים עצירות קפה סיגריה זה יום עבודה מלא.
מכל המסלול מקס' שלוש שעות בכביש מהיר והגענו למרחק של 1,200 ק"מ גג.
או שרכבתם בלי להשתין או לאכול משבע בבוקר עד החושך או שתפרתם אוטוסרדות 4 שעות ביממה על 150 קמ"ש או שאני באמת לא מבין.

Dresdner
20-09-2021, 01:36
מה3000 ק״מ 1500 זה כביש מהיר בשבילי, 750 כל צד.
הם כמובן עשו הרבה יותר ממני כי מאוסטריה הם נכנסו לגרמניה ואז חצו את צרפת שחו בתעלה והמשיכו לרכב למרכז אנגליה.

באלפים יצאנו באיזור 9:30 בבוקר וחזרנו ב17:00.
קצב רכיבה מהיר עד מוטו ג׳יפי בפאסים, בשלב מסויים זה כבר היה יותר מידי בשבילי והורדתי מהגז, זה די מעייף לשחק תופסת באלפים שיש 10000 הארליסטים בכבישים

lokimonster
20-09-2021, 13:35
אתה חי את החלום

קידוזו
20-09-2021, 13:58
יום הלוך יום חזור מינימום אז באלפים עצמם עשית 1500 ק"מ בחמישה ימים שזה 300 ק"מ ליום. לפי גוגל מפות, יום פאסים ממוצע זה בערך 6 שעות רכיבה נטו (https://www.google.co.il/maps/dir/46.5034499,10.3571698/46.2545467,10.5173293/46.6320719,10.6123218/46.7726313,12.0332005/@46.9582533,11.3486953,8.23z/data=!4m2!4m1!3e0)במהירות מכונית וזה נשמע הרבה יותר שפוי. בכל מקרה אחשלו, אתה קרבי. להחזיק ריכוז וקצב ממש גבוה מתיש אותי. גם בימי מסלול עושים הפסקות כל חצי שעה גג כדי להתאושש. ככתוב: "אתה מתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט אתה מגביר". משלים חוסרים לשושני:

https://www.youtube.com/watch?v=noh_DqMpZXI

Dresdner
30-10-2021, 11:03
עוד עונה חלפה, הטרייסר קיבל ניקויי הברקה ושימון לשנת החורף, המצבר פורק ומיכל הדלק תודלק עד הסוף.
עוד 4 חודשים עד שכפתור הסטרטר יקבל לחציה שתעיר את האופנוע https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211030/c9cb8c691710118dd3d4db9aaf19402e.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211030/b0f7ab7721a37c6399d389e3ed81af1a.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211030/ac2f2ff17a8b7c1b5bac82abb24c09ee.jpg

kaz
30-10-2021, 11:49
- יש אנשים שממשיכים לרכב אצלכם כל השנה?
- למה אתה מפרק את המצבר, ולא פשוט מנתק את אחד הכבלים ותוחב אותו בצד?
- לא אמורים גם לסגור את ידית הקלאץ' עם אזיקון, או שאני מבלבל עם משהו אחר/מיתוס?
- חיפשתי לפטופ מסוים ונתקלתי באתר הזה - https://www.campuspoint.de/. בסדר להזמין משם/מכיר משהו יותר טוב?

lokimonster
30-10-2021, 12:33
בוא לבקר בארץ הקודש
פה זה קייץ אלפיני כידוע לך.

Dresdner
30-10-2021, 13:19
- יש אנשים שממשיכים לרכב אצלכם כל השנה?
- למה אתה מפרק את המצבר, ולא פשוט מנתק את אחד הכבלים ותוחב אותו בצד?
- לא אמורים גם לסגור את ידית הקלאץ' עם אזיקון, או שאני מבלבל עם משהו אחר/מיתוס?
- חיפשתי לפטופ מסוים ונתקלתי באתר הזה - https://www.campuspoint.de/. בסדר להזמין משם/מכיר משהו יותר טוב?

הטמפרטורות במחסן יורדות למינוס עשר בחורף עדיף לשים בארון במטבח שהטמפרטורה יציבה על 22 מעלות כל הזמן.
פעם היו עוד כמה משוגעים שהיו רוכבים בחורף אבל לפני שנתיים החוק שמחייב צמיגי חורף למכוניות התרחב גם לאופנועים מה שהופך את עניין הרכיבה בחורף למסובך יותר, אם אני לא טועה רק היידנאו (ליד דרזדן) מיצרים צמיגי חורף אבל עם מבחר מידות מצומצם.
לא מכיר את עניין ידית הקלאץ ולא הייתי רוצה ללחוץ על קפיצי סלסלת הקלאץ כל החורף.

לגבי האתר, לא מכיר

ayalzo
30-10-2021, 13:49
יש (תיאורטית) אפשרות להדבקות הרפידות. אישית לא נתקלתי בזה, ובארבעה חודשים בטח שלא.
אבל אני כן הייתי מניע את האופנוע פעם בשבוע שבועיים. מריץ קצת כשהגלגל באוויר. יותר בשביל השקט הנפשי שלי מאשר בשביל משהו אחר.

Dresdner
30-10-2021, 14:07
יש (תיאורטית) אפשרות להדבקות הרפידות. אישית לא נתקלתי בזה, ובארבעה חודשים בטח שלא.
אבל אני כן הייתי מניע את האופנוע פעם בשבוע שבועיים. מריץ קצת כשהגלגל באוויר. יותר בשביל השקט הנפשי שלי מאשר בשביל משהו אחר.

להריץ מנוע קר במקום זה מתכון לפיח ובטח שלהניע במינוס עשר לא עושה טוב למנוע. אין למנוע שום בעיה לעמוד ללא הנעה, מעל חצי שנה אפשר להוסיף כף שמן לכל צילנדר דרך החור של הפלאג.
בכל מקרה כל האופנועים שהיו לי הניעו בנגיעה קלה על הסטרטר לאחר 4 עד עד חודשים, הספקת השמן מהמשאבה למנוע זה עניין של שניה לכל היותר וגם ככה השמן נדבק ולא יורד מכל משטחי המתכת במנוע במשך התקופה הזאת.

Dresdner
18-12-2021, 22:20
ממש במקרה מצאתי חברה/בחור בצ'כיה שעושה מתקן לGPS במיוחד לטרייסר 900 2018 ומעלה.
המחיר גם הפתיע, 40 יורו לפני משלוח.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211218/874009808a52dd2259e6913a61ad18a1.png
המתקן מגיע ללא צבע ובגימור brushed aluminium לכן אבל צביעה לשחור
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211218/8602298e9e2817bbe58793571626e381.jpg

התוצאה היא דאשבורד עם 2 מסכים, השלב הבא זה להתחבר למקור מתח ולשים את המשקף.
המינוס של המתקן הזה זה היכולת לכוון ספונטנית את המשקף, אחרי האפגרד הזה שינוי גובה המשקף דורש מפתח אלן ובוקסה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211218/dcc18ed1ff522a8246722492b743a542.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211218/9aa197d14e239b149bbcb448db10aaac.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211218/1972e38bb81565c7b49e2eb9f662c76d.jpg

AsafA
18-12-2021, 23:32
תתחדש. נראה יפה

חד-אופן
19-12-2021, 00:00
מה שמדהים אותי בכל השרשור הזה, שלא ראיתי גרם אבק על הכלי ו/או על איזה ממכלוליו. עם מה אתה מנקה אותו, קיסם אזניים?

AsafA
19-12-2021, 01:23
באירופה אין אבק.

Dresdner
19-12-2021, 17:43
מה שמדהים אותי בכל השרשור הזה, שלא ראיתי גרם אבק על הכלי ו/או על איזה ממכלוליו. עם מה אתה מנקה אותו, קיסם אזניים?

עדיין לא ביעד, החלום זה לבנות מוסך קטן לא מעץ כמו עכשיו שיאפשר ליפט וכלים שתלויים על הקיר ואז האופנוע יקבל ניקוי כמו שצריך וגם יקבל חבר בן שלושים שיעמוד לצידו בפרוייקט שיקום הכי מצוחצח שיש.

קידוזו
20-12-2021, 15:04
בינתיים בציון, כרמלה באה לביקור וארבינקא עומד בחוץ חשוף לגשם וסופות חול כי הרוח תקרע את הכיסוי.
תנו לאבק את המקום הראוי לו.
.
.
.
הוועד למאבק למען האבק.

Dresdner
20-12-2021, 15:44
בינתיים בציון, כרמלה באה לביקור וארבינקא עומד בחוץ חשוף לגשם וסופות חול כי הרוח תקרע את הכיסוי.
תנו לאבק את המקום הראוי לו.
.
.
.
הוועד למאבק למען האבק.

אבק צוברים רק ברכיבה ורכיבה מתחילים עם אופנוע מלוקקhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20211220/7e8be4c013c40b27e7a26529ec0c6955.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211220/21791881bfd18de5516900941c953168.jpg
צמיג חדש לכן הצ׳יקן סטרייפס למרות שהמצלר מהווה אתגר גדול יותר להוריד אותם בגלל הקימור הספורטיבי של הצמיג

Dresdner
20-12-2021, 16:14
איך להיפטר מהשיפוע במושב של הטרייסר 900 GT
הרבה רוכבים מתלוננים שהשמושב בטרייסר בשיפוע וזה לא נוח במיוחד בבורות ובלימות שפתאום אתה מוצא את עצמך על מיכל הדלק עם ביצים או וגינה מעוכה.
השיפור שעשיתי הוא קצת הרסני למושב אבל עובד

9478

מתחילים עם הפיכת התומכים למושב, צד ימין לשמאל ושמאל לימין ושמים בורג בחור עם אום, זה יהיה המעצור של המושב שלא יזוז
9479

בשלב הזה מתחילים עם "ההרס" יש לחתוך את הפין מעצור במושב ולחתוך בצורת U
9480

יש להוריד את הגומיות של המושב מאחורה ומהאמצע, הקידמיות נשארות ולשים את מסגרת הפלסטיק שקובעת את גובה המושב על מצב גבוה וככה המושב מאחורה נמצא במצב נמוך ומקדימה במצב גבוה וזה מבטל את השיפוע, בתמונה מושב בגסטר אבל האפקט זהה גם במושב המקורי
בתמונה האופנוע על רגלית אמצא שמרימה את האחורה של האופנוע לכן נראה שעוד יש קצת שיפוע

9481

lokimonster
20-12-2021, 16:20
ולמה לא רפד שיעצב את המושב אחרת??

AsafA
20-12-2021, 19:20
ולמה לא לבחור בפתרון המתבקש (בהתחשב בזה שזה דרזנר) ולהחליף לטרייסר 9? הרי 1. כבר חלפו יותר מ-6 חודשים; 2. דרזנר בטח מתגעגע לתקלות של דגם חדש בשנתו הראשונה :-)

השושנים
20-12-2021, 19:47
הכי פשוט להחליף לורסיס ולא צריך לעשות כלום רק לרכוב בנוח ובלי חסרים....

AsafA
20-12-2021, 20:33
עוד 20 שנה גם זה יגיע. כל דבר בעיתו.

Dresdner
20-12-2021, 21:32

הבעיה היא שאין מספיק ספוג מאחורה בשביל לישר את המושב ככה שצריך לשים עוד כדי לישר אחרי זה והתוצאה הסופית היא מושב גבוה יותר, מהנסיון שלי מושב גבוה מוריד מהברכיים אבל מוסיף לחץ לירכיים מבפנים לכן מעדיף לשמור על הגובה הקיים.
בנוסף רפד זה הימור בדיוק כמו המושב של בגסטר שאני לא מרוצה ממנו

Dresdner
20-12-2021, 21:37
ולמה לא לבחור בפתרון המתבקש (בהתחשב בזה שזה דרזנר) ולהחליף לטרייסר 9? הרי 1. כבר חלפו יותר מ-6 חודשים; 2. דרזנר בטח מתגעגע לתקלות של דגם חדש בשנתו הראשונה :-)

לא התרשמתי מה9 כשידרוג, נראה יותר more of the same שזה לא רע בכלל (אפילו מעולה) אבל לא משהוא שגורם לרצות ולשדרג את מה שכבר יש.

אם היה מסך נורמלי, keyless, ניווט מובנה וגירסת SP עם בולמי אוהלינס אז זה כבר היה סיפור אחר.

KKatkov
21-12-2021, 15:03
לא התרשמתי מה9 כשידרוג, נראה יותר more of the same שזה לא רע בכלל (אפילו מעולה) אבל לא משהוא שגורם לרצות ולשדרג את מה שכבר יש.

אם היה מסך נורמלי, keyless, ניווט מובנה וגירסת SP עם בולמי אוהלינס אז זה כבר היה סיפור אחר.

עזוב, תחזור לגוצי. מאמין שאחרי שנתיים הם הצליחו להיפתר מבעיות הדרייבשאפט :)

Dresdner
21-12-2021, 15:29
עזוב, תחזור לגוצי. מאמין שאחרי שנתיים הם הצליחו להיפתר מבעיות הדרייבשאפט :)

אני לא חסיד של הרבה כח סוס אבל הV85 היה חלש יותר מהפגאסו 50 כח סוס בעליות של האלפים לכן לא נראה שאני יחזור אליו אבל V100 החדש נראה כמו הגירסה הטובה יותר, נראה עוד כמה שנים, הטרייסר ימשיך בתפקיד לעוד כמה שנים, אחרי השיפורים שעשיתי לו הוא נותן הרבה הנאה ועושה הכל.

השושנים
22-12-2021, 08:41
אני לא חסיד של הרבה כח סוס אבל הV85 היה חלש יותר מהפגאסו 50 כח סוס בעליות של האלפים לכן לא נראה שאני יחזור אליו אבל V100 החדש נראה כמו הגירסה הטובה יותר, נראה עוד כמה שנים, הטרייסר ימשיך בתפקיד לעוד כמה שנים, אחרי השיפורים שעשיתי לו הוא נותן הרבה הנאה ועושה הכל.

זה בסדר הבחירה שלכם מצוינת, שלא כמוני תמיד יהיה לכם לאן לעלות הלאה ולשפר.

Dresdner
22-12-2021, 09:13
זה בסדר הבחירה שלכם מצוינת, שלא כמוני תמיד יהיה לכם לאן לעלות הלאה ולשפר.

צודק אבל אז נלך כבר על המקור, הונדה גולדווינג ולא איזה חיכוי זול [emoji12]

קידוזו
31-12-2021, 17:25
שושני, כאחד שחושב שאין שום דבר רע או זקן בוורסיס...אם תמשיך להלל אותו ללא הפסקה בסוף יחשדו שאתה בסה"כ מנסה לשכנע את עצמך מדוע לא לקנות GS 1250 :)

lokimonster
01-01-2022, 18:44
שושני, כאחד שחושב שאין שום דבר רע או זקן בוורסיס...אם תמשיך להלל אותו ללא הפסקה בסוף יחשדו שאתה בסה"כ מנסה לשכנע את עצמך מדוע לא לקנות GS 1250 :)כי שושנים פועל מתוך טבלה כאשר כלל המשתנים מונעים מתכתיב שאמור ןהיות הגיוני ופחות רגשי

ולכן הוורסיס מתאים לו כמו כסית לכף היד הרועדת

חזק נוח אמין יעיל ואם קצת משעמם זה לא משנה.

השושנים
01-01-2022, 23:25
אם העניין שלך הוא ברכיבה שבועית למוסך, חיפוש אחרי וינקר סורר, ומנוע משולש שלא יעבוד בחיים עגול זה בסדר התקופה מורכבת וכל אחד יעשה מה שמעניין אותו.

lokimonster
02-01-2022, 15:06
אם העניין שלך הוא ברכיבה שבועית למוסך, חיפוש אחרי וינקר סורר, ומנוע משולש שלא יעבוד בחיים עגול זה בסדר התקופה מורכבת וכל אחד יעשה מה שמעניין אותו.

אכן וינקרים סוררים
לגבי המנוע זה בהחלט הצד החזק של הטרייסר מעורר חיוך ובשילוב מתלים שלדה וכו' קיבלנו כלי שהחזיר (אפילו יותר מדיי ) את חדוות הרכיבה.
אגב אחרי רכיבה עם הזאטוטים מעל ל13 שעות במצטבר (י"ם חרמון י"ם ) הכלי מתגלה ככלי בעל יכולת תיור מ ע ו ל ה רק חסר לו תא קדמי נוסח הננסי כדי שיהיה מוש...

נכון לרגע זה 2 מתוך 2 מהחברים שלך נהנים ולאחרונה רוכבים לבד.
יאללה תרכוש בימר שיחזיר אותך אלינו.

השושנים
02-01-2022, 17:50
אכן וינקרים סוררים
לגבי המנוע זה בהחלט הצד החזק של הטרייסר מעורר חיוך ובשילוב מתלים שלדה וכו' קיבלנו כלי שהחזיר (אפילו יותר מדיי ) את חדוות הרכיבה.
אגב אחרי רכיבה עם הזאטוטים מעל ל13 שעות במצטבר (י"ם חרמון י"ם ) הכלי מתגלה ככלי בעל יכולת תיור מ ע ו ל ה רק חסר לו תא קדמי נוסח הננסי כדי שיהיה מוש...

נכון לרגע זה 2 מתוך 2 מהחברים שלך נהנים ולאחרונה רוכבים לבד.
יאללה תרכוש בימר שיחזיר אותך אלינו.

אני אצטרף אליכם עם הבימרון שתוכלו לשמור על הקצב...
https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/242190882_10159343776858548_6885028352179707582_n. jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=GlrWNesGcpkAX_k74At&_nc_ht=scontent.fsdv2-1.fna&oh=00_AT9yVLQAMu3e-YNSZ74gR_02_xN4g5_9oaVt2W_HFDtU5w&oe=61D72803

lokimonster
02-01-2022, 17:53
בכיף תצטרף
בשונה מהוורסיס פה באמת יהיה קשה לעמוד בקצב.

א' בטוח יהנה

Dresdner
19-03-2022, 12:53
פרוייקט התקנת הניווט נגמר, זה היה פרוייקט כי היו לי כמה מטרות
1. שיראה כמה שיותר חלק מהאופנוע מבחינה עיצובית
2. שעדיין יהיה נשלף
3. נעילה מפני גניבה בחניות ביניים כמו עצירה במסעדות בדרך

בשביל להשיג את המטרות האלו נבחר הגרמין 396, המתקן נקנה מבחור צ'כי שמיצר כל מיני חלקי אלומיניום לאופנועים והוא מייצר מתקן יעודי לטרייסר GT ומתקן הנעילה מבחור באנגליה שמייצר נעילה יעודית לגרמין 396.

התוצאה לא רעה בכלל הגרמין לא להיט בבהירות בשמש ישירה אבל העיצוב המרובע שלו מתאים יותר מהTOMTOM 550 לכן היה כאן שיקול עיצובי

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220319/f6b238839b26408e53e92bfd5d4fd348.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220319/daf4847574e17f953203cb2f89babbb1.jpg

lokimonster
19-03-2022, 13:02
נראה סוף הדרך

קידוזו
20-03-2022, 01:23
הגרמין נראה טוב מבחינת מיקום וכו' אבל בעצם למה לא טאבלט?
יש הרבה אפליקציות לניווט ומוסיקה ואפילו המנואל או סרטוני הדרכה כשרוצים להבין משהו בצד הדרך.

Dresdner
20-03-2022, 12:08
הגרמין נראה טוב מבחינת מיקום וכו' אבל בעצם למה לא טאבלט?
יש הרבה אפליקציות לניווט ומוסיקה ואפילו המנואל או סרטוני הדרכה כשרוצים להבין משהו בצד הדרך.

עדינים מידי, מתחממים מהשמש בחניה ומפסיקים לעבוד עד שמתקררים, דורשים התעסקות כל פעם שמתחילים רכיבה (הגרמין נדלק עם הסוויטש ישר לניווט) ועוד הרבה דברים שלמכשיר יעודי יש, בגדול הגרמין בנוי יותר בסטנדרט צבאי לעומת טלפון או
טאבלט שמרגישים קומבינה

אגב הגרמין מתמשק עם הטלפון בכיס ומעביר מיקום מצלמות מהירות או סכנות בכביש בזמן אמת (באירופה) הוא גם מציג מי מתקשר והודעות טקסט שקיבלתי על המסך

Dresdner
22-04-2022, 19:09
לא כל מה שבצבע צהוב שווה משהוא, יצרנית הבולמים אוהלינס כנראה הכי ידועה בתחום ואין אחד שלא מזהה את הקפיץ הצהוב שלם אבל נראה שהם התחילו לזייף.
שנה שעברה קניתי אוהלינס לטרייסר ההבדל מהמקורי היה קיים אבל לא וואו אלה שיפור, האופנוע מרגיש טיפה יותר יציב בפניות, במהירויות גבוהות הכידון לא מרגיש שכל שניה עומד להיות טנק סלפ ובעזיבת ידיים אין תזוזות מצד לצד כמו עם הבולם המקורי.

במשך הזמן שמתי לב שפתאום הרבה כבישים בסלילה גרועה עד שהבנתי שזה לא הכביש אלה הבולם, הוא שובר את הגב בכבישים שלא מושלמים, במשך חודשים שיחקתי עם הSAG והריבאונד אבל שום דבר לא עזר עד שהתחלתי לחקור על קבוע הקפיץ והיחס שלו למשקל הרוכב, מסתבר שאוהלינס מתגאה על התאמת הבולם לרוכב שולחת לכל מי שמזמין את הYA538 את אותו קפיץ ולא משנה מה שהמשקל שהצהיר שהזמין את הבולם.

החלטתי שאין מה לעשות, אפשר להיכנס איתם לויכוחים ולבזבז זמן או להזמין קפיץ עם קבוע קפיץ נמוך יותר בשתי דרגות שאגב זה קבוע הקפיץ שהיצרן שם בטרייסר אז הוזמן קפיץ עם 105 ניוטן מילימטר במקום ה115 ועולם חדש נפתח פתאום הכבישים חלקים.

בקיצור לא יודע מה עובר על אוהלינס, החוויה שלי מהם לא טובה ובעתיד עם אני ירגיש חשק לקנות בולם זה יהיה בוודאות וילברס, שאתם מזמינים בולם אצלם ישירות הם מיצרים אותו עבורכם אין להם סטוקים.

מזל שהחלפת הקפיץ הייתה קלה ולא דרשה פירוק הבולם מהאופנוע
9592

kaz
22-04-2022, 19:42
איך אתה יודע איזו התנגדות קפיץ אתה צריך?

Dresdner
22-04-2022, 19:54
איך אתה יודע איזו התנגדות קפיץ אתה צריך?

לא קל, יש מחשבונים באינטרנט אבל צריך להכניס בהם ים של נתונים ואלו שלא דורשים הרבה מזייפים.
לrace tech יש מחשבון שכבר לוקח בחשבון את דגם האופנוע אבל הוא לא עובד לקפיץ האחורי רק לקדמיים.
אני פשוט ידעתי שימאהה מוכרת את האופנוע עם קפיץ של 102 ורוכבים אחרים שהזמינו מווילברס ל900 GT (זרוע ארוכה יותר מהדגם הרגיל) קיבלו בין 105 ל110 אז בגדול הלכתי לפי ווילברס שזה באיזור ה107 אבל אין לאוהלינס קפיץ 107 אז הלכתי על ה105.

בודאות עם 105 בהרכבה וציוד תיהיה לי בעיה אבל אני לא מרכיב וגם פרקתי את הרגליות מורכב מזמן.
למי שמרכיב הרבה אני ממליץ על ה110 אבל בשום פנים ואופן לא ה115 זה מתאים לזוג אמריקאי וים ציוד

אגב בגלל שימהה מוכרת את הGT עם 102 הוא מוגבל משקל נשיאה יותר מכל אדוונצ׳ר אחר

kaz
26-04-2022, 09:58
מה המחשבון הכי מדויק שנתקלת בו?

זוכר שכשהחלפתי בולם אחורי ב-NC לבולם של אפריליה, הקפיץ היה גבולי עבור ה-NC - סטפן היה צריך לדחוס את הקפיץ עד הסוף (לזכרוני זה להעלות preload)

Dresdner
18-06-2022, 13:32
לכבוד הטיול השנתי באלפים בעוד שבוע התחדשתי בתיק מיכל מיקרו של SW MOTECH, האיכות של החברה הזאת תמיד מדהימה אותי כל פעם מחדש, התיק תפור בצורה רובסטית ונראה שיחזיק שנים, חוץ מהאיכות בחרתי בSW MOTECH כי אם רוכבים ללא התיק ההתקן חיבור על פתח מיכל הדלק הוא מינימליסתי לעומת זה של GIVI.
על הדרך גםהתקנתי משקף הכי קצר שיש לטרייסר כדי שהקסדה תיהיה בזרימת אוויר נקיה ללא מערבולות

9687

9688

9689

Dresdner
26-06-2022, 20:25
מתחילים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220626/2197a7da437a2a4da58288ba3d373807.jpg

Dresdner
26-06-2022, 20:27
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220626/f7539cba8e7fcc2e6e446905b897d352.jpg

Dresdner
29-06-2022, 11:52
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220629/6140c426c5f9d10b8c000d1b4d813b3c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220629/0d03770f023c8bd7493cf43a9d97fa0a.jpg

Dresdner
29-06-2022, 19:39
לא יודע אם כתבתי את זה בעבר אבל הגיר של הטרייסר 900 פשוט תוכנן לכבישים של האלפים.
תענוג לעשות הרפינים בהילוך שני מבלי לשחק עם הקלאץ.
הצרחות של המנוע עם האגזוז המקורי פשוט תענוג.
הבעיה היא הנוחות שעדיין לא משהוא אחרי כל הכסף שזרקתי על זה וגם הבולמים כולל האוהלניס יכולים להיות טובים יותר. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220629/a344afa6b4e3fe287267263803f8d0e2.jpg

השושנים
30-06-2022, 06:50
לא יודע אם כתבתי את זה בעבר אבל הגיר של הטרייסר 900 פשוט תוכנן לכבישים של האלפים.
תענוג לעשות הרפינים בהילוך שני מבלי לשחק עם הקלאץ.
הצרחות של המנוע עם האגזוז המקורי פשוט תענוג.
הבעיה היא הנוחות שעדיין לא משהוא אחרי כל הכסף שזרקתי על זה וגם הבולמים כולל האוהלניס יכולים להיות טובים יותר.

ורסיס מישהו? :-)

השושנים
30-06-2022, 07:09
9696

Dresdner
30-06-2022, 08:44
ורסיס מישהו? :-)

אחרי דיאטה ומנוע עם אופי הורסיס יהיה בחירה מעולה, כרגע בfun factor הטרייסר מנצח ולא בקצת

Dresdner
30-06-2022, 08:48
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220630/4d6b5d60dc0eeb8fa147f242a2ffbc72.jpg

lokimonster
30-06-2022, 10:03
אחרי דיאטה ומנוע עם אופי הורסיס יהיה בחירה מעולה, כרגע בfun factor הטרייסר מנצח ולא בקצת

הטרייסר כלי נהדר.

אחרי שרכבתי עם הגברת לחיפה בהלוך במשך כשעתיים וחצי ( עומסי תנועה זוועתיים) רצוף וללא הפסקות ובחזור בפרק זמן שהשתיקה יפה לו הטרייסר פשוט כלי מעולה בכל היבט הקשור להתנהגות נוחות בזוג וביחיד ובהחלט אחד הכלים היותר מהנים שרכבתי עליהם.

הדבר היחיד שאולי הוא נופל מהוורסיס זה באיכות ההרכבה והווינקרים המעאפנים.

Dresdner
30-06-2022, 10:27
ובלי קשר לטרייסר המלצה שלי למי שרוצה לעשות טיול באלפים עם חברים זה להשכיר בית ולעשות טיולי כוכב, המלצה שלי זה איזור Villach באוסטריה כי זה קרוב לסלובניה ואיטליה ככה שאפשר לטייל בשלושה ארצות.
מוקד שני זה Briancon ממוקמת באלפים הצרפתים.
לBriancon אפשר להשכיר את האופנועים במילנו לVillach אפשר להשכיר במינכן.

אם משכירים בית טוב יהיה בו גם גריל וגינה ואפשר כל ערב למנגל אחרי רכיבה טובה.
בית טוב יעמוד על 1000 יורו וצפונה לשבוע אבל שמחלקים ל4 או 3 זה יוצא יותר זול ממלון.

פוסט קורונה הצימרים רובם תפוסים וחלקם פשטו רגל ככה שרכיבה מצימר לצימר בלי לתכנן כבר לא קלה כמו פעם
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220630/c576b97dbfd5c694060fe56b48a265c9.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220630/533d68b92037bdad9e1f80942d243ba1.jpg

eringel
30-06-2022, 10:36
היה יותר מתאים, לאור הודעתך לעיל, שתעלה תמונה של איזה נתח עסיסי (לא ממש משנה איזה ומאיזו חיה) נצלה על הגריל המדובר כשברקע בקבוק בירה...
#רקאומר

Dresdner
30-06-2022, 12:07
לא עשיתי ולא נראה שנעשה גריל ביומיים שנשארו לנו
יש תמונות אופנועים [emoji846]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220630/eb3d28db0a02f6a3639002fcbda99a96.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220630/18c21faefffba939d2dbdb774b52da80.jpg

AsafA
01-07-2022, 23:05
ובלי קשר לטרייסר המלצה שלי למי שרוצה לעשות טיול באלפים עם חברים זה להשכיר בית ולעשות טיולי כוכב, המלצה שלי זה איזור Villach באוסטריה כי זה קרוב לסלובניה ואיטליה ככה שאפשר לטייל בשלושה ארצות.
מוקד שני זה Briancon ממוקמת באלפים הצרפתים.
לBriancon אפשר להשכיר את האופנועים במילנו לVillach אפשר להשכיר במינכן.

אם משכירים בית טוב יהיה בו גם גריל וגינה ואפשר כל ערב למנגל אחרי רכיבה טובה.
בית טוב יעמוד על 1000 יורו וצפונה לשבוע אבל שמחלקים ל4 או 3 זה יוצא יותר זול ממלון.

פוסט קורונה הצימרים רובם תפוסים וחלקם פשטו רגל ככה שרכיבה מצימר לצימר בלי לתכנן כבר לא קלה כמו פעם
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220630/c576b97dbfd5c694060fe56b48a265c9.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220630/533d68b92037bdad9e1f80942d243ba1.jpg

שושני לטיפולך.

Dresdner
01-07-2022, 23:56
שושני לטיפולך.

שושני מחפש טירות וסימטאות קטנות בכפרים נידחים.
לא שאין את זה באיזורים שציינתי אבל טיולי כוכב זה יותר טיולי רכיבה דרך מעברי הרים ואולי עם איזה ראפטינג, מגלשות הרים וסקי ליפטס שיקחו אותך לפיסגה ביום אפרורי או גשום שלא נעים לרכב

Dresdner
02-07-2022, 00:09
לכל דבר טוב יש סוף, חוזר הבייתה מחר, 1200 ק״מ של כביש מהיר, יותר משעמם ומתיש מזה אין.

Dresdner
02-07-2022, 00:12
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220701/12afe5d71745fa0e5448a98752d9bb9c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220701/0d63dc8587e6dc01534fb47925dfa240.jpg

השושנים
02-07-2022, 06:27
שושני מחפש טירות וסימטאות קטנות בכפרים נידחים.
לא שאין את זה באיזורים שציינתי אבל טיולי כוכב זה יותר טיולי רכיבה דרך מעברי הרים ואולי עם איזה ראפטינג, מגלשות הרים וסקי ליפטס שיקחו אותך לפיסגה ביום אפרורי או גשום שלא נעים לרכב

כמו הדבר שאמר לי הסמל בטירונות אין דבר שאתה לא יכול יש דבר שאתה לא רוצה...

אין שום בעיה בטיול כוכב שמשלב גם וגם וגם.

Gorges de Daluis (https://www.google.com/maps/place/Gorges+de+Daluis/@44.0493068,6.8865756,12z/data=!4m13!1m7!3m6!1s0x15032803ed3ea36b:0xe9f08ac9 7753ee13!2z16jXnteqINeo15fXnA!3b1!8m2!3d31.7403163 !4d35.2178825!3m4!1s0x12cc5b51c3fa8c63:0x3907767e2 b4683d1!8m2!3d44.0493068!4d6.8449309)

Dresdner
02-07-2022, 17:39
כמו הדבר שאמר לי הסמל בטירונות אין דבר שאתה לא יכול יש דבר שאתה לא רוצה...

אין שום בעיה בטיול כוכב שמשלב גם וגם וגם.

Gorges de Daluis (https://www.google.com/maps/place/Gorges+de+Daluis/@44.0493068,6.8865756,12z/data=!4m13!1m7!3m6!1s0x15032803ed3ea36b:0xe9f08ac9 7753ee13!2z16jXnteqINeo15fXnA!3b1!8m2!3d31.7403163 !4d35.2178825!3m4!1s0x12cc5b51c3fa8c63:0x3907767e2 b4683d1!8m2!3d44.0493068!4d6.8449309)

הכל אפשרי אבל מי שמחפש מה שאתה מחפש יכול להתאכזב, בחיפוש אחר אתרי מורשת של פטרוס הקדוש ודומיו צריך רדיוס יותר גדול

Dresdner
03-07-2022, 00:12
כמעט איירון באט, 1200 ק״מ ביום אחד (14 שעות) ו80 יורו אגרות כבישים באיטליה אוסטריה ושוויץ, בדרך עברתי ליד מילאנו, אגם קומו, אגם לוגאנו ואגם קונסטאנס שאותם רק ראיתי מהכביש המהיר, סה״כ קילומטרים בשבוע 3500.

זה למה קניתי את הטרייסר, אין צורך לסחוב בקבוק שמן כמו בדוקאטי, מוטו גוצי ובמוו, אין נזילות ואין כל מיני דברים מוזרים שבאים והולכים, מניעים ורוכבים.
טיפול 20 אלף בקרוב.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220702/1238d1a010b24df0846354153e8353a0.jpg

השושנים
03-07-2022, 06:51
הכל אפשרי אבל מי שמחפש מה שאתה מחפש יכול להתאכזב, בחיפוש אחר אתרי מורשת של פטרוס הקדוש ודומיו צריך רדיוס יותר גדול

אירופה מציעה כמעט הכל לרוכב טיולים נחוש, מספיק שאתה יכול להתעורר בבוקר במינכן ולישון בלילה בצרפת זה כבר
עניין אחר לגמרי, היכולת הנפלאה לרכוב שם ומבחר מקומות הלינה העממיים שניתן לישון בהם בזול פותח מגרש משחקים
בלתי נגמר, אפשר לשלב יופי של מסלול עם טירות, אגמים, עריי ימי ביניים ומקומות לינה מקסימים, על הנהרות. אפשר
ראפטינג גלישה ממצוקים ושאר ספורט אתגרי פסטיבל בירה, תצוגות רכב, ואירועי מוסיקה...אבל היי לנו יש את פסטיבל
ערד ופונדק כושי 101....

אגב אצלכם הב מ וו 1250 וציוד יכול להיות אחלה דבר...

Dresdner
03-07-2022, 12:23
אירופה מציעה כמעט הכל לרוכב טיולים נחוש, מספיק שאתה יכול להתעורר בבוקר במינכן ולישון בלילה בצרפת זה כבר
עניין אחר לגמרי, היכולת הנפלאה לרכוב שם ומבחר מקומות הלינה העממיים שניתן לישון בהם בזול פותח מגרש משחקים
בלתי נגמר, אפשר לשלב יופי של מסלול עם טירות, אגמים, עריי ימי ביניים ומקומות לינה מקסימים, על הנהרות. אפשר
ראפטינג גלישה ממצוקים ושאר ספורט אתגרי פסטיבל בירה, תצוגות רכב, ואירועי מוסיקה...אבל היי לנו יש את פסטיבל
ערד ופונדק כושי 101....

אגב אצלכם הב מ וו 1250 וציוד יכול להיות אחלה דבר...

וזה מה שאני אומר, מי שרוצה לעשות פאסים בלי כל הציוד עליו ומי שלא רוצה כל בוקר לארוז הכל חזרה על האופנוע יהנה מהשכרת בית במקום אחד לכל השבוע.
השנתיים של הקורונה סגרו הרבה עסקים באלפים,להתחיל ולעצור כל יום ולחפש מקום לינה במיוחד שמדובר ב3 או 4 רוכבים (מצריך 4 חדרים) הפך למשימה קשה מבעבר.
להזמין מראש הורס את הספוטניות ומכריח אותך כל יום לסיים בנקודה מסויימת, כמו שאמרתי מי שמחפש לראות אתרים ולחפש אירועים יבחר בטיול שכל יום לנים במקום אחר, מי שמחפש לעשות פאסים וקטע של חבורת גברים בלי הילדים האשה ישכיר בית במקום אסטרטגי שיספק כל יום הרפתקה חדשה.

קידוזו
07-07-2022, 00:35
דרזנר, זה אחלה רעיון שלא חשבתי עליו.
האמת, התלהבתי.

Dresdner
20-10-2022, 20:06
20 וכמה אלף קילומטר וגם אצלי התחילו לנשור הגומיות מהשרשרת, מסתבר שזה דבר ידוע בטרייסר משהשנתונים האלו עם שרשרת OEM של DID מדגם שמיוצר בשביל ימאהה הV11.

מכוון שגלגלי השיניים נראים מעולה החלטתי הפעם לבדוק את המיתוס ששרשרת מחליפים רק עם גלגלי שיניים, האמת אני לא כזה גיבור, יש כבר כמה רוכבים שכבר עשרות שנים מחליפים גלגלי שיניים רק בפעם השניה של של החלפת שרשרת, הטריק הוא להחליף שרשרת שעוד היא במצב סביר ולא גמור.
אצלי השרשרת עברה מתיחה קלה אחת בלבד במשך חייה.

גלגלי השיניים
9899
9900

כלי סימרור חיקוי של DID בחצי מחיר (60 יורו) ושרשרת DID VX3 עם חולית סימרור חלולה
9901

השושנים
21-10-2022, 07:01
אולי בגלל שאני רוכב כמו ילדה עם קוקיות, כשמכרתי את הורסיס הקודם עם 53000 ק"מ הוא היה עם השרשרת
וגלגל"ש המקוריים במצב מעולה...ואולי לא.

Dresdner
21-10-2022, 10:24
אולי בגלל שאני רוכב כמו ילדה עם קוקיות, כשמכרתי את הורסיס הקודם עם 53000 ק"מ הוא היה עם השרשרת
וגלגל"ש המקוריים במצב מעולה...ואולי לא.

יכול להיות שגם אצלי זה היה יכול להיות ככה כי השרשרת כשלה בגלל פאק בייצור ולא בגלל שחיקה.
השרשרת הייתה במצב מצויין, כלכך מצויין שבאתי למתוח את השרשרת החדשה המותחנים פחות או יותר באותו מקום.
גלגלי השיניים גם במצב חדש, הקידמי בכלל נראה מהקופסה לכן לא החלפתי אותם

Dresdner
27-10-2022, 19:23
הניסוי נכשל, השרשרת עשתה רעש מחזורי לאורך כל הטיול של 200 ק״מ.
גלגלי שיניים הוחלפו ועכשיו השקט חזר.

התובנה מכל זה היא שלמרות שיש הרבה דברי חוכמה ביוטיוב ובפורומים יש גם הרבה שטויות שאנשים פולטים.
לפחות עכשיו אני יודע בוודאות שיש סיבה מוצדקת להחליף שרשרת רק כסט עם גלגלי שיניים.

AsafA
28-10-2022, 07:19
איך (עם מה ובאיזו תדירות) שימנת את השרשרת?

Dresdner
28-10-2022, 09:04
איך (עם מה ובאיזו תדירות) שימנת את השרשרת?

שרשרת חדשה עם השימון שמגיע מהמפעל, עשתה 200 ק״מ בלבד על גלגלי השיניים הישנים אבל נראה שלא הייתה התאמה בין גלגלי השיניים הישנים לשרשרת החדשה למרות שגלגלי השיניים נראו במצב כמעט חדש.

ayalzo
28-10-2022, 09:27
נראה לי שהוא התכוון לישנה.

Dresdner
28-10-2022, 09:29
אם אתה מתכוון לשרשרת הישנה היא עשתה 20,000 ק״מ ונמתחה רק פעם אחת וגם אז רק קצת ככה שהיא הייתה במצב מעולה וגם שומנה כל 500 ק״מ אבל כמו כולם עם הטרייסר RN57 האורינגים התחילו לנשור מהשרשרת, אצלי זה עוד החזיק הרבה יחסית אחרים קיבלו החלפה תחת אחריות ב5000 ק״מ.

בתמונה אופנוע אחר אבל ככה זה נראה, אורינג שבור אבל עדיין על השרשרת
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20221028/58debfdaee47a313a7394c4b77a2b551.jpg

Dresdner
28-10-2022, 09:34
ועוד להוסיף שהאופנוע היה חדש לגמרי שהייתי מעקם את החוליות עם היד הם לא היו חוזרות למקום לכן הערכה היא שהחוליות נסגרו ביותר מידי כח שמעך את האורינגים יותר מידי

Dresdner
28-10-2022, 19:09
אגב התקנתי לראשונה גלגלי שיניים double silent שזה אומר רצועת גומי גם בגלגל השיניים הקידמי וגם באחורי, התוצאה היא שאם דוחפים את האופנוע עם הידיים לא שומעים את השרשרת בכלל, ברכיבה איטית גם שמים לב שיותר שקט אבל כל מה שמעל 30-40 קמ״ש קשה לדעת עם באמת יש הבדל.
גימיק נחמד שעלה עוד כמה יורואים בודדים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20221028/9e0fe7e9542e8555a67a2e488660e850.jpg