מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מצלמה טלפון רוטטת לאחר רכיבה

eitankarni
28-02-2021, 10:24
בוקר טוב,
לאחר שרכשתי מעמד לנייד לאופנוע שמתי לב שהמצלמה של האייפון שלי לא מצליחה להכנס לפוקוס. לאחר חיפוש באינטרנט הבנתי שזה קורה לכל סוגי הניידים החדשים עם פוקוס אופטי ושזה נגרם מהרעידות של האופנוע. שאלתי היא, מה הפתרונות שלכם למצב? לי קשה להסתדר ללא ווייז.. בתודה מראש ובברכת חג פורים שמח

mudale222
28-02-2021, 11:25
לא מכיר את הבעיה אבל הייתי מנסה להוריד את רמת הרעידות.
תשים גומי על הכידון איפה שהתושבת מתחברת לכידון.
אם יש עוד מפרקים לתושבת שים גם עליהם
גומי דק אתה יכול לגזור מפנימית של אופנוע או אופניים.
בהצלחה

כRובי
28-02-2021, 17:45
בוקר טוב,
לאחר שרכשתי מעמד לנייד לאופנוע שמתי לב שהמצלמה של האייפון שלי לא מצליחה להכנס לפוקוס. לאחר חיפוש באינטרנט הבנתי שזה קורה לכל סוגי הניידים החדשים עם פוקוס אופטי ושזה נגרם מהרעידות של האופנוע. שאלתי היא, מה הפתרונות שלכם למצב? לי קשה להסתדר ללא ווייז.. בתודה מראש ובברכת חג פורים שמח

הפתרון שלי: דיבורית.
נותן לווייז להנחות אותי באופן קולי בלי להוריד עיניים מהכביש.

Yigal
01-03-2021, 15:48
בוקר טוב,

להבנתי זה ממש קריטי אצל אייפון, המערך רגיש ביותר, לא נראה לי שיש מעמד שמתמודד עם זה.

לי לדוגמא יש מכשיר ישן גלקסי S6 בתוך קייס שעמיד לגשם, ככה שבמידת הצורך הוא זה שמחובר לRAM, אינטרנט הוא מקבל מהמכשיר האישי.
ככה גם אין הפרעות, אין אפליקציות מלבד ניווט

Maxi
01-03-2021, 18:50
לי זה קרה כבר פעם שנייה עם האיפון. פעם ראשונה לא קישרתי, אבל בפעם השנייה הבנתי שזה לא מיקרי.

Fistuk
02-03-2021, 18:24
הפתרון שלי: דיבורית.
נותן לווייז להנחות אותי באופן קולי בלי להוריד עיניים מהכביש.

לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח לגרום לטלפון לא לכבות את האפליקציה של ווייז כשהמסך כבוי. אחרי שעובר קצת זמן (בדרך כלל כשאני עובר ליד מצלמת א׳3) ולא שומע התראה מווייז, אני עוצר ומגלה שהאפליקציה כבר לא רצה. אשמח לדעת מה הפיתרון (אני עם אנדרואיד). אגב - האפליקציה של BMW עובדת מצויין עם מסך כבוי רק שהנווט שלה מוגבל וכמובן לא כולל התראות על משטרה וכו׳

ayalzo
02-03-2021, 19:48
אתה לא חייב לכבות, פשוט לשים בתיק, ולא על הכידון.

mudale222
02-03-2021, 20:26
לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח לגרום לטלפון לא לכבות את האפליקציה של ווייז כשהמסך כבוי. אחרי שעובר קצת זמן (בדרך כלל כשאני עובר ליד מצלמת א׳3) ולא שומע התראה מווייז, אני עוצר ומגלה שהאפליקציה כבר לא רצה. אשמח לדעת מה הפיתרון (אני עם אנדרואיד). אגב - האפליקציה של BMW עובדת מצויין עם מסך כבוי רק שהנווט שלה מוגבל וכמובן לא כולל התראות על משטרה וכו׳

הגדרות -> אפליקציות -> ניהול אפליקציות -> וויז:
battery restriction - no restriction

יש בחלק מהטלפונים גם הגדרה אפישהוא של freeze background apps שאפשר לבטל. תבדוק גם את ההרשאות ואולי data limit.

Fistuk
03-03-2021, 10:53
הגדרות -> אפליקציות -> ניהול אפליקציות -> וויז:
battery restriction - no restriction

יש בחלק מהטלפונים גם הגדרה אפישהוא של freeze background apps שאפשר לבטל. תבדוק גם את ההרשאות ואולי data limit.

ההגדרות היו כבר במצב הזה... הסרה מוחלטת של האפליקציה והתקנה מחודשת תוך מתן ההרשאות מחדש פתרו את הבעיה. תודה על העזרה!