צפייה בגרסה מלאה : דו"ח מהירות תוך חישוב מהירות ממוצעת בין שתי מצלמות - התחיה מחדש.
NAOR2207
30-03-2021, 18:31
כבר היו דיונים על כך מפעם לפעם עוד לפני שנים, והרעיון נגנז.
האם גם הפעם ?
https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3901426,00.html
לא יעזור להאט לפני מצלמה
הפצצה האמיתית שמופיעה במסמכי המכרז אינה קשורה לכל הנושא של ספירת נפחי תנועה, אלא מסתתרת בסעיף שנקרא "בדיקת מהירות לאורך הדרך באמצעות מכונית צפה". מדובר בסעיף קטן יחסית בעל פוטנציאל בעייתי מאוד לנהגי ישראל.
מצלמות המהירות של מדינת ישראל פרוסות בכל רחבי הארץ (https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3766647,00.html), כאשר הן פועלות לפי עיקרון מיושן מאוד: בכביש טמונים מוליכים (כלומר פסי מתכת) סמוך למצלמה והמצלמה מצלמת את כל מי שחולף על פניה ושולחת את הצילום לבית העבריין. אלא שבעידן WAZE אשר יודע לצעוק חצי קילומטר לפני כל מצלמת מהירות קבועה, מידת יעילותן של מצלמות המהירות פחתה משמעותית ומי שמתקרב למצלמה יכול להאט. ואז להגביר מהירות.
אלא שמדובר בשיטה ישנה מאוד להפעלת מצלמות מהירות ובעולם מהירותן של מכוניות נמדדת על פני קטע דרך. כלומר כאשר המכונית יוצאת לכביש המהיר, מספר הרישוי שלה נקלט וכשהמכונית מסיימת את הכביש המהיר, המספר נקלט שוב. המהירות מחושבת על סמך פרק הזמן אשר עבר מרגע הכניסה לכביש לרגע היציאה והדו"ח, אם יש כזה, נשלח אל בית הנהג.
בכל מקרה, בין אם בכוונה או שלא בכוונה, המכרז החדש של נתיבי איילון כולל כאמור בדיוק את הסעיף הזה. מדובר במסמך ראשון של מדינת ישראל בו כתוב כי תבוצע מדידת מהירות ממוצעת של רכב על פני קטע דרך. יתכן שנתיבי איילון לא תעשה שימוש במידע הזה אודות מהירות הנסיעה הממוצעת של מכונית על קטע דרך לצורך אכיפה, כלומר המידע שיתקבל לא ישמש כדי לבדוק את היכולת של מערכת אכיפה של מהירות ממוצעת. אבל אין ספק שבהתחשב במגה פרויקט זה - יהיה קשה מאוד שלא להשתמש בכל החומרה הזאת אשר כוללת יכולת זיהוי מספרי רישוי, יכולת מדידת מהירות ואפילו יכולת להכריע האם מדובר באופנוע או בטנדר, שלא לצורך אכיפת מהירות.
כנראה זה קרוב מאי פעם.
היום שנסעתי בבוקר, באיילון דרום בין מחלף דב הוז למחלף ראשון מערב, היה קטע ניסוי עם המצלמות האלו.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
mudale222
01-04-2021, 11:11
וואי סיוט
אני חושב על כבישים בין עירוניים, נגיד ים-תא, כולם נוסעים פשוט 130-120 כל הדרך אבל יש הרבה קטעים של 80-90 קמ"ש באמצע.
לפי המתווה הזה טעות אחת כזאת ויש מצב שאתה אוכל אותה
אולי יפתחו אפליקציה שמחשבת מקטעי דרך ומהירות ומספקת הנחיות כדי להגיע לממוצע החוקי. מהמר שנשמע את סיוון או הרס"ר של וויז:
המהירות הממוצעת חורגת ב 38 קמ"ש מהמותר-
סע במהירות 82 קמ"ש דקה ושלושים שניות.
סע במהירות 61 במשך שתי דקות.
עצור למשך 4 שניות.
עצור וצא לסיגריה.
לחילופין:
נהג יקר, נסעת במהירות ממוצעת של 127 שהיא 17 קמ"ש מעל המותר. חשבונך חוייב דרך כ. האשראי ב 250 ש"ח. דרך צלחה וסע בזהירות.
NAOR2207
01-04-2021, 13:26
עצור וצא לסיגריה.
תעצור לסיגריה מעט בדרום ותשמע ותראה -
"אינתי רצה טעמת בולבול של באדאווי?"
הלא כך?
mudale222
01-04-2021, 13:54
אולי יפתחו אפליקציה שמחשבת מקטעי דרך ומהירות ומספקת הנחיות כדי להגיע לממוצע החוקי. מהמר שנשמע את סיוון או הרס"ר של וויז:
המהירות הממוצעת חורגת ב 38 קמ"ש מהמותר-
סע במהירות 82 קמ"ש דקה ושלושים שניות.
סע במהירות 61 במשך שתי דקות.
עצור למשך 4 שניות.
עצור וצא לסיגריה.
לחילופין:
נהג יקר, נסעת במהירות ממוצעת של 127 שהיא 17 קמ"ש מעל המותר. חשבונך חוייב דרך כ. האשראי ב 250 ש"ח. דרך צלחה וסע בזהירות.
וואי, תכלס, איזה טמטום זה הולך להיות.
אתה פשוט תראה אלף אנשים חונים כמה דקות לפני המצלמות, באמצע כביש מהיר פתאום.
הזיה, אין הגדרה אחרת.
תעצור לסיגריה מעט בדרום ותשמע ותראה -
"אינתי רצה טעמת בולבול של באדאווי?"
הלא כך?
מפיתום. לא שמעת שיש מפכ"ל משטרה חדש?
אוטוטו יעבירו את כל הבדווים קורס בציונות מעשית וכולם יתחילו ללמוד לתואר שני.
וואי, תכלס, איזה טמטום זה הולך להיות.
אתה פשוט תראה אלף אנשים חונים כמה דקות לפני המצלמות, באמצע כביש מהיר פתאום.
הזיה, אין הגדרה אחרת.
או שיעלו את המהירות בכבישים המהירים ל -140-130 קמ"ש. אנא עארף. בסה"כ נביא מתלמד אין לי עדיין תואר.
המגמה הארצית היא להפחית את השימוש בכלי רכב פרטיים ולהעביר את הנוסעים לתחבורה ציבורית יעילה והסעת המונים.
מטרופולין גוש דן כבר עכשיו מנסה את כל הדרכים להפחתת הכדאיות השימוש ברכב ולגרום להעדיף את הרכבות על פני הכביש.
אם שימוש ברכב ייקח יותר זמן הגעה מאשר שימוש ברכבת ע"י הפחתת המהירות הממוצעת, מיסוי כבד על תנועה בגוש, ייקור
החנייה בסופו של דבר לא יהיה משתלם להשתמש ברכב פרטי, לשם כולם חותרים כשמודל ניו יורק עומד לנגד עיניהם.
תחבורה יעילה ושימוש באמצעי הסעה המונים זה הפתרון היחידי שיוכלו להנעים את חייהם של תושבי מרכז הארץ, כיוון שבקצב
גידול האוכלוסייה והצטופפות במרכז לא יישארו כבשים פנויים בעוד 10-20 שנה.
בעתיד הקרוב תחויב נסיעה ברכב פרטי בעלות על פי ק"מ, תושבי המרכז יחויבו להציג בעלות על חנייה פרטית במידה ותהיה
מכונית וחנייה בשטחי ציבור תעלה הון.
במדינת ישראל בניגוד לשאר העולם לא יהיה עידוד מעבר לשימוש בכלים דו"ג כי אין לזה שום ייצוג בכנסת.
אנחנו חוזים בעשורים האחרונים של שימוש בתחבורה כפי שאנחנו מכירים אותה היום.
המגמה הארצית היא להפחית את השימוש בכלי רכב פרטיים ולהעביר את הנוסעים לתחבורה ציבורית יעילה והסעת המונים.
רעיון מצוין. יפה מאוד על הנייר, קשה מאוד במימוש.
מטרופולין גוש דן כבר עכשיו מנסה את כל הדרכים להפחתת הכדאיות השימוש ברכב ולגרום להעדיף את הרכבות על פני הכביש.
כל. דרכים?! לארגן תחבורה ציבורית כבר ניסו? אה, זה מסובך מדי.
במדינת ישראל בניגוד לשאר העולם לא יהיה עידוד מעבר לשימוש בכלים דו"ג כי אין לזה שום ייצוג בכנסת..
אתה כנראה חי במדינה אחרת. במדינה שלי אופניים חשמליים יש לכל ילד שלישי. באותה מדינה שליחים, פקחים גם לא נוסעים באוטובוס.
אופנוע ליטר זה לא כלי תחבורה, וגם אודי Q7 זה לא רכב. אחד זה אביזר הובי ושני זה תכשיט.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אם שימוש ברכב ייקח יותר זמן הגעה מאשר שימוש ברכבת ע"י הפחתת המהירות הממוצעת, מיסוי כבד על תנועה בגוש, ייקור
החנייה בסופו של דבר לא יהיה משתלם להשתמש ברכב פרטי, לשם כולם חותרים כשמודל ניו יורק עומד לנגד עיניהם.
תחבורה יעילה ושימוש באמצעי הסעה המונים זה הפתרון היחידי שיוכלו להנעים את חייהם של תושבי מרכז הארץ, כיוון שבקצב
גידול האוכלוסייה והצטופפות במרכז לא יישארו כבשים פנויים בעוד 10-20 שנה.
בעתיד הקרוב תחויב נסיעה ברכב פרטי בעלות על פי ק"מ, תושבי המרכז יחויבו להציג בעלות על חנייה פרטית במידה ותהיה
מכונית וחנייה בשטחי ציבור תעלה הון.
במדינת ישראל בניגוד לשאר העולם לא יהיה עידוד מעבר לשימוש בכלים דו"ג כי אין לזה שום ייצוג בכנסת.
אנחנו חוזים בעשורים האחרונים של שימוש בתחבורה כפי שאנחנו מכירים אותה היום.
תחב"צ שלא יפעל לך בסופ"שים מה שאומר שמי שירצה לנסוע בשבת אפילו בשביל לבקר את ההורים/סבים שלו יצטרך לשלם ביוקר על הזכות לעשות את זה
וכמובן שעם המוח הישראלי הדייקן, המכובד והמאוד מאוד מאוד מאוד אבל מאוד (וחשוב להדגיש את ה *מאוד* ) מקצועי, יהיה לך מצב של אי-סדר כ"כ גדול בכל הקווים האלו שכבר עדיף יהיה להשאר בבית ולעבוד וזה כמובן רק אם יש לך את היכולת לעשות את זה
כאחד שגר קרוב לת"א, ולא פעם או פעמיים וגם עכשיו מדיי פעם אני צריך להשתמש בתחב"צ או בכלל רק מלראות את המצב של הקווים הלא יעילים שהולכים להיות, צריך להתחיל לקרוא קדיש (ואני אפילו לא בן-אדם דתי)
אני גם לא אתחיל לדבר על כמה סוגי ציבורים שמשתמשים בתחב"צ ואיך הם מתנהגים שם ולמה אני מעדיף לקחת סיכון ולהיות משותק מאשר לנסוע איתם
וכמובן שאני מברך על היוזמה שרוצים להיות ירוקים, אבל מעצבן עוד יותר שחושבים שזה מה שיגרום לדולפינים לחיות באיטליה ושבעיה תיפטר לגמרי,
שיילמדו איך לא לזהם עם המפעלים והארובות שמזהמים 24/7, אין מה לדבר בכלל על הזיהום הענקי שהמטוסים גורמים (פי כמה וכמה על כל המכוניות בעולם), למצוא פתרון לבטריות הכ"כ לא יעילות שיש היום וכו'...
לפי דעתי הסטטוס-קוו עם הטבע נשבר, הגיע לנקודת אל-חזור ומפה נשאר לנו רק להתפתח אבולוציונית בשביל לשרוד את הקיץ הנצחי שיבוא עלינו והמדבריות שיכסו אותנו אם לא נטבע לפני זה מעליית המים באוקיינוס, תשכיבו בפניות כל עוד אתם יכולים
Dresdner
02-04-2021, 13:09
הדור הבא כבר לא ידע מה זה דו״ג כתחביב גם אופנועים חשמליים לא יהיו בעתיד כי אין הגיון בהם ככלי רכב אוטונומי, ממש אפשר להרגיש איך העולם המערבי מחסל את תרבות הפנאי, כמו שכתוב בתנ״ך אל תשפוך זרע לבטלה גם הפנטים הירוקים רואים כל ביזבוז אנרגיה שלא לצורך קיומי לא נחוץ והם יאסרו את זה או יגרמו לך נזק כלכלי שיגרום לך כביכול לוותר על דברים מהחלטה שלך, תשלום פר קילומטר, מצלמות מהירות, קופסא שחורה ברכב, קריאת מספרי רכב למאגר מידע התשתיות כבר כאן!
הסיכוי היחיד שנבואת הזעם הזאת לא תתקיים זה עליית הטראמפיזם בכל העולם המערבי אבל ספק שזה יקרה, בתי הספר שוטפים לבוחרים העתידיים את המוח.
הדור הבא כבר לא ידע מה זה דו״ג כתחביב גם אופנועים חשמליים לא יהיו בעתיד כי אין הגיון בהם ככלי רכב אוטונומי, ממש אפשר להרגיש איך העולם המערבי מחסל את תרבות הפנאי, כמו שכתוב בתנ״ך אל תשפוך זרע לבטלה גם הפנטים הירוקים רואים כל ביזבוז אנרגיה שלא לצורך קיומי לא נחוץ והם יאסרו את זה או יגרמו לך נזק כלכלי שיגרום לך כביכול לוותר על דברים מהחלטה שלך, תשלום פר קילומטר, מצלמות מהירות, קופסא שחורה ברכב, קריאת מספרי רכב למאגר מידע התשתיות כבר כאן!
הסיכוי היחיד שנבואת הזעם הזאת לא תתקיים זה עליית הטראמפיזם בכל העולם המערבי אבל ספק שזה יקרה, בתי הספר שוטפים לבוחרים העתידיים את המוח.
תחביב האופנועות בארץ הוא גם ככה יקר, בגרמניה לפי איך שאני רואה יש יותר הגיון להישארות של התחביב הזה למרות גרטה (אווטובאן, אנשים יותר מתורבתים, אנשים שיכולים להרשות לעצמם כלים יקרים כולל מכוניות תוצרת גרמניה/אירופה בכלל),
אני יודע שיש את הטרוריסטים הירוקים תומכי אנטיפה שמטמטפים על זה שהכל צריך להיות ירוק וילדים צריכים להיוולד בלי מגדר, אבל לתחביב הזה יהיה מאוד קשה למות כל עוד האמריקאים ימשיכו להחיות אותו וגם כשהקטנים ייגדלו ויבינו שהם יכולים לחשוב בעצמם
כמובן בארץ אופנוע יהפוך להיות סמל סטטוס אבל לא נורא, גם ככה אנחנו הולכים אחורה בזמן ותכף כולנו נהיה זומבים עם נשים במטבח ואנחנו בישיבות :)
NAOR2207
02-04-2021, 13:49
אצלי הדו"ג הוא לא תחביב זה פשוט "רגליים" כמו עולם שלישי.
אני תל הביבי ובכל שנותי על גלגל הארץ השטוח היתה לי רק שנה אחת פיאסטה חבוטה (שנשלחה לגריטה) וגם זה היה כששכרתי קראוון במושב.
תחבורע ציבורית זה סיוט שלא מהעולם הזה מבחינתי (אני רגיש לריחות) עוד לפני השקורונה. אז היום אתה לא יכול לעלות סתם ככה בהחלטה של רגע לאוטובוס עם כמה שקלים שקלים בכיס.
לא. חייב להיות עליך אזיק אלקטרוני רב קו. (כן יש "אנונימי" שמענו שמענו)
כל ההפלצות ה"ירוקות" המצחינות כמו תל אופן הציפור השחורה bird והגוש חרא הצהוב עם הקסדה הכחולה מפוזרים אצלנו בשכונה יותר מקקי של כלבים. פרוצים ושחוטים.
מה"אגם" סקי של פארק דרום נמשים מדי חודש מאות ואני לא מגזים גופות של הקקי הירוק הזה.
מזכיר לי את הבדיחה של אגד בשנות התשעים. אגד החליפה צבע לאוטובוסים שלה מאדום לירוק וקראה לעצמה חברה ירוקה
הדור הבא כבר לא ידע מה זה דו״ג כתחביב גם אופנועים חשמליים לא יהיו בעתיד כי אין הגיון בהם ככלי רכב אוטונומי
ושליח פיצה יסע על טסלה? או רחפן? כמו שחבר שלי אמר - לא חשבת על זה עד הסוף.
הירוקים רואים כל ביזבוז אנרגיה שלא לצורך קיומי לא נחוץ והם יאסרו את זה.
אנשים עדיין רוכבים על סוסים. קצת פרופורציות?
אצלי הדו"ג הוא לא תחביב זה פשוט "רגליים" כמו עולם שלישי.
פעם אחרונה ששמענו על אופנוע שלך הוא לא נסע. עכשיו נהיה ״רגליים״?
NAOR2207
02-04-2021, 14:16
פעם אחרונה ששמענו על אופנוע שלך הוא לא נסע. עכשיו נהיה ״רגליים״?
תודה על ההתעניינות :) רוצה פירוט של סד"ק מידת נעלים ודגימת DNA?
בבקשה
לא יודע איזה וויסקי מקולקל שתיתי אבל האינובה עפה לפני שהספקתי למצמץ.
אין לי פייספוק אז הפלג החליט לפרסם את הטלפון שלי.
בא איזה מוכר פיצוחים אחד מאופקים עם טנדר והעמיס as is עוד לפני שהספקתי להגיד "אהלן מה שלומך אתה מכיר את הדגם הזה?"
אני בטוח שהוא מאד מאושר עכשיו (אין כלים כאלו במצב הזה!).
אז כבר אין אינובה :c0204:
נשארה דוש נבלה מודל 99 ללא בידוח ללא טסט ועם דיסקים חלודים,
אופני הרים איירוןהורס עם משכך גמור (קופצות כמו כיסא נדנדה)
אופני עיר כבדות בצבע כתום מזעזע בני יהודה (המעמד מחייב. בכל זאת אני גר בשכונת הארגזים)
ואופנים חשמלים מקוללים איתם שברתי את יד ימין ועכשיו קשה לי להחזיק עכבר. שזה כלי העבודה שלי ממנו אני מתפרנס.
לגיטימי?
לגיטימי?
אופנוע אין לך. אז אולי תפסיק לכתוב לפורום *אופנועים* עד שתשיג אחד? ככה נוכל להתייחס ברצינות לאמירות כמו ״דוג זה רגליים לי״.
NAOR2207
02-04-2021, 14:34
אופנוע אין לך. אז אולי תפסיק לכתוב לפורום *אופנועים* עד שתשיג אחד? ככה נוכל להתייחס ברצינות לאמירות כמו ״דוג זה רגליים לי״.
רגע חייב להיות מנוע בין רגלים?
אני ממש נעלב שככה אתה פוסל אותי מבלי להכיר
:biggrin:
חתיכת שמוק חסר כבוד. הוכחת אינספור פעמים שאתה האיש הכי לא מתאים לדיון.
-בכל נושא עם כל אדם.
וזה לא פתוח לדיון.
Dresdner
02-04-2021, 14:53
תחביב האופנועות בארץ הוא גם ככה יקר, בגרמניה לפי איך שאני רואה יש יותר הגיון להישארות של התחביב הזה למרות גרטה (אווטובאן, אנשים יותר מתורבתים, אנשים שיכולים להרשות לעצמם כלים יקרים כולל מכוניות תוצרת גרמניה/אירופה בכלל),
אני יודע שיש את הטרוריסטים הירוקים תומכי אנטיפה שמטמטפים על זה שהכל צריך להיות ירוק וילדים צריכים להיוולד בלי מגדר, אבל לתחביב הזה יהיה מאוד קשה למות כל עוד האמריקאים ימשיכו להחיות אותו וגם כשהקטנים ייגדלו ויבינו שהם יכולים לחשוב בעצמם
כמובן בארץ אופנוע יהפוך להיות סמל סטטוס אבל לא נורא, גם ככה אנחנו הולכים אחורה בזמן ותכף כולנו נהיה זומבים עם נשים במטבח ואנחנו בישיבות :)
באירופה כל שנה סוגרים יותר ויותר כבישים לכניסת דו״ג, לא רחוק ממני יש כבישים שסגורים לדו״ג בחגים וסופי שבוע ורכיבה בשטח אסורה ב95% מהשטחים, האיחוד מכין עוד תוכניות משוגעות שכרגע נחסמות אבל עניין של זמן.
בהחלט הרגשה של תחילת הסוף של תרבות הפנאי, מה שישאר זה כדורסל, כדורגל ואופניים בשבילים מסומנים.
ארצות הברית של ביידן שברה שמאלה כלכך חזק שעוד 4 שנים לא תזהה אותה, הצבא עובר לימודי מגדר וחיילים בעלי דעות ימניות מנופים מהכח, שוטרים מוחלפים בעובדים סוציאלים, ארצות הברית תיפול אפילו לפני אירופה.
באירופה כל שנה סוגרים יותר ויותר כבישים לכניסת דו״ג, לא רחוק ממני יש כבישים שסגורים לדו״ג בחגים וסופי שבוע ורכיבה בשטח אסורה ב95% מהשטחים, האיחוד מכין עוד תוכניות משוגעות שכרגע נחסמות אבל עניין של זמן.
בהחלט הרגשה של תחילת הסוף של תרבות הפנאי, מה שישאר זה כדורסל, כדורגל ואופניים בשבילים מסומנים.
ארצות הברית של ביידן שברה שמאלה כלכך חזק שעוד 4 שנים לא תזהה אותה, הצבא עובר לימודי מגדר וחיילים בעלי דעות ימניות מנופים מהכח, שוטרים מוחלפים בעובדים סוציאלים, ארצות הברית תיפול אפילו לפני אירופה.
פאק לא ידעתי על גרמניה.
אני יודע שיש ערי בירה כמו פריז שלוקחים מס על כניסה לעיר אבל כל מה שכתבת כבר גובל בלקיחת זכויות, אחלה של דמוקרטיה וסוציאליזם
דרך אגב מה הקטע אצלכם עם ה-Hell's angels? הבנתי קורים שם דברים איתם
כנראה יותר הגיוני למכור רכבים חשמליים שמביאים בסופו של דבר יותר מס ויש להם יכולות מעקב מאשר לדאוג לעניינים שאשכרה יקדמו עתיד ירוק...
אפרופו צבא ארה"ב, גם יותר לא צועקים עליהם כשלוקחים אותם לטירונות כי זה "מעליב, פוגע ומוריד את המורל"
מתחיל להרגיש כמו בפרק של סאות' פארק...
דרך אגב מה הקטע אצלכם עם ה-Hell's angels? הבנתי קורים שם דברים איתם .
הקשר של כנופיה הזאת לאופנועים מקרי לחלוטין.
הקשר של כנופיה הזאת לאופנועים מקרי לחלוטין.
הם אלו שעוזרים להארלי למכור כלים
הם אלו שעוזרים להארלי למכור כלים
אני אתקן: הם אלו שהרלי השתמשו בתדמית שלהם בפרסומות.
אני אתקן: הם אלו שהרלי השתמשו בתדמית שלהם בפרסומות.
זה מה שהתכוונתי, אבל לא משנה
יש הרבה קבוצות שמושפעות מהם בין אם זה 1% או 99%,
ותמיד כיף לראות כאלו על הכביש
ולא רוצה לסטות כ"כ מהנושא של האשכול אז אוסיף שהפאן-אמריקה זה הטעות והפספוס הכי גדול שלהם
יש הרבה קבוצות שמושפעות מהם בין אם זה 1% או 99%,
היו. לפני 10-20 שנה. זמנם מגמר, והרלי הולכים אחריהם.
ותמיד כיף לראות כאלו על הכביש
מה כיף בביריונים על הכביש אני כנראה לא אבין.
היו. לפני 10-20 שנה. זמנם מגמר, והרלי הולכים אחריהם.
מה כיף בביריונים על הכביש אני כנראה לא אבין.
הולכות ונגמרות, אבל עדיין יש כמה בחו"ל שמעלים תוכן (מן הסתם 99%) עם אופנועים שהם בונים ופאק זה נראה טוב.
והתכוונתי שכיף לראות קאסטומים על הכביש,
וגם כיף לראות קבוצות של הארליסטים על הכביש אפילו עם זה MC אמתי, אם תיתן להם כבוד גם הם יתנו לך
Dresdner
02-04-2021, 21:42
עד לפני 9 שנים הייתי גר ליד המועדון של הHell Angels והיו כמה פשיטות של המשטרה שם של יחידות מובחרות רעולות פנים ותתי מקלע לא נעים לחזור הביתה עם הילדה באוטו ופתאום אתה בחברון באמצע פעולת תפיסת מבוקשים.
בגרמניה יש יריבות בין הHell Angels לBandidos יש הרוגים ופצועים כל כמה חודשים ושהשיא היה לפני 3 או 4 שנים שבעיר אחרת היה קרב יריות ממושך בין השניים.
נראה שהקורונה הרגיעה את העניינים מעל פני השטח אבל הקבוצות האלו עדיין עושות כסף מעסקים לא חוקיים.
אם אני לא טועה הכניסה למחתרת היא גם בגלל שהם נחשבים אירגון פשע עכשיו לפי השלטונות מה שאומר שאסור להם יותר להיפגש והמועדונים נסגרו
והתכוונתי שכיף לראות קאסטומים על הכביש
אבל MC ברובם לא רוכבים על קאסטומים. בחיי - אתה צריך ללמוד קצת על משהו שאתה כל כך מתלהב ממנו.
נ. ב. כבוד לא נותנים, כבוד מרוויחים.
עד לפני 9 שנים הייתי גר ליד המועדון של הHell Angels והיו כמה פשיטות של המשטרה שם של יחידות מובחרות רעולות פנים ותתי מקלע לא נעים לחזור הביתה עם הילדה באוטו ופתאום אתה בחברון באמצע פעולת תפיסת מבוקשים.
בגרמניה יש יריבות בין הHell Angels לBandidos יש הרוגים ופצועים כל כמה חודשים ושהשיא היה לפני 3 או 4 שנים שבעיר אחרת היה קרב יריות ממושך בין השניים.
נראה שהקורונה הרגיעה את העניינים מעל פני השטח אבל הקבוצות האלו עדיין עושות כסף מעסקים לא חוקיים.
אם אני לא טועה הכניסה למחתרת היא גם בגלל שהם נחשבים אירגון פשע עכשיו לפי השלטונות מה שאומר שאסור להם יותר להיפגש והמועדונים נסגרו
פאק זה כבר טירוף,
מקווה שמעכשיו יהיה שקט :)
אבל MC ברובם לא רוכבים על קאסטומים. בחיי - אתה צריך ללמוד קצת על משהו שאתה כל כך מתלהב ממנו.
נ. ב. כבוד לא נותנים, כבוד מרוויחים.
רוב ה-MC שהיו פעם (חוץ מאסיה) הרוב היה קאסטומים, בעיקר באמריקה
לאחרונה מן הסתם שרוב ה-MC יהיו של עוד סוגי אופנועים ובעיקר של אופנועי ספורט למרות שזה לא נותן את אותה התחושה וזה קצת מצחיק קצת עצוב ואתה יודע שמי שיש לו צבע על הגב והוא רוכב על אופנוע ספורט זה קצת מצחיק ועלוב...
וזה שאתה אומר שצריך להרוויח כבוד זה קצת מהטלוויזיה,
זה כמו שמתי שנכנסים לכלא לא באמת הולכים לבן-אדם הכי גדול שם ומרביצים לו
the striker
04-04-2021, 10:43
בואו ברשותכם נחזור לנושא השרשור, רוצים לזיין את נוסעי הדרך במס נוסף.
הרי ידוע שמהירות גבוהה, אינה גורמת לתאונות, ובכל זאת מתעסקים באכיפתה כ"כ הרבה. נוכלים וגנבי דעת מנהלים לנו את החיים, ואני מדבר על משטנת ישראל למי שתוהה.
הרי ידוע שמהירות גבוהה, אינה גורמת לתאונות, ובכל זאת מתעסקים באכיפתה כ"כ הרבה. נוכלים וגנבי דעת מנהלים לנו את החיים, ואני מדבר על משטנת ישראל למי שתוהה.
למה אתה חושב שזו משטרת ישראל?
זו מדיניות ממשלתית,
אכיפת מהירות היא חלק מהמאבק בתאונות הדרכים,
מהירות היא לא גורם, אבל מחמירה את התוצאות במקרה של תאונה,
אגב גם בחו"ל יש אכיפה משמעותית בנושא מהירות.
הזלזול שלך במשטרה הוא חלק במלחמה של אנחנו והם, זה ממש לא העניין והאינטרס שלך.
אין לי מספרים אבל אני משוכנע שמהירות שלא מותאמת לתנאי הדרך היא חלק משמעותי מתאונות ברכיבה.
ראיתי מספר כמעטים ויודע על תאונות שנגרמו במוות כתוצאה מכניסה מהירה מדי לסיבובים. יש הרבה דברים ברכיבה שמשתבשים כהוגן כתוצאה ממהירות גבוהה לתנאי הדרך כולל בורות, בוץ, עפר, מעברי חציה חלקלקים, נהגים שחותכים לצדדים כשהרוכב בשוליים או ביניהם, מבט מקובע מפחד ועוד. לא מדבר על מהירות חוקית או לא- רק מהירות שלא מותאמת לתנאים ורמת הרכיבה. ואני כותב את זה בתור אחד שיודע שהגבלת המהירות החוקית היא לא הישועה הגדולה להפחתת ההרוגים בתאונות דרכים. אני גם לא קורא לשמור על מהירות חוקית כי אני לא צבוע. בשורה התחתונה- המצבות לאורך סדום ערד לא היו שם אם היו רוכבים שם כדי להגיע בביטחה.
the striker
05-04-2021, 08:02
השושנים, אני יודע שאתה שוטר, ואין לי שום טענה אליך במימד האישי. אבל כשאתה רואה את העבודה ה"מדהימה" של משטנת ישראל בנוגע לאכיפת החוק בדרום, בצפון ועכשיו גם באזור ירושלים, אתה לא יכול להתעלם מכך שהאכיפה היא בררנית עד לא קיימת.
כיום אזרח שומר חוק, מפחד משוטרים בדיוק כמו שהוא מפחד מהעבריינים גובי הפרוטקשן ומחבלי הטרור החקלאי.
אז אכיפת המהירות באמצעות מכשירי מדידה של מהירות ממוצעת, בוא, כבר ראינו את ההתנהלות של המשטרה בעניין מצלמות הגטסו, עד כדי כך שהומלץ להעמיד לדין פלילי את ראש אגף התביעה בתעבורה הגב' פיליפסון.
וקידוזו, מהירות היא לא אחד הגורמים המובילים בגרימת תאונות דרכים. לדעתי בגלל שהאכיפה שם קלה המשטנה הולכת על זה. לאכוף מעבר בין נתיבים, עצירה בעצור וציות לרמזורים (שהם הגורמים המובילים בגרימת תאונות דרכים), פשוט לא משתלמת. ואכיפת מהירות, ממלאת את הקופה, ותבדקו לאן הכסף הזה הולך.
בנוסף קידוזו, בעניין אכיפת מהירות, לא התייחסתי רק לרוכבי דו"ג, אלא לכלל משתמשי הדרך, גם מכוניות.
בכל מקרה לדעתי, ההתמקדות הכמעט בלעדית באכיפת מהירות היא בושה וחוסר מקצועיות. אבל כשאני רואה את ההתנהלות העצלנית של משטנת ישראל, זה לא מפתיע אותי בכלל.
סעו בזהירות, רק רכיבות טובות.
NAOR2207
05-04-2021, 08:09
אין לי מספרים אבל אני משוכנע שמהירות שלא מותאמת לתנאי הדרך היא חלק משמעותי מתאונות ברכיבה.
ראיתי מספר כמעטים ויודע על תאונות שנגרמו במוות כתוצאה מכניסה מהירה מדי לסיבובים. יש הרבה דברים ברכיבה שמשתבשים כהוגן כתוצאה ממהירות גבוהה לתנאי הדרך כולל בורות, בוץ, עפר, מעברי חציה חלקלקים, נהגים שחותכים לצדדים כשהרוכב בשוליים או ביניהם, מבט מקובע מפחד ועוד. לא מדבר על מהירות חוקית או לא- רק מהירות שלא מותאמת לתנאים ורמת הרכיבה. ואני כותב את זה בתור אחד שיודע שהגבלת המהירות החוקית היא לא הישועה הגדולה להפחתת ההרוגים בתאונות דרכים. אני גם לא קורא לשמור על מהירות חוקית כי אני לא צבוע. בשורה התחתונה- המצבות לאורך סדום ערד לא היו שם אם היו רוכבים שם כדי להגיע בביטחה.
כן. ידוע שכל המצלמות ואמצעי האכיפה נמצאים בסיבובים ולא בכביש ישר החוף למשל. ברור.
בכל מקרה לדעתי, ההתמקדות הכמעט בלעדית באכיפת מהירות היא בושה וחוסר מקצועיות. אבל כשאני רואה את ההתנהלות העצלנית של משטנת ישראל, זה לא מפתיע אותי בכלל.
בושה? למה להתבייש במשהו שעושה לך כסף בלי להזיז אצבע?
the striker
05-04-2021, 15:32
בושה? למה להתבייש במשהו שעושה לך כסף בלי להזיז אצבע?
אהבתי את הציניות, בעצם מקווה שזו הייתה ציניות .....
אהבתי את הציניות, בעצם מקווה שזו הייתה ציניות .....
ציניות? אני בטוח שזה אחד מהטעונים שהשמיעו בעד הפרויקט. אתה חושב שמי שהציג את זה לא גאה "בעבודה" שלו/שלה?
ציניות? אני בטוח שזה אחד מהטעונים שהשמיעו בעד הפרויקט. אתה חושב שמי שהציג את זה לא גאה "בעבודה" שלו/שלה?
רק מטומטם יכול להתגאות בהשקעות שנדרשו על מנת לגבות מס נוסף ממשתמשי הדרך.
היה הרבה יותר פשוט להכריז שכל נהג ורוכב משלם "מס מהירות" של 250 שקל לשנה. לא צריך להשקיע בתשתית המצלמות, ההכנסה זורמת והנהגים נוסעים בשלווה וברצף ללא עצירות פתאום באמצע כבישים מהירים.
זה פשוט נובע מפחדנות לשמה, כי הרי "אכיפת החוק באמצעות מצלמות" נשמע הרבה יותר טוב מהאמת (ייצור הכנסות נוספות למשרד האוצר).
זה לא כל נהג.
זהו מס דיפרנציאלי.
רק מטומטם יכול להתגאות בהשקעות שנדרשו על מנת לגבות מס נוסף ממשתמשי הדרך..
מדינה רוצה עוד כסף - ממציאים עוד מס. מה חדש פה?
כן. ידוע שכל המצלמות ואמצעי האכיפה נמצאים בסיבובים ולא בכביש ישר החוף למשל. ברור.
דיברנו על מהירות ממוצעת, לא? חוצמזה, אין לי סיבה או חשק לסנגר על הרשויות.
...
וקידוזו, מהירות היא לא אחד הגורמים המובילים בגרימת תאונות דרכים. לדעתי בגלל שהאכיפה שם קלה המשטנה הולכת על זה. לאכוף מעבר בין נתיבים, עצירה בעצור וציות לרמזורים (שהם הגורמים המובילים בגרימת תאונות דרכים), פשוט לא משתלמת. ואכיפת מהירות, ממלאת את הקופה, ותבדקו לאן הכסף הזה הולך.
בנוסף קידוזו, בעניין אכיפת מהירות, לא התייחסתי רק לרוכבי דו"ג, אלא לכלל משתמשי הדרך, גם מכוניות.
אני רואה איתך עין בעין את ביצועי המשטרה ובמיוחד את עוולות האכיפה. אני בכלל בקטע חינוכי קיצוני- לתקוע במשך שנתיים קנס של אלפיה לכל מי שתקוע בשמאלי או נצמד מאחור. מאה ניידות שאוכפות רק את עבירות הנראות השכיחות ויהיה כאן סדר. מדובר בציבור ומרחב ציבורי ומה שרואים לא משפיע בקטנה אלא קובע את ההתנהגות. הנורמה וברירת המחדל של הישראלי הוא לבלות בשמאלי כי אף שוטר לא יעצור אותו. הרלב"ד במשך שנים עסוק בדברים משונים. זה העיקר, מבחינתי.
לגבי ההשפעה עלינו- התייחסתי אך ורק למהירות רכיבה שאינה מתאימה לתנאים ולכישורים. לתפור את כביש 6 על 200 קמ"ש כשהוא פנוי נראה לי יותר בטוח מלרכב בשוליים ב- 80 -90 כשהתנועה זוחלת ב -40. יש אופנוענים שלא רוכבים מהר יחסית לתנאי הדרך. יש קטנועים שלא מסוגלים לפתח מהירות לא מתאימה. בשורה התחתונה - הנתונים מראים שככל שהרוכב צעיר והכלי חזק הסיכוי שייפגע עולה. אספקט המהירות בסטטיסטיקה מתחבא שם בדיוק.
NAOR2207
07-04-2021, 05:21
דיברנו על מהירות ממוצעת, לא? חוצמזה, אין לי סיבה או חשק לסנגר על הרשויות.
במחשבה שניה. גם אם היו שמים מצלמות מהירות בדרכים מועדות. נגיד עקומות וסיבובים.
מי יקבע את הרף של המהירות? אולי במצלמה זה רוסי בכבודו ובעצמו עם צמיגים נטועים כמו מסמרים באספלט בדיוק קפץ למכולת?
או הכפיל שלו?
השושנים, אני יודע שאתה שוטר, ואין לי שום טענה אליך במימד האישי. אבל כשאתה רואה את העבודה ה"מדהימה" של משטנת ישראל בנוגע לאכיפת החוק בדרום, בצפון ועכשיו גם באזור ירושלים, אתה לא יכול להתעלם מכך שהאכיפה היא בררנית עד לא קיימת.
בוא נרכז את העובדות למקום אחד שלא יהיה קשה להבין.
חוסר המשילות בנגב/צפון/חרדים/ערבים נובע מחוסר מעש וגיבוי מצד מדיניות ממשלתית הן בעלמת עין והן במתכוון.
שוטרים שרוצים לעשות שינוי נתקלים במערכות אטומות עד לא משתפות פעולה אבל זה נושא אחר.
כיום אזרח שומר חוק, מפחד משוטרים בדיוק כמו שהוא מפחד מהעבריינים גובי הפרוטקשן ומחבלי הטרור החקלאי.
אז אכיפת המהירות באמצעות מכשירי מדידה של מהירות ממוצעת, בוא, כבר ראינו את ההתנהלות של המשטרה בעניין מצלמות הגטסו, עד כדי כך שהומלץ להעמיד לדין פלילי את ראש אגף התביעה בתעבורה הגב' פיליפסון.
הכי קל לשלוף חריג ולהכליל על הכלל, כן יש בעיות משפטיות כן יש התחכמויות של עו"ד מול מערכת בינונית, אבל כל דבר כזה פוגע במשמעת הנהגים.
הכי קל לא לציית לחוק ולהאשים את כל העולם!
איך בדיוק? הכי קל לשלוף בעיה לזרוק אשמה, מי שממזלזל במהירות יזלזל גם בעוד חוקים. אגב הזלזול שלך באנשי החוק עובד לשני הכיוונים!
ואתה אומר את זה כי אתה יודע בוודאות שזו האכיפה העיקרית, שוב אתה מונע מחצאי אמתות שמועות ושנאה בסיסית לחוק ומיצגיו כי
זה אנחנו והם ואתה פשוט עיוור לעובדות. יכולתי לסיים את הפוסט באזרח מושתן, כי כל רוכבי האופנועים עבריינים מאנייקים,
אבל אני מכבד אותך, בלי קשר לכלום.
the striker
07-04-2021, 08:07
חלילה שושנים, אני אזרח סופר שומר חוק, ולפי הבנתי כשהשר אוחנה הורה למשטנה לאכוף חסימות כבישים בהפגנות בלפור, המן-דלבליט אמר שהמשטנה היא גוף אוכף חוק עצמאי. אז הממשלה והמדיניות לא כלולה כאן. זה נטו אכיפה בררנית, ולטעמי, אכיפה בררנית היא רשע.
ולגבי האכיפה הבררנית, כולם רואים את זה. זה פוגע לנו בול בפוני כל הזמן. אז להשקיע מאות מיליונים באכיפת מהירות, מצטער זה לא משכנע. לטעמי, מדובר בסדר עדיפויות מעוות על גבול השחיתות השלטונית (עצלנות מביצוע האכיפה הנדרשת באמת כמו שכבר פירטתי, ופנייה לאפיק הקל והמשתלם).
לצערי, הזלזול שלי במשטרה כגוף, הוא כרגע עמוק מאוד, עד כדי חוסר אמון במערכת. נקווה לטובת כל אזרחי ישראל, שזה ישתנה במהרה.
ושוב, גם אני מכבד אותך בלי קשר לכלום, ומהפורום נראה שאתה מענטש אמיתי, אבל זה לא משנה את התחושות הקשות של האזרח הקטן ואת חוסר האמון במשטנה.
כרגע אני אמשיך לשמור על החוק וארכב בזהירות, שתהיינה גם לכם רק רכיבות טובות.
חלילה שושנים, אני אזרח סופר שומר חוק, ולפי הבנתי כשהשר אוחנה הורה למשטנה לאכוף חסימות כבישים בהפגנות בלפור, המן-דלבליט אמר שהמשטנה היא גוף אוכף חוק עצמאי. אז הממשלה והמדיניות לא כלולה כאן. זה נטו אכיפה בררנית, ולטעמי, אכיפה בררנית היא רשע.
נכון אבל בו נחליף כובע ואתה עכשיו מפקד מחוז דרום, אתה רוצה לבצע אכיפה בתוך הישובים הבדוואיים:
1. כמה כוחות תצטרך לאכיפה.
2. כמה פעמים בחודש תוכל לגייס את כל הכוחות האלה.
3. במקרה ומשהו משתבש ויש נפגעים מי יכיל את ההפגנות והתוצאות.
4. המגזר מתלונן בבג"צ כי המשטרה מבצעת אכיפה רק שם כי...
5. המפכ"ל נקרא לשר להבין למה יש תסיסה בדרום...
6. מה אתה היית עושה?
שוב אתה קורא למשטרת-ישראל (גוף ממלכתי ומייצג) בשמות גנאי איפה זה מציב אותך ולמה שמי שקורא את הפוסט שלך יכבד שוטר במפגש איתו?
ולגבי האכיפה הבררנית, כולם רואים את זה. זה פוגע לנו בול בפוני כל הזמן. אז להשקיע מאות מיליונים באכיפת מהירות, מצטער זה לא משכנע. לטעמי, מדובר בסדר עדיפויות מעוות על גבול השחיתות השלטונית (עצלנות מביצוע האכיפה הנדרשת באמת כמו שכבר פירטתי, ופנייה לאפיק הקל והמשתלם).
מצלמות מהירות בכביש מהיר נועדו לחנך את הנהגים לנסוע במהירות המותרת, כשהם התקנו במקומות ראויים עו"ד מצאו סעיפים טכניים
להפלת הדוחו"ת אז האכיפה מתבצעת במקומות שאין עליהם ערר.
לצערי, הזלזול שלי במשטרה כגוף, הוא כרגע עמוק מאוד, עד כדי חוסר אמון במערכת. נקווה לטובת כל אזרחי ישראל, שזה ישתנה במהרה.
האירגון לא מושלם אבל אם משהו בגישה שלך לא ישתנה וידביק אחרים התוצאה תהיה אנרכיה מוחלטת בדיוק כמו בדרום!
ושוב, גם אני מכבד אותך בלי קשר לכלום, ומהפורום נראה שאתה מענטש אמיתי, אבל זה לא משנה את התחושות הקשות של האזרח הקטן ואת חוסר האמון במשטנה.
כרגע אני אמשיך לשמור על החוק וארכב בזהירות, שתהיינה גם לכם רק רכיבות טובות.
אתה כנראה לא פגשת שוטרים במדינות אחרות, ואני לא מדבר על ארצות העולם השלישי, אלה על אמריקה ואירופה.
משטרת ישראל היא האירגון עם הכי הרבה משימות הכי הרבה אחריות והכי מעט גיבוי ואפשריות. מגיע לנו.
the striker
07-04-2021, 09:07
הייתי עדין עם המשטנה, לא הזכרתי את כל הניצבים שפרשו על רקע מיני, כעשרה אם אני לא טועה. ועל ניצב שחם שיושב לו בכלא גם לא דיברתי. איך אפשר לייצר אמון מול גוף כזה ?
ושוב לעניין אכיפת המהירות, לדעתי במצב הנוכחי, שהוא מצב ממש בלתי נסבל בכל החזיתות, צריך לוותר על המשאבים שמשקיעים בה ולהפנות אותם למקומות אחרים, כמו אכיפת הטרור החקלאי, ואכיפת גביית הפרוטקשן.
ואכן, לא פגשתי שוטרים במדינות אחרות, וגם כאן אני לא נתקל בשוטרים, כבר אמרתי, אני כרגע אזרח שומר חוק. וכנראה שלמזלי, לא נתקלתי, כי האמת היא שאני מאוד חושש משוטרים.
ההתייחסות שלי, היא אל המשטנה כארגון, לא אל פרטים בו, כי אולי יש ביניהם הרבה אנשים סבירים.
NAOR2207
07-04-2021, 09:08
אני שאלה מי המפכל?
the striker
07-04-2021, 09:09
מגבניק לשעבר, לא זוכר את שמו כרגע. שבתאי משהו
NAOR2207
07-04-2021, 09:16
תודה
קובי שבתאי מה17 לינואר
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%A7%D7%97_%D7%94%D7%9B%D7%9C% D7%9C%D7%99_%D7%A9%D7%9C_%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8% D7%AA_%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C
קראתי איפה שהוא שאין מפכל למשטרה כמו שאין באמת ראש ממשלה מכהן
שוב אני והקונספירציות. תתעלמו
1. https://news.walla.co.il/item/2632220
2. https://www.haaretz.co.il/hblocked?returnTo=https%3A%2F%2Fwww.haaretz.co.il% 2Fnews%2Flaw%2F1.1219163
לא חסר ואפשר להציג עוד, לגבי הכינויים כשאתה קורא לשוטר מנייאק הוא יעשה הכל להצדיק את זה. כשאתה מבקש מהמשטרה
לעשות הכל טרור חקלאי, ביטחון פנים, שמירה על האופנוע והרכוש שלך, שמירת תקנות הקורונה, אירועי ספורט וחגים ,אירועי יום הזכרון
העצמאות, ועוד ועוד משהו יבוא על חשבון משהו. כן צריך עוד 50000 שוטרים, כן צריך שכולם יהיו עם תואר שני, כן צריך שיעברו הכשרה
של סובלנות שירות לאזרח הכלה ופסיכולוגיה, כן צריך שהיה כ"א מלא על כל משימה. צריך....עכשיו אתה תגיד מאיפה.
NAOR2207
07-04-2021, 10:54
שוש ביום הזה כעת תתוודה
מתי בפעם האחרונה פרקת על חרדי ללא מסיכה (שסתם הולך ברחוב)
600 ירושלמי
07-04-2021, 14:17
סטרייקר,
אין לך שום סיכוי להסביר למישהו שיש לו בכיס תעודת שוטר למה האזרח ה"פשוט" מתעב את המשטנה.
ניסינו כבר, ראינו שזה לא מוביל לשום מקום.
ובצדק! אם הייתה לי תעודת שוטר בכיס אני בטוח ששוטרים היו מתייחסים אליי ביותר כבוד, ומכאן לא היית מבין מה הבעיה.
the striker
07-04-2021, 14:41
אני מבין לחלוטין את השושנים, אפילו קורא אדוק של סיפוריו המאלפים וטיוליו המגניבים. ואני גם מבין שאין סיכוי לעבור את החומה הבצורה, אולי זה נובע מכך, שמר שושני הגיע למשטנה כנראה בסמוך לשיחרורו מהצבא, ועד היום הוא לא יכול באמת להבין מהי האזרחות האמיתית וזה בסדר.
אני מחזיק ממר שושני, שוטר הגון ואדם מצויין. אני רק מאחל לו, פרישה נעימה והצלחת הטיול הגדול, ומחכה לשרשורים שלו על הטיול הזה בכליון עיניים.
בקיצור, לכולנו, רק בריאות ורכיבות טובות.
אני לא מבין מה אתם רוצים משושני. הוא לא דובר, לא נראה לי הטיפוס שיתעלק על אזרחים בכביש בגלל אגו וגם לא בדיוק משרת כשוטר תנועה.
מסכים עם רוב הביקורת כלפי המשטרה בכלל והאכיפה בדרכים בפרט אבל תומך ברוב הנימוקים שהעלה למצב. אין מספיק כוח אדם, אין מספיק ניידות, אין מספיק השכלה, יש פוליטיקה פנים ארגונית וחוץ ארגונית -ולאור הנסיבות צריך להגיד תודה שהמצב לא יותר גרוע. שוטרים כבר חוטפים מכות מערסים מכל המגזרים וכנראה שזה עוד יילך ויחמיר עד שהציבור יזעק מספיק חזק ומשהו ישתנה. ככה זה עובד בדמוקרטיות.
600 ירושלמי
07-04-2021, 16:22
אישית, אני לא רוצה ממנו כלום.
סתם נהנה להדליק אותו. משעשע איך הוא נדלק כל פעם מחדש. :)
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft