התחברות

צפייה בגרסה מלאה : צנח לו זלזל -או למה לא להרכיב חלקים מאליאקספרס על האופנוע?

כRובי
04-04-2021, 07:27
רק הסינים מייצרים את "מגן המנוף" בעבור הקלאץ' בצד שמאל. הם כנראה לא מבינים למה הוא מיועד ולכן דואגים לשמור על האופנוע סימטרי עם מגנים לשני הצדדים.

הרכבתי אותו בטואונו כשהוא הגיע מאליאקספרס יחד עם בן זוגו הנדרש מצד ימין, רק כדי שישמש כסוג של משקולת איזון לכידון, כנגד הצד השני. וגם זה רק כי לא מצאתי משקולת אחרת.

האופנוע, כפי שניתן לראות מהסרטון, החליט להיפטר מהחלק המיותר.

נכון שזה נ-ר-א-ה כאילו הוא נפרד מהאופנוע בשל נגיעה באספלט? 😊
(וכן, גם הגריפ לא היה מחובר לידית כמו שצריך, מלכתחילה)

צולם במהלך רכיבה ביום מסלול של רייסטראק שהתקיים בפצאל.

https://www.youtube.com/watch?v=r3LErQ2jl3E

mudale222
04-04-2021, 13:58
תשמע.. תראה..
לא בא להגן על חלקים מעלי יותר מדי..
אבל מדובר פה בסך הכל בהידוק של בורג ולוקטייט.
ככל הידוע לי הברגים בעלי עדיין מתברגים בסדר גמור :biggrin:
הגריפים, זה באמת מוזר כי הם אמורים להיכנס בלחץ ואין ממש איך להרוס בהתקנה,
אולי היו לא במידה? מוזר

ayalzo
04-04-2021, 15:57
ועוד איך יש איך להרוס גריפ בהתקנה.
יצא לי לראות מוסכים שמשחילים את הגריפ עם סבון במקום עם לחץ אוויר, ואז ברכיבת גשם /בוץ הראשונה פתאום הגריפ מתחיל להסתובב לך ביד.

mudale222
04-04-2021, 18:15
ועוד איך יש איך להרוס גריפ בהתקנה.
יצא לי לראות מוסכים שמשחילים את הגריפ עם סבון במקום עם לחץ אוויר, ואז ברכיבת גשם /בוץ הראשונה פתאום הגריפ מתחיל להסתובב לך ביד.

לא יודע מה זה הטרפה הזאת. מעולם לא החלפתי גריפים במוסך.
בהורדה - מברג וwd. בהתקנה - ייבוש של הכול, פס דק של דבק מגע לאורך ואללה ואכבר. אפשר לחמם במים חמים אם זה גריפים בעייתיים.

קידוזו
04-04-2021, 21:26
לא יודע מה זה הטרפה הזאת. מעולם לא החלפתי גריפים במוסך.
בהורדה - מברג וwd. בהתקנה - ייבוש של הכול, פס דק של דבק מגע לאורך ואללה ואכבר. אפשר לחמם במים חמים אם זה גריפים בעייתיים.
אם מסין לא לפסול שום אפשרות כולל גומי מאעפן שמיועד בכלל למוצר אחר והמפעל נסגר וקנו מלאי בשנקל. אין תקינה אין חשבון לחיי אדם ואין אלוהים. כדאי להתרחק ממותגי מדבקה מסין בכל מוצר שעלול להשפיע על הבריאות והחיים.