מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : הזמנת קסדה מחול

1122
23-04-2021, 18:34
כן קראתי את כול מה שיש על זה, יחד עם זאת אני לא קורא על חוויה אחידה.

אז אשמח אם נכון להיום אפריל 2021 לדעת מה הפרוצדורה בידיוק,

אני מזמין קסדה, נניח אחד מדמגי שואי או אראי לצורך העניין, דגמים שיש אותם בחנויות כאן בארץ.

- האם הקסדה צריכה לבוא עם איזה עלון מידע (מניח שהיא מגיעה), מעבר למה שהיא מגיעה?

- מי בודק אותה, איך בודק ואיזה עמלות גניבה צריך לשלם למדינה הנפלאה שלנו?

שאלה יותר פשוטה, האם מעבר ללהעביר את האשראי בשביל לשלם את העמלות גניבה דרוש איזה פעולה ממני או שאחרי העברת הכרטיס היא תגיע לדואר פשוט כמו כול חבילה?

בנימה אחרת, חבל שכול "היבואנים" כאן בארץ לא יכולים להתייחס ללקוחות פונטצאליים בכבוד ולהעמיד אתר אינטרנט עם מחירים ושירות משלוחים....אולי ב2026

ayalzo
23-04-2021, 20:52
יבואנים עובדים עם מפיצים. לא חסרים מפיצים עם אתרי אינטרנט ומחירים.
אני לא חושב שיש קסדה אחת שמשווקת בארץ שאתה לא יכול לקנות באינטרנט.

לגבי אתר של היבואן עצמו, מקובל שאתה לא מוריד מחירים מתחת למה שהמפיצים נותנים כדי לא לחתוך את הענף שאתה והם יושבים עליו.

1122
23-04-2021, 21:08
יבואנים עובדים עם מפיצים. לא חסרים מפיצים עם אתרי אינטרנט ומחירים.
אני לא חושב שיש קסדה אחת שמשווקת בארץ שאתה לא יכול לקנות באינטרנט.

לגבי אתר של היבואן עצמו, מקובל שאתה לא מוריד מחירים מתחת למה שהמפיצים נותנים כדי לא לחתוך את הענף שאתה והם יושבים עליו.

אני שמח שאתה מביע את דעתך אבל לא בשביל זה פתחתי את האשכול....

mudale222
24-04-2021, 10:19
יש נציג של משרד התחבורה שבודק את הקסדה מיידית, אם יש תקן dotאו ece אז אמורה לעבור חלק. אם לא, פסולה עקרונית מכניסה לארץ.
מיסים רגילים. כלום עד 75 דולר, מע''מ עד 500 ואח"כ גם מכס.
לא לשלוחבems, לבדוק שיש תקן, להיות סבלן אם היא נתקעת לשבוע - שבועיים עד שיעשו לה את הבדיקה.

1122
24-04-2021, 17:30
טוב אני אחדד... כולם יודעים שהבדיקה היא לא באמת בדיקה, אני מוכן לשים גם כסף שכול מה שעושה ה"בודק" זה לראות את הדגם של הקסדה ושלום על ישראל, בהחלט עוד יותר אם מדובר במותגים מוכרים כמו שואי או אראי שנמכרים בכול העולם וגם בארץ, אז הקשקוש הזה לא תופס, ישראבלוף במיטבו.

השאלה שלי זה מה בודקים ואיך זה מתבצע, אני מניח שהקסדה מגיעה באריזה מקורית עם עלון מידע ששם כתוב הכול. האם כקונה דרוש עוד משהו ממני, או שכול התהליך כאן פאסיבי לחלוטין. אשמח לשמוע מאנשים שעברו את זה.

mudale222
24-04-2021, 18:03
אף אחד כאן לא עובד כנציג משרד התחבורה במכס ויכול להעיד איך הם בדיוק בודקים.
אם אין בעיות לא דרוש ממך כלום.

matanbar26
25-04-2021, 08:18
נציג של משרד התחבורה אמור לבדוק שלקסדה יש תקן (כמו שנרשם מעליי).
התקן אמור להיות מוטבע/מדובק על הקסדה או הקופסא.
אין עלויות נוספות אלא אם שלחת עם חברת שילוח.
בהנחה ואתה מזמין קסדה מקורית ולא זיוף עם תקן בארץ לא תהיה לך בעיה.

kanter.m
26-04-2021, 08:53
ברשותכם אצטרף לאשכול בשאלה: יכולים להמליץ על אתר בחו"ל שמוכר ARAI ושולח לא דרך חברת שליחויות

xlib
26-04-2021, 11:50
ברשותכם אצטרף לאשכול בשאלה: יכולים להמליץ על אתר בחו"ל שמוכר ARAI ושולח לא דרך חברת שליחויות

https://www.fc-moto.de/

Dresdner
26-04-2021, 14:02
במזל טוב לואיס חזרו למכור אראי אחרי שנים שלא היה או היה דגם אחד בשני צבעים בלבד משהוא שם השתנה.
למיטב ידיעתי הם שולחים לארץ, fc moto חנות מעולה אבל לפי הביקורות הם לא ממש עונים לפניות, לואיס ידועים בשירות לקוחות טוב

1122
26-04-2021, 14:31
אשמח לשמוע תגובות מאנשים עם חוויה ממקור ראשון באשר לתהליך הקנייה

mudale222
26-04-2021, 14:42
אשמח לשמוע תגובות מאנשים עם חוויה ממקור ראשון באשר לתהליך הקנייה

הזמנתי קסדה עם תקן - והיא הגיעה. זהו.
הקסדה הייתה nitro aikido, קסדת גיבוי זולה מאוד, אפילו לא דרשו שום תשלום.

TheDuke
27-04-2021, 16:31
למיטב ידיעתי הם שולחים לארץ, fc moto חנות מעולה אבל לפי הביקורות הם לא ממש עונים לפניות, לואיס ידועים בשירות לקוחות טוב[/QUOTE]

דווקא לי יש נסיון טוב עם FC MOTO.
פעמיים פניתי אליהם במייל ופעמיים ענו לי תוך יום-יומיים

Dresdner
27-04-2021, 17:17
למיטב ידיעתי הם שולחים לארץ, fc moto חנות מעולה אבל לפי הביקורות הם לא ממש עונים לפניות, לואיס ידועים בשירות לקוחות טוב

דווקא לי יש נסיון טוב עם FC MOTO.
פעמיים פניתי אליהם במייל ופעמיים ענו לי תוך יום-יומיים[/QUOTE]

גם לי לא היו בעיות איתם אבל גם כאן בפורום היו כמה שהתלוננו, זה לא נראה לי בגלל שירות גרוע אלה בגלל עומס כבד, אולי הם תיגברו בעובדים חדשים

mudale222
27-04-2021, 17:27
הבעיה עם fcmoto זה המשלוח שלוקח בכיף גם חודשיים. סיוט.

Dresdner
27-04-2021, 19:17
הבעיה עם fcmoto זה המשלוח שלוקח בכיף גם חודשיים. סיוט.

לא ממש הבעיה של FC MOTO הם בדרך כלל שולחים באותו יום או יום למחרת

mudale222
27-04-2021, 19:43
לא ממש הבעיה של FC MOTO הם בדרך כלל שולחים באותו יום או יום למחרת

זה הזמן משלוח שלהם.. מתי הם שולחים לא ממש משנה במקרה הזה.
אגב, עשיתי מהם הזמנה קטנה לפני שלושה ימים, רשום שהזמן משלוח 7-10 ימי עסקים.
נעדכן כמה זמן ייקח.

Dresdner
27-04-2021, 22:46
זה הזמן משלוח שלהם.. מתי הם שולחים לא ממש משנה במקרה הזה.
אגב, עשיתי מהם הזמנה קטנה לפני שלושה ימים, רשום שהזמן משלוח 7-10 ימי עסקים.
נעדכן כמה זמן ייקח.

תבדוק מתי המשלוח הגיע לישראל כי מאותו רגע זה דואר ישראל ולא קשור לשולח.

mudale222
27-04-2021, 23:00
תבדוק מתי המשלוח הגיע לישראל כי מאותו רגע זה דואר ישראל ולא קשור לשולח.

דואר ישראל עשה מהפיכה בכמה שנים האחרונות ועם כמה שכולם אוהבים להתבכיין, הוא פשוט הפך לדואר טוב, לפחות לחבילות.
הבנתי שבמכתבים הוא יותר בעייתי כי לא מקדישים לזה כוח אדם.
בחבילות הוא פשוט מעולה, מאות חבילות שהזמנתי כולם הגיעו במדויק, לא חסר אחת, לרוב מרגע ההגעה לארץ תוך יומיים-3 כבר בסניף הדואר ליד הבית.

JohnnyDough
27-04-2021, 23:13
יש לדואר ישראל הסכמים עם מספר גורמים (לדוג' אמאזון ועליאקספרס) והחבילות שמגיעות מהם נקלטות ומטופלות מהר מאוד.
בנוסף, הרבה אתרים זרים שולחים לישראל באמצעות חברות שילוח אחרות (כולל אמאזון לאחרונה).
אבל מהנסיון שלי, חבילות גדולות מגרמניה ממשיכות להיות מטופלות באיטיות הישנה והרעה (נכון ללפני חודשיים/שלושה).

Dresdner
27-04-2021, 23:37
דואר ישראל עשה מהפיכה בכמה שנים האחרונות ועם כמה שכולם אוהבים להתבכיין, הוא פשוט הפך לדואר טוב, לפחות לחבילות.
הבנתי שבמכתבים הוא יותר בעייתי כי לא מקדישים לזה כוח אדם.
בחבילות הוא פשוט מעולה, מאות חבילות שהזמנתי כולם הגיעו במדויק, לא חסר אחת, לרוב מרגע ההגעה לארץ תוך יומיים-3 כבר בסניף הדואר ליד הבית.

אז אתה אומר שFC MOTO יושבים על הזמנה חודש לפני ששולחים?
ושוב תבדוק מתי החבילה שלהם הגיע לארץ

ayalzo
28-04-2021, 00:27
מה זה משנה? אם בפועל חבילה מfc מגיעה ללקוח אחרי חודשיים, גם אם זה באשמת דואר ישראל (הגיוני), אזי זה לא מקום טוב להזמין ממנו למי שצריך חבילה עכשיו (לי אישית זה פחות משנה, ולא אכפת לי לחכות).

Dresdner
28-04-2021, 08:05
מה זה משנה? אם בפועל חבילה מfc מגיעה ללקוח אחרי חודשיים, גם אם זה באשמת דואר ישראל (הגיוני), אזי זה לא מקום טוב להזמין ממנו למי שצריך חבילה עכשיו (לי אישית זה פחות משנה, ולא אכפת לי לחכות).

כי זה ככה מכל אירופה ולא מחנות ספציפית, גם ממוטוקארד יקח אותו זמן.

xlib
28-04-2021, 08:08

מי שצריך עכשיו יצטרך לשלם על זה. או שיקנה בחנות מקומית או באמאזון. שניהם יקרים יותר מ-FC. ומה שנכון - נכון: חבילות מגרמניה לוקחות כחודשיים בדואר, לא חשוב מי שולח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mudale222
28-04-2021, 10:47
אז אתה אומר שFC MOTO יושבים על הזמנה חודש לפני ששולחים?
ושוב תבדוק מתי החבילה שלהם הגיע לארץ

לא. המשלוח שלהם לוקח כחודש וחצי. אני מקווה שזה רק לחבילות הגדולות ולא לקטנות כמו שהזמנתי עכשיו. אגב אני מזמין המון מעליאקספרס, 99% מגיע בין שבוע ל3 שבועות ככה שאין קשר לדואר ישראל. אני לא סגור על למה זה לוקח כל כך הרבה זמן להגיע לארץ, אבל אם אני צריך לנחש, אז הם עושים כנראה שילוח ימי בספינה, בעוד כל משלוח אחר כמעט מגיע באווירי.

Dresdner
28-04-2021, 10:54
לא. המשלוח שלהם לוקח כחודש וחצי. אני מקווה שזה רק לחבילות הגדולות ולא לקטנות כמו שהזמנתי עכשיו. אגב אני מזמין המון מעליאקספרס, 99% מגיע בין שבוע ל3 שבועות ככה שאין קשר לדואר ישראל. אני לא סגור על למה זה לוקח כל כך הרבה זמן להגיע לארץ, אבל אם אני צריך לנחש, אז הם עושים כנראה שילוח ימי בספינה, בעוד כל משלוח אחר כמעט מגיע באווירי.

אין שילוח ימי מאירופה כבר עשור אם לא יותר.
כמו שכתבו לך, אמזון ועוד כמה עשו מה שעשו כדי לתמרץ את דואר ישראל לעבוד מהר יותר, מנסיון של חברים תמיד החבילה מאירופה הגיע לישראל תוך שבוע גג שבועיים ומשם המעקב הפסיק כי דואר ישראל זה חור שחור.

tree
29-04-2021, 17:36
לאחרונה חבילה שהזמנתי מגרמניה "נעלמה" בארץ למשך 3 חודשים. לפי איך שזה נראה הם השאירו חבילות בחוץ בגשם (היה איזה שרשור בפייס על זה) וחיקו שהם יתייבשו. כשסוף סוף קראו לי לאסוף את החבילה הצלחתי לצלם תמונה אחת של החבילה הרטובה לפני שהחביאו אותה כי סרבתי לחתום אליה. אני לא יודע על איזה שרות מדברים פה שחושבים שהשתפר, גם הפרונטלי וגם מאחורי הקלעים היה תת רמה ונשאר תת רמה.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk