התחברות

צפייה בגרסה מלאה : התחדשנו טרייסר 9 2021 סיפור מסע כפול

עמודים : 1 [2] 3

lokimonster
06-11-2021, 21:21
שבת 16:30
מזג אוויר נעים ואני מחפש סיבה להוציא את ההנהלה לסיבוב.
"את באה לראות דירות" אני שואל.
הגברת בשניות התארגנה ואני חיברתי חזרה את הארגזי צד כדי לראות איך הם משתלבים עם המורכבת וכמובן שאם נעצור לקפה אז יהיה היכן לסגור את הכל

הכיוון צור הדסה דרך כביש המנהרות.

זינוק זריז והעסק מרגיש בסדר.
קצב הרכיבה זריז והמוזיקה מנעימה את הדרך בשואי ניאוטק 2 הריחנית (אחרי ניקוי).

אותו זימזום מרגיז כשרכבתי לבד לא הורגש.
והאמת שנראה לי שגם המתלים שיתפו פעולה יפה.

עצרנו אצל חברים לשעה ואת החזור עשינו כבר דרך ציר נס הרים לכיוון הדסה בחושך מוחלט.

את הכביש אני מכיר לא רע כך שהקצב סביר אך עדין מדוד ולאט יותר בכל זאת חושך.

מערכת התאורה של הטרייסר מקבלת ציון מעולה והחשש שלי שנבע מגודל המנורות יצא כלא מוצדק.
אור הדרך מצויין והאור הגבוהה פותח לך שדה ראייה מצויין.
בקיצור אין טענות

בפיתולים לא היו דרמות וכמובן שהקצב איטי יותר ממה שאני רוכב בשעות היום כך שהעסק היה רגוע והרכיבה נינוחה.

אני מניח שלאחר כיוון עומס במתלה האחורי הטרייסר יהיה לא פחות מכמעט מושלם.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

AsafA
09-11-2021, 09:17
9440

כביש ים המלח היה הכביש האהוב עלי עם הזד, בשבת ביקרתי בו שוב ונזכרתי למה הפסקתי לפקוד אותו מאז המעבר לטרייסר. אתמול הקשחתי את המתלים והיום בבוקר יצאתי לרכיבת מבחן. יש שיפור אבל זה לא זה (בכבישים איטיים הטרייסר נהדר). בכל מקרה הדרך היתה מהנה מאד והקפה היה נהדר.

lokimonster
09-11-2021, 09:23
כעת יש ארגזים
זה אומר מקום לקפה חלב עוגיות קבאב ושאר מטעמים

כעת צריך נכונות לרכב

אני לאחרונה מזייף לא ברור לי למה

אולי אני צריך וורסיס :-(

השושנים
09-11-2021, 09:27
לא אולי...

lokimonster
09-11-2021, 09:37
אחרי הצ'ארלי אולי נעבור לקלנועית

lokimonster
10-11-2021, 08:45
וינקר

אביזר מגניב שמהבהב לו באור כתום ואומר היי אני מתכוון לפנות או סתם מהבהב לו בניחותה אצל כל מיני כאלו שלא סוגרים אותו.

בטרייסר ישנם ארבע כאלו שתיים קדימה ושתיים אחורה ועד כאן הכל טוב ויפה.

תופעה מעצבנת שגיליתי שהווינקרים אוהבים לנשור סתם כך ללא אזהרה נכנס בהם הילד הרע.

ימאהה כדי למנוע נזקי שבירה בנפילה לפלסטיק או לוינקר עשו וינקר "צף" שיושב בתושבת גומי.

כדי להחזיר אותם למקום ישנן 2 גומיות אחת שיושבת על האופנוע עם שתי "מסילות" ואחת שהיא חלק מהמאותת ונכנסת בתוך הראשונה וננעלת על ידי פלסטיק קשיח.

כל העסק הזה מסתבר עדין מדי ופשוט נושר.

בהתחלה חשבתי שאני עושה משהו לא נכון או לוחץ על המאותת כאשר אני מכסה או מסיר את כיסוי האופנוע אבל לאחר מספר פעמים שהחרא (מתנצל על השפה אבל....) הזה נשר סיגלתי נוהל שפ"מ דהיינו שמשות פנסים מאותתים ואני לפני כל נסיעה בודק שאכן המאותת מקובע למקומו.

ובכן הם נושרים כאשר השמאלי כבר צריך להחליף לו גומיה שנראה שכבר בלויה מרוב "שימוש" ולדעתי בקיץ העסק יחמיר.

אני חושב אולי על דבק עדין כדי לקבע את העסק או פתרון אחר כי מסתבר שזה קרה לעוד אנשים ולבנתיים אני מחכה לגומי שיגיע מתי שהוא בעתיד הרחוק (בתקווה שמטרו יכירו בזה כריג'קט).

מי היה מאמין שוינקר קטן וחביב יעלה לי על העצבים!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211110/57bc3eda0fd282f5377714763bbe279f.jpg

AsafA
10-11-2021, 08:55
תקנה ורסיס

ayalzo
10-11-2021, 09:24
בהונדה זה לא היה קורה...

לגבי דבק,ישנם דבקים מצוינים לגומי, הבעיה איתם זה שהם לתמיד. אם כדי להחליף/לטפל בבלינקר צריך לפרק את החיבור הזה, אתה תהיה בבעיה.
חבר קנה באליאקספרס בלינקר חלופי, שגם משמש כפנס לד כשהוא לא מאותת.

JohnnyDough
10-11-2021, 09:59
הייתי תוקע בגומי ברגים שיתפסו אותו...

lokimonster
10-11-2021, 10:09
ASAFA וורסיס לא
זוקי והונדה כנראה שכן

AYALZO התשובה לגבי הונדה בהחלט ראה מעלה.
לגבי דבקים חשבתי אולי משהו בסיגנון RTV או סילקון עדין אני אנסה לברר אם הנושא לא יפתר או מקסימום נמצא מאותת אפטרמרקט כזה או אחר.

ג'וני האלמוני (אני מניח שזו כוונת השם) ברגים פתרון קצת עזתי ( בעצם שם עושים יבוא לפי הזמנה).

AsafA
10-11-2021, 10:15
אני מציע שתשקול שוב - אם יהיה לאחד מאתנו ורסיס אולי רן יחזור לרכוב איתנו (ואני עדיין צעיר מידי בשביל ורסיס).

ועכשיו ברצינות- מתישהו ימאהה ימצאו פתרון ועד שזה יקרה תתעקש שיחליפו את ארבעת המאותתים קומפלט. לא אצל כולם הם נופלים

erani99
10-11-2021, 11:34
אצל לוקי הם נופלים כי יש בינה מלאכותית לכלי - הוא מזהה את סטטוס בעליו ואם לבעלים נושרים לו כל מיני שוונצים, אז גם הכלי מתחיל להנשיר. עברנו כבר את הסתיו? :rolleyes2::smoke:

lokimonster
10-11-2021, 11:45
ברוך השן
אני עדין רואה את הבליטה מתחת לשמיכה.
אבל אולי קשור מי יודע.

Pentos
12-11-2021, 12:11
תעדכן אם הצלחת לקבל החלפה מהיבואן, גם השמאלי קדמי שלי (MT09) נפל מעצמו והיה מעצבן מאוד להחזיר אותו למקום באיזה בוקר.

lokimonster
12-11-2021, 12:25
תעשה נוהל שפ"מ.
פשוט שתהיה בטוח שזה לא בגלל שנשענת בטעות על המאותת.

אצלי בוודאות הוא נושר מעצמו (בודק לפני כל נסיעה עם הוא מחובר טוב).

lokimonster
13-11-2021, 22:36
לאחרונה אני רוכב פחות עם חברים.

למרות שאני מת עליהם יש משהו נחמד ברכיבה לבד או עם אישתי.

אני קובע לעצמי את הקצב ומרוכז לגמרי בכביש ולא צריך להציץ במראה או לעקוב אחרי החברים ( אני חושב שרכיבה עם חברים כן לוקחת קצת את שימת הלב)

יצאנו לבקר את מונסטרסון באשקלון.
חיברתי את ארגזי הצד שיהיה לנו היכן להשאיר את הציוד ויצאנו לדרך.

האמת שהתחייבתי לעצמי שארכב בקצב איטי אבל מסתבר שלטרייסר יש השפעה מיסטית על הנפש והוא בהחלט מעודד רכיבה זריזה.

תנוחת הרכיבה והישיבה הגבוהה יחסית מאפשרת להציץ מעל גגות רוב כלי הרכב הפרטיים שבכביש והתנהגות הכביש שלו לא פחות ממעולה מאפשרת הטיות יפות והכל נשלט וצפוי.

הגברת מאחור לא ממש מורגשת וכל העסק מהנה.

הארגז עם המשענת הגב נח ואין למורכבת שום טענות.

אני קצת פחות מתחבר ללוח השעונים שבשילוב תנאי התאורה והאבק לא תמיד קריא.
מצטרף לקטקוב ומייחל לזוג שעונים עגולים של פעם ומסך מגע תומך וויז ספוטיפיי וכרטיס סים.

את החזרה לירושלים עשינו דרך רחובות.
כיף הכלי מתמודד עם התנאים המשתנים מעולה גם בזוג.

אני לא סגור לגבי המצב האידיאלי של המשקף ואני חושב שלפעמים הייתי שמח לקצת יותר רוח אבל עדיין לא נורא.
אז מה כן חסר לי.

האמת שכלום למרות שלפעמים חסר לי הברוטליות של מנוע הgtr1400 שבו כל נגיעה בגז הייתה משגרת אותו קדימה בקצב של כיפת ברזל אחרי קסאם סולימני.

הטרייסר מתגלה ככלי נהדר רב גוני ואם המון אופי.
אז למעט נושא הוינקרים סך הכל האופנוע מושלם.

AsafA
22-11-2021, 14:01
אחרי שהמתנו חצי שנה לאביזרים המקוריים מסתבר שגם חלפים סטנדרטיים קשה למצוא ושהאתרים הסטנדרטיים כמו פרטזילה ורווזילה לא מחזיקים חלפים ל-9. בפרטזילה אין כלום וברווזילה רוב החלפים לא במלאי.

מעניין אלו חלפים משותפים עם הדגם הקודם ואיזה יחודיים ל-9.

פילטר שמן כנראה זהה.

פלגים - ב-9 יש פלגים שונים מאשר ב-900 - NGK LMAR9A-9 וכנראה שהם ייחודיים לדגם הזה כי די קשה למצוא אותם.

פילטר אויר אני לא מכיר את של הדגם הקודם אך לפי ימאההפרטס כך נראה החדש
9446

ELEMENT, AIR CLEANER
B7N-14451-01-00

רפידות בלם קדמי - כך נראות הרפידות הקדמיות של החדש
9447

BRAKE PAD KIT5SL-25805-00-00

רפידות בלם אחורי
9448

BRAKE PAD KIT 25VX-25806-00-00

מי יודע לומר עם הפילטר אויר והרפידות בלם של ה-9 זהים לאלו של ה-900.

רצ"ב קישור לשני אתרים עם קטלוג חלפים של ה-9. עדיין לא הזמנתי מהם כך שאני לא יודע לחוות דעה לגביהם.

https://www.yamahapartz.com/oemparts...mtt9gtmr-parts

https://www.cheapcycleparts.com/oemp...mtt9gtms-parts

Dresdner
22-11-2021, 14:28
אופנוע שנת דגם ראשונה ככה שזה די היה צפוי.
לא יכול להגיד לך בוודאות אבל הקאליפרים נראים לי ויזואלית זהים ל900 ככה שסביר להניח מתאימים ל9
בכל מקרה בחיפושים שלך תכתוב Tracer RN70 זה אולי יביא תוצאות טובות יותר

lokimonster
22-11-2021, 14:38
הנער מחפש באמריקה יתכן ששם ישנם מקט"ים שונים וקוד דגם שונה

Dresdner
22-11-2021, 21:40
הנער מחפש באמריקה יתכן ששם ישנם מקט"ים שונים וקוד דגם שונה

קשה לי להאמין, טרייסר 9 שנת 2021 קוד דגם RN70
הדגם היוצא RN 57

Pentos
23-11-2021, 15:15
תגידו, מאז שקניתם ייצא לכם למדוד מרווח ולמתוח שרשרת?
בדקתי עכשיו על ה-MT09 2021 שלי עם 7000 ק"מ והמרווח עומד על 51 מ"מ כאשר אמור להיות 36-41 מ"מ.
זה הגיוני שהשרשרת רפויה כל כך? או שאולי לא מדדתי נכון.

AsafA
23-11-2021, 15:24
מתחתי פעמיים. פעם בטיפול הרצה ופעם שניה בסביבות 8,500 קמ.

המדידה מתבצעת אחרת מאשר באופנועים אחרים. יש הסבר בספר רכב.

Pentos
23-11-2021, 16:16
אין לי כלים מתאימים כדי למתוח, הזמנתי מאמזון. נראה לכם שבמוסך ימתחו לי בחינם?

lokimonster
23-11-2021, 16:30
מהיכן אתה?
אתה מוזמן לעיר הקודש ונשמח לעזור

KKatkov
23-11-2021, 17:20
תגידו, מאז שקניתם ייצא לכם למדוד מרווח ולמתוח שרשרת?
בדקתי עכשיו על ה-MT09 2021 שלי עם 7000 ק"מ והמרווח עומד על 51 מ"מ כאשר אמור להיות 36-41 מ"מ.
זה הגיוני שהשרשרת רפויה כל כך? או שאולי לא מדדתי נכון.

מתיחת שרשרת זה לא מדע מדוייק. המספרים על הזרוע/בספר הרכב נותנים רק אינדיקציה, ונכונים בעיקר לאופנוע חדש עם בולם אחורי חדש ומתלים שמכוונים למצב הסטנדרטי.
מטרתו של החופש בשרשרת - זה למנוע מצב של עומסי קריעה על השרשרת ובלוק המנוע באיזור ציר היציאה של הגיר (היכן שהגלגל"ש הקדמי יושב). כשהבולם האחורי מתכווץ, המרחק בין הגלגל האחורי לציר המנוע גדל - והשרשרת נמתחת. בשביל המתיחה הזאת, אתה משאיר "ספייר" של חופש.
לכן, האינדיקציה העיקרית למתיחת השרשרת היא כזאת: בקש מחבר לשבת על האופנוע ולהעמיס את הבולם האחורי כמה שאפשר. תבדוק חופש בשרשרת. אם יש לך עד כסנטימטר של חופש מעלה-מטה (בלי הפעלת כוח משמעותי על השרשרת) - כנראה שאתה באיזור הנכון. אם יש לך משמעותית יותר מזה - כנראה שצריך למתוח, אם אין חופש כלל - צריך לשחרר.
גם במוסך, כשבודקים מתיחת שרשרת - אף אחד לא מתחיל למדוד עם קאליבר. מכוונים לפי העין ו/או בשיטה שתיארתי לעיל, כך שלפעמים ימתחו לך טיפה יותר ולפעמים טיפה פחות.
אורך חיי השרשרת תלוי מאוד בשני גורמים: תחזוקה וצורת רכיבה. שרשרת שמשומנת על בסיס קבוע ומתוחה כראוי - תחזיק יותר. רוכב רגוע, שנמנע מהאצות חריפות ומרבה לשייט בגז קבוע - ישיג אורך חיי שרשרת גבוה פי כמה מרוכב אגרסיבי.
ככל שהשרשרת בלויה יותר, כך תעלה התדירות שבה היא יוצאת מכיוון. כשתראה שהשרשרת נהיית שוב רפויה 1000 ק"מ אחרי מתיחה, תדע שהסט בסוף חייו.
אני לא יודע מה סגנון הרכיבה שלך, אבל הייתי אומר שמתיחה ראשונה לשרשרת אחרי 7000 ק"מ - זה לא משהו חריג. אצלי, לרוב המתיחה הראשונה נדרשת אחרי 12-15 אלף ק"מ, אבל אני רוכב מאוד רגוע ומשמן בתדירות גבוהה.

Dresdner
23-11-2021, 20:02
אורך חיי השרשרת תלוי בעוד משתנה שהוא המנוע, חד צילנדים גדולים למשל יגמרו שרשרת מהר יותר מ4 בשורה עם אותו סמ״ק, זה לא חוק ברזל אבל בהחלט רואים את זה.

Pentos
23-11-2021, 21:29
תודה חבר'ה, לירושלמים - אני מנס ציונה, אז אני מקווה שזה לא קריטי לנסוע עוד קצת ככה עד שיגיעו החלקים...

קטקוב, קראתי פעם, לא זוכר איפה, שהעומס על הבולם לא משפיע על המתיחות של השרשרת כי הציר האחורי והזרוע עושים תנועה סיבובית סביב הציר של הגלגל"ש הקדמי ולכן המרחק בין הצירים לא משתנה. מכיר תאוריה כזו?

Dresdner
23-11-2021, 22:19
תודה חבר'ה, לירושלמים - אני מנס ציונה, אז אני מקווה שזה לא קריטי לנסוע עוד קצת ככה עד שיגיעו החלקים...

קטקוב, קראתי פעם, לא זוכר איפה, שהעומס על הבולם לא משפיע על המתיחות של השרשרת כי הציר האחורי והזרוע עושים תנועה סיבובית סביב הציר של הגלגל"ש הקדמי ולכן המרחק בין הצירים לא משתנה. מכיר תאוריה כזו?

זאת תאוריה נכונה אם ציר גלגל השיניים הוא גם ציר הזרוע האחורית אבל הוא לא, ציר הזרוע האחורית נמצא אחרי ציר גלגל השינייםhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20211123/756f491031c70412e75de53c410d02a6.jpg

ayalzo
23-11-2021, 23:54
מתיחת שרשרת זה לא מדע מדוייק. המספרים על הזרוע/בספר הרכב נותנים רק אינדיקציה, ונכונים בעיקר לאופנוע חדש עם בולם אחורי חדש ומתלים שמכוונים למצב הסטנדרטי.
מטרתו של החופש בשרשרת - זה למנוע מצב של עומסי קריעה על השרשרת ובלוק המנוע באיזור ציר היציאה של הגיר (היכן שהגלגל"ש הקדמי יושב). כשהבולם האחורי מתכווץ, המרחק בין הגלגל האחורי לציר המנוע גדל - והשרשרת נמתחת. בשביל המתיחה הזאת, אתה משאיר "ספייר" של חופש.
לכן, האינדיקציה העיקרית למתיחת השרשרת היא כזאת: בקש מחבר לשבת על האופנוע ולהעמיס את הבולם האחורי כמה שאפשר. תבדוק חופש בשרשרת. אם יש לך עד כסנטימטר של חופש מעלה-מטה (בלי הפעלת כוח משמעותי על השרשרת) - כנראה שאתה באיזור הנכון. אם יש לך משמעותית יותר מזה - כנראה שצריך למתוח, אם אין חופש כלל - צריך לשחרר.
גם במוסך, כשבודקים מתיחת שרשרת - אף אחד לא מתחיל למדוד עם קאליבר. מכוונים לפי העין ו/או בשיטה שתיארתי לעיל, כך שלפעמים ימתחו לך טיפה יותר ולפעמים טיפה פחות.
אורך חיי השרשרת תלוי מאוד בשני גורמים: תחזוקה וצורת רכיבה. שרשרת שמשומנת על בסיס קבוע ומתוחה כראוי - תחזיק יותר. רוכב רגוע, שנמנע מהאצות חריפות ומרבה לשייט בגז קבוע - ישיג אורך חיי שרשרת גבוה פי כמה מרוכב אגרסיבי.
ככל שהשרשרת בלויה יותר, כך תעלה התדירות שבה היא יוצאת מכיוון. כשתראה שהשרשרת נהיית שוב רפויה 1000 ק"מ אחרי מתיחה, תדע שהסט בסוף חייו.
אני לא יודע מה סגנון הרכיבה שלך, אבל הייתי אומר שמתיחה ראשונה לשרשרת אחרי 7000 ק"מ - זה לא משהו חריג. אצלי, לרוב המתיחה הראשונה נדרשת אחרי 12-15 אלף ק"מ, אבל אני רוכב מאוד רגוע ומשמן בתדירות גבוהה.

חולק עליך בחלק מהנקודות.
א. מכונאי טוב עובד עם קליבר (שלי).
ב. לכל אופנוע גיאומטריה משלו, ותיאורטית ניתן לחבר את הזרוע בדיוק על אותו ציר של הגלגלש כך שגם לא יהיה שינוי במתיחה עם כיווץ המתלה (בזכרון המעומעם שלי, אפילו עשו זאת באחד מדגמי השטח, אך אינני יכול לחתום על כך). לכן נצמדים להוראות היצרן. בשביל זה הן שם. בחלק מהמקרים הבדיקה היא כשמשקל האופנוע על הגלגלים, ובחלק, כשהוא על רגלית צד. כל יצרן והוראותיו.
ג. גם כששרשרת חדשה לגמרי, יש לה מתיחה ראשונית שדורשת כיוון אחרי לא הרבה מדי קילומטרים.

Dresdner
24-11-2021, 00:32
אם אני לא טועה לבימוטה היה אופנוע שהציר של גלגל השיניים והזרוע הוא אותו ציר ואני בטוח שיש עוד אבל זה נדיר וזה מוסיף למורכבות (מחזירי שמן ועוד) הרוב לא עושים את זה כי זה פיתרון לבעיה שאפשר לפתור עם חופש בשרשרת

השושנים
24-11-2021, 21:08
https://www.facebook.com/606442579/posts/10162180884927580/

KKatkov
25-11-2021, 10:19
חולק עליך בחלק מהנקודות.
א. מכונאי טוב עובד עם קליבר (שלי).
ב. לכל אופנוע גיאומטריה משלו, ותיאורטית ניתן לחבר את הזרוע בדיוק על אותו ציר של הגלגלש כך שגם לא יהיה שינוי במתיחה עם כיווץ המתלה (בזכרון המעומעם שלי, אפילו עשו זאת באחד מדגמי השטח, אך אינני יכול לחתום על כך). לכן נצמדים להוראות היצרן. בשביל זה הן שם. בחלק מהמקרים הבדיקה היא כשמשקל האופנוע על הגלגלים, ובחלק, כשהוא על רגלית צד. כל יצרן והוראותיו.
ג. גם כששרשרת חדשה לגמרי, יש לה מתיחה ראשונית שדורשת כיוון אחרי לא הרבה מדי קילומטרים.

א. אם בא לך להשתמש בקליבר כדי להגיע מהר יותר למתיחה הנכונה - תשתמש. ברוב האופנוע זה מיותר (מצחיק, אבל דווקא הדוקאטי שלי יוצא דופן בהקשר הזה - די קשה להעריך שם את המתיחה "לפי תחושה" עקב מבנה הזרוע). זה לא נדרש, ולא מעיד על טיב עבודת המתיחה.
ב. לכל אופנוע הגיאומטריה שלו, אבל אני לא מאמין שציר הזרוע וציר הגלגל"ש יכולים להיות אותו ציר. הם אולי יכולים להיות באותו מישור, וגם זה נדיר מאוד. בכל מקרה אחר, המתיחה של השרשרת תושפע מעבודת המתלה עקב השינוי במרחק בין הגלגל"ש הקדמי לאחורי.
ג. מנסיוני, די זניח בשרשראות מודרניות איכותיות. אבל אני כבר לא זוכר, פעם אחרונה החלפתי שרשרת בדוקאטי הייתה לפני כ-55 אלף ק"מ.

KKatkov
25-11-2021, 10:26

ואני קראתי פעם שכדור הארץ שטוח ועומד על שלושה פילים :)

לא צריך לסבך:
תבדוק חופש בשרשרת.
שב על האופנוע.
תדבוק שוב.
קח חבר שמן, תגיד לו לשבת על מושב המורכב וללחוץ כמה שיותר את האופנוע לקרקע.
תבדוק שוב.

תחזור, ספר מה המסקנות...:)

Dresdner
25-11-2021, 10:58
א. אם בא לך להשתמש בקליבר כדי להגיע מהר יותר למתיחה הנכונה - תשתמש. ברוב האופנוע זה מיותר (מצחיק, אבל דווקא הדוקאטי שלי יוצא דופן בהקשר הזה - די קשה להעריך שם את המתיחה "לפי תחושה" עקב מבנה הזרוע). זה לא נדרש, ולא מעיד על טיב עבודת המתיחה.
ב. לכל אופנוע הגיאומטריה שלו, אבל אני לא מאמין שציר הזרוע וציר הגלגל"ש יכולים להיות אותו ציר. הם אולי יכולים להיות באותו מישור, וגם זה נדיר מאוד. בכל מקרה אחר, המתיחה של השרשרת תושפע מעבודת המתלה עקב השינוי במרחק בין הגלגל"ש הקדמי לאחורי.
ג. מנסיוני, די זניח בשרשראות מודרניות איכותיות. אבל אני כבר לא זוכר, פעם אחרונה החלפתי שרשרת בדוקאטי הייתה לפני כ-55 אלף ק"מ.

אני זוכר שגם היה אופנוע שהזרוע האחורית יושבת על המנוע כמו גל הנע של במוו אבל עם שרשרת בכל מקרה הנה זרוע מחוברת על אותו מישור של גלגל
השיניים, בימוטה sb2
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211125/96dff440e7d43169edc67a1bf4c81128.jpg

lokimonster
27-11-2021, 20:30
יוצאים למונסטרסון באשקלוו.

בארגז קסדה לקידוזו ואני מרביץ כדי להדביק את אישתי שיצאה עם הכלבים והילד.

חיש קל עקפתי אותה מסתבר שהטרייסר עובד יפה על 7000 סל"ד ומגיב יפה.

והאמת שניסיתי להמשיך בקצב של ההנהלה אבל אז מה הטעם לרכב.

המשכתי וטלפון מצלצל תחזור תביא למונסטרסון ציוד ניפגש ברחובות.

מסתובב בשואב.ה ועף חזרה לעיר הקודש.
הטרייסר משתף פעולה יפה ובמעט פיתולים שיש הטרייסר שיתף פעולה באופן מעורר חיוך כשהוא שואל "מה זהו תן לי עוד".

מחבר את ארגזי הצד ויוצא חזרה למונסטרסון.

ממולי חולפים מעודן וורסיס ומועדון טרייסר במסע פסגה משותף.

האמת שאני לא אוהב לרכב עם קבוצות גדולות ואנשים שאני פחות מכיר אז ההחמצה לא ממש גדולה מבחינתי.

אני מעדיף את הקבוצה המצומצת שלי ואם נספחים אקראיים שלפעמים מצטרפים

בקבוצת האם ישנה היכרות עם אופי הרכיבה ואני מסוגל לצפות מה עתיד לקרות.

אני מכיר את החולשות והחוזקות וכמובן ההרגלים של הנפשות הפועלות.

חיש קל הגעתי לאשקלון חילצתי את הציוד שלו ובשעה שהוא התארגן סובבתי את הטרייסר לכיוון היציאה

העולל מטפס ואני חווה את המשקל שלו תוך שאני נובח עליו שאנו נופלים.

לשמחתי עבר בשלום והמסקנה להשאיר רגלית שמאל פתוחה.

יצאנו ה80 קילו של העולל מורגשים במרחב וגם על המתלים.

האמת שלרכיבה איתו אין כמו המקסים.

המנוע אינו מתרגש וסוחב את הכבודה ללא מחאות.

הגענו לרחובות אכלנו ואת ההחזרה של הנער ביצעה כבר ההברידית מה שאיפשר לי ללכת להשתובב בפיתולים שם הטרייסר במיטבו.

כשאני לבד וללא לחץ משום כיוון מקדן ההנאה שלי ענק ואני לעצמי ועצמי לי פשוט רוכב ללא מטרה זולת החיוך שנמרח לי על הפרצוף.

בעוד שעל הכביש המהיר אין את השיוט השקט שהיה ל1400gtr ( ולפני ששונים קופץ גם הוורסיס לא משתווה לgtr בהיבט הזה) במפותל הטרייסר פשוט מעורר חיוך.

פניות הדוקות תוך שמירת קו.
שינויי כיוון נעשים באופן נמרץ ורק מצער שהדרך נגמרה מהר מדי.

הגעתי לבית אחרי אישתי שהבינה שאני ממש את אחת האהבות שלי ומשכיב מישהי אחרת אדומה משהו.

הייתה סך הכל שבת נחמדה ולמעט הווינקר הארור שצנח (הפעם הימני ו באשמתי - נגעתי בו) בשטיפה הכל אחלה.

אני מקווה שיצא משהו אפטר מרקט שישב יותר טוב ולא יצא מכל נגיעה

קידוזו
28-11-2021, 13:36
בוחן האופונעים החביב מכרתים ואישתו (ג'ורגיה, עלי).
קוקינה פגריה. ורי קומפטבול. יס. איי לייק.

https://www.youtube.com/watch?v=oRmqf_Tj9vE

lokimonster
28-11-2021, 14:20
הוא בחון את הדור הקודם
נראה לי שהייתי מסתדר יותר עם היוונית מאשר האנגלית שלו

Dresdner
28-11-2021, 16:59
הוא מעלה את אותה נקודה שאני חשבתי עליה, השילדה בסידרת הMT כמעט ולא קיימת, הוא אומר חלולה שזה לא נכון זאת שילדה שיש בה רק את החלק החיצוני ובנוסף הצד השמאלי מחובר לצד הימני עם ברגים ארוכים ובצואר ההיגוי שזה אומר שהשילדה היא שני חלקים, שזה מסביר את הזימזום בכידון, השילדה המסכנה הזאת לא מסוגלת לספוג את הויברציות וכנראה למנוע יש תפקיד חשוב בחוזק המבנה הזהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20211128/29231ed40b3df904236cdba6f2d43287.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211128/851414b3379c7359489600e94e95c625.png

lokimonster
28-11-2021, 17:02
כלומר אפשר להחליף חצי שלדה???

Dresdner
28-11-2021, 17:18
כלומר אפשר להחליף חצי שלדה???

ברמת העיקרון, חוקית לא יודע אם מאפשרים

lokimonster
04-12-2021, 22:51
בר מיצווש
מודה שאני שונא לצאת לאירועים בין עם משפחיים או של עמיתים לעבודה.
אבל לפעמים אין ברירה והפעם היעד היה נתיבות.

החזאים דיווחו שבחמישי תהיה הפוגה בגשמים ווחישוב מהיר של פקקים' בדואים והסתברות שכנעה אותי להרכיב את ארגזי הצד כאשר בימני יושבת ערכת השרדות בדמות של תולעים, בלוני הגז, דקרים והקומפרסור של שיומי.
בנוסף כמובן חליפת סערה וכפפות קיץ (שאלו בפורום על גריפים מחוממים והאמת שאני לא סגור אם זה אכן נחוץ אבל זה בהחלט עשוי לפנק).

רכיבת הבוקר למשרד בקור הירושלמי הייה מהנה ותוך שהקפדתי לחמוק משלוליות מזדמנות כי בעצלותי לא התחלפס"תי.
אני פשוט אוהב את הקרירות החורפית וכפפות הדיינז מספקות הגנה ראויה מהקור (תודה מצמץ אחלה כפפות) הכבישים הפתוחים של 5:30 פשוט מזמינים אותך לרכב והכביש הרטוב מנצנץ חזרה לאורות הטרייסר.

סביב 11:00 הנעתי שוב את הטרייסרון ויצאתי כשבצג מדיד הדלק מציג 2 ריבועים.
יש משהו שלי מציק בחלוקת השנתות של מד הדלק בטרייסר אבל לומדים לחיות עם זה ולהבדיל מאחד מחבריי אצלי בדרך כלל המיכל לא מגיע למצב ריק.

הכבישים אומנם התייבשו אבל מזג האוויר היה סגריר ואפור ובכל זאת קריר ונהדר.

קצב הרכיבה היה מהיר וזה גם בא לידי ביטוי בצריכת דלק מוגברת.

אני עדיין צריך לעבוד על הסטאפ של הבולמים ובכל זאת הטרייסר מתנהג יפה ברוב מהירות סיבובי המנוע ועד 7000 סל"ד אין כמעט נידנודים.
דבר קצת מסוכן שגיליתי זה שכאשר העקב יושב על הרגלית הרגל מתיישבת על מגן הגחון וזה מנטרל את היכולת להשתמש בבלם האחורי.

אני לרוב לא רוכב כך אבל זה בהחלט מהווה משהו צריך להיות ער אליו.

כרגיל המנוע שש אלי קרב והוא מגרגר ולגמרי נוכח.

אין פה שיוט שקט במהירות על נוסך הGTR1400 אבל מצד שני מדובר בכלי עם יחסי העברה קצרים.

כבישי הדרום מהנים והאמת שחיש קל מצאתי את עצמי באולם כאשר חבורת ילדים באים להתעניין בכלי המרשים ואף אחד זיהה את שורשיו של הטרייסר.

החזרה הייתה דרך אשקלון שם ביקרתי את מונסטרסון וחזרה הבייתה.

את הפקקים הבלתי נגמרים צלחנו בקצב מדוד והאמת שהארגזים סך הכל לא ממש מפריעים.

נחתתי בבית די רענן ועם טעם של עוד.

אז נכון לטרייסר יש לא מעט נקודות לשיפור אבל הוא כלי נכון לתקופה הזאת של הזמן.

וכמעט שכחתי וינקר שמאל

הפעם לא נשר.

צריכת דלק של 18 קילומטר לליטר

סיכום מהיר אבל נמהר.

Pentos
05-12-2021, 22:07
רוצה לשתף שהגבהתי את הרגליות (rearset) למצב הגבוה שלהם ב-MT09 ואני מעדיף בהרבה את התנוחה ככה.
זה נותן לי אחיזה הרבה יותר מלאה של הירכיים במיכל ותחושת שליטה טובה יותר על הכלי.
ממליץ לנסות.

AsafA
05-12-2021, 22:15
אצלי שלושתם במצב הגבוה. עולם אחר.

Pentos
06-12-2021, 01:23
שלושת מה?

AsafA
06-12-2021, 01:53
רגליות, מושב וקידון

lokimonster
10-12-2021, 14:33
קוויקשיפטר
לאחר תלאות הגיע יום התקנת הקוויקשיפטר לטרייסר.

בניגוד לדגם הgt שמגיע עם שלל פינוקים הדגם שלנו מגיע עירום.

קבענו א' ואני להתקנה של התוספת הנ"ל ועל הדרך תיאמנו מפתחות לארגזים כך שיהיה לי רק זוג מפתחות לאופנוע ולא ארבע.

עם התקנת הקוויקי ועדכון המערכת הופיעו על מסך לוח השעונים צמד אותיות qs וזוג חצים למעלה ולמטה.

השימוש פשוט מעל 2200 סל"ד ו23 קמ"ש ניתן להעלות הילוך ללא מצמד כאשר המצערת פתוחה לרווחה.

הורדה לשחרר גז.

לוח השעונים מסמן באמצעות צביעת החץ בירוק אם ניתן להוריד או להעלות הילוך.

אישית הייתי מעדיף נורה או משהו יותר בולט אבל זה מה יש.

אז איך זה מרגיש.

בעיר זה נחמד ובהאצה חזקה זה מטריף.
אבל זה לא משהו שהייתי משלם בעבורו כסף אז כהטבה זה נהדר ולא מעבר.

לרוכבים ספורטיביים זה בהחלט יוסיף.

אני עדיין משתעשע עם זה וזה יבחן ככל הנראה מחר בכבישים מאתגרים יותר.

To be continue
Loki

Dresdner
10-12-2021, 15:54
ככול שתתרגל לא תוכל בלעדיו.

AsafA
10-12-2021, 19:19
הקוויק תענוג. עובד חלק ומדויק.
מעניין אם שימוש בקוויק יוצר בלאי מואץ בגיר כך שבנהיגה מנהלית עדיף להשתמש בקלטש.

Dresdner
10-12-2021, 21:40
הקוויק תענוג. עובד חלק ומדויק.
מעניין אם שימוש בקוויק יוצר בלאי מואץ בגיר כך שבנהיגה מנהלית עדיף להשתמש בקלטש.
אני לא חושב שהיעוד של קוויק שיפטר זה חצי אוטומט, אני משתמש בו רק בהאצות חזקות, בבליפר שאין לי (אבל היה לי בXR) השתמשתי די הרבה בלי קשר לסוג הרכיבה.

AsafA
10-12-2021, 22:04
אני חושב שאמור להיות בליפר בדגם החדש.
מה הכוונה השתמשת - הורדת הילוכים בלי קלטש?

Dresdner
10-12-2021, 23:13
אני חושב שאמור להיות בליפר בדגם החדש.
מה הכוונה השתמשת - הורדת הילוכים בלי קלטש?
בדגם החדש יש בליפר, וכן מורידים הילוכים תוך כדי בלימה בלי קלאץ וכבונוס יש פס קול מהמוטו GP.

AsafA
11-12-2021, 09:37
אתמול בדרך הביתה יצא לי לבחון את המערכת ברכיבה נמרצת. פשוט תענוג.
מצד שני יש כאן ויתור על טכניקת רכיבה שאני אוהב (העברות חלקות והורדות עם גז ביניים, שעכשיו קורה לבד).

הנעלם מבחינתי זה נושא האמינות ומה עדיף לאופנוע. בתחושה זה לא אמור לגרום לבלאי מואץ כי הכל כל כך חלק ומדויק, מעניין מה יש לבעלי ניסיון לומר בנושא הזה

Dresdner
11-12-2021, 10:51
לפי איך שתיבת הילוכים של אופנוע בנויה זה לא אמור לגרום לשחיקה כי הגיר תמיד בתנועה בשני הצירים והקלאץ בעצם משחרר עומס ולא מפסיק את התנועה של הגיר ככה שהורדת עומס ע״י מערכת ההזרקה שוות ערך ללחיצה על הקלאץ
https://youtu.be/g8xnIFf4id4

lokimonster
11-12-2021, 18:50
בחנתי את הקוויקי על נס הרים ואישתי מאחור.

בהאצות חזקות זה בהחלט מגניב.
הורדת הילוכים קצת פחות אינטואיטיבי אצלי.

בגדול התחושה יותר חלקה בהילוכים הגבוהים בדגש בהאצה.

נמוכים יש לי תחושה שזה מעמיס על הגיר ונראה לי שעבודה עם המצמד תטיב עם העומסים שנוצרים בהחלפת ההילוכים

כאמור אני לא אטרח לרכוש קוויקי.

זה כן נחמד מדי פעם ונותן ערך מוסף של סאונד ספורטבי

נעדכן

AsafA
11-12-2021, 19:23
רכבתי היום עם רן לרמת הגולן, כ-350 ק"מ שרובם בכבישים מפותלים.

ההתרשמות שלי מקוויקשיפטר שונה בתכלית משל לוקי. לדעתי זה אביזר מדהים שכדאי מאד להזמין עם האופנוע.

הקוויקשיפטר עובד נהדר ומספק העברות חלקות ומהירות בכל מהירות (מעל 2,200 סל"ד ו-23 קמ"ש).

גם הבליפר עושה העבודה נהדרת (במהירויות מסויימות אפילו יותר טוב ממני).

בהתחשב במה שדרזנר כתב (שבהתאם לאיך שהגיר בנוי זה לא אמור לגרום לעומס) נראה לי שאני מסכים איתו שאחרי שמתרגלים אי אפשר בלי זה.

Pentos
12-12-2021, 23:56
אני מאוד נהנה מהקוויקשיפטר בשוטף ודווקא לא בהאצות חזקות. מספיק שהמצערת טיפה פתוחה וההעברה חלקה ונעימה.
לדעתי זה גם יותר בטיחותי כי האופנוע פחות מתנועעה על המתלים בזמן העברה. אף בן אנוש לא מעביר את ההילוכים חלק כמו הקוויק.

קידוזו
13-12-2021, 01:47
הקוויק שיפטר שלנו מגמגמים בין הילוך 2-3 לבין 5-6 בעליה ובהורדה בין 2 ל-1.
לקח לי חודשים להבין באיזה סל"ד (זה משתנה) ארבינקא מקבל את הפקודה ומתי הוא דוחה אותה (140 בין חמישי לשישי בפאלס ניוטרל).
הבנתי מדניאל שהמחשב ב 690 (אופנוע הדגמה) לומד את הרוכב ומתאים את המערכת להתנהגות שלו.
בהאסקי יש גם קלאץ' מחליק אז אני יותר נהנה בהורדת הילוכים בבלימות חזקות אבל בגדול ויתרתי על הקלאץ' בכביש.
העסק עבד כמו שעון ב- GS 750 בטיול, בלי פספוס אחד בגלל סל"ד ושאר ירקות. מואי פאן.

Dresdner
13-12-2021, 21:57
הקוויק שיפטר שלנו מגמגמים בין הילוך 2-3 לבין 5-6 בעליה ובהורדה בין 2 ל-1.
לקח לי חודשים להבין באיזה סל"ד (זה משתנה) ארבינקא מקבל את הפקודה ומתי הוא דוחה אותה (140 בין חמישי לשישי בפאלס ניוטרל).
הבנתי מדניאל שהמחשב ב 690 (אופנוע הדגמה) לומד את הרוכב ומתאים את המערכת להתנהגות שלו.
בהאסקי יש גם קלאץ' מחליק אז אני יותר נהנה בהורדת הילוכים בבלימות חזקות אבל בגדול ויתרתי על הקלאץ' בכביש.
העסק עבד כמו שעון ב- GS 750 בטיול, בלי פספוס אחד בגלל סל"ד ושאר ירקות. מואי פאן.

כמה שמעתי את ה״לומד״ הזה, שטויות אין לזה זכר במפות של הECU.
אין קוויק שיפטר מושלם כלומר חלק כי זה תלוי בהרבה משתנים, בימאהה הגיר שלהם מאז ומתמיד היה עושה ״קלאנק״ בהעברות הילוכים לכן אני לא צופה שיהיה להם קוויק שיפטר חלק בעתיד הקרוב.

לגבי קלאץ מחליק הוא חובה בכל אופנוע עם בליפר, לפי מה שאני יודע לא תמצא אופנוע עם בליפר בלי קלאץ מחליק

קידוזו
14-12-2021, 01:11
כמה שמעתי את ה״לומד״ הזה, שטויות אין לזה זכר במפות של הECU.
אין קוויק שיפטר מושלם כלומר חלק כי זה תלוי בהרבה משתנים, בימאהה הגיר שלהם מאז ומתמיד היה עושה ״קלאנק״ בהעברות הילוכים לכן אני לא צופה שיהיה להם קוויק שיפטר חלק בעתיד הקרוב.

לגבי קלאץ מחליק הוא חובה בכל אופנוע עם בליפר, לפי מה שאני יודע לא תמצא אופנוע עם בליפר בלי קלאץ מחליק
ב- GS 750 זה עבד מעולה. חלק, נכנס להילוך המבוקש בכל סל"ד ולא רכבתי עדין. ההאסקי מלא "אופי" הרוכב או המחשב צריכים להכיר את הסל"ד הנכון לכל הילוך. למידה בכל מקרה יש כאן :)

Dresdner
14-12-2021, 01:31
ב- GS 750 זה עבד מעולה. חלק, נכנס להילוך המבוקש בכל סל"ד ולא רכבתי עדין. ההאסקי מלא "אופי" הרוכב או המחשב צריכים להכיר את הסל"ד הנכון לכל הילוך. למידה בכל מקרה יש כאן :)

אין שום למידה ברגע שהאופנוע יצא מהמפעל.
רכבתי על הבמוו 750 ועל הXR900 זה עובד חלק רק שהרוכב לומד איך לתזמן העברת הילוך, הגיר של ימאהה גם בלי קוויק שיפטר לא עובר חלק ככה שאין מה לצפות אחרת מקוויק שיפטר שיותקן אליו בכל מקרה חלק או לא זה עובד

AsafA
17-12-2021, 09:16
11,500 ק"מ. הגיע הזמן להחליף צמיגים - הקדמי היה שחוק בצדדים והאחורי הגיע לפרקו.

חשבתי להתקין סט נוסף של הבריגסטון T32 שהגיעו במקור והיו נהדרים (באופן מתפיע). אין אותם בארץ אז הזמנתי סט שתכננתי להביא איתי במזוודה, בסופו של יום ההזמנה בוטלה מצד הספק ולא הספקתי להזמין אחרים. אגב המחיר בארה"ב כ-900 ומשהו ש"ח כולל משלוח (לא כולל התקנה).

השבוע קניתי בארץ סט אנג'ל GT2, אני מכיר את הדגם מהזד ושם הם היו נהדרים. בכל זאת ה-T32 עם פרופיל עגול יותר (במיוחד באחורי) אז חששתי מפגיעה בהתנהגות.

כבר בדרך הביתה הרגשתי נהדר עם הצמיגים החדשים, האחיזה נהדרת אבל משהו באופי שונה - האחורי שטוח והקדמי עגול אז זה יוצר תחושה של דריפט (לא באמת) משהו כמו שהקדמי והאחורי לא נעים על אותו ציר, כאילו שהאחורי הוא עוגן והקדמי נופל לפניה. לא הייתי משוכנע אם אני אוהב את זה או לא.

ביומיים הראשונים המהירות בסיבובים המוכרים היתה כתמול שלשלום, בבוקר היום השלישי הופתעתי לטובה - האופנוע סיפק כל כך הרבה בטחון בתוך הפניה, עד כדי כך שהמהירות בסיבובים המוכרים היתה משמעותית יותר גבוהה. כביש מוכר, סיבובים מוכרים שבכל אחד מהם אני יודע בדיוק על כמה אני בנקודה מסוימת בתוך הסיבוב.

כל עכבה לטובה, אני מרוצה מהמעבר לאנג'ל.

pedelt
17-12-2021, 18:41
היום גם אני הצטרפתי לחגיגה :dance:

תודה לAsafA lokimonster Dresdner שהעדכונים שלהם עזרו לי לקבל את ההחלטה

9475

AsafA
17-12-2021, 19:17
מברוק. תתחדש!

lokimonster
17-12-2021, 20:41
תתחדש
כלי מהנה.

השושנים
17-12-2021, 22:12
היום גם אני הצטרפתי לחגיגה :dance:

תודה לAsafA lokimonster Dresdner שהעדכונים שלהם עזרו לי לקבל את ההחלטה

9475

נהדר עכשיו אם תחברו את כל הצילינדרים של ארבעתכם תוכלו לקבל שלושה אופנועים נהדרים!

AsafA
17-12-2021, 22:35
נהדר עכשיו אם תחברו את כל הצילינדרים של ארבעתכם תוכלו לקבל שלושה אופנועים נהדרים!
שושני אתה חי על הקצה. תכף תעבור לשני צלינדרים (שוכבים כמו פנסיונרים בשעה שתיים) וכמות הבדיחות שתרוץ כאן...

השושנים
18-12-2021, 08:04
העולם נבנה בזוגות עגול נקי, נוח העלה לתיבה זוגות זוגות.
כנגד ארבה בנים דיברה התורה.
ארבעת האימהות.
ארבע קרנות למזבח.
ארבע קצוות תבל.
ארבע רוחות השמיים.
לשולחן ארבע רגליים.

והעולם עומד על שלושה דברים ותראה איך הוא היום...

lokimonster
25-12-2021, 22:55
טרייסרים לחרמון

סופ"ש התקרב ואיתו הדילמה לאן?
אופציה אחת אילת.
למה אילת התירוץ היה סללוארי חדש
האופצעה השנייה הקצה השני של הארץ דהיינו חרמון.

אחרי משא ומתן קטן השותף שלי לששת הצילינדרים התחלבט בין סיבוב מקומי ולבסוף הוחלט לקחת את העוללים שלנו לחרמון.

הקשיש עם הוורסיס העדיף דאצ'יה וכל מני תרוצים של למה לא לרכב וכנראה שכדי שהוא שוב יתרגש צריך להחליף לא אופנוע שיהיה לו שוב ריגוש ויכולת להכתיר את המלך הבא שלו.

זיוודתי מבעוד מועד את הטרייסר בזוג ארגזים נוסף בהם מים, ערכת קפה, ערכת תיקון פנצ'רים קומפרסור, מסכות, עוגיות, פירות בתוך ציידנית וקרחוניות של שוק העיר חלב, מוקה ואולי עוד רמה דברים שהצלחתי לדחוס (חסר לי התא הקדמי של ננסי).

נפגשנו באיחור אופנתי של הנער בצומת הגבעה הצרפתית ועדכנו את וויז מעלה גלבוע ולאחריו חרמון.
כמובן שהנער התפלפל משפטית בהגדרות האיחור ומאחר והוא החכם שבחבורה אז לא התווכחתי יותר מדי

יצאנו לעבר מעלה גלבוע בקצב זריז כאשר בדרך החלו קיטורים מהשותף שלי על כאב ראש והדבר הראשון שחלף לי במח הקודח זה קורונה.

שלפנו ערכת קפה והכנו תה קפה והרבצנט שלל מתוקים.

הצצה מהירה על הקסדה של הזאטוט וראיתי שפתחי האיוורור פתוחים ולדעתי זו יכולה להיות סיבה לכאב הראש ( אולי גם לחץ של הקסדה).
וינקר ימין החליט לנשור בדרך וחובר חזרה למקומו.
עסק מאפן לגמרי הוינקרים האלו!!

סגרנו התלבשנו ויצאנו לעבר תחנת הדלק הקרובה.

זו הפעם הראשונה מזה שנים שנורית הדלק נדלקת ומספרי המוות מתחיל לתקתק עד שהמנוע נכבה.

חיש קל תדלקנו והמשכנו לחנייה הבאה במעלה גלבוע.

הנופים והכבישים שם בהחלט מעוררים חיוך.

משם לעבר החרמון.

הקצב מהיר והטרייסר על תוספת המשקל מתנהג למופת.

הטיפוס לעבר החרמון קליל אבל הקור בהחלט מזכיר לך שגריפים מחוממים היו יכולים לתת פינוק נוסף.

מאחור העולל החל שוב לקטר והתאוריה שההר אדם שמרכיב אותו סופג את הקור ככל הנראה לא עמדה במבחן המציאות.

עוצרים במג'דל שאמס ורוכשים דובונית לילדים גרביים טרמיות וגופיה לילדים ולנער הפלא

ובכן אלמנט הקור עבר אצלם בעוד לוקי הקמצן העדיף לסבול.

האמת לא נורא אני חי טוב עם קור לפחות נכון לאותה שעה

את הפקקים לחרמון עקפנו בזריזות אופנועית וחיש קל הילדים הלכו להשתובב בשלג

הרעב עצר את הבילוי ויצאנו חזרה לא לפני 'נכין כוס תה לילד קפה לנער.
בזמן השתייה הנעתי את המנוע ודחפתי שם את הכפפות מה שנתן לי כפפות נעימות וחמימות.

יצאנו והילדון עייף והסיבוב לחורפיש ידחה והחלטנו לעצור במקום הראשון שגילינו העונה לשם ואסט בורגר שנמצא בין כלום לשומקום

כנראה שהדברים שם עובדים בקצב שלהם ואני בספק אם במרכז הם היו שורדים.
שירות איטי ולטעמי קבאב לא מוצלח מתובל בקמון (לפחות נראה לי) 'שהוא תבלין דומיננטי ומיותר בקבאב.

הבנתי שהחזרה תהיה אתגר לדובב את הילדון ולהשאר איתו בתקשורת שלא ירדם

הקור כבר החל להציק לי ואני חייב להודות שהייתי צריך לא לקמץ ולרכוש לי עוד שכבה או טרייסר gt.

העצירה הבאה צומת צמח שם תדלקתי את העולל ברדבול כן ברור לי שזה לא בריא אבל השיג את המטרה זלשמו הוא נרכש והעולל נכון לשעה זאת עירני ושמח.

הקטע שבין צמח לג'יפתליק היה לי קשה.
חושך תנועה נגדית וכביש לא ידידותי בשילוב שימת לב יתרה לילדון מאחור היו אתגר לא קטן .

אז שרנו וצהלנו כדי לחבר בין הדיבוריות ( לא ברור לי ןמה השליטה בדיבורית אצלו ולא אצלי )והאמת זסך הכל היה נחמד.

בג'יפתליק שתינו תה וקצת נישנושים ומשם כבר הכל נהיה קל יותר.

הטרייסר הצטיין והקצב ברובו היה זריז.
כביש אחד כבר כולנו הרגשנו בבית והטרייסר שעט קדימה תוך שהוא מאפשר עקיפות זריזות והכל צפוי ומהנה.

בסך הכל הטרייסר מתגלה ככלי רב גוני שגם מאפשר רכיבה בזוג ( טוב הילדון קל משקל וממדים) לאורך יום שלם תוך נשיאת ציוד.

הוא מתמודד עם הכל יפה תוך שהוא מעלה חיוך

המנוע חזק ותאב סל"ד.
הנוחות מעולה וההתנהגות גם
העסק עובד יםה גם בכביש רטוב ומפותל וגם ביבש.

התאורה חזקה וטובה ובגדול מדובר בכלי שכפי שציינתי קודם מבצע מצויין מהנה ורב שימושי.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211225/42c8a01cb755ac6762cf4cac5d3321fc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20211225/a75d4d87dc8fd7e5c4e3fd8a9b0bc3b4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20211225/f0f2082b3f52c74e8478ca5c42d3e4cf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20211225/4d9d371924844ed9ecb36ee3ef89028e.jpg

קידוזו
27-12-2021, 16:51
הילולת הארגזים. נתת יפה בעצירות.
הכל מתחיל להוריק וזה הזמן.

lokimonster
27-12-2021, 18:48
הילולת הארגזים. נתת יפה בעצירות.
הכל מתחיל להוריק וזה הזמן.חסר עוד ארגז אחד ואז יש לי ננסי עם בייצים.

lokimonster
06-01-2022, 11:27
חמישי
סביב 05:00 בבוקר

אני יוצא להוריד את הכיסויים מהטרייסר.

אד קליל יוצא מהפה והאוויר הקריר של ירושלים מבשר שאנו בדצמבר.

הסטרטר מבהיר לי שטוב שרכשתי מטען מצברים ( למעשה יש לי שתיים)
.
הכלי אחרי כמה ימים של מנוחה מתקשה להניע וככל הנראה בגלל המצלמות והאיתורן (הניע במכה ראשונה אבל מורגשת עיפות).

נותן לו קצת להתחמם בזמן שאני לובש את הכפפות חובש קסדה וכו'.

המנוע מגרגר לו בצליל מגניב ושילוב לראשון מבשר שהכיף מתחיל.

אני בוחר בדרך הארוכה לעבודה דרך מבשרת צובה ועולה חזרה מעמק האלה.

הכלי משתף פעולה פרפקט הטיות מהנות וקצב זריז כאשר הראש נקי ממחשבות ואני מרוכז בדבר אחד וזה הרכיבה.

רכיבת הסולו שמזמן לא עשיתי בשילוב אוויר קר ואופנוע מזמין מעלים חיוך.

הקוויקשיפטר דוחף אותך להאיץ חזק והכל פשוט מכוון לכיף אמיתי.

למרות שאמרתי שאצא לסיבוב מנהלתי בקצב רגוע מצאתי את עצמי מתגרזן בדמיון בין הסיבובים בקצב חביב לגמרי.
שלפתי את ערכת הקפה באזור זנוח והיבטתי בהנאה על הטרייסר תוך שהמחשבות רצות להן.

המסקנות שזה הכלי הנכון למרות הווינקרים שנושרים להם.

יש לו מקדם הנאה עצום שמשלב איתו פרקטיות נהדרת ונוחות טובה וכשחושבים על כלי שהוא רב משימתי זה הכלי הזה.

רשם דרזנר שהוא מזכיר את הבאנדיט ואני מבין את מה שהוא רשם.

למעשה הוא עולה על הבאנדיט בתחום הספורטיבי - הכלי מרגיש הרבה יותר קליל אולי בזכות מבנה האדוונצ'ר או הגיל או המתלים.

אספתי את הציוד חזרה לארגז והנעתי - הסטרטר חזק והמצבר נטען.

בדיקה קלה לווינקרים שרודפים אותי והם בחרו להישאר במקום.

צאתי לכיוון עמק האלה.

הכביש ריק וניתן לרכב בהנאה וחיש קל מצאתי את עצמי מתעורר במשרד מחלום רטוב.

שעתיים אחרי שואלת אותי אלמונית שרק א' יודע את שמה אם קיבלתי אתמול בערב ( טוב לא במילים האלו) כי אני נראה מרוצה וזורח.

עניתי שאכן על הבוקר השכבתי ואין כמו להתחיל את היום על הצד בנתיב המהיר.

שיהיה חמישי שמח לכולנו
LOKI

ayalzo
06-01-2022, 13:10
אני באמת לא מבין למה אתה מתעקש לא לשים איזה שתי נקודות קטנות של סופר7 במיקום פנימי שלא יראו, ולסגור עניין עם הוינקרים. תעשה אותן מספיק קטנות כדי שכשתרצה לפרק תוכל לתלוש אותן.
אם אתה חושש מסופר7, אתה יכול לעשות נסיון ראשוני עם דבק חם. שם אני פחות יכול להמליץ כי יש הרבה סוגים, חלקם מדביקים יותר וחלקם בכלל לא.

lokimonster
06-01-2022, 13:59
תודה

אם הפתרון לא יבוא ממטרו אנסה את זה.

לבנתיים מקפיד לבדוק ביציאה ובחזרה מנסיעה שהעסק במקום.

ayalzo
06-01-2022, 15:26
אם הפתרון לא יבוא ממטרו אנסה את זה.

.

א. אולי כדאי שתעיין בחתימות קודמות שלך,כדי להיזכר על מי אתה מדבר.
ב. בנתיים זה יושב ומציק בתת מודע, ומבאס.אני יודע, כי אתה כל הזמן מזכיר את זה. מה שאני מציע היא לא דרך חד כיוונית. שים שתי נקודות בגודל של ראש מסמר כפתרון לא מחייב, עד שמטרו יביאו לך את הפתרון.

lokimonster
06-01-2022, 15:36
בגדול הפחד שלי מהדבק שאם בכל זאת הוינקר יצא כתוצאה מלחיצה עליו ( יכנס פנימה) הדבק ימנע את החזרת הגומי למקום.

אני אקח את זה כפתרון הסופי.

חד-אופן
06-01-2022, 15:53
אני אקח את זה כפתרון הסופי.

אחי, כולה וינקר. הלכת רחוק עם זה :smoke:

ayalzo
06-01-2022, 16:17
בכל זאת, שרשור די ארוך. גודווין היה חייב להגיע.

lokimonster
17-01-2022, 08:00
איך יודעים שאתה מתקרב לגיל הקפטן המהולל המוכתר של הכפר.
מנהל אגף מקרמה סריגה וצילום.

התשובה כשאתה יוצא ב05:40 להוריד את הכיסוי של האופנוע לנתק את המטען ושנייה לפני ה500 הסקסית קורצת לך בפנסיה החמודים ולוחשת על האוזן אני חמה ורטובה

חצי מבט על הג'אנט שלהטרייסר המנומנם מזכיר לך שיש כ0 מעלות בחוץ מספיק כדי לכווץ את הבובו של יונתן בוביט ולרסק את הוובוס של גדול הפילים באפריקה.

הטרייסר נשאר מחובר למטען כדי למנוע את התרוקנות המצבר.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220117/8cb47b55e791603f27af1b445d5b637b.jpg

Eran_k
17-01-2022, 09:05
אני רק שאלה, חושב על הטרייסר 9 GT, יש סיבה (חוץ מכסף) שבחרת בדגם "הפשוט" ולא ב GT?

השושנים
17-01-2022, 09:20
0554 הילד שולח תמונה של ספידומטר לרגע אני לא מבין איך לנכה נוספו 132 אלף ק"מ ואז זה מכה בי פיפי...

לא הזרם, השם שניתן לפיאט ... לא מצליח להבין איך אופנוען שממתין לתעודה, מעדיף ביום כזה לעמוד בפקק לחפש חנייה
ולא לרכוב... סבבה אז האופנוע לא עובד עגול, מתאמץ להוכיח, נראה טוב כמו דוגמנית במיני ביום קר...
שויין יחזור לדרגת מועמד.

עולה על ציוד החורף ויוצא לסיבוב.

lokimonster
17-01-2022, 12:36
אני רק שאלה, חושב על הטרייסר 9 GT, יש סיבה (חוץ מכסף) שבחרת בדגם "הפשוט" ולא ב GT?

מבחינת תקציב הGT עסקה לא רעה.

אתה מקבל מתלים סמי אקטיביים מה שפותר אותך מהתעסקות קוויק שיפטר שזה אביזר ( לדעתי מיותר - אצלי ואצל א' הוא מותקן) סך הכל מגניב חימום מאחזים ( גריפ) וזוג מנעולים לארגזי צד שבאים עם הכלי.

אני כן כמעט החלפתי את ההזמנה לGT אבל הפתעה שעשו לי מטרו וא' חתמה את העסקה והמשכתי עם הדגם הרגיל.

בגדול אני מרוצה מהחבילה הקיימת וחי איתה טוב.

אני מניח שהאופנוע הבא יהיה גם עם גריפים מחוממים.

lokimonster
17-01-2022, 12:43
[QUOTE=השושנים;187897]0554 הילד שולח תמונה של ספידומטר לרגע אני לא מבין איך לנכה נוספו 132 אלף ק"מ ואז זה מכה בי פיפי...

לא הזרם, השם שניתן לפיאט ... לא מצליח להבין איך אופנוען שממתין לתעודה, מעדיף ביום כזה לעמוד בפקק לחפש חנייה
ולא לרכוב... סבבה אז האופנוע לא עובד עגול, מתאמץ להוכיח, נראה טוב כמו דוגמנית במיני ביום קר...
שויין יחזור לדרגת מועמד.

עולה על ציוד החורף ויוצא לסיבוב -- זוג פנטופלעך מכנסים משובצות ועגלת קניות.
מכניס את המפתח לחריץ של הקלנועית ויוצא בזמזום חרישי על עבר הלא נודע במרכול השכונתי שם תרכוש געפילטע פיש לחלק לאשכנזיות במועדונית של רוכבים רועדים.
היום כשהויאגרה כבר לא עובדת והפרקינסון מפצה פור הר פלז'ר חוץ מכמה רקיקים ותה לא צריך הרבה.

:-) יאללה תחזור לרכוב איתנו א' מקטר על הקצב שלי

ב06:00 אין פקקים יש קרה
ומאידך יש חתונה של איזה רבי מגור אז אכן אני תוהה מה יהיה כשאחזור.

Eran_k
17-01-2022, 12:43
מה שמרגיז זה שבכל מקום אחר בעולם ה GT מגיע עם הארגזים כסטנדרט, ובארץ לא

Dresdner
17-01-2022, 13:42
מבחינת תקציב הGT עסקה לא רעה.

אתה מקבל מתלים סמי אקטיביים מה שפותר אותך מהתעסקות קוויק שיפטר שזה אביזר ( לדעתי מיותר - אצלי ואצל א' הוא מותקן) סך הכל מגניב חימום מאחזים ( גריפ) וזוג מנעולים לארגזי צד שבאים עם הכלי.

אני כן כמעט החלפתי את ההזמנה לGT אבל הפתעה שעשו לי מטרו וא' חתמה את העסקה והמשכתי עם הדגם הרגיל.

בגדול אני מרוצה מהחבילה הקיימת וחי איתה טוב.

אני מניח שהאופנוע הבא יהיה גם עם גריפים מחוממים.

אתה יכול להתקין את הגריפים המחוממים של הGT על שלך, אין צורך לחכות לאופנוע הבא

Dresdner
17-01-2022, 13:45
מה שמרגיז זה שבכל מקום אחר בעולם ה GT מגיע עם הארגזים כסטנדרט, ובארץ לא

מעצבן אבל לפחות בדגם היוצא הארגזי צד כבדים מאד עם יכולת נשיאה מוגבלת, אפילו הלפטופ שלי לא נכנס שם.
משתמש בהם פעם בשנה שאני יוצא לאלפים וביחד עם ארגז עליון

lokimonster
22-01-2022, 22:55
טיול שבת ללא מבוגר אחראי.

החבר שלנו פרש לגימלאות.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220122/570964c2df45e28de55ea9ca6f6f7792.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220122/aaa39972c534c9e711c17c45e80be236.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220122/50cb3bbf21e2c5ebee31ee17fc668c6f.jpg

lokimonster
02-02-2022, 11:59
05:50
אד יוצא מהפה שלי.

אני מוריד את הבלטה מהמושב האחורי ואחת נוספת מהקדמי.
פותח את הקשירה של הכיסוי בגלגל הקדמי והאחורי.
מוריד את הכיסוי הראשון ואז את השני ( כן הישן מגן על החדש שריטה של מנוסטרים ) מכסה את הפיאג'יו סי עם הישן ומקפל את החדש לתוך השקית שלו.
מנתק את המטען וסוגר הכל בארון.

FUCK

משהו מתנדנד לו על הפלסטיקה
שוב הוינקר הארור שהחליט לצאת לו ממקומו

כעת בטמפרטורה של 6 מעלות ואצבעות נקיות לך תריב עם הגומי להתיישב במקומו ( לא רוצה פתרון של דבק כי אם שוב מכל סיבה שהיא הוינקר יצא הדבק יפריע להחזיר את העסק למקום)

ובכן חצי שעה שאני מתווכח עם הגומי הפנימי שמפאת הקור גם מרגיש קשה ולבסוף הוא ניאות הגומי החיצוני להכנס ואז וויכוחים עם הפלסטיק שמקבע את הגומי החיצוני והמניאק שוב יוצא.

בראש עובר לי פיזדטס כמה סאקי שתה המנהדס של ימאהה שיצא לו וינקר קקי.
בין קללה לברכה אני הבנתי שהמדד לרכישת האופנוע הבא יהיה גם הוינקר ומאחר וגם ב7 החדש יש את הסוג ההזה של הוינקרים אז כבר עדיף וורסיס ( שושנה אל תדאג נבדוק מה אומר הטייגר 1200 לפני הוורסיס הכי טוב 3 צילינדרים).

הורכב המאותת הסורר.

נכנס הבייתה להזיז את הפיאט מתלבש מניעה את הטרייסר.

פעם בחורף היו יוצאים אדים מהאגזוז והינו מקבלים תחושה משיחית כמו ההתגלות של יוחנן המטביל או כל מיסטיקה אחרת שמקובלת על המאמינים והיום כמעט ולא יוצאים אדים.

גירגור המנוע משכיח ממני את העצבים ואני יוצא בקצב מדוד לעבר הרמזור הקרוב.

ירוק מזנק כמו טיגריס והטרייסר שועט קדימה וכמובן שהחיוך עולה.
לא עברו 7 דקות ואני בחניון המשרד.

כנראה שטרייסר זה כמו החיים קרע בגומי יכול לשנות אותם אבל אומרים שילדים זה שמחה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220202/5762354789525dcae2548a2c35f11fd8.jpg

Pentos
02-02-2022, 20:58
אני חושב שהכיסוי שאתה שם מפעיל לחץ על הוינקר (בזמן ההלבשה או ההסרה) ולכן הוא נופל. נסה לשים לב אם זה בגלל זה ואולי תוכל למנוע את הפעם הבאה.
אני חושב שזה מה שקרה אצלי

NAOR2207
03-02-2022, 00:15
לא עקבתי אחרי השירשור
תן לי להבין - קנית אופנוע דנדש ז'ונגלר במאה אלף דקלים ציוניים עם ווינקר דרדלה ?
אני קורא נכון?

lokimonster
03-02-2022, 09:55
אני חושב שהכיסוי שאתה שם מפעיל לחץ על הוינקר (בזמן ההלבשה או ההסרה) ולכן הוא נופל. נסה לשים לב אם זה בגלל זה ואולי תוכל למנוע את הפעם הבאה.
אני חושב שזה מה שקרה אצלי

יתכן
אבל מאחר ואני בודק לפני כל רכיבה ובסיום כל רכיבה את הוינקר אני יכול להעיד ( ויעיד גם אסף) שהוינקר נושר גם תוך כדי נסיעה כך שלדעתי זה גם גומי בלוי או משהו דומה.

lokimonster
03-02-2022, 10:00
לא עקבתי אחרי השירשור
תן לי להבין - קנית אופנוע דנדש ז'ונגלר במאה אלף דקלים ציוניים עם ווינקר דרדלה ?
אני קורא נכון?

הבנת נכון רק תפחית קצת מעל 10K זוזים

אחרי 26 שנות עבודה מאומצת והכנסת עודף ממאה שקלים בסופר לתוך קופת חיסכון הגעתי למצב שיכולתי לתת הונדה להוסיף עוד כמה שקלים ולצאת עם טרייסר.
האביזרים בתשלומים.

היה יכול להיות מושלם אם הווינקרים היו נשארים במקום.

NAOR2207
03-02-2022, 10:13
קח את הווינקר ותחזיר אותו לסוכנות
אם אתה שואל אותי

lokimonster
03-02-2022, 10:22
זה מצריך להגיע לקונקטור זה אי שם בפנוכו.

יותר פשוט לחפש אופנוע עם וינקרים שוברי פלסטיק.

mudale222
03-02-2022, 20:02
בחייאת ראבראבראבראב ראבקום
שים להם כבר איזה נגיעת סילקון וסע לשלום.
לא מבין למה אתה מתעקש לסבול בכל הכח.

NAOR2207
03-02-2022, 21:11
בחייאת ראבראבראבראב ראבקום
שים להם כבר איזה נגיעת סילקון וסע לשלום.
לא מבין למה אתה מתעקש לסבול בכל הכח.

אבל סיליקון זה לא לפי הוראות היצרן

lokimonster
04-02-2022, 11:22
הבעייה בדבק שאם הוינקר בכל זאת יוצא לדעתי לא ניתן יהיה להחזיר אותו למקומו.

אני מניח שמתי שהוא יהיה איזה מוצר אפטרמרקט.

mudale222
04-02-2022, 13:34
הבעייה בדבק שאם הוינקר בכל זאת יוצא לדעתי לא ניתן יהיה להחזיר אותו למקומו.

אני מניח שמתי שהוא יהיה איזה מוצר אפטרמרקט.

אין מצב כזה. מקסימום אתה יכול לקלף אותו.

lokimonster
04-02-2022, 18:04
אין מצב כזה. מקסימום אתה יכול לקלף אותו.בכל מקרה מטרו הביאה גומי חדש.
בטיפול הקרוב יוחלף.

הטרייסר עומד כבר על 8000 קילומטר.
הקוויקשיפטר הופך את כל העסק למהיר והתחושה כאילו שיש לטרייסר sport mode.

אני חושב שצריך לתת לקווי- שיפטר איזה כיוונון קל כי אני מרגיש שיש איזה חוסר תיאום בין הרגלית לחישן שמביאה למצב שההילוך נתקע.

אני חייב לציין לטובה את מוסך מומנט שאצלם אני מטפל כשאני באמת יודע שהכלי בידיים הטובות של אבי ( יש צוות טוב אבל אבי מבחינתי זה המאסטר).

השבוע יצאתי ברמזור שפונה שמאלה מבגין לכיוון הסינמה סיטי כשהכביש עם עבר ובוץ והבקרות התערבו.

זה לא הפריע לטרייסר לקשקש קצת בזנב אבל כן הזכיר לי נשכחות מעולמו של הgtr והבאנדיט שהיו יודעים לשרוף גומי.

נו פלאי האלקטרוניקה לפחות הצמיג נשמר.

Dresdner
04-02-2022, 18:54
שההילוך "נתקע״ זה אומר שמשהוא לא במצב מתאים להעברה ללא קלאץ, לדוגמא בדגם הקודם אי אפשר להשתמש בקוויק שיפטר מתחת ל4000 סל״ד ההילוך לא יעבור אם תנסה להעביר.
למיטב ידיעתי בחדש אין את ההגבלה של ה4000 סל״ד אבל בכל מקרה לא מומלץ להשתמש בקוויק שיפטר במהיריות נמוכות זה לא מיועד לזה

lokimonster
04-02-2022, 20:21
הייתי בסל"ד מתאים.
זה קרה יותר מפעם אחת והחיישן מתחיל את הפעולה של העלאת הסל"ד במקרה של הורדת הילוך (האופנוע נזרק קדימה) ולהפך

לתחושתי זה פשוט כיוון של העסק.

Pentos
05-02-2022, 15:47
להשוואה אצלי הקוויקשיפטר (MT09 2021) שהגיע מהמפעל עובד ממש חלק בהעלאת הילוך כבר מהסל"ד המינימלי האפשרי או קצת מעליו.
לעומת זאת בהורדת הילוך זה עובד הרבה יותר חלק בסלדים גבוהים. אין טעם כל כך בלהשתמש בפליפר בסל"ד נמוך, זה אכן גורם קצת לזריקה קדימה של האופנוע.

lokimonster
06-02-2022, 10:30
להשוואה אצלי הקוויקשיפטר (MT09 2021) שהגיע מהמפעל עובד ממש חלק בהעלאת הילוך כבר מהסל"ד המינימלי האפשרי או קצת מעליו.
לעומת זאת בהורדת הילוך זה עובד הרבה יותר חלק בסלדים גבוהים. אין טעם כל כך בלהשתמש בפליפר בסל"ד נמוך, זה אכן גורם קצת לזריקה קדימה של האופנוע.

תודה

אצלי זה כאילו שההילוך נתקע אחרי שמתפספס העסק.
אצל אסף למשל העסק עובד חלק ולכן אני חושב שצריך כיוון קל.

כאמור יבדק אצל מומנט בכל מקרה הטרייסר נח לו מתחת לכיסוי עד חלוף הגשם.

lokimonster
11-02-2022, 12:11
ירושמים

אתר מזג אוויר שבדרך כלל קולע בול.

הפעם פיספס ומצאתי את עצמי חוזר בתנאי גשם מלא.

האמת שבשנים האחרונות אני נמנע מלרכב בגשם ובייחוד בתנועה צפופה.

את הניהול מנוע והבקרות לא שיניתי והם נשארו כמו שהם

האמת שלא הרגשתי בשום מצב אי נוחות והבקרות לא התערבו או לפחות לא ששמתי לב

הצמיגים אוחזים יפה גם במצב רטוב וסך הכל היה נחמד.

הדבר היחיד שהעיב זה העידר מכנס סערה ראוי וערדליים כל שפלג גוף תחתון יצא ספוג ועם בוץ מהעבודות הלא נגמרות של הדרכים בירושלים.

שבת שטיפה!!!

lokimonster
17-03-2022, 07:19
קללות בעיראקית

תחשבו על כל קללה שאתם מכירים תוסיפו גם ברומנית ורוסית
בעצם אין קללה שלא הוצאתי מהפה ואשמח לחדשות

לגלות ב 05:10 בבוקר שהווינקר שוב נשר ולריב איתו שיחזור למקום בקור של 3 מעלות כשבראש מסתובב לך 2 פוסטים שראיתה לאחרונה על תושבות וינקר של טרייסרים אחרים שנשברו ככל הנראה בנסיון של אנשים להרכיב חזרה את הוינקר והעלות של החלפה מצריכה גב קלקלי (לא טעות).

אוף

AsafA
17-03-2022, 08:18
אפרופו גומיות שנושרות - הגומי של הארגז נושר כמעט על בסיס יומי. הגאונים שתככנו את הארגז התקינו את הגומי על החלק העליון (שנפתח) כך שברגע שפותחים את הארגז הגומי נתפס בווסט שיושב בתוך הארגז והגומי נושר. בגיווי הגומי מותקן על החלק הקבוע (למטה) כך ששם אין את הבעיה הזאת.

ayalzo
17-03-2022, 09:22
גם לי בארגז גיוי הבעיה נפתרה עם כמה נקודות של דבק סיליקון (לא כל סיליקון הוא גם דבק). מוציאים את הגומי לגמרי, נותנים כמה נגיעות בתוך המסילה שלו לאורך ההיקף (למרות שבד"כ הבעיה היא רק במקום ספציפי) ומחזירים את הגומי.

lokimonster
17-03-2022, 09:46
[ (למרות שבד"כ הבעיה היא רק במקום ספציפי) ומחזירים את הגומי.[/QUOTE]

כך נולד המונסטרסון הראשון לשושלת לוקי :biggrin:

Dresdner
17-03-2022, 10:30
שנת דגם ראשונה, תסבול!
אין הרבה מה לעשות, יצרנים היום משחררים דגם חדש בצ׳יק צ׳אק והלקוחות סובלים, תתנחם בזה שזה עוד כלום לעומת מה שקורה אצל האירופים בשנת דגם ראשונה.

lokimonster
17-03-2022, 10:39
על פניו שיטת ההרכבה הזאת ממשיכה גם לR7 החדש ודגמים נוספים.

בכל מקרה למדתי לבדוק גם איך מורכב הוינקר באופנוע הבא.

AsafA
17-03-2022, 14:36
עזבו אתכם מגומי ושטויות, האופנוע קיבל עדכון תוכנה במסגרת ריקול ועכשיו הגומי בגלל האחורי עובד יותר קשה, יותר איבודי אחיזה בתאוצה ויותר מקרים של גלגל קדמי שמותח את המתלה כדי להתרומם (אבל נשאר מחובר לקרקע בזכות הבקרות). נראה שהתוכנה החדשה מוסיפה הרבה נקודות למדד הפאן...

Dresdner
17-03-2022, 20:30
עזבו אתכם מגומי ושטויות, האופנוע קיבל עדכון תוכנה במסגרת ריקול ועכשיו הגומי בגלל האחורי עובד יותר קשה, יותר איבודי אחיזה בתאוצה ויותר מקרים של גלגל קדמי שמותח את המתלה כדי להתרומם (אבל נשאר מחובר לקרקע בזכות הבקרות). נראה שהתוכנה החדשה מוסיפה הרבה נקודות למדד הפאן...

לפי מה שאני רואה בחו״ל כדי לטפל בהשתנקויות שינו את תגובת המצערת ונתנו יותר דלק באיזור הנמוך של מפת ההזרקה כדי להמנע מכיבוי, כיף לקבל ריקול כזה מהיצרן

AsafA
17-03-2022, 20:55
בהחלט כיף. זה ממחיש עד כמה המפות המקוריות ביורו 5 מסרסות את המנוע לטובת עמידה בתקני זיהום אויר.

Dresdner
17-03-2022, 22:06
בהחלט כיף. זה ממחיש עד כמה המפות המקוריות ביורו 5 מסרסות את המנוע לטובת עמידה בתקני זיהום אויר.

אחרי VW אני לא מאמין שימאהה יקחו סיכון ויעשו איזה שינוי שיפגע בעמידה בתקן יורו 5 ככה שהשינוי שנעשה עדיין בגבולות היורו 5.
הם כנראה רצו למתן קצת את המנוע כדי להפוך את הטרייסר ליותר ידידותי ולא הלך להם

lokimonster
17-03-2022, 22:42
נעדכן בקרוב איך השפיע הריקול אצלי באופנוע.

האופנוע עומד על 9100 קילומטר בערך כך שזה בערך שבוע וקצת עד הטיפול הבא.

AsafA
18-03-2022, 15:19
כשקיבלנו את האופנועים אמרתי שהמנוע עגלה ושציפיתי שההבדל בינו לבין הזד לא יהיה כזה גדול, אז מסתבר שלא טעיתי כי עד עכשיו המנוע היה מסורס. הריקול תיקן את מה שהיה צריך ועכשיו זה מרגיש כמו (כמעט) ליטר.

lokimonster
19-03-2022, 18:52
9120 ק"מ

יוצאים בשבת למרות שרטוב...א' איחר כרגיל.

האוויר הקר עושה טוב לכוח המנוע חלקלקות הכביש פחות, נשארתי בבקרות מינימליות, הצמיג האחורי קצת מרובע אבל עדיין אוחז מצוין.

כבישים נפלאים כרגיל, מעט תנועת מכוניות המון אופנים, שושנים מפנטז שהוא טייס בעננים,

אני בחרתי לצאת במוד רגוע לא סומך על הבקרות ונזהר בכביש הרטוב

כמובן שעצרנו לקפה לחימום ומסע שכנועים למה וורסיס זה טוב לעולם.

הכי אירופה שיכול להיות בארץ...היו כמה אמצים שיצאו לרכוב. כבוד!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220319/ed7a0fd16f295c8ef283d47ffae5b59a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220319/4e285183ced797531d0078b0248720c8.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220319/f0bd1a6927c5f14fd074493045848e49.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220319/aa5082814ecf11fed6b4c9e86419b128.jpg

pedelt
22-03-2022, 13:26
היום עשיתי את העדכון אצל מוטומניה
לא מרגיש שום שינוי בכח מעל 1500 סל"ד. מה שכן התגובה בסגירה/פתיחה של הגז הרבה יותר נעימה בכל סל"ד.

הבעיה העיקרית אצלי הייתה בזחילה בחצי קלאץ' בסל"ד נמוך שהאופנוע קצת גמגם לפעמים ולא הגיב יפה לנגיעות במצערת.
עוד בעיה הייתה שבהאטה מהירה, גם כשהקלאץ' לחוץ, המנוע היה יורד נמוך מדי בסל"ד לקראת העצירה ולעתים רחוקות באמת היה נכבה.
לגבי 2 אלה השיפור משמעותי מאוד והבעיה כבר לא קיימת

Pentos
27-03-2022, 09:53
כנ"ל. עשיתי את העדכון אצל מטרו בלומפילד, אותן תחושות כמו שכתבת. זה פתר את הגימגומים בסלד נמוך.

lokimonster
27-03-2022, 10:36
סיבוב סוף החורף תחילת אביבhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220327/20bdb818672c9a957bf2ba68e2063667.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220327/eebc31b6abb309da1569a309aadf354b.jpg

lokimonster
30-03-2022, 20:29
עצבים

ארגזי הצד של הטרייסר מגיעים עם מגרעת יעודית לפלטה דקורטיבית (בעיניי מכוער) וניתן לבחור את הצבע של הפלטה.

בגלל שהטרייסר שלי אדום הזמנתי את האדום שכמובן לא היה במלאי.

סאגת החלק נגררה שנה כאשר פעמיים הגעתי לאסוף את החלק ממטרו ירושלים אחרי שהוא נעלם מהם כבדרך פלא

היום הנכסף הגיע והחלק הגיע.

אספתי וחזרתי הבייתה.

למרות שביום ו' אני אמור להגיע לטיפול 10k החלטתי להרכיב לבד את החלק.

פותח את האריזה ואבויי לבושה

מטרו צבעו חלק שחור לאדום

לפחות היו טורחים להסיר את המדבקה לפני שצובעים.
מקווה שלפחות הצביעה יסודית והכינו את השטח לצביעה אחרת עניין של זמן שהצבע ינשור.

מטרו אין גבול ליצירתיות

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220330/abda513b317230a067b67f0309c7f41e.jpg

mudale222
30-03-2022, 20:36
חחחחחח
זה הגורל של מי שקונה דברים ממטרו ולא מזמין אותם לבד.

Dresdner
30-03-2022, 20:37
לא נראה שצבעו, רוב היצרנים לא טורחים לצבוע איפו שלא רואים ובדרך כלל זה מחוספס ולא צבוע לגמרי.
החלק במקור נעשה עם גרגירי פלסטיק שחורים כמו רוב חלקי הפלסטיק

lokimonster
30-03-2022, 21:47
יש מדבקה שצבעו עליה
אני בטוח ב99 אחוז שזה נצבע פה

lokimonster
31-03-2022, 11:29
תשובת מטרו
הם בדקו עם היצרן וזה כך הגיע.

קצת קשה לי להשתכנע.

בקיצור האופנוע הבא יהיה........

וואלה לא יודע

האמת שההארלי פאן אמריקה נראה משהו מעניין
סוג של מקס הזועם בדרכים.

Dresdner
31-03-2022, 12:52
תשובת מטרו
הם בדקו עם היצרן וזה כך הגיע.

קצת קשה לי להשתכנע.

בקיצור האופנוע הבא יהיה........

וואלה לא יודע

האמת שההארלי פאן אמריקה נראה משהו מעניין
סוג של מקס הזועם בדרכים.

יש לך ציפיות גבוהות ובעולם של מיקסום רווחים אתה עומד להיות מאוכזב כל הזמן.
לפחות אין לך משאבת דלק שמשפריצה דלק, גל הנע נוזל, קלאץ שמתחבר במכה אחת או בולמים נוזלים, כל אלו הם תקלות באופנועים חדשים ממיטב התוצרת האירופית אז תראה את הכל בפופורציות הנכונות.

lokimonster
31-03-2022, 13:13
אני מניח שיש הבדל בין חלק שיצא מפס יצור ונצבע לבין חלק שיצא מפס יצור נצבע ואז עבר צביעה מחדש.
אני מניח שבמסגרת מיקסום רווחים וחוסר איכפטיות אז תהליך הסרת השכבה הצבועה הכנת פרמייר וצביעה בצבע החדש לא נעשה במלואו.

כאמור נשאר עם הספק ונקווה שהצבעי באשר הוא עשה עשה עבודה טובה.

lokimonster
01-04-2022, 18:20
9636
טיפול עשר.
תיאמתי טיפול.
המוסך עבר דירה מהחור שהם היו בו למוסך גדול ומרווח וכמו השמועות מסודר ונקי.

בעל הבית הנחיל שם גם לעובדים את הפדנטיות ונהנתי לראות אותם עובדים תוך שהם משתמשים במפתח מומנט לברגים.
ניגוב של החלקים והץניקוי טרם הרכבתם וכמובן שטיפה

במוסך החליפו לי את המנורות לד שקיבלו פיצוץ בגלל משהו שככל הנראה אף מהכביש ויצר סדק עגול ומעצבן.

ניתן היה להשאר עם זה אבל מה הטעם

בנוסף הוחלף כל הוינקר השמאלי תחת האחריות בתקווה שבזה תסתים סאגת הנשירה העצמית.

בוצע הריקול ותיאום מצערות וכמובן שמן ופילטר ולבסוף מתיחת שרשרת.

אז איך זה מרגיש.

נראה לי שבסל"ד נמוך ישנו שינוי מסויים אבל אני לא סגור על זה.
ה

הטיפול לקח כ3 שעות וקצת ובסיומו הטרייסר קיבל רחצה ובישום
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220401/db4ca1157d84814f65a8d3c74f410cd2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220401/6cd014dea206ab13e93ee2a2fa7b6e52.jpg

Dresdner
01-04-2022, 18:35
מגיע עם ארגזי צד למוסך כדי להתלונן אחר כך ששרטו לך אותם [emoji3]

AsafA
01-04-2022, 18:48
לוקי לא מתלונן, הוא רק מקטר ��

lokimonster
01-04-2022, 20:40
האמת שהיום שרטתי אותם

Dresdner
01-04-2022, 21:31
האמת שהיום שרטתי אותם

זה בגלל שצבעו אותם בארץ [emoji14]

lokimonster
01-04-2022, 21:41
מטרו טוענים שלא
רציתי לבדוק

lokimonster
02-04-2022, 09:17
ניסוי כלים אחרי עדכון התוכנה.
המטרה סביח
המתכון:
לאפה דקה (פיתה דרוזית)
חציל
תפו"א
ביצה
עמבה
סלט טאבולה
215 קמ"ש מטאפוריים כמובן
לאבנה נענעה ושום
קצת פלפלים
פטרוזיליה
ועוד.

אז איך הטעם.

למי שאוהב לאפה רגועה בקצב עירוני השיהוקים שהיו בלאפה הקודמת נעלמו והעמבה יותר עגולה בסל"ד הנמוך כנראה שהיחס אוויר ביצה השתנה והלאפה עוברת בגרון באופן לינארי.

הבן שלי אוהב לאפה מהירה עם המון חריף.

משהו בחיספוס שהיה בלאפה לפני השדרוג נעלם והיא מרגישה כאמור לינארית יותר.

אני לא בטוח עם העסק עגול יותר אבל יש שינוי כל שהוא

יש לציין שהילד חיסל אותה בקצב של 215 קמ"ש תיאורטיים בעלייה של הקסטל מרוב שהיא טעימה.

ובכל זאת משהו בשינוי הפך את הלאפה לפיתה של ארבע חמוצים בשורה.

בתרגום חופשי
יתכן שהעסק קצת חזק יותר אני לא בטוח
לבטח עובד עגול יותר

לא בטוח שאני מתלהב מהשינוי.

AsafA
02-04-2022, 13:29
תן לו קצת זמן, ביום הראשון גם אני לא הרגשתי שינוי מהותי. אחר כך זה הופך הרבה יותר מוחשי - בגדול שינו שני דברים, הראשון הוא שהמנוע יותר חלק בתחילת נסיעה. השני הוא שהמנוע מרגיש יותר עצבני תוך כדי נסיעה. בגרסה המקורית המנוע ברגיש מסורס ועכשיו משמעותית פחות.

lokimonster
02-04-2022, 18:15
רכבתי עם נדב לאשקלון.

הוא חלק יותר.
אני לא חושב שיש הבדל מהותי מבחינת ההספק.

הפעולת מנוע עגולה יותר.

lokimonster
10-04-2022, 12:18
10,000
טוב קצת בחנתי את הכלי
אכן אחרי 6000סל"ד יש שינוי בהספק וכמו שציין א' כאילו הוסיפו לכלי כמה סמ"ק.

נחמד אבל אני גם כך לא מגיע לשם יותר מדי אז פחות מעניין.

lokimonster
12-04-2022, 10:50
להתעורר בבוקר להסיר את הכיסוי ולגלות:

שלא אחד
לא שלוש
לא ארבע

אלא ש2 הוינקרים מלפנים נשרו להם במהלך הלילה.

כנראה איזה חתול קפץ על הכיסוי וזה לחץ את הוינקרים.

אצא למסע חיפוש מאותתים חליפיים לטרייסר.

NAOR2207
12-04-2022, 12:23
טוב תקנה כבר עונדה אכלת לנו תראס

lokimonster
12-04-2022, 12:58
טוב תקנה כבר עונדה אכלת לנו תראס

הייתה הונדה
לא היו יותר מדי עניינים חוץ מסיפר מצבר.

Dresdner
14-04-2022, 19:15
במגזין הגרמני מוטורט עשו מבחן השוואתי לטרייסר 9 עם הדוקאטי מולטי V2, התוצאה קצת מפתיעה, הדוקאטי כמובן זוכה במחלקת השילדה, בלמים ובולמים אבל מפסיד לטרייסר במנוע, לא מדובר במי יותר חזק אלה איזה מנוע יותר קל לתפעול ונותן יותר פאן וזה מפתיע כי זה נצחון של 3 בשורה יפני על פני V2 איטלקי.
אני אישית לא מופתע כי ממש לא אהבתי את המנוע של הדוקאטי מולטי 950.

בנוסף 2 האופנועים קיבלו את כל הנקודות ב״פאן פאקטור״ כלומר אופנוע יפני משתווה לאופנוע איטלקי, את זה לא ראיתי הרבה זמן במגזין הזה.

אז למרות שהדוקאטי זוכה בסיכום הנקודות הטרייסר שוב מוכיח שהוא לא הונדה

lokimonster
14-04-2022, 20:31
מאידך הוא מוכיח שהוא מתחרה ראוי לדוקאטי ומצריך אזיקונים לוינקר

קידוזו
15-04-2022, 01:39
...לא מדובר במי יותר חזק אלה איזה מנוע יותר קל לתפעול ונותן יותר פאן ...
מקווה שאני מבין למה הבוחנים במגזינים מתכוונים כשהם מהללים מנוע (כל מנוע). הרי הגיר שנמצא בין המנוע לגלגל אחראי לחלק גדול מהפאן שמפיקים ממנו. שינוי יחסי העברה וקונפיגורציה של גיר יכולים להרוס או לשפר ביצועים ותחושות מהמנוע. אולי התהילה שייכת בכלל לגיר?

השושנים
15-04-2022, 07:17
9582

הונדה NT מול ורסיס 1000...

Dresdner
15-04-2022, 08:05
מקווה שאני מבין למה הבוחנים במגזינים מתכוונים כשהם מהללים מנוע (כל מנוע). הרי הגיר שנמצא בין המנוע לגלגל אחראי לחלק גדול מהפאן שמפיקים ממנו. שינוי יחסי העברה וקונפיגורציה של גיר יכולים להרוס או לשפר ביצועים ותחושות מהמנוע. אולי התהילה שייכת בכלל לגיר?

במקרה של הטרייסר זה סדר ההצתה ושלושת הצילנדרים, הורסיס למשל היה מפסיד מול המולטי, הרבה רוכבים אוהבים את החיספוס לאו דווקא את החלקות.

השושנים
15-04-2022, 08:15
במקרה של הטרייסר זה סדר ההצתה ושלושת הצילנדרים, הורסיס למשל היה מפסיד מול המולטי, הרבה רוכבים אוהבים את החיספוס לאו דווקא את החלקות.

הקטע שזה לא נגמר בחלקות, הטווח היעיל של של הורסיס מתחיל ב-5600 סל"ד ונגמר מעל 10000 סל"ד ויותר (וזה לא שהוא נכה מתחת למינימום להפך) בעוד המנועים המאותגרים מתחילים לדבר ב 7500 סל"ד ונגמרים מהר בגלל מנתק ההצתה. מה שאמור שכל הסוסים שאתה מגדל מתחיל לעבוד מאוחר יותר ואוכלים יותר דלק, אז או הילוך נמוך יותר או יותר גז בטווח צר, בעוד בורסיס שיש לך 120 כאלה, הם קמים מוקדם לעבודה וממשכים עד שעה מאוחרת
כך שיש לך הרבה יותר תפוקה כוח וחיסכון...

AsafA
15-04-2022, 22:29
הורסיס אנמי למטה

lokimonster
15-04-2022, 22:52
כמו שרשמתי בעבר

הוורסיס כלי מצויין עגול חלק יעיל נוח מרווח ומתמסר.
הכל ביעילות וללא ריגוש.
והיתרון הגדול שהוינקרים לא נושרים.

ועדיין הטרייסר מעלה חיוך ענק לרוכב בעל הטמפרמנט מה שהוורסיס לא ממש יתן.

ומי שרשם אופנוע רוכשים בגלל רגש אני מניח שפה הטרייסר מנצח.

lokimonster
16-04-2022, 17:11
אם נתעלם מבעיית הוינקרים הנושרים ( שהיא בעסה אחת גדולה) הטרייסר באמת אופנוע נהדר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220416/2970462e79f94ad0e0f5ab4191e62721.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220416/bcd8eb8024a27ead64063086a955912e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220416/dfc3cbbf89e2a0d7a30c3d1a6ab2372c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220416/4b6b2126de3a0d461ad1faf38b1b7eeb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220416/bfb3e98db2a2bb87eabde533e38a4b25.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220416/262155cdb5098cff0572bbe213b06c09.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220416/4f2035c0a98685067a17e2f8b02c2493.jpg

lokimonster
19-04-2022, 00:36
פורטנייט נגד מיינקראפט.

לקחנו את העוללים ליום כיף.

התלבשנו במיטב החליפות ולאחר ארוחת בוקר קונטיננטלית נוסח לוקי הנענו זוג טרייסרים אדמדמים וכיוונו את וויזר הגייזר לעבר גני התערוכה לאוטומוטור כולל עצירה קטנה בראשעון לציון לספק סטייק משובח לחבר.

מסתבר שגוש דן כבר סגור בפני שוכני ההר והחום היה בין בלתי נסבל לוואי אמא כמה שהבן שלך סובל.

הגענו לאוטומוטור ואכן כניסה חינם תודה לאלבר.
וטוב שחינם כי לא בכדי הפסקנו לבוא לתערוכה שמבחינת כלי תחבורה הייתה דלה ומשעממת סוג של אירוע פרסומי שלא הייתי משלם עליו יותר מדי

הילדים מבחינתם נהנו מעצם הטיול וההופעות של הטרקטורים האופנועים.

משם רצנו לחפש מזון ומצאנו את עצמנו בבת ים.
חם פקקים ורמזורים שלא מאפשרים רצף רכיבה וכל 300 מטר אדום.

אני כבר הפכתי לאשכנזי אדמדם כמו הטרייסר (טוב שכנוזי הייתי מראשית ימיי בעולם).

טמפרטורת המנוע טיפסה בעמידה לכ105 מעלות והעסק היה חם.

המזגן בשווארמיה עשה לנו טוב השווארמה של בני קצת פחות ואכלתי יותר טובות.

משם גיחה להיכל הטוטו בחולון לאירוע גיימרים ראשון במעלה שהילדים חיכו לו.

הפקדנו את העוללים וקפצנו ליאמאהה tlv.
יש שם צוות מצויין עם יחס חברי וכפי שרשמתי בעבר שירות מצויין של שגיא מנהל האולם והצוות שלו.

שתינו קפה ובמהלך השיחה כרגיל קיטרנו על מר גורלנו וחיש קל נשלף סופר גלו והגומי בארגז הודבק שלא ינשור.

אני לא מבין למה תיכננו את הארגז כך שהגומי נמצא במכסה העליון והוא נושר.

לגבי הוינקר יש פתרון בדמות סט מאותתים חליפי שהאמת נראים מגניב אבל אני לא בטוח שזה יהיה הפתרון הנכון.

לחיוב הם בעלי שתי פסי לד אחד לתאורה קבועה והשני לאיתות שמוסיף לנראות ( תמיד רצית סטייל אמריקה).

החזור העסק כבר הפך להיות נעים על סף הקריר.
הטרייסרים עבדו יפה ואני רכבתי עם המשקף של הקסדה במצב מורם והמשקף של הטרייסר במצב גבוהה.

אני כבר מתחיל לתכנן את החלפת קסדת הls כשהמשקף שלה כבר קצת איבד את הבהירות ( אני יעשה נקיוון יסודי יותר למשקף) בכל מקרה הסקירה של הקסדה תופיע בפורום המתאים.

סיכום.

היה יום מהנה בייחוד לילדים.
הארגזים אפשרו לנו לטייל ללא משא בידיים והטרייסר סך הכל כלי נהדר.

כשאמצא פתרון הולם לבעיית המאותתים הוא יהיה כמעט מושלם ואם נצליח להתקין מזגן החיים יהיו פחות אדומים.

סיכום
פורטנייט ניצח את מיינקראפט או להיפך.

מצורפת תמונה של האופנוע הבא של השושנים.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220418/dc26cc333616c20e8ee14df01ea78470.jpg

השושנים
19-04-2022, 08:29
עצם העבודה שאתה מזקיר (הטעות במקור) אותי, בכל פוסט שלך ולא שוכח את מלך האופנועים והאופנוע הכי טוב בעולם,
רק אומרת שאני מגרה אותך והורסיס הוא האופנוע המושלם...רק אומר!

lokimonster
19-04-2022, 08:58
אכן יש לי המון חיבה לקשישים
במיוחד לקשיש אחד שאני מזקיר לו נשכחות מימים שעוד היה לו פודל על הראש

ayalzo
19-04-2022, 09:24
לא סתם הוא כותב כל הזמן "וויזר הגייזר".
מי שמריח הוא המסריח וזה ...

lokimonster
19-04-2022, 09:51
ואני גאה מאוד להסריח.

lokimonster
22-04-2022, 16:51
על הגיון התקנה וחשיבה מקדימה
היום גילית שמצלמת המוטוויו שבקה חיים אחרי שהיא שתתה מים.

למרות שהיא ישבה בכיסוי גומי שמסופק עם המוח מים חדרו והיא ככל הנראה נפחה את נשמתה.

אני מניח שהתקנה במיקום אחר או כיוון הפוך הייתה מונעת את זה.

אני בראשון אצור קשר עם היבואן אבל אני בספק אם זה יעזור במשהו.

אני מקווה שהקונקטורים יתאימו למצלמה סינית זולה ואז זה יחסוך לי את עלויות ההתקנה שהן ממש לא זולות.

מבעס

lokimonster
30-04-2022, 16:58
11500 ק"מ

כבר מיום שישי התחילה שרשרת התכתבויות הסטרית לגבי רכיבה בשבת בעיקר מא', לוקי לא ממש צמוד לפלאפון ומגיב כשצריך.
התחזית לא מעודדת אבל הג'ינג'ית
אחרי שבוע של חוסר שינה או שינה בשעות "אחרות" לשאר היישוב ליתר דיוק, אומרת שדווקא מתאים לה רכיבה מוקדם בבוקר והיא אישרה לקפיטן הגדול בשעה טובה לצאת עם החברים שלו לרכיבה רגועה שהאמת ללוקי זה אפילו מתאים בייחוד בגלל היעד שהוצע.

יצאנו בקבוצה, ובניגוד לתחזיות דווקה הקפיטן בדימוס איחר ולטענתו בגלל הג'ינג'ית הוא אפילו נשבע על כך קבל עם עדה ופורום.

"אף אחד לא נישאר מאחור" "החלשים מכתיבים את הקצב" "לא משאירים פצועים בשטח" "אחד בעד כולם כולם בעד אחד" "הקבוצה חזקה מהיחיד"

משפטים שגדלנו והתחנכנו עליהם לאורך הדורות, זה הוכיח את עצמו תמיד, זה ערך, זאת חברות אמת, זה עמד במבחן האש ורוח הקרב, אני אישית
לא מוותר עליהם ונראה שגם הקפטן מחובר אליהם.

תמיד מבט המראות, תמיד מחכה מעבר לפינה, לא מאבד קשר עין, גם אם המוביל טעה, גם אם אני יודע את הדרך הנכונה לא מפרקים צרור, לא
מתפצלים ליחידים, יצאנו כקבוצה ונחזור כקבוצה.

אז עשינו שבת של אופנוענים, קצת רכיבה טכנית עצירה לקפה ולדיון על שמאל ימין ומה שבניהם.

קצת רכבה מהירה בין המגבלות לאסוף את מונסטרסון ממקום מושבו ואז היי הופ למרינה באשקלון ( אשקלון הפכה לעיר ממש חביבה אם נתעלם מהכיכרות.

ארוחת בוקר קלה נער הפלא דיגמן משקפיים ולמעט מזג האוויר שמרמז שבקרוב אשקלון תאבד את האטרקיביות הכל היה ממש נחמד.

החזרנו את מונסטרסון ואני שהשמיעה שלו לקויה קצת הבנתי שחוזרים מכביש אחד ויצרתי ברדק עולמי בין הנערים.

הדרך לכביש 1 הייתה זחילה אפילו ללוקי שחולם לאחורנה על צ'ארלי.
כל-כך איטית שזיהית את מיקי על הגולדווינג ועוד קבוצה ענקית שפנתה שמאלה לשדרות.
כל-כך איטית שהמשקף מורם וסוף סוף גיליתי שימוש לקרוז קונטרול שהתגלה פיצ'ר נהדר לקצב הצב.

בעליות לירושלים הקפטן הרים קצת את הקצב ולוקי שייט לו בנינוחות כנראה שבוורסיס פתיחת מבערים מתורגם לקצב נינוח בטרייסר זה.
לוקי מקפיד לשמור על קשר עיין עם הקפיטן מאחור.

החל מהפיצול לרמות כבר אין לי שום סיבה להסתכל במראה למעט קשר עיין עם הסביבה ,
הפעלתי ארבע מאותתים לסמן שלום לקפטן שעשה תנועות של ציפור או סימן לנהגים להאט אני לא בטוח

תם ונישלם הקבוצה הירושלמית צריכה לשבת ולערוך תיאום ציפיות.

סך הכל היה נחמד.

הטרייסר מוכיח שהוא יודע לזחול ולטוס.
טכני או קו ישר והכל בנוחות מצויינת.

השושנים
01-05-2022, 09:05
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%A0%D7%91%D7%94_%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%95% D7%AA%D7%99%D7%AA

lokimonster
01-05-2022, 09:16
נו טוב
9596

erani99
01-05-2022, 13:14
מצבנו בטטה, אם הפורום מתמלא רק ממהלומות ספרותיות של ה"קבוצה הירושלמית" והבחורות של שושני (טוב נו, ועוד איזה שרשיר מהלומות בוליטי באוף)
נאור, פידבקים ממך?
ד"א - בגלל זה רוכב לבד. אין תאום וציפיות וכו':smoke:

lokimonster
01-05-2022, 13:23
[QUOTE=erani99;190552]מצבנו בטטה, אם הפורום מתמלא רק ממהלומות ספרותיות של ה"קבוצה הירושלמית" והבחורות של שושני (טוב נו, ועוד איזה שרשיר מהלומות בוליטי באוף)
נאור, פידבקים ממך?
ד"א - בגלל זה רוכב לבד. אין תאום וציפיות וכו':smoke:[/QUOTE

חופשי זה לגמרי לבד.

NAOR2207
01-05-2022, 19:00
נאור, פידבקים ממך?

בשבילי הקפטן אזולאי תמיד יהיה הזה שהקפצתי לו חלק לבימר מרמת החייל
או זה שהגיע עם יוניט וונטה מת וראדיאטור נוזל (לחשתי לו את זה אבל הוא שמע)

מאז הוא והלוקי לא מפסיקים לקרוע ניילונים, פייר אני לא מבין בזה.
אבל שימשיכו לצבוט אחד לשני בלחי על גבי הפורום כמו שתי קוקיות - לא מפריע לי.

lokimonster
01-05-2022, 21:08
אחרי 200 שנות עבודה מגיע לקפטן להוריד ניילונים לצערנו כבר אין לו פודל על הראש.

בכל מקרה יש משהו נחמד בלהוריד את הניילון מהמושב עבדנו ועדיין עובדים קשה בשביל זה.

שכחת כנראה שהלוקי הופיע למפגשי שישי עם מינובוס..

NAOR2207
01-05-2022, 21:36
מתה מתגונן מה אכפת לי אם עבדתם קשה או לא. כתבתי שאני לא מבין בזה.
לצורך העניין אני רוכב (כשאני רוכב) על מכונת תפירה מסריחולה ששמן נוטף לה על האגזוז וכשאתה מעביר לרזרבי יש לך טעם של דלק באצבעות שבוע.
רוצה לומר יונית - שאני לא פרטנר לשלום. אפילו קטנועים פותחים עליי ברמזורים.
אלא אם אזולאי יחליט להוציא לטייל את הדקארון. לא בשבת.

lokimonster
01-05-2022, 22:08
מתה מתגונן מה אכפת לי אם עבדתם קשה או לא. כתבתי שאני לא מבין בזה.
לצורך העניין אני רוכב (כשאני רוכב) על מכונת תפירה מסריחולה ששמן נוטף לה על האגזוז וכשאתה מעביר לרזרבי יש לך טעם של דלק באצבעות שבוע.
רוצה לומר יונית - שאני לא פרטנר לשלום. אפילו קטנועים פותחים עליי ברמזורים.
אלא אם אזולאי יחליט להוציא לטייל את הדקארון. לא בשבת.חלילה מתגונן.

בעוד שנה וארבע ימים מהיום נכנס למשבר של גיל חמישים.

מחפש להצדיק בפני המנהלת בבית למה אני בדיכאון ואיזה קטנוע יעודד את נפשו של הקשיש בחיתולי צעדים אחרונים.

הבעייה שהקשיש לא סגור מה הוא רוצה.

היום ביקרתי בכתומים.
חוץ מהצבע לא דיבר אלי כלל.

אנפילד אני פה לא בשל עדיין לזה

אינדיאן אז כבר נלך על הצ'ארלי.
אגב צ'ארלי הפאנמריקה נראה לי מגניב סוג של מקס הזועם

אבל לבנתיים נמשיך ליילל על המאותתים.
זה בהחלט מספק את הסחורה.

erani99
02-05-2022, 10:41
חלילה מתגונן.

בעוד שנה וארבע ימים מהיום נכנס למשבר של גיל חמישים.

מחפש להצדיק בפני המנהלת בבית למה אני בדיכאון ואיזה קטנוע יעודד את נפשו של הקשיש בחיתולי צעדים אחרונים.

הבעייה שהקשיש לא סגור מה הוא רוצה.

היום ביקרתי בכתומים.
חוץ מהצבע לא דיבר אלי כלל.

אנפילד אני פה לא בשל עדיין לזה

אינדיאן אז כבר נלך על הצ'ארלי.
אגב צ'ארלי הפאנמריקה נראה לי מגניב סוג של מקס הזועם

אבל לבנתיים נמשיך ליילל על המאותתים.
זה בהחלט מספק את הסחורה.

הפוך גוטה - אם כבר טווין אמריקקי, אז רק אינדיאן !!!! מנועים יותר הגיוניים מתקדמים ואחלה כלים !!!
ה FTR1200 מאגניב ת'שועלים

lokimonster
02-05-2022, 14:08
תרגיש טוב יא נאור

NAOR2207
02-05-2022, 16:06
תרגיש טוב יא נאור

לא הכנסתי לדם שלי גופים זרים בזריקה בשלוש שנים האחרונות
אפילו נפצעתי מברזל חלוד בצורה כבדה ולא התחנסתי לטטנוס
אני לא מפחד מאנשים אשר מתעטשים עליי ללא מסיכה
בחורף התל הביבי הלכתי יחף דפקא כשהכי קר ויורד גשם

וואלה לוקי - אני מרגיש טוב תודה ששאלת

AsafA
12-05-2022, 00:50
סוגרים שנה ו-20,000 ק"מ במונה.

ב-19,600, אחרי 8,000 ק"מ - האנגל 2 שהיה מורכב מאחור סיים את חייו עם אחיזה נהדרת עד לרגע האחרון. הקדמי עוד במצב מעולה ושוב הדילמה - האם להחליף סט או רק אחורי?! בסט המקורי (T32) שני הצמיגים נגמרו ביחד (אחרי 11,500 ק"מ) כך שלא היתה התלבטות.

שמעתי מחברים על צמיגי סופרספורט שנמכרים בזול וחשבתי לנסות. בסוף יצאתי עם m9rr שעולה כמעט כמו האנגל. למרות שהאנגל היה נהדר, התחשק לי לנסות משהו אחר.

בדרך הביתה האופנוע התנהג זוועה. איבד אחיזה תחת עומס בסיבובים והיתה תחושה שהקדמי והאחורי לא עובדים ביחד. בעבר כשהחלפתי רק אחורי לא הרגשתי שום דבר דומה לזה אבל הפעם מקדימה יש צמיג ספורט תיור ומאחור סופרספורט. וכנראה שזה שילוב גרוע של אחיזה ברמה שונה.

חשבתי לבדוק לחץ אויר אבל למה?! הרי הרגע יצאתי מהמוסך. מצד שני - לא ראיתי בעיניים לכמה הוא ניפח אז אולי טעה (כמו ששכח לשים ונטיל ואחר כך גם שכח לאזן). למחרת בבוקר בדקתי לחץ ואכן הוא טעה. ניפח מאחור ל-24 psi במקום 42 שממליץ היצרן או 36 עד 38 שעדיין היו מתקבלים בהגיון. ניפוח ל-42 והורדת לחץ בקדמי ל-33 גרמו לצמיגים לעבוד ביחד.

lokimonster
12-05-2022, 10:30
סיכום שנה:

הטרייסר גמע אצלי קצת פחות מ12K.

הצמיגים עדיין במצב טוב ולהערכתי אפש לגרור איתם 4000 קילומטר נוספים.

האחורי קצת רבוע אבל נסבל הקדמי בסדר גמור.

נעבור לציונים והשוואות לפי מדד לוקי:

שימושיות - הטרייסר אחד הכלים הכי שימושיים שרכבתי עליהם.

הוא נותן הכל ומהכל:

1. רכיבה ספורטיבית שלאחרונה קצת פחות מדברת אליי ואני מניח ששילוב של הגיל ועוד כמה גורמים מסרסים אותי במקצת אבל כן זה כלי שיודע גם להתגרזן ובידיים נכונות ירד נמוך כמו פרוצה שמקבלת את הלקוח האחרון.
2. רכיבת טורינג בזוג או לבד יהוא נוח מאוד וכל עוד המורכב לא בבדים של ברמיל ים תיכוני נודד הכל בסדר.
3. רכיבה עירונית הכלי דק ומאפשר השתחלות קלילה בתנועה המנוע עם מומנט סביר למרות שבסל"ד נמוך קצת קשה לו.
האמת שגם המצמד די נקודתי ואולי מצריך כיוון בכל מקרה זה לא משהו שהוא מטריד.

4. כביש מהיר הוא מאפשר רכיבה מהירה ולפי דיווחים מחו"ל אין בעייה לרכב סביב ה160 קמ"ש ויש אומרים שגם גירד את 220.
ישנם קצת נידנודים בין 170 למהירות הסופית שתלויים במזג האוויר מנח של הרוכב משקל וכו'.
בכל מקרה לוקי רוכב על פי חוק ולא מעניין אותו זוטות כמו לרכוב מעל 150 זבובים על המשקף לשעה.

5. נוחןת מעולה

אני עדיין לא מתחבר לקוויק שיפטר ומבחינתי אם הוא לא היה לא הייתי מרגיש בחסרונו.

נכון שבהאצות הוא מקצר זמנים אבל אני יכול לחיות בלי זה.

מבחינת איכות הרכבה ותיכנון הטרייסר קצת מאכזב.
נכון שמדובר בזוטות אבל אולי רק בזה הוורסיס לוקח.

המשקף מרגיש קצת עדין והמאותתים שבשל מיקום גרוע הם נושרים מכל נגיעה קטנה.

אני בהחלט יכול לרשום שהטרייסר אחד האופנועים הכי מאוזנים שרכבתי עליהם ועאמור יודעים לבצע כל משימה .

אני אוסיף שמטרו באמת מפתיעים לטובה מבחינת השירות ומתן אחריות לכלי.

יש את סיוון ממחלקת שירות לקוחות שבהחלט מסיעת ולרוב עונה ומסיעת.
כמובן שגיא מנהל אולם TLV שאפשר לפנות אליו עם כל בעייה והוא בהחלט שם כדי לסיע גם הרבה אחרי מסירת הכלי ללקוח ואם אחליף שוב ליאמהה אז זה יהיה דרכו.

בחוויה שלי משהו השתנה אצלם לטובה וכיף לפרגן כשמגיע אני מקווה שזה אכן כך גם בדברים הגדולים.

סך הכל בכל מה שקשור לטרייסר אני נכון לרגע זה מרוצה למדיי <למעט הוינקרים שנושרים - אבל זה כבר כשל תיכנוני של הכלי>

ולשאלה האם הייתי רוכש שוב טרייסר אני מניח שכל עוד אין לי תקציב לחלומות אחרים שלי אז כן ואפילו את דגם הGT.

אז מטרו אני מאותת לכם שתמצאו פתרון למאותים יש לכם לקוח חוזר כמעט על בטוח.

erani99
12-05-2022, 14:02
סוגרים שנה ו-20,000 ק"מ במונה.

ב-19,600, אחרי 8,000 ק"מ - האנגל 2 שהיה מורכב מאחור סיים את חייו עם אחיזה נהדרת עד לרגע האחרון. הקדמי עוד במצב מעולה ושוב הדילמה - האם להחליף סט או רק אחורי?! בסט המקורי (T32) שני הצמיגים נגמרו ביחד (אחרי 11,500 ק"מ) כך שלא היתה התלבטות.

שמעתי מחברים על צמיגי סופרספורט שנמכרים בזול וחשבתי לנסות. בסוף יצאתי עם m9rr שעולה כמעט כמו האנגל. למרות שהאנגל היה נהדר, התחשק לי לנסות משהו אחר.

בדרך הביתה האופנוע התנהג זוועה. איבד אחיזה תחת עומס בסיבובים והיתה תחושה שהקדמי והאחורי לא עובדים ביחד. בעבר כשהחלפתי רק אחורי לא הרגשתי שום דבר דומה לזה אבל הפעם מקדימה יש צמיג ספורט תיור ומאחור סופרספורט. וכנראה שזה שילוב גרוע של אחיזה ברמה שונה.

חשבתי לבדוק לחץ אויר אבל למה?! הרי הרגע יצאתי מהמוסך. מצד שני - לא ראיתי בעיניים לכמה הוא ניפח אז אולי טעה (כמו ששכח לשים ונטיל ואחר כך גם שכח לאזן). למחרת בבוקר בדקתי לחץ ואכן הוא טעה. ניפח מאחור ל-24 psi במקום 42 שממליץ היצרן או 36 עד 38 שעדיין היו מתקבלים בהגיון. ניפוח ל-42 והורדת לחץ בקדמי ל-33 גרמו לצמיגים לעבוד ביחד.
א' , עשית טעות קלאסית של טירונים ועוד בטרום הטירונות של בה"ד דו"ג !!!!
קודם כל - בדיקת לחץ אויר !!!! אין כזה דבר "לא יעבדו ביחד" לצמיגים מאותו סוג (רדיאלים טיובלס), למרות שאלו מחברות שונות ומאופי קצת שונה (בכוונה ציינתי "קצת", כי אם היית שם אחד תיור/קוזר קשה - אם היית מוצא כזה לכלי, כי לדעתי כמעט ואין ל 17" - והשני ספורט רך, או אז היה סוג של הבדל מהותי כלשהו) עדיין ספורט וספורטתיור יעבדו בצורה טובה יחד.
קיצר, אל תצא מנקודת הנחה ששמו לך את הל"א הנכון שאתה רגיל, בעל מקצוע טוב גם לא יפספס שאלה - כמה ל"א אתה רגיל/שם בצמיג.
קרה לי יותר האמת בפנצ'ריות של צמיגי רכב.

ayalzo
12-05-2022, 15:05
בפנצ'ריות של רכב הם לא טועים. הם פשוט שמים 35, בין אם באת עם i10 או עם סמיטריילר.

erani99
12-05-2022, 15:46
בפנצ'ריות של רכב הם לא טועים. הם פשוט שמים 35, בין אם באת עם i10 או עם סמיטריילר.
הלוואי שהיו שמים 35...
בקיאה נירו של העבודה שמו לי 32, כשבפירוש כתוב על המדבקה בדלת 36, באלטו של אשתי שמו בכלל 29 (כשאני מעדיף את האקונומי מוד עם 36 PSI)

AsafA
13-05-2022, 06:53
א' , עשית טעות קלאסית של טירונים ועוד בטרום הטירונות של בה"ד דו"ג !!!!
קודם כל - בדיקת לחץ אויר !!!! אין כזה דבר "לא יעבדו ביחד" לצמיגים מאותו סוג (רדיאלים טיובלס), למרות שאלו מחברות שונות ומאופי קצת שונה (בכוונה ציינתי "קצת", כי אם היית שם אחד תיור/קוזר קשה - אם היית מוצא כזה לכלי, כי לדעתי כמעט ואין ל 17" - והשני ספורט רך, או אז היה סוג של הבדל מהותי כלשהו) עדיין ספורט וספורטתיור יעבדו בצורה טובה יחד.
קיצר, אל תצא מנקודת הנחה ששמו לך את הל"א הנכון שאתה רגיל, בעל מקצוע טוב גם לא יפספס שאלה - כמה ל"א אתה רגיל/שם בצמיג.
קרה לי יותר האמת בפנצ'ריות של צמיגי רכב.

אכן טעות אבל רק לכמה שעות, ניפחתי דבר ראשון על הבוקר.
לגבי רדיאלי דיאגנולי ושות' - היום לכל יצרן יש את השיטה שלו ואפילו כמה שיטות - חוטי פלדה, חוטי ניילון, צפיפות כזאת או אחרת.
אני פחות חשבתי על זה אלא יותר על מקדם האחיזה של הגומי. אני מניח שגם הפרופיל יוצר הבדל. למשל באנגל האחורי שטוח והקדמי עגול, זה יוצר תחושת היגוי שונה לחלוטין משל שני צמיגים קמורים.

השושנים
13-05-2022, 06:57
זה נעשה על מנת לשמור על אורך חיים תקין לצמיג, בצמיג קמור שטח המגע עם האספלט צר משמעותית מה שאומר
שחיקה מוגברת במרכז.

Dresdner
13-05-2022, 07:51
זה נעשה על מנת לשמור על אורך חיים תקין לצמיג, בצמיג קמור שטח המגע עם האספלט צר משמעותית מה שאומר
שחיקה מוגברת במרכז.

לחץ אוויר גבוה=אורך חיים גבוה יותר.
הסיבה היא החום, פחות לחץ אוויר מייצר יותר חום בצמיג, את השחיקה במרכז פתרו בעזרת 2ct

erani99
15-05-2022, 11:01
שחיקה מוגברת במרכז.
שו?.. שושנה, זה ממש לא קשור. צמיג קמור יותר הוא בעל פרופיל ספורטיבי יותר, האנג'ל GT למשל יותר "שטוח" כדי לתת יותר יכולות טורינג מאשר ספורט.
למשל אפילו במשפחת האנג'ל עצמה יש הבדלים - ה ST יותר קמור עם פרופיל יותר ספורטיבי, ה GT II מאוד שטוח ביחס ל ST.

לחץ אוויר גבוה=אורך חיים גבוה יותר.
הסיבה היא החום, פחות לחץ אוויר מייצר יותר חום בצמיג, את השחיקה במרכז פתרו בעזרת 2ct
נכון, התרכובת המעורבת בצמיגים כבר הרבה שנים באה לפתור את זה, אבל זה רק קצת יותר מרחיק את קץ ההתרבעות. יותר חשוב לחץ האויר הנכון לדעתי. לא מעט רוכבים פשוט מזניחים את בדיקת לחץ האויר ורק כל כמה חודשים במקרה נזכרים לבדוק..

השושנים
15-05-2022, 11:04
מצטער, אבל כל הצמיגים עם הפרופיל הספורטיבי העגול החזיקו פחות מצמיגי הטורינג עם פרופיל מעט שטוח יותר
במיוחד באופן הבלאי במרכז!

erani99
15-05-2022, 11:09
מצטער, אבל כל הצמיגים עם הפרופיל הספורטיבי העגול החזיקו פחות מצמיגי הטורינג עם פרופיל מעט שטוח יותר
אכן, צמיגים בעלי פרופיל עגול הם ספורטיבים יותר בהגדרה..
אני מנסה עכשיו את המישלין POWER 2CT, אחלה צמיג !!!! זול מאוד יחסית בהשוואה לכל הספורטורינגים, נראה כמה יחזיק האחורי עד שיתרבע לגמרי:confused2:

Dresdner
15-05-2022, 12:21

עדיין זה לא בגלל CP קטן יותר

ואגב צמיג יכול להיות קמור יותר או פחות אבל עדיין להיות עם אותו CP במרכז

Dresdner
15-05-2022, 12:35
אגב 2 ברכיבת כביש חזקה ככל שתיהיה אפשר להתעלם מהמראה הויזואלי של הצמיג, קמור יותר או פחות לצמיג יש אלסטיות ככה שגם אם אתם מגיעים לקצה הצמיג הוא מקבל סוג של צביטה/מריחה שמגדילה את הCP ואיתו היכולת להשכיב עוד את האופנוע מעבר לקימור במצב סטטי

lokimonster
17-06-2022, 18:46
ענייני צמיגים.

הטרייסר גמע 13,000 קילומטר.

סך הכל בהנאה רבה.

לאחרונה ישנה תופעה של אובדן אחיזה של הצמיג האחורי.

ניסיתי לשחק עם לחצי האוויר אבל ללא הועיל

בגדול הצמיג כבר די מרובע ואני שואל את עצמי אם זה בגלל השחיקה או שהוא פשוט יבש ( אין סדקים והוא לא מרגיש יבש).

לבנתיים העברתי את מצב ניהול המנוע ל2 וכך גם את הtcs שלבנתיים נתן מענה לתופעה.

כנראה שאתחיל לחפש צמיגים חדשים ( אני בדרך כלל מחליף זוג בייחוד אם אני רוכש דגם אחר).

האמת שאהיה בארה"ב אז אולי ארכוש שם זוג + קסדה + מגף חורף וכמה פילטרים פלאגים וכדומה

Dresdner
17-06-2022, 19:36
מהנסיון שלי על הטרייסר 900 GT המצלר 01 SE הוא צמיג מטורף, כל כך הרבה אחיזה והכי חשוב כלכך הרבה הרגשת ביטחון אבל הצמיג (לא הגומי) קשה מאד, עד כדי כך שחשבתי שהבולם שלי מקולקל.
מכוון שיש צמיגים טובים לא פחות אבל עם יותר שיכוך ממליץ על הרוד 5 או ה6

lokimonster
17-06-2022, 21:28
מהנסיון שלי על הטרייסר 900 GT המצלר 01 SE הוא צמיג מטורף, כל כך הרבה אחיזה והכי חשוב כלכך הרבה הרגשת ביטחון אבל הצמיג (לא הגומי) קשה מאד, עד כדי כך שחשבתי שהבולם שלי מקולקל.
מכוון שיש צמיגים טובים לא פחות אבל עם יותר שיכוך ממליץ על הרוד 5 או ה6אני מניח שארכוש צמיג ספורט תיור.
הroad או אינג'ל gt2 .

האמת שמנסיון עבר על דגמי משלין (לא זוכר כרגע איזה) שהרכבתי על הבאנדיט והgtr הם ידעו להזדקן יפה ולשרוד לאורך זמן רב יחסית.

בכל מקרה יש חושש וחצי עד שאטוס אז נעשה שיעורי בית.

lokimonster
22-06-2022, 13:01
היי דרומה לצפונה

אירוע משפחתי גרר אותי לחיפה.

מאחר ולפני האירוע חזרתי מחיפה וראיתי את הפקקים עדכנתי את הבוסית שאנו נצא עם הטרייסר.

התארגנות מהירה ויצאנו לכיוון.

בהלוך הקצב היה תנועה פלוס קצת ותוך שעתיים פחות או יותר נחנתנו בחיפה (רכיבה רציפה).

מבחינת נוחות ההנהלה לא התלוננה וגם מלפנים הנוחות באוכף טובה מאוד.

בחזור הקצב כבר היה אחר במהירות של כ12 ליטר לקילומטר בשעה.

הכלי סך הכל יציב מאוד ולא הורגשו נדנודים משום סוג.

ככל הנראה הסטאפ של המתלים עובד מצויין עם 3 ארגזים דוב ורמטכ"לית מאחור.

הכלי יושב נטוע בסיבובים והאמת שנהנתי גם בכביש שש וגם בפיתולים לעיר הקודש.

התאורה של הטרייסר טובה מאוד והמשקף עושה את העבודה ( שיניתי את הגובה שלו מספר פעמים בהתאם לצורך)

חיש קל נחתנו בירושלים עוד לפני תום האירוע.

התלונה היחידה הייתה של הגברת מאחור על הצוואר כתוצאה ממאבק ברוח.

סך הכל הטרייסר כלי נהדר.

lokimonster
14-08-2022, 07:56
15 אלף וקצת ק"מ

הסט אפ נשאר כמו שהוא-ולמעט מגן הרוח שהורם והורד אחר כבוד לפי הצורך לא שיחקתי יותר מדי איתו,
3 הארגזים הורכבו לצורך העמסת מתנות מאמריקה לעולל הגדול שחיכה לנו באשקלון.

ההנהלה התעוררה בחוסר חשק ב05:30 ותפסה את מקומה מאחור.
א' הגיע בזמן והמתין ללוקי שיגיע וביחד הגענו אל השושנה שהמתינה עם הג'ינג'ית לבואנו.

הדרך לשושנה היתה זריזה ולא חשנו שום נדנודים, יש לטרייסר המון כוח ואפילו הצלחתי ללמד אותו מה לעשות בסיבובים והוא מבחינתו עשה מה שאני אוהב ורוצה.

אני מניח שאת פרק של הסתגלות לחיים המשותפים עברנו והוא מחינתו אוהב לרכוב כמו שאני מתכוון טו לא מתכוון ...

היום רכבתי איתו אותו בתנאים ששונה מכנה כמו אירופה, אחרי שבועיים בדרכים הצדדיות של ארה"ב (וורג'יניה פנסילבניה אוהיו ניו יורק סטייט ועוד ) אנו מגלים שנס הרים זה פישה של רוכבי אופניים והאמת שאני ממש לא אוהב את הציר הזה.
למרות עומס המשקל, הטרייסר חי מעולה בכל מהירות כולל בינוניות ומהירה הכבישים הטכניים וחלוקת ההילוכים טובה, ותאכלס
בדיוק בשביל זה הוא שם. זה ועבד מצוין בין אם בקצב ספורטיבי או סתם טורינג רגוע.

חשבתי ששווה להקדיש פרק על ההסתגלות לכלי אבל הוא נטול חסרונות, כולל בבלימה במשקל וזוג.
הכיסא בדגם הנוכחי נוח מאוד ולא כורסתי נוכחות המורכבת כמעט ואינה מורגשת כולל תחת כוח האינרציה בבלימה מדביק.
למרות תוספת המשקל רפידות הבלם מייצרות נשיכה נשלטת וטובה.

ברכיבה היום ניתן היה להבחין בשני הסגנונות רכיבה מדודה של שושנה בזוג, עם קו נכון מהירות בריאה ושליטה בכלי, ורכיבת
ספורט/כסאח של א' שמפגין שיפור בביצועים וחיבור יפה עם הטוסטוס האדום שלו.

לצערי קצת נפלנו עם סיסמאות חלולות של רוכבים בקבוצה וחוזרים יחד כאשר מי מחברי הקבוצה שאוהב להפריח סיסמאות באוויר פתאום ברח לו לדרכו ואפילו נשיקה על הקרחת הוא לא נתן.

קצת דברים שרואים משם ולא רואים מכאןhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220814/0997192aa15fec524419897c36bb140e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220814/2a1a9bec4c7d0e4a10d1fc7724701fc7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220814/ce4ffee0defe98e9415211baa99347dc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220814/640cfef5a06a463cd939b4a980cac6b4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220814/f594860b9d944a01a009aafa8aa71800.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220814/8d1984c523d9ecb929ea30a9bd685080.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220814/3a56b69dbdaec6a606d42ec6de45c918.jpg

lokimonster
16-08-2022, 11:25
א' התבגר בשנה
מאחר ורוב חבריו של השושנים עובדים לקחנו לכבוד יום הולדתו חצי יום חופש כדי לממש את אהבתינו.

לטיול יצאנו עם 2 טרייסרים, 4 ארגזים, בגדי ים, מגבות, מים, ערכת חילוץ מתקרים ו2 נשים כדי שיהיה מבוגר אחראי בסביבה.

הכיוון לבקעה כאשר הייתה דילמה הם ללכת דרומה או צפונה.

הלוקי הזדעדע מהמחשבה לפגוש פטריות מלח ועוד יותר מלטבול בחומר משמר שמתאים להכנת דגים מלוחים ולאחריו לרכב במשך שעות.

קצת דין ודברים ונבחר הצד הצפוני של כביש 90.

כפי שציין בפוסט אחר מיודעינו שושנה מזג האוויר היה חם אבל סך הכל נסבל.

אני לבשתי את בגד הים ומעליו מכנס רשת ממוגן ומעיל הפוריגן הקייצי בהחלט איפשר לאוויר לזרום והמצב היה נסבל למדיי יחסית לעונת השנה והאזור.

נער הפלא כהרגלו מתווה את הדרך ורץ קדימה בזריזות ואנו אחריו משתדלים לא לפתוח פערים.

בחרנו את הדרך הארוכה דרך מעלה גלבוע והטרייסר מצדו משתף פעולה.
הכלי מדוייק וישנה תקשורת טובה עם הכביש המפותל.

תוספת המשקל אומנם מורגשת אבל לא ממש מפריעה לו או לקברניט שמטיס אותו.

היתרון של אופנוע אדוונצ'ר (טוב טרייסר לא ממש כזה) הוא שאפשר גם לצלוח שבילים או מדרגות קטנות כך שהצלחנו לטפס לאחד המצפים באזור.
הפסקה קלה תמונות שתייה וממשיכים לאתר הטבילה בכינרת.

אם יש משהו שאני מסכים עם השושנים זה בחשיבות הארגזים וביום שהונדה יפתחו NC עם ביצועים קרובים לטרייסר ודומיו הוא בהחלט יבוא בחשבון ( הייתי מוסיף מדחס של מזגן ומקרר את התא טוב הגזמתי).

למרות העומס הגענו די מהר לכינרת והטבילה במים הבהירה לסביבה שאני צודק.

חזרה עצרנו בצמח לארוחה בבורגר סלון לפי בחירת נער הפלא.

האמת שטעים מאוד ואמרתי שאם כבר שחיתות אז הלכתי על זה BIG TIME והזמנתי איזה דבל עם גבינה חלפיניו ותוספת של בשר מעושן

אמריקה במיטבה וטעים.

הייתה התלבטות מהיכן לחזור הבייתה.
הערב ירד והתלבטנו האם דרך ציר 90 או כביש 6 ולבסוף הוחלט להמשיך בכביש 90.

הוויז לא הסכים איתנו ובחר לאתגר אותנו ולחפש את השושנים ברותם וכך מצאנו את עצמנו פונים ימינה לכביש 578 לכיוון רותם.
שכחנו שקשישים בפנסיה (וגם לוקי) בשעות החשכה כבר צפונים בביתם עם כוס תה ועיתון מול הטמבליזיה המרובעת שלהם.

את הכביש אנו מכירים אבל במתכונת מוארת.

בחשיכה זו כבר סאגה אחרת.

למרות שלטרייסר יש תאורה טובה עדיין יותר קשה לזהות את מה שממתין לך מעבר לאף.
לא תמיד ישנם שלטים שמסמנים לך שסיבוב לפניך וכמובן המרקם המשתנה של הכביש בשילוב פחד מחיות הן אנושיות והן מעולם החי מספק רכיבה מאתגרת מאוד.
אגב יאמר לזכות נהגי הפיקציה הבלסטינית שהם נוטים לרדת לימין ולאפשר לאופנוע לעבור בעוד עמנו ישראל ערמה של קקות שייבשו אותנו אחרים ולא ממש יפתחו מקום לעקוף (לא כולם אבל עדיין).

יצא לנו לחוות אובדן אחיזה רגעי של הצמיג האחורי שיפועים הפוכים ועוד כל מני תחושות שבהחלט העלו את רמת האדרנלין.

באזור ארץ המרדפיפ (רימונים) אוויר ההרים שינה את יחס הדחיסה המולקולרי שלו והפך להיות קריר יותר.

אני חייב להודות ששמחתי שעברנו הגבע בנימין מה שסימן שהקטע האינטנסיבי חלף ושאר הדרך פחות או יותר מוארת וקרובה לצליוויזציה.

הטרייסר אופנוע נהדר שמאפשר לנו להנות כמעט מכל העולמות ( למעט שטח ).
הוא יודע להיות ספורטיבי מאוד או סתם טורינג נינוח.
הוא מצויין בעיר ומחוץ לעיר.
הוא נוח הן בזוג וכמובן ביחיד.

סך הכל כלי נהדר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220816/06b8c9ca320a4b1d9a03f420a5197566.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220816/fbf3864ac3d802d4b3f3162442b6835d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220816/ee8fa3dc3f4a962a638da5a3492ad28a.jpg

lokimonster
20-08-2022, 19:10
נסענו שוב לשלולית הגדולה שמתחת להר של פלג הגדול
נפגשנו סביב השעה 06:40 בתונת הדלק הקבועה של כפר אדומים
לסיבוב הגיע א' נער הפלא עם היורש על גבי הטרייסר.
דניאל והcb500x בליווי נער החמודות.
וכמובן לוקי פלצת לוקימונסטסון השני על גבי הטרייסר האדום.

קפה זריז משהו קל לילדודס ויוצאים דרך ארץ המרדפים כביש אלון.

התחלקנו כאשר נער הפלא רץ מלפנים אני באמצע והcb בקצב הראגיי מאחור.
הבחור לומד את הכלי ולוקח את הכל בקצב הנכון

לרוב אני רץ מהר יותר והפעם היה לי זמן לצפות על הנוף ואף בקשנו את צביקה ( לא ההוא של האפריליות) אלא את הדבר האמיתי.
כיף

אחרי העצירה המשכנו כאשר אנו נפגשים בצמתים בהם אנו פונים לכביש חוצה.

אני פחדתי שנער הפלא יתבעס אבל על פניו הוא ניהנה.

עצירה במצפור אלון לקפה ושם הגיעו כמה חברה עם קוואסאקי פרייד צ'יקן 1400 ( הברקה של הבן שלי) הונדה nt ועוד משהו שבחוצפתם במקום לאסוף את הכוסות של הקפה שלהם הם פשוט "הניחו" אותן שם כדי שמישהו יאסוף אותן ( אז אם אתם פה תתביישו לכם פשוט רפש אנושי).

המשכנו בדרכנו.
מזג האוויר עדיין נעים וסך הכל הרכיבה נהדרת כאשר אני מקפיד לשמור על קשר עיין עם דניאל מאחור.

הגענו לכינרת ובניגוד לתחזיות האימה של הפנסיונר החוף היה כמעט פרטי וללא כיסאות מעופפים רעש או כל דבר אחר.

תענוג

לארוחת הבוקר התחפשנו לטבריינים וקפצנו אני והיורש של דניאללארומה צמח לרכוש סנדוויצ'ים ושתייה וערכנו מבחן וולטמטר ולמעט מעט שוקו שנשפך על הארגז הוא עבר בציון 7 מתוך 10 בסולם מונסטר.

בצהריים נער הפלא מיצא את נושא הים והאמת שטוב שכך ושמנו פעמינו לעבר צמח לבורגריה שם שהיא ממש טובה

השילוב של בגד ים רטוב ומכנס רשת ממוגן עובד מצויין והעיגולים למטה שמרו על טמפרטורת עבודה.

עצירה לאוכל וממשיכים.

החום כבר מורגש יותר אבל הקפדנו להרטיב את עצמנו ולעצור מדי פעם.

הזאטוט מאחור כבר החל להראות סימני עייפות.
את נער הפלא פגשנו שוב ביפית שם עצרנו לעוד התרעננות.

דניאל העלה את הקצב ונראה שהוא כבר מבין את הכלי. ( עדיין איטי במונחי הטרייסר אבל מבחינתי סבבה לגמרי).

בצומת אלמוג נפרדנו לשלום מדניאל ופתחנו מבערים.

העליות האלו לכיוון ירושלים הן אחד הדברים הכי מהנים שיש.
סיבובים ארוכים ומהירים בשילוב כביש באיכות טובה וכמובן ההיכרות שלנו איתו מה שמאפשר לנו לדעת היכן ישנם גלים בכביש קפלים וכדומה דבר שמאפשר לנו לרכב ללא הפתעות של תשתית.

לא חלף זמן רב ונחתנו בבית לשטיפה.
אני כבר צריך חהחליף צמיג אחורי שכבר די מרובע.

הכיוון כנראה זוג מישלין road6 או משהו בסגנון.

כאמור הטרייסר אחד הכלים הכי וורסיטיליים שיש ואף נפלט לי שהוא יותר טוב מהבאנדיט.

האומנם????

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220820/17525af6f586b0aff09ef1448ba20deb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220820/32863baacc2bbb27559bfea984ff3678.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220820/f41885a5190ce1c8c6ea3e9de8412643.jpg

Dresdner
20-08-2022, 19:49
לך על הPR5 לפחות באירופה הם במחיר טוב.
ה6 יותר מידי יקר לדעתי.

lokimonster
20-08-2022, 20:38
לך על הPR5 לפחות באירופה הם במחיר טוב.
ה6 יותר מידי יקר לדעתי.תודה
אני אתחיל לבדוק מחירים.
אני יכול למשוך על הצמיג עוד אלפייה בשקט.
אבל כן זה כבר נמצא בקו אדום עליון מדד כינרת ישראל

lokimonster
21-08-2022, 07:53
הפתרון לבעיית הווינקרים הגיע.
אני בטיפול הבא אתקין אותם.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220821/d29fb8b21e8e42d85652170e891a0d52.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220821/eea7d9b416e1070886f72ee42e183196.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220821/f6c85f6427287184c680e13a84d58e72.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220821/7dc025a20be85dd16f5468c713287d65.jpg

lokimonster
28-08-2022, 16:05
16,630
התחדשנו בנעלים חדשות לעונת החגים והחורף.

לאחר חפירות שאלות והתלבטויות גילינו שיש מבצע על הroad6 של מישלין.

למרות החום החלטתי שאני יוצא והאמת שסביב 10:00 בבוקר הדרך הייתה אפילו נעימה.

על פניו כולם בחופש והכביש היה פנוי למדי ותוך פחות משעה הטרייסר כבר עמד על הליפט אפילו אחרי תדלוק חפוז.

קצת דיבורים והגלגל האחורי פורק ואליו הוצמד גומי טרי מבית מישלין.

המוסך עובד עם מפתח מומנט וספר כמו שאני אוהב

כך גם הקדמי.

במחיר 1700 שקל קיבלנו התקנה שימון וקפה במוסך bike life motor.

אז אם חשקה נפשכם בצמיג טרי ומוסך שעובד יפה נקי ועם מפתח מומנט זה הזמן לקפוץ לbike life motor.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220828/00e52a781be8f876e9bc612f7d72e3b1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220828/905fcad930cef61fd7331b4691264c19.jpg

השושנים
28-08-2022, 16:19
יש לו גם צמיגים לאופנועים?

AsafA
28-08-2022, 16:21
למה אתה שואל? בכל מקרה אתה צריך מוסך למשאיות

lokimonster
29-08-2022, 05:58
לא בטוח שיש לו ליפט שיתאים לkfc.

lokimonster
29-08-2022, 08:11
16400 ק"מ
בעצם מי סופר

קשה לרכוב בקיץ במיוחד לשושנה בגלל החום, והוא לא מוותר על ציוד מגן מלא שזה כולל מעיל קיץ עם מיגון מלא, כפפות קיץ עור מכנס רכיבה יעודי
עם מגיניי ברכיים או מגנים מעל ג'ינס וקסדה סגורה. סיוט, הפתרון שלי (ושלנו) הוא לרכוב מספיק מוקדם בבוקר, ולחזור לפני החום. לפעמים זה
עובד, והוא עדיין מזיע בנסיון להראות שהמשאית הכי מהירה בעולם!

בגלל פרוייקט הרכבת מחסן וגם החיבה שלי לשעות הבוקר המוקדמות אני רוצה 0530 מה שמחייב את א' (להל"ן הנסיכה) לקום באמצע הלילה כי לוקח לו שעה להתאפר ולהתארגן והוא גם גר במדבר, לטענתו לוקח
לו רק 20 דקות להגיע לי-ם אבל בפועל...אז הוא הטיל ווטו.

בשל כך מסרתי שאני לא יוצא... כי יש לי "עניינים" שהם אצל שושנה שם קוד ל-סקס... סידורים קניות סיעוד (שושנה שכח מה זה סקס אבל לפי האופנוע הוא כבר בגיל סיעודי).

הם קבענו ב- 0615 בכיכר הסטף א' הגיע דקה קודם (מה רבו מעשיך ה') ובשל לחץ נפשי בלתי מתון מצד א' החמוד הפתעתי והופעתי אפילו דקותיים קודם לשושנה היה סקס ידני.

שושנה ריקד ריקוד של שמחה על העמידה בזמנים, ואנו הרצנו כמה בדיחות על ה-"משאית הירוקה שלו" ויצאים לדרך. (בסוף הפוסט תראו תמונה
שנלקחה ביד רועדת ומיוזעת מהמאמץ להראות שהמשאית הירוקה הכי מהירה בעודה ממתינה לצמד תאומי השטן האדום שרכבו להם באיזי אצלי זה שילוב צמיגים רעועים ושינוי תפיסה א' פשוט רצה לתת לקשיש הנרגן קצת נחת רוח).

הכבישים המפותלים של ההרים סובבי ירושלים נמאסו עליי שילוב של קבוצות רוכבי אופניים ושגרה אך אלו הם כבישי ברירת מחדל כמעט בכל טיול.
המטרה לאוורר את הנפש לא ממש עובדת בטח לא בשעות החמות של היום.

מאידך זה אכן מחדד את יכולת הרכיבה של רוכב המשאית ופשוט מאפשר לו לצאת ולנשום אופנוע ואופנוענים שהוא כלכך אוהב (בייחוד את הרוכבים הוא ישר רץ לרחרח להם את הישבן).

הביטחון של שושנה גדל ואני לא מפסיק להיות מופתע כמה הוא מצליח לשכנע את עצמו שזה האופנוע הכי טוב בעולם.

אני מזדנב מאחור עם הטרייסר והאמת שאפילו א' לא מיהר ואנו פשוט נעים בקצב רגוע כאשר הטרייסר מתמסר לכל גחמה.

אני עם הצמיגים הגמורים ושינוי התפיסה רוכב בנונשלנטיות ועדיין ללא מאמץ מיוחד.

למזלו של שושנה הוא ניהל שיחה עם א' והבין שעליו לזרום עם השינוי, אז הוא חידד את הרגלי הרכיבה וככל הנראה למד לחיות עם ההבדלים ואפילו לאמץ אוותם בחום וברגע שנפל האסימון לדבריו הכל הפך לזורם יותר הרכיבה הפכה נכונה יותר השימוש בבלמים פחת משמעותית והוא ממשיך לרכוב טכני בקצב של צב (מהיר אבל א' יותר מהיר).
לדבריו האמון בצמיגים הוא נמנע בתת מודע להכות חזק בגז ביציאה מהסיבוב,
הוא מספר לנו בהתלהבות שעל פי האפליקציה זוויות ההטיה שלו שוות בין ימין ושמאל ועומדות על 35 מעלות.
אצל א' הצמיגים מספרים על זוויות הטיה מכובדות אבל אנו לא זקוקים לאפליקציה כדי לזהות מי רוכב אמיתי ומי צב ( אני צב לצורך העניין)

כשכבר ישבנו בקפה הבנו שאכן הKFC שלו הוא הכלי הנכון לגיל השלישי.

הוא מחפה על העידר יכולות רכיבה מספר לך מה הזווית שירדת ומסוגל לשאת רוכב והליכון ללא התרגשות וכן הוא יספק לכל קשיש שמסוגל להחזיק את המשקל של הוורסיס את המענה המושלם.

שמחנו לראות את המשאית מלפנים ואת השושנה מגשימה חלום.

אני רק מצטער בשבילו שלא היה לו את האומץ לרכוש את האופנוע הכי טוב בעולם ( לא זה לא הטרייסר - זה האופנוע הכי טוב בשבילי וכנראה שגם לא') וללכת על מכונת החלומות שלו.

השושנים
29-08-2022, 09:05
מה שתספרו לעצמכם ויעזור לכם להעביר את השבוע, עד לפעם הבאה. זורם עם הכל.

KFC, משאית בלוני גז, איטי, זקן, קלנעית....אבל לפניכם. ומי יפצה אותי על הזמן האבוד?

בפעם הבאה אבוא עם זה או עם הבימר בשביל שתעמדו בקצב:

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/301988118_10159943325998548_43401481185932997_n.jp g?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=y7NQ8eZePBEAX8cUORv&tn=r8FuSl4pISaJ--7m&_nc_ht=scontent.fsdv2-1.fna&oh=00_AT93rU7HPL6G5SoH8nrZjcfWWrWyMowEQhvE6Y-OHbO5-A&oe=63121263

lokimonster
29-08-2022, 09:50
ידעתי שלא תעמוד בפיתוי.

הכל טוב יא שושנה
מה שחשוב שאתה מרוצה

סיבוב הבא נרחיב על התחושה של הסוליות החדשות.

erani99
29-08-2022, 10:47
16,630
התחדשנו בנעלים חדשות לעונת החגים והחורף.

לאחר חפירות שאלות והתלבטויות גילינו שיש מבצע על הroad6 של מישלין. =>> עאלק "גילינו.." שלחתי לכם את המבצע, עד שהשתכנעת לקח קצת זמן :smoke:

למרות החום החלטתי שאני יוצא והאמת שסביב 10:00 בבוקר הדרך הייתה אפילו נעימה.

על פניו כולם בחופש והכביש היה פנוי למדי ותוך פחות משעה הטרייסר כבר עמד על הליפט אפילו אחרי תדלוק חפוז.

קצת דיבורים והגלגל האחורי פורק ואליו הוצמד גומי טרי מבית מישלין.

המוסך עובד עם מפתח מומנט וספר כמו שאני אוהב

כך גם הקדמי.

במחיר 1700 שקל קיבלנו התקנה שימון וקפה במוסך bike life motor.

אז אם חשקה נפשכם בצמיג טרי ומוסך שעובד יפה נקי ועם מפתח מומנט זה הזמן לקפוץ ל bike life motor.

הא/ערה באדום :number1: ומומלץ בחום בייקלייף

lokimonster
29-08-2022, 11:33
רציתי כבר לפני שבוע בל לא הסתדר
רצה הגורל וראשון הסתדר לי להגיע בשיא הפיכסה של נזק האוויר של השפלה.

lokimonster
29-08-2022, 22:21
16883 לשיטת השושנים,

א' בא לביקור ולהשוויץ בנעלים החדשות שלו מבית מצלר.

קצת הישוונו בין הצמיגים שלו לשלי ונראה שאצלו הם קצת יותר קטנים.

המישלינים נראים גדולים אולי בשל אשליה אופטית עם התיעול לנוזלים או שאכן כך הדבר.

העולל הגדול שלי חזר לאשקלון ושכח את נעלי העבודה שלו.

כמובן שההנהלה הראשית יוצאת לסיוע ואיך לא מגייסת את הלוקי שלרוב בשעות הערב סוגר את החנות מוקדם ובדרךתכלל לא ממהר לצאת לשום מקום - טיפוס של בוקר.

מאחר וההברידית עם דליפה מהצמיג הפיאט מכוסה ואין לילוקי סבלנות להוריד את הכיסוי וכמובן החשש מהתנועה של 19:00 בערב אז לוקי הבין שצריך לעשות משהו וזו הזדמנות פז לבדוק את הצמיגים ברכיבה בזוג.

לוקי העמיס את ה54 קילו של ההנהלה הראשית למושב האחורי מה שגורם ללוקי לחשוב ולחשב משקלים:
רכיבה בזוג זה לא ממש כי הטרייסר לא ממש מתרגש מתוספת משקל זעומה ( תרתיי משמע) של 54 קילו נשיים.
מאידך לוקי ששוקל 104 קילו ( נשבע לכם אתמול נשקל אצל הוטרינר) מהווה ביחד עם מונסורוומן משקל של זוג ממוצע של כ158 קילו וזה מתקזז מול הממוצעים למיניהם.

בכל מקרה מניעים את ההל בויי ויוצאים לעבר אשקלון.

רוב הדרך לעבר שער הגיא הייתה עמוסה למדיי אבל עדיין אפשרה רכיבה בקצב חוקי פלוס

הצמיגים מאפשרים להכנס באופן לינארי להטיות ולצאת ואוחזים יפה את הכביש.

בשום שלב לא הורגשו נידנודים משום סוג או אובדן אחיזה.

איזור נחשון כבר שחררנו את הסוסים של הדמון האדום והוא כמובן מחייך ומבקש עוד..

חיש קל נחתנו אצל מונסטרסון מסרנו את החבילה והוא מצידו ניפנף אותנו וחזר לענייניו.

הדרך חזרה כבר הייתה פתוחה מאידך האפלה ירדה ומונסטר הקפיד לרכוב בקצב איטי יותר

עדיין מספיק מהר כדי שאף עש לילה או רמש מעופף יברח ממשקפו של הטרייסר שאגב ישב במצב גבוהה כשרכבתי מהר והורד בקצב איטי יותר.

בשער הגיא שוב נתתי מזור למנוע למרות נורת התידלוק שנדלקה לפני זמן לא רב (לרוב לוקי מקפיד לתדלק במצב של 3 שנתות במד הדלק הפעם לוקי זייף קצת).

הצמיגים החזירו לטרייסר את ההתנהגות שלו וזה ממחיש כמה חשוב צמיג טרי והרגולטור ממשיך לקחת מיסוי גבוהה וכנראה שכסף יותר חשוב מחיי אדם.

הפניות הארוכות נעשות בקצב גבוהה ולוקי מפליק את הכלי בין הסיבובים לנתיבים לפי הצורך והכל בשיתוף פעולה נהדר מצד הטרייסר.

איך השושנים אומר האופנוע הכי טוב בעולם.

אני לא ממש יכול להשוות מול הבריג'סטון הקודמים אבל לתחושתי המישלין בהחלט לא נופלים מהם.

את העצירה ערכנו בשואבה שם השטן האדמדם לגם קצת יותר מ15 ליטר של הנוזל המסריח והיוקרתי על מס הבלו שלו.

אז נכון לרגע זה אחלה צמיגים ואחלה טרייסר.

כמובן שיהיה צריך לבחון אותם בתנאים קצת יותר קיצוניים.
כמה זו כבר שאלה טובה.

To be continue

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220829/c7942821c67f49555f1ecb42126380cc.jpg

AsafA
31-08-2022, 11:14
28,000 ק"מ וזמן לסט צמיגים שלישי (צמיג אחורי רביעי).

הסט הראשון היה T32 שהיו טובים בעיניי והחזיקו 11,500 ק"מ.
יתרונות - היגוי זריז ושמירה טובה על הקו בתוך הפניה (אבל אולי זה בכלל האופנוע ביחס לזד שהיה לפניו ללא קשר לצמיגים).
חסרונות - הד שייק מעל מהירות מסויימת.

הסט השני היה אנגל GT2 שהיו נהדרים. האחורי החזיק 8,000 ק"מ והקדמי הוחלף אחרי 16,500 ק"מ כאשר עדיין היה במצב חדש והיה בכיף יכול להחזיק עוד 8 עד להחלפה של האחורי הבא.
יתרונות - יציבות משופרת, האופנוע היה מהיר יותר בסיבובים המוכרים אבל פחות קליל בהחלפת כיוון (האחורי בעל פרופיל שטוח יחסית).
חסרונות - מראה שטוח של הצמיג האחורי, פחות קליל בשינוי כיוון, הד שייק מעל מהירות מסויימת (כמו שהיה עם ה-T32 שהיו לפניו).

19,500 ק"מ הוחלף צמיג אחורי למצלר 9RR
יתרונות: ההד שייק נעלם; באופן מפתיע הוא החזיק 500 ק"מ יותר מהאנג'ל (8,500 ק"מ).
חסרונות לקח לי הרבה זמן להתרגל לשינוי בהתנהגות של האופנוע ולסמוך עליו מחדש. אחרי 2000 ק"מ היה לי פנצר וחשבתי להחליף צמיג כי לא התחברתי אליו.
בסופו של יום משבר האמון נפתר ברגע שהבנתי שבסיבוב הראשון של המגרש הביתי (כביש הגישה לישוב) הצמיג לא מחזיק כי הוא קר אבל בסיבוב השני הוא כבר נותן תפוקה מלאה.
אחרי שעברנו את זה התחלתי ליהנות ממנו מאד, כך שכשהגיע הזמן לאחורי חדש (רביעי במספר) בחרתי שוב במצלר והפעם הרכבתי סט.

28,000 ק"מ - הורכב סט של מצלר 9RR. ההיגוי נהיה עוד יותר זריז (כי הקדמי עגול יותר מהאנגל). בינתיים נראה שהצמיגים מתאימים לאופנוע ולסגנון הרכיבה. מקווה שהתחושה תישאר גם אחרי הטיול הראשון איתם.

lokimonster
31-08-2022, 12:03
אין כמו ריח של צמיג טרי על הבוקר.

הייתי רושם גומי טרי אבל אני מפחד שהשושנה תיקח את זה למקומות אפלים.

השושנים
31-08-2022, 13:27
במצבכם אני יכול רק להוציא אתכם.

lokimonster
09-09-2022, 14:06
על לחצי אוויר ומה שבין הכביש לרוכב.

ציינתי מתי שהוא שהצמיגים החדשים סופגים את תחלואי הכביש.

לאחר יציאה לתל אביב לבד ועם ארגזי צד הכלי רקד במהירות גבוהה.

רגע של מחשבה והוחלט לבדוק לחצי אוויר.

ובכן היה חסר אוויר.

כמובן שניפחתי והעסק נבחן בשישי על ציר נס הרים ואכן האופנוע חזר להיות מושחז ומטבע הדברים הצמיג מעביר את הסיפור הדרך.

אומנם רכבתי ללא ארגזי הצד כך שאני לא יכול לתת דעה אם ישנם נידנודים אבל כאמור הכלי מרגיש הרבה יותר טוב.

כאמור הטרייסר כלי מצויין שתואם את הדרישות שלי מאופנוע ומבצע הכל ביעילות ובהנאה.

קובי
09-09-2022, 14:32
לוקי שאלה קטנה
ישנם בעלי טרייסר 9 שטוענים שבעקבות עדכוני תוכנה בהתאמה ליורו 5, מתחת ל 3000 סל"ד מורגשת האצה אוטונומית קלה.
מוכר לכם?

AsafA
09-09-2022, 14:34
אצלי אין את הבעיה הזאת

Dresdner
09-09-2022, 15:02
לוקי שאלה קטנה
ישנם בעלי טרייסר 9 שטוענים שבעקבות עדכוני תוכנה בהתאמה ליורו 5, מתחת ל 3000 סל"ד מורגשת האצה אוטונומית קלה.
מוכר לכם?

העידכון תוכנה היה ריקול בגלל כיבוי מנוע בפתאומיות.
לפי מה שאני רואה יש כמה תלונות על בלימת מנוע לא אחידה מתחת ל3000 סל״ד, חלק מאשימים את העידכון וחלק טוענים שזה היה שם לפני, לפי דעתי התופעה הזאת יכולה להיות קשורה לקאץ המחליק.

lokimonster
09-09-2022, 19:41
אצלי מאז הריקול הופיעה הדבר הזה.
אחרי שעוזבים את הגז הוא נותן בעיטה קטנה כשמגיעים לסל"ד נמוך.
תכלס אני לא מת על זה.
אגב התופעה של הכיבוי הופיע לי שוב כמה פעמים.

Eli R
09-09-2022, 20:20
על איזה מוד רכיבה אתה נמצא בדרך כלל?
אסף גם כן עבר את עידכון התוכנה? גם אצלו מופיעה התופעה?

תודה,
אלי

AsafA
09-09-2022, 20:36
האופנוע עבר את העדכון, לדעתי המצערת עובדת באופן חלק ולינארי. רוכב על מצב 1.

lokimonster
10-09-2022, 12:46
אני רוכב במצב 2
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220910/6c3c812a58197a1f9a2f320c7a0827ef.jpg

lokimonster
10-09-2022, 13:08
17400 בערך

צריך לבדוק את השינוי בצמיגים לאחר הוספת האוויר

אחרי קצת פרצופים מלוקמונסטדאווטר שהעדיפה להישאר לישון יצא הלוקי לפגוש את נער הפלא ובחור נוסף העונה לשם רם ( אין כינוי סוף סוף מישהו נורמאלי).

06:33 מגיע להר הרצל באיחור שאופייני לנער הפלא שאף דאג לבדוק שאני אכן מגיע מניח בשל ההכרות שאני מהמקדימים ובדק שאני לא מנמנם או שהיו גילויי חרטה.

בתחנה ממתין טרייסר אדום וmt 10 כחול ימאהה.

מחליפים מילים ואני יוצא כך שהם לא ימתינו לי בבר בהר.

אני הבהרתי לעצמי שארכב בקצב איטי ובכל זאת שילוב של צמיג טרי עם לחץ אוויר נכון הופך את האיטי למהיר יותר.

למה כי הצמיג אוחז טוב ומשדר דברים אחרים
כאמור אני לא יכול להשוות בין הקודמים לנוכחי אבל אני כן יכול לומר שהם עושים עבודה טובה ומספקים שפע של מידע מהכביש ובטחון להטות.

אני כבר מזמן לא ירדתי נמוך באחת ההטיות באזור שקף מצאתי את עצמי מגרד עם קצה המגף את הכביש באחת ההטיות לימין.

לפני שבדקתי את האוויר בסוויפרים מהירים האופנוע הרגיש רע וכעת ברוך השם אפשר ללחוץ למהירות הקבועה בחוק בלי להתנדנד.

נפרדנו כשאני קפצתי לגייס קצת בשר למנגל
בוקר נעים ונחמד.

האושפלו על הגז והשרשרת משומנת לשבוע הבא.

אחלה טרייסר

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220910/e2db6af1507a8d777cef4d609ca4f801.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220910/dcd8d44a981b61ce357cbc5833e933c9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220910/e2372fbac5d570542d9eefbd5ed90f91.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220910/328178cf5a8dd182a63e361a3aa24bce.jpg

Pentos
22-09-2022, 20:26
אנחנו לקראת נסיעה של שבועיים לחו"ל. האם כדאי לנתק כבל מינוס מהמצבר על מנת לשמור על טעינה?
מדובר על MT09 2021 עם איתוראן.
בהנחה שיש לי מקום בטוח להחנות אותו לתקופה הזו.

האם יש בעיה לנתק מבחינת מחשב האופנוע?
אם אני עושה את זה צריך להודיע למוקד של איתוראן?

Dresdner
22-09-2022, 21:27
מזג האוויר בגרמניה בשבועיים האחרונים גרם לי להשאיר את הטרייסר בבית, היום חזרתי לרכב והוא הניע בשניה אבל אין לי שום צרכן על האופנוע מערכת החשמל מקורית וזה עושה את ההבדל.

במקרה שלך הייתי ממליץ לנתק את המצבר לגמרי או אם יש חניה עם חשמל לחבר את האופנוע לbattery tender

Pentos
22-09-2022, 22:46
לנתק מינוס זה אומר לנתק לגמרי לא? מעגל פתוח...
אין חניה עם חשמל.

Dresdner
22-09-2022, 23:18
לנתק מינוס זה אומר לנתק לגמרי לא? מעגל פתוח...
אין חניה עם חשמל.

כן מספיק את המינוס אבל אני מעדיף להיות על הצד הבטוח שלא משהוא מוליך יזוז בטעות או ברכב בכל מקרה יש בעיה רצינית של נמיות באיזור שלי שנכנסות לתא המנוע לכן אני מעדיף להוציא את הפלוס והמינוס ולשים את הקצה המוליח בתוך שרוול גומי או פלסטיק.

lokimonster
23-09-2022, 17:20
אנחנו לקראת נסיעה של שבועיים לחו"ל. האם כדאי לנתק כבל מינוס מהמצבר על מנת לשמור על טעינה?
מדובר על MT09 2021 עם איתוראן.
בהנחה שיש לי מקום בטוח להחנות אותו לתקופה הזו.

האם יש בעיה לנתק מבחינת מחשב האופנוע?
אם אני עושה את זה צריך להודיע למוקד של איתוראן?אצלי מותקנים איתוראן ומצלמה.
אז אני בטיסה של שבועיים מחבר למטען.

לדעתי עדיף לנתק וכמובן לאחסן אותו במידת האפשר במקום בטוח.

lokimonster
25-09-2022, 14:43
18,000 קילומטר
הוואטסאפ מהבהב ןתוכניות נרקמות לשבת.
כרגיל מקח על שעות היציאה כי ליידי א' צריכה גלח"צ ואיפור

נפגשנו 3 במישור אגומים.
2 דיאבולים אדמדמים מבית ימאהה
וmt10 כחלחל.

הפנסיונר ןהמשאית העדיפו להשאר בבית לג'לי של שבת בבוקר.

יוצאים לדרך והצמד עף לו מלפני ואני זוחל לי בנינוחות לעבר הזריחה.

הטריייסר עובד נהדר והמזג האוויר היה עדיין סביר.

הצמד חיכה לי בנקודות נבחרות והכל זרם יפה.
לזכות הטרייסר יאמר שהוא נוח לי ואני כמעט לא זקוק להפסקות

פונים ימינה לעבר מצוקי דרגות.
שם הטרייסר מרגיש כמו סופרמןטורד מגודל אבל עדיין עובד יפה ( נכון הקדמי שלוח קצת קדימה).
הזרמתי קצת ץערובת של אוויר ודלק למנוע בכל זאת כביש שאי אפשר לא להנות בו.

קפה והוחלט להמשיך לעבר המלונות.

בחזור כבר היה חם והאמת שאני רכבתי לי בשנתי בנתי עד הלידו.

בלידו כבר שחררתי למנוע את ההגבלות והעליות לעבר ירושלים נגמעו בקצב מהנה ובזווית נמוכה.

הכביש שם נוח ואני מכיר את התוואי שלו.

בנוסף ראות טובה והעובדה שהוא רחב מאפשרת רכיבה נמהרת אך בטוחה באופן יחסי לכביש ממנו באנו.

הטרייסר ישב למעלה בסל"ד ופשוט שיתף פעולה מצויין.

הצמיגים גם מספקים מידע ומאפשרים הטייות באופן לינארי ונשלט.

סך הכל כלי מצויין
לוקי

lokimonster
08-10-2022, 21:47
רבע ל19,000 (אפילו פחות)
יש ימים שהם פשוט נחס.
למרות הציווי של שמחת בחגייך (עגה שכנזית של הפיילג הירושלמי) מצב הרוח היה קצת off.

התעוררתי מוקדם בבוקר כאשר על הפרק או א' וחבריו רוכבי הטרייסר.

או בית או משהו אחר

בבית לא היה שום דבר אטרקטיבי והחלטתי באופן ספונטני ורגיש לצאת לסיבוב.

ככה אני ועצמי.
כמו בימים שלפני הפורומים ולמעשה הפלאפונים שנגישים לכל הדיוט.

מתמגן לי במעיל החורף (הדו עונתי) והבטנה.
כפפות קיץ מגיני ברכיים של ת'ור ומגף קייצי של אלפין סטארס.

הפירוט מכמה סיבות כשהראשונה היא בקרוב אני עורך ריענון של הציוד וכהרגלי בשנים האחרונות אני רוכש את הכל מapexmotors שלטעמי זו אחת החנויות שאני באמת אוהב לרכוש מהן החל מהשירות דרך הידיעה שהם שם כדי להתאים לך מוצר ולא למכור לך כל דבר וכמובן שאם יש ריג'קט בפרק זמן סביר המוצר יוחלף (מניסיון).
וכמובן מחירים הוגנים.

הוזמן מעיל חורפי מלא מבית פוריגן שעליו ארחיב עם הגעתו מצרפת וווסט מתנפח מאותו הבית (מידה של שמנמנים לא היה במלאי).
מגיני ברכיים אקח ככל הנראה של ספידי

קסדה טוב פה ישנה בעייה שוברט c5 ככל הנראה אין בארץ וכך גם הניאוטק 2 שהיא ברירת מחדל.
יש מצב שיגיע לי במזוודה.
כפפות אני אקח חדשות לחורף ( למרות שגיליתי את כפפות הגומי של הרופאים במידה xl עושה עבודה מעולה ברטוב ושרידות לאורך כמה שעות).
דיבורית (את הישנות אני מעביר הלאה בין בני הבית) ופה שוב נכנסת הניאטק2 למשוואה מאחר ויש לה דיבורית מקורית וכמובן שאני יעביר מהקסדה הישנה לחדשה (למדתי על כיסי לא לרכוש מוצר יעודי אם זה ארגזי צד או דיבורית ייחודיות זה לא ניתן להעברה למותג אחר).

חזרה לדבר שעליו התכנסנו.

07:00 מניע את הטרייסר הכיוון נבחר ספונטנית לעבר ערד סדום.

הדיבורית מנגנת לי ברקע ומזג האוויר נפלא וקריר.
מעיל הפוריגן היה קצת מוגזם ובתחנת הדלק הראשונה הביטנה מילאה את הארגז מאחור.

פתחי האוורור של המעיל נפתחו ומאחר וירדתי כ20 קילו (בדומה למחירי הדלק החזרתי כמה ) האוויר ברכיבה פשוט עובר ומקרר את הרוכב השמנמן (מצריך לחיצה קלה של הכרס פנימה).

מאידך במהירות שהשתיקה יפה לה המעיל מתנפח וזה קצת מציק אבל חיים עם זה.

הדרכים האלו אהובות מאוד על א' והאמת שבמזג האוויר הנוכחי גם אני חי איתן טוב.

העובדה שאני לא צריך להיות בקשר עין עם שותפים לרכיבה מאפשרת לי להתרכז יותר בדרך כולל כלי הרכב מסביב ושאר המשתנים שקיימים בדרך.

הקצב פשוט תואם את היכולת שלי ובשום שלב אני לא צריך לעצור להאט או להאיץ כדי להשאר עם הקבוצה.

התוצאה הייתה רכיבה בקצב מהיר יותר ממה שאני רוכב בדרך כלל.

גם רמת הרכיבה הייתה פשוט טובה יותר וזורמת.
היה לי קל יותר.

את הדרך ממישור אדומים עשיתי רצוף עד קפה 341 (דור ערד) שם תידלקתי את עצמי בקפה קר אחרי רכיבה אינטנסיבית בפיתולים של ערד.

היה לי כיף והחלטתי לרדת חזרה לשפך זוהר ולעלות שוב הפעם התנועה הייתה קצת יותר צפופה אז היה קצת פחות מהנה.

הטרייסר דינאמי מאוד והמישלין road 6 מאפשרים רכיבה אגרסיבית למדי.
למעט סיבוב אחד בכביש 90 לא הרגשתי את הבקרות או אובדן אחיזה.
הכל צפוי מדוייק ומהיר האדמדם פשוט כלי דינאמי ומתמסר.

הדרך חזרה הייתה דרך שקף עם עצירה בבית גוברין מים וטיסה איטית לעבר עיר הקיידש.

סך הכל מילאתי מצברים.

סיכום

הטרייסר ממשיך לתת לנו פינוק בפיתה.
שילוב של מנוע מתלים נוחות וצליל מחרמן אנו מקבלים כלי שמדבר אל הנפש ולמרות שבדרך כלל אני אוהב לשנות ( נשים אופנועים ומכוניות טוב האישה כבר 30 שנה מחזיקה אותי ולא העיפה עדיין, מכוניות גם נשארות פרקי זמן ארוכים יחסית) לא מן הנמנע שארכוש שוב טרייסר.

אופנוע מהנה

השושנים
09-10-2022, 08:31
כי חופשי זה לגמרי לבד.

lokimonster
09-10-2022, 22:59
כי חופשי זה לגמרי לבד.ככה מתאפשר לי לנהל שיחה צפופה בייני לבין עצמי.
ולפתור סכסוכים פנימיים בדרכי נועם

lokimonster
22-10-2022, 17:43
טיפול 20
התלבטתי רבות היכן לטפל.
כאשר אחד הפרמטרים שחשובים לי זה אינטראקציה עם המכונאי המטפל ולעמוד מול המכונאי

כעת זה ברור לי שלא כולם אוהבים את זה ואני מכבד את זה אבל כנראה שלא משנה כמה המוסך הוא מוסך בוטיק אין ברירה אלא לראות מה קורה.

האמת שגיליתי כמה זה חשוב (תמיד ידעתי את זה ).

למרות הגשם הגעתי ליוני אופנועים יחד עם אישתי וכרגיל יחס חם וחברי דבר שלא השתנה מעולם.

וכן בכל זאת הייתי לקוח שלהם אי שם בן 1989 ועד אמצע שנות ה2000 .

מעלים את הכלי לליפט ומחכים קצת שיתקרר.
לבנתיים קפה וקישקושים ולטישת עיניים על פייזר שככל הנראה עובד על 3 צילינדרים ( אחד התחליפים הכי ראויים לבאנדיט).

התקרר קצת ומתחילים בטיפול שמן ללא בעיות מיוחדות ואז פירוק.

מוחמד קורא לי ומצביע על בורג סרבן בפיירינג
ואז מסמרות חסרות.
ועוד בורג לא מקורי ועקום בקיצור מישמש שלם של ברגים ב2 צידי האופנוע ומסמרות שלא ממש מתאימים מה שמסביר את העלמות של חלק מהמסמרות (ריוויט באנגלית פין לחיצה בעברית).
אפילו גומי של המושב (רגל )הייתה חסרה.

אני מדגיש עמדתי ליד המכונאי כך שזה במאה אחוז לא נסיון של המוסך לדוג עוד לקוח או להשמיץ את המוסך הקודם.

אני עדיין מתלבט אם לדבר איתם על הנושא או לא אבל באמת התאכזבתי.

בכל מקרה הוזמנו חלקים ואנו נחליף הכל למה מה שאמור להיות במקור למה ככה כי זה אני.

הוחלף נוזל בלמים רפידות אחוריות פלגים גירוז אוויר סעד מין ת"ש כלכלה וגז מזגנים.
על שטיפה ויתרתי כי גם כך היה גשם.
הוגש חשבון............

האמת מחיר יותר מהוגן (ללקוח) וזול בכ1000 ואולי יותר ממה שהיה עולה לי במוסך בוטיק.

אז מה שלמדתי.

לא כל הנוצץ זהב .

שבת יצאנו לסיבוב עם אז נער הפלא שלקח את אישתי והבת המתבגרת שלי.

היה כיף והאופנוע עובד נהדר ומזג אוויר קלאסי לרכיבה.

נ.ב
למכירה מובי עם מדבקת לחץ של חזוס הקדוש.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20221022/ad0a32af68bc24a1111390056334e84d.jpg

lokimonster
[
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20221022/2e7d7eaf5437513b12de288f7d2ebf99.jpg

Dresdner
22-10-2022, 19:55
למה לא לנסות לבקש ממטרו שישלחו ליוני אופנועים את כל החסר על חשבונם תחת אחריות האופנוע?
תעשה קצת רעש, תלך עם שושנים יש לו פרצוף מפחיד שהוא רוצה [emoji3]

lokimonster
22-10-2022, 21:38
אין טעם לעשות רעש

איך אמר א' קורה שיש טעויות ונצא מנקודת הנחה שהעובד פישל.

lokimonster

Dresdner
22-10-2022, 21:46
אין טעם לעשות רעש

איך אמר א' קורה שיש טעויות ונצא מנקודת הנחה שהעובד פישל.

lokimonster
על טעויות משלמים, לפני 25 שנה עובד במוסך ידוע בתל אביב עשה לי ניקוי קרבורטורים ועל הדרך חיסל פרפר בקרבורטור אחד מתוך 4 ואת זה גיליתי יומיים אחרי הטיפול.
תיקון לא היה ניתן לעשות ודרשתי החלפה והאמת שבעל המוסך לקח אחריות ותוך יום הביא מפירוק 4 קרבורטורים במצב מעולה.
לא מבין את הגישה של עובד עשה טעות, הם כמובן עושים טעויות אבל המוסך שבו הם עובדים אמור להיות מטריית ההגנה שלך במקרים כאלו

lokimonster
22-10-2022, 23:15
על טעויות משלמים, לפני 25 שנה עובד במוסך ידוע בתל אביב עשה לי ניקוי קרבורטורים ועל הדרך חיסל פרפר בקרבורטור אחד מתוך 4 ואת זה גיליתי יומיים אחרי הטיפול.
תיקון לא היה ניתן לעשות ודרשתי החלפה והאמת שבעל המוסך לקח אחריות ותוך יום הביא מפירוק 4 קרבורטורים במצב מעולה.
לא מבין את הגישה של עובד עשה טעות, הם כמובן עושים טעויות אבל המוסך שבו הם עובדים אמור להיות מטריית ההגנה שלך במקרים כאלואני מניח שאם היה מדובר במשהו מהותי יותר אז בהחלט הייתי מתייחס אחרת.
עלות של פין לחיצה וכמה ברגים זניחה והאמת שבאמת אין לי זמן להתעסק עם זה.

יגיעו החלקים ( חלק היו אצל יוני זמינים וכמובן הוזמנתי שיהיה ספייר) והחברה.

lokimonster

lokimonster
05-12-2022, 10:06
בשל ימי החורף בשילוב מצב רוח לא מציאה של הלוקי הטרייסר נוסע מעט מאוד.

סיבוב ראשון היה לחברים במודיעין
סיבוב שני שלוקי עשה היה עם א' לרכישת צמיג אחורי לטרייסר שלו ועל הדרך סיבוב קטן לילדים בת"א.
סיבוב שלישי לבית עלמין ירקון.

אחרי הטיפול מרגיש כאילו הטרייסר קיבל זריקת מרץ.

אולי הפלגים והפילטר החדשים או השמן או סתם משהו פסיכולוגי אבל הטרייסר מרגיש חזק יותר כאילו נפתח המנוע ( אומרים שזה קורה - מנוע שנפתח לא יודע אם זה אכן כך) בכל מקרה הכל מרגיש חזק יותר כולל תחושת המומנט והתגובות של המצערת בכל קשת הסל"ד.

הלוקי יצא לפגישת מחזור עם חברי ילדות.
כולם מרובעים והגיוניים רוכבים על ארבע וטוענים שאופנוע זה מסוכן למרות ההתלהבות שלהם מזה.
דיונים יבשים על פוליטיקה ושטויות שהאמת משעממות את הלוקי ולוקי רק מחכה לצאת חזרה.
אכן תקשורת אינה הצד החזק של הלוקי וברגע שהסתיים המפגש לוקי פתח מבערים ונחת בירושלים בפרק זמן שלא יבייש את מעבורת החלל.
היכולת של הטרייסר בשילוב עם הגומי הטרי (טוב הכרות עם הכביש גם מאפשרת ללחוץ) אכן אפשרו ללוקי לנחות לפני שאריק סיים לפנות את הכלים.

בשישי יצאנו סיבוב אבות ובנים עם א' לצורך רענון גומי אצל א' ומשם לבילוי של הילדים כשהרוקיסט הצעיר שלי רכש לו חולצה של AC-DC והתלהב לגמרי מהעניין.
ההתנהלות בכרך עם הטרייסר נהדרת והמנוע מספק שפע של מומנט שמיתר את העבודה עם מנוף המצמד ( ארגזי הצד הגבילו אותי).

החזרה נעשתה גם דרך 443 שם הטרייסר עף ונותן שפע של הנאה ובגלל העולל מאחור לא טסנו ורכבנו בקצב רגוע.

ראשון טלפון שמעדכן שאבא של חבר קרוב נפטר.
אני אמור להגיע לירקון תוך כשעה וקצת מה שאומר שעליי לחזור למשרד לאסוף את הטרייסר ולצאת.

התנועה בשעות אחה"צ עמוסה וזה נראה דיל קרוקודיל לעמוד בזמנים.

הטרייסר צולח את הפקקים ( היה רק הארגז העילי) בקצב של טיעארס מצוי ואפילו לא מבייש את הגראנד דיק של משה שליח הפיצה.
הממדים הצרים והמנוע הגמיש משתפים פעולה ומייצרים תמהיל מסוכן של שליח.

לא רק שלוקי הספיק להגיע אלא שהוא גם הקדים בכמה דקות.

בחזור הורדנו קצב גם בגלל התנועה וגם בגלל החשכה ובדרך טלפון מאיתוראן שהתקשרו לשאול האם אני עם הכלי - היינו על חוצה שומרון בשעה לא שגרתית.
אני חושב שזו פעם שנייה שהתקשרו במהלך השנה וחצי עם הכלי - למרות החיבה שלנו לכבישים בשומרון.

אחרי כל המלל המיגע הזה מה לוקי מנסה לומר:

כאופנוע הטרייסר הוא מולטיטאסק אמיתי אולי הכי טוב בעולם.

בטח יותר טוב מוורסיס שמזכיר משאית!!

לגבי אמינות איכות וכו' זה צריך לעמוד במבחן המציאות ואת הסיכום נעשה אחרי שנמכור ( בעוד כמה שנים).

אחלה טרייסר

lokimonster
16-12-2022, 18:34
שנתיים שאלון רוכב עם כוכבים.

ירדנו מההר לפגוש את השיש שהוא נזרק תחתיו.
האמת שאני בדרך כלל לא הולך לבקר מי שלא יבוא לבקר אותי אבל לבקשת אחיו ירדנו מההר

הציר הנבחר היה 443 לעבר עמק חפר.
הכלים 2 אתלטים אדומים ומשאית.

אתלט אחד עם זוג אתלט אחד רוכב יחיד ומשאית עם זוג.

נפגשנו עם המשאית שושנה והג'ינג'ית והם יצאו קצת קודם כדי לתדלק בסולר את המשאית.

לבנתיים הגיע א' וחיש קל יפנו לעבר בתחנת דלק על 443.

כאמור הטרייסר נהדר וזריז ותוך זמן קצר נחתנו בתחנה.

משם יצאנו לעבר עמק חפר

הקצב זריז והטרייסר לא מתרגש מתוספת המשקל מאחור.
בעמק חפר פגשנו את עופר 36 מאושיות הפורום הישן והטראנסאלפ שלו ונאלצנו לחכות לוורסיס שכנראה מתקשה בתנועה צפופה למחצה.

הגענו לבית עלמין קצת התעללות בגופה נקרופיליה הספדים (האמת יש לו שכנה יפיפיה מקווה שיצא לו משהו איתה) בית קפה טוסיטים עוגות ודהרה הבייתה.

חזרנו גם דרך 443 את הסיבוב של נבי סמואל ירדתי ממש נמוך.
כמה נמוך הקצה של הנעל פגש את האספלט.
מעלה חיוך.

בבית החזרנו לקבוצה את שושנה שהפכה לדדמה קווין.

כאמור הטרייסר כלי מ ע ו ל ה.

אני מאוד נהנה ממנו וכידוע לכם לוקי מאוד אוהב לבכות וליילל .

מחר אשתדל להוריד תמונות מהמצלמה

lokimonster
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20221217/c486932cec77445f4e7c93075dd9a8ec.jpg

קידוזו
26-12-2022, 00:44
אחלה תמונה. שמור על עצמך.

lokimonster
12-02-2023, 16:19
22250 בערך

קבעתי ספונטנית עם א' ב08:00 בנקודת המפגש אבל לי היו שעתיים לפחות לנצל.

הנעתי את הטרייסר בקור הירושלמי ויצאתי לכיוון ארץ המרדפים AKA דרך אלון.

המוד שלי היה קרבי למדי
כמה קרבי - קרבי מספיק להרגיש את הקדמי מרחף מעל כפל בכביש המוביל לגבעה הצרפתית.

מה שכן משהו הרגיש לי קצת אחרת וזה נובע ככל הנראה מירידת משקל שאני עובד עליה לא סגור על זה אבל אולי.

את הירידות לעבר דרך אלון עשיתי בקצב שחשבתי שנגמלתי ממנו.

חיש קל הפנייה שמאלה לארץ המרדפים שם נפתח לי כביש נהדר וריק עליו הסתערתי כמו אחרון הגלדיאטורים.

יש משהו נהדר ברכיבה לבד.

אתה רוכב בקצב שלך לא צריך קשר עיין עם השותפים ולמעשה אני רק מרוכז במה שחשוב.

הטרייסר שותף נהדר שיודע לשתף פעולה בצורה מושלמת.

עצרתי באחד המצפים להפסקת אפטרקייר ככה לנוח קצת ולהתרפק אחרי ההתעללות ההדדית אחד בשני.

ואז חזרה לתחנת דלק.
משום מה זה מרגיש יותר מהיר.

08:00 תדלוק וזינוק לעבר עין גדי.

א' בראש מפגין יכולות מצויינות לצערי ני קצת נגרר מאחור.

הקצב שלנו זריז והמזג אוויר נהדר.

עין גדי חשבון נפש ואז הוחלט להמשיך לערד.

יצאצי קצת קודם כי א' בדרך כלל עוקף אותי
את העליות לערד עשיתי בקצב מהיר מאוד תוך שאנו מגרדים קצת את האספלט עם קצה הנעל.

עצירה למיץ גזר ואז לדרום אדום בתרונות רוחמה עם קצת רכיבה על שבילים.

אני וא' בהחלט לקחנו את הקטע לאקסטרים והקצב היה בהחלט לא מהיר.

כך גם החזרה לירושלים הכלי צרך לי כ11 קילומטר לליטר.

סיכום של יום

אחד האופנועים הכי מהנים שהיו לי.

אני צריך לבדוק עומס קפיץ ככל הנראה ירדתי הרבה במשקל וזה מורגש.

קנייה טובה ומעוררת חיוך
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230212/0c2cd0d58817c556c00be6ba49cbdb1a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20230212/639a70aab89246016bb678f9905f56b0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20230212/ff930662f7f05c26f26691528ca21c81.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20230212/56b5fdbd3a4dacf5352e9ce1410c27d8.jpg

lokimonster
04-03-2023, 22:17
23000 מי בכלל סופר כשנהינים.

ככה בבוקר ספונטני יוצא והגברת איתי .
אז נער הפלא במקרה התעורר ויצא איתנו לראות את הזריחה.
שם בארץ המרדפים אנו רוכבים.
קפה צילומים ואז לעין גדי ממשיכים.
איךתלא קפה ג'חנון ואז ממשיכים.
אז לעיסוקיו ואנו לסדום ערד.
משם בית גוברין אבו גוש והבייתה

סיכום
הטרייסר אופנוע מושלם.
זריז מהיר אתלטי ונוח.

שותף אדיר בכביש הטכני גם בזוג.

היה כיף

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230304/a41c2f6c11ade1e85d33916e48e2a16a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20230304/0460f693d2b12e75bcf54c46dd184eae.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20230304/e3102f58778a487673219593a2eb2e9b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20230304/f3a882b9268238827c34bbc9b6a6a0dc.jpg

lokimonster

lokimonster
09-03-2023, 10:16
גם בלילה גם ביום
גם בגשם ובכל מקום
וכעת עם המדבקה גם נוסע כמו חלום.

אתמול בלילה פגשנו גשם זלעפות.
המדבקה דאגה שלא נירטב מהטיפות.

אגב מאז שיש את המדבקה הכלי טס כמו היבוסה.

מומלץhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20230309/7ddaba824d723d4afc8dcf56f8dc1c28.jpg

lokimonster

erani99
09-03-2023, 11:00
תשיג לנו, נדביק. לא בטוח איפה כן.. :rolleyes2:

lokimonster
09-03-2023, 14:28
תשיג לנו, נדביק. לא בטוח איפה כן.. :rolleyes2:

נדאג לך

לא בטוח מתי

mudale222
09-03-2023, 15:18
אני גם רוצה. אני מודבק apex, סטריפים שח mudale222 ועכשיו הגיע הזמן להיות מושפע עד הסוף.

lokimonster
09-03-2023, 19:15
אשלח הזמנה לאביעד

lokimonster

AsafA
19-04-2023, 22:46
44,333 ק"מ והגיע הזמן לשרשרת חדשה.

lokimonster
01-05-2023, 11:08
מתקרבים בצעדי ענק ל30K

הטרייסר החל לעבוד קצת יותר לרגל עינייני ואיתו הצורך במקומות נשיאת ציוד ועוד כגון קסדה נוספת מעיל וכהנה וכהנה שטויות.

הכלי נהדר נוח מאוד גם למורכב מזדמן בבין עירוני שנשאר עם טעם של עוד.

אומנם הארגזים לא מדהימים בנפחם אבל מאפשרים נשיאה ואחסון של רוב הציוד אם נדרש.

השד האדםדם בהחלט מולטי טאסק אמיתי עם ערך מוסף של המון הנאה שלא פוגעת בשימושיות.
לבנתיים מפגין אמינות כאמור לצד הנאה ושימושיות.

אם ארכוש עוד אחד בעתיד האמת נכון לכתיבת שורות אלו בהחלט אפשרי.

קידוזו
03-05-2023, 16:29
44,333 ק"מ והגיע הזמן לשרשרת חדשה.
אם בפעם ראשונה זה אומר שנרגעת מאוד :)

קידוזו
03-05-2023, 16:30
מתקרבים בצעדי ענק ל30K

הטרייסר החל לעבוד קצת יותר לרגל עינייני ואיתו הצורך במקומות נשיאת ציוד ועוד כגון קסדה נוספת מעיל וכהנה וכהנה שטויות.

הכלי נהדר נוח מאוד גם למורכב מזדמן בבין עירוני שנשאר עם טעם של עוד.

אומנם הארגזים לא מדהימים בנפחם אבל מאפשרים נשיאה ואחסון של רוב הציוד אם נדרש.

השד האדםדם בהחלט מולטי טאסק אמיתי עם ערך מוסף של המון הנאה שלא פוגעת בשימושיות.
לבנתיים מפגין אמינות כאמור לצד הנאה ושימושיות.

אם ארכוש עוד אחד בעתיד האמת נכון לכתיבת שורות אלו בהחלט אפשרי.
אצלי היה צורך בכל שלושת הארגזים רק בטיולים עם האישה. ליומיום ארגז אחד (מעיל קסדה) לא מספיק לך?

lokimonster
03-05-2023, 16:46
אצלי היה צורך בכל שלושת הארגזים רק בטיולים עם האישה. ליומיום ארגז אחד (מעיל קסדה) לא מספיק לך?

מסתבר שלא
קסדה בכל ארגז צד
ארגז אחורי אפוד 2 מעילים מגיני ברכיים נסגר בקושי.

lokimonster
08-06-2023, 08:00
לאחר תקופה ארוכה שלא ממש רכבתי למעט בית עבודה ( 7 קילומטר לכיוון) עזרתי עוז ויצאתי לחגוג 20 שנות עבדות מרצון שעונה לשם נישואים ( נישואין אנא עארף ).
אני ככל הנראה סובל מאלרגיות שגורמות לשיעול והרופאים הם כמו מוסכים (טוב לא כול המוסכים) וכשאני נכנס אליהם אני יוצא יותר דפוק ממה שנכנסתי אבל את השיעול וסיבותיו לא נתנו הסבר
נו טוב אתם מעשנים אני משתעל ויש לי אף שבור (הגיוני הייתי מתאגרף בימים שעוד היה לי שיער ) כך שאני נושם בעיקר מהנחיר השמאלי.
בכל מקרה זה לא פורום רפואה הוליסטית אז...

רתמתי את הטרייסר ב3 ארגזים והתחרטתי שאין לי רביעי או שרכשתי את תיק מיכל שמותאם לטרייסר ( יש לי 2 תיקי מיכל אף אחד מהם לא יושב שם טוב).
ציידתי את עצמי בסטרפסילס מסטיק נטול סוכר מכל סוג שיש ( מסתבר שלמנטוס יש טעמים מגניבים) את אישתי שסירבה בכל תוקף ללבוש את האפוד המתנפח ארגז ימין בגדים של לוקי ( היה עמוס) ארגז שמאל נשאר מקום כנראה שאצלנו אני הבעייתי ואגז עילי ציוד השרדות כמו משאבה תולעים תיק גב לקסדה ועוד כמה דברים קטנים.

יצאנו בצהריים חום וחולירה ומאחר ומיהרנו רכבנו על כביש שש.

זוועת עולם חום אבק המון אבק רוח ובתוך זה שיעול כרוני וים של פיכסה בתוך תנועה כבדה.

עצרנו באלונית דווקה מאחור לא נשמעו תלונות וגם יחסית היא יצאה לא מאובקת לעומתי שיצאתי כאילו רכבתי עם פלג הגדול בפודרה של נבי מוסא.

קצת מנוחה ניקוי צינורות טבילה בבקבוק מי עדן וממשיכם.

האמת שאולי זה הריענון אולי אי שם למעלה קיבלו דלקת ריאות בכל מקרה זה נרגע אחרי אלונית שש.

רכבנו לאלקוש ועצרנו לחוויה דרוזית במסעדת אבו ענאן.
טוב חתונה אשכנזית חוץ מעלי גפן והצוות שום דבר לא היה דרוזי שם.
רביולי ובשר מיובש ( לא ביף ג'רקי ) וסלטים שנלקחו מתפריט אירועים של אולם אירועים במאה שערים כמו סלט וולדורף חרמנא לצלן ( להיות הוגן הסלטים היו טריים וטעימים ) גזר מתוק סלק אדום - לפחות החומוס היה ראוי.

סיימנו לאכול יצאנו לפקיעין לבית כנסת העתיק שכמובן היה סגור אבל נחמד להסתובב שם ברחובות הם יפים ונחמדים עד ששם למעלה נזכרו שצריך לשטוף את האבק.

הבנו את הרמז ויצאנו לעבר בית לחם הגלילית שם חיכה לנו צימר מפנק.

הירידות של פקיעין מדהימות ובשל תנאי מזג האוויר רכבנו בקצב שאיפשר לנו להינות מהנוף שנשקף משם.

לבית לחם הגלילית הגענו כשאנו עם בוץ מאובקים ומטונפים.
נראה לי שאפילו המארחת נבהלה ממה שהגיע אליה לשם.

אגב צימר נהדר שירות אדיב וישוב מדהים ממליץ בחום.

שאר היום טיילנו רגלי בישוב הטמפלרי תוך שאני מציץ בלוחות כמה עולה שם בית כנראה שחסר לי כמעט 2 מליון שקל לרכוש שם בית.
נשאר בהרי ירושלים פחות חם פה.

בבוקר המשכנו למשפחה שלי בעמקים יש להם שם מוזיאון טרקטורים מדהים והצטרפנו לפרלמנט של יום שישי ופשוט שכחנו לצאת.

חזרנו לירושלים בקצב שלא היה מבייש את חיל האוויר וחיש קל מצאנו את עצמנו באבו גוש
עייפים עם כוויות ברגלים מהחום של הכביש או המנוע ( כנראה שסילור החום בקצב מהיר לא מאפשר לאוויר להתקרר ) אבל ממש התבשלו לנו הרגליים.

הטרייסר כלי נהדר לטיולים בזוג רכבנו רצוף מאזור עפולה וללא הפסקה ובהלוך היינו כשעתיים רצוף על האוכף וללא שום בעיה של חוסר נוחות.
נכון אישתי שתחייה עם ממדים קטנים אז איתה אין בעיית מקום בשום אופונע אבל בכל מקרה הטרייסר נוח מאוד.

חזרנו עייפים אך מרוצים.

ובכל זאת מסקנות:

אני צריך להיגמל מרכישת ארגזים מקוריים.
הם הרבה פחות יעילים מארגזים תחליפיים וכמובן שלא ניתן להעביר אותם מאופנוע אחד לאחר.

אני מניח שארכוש שוב טרייסר ביום מן הימים והפעם זה יהיה הGT למרות שישנם קולות בראש שמהדהדדים היבוסה H1 ועוד כל מיני רעשי רקע ( אולי אני צריך כדורים מי יודע )

בכל מקרה

הטרייסר כלי לא פחות מנהדר 10117
1011810119

ותשמרו על האף

10120

KKatkov
08-06-2023, 08:11
העיקר שהצלחתם להנות, למרות מזג האוויר!
אגב - לפעם הבאה, תואכלו בפקיעין וזהו) אני אהבתי.

lokimonster
08-06-2023, 10:57
העיקר שהצלחתם להנות, למרות מזג האוויר!
אגב - לפעם הבאה, תואכלו בפקיעין וזהו) אני אהבתי.

היה אחלה
אני ידוע באהבתי לקיטורים

אשכנזים - אני מקטר משמע אני קיים
:-)

קידוזו
11-06-2023, 17:38
נשמע כיף. דיבורית עם מוסיקה בשיתוף משדרגת מאוד.

lokimonster
12-06-2023, 10:43
נשמע כיף. דיבורית עם מוסיקה בשיתוף משדרגת מאוד.

יש לי ולהנהלה טעם שונה במוזיקה.

היא אוהבת חרא של שכנוזים שמאלנים כמו שלמה ארצי נעמי שמר - סופיסטיקייטד

ואילו אני מעדיף את קוקו מאילת יוסי שועה אבי דיכטר עופר בכי שריף נער הפלא שהתבגר דקלון

טוב לא להגזים

אני אוהב מוזיקה אבל יותר רוק מטאל שנסונים 80 90 100 בקיצור לועזית

קידוזו
22-06-2023, 17:41
אצלנו בעדה מי שמרכיב או נוהג קובע את המוסיקה.

השושנים
27-06-2023, 11:37
קל, אני נתקעתי בטיול עם פלייליסט של 110 שירים שמשום מה נתקע על לופ של כ-30 שירים נבחרים מתוכם, בשלב מסוים פשוט רכבתי בלי.

AsafA
27-06-2023, 18:52
49,000 ק"מ. התחדשנו באחורי חדש ואיזון לקדמי. האחורי עדיין לא נגמר (נראה שנשאר לו עוד 2,000 בערך) אבל כבר הייתי במוסך אז הוא הוחלף כדי לחסוך נסיעה נוספת למרכז.

קידוזו
30-06-2023, 02:13
49,000 ק"מ. התחדשנו באחורי חדש ואיזון לקדמי. האחורי עדיין לא נגמר (נראה שנשאר לו עוד 2,000 בערך) אבל כבר הייתי במוסך אז הוא הוחלף כדי לחסוך נסיעה נוספת למרכז.
כמה ק"מ החזיק האחורי?

AsafA
30-06-2023, 02:32
7,500 ולדעתי היו לו עוד 2,000.
מצד שני רכבתי איתו הרבה יותר רגוע מאשר עם המצלר. אני חושב שבתנאים דומים הפ היו מחזיקים אותו הדבר.