צפייה בגרסה מלאה : הדו"חות הלא מוצדקים של מבצע האכיפה המשטרתי
אביעד אברהמי
13-06-2021, 14:40
מספרי ההרוגים בתאונות דו-גלגלי הביאו כצפוי את משטרת ישראל לבצע מבצעי אכיפה נרחבים כנגד רוכבי אופנועים וקטנועים, אולם בחלק מהמקרים מדובר בדו"חות לא מוצדקים שניתנים כמעט בכל מקרה; הסיבות, השיטה, המקרים והדרך להתמודד עם דו"ח לא מוצדק - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%93%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%93%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%94%d7%90%d7%9b%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%98/
lokimonster
13-06-2021, 15:43
אני מתקשה להאמין ששוטרים מחלקים דוחות לא מוצדקים.
הכוונה בדוח על עבירה שלא בוצעה.
לגבי האפקטיביות שלהם זו כבר סאגה אחרת.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
הצחקת אותי.
אלא אם אתה מגדיר דו"ח על מספר קריא שיושב על מחרשה לא מקורית (שאינה מופנת לשמיים, נציין) כ"מוצדק".
קבלתי שניים כאלה בחיי:
אחד בטענה ש"יש בורג במספר, וה-6 נראה כמו 8".
השני - מספר שהותקן על מחרשה לא מקורית אחרי תאונה (המספר ישב בזווית הגיונית לגמרי, לא הופנה לשמיים).
בשני המקרים - השוטר שעצר אותי עבר על כל האופנוע, חיפש למה להיטפל, התבאס שלא מצא כלום ואז השחיל דו"ח על המספר.
600 ירושלמי
13-06-2021, 19:47
הצחקת אותי.
אלא אם אתה מגדיר דו"ח על מספר קריא שיושב על מחרשה לא מקורית (שאינה מופנת לשמיים, נציין) כ"מוצדק".
קבלתי שניים כאלה בחיי:
אחד בטענה ש"יש בורג במספר, וה-6 נראה כמו 8".
השני - מספר שהותקן על מחרשה לא מקורית אחרי תאונה (המספר ישב בזווית הגיונית לגמרי, לא הופנה לשמיים).
בשני המקרים - השוטר שעצר אותי עבר על כל האופנוע, חיפש למה להיטפל, התבאס שלא מצא כלום ואז השחיל דו"ח על המספר.
אצלי השוטר טען שהלוחית בגודל תקין אבל הספרות קטנות מדי. הפסיד בבית משפט אבל אף אחד לא מפצה את האזרח המטורטר שצריך בין היתר לפנות חצי יום לבית משפט.
בזיון של משתנת ישראל.
**למען הסר ספק- ב'משתנה' נכללים כלל שוטרי ישראל חוץ מהיס"מ ושושני. :)
עד כמה שאני זוכר המחרשה המקורית של ה Street Fighter ארוכה כך שהמספר תלוי בקו האחורי של הגלגל האחורי. זה לא מה שרואים בתמונה שבכתבה. לא שאני חושב שזאת סיבה לתת דו״ח כי המספר קריא והלוחית לא מופנה כלפי מעלה, אבל עדיין.
the striker
14-06-2021, 08:05
חברים של שושני, סתם, לא נרד עליו זו לא אשמתו שהארגון בוא הוא עובד עד דצמבר, הפך ממשטרת ישראל, למשתנת ישראל.
לכו תאכפו בדרום על הבדואים, נראה אתכם. פשיטת רגל מקצועית ומוסרית, אכיפה בררנית היא פשע, אכיפה בררנית היא רשע.
יש גם כאלה וחובה להיאבק נגדם...
מוקדש ללוקי, שמסתובב כאן עדיין אם שאריות אמונה בממסד...
https://cars.walla.co.il/item/3420918
lokimonster
14-06-2021, 09:49
נו טוב
ניצחת הממסד מושחת
אין מה לעשות
שושנה מח"ש מחכים לך
נו טוב
ניצחת הממסד מושחת
אין מה לעשות
שושנה מח"ש מחכים לך
כ-7-9 דוחות תנועה נתתי בחיים שלי, כולם הזמנה לדין על 3 מהם הוזמנתי גם להעיד בבית המשפט, כולם חויבו.
NAOR2207
14-06-2021, 11:01
חברים של שושני, סתם, לא נרד עליו זו לא אשמתו שהארגון בוא הוא עובד עד דצמבר, הפך ממשטרת ישראל, למשתנת ישראל.
לכו תאכפו בדרום על הבדואים, נראה אתכם. פשיטת רגל מקצועית ומוסרית, אכיפה בררנית היא פשע, אכיפה בררנית היא רשע.
שושני הוא האמאמא של הממסדי. איש במדים מינקות עד הפנסיה. אי אפשר להאשים אותו הוא פשוט Built That Way :)
לגבי "אכיפה איכותית" נגיד בנגב ... למה לינסוע רחוק מהבורקס ? יש קרוב פה בנסרים
https://imagizer.imageshack.com/img923/8402/OEEtUP.jpg
https://rotter.net/forum/scoops1/703701.shtml
נאור ידידי בוא תעשה רשימה איפה אתה רוצה שוטר בכל נק' שחשובה לך ואני מבטיח להעביר למפכ"ל.
NAOR2207
14-06-2021, 11:32
בדיוק שושני! אבל הפוך.
אני אומר לך באילו נקודות אני לא רוצה אותם - מתחת לפנס. גיבורים על שומרי חוק. ומשקרים ובודים עבירות וצולמו ע"י אזרחים.
תאר לך כמה לא נתפסו במצלמה
600 ירושלמי
14-06-2021, 11:46
נאור ידידי בוא תעשה רשימה איפה אתה רוצה שוטר בכל נק' שחשובה לך ואני מבטיח להעביר למפכ"ל.
למה למפכ"ל? לא יותר פשוט ואפקטיבי להעביר לא. הרוש? :-)
NAOR2207
14-06-2021, 11:58
למה למפכ"ל? לא יותר פשוט ואפקטיבי להעביר לא. הרוש? :-)
סליחה מי זה ההרוש הזה? הוא כפוף לעוואזמה או לחזאזמה ?
https://news.walla.co.il/item/3435414
והנה כלכליסט קורא את הפוסטים שלי בפולגז ומפרסם כתבה. הפירסום בפולגז עובד!
במשטרה מעדיפים לתפוס נהגים בכביש 1 היכן שקל, ולא היכן שמסוכן (https://www.calcalist.co.il/local_news/article/r1e0etVsd)
והנה כלכליסט קורא את הפוסטים שלי בפולגז ומפרסם כתבה. הפירסום בפולגז עובד!
במשטרה מעדיפים לתפוס נהגים בכביש 1 היכן שקל, ולא היכן שמסוכן (https://www.calcalist.co.il/local_news/article/r1e0etVsd)
הייתי שואל איפה יש יותר תאונות על הכביש, אולי יש סיבה שבחלק זה יש יותר אכיפה/נוכחות. כרגיל הכתבות בימינו דיי שתוחות. הייתי גם רוצה לדעת האם בנוסף לעברות אלו הם גם נותנים דוחות על דברים יותר איכותיים ממהירות.
דרך אגב התירוץ של בקרת שיוט מקביל אצלי לאיתות. אם אתה נוהג אוטמתית על הכביש אתה יכול לצפות שתטעה איפה שהו.
בעברי אזהרה על אי עצירה בעצור (עצרתי), דוח פנייה שמאלה מנתיב לא נכון, מהירות על כביש 6 ונסיעה בנתיב אופניים.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
mudale222
14-06-2021, 13:25
הייתי שואל איפה יש יותר תאונות על הכביש, אולי יש סיבה שבחלק זה יש יותר אכיפה/נוכחות. כרגיל הכתבות בימינו דיי שתוחות. הייתי גם רוצה לדעת האם בנוסף לעברות אלו הם גם נותנים דוחות על דברים יותר איכותיים ממהירות.
דרך אגב התירוץ של בקרת שיוט מקביל אצלי לאיתות. אם אתה נוהג אוטמתית על הכביש אתה יכול לצפות שתטעה איפה שהו.
בעברי אזהרה על אי עצירה בעצור (עצרתי), דוח פנייה שמאלה מנתיב לא נכון, מהירות על כביש 6 ונסיעה בנתיב אופניים.
נו באמת.. 98% מהתפיסות שלהם על הקטעים של 90 קמ"ש. ואתה עוד מנסה להצדיק אותם. מגוחך.
התגובה של המשטרה אומרת הכל
פשוט בדיחה, מזלזלים באינטליגנציה של אנשים
לא טוען לרגע שהדוחות מוצדקים. אבל הכתבה נוקטת בדיוק באותן טקטיקות של אי הצגת האמת.
מחרשה מקורית של דוקאטי? הצחקתם. חפשו בגוגל איך זה באמת נראה. לגבי התמונה, קשה לשפוט כמה הלוחית פונה השמיימה.
עכשיו, רוב הסיכויים שהלוחית אכן קריאה כחוק, אבל אל תיפלו בפח שמאפיין את האיתונאות (טעות במקור) הישראלית.
אותי יותר מעניין איך הוא לא חטף על מאותתים.
אביעד אברהמי
14-06-2021, 20:44
לא טוען לרגע שהדוחות מוצדקים. אבל הכתבה נוקטת בדיוק באותן טקטיקות של אי הצגת האמת.
מחרשה מקורית של דוקאטי? הצחקתם. חפשו בגוגל איך זה באמת נראה. לגבי התמונה, קשה לשפוט כמה הלוחית פונה השמיימה.
עכשיו, רוב הסיכויים שהלוחית אכן קריאה כחוק, אבל אל תיפלו בפח שמאפיין את האיתונאות (טעות במקור) הישראלית.
מחרשה מקורית מקטלוג החלקים של דוקאטי. אמנם לא זו שמגיעה עם האופנוע, אבל בהחלט מקורית של דוקאטי, עם לוגו דוקאטי עליה, תקנית לחלוטין ועומדת בתקינה האירופאית (והישראלית), נמכרת באופן חוקי בישראל, ושני האופנועים נמסרו ללקוחות עם המחרשות הללו. אין יותר חוקי מזה.
פשוט ארגון חולה. כמו בהרבה ארגונים ממשלתיים אחרים הגיעו למעלה אנשים שידעו להתקדם במקום האנשים שאכפת להם ומתמקדים בלמלא את התפקיד. הארגון חולה כי כנופיה של בועלי כפופות ושקרנים מדופלמים הפכה לחזות הפיקוד הבכיר. דבר זה יכול להתרחש רק במקום עם תרבות ארגונית רקובה. לא מתפלא על אף דו"ח מופלץ רק שם דברים בפרופורציה- גם אם כל אחד מאיתנו היה מקבל את המפכ"לות מחר בבוקר או אפילו המנהל הכי כרזימטי ומוכשר שאתם מכירים- לא בטוח שעוד שנה או שנתיים המשטרה היה נראית ומתנהלת אחרת. זה שורשי החרא הזה.
אין רכיבה שבה אני לא עובר על החוק ועדיין, -מרוב פחד מכמות השוודים, הערסים, הדתיים והנשים שמנסים לרצוח אותי כל פעם, אני מקווה לראות שוטרי תנועה. הם פשוט לא נמצאים בשום מקום שצריך אותם באמת.
מוזר.
רכבתי אתמול מראשון לחיפה בשעות הבוקר.
חזרה בצהריים.
עברתי ליד שוטרים. שוטרים עברו לידי.
שום דבר.
אולי בגלל שאני רוכב על ציופר ולא אופנוע ספורט?
נגיד כך האגזוזים שלי לא בדיוק שקטים.
מספר בצד ולא בדיוק נקי.
גלגל אחורי 250 ( ברישיון אבל לא כולם יודעים).
ביררתי גם אצל חברים שלי רוכבי הארלי.
כלום.
מוזר לא?
רוכב כל יום ללב גוש דן, ובחצי מהשבוע גם תופר אותו הלוך ושוב במהלך היום.
לא נעצרתי (משתחל כמו כולם, אבל לא נוסע על הזברות- בלי קשר למבצע או לא מבצע).
מוזר.
חזרה בצהריים.
שום דבר.
מספר בצד ולא בדיוק נקי.
כלום.
מוזר לא?
עכשיו אני מבין למה שושנים אוהב הארלי.:omfg:
lokimonster
16-06-2021, 15:44
עכשיו אני מבין למה שושנים אוהב הארלי.:omfg:שושנים זה כמו וונדרוומן כמעט חסין דוחות.
* מנהלים בבקשה להוסיף אימוג'י שעושה אצבע משולשת למבחר-תודה!
mudale222
16-06-2021, 16:52
מוזר.
חזרה בצהריים.
שום דבר.
מספר בצד ולא בדיוק נקי.
כלום.
מוזר לא?
מה מוזר בזה בדיוק? אני אתמול הלכתי ליד האופנוע שלי ולא עצרו אותי.
זה שיש מבצע עם אכיפה מוגברת לא אומר שעוצרים כל אופנוע בכל מקום ביקום (כולל מקבילים) ובכל זמן (כולל בעבר).
NAOR2207
16-06-2021, 16:52
* מנהלים בבקשה להוסיף אימוג'י שעושה אצבע משולשת למבחר-תודה!
אתה לא מספיק זקן בשביל להכיר את "הנשר" או חרא דומה אחר שהיה בשמונה (תפוז)
שוטר דה לה שמעטה אולד סקול שהתרברב
יום אחד הוא העלה פוסט קורע לב על זה ששוטר תקע לו דו"ח (ביקש את האמפטיה שלנו)
מבחינתו - "זה ברור שלא נותנים לי דו"ח"
השירשור הכי קורע בעיר חבל שנמחק
אביעד אברהמי
16-06-2021, 22:01
אל תיפלו בפח שמאפיין את האיתונאות (טעות במקור) הישראלית!
https://www.facebook.com/fullgaz.co.il/videos/514043266695611/
אל תיפלו בפח שמאפיין את האיתונאות (טעות במקור) הישראלית!
https://www.facebook.com/fullgaz.co.il/videos/514043266695611/אני תוהה. האם הצילום הוא חרב פיפיות. הוא מביא את הצילום לבית משפט ואז יבתרו לו על האי תנועה ויתפרו אותו על עקיפה מימין ולכו תדעו עוד על מה עוד בדרך?
אביעד, דפקת אצל אראל אחלה הופעה.
בפעם הבאה אולי כדאי להעלות את טענות האכיפה המגוחכת שלא קשורה למניעת תאונות.
אביעד אברהמי
17-06-2021, 14:14
אביעד, דפקת אצל אראל אחלה הופעה.
בפעם הבאה אולי כדאי להעלות את טענות האכיפה המגוחכת שלא קשורה למניעת תאונות.
תודה.
יש הרבה מאוד נושאים ומעט מאוד זמן מסך. העדפתי להתמקד במה שחשוב יותר: לימוד רכיבה והוצאת רישיון, תשתיות קטלניות, וגם אחריות של הרוכבים ושל נהגי הרכב.
אולי תציע להפקה פינה קבועה אחת לחודש. למיטב הבנתי אתם היחידים שמנטרים ומפרסמים מידע על נתוני התאונות באופן שוטף.
אביעד אברהמי
18-06-2021, 00:00
אנחנו אכן היחידים שעושים זאת. לקחנו את הנושא כפרויקט דגל של האתר, ואנחנו משתדלים להפיץ את המידע לכל דורש ולכל גוף תקשורת שמביע עניין.
בהפקה היו מרוצים מאוד מהשת"פ, והביעו נכונות (מצידם!) לשתף פעולה גם בעתיד בנושאים שאעלה מולם. מה שאומר שתהיה לזה המשכיות.
אגב, נכון להיום ערוץ 20 אמנם רחוק שנות אור מהערוצים הגדולים 11, 12 ו-13, מכל בחינה שלא תהיה (מקצועיות, תקציבים, הפקות וכו'), והכל שם עדיין בתולי, אבל הוא הולך וגדל מבחינת מספרי צופים ומבחינת תקציבים, ולאט לאט הוא גם הולך ומתמקצע.
אני מאלה שמחרימים את ערוצי התעמולה ומכיר את הערוץ מיומו הראשון. מהדורת החדשות עכשיו סבבה לגמרי.
the striker
20-06-2021, 09:51
אכן ערוץ 20 רחוק שנות מהשקרים והמניפולציות של ערוצי התעמולה, שממש נלחמים מלחמה פסיכולוגית בעם.
אכן ערוץ 20 רחוק שנות מהשקרים והמניפולציות של ערוצי התעמולה, שממש נלחמים מלחמה פסיכולוגית בעם.
לא יודע אם נכתב בזלזול אבל מבחינת יושרה ואמינות הם היחידים שנתנו ליריב אופנהיימר לשטוח את משנתו מדי ערב בפריים טיים. האחים הגדולים בכל הקשור לאתיקה עיתונאית ואמינות לא שווים את הזמן שלי.
the striker
20-06-2021, 16:07
ממש לא בזלזול, כבר מעל שנתיים איני צופה בערוצי התרעלה 11, 12, 13.
אביעד אברהמי
21-06-2021, 00:50
אני מאלה שמחרימים את ערוצי התעמולה ומכיר את הערוץ מיומו הראשון. מהדורת החדשות עכשיו סבבה לגמרי.
לא יודע אם נכתב בזלזול אבל מבחינת יושרה ואמינות הם היחידים שנתנו ליריב אופנהיימר לשטוח את משנתו מדי ערב בפריים טיים. האחים הגדולים בכל הקשור לאתיקה עיתונאית ואמינות לא שווים את הזמן שלי.
ממש לא בזלזול, כבר מעל שנתיים איני צופה בערוצי התרעלה 11, 12, 13.
:thumbsup:
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft