מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : לפני רכישה - AK550

Lepessi
28-06-2021, 06:47
אהלן

אני ממש מתלבט - לפני רכישה של AK550 יד שניה עם קילומטרז' נמוך מאוד.
אני לא מבין למה האמינות של הכלי נשארת בגדר חידה, איך אין מספיק מידע באינטרנט לגבי האמינות שלו?
הבנתי שהיו בעיות, לא יודע בדיוק מה וכמה משמעותיות הן היו, ואז מ2019 והלאה יחסית סידרו אותן.

מצד שני אני לא רוצה להתחיל להיכנס להפתעות והרפתקאות עם כלי כזה, ברור אני מבין שזה מקסי סקוטר והטיפולים יותר יקרים אין עם זה בעיה.
אבל אני לא רוצה לאכול אותה עם בעיות אמינות , לבלות במוסך ולהתחיל לשלם אלפי שקלים כדי להחזיק את הכלי הזה נוסע.

מישהו יכול פעם אחת באמת להרים את הכפפה בנושא ולתת איזו אינדיקציה על רמת האמינות של הכלי הזה? הוא מאוד מהנה לרכיבה ובאמת אשמח לשמוע כדי לקבל מושג יותר טוב אם למשוך את ההדק, מה שנקרא.

alexsupreme
28-06-2021, 11:05
האמינות היא לא חידה. תראה כמה כלים עם ק״מ גבוה אתה רואה ביד 2.
תקרא חוויות מאנשים במועדון האופנועים בפייסבוק בשביל להכיר את הבעיות הנפוצות.
תראה את המחיר בפועל מול מחירון.

קח את xadv שהגיע באותה שנה לארץ. תשווה את התמחור, ק״מ ומה שאתה רואה באינטרנט.

זה לא מאד מסובך. :)

Lepessi
28-06-2021, 11:40
לכל שנתון המחיר שאנשים מבקשים על הAK ביד 2 בדרך כלל נמוך ב2000-3000 שקל מהמחירון.
ביד 2 הק"מ בדרך כלל לא עולה על 30, אז מזה היית מסיק שאנשים מנסים להיפטר מהכלי ושהוא לא אמין?

Tribalmistyc2
28-06-2021, 12:50
נשמע שאתה מחפש חיזוק אבל יודע מה התשובה לשאלות שאתה שואל.

Lepessi
28-06-2021, 13:48
נשמע שאתה מחפש חיזוק אבל יודע מה התשובה לשאלות שאתה שואל.

לא מחפש חיזוק, אני מנסה להבין האם יש בעיות של אמינות, או שאנשים פשוט מוכרים בגלל ירידת ערך גבוהה שיש לכלי או כל סיבה אחרת.
אתה מסכים שעל כלים שקיימים כבר זמן מה בשוק יש חוות דעת לחיוב ולשלילה? אז אני מנסה להבין האם הכלי הזה בכלל שווה השקעה לפני הרכישה

ayalzo
28-06-2021, 14:15
שאלת את זה בשרשור שכבר קיים על הak לא?

Lepessi
28-06-2021, 19:09
שאלת את זה בשרשור שכבר קיים על הak לא?

כן, אבל אף אחד לא ענה שם

adir1234
29-06-2021, 21:03
יש לי את הקטנוע כמעט שנתיים כמעט 20 אלף קמ עברנו ביחד,יש קצת תקלות שבדרכ מסדרים באחריות וגם אחרי האחריות.
העיקר הרצועה ומיסב אחורי,אצל הרוב תוקן ואם לא זה עיניין ידוע שמחליפים ומטפלים בזה במוסך
בסהכ אחלה קטנוע נותן תמורה טובה למחיר שלו ולא נופל (לפי דעתי) מהמתחרים למרות התקלות שצצות לפעמיים,למרות שגם למתחרים שמעתי שיש תקלות