צפייה בגרסה מלאה : וזה למה לא קונים שנת דגם ראשונה- אפריליה תחליף מנועים בRS660
Dresdner
02-07-2021, 23:16
טעות, טועים וזה בסדר ומובן אבל עדיין להיות עכשיו לקוח של אפרליה שקנה RS660 לא הייתי רוצה להיות, סביר להניח שהספקת מנועים חדשים לא תקרה ביום אחד וגם לא בשבוע או שבועיים.
כמו שכבר למדתי על בשרי, בלי קשר לחברה, קטמ או הונדה אני לא יקנה אופנוע שזו שנתו הראשונה.
http://www.asphaltandrubber.com/recall/aprilia-rs-660-tuono-660-engine-replacement-recall/
היה לי NC700 שנה ראשונה (2012). לא ידוע לי שהיו ריקולים, תיקונים במנוע וכו'. מאז 9 שנים and counting הדגם הוא אותו קונץ, עם שיפורים כאלה ואחרים.
הייתי מחדד את זה ל - לא קונים דגם שנה ראשונה בשנה הראשונה שלו. אבל זה רלוונטי בלי קשר לריקולים :biggrin:
Dresdner
03-07-2021, 13:06
היה לי NC700 שנה ראשונה (2012). לא ידוע לי שהיו ריקולים, תיקונים במנוע וכו'. מאז 9 שנים and counting הדגם הוא אותו קונץ, עם שיפורים כאלה ואחרים.
הייתי מחדד את זה ל - לא קונים דגם שנה ראשונה בשנה הראשונה שלו. אבל זה רלוונטי בלי קשר לריקולים :biggrin:
ריקולים יש גם על אופנועים שכבר 5 שנים נמכרים זה לא העניין אבל בשנת דגם ראשונה יש סיכוי גבוה יותר לכשלים רציניים או לטעויות בתכנון שהיצרן לא תמיד לוקח אחריות ופתאום בדגם של שנה אחרי זה תוקן.
הבעיה הכי גדולה זה שגם אם יש לך מזל והיצרן מתקן אתה קודם מושבת בלי אופנוע חדש שרק קנית לתקופה ארוכה ושנית לי לפחות זה היה מבאס לדעת שיש לי אופנוע חדש שפירקו אותו לגורמים והרכיבו בחזרה במוסך שטוב ככל שיהיה זה לא אותה עבודה ביצור
מדובר בפחות מ100 אופנועים...
אבל הבעיה פה זה לא הריקול, אלא שעכשיו מחליפים מנוע באופנוע שהורכב על ידי היצרן ומי שמחליף את המנוע, רוב הסיכויים שמדובר בהחלפת המנוע הראשונה שלו.
אני לא מדבר בהכרח על ישראל.
Dresdner
03-07-2021, 15:34
מדובר בפחות מ100 אופנועים...
אבל הבעיה פה זה לא הריקול, אלא שעכשיו מחליפים מנוע באופנוע שהורכב על ידי היצרן ומי שמחליף את המנוע, רוב הסיכויים שמדובר בהחלפת המנוע הראשונה שלו.
אני לא מדבר בהכרח על ישראל.
ברור שזה תמיד כמות קטנה של אופנועים כי זה שנת דגם ראשונה בגלל זה אני לא רוצה להיות חלק מה100 הראשונים של אף חברה.
חוץ מאפריליה יש גם את במוו 900 והקלאץ שמוחלף רק אם מתלוננים, המוטוגוצי TT שנוזל מגל ההנע, ריקול גורף נעשה, ולפני כמה שנים היה ריקול מטורף לימאהה R1 שבו פירקו מנוע והרכיבו מחדש וזה רק קצה המזלג של שנת דגם ראשונה.
Dresdner
03-07-2021, 15:49
ודוקאטי כמובן שהחליפו את מנועי הV4 החדשים במולטיסטרדה
note to self:
never buy a motorcycle that dresner had bought. it's bad carma!
Dresdner
03-07-2021, 19:27
note to self:
זה בטוח, למרות שעם הטרייסר טפו טפו הצלחתי לצאת מהקללה הזאת.
lokimonster
04-07-2021, 06:53
אני וא' שם בדויי רכשנו את הטרייסר וכן ישנן קצת תופעות כמו חיישן ניוטראל שיצא בשתי כלים לפחות (אני אחד מהם) נורת ביקורת מנוע שנדלקה אצלי וכבתה אחרי מנוחה וגם אצל א' הייתה תופעה כזאת או אחרת.
הבעייה ובייחוד מול מטרו זה חוסר מקצעויות כי כשהגעתי למוסך שהפנו אותי אליו נאמר לי צריך להחליף חיישן או שתיים זה קרה גם לאדם נוסף אבל כמובן שהיה רק חיישן אחד בארץ אז צריך לחכות.
לבסוף התקשרו ואמרו שלדעתם זה רק הפלאג של החיישן שיצא ממקומו ושאנסה לבדוק.
הפלא ופלא נפתרה הבעייה
אז אכן לרכוש כלי בשנתו הראשונה זה סוג של הימור בייחוד בארץ הקודש
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
NAOR2207
04-07-2021, 07:15
אני רק שאלה. גם לדרזדנר.
מתי בפעם האחרונה הרגשת פריצת דרך בתחום ולא שינוי קוסמטי של קוטר פנס חזית?
נגיד מנוע דיזל? וונקל? חשמלי?
מה כל כך שונה בדגם חדש? הים אותו הים. נגיד בברקסים אם אתה שם סינטה הרפידות נשמרות הברקס נושך והדיסק נגמר - חוק שימור החומר.
אז עוברים לאג'ייל. משנים משהו מינורי בלי שום בדיקות רגרסיה וואטסואבר ומעבירים ל"פרודקשן" שזה בטא טסטרים .. נגיד דרדנרים למיניהם ...
ולא דיברתי על ניסויי קוביד
note to self:
אווץ'
Dresdner
04-07-2021, 10:00
אני רק שאלה. גם לדרזדנר.
מתי בפעם האחרונה הרגשת פריצת דרך בתחום ולא שינוי קוסמטי של קוטר פנס חזית?
נגיד מנוע דיזל? וונקל? חשמלי?
מה כל כך שונה בדגם חדש? הים אותו הים. נגיד בברקסים אם אתה שם סינטה הרפידות נשמרות הברקס נושך והדיסק נגמר - חוק שימור החומר.
אז עוברים לאג'ייל. משנים משהו מינורי בלי שום בדיקות רגרסיה וואטסואבר ומעבירים ל"פרודקשן" שזה בטא טסטרים .. נגיד דרדנרים למיניהם ...
ולא דיברתי על ניסויי קוביד
זה לא קשור לפריצת דרך, זה לא עניין של טכנולוגיה חדשה זה עניין של מוצר חדש, היום אין זמן לבדיקות מקיפות כי התחרות בשוק מאלצת חברות להוציא מוצרים מוקדם יותר ממה שצריך.
פעם הייתי חלק מקבוצה שתמכה במוצר חדש במפעל הלקוח, המוצר בקושי עבד את היצרן זה פחות עניין, כמו שנאמר לי ״המטרה הייתה לשים רגל בדלת״
NAOR2207
04-07-2021, 11:02
זה לא קשור לפריצת דרך, זה לא עניין של טכנולוגיה חדשה זה עניין של מוצר חדש, היום אין זמן לבדיקות מקיפות כי התחרות בשוק מאלצת חברות להוציא מוצרים מוקדם יותר ממה שצריך.
פעם הייתי חלק מקבוצה שתמכה במוצר חדש במפעל הלקוח, המוצר בקושי עבד את היצרן זה פחות עניין, כמו שנאמר לי ״המטרה הייתה לשים רגל בדלת״
למרות ששתי המילים הראשונות שלך הן "זה לא" - אתה מחזק את דבריי ולאו דפקא סותר.
אתה בטא טסטר. על משהו שלא נבדק ולא מצדיק פריסה לפרודקשן. והשינוי הוא קוסמטי (הוספת מדבקה בפיירינג או משהו)
בדביאן זה נקרא בלידינג אדג'. בארץ' זה נקרא פשוט טסטינג.
בחזרה לעולם האופנועים - העולם הזה איבד אותי עם הקטום 690 ליטר שמן וקצת כמעט 70 סוסים.
XT600 ארבע ליטר שמן 30 סוסים צולעים ועם מנוע שלא משתנה (תקרא את זה בניקוד שבא לך) וטוב לי.
תקן אותי אם אני טועה - מה נשתנה באופנועים שאתה רוכש? שאלת תם.
Dresdner
04-07-2021, 13:16
למרות ששתי המילים הראשונות שלך הן "זה לא" - אתה מחזק את דבריי ולאו דפקא סותר.
אתה בטא טסטר. על משהו שלא נבדק ולא מצדיק פריסה לפרודקשן. והשינוי הוא קוסמטי (הוספת מדבקה בפיירינג או משהו)
בדביאן זה נקרא בלידינג אדג'. בארץ' זה נקרא פשוט טסטינג.
בחזרה לעולם האופנועים - העולם הזה איבד אותי עם הקטום 690 ליטר שמן וקצת כמעט 70 סוסים.
XT600 ארבע ליטר שמן 30 סוסים צולעים ועם מנוע שלא משתנה (תקרא את זה בניקוד שבא לך) וטוב לי.
תקן אותי אם אני טועה - מה נשתנה באופנועים שאתה רוכש? שאלת תם.
אז אנחנו מסכימים, תראה את מוטוגוצי הם אמורים להיות המומחים בתחום גל ההנע ועדיין הוציאו דגם חדש עם גל הנע ישן וידוע ועדיין פישלו
NAOR2207
04-07-2021, 13:28
גל הניע של גוצי זה אמין? ממתי?
lokimonster
04-07-2021, 13:43
גל הינע מהנסיון שלי (היו לי 2 אופנועים עם הפטנט הנהדר הזה) מאוד אמין ולא מצריך התעסקות רבה מדי.
אחד חלוש ומסכן בדמות ויראגו 500
והשני שרירי ושמן בדמות GTR1400
NAOR2207
04-07-2021, 13:53
גל הינע מהנסיון שלי (היו לי 2 אופנועים עם הפטנט הנהדר הזה) מאוד אמין ולא מצריך התעסקות רבה מדי.
אחד חלוש ומסכן בדמות ויראגו 500
והשני שרירי ושמן בדמות GTR1400
וזה קשור לדרייבשפט של גוצי ... איך בדיוק?
דרז אכל לקרדה עם דרייבשאפט של גוזי. אני תוהה אם המידות* הן אותן מידות והחומרים אותם חומרים
*יש לי קליבר ספיר של וורניר מעאליבאבא אם דרז רוצה לקחת מידות (הוא קצת רוקד אבל ידוע שמילימטר סיני זה פונקט מילמטר שוויצרי לא משנה כמה חם בחוץ)
Dresdner
04-07-2021, 13:58
גוצי משתמשים בגל הנע מאז ומתמיד יש להם יותר דגמים שזה עובד נהדר מאשר לא והנה גם בTT היה ריקול ולהבנתי אין יותר בעיות איתו, אם היו עושים קצת יותר QA לפני שיצאו עם הדגם הזה אז לא היו בעיות, מי שקנה שנה אחרי הרוויח.
NAOR2207
04-07-2021, 14:12
שזה אומר משהו השתנה (לדעתי במידות) מה שדרז קורא לזה "דגם אחר" אחרת מאיפה הכשל?
lokimonster
04-07-2021, 14:26
דרז אכל לקרדה עם דרייבשאפט של גוזי. אני תוהה אם המידות* הן אותן מידות והחומרים אותם חומרים
*יש לי קליבר ספיר של וורניר מעאליבאבא אם דרז רוצה לקחת מידות (הוא קצת רוקד אבל ידוע שמילימטר סיני זה פונקט מילמטר שוויצרי לא משנה כמה חם בחוץ)
אמינות QA אנא עארף דרייבשאפט יפני זה לא דרייבשאפט איטליאני.
NAOR2207
04-07-2021, 14:28
אז רוצו להתחסן
Dresdner
04-07-2021, 14:34
שזה אומר משהו השתנה (לדעתי במידות) מה שדרז קורא לזה "דגם אחר" אחרת מאיפה הכשל?
אתה באמת חושב שגוצי יגידו איך הם פישלו? מה שידוע זה שהם שמו מחזיר שמן כפול בריקול שלפי דעתי זה לא מתקן את הבעיה אלה את התוצאה.
עונדה גם משתמשים בשאפטים משנות ה-80, אפילו היו אופנועים לא כבדים עם שאפט כמו הנייטהוק 700.
קוולר באיזור גם מזמן, למה להמשיך לשחק בקקה עם שרשראות אני לא בטוח.
אז רוצו להתחסן
כמובן, בשביל מה יש מדע
NAOR2207
05-07-2021, 17:23
קאז אין שום בעיה קח אינדיאן 1.8 ליטר ברבע מיליון שקלקלים מונע רצועה
http://fullgaz.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%90%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%a0%d7%92%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
תגיע איתו עד לקפה אני מבטיח לך מישהו טבע פעם את המונח "אופנוע קפה"
לגבי ה"מדע" בלעת את הפיתיון אני מניח שאתה GlobeHead חסיד המפץ הגדול
להאמין במפץ גדול זה להאמין בהורי כאן שעבר אצלי בחצר ויצר בסערה מכל הג'אנקיה בואינג 737 מוכן לטיסה
(המשפט האחרון הוא פלגיאט. אני לא מכיר את המקור למען זכויות יוצרים)
רגע נאור, התחסנת?- או שאתה עדיין עם שרשרת מקורית- כאילו NRA כזה. דא...
NAOR2207
05-07-2021, 18:41
רגע נאור, התחסנת?
זו שאלה פולשנית לא פחותה מזה שאני אשאל את אישתך אם יש לה סיפליס אתמול כשירדת לה.
לגבי שרשרת יש רוחב וגובה ו Xרינג וOרינג אתה מוזמן לבדוק על הסיפליס
לא צריך רבע מיליון בשביל אופנוע עם רצועה, יש ב- 21K -
https://www.yad2.co.il/vehicles/motorcycles?manufacturer=111&model=2176
רצועה עולה 500 ש"ח אצל האלכסים, לפי הספר מחליפים כל 40-50. אלכס הנמוך אומר שעשו גם 100 על רצועה, הוא חושב שזה קשור לתכיפות השימוש כי הקוולאר מתייבש.
מה אני אגיד'ך, מישהו שם לב שהיקום מתרחב, ושאל מה זה אומר על מה היה פעם. בטח יש כמה תאוריות (חושב ש big bang היה במקור כינוי לעג לתאוריה שמישהו הצמיד בזמנו). צודקים או לא, לפחות הסתמכו על מדידות ולא על קריאה בקפה.
בנימת רפי רפש:
-ובכל זאת?
אביעד אברהמי
06-07-2021, 08:54
גם באירופה וגם בישראל.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99-%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91-660-%d7%94%d7%97/
Dresdner
17-07-2021, 11:47
עוד ריקול מבית פיאג׳ו, המוטו גוצי V85TT מ2021 עם בעיית שסתומים שעלולים לפגוע בבוכנות מה שאומר לא רק שנת דגם ראשונה אלה גם שניה במקרה של מוטוגוצי
הדגמים הכי אמינים הם אלו שעברו מתיחת פנים של אמצע החיים. מה שקורה בדרך כלל אחרי כמה שנים
עכשיו אני הבעלים של כלי רכב משנת יצור ראשונה אבל עד אז הייתי הבעלים של 3 כלי רכב בשנתם האחרונה או קצת לפני. אני לא יודע מה עדיף.
כשאני חושב על זה הכלי הנוכחי שלי גם יצא ממחזור. החזיק רק שנתיים בייצור.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
לגבי ה"מדע" בלעת את הפיתיון אני מניח שאתה GlobeHead חסיד המפץ הגדול
להאמין במפץ גדול זה להאמין בהוריקאן שעבר אצלי בחצר ויצר בסערה מכל הג'אנקיה בואינג 737 מוכן לטיסה
(המשפט האחרון הוא פלגיאט. אני לא מכיר את המקור למען זכויות יוצרים)
ברור, כי הרי יש המון הוכחות אמפיריות (תרגום: מגובות על ידי עובדות) לקיומו של אלוהים או להסברים אחרים על הווצרות היקום.
גם תקנתי לך שגיאה.
NAOR2207
18-07-2021, 09:04
ברור, כי הרי יש המון הוכחות אמפיריות (תרגום: מגובות על ידי עובדות) לקיומו של אלוהים או להסברים אחרים על הווצרות היקום.
גם תקנתי לך שגיאה.
בוא לעוף תפתח דיון אם תרצה. לא רוצה לעצבן את דרז
NAOR2207
18-07-2021, 09:30
זה נאמר בקונטקסט :
דרז אכל לקרדה עם דרייבשאפט של גוזי.
אמינות QA אנא עארף דרייבשאפט יפני זה לא דרייבשאפט איטליאני.
אז קפץ לי לראש ה QA שאנחנו עושים על עצמנו לפייזר.
ומשם זה התידרדר.
סליחה
הדגמים הכי אמינים הם אלו שעברו מתיחת פנים של אמצע החיים. מה שקורה בדרך כלל אחרי כמה שנים
כבר אין מתיחות פנים, פשוט משנים קצת את הנפח מנוע וקוראים לזה אופנוע חדש.
היצרנים חושבים שהם מייצרים טלפונים ניידים.
אין דגמים אמינים יש ורסיס וזהו.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft