התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ב.מ.וו חושפת את ה-CE 04 החשמלי

אביעד אברהמי
07-07-2021, 14:41
ב.מ.וו חושפת את ה-CE 04 - הקטנוע החשמלי האורבני החדש, שיהיה חלק מליין דגמים עירוניים עתידניים ומציע הרבה טכנולוגיה ועיצוב שנוי במחלוקת; הפרטים כולם בפנים.

https://fullgaz.co.il/%d7%91-%d7%9e-%d7%95%d7%95-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94-ce-04-%d7%94%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c%d7%99/

http://fullgaz.co.il/wp-content/uploads/2021/07/BMW-CE-04-021.jpg

Dresdner
07-07-2021, 15:01
בתמונה ״הצלחת" המכירות היוצאת אין ספק שמחליף היה מתבקש לאור הביקוש....not
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210707/1fd4ad5965d4e8ec0fb8c6919cbbac48.jpg

mudale222
07-07-2021, 15:20
אז ביסיקלי 65,000 ש"ח לקטנוע 250-350 סמ"ק עם טווח מוגבל? בוא נגיד שהם לא בדיוק ישרפו את השוק עם הכלי הזה.

Dresdner
07-07-2021, 19:29
אז ביסיקלי 65,000 ש"ח לקטנוע 250-350 סמ"ק עם טווח מוגבל? בוא נגיד שהם לא בדיוק ישרפו את השוק עם הכלי הזה.

לא שרפו עם הדגם היוצא ולא ישרפו גם עכשיו למעשה יותר גרמנים עשו את זה לפיאט 500 שלהם מאשר לקנות את הקטנוע החשמלי של במוו
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210707/8307818b78d4d9e502a038d6fd4ef019.jpg

mudale222
07-07-2021, 21:19
לא שרפו עם הדגם היוצא ולא ישרפו גם עכשיו למעשה יותר גרמנים עשו את זה לפיאט 500 שלהם מאשר לקנות את הקטנוע החשמלי של במוו
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210707/8307818b78d4d9e502a038d6fd4ef019.jpg

אני פשוט לא מבין מה הטעם בלייצר כלים חסרי כל תועלת שכאלה.
אם הם יודעים שהכלים גם ככה לא יימכרו כמעט (וזה ברור), אז בשביל מה לטרוח ולעשות את כל המחקר והפיתוח וכו'.
לא ברור לי העניין.

Dresdner
07-07-2021, 21:38
אני פשוט לא מבין מה הטעם בלייצר כלים חסרי כל תועלת שכאלה.
אם הם יודעים שהכלים גם ככה לא יימכרו כמעט (וזה ברור), אז בשביל מה לטרוח ולעשות את כל המחקר והפיתוח וכו'.
לא ברור לי העניין.

קוראים לזה coperate responsibilty או בתרגום חופשי צביעות של חברות.
החברות הכי מזהמות מנסות לשכנע את הציבור וגם את העובדים שלהם שהם דואגים לסביבה, מחקרים מראים שיותר לקוחות מתחילים לבחור במוצרים גם לפי פעילות החברה למען הסביבה.
עלות הפיתוח זה עלות תרגיל היח״ץ הזה, זה לא זול אבל מתבקש בימינו.

erani99
08-07-2021, 09:43
מסך 10 אינץ' ?!?!? :confused2::omfg: ... יפה!, אם נגמרת הסוללה ותקועים בהמתנה לסיום הטעינה אפשר להקרין סרט :smoke:

Dresdner
10-07-2021, 09:23
צריך לפתוח שירשור על דברים הזויים שגרמנים קונים יותר מהקטנוע החשמלי של במוו, הנה עוד דוגמא, אחד כבר נמכר
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210710/5d55122d705bdb2b4a3c175733e8e20e.jpg

matanbar26
10-07-2021, 14:29
דיון תיאורטי בפאב/מסבאה בשנת 1900:
"ראית את הרכב החדש הזה? מי ההזוי שייקנה כזה דבר"?
(אל תתפסו אותי בזמנים, אני רק מנסה להעביר נקודה).
9269

השוק לא ישתנה ביום אחד, אבל צריך להתחיל מאיפשהו.
האם זה הכלי שיישנה אותו? כנראה שלא, אבל הדגם אחריו אולי כן.

השושנים
10-07-2021, 19:59
עדיף:

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/jdf0-NVPOgc9hb1A4cRDlFYdiiXeEpeFhnovrKvsbhugiL8mHpb17A_ 0ZD_rglD9g6gcNnwxfJUttFdXk6HTiTiH4qFYbRDkVde_Pvtey SvJCq0gAkHGOP_xISo7e0tcuWhP7WP4v0al8WmRQ2B7UZjvrTm DoIg93L07lp4

Dresdner
10-07-2021, 21:41
דיון תיאורטי בפאב/מסבאה בשנת 1900:
"ראית את הרכב החדש הזה? מי ההזוי שייקנה כזה דבר"?
(אל תתפסו אותי בזמנים, אני רק מנסה להעביר נקודה).
9269

השוק לא ישתנה ביום אחד, אבל צריך להתחיל מאיפשהו.
האם זה הכלי שיישנה אותו? כנראה שלא, אבל הדגם אחריו אולי כן.

זה עובדתית לא נכון, שיחה כזאת לא התקיימה מעולם כי רכב עם מנוע בעירה פנימית היה מוצר נחשק ע״י רוב האוכלוסיה אבל בהתחלה ידם אינה הייתה משגת, ברגע שהמחירים ירדו עם כניסת הפורד מודל T ההמונים קנו וקנו עד עצם היום הזה.
הרכב החשמלי להבדיל מרכב עם מנוע בעירה פנימית נדחף בכח לציבור עם שיטת המקל והגזר, מוצר טוב לא צריך התערבות ממשלתית.

ayalzo
10-07-2021, 22:50
עובדתית אתה לא יכול לדעת אם שיחה כזאת התנהלה או לא, אז עובדתית אתה יכול לכתוב שעובדתית היא לא התנהלה, אבל עובדתית אתה עלול להיות טועה...
שנית, הרכבים הראשונים היו נחותים מסוס ואפילו מסוס ועגלה.
שלישונית,
אם אתה לא רואה את הנהירה בישראל אחרי טסלות, אז כנראה אתה צריך שיעור על מקלות וגזרים.
זה נמכר כאן כמו לחמניות לא כי זה טוב, אלא כי זה אופנתי ו"מגניב" ו"נכון". מצד אחד נחמד לראות שהישראלים לא פוחדים מחדשנות. מצד שני זה מלווה בכל כך הרבה בורות וטיפשות, ומהמניעים הלא נכונים, שזה מפחיד.

Dresdner
11-07-2021, 01:17
עובדתית אתה לא יכול לדעת אם שיחה כזאת התנהלה או לא, אז עובדתית אתה יכול לכתוב שעובדתית היא לא התנהלה, אבל עובדתית אתה עלול להיות טועה...
שנית, הרכבים הראשונים היו נחותים מסוס ואפילו מסוס ועגלה.
שלישונית,
אם אתה לא רואה את הנהירה בישראל אחרי טסלות, אז כנראה אתה צריך שיעור על מקלות וגזרים.
זה נמכר כאן כמו לחמניות לא כי זה טוב, אלא כי זה אופנתי ו"מגניב" ו"נכון". מצד אחד נחמד לראות שהישראלים לא פוחדים מחדשנות. מצד שני זה מלווה בכל כך הרבה בורות וטיפשות, ומהמניעים הלא נכונים, שזה מפחיד.

תקרא קצת ותראה שהרכב המנועי התקבל בזרועות פתוחות ע״י הציבור, תחילה היה רק במעמד הגבוה ואחר כך בנמוך.

רוצה שיטת המקל והגזר? אוסטריה התחילה להגביל את מהירות רכבי הבנזין בזמן שרכבי החשמל ימשיכו לנוע על 130 קמ״ש, גרמניה נותנת לך החזר כספי של 7000 יורו בקניית רכב חשמלי, טסלה 3 לאחר ההחזר 32000 יורו וכל זה בזמן שהמחוקקים מכינים וואחד מקל למי שמתעקש לא לקנות את הדראק הזה כמו למשל עלית מחיר הדלק, סגירת מרכזי ערים לרכבי בנזין ועוד, בנוסף האין הגבלת מהירות באוטובאן מגיעה לסופה בגלל שרכב חשמלי לא יכול להתחרות בבנזין בכל הקשור בטווח נסיעה שאתה על 160 קמ״ש, כל זה חביבי שיטת המקל והגזר וזה עובד יופי יש לזה גם עוד שם יותר קצר ״אונס״ אונסים אותך לקנות מוצר שאתה לא רוצה, זה לא מה שהיה שהמודל T הראשון התגלגל מחוץ לפס היצור.

ayalzo
11-07-2021, 08:47
הרבה מילים יפות.אף אחת לא מתנגשת עם מה שכתבתי.

Dresdner
11-07-2021, 09:25
הרבה מילים יפות.אף אחת לא מתנגשת עם מה שכתבתי.

מתנגש טוב, רכב בנזין בתחילת דרכו לא היה כמו רכב החשמל היום זה ההיפוך המוחלט, האחד היה מוצר שהתחרה בשוק חופשי והשני בשוק עם חוקים סוציאליסטים.
בישראל כמו בישראל זה קצת שונה אבל הסוף זה יהיה אותו הדבר, יגבילו רכב בנזין בכניסה למקומות, יעלו את מחיר הדלק ובמקביל יכינו תוכניות ליום שאחרי שזה העלאת מחיר החשמל ומיסוי לפי קילומטרים, זה כבר שיטת מלכודת הדבש, אתה מפתה אנשים לקנות רכב חשמלי ושיש מסה קריטית אתה מעל מחירים והם לקוחות שבויים שלא יכולים להגיב.

mudale222
11-07-2021, 10:07
הטסלות היו מבוקשות מהתחלה בכל העולם גם בהרבה מאוד מדינות שלא היו בהם שום הטבות מס או סובסידות.

Dresdner
11-07-2021, 10:32
הטסלות היו מבוקשות מהתחלה בכל העולם גם בהרבה מאוד מדינות שלא היו בהם שום הטבות מס או סובסידות.

אולי תמצא מדינה נידחת אחת ברובם סובסידיות נדיבות.
נורבגיה למשל שבה אחוז גדול מאד של טסלות יצרה מצב מלאכותי שאפשר זאת.
אין כמעט מקום שבו טסלה מתחרה בשוק חופשי אל מול בעירה פנימית.

NAOR2207
11-07-2021, 10:43
תקרא קצת ותראה שהרכב המנועי התקבל בזרועות פתוחות ע״י הציבור, תחילה היה רק במעמד הגבוה ואחר כך בנמוך.

אני שאלה לגבי שוק חופשי

* מה היתה האלטרנטיבה להנרי פורד (שוק חופשי וזה)
* למה התחבץ באמריקה לא קיימת (אחרי WW2 אאל"ט )
* ולא דיברתי בכלל על הקונספירציות של טסלה (הניקולא)

Dresdner
11-07-2021, 11:04
האלטרנטיבה הייתה סוס ועגלה בגלל זה הרכב המנועי כמו הקומפקט דיסק וכמו מסך הLCD היו טובים יותר מהמוצרים שהיו קיימים לפניהם, זה לא המצב עם רכב חשמלי נכון להיום לכן הוא צריך עזרה מחוץ לשוק החופשי.

ayalzo
11-07-2021, 11:40
אתה כל הזמן חוזר להנרי פורד ומתעלם מהעובדה שהמכוניות הראשונות (שהגיעו הרבה שנים קודם) היו נחותות כמעט בכל דבר מסוס ועגלה. רק עשירים מאוד יכלו להרשות לעצמם וזה היה יותר בשביל שואו.

Dresdner
11-07-2021, 13:48
אתה כל הזמן חוזר להנרי פורד ומתעלם מהעובדה שהמכוניות הראשונות (שהגיעו הרבה שנים קודם) היו נחותות כמעט בכל דבר מסוס ועגלה. רק עשירים מאוד יכלו להרשות לעצמם וזה היה יותר בשביל שואו.

בדיוק, ובזמן שהרכב הבנזין היה נחות הוא לא המריא בשוק החופשי.
הרכב החשמלי גם נחות אבל אנחנו רואים איך מדינות מסבסדות אותו ואת עמדות הטעינה שהוא צריך לצד סנקציות על רכב הבנזין.
בעבר רק אחרי שרכבי הבנזין השתלטו בצורה אורגנית על השוק הסוס והעגלה היו סכנה בכביש והופעלו כלפיהם סנקציות לא לפני כמו שקורה עכשיו.

NAOR2207
11-07-2021, 14:36
רק לציין שבין הסוס והעגלה למנוע הבנזין עומדת החוליה החסרה. עם בוכנה - מנוע הקיטור

mudale222
11-07-2021, 15:08
בדיוק, ובזמן שהרכב הבנזין היה נחות הוא לא המריא בשוק החופשי.
הרכב החשמלי גם נחות אבל אנחנו רואים איך מדינות מסבסדות אותו ואת עמדות הטעינה שהוא צריך לצד סנקציות על רכב הבנזין.
בעבר רק אחרי שרכבי הבנזין השתלטו בצורה אורגנית על השוק הסוס והעגלה היו סכנה בכביש והופעלו כלפיהם סנקציות לא לפני כמו שקורה עכשיו.

סורי אחי, הרכב החשמלי כבר ממש לא נחות.
הדברים היחידים שבהם הוא נחות זה במחיר שגבוה יותר ובתשתית הטעינה הלא מספקת.
כששני אלה ייפתרו 90% מהאנשים בכלל לא יסתכלו על בנזין יותר.
יש מצב שטסלה מודל 2, אם וכאשר היא תצא, תסגור את רוב פער המחיר.
נרצה או לא נרצה, זה תחילת הסוף של הבנזין. זה רק עניין של זמן.

NAOR2207
11-07-2021, 15:15

וזה כי ...

ayalzo
11-07-2021, 15:46
רק לציין שבין הסוס והעגלה למנוע הבנזין עומדת החוליה החסרה. עם בוכנה - מנוע הקיטור

וגם רכב חשמלי. הקדים את זמנו.

Dresdner
11-07-2021, 15:57
סורי אחי, הרכב החשמלי כבר ממש לא נחות.
הדברים היחידים שבהם הוא נחות זה במחיר שגבוה יותר ובתשתית הטעינה הלא מספקת.
כששני אלה ייפתרו 90% מהאנשים בכלל לא יסתכלו על בנזין יותר.
יש מצב שטסלה מודל 2, אם וכאשר היא תצא, תסגור את רוב פער המחיר.

כרגע הרכב היחיד שמספק טווח הגיוני לחיות איתו זה הS והיא יקרה מאד, ה2 תציג את הטווח הנמוך ביותר של טסלה( כנראה) בכל מקרה אמרת לא נחות ואז ציינת במה הוא נחות ככה שהוא נחות במחיר בטווח וזמינות עמדות טעינה וזמן טעינה שעדיין לא כמו תדלוק.
בהחלט מסכים, נרצה או לא יכריחו אותנו לקנות רכב חשמלי

Dresdner
11-07-2021, 15:58
וגם רכב חשמלי. הקדים את זמנו.

הוא לא הקדים את זמנו הוא פשוט הפסיד לרכב הבנזין והיום הסיבה שהוא כאן שוב היא ירוקה בלבד

NAOR2207
11-07-2021, 16:05
הוא לא הקדים את זמנו הוא פשוט הפסיד לרכב הבנזין והיום הסיבה שהוא כאן שוב היא ירוקה בלבד

ירוקה כמו האוטובוסים הירוקים של אגד

Dresdner
11-07-2021, 16:06
ירוקה כמו האוטובוסים הירוקים של אגד

זה כמובן נושא אחר לגמרי, אין ספק שהקשר בין רכב חשמלי להורדה בגזי החממה קלוש ביותר

NAOR2207
11-07-2021, 16:17
שום נושא אחר. הכל אג'נדה
שו גזי חממה? וכל זה בגלל הצ'ולנט שהפלצתי?

שמעתי ש NSW אוסטרליה נכנסת ללוקדאון תמידי (בניגוד לקווינסלנד שהיתה "רק" חצי שנה כזה)
שמעתי שב19 גם בריטניה תיכנס. זה כבר יותר קרוב לגרמניה.
אבל זה כבר באמת נושא אחר סליחה ברח לי אני באמת עובד על לרסן את עצמי

Dresdner
11-07-2021, 17:17
שום נושא אחר. הכל אג'נדה
שו גזי חממה? וכל זה בגלל הצ'ולנט שהפלצתי?

שמעתי ש NSW אוסטרליה נכנסת ללוקדאון תמידי (בניגוד לקווינסלנד שהיתה "רק" חצי שנה כזה)
שמעתי שב19 גם בריטניה תיכנס. זה כבר יותר קרוב לגרמניה.
אבל זה כבר באמת נושא אחר סליחה ברח לי אני באמת עובד על לרסן את עצמי

המזרח גרמנים הבריחו את הרוסים והממשל יודע לא להתעסק, סגר במזרח גרמניה היה רק על הנייר.
בסוף הם הביאו שוטרים ממקומות אחרים כי השוטרים המקומיים הם בצד של האזרחים אבל גם זה לא עזר.

גאה בהם, מראים שדמוקרטיה וחופש זה ערך עליון, הפגנות מהסוג הזה היו כמעט כל שבוע בזמן סגרים
https://youtu.be/PEdy5BBE4xM

NAOR2207
11-07-2021, 17:35
מעולה! מוזיקה לאזניים
חבל שהעם שלי היושב בציון אהבל נעל בית משומשת בלי ביצים
אור לגויים קאטלק.

כעת כשפינינו את זה מהשולחן אפשר לחזור לנושא:
לדעתי חשמל זה טוב. זה לינארי חזק ואמין. ושקט.
רק שזה נגמר לפעמים בדיוק כשצריך. כמו VB
(That's What She Said)

לי יש אופניים חשמליים היברידים שזה אחלה דבר.
בשבת מפדל להורים לאכול צ'ולנט (בלי שום מפתח בסוויץ') ובמוצאי שבת עושה ביפ ביפ עם הפנס בחזרה הביתה

Vroom
11-07-2021, 17:40
כרגע הרכב היחיד שמספק טווח הגיוני לחיות איתו זה הS והיא יקרה מאד, ה2 תציג את הטווח הנמוך ביותר של טסלה( כנראה) בכל מקרה אמרת לא נחות ואז ציינת במה הוא נחות ככה שהוא נחות במחיר בטווח וזמינות עמדות טעינה וזמן טעינה שעדיין לא כמו תדלוק.
בהחלט מסכים, נרצה או לא יכריחו אותנו לקנות רכב חשמלי

רכבים חשמליים יהיו הגיוניים רק כשזמן טעינה יהיה מהיר כמו תדלוק,
בינתיים נראה שרק הפיתוח של המכונית של טויוטה היא הגיונית (שפועלת על בטריית מימן אם אני לא טועה)
אבל זה רכב, לאופנועים נראה לי יהיה פחות ביקוש ל-"חשמליות" גם בגלל הטווח וגם בגלל המהירות
ורק כשהטכנולוגיה שתפתור את הבעיות האלו תושג נוכל להתחיל לשים לוחות סולריים בכל מקום

Dresdner
11-07-2021, 22:04
מעולה! מוזיקה לאזניים
אור לגויים קאטלק.

(That's What She Said)

בשבת מפדל להורים לאכול צ'ולנט (בלי שום מפתח בסוויץ') ובמוצאי שבת עושה ביפ ביפ עם הפנס בחזרה הביתה

אני חושב שאם נשים בצד את ההתערבות הממשלתית ושיטת המקל והגזר שדיברנו עליה יש לרכב חשמלי נישה לצד רכב בנזין, למשל DHL באיזור שלי מחלקת חבילות בעזרת רכבים חשמליים, זה עושה שינוי בשכונה, לפני הם היו משאירים את הרכב דולק בזמן החלוקה ועכשיו שקט וגם אין ריח של פליטת דיזל ממנוע גמור, לDHL אני בטוח שיש הרבה פחות הוצאות והצי עצמו יותר זמין כי הוא הרבה פחות במוסך.
גם כרכב עירוני יש לו יתרון וכמובן שאופניים חשמליות זה פיתרון נדרש לערים צפופות יותר מאופנועים.

Dresdner
11-07-2021, 22:07
רכבים חשמליים יהיו הגיוניים רק כשזמן טעינה יהיה מהיר כמו תדלוק,
בינתיים נראה שרק הפיתוח של המכונית של טויוטה היא הגיונית (שפועלת על בטריית מימן אם אני לא טועה)
אבל זה רכב, לאופנועים נראה לי יהיה פחות ביקוש ל-"חשמליות" גם בגלל הטווח וגם בגלל המהירות
ורק כשהטכנולוגיה שתפתור את הבעיות האלו תושג נוכל להתחיל לשים לוחות סולריים בכל מקום

יש עוד מכוניות עם תא דלק (מצבר עם מימן) ודווקא פיתרון כזה יכול לעבוד טוב באופנועים אם יצליחו להגיע לטווח של 250 ק״מ ואז תדלוק מימן של כמה דקות

NAOR2207
11-07-2021, 22:19
אני חושב שאם נשים בצד את ההתערבות הממשלתית ושיטת המקל והגזר שדיברנו עליה יש לרכב חשמלי נישה לצד רכב בנזין, למשל DHL באיזור שלי מחלקת חבילות בעזרת רכבים חשמליים, זה עושה שינוי בשכונה, לפני הם היו משאירים את הרכב דולק בזמן החלוקה ועכשיו שקט וגם אין ריח של פליטת דיזל ממנוע גמור, לDHL אני בטוח שיש הרבה פחות הוצאות והצי עצמו יותר זמין כי הוא הרבה פחות במוסך.
גם כרכב עירוני יש לו יתרון וכמובן שאופניים חשמליות זה פיתרון נדרש לערים צפופות יותר מאופנועים.

כשהייתי נער הייתי שליח של דומינוס על קאב 50
עכשיו כשאני חטיאר טיכו תוכל לאסוף לי נתונים על יעילות הזבבביר החשמלי התורן? (פעם קראו לו MAX משהו צהוב מזעזע)

ולא דברתי על הרחפנים של אמאזון

tree
11-07-2021, 22:30
מעולה! מוזיקה לאזניים
אור לגויים קאטלק.

(That's What She Said)

בשבת מפדל להורים לאכול צ'ולנט (בלי שום מפתח בסוויץ') ובמוצאי שבת עושה ביפ ביפ עם הפנס בחזרה הביתהחשמלי מבחינתי שקט מידי ולכן זה אחד החסרונות שלו שמפחידים אותי. בתור הולך רגל טיפוסי בעיר הרעש נותן ראייה היקפית שהעיניים לא יכולות לספק.
כרגע גם מבחינתי חשמלי מתאים רק למי שיש חנייה צמודה ולי אין.

הכותב כותב מניסיון של נוסע בטיול בארהב בטסלה.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

השושנים
14-07-2021, 08:25
כל היתרונות המעללים והפעלולים שנקשרו למנוע החשמלי נכונות ואמתיות שוות זהב אין על מנוע חשמלי בעולם הבעיה...

שהחיסרון היחידי שלו הופך אותו ללא יעיל להרבה מאד דברים בהשוואה למה שהוא רוצה להחליף.

אז או שיפתור את הבעיה היחידה שלו (מה שהוא מנסה כבר למעלה ממאה שנה) או שילך לישון לתמיד.

lokimonster
14-07-2021, 09:40
אם אכן יתגברו על נושא קצב הטעינה אני מניח שרכב חשמלי בהחלט יהיה יעיל (גם אם הטווח נסיעה יהיה קצר בהשוואה לבעירה פנימית).

ועדיין רכב חשמלי נזקק לאנרגיה ולצורך הפקת אנרגיה ישנו זיהום שאולי יורחק ממרכזי הערים אבל עדיין יהיה צורך בתשתית ועוד שפע של הכנות שמן הסתם יזהמו (זיהום זה לא רק אוויר ומים)

למשוואה גם נושא אורך חיי המצבר שהוא בהחלט גורם לזיהום.
כדאיות כלכלית בהחלפתו שיפיע על אורך חיי הרכב

מה שאני מנסה לומר שהתירוץ הירוק זה שקר אחד גדול.

תחבורה ירוקה זו הסעת המונים רכיבה על אופניים (רגילות) ועבודה מהבית ( ישנם ענפי עיסוק רבים שניתן לעבוד בהם מהבית).

בכל מקרה אני מאמין שיום אחד יעמוד לי ליד הבית איזה BIG BLOCK אמריקאי אולי המי אולי משהו אחר אולי בכלל דיזל אז נוכל ליצר את הדלק בעצמנו ביותר קלות (ביו דיזל מזן כזה או אחר)..

Dresdner
14-07-2021, 10:00
באנגליה הייתה קהילה של אנשים שמייצרים דלק במחסן, רובם נעצרו והועמדו לדין על העלמת מס.
אין מצב שהשילטון יתן לך ליצר דלק, מימן או חשמל ללא פיקוח ומיסוי.

lokimonster
14-07-2021, 10:26
גם נכון

אבל אתה יודע אחרית הימים

שלטון החברות

פעימה אלקטרו מגנטית

אנא עארף נאור אלוף בקונספירציות ותרחישים.

מה שיסע זה מה שניתן לתקן באמצעים פשוטים ולייצר ממנו אנרגיה

אספנות דיזל כי אי אפשר להשיג בעולם הירוק דלק.

כולנו תחת עין האח הגדול משוכפלים על ידיד המאגר הביומטרי של השלטונות ועם שבב בחסות חיסון הקורונה מזן Z.

טוב נסחפתי

לבנתיים יש פיאט קטנה אדומה טרייסר והברידית למנהלת.

ayalzo
14-07-2021, 12:13
ביום שתגיע לכך שרק הרכב האנלוגי שלך יסע אחרי איזה אירוע אפוקליפטי כזה או אחר, אתה תצטרך למגן אותו טוב טוב ולהתחמש בהתאם.
אז עדיף כבר איזה ג'יפ או משאית קטנה.
דבר עם נאור שיקשר אותך לפורומים הנכונים.

lokimonster
14-07-2021, 12:48
Mad max
אחלה סרט

מזל שלא היו הברידיות אז

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

NAOR2207
14-07-2021, 13:30
אתם ממש מושכים אותי בלשון הא?

תקשיבו לשוואב עם הפוליגון שלו שבמקרה נראה כמו גרפין אוקסייד שש שש שש :
https://brandnewtube.com/watch/the-demasculation-of-men-is-part-of-satan-klaus-039-great-reset_96Srm8B8LzKhSTz.html

הולך להיות גרייט ריסט סייבר ו - ב-מ-ק-ר-ה גרמניה סבלה מהתקפות בימים האחרונים
שלא לדבר על אוסטרליה עם ה NWO והלוקדאון התמידי.

ב 2000 ומשהו היתה כתבה על L300 דיזל שנוסע על שמן צ'יפסיות המופק אי שם בירושליים.
זה מבחינתי אמין יותר.

אבל הכי אמין זה להפוך לקיטו, לנוע בכוחות הרגליים ולהשתמש בשמן קוקוס כדלק.

זהו. נרגעתי. מה היתה השאלה?
אה כן כמו שכתבתי אני לא רשאי להטיף - כבר הודיתי שאני משנע את הכרס לפעמים על אופניים חשמלים.
מאידך אין לי פוסטר של ט'אנברג על הקיר לאונן עליו

NAOR2207
14-07-2021, 15:15
נזכרתי זה נקרא ביודיזל
https://www.youtube.com/watch?v=0ulECHYtHPo

אני מתעקש ששתינו את הלוקש הזה בסירטון כבר בשנות ה 2000 עם מישהו שמכין בפרוסדור ירושליים ונוסע על L300 או משהו עם ריח של צ'יפס

כלום לא השתנה

lokimonster
14-07-2021, 15:34
התכוונתי לביו דיזל.

NAOR2207
14-07-2021, 15:48
התכוונתי לביו דיזל.

טוקינג טו מי?
עד כמה שאני לא מבין - לא צריך את השמן של פלאפל הצומת (https://www.youtube.com/watch?v=lo43jpDD7WE) בשביל לזוז - עושים את זה מהתירס ה GMO של מונסנטו בארה"ב הברית תקן אותי אם אני טועה.

lokimonster
14-07-2021, 17:51
היה על זה משהו
אבל אני יותר בלסטני מהבלסטינאי דור 9 בירושלים ועוד כמה לפני בחברון עיר האבות.
אז מה שיש לנו זה שמן פלאלפל או שמן זית

NAOR2207
14-07-2021, 18:16
אבל למה ללכת רחוק אפשר גם שמן פראקינג מרמת הגולן הסו..ישראלית
כמו ששמן צמחי זה בכלל שמן זרעים אני לא מבין בזה תקרא לג'ק שיזביר תודה

אני בריא על פאקט צ'קרז