צפייה בגרסה מלאה : מחפש לקנות סלולארי סביר, לא מבין כלום מחפש המלצות
היי
שוב המיזו הישן שלי גוסס קשות ואני מחפש להחליף למשהו חדש ונחמד. היות ואני לא איש טכנולוגיות
הדרישות שלי מצומצמות יחסית אבל חשובות:
1. אמין וחזק.
2. סוללה שתספיק לפחות ל-15 שעות.
3. דור מתקדם רצוי נגד מים
התקציב עד 2500 ש"ח מוכן לרדת עד אילת למכשיר טוב.
הקטע שעמך ישראל נוהר רובו ככלו אחר הסמסונג והאייפון מבחנתי סמסונג בסדר בתנאי שהסוללה תחזיק.
אשמח לשמוע גם על תחליפים סיניים מהטובים ביותר.
אם ניתן יהיה לרכוש אותו במחסני החשמל שקם אלקטריק זה בכלל יהיה נהדר כי יש לי שם זיכוי גדול.
מי עוזר לי?
NAOR2207
26-07-2021, 13:45
לא אייפון
מבדיקה שאני זוכר שאני ביצעתי לפני חודש חודשיים אלו הדגמים שהיו לי על הכוונת עם בערך אותם דרישות חוץ מנגד מים שלא ממש מעניין אותי כי גם כשהיו לי טלפונים עמידים הייתי מרחיק אותם ממים כמה שאפשר.
1. סמסונג A52 - היה לי את ה A51 שנה, בA52 שיפרו אותו כמעט בכל אספקט, טלפון מצויין! סוללה גדולה, מצלמה טובה, ביצועים טובים למה שאני משתמש (דפדפן יוטיוב שיחות וסמסים... בלי כל הרשתות ומשחקים וזה)
(מחיר נע בין 1500 - 1800 )
2. XIAMO M3 PRO - חפרתי עליו בביקורות כי חיפשתי דגם יחסית זול עם 5G וסוללה גדולה, והוא נופל בדיוק לדרישות האלו, אבל! אני חושב שהוא IP67 ולא 68, אבל סוללה של 5000! ( מחיר נע סביבות 1000-1300)
3. XIAOMI MI 11 LITE - יש לחבר טוב שלי, עובד מכונאי אופנועים ולא שומר על הטלפון (ילדים) , מחזיק לו יומיים, עובד חלק, שורד מכונאות אופנועים ( מים שמן ספריים למיניהם ) וישאר לך עודף ( סביבות ה 1300-1500 אאל'ט)
4. OnePlus Nord CE 5G - סטייל ה M3 PRO אבל עם מערכת הפעלה שהיא הכי קרובה ל CLEAN ANDROID וביצועים יותר טובים ( סוללה קצת יותר קטנה)
אני הכי הייתי ממליץ (כמה מפתיע) על סמסונג, קצת לא סומך על הסינים ( למרות שהיו לי מכשירים רבים שלהם, היום עם יותר מודעות החלטתי להניח למכשירים סינים, לא שסמסונג והשאר לא מרגלות ואוספות מידע אבל... סין.)
אלו המכשירים שאני בדקתי כשרציתי לקנות, לא רשמתי נתונים מלאים כי שיארתי שגם ככה תחפש לבד :)
lokimonster
26-07-2021, 13:57
אני משתמש בשיומי אם אני לא טועה בדגם.NOTE9
על פניו מכשיר בסדר. וגם הסוללה שורדת זמן רב.
לגבי עמידות למים אני חושב שהוא מוגדר כעמיד.
סך הכל בשביל אלף וקצת שקלים תמורה טובה ובהשוואה לכל מיני מכשירי פרמיום מאפשר החלפה תכופה יותר ( הוא כבר שנה וחצי אצלי אין טענות יותר טוב מוורסיס).
עריכה:
NOTE 9 PRO
NAOR2207
26-07-2021, 14:04
מכשיר מעקב מזורגג זו הפעם האחרונה שהשתעבדתי
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/20317-%D7%92%D7%A0%D7%91%D7%95-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%A9%D7%99%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D 7%9F?highlight=XIAOMI
בתכלס אני חופשי. לא מקנא בכם
מבדיקה שאני זוכר שאני ביצעתי לפני חודש חודשיים אלו הדגמים שהיו לי על הכוונת עם בערך אותם דרישות חוץ מנגד מים שלא ממש מעניין אותי כי גם כשהיו לי טלפונים עמידים הייתי מרחיק אותם ממים כמה שאפשר.
1. סמסונג A52 - היה לי את ה A51 שנה, בA52 שיפרו אותו כמעט בכל אספקט, טלפון מצויין! סוללה גדולה, מצלמה טובה, ביצועים טובים למה שאני משתמש (דפדפן יוטיוב שיחות וסמסים... בלי כל הרשתות ומשחקים וזה)
(מחיר נע בין 1500 - 1800 )
2. XIAMO M3 PRO - חפרתי עליו בביקורות כי חיפשתי דגם יחסית זול עם 5G וסוללה גדולה, והוא נופל בדיוק לדרישות האלו, אבל! אני חושב שהוא IP67 ולא 68, אבל סוללה של 5000! ( מחיר נע סביבות 1000-1300)
3. XIAOMI MI 11 LITE - יש לחבר טוב שלי, עובד מכונאי אופנועים ולא שומר על הטלפון (ילדים) , מחזיק לו יומיים, עובד חלק, שורד מכונאות אופנועים ( מים שמן ספריים למיניהם ) וישאר לך עודף ( סביבות ה 1300-1500 אאל'ט)
4. OnePlus Nord CE 5G - סטייל ה M3 PRO אבל עם מערכת הפעלה שהיא הכי קרובה ל CLEAN ANDROID וביצועים יותר טובים ( סוללה קצת יותר קטנה)
אני הכי הייתי ממליץ (כמה מפתיע) על סמסונג, קצת לא סומך על הסינים ( למרות שהיו לי מכשירים רבים שלהם, היום עם יותר מודעות החלטתי להניח למכשירים סינים, לא שסמסונג והשאר לא מרגלות ואוספות מידע אבל... סין.)
אלו המכשירים שאני בדקתי כשרציתי לקנות, לא רשמתי נתונים מלאים כי שיארתי שגם ככה תחפש לבד :)
תודה ה-A52 נשמע לי מצויין עכשיו נשאר רק למצוא איפה הכי כדאי דווקא במחסני חשמל ושק"מ אלקטריק אזלו המדף...
הנסיון שלי לאורך השנים עם שיאומי היה טוב יותר מאשר עם סמסונג (לא מכשירי דגל, אלא בתחום הבינוני).
Dresdner
26-07-2021, 23:32
מצטרף להמלצה השיאומי וסלידה מסמסונג, המכשירים של סמסונג מרגישים עמוסים, מכשיר שיאומי עם חומרה פחות טובה יעבוד באותה מהירות ואפילו יותר מסמסונג.
הדוגמא הכי טובה זה שאני משתמש תמיד בטלפונים ישנים שלי כGPS באופנוע בעזרת גוגל מאפס אוף ליין שום בעיה עם שני שיאומי ולאחרונה שמתי את הסמסונג x cover על האופנוע שזה מכשיר עלק outdoor והוא כל הזמן נכבה בגלל התחממות יתר, חזרתי לשיאומי והכל חזר לתפקד
אם כך על איזה שיומי אתם ממליצים?
lokimonster
27-07-2021, 09:00
כפי שרשמתי למעלה
יש לי NOTE 9 PRO שיושב ל הטרייסר9
מסתבר שהסיני יותר טוב מהיפני הא משמש אותי כבר שנה וחצי ללא מחאות או תלונות נכון לרגע זה.
zoharrad
27-07-2021, 13:36
מוסיף המלצה על מוטורולה G7. יש לי את דגם ה power עם סוללה של 5000mAh.
בשימוש סביר היא מחזיקה סופש שלם בלי טעינה.
גרסת אנדרואיד שקרובה מאוד למקור. אמור להשאיר קצת עודף מ 1000₪.
בנוסף, מתאים במידות למחזיק Ram X שמורכב לי על הכידון.
Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
היו לי מספר מכשירי סוני פרימיום עלק בגלל המצלמה וזהו. נשבר לי מסוני כי אחרי שנתיים שלוש מחליטים שהסוללה צריכה להעביד אותך בהטענות.
כבר שנתיים עם One Plus 6T ומאוד מרוצה, מהכל. המצלמה מעולה והטענה מספיקה לפעמים ליומיים. אין לו אחסון נשלף אז מעמיס על המחשב מה שצריך לשמור והשאר זורק- וזה עדיף על אחסון ללא הגבלה שבו לא ממיינים כלום אף פעם.
600 ירושלמי
27-07-2021, 19:26
עם השיואמי השני שלי כרגע (הראשון גם עדיין עובד). אני עם נוט 9 (לא פרו) ואחת הסיבות שבחרתי בו זה הסוללה. מחזיקה נצח.
אין על שיואמי. ה9 עלה לי לפני שנה וחצי 800 ₪. כשנשבר או מתקלקל הטלפון אתה פשוט ניגש וקונה חדש. כשזה טלפון של 2000 שקל אתה מנסה לתקן וזה אף פעם לא כמו חדש. כשזה עולה פחות מ1000 שקל אתה פשוט מחליף וזהו.
שיואמי. אלא אם כן יש לך איזה פטיש לאפל או להראות לחברים שיש לך את הדגם האחרון של *****.
היום בדקתי את שיאומי מסתבר שהזיכוי שלי לא תופס במחלקת הסלולאר...בכל מקרה חבר יביא לי מאילת בעוד שבועיים,
שכחתי לציין בפרמטרים כי אני מחפש שגם המצלמה תהיה טובה מהממוצע אז אני מקווה שזה לא דרישה מוגזמת.
NAOR2207
27-07-2021, 20:42
נו אף אחד לא מקשיב לי. בעסה.
הסינים גנבו לנו תתחתונים ואתם לא שמים לב
ובשביל מה שושני? בשביל מה? איך אדון שוטר כמוך שם על עצמך אזיקים? בהתנדבות.
פאק איט מגיע לנו להיכחד
הסינים יכבשו את העולם כי הם חכמים (והשמאל שמוביל את המערב טיפש כנעל).
בגלל שהם חכמים אני לא חושב שליהודים יש סיבה לדאוג. לא יהיה לנו רע תחת המלוכסנים. לעמים הטיפשים יש המון סיבות לדאגה.
בשנחאי הייתי הספר של המלך # 2.
Dresdner
28-07-2021, 01:19
נו אף אחד לא מקשיב לי. בעסה.
הסינים גנבו לנו תתחתונים ואתם לא שמים לב
ובשביל מה שושני? בשביל מה? איך אדון שוטר כמוך שם על עצמך אזיקים? בהתנדבות.
פאק איט מגיע לנו להיכחד
צודק אבל מבחינת פרטיות אני לא רואה הבדל בין סמסונג לשיאומי במיוחד שבשרתים שאתה גולש דרכם יש רכיבים סינים עם back door
NAOR2207
28-07-2021, 04:04
הסינים יכבשו את העולם כי הם חכמים (והשמאל שמוביל את המערב טיפש כנעל).
בגלל שהם חכמים אני לא חושב שליהודים יש סיבה לדאוג. לא יהיה לנו רע תחת המלוכסנים. לעמים הטיפשים יש המון סיבות לדאגה.
בשנחאי הייתי הספר של המלך # 2.
אין לי מושג מאיפה הבאת את הנבואה הזו.
אבל יש הגיון במה שאתה אומר בבחינת גאולה ומשיח רק שיתחילו כבר תשעת החודשים
איזה בלגאן בימים האחרונים איבדתי "קצת" את זה חייב להתעשת על עצמי.
צודק אבל מבחינת פרטיות אני לא רואה הבדל בין סמסונג לשיאומי במיוחד שבשרתים שאתה גולש דרכם יש רכיבים סינים עם back door
אתה כנראה מתכוון לספקטרה ומלטדאון
https://meltdownattack.com/
אתה צודק המשחק אבוד ומכור. רק שלפעמים אני שוכח את זה ורוצה להרגיש כאילו יש לי שליטה על החיים שלי.
עם הגאלקסי S5 יקום דמו עוד היה יחסית פשוט ליצוק לתוכו מקוסמט
עם השיואמי שאשכרה אומרים לך במפורש "אנחנו לא מספיק מכירים אותך בוא תשתמש עוד באזיק האלקטרוני לפני שנרשה לך לפתוח אותו" ???
בלי בושה! מהמקפצה.
לדעתי וואווי יותר עמידים משיאומי
YaronNahum
28-07-2021, 07:40
אני אוסיף לסבך אותך,
נוקיה 8.3 עם תמיכה ב 5g ,(במיוחד בשביל נאור ;-) )
מכשיר עם אנדרואיד נקי , בלי פרסומות ובלי לשלוח כל דבר למפלגה .
עובד חלק ומהיר יותר , והמצלמה טובה לסגמנט המחיר .
Sent from my Nokia
NAOR2207
28-07-2021, 08:27
נוקיה 8.3 עם תמיכה ב 5g ,(במיוחד בשביל נאור ;-) )
Sent from my Nokia
תודה שאיזכרת אותי
בפרץ געגוע אני אספר שבגיל 17 בערך מישהו קרא לי בבית פרזיט אז תפסתי את האופני פז'ו המצ'וקמקות (שקניתי במו כספי מהחופש שעבר) וברחתי מהבית.
הגעתי עד קלאנסוואה בואכה נתניה ביום אחד
פשוט התפיידתי מי ימצא אותי
היום תנסה להעלם גם עם חיריבירי ג'י נראה אותך
מי צריך את הקקי הזה שכובל אותך?
מה יש פה להבין?
https://www.youtube.com/watch?v=ORlfMLowZxM
תודה שאיזכרת אותי
בפרץ געגוע אני אספר שבגיל 17 בערך מישהו קרא לי בבית פרזיט אז תפסתי את האופני פז'ו המצ'וקמקות (שקניתי במו כספי מהחופש שעבר) וברחתי מהבית.
הגעתי עד קלאנסוואה בואכה נתניה ביום אחד
פשוט התפיידתי מי ימצא אותי
היום תנסה להעלם גם עם חיריבירי ג'י נראה אותך
מי צריך את הקקי הזה שכובל אותך?
מה יש פה להבין?
https://www.youtube.com/watch?v=ORlfMLowZxM
אני לא יודע כמה החיים שווים כשמסתכלים כל הזמן מעבר לכתף.
אבל זה שאתה פרנואיד עדיין לא אומר שלא עוקבים אחריך......
lokimonster
28-07-2021, 09:56
אז הסינים ידעו על הרגלי הפורנו שלנו.
W r f
סך הכל הן נראות טוב
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210728/ba53d425656267a6560914e829657ad6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210728/30714066b6a5ec58eedf5410b2952a31.jpg
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
NAOR2207
28-07-2021, 10:31
אני לא יודע כמה החיים שווים כשמסתכלים כל הזמן מעבר לכתף.
מה לעשות ככה גדלתי
בבוויאר ארוחת ערב הסתיימה בשש ואם לא הכנת לעצמך סנביצ'ים תישאר רעב עד מחר
תכלס חיים טובים לא מתלונן
ואתה מתלונן על פלצפון ?
בעלי שיאומי האם אתם חווים אבדן לווין/תקשורת או בעיות בניווט של וויז בעת מעבר בין שיחה לניווט?
ועוד משהו קטן כמה מפריע שהשיאומי לא מכשיר פתוח ויש לו אפליקציות משלו?
שני הסנט שלי בענייני שיאומי:
אני כבר עם מכשיר שני שלהם. הקודם החזיק שנתיים פלוס והנוכחי באותו כיוון.
הניווט לא משהו בשני המכשירים (מתקשה להנעל על GPS) - יכול להיות בעיית משתמש ולא מכשיר.
בניווטים בחול (עירוני בעיקר) לא נרשמו בעיות מיוחדות.
אני מעדיף גוגל מאפס ולא וייז - בארץ ובחו''ל.
עלו לגמר
סמסונג A52 5G SM-A526B/DS 128GB 8GB RAM
נגד מים תוכנה חופשית, סמסונג. מצלמה טובה ביקורות טובות.
שיאומי PACO F3
שיאומי MI 11
לא עמידים למים, טענות לגבי GPS מצלמה טובה סוללה חזקה.
אפליקציות שיאומי קשות להסרה.
הטלפון יירכש באילת סכומים קרובים.
דעת מומחים?
600 ירושלמי
29-07-2021, 18:13
לא יודע מה זה "אפליקציות שיואמי קשות להסרה" אבל אני מעולם לא פתחתי חשבון בשיואמי ולכן לא משתמש באפליקציות שלהם ובאותה נשימה זה לא מפריע לי.
מוריד כל מה שצריך מהגוגל סטור בלי בעיות.
מצד שני- השימושים שלי דלים. מייל, גלישה בפורומים וכו', ים משחקים שהילדה הורידה, וויז, וזהו+-.
Tribalmistyc2
30-07-2021, 01:11
שיאומי עמוס בפרסומות שאתה לא רוצה לראות.
למשל בנגן המוזיקה מופיעות פרסומות בלי שביקשת או יצרת חשבון.
איזה כיף שזה בילד אין.
השיאומי האחרון שלי היה בן פחות מחודש כשהוא הפסיק להטעין ואחרי שהבעיה חזרה גם אחרי התיקון הזדכתי עליו לטובת S20 ונפרדתי מהסלולריים הסיניים פור גוד.
למרות שהשיאומי שהוא החליף היה בובה ועם סוללה מאוד חזקה.
הראשון היה פוקופון F1 והשני דור ההמשך F2.
NAOR2207
30-07-2021, 07:09
דיג אוהב דגים? רן אוהב אופנועים? אז בוא באנלוגיה:
אם היית שואל אותנו איזה אופנוע לקנות, והינו ממליצים לך על כזה שכולו פיירינג, סגור בברגים שאף אחד לא יכול לפתוח,
הפיירינג מכסה אפילו את האגזוז כך שאתה לא בטוח שיש שם אחד או שזה רמקול בס בשרני. כנל המנוע - רמקול. או לא. אף אחד לא יודע.
הוא נוסע פצצה! תאורת הפנס שלו מספיק חזקה. והוא גם יפה. והוא גם מתעד בדיוק איפה היית. ומתי. ועם מי(!) באיזו מהירות הגעת לשם
ומדווח לרשויות
600 ירושלמי
30-07-2021, 11:00
שיאומי עמוס בפרסומות שאתה לא רוצה לראות.
למשל בנגן המוזיקה מופיעות פרסומות בלי שביקשת או יצרת חשבון.
איזה כיף שזה בילד אין.
השיאומי האחרון שלי היה בן פחות מחודש כשהוא הפסיק להטעין ואחרי שהבעיה חזרה גם אחרי התיקון הזדכתי עליו לטובת S20 ונפרדתי מהסלולריים הסיניים פור גוד.
למרות שהשיאומי שהוא החליף היה בובה ועם סוללה מאוד חזקה.
הראשון היה פוקופון F1 והשני דור ההמשך F2.
איזה נגן מוסיקה?
אני משתמש ביוטיוב ובספוטיפיי. אין לי שום פרסומות חריגות משל גולשים אחרים.
600 ירושלמי
30-07-2021, 11:03
. והוא גם מתעד בדיוק איפה היית. ומתי. ועם מי(!) באיזו מהירות הגעת לשם
ומדווח לרשויות
אדון קונספירטור נכבד, לא משנה מאיפה וכמה אתה גולש. הטביעות אצבע הדיגיטליות שלך מופיעות בכל מקום. שחרר.
אלא אם כן קנית טלפון משומש או חדש במזומן, אתה משתמש בסים חד פעמי נטען, מטעין אותו במזומן, ולא משוייך אליו שום חשבון של שום דבר.
ואם זה המצב- לך קניה נוקיה עם 'סנייק'.
אם זה לא המצב- תנוח.
בסדר, הבעת את דעתך, יותר מפעם אחת. הבנו. פלאפונים זה השטן, והסינים הם האם אמא של השטן.
הבנאדם רוצה לדעת על מחיר, ביצועים, נוחות, עמידות ואמינות. אל תחרב כל שרשור כל פעם שאתה נכנס לאזור הדמדומים שלך. אפילו אם זה באוף.
Tribalmistyc2
30-07-2021, 13:07
איזה נגן מוסיקה?
אני משתמש ביוטיוב ובספוטיפיי. אין לי שום פרסומות חריגות משל גולשים אחרים.
המובנה אבל דיברתי על באנרים.
גם לי זה הציק. ניתן להתקין רום על השיאומי, אפילו לא אכפת להם כי זה לא מפריע להם לעקוב אחריך (מרוצה נאור?).העדות לכך היא שכדי למחוק ולהתקין אתה מבקש (ומקבל מהם) אישור לפתיחת הטלפון לקיסטום.
זה לפחות בדגמים הישנים. אבל....
שושני לא בכיוון הזה וחבל לזרוק אותו לטריטוריות כאלו. ולכן ההמלצה שלי, היא שאם קונים שיאומי, אז רק עם מערכת הפעלה נקיה. אני ניסיתי לקנות mi a3, מסתבר שבגלל שהוא היה כל כך בול בשבילי (קטן, אנדרואיד נקי, סוללה), הפסיקו לשווק אותו, ולא המשיכו לa4.
אל תחרב כל שרשור כל פעם שאתה נכנס לאזור הדמדומים שלך. אפילו אם זה באוף.
על תתיחס. בן אדם פשוט לא יכול בלי זה. תאוריות מטורפות שלו - זה מה שנשאר לו. פשוט תחייך ותעבור.
לגופו של שאלה:
אם רוצה מותג - זה סמסונג.
לא רוצה מותג - שיומי או oneplus בהתאם למאפיינים הרצויים. שניהם באיכות בסדר.
נכון, אפליקציות של שיומי אי אפשר למחוק. אם זה מפריע - אפשר לעשות ריפלאש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
NAOR2207
30-07-2021, 14:03
בסדר, הבעת את דעתך, יותר מפעם אחת. הבנו. פלאפונים זה השטן, והסינים הם האם אמא של השטן.
הבנאדם רוצה לדעת על מחיר, ביצועים, נוחות, עמידות ואמינות. אל תחרב כל שרשור כל פעם שאתה נכנס לאזור הדמדומים שלך. אפילו אם זה באוף.
תכל'ס.
אבל גם הדיוטות התלוננו על ה MIUI , אני מאמין שקראת מאמרים.
בנימה אישית זה בעסה להיות בין היחידים שברחו מתעודה ביומטרית למשל. (בעוד שכל השאר עפו על זה כאילו מחלקים להם כסף)
גם לי זה הציק. ניתן להתקין רום על השיאומי, אפילו לא אכפת להם כי זה לא מפריע להם לעקוב אחריך (מרוצה נאור?).העדות לכך היא שכדי למחוק ולהתקין אתה מבקש (ומקבל מהם) אישור לפתיחת הטלפון לקיסטום.
אתה לא מקבל מהם כל כך מהר. כנראה שאתה לא קורא את מה שאני כותב.
תוך כמה זמן לך אישרו? לי לקח חודש. אולי בגלל שלא התחלתי להשתולל איתו (לא פתחתי שום אפליקציה)
זה לפחות בדגמים הישנים. אבל....
שושני לא בכיוון הזה וחבל לזרוק אותו לטריטוריות כאלו. ולכן ההמלצה שלי, היא שאם קונים שיאומי, אז רק עם מערכת הפעלה נקיה. אני ניסיתי לקנות mi a3, מסתבר שבגלל שהוא היה כל כך בול בשבילי (קטן, אנדרואיד נקי, סוללה), הפסיקו לשווק אותו, ולא המשיכו לa4.
אני מאמין שלשושני יש קרובים מאד טכנים (ברמה של לדעת להחליף רום)
האם שאל גם אותם?
בןהלאמשחיז
30-07-2021, 17:00
תכל'ס.
אבל גם הדיוטות התלוננו על ה MIUI , אני מאמין שקראת מאמרים.
בנימה אישית זה בעסה להיות בין היחידים שברחו מתעודה ביומטרית למשל. (בעוד שכל השאר עפו על זה כאילו מחלקים להם כסף)
אני מאמין שלשושני יש קרובים מאד טכנים (ברמה של לדעת להחליף רום)
האם שאל גם אותם?
לא נעים להעיר אותך מהאשליה שלך, אלא אם כן אתה מתכוון להישאר בתוך כלוב הזהב שנקרא מדינת ישראל ולעולם לא לצאת לחו"ל אז גם הדרכון הלא ביומטרי שלי הפך לביומטרי. אל תשאל אותי איך הם הצליחו. אבל עובדה - כל פעם שאני יוצא לחול עם דרכון לא ביומטרי אני מזדהה בעזרת הפנים היפות שלי.
והירוששמאות צודק - חוץ ממזומן בכל מקום אין שום דרך לברוח ממעקב. וגם אז יש את המצלמות החדשות של המשטלע....
NAOR2207
30-07-2021, 17:39
לא נעים להעיר אותך מהאשליה שלך, אלא אם כן אתה מתכוון להישאר בתוך כלוב הזהב שנקרא מדינת ישראל ולעולם לא לצאת לחו"ל אז גם הדרכון הלא ביומטרי שלי הפך לביומטרי. אל תשאל אותי איך הם הצליחו. אבל עובדה - כל פעם שאני יוצא לחול עם דרכון לא ביומטרי אני מזדהה בעזרת הפנים היפות שלי.
והירוששמאות צודק - חוץ ממזומן בכל מקום אין שום דרך לברוח ממעקב. וגם אז יש את המצלמות החדשות של המשטלע....
אזהרה: מחרחרי אנטיגוניזם מוזמנים להפסיק לקרוא -> פה
למה ללכת רחוק ? גם שינוי סטטוס משפחתי, או שינוי רישום מקום מגורים או כל שיט אחר הופך את הת"ז לביומטרי.
ובכל מקרה עברו כמה? חמש שש שנים? נותרו עוד שנים ספורות.
ממתי ת"ז פגת תוקף? (רמז - אני לא נולדתי ככה)
אבל. אנחנו עכשיו. במצב הרבה הרבה הרבה יותר גרוע עם הפרת זכויות אדם שלא יעלו על כל דמיון.
עזוב קונספירציה - ממתי פעולה פולשנית "רפואית" חובה ללא הסכמתך הפכה ל"חוקית"? (זה עדיין לא חוק. אלו תקנות. אבל אנחנו כבר שם)
איפה נירנברג? אה. נכון. התפטרה.
עזוב. אנשים פה חיים בלהלה לנד ואתה אומר שאני חי בכלוב זהב.
אבל יש תקווה. אנשים מתעוררים.
אם לא פה בפורום אפנועים* שאמורים להיות בו שיא הנון קונפורמיסטים ועכשיו הפך לפורום ספתות על מזדה שותות גוגל מוגל - אז במקומות אחרים.
בןהלאמשחיז
30-07-2021, 18:57
אזהרה: מחרחרי אנטיגוניזם מוזמנים להפסיק לקרוא -> פה
למה ללכת רחוק ? גם שינוי סטטוס משפחתי, או שינוי רישום מקום מגורים או כל שיט אחר הופך את הת"ז לביומטרי.
ובכל מקרה עברו כמה? חמש שש שנים? נותרו עוד שנים ספורות.
ממתי ת"ז פגת תוקף? (רמז - אני לא נולדתי ככה)
אבל. אנחנו עכשיו. במצב הרבה הרבה הרבה יותר גרוע עם הפרת זכויות אדם שלא יעלו על כל דמיון.
עזוב קונספירציה - ממתי פעולה פולשנית "רפואית" חובה ללא הסכמתך הפכה ל"חוקית"? (זה עדיין לא חוק. אלו תקנות. אבל אנחנו כבר שם)
איפה נירנברג? אה. נכון. התפטרה.
עזוב. אנשים פה חיים בלהלה לנד ואתה אומר שאני חי בכלוב זהב.
אבל יש תקווה. אנשים מתעוררים.
אם לא פה בפורום אפנועים* שאמורים להיות בו שיא הנון קונפורמיסטים ועכשיו הפך לפורום ספתות על מזדה שותות גוגל מוגל - אז במקומות אחרים.
לתז שלי אין פג תוקף, אז אני רק מקווה לא לאבד אותה. לעומת זאת לדרכון שלי, אז לצערי הרב עוד 8 שנים אצטרך להחליף לתועבה ביומטרית.
חוץ משושני ששותה גוגל מוגל כל השאר כאן שותים 40% ומעלה.
תתנחם בזה שחיינו על הכדור ספורים ואחרי שמתים הם יכולים לדחוף כמה שבבים שהם רוצים, רק התולעים יהנו מהם.
לתז שלי אין פג תוקף, אז אני רק מקווה לא לאבד אותה. לעומת זאת לדרכון שלי, אז לצערי הרב עוד 8 שנים אצטרך להחליף לתועבה ביומטרית.
חוץ משושני ששותה גוגל מוגל כל השאר כאן שותים 40% ומעלה.
תתנחם בזה שחיינו על הכדור ספורים ואחרי שמתים הם יכולים לדחוף כמה שבבים שהם רוצים, רק התולעים יהנו מהם.לצערך הגדירו תפוגה לתז שלך בשבילך ואם תצטרך לעשות פעולה עם התעודה יש מצב שלא יתנו לך.
גילוי נעות הבעיה שלי היא אם דרך המימוש של המאגר הביומטרי ולא הביומטרי עצמו.
ודרך אגב יש כבר מאגר נוסף ולא מאובטח שהממשל מסרב למחוק.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
תקפן של התעודות הישנות יפוג בעוד שנה פחות או יותר ואז לא תהיה לך ברירה.
בןהלאמשחיז
30-07-2021, 20:19
תקפן של התעודות הישנות יפוג בעוד שנה פחות או יותר ואז לא תהיה לך ברירה.
אז במקרה הכי גרוע אני לא אצביע שוב פעם. אני רק מקווה שהרישיונות לא יהפכו להיות ביומטרים. כי אז הם באמת יתפסו אותנו בביצים.
לצערך הגדירו תפוגה לתז שלך בשבילך ואם תצטרך לעשות פעולה עם התעודה יש מצב שלא יתנו לך.
גילוי נעות הבעיה שלי היא אם דרך המימוש של המאגר הביומטרי ולא הביומטרי עצמו.
ודרך אגב יש כבר מאגר נוסף ולא מאובטח שהממשל מסרב למחוק.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
משרד הפנים זה כח אדם מהמיומנים שיש, לראיה מרשם האוכלוסין לא דלף מעולם.
מה הסיפור כאן? האם רוצים שיהיו להם טביעות של כל האוכלוסיה הער.. בעייתית?
הבאסוש זה שבדואר מבקשים דווקא ת.ז בשביל להטעין את הויזה הנטענת, חוץ מזה אני לא משתמש בה.
משרד הפנים זה כח אדם מהמיומנים שיש, לראיה מרשם האוכלוסין לא דלף מעולם.
אגרון???????????????????
אם יותר לי לחזור לנושא ה-thread...
מאז נובמבר 2020 אני משתמש ב-Samsung Galaxy A71 בגרסת ה-8/128.
לפניו היו ברשותי - שנתיים נקסוס 4, כ-שנתיים וחצי LG G4 ולאחריו מעל ל-3 שנים עם LG V20.
כל השלישייה פעלו כשורה לאורך כל תקופת השימוש. ב-V20 החלפתי סוללה (למקורית חדשה) שהחזיר לו נשימה לעוד תקופה מסויימת.
כל המידע ה-'מיותר' הזה נועד רק ל-reference...
מאז ומתמיד אופי השימוש העיקרי בנייד שלי הוא - אפליקציות מסרים, אינטרנט, הזרמת מוסיקה ו-וידאו (לרוב online) ו-hot spot.
לא מותקנים לי משחקים על הנייד.
החשש שלי מסמסונג בעבר היה בעקבות חווית משתמש של חברים ומקריאה ברשת - המכשירים היו מגיעים עמוסי אפליקציות שמזבזות סוללה ואחסון, ומשתלטות על ישומי ברירת המחדל של Google.
מהתעמקות בנושא, מצאתי שניתן יחסית בקלות להתעלם מההתקנות איתן מגיע הנייד, שהקיימות לא פועלות אם אין צורך ולאחר השאלה של מכשיר דומה מחבר (מכשיר ב' שלו) מצאתי שאכן המצב טוב יותר בגרסאות החומרה/תוכנה האחרונות.
לטובת ה-context - מדובר במכשיר 'תקציב' של סמסונג, והוא עלה לי ברכישה בארץ פחות מ-1300 ש"ח במבצע, לקראת סוף דגם (הוחלף ע"י ה-A72).
אסכם את חודשי השימוש עד כה - אם אצטרך לרכוש מכשיר חדש היום, ככל הנראה ארכוש את ה-A72.
מי שמחפש מסך קטן יותר, יכול לבחון את ה-A52.
בהצלחה,
אלי
NAOR2207
31-07-2021, 20:46
אגרון???????????????????
פורום ספתות כבר אמרתי?
cb750 אתה כבר לא צריך מטוש - אתה מאומת ללא תסמינים (של ציניות)
אגב אצל ההודים זה נפרץ כמה חודשים טובים אחרי ההשמה (ואחרי שמיליונים כבר נרשמו)
https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3729004,00.html
moonshield
08-08-2021, 18:11
לתעודות זהות יש תוקף של עשר שנים, אולי משהו מהזמן האחרון. לדרכון יש תוקף של חמש-עשר שנים. בימינו לא מנפיקים יותר ת.ז ודרכון 'טיפש' אלא רק ביומטרי. לפני שהתקנה האחרונה נכנסה לתוקף מיהרתי לחדש את הדרכון שלי לאחד טיפש ונאמר לי שהתוקף שלו יהיה לחמש שנים בלבד (לעומת עשר לביומטרי). ת.ז בתוקף משמשת לפתיחת חשבון בנק ועוד כמה דברים בירוקרטים של 'גדולים'.
לעניין הטלפון, סיני טוב יעלה פחות מסמסונג בינוני. נכון שהוא יגיע עם אשפה מובנת, אבל זה לא כ"כ מסובך למצוא אלטרנטיבות 'רשמיות' בחנות של גוגל שיחזירו את המראה לאנדרואיד נקי. הסמסונגים האחרונים יוצאים עם פחות אשפה מובנית לעומת פעם, וגם המערכת שלהם (הסקין שמולבש על האנדרואיד) הרבה פחות מגעילה לעומת פעם.
מבחינת מעקב, ברגע שאתה מדליק את הטלפון עם סים בפעם הראשונה מתחיל המעקב ולא נגמר עד שתחליף מכשיר. אין ממש איך לברוח מזה (כאילו יש, מערה, מזומן, יונות דואר וכו') ואין ממש מה לעשות עם זה, אם אתה מעניין יעקבו אחריך יותר.
נרכש באילת סמסונג A52 נקווה לטוב, תודה לכולם
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft