מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : ולפעמים נאור צודק

בןהלאמשחיז
26-08-2021, 08:38
האח הגדול רוצה לדעת איפה קניתי את הקונדום המשומש האחרון שלי וכו'.
אני מצדיע לחרדים וערבים על כלכלת המזומן שלהם. שחור או לא, למה לעזזל בנק ישראל חושב שמותר לו לדעת איפה קניתי ומה.
בבקשה:
https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39161710

lokimonster
26-08-2021, 09:18
נפלתי בגורל של הלשכה המרכזית לשיטטיטשיטקה (סטיטסטיקה)
אין יותר פאשיזים מהחרא הזה
מחוייב לענות ולתת מהזמן הפרטי שלי בלי שישלמו לי בעבור זה

xlib
26-08-2021, 09:58
אין יותר פאשיזים מהחרא הזה

איזה חמוד. חבל מאוד שאין מכונת זמן לעשות לאנשים כמוך סיור בברה״מ. למזלך, יש עדיין אנשים שזוכרים. תשאל אותם. זה בסדר לא לדעת ולשאול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

lokimonster
26-08-2021, 11:06
זה בהחלט מזכיר משטרים אפלים בשאלות על הכנסה רכוש עובד לא עובד מה יש לך בבנק ספירת זרע ותצרוכת קונדומים שבועית אם הילדים שלך עובדים היכן הם גרים למה כמה איך ואיפה
אחת לחודש במשך שנה (ככל הנראה) והכל על חשבון הזמן שלך חינם!

נ.ב

תודה אבל חמוד אומרים על כלב

xlib
26-08-2021, 11:11
זה בהחלט מזכיר משטרים אפלים

אז זהו שלא. לכן הצעתי סיור במכונת זמן. משטרים אפלים עושים כל מיני דברים מחרידים, אבל סטטיסטיקה על הרגלי צריכה זה לא אחד מהם.

לא שאני מסכים עם הרעיון.

בןהלאמשחיז
26-08-2021, 12:05
אז זהו שלא. לכן הצעתי סיור במכונת זמן. משטרים אפלים עושים כל מיני דברים מחרידים, אבל סטטיסטיקה על הרגלי צריכה זה לא אחד מהם.

לא שאני מסכים עם הרעיון.

סטטיסטיקה על הרגלי צריכה זה כמה פעמים העבירו כל לקוחות ישראכרט את הכרטיס בקונדומיה השכונתית סה"כ. לא כמה אני העברתי וכמה השכנה העבירה.

xlib
26-08-2021, 12:08
סטטיסטיקה על הרגלי צריכה זה כמה פעמים העבירו כל לקוחות ישראכרט את הכרטיס בקונדומיה השכונתית סה"כ. לא כמה אני העברתי וכמה השכנה העבירה.

יש כל מיני סטטיסטיקות.

בןהלאמשחיז
26-08-2021, 12:36
יש כל מיני סטטיסטיקות.

זה לכבס מילים.

NAOR2207
26-08-2021, 14:15
:rotfl:

והמאגר הגנטי שקיים בשושו כבר עשור - לא מפריע?
הרב קו?
איכוני השב"כ ? (הם הפסיקו? באמת? ראית אי פעם משטר שמפעיל כלי שליטה וחוזר בו ועושה רולבק?)

הוי סנודן ואסאנג'. הקרבתם כל כך הרבה מעצמכם בשביל מה? בשביל אנושות כזו?

https://c.tenor.com/N38CZGqXwOgAAAAC/booty-twerking.gif

xlib
26-08-2021, 14:23
:rotfl:

והמאגר הגנטי שקיים בשושו כבר עשור - לא מפריע?
לא.

הרב קו?

לא. למה?

:
איכוני השב"כ ? (הם הפסיקו? באמת? ראית אי פעם משטר שמפעיל כלי שליטה וחוזר בו ועושה רולבק?)

לא. ואתה, ליצן הכיתה, לא ראית שום ״משטר״. שב בשקט - 10 כמוך לא מדמיינים מה אני ראיתי.
מספר על ״משטר״ במדינה בה 20% חיו תחת משטר אמיתי, לא פרי דמיון.

NAOR2207
26-08-2021, 14:34
לא.
לא. למה?
לא. ואתה, ליצן הכיתה, לא ראית שום ״משטר״. שב בשקט - 10 כמוך לא מדמיינים מה אני ראיתי.

מוזר. לא זכור לי שפניתי אליך

lokimonster
26-08-2021, 18:56
לא.

לא. למה?

Sent from my iPhone using Tapatalkבאמת אני סקרן
מהיכן עליתה?

נשמע כאילו הגעת מאיראן או משהו כזה

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

xlib
26-08-2021, 19:01
באמת אני סקרן
מהיכן עליתה?

נשמע כאילו הגעת מאיראן או משהו כזה

ברה״ם של שנות ה-80 זה הרבה יותר גרוע מאירן. אני מציע לך קצת ללמוד היסטוריה של אימפריה רוסית - ברה״ם. תקרא את סולזניצין. לא לפני שינה.

xlib
26-08-2021, 19:14
הנקודה היא, הכל הדברים המחרידים שקומוניסטים עשו במהלך ההסטוריה לא היו כל כך חשאיים. כולם ידעו מה קורה. אחרת איך תפחד?
לכן מצחיקות אותי תאוריות מבוססי-חשאיות. מאגר סודי? נו באמת. קגב לא היה אירגון סודי במובן שכולם ידעו מה הם עושים. לא מדבר על פעילות חוץ.
ראיתי טוטלילאריות - זה לא מתחיל ממאגר חשבוניות.

א הזקן
26-08-2021, 20:19
"ולפעמים נאור צודק"

גם שעון מקולקל מראה את השעה המדויקת פעמיים ביממה. :cheers2:
אנלוגי, כן?

600 ירושלמי
26-08-2021, 20:39
"ולפעמים נאור צודק"

גם שעון מקולקל מראה את השעה המדויקת פעמיים ביממה. :cheers2:
אנלוגי, כן?

ואם התקלה בשעון זה שהוא רץ מהר מדי, נגיד פי 2 יותר מהר? אז הוא מראה את השעה המדויקת 4 פעמים ביום.

NAOR2207
26-08-2021, 21:53
ואם התקלה בשעון זה שהוא רץ מהר מדי, נגיד פי 2 יותר מהר? אז הוא מראה את השעה המדויקת 4 פעמים ביום.

אפעאס... לא בדיוק.
עד שהמחוגים האנלוגים של הזקן יגיעו לשעה הנכונה מרגע תחילת המדידה יעבור עוד זמן.
ע"ע פרדוקס הארנבת והצב.

שמחתי להשכיל אותך

lokimonster
26-08-2021, 22:49
ברה״ם של שנות ה-80 זה הרבה יותר גרוע מאירן. אני מציע לך קצת ללמוד היסטוריה של אימפריה רוסית - ברה״ם. תקרא את סולזניצין. לא לפני שינה.

Sent from my iPhone using Tapatalkיש לי משפחה שהגיע ב1979.
איך שהבן (מאריק היון מאיר)
התחיל לדבר על עלייה החיים שלהם השתנו.
אבא שלו שהיה חבר מפלגה וקצין בכיר בצבא האדום מצא את עצמו מנושל מהכל כולל ביקור משפחתי בגןלאג.

אז סיפורי ברית המוצצות אני מכיר ממקור ראשון.

NAOR2207
26-08-2021, 23:03
ממש ... געגועי לנידה אודל

קידוזו
27-08-2021, 02:59
האח הגדול האמיתי הוא גוגל והאח הקטן הוא פייסבוק. שניהם יודעים עלינו הרבה יותר ממה שהממשלה יודעת או תדע אי פעם.
תיבת דואר בחינם ללא הגבלת נפח-, כנראה המכרה הראשון שהוקם ע"י גוף מסחרי.
הכוונה בחינם כדי לדעת היכן היית
זיהוי פנים כדי לדעת מי אתה
חיפוש קולי כדי לדעת איך אתה נשמע
חיפוש בכלל כדי לדעת עליך מידע צרכני, רפואי, תחביבים, בילויים, נופשים, תרבות ומה לא.
עם כל כך הרבה נתונים לא צריך AI כדי להבין לעומק ולרוחב מי אתה, מי חבריך, מי המאהבת וגם מה רמת ההכנסה, וסוג הרכב או האופנוע שיש לך.
מערכת הפעלה ברוב הטלפונים בטלוויזיות חכמות מכוניות ומה לא + דפדפן + שירותי DNS + דואר אישי וארגוני+ יוטיוב + חנויות + ארנק אלק' (שלא בדיוק הושק כנראה בגלל קומבינה עם פייפאל) + גוגל דרייב מספקים לגוגל הררים של מידע. הרבה יותר מידע ששירות חשאי או ממשלה צברה אי פעם על כל אזרח.
מי בגוגל יכול לגשת למידע?
בתקן PCI של חברות סליקת כ. אשראי לדוגמא אין ערפול. יש הגדרות גישה מאוד ברורות לחדר שרתים ולשרתים עצמם.
הדרישות צלולות כבדולח ומפורטות- אצל מי המפתח למשרדים, מי מחזיק במפתח לחדר שרתים, מי בעל ההרשאות, איזה הרשאות, גיבוי, היכן המצלמה, כמה זמן תיעוד, מי מנהל רישום כניסה וכו'.
בגוגל אין שקיפות, רק הצהרות כסת"ח מעורפלות.
ובנוסף לגוגל ופייסבוק משאירות דלת פתוחה לחברה הטובים מה- NSA בגלל 9/11 ומותר להם להכחיש או לשקר לגבי זה.
אני תוהה איך כל מי שמפחד מהמאגר הביומטרי ומאיכוני השב"כ ומשרד האוצר לא מפחד ממה שבאמת מפחיד אותי.

Dresdner
27-08-2021, 12:00
לא יודע למה יש ציפיה שקומוניזם זה רק ברית המועצות ומה שקצת שונה מזה זה לא משטר אפל או קומוניסטי.
העולם המערבי מתרדר לקומוניזם רק שזה לא יהיה הקומוניזם המוכר של פעם זאת תיהיה חיה שונה לגמרי, תראו איך חוקי הקורונה הפכו את ארצות הברית למקום הרבה פחות חופשי וזה כל הזמן גודל וגודל, אז כן לא יעמידו אנשים מול כיתת יורים היום עושים להם cancel וירטואלי שאומר שהם חיים ונושמים אבל בלי יכולת לעבוד, למצוא בת זוג או שיהיה להם חברים, זה כלא בלי גבולות ולכל החיים.

ayalzo
27-08-2021, 12:02
זה היה שם מאז ומעולם.
מי שדירוג האשראי שלו בקנטים, היה מחוק שם מקדמת דנן.

Dresdner
27-08-2021, 13:55
זה היה שם מאז ומעולם.
מי שדירוג האשראי שלו בקנטים, היה מחוק שם מקדמת דנן.

רק שעכשיו מדירוג אשראי שמשפיע לך רק על היכולת לקנות דירה הוא פרארי אנחנו צועדים לכיוון דירוג חברתי שישפיע על כל דבר בחיים שלך, סין כבר התחילה עם זה.

xlib
27-08-2021, 14:13
לא יודע למה יש ציפיה שקומוניזם זה רק ברית המועצות

למה ״רק״? קובה, גרמניה, קוראה, קמבודיה, ורשימה די ארוכה. כולם התנהגו די דומה.

ומה שקצת שונה מזה זה לא משטר אפל או קומוניסטי.
ם.

״משטר אפל״ לא חייב להיות קומוניסטי, כמובן. זה המצאה של מאה 19. אבל! מה זה ״משטר קומוניסטי״ די ידוע, וזה לא כזה.
ד. א. כאשר קומוניסטי רצו לעשות ניסוים - הם עשו אותם על חיילים/אסירים בתנאים מבוקרים.
לא על כלל אוכלוסיה בלי בקרב על תוצאות. וכשהם רצו לסגור אנשים בבית - לא היה צורך במדע בדיוני.

אז כן לא יעמידו אנשים מול כיתת יורים היום עושים להם cancel וירטואלי שאומר שהם חיים ונושמים אבל בלי יכולת לעבוד, למצוא בת זוג או שיהיה להם חברים, זה כלא בלי גבולות ולכל החיים.

משטר אפל אבל בלי כיתת יורים? נשמע כמו מחלה בלי תסמינים. איזה אירוניה.

Dresdner
27-08-2021, 14:19
קומוניזם 2.0 לא יהיה אלים כמו 1.0, משטר אפל הדור הבא משתמש בכלים אחרים כדי לרדות באזרחים, אם אין לך חופש תנועה, חופש בחירה ואתה מוקצה מהחברה זה בכיף משטר אפל.

רוב האנשים ששומעים קומוניזם ישר עולה להם בראש ברית המועצות אף אחד לא חושב על קמבודיה ואפילו לא על סין שנחשבת בעיני הרבה קומוניזם לייט למרות שזה ממש לא נכון.

xlib
27-08-2021, 14:38
קומוניזם 2.0 לא יהיה אלים כמו 1.0,.
קומוניזם זה סוג מאוד ספציפי של דיקטטורה. זא חייב להיות אלים, ואתה חייב ללמוד היסטוריה. באמת. אלימות נמצא ב-״מניפסט״ עצמו. תקרא אותו.

מצד שני - אפשר לארגן ״משטר אפל״ בלי קומוניזם. ראה היסטוריה אנושית לפני מאה 19.

אם אין לך חופש תנועה, חופש בחירה ואתה מוקצה מהחברה זה בכיף משטר אפל.

אפילו במקומות עם הגבלות תנועה (ישראל!) לא דחו בחירות. וראו פלא - ממשלה התחלפה.

Dresdner
27-08-2021, 14:56
קומוניזם זה סוג מאוד ספציפי של דיקטטורה. זא חייב להיות אלים, ואתה חייב ללמוד היסטוריה. באמת. אלימות נמצא ב-״מניפסט״ עצמו. תקרא אותו.

מצד שני - אפשר לארגן ״משטר אפל״ בלי קומוניזם. ראה היסטוריה אנושית לפני מאה 19.

אפילו במקומות עם הגבלות תנועה (ישראל!) לא דחו בחירות. וראו פלא - ממשלה התחלפה.

כמו שכתבתי זה יהיה פחות אלים לא ״לא אלים״ הסיבה היא שעיצוב התודעה דרך המדיה הדיגיטלית עושה את העבודה, אם כולם היו מצייתים לסטאלין אז הייתה פחות אלימות בברית המועצות, היום יוצרים אנשים רובוטים שמקבלים הכל.
לדוגמא בגרמניה, לכבוד הקורונה שינו חוקי יסוד, שוטר גרמני היום דופק לך בדלת ואתה מחוייב להכניס אותו והוא יכול לעשות בדיקה בבית ללא כל אישור משופט או עילה כל שהיא.