צפייה בגרסה מלאה : ימאהה מציגה את ה-XSR900 החדש
אביעד אברהמי
03-11-2021, 12:57
ימאהה חושפת את ה-XSR900 החדש, שיושב כצפוי על פלטפורמת ה-MT-09 החדש אבל מקבל עיצוב רטרו יפהפה; הפרטים, התמונות והווידאו - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%99%d7%9e%d7%90%d7%94%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-xsr900-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
http://fullgaz.co.il/wp-content/uploads/2021/11/BMW-K1600-2022-015.jpg
Dresdner
03-11-2021, 13:09
מדהים, הנייקד הכי יפה בשוק (סובייקטיבי לחלוטין) במיוחד שהמונסטרים החדשים כבר לא יפים כמו פעם.
lokimonster
03-11-2021, 13:17
על פניו ימאהה סך הכל מוציאה כלים מעוצבים יפה
הבעיה שלהם זה במנועים:
https://charatoon.com/photo/6754.png
הבעיה שלהם זה במנועים:
https://charatoon.com/photo/6754.png
גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל בפרספקטיבה של זמן 3 זה אחלה.
lokimonster
03-11-2021, 18:58
אז זהו שהמנוע משולש הצילינדרים מגרגר מהנה ובעל אופי צעיר.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל בפרספקטיבה של זמן 3 זה אחלה.
לגנרטורים ורכבים חקלאיים.
סליחה, זה לא "לוח שעונים של אופנוע בעיצוב רטרו יפיפה"...
Dresdner
04-11-2021, 09:16
לגנרטורים ורכבים חקלאיים.
עם הצלחה אי אפשר להתווכח, ללא מנוע הטריפל ימאהה היו מפסידים הרבה לקוחות לתוצרת האירופית, לפני ה"dark side" הכלים של ימאהה היו חסרי אופי כמו ה...
עם הצלחה אי אפשר להתווכח, ללא מנוע הטריפל ימאהה היו מפסידים הרבה לקוחות לתוצרת האירופית, לפני ה"dark side" הכלים של ימאהה היו חסרי אופי כמו ה...
בשנות השבעים ואפילו היום לקוחות אלפא רומאו שכנעו את עצמם שכל הליקויים ברכב זה "אופי" וזה שיא הגבריות.
הארלי-דיוידסון עשתה מזה קופה ורוכבי הקפה ריסר בטוחים שגילו את אמריקה.
אתם נהנים לרכוב על מכונות תפירה, זה סבבה לגמרי, אוהבים גלגל באוויר נהדר וחוסך בצמיגים, אבל למה להפיל בפח רוכבים תמימים?
שמישהו כבר יכתוב בלדה לצילנדר חסר...
https://image.shutterstock.com/image-illustration/isolated-monochrome-3d-illustration-engine-260nw-693366088.jpg
חבר אתה חסר...
Dresdner
04-11-2021, 09:48
״מכונת תפירה״ זה מה שקוראים ל4 בשורה, ימאהה השכילו להבין שזה משעמם לכן רוב המנועים שלהם מבוססים קרוס פליין כדי לתת את אותה הרגשה שחסרה ל4 בשורה רגיל
מתנצל מהפוסט המקורי נשמטה המילה מקולקלת, צ.ל מכונת תפירה מקולקלת.
אבל היי גם באולימפיאדת הנכים זכינו במדליות.
מתנצל מהפוסט המקורי נשמטה המילה מקולקלת, צ.ל מכונת תפירה מקולקלת.
אבל היי גם באולימפיאדת הנכים זכינו במדליות.
החלטת לרדת על הימהטריפילים, מה?
פה אכפת לך? בסוף הם יחכימו. או שלא.
lokimonster
04-11-2021, 16:22
או פשוט יזדקנו וירדו (ע)לארבע
ושנים, הרבה שנים אחרי שיזדקנו, יעברו לכורסת פלסטיק על גלגלים קטנים. רק מזכיר לך שכמי שכתב ביקורת אוהדת על מקסים (הנוחות, אין מה לעשות, הנוחות חשובה, במיוחד בגיל מתקדם) אין לך ממש זכות לכתוב את מה שכתבת.
ובנימה רצינית יותר - לפני כעשור היה לי פייזר 1000 - אופנוע שזכה לתשבוחות מכל ה"מבינים". אז נכון, 150 כ"ס, אבל שמגיעים רק כשהמנוע צורח (מעל 6000 סל"ד) על מתלים קשיחים ולא נוחים בעליל, עם מכל דלק שמכריח אותך לבקר כל יום-יומיים בתחנת דלק. הוורסיס הוא האופנוע היחיד שיצא לי לרכב עליו שגם מאפשר רכיבה שפוייה וגם נותן לקוף לצאת כשבא לו, בגלל, כנראה, מומנט רציני כבר מ-2000 סל"ד וקו אדום ב-10,000. היחיד שהצליח (השוואה מיידית לסופר טנרה 1200 ולשתי הגירסאות של ה-vfr-1200) לעלות את כביש בית אורן בהילוך אחד.
אבל מה אני יודע, אני סתם זקן עם מחשבות כפירה לכיוון ה-V85TT.....
היתרון היחידי ב 3 צילינדרים ז
ה שאם תחברו לו עוד מנוע יהיה לכם אופנוע 6 צילינדר וזה כבר משהו
ושנים, הרבה שנים אחרי שיזדקנו, יעברו לכורסת פלסטיק על גלגלים קטנים. רק מזכיר לך שכמי שכתב ביקורת אוהדת על מקסים (הנוחות, אין מה לעשות, הנוחות חשובה, במיוחד בגיל מתקדם) אין לך ממש זכות לכתוב את מה שכתבת.
ובנימה רצינית יותר - לפני כעשור היה לי פייזר 1000 - אופנוע שזכה לתשבוחות מכל ה"מבינים". אז נכון, 150 כ"ס, אבל שמגיעים רק כשהמנוע צורח (מעל 6000 סל"ד) על מתלים קשיחים ולא נוחים בעליל, עם מכל דלק שמכריח אותך לבקר כל יום-יומיים בתחנת דלק. הוורסיס הוא האופנוע היחיד שיצא לי לרכב עליו שגם מאפשר רכיבה שפוייה וגם נותן לקוף לצאת כשבא לו, בגלל, כנראה, מומנט רציני כבר מ-2000 סל"ד וקו אדום ב-10,000. היחיד שהצליח (השוואה מיידית לסופר טנרה 1200 ולשתי הגירסאות של ה-vfr-1200) לעלות את כביש בית אורן בהילוך אחד.
רכבת על ה-1200f? מה הוא מספר?
Dresdner
05-11-2021, 11:35
השאלה אם אתה משווה כאן את הפייזר לטרייסר?
הטריפל של ימאהה הוא מנוע מאד מוצלח יותר מה4 בשורה של קוואסקי שכבודו במקומו מונח אבל בהשוואה אחד מול השני הוא מפסיד בכל הקשור לFun factor.
ימאהה החסירו צילינדר בכווה תחילה, לצאת מהשבלונה שהתחילה להפסיד לתוצרת האירופית
lokimonster
05-11-2021, 11:45
אני בהחלט זקן בתפיסת העולם שלי ומפונק לגמרי.
הקלנועית של sym היא כלי תחבורה מצויין וכך גם הnc שהוא סוג של קטנוע למתבגרים.
אם ניקח עוד כלים של מ"בוגרים" זה גם הgtr1400 ואני מניח שגם הבאנדיט יכנס לקטגוריה הנ"ל בצורה כזאת או אחרת ואם נחשוהץב על זה אז גם הטרייסר שהחלק הצעיר בו זה המנוע וההתנהגות.
אבל אכן אני בהחלט מתבגר.
פאן פקטור מיי אסס...פחות כ"ס פחות נוחות יותר תשומת לב ברכיבה פחות שקט, הכל פחות מהורסיס...פאן פאן פאן...
lokimonster
05-11-2021, 18:18
ממרומי גילך אתה אמור לדעת שהגודל לא קובע
ממרומי גילך אתה אמור לדעת שהגודל לא קובע
ציטוט של קטנטנים.
lokimonster
05-11-2021, 21:17
פעם היה לי gtr1400. הבנתי שזה לא הגודל או הגיל
זה התרגיל אז היום יש טרייסר
Dresdner
05-11-2021, 22:54
פאן פקטור מיי אסס...פחות כ"ס פחות נוחות יותר תשומת לב ברכיבה פחות שקט, הכל פחות מהורסיס...פאן פאן פאן...
תשמע נראה שאופנוע אוטונומי חשמלי תפור עליך בול לפי מה שאתה מתאר.
רן לא יכול להתחבר לקונספט של אופנוע חשמלי למרות שבתכלס המנוע של הוורסיס זה הדבר הכי קרוב למנוע חשמלי
רכבת על ה-1200f? מה הוא מספר?
ב-2014 לאחר כשנתיים וחצי על הסופר טנרה החלטתי שהגיע הזמן לבדוק משהו אחר. עשיתי רכיבת מבחן כל ה-vfr-1200 ומיד אח"כ על ה-vfr-1200X. כמובן שכל התחושות הן סובייקטיביות ויחסיות לאופנוע שהיה לי באותה עת. מסלול המבחן שלי קבוע: הגעה מהסוכנות (חיפה) לכביש 2, רכיבה עד עתלית (בדיקת התנהגות בכביש מהיר) יציאה ועלייה להר דרך כביש בית אורן (עלייה מפותל) ורכיבה בעיר לסוכנות (בדיקה איך מסתדר בתנועה עירונית).
ה-vfr היה (במילה אחת) גרוע. מתלים קשים, תנוחת רכיבה כפופה מדי (מאוחר יותר רכבתי על ה-K-1600 של BMW ונוכחתי שספורט-תיור יכול להיות ממש נוח), מומנט אפסי בסל"ד נמוך – צריך לשחק עם ההילוכים כל הזמן, והרגשת סרבול וכבדות בעיר.
ה-vfr-X היה הרבה יותר סביר. עדיין מעט מומנט בסל"ד נמוך (אם כי יותר מה-vfr), אבל הרבה יותר נוח. הרגיש כבד ומסורבל יותר מהסופר טנרה. מספיק שונה מהסופר טנרה כדי שארצה לנסותו, אם כי לא עבור כל סכום. הבעיה היא שבהונדה השתגעו. עבור טרייד אין על האופנוע שלי תמורת vfr-1200x יד שנייה, עם בערך אותו מס. ק"מ ובשנה או שנתיים חדש יותר הם רצו 70,000 שקל. האמת – גם ללא טרייד לא הייתי משלם את הסכום הזה עבור האופנוע – ממש לא שווה את זה.
למחרת לקחתי לרכיבת מבחן את הוורסיס 1000 שרק הוכיח לי כמה דגמי ה-vfr-1200 נחותים – לפחות מבחינת איכות רכיבה.
השאלה אם אתה משווה כאן את הפייזר לטרייסר?
ממש לא. לא רכבתי על הטרייסר אז אני לא יכול להשוות. בתכנון רכיבות מבחן על ה-V85TT ועל הטרייסר - אחרי הכל אני כבר מ-2014 על הוורסיס, ולא שאני לא מרוצה ממנו, אבל מדגדג לשנות קצת.
lokimonster
06-11-2021, 15:10
Shoshana you'r next versys 40kw 12 v 30 a/h
ונכון וורסיס עם y
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211106/5c80fbc4cc045b1fa938f76f37866eba.jpg
ב-2014 לאחר כשנתיים וחצי על הסופר טנרה החלטתי שהגיע הזמן לבדוק משהו אחר. עשיתי רכיבת מבחן כל ה-vfr-1200 ומיד אח"כ על ה-vfr-1200X. כמובן שכל התחושות הן סובייקטיביות ויחסיות לאופנוע שהיה לי באותה עת. מסלול המבחן שלי קבוע: הגעה מהסוכנות (חיפה) לכביש 2, רכיבה עד עתלית (בדיקת התנהגות בכביש מהיר) יציאה ועלייה להר דרך כביש בית אורן (עלייה מפותל) ורכיבה בעיר לסוכנות (בדיקה איך מסתדר בתנועה עירונית).
ה-vfr היה (במילה אחת) גרוע. מתלים קשים, תנוחת רכיבה כפופה מדי (מאוחר יותר רכבתי על ה-K-1600 של BMW ונוכחתי שספורט-תיור יכול להיות ממש נוח), מומנט אפסי בסל"ד נמוך – צריך לשחק עם ההילוכים כל הזמן, והרגשת סרבול וכבדות בעיר.
ה-vfr-X היה הרבה יותר סביר. עדיין מעט מומנט בסל"ד נמוך (אם כי יותר מה-vfr), אבל הרבה יותר נוח. הרגיש כבד ומסורבל יותר מהסופר טנרה. מספיק שונה מהסופר טנרה כדי שארצה לנסותו, אם כי לא עבור כל סכום. הבעיה היא שבהונדה השתגעו. עבור טרייד אין על האופנוע שלי תמורת vfr-1200x יד שנייה, עם בערך אותו מס. ק"מ ובשנה או שנתיים חדש יותר הם רצו 70,000 שקל. האמת – גם ללא טרייד לא הייתי משלם את הסכום הזה עבור האופנוע – ממש לא שווה את זה.
למחרת לקחתי לרכיבת מבחן את הוורסיס 1000 שרק הוכיח לי כמה דגמי ה-vfr-1200 נחותים – לפחות מבחינת איכות רכיבה.
בזכותך ירדתי מה VFR 1200. אחלה עיצה!
דרור מתי אתה חוזר לרכוב איתנו
Dresdner
06-11-2021, 21:57
בזכותך ירדתי מה VFR 1200. אחלה עיצה!
איך בכלל הגעת בכלל לשקול אותו? זה חתיכת פלופ של הונדה, עשו ים יח״צ לפני ההשקה וכולם חשבו שהVFR 800 האגדי חוזר בגרסה חזקה יותר וטובה יותר אבל יצא ההפך, לא מכיר מישהוא שהתלהב ממנו וגם אני מרכיבה קצרצרה עליו הספיק לי.
דרור מתי אתה חוזר לרכוב איתנו
כשאתם בשכונה שלי מבר בהר עד יער יתיר אגיע בשמחה.
איך בכלל הגעת בכלל לשקול אותו? זה חתיכת פלופ של הונדה, עשו ים יח״צ לפני ההשקה וכולם חשבו שהVFR 800 האגדי חוזר בגרסה חזקה יותר וטובה יותר אבל יצא ההפך, לא מכיר מישהוא שהתלהב ממנו וגם אני מרכיבה קצרצרה עליו הספיק לי.
אנא עארף, בגדול אני אוהב את ספורט ספורט טורינג וה ZZR לא נראה לי והיאבוסה עוד פחות.
Dresdner
07-11-2021, 02:00
כשאתם בשכונה שלי מבר בהר עד יער יתיר אגיע בשמחה.
אנא עארף, בגדול אני אוהב את ספורט ספורט טורינג וה ZZR לא נראה לי והיאבוסה עוד פחות.
משהוא ממש דפוק בארגונומיה של הVFR בהשוואה לשאר הדגמים שהזכרת
יכול להיות. כשישבתי עליו הרגיש לי בסדר.
יש אחד ביוטיוב שממש אוהב את ה- 1200f שלו
https://www.youtube.com/watch?v=YmFryyogoes
לא רלוונטי כבר עבורי אבל התרשמתי מהסרטון הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=QcEGBUAiD9A
Dresdner
07-11-2021, 16:37
תמיד יש את זה שחושב אחרת, ושבצורה כל שהיא האופנוע מתאים לו, זה לא מדד, המדד הוא השוק, הVFR 1200f נמכר בגרמניה בשנים 2009 עד 2016 כמובן שב2009 הוא זכה למכירות נאות יותר כי הוא היה חדש בשוק אבל משם הכל בקריסה, בדיקה מהירה בשוק המשומשים מראה 44 אופנועים בלבד למכירה שזה משתווה לימאהה XJR שהוא אופנוע נישתי עם קהל יעד מצומצם וכמובן רחוק שנות אור מבמוו GS שבשנתונים האלו עומדים 550 אופנועים למכירה.
במכירות חדשים הVFR לא נכנס לtop ten באף שנה לאורך כל יצורו.
....זה לא מדד, המדד הוא השוק,...
במכירות חדשים הVFR לא נכנס לtop ten באף שנה לאורך כל יצורו.
הקביעה נחרצת מדי. הקהל בשוק קונה רכבים ואופונעים מאלף ואחת סיבות.
הגעתי בעבר למחקרים סטטיסטיים והאינפיניטי היא מותג המכוניות האמין ביותר (גם לקסוס במיקום גבוה).
מצד שני, בכל מדינה תמצא יותר מכוניות גרמניות מאינפיניטי כי בשוק מאמינים שהגרמניות הכי אמינות.
כמות מכירות מעידה על כמות מכירות. היא לא קובעת רמת איכות אמינות התאמה או תמורה לכסף.
Dresdner
12-11-2021, 00:18
הקביעה נחרצת מדי. הקהל בשוק קונה רכבים ואופונעים מאלף ואחת סיבות.
הגעתי בעבר למחקרים סטטיסטיים והאינפיניטי היא מותג המכוניות האמין ביותר (גם לקסוס במיקום גבוה).
מצד שני, בכל מדינה תמצא יותר מכוניות גרמניות מאינפיניטי כי בשוק מאמינים שהגרמניות הכי אמינות.
כמות מכירות מעידה על כמות מכירות. היא לא קובעת רמת איכות אמינות התאמה או תמורה לכסף.
אינפיניטי זה מותג יוקרה וVW מוכרת הכי הרבה גולף עממי אז אין כאן קשר.
גם קשר לאמינות אין, מסתבר שקונים רכב אמינות לא תמיד עומדת בראש סדד העדיפיות של הלקוחות.
ולגבי האינפיניטי אני בספק לגבי האמינות בהתחשב בזה שרוב החלקים שם מגיעים מהמדף של רנו
lokimonster
14-11-2021, 10:21
פעם היה אירופה עם המדרג שלה גרמני צרפתי איטלקי ספרדי ( שכל אחד יבחר את היררכית האמינות על פי אמונתו)
יפן
מזרח אירופה
אמריקה (לא מתייחס לדרום אמריקה )
הודו
ואז אמריקה הפכה לקוריאה
יפן אירופה הודו ואמריקה
מזרח אירופה לאירופה
הודו לעוף מסאלה
כמובן שיש אוסטרליה איראן ועוד אבל פחות קשור אלינו.
ואז מכל הסלט קצת קשה לקבוע מי אמין ומי אידי אמין.
אבל עדיין אני חושב ש MADE IN JAPAN אמין יותר משאר העולם גם כיום.
הבעיה היא שלעתים קרובות, מייד אין ג'פאן זה בעצם מייד אין תאילנד או ברזיל'(דמיין ל' במבטא פורטוגזי).
לא יודע, הייתה לי סוזוקי בלאנו שיוצרה בהודו עשיתי 145000 ק"מ לא קלים, אבל פרט לטיפולים שוטפים וקלאצ' ב-135000- ללא שום תקלה.
Dresdner
14-11-2021, 11:38
אני הצלחתי לעצור את מה שהיה נראה כשרשרת כשלונות מכניים גם באופנוע וגם ברכב ע״י החלפתם בתוצרת יפן.
אז כן אני עדיין לוטש עיניים ללנדרובר וקטמ אבל אז אני נזכר בהרגשה הזאת של חוסר אונים מול ים תקלות יקרות ולומד להעריך את השקט הנפשי שיש לי היום.
האינפיניטי עולה כמו במוו מסויימות ונמכרת פחות ובגדול מה שרשמו- כפר גלובלי וכו'.
מותגים שמזוהים עם תרבות של מדינה מסויימת מייצרים היכן שמתחשק להם וזה לא הדבר היחיד שמשנה. אם בתאגיד X להחדיר כלי לנישה זולה יותר כדי לנגוס בעוגה הם יתפשרו על בקרת הייצור והמכלולים. יש לי רכב שצמח בתרבות יפנית קפדנית ונטולת רגש שמיוצר לדעתי במקסיקו. שזה קצת הפוך.
ההנחה שאם משהו נמכר בכמויות מעידה על תכונה כמו איכות או אמינות או תכונה אחרת לא מדוייקת. לכולנו בבתים יש מוצרים ששוכבים בארון כי פעם חשבנו שכדאי לקנות אותם.
Dresdner
15-11-2021, 21:19
האינפיניטי עולה כמו במוו מסויימות ונמכרת פחות ובגדול מה שרשמו- כפר גלובלי וכו'.
מותגים שמזוהים עם תרבות של מדינה מסויימת מייצרים היכן שמתחשק להם וזה לא הדבר היחיד שמשנה. אם בתאגיד X להחדיר כלי לנישה זולה יותר כדי לנגוס בעוגה הם יתפשרו על בקרת הייצור והמכלולים. יש לי רכב שצמח בתרבות יפנית קפדנית ונטולת רגש שמיוצר לדעתי במקסיקו. שזה קצת הפוך.
ההנחה שאם משהו נמכר בכמויות מעידה על תכונה כמו איכות או אמינות או תכונה אחרת לא מדוייקת. לכולנו בבתים יש מוצרים ששוכבים בארון כי פעם חשבנו שכדאי לקנות אותם.
שזה מה שאמרתי, אמינות היא לא בראש סדר העדיפיות של הלקוחות, זה נמצא שם אבל לא בטופ.
אם זה היה בטופ אז רובנו היינו נוסעים על הונדה Jazz שלפי השמועות תרמה חצי מנוע לסידרת הNC.
בנוסף אתה הגעת למסקנה שאינפיניטי אמינה לפי סקר לקוחות סופיקטיבי וכמו שאמרתי אני ממש בספק.
הטיעון שלך היה שאם הרבה קנו- (שוק) סימן שמדובר במשהו מוצלח. אמרתי שזה לא מדוייק והסברתי איך משהו מוצלח נמכר פחות ממשהו פחות מוצלח.
שנינו מסכימים שאמינות היא חלק מאיכויות של אופנוע מוצלח.
שזה מה שאמרתי, אמינות היא לא בראש סדר העדיפיות של הלקוחות, זה נמצא שם אבל לא בטופ.
אם זה היה בטופ אז רובנו היינו נוסעים על הונדה Jazz שלפי השמועות תרמה חצי מנוע לסידרת הNC.
בנוסף אתה הגעת למסקנה שאינפיניטי אמינה לפי סקר לקוחות סופיקטיבי וכמו שאמרתי אני ממש בספק.
לא מדיוק, זה מאד תלוי שוק השיווק, וולוו בשנות השבעים והשמונים תפרה לעצמה מיתוג של רכב "בטוח" וזאת למרות שהתנהגות הרכב בסיבובים
הייתה מסוכנת, אבל זה עזר לה למכור המון מכוניות בארה"ב, סאאב מתגה את המכוניות שלה כטכנולוגית מטוסים וזה עזר לה במכירות בצפון אירופה.
בארץ יש חשיבות רבה לנושא האמינות, בעוד באירופה בשוק המשותף והמחירים הנוחים נותנים לאופנועים האירופאים ולדילירים המקומיים פור על גבי מוצרים
מהמזרח הרחוק, השימוש באופנועים באירופה שונה ומתבסס על כלים לפאן בעיקר ולא כלים יום יומיים 365 ימים בשנה ולכן המשמעות לנושא טיפולים ואמינות.
הוסף על כך את הנאמנות של האיטלקים/גרמנים לתוצרת שלהם וללהיטי המכירות ותבין שזה שוק שונה לחלוטין.
אצילנו בביצה בגלל יוקר המחיה והמחירים הגבוהים יש חשיבות בעיניי רבים לנושא האמינות וחיסכון בהוצאות מטבע הדברים.
Dresdner
16-11-2021, 09:15
הטיעון שלך היה שאם הרבה קנו- (שוק) סימן שמדובר במשהו מוצלח. אמרתי שזה לא מדוייק והסברתי איך משהו מוצלח נמכר פחות ממשהו פחות מוצלח.
שנינו מסכימים שאמינות היא חלק מאיכויות של אופנוע מוצלח.
ושוב, אינפינטי לא מוצלח, גדול מבחוץ פיצפון מבפנים ועל זה תוסיף חלקי מדף של רנו.
אמינות היא חלק אבל לא הכל, תראה כמה אנשים קונים קטמ למרות שהם יודעים טוב מאד שאמינות לא ממש בפוקוס של החברה הזאת שגם לא ממש הסתירה את זה ושנים אמרה ready to race עם כל המשתמע מזה.
ושושנים, נאמנות לתוצרת המקומית זה פיקציה אולי היה פעם אבל היום אתה יכול לראות את הGS של במוו מככב בטבלאות בכל אירופה כנ״ל גם הגולף של VW והפוך תראה את טסלה מודל 3 באירופה שכרגע עוברת את המתחרות האירופאיות אם כי לזמן קצר כי VW מחזירה מלחמה ועומדת לזכות ביושר ביצרנית הרכב החשמלית הגדולה בעולם עד 2025 (לפי אנליסטים)
אם המדד הוא מכירות אז הארלי הוא האופנוע הטוב ביותר בארה"ב (https://www.statista.com/statistics/252210/market-share-of-major-motorcycle-manufacturers-in-the-us/).
הוא לא. יש לפניו הרבה אחרים מכל בחינה.
מכירות לא מעידות על טיב.
הם גם לא מעידות שהמוצר גרוע.
הם מעידות שמשהו בהצעה (שמורכבת מהמון פרמטרים) הצליח לשכנע הרבה לקוחות.
המשהו הזה מכיל לפעמים פטריוטיות, נוסטלגיה, סטאטוס, תדמית ואלף קומבימציות שלא קשורות לטיב המוצר אלא לשיווק.
הבעיה שלנו ושל הילדים שלנו שהשיווק הוא חזות הכל ובקנקן מסתכלים פחות אנשים ונשארו מעטים שבכלל יודעים להסתכל.
סתם היו לי תהיות על נייקדים מודרניים, ועל זה שהם מפוספסים כי אין ג'ק אמצע. למשל ה-CB1000R, כבר שמו זרוע חד צידית אז לא צריך להתחרבש עם יישור שרשרת, איזה בזבוז של עשור.. ועל רצועת קוולר בכלל אין מה לדבר.
אבל ל-XSR דווקא יש הכנה למזגן -
https://sw-motech.com/en/products/safety/stands/centerstand/4052572053089.htm
השאלה האם גנבים יודעים שזה אותו מנוע כמו MT09. אם לא, עוד כמה שנים יהיה אחלה קניה יד2 :biggrin:
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft