התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אקטואליה. פוטין ואוקראינה.

NAOR2207
26-02-2022, 20:48
אז עם כל הפפרופוגנדה של שני הצדדים (חייל אוקראיני פוצץ עצמו על גשר כדי להרוס אותו?? (https://rotter.net/forum/scoops1/733378.shtml) בימשכם?), וכמובן שהתשקורת שלנו בוחרת בצד הלא נכון (סליחה? מסיכה!)
אני לא קובע עמדה.
אני רק ממליץ על סרט טוב.
תהנו

https://www.imdb.com/title/tt0120885/

lokimonster
26-02-2022, 21:45
אחלה סרט

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Dresdner
26-02-2022, 23:36
שמת לב שכתבת פוטין ואוקריינה? כי זה מה שזה, המלחמה של פוטין כולם קורבנות של האיש הזה כולל החיילים שלו.
אין שום סיבה למלחמה הזאת חוץ מכוחניות של פעם, אין כאן שום קונספירציה או משהוא לקרוא בין השורות .

NAOR2207
27-02-2022, 00:44
שמת לב שכתבת פוטין ואוקריינה? כי זה מה שזה, המלחמה של פוטין כולם קורבנות של האיש הזה כולל החיילים שלו.
אין שום סיבה למלחמה הזאת חוץ מכוחניות של פעם, אין כאן שום קונספירציה או משהוא לקרוא בין השורות .

לא הבנתי, הוא לא חבר בGX ומתחבק עם מרקל ומקרון ?

עריכה.
מתוך ה CFR אשר מילוקובסקי, שקד ובנט חברים בו :

https://www.cfr.org/backgrounder/group-eight-g8-industrialized-nations

Russia and the G8

Russia formally joined the group in 1998, after steps toward democratization and years of gradual engagement with what was then the G7. With the Cold War over, several world leaders—particularly U.S. president Bill Clinton—encouraged Russia’s inclusion as a gesture toward Russian president Boris Yeltsin. Russia had neither a fully liberalized economy nor Western-style democracy, but G7 leaders hoped Russia’s inclusion would safeguard its democratic progress. Russia held the G8 presidency for the first time in 2006 and will once again assume the presidency in 2014, with the summit set to be held in Sochi, a Black Sea resort city that was host to the 2014 Winter Olympics.
Russia’s membership remains contentious. Since the G8 was intended as a forum for like-minded democracies, Russia’s backsliding toward authoritarianism has raised concerns among human rights advocates. The issue took on added significance in 2013 as Russia continued to support Syrian president Bashar al-Assad’s regime with arms, financing, and diplomatic clout at odds with the positions of other G8 members.
Moscow faced renewed criticism in March 2014 on the heels of its invasion of neighboring Ukraine’s Crimea region, the home of Russia’s Black Sea Fleet and many ethnic Russians, amid political transition in the capital of Kiev. The seven other members of the G8, joined by the presidents of the European Council and European Commission, released a joint statement (http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2014/03/02/g-7-leaders-statement) as the G7 condemning "the Russian Federation’s clear violation of the sovereignty and territorial integrity of Ukraine." Russia’s actions "contravene the principles and values on which the G7 and the G8 operate," they said, announcing a suspension of preparatory talks for the Sochi summit. U.S. secretary of state John Kerry went a step further (http://www.state.gov/secretary/remarks/2014/03/222721.htm), saying that Russia "may not even remain in the G8 if this continues."
Russia’s agenda (http://en.g8russia.ru/news/20140101/983174589.html) for the 2014 summit includes "fighting the drug menace, combating terrorism and extremism, settling regional conflicts, safeguarding people’s health, and establishing a global management system to address risks associated with natural and man-made disasters."

והשאלה הנשאלת היא - ממי מרקל תמצוץ גז ?

Dresdner
27-02-2022, 01:03
לא הבנתי למה אתה חותר, רק אומר שאין כאן קונספירציה ואין לקרוא בין השורות, מנהיג כוחני עם איזה תסביך שהכניס 2 מדינות למלחמה כדי לקבל קצת טעם של פעם.

NAOR2207
27-02-2022, 01:05
לא הבנתי למה אתה חותר, רק אומר שאין כאן קונספירציה ואין לקרוא בין השורות, מנהיג כוחני עם איזה תסביך שהכניס 2 מדינות למלחמה כדי לקבל קצת טעם של פעם.

סתם ככה יצא פוטין לפזז באחו ללקוט חמציצים כי בא לו

mudale222
27-02-2022, 01:58
מפרום אחר: https://eishton.wordpress.com/2022/02/26/ukraine-invasion/

ארוך אבל מאוד מעניין. בקיצור. לא. פוטין לא משוגע שקם בבוקר והחליט לכבוש את אוקראינה.

Dresdner
27-02-2022, 02:15
סתם ככה יצא פוטין לפזז באחו ללקוט חמציצים כי בא לו

בדיוק! גחמה של מנהיג שמחפש את הימים הטובים של ברית המועצות.
רק מזכיר לך את ההחבר שלך שהיה בטוח שהמשמר הלאומי בוושינגטון נמצא שם כדי להבטיח שביידן לא יושבע, וצחק בפנים לאמריקאית שעברה ברחוב שאמרה לו שהם כאן בשביל לשמור על הסדר.

פוטין הסתמך על לוחמה פסיכולוגית שעזרה לטליבאן למוסס את צבא אפגניסטן ביום אחד, לא קרה, עכשיו קורה מה שאנליסטים אומרים מזמן, הצבא הרוסי הוא בין החזקים בעולם אבל במלחמה של יותר מכמה ימים האוכל והדלק יגמרו וזה אנחנו רואים כבר עכשיו.
עדיין יש סיכוי שהוא ירצח את זלינסקי אבל עם הנשק שזורם עכשיו לאוקרינה זה יהיה אפגניסטן 2 רק כפול 10 כי הסנקציות ימוטטו את כלכלת רוסיה.

אני מעריך שבעוד כמה ימים אם הוא יראה שזה לא עובד כמו שהוא תכנן הוא יכריז שמטרות המבצע הושגו ויחזור אחורה,

Dresdner
27-02-2022, 02:29

ארוך אבל מאוד מעניין. בקיצור. לא. פוטין לא משוגע שקם בבוקר והחליט לכבוש את אוקראינה.

נחמד ונכון עד שמגיע קטע הפלישה, NATO צבא איפוטנט, אם תתחיל מלחמה הם יקבעו דיון לשבוע הבא, לא בוער להם כי הם לא באמת צבא.
פוטין לא משוגע הוא טמבל, לא קרא מהלכים מראש.

NAOR2207
27-02-2022, 07:53
רק מזכיר לך את ההחבר שלך שהיה בטוח שהמשמר הלאומי בוושינגטון נמצא שם כדי להבטיח שביידן לא יושבע, וצחק בפנים לאמריקאית שעברה ברחוב שאמרה לו שהם כאן בשביל לשמור על הסדר.

אאוץ'.
אכן אומרים תיפח רוחם של מחשבי קיצים. בדיוק בגלל מקרים כאלו.
כנראה שיש בי כמיהה עמוקה לאפוקליפסה שתעשה ריסט לשיגעון שהעולם (המוח האנושי) נמצא בו, ולכן נתלה בכל מיני באבות כגון ההוא שהזכרת.
אישית, אני לא מאמין בטראפמ, לא ב Q, לא בבן גביר ולא בש"ס.
מתוך שכך שני מאמין שפוטין הוא חייל של ה NWO.
סך הכל הולך להם לא רע עד עכשיו. (חלונות אוברטון וכ'ו)

שכן רוסי ואני היינו בסשן של שתיה והוא הרביץ בי היסטוריה.
אמר שאוקראינה זו מדינה מומצאת (כמעט כמו ירדן) ומי שחיי שם הם רוסים עם משפחה גם ברוסיה,
הנא3ים שפוטין מדבר עליהם זה עם שמחליף נאמנות כמו גרבים או משהו כזה, לא הייתי צלול להבין ממנו מה המקור של העם הזה.

בכל מקרה, אתה ואני נשב ביציע ונקווה כנראה לתוצאות שונות על המגרש,

וד"ש לאידיוטים השימושיים מההפגנה אתמול בהבימה.

איך אומרים - Stay Tuned

NAOR2207
27-02-2022, 08:35

ארוך? שורפות העיניים והגעתי רק עד החצי.
אתה קראת את הכל? כולל התגובות? (עילעלתי גם בתגובות)

אבל ממה שקראתי - בום לפנים!
מנהלים - אפשר לנעול

Dresdner
27-02-2022, 08:54
אאוץ'.
אכן אומרים תיפח רוחם של מחשבי קיצים. בדיוק בגלל מקרים כאלו.
כנראה שיש בי כמיהה עמוקה לאפוקליפסה שתעשה ריסט לשיגעון שהעולם (המוח האנושי) נמצא בו, ולכן נתלה בכל מיני באבות כגון ההוא שהזכרת.
אישית, אני לא מאמין בטראפמ, לא ב Q, לא בבן גביר ולא בש"ס.
מתוך שכך שני מאמין שפוטין הוא חייל של ה NWO.
סך הכל הולך להם לא רע עד עכשיו. (חלונות אוברטון וכ'ו)

שכן רוסי ואני היינו בסשן של שתיה והוא הרביץ בי היסטוריה.
אמר שאוקראינה זו מדינה מומצאת (כמעט כמו ירדן) ומי שחיי שם הם רוסים עם משפחה גם ברוסיה,
הנא3ים שפוטין מדבר עליהם זה עם שמחליף נאמנות כמו גרבים או משהו כזה, לא הייתי צלול להבין ממנו מה המקור של העם הזה.

בכל מקרה, אתה ואני נשב ביציע ונקווה כנראה לתוצאות שונות על המגרש,

וד"ש לאידיוטים השימושיים מההפגנה אתמול בהבימה.

איך אומרים - Stay Tuned

אפשר להגיד גם על ישראל, הודו, פקיסטן וכל מדינה מברית המועצות לשעבר ממוצאת כי אלו מדינות ששירטטו את גבולותיהם במפה להבדיל מגבולות היסטורים של מדינות אחרות.
מה זה טווייאן? סין, האנשים שם סינים ועדיין זה לא מצדיק כיבוש שסין מתכננת רק מנצינאליזם טהור, אין אג׳נדה סודית, אין דברים נסתרים רק pure evil

NAOR2207
27-02-2022, 09:16
אפשר להגיד גם על מדינת ישראל, הודו, פקיסטן וכל מדינה מברית המועצות לשעבר ממוצאת כי אלו מדינות ששירטטו את גבולותיהם במפה להבדיל מגבולות היסטורים של מדינות אחרות.
מה זה טווייאן? סין, האנשים שם סינים ועדיין זה לא מצדיק כיבוש שסין מתכננת רק מנצינאליזם טהור, אין אג׳נדה סודית, אין דברים נסתרים רק pure evil

תיקנתי לך.
עדיף שלא אומר את דעתי על המדינה הציונית.
קראת את מה שמודלה שלח? חבל. תקרא.
יש אג'נדה סודית. במאמר הוא קורא להם "אליטות"
מבלי להתנשא חלילה, אם אתה בהשקפה שכל "מנהיג" פועל על דעת עצמו ולטובת נתיניו נגד ה"אויב" אתה נאיבי.

ונעבור לחדשות

https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274688959_1303793976772290_1352059809635468997_n.j pg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=HaS34yxQnVAAX9y7OaU&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&oh=00_AT9VhqMHDGYrbfyzz0GNKxJzoz33HCM14UxvfSaoa3Ei pw&oe=622066F1

בןהלאמשחיז
27-02-2022, 10:40
הכל אפשר להגיד על הרוסי, טמבל הוא לא.
הוא ראה הזדמנות וניצל אותה. הוא לא רוצה את נאטו אצלו בחצר האחורית!

Dresdner
27-02-2022, 11:33

יש לפוטין מודיעין מאד טוב על כל דבר באירופה ונאטו בפרט, הוא יודע מה שכולם יודעים, נאטו זה צבא חלש בלי שום אספירציות התקפיות ככה שהוא ״לא רוצה את נאטו בחצר האחורית״ זה שטויות, הוא יודע וכל רוסי יודע שנאטו היא לא איום התקפי מה שכן נאטו על גבולות רוסיה מחבלת בתוכנית של פוטין להשתלט מחדש על מדינות ברית המועצות לשעבר וזה מה שמפריע לו.

הוא טמבל כי הוא לא העריך נכון את מה שקורה עכשיו, הוא היה בטוח שהוא נכנס, מחסל את ממשלת אוקראינה וחוזר זה לא קרה (עדיין) והוא סופג אבדות, אין למלחמה הזאת תמיכה גם בקרב הרוסים זאת מלחמת פוטין נטו.

KKatkov
27-02-2022, 11:51

התחושה היא שהפעם נעשתה חרא עבודה.
אין לרוסיה יכולת להיכנס לבוץ ולהישאר בו, הטעות הזאת כבר נעשתה באפגינסטן בשנות ה-80 ותרמה רבות לנפילתה של בריה"מ.
המלחמה הזאת, להבנתי, אמורה הייתה להיות בליצקריג שמוביל לשיחות - ובהן יקבע פירוז אוקראינה מנשק וקביעת מעמדה כמדינה נייטרלית שאינה רשאית להחזיק צבא.
השיטה ידועה - היא כבר בוצעה בהצלחה רבה באוסטיה ב-2008 ובקרים ב-2014. עידוד מאחוז מסויים מהקהל המקומי (או לפחות מקבוצה אתנית מסויימת), כוחות שתולים שמחכים ליום X - ואז ברגע שהמדינה קורסת, עולה השלטון הנכון שאינו מאיים על האינטרסים הגיאופוליטיים של רוסיה.
הטריק בדברים האלה - זה להיות מהיר. סוג של "חומה ומגדל", לבוא בלילה חשוך אחד - ושהעולם יתעורר בבוקר למציאות חדשה.
כמו שזה נראה כרגע, רוסיה טעתה בחישובים שלה.
- המלחמה מתארכת מעבר למתוכנן.
- אין שום תמיכה או הבנה למהלך של רוסיה בתוך אוקראינה עצמה. גם לא בקרב דוברי רוסית.
- הפגיעה בכלכלה של רוסיה גדולה מהמתוכנן - ותגדל ככל שה"מבצע" יתארך.

חמי, רופא שגר בסנקט פטרסבורג, מגדיר את ההתנהלות של רוסיה בעשור האחרון כ"חוסר מקצועיות שהפך לנורמה וחלחל בכל המוסדות".
אולי זה המקרה גם כאן - מי שהיו אחראים על איסוף מודיעין, הכנת השטח, ארגון הכוחות הרוסיים ותכנון המלחמה כנראה עשו עבודה גרועה.

lokimonster
27-02-2022, 12:22
יאללה זה הזמן לאמבטית בוץ ולארגן את האוקאיניות נגד הרוסיות.

שושנים תפקידך לפתוח שרשור הבנות של אוראל(י)

KKatkov
27-02-2022, 12:43

זה מעולה. תודה!

Dresdner
27-02-2022, 17:55
כנראה הוא מפסיד אם כבר עכשיו הוא מאיים בנשק גרעיני, נראה שהתוכניות שלו התפוצצו לו בפנים והוא בפניקה.
https://www.foxnews.com/world/putin-orders-nuclear-deterrent-forces-be-put-on-high-alert

NAOR2207
27-02-2022, 18:11
תגידו, יש יותר לקשקש בכלב מזה ?

https://www.ynet.co.il/news/article/bjgolkylq#autoplay

KKatkov
27-02-2022, 18:12
כנראה הוא מפסיד אם כבר עכשיו הוא מאיים בנשק גרעיני, נראה שהתוכניות שלו התפוצצו לו בפנים והוא בפניקה.
https://www.foxnews.com/world/putin-orders-nuclear-deterrent-forces-be-put-on-high-alert

נראה ככה.
הצבא הרוסי ככל הנראה נתקע ופספס לגמרי את הלו"ז המתוכנן, והשיחות על הפסקת האש לא יגיעו מהפוזיציה שפוטין תכנן.
חוסר מקצועיות כבר אמרנו?

קידוזו
27-02-2022, 18:25
אז עם כל הפפרופוגנדה של שני הצדדים (חייל אוקראיני פוצץ עצמו על גשר כדי להרוס אותו?? (https://rotter.net/forum/scoops1/733378.shtml) בימשכם?), וכמובן שהתשקורת שלנו בוחרת בצד הלא נכון (סליחה? מסיכה!)
אני לא קובע עמדה.
אני רק ממליץ על סרט טוב.
תהנו

https://www.imdb.com/title/tt0120885/

אתמול האישה אומרת אחרי שהבעתי ספקות,"זה באמת מוזר שבקושי מגיעים סרטונים כשלכולם יש טלפונים".

Dresdner
27-02-2022, 18:43
תגידו, יש יותר לקשקש בכלב מזה ?

https://www.ynet.co.il/news/article/bjgolkylq#autoplay

מה אתה מצפה? בכל מלחמה יש מיסאינפורמציה חלקה אגב מאד תמימה ונובעת מחוסר תקשורת עם השטח וחלקה לוחמה פסיכולוגית שכל צבא מבין כמה היא חשובה בימינו אבל הבסיס למלחמה לא השתנה ולא קונספרציות שקשורות לשוואב

א הזקן
27-02-2022, 20:04

קראתי והתרשמתי.
רק מספר הערות "קטנות"
(1) חצאי אמיתות מהווים שקר משכנע יותר מאי-אמת. כך לדוגמה, אישתון קובע ש"אין עוררין כי אותה ממשלה באוקראינה ב-2014, הגיעה לשלטון בבחירות דמוקרטיות וחוקיות". ובכן, יש עוררין. והרבה. מעבר לעובדה שהיו טענות על זיופים בבחירות בהן זכה ויקטור ינקוביץ', הנ"ל היה מעורב בהרעלתו בדיאוקסין של יריבו הפוליטי יושצ'נקו ב-2004. כותב אישתון "ב-2014, הממשלה האוקראינית הופלה בהפיכה אלימה.". לא נכון. היו הפגנות (חלקן אלימות יותר או פחות) ובסופו של דבר ינקוביץ' הודח ע"י הפרלמנט וברח ל....רוסיה. נכון שאם משתמשים בעובדות ה"לא מוסבות" הסיפור נשמע אחרת? אישתון יודע לכתוב, והרבה. טכניקה ידועה (מבית מכונת התעמולה הסובייטית) של להרשים את הקורא ובד בבד להכניס כל מיני עיזים – כי למי יהיה כוח וזמן לבדוק בכל הממל הזה אם אילו באמת עובדות, חצאי עובדות או שקרים?

(2) כל המאמר הוא על פוטין: כל המדינות האחרות מוזכרות בשם המדינות (ארה"ב, גיאורגיה, אפגניסטן וכד') אבל בד"כ זה לא "רוסיה" אלא פוטין. נסו לחשוב למה.

(3) כשאישתון מדבר על פוטין, מנסה להבין (בעצם להצדיק) את האינטרסים שלו, הוא לא מזכיר כלל ועיקר את המיליארדים של רכושו הפרטי (שנגנב מאזרחי רוסיה דרך אוליגרכים). שוב, מעניין למה.

(4) ואם בתיאוריות קשר ובכסף מדובר, מישהו במקרה בדק את חשבון הבנק של אישתון? הייתה איזושהי הכנסה לא רגילה ממקור לא ידוע? המאמר בהחלט מרמז שזה תרחיש סביר.

קידוזו
27-02-2022, 20:31

בדיוק מה שחשבתי.
למרות שהבלוגר לא אמין בעיני.

mudale222
27-02-2022, 20:36
קראתי והתרשמתי.
רק מספר הערות "קטנות"
(1) חצאי אמיתות מהווים שקר משכנע יותר מאי-אמת. כך לדוגמה, אישתון קובע ש"אין עוררין כי אותה ממשלה באוקראינה ב-2014, הגיעה לשלטון בבחירות דמוקרטיות וחוקיות". ובכן, יש עוררין. והרבה. מעבר לעובדה שהיו טענות על זיופים בבחירות בהן זכה ויקטור ינקוביץ', הנ"ל היה מעורב בהרעלתו בדיאוקסין של יריבו הפוליטי יושצ'נקו ב-2004. כותב אישתון "ב-2014, הממשלה האוקראינית הופלה בהפיכה אלימה.". לא נכון. היו הפגנות (חלקן אלימות יותר או פחות) ובסופו של דבר ינקוביץ' הודח ע"י הפרלמנט וברח ל....רוסיה. נכון שאם משתמשים בעובדות ה"לא מוסבות" הסיפור נשמע אחרת? אישתון יודע לכתוב, והרבה. טכניקה ידועה (מבית מכונת התעמולה הסובייטית) של להרשים את הקורא ובד בבד להכניס כל מיני עיזים – כי למי יהיה כוח וזמן לבדוק בכל הממל הזה אם אילו באמת עובדות, חצאי עובדות או שקרים?

(2) כל המאמר הוא על פוטין: כל המדינות האחרות מוזכרות בשם המדינות (ארה"ב, גיאורגיה, אפגניסטן וכד') אבל בד"כ זה לא "רוסיה" אלא פוטין. נסו לחשוב למה.

(3) כשאישתון מדבר על פוטין, מנסה להבין (בעצם להצדיק) את האינטרסים שלו, הוא לא מזכיר כלל ועיקר את המיליארדים של רכושו הפרטי (שנגנב מאזרחי רוסיה דרך אוליגרכים). שוב, מעניין למה.

(4) ואם בתיאוריות קשר ובכסף מדובר, מישהו במקרה בדק את חשבון הבנק של אישתון? הייתה איזושהי הכנסה לא רגילה ממקור לא ידוע? המאמר בהחלט מרמז שזה תרחיש סביר.

אני לא יודע מה קרה ב14, ובטח שאני לא תומך בפוטין ובפלישה.
מה שאני בא להגיד וזה די ברור, זה שכל ההצגה התקשורתית השטחית של המצב כאילו פוטין השתגע בן לילה\רוצה להחזיר את האימפריה הסובייטית וכו'.. זה פשוט קשקוש.
אנחנו פשוט מפוצצים בפייק ניוז. איפה ראית תמונה אחת של ילד רוסי או חייל נפרד מהמשפחה שלו בבכי לפני שהוא הולך למלחמה?
אין שם בן אדם טוב או רגיש אחד? גם ההצגה של נשיא אוראינה סופר הירו גיבור וכו', אותו דבר בדיוק.
הבן אדם הביא את המצב הזה במו 2 ידיו ובכל הכח חתר להגיע למצב הזה, לא הקשיב לשום אזהרות ופשוט יצר את המצב הקיים, והיום הוא גיבור על.

האם אישתון קיבל כסף על זה? ספק רב מאוד. הוא לא מספיק מפורסם וגם שאר המאמרים לא בדיוק בכיוונים כאלה.

Dresdner
27-02-2022, 21:19
אני לא יודע מה קרה ב14, ובטח שאני לא תומך בפוטין ובפלישה.
מה שאני בא להגיד וזה די ברור, זה שכל ההצגה התקשורתית השטחית של המצב כאילו פוטין השתגע בן לילה\רוצה להחזיר את האימפריה הסובייטית וכו'.. זה פשוט קשקוש.
אנחנו פשוט מפוצצים בפייק ניוז. איפה ראית תמונה אחת של ילד רוסי או חייל נפרד מהמשפחה שלו בבכי לפני שהוא הולך למלחמה?
אין שם בן אדם טוב או רגיש אחד? גם ההצגה של נשיא אוראינה סופר הירו גיבור וכו', אותו דבר בדיוק.
הבן אדם הביא את המצב הזה במו 2 ידיו ובכל הכח חתר להגיע למצב הזה, לא הקשיב לשום אזהרות ופשוט יצר את המצב הקיים, והיום הוא גיבור על.

האם אישתון קיבל כסף על זה? ספק רב מאוד. הוא לא מספיק מפורסם וגם שאר המאמרים לא בדיוק בכיוונים כאלה.

פוטין לא השתגע בן לילה הוא כבר שנים מכין את הקרקע למשטר הייבריד קומונסטי או קומוניזם 2.0 עם אספירציות לאיחוד מזרח אירופי שהוא המנהיג שלו, פשוט לא הקשבנו לו ולא חשבנו שהוא רציני ועכשיו המערב קיבל סטירת לחי מצלצלת.

גרמניה הבינה היום את זה והיא פועלת להשתחרר מהגז הרוסי ועסקים עם רוסיה גם אם הסנקציות יוסרו.
גרהרד שרודר שהיה הקנצלר לפני מרקל תחת לחץ להתפטר מתפקיד הCEO של חברת הבת של גזפרום והוא בעצם זה שהביא את התלות הגרמנית ברוסיה, לא עוד.

העולם התפקח, דברים לא יחזרו לקדמותם גם אם פוטין וליזינסקי התנשקו ויפתחו במערכת יחסים אינטימית

ayalzo
27-02-2022, 21:45
.

העולם התפקח, דברים לא יחזרו לקדמותם גם אם פוטין וליזינסקי התנשקו ויפתחו במערכת יחסים אינטימית

ההיסטוריה מוכיחה שטעות לעולם חוזרת. הזכרון קצר, ומהר מאוד אינטרסים (בעיקר כלכליים) משתלטים שוב ומכשירים לבבות לטעות הבאה.

Dresdner
27-02-2022, 22:29
ההיסטוריה מוכיחה שטעות לעולם חוזרת. הזכרון קצר, ומהר מאוד אינטרסים (בעיקר כלכליים) משתלטים שוב ומכשירים לבבות לטעות הבאה.

תראה עוד 20 שנה רוסיה לא תיהיה אותה רוסיה וגרמניה לתיהיה אותה גרמניה אבל לפחות לעשור הזה והבא אירופה תפחית עד כדי ביטול (אם זה יהיה אפשרי) את התלות ברוסיה.

קידוזו
28-02-2022, 00:20
אני מסכים עם אישתון בנקודה שהמפתח הוא לא אנשים אלא מדינות. יותר נכון איטרנסים. נראה לי סביר שארה"ב דחפה את רוסיה להילחם באוקראינה כדי ללחוץ על ביטול עסקת הגז ונראה לי הגיוני שהתערבה בבחירות בדיוק כמו כאן, מספר פעמים. רוסיה עשתה דברים גרועים בהרבה ולא רק במישור התעמולתי והמנטליות הסובייטית מחרידה. אין כאן טובים או רעים. כולם רעים בסיפור הזה.

Dresdner
28-02-2022, 02:03
אין רעים וטובים במציאות הכל זה גוונים של אפור ככה שזה לא רלונטי לעניין שהוא מדינה שפולשת למדינה אחרת מבלי שזו עשתה לה נזק כל שהוא או רצתה לעשות לה נזק כל שהוא, זה שפוטין כביכול פרנואיד זה בעיה שלו ולא עילה לפלישה בעצם אף אחד מהסיפורים שפוטין מספר זה עילה לפלישה בגלל זה רוב העולם מאוחד נגד רוסיה ובגלל זה גם הרוסים עצמם לא מעוניינים בפלישה הזאת.

the striker
28-02-2022, 14:04
אני חצי בדואי, ולשמוע חמלניצקי וחרקוב, מעורר אצלי זכרונות על באבי יאר ושחיטת יהודים ......

Dresdner
28-02-2022, 14:32
אני חצי בדואי, ולשמוע חמלניצקי וחרקוב, מעורר אצלי זכרונות על באבי יאר ושחיטת יהודים ......

אדמת אירופה ספוגה בדם יהודי, אין רציף רכבת בגרמניה שלא מזכיר את השואה אבל החיים ממשיכים.

KKatkov
28-02-2022, 15:33
אדמת אירופה ספוגה בדם יהודי, אין רציף רכבת בגרמניה שלא מזכיר את השואה אבל החיים ממשיכים.

אני זוכר יותר מדי טוב את הסיפורים של סבתא איך הם ברחו מאוקראינה לרוסיה ב-1941 מעיר שאח"כ היה בה גטו, ואיך קבלו אותם המקומים כשניסו לחזור לביתם ב-1946 (רמז: פוגרום).
כאומה, אני לא מחבב את אוקראינה, בלשון המעטה. מאותה סיבה, אני לא יכול לדמיין את עצמי עובר לגור בגרמניה או באוסטריה, לא משנה כמה מים זרמו בנהרות מאז השואה.
האם זה אומר משהו גורף על אנשים שחיים באוקראינה ב-2022? כנראה שלא.
ובכל זאת, אני מנבא שבסוף הברדק הזה הן ברוסיה והן באוקראינה יהיו את אלה שיאשימו את "היהודים ששולטים בעולם" בכל מה שקרה... ולא יחסכו מהשכן היהודי שלהם את מה שמגיע לו בתור נציג של אותם "שליטי עולם".
ככה שלי יש משימה די פשוטה - להאיץ במשפחה של אשתי לעלות מרוסיה לישראל כמה שיותר מהר. עד שעוד אפשר ומסך הברזל לא ירד סופית.

Dresdner
28-02-2022, 15:48
אני זוכר יותר מדי טוב את הסיפורים של סבתא איך הם ברחו מאוקראינה לרוסיה ב-1941 מעיר שאח"כ היה בה גטו, ואיך קבלו אותם המקומים כשניסו לחזור לביתם ב-1946 (רמז: פוגרום).
כאומה, אני לא מחבב את אוקראינה, בלשון המעטה. מאותה סיבה, אני לא יכול לדמיין את עצמי עובר לגור בגרמניה או באוסטריה, לא משנה כמה מים זרמו בנהרות מאז השואה.
האם זה אומר משהו גורף על אנשים שחיים באוקראינה ב-2022? כנראה שלא.
ובכל זאת, אני מנבא שבסוף הברדק הזה הן ברוסיה והן באוקראינה יהיו את אלה שיאשימו את "היהודים ששולטים בעולם" בכל מה שקרה... ולא יחסכו מהשכן היהודי שלהם את מה שמגיע לו בתור נציג של אותם "שליטי עולם".
ככה שלי יש משימה די פשוטה - להאיץ במשפחה של אשתי לעלות מרוסיה לישראל כמה שיותר מהר. עד שעוד אפשר ומסך הברזל לא ירד סופית.

אני מבין שהעובדה שזלינסקי יהודי לא מבלבלת אותך.
הם בחרו בו ברוב שלא נראה כמותו באוקראינה(״הנאצים״ האלו), אם תחפש תמצא שכל אומה כמעט בעולם ביצעה זוועות במיעוטים ואם תחפש תמצע הרבה אנטישמיות בישראל, עצוב להגיד אבל ליל הבדולח השני במספר היה בלוד ישראל.

KKatkov
28-02-2022, 16:19
אני מבין שהעובדה שזלינסקי יהודי לא מבלבלת אותך.
הם בחרו בו ברוב שלא נראה כמותו באוקראינה(״הנאצים״ האלו), אם תחפש תמצא שכל אומה כמעט בעולם ביצעה זוועות במיעוטים ואם תחפש תמצע הרבה אנטישמיות בישראל, עצוב להגיד אבל ליל הבדולח השני במספר היה בלוד ישראל.

העובדה שלזלנסקי יש שורשים יהודים לא מבלבלת אותי לרגע. ועל בטליון "אזוב" באוקראינה שמעת? מה, זלנסקי הוציא אותו מחוץ לחוק? הצחקת אותי.
https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/11025137/Ukraine-crisis-the-neo-Nazi-brigade-fighting-pro-Russian-separatists.html

https://theintercept.com/2022/02/24/ukraine-facebook-azov-battalion-russia/

ציטוט:

and in 2010, the battalion’s first commander and a former Ukrainian parliamentarian, Andriy Biletsky, stated that Ukraine’s national purpose was to “lead the white races of the world in a final crusade … against Semite-led Untermenschen [subhumans].”
כמו שלא מבלבל אותי לרגע שתחת שלטונו של פוטין, מצבם של היהודים ברוסיה טוב מאי פעם, ואשתי שגדלה בסנקט-פטרסבורג טוענת שלא חוותה אנטישמיות מימיה.
היא עדיין מתחבאת שם, בדמם של האנשים, עובר מאב לבן ומהסבתא לנכדה. כהמצב יהיה רע, והמיליונים שרחוקים מהערים המפותחות יחפשו את מי להאשים בצרות שלהם - הם יזכרו מה סיפרו להם בילדותם על ה"ז'ידי". אם מערכת השלטון ברוסיה תקרוס (וזה סביר מאוד כרגע), אז בין הפלגים שילחמו על השלטון יהיו בהכרח גם נציאונליסטים ניאו-נאצים שישמחו לשלוף עוד קלף שלא אכזב אף פעם כדי לקושש עוד תומכים - "היהודים אשמים בכל". אולי במקרה הזה אלה יהיו "החברים היהודים של פוטין".

כמובן, שכל זה דעתי האישית והלא מחייבת.
כך אני רואה את הדברים.

NAOR2207
28-02-2022, 17:16

יצאתי עם מזרח גרמנית לא מעט זמן וכשהגיע סוף סוף הרגע האינטימי לדבר על הפיל שבחדר היא אמרה
"תשמע. כל יום, כל השנה, מכיתה א' עד סוף התיכון מלמדים אותנו כמה אנחנו אשמים, וכמה אנחנו עם זוועה ולעולם לא שוב... מה עשיתי לך? הא?"

Dresdner
28-02-2022, 22:22
העובדה שלזלנסקי יש שורשים יהודים לא מבלבלת אותי לרגע. ועל בטליון "אזוב" באוקראינה שמעת? מה, זלנסקי הוציא אותו מחוץ לחוק? הצחקת אותי.
https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/11025137/Ukraine-crisis-the-neo-Nazi-brigade-fighting-pro-Russian-separatists.html

https://theintercept.com/2022/02/24/ukraine-facebook-azov-battalion-russia/

ציטוט:

כמו שלא מבלבל אותי לרגע שתחת שלטונו של פוטין, מצבם של היהודים ברוסיה טוב מאי פעם, ואשתי שגדלה בסנקט-פטרסבורג טוענת שלא חוותה אנטישמיות מימיה.
היא עדיין מתחבאת שם, בדמם של האנשים, עובר מאב לבן ומהסבתא לנכדה. כהמצב יהיה רע, והמיליונים שרחוקים מהערים המפותחות יחפשו את מי להאשים בצרות שלהם - הם יזכרו מה סיפרו להם בילדותם על ה"ז'ידי". אם מערכת השלטון ברוסיה תקרוס (וזה סביר מאוד כרגע), אז בין הפלגים שילחמו על השלטון יהיו בהכרח גם נציאונליסטים ניאו-נאצים שישמחו לשלוף עוד קלף שלא אכזב אף פעם כדי לקושש עוד תומכים - "היהודים אשמים בכל". אולי במקרה הזה אלה יהיו "החברים היהודים של פוטין".

כמובן, שכל זה דעתי האישית והלא מחייבת.
כך אני רואה את הדברים.

יפה, אתה בעצם טוען שהאנטישמיות עוברת בדם שזה פחות או יותר תורת הגזע של היטלר, מקווה שזה היה בחירת מילים גרועה ואתה לא באמת מתכוון לזה.

זלינסקי לא הסתיר את יהדותו ומי שבחר בו ידע זאת ועדיין הוא סחף את אוקראינה אחריו, אתה מזכיר לי שאמרו על טראמפ שהוא אנטישמי בזמן שחתנו יהודי וביתו התגיירה, שוב עובדות.

שרע ליהודים בגולה מאז 1948 הם פשוט עושים עליה אם האפשרות קיימת, כמה יהודים מאוקראינה עלו מאז שזלנסקי בשילטון? לא הרבה.

ציטוט מויקיפדיה
על פי נתוני איחוד הקהילות היהודיות באוקראינה, עומד מספר היהודים במדינה על כ-360 אלף. נתונים אלו גבוהים בהרבה מהמספרים שהיו ידועים בשנת 2001, וכוללים יהודים רבים שהסתירו את יהדותם וחשפו את מוצאם היהודי.

שוב עובדות.

חסידי אומות העולם כנראה הם לא אבל דורות התחלפו ולא כמו שאתה טוען להרבה מהם האנטישמיות לא עברה בדם.

כפרה עליו https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220228/92b38e883960de5567459968d9075ee4.jpg

קידוזו
01-03-2022, 00:29
קקטוב צודק בכך שהאנטישמיות בוקעת בשצף מצינורות הביוב התרבותי כשהמצב חרא. כשהתרבות חרא, היא מתבטאת גם כשהמצב טוב (ערביי יהודה ושומרון מובילים במדד האנטישמיות העולמי ושאר מדינות ערב אחריהם). אני לא מודד אחריות ואשמה לאף בן תרבות שרדפה יהודים אבל מודע לכך שהיא נמצאת שם, כמו מחלה בנסיגה. כי מבחינתי האנטישמיות מתקיימת ברמה הפיזיולוגית.
הרי אין גן שמסביר את הדיוק וההקפדה הגרמניים אבל גם אין ויכוח שהייצור הגרמני נחשב למשובח בעולם. זו תכונה שטבועה בהם. צריך פשוט להבין ששנאה ליהודים שעברה במשך אלפיים שנה מדור לדור כבר מוטבעת ברמה כזו או אחרת גם אם עדיין לא התגלתה במיקרוסקופ.
האוקראינים, הגרמנים הרוסים ולא נשכח את הבריטים הארורים ולא את האמריקאים המקוללים- לאף אחד מהם לא היה אכפת באמת מחיסול העם היהודי.
לבולגרים כעם היה אכפת מהיהודים במדינה וזה בהחלט סיפור מחמם לב ויוצא דופן.

בןהלאמשחיז
01-03-2022, 00:41
קקטוב צודק בכך שהאנטישמיות בוקעת בשצף מצינורות הביוב התרבותי כשהמצב חרא. כשהתרבות חרא, היא מתבטאת גם כשהמצב טוב (ערביי יהודה ושומרון מובילים במדד האנטישמיות העולמי ושאר מדינות ערב אחריהם). אני לא מודד אחריות ואשמה לאף בן תרבות שרדפה יהודים אבל מודע לכך שהיא נמצאת שם, כמו מחלה בנסיגה. כי מבחינתי האנטישמיות מתקיימת ברמה הפיזיולוגית.
הרי אין גן שמסביר את הדיוק וההקפדה הגרמניים אבל גם אין ויכוח שהייצור הגרמני נחשב למשובח בעולם. זו תכונה שטבועה בהם. צריך פשוט להבין ששנאה ליהודים שעברה במשך אלפיים שנה מדור לדור כבר מוטבעת ברמה כזו או אחרת גם אם עדיין לא התגלתה במיקרוסקופ.
האוקראינים, הגרמנים הרוסים ולא נשכח את הבריטים הארורים ולא את האמריקאים המקוללים- לאף אחד מהם לא היה אכפת באמת מחיסול העם היהודי.
לבולגרים כעם היה אכפת מהיהודים במדינה וזה בהחלט סיפור מחמם לב ויוצא דופן.

גם לבולגרים לא היה אכפת מהיהודים, למלך היה נח שהנתינים היהודים יהיו מוגנים אז הוא הגן עליהם. ובמקדוניה השכנה שהוא שלט עליה - אותם הוא שלח.
אבל את באבי יאר לא נשכח!
אז שהאוקראינים יתמודדו עם המפלצת פוטין בעצמם.
ושפוטין יאכל את הדייסה שהוא מבשל לעם שלו.
אני מאחל לצדדים בהצלחה.

lokimonster
01-03-2022, 06:46
העם היהודי הוא עם עם אופטימיות יתרה ונטיות להרס עצמי.

באירובה עוד היה להם מעט אפשרויות בריחה.
היום הם יוכלו לשחות בים.

קיבלו הזדמנות אחת לבנות גטו אופס מדינה והיא תהפוך בשלב כזה או אחר למשהו אחר בבחירות דמוקרטיות

חאג'. אמין אל חוסייני אימץ את האידיאולוגיה הנאצית והנחיל אותה באומה הערבית .

פרעות תרפ"ט פרהוד בעירק מצרים ובלא מעט מדינות ערב אחרות.

ההסטוריה לדעתי תחזור על עצמה וכן רוב הערבים אנשים טובים אבל המושג הרוב הדומם מראה את פניו כל יום ולראיה בפרעות 2021 הם לא ממש תפסו את הילדים שלהם או השכנים שלהם בקרב על המסגד המרוחק (אל אקצה)

אז כן גם אני עוצם עיניים וכן מקווה לעתיד טוב יותר

מאחל רק לצד שלי הצלחה ( עם הערבים בצד שלי אז בהצלחה )

NAOR2207
01-03-2022, 07:53
העם היהודי הוא עם עם אופטימיות יתרה ונטיות להרס עצמי.

באירובה עוד היה להם מעט אפשרויות בריחה.
היום הם יוכלו לשחות בים.

קיבלו הזדמנות אחת לבנות גטו אופס מדינה והיא תהפוך בשלב כזה או אחר למשהו אחר בבחירות דמוקרטיות

הם לא קיבלו שום הזדמנות, ההיפך. המפעל הציוני מנע העלאת יהודים בשואה ואני לא מדבר על שורשיה של צרת התחבורה.
אבל בהחלט גטו. המטרה היתה לראות כעבור עשרים שנה יהודים במוזיאונים (כדברי האבק אדם).
יאו איך בא לי לעבוד בהייטק בגרצליה https://www.youtube.com/watch?v=GasUi2kyccs

חאג'. אמין אל חוסייני אימץ את האידיאולוגיה הנאצית והנחיל אותה באומה הערבית .

פרעות טרפ"ט פרהוד בעירק מצרים ובלא מעט מדינות ערב אחרות.

ההסטוריה לדעתי תחזור על עצמה וכן רוב הערבים אנשים טובים אבל המושג הרוב הדומם מראה את פניו כל יום ולראיה בפרעות 2021 הם לא ממש תפסו את הילדים שלהם או השכנים שלהם בקרב על המסגד המרוחק (אל אקצה)

אז כן גם אני עוצם עיניים וכן מקווה לעתיד טוב יותר

מאחל רק לצד שלי הצלחה ( עם הערבים בצד שלי אז בהצלחה )

הערבים לעולם לא יהיו בצד שלך.

חוצמזה שמעתי שבצבא שלנו היום יש הורה א' והורה ב', ספסלים בקיר לעזור לקפוץ, טעניות טנקים, וחיילים מבוהלים עד מוות מנגיף מומצא.
לא הייתי בונה על הצבא הזה

KKatkov
01-03-2022, 09:23
יפה, אתה בעצם טוען שהאנטישמיות עוברת בדם שזה פחות או יותר תורת הגזע של היטלר, מקווה שזה היה בחירת מילים גרועה ואתה לא באמת מתכוון לזה.

אתה מבין נהדר ש"עובר בדם" זה ביטוי, ובחור להטפל לבחירת מילים (שלא גרועה כל כך, והכוונה ברורה מאוד).
אני לא גר בגרמניה, אז אל תצפא שארוץ להתחבא ולהצטדק רק כי מישהו מצא במילים שלי אסוציאציות להיטלר.

ayalzo
01-03-2022, 09:53
אני ממש מציע להזהר כאן עם חלוקת סופרלטיבים וייחוס מעשים לפי לאום. וכן. נערכו הודעות.

NAOR2207
01-03-2022, 10:06
אני ממש מציע להזהר כאן עם חלוקת סופרלטיבים וייחוס מעשים לפי לאום. וכן. נערכו הודעות.

תערוך הודעות עד מחר. אני מספר חוויות מגוף ראשון בשירותי הצבאי. לא מסיפורי פוגי.
תפור עליך ניהול

the striker
01-03-2022, 13:27

כמו שציינתי, אני חצי בדואי חצי ליטאי, אצלנו לזמן אין משמעות. עד המוות, לא נשכח ולא נסלח.

Dresdner
02-03-2022, 10:42
לא מובן לי אלו שמנסים למצוא רפש על אוקאינה כדי להצדיק פלישה.

טענת החצר האחורית: קודם כל אוקראינה זה לא החצר האחורית יותר החצר של השכן שלך מאחורי הגדר וזכותו של השכן שלך לעשות מה שהוא רוצה בשיטחו.
נאטו הוקמה כתגובה לברית המועצות, רוסיה היא לא ברית המועצות ולנאטו אין שום אספירציות להילחם בה לא עכשיו ולא בעתיד ככה שהכביכול פחד של פוטין מנאטו הוא לא מוצדק.
אפשר לקחת את ישראל כדוגמא, החצר האחורית כביכול מלאה בגופים שרוקמים מזימות לפגוע בה ועדיין ישראל לא תפלוש לסוריה או לבנון (למדו את הלקח) אלה תפציץ כל מה שיכול לשמש נגדה, אותה הדבר עם אוקראינה, אם פוטין באמת היה דואג הוא היה מפציץ כל נשק שובר שוויון רק ששוב נאטו או אוקראינה מעולם לא אימו על רוסיה כמו שיש איומים גלויים לישראל מאיראן, סוריה ולבנון שזה גורם לי להאמין שטעון החצר האחורית של פוטין הוא רק תירוץ שאין מאחוריו כלום.

״האוקראינים נאצים״ נו באמת, 75% בחרו בזלנסקי היהודי, יהדות אוקראינה רק גודלת ב20 שנה האחרונות ואין בה יותר אנטישמיות מכל מקום אחר, להיפך אני מעריך שיש בה פחות אנטישמיות כי אין כמעט פליטים סורים או אפגנים באוקראינה והם אלו שמעלים את ממוצא האנטישמיות בכל אירופה.

״עזרו לנאצים בשואה״ אכן עזרו ובהתנדבות אפילו אבל איפה אותם אנשים משנות ה30 של המאה הקודמת? בקבר.

מי שמחפש מוצא, האוקראינים מעולם לא היו חסדי אומות העולם (למרות שכמה כן היו) כאומה אבל יש סיבה למה רוב העולם מאוחד היום נגד הפלישה, אין הצדקה לזה, האוקראינים לא זרקו טילים על רוסיה ולא עשו פיגועי טירור בכיכר האדומה, אין שום השגות טרטוריאליות ברוסיה, מלחמה של אדם אחד שהצבא שלו גם לא מאמין במה שהוא עושה וכנראה גם רוב האזרחים ברוסיה לא מוצאים הצדקה להקרבת הבנים שלהם במלחמה המיותרת הזאת.

NAOR2207
02-03-2022, 10:47
ערוצי פראבדה 11 12 13 14 :

https://www.youtube.com/watch?v=RB1TvIgIkks

זקן זה אין גם אני גידלתי

אבל מה שאתם לא תופסים זה שפוטין הוא חלק מהחגיגה

https://www.youtube.com/watch?v=PbVD4tB4cVQ

Dresdner
02-03-2022, 14:11
אז אם חברות בנאטו גדלו על ברכיו של שוואב וגם פוטין למה אנחנו במלחמה? הם באותו צד לפי ההגיון הזה

קידוזו
02-03-2022, 16:18
גם לבולגרים לא היה אכפת מהיהודים, למלך היה נח שהנתינים היהודים יהיו מוגנים אז הוא הגן עליהם. ובמקדוניה השכנה שהוא שלט עליה - אותם הוא שלח.
.
למיטב ידיעותי המלך לא היה בעניין אבל הכנסיה התקשורת והעם לחצו אז הוא נכנע והנאצים חיסלו אותו בטיסה. אחר כך הפכו אותו לגיבור והיוזם. הוא ויתר על היהודים ממקדוניה כי העם לא ראה בהם בולגרים. 20,000 נשלחו למחנות. היהודים נשלחו למחנות עבודה אבל לא עבודת פרך. אבא ודודה מספרים שסבא הכין סמרטוט יבש לסתום את הארובה במקרה שהנאצים יגיעו. דודה ז"ל היתה פרטיזנית שלמרבה הצער אחרי מספר נסיונות נתפסה. לא הכל ורוד...היו שטינקרים בקרב הבולגרים- וגם בקרב היהודים.

NAOR2207
02-03-2022, 16:42
היו שטינקרים בקרב הבולגרים-

https://www.youtube.com/watch?v=fh9YulpDrfc

NAOR2207
03-03-2022, 02:32
אז אם חברות בנאטו גדלו על ברכיו של שוואב וגם פוטין למה אנחנו במלחמה? הם באותו צד לפי ההגיון הזה

ושאותו בנק מממן את שני הצדדים במלחמה זה כן הגיוני?
על התפקיד של IBM ופורד בשואה שמעת ?
להאמין שפוטין הוא טוב/רע/שחקן יריב זה להאמין שטראמפ יציל אותנו עם קיואנון מהדיפסטייט

צא מזה דרזדנר אין אף תולעת פוליטיקאית לטובתך גם לא אלי אבידר או גדי יברקן מי שרק מתקרב לפוליטיקה מסריח
אפילו לא פייגלין
גם לא הוד כרובי
...
אפילו לא דוקטור (נשלל ממנו הרישיון) אריה אבני https://rappeh.org.il/ כבודו במקומו מונח אבל בחיאאת, אתה דוקטור או פוליטיקאי?

Dresdner
03-03-2022, 03:04
מה קרה, במשפט אחד הרסתי לך את הסרטים שאתה אוכל משוואב?
תשמע הבחור פסיכי אבל עדיין ידיו לא בכל, דווקא לאג׳נדה שלו המלחמה הזאת לא מתיישבת טוב עם ״לא יהיה לך רכוש ותיהייה שמח״

עיתונים צריך למכור, סתם מלחמה לא מעניין אבל מזימות ותככים מוכר טוב בדיוק כמו עם הנגיף, יש כאן מלחמה קלאסית מהסוג של פעם וזה לא מספיק להם כנראה.

NAOR2207
03-03-2022, 08:48
מלחמה קלאסית עם צילומים של מטוסים ממשחקי מחשב

NAOR2207
03-03-2022, 09:19
כשתוקעים תמונה של עאהד תמימי בת עשר וקוראים לה אוקראינית אני מבין שזה הזמן שלי להתאשפז בבתמצ'וגעים

https://i.ibb.co/pQZqL0L/Capture.png

lokimonster
03-03-2022, 10:56
כשתוקעים תמונה של עאהד תמימי בת עשר וקוראים לה אוקראינית אני מבין שזה הזמן שלי להתאשפז בבתמצ'וגעים

מדינת ישראל כבר מזמן מעדיפה לעצום עיניים ולדחוף את הראש בחול.

the striker
03-03-2022, 11:29
[QUOTE=Dresdner;189025]לא מובן לי אלו שמנסים למצוא רפש על אוקאינה כדי להצדיק פלישה.

אני למשל, ממש לא מצדיק פלישה, אני לא בקיא בפרטים כך שאיני מביע את דעתי לכאן או לכאן. אבל אם אוקראינים נשחטים, אני אפילו לא מזיל דמעה.

ולזלנסקי הייתי ממליץ לעשות עלייה, למרות שהמצב כאן לא משהו מבחינת אנטישמיות.

NAOR2207
03-03-2022, 12:02
ולזלנסקי הייתי ממליץ לעשות עלייה, למרות שהמצב כאן לא משהו מבחינת אנטישמיות.

זלנסקי היה שחקן בסיטקום דרמה כראש ממשלה לפני שנבחר להיות ראש ממשלה
טרודו היה מורה לדרמה
יהיר לפיד המתאגרף חטף נוקאאוט בבית דני כבר בסיבוב הראשון

אפשר שתפריך (ולו חלק מה-) טענות הללו ?

NAOR2207
12-03-2022, 20:06
הפליטים היהודים מאוקראינה - מחויבים בבוסטר ובידוד במלונית כמו כולם?
30% התחסנות אצלם שמעתי. שלא יביאו איתם את הגל החמישי חלילה

Dresdner
13-03-2022, 11:19
הפליטים היהודים מאוקראינה - מחויבים בבוסטר ובידוד במלונית כמו כולם?
30% התחסנות אצלם שמעתי. שלא יביאו איתם את הגל החמישי חלילה

אתה לא מעודכן, אין יותר צורך בבידוד או בוסטר ברוב העולם והגל החמשי כבר כאן, תת וריאנט של אומיקרון גורם שוב לעליה בנדבקים בכמה מדינות בעולם אבל לאף אחד כבר לא איכפת.

NAOR2207
13-03-2022, 11:23
אתה לא מעודכן, אין יותר צורך בבידוד או בוסטר ברוב העולם והגל החמשי כבר כאן,
תת וריאנט של אומיקרון גורם שוב לעליה בנדבקים בכמה מדינות בעולם אבל לאף אחד כבר לא איכפת.

וכי למה שיהיה אכפת? ההנפצה הזו של חולה ללא תסמינים מתחילה להימאס על ברי הדעת.

Dresdner
13-03-2022, 11:38
וכי למה שיהיה אכפת? ההנפצה הזו של חולה ללא תסמינים מתחילה להימאס על ברי הדעת.

לי לא היה איכפת מההתחלה, כל אחד אחראי על בריאותו והשילטון רק צריך לספק את האמצעים לכך.

kaz
18-03-2022, 23:11
רק רוצה לציין שזה לא ולדימיר אלא וולודימיר. אוקראינים הם לא רוסים!!1

חוץ מזה טוב שהם לא מוותרים על להצטרף לאיחוד.

בןהלאמשחיז
20-03-2022, 15:41
בינתיים טוב לא יצא להם מזה. חצי מדינה מפורקת.

Dresdner
20-03-2022, 16:40
אין להם כלכך ברירה, הזמן עובד לרעתם מבחינת ההרס אבל גם לטובתם בכך שרוסיה מתחילה להבין שניצחון לא יהיה כאן אז מתחילים לראות התגמשות במו״מ.

ראיתי בנטפליקס דוקומנטרי על המהומות באוקראינה ב2014 ואפשר לראות שכבר אז האוקראינים בסה״כ רוצים את החופש כמו במערב ולא את הפייק דמוקרטיה של רוסיה בנוסף רואים שמאז נפילת ברית המועצות רוסיה מתערבת באוקראינה ככה שאני לא רואה איך הם יסכימו לכל דבר שהוא לא חופש מוחלט והתנתקות מרוסיה.

משהוא שקראתי היום
״התוקפן תוקף מפני שהקורבן רוצה להתגונן״
וזה הסיפור במשפט אחד

קידוזו
21-03-2022, 15:55
רק מציין שבמאמר הארוך של אישתון מתחילת המלחמה היו סקרים שפרסמו "ארגוני זכויות אמריקאיים" שהיו מעורבים בהפיכה. זאת אומרת, שגם אם התוצאה מהסקרים מוטה (איגן!) היא נועדה לשרת את המטרות של מחלקת המדינה האמריקאית. לפי הסקרים הציבור באוקראינה חצוי בין נטיה מערבית לרוסית. אישתון לא מקור אמין בעיני וגם הוא מוטה מאוד לכיוון הפורגרסיב עאלק נאורות. אבל אני חייב לציין שהנקודות שהביא (הסכמים שהופרו, ומעשים מצד "המערב") מהדהדות בחוזקה ככל שהזמן עובר. ושוב כדאי להזכיר את המעורבות האמריקאית בדמוקרטיות מסויימות ( V15 V19 עמותות ברק) והאינטרסים האמריקאי בהחלשת מדינות ידידותיות כולל האיחוד. מרוב פייק ודיסאינפורמציה שיוצא מהמלחמה הזאת אפשר להגיד שבגדול הפסקתי לעקוב. מאחל לשני הצדדים חופש מהשפעות הדוד סם המניאק ומחיבוק הדוב השיכור.

kaz
21-03-2022, 17:06
מה זה האישתון?

האם אפשר להסכים שאלה לא פייק?
- רוב האוקראינים בחרו ביהודון פרו מערבי להיות הנשיא (אלא אם #קונספירצייתבחירות)
- הם ניסו להצטרף לאיחוד -> פוטין פלש לקרים -> לא יכולים להצטרף כי סכסוך גבולות
- הם ניסו להצטרף לנאט"ו -> פוטין פלש שוב -> ויתרו על להצטרף לנאט"ו אבל לא לאיחוד
- העיר הכי נכתשת עכשיו היא מריופול
- אוקראינה סובלת
- העם הרוסי סובל

אם מניחים שפוטין שפוי, אז הוא מבין ש -
- בסופו של דבר הוא לא יכול למנוע מאוקראינה להצטרף לאיחוד
- קרים כבר שלו, אם הוא מפרק את מריופול אפשר לפחות להוסיף קצת שטח לכיוון מזרח
- דיקטטור צריך להזיק לעם שלו. אם כולם נהיים מבסוטים ופרו מערביים אז נהיה לא ברור למה צריך אותו. אז הנה, צריך אותו.

אז בסה"כ הכל טוב מבחינתו. אוקראינה במגמה שאי אפשר כנראה לעצור, אז לפחות לז*** אותם קצת,לספח עוד קצת שטח על הדרך, ולחזק את מעמדו ברוסיה (ככה זה רוסים, חושבים שפוטין הגבר מגן עליהם)

https://www.youtube.com/watch?v=MwHGZyCTIyo

קידוזו
22-03-2022, 01:25
קז.
בלוג אישתון-> גוגל.
קרא על ההסכמים שהופרו ותבין איך זה נראה מהצד הרוסי. זה קצת יותר מורכב מדיקטטור מול העולם הנאור.
אני עדיין לא בטוח שפוטין יתאכזב מתוצאות המשא ומתן או שיש בכלל טובים בסיפור הזה אבל כרגיל, רוב מי שמשלם את המחיר לא אשם.

Dresdner
22-03-2022, 09:18
קז.
בלוג אישתון-> גוגל.
קרא על ההסכמים שהופרו ותבין איך זה נראה מהצד הרוסי. זה קצת יותר מורכב מדיקטטור מול העולם הנאור.
אני עדיין לא בטוח שפוטין יתאכזב מתוצאות המשא ומתן או שיש בכלל טובים בסיפור הזה אבל כרגיל, רוב מי שמשלם את המחיר לא אשם.

אני מתאר לעצמי שגם בתקופת מלחמת העולם השניה לפני הפיתרון הסופי האזרחים הגרמנים גם סיפרו לעצמם שהיהודים הביאו את זה על עצמם, זה אחלה ניקוי מצפון.
רוסיה בוחשת באוקראינה מאז נפילת ברית המועצות וזה מה שדחף את האוקראינים למערב.
כמו שכתבתי עוד בהתחלה, אין ולא היה לפוטין סיבה לפלישה נאטו זה צבא חלש שלא מהווה סיכון לרוסיה אבל מפריע לרוסיה לפלוש מערבה אז בעצם אוקראינה היא אישה מוכה שבעלה עכשיו מפוצץ אותה במכות כי רצתה אקדח להגן על עצמה.

איזה טעות אוקראינה עשתה שנתנה לרוסים את כל הנשק הגרעיני שלה ב91

NAOR2207
22-03-2022, 11:23
רק רוצה לציין שזה לא ולדימיר אלא וולודימיר. אוקראינים הם לא רוסים!!1

חוץ מזה טוב שהם לא מוותרים על להצטרף לאיחוד.

מוזר, כי אני שותה עם רוסי אסלי (לא יהודי, תקעו אותו לנו בגרון עם "חוק השבות" של שנות התשעים) והוא אומר שהאוקראינים זה עם מומצא. הם למעשה רוסים.
שירת באפגניסטאן התרח.
לא נעים לי להגיד אבל לפעמים אני יודע לשתות יותר ממנו.

ו..
נעבור לניים דרופינג -
חמלניצקי
באבי יאר
פתיחת בטן , השתלת חתול חי, סגירת בטן
(האחרון בטח סתם פייק מאיזה רומן של מאיר שליו)

mudale222
22-03-2022, 20:27
אני מתאר לעצמי שגם בתקופת מלחמת העולם השניה לפני הפיתרון הסופי האזרחים הגרמנים גם סיפרו לעצמם שהיהודים הביאו את זה על עצמם, זה אחלה ניקוי מצפון.
רוסיה בוחשת באוקראינה מאז נפילת ברית המועצות וזה מה שדחף את האוקראינים למערב.
כמו שכתבתי עוד בהתחלה, אין ולא היה לפוטין סיבה לפלישה נאטו זה צבא חלש שלא מהווה סיכון לרוסיה אבל מפריע לרוסיה לפלוש מערבה אז בעצם אוקראינה היא אישה מוכה שבעלה עכשיו מפוצץ אותה במכות כי רצתה אקדח להגן על עצמה.

איזה טעות אוקראינה עשתה שנתנה לרוסים את כל הנשק הגרעיני שלה ב91

מה הם היו עושים אתו? קודם כל הוא היה מוצפן ולא היה ניתן לשימוש.
שנית, הוא לא היה שייך להם ולא ברור איך זה היה נגמר אם לא היו מסכימים להחזיר אותו.

Dresdner
22-03-2022, 20:45
מה הם היו עושים אתו? קודם כל הוא היה מוצפן ולא היה ניתן לשימוש.
שנית, הוא לא היה שייך להם ולא ברור איך זה היה נגמר אם לא היו מסכימים להחזיר אותו.

שברית המועצות היתפרקה הכל היה למכירה למרבה במחיר ככה שההצפנה הייתה נפרצת בדרך כזו או אחרת.
כדי שתבין את החשיבות של נשק כזה במלחמה תאר לעצמך אם לרוסיה לא היה נשק אטומי, ארצות הברית ועוד מדינות מזמן היו נכנסות להגן על אוקראינה, זה ברור שהאטום הוא זה שמשאיר מדינות אחרות מלהתערב.
אגב זה עוד סיבה למה הפלישה הזאת לא מוצדקת, לרוסיה יש יותר טילים עם ראש גרעיני מלארצות הברית ככה שאף מדינה לא מאיימת על רוסיה.

Jack_R1
22-03-2022, 20:47
מוזר, כי אני שותה עם רוסי אסלי (לא יהודי, תקעו אותו לנו בגרון עם "חוק השבות" של שנות התשעים) והוא אומר שהאוקראינים זה עם מומצא. הם למעשה רוסים.
שירת באפגניסטאן התרח.
לא נעים לי להגיד אבל לפעמים אני יודע לשתות יותר ממנו.

ו..
נעבור לניים דרופינג -
חמלניצקי
באבי יאר
פתיחת בטן , השתלת חתול חי, סגירת בטן
(האחרון בטח סתם פייק מאיזה רומן של מאיר שליו)

אתה רוצה היסטוריה?
אוקראינים הם בעצם ה"רוסים" האמיתיים. הרוסיה הראשונה נקראה "הרוסיה של קייב". נחש למה...
הרוסים הם הרבה ערבוב של מונגולים ושד יודע מה. בשטח כזה ענק, יש מלא מרקמים אתניים שהפכו היום להיות ה"רוסי". מה גם שאתנית, אחוז ניכר מתושבי רוסיה ממש לא רוסים (יוצאי רפובליקות שעברו לערים המרכזיות של רוסיה).
עד כאן היסטוריה אתנית והטענות של הרוסים ל"עם מומצא". אפשר לסובב את הטענה הזאת חזרה באותה המידה.

מניסיון של חברים שגרים בארץ עם קרובים שגרים שם, וחברים שגרים שם שעדיין יודעים להפעיל אינטרנט ולא לצפות בטלוויזיה, עולה תמונה שאם מסתכלים בערוצי התקשורת הרוסיים - אחרי שבוע לכל בר דעת אמורה להיווצר תמונה שאין שום בעיה באוקראינה, בכלל אין מלחמה, והמערב הארור מחרחר משהו זוועתי כשבכלל האזרחים האוקראינים הם פרו-רוסים ברובם. וזה נאמר לי ע"י אנשים שיש להם קרובים בשני הצדדים, שראו פגזים מתנפצים מספיק מקרוב. כנראה שהפרופגנדה הרוסית חזרה למיטב ימי ברה"מ ואולי אף יותר.

אני לא יודע על איזה הסכמים מופרים מדובר, אבל שום הסכם מופר לא מסביר פתיחת מלחמה נגד מדינה אחרת ביום אחד בהיר. מי שמאמין לקשקוש המפגר של "להחזיק את נאטו מחוץ לגבולות רוסיה" - שיסתכל רגע על מפת אירופה ועל רשימת ארצות חברות נאטו, ויסביר לי רגע, מה עושות 2 מדינות נאטו כבר מזמן על גבול ישיר עם רוסיה, ואף אחד לא נראה מאוד מבוהל מזה...

אוקראינים בטח לא חסידי אומות העולם, הפרופגנדה שלהם לא פחות משל רוסיה, ולישראל זכות מלאה לעשות מה שבא לנו. אבל בין זה לבין כל מיני "טיעוני צד רוסי" לא נראה שיש הרבה, בכלל.

Jack_R1
22-03-2022, 20:56
כדי שתבין את החשיבות של נשק כזה במלחמה תאר לעצמך אם לרוסיה לא היה נשק אטומי, ארצות הברית ועוד מדינות מזמן היו נכנסות להגן על אוקראינה, זה ברור שהאטום הוא זה שמשאיר מדינות אחרות מלהתערב.

ביום השני למלחמה, דיברנו אני וכמה חבר'ה מהעבודה בחדר כושר, ולכולם היתה אותה המסקנה - המלחמה המיותרת הזאת בעיקר אמורה להבהיר לכולם שבעולם היום המדינה לא יכולה לבנות על מעמד עצמאי אם היא לא יושבת על כמה ראשי נפץ גרעיניים טובים עם יכולת להנחית אותם במידת הצורך. נראה שעלו לך מחשבות דומות מאוד...

NAOR2207
23-03-2022, 01:46
אתה רוצה היסטוריה?
אוקראינים הם בעצם ה"רוסים" האמיתיים. הרוסיה הראשונה נקראה "הרוסיה של קייב". נחש למה...
הרוסים הם הרבה ערבוב של מונגולים ושד יודע מה. בשטח כזה ענק, יש מלא מרקמים אתניים שהפכו היום להיות ה"רוסי". מה גם שאתנית, אחוז ניכר מתושבי רוסיה ממש לא רוסים (יוצאי רפובליקות שעברו לערים המרכזיות של רוסיה).
עד כאן היסטוריה אתנית והטענות של הרוסים ל"עם מומצא". אפשר לסובב את הטענה הזאת חזרה באותה המידה.

מניסיון של חברים שגרים בארץ עם קרובים שגרים שם, וחברים שגרים שם שעדיין יודעים להפעיל אינטרנט ולא לצפות בטלוויזיה, עולה תמונה שאם מסתכלים בערוצי התקשורת הרוסיים - אחרי שבוע לכל בר דעת אמורה להיווצר תמונה שאין שום בעיה באוקראינה, בכלל אין מלחמה, והמערב הארור מחרחר משהו זוועתי כשבכלל האזרחים האוקראינים הם פרו-רוסים ברובם. וזה נאמר לי ע"י אנשים שיש להם קרובים בשני הצדדים, שראו פגזים מתנפצים מספיק מקרוב. כנראה שהפרופגנדה הרוסית חזרה למיטב ימי ברה"מ ואולי אף יותר.

אני לא יודע על איזה הסכמים מופרים מדובר, אבל שום הסכם מופר לא מסביר פתיחת מלחמה נגד מדינה אחרת ביום אחד בהיר. מי שמאמין לקשקוש המפגר של "להחזיק את נאטו מחוץ לגבולות רוסיה" - שיסתכל רגע על מפת אירופה ועל רשימת ארצות חברות נאטו, ויסביר לי רגע, מה עושות 2 מדינות נאטו כבר מזמן על גבול ישיר עם רוסיה, ואף אחד לא נראה מאוד מבוהל מזה...

אוקראינים בטח לא חסידי אומות העולם, הפרופגנדה שלהם לא פחות משל רוסיה, ולישראל זכות מלאה לעשות מה שבא לנו. אבל בין זה לבין כל מיני "טיעוני צד רוסי" לא נראה שיש הרבה, בכלל.

אוקיי אז מה אתה אומר בעצם? שהאוקראינים הם הרוסים האמיתיים?
פייר עוד מילדות לצד העליה של ה70 כשאומרים לי "קייב" "קראקוב" וכ'ו אני ישר יודע "רוסיה" מה זה בכלל אוקיאניה? (השגיאה מכוונת)
ובוא, אם כבר בחרת להגיב, בוא נדבר תכל'ס - אתה באמת מאמין שהבאת הגויים העמלקים לכאן באמת תתרום ותחזק את המדינה?
אתה אישית תצא נשכר ומחוזק מזה? לא למדת כלום משנות התשעים? (אני אישית בילדות בשכונת שבאזי לא ידעתי מה זה הומלסים ושיכורים עד שנות התשעים)
אתה גם אומר שהאוקראינים הנוכחים (כולל השחקן קולנוע) הם לא נאצים עם צלבי קרס?

זה מעניין מה שאתה אומר אשמח להרחיב את האופקים שלי.

ובעניין דומה, מה יש לך לומר על הפראבדה הזו ?
https://www.ynet.co.il/news/article/hyzluva11c

NAOR2207
23-03-2022, 06:56
אני לא יודע על איזה הסכמים מופרים מדובר, אבל שום הסכם מופר לא מסביר פתיחת מלחמה נגד מדינה אחרת ביום אחד בהיר.

אתה מתכוון יום אחד בהיר ב 2014 ?

KKatkov
24-03-2022, 18:47
ובוא, אם כבר בחרת להגיב, בוא נדבר תכל'ס - אתה באמת מאמין שהבאת הגויים העמלקים לכאן באמת תתרום ותחזק את המדינה?
אתה אישית תצא נשכר ומחוזק מזה? לא למדת כלום משנות התשעים? (אני אישית בילדות בשכונת שבאזי לא ידעתי מה זה הומלסים ושיכורים עד שנות התשעים)

אממ... בינתיים מעלים בעיקר כאלה עם שורשים יהודים.
אגב, עליתי לארץ עם הוריי ב-93. לא יודע לגבי ג'ק, אבל יש לי תחושה שגם הוא לא נולד בישראל.
ככה שהתענוג שיש לך לדבר איתי ואולי גם עם ג'ק הוא בזכות העליה של שנות ה-90.
תענוג שאני לא בטוח שאכן מגיע לך, אם נודה על האמת.

NAOR2207
24-03-2022, 23:06
אממ... בינתיים מעלים בעיקר כאלה עם שורשים יהודים.
אגב, עליתי לארץ עם הוריי ב-93. לא יודע לגבי ג'ק, אבל יש לי תחושה שגם הוא לא נולד בישראל.
ככה שהתענוג שיש לך לדבר איתי ואולי גם עם ג'ק הוא בזכות העליה של שנות ה-90.
תענוג שאני לא בטוח שאכן מגיע לך, אם נודה על האמת.

ממש תענוג כולי מתמוגג.
אתה וג'ק לא הראשונים ולצערי לא האחרונים שעפים על עצמם עם העליה האופורטוניסטית כאילו בזכותכם אנחנו מעצמת הייטק.
ולך אני חייב תודה אישית שבזכותך אני מהנדס יודע לתכנת ולהיות DevOps
מנהיגך הדגול ליברמן כבר הודה בפה מלא שמהעליה הזו רק 90% לא יהודים במפורש.
קיבלתם סלי קליטה כפולים ומשולשים מהאתיופים אשר להם שפכו את הדם (תרומות דם נזרקו לפח) ועיקרו אותם (דפו פרברה)
יותר ממחצית מכם ניצלו את סל הקליטה ואת המדינה קקרש מקפצה לקנדה, אוסטרליה וכ'ו.
אישית בתואר להנדסה היו לא מעט מכם אשר קיבלו פטורים ונקודות זכאות כי באתם עם "תארים" מהבית...
וכשיצאתי לשוק העבודה לא מעט מעסיקים הודו במפורש שהם מחפשים צברים כי העליה הזו "הוכיחה את עצמה" בתכל'ס בריצפת הייצור.

אז בוא. תנחת קצת לפני שאתה מדבר איתי.

ayalzo
25-03-2022, 08:43
ללא ספק אתה אדם חיובי.

NAOR2207
25-03-2022, 11:02
ללא ספק.
אתה אדם חיובי ללא תסמינים

פיסקתי אותך

kaz
25-03-2022, 11:31
נאור, צריך להשוות סלי קליטה באותן תקופות. אתה יכול גם להגיד שהסל של הרוסים הראשונים היה מלריה וירי ממיטב הקארבינים של התקופה.

אבל זורם, נגיד שהיתה אפליה לטובת העליה הרוסית. מה זו אשמתם? אם אתה היית חי בברה"מ, לא היית רוצה לעוף משם?

יש מספיק רוסים שהם פלוצים מתנשאים ש/או מתגעגעים לסטלין (בעיקר גויים מבציר 95).
השאלה האם זה מעפיל על היתרונות שהביאה העליה מברה"מ -
- מסעדות חצ'פורי
- מובילים אמינים במחירים סבירים
- פקינז ככלב חלופי לפינצ'ר
- טלוויזיה מהאינטרנט ב-50 ש"ח
- המוסך של האלכסים

בלי העליה הרוסית, היית צריך לאכול פיצה מפלסטיק (אבל בלי 5G אז זה בסדר בסה"כ) או לשלם על דומינוס/האט, ולשמוע את הבדיחות המפגרות של גדליה. לא חראם?

קידוזו, לא יודע אילו הסכמים הופרו, אבל האוקראינים יימח שמם יתמערבו עוד יותר מהמהלך הזה, כל מה שפוטין ירווח זה שטח ממזרח אוקראינה, הידוק קשרים עם סין, והידוק המונרכיה שלו כי העם שלו הז**יין עכשיו

https://www.youtube.com/watch?v=ujzzdutMo2o

NAOR2207
25-03-2022, 12:19
נאור, צריך להשוות סלי קליטה באותן תקופות.

השוויתי בדיוק באותה תקופה קאז. שנות התשעים מתחילתן.
הייתי במילואים עם רוסי של שנות השבעים אשר עבד בסוכנות באותה תקופה והוא אשר אישרר את העובדה שסל הקליטה הוא כפול ומשולש,
אחר כך התחילו התירוצים וההנפצות מצד השקרנים הציונים שסל הקליטה הוא "בהתאם לרמת החיים בארץ המוצא"

אבל זורם, נגיד שהיתה אפליה לטובת העליה הרוסית. מה זו אשמתם? אם אתה היית חי בברה"מ, לא היית רוצה לעוף משם?
בול בפוני! נקודה מעולה! אמרו את זה אז גם על ערפאת ופושעי אוסלו הארורים - נותנים לו אדמה, תשתית מדינית ונשקים - לא יקח ?

יש מספיק רוסים שהם פלוצים מתנשאים ש/או מתגעגעים לסטלין (בעיקר גויים מבציר 95).
השאלה האם זה מעפיל על היתרונות שהביאה העליה מברה"מ -
- מסעדות חצ'פורי
- מובילים אמינים במחירים סבירים
- פקינז ככלב חלופי לפינצ'ר
- טלוויזיה מהאינטרנט ב-50 ש"ח
- המוסך של האלכסים
- הנשים הכי יפות ביקום. בעיקר ביציבה ובאינטונציה.

בלי העליה הרוסית, היית צריך לאכול פיצה מפלסטיק (אבל בלי 5G אז זה בסדר בסה"כ) או לשלם על דומינוס/האט, ולשמוע את הבדיחות המפגרות של גדליה. לא חראם?

חשפת אותי. אני כנראה מתוסכל מכך שאף רוסיה לא מתסכלת לכיוון שלי.

בכחול.

עריכה:
- אה. וגם הדג מלוח. בזמנו צצו מעדניות שלהם כפטריות ורק ממעבר ברחוב הייתי מקיא מהריח. עד שטעמתי את החרינג עם בירה. שאלתי אותו איפה הוא היה כל החיים שלי עד עכשיו.

בןהלאמשחיז
25-03-2022, 13:06
בכחול.

עריכה:
- אה. וגם הדג מלוח. בזמנו צצו מעדניות שלהם כפטריות ורק ממעבר ברחוב הייתי מקיא מהריח. עד שטעמתי את החרינג עם בירה. שאלתי אותו איפה הוא היה כל החיים שלי עד עכשיו.

אם ההיית מצפין להולנד היה לך כמה הרינג שאתה רוצה.

NAOR2207
25-03-2022, 14:04
צדיקים דבריהם נאמרים בידי אחרים

חשיפה: 86% מהעולים לישראל אינם יהודים

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5647057,00.html

"רבים מהם מתבססים כלכלית, לומדים מקצוע ועוברים לקנדה או אירופה "
https://rotter.net/forum/scoops1/736397.shtml#22

kaz
25-03-2022, 17:46
- אמא שלי מזהה רוסי גוי מקילומטר, אתה לא היחיד שלא עף עליהם. זה שאתה לא מבדיל זה עניין אחר #theytookmyj33b

- עם זאת להעדפתי האישית, רוסי לא יהודי שעובד ומשלם מיסים, הילדים שלו לומדים בבית ספר ממלכתי, לומדים היסטוריה, תנ"ך לשון וכו', ישרתו בצה"ל וימשיכו את הסייקל תו"כ שהם מספקים עוד רוסיות לרוטציה -> יותר נכס למדינה ממישהו שלא רואה צורך לקיים את חוקיה, מחשיב את עצמו כבעל שררה בכל הנוגע ליהדות, ונופל על הרצפה ומתחיל לצעוק "שיקסע שיקסע!" כשנוגע בו שוטר.

- לא צריך להיות קומוניסט בשביל לפתח יציבה ושיווי משקל -

https://www.youtube.com/watch?v=kJV2tUP3BEA

אבל הכנת חצ'פורי.. זה או שאתה נולד עם או שאתה נולד בלי (הם לא מגלים)

NAOR2207
26-03-2022, 20:19
קאז יא סאחבי אתה מסית את הדיון בשוגג או חלילה במכוון. אני נוטה להאמין שבשוגג.
השאלה היא לא מה השקץ פועל פה ומה הוא "עושה בשביל מדינה"
השאלה והדיון הם מה הוא עושה כאן מלכתחילה ומי הביא אותו.

לגבי העדפותיך את גויים זרים מאשר בני עמך(?) עצוב לי לקרוא אבל לא בא לי לריב איתך גם.

KKatkov
26-03-2022, 21:28
ממש תענוג כולי מתמוגג.
אתה וג'ק לא הראשונים ולצערי לא האחרונים שעפים על עצמם עם העליה האופורטוניסטית כאילו בזכותכם אנחנו מעצמת הייטק.
ולך אני חייב תודה אישית שבזכותך אני מהנדס יודע לתכנת ולהיות DevOps
מנהיגך הדגול ליברמן כבר הודה בפה מלא שמהעליה הזו רק 90% לא יהודים במפורש.
קיבלתם סלי קליטה כפולים ומשולשים מהאתיופים אשר להם שפכו את הדם (תרומות דם נזרקו לפח) ועיקרו אותם (דפו פרברה)
יותר ממחצית מכם ניצלו את סל הקליטה ואת המדינה קקרש מקפצה לקנדה, אוסטרליה וכ'ו.
אישית בתואר להנדסה היו לא מעט מכם אשר קיבלו פטורים ונקודות זכאות כי באתם עם "תארים" מהבית...
וכשיצאתי לשוק העבודה לא מעט מעסיקים הודו במפורש שהם מחפשים צברים כי העליה הזו "הוכיחה את עצמה" בתכל'ס בריצפת הייצור.

אז בוא. תנחת קצת לפני שאתה מדבר איתי.

חחחחחחחחחחחח
סליחה.
פה זה לא פייסבוק, אבל אין לי דרך אחרת להגיב על השטויות שיוצאות לך מהמקלדת.

קידוזו
28-03-2022, 01:08
בתור ציוני מבטן ברור לי מזמן שרוב העליה הרוסית לא יהודים. היה לי סחבק רוסי מלומד שרק איתו הייתי מדבר בעבודה כי כל השאר היו עזתים והוא גילה לי (את הסוד הנורא) שהתכנית שלו ושל חברים נוספים שהגיעו היא לקחת את סל הקליטה לרכוש למכור ולעבור לקנדה. הכי נצלני, כן?
אבל כשמהצד השני יש לנו את החושך של דעאש, האחים המוסלמים, התרבות הערבית וכל חבורת הזבל שנקראת הנהגת הערבים (כאן, בשטחים ובמדינותיהם) אי אפשר שלא להסכים שהתמהיל הישראלי השתבח בזכות העליה הרוסית. פטריוטים, לא מתנדפים לפרוגרסיב כשטוב להם, עושים צבא ותורמים לכלכלה. את ההחלטה ההיא מודדים לטווח הארוך. כשאנחנו מתקרבים אליו וילדי העולים ההם מתמזגים עכשיו עם מרוקאים, תימנים, עירקים ואשכנזים לתפארת אפשר להגיד בפה מלא- לחיים! מעשה מדיני חכם.

לגבי פוטין- אני לא מקבל את ההנחה שהוא מטומטם ולא את ההנחה שהוא קדוש. בגלל שהתקשורתאים לא מסוגלים לדווח בבהירות על המלחמה כנראה שרק בסוף המו"מ נראה מה הוא רצה ומה קיבל בפועל.

NAOR2207
28-03-2022, 08:00
שהתכנית שלו ושל חברים נוספים שהגיעו היא לקחת את סל הקליטה לרכוש למכור ולעבור לקנדה.

הוא שאמרתי. בפעם השלישית.
נא בעין שלכם!

ולנו נשאר הבררה

NAOR2207
28-03-2022, 08:24
התכנית שלו ושל חברים נוספים שהגיעו היא לקחת את סל הקליטה לרכוש למכור ולעבור לקנדה.
ותודה בין היתר על גבבה מצחינה של פחיות בירה מותכות אשר שיורה טילי משתיקי אגזוז ומעיפה מפתחות סוויץ (מסמר) באמצע רכיבה.

ללוקי ושושני החטיארים יש דיעה הפוכה ב180 (סיפורי סיני וכאלה) - אז מה כבר אני מבין

lokimonster
28-03-2022, 09:06
הפחיות עפו לי בתוספת רשתות

המסמר מעולם לא עף

אבל במטוטא ממך יאווה היא כמו ש'קודה פיליסיה ולא וואז או לאדה.

kaz
28-03-2022, 12:24
אני יודע שב-95 עלו מלא גויים, אפשר נתונים על העלייה של 90? להבנתי הרוב דווקא היו יהודונים שרצו לעוף משם ברגע שזה היה אפשרי (ואגב איבדו חסכונות וכו' כי לא נתנו להוציא את רוב הכסף/רכוש בהתחלה).

לגבי הלברוח קנדה - נראה לי שיש מספיק לא רוסים שגם התבנית שלהם לחיים מאושרים היא לברוח למדינה זו או אחרת . רק שלא כולם יכולים לשנס את עצמם להוציא תואר במוסד קנדי, או ללמוד צרפוקאית, או להוכיח את ערכם לקנדה/מדינת היעד בכל צורה סבירה. אבל יש קוט'ג במחיר מופקע במכולת שאפשר לקנות ולבכות אז הכל טוב.

לגבי אוקראינה - אומרים שאמור להסתיים לפני יום הניצחון של הרוסים על הנאצים, אחרת פדיחוש.

erani99
28-03-2022, 15:13
לא מבין.. בתור אזרח נורמטיבי לא דתי פנאט, מה'כפת אם חלק לא היו "יהודים" בהגדרה הקלאסית (גם ללא מעט גויים חתכו את הצ'וקו/קפוצ'ון של הבולבול)? כל עוד עובדים למחייתם משלמים מיסים וממלאים את חובות האזרח מהשורה (כולל שירות צבא/לאומי), לא רואה שום בעיה בזה. דווקא נחמד לשדרג קצת את הגזע עם כחולים ועיניים בלונדיניות :biggrin:
תמיד יהיו אלו שלא יסתדרו ויעברו לארץ אחרת תקופה אחרי שקיבלו את ההטבות/סל הקליטה..

NAOR2207
28-03-2022, 17:10
לגבי אוקראינה - אומרים שאמור להסתיים לפני יום הניצחון של הרוסים על הנאצים, אחרת פדיחוש.

פייר עד שהמנהלת (מקום עבודה קודם) הרוסיה שלי (נו שיער קצר אדום) לא צעקה עלי במילים האלה "לכם מתו רק שישה מליון! לנו ארבעים מיליון!!"
עד אז לא ידעתי מה זה 9 במאי.

פפואס בלאט, אם לא צבא רוסי חתה וכול מישפחה שלך חייתה סבון ברגליים נאצי

https://www.youtube.com/watch?v=SomqSKixNSk

NAOR2207
13-04-2022, 07:26
https://brandnewtube.com/v/Mesiop

kaz
13-04-2022, 09:40
פסדר, באו כמה שתולים וכמה מושפעים עם דגלים.. יש גם ישראלים שיודעים את האמת*, שפוטין הוא מנהיג דגול שמגן בחירוף על ארצו וכו'.

כדי להפיס את דעתך, תקיש בחיפוש של פייסוש "Anna Jerusalem" (החלף בשם/עיר המעניינים). לא נחמד?

*

https://www.youtube.com/watch?v=H_o68J6dBfg

NAOR2207
13-04-2022, 09:53
תקשיב לא הייתי פוצה פה אם הטימטום הזה לא היה דופק לי בדלת,

בחיאאת כנס מרחוב שתולים ליורה ומיד ימינה לגדיש, אשכרה ספתות סרגו צמר תכלת צהוב על עמודי תאורה
9580

NAOR2207
13-04-2022, 13:15
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; היום בשעה 11:32.

לא למדתם כלום ?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/93/Peres_Center_for_Peace115.jpg/1024px-Peres_Center_for_Peace115.jpg

kaz
14-04-2022, 18:25
- אם אתה ממשיך משם דרומה על החוף, ואז עולה בחוף ירושלים (אתת תזהה לפי מתקני המתח והמילפיות הרוסיות), יש שווארמה נחמדה בשם באבאג'ים. הוא מורח מן משהו על הלאפה בשם לחמג'ון, חסר רק להוסיף יוגורט בשביל מנה מופתית.

- אתה יכול להזמין אוקראיניות לסדר פסח -
https://stories.sc/ynet/Pesach-together-he/
ולהחליף חוויות על הרוסים המניאקים :smoke:

NAOR2207
14-04-2022, 18:58
- אם אתה ממשיך משם דרומה על החוף, ואז עולה בחוף ירושלים (אתת תזהה לפי מתקני המתח והמילפיות הרוסיות), יש שווארמה נחמדה בשם באבאג'ים. הוא מורח מן משהו על הלאפה בשם לחמג'ון, חסר רק להוסיף יוגורט בשביל מנה מופתית.

- אתה יכול להזמין אוקראיניות לסדר פסח -
https://stories.sc/ynet/Pesach-together-he/
ולהחליף חוויות על הרוסים המניאקים :smoke:

ילד.
אין לי שום דבר אישי נגדך למרות שהדוד איילזו ערך לי חתך לי ונתן לי נקודות.
לך תדע בריאליטי אם ניפגש אתה ואני יכולים להיות אחוקים.

כשזה נאמר אתה לא תלמד אותי על חוף ג'בליה ואיך מגיעים לשם דרומה דרך הסלעים מנמל יפו.
וואלה יופי תיכף תספר לי על הליוויתן בצ'ארלס קלור איפה שעכשיו מתקני ה X פאקטור או ח^%א דומה

https://guyshachar.com/he/wp-content/gallery/tel-aviv-monster-1977/cache/mifletzet-liviatan-telaviv-yigal-shem-tov.jpg-nggid047338-ngg0dyn-0x0x100-00f0w010c010r110f110r010t010.jpg

קידוזו
14-04-2022, 21:26
זה טוב בכלל וגם בתור קיסם למדורה.

https://www.youtube.com/watch?v=efA6B2EKLN4

kaz
15-04-2022, 09:49
נאור, המילפיות אמנם היו בחוף מימים ימימה (יש למעשה וויכוח מי הגיע קודם לבת ים - החוף או המילפיות), אבל השווארמה שם כמה שנים ולא מאוד ידועה מחוץ לאיזור לדעתי, ומתקני המתח חדשים (לדעתי עוד לא השתינו עליהם), לא היתה כוונה לזלזל בהיכרות שלך עם חופי ארצנו.

למעשה, אני בעצמי לא יודע הכל.
למשל, איך קוראים לחלק הזה -
9583
הקצב הגרוזיני שקניתי ממנו דיבר כמה דקות, וכל מה שהבנתי זה שאיזו אישה בד"כ באה וקונה הכל. בטח אותה מניאקית שקונה את כל השוקולד 100% בשופרסל.

זה טוב בכלל וגם בתור קיסם למדורה.

https://www.youtube.com/watch?v=efA6B2EKLN4

Your objective reality should be based on my imagination :biggrin-new:

NAOR2207
15-04-2022, 11:24
נאור, המילפיות אמנם היו בחוף מימים ימימה (יש למעשה וויכוח מי הגיע קודם לבת ים - החוף או המילפיות), אבל השווארמה שם כמה שנים ולא מאוד ידועה מחוץ לאיזור לדעתי, ומתקני המתח חדשים (לדעתי עוד לא השתינו עליהם), לא היתה כוונה לזלזל בהיכרות שלך עם חופי ארצנו.

למעשה, אני בעצמי לא יודע הכל.
למשל, איך קוראים לחלק הזה -
9583
הקצב הגרוזיני שקניתי ממנו דיבר כמה דקות, וכל מה שהבנתי זה שאיזו אישה בד"כ באה וקונה הכל. בטח אותה מניאקית שקונה את כל השוקולד 100% בשופרסל.

במהלך האבולוציה האישית שלי התחלתי מקיטו 100% (אוגוסט 2019 למניינם) נשימות ווים הוף מקלחות קרות צומות וכל השיבנג,
ואז האנושות איבדה את דעתה.
חזרתי למקורות.
למדתי שבלי לחם אין ברכת המזון. ושאנחנו תושבי תבל (השכבה העליונה מבין שבע הארצות לפי הזוהר) היחידים בעלי הפריווילגיה לאכול לחם אשר נותן לנו תבונה.
למדתי גם שאולי זו מצווה לאכול בשר (ויין) בשבת אבל בספק רב אם השחיטה כשרה. שלא לדבר על הסבל של העופות והבשר (תרגע לא הפכתי ליורופבסקי)
עדיף דג.

ולמה אני חופר לך על זה?
כי אינטואיטיבית אני משער שסטייק בחמאה או צי'ז פילדלפיה סנדוויץ' חייבים להיות טעימים בהגדרה שלהם.
אבל זה לא בשבילי.
גם מילפיות רוסיות יפות ככל שיהיו הן כרת. אבל מהבחינה הזו אין לי בכלל דילמה. זה לא שיש לי אפשרות לבחור.
לאחרונה העפתי לגמרי את הקפה לוי עראביק קלאסי טחון עם הל מהאצ"ל. אני לא מוכן לסבול את העננות הכבדה בבוקר לפני הקפה.

אז כן. לחמג'ון ביוגורט זה בטח טעים.
גם התמונה שהעלית מה שנראה כמו בריסקט (או זנב שור?) - כשהייתי קיטו 100% הייתי קונה כזה מהמזון מוכן מיוחננוף. כל האשכנזים היו אומרים "תן לי בשר. לא שומן"
אני הייתי אומר "תעמיס תעמיס..." מה שיש לגמל בדבשת זה לא מים

חג חירות שמח וכשר אח

Dresdner
25-04-2022, 21:59
איזה קטע, מסתבר שגם במולדובה יש נאו נאצים ונאטו בחצר האחורית וגם דוברי רוסית מסכנים.
כמו שדוד סלובודן היה אומר, איפה שיש יוגוסלבי זה יוגוסלביה.

kaz
02-05-2022, 14:39
נאור, למה הפסקת עם הקיטו? (היית) גם עושה צום לסירוגין, לא?
יש את ה survivor effect, יוצאים מקטו לא נשארים לספר שזה לא עובד..

הגיעה קרובת משפחה מאוקראינה. מספרת -
- לא מרגישים אנטישמיות שם 10-15 שנה, הם עדיין מופתעים לפרקים.
- בחנוכה האחרון פתאום התחילו לנתץ חנוכיות בכל מיני מקומות במדינה. היהודים וגם גויי המקום הבינו שמדובר בפרובוקציה רוסית.
- שאלתי אותה אם זה אומר שמסתובבים באוקראינה כל מיני קפ"קים רוסים שעושים את מצוותו, ומה הם עושים כשהם לא מנתצים חנוכיות. ישבה ופירשה - הם מסתובבים, מתחילים שיחות עם אנשים ומנסים לחמם אותם (ניגשו אליה פעם כמה רוסים בקניון, שאלו משהו והתחילו לספר איך בעיר X האוקראינים עושים ככה וככה..).
אומרת שתופסים כאלה כל הזמן, יש איזה קו חם להתקשר לדווח :locked2:
- הדיבור באוקראינה בשנים האחרונות הוא שהמודל למדינה שלהם הוא.. ישראל. ליצור קשרים אבל לא להיות תלוי באף אחד בענייני הגנה, כאלה.

הזיה. רוסיה זה כמו לשחק warcraft כשיש לך כבר את כל המכרות, מלא שטח ואף אחד לא נוגע בך, ועדיין לא להתקדם. פח יקוש.

NAOR2207
02-05-2022, 15:48
נאור, למה הפסקת עם הקיטו? (היית) גם עושה צום לסירוגין, לא?
יש את ה survivor effect, יוצאים מקטו לא נשארים לספר שזה לא עובד..

הייתי קיטו עוד לפני שמישהו מכם ידע מה זה זה, לעזזל אפילו שיזפתי חור תחת תשאל את איילזו
זה עובד חבלז ירדתי 30 קילו נשמתי ווים הוף והתקלחתי בגשם של שש מעלות (אני עדיין לפעמים בגשם כשיש בנמצא)
לאחי ז"ל הטאמבל היה גידול במוח. לא השכלנו ליישם את התורה הזו והוא הלך לפי הפרוטוקולים של חכמי רופאי ציון.
מת. השאיר לאישה הש^%טה ווילה פנטהאוז בראשלצ ארבע כיווני אוויר אבל מת.
מי שמבין יודע שגידולים לא אוהבים סוכר ובטח לא חיים על קיטו אבל מי מקשיב לי,
בנתיים חזרתי לבירה ולחם כי כתוב בתורה ואכלת ושבעת וברכת את השם אלוקיך
אנחנו תושבי ארץ (העליונה משבע הארצות) ולפי הקבלה צריך לברך על פת לחם

קידוזו
02-05-2022, 20:14
אם צריך לברך, תברך. רק תזכור שהתפריט התנכ"י לא באמת ברור- במיוחד בכל הקשור לבירה ויין.

NAOR2207
02-05-2022, 23:59
בתפריט יש דברים אשר במפורש מחוץ לתפריט נגיד נקניקיות דם

kaz
05-05-2022, 10:15
מצטער לשמוע על אחיך.
תאים סרטניים מעדיפים סוכר או, לזכרוני, גלוטמין, אבל גלוטמין לא נכנס למוח בגלל מעטפת נימים שונה (bbb), אז צום/ קיטו יעילים במיוחד כאן.

https://www.youtube.com/watch?v=LzMJ_hAcVO4

יכול לקחת עוד עשרות שנים עד שזה יהפוך לטיפול מיינסטרים. Ancel Keys עשה עבודה טובה בלעבוד על כולם.

בתורה כתוב גם לא תעמוד על דם רעך, אבל אם לא ראית שפייגלע בכנסת צוהלים כשמישהו בקואליציה הצביע לא נכון, לא ראית שמחה מהי.

NAOR2207
05-05-2022, 10:34
בתורה כתוב גם לא תעמוד על דם רעך, אבל אם לא ראית שפייגלע בכנסת צוהלים כשמישהו בקואליציה הצביע לא נכון, לא ראית שמחה מהי.

בתורה כתוב כי האדם עץ השדה
וכתוב על הכנסת
וכתוב מילה בסלע (משתוקא ביתרין)

הכל הפוך קאז. צא ולמד

ayalzo
05-05-2022, 11:22
בתורה כתוב הכל. וככל שאתה לומד יותר, אתה מגלה שמה שלמדת קודם הוא חלק מתמונה גדולה יותר (ולפעמים הפוכה).
כל אחד יכול למצוא את הפסוק שמתאים לו באותו רגע ולבנות עליו פילוסופיית חיים.
(שתשתנה כמו הרוח ברגע שהיא לא תתאים לאג'נדה שלו יותר).

NAOR2207
05-05-2022, 12:21
התמונה הגדולה אומרת שכאן נולדתי וכאן חתכו לי לפני אי אילו חמישים וקצת שנים בלי לשאול אותי.
לא משנה איך תסובב את זה איילזו גם אם תביא את אגם בוכבוט להדליק משואה,
וגם אם תחנך אותי בפנימית אשכנזי בויאר בירושליים שש שנים

lokimonster
05-05-2022, 19:03
יאפ זוכר
ישבנו אצל C88 אני חושב שגם אתה הייתה

lokimonster
05-05-2022, 19:07
התמונה הגדולה אומרת שכאן נולדתי וכאן חתכו לי לפני אי אילו חמישים וקצת שנים בלי לשאול אותי.
לא משנה איך תסובב את זה איילזו גם אם תביא את אגם בוכבוט להדליק משואה,
וגם אם תחנך אותי בפנימית אשכנזי בויאר בירושליים שש שנים

קצת עצוב לי הקטע שלך עם האשכנזים

אני נולדתי מאותגר פיגמנטלית ונשרף בקלות בים.

ניסיתי להשביח את הילדים ע מגלגלת קובה וכנראה שעבדו עליי היא מצליחה יותר ממני ומוערכת על ידי אשכנזים וערבים כאחד (בוחרת המר"צ הזאת זוועה)

Dresdner
05-05-2022, 22:05
יאפ זוכר
ישבנו אצל C88 אני חושב שגם אתה הייתה

באמת איפה נעלם 881?

NAOR2207
06-05-2022, 09:04
קצת עצוב לי הקטע שלך עם האשכנזים

אל תהיה עצוב אני עצוב בשביל שנינו,
זה התחיל עוד לפני בוייאר כבר ביסודי עם פארדיגמת כור ההיתוך של בן גוריונך,
מה לעשות שהיתה לי מנת משכל אז שמו אותי בתל נורדאו בין כל הבלונדינים.
הייתי הולך כל יום ברגל וגם חוזר משבאזי. דרך גן מאיר. (פעם היה ממש חם אז נכנסתי לבריכה. האשכנזיות ניצולות השואה התפלצו מהקוף המשתולל)
כל הילדים היו מגיעים עם מימיות של פטל וסנדביצ'ים של לחם לבן עם חמאה ושוקולד, (לא פעם הייתי מפלח להם בלי בושה שלוק מהמתוק במימיה)
ברחוב התביישתי שההורים שלי מדברים פרסית. השתקתי אותם.
רשות לעשות עגיל לא ביקשתי מאמא ואבא. ביקשתי ממיכאל מנהל הפנימיה.
אז תה מבין, יצאתי שעטנז.
בשכונה בשבזי הייתי לפלף ובפנימיה הייתי פרענק.
זה לא אתה. זה אני.

lokimonster
06-05-2022, 13:09
אשתף אותך (ושאר האנשים)

אני אשכנזי לא ממש חכם שדחפו אותו בבית ספר (אם אפשר לקרוא לזה כך) של פרענקים שהוא גם פנימיה סוג של מפלט אחרון ( לא הייתי בעייתי רק קצת דיסקט שהמערכת לא הבינה אותו)

בתור לבנבן אחד בין פרענקים חטפתי במשך שנה לא מעט עד שלמדתי להחזיר ודפקתי איזה כיסא לראש של אחד מאלו שהרביצו לי והבהרתי שיש להם שתי אפשרויות להרוג אותי או לפתח עיניים בגב .

הושעתי מבית הספר למרות הטענה שלי שכל זמן שאני חטפתי בית הספר הכיל את זה.

מאז נהייתי אחד מהחברה של נס הרים והסביבה.
אולי נפגשנו גם על קו 17א בירושלים.

סוג של שעטנז מהכיוון השני.

לא הרגשתי מעולם צורך לחורר את עצמי או קעקועים.

NAOR2207
06-05-2022, 13:30
לא הרגשתי מעולם צורך לחורר את עצמי או קעקועים.

הפסדת את החוויה של עגיל באוזן ימין. בתל הביב.
לא הבנתי למה כולם מנסים ל$&%&ן אותי.
מזל שכבר בגיל 12 היה לי זקן וידעתי להגן על עצמי

lokimonster
06-05-2022, 14:18
הפסדת את החוויה של עגיל באוזן ימין. בתל הביב.
לא הבנתי למה כולם מנסים ל$&%&ן אותי.
מזל שכבר בגיל 12 היה לי זקן וידעתי להגן על עצמיאני מניח שבגן החשמל עגיל באוזן ימין היה עובר בשלום
או שזו רק שמועה???

NAOR2207
06-05-2022, 16:15
או שזו רק שמועה???

לא שמועה לא בטיח ולא רק בגן החשמל אני אומר לך טיילת בואכה גן העצמאות.
אני מרדן אז אמרתי "שמועה. מה כבר יכול לקרות"
והשתתפתי במצעדי גאווה של שנות התשעים אתה לא תקרא לי חשוך, כן?

https://www.youtube.com/watch?v=v-szBDby1Zg

kaz
07-05-2022, 10:33
תארו לכם אם היה הפוך, לוקי היה הולך לבית ספר של הצהובים עם הפטל וממרח השוקולד, ונאור היה בפרענקיה. אף אחד לא היה מתקבל ל-Avengers.

lokimonster
07-05-2022, 11:27
לא שמועה לא בטיח ולא רק בגן החשמל אני אומר לך טיילת בואכה גן העצמאות.
אני מרדן אז אמרתי "שמועה. מה כבר יכול לקרות"
והשתתפתי במצעדי גאווה של שנות התשעים אתה לא תקרא לי חשוך, כן?

https://www.youtube.com/watch?v=v-szBDby1Zgחשבתי שזו מחלה רק של אשכנזים

עד שגיליתי שבן דודה שלי נדבק בה ואז אני שואל את עצמי האם זה הצד התורכי שלו או מהצד של האשכנזי.

בכל מקרה מבחינתי כולם סבבה ללא הבדל דת גזע או נטייה מינית וזה באמת לא עניין שלי מה הם עושים בחדר המיטות שלהם ( מצעד הגאווה לדעתי מיותר בקונסטלציה הנוכחית שלו והוא אפילו קצת מביש

אני ויורשת העצר אחרי הופעה אצל יוס'לה.

בתור חברים קיבלנו יחס של vip

ממליץ בחום וייב נהדר מוזיקה טובה ומצחיק לאללה ופעם ראשונה שאני מיעוט (כנראה הסטרייטים היחידים שהיו שם).

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220507/2f3b3560c232ee42cc1113da7d3f155b.jpg

NAOR2207
15-07-2022, 16:20
https://www.youtube.com/watch?v=aHGsqZRSHiM

kaz
22-11-2022, 14:38
אני פחות נכנס ל-ynet עכשיו, אבל הבנתי שהפח יקושים הצביעו נגדנו באו"ם, יחד עם רוסיה. ברחל בתם הקטנה, אלה נבלה ואלה טרפה.

NAOR2207
22-11-2022, 15:18
אני פחות נכנס ל-ynet עכשיו, אבל הבנתי שהפח יקושים הצביעו נגדנו באו"ם, יחד עם רוסיה. ברחל בתם הקטנה, אלה נבלה ואלה טרפה.

ריבקה היתה אחות של לבן
רחל ולאה היו בנותיו
אליעזר עבדו של אברהם היה בנו של נימרוד
רות היתה מואביה

הנשים הרוסיות יודעות להיות נשים לא הייתי שולל על הסף

NAOR2207
22-11-2022, 15:45
https://www.youtube.com/watch?v=e4My2EGFxkI

kaz
02-12-2022, 22:42
בללייקה זה אחלה

https://www.youtube.com/watch?v=r2QlrxIkwjw

רוסים משקפופרים עם מבט זחוח.. לא חדלים מלעצבן אותי.

NAOR2207
04-12-2022, 00:26
רוסים משקפופרים עם מבט זחוח.. לא חדלים מלעצבן אותי.

כל עוד אתה לא חש סכנה קיומית של הכחדה בגלל תכנית לימודים. יותר נכון הכרזה פיקטיבית שמשהו הולך להשתנות בתחום הזה
אנחנו בסדר
יאללה שים כיפה

https://www.youtube.com/watch?v=McOL5gKvV1U

NAOR2207
27-12-2022, 01:58
אני לא מאמין באיזה חרא (סליחה על הביטוי) נותנים לנו להתעסק ומסובבים לנו את הראש!!
כותרת ראשית בעיתון!

בענף התיירות מתעוררים: "מתנגדים לאפליה של מגזרים בחברה"
https://www.ynet.co.il/vacation/flights/article/hjdw7owti

https://ynet-images1.yit.co.il/picserver5/crop_images/2022/06/10/HJgqHzb11F5/HJgqHzb11F5_0_0_1280_720_0_x-large.jpg (https://redmail.ynet.co.il/?notifyMistake=1)

כי ברור! השוק והעסקים הקטנים כבר התאוששו מהחניקות של הסגרים, ישמעאלים לא גונבים לנו את התחתונים בכל הארץ,
ולמי אין במשפחה לפחות הומו אחד או אפילו גם הוא!
לא לא לא ניתן! ניכנס לכל מלון שבא לנו! (אבל רק עם דרקון ירוק) כי זה סלע מחצבתנו !

Dresdner
27-12-2022, 19:58
שילוב של תקשורת מוטה וגופים מסחריים שקופצים על הגל לפירסומת בחינם.
מזכיר לי את משרדי עורכי הדין שאמרו שיפסיקו לייצג גופים או אנשים שמפלים, אז בעצם הם מודים שעד עכשיו הם היו גם לוקחים את היטלר כלקוח כל עוד שילם להם הרבה

Dresdner
27-12-2022, 20:02
אגב נאור איך בעתיד בתי עסק ידעו אם אתה מפלה או גזען כדי לא לתת שירות? Social credits אנחנו צועדים לשם בענק.

NAOR2207
27-12-2022, 20:15
אגב נאור איך בעתיד בתי עסק ידעו אם אתה מפלה או גזען כדי לא לתת שירות? Social credits אנחנו צועדים לשם בענק.

במקסימום נשים מסריחה עם פס צהוב מלמטה וכחול מלמעלה מתחת לאף

england prevails

https://s2.dmcdn.net/v/FfaWB1NG_fYF5brF_/x1080

kaz
28-12-2022, 14:09
מצד אחד חבל על האוקראינים, אפילו שהם אנטישמים טפי עליהם.

מצד שני ככל שזה נמשך, רוסיה נחלשת, והם השכנים החדשים שלנו ממזרח, אז כמה שייצא להם המיץ/כסף/מוטיבציה ויוכח שהם חסרי תועלת, עדיף לנו.

יש הסכם גז אז לא צריכים מהם כלום #טפיבריבוע, ועם קצת מזל מדינות אירופה אולי יחליטו לחזור לנייק (מלשון nuke) אנרגיה, ישווקו את זה כירוק ומגניב, ואז גם הם לא יצטרכו אותם.

NAOR2207
28-12-2022, 15:56
תכל'ס זה נבלה וזה טריפה, אני כמעט מאחל להם בהצלחה לשני הצדדים.
רק נחמץ לי הלב לראות כאן בארץ שלי דגלים צהובים כחולים על מכוניות ובתים,
מילא האהבלים באיורובה שהממשלות חוטפות להם מהפה אוכל ומוסרות מיליארדים לאוקראינים (בכללי שמח להם שם, ע"ע ניצחון מרוקו במונדיאל)
אבל אצלנו??
ראיתי בטיילת איזה מטורלל אחד עושה ספורט - עם מסיכה, ועם דגל אוקריאנה.

שלא לדבר על האנלפבית העילג הנמוך והחלול (אשר קורא לעצמו רוה"מ) שדחף את האף לסיכסוך וסיבך אותנו עם הרוסים.

Dresdner
28-12-2022, 20:09
מעניין לראות שיש מי שנפל לפרופוגנדה הרוסית של די נציפיקציה של פוטין.
מאז פלישת סאדאם לכווית לא הייתה פלישה בלתי מוצדקת כמו זו של הרוסים באוקראינה.
ישראל לא צריכה לעזור לאוקראינה אבל מסיבות אחרות לא אנטישמיות כי הרי יש אנטישמיות בכל אירופה ובתוך ישראל אז זה קצת צבוע להגיד את זה, ישראל צריכה לסרב סיוע לאוקראינה בגלל שהיא תמיד בצד הנגדי לישראל באו״ם.

לעומת זאת אירופה חייבת לסייע לאוקראינה, אם אוקראינה תפסיד נאטו תצטרך להשליש תקציב גם ככה כדי לעמוד מול הרוסים שתאבונם לא יפסיק באוקראינה.
לגבי הגז כל מי שאומר אחרת משקר לציבור, יש כמה מדינות אירופאיות שאין להם תחליף לגז הרוסי הוא יהיה חייב לזרום בסוף, יצור חשמל אטומי לא יעזור לרוב הבתים שמחוממים עם גז והסבת כל המערכות האלו לחשמל חוץ מהעלות האדירה והלא הגיונית תדרוש גריד חשמלי מטורף שיקח לבנות 10-20 שנה.
בסוף הגז הרוסי יחזור אבל בתקווה אחרי פוטין מובס שצריך כסף לטפל במדינה החבוטה שלו

kaz
31-12-2022, 10:40
איך הם חיממו לפני רוסיה?
אם אתה עושה עסקים עם נבלות, אל תתפלא כש.. משהו. צריך לבנות גריד אז צריך לבנות גריד. חוץ מזה גם לנו יש גז, אולי נוכל לעזור.

kaz
31-12-2022, 10:48
ראיתי בטיילת איזה מטורלל אחד עושה ספורט - עם מסיכה, ועם דגל אוקריאנה.

שלא לדבר על האנלפבית העילג הנמוך והחלול (אשר קורא לעצמו רוה"מ) שדחף את האף לסיכסוך וסיבך אותנו עם הרוסים.

משהו מוזר אצלם, הלאומניות האוקראינית היתה הגורם לפוגרומים משיעורי ספרות. אז לעלות משם עם הגאווה הזאת.. במה הם גאים בדיוק? שהם מהפוקסיונרים שהוריהם לא נקטלו ע"י השכנים במהלך המאה ה-20?

נראה לי אתה סתם מקנא שהוא נראה טוב עם חליפה ושיער שיבה, אני טוען שזה כי הוא בכושר. כל מי שמתאמן יוכל להיראות טוב עם כסוף.

Dresdner
31-12-2022, 18:01
איך הם חיממו לפני רוסיה?
אם אתה עושה עסקים עם נבלות, אל תתפלא כש.. משהו. צריך לבנות גריד אז צריך לבנות גריד. חוץ מזה גם לנו יש גז, אולי נוכל לעזור.

שרפו עצים באח בבתים פרטיים ובבתים משותפים היה אח גדול במרתף שמחמם מים שזרמו ברדיאטורים בדירות או שהיו (עדיין יש) צינורות מים חמים שמגיעים ממפעל ששורף פחם פעם והיום גז.

עשורים עברו וכמעט כל הבתים עברו לגז כי זה היה זול יותר, פחות תחזוקה ונקי יותר (הפיח בעיר היה בעיה רצינית)

אפשר להביא אוניות עם גז נוזלי מכל מקום בעולם אבל השקעת האנרגיה כדי לקבל אנרגיה היא לא הגיונית ועולה הרבה כסף שלא כל האזרחים יכולים להרשות לעצמם.
אני מאמין שהגז הרוסי יחזור לזרום בסופו של דבר כי אין ברירה ובמקביל הגרמנים כנראה יחוקקו חוקים לבתים חדשים שיעבדו על טכנולוגיית חימום אחרת ועם איך שזה נראה זה יהיה שילוב טכנולוגיות, סולאר, מימן ושאיבה של חום וקור מעומק האדמה (לא יודע איך קוראים לזה בעברית)