צפייה בגרסה מלאה : קרבורטור תואם לגילרה ראנר 200
שלום רב...
לאחר תקופה ארוכה שוקל לחזור לגילרה...
אני בתהליכי קניה של אחת
לאחר בדיקה התגלו 2 דברים:
1. דיסק קידמי עקום - אין בעיה לקנות ולהחליף.
2. מעשן - קרבורטור לאחר ניקוי ויש מצב שסיים את חייו - קשה להשיג את החלק או מחיר מוגזם.
עכשיו השאלה היא כזו:
האם ניתן להתאים לו קרבורטור של XEVO 250 או ווספה 250 שהם יותר נגישים מבחינת חלקי חילוף, מאשר הגילרה שהרבה יותר קשה להשיג לה חלקים...
האם יש קטנוע שאפשר לעשות התאמות לטובת חלקי חילוף?
בתודה
טל.
מבלי להכיר את הכלי הספציפי והקרבורטורים הספציפיים - עקרונית אפשר להתאים הכל.
בפועל, אלא אם אתה מוצא הנחיות מפרוייקט שמישהו כבר עשה עם דגם קרבורטור מתאים וכל ההוראות, ההתאמות והחלקים שצריך - אולי זה יהיה סביר. אם לא - תאמין לי שיהיה לך זול יותר להזמין קרבורטור חדש מאיטליה.
שים לב שסיכוי טוב שאתה יכול למצוא קרבורטור חליפי לדגם הספציפי, למשל של דלאורטו, כנראה אפילו מוגדל ומשופר, בפחות כסף מהמקורי.
https://www.ebay.it/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l1313&_nkw=gilera+vxr+200+carburatore&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_odkw=gilera+VXR+200+carb&_osacat=0
תסתכל בחיפוש EBAY שצירפתי.
יש לך קרבורטורים שאתה יכול לקבל בארץ בכ1200 שקל כולל משלוח ומסים.
זה יהיה זול יותר מכמעט כל פרוייקט שתנסה לעשות
Tribalmistyc2
26-03-2022, 01:36
מעשן זה בגלל המנוע ולא בגלל הקרבורטור.
בדגמי ה ST יש בעיה של התנעה קרה בגלל הקרבורטור, הקרבורטור של דגם ה VXR 200 (הצורה הישנה) היה קרבורטור מצוין אבל קשה למצוא אותם היום.
במנועי 250 של פיאג'יו כבר יש הזרקת דלק ואין קרבורטור.
aviranze
31-03-2022, 22:40
מחזק טריבל , תשובה חדה.
באקסאיבו 125 יש קרבורטור אבל הם גם פחות נפוצים.
מנוע מעשן מצריך התאמת רינגים או החלפת כל המנוע עליון - צילינדר בוכנה ורינגים..
aviranze
31-03-2022, 22:42
ואישית אני נמנע מלגעת בקרבורטורים כל עוד אין בעיה. יש בהם פונקציונליות רבה שקשה להתאים אותה (לדעתי) והם עלולים לעשות הרבה צרות..
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft