התחברות

צפייה בגרסה מלאה : טופס ירוק



Kamit
21-08-2022, 11:53
היי חברים,

יש לי רישיון לרכב כבר לא מעט שנים ורציתי להתחיל לרכב על אופנוע כמתנה לעצמי לגיל 30.

לצערי ענייני בירוקרטיית טופס ירוק וסימון v לא משמעותי בסעיף רפואי גורמים לעיכוב ולא משנה כמה טלפונים, מיילים, הגשת פניות לגורמים שונים אני לא מצליח לקבל שום תשובה.
נראה מדובר על חודשים רבים ואין דרך לזרז את זה.
לאחר כמעט חודש מהשליחה, כעת טרם עברו על הטופס במשרד הרישוי והבנתי שאחרכך הוא אמור להישלח למשרד הבריאות (כ3 חודשים בכל אחד מהמקומות).

בקיצור, קצת קלוש אבל זקוק לעזרה/ פיסת מידע/ קשר למשרד הרישוי. אשמח לשמוע כל דבר

תודה מראש!

*סימנתי שאני לוקח תקופה קבועה כדי להיות ישר ולא הבנתי את ההשלכות של זה... במידה והייתי צריך לעבור הערכה אמיתית הייתי יכול לקבל את עניין הזמן בהבנה מלאה אבל היא כל כך לא משמעותית ואין לה קשר פסיכיאטרי/נוירולוגי או שום דבר אחר שיכול להשפיע על הנהיגה.

vitalik.t
21-08-2022, 14:25
הייתי בדיוק במצבך לפני שנתיים. נוטל תרופה לאיזון לחץ דם ואין שום מגבלות בגלל זה, ובפרט נהיגה בכלי תחבורה כלשהו. כל איזה שבועיים התקשרתי למוקד משרד הרישוי, כל הנציגים הודו שהם עובדי קבלן שעובדים מהבית ובסה"כ עובדים מול אותו אתר של משרד הרישוי שזמין לציבור הרחב. אחד הנציגים התוודה שהוא מקבל המון שיחות כאלה והתעניין למה זה קורה. אז הוא הסביר לי, שלהערכה רפואית על ידי רופא אנושי זה עובר במערכת ממוחשבת שיש בה כמה תורים, תור אחד למבקשי רישיון נהיגה ותור אחר למבקשי תו נכה. אותם רופאים מקבלים קודם כל בקשות של תו נכה, ועד שהתור הזה לא יתרוקן, הם לא יקבלו פניות של רישיון נהיגה. בקשות לתו נכה מגיעות על הזמן. התלוננתי גם למבקר המדינה. מבקר המדינה קיבל תשובה ממשרד הרישוי בנוסח כזה: "קורונה, לא חייבים שום דבר לאזרחים". ובזה משרד המיותר והבזיוני "מבקר המדינה" סגר את התלונה כלא מוצדקת מצידי.
לאחר 3 חודשים, בקשה לרישיון נהיגה פגה תוקף, קיבלתי על זה סמס. הגשתי מחדש וסימנתי "לא" בהכל, ו... ומאז הספקתי לעשות A1 ו-A.
לפני כשבועיים פורסם תחקיר שכל מכונית שמינית בעל תו נכה, שזה לא עומד בקנה אחד עם כמות הנכים במדינה, שקיימים מאכרים שתמורת 10,000 ש"ח מארגנים תו נכה לכל אחד. אתם מבינים איזו שחיתות קיימת במשרד הרישוי. הרי זה לא יכול להתקיים ללא מישהו בכיר במשרד שמקבל תמורה מזה.
שורה תחתונה: תחכה עד שהבקשה תפוג, תגיש מחדש ולא להיות "יותר קדוש מאפיפיור".

Kamit
22-08-2022, 12:20
תודה על התשובה המפורטת ויטלי, מבאס שדברים לא הולכים בדרך הנכונה... אחכה שיפוג התוקף ואגיש בקשה חדשה
אעדכן אם יהיה שינוי

Kamit
23-08-2022, 13:38
תודה על התשובה המפורטת ויטלי, מבאס שדברים לא הולכים בדרך הנכונה... אחכה שיפוג התוקף ואגיש בקשה חדשה
אעדכן אם יהיה שינוי

עדכון -
אחרי כל הטלפונים והפניות הבנתי שכנראה צריך לוותר ולפשוט לחכות, אבל קיבלתי הודעה שעברו על הבקשה שלי ומאשרים לי להמשיך!
חייב להגיד שאני קצת מופתע ולא מאמין, יותר מזל משכל... לצערי למדתי שיעור על בירוקרטיה בישראל/:
מקווה שדברים ישתנו בשביל הבאים אחרי