התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ניתן לפרק ולנקות חיישן throttle position (TPS)בבית מצערת?

32gb
09-05-2023, 23:54
הטורים לא יציבים בעמידה. עולה קצת ושאני נותן לו כמה סיבובים מהירים וקצרים יורד\לא יורדץ אמור להיות 1550 ועולה ל1900 ככה שהוא כבר חם.

גם החלפתי אנגקטור חדש ובפתיחה הוא כמעט נכבה\מגמדם. גם שאני בנסיעה ואני 60+ ואני פןתח גז הוא קצת מגמגם. פלאג הוחלף לפני חודש. זו בעיה שנמצאת מלא זמן.

נודים\בקפייר,בירידת מהירות

ולדעתי אוכל יותר דלק משצריך אבל את זה אני לא יודע באמת.

ניתן לפרק ולנקות את ה TPS בבית מצערת? או זה דבר מכויל ואסור לגית? אני יפתח שוב וינקה מגעים ויבדור שהחיבור יושב טוב במינימום
תודב רבה

Tribalmistyc2
10-05-2023, 06:31
אתה יכול לחבר סורק OBD II לשקע של הקטנוע דרך מתאם (שאתה גם תוכל לאלתר בבית) ולראות האם האחוזים של המצערת מתאימים למה שהיא פתוחה בפועל.
תנסה לנקות מצערת ואם יש דיאפרגמה לראות שהיא שלמה.
בנוסף לראות שכל המחברים שלמים - צינורות וכו ושהאגזוז מהודק בחיבור שלו.
לבדוק מרווחי שסתומים.

32gb
10-05-2023, 09:47
אני לומד לאט לאט דברים יותר מסובכים מרק לעשות CVT אבל לא הגעתי לרמה להבין במכשיר OBD ומפחד לחבר מכשיר לו שלא תואם SYM

קודם אני ינקה ויבדוק מחברים. אולי יש נזילה בצינור כניסה לבית מצערת ולהתיז ספרי בלמים באיזור לראות אם יש שינוי בטורים.

"לבדוק מרווחי שסתומים."

זה דבר הבאה שאני יעשה. יהיה פעם ראשונה בשבילי. יש לי אתם חדש. הפחד שלי זה לנסות ולכשל אוצר אותי.

תודה לכל העזרה. אני מודה לך. יום נעים

Tribalmistyc2
10-05-2023, 17:53
אין בעיה עם לחבר מכשיר שלא תואם SYM כמו שסורק תקלות מיצרן גנרי מתחבר לכל רכב עם OBD II.
בסורק מקורי יהיו יותר פיצ'רים.

abyzfr6
26-05-2023, 19:46
על איזה כלי מדובר?
ככל שאני מכיר TPSים, אי אפשר לנקות אותו, זה נגד משתנה וזה חשמלי לחלוטין. זה שהוא יושב צמוד לגוף המצערת לא אומר שהוא מתלכלך מהמשקעים הקיימים בגוף המצערת.