מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אופנוע נוטה ימינה שהכידון משוחרר

almog1998002
13-12-2023, 15:05
קניתי אופנוע חדש ולפני הטיפול הרצה וגם אחרי הטיפול האופנוע נוטה לי לצד ימין שאני משחרר את הכידון.. הבנתי שזה משהו שאמורים לטפל בטיפול הרצה נכון? איך מסדרים את זה מה להגיד למוסך? החליפו לי רק שמן ופילטר בטיפול וזהו..

KKatkov
14-12-2023, 16:06
קניתי אופנוע חדש ולפני הטיפול הרצה וגם אחרי הטיפול האופנוע נוטה לי לצד ימין שאני משחרר את הכידון.. הבנתי שזה משהו שאמורים לטפל בטיפול הרצה נכון? איך מסדרים את זה מה להגיד למוסך? החליפו לי רק שמן ופילטר בטיפול וזהו..

לא ציינת באיזה אופנוע מדובר.
הדבר יכול לקרות עקב גלגלים שאינם מקבילים - למשל, אם מתיחת השרשרת בוצעה בצורה לא אחידה בין הצדדים.
תתחיל מלבדוק את הסימונים משני צידי הזרוע.
אם לא בא לך להתעסק - סע למוסך, הרי האופנוע באחריות ומחובתם לבדוק את תלונתך.

קידוזו
15-12-2023, 18:21
יכול להיות גם משולשים או משהו בציר הקידמי שדפוק. מדובר בעניין בטיחותי. אם יש לך ג'ק אמצע תבדוק במשטח מישורי כדי להיות בטוח.

almog1998002
18-12-2023, 11:35
יכול להיות גם משולשים או משהו בציר הקידמי שדפוק. מדובר בעניין בטיחותי. אם יש לך ג'ק אמצע תבדוק במשטח מישורי כדי להיות בטוח.

בדקתי במוסך לא הצליחו למצוא את הבעיה בדקו את המשולשים הבולמים הכל וראו שהכל נראה תקין והעבירו את זה למנהל טכני שיגיע לראות בעצמו אבל עד אז מה עוד יכול להיות? תכלס גם הכל נראה ישר כמו סרגל

KKatkov
19-12-2023, 10:43
בדקתי במוסך לא הצליחו למצוא את הבעיה בדקו את המשולשים הבולמים הכל וראו שהכל נראה תקין והעבירו את זה למנהל טכני שיגיע לראות בעצמו אבל עד אז מה עוד יכול להיות? תכלס גם הכל נראה ישר כמו סרגל

בנסיעת מבחן המכונאים במוסך מרגישים שהאופנוע מושך הצידה?
או שהתחושה קיימת רק אצלך?

almog1998002
20-12-2023, 20:58
בנסיעת מבחן המכונאים במוסך מרגישים שהאופנוע מושך הצידה?
או שהתחושה קיימת רק אצלך?

הם גם הרגישו