צפייה בגרסה מלאה : קסדה מאתר בחו"ל?
מתלבט בין הדגמים
SHOEI NXR 2
או
SHOEI GT-AIR III
מהצצה באתרים בחו"ל יש הפרש של כמה מאות ש"ח.
מישהו רכש קסדה וחוץ מתשלום מע"מ קיבל עיזים?
זה שווה את כאב הראש בכלל?
JohnnyDough
11-11-2025, 01:05
פעם אחת הזמנתי קסדה מfcmoto ושילמתי רק מע״מ.
אבל עברו כמה שנים, הדואר שינה קצת את המדיניות שלו והוא גובה היום כל מני דברים שהוא לא גבה בעבר, כשכמובן, שעם שילוח מהיר (פדקס, ups וכדומה) אתה בהכרח תשלם עמלות שקר כלשהו יקרות הרבה יותר מהדואר.
מה שכן, אנחנו בדיוק נכנסים לתקופת המבצעים של נובמבר אז שווה לבדוק אם אביזריון יעשו משהו.
יש הרבה בעיות במשלוחים והכסף של המשלוח מוריד מעניין הכדאיות, עדיף להביא קסדה מחו"ל כשנמצאים שם. אישית רוכב שנים עם ה- NXR קסדה מעולה.
שנים אני מזמין רק מ-fc moto. חוץ ממע"מ, מעולם לא נתקלתי בעז. רק שים לב לשיטת השילוח. אם תזמין אקספרס - תקבל הרבה עיזי שקר יקרות (אבל גם תקבל את המשלוח מהר ועד הבית).
ניסיתי לברר מה התהליך עם DHL או FEDEX והתמונה לא ברורה. בחנות אמרו שיש גם הבדלים בין הדגמים מבחינת עיצוב.
מישהו עשה את המעבר מה NXR ל AIR GT ויודע להסביר את ההבדל?
בתכלס הדבר היחידי שמעניין אותי הוא משקף השמש האינטגרלי. איבדתי וגנבו לי כמה זוגות משקפי רכיבה בשנים האחרונות ונמאס...
ניסיתי לברר מה התהליך עם DHL או FEDEX והתמונה לא ברורה. בחנות אמרו שיש גם הבדלים בין הדגמים מבחינת עיצוב.
מישהו עשה את המעבר מה NXR ל AIR GT ויודע להסביר את ההבדל?
בתכלס הדבר היחידי שמעניין אותי הוא משקף השמש האינטגרלי. איבדתי וגנבו לי כמה זוגות משקפי רכיבה בשנים האחרונות ונמאס...
לא יכול לעזור לך בעניין המעבר יכול לתת לך לנסות אחת משלי, לגבי משקף פנימי אני פחות אוהב כי זה מסרבל את הקסדה ופותח פתח לתקלות.
אחד הדברים הטובים בקסדה שלי שהיא מקבלת בקלות כמעט כל סוג של משקפי שמש בצורה נוחה ולא מורגשת, משקפיים ממשכים איתי בטיול
הרגלי או בירידה מהאופנוע בעוד המשקף נשאר בקסדה על האופנוע. שמעתי גם סיפורים על קירקושים בתוך הקסדה בגלל המשקף והוא מוסיף
משקל כללי שברכיבות ארוכות משמעותי. אבל יש כאלה שמאד אוהבים את התוסף הזה.
JohnnyDough
12-11-2025, 09:41
יש לnxr משקף פוטוכרומי שיעלה פחות מקסדה חדשה. אתה גם יכול להביא משקף כזה מעלי בגרושים (קסדה לא הייתי קונה שם אבל אין בעיה לקנות אצלם משקפים)
יש לnxr משקף פוטוכרומי שיעלה פחות מקסדה חדשה. אתה גם יכול להביא משקף כזה מעלי בגרושים (קסדה לא הייתי קונה שם אבל אין בעיה לקנות אצלם משקפים)
אני צריך כבר להחליף את הקסדה בכל מקרה.
לא יכול לעזור לך בעניין המעבר יכול לתת לך לנסות אחת משלי, לגבי משקף פנימי אני פחות אוהב כי זה מסרבל את הקסדה ופותח פתח לתקלות.
אחד הדברים הטובים בקסדה שלי שהיא מקבלת בקלות כמעט כל סוג של משקפי שמש בצורה נוחה ולא מורגשת, משקפיים ממשכים איתי בטיול
הרגלי או בירידה מהאופנוע בעוד המשקף נשאר בקסדה על האופנוע. שמעתי גם סיפורים על קירקושים בתוך הקסדה בגלל המשקף והוא מוסיף
משקל כללי שברכיבות ארוכות משמעותי. אבל יש כאלה שמאד אוהבים את התוסף הזה.
איבדתי כל כך הרבה משקפי שמש ששמתי רגע על המושב עד שאסדר את הדיבורית\כפפות\מנעול\קסדה ואני חייב פתרון אחר.
את הקסדה האחרונה שלי (סקורפיון Exo R1) הזמנתי בזמנו מאמזון הגרמני לארץ. הם הורידו את המע"מ הגרמני והוסיפו את הישראלי, בסה"כ יצא הוגן מבחינתי (= פחות מטיסה לקפריסין בשביל לאסוף מהאיחוד בלי תוספת מס ומשלוח מוזל).
באיביי יש לפעמיים עם משלוח לארץ. כל עוד לא אקספרס זה סבבה. מקסימום עובר בלי מס, ובמקרה הגרוע משולם מראש, כמו בשואים האלה למשל -
https://www.ebay.com/itm/225813125260
https://www.ebay.com/itm/257171098741
כבר הזמנתי עם משקף מגרמניה. אמור לחסוך 1,000 ש"ח אחרי מע"מ - נשארה רק העז עם DHL...נראה מה יהיה
איבדתי כל כך הרבה משקפי שמש ששמתי רגע על המושב עד שאסדר את הדיבורית\כפפות\מנעול\קסדה ואני חייב פתרון אחר.
על האופנוע אני משתמש במשקפי שמש פשוטים מעלי אקספרס
גיליתי שמשקפים בשעולים שם ארבעים עד 60 שח הם באיכות ממש טובה
ככה לא כואב לאבד או לזרוק אחרי שהם נשרטים בארגז.
מהקניה האחרונה אני הכי מרוצה - משקי שמש פוטוכרומטיים, משקו לחלוטין בחניון ועד כמעט שחור בשמש
כבר הזמנתי עם משקף מגרמניה. אמור לחסוך 1,000 ש"ח אחרי מע"מ - נשארה רק העז עם DHL...נראה מה יהיה
האמת עם DHL היה לי תמיד סבבה
על האופנוע אני משתמש במשקפי שמש פשוטים מעלי אקספרס
גיליתי שמשקפים בשעולים שם ארבעים עד 60 שח הם באיכות ממש טובה
ככה לא כואב לאבד או לזרוק אחרי שהם נשרטים בארגז.
מהקניה האחרונה אני הכי מרוצה - משקי שמש פוטוכרומטיים, משקו לחלוטין בחניון ועד כמעט שחור בשמש
נחמד, אפשר לינק?
מעדכן למי ששוקל לרכוש קסדה מחו"ל:
הקסדה נרכשה מאתר https://www.24helmets.de/ בדקתי, שירות לקוחות טוב באימייל.
דגם SHOEI GT-Air 3 White מפורסם בהרבה אתרים של חנויות ישראליות אבל בטלפון מסתבר שרק חלק קטן מחזיק אותו.
הרבה סוחרים שמוקים...בכל מקרה, לא היו לי פנים להגיע לחנות רק למדידה.
האתר שולח ב DHL והמשלוח עובר כאן לטיפול בדואר ישראל הידוע לשמצה.
לרוב מי שכן מחזיק את הקסדה, אין לבן. למה לבן?
רכבים לבנים מעורבים בהרבה פחות תאונות דרכים.
לא אוהב צבעוני ומקושקש בשום פריט לבוש.
רכישה ב 18 לנובמבר, הגיע לארץ ב 26 לנובמבר.
הדואר לא שלח הודעה או עדכון מס' ימים. מעקב אחרי חבילה סטאטוס חבילה בדואר - מעוכב במכס.
פניתי לנציג דואר בפייסבוק של קבוצת נפגעי דואר ישראל שעונה ביעילות להודעות פרטיות. טען שצריך לשלם מע"מ.
שלח כתובת לתשלום באינטרנט ואימייל למשלוח אישור תשלום.
סטאטוס השתנה באתר הדואר מס' פעמים כולל ניסיון מסירה (ואף אחד לא התקשר או שלח הודעה).
היום (חודש מתאריך הרכישה) קיבלתי הודעה מתחנת החלוקה הקבועה שהחבילה מחכה.
חיסכון של 1,000 ש"ח בערך וקצת כאב ראש מהדואר.
10568
לקסדה יש סגירת ראצ'ט ולא דאבל D שאני מעדיף בגלל המהירות.
המידה זהה אבל העיצוב שונה מה NXR דור ראשון. יושבת בול.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft