התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שדרוגים באתר ובפורום



אביעד אברהמי
15-12-2025, 15:32
בשבועות הקרובים אנחנו משדרגים את האתר ואת התשתיות שעליו הוא יושב – שדרוגים מחויבי המציאות. השדרוג כולל מעבר לשרת חדש ומודרני במקום השרת העתיק שעליו יושב האתר כיום, וגם שדרוג של כל האתר והתשתית הטכנית שעליו הוא יושב.

במסגרת שדרוג התשתיות, האתר והפורום יירדו מהאוויר לכמה שעות לכל היותר, ויעלו שוב כמו שהם על התשתית החדשה.

בשבועות שלאחר מכן נשדרג את האתר ואת המבנה הטכני שעליו הוא יושב, וייתכן שנצטרך להפריד בין האתר לבין הפורום. מדובר אך ורק על האינטגרציה בין האתר לבין הפורום, כשמבחינת המשתמשים זה אומר יוזר לפורום כרגיל, ואם הם רוצים להירשם עם שם משתמש גם לאתר אז זה צריך להיות בנפרד ולא אותו שם משתמש כמו שהיה עד עכשיו. הכניסה לפורום תהיה כרגיל – או דרך האתר או דרך קישור ישיר.

אנחנו כמובן משאירים את הפורום כמו שהוא, עם כל ההיסטוריה שלו, למרות שכפי שכולם רואים הפלטפורמה נחלשה מאוד.

נעדכן כאן כשיהיו מועדים ספציפיים.

קידוזו
17-12-2025, 18:11
יאסו

אביעד אברהמי
19-03-2026, 11:49
השלב הראשון הסתיים – עברנו לשרת החדש.
אתם לא אמורים לחוות שינויים, ואם כן אז נשמח לשמוע.

השושנים
19-03-2026, 16:44
אצלי נראה רגיל

השושנים
23-03-2026, 08:51
10586


ניסוי

אביעד אברהמי
23-03-2026, 15:57
הניסוי הצליח.

TheDuke
24-03-2026, 18:15
השלב הראשון הסתיים – עברנו לשרת החדש.
אתם לא אמורים לחוות שינויים, ואם כן אז נשמח לשמוע.


שינוי לטובה - סוף סוף הקישור הישיר לפורום עובד.
יש לי במועדפים קישור ישיר לפורום (בכדי לא לעבור באתר ולראות תוצאות של מרוצים שעדיין לא ראיתי...).

תקופה ארוכה שהכתובת הייתה מובילה חזרה לאתר הראשי, וניראה שעכשיו זה תקין

אביעד אברהמי
24-03-2026, 22:42
כי עד עכשיו הפורום עבד בגלישה לא מאובטחת (http), ואם עמוד הבית היה מאובטח (https) – לחיצה על הפורום הייתה מעבירה לעמוד הבית לא מאובטח, ולחיצה נוספת אל הפורום.
כעת סוף סוף זה סודר, ולא בפאץ' אלא יסודי, וגם הפורום מאובטח.

בכל מקרה, בתקופה הקרובה יהיו שינויים מהותיים יותר.