התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נסיעות מבחן באופנועים היכן?

ששון
14-10-2015, 21:13
שלום רב ברוך השם עברתי טסט על אופנוע a1 עכשו מתחיל החיפוש אחרי הפרטנר הנכון למשימה
אחרי חפירות בפורום המדהים הזה הבנתי דבר אחד עיקרי אני צריך להרגיש את האופנוע ורק אז אני ידע עם הוא מתאים לי או לא
ולכן אני מחפש מקום שבו אני יכול לראות ולנסוע על מגוון רחב של אופנועים ולקבל הבנה מה מתאים לי ?
כרגע על הפרק : זה אופנועי 250 סמק בלבד לצערי בגלל מחירי הביטוח המטורפים (ולא אני לא רוצה קטנוע )
לגבי מחיר אני מנסה למכור את הרכב בערך 25 אלף ולהוסיף קצת וכמובן אני שם 5 אלף שח בצד למיגונים
נסיעות : אני גר במרכז רמת הגולן והולך לנסוע 10 פעמים בחודש בערך עד צומת מגידו 100 ק"מ לכל צד של עליות וכבישים צדדים
נוחות נסיעה זה חובה מבחינתי מקווה למצוא משהו מתאים בעה
תודה ששון

shai_s
15-10-2015, 07:07
ידידי 100 קמ לכל צד+העליות של הרמה ל250 יהיה קשה והבלאי יהיה בהתאם , תקנה משהו מסדרת ה500 של הונדה , שזה כבר אופנוע לכל דבר (לא בערך ולא לייד) הודנה זה אמינות והנדסת אנוש מדהימה וגם סלחן וזול לאחזקה.
עם תרצה עוד פרטים תשאל.

ששון
15-10-2015, 07:21
אתה צודק אני מאוד רוצה cb500f אבל לשלם 6000 שח ביטוח לעומת 3700 זה משמעותי אז לצערי אני נשאר ב250 אלה אם כן אתה יודע משהו שאני לא לגבי הביטוחים

shaykram1989
15-10-2015, 09:47
3700 לביטוח על 250? איפה? אני גם רוצה.. אני משלם 4600 לקטנוע 125, אלא אם כן, זה עם השתתפות עצמית?

ItayK
16-10-2015, 08:15
ידידי 100 קמ לכל צד+העליות של הרמה ל250 יהיה קשה והבלאי יהיה בהתאם , תקנה משהו מסדרת ה500 של הונדה , שזה כבר אופנוע לכל דבר (לא בערך ולא לייד) הודנה זה אמינות והנדסת אנוש מדהימה וגם סלחן וזול לאחזקה.
עם תרצה עוד פרטים תשאל.
גילוי נאות, אתה עובד בלונסיל?

250 יבכה לך בנסיעות כאלה. אין טעם לחסוך ביטוח ולהוציא על המלאי וטיפולים.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ALF
16-10-2015, 09:13
גילוי נאות, אתה עובד בלונסיל?

250 יבכה לך בנסיעות כאלה. אין טעם לחסוך ביטוח ולהוציא על המלאי וטיפולים.

גילוי נאות - אני קשור ללונסין.. לא יודע מי זה לונסיל :)
ואני לא זוכר שהצעתי לבחור את האופנוע.שלנו לא מתאים לדרישות שלו..
שבת שלום.

ItayK
16-10-2015, 09:14
גילוי נאות - אני קשור ללונסין.. לא יודע מי זה לונסיל :)
ואני לא זוכר שהצעתי לבחור את האופנוע.שלנו לא מתאים לדרישות שלו..
שבת שלום.
זה פשוט משעשע אותי. :) שבת של שמחה ורכיבות טובות

אברי
16-10-2015, 14:13
טנרה 660 מישהו?

ItayK
16-10-2015, 14:14
טנרה 660 מישהו?
לא תודה.

אברי
16-10-2015, 14:24
בחיי שאני חושב שהוא יפה.
וחוץ מזה "כמה האופנוע יפה" זה שיקול של מורכבות

ששון
16-10-2015, 15:26
אתמול דיברתי אם ביטוח ישיר וקיבלתי הצעה של 4200 אם הישתתפות עמית ל500 סמק לכן אני כן הילך על 500 סמק אבל לגבי השאלה הראשונה יש מקום שבו אני יכול לרכב על כלים מסוימים לבין מה מתאים לי ? תודה

shaykram1989
16-10-2015, 15:32
לך לסוכנות, שם יכוונו אותך ותקבע נסיעת מבחן.

כמה זה "חוסך" לך ההשתתפות העצמית?

ItayK
16-10-2015, 15:39
לא חוסך יותר מ1500 ש"ח

ששון
16-10-2015, 15:43
250 סמק ומטה חוסך כ1100 שח מעל 150 חוסך כ 1700 שח זאת ההצעה שקיבלתי מביטוח ישיר

nihrider
16-10-2015, 16:25
"חוסך"

25,000 שקל השתתפות עצמית

ששון
16-10-2015, 16:36
חברה תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שאם אני עושה ביטוח תאונות אישיות זה מכסה אותי לתאונות קטנות מתחת ל25 אלף וככה אני חוסך כי ביטוח כזה עולה גג100 שח לסכומים שאנחנו מדברים פה ולפי ידעתי זה תקף גם בתאונות דרכים אז שווה את זה לא

ItayK
16-10-2015, 17:07
חברה תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שאם אני עושה ביטוח תאונות אישיות זה מכסה אותי לתאונות קטנות מתחת ל25 אלף וככה אני חוסך כי ביטוח כזה עולה גג100 שח לסכומים שאנחנו מדברים פה ולפי ידעתי זה תקף גם בתאונות דרכים אז שווה את זה לא
לא. א ת ה ט ו ע ה.
בלאט.
דשנו בעניין יותר מידי. אין קשר בין תאונות אישיות לביטוח חובה. לא שווה ולא יכסה על נזק גופני שייגרם.
נניח שהחיסכון הוא 1500 ש"ח וביטוח תאונות אישיות הוא 80 ש"ח בחודש. לשנה יוצא 960 ש"ח. 1500-960=540 ש"ח. תשלשל את זה לקופת החזיר שלך.

אברי
16-10-2015, 17:10
לא. א ת ה ט ו ע ה.
בלאט.
דשנו בעניין יותר מידי. אין קשר בין תאונות אישיות לביטוח חובה. לא שווה ולא יכסה על נזק גופני שייגרם.
נניח שהחיסכון הוא 1500 ש"ח וביטוח תאונות אישיות הוא 80 ש"ח בחודש. לשנה יוצא 960 ש"ח. 1500-960=540 ש"ח. תשלשל את זה לקופת החזיר שלך.

האמת היא שאתה טועה.
יש לי תאונות אישיות שכולל דו"ג - בעלות של 300 ( ומשהו?) שקל לשנה.
בודאות משתלם.

ItayK
16-10-2015, 17:17
האמת היא שאתה טועה.
יש לי תאונות אישיות שכולל דו"ג - בעלות של 300 ( ומשהו?) שקל לשנה.
בודאות משתלם.
אברי אנחנו צריכים להיכנס לפרייבט זון. אנחנו בדיאלוגים כל הזמן.
אני אשמח לראות כדי להאמין. ביררתי לפני שנה וחצי את העניין לעומקו ורוחבו.

Naddyjoe
16-10-2015, 17:22
אני לא מבין כמה אפשר לחפור על שאלת הביטוח אם שווה או לא שווה...
אין פה בכלל שאלה.
ביטוח תאונות אישיות מכסה תאונות אופנוע אבל הוא לא פונקציה לוויתור על ביטוח חובה מלא.
והחשבון הוא מאוד פשוט: אתה רוכב חדש ויש סיכוי שתחליק וכמעט כל רוכב אופנוע מחליק/עושה תאונה בשלב כלשהו בחיים ובמיוחד אם זה הכלי תחבורה העיקרי שלו.

אני עברתי תאונה לפני חודש וחצי שרכב פגע בי באמצע הכביש המהיר ולמזלי אני פה כדי לכתוב על זה ויצאתי מזה בזול עם כמה שברים ביד ולמרות שהתאונה קרתה באשמתו זו נחשבת תאונה.
על שבר פשוט מהחלקה אתה יכול להגיע לפיצויים בגין סבל וכאב ללא אחוזי נכות עד בערך 10 אש"ח + ימי מחלה שאתה לא יכול לעבוד בעקבות השבר.

אז אם אני זוכר נכון בביטוח מצומצם אתה לא מקבל שכר על 7 ימים ראשונים בעבודה עם שכר מינימום אתה עושה 1100 ש"ח בשבוע מה שכמעט מחסה את הפרש הביטוח השנתי.

ועוד הכסף שתקבל מהפיצוי בגין סבל וכאב יכסה לך את הפרשי הביטוח ל 10 שנים הקרובות ואז אתה יכול להחליק שוב ולהחזיר את הכסף ל 10 הבאות.

מצד אחד אתה יכול לחיות באשליה שלעולם לא תחליק או תעשה תאונה ואז באמת אין טעם לביטוח חובה מלא, אבל כשאתה כן תפגע אתה תקלל את הרגע... לא כל תאונה נגמרת בשבר או יותר, אתה יכול גם סתם לאבד את העור ברגליים ואני מבטיח לך ששבוע לפחות לא תוכל להגיע לעבודה.

חברות הביטוח הן חברות רווחיות וההפסדים הכי גדולים שלהן הם מביטוח החובה. כשחברת הביטוח מציעה לך עסקה משתלמת שאתה תשלם פחות בשנה אבל נזק בשווי 25 אש"ח לגופך אתה משלם היא לא עושה לרווחתך,כדי שלך יהיה יותר קל לשלם.
ותאמין לי שאתה לא מאחל לעצמך להגיע לנזק של מעל ל25 אש"ך בשביל הביטוח.

עכשיו לגבי תאונות אישיות זה רק בונוס כשאתה תובע את ביטוח החובה אתה גם תובע את התאונות אשיות בנפרד. אלו שני גופים נפרדים שמשניהם אתה יכול לקבל כסף הייתי ממליץ להוסיף ביטוח תאונות אישיות.

אני אוסיף גם לוויכוח של האם ביטוח תאונות אישיות מכסה אופנוע-כן. ואיתי את תתווכח אני חוויתי את זה על בשרי ממש עכשיו. אולי לא בכל החברות מבטחים על אופנוע אבל בשלי אני מבוטח על תאונות אופנוע ומשלם בערך 350 שקלים בשנה לרמה אחת לפני אחרונה. לדוגמה עבור שבר ביד שמוערך כ35% מהסכום קיבלתי 12 אש"ח (בלי קשר לביטוח חובה)

אברי
16-10-2015, 17:35
אברי אנחנו צריכים להיכנס לפרייבט זון. אנחנו בדיאלוגים כל הזמן.
אני אשמח לראות כדי להאמין. ביררתי לפני שנה וחצי את העניין לעומקו ורוחבו.

פרייבט זה למכוניות, אבל מעבר לזה הצדק איתך, אני אעשה את הצעד הראשון, אני אחפור את הפוליסה מהארונית המבולגנת שלי (יקח לי רגע או שניים כי סדר זה לקטנוענים! )
ואשלח את הפרטית הראשונה.

ItayK
16-10-2015, 17:52
פרייבט זה למכוניות, אבל מעבר לזה הצדק איתך, אני אעשה את הצעד הראשון, אני אחפור את הפוליסה מהארונית המבולגנת שלי (יקח לי רגע או שניים כי סדר זה לקטנוענים! )
ואשלח את הפרטית הראשונה.
כולי תזזיות התרגשות!

רוכב על 2
17-10-2015, 20:51
לפות"ש
נסיעות מבחן עושים בסוכנויות.
אם תרצה לבחון מספר דגמים, יש סיכוי שתצטרך לעבור מספר סוכנויות.
בדיוק כמו באוטו.
תנסה לתאם רכיבות על מספר אופנועים לאותו היום, ותחסוך זמן וקילומטראז'.
ביטוח תאונות יכול לכסות דו"ג. כל מה שצריך זה לסגור את זה עם הסוכנות שבה אתה מבטח. בחלק מהחברות, הם לא נותנים את זה אם לא מבקשים, אז תוודא שיש לך.
לגבי הכדאיות, אתה תשמע דעות לכאן ולכאן.
אני באופן אישי עושה ביטוח עם השתתפות עצמית אבל אני לא בטוח שלרוכב מתחיל זה הדבר הכי נכון.
לדעתי, תנצל את זה שבשלוש השנים הקרובות יש ירידה משמעותית בתעריף, ותעשה ביטוח מלא (בלי השתתפות). לאחר שתצבור נסיון תחליט מחדש מה לעשות.

NadavK
18-10-2015, 22:43
הלכתי לאיבוד בכל השיחה על הביטוח... בכל אופן בהתחשב בתקציב + בעבודה שרק עכשיו עברת טסט על a1 הייתי הולך על כלי כמו הdaystar 250 של דיאלים, שהוא אופנוע חמוד מאד (במיוחד במחיר המצחיק שלו). אני בטוח שתוכל לקחת לנסיעת מבחן ולהתרשם אם הוא מתאים לך.
בנוגע לכל נושאי הביטוח, חשוב לקחת בחשבון עלויות כי זה יכול לחסל לך את הכיס..

budahh767
19-10-2015, 08:19
כולי תזזיות התרגשות!

אני אקל אליכם ואצטט מתוך נספח גילוי נאות, תנאים כללים ומוות מתאונה (ביטוח ישיר).
סעיף 5, 5.3:
"נסיעה או נהיגה ברכב דו גלגלי או תלת גלגלי ממונע, למעט נסיעה או
נהיגה בכביש עשוי אספלט או בטון וזאת בתנאי שהנוהג מחזיק ברישיון
נהיגה מתאים ותקף.
בסעיף קטן זה "כביש" - חלק הדרך המיועד לתנועת כלי רכב העשוי
אספלט או בטון - השטח שבין שולי הדרך, בין המדרכות, או בין שטחי
ההפרדה או בינם לבין שטחי ההפרדה"

בקיצור, נסיעה/רכיבה בכלי דו גלגלי / תלת גלגלי ממונע לא מכוסה אלא אם למבוטח יש רישיון נהיגה מתאים ותקף לכלי הנ"ל והנסיעה היא על כביש סלול.
אציין כי בנוסף לתאונות אישיות אני מבוטח בביטוח חובה מלא ללא השתתפות עצמית

shaykram1989
19-10-2015, 12:46
זה אומר שאם נסעתי על השול הימני ונכנסתי בדלת רכב שנפתחה עלי חס ושלום, אני לא מכוסה כי אני לא נמצא 'בין שולי הדרך'?

ששון
21-10-2015, 20:23
טוב קודם כל תודה על ההכוונה והעזרה לגבי ביטוח בכל זאת אני יכוון לכיוון ה500 סמק
השאלה היא איזה כלי לקנות האם gs500 יצליח לעשות את הנסיעה או ימות לי מהר מאוד ועדיף לי להיתאמץ ולקנות משהו חדש יותר כדוגמת
cbr300 או כלי בסדר גודל מחירים של עד 35 אלף?
נסיעות : אני גר במרכז רמת הגולן והולך לנסוע 10 פעמים בחודש בערך עד צומת מגידו 100 ק"מ לכל צד של עליות וכבישים צדדים
נוחות נסיעה זה חובה מבחינתי מקווה למצוא משהו מתאים בעה