התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Yamaha r1

Eran m
16-10-2015, 21:11
טוב אז ככה יש לי שאלה רצינית אני עכשיו בן 21 וכמה חודשים הוצאתי את הרשיון לa לפני כחודשיים עכשיו מאז שאני זוכר את עצמי אני חולם על הכלי הזה וחוסך כסף בשבילו זה למה אני עדיין עם ה125 שלי עכשיו כבר חסכתי 150 אלף שיספיקו לכלי עצמו לביטוחים וכל השאר אבל מלא אנשים אומרים לי שאם אני מתכוון לעבור ישר מ125 שעליו אני כבר נוסע מגיל 18 לימאה r1 אני פשוט הורג את עצמי זה נכון? מה אתם ממליצים לעשות?

אברי
16-10-2015, 21:17
אתה הורג את עצמך.

Amitay
16-10-2015, 21:28
אפילו לא בצחוק, לרכב על כלי כזה צריך הרבה מאוד נסיון וריסון עצמי

HRC
16-10-2015, 21:29
לא יותר זול לקנות אקדח או בתם לקפוץ מאיזה בניין???
המלצתי היא לעבור לנפח ביניים ורצוי לא סופר ספורט אלא משהו קצת יותר שפוי עם יכולות ספורטיביות (600f5 או er6f למשל) לעשות כמה קורסי רכיבה אצל גידי או כל אחד אחר , לצבור ניסיון על הכביש הציבורי ורק אז לעבור לסופר ספורט (וגם אז לא רצוי שזה יהיה ישר ליטר אלא 600 / 750).

ktm690smc
16-10-2015, 21:50
נו מה נסגר עם הדור הזה? אולי תצא רגע מחוץ לקופסא ותסתכל על מה אתה חושב ומתכנן.
אני בן 22. לא גדול ממך בהרבה. אבל רבאק, איפה השכל והאיפוק?
למה במקום לחשוב ישר על איך אני שורף את ה150 אלף שחסכת על אר1 ועושה טעות כזאת,
תחשוב לאיזה נפח ביניים אתה עובר, איך אתה צובר עוד ניסיון על הכביש וידע, ולוקח את הדברים באיזי?
זה שאתה חולם על הכלי הזה מגיל 0 מעניין ת'סבתא, קח את עצמך בידיים ותתחיל להפעיל את הראש. עזוב את החברים והדאווינים בצד.
זה או החיים שלך או האספלט. אתה לא רוצה שהאספלט ינצח.

Biker boyz
16-10-2015, 21:58
אני אהיה יותר סלחן משאר המגיבים פה, אתה יכול לעשות את המעבר הזה כל עוד יש לך ריסון עצמי גבוהה ולא תתפתה למתוח את הגבולות וכישורי הרכיבה שלך מהר, הבעיה היא שרוב הסיכויים שתיכשל במבחן הזה. כי זה טבענו ברגע שיש לנו כוח כל כך רב בין הרגלים ויד ימין שלנו קלה אז אנחנו מתפתים לחוות ולנסות דיי מהר את האופנוע. גם בכנות שתבוא הנפילה הראשונה והיא תבוא האם אתה תוכל לעמוד בזה שעלות התיקון תעלה כמה אלפי שקלים או אפילו יותר? מציע לך כמו שאר עמיתי פה לקנות 600 יותר רגוע לתרגל אתו זמן מה לעבור ל600 ספורטיבי שכמובן תוך כדי אתה עושה קורסי רכיבה ולומד את רזי הרכיבה הספורטיבית ורק אז לקנות את הr1 ואני מבטיח לך שלא תפסיד כסף על קניית האופנועים הנ"ל כי אם תהיה עליהם כמה חודשים אתה תמכור פחות או יותר במחיר שקנית ודיי במהרה ואולי אף אפילו אתה תבין את מה שאני למדתי אחרי 8 שנים על כלים שונים, אין לצערנו מה לעשות עם 1000 בארץ חוץ מאשר להתרסק יותר מהר.
אז שיהיה בהצלחה ועל מי אנחנו עובדים, אנחנו סתם מקנאים בך שיש לך תקציב לכלי הזה :p

אמיליוס
16-10-2015, 22:06
אתה בן 21 וחסכת 150,000 ש״ח???
במה אתה עובד בנאדם?

ktm690smc
16-10-2015, 22:09
במה אתה עובד בנאדם?
הוא לא צריך לעבוד בשטיפת גופות כדי להגיע לזה, רק צריך להיות עם הרבה שכל והבנה שכסף צריך לחסוך כל עוד גרים עם ההורים ולא לשרוף אותו על שטויות (וגם הורים על הראש).
אם הייתי מפעיל קצת את הראש בגיל 16 ומתחיל לחסוך עוד מאז ולא מבזבז על שטויות.. כנראה שהיום הייתי במקום אחר לגמרי.:(

Eran m
16-10-2015, 22:16
לא יותר זול לקנות אקדח או בתם לקפוץ מאיזה בניין???
המלצתי היא לעבור לנפח ביניים ורצוי לא סופר ספורט אלא משהו קצת יותר שפוי עם יכולות ספורטיביות (600f5 או er6f למשל) לעשות כמה קורסי רכיבה אצל גידי או כל אחד אחר , לצבור ניסיון על הכביש הציבורי ורק אז לעבור לסופר ספורט (וגם אז לא רצוי שזה יהיה ישר ליטר אלא 600 / 750).

אבל אני אפסיד פה הרבה כסף גם למכור את הכלים האלה בהפסד וגם הביטוחים? עבדתי ממש קשה בשביל הכסף הזה וכבר פעם אחת הלכתי למטרו עם הכרטיס אשראי ביד אבל אמרתי נשאל קודם תמבינים

ktm690smc
16-10-2015, 22:18
קיבלת את התשובה. רק אם אתה מתכנן לקנות משהו בעתיד, תבוא עם מזומן..
ההנחה שתקבל תהיה יפה ושמנה (לא יודע למה יש לאנשים נטייה להתבלבל כשהם רואים מזומנים).

Eran m
16-10-2015, 22:20
במה אתה עובד בנאדם?

מגיל 16 חסכתי כל משכורת לא יצאתי עם חברים כל הטיפים מהמשלוחים ישר לבנק כל יום משעה 12 עד 12 הברזתי מהלימודים בשביל לעבוד בצבא כל משכורת של הצבא לבנק ובערב רק עבודה ואת כל המענק שחרור הבאתי על זה. וגם אמא שלי הביאה לי את האוטו הישן שלה כמתנה לשחרור וומכרתי אותו ושמתי את הכסף בבנק קיצר כל החיים שלי סביב האופנוע הזה

אברי
16-10-2015, 22:23
וחבל שהם יגמרו פיזית מפוזרים סביב האופנוע הזה.

תקנה כלי 600 יחסית רגוע, איזה הורנט או בימר 800.
אתה כרגע לא מוכן לכלי שעובר מ0 ל100 בפחות מ4 שניות. אתה תמות.

Sent from my SM-E500F using Tapatalk

Eran m
16-10-2015, 22:23
קיבלת את התשובה. רק אם אתה מתכנן לקנות משהו בעתיד, תבוא עם מזומן..
ההנחה שתקבל תהיה יפה ושמנה (לא יודע למה יש לאנשים נטייה להתבלבל כשהם רואים מזומנים).
שנייה אחי אבל כמה זמן ניסיון אני צריך על הכלים האחרים ואילו הכי מומלצים במחיר זולל

אברי
16-10-2015, 22:24
כמה זמן זה תלוי ביכולת שלך כרוכב. נקודה.
אם הניסיון שלך מסתכם בשליחויות , לא מעט זמן.

Eran m
16-10-2015, 22:29
כמה זמן זה תלוי ביכולת שלך כרוכב. נקודה.
אם הניסיון שלך מסתכם בשליחויות , לא מעט זמן.

אבל יש לי 4 שנים עם 125 בכביש ולא החלקתי פעם אחת

אברי
16-10-2015, 22:29
אז מה

ktm690smc
16-10-2015, 22:31
:eek:
זה מה שיש לי להגיד.

Eran m
16-10-2015, 22:33
:eek:
זה מה שיש לי להגיד.
וואי אני באמת לא יודע מה לעשות הלב אומר שים פס על כולם ותקנה את הכלי והראש אומר לי שכולכם צודקים ואני צריך לעלות לאט לאט
יאוווו מה אני עושה בקשה אחי תעזור לי אין סיכוי לקנות את זה ולנסוע כמו שצריך אולי אפילו לא לא יצא לך אולי לשמוע על מקרים דומים?

אברי
16-10-2015, 22:46
היו הרבה מקרים.
לפני חודש היה בחור בגילך שקנה ג'יקסר לפני גיל 20 ועם 0 ניסיון רכיבה אמיתי הוא הוריד לו את ההגבלה והוא מת.
יש המון חברה כמוך.
תוחלת החיים שלהם היא בערך חודשיים וחצי.
אתה לא מוכן לכלי הזה.

מעבר למילים האלה, שאלוהים יעזור לך. למרות שהוא לא עובד בשבתות.

Eran m
16-10-2015, 22:53
היו הרבה מקרים.
לפני חודש היה בחור בגילך שקנה ג'יקסר לפני גיל 20 ועם 0 ניסיון רכיבה אמיתי הוא הוריד לו את ההגבלה והוא מת.
יש המון חברה כמוך.
תוחלת החיים שלהם היא בערך חודשיים וחצי.
אתה לא מוכן לכלי הזה.

מעבר למילים האלה, שאלוהים יעזור לך. למרות שהוא לא עובד בשבתות.

אתה יודע מה נראה לי שאתה צודק אני חושב שאני אלך עם הראש הפעם אתה יכול בבקשה להגיד לי בצורה כזו מסודרת( מקווה שזו לא בקשה מוגזמת) מה יהיו הכלים הבאים עד לכלי המיוחל וכמה זמן להיות ומה זאת אומרת בכלל קורסי רכיבה וכמה צריל

bikerider
16-10-2015, 23:02
לא בא להטיף לך ולא ללמד אותך כי אני לא רוכב 20 שנה ככה שזאת דעתי האישית בלבד
כמו שאברי אמר, תספור כמה אנשים בגיל שלך התרסקו כשהם עלו על ג'יקסרים שהורידו להם את ההגבלה ובסוף גמרו בתוך שקית של זק"א?
אישית קטונתי ואני לא בא לחנך אותך על החיים, אני לא הייתי עושה את זה בלי נסיון של כמה שנים טובות על הכביש..

אברי
16-10-2015, 23:37
אם אני הייתי במקומך - הייתי קונה איזה 600 כמו גלדיוס, או הונדה הורנט. לא יעלה לך המון. יהיה לך קל למכור.
יש המון מקומות שמעבירים קורסים לרכיבה נכונה ( אופנוען מאומן למשל.) הם עושים ימי הדרכות. ימי נהיגה במסלול. הם יעשו הכל כדי להכין אותך, גם פיזית וגם בראש לכלי כזה.
אחרי שנה שנתיים לפחות אולי קצת יותר, של רכיבה ספורטיבית כשתתפתח מספיק כרוכב ספורטיבי, תוכל לעבור לr1. אם תרגיש שאתה עדיין רוצה.

alexsupreme
16-10-2015, 23:40
מה מושך אותך ב-r1 שאין באופנועים אחרים?

אני דווקא חושב שאין בעיה לקפוץ ל-r1 אבל ברגע שתעבור לך ההתרגשות הראשונית אתה עלול לגלות שהוא לא כיף במיוחד.
מה שהייתי עושה במקומך זה מוצא את האופנוע הכי סחיר שתמצא במחיר הכי טוב שנראה לי, רוכב עליו כחודש-חודשיים, לומד להתרגל לכח, לישיבה ולהילוכים ואחרי זה נפטר ממנו וקונה מה שנראה לי הכי הגיוני.

ktm690smc
17-10-2015, 00:05
אתה יודע מה נראה לי שאתה צודק אני חושב שאני אלך עם הראש הפעם אתה יכול בבקשה להגיד לי בצורה כזו מסודרת( מקווה שזו לא בקשה מוגזמת) מה יהיו הכלים הבאים עד לכלי המיוחל וכמה זמן להיות ומה זאת אומרת בכלל קורסי רכיבה וכמה צריל
בלי קשר לענייננו.. שתדע שברוב הדברים בחיים צריך ללכת לפי הראש ולא לפי הלב. ;)

ktm690smc
17-10-2015, 00:06

אני דווקא חושב שאין בעיה לקפוץ ל-r1 אבל ברגע שתעבור לך ההתרגשות הראשונית אתה עלול לגלות שהוא לא כיף במיוחד.
מה שהייתי עושה במקומך זה מוצא את האופנוע הכי סחיר שתמצא במחיר הכי טוב שנראה לי, רוכב עליו כחודש-חודשיים, לומד להתרגל לכח, לישיבה ולהילוכים ואחרי זה נפטר ממנו וקונה מה שנראה לי הכי הגיוני.
עשה טובה אחינו.. אל תציע הצעות לא חכמות במיוחד לילד שגם ככה מתנדנד על הצוק.

Mמהר
17-10-2015, 00:09
אני תוהה האם כל נותני העצות בשרשור הזה רכבו אי פעם על ליטר מרובע צילינדרים....

באופן אישי אני חושב שזאת קפיצה גדולה מדי.

R86
17-10-2015, 00:31
Wheelz? באמת?
תנו לו למות לא מבין מה אכפת לכם? מתאים לי בולם אחורי של R1 ואולי אפילו זוג קדמיים בהנחה שהם ישרדו.
זה כמו חוזר בתשובה,כל פעם שיש לו שאלה הוא בודק ב10 מקומות שונים עד שמוצא את הרב שמתיר,אתם אומרים לא,החברים שלו יגידו לו כן ובזה יגמר הסיפור.
דרך אגב,150 אלף זה לא הרבה לבחור בן 21 שחסך/שבזבז את הכסף בדברים ששומרים על ערכם.

Eran m
17-10-2015, 02:01
Wheelz? באמת?
תנו לו למות לא מבין מה אכפת לכם? מתאים לי בולם אחורי של R1 ואולי אפילו זוג קדמיים בהנחה שהם ישרדו.
זה כמו חוזר בתשובה,כל פעם שיש לו שאלה הוא בודק ב10 מקומות שונים עד שמוצא את הרב שמתיר,אתם אומרים לא,החברים שלו יגידו לו כן ובזה יגמר הסיפור.
דרך אגב,150 אלף זה לא הרבה לבחור בן 21 שחסך/שבזבז את הכסף בדברים ששומרים על ערכם.
כנראה שלא תזכה לקבל את הבולם וגם לא זוג קדמיים כי אני מקשיב לחברה פה זו גם הסיבה ששאלתי את המבינים ולא הקשבתי לחלק מהחברים שלי שאמרו לי תקנה אתה תביא עם הכלי הזה ים כוסיות

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Eran m
17-10-2015, 02:04

לא יודע זה כמו שיש אנשים שאוהדים קבוצה תשאל אותם למה הם לא ידעו להביא לך נימוקים אני פשוט מאוהב בכלי הזה מהרגע הראשון שראיתי אותו

mor-t
17-10-2015, 02:06
כמו שכבר אמרו, במידה ותחליט לקנות r1 לא יקח הרבה זמן עד שנראה כאן תמונות שלו מרוסק על הכביש
ומסביבו אנשי זק"א מלקטים שאריות
אופנוע כזה מחייב הרבה נסיון ויותר מכך - עוד הרבה שנות התבגרות

Yadin Tal
17-10-2015, 02:14
אמרו לי תקנה אתה תביא עם הכלי הזה ים כוסיות

תפרוש אחי, מי שקונה כלי בישביל להביא בחורות עדיף שלא יקנה כלי.

Eran m
17-10-2015, 02:15
תפרוש אחי, מי שקונה כלי בישביל להביא בחורות עדיף שלא יקנה כלי.
זה בכלל אבל בכלל לא הסיבה שאני קונה את הכלי זו סתם דוגמא לשיכנועים של חברים שזה שאיחל לי למות אמר שאני אשתכנע מהם

shushu
17-10-2015, 02:50
אנשים פה קצת קשים איתך, כשגרתי בארה״ב זה היה בעיריה שכולם שם היו בצבא ארצות הברית, הרבה חיילים צעירים שעושים הרבה כסף.
כל הרוכבים שהכרתי שם התחילו לרכב (אופנוע ראשון) מכלים כמו:
היבואסות, ג׳יקסרים וסיביארים.
אבל זה רק דוגמא למקום שזה דיי נורמלי בו,

אני הייתי ממליץ לך להתחיל מכלי שיגרום לך לחייך בלי התוית r1 ולא חסר כאלו.
כדי שזה יהיה 4 בשורה כדי שתבין איך העסק עובד אם אתה מתחנן לקנות 1 כזה בעתיד.

ובנימה אישית, זה לא כזה כלי כייף להתנייד איתו ולחיות איתו ביום יום, קח בחשבון את זה.

JohnnyDee
17-10-2015, 02:56
תתחיל עםr300 או r6 אם תשרוד דבר איתנו.

adnan
17-10-2015, 07:19
אני קניתי פייזר 1000 אחרי ניסיון של כ6 שנים על GS500E , נינג'ה 600, נינג'ה636 , GSXR750, ורק אחרי זה קניתי ליטר 4 בשורה.

זה עולם אחר, דורש הרבה ניסיון ויד מתונה, מכת גז לא במקום יכולה לזרוק אותך לצד הנגדי של הסיבוב בקלות יתר, או זריקת זנב High side, או מכת גז שתביא אותך למהירות כל כך גבוהה שלא תצליח לבלום בזמן ואז "רק אלוהים יעזור", ויש עוד המון מקרים שעם ליטר 4 בשורה תוכל לאבד את החיים ברגע.

אל תחשוב יותר מדי, באמת שחבל על הזמן, אתה תעשה נזק לעצמך ולמשפחתך.

תחשוב טוב טוב במה שאני אומר לך, זה טוב בשבילך ובשביל העתיד שלך, תקנה כלי מתון ומעולה למתחילים, יד 2 חדש, כמו ER6 או cbr500, יש מלא כלים כאלה חדשים דנדשים שבקושי נסעו ונמכרים במחיר טוב, וכך תוכל לחסוך כמה שיותר לדירה, אם תזרוק את הכסף על האופנוע הזה, אתה תאבד הרבה מאוד מהערך שלו די מהר, וגם לא תוכל לחסוך בגלל עלות אחזקה מטורפת, עם אופנוע כמו שהצעתי תוכל לקנות ולהנות ממנו בלי "פחד", הוא יתאים לך ויוכל לסלוח לך על טעויות שכלים גדולים פשוט יזרקו אותך לקרשים, ובכלל מה שתקבל מR1 זה רק פחד, כי אין לך מספיק ניסיון.
לכן תקנה אופנוע כמו שהצעתי לך, כך ישאר לך הרבה כסף, בכסף הזה תשקיע בדירה, אפילו תוכל לחסוך כדי לקנות דירה עם כמה שפחות סכום למשכנתא, למה?!!, כי אחרי זה יהיה לך הרבה יותר קשה לקנות דירה עד בלתי אפשרי, אחרי שתקנה דירה יהיה לך הרבה ניסיון ונכס חשוב שתוכל להשכיר עד שתתחתן ולהנות מעוד הכנסה מכובדת בנוסף לעבודה, בשיטה הזו אתה תתחיל נכון ואז תוכל לקנות כל כלי שחלמת עליו בלי כל בעיה כלכלית ואו חוסר מיומנות.

בהצלחה.

קשיש עם טוסטוס ושפם
17-10-2015, 07:48
תחשוב טוב טוב במה שאני אומר לך, זה טוב בשבילך ובשביל העתיד שלך...

... לכן תקנה אופנוע כמו שהצעתי לך, כך ישאר לך הרבה כסף, בכסף הזה תשקיע בדירה, אפילו תוכל לחסוך כדי לקנות דירה עם כמה שפחות סכום למשכנתא, למה?!!, כי אחרי זה יהיה לך הרבה יותר קשה לקנות דירה עד בלתי אפשרי, אחרי שתקנה דירה יהיה לך הרבה ניסיון ונכס חשוב שתוכל להשכיר עד שתתחתן ולהנות מעוד הכנסה מכובדת בנוסף לעבודה, בשיטה הזו אתה תתחיל נכון ואז תוכל לקנות כל כלי שחלמת עליו בלי כל בעיה כלכלית ואו חוסר מיומנות.

עדנאן,
אם אתה עוד רווק, אפשר אולי לעניין אותך בבתי הצעירה?
איפה מוצאים גברים שחושבים ככה?
בהערצה כנה,
קעטו"ש

kobi
17-10-2015, 11:17
תקנה cbr500 r משומש סביב 40 אלף ש"ח, למד את רזי הרכיבה, לאחר שנה תעלה ל 600 כל שהוא ולאחר שנה נוספת לפחות r1 כך יש לך עקומת למידה מצויינת. זה המסלול הנכון ללכת.

Mמהר
17-10-2015, 12:10
כמו שנאמר קנה 600 מרובע צילינדרים מתון (לא נראה שחסר לך כסף יא עשיר) תבין איך עובד הרעיון,קורסי רכיבה יעזרו לקדם אותך מאוד.
אחרי שנה שנתיים r1 כבר יהיה אופציה שפויה.

Eran m
17-10-2015, 13:09
אני קניתי פייזר 1000 אחרי ניסיון של כ6 שנים על GS500E , נינג'ה 600, נינג'ה636 , GSXR750, ורק אחרי זה קניתי ליטר 4 בשורה.

זה עולם אחר, דורש הרבה ניסיון ויד מתונה, מכת גז לא במקום יכולה לזרוק אותך לצד הנגדי של הסיבוב בקלות יתר, או זריקת זנב High side, או מכת גז שתביא אותך למהירות כל כך גבוהה שלא תצליח לבלום בזמן ואז "רק אלוהים יעזור", ויש עוד המון מקרים שעם ליטר 4 בשורה תוכל לאבד את החיים ברגע.

אל תחשוב יותר מדי, באמת שחבל על הזמן, אתה תעשה נזק לעצמך ולמשפחתך.

תחשוב טוב טוב במה שאני אומר לך, זה טוב בשבילך ובשביל העתיד שלך, תקנה כלי מתון ומעולה למתחילים, יד 2 חדש, כמו ER6 או cbr500, יש מלא כלים כאלה חדשים דנדשים שבקושי נסעו ונמכרים במחיר טוב, וכך תוכל לחסוך כמה שיותר לדירה, אם תזרוק את הכסף על האופנוע הזה, אתה תאבד הרבה מאוד מהערך שלו די מהר, וגם לא תוכל לחסוך בגלל עלות אחזקה מטורפת, עם אופנוע כמו שהצעתי תוכל לקנות ולהנות ממנו בלי "פחד", הוא יתאים לך ויוכל לסלוח לך על טעויות שכלים גדולים פשוט יזרקו אותך לקרשים, ובכלל מה שתקבל מR1 זה רק פחד, כי אין לך מספיק ניסיון.
לכן תקנה אופנוע כמו שהצעתי לך, כך ישאר לך הרבה כסף, בכסף הזה תשקיע בדירה, אפילו תוכל לחסוך כדי לקנות דירה עם כמה שפחות סכום למשכנתא, למה?!!, כי אחרי זה יהיה לך הרבה יותר קשה לקנות דירה עד בלתי אפשרי, אחרי שתקנה דירה יהיה לך הרבה ניסיון ונכס חשוב שתוכל להשכיר עד שתתחתן ולהנות מעוד הכנסה מכובדת בנוסף לעבודה, בשיטה הזו אתה תתחיל נכון ואז תוכל לקנות כל כלי שחלמת עליו בלי כל בעיה כלכלית ואו חוסר מיומנות.

בהצלחה.
מה אתה אומר על mt 07? שמעתי הו נחמד ובלי שום קשר הרבה אנשים אמרו לי אם אתה כבר עושה את המעבר תקנה לבינתיים הונדה cbr1000rr הוא הרבה יותר סלחן ומאופק והוא יתאים לך מה אתם חושבים זה נשמע הגיוני? כי תכלס שניהם 1000

אברי
17-10-2015, 13:11
ההונדה יהרוג אותך לא פחות.

Eran m
17-10-2015, 13:27
ההונדה יהרוג אותך לא פחות.

גם הmt?

R86
17-10-2015, 13:32
גם הmt?

ממליץ לך על 500 שתי פעימות כל שהוא (כביש כן?),הוא יכין אותך טוב לכוח המתפרץ של הערס 1

R86
17-10-2015, 13:38
כנראה שלא תזכה לקבל את הבולם וגם לא זוג קדמיים כי אני מקשיב לחברה פה זו גם הסיבה ששאלתי את המבינים ולא הקשבתי לחלק מהחברים שלי שאמרו לי תקנה אתה תביא עם הכלי הזה ים כוסיות

אנחנו עוד נראה..מר רוסי מארקז.
דרך אגב,על איזה 125 אתה רוכב?

Eran m
17-10-2015, 13:50
ממליץ לך על 500 שתי פעימות כל שהוא (כביש כן?),הוא יכין אותך טוב לכוח המתפרץ של הערס 1
אתה יכול לתת לי דוגמא?

Eran m
17-10-2015, 13:50
Joyride 2009 למה?

ktm690smc
17-10-2015, 13:53
בטח על אר125. משייפים מהפלסטיקה את ה25 ומתחילים להתרגל לכוח..

R86
17-10-2015, 13:59
joyride 2009 למה?

Sent from my lg-d855 using tapatalk

למה?
רכבת פעם בחייך על אופנוע?
לא קטנוע,לא טימקס ולא ג'ילרה אלא אופנוע..??
יותר מזה
הורכבת פעם על ליטר ספורטיבי או משהו שמתקרב לשם למשך סשן רכיבה אגרסיבי/ספורטיבי??
(אם הורכבת על אופנוע לכמה דקות והטמבל שישב מלפנים החליט להפוך למתרומם זה לא נחשב)
חוץ מלראות תמונות או לשמוע המלצות מחבר'ה שהכלי הכי חזק שהם אולי רכבו עליו זה טימקס עם וריאטור מלוסי איך הגעת לעזעזל לr1?
התרסקת פעם בחייך על קטנוע (גם 50 סמ"ק) כלשהו?
כמה אנשים מתו לך בידיים/חברים שמתו על הכביש בשנתיים האחרונות?
אתה רוצה המלצה ממני אם לקנות או לא לקנות r1 תענה על השאלות האלה..
לגבי ה500 דו"פ
הייתי ציני

R86
17-10-2015, 13:59

איפה הלייק פה?!? :)

אברי
17-10-2015, 14:01
למה?
יותר מזה
הורכבת פעם על ליטר ספורטיבי או משהו שמתקרב לשם למשך סשן רכיבה אגרסיבי/ספורטיבי??
(אם הורכבת על אופנוע לכמה דקות והטמבל שישב מלפנים החליט להפוך למתרומם זה לא נחשב)
חוץ מלראות תמונות או לשמוע המלצות מחבר'ה שהכלי הכי חזק שהם אולי רכבו עליו זה טימקס עם וריאטור מלוסי איך הגעת לעזעזל לr1?
לגבי ה500 דו"פ
הייתי ציני
יופי שלא אמרת לו שיחפש בוזוקי RGV במצב טוב ככלי התחלתי

R86
17-10-2015, 14:03
יופי שלא אמרת לו שיחפש בוזוקי RGV במצב טוב ככלי התחלתי

או 500 גאמה..

Eran m
17-10-2015, 14:07
למה?
יותר מזה
לגבי ה500 דו"פ
הייתי ציני

רכבתי לא מעט על הcbr 125 של חבר שלי ובשיעורי נהיגה גם אם זה נחשב
ואח של חבר שלי הסיע אותי על הnibja שלו(אחת הנסיעות הכי טובות של חיי)
לדוד שלי היה yamaha r1 וכל פעם הייתי מרייר על זה
אף פעם לא החלקתי או התרסקתי או אפילו תאונה קטנה
לפני כמה שבועות חבר שלי נהרג בכביש 4 אם אתם מכירים והחבר שלו נהג עם אוטו בלי רישיון וכל הסיפור עבד איתי פעם במשלוחים ולא מתו לי בידיים

Eran m
17-10-2015, 14:08
חחחחחחחחח אהבתי

ktm690smc
17-10-2015, 14:11
לפני כמה שבועות חבר שלי נהרג בכביש 4 אם אתם מכירים והחבר שלו נהג עם אוטו בלי רישיון וכל הסיפור עבד איתי פעם במשלוחים ולא מתו לי בידיים

אתה מהחבר'ה של דוד חיים. אתה גר באיזור פרדס כץ במקרה? עבדת במקרה בפיצהל'ה מול מכון מור?
השכנה שלי מתחתנת עכשיו עם מישהו מהחבר'ה שלכם. בלי להעליב, וממה ששמעתי, שכל זה לא הצד החזק אצל הילדים והחברים שלך.
אז אם אתה תמשיך להקשיב להם.. אוי ואבוי לנו.

Eran m
17-10-2015, 14:12
אתה מהחבר'ה של דוד חיים. אתה גר באיזור פרדס כץ במקרה? עבדת במקרה בפיצהל'ה מול מכון מור?
השכנה שלי מתחתנת עכשיו עם מישהו מהחבר'ה שלכם. בלי להעליב, וממה ששמעתי, שכל זה לא הצד החזק אצל הילדים והחברים שלך.
אז אם אתה תמשיך להקשיב להם.. אוי ואבוי לנו אחי.
לא אני לא משם תאמת אבל אני עובד שם במקרה באיזור לא בפיצלה עצמה

R86
17-10-2015, 14:18

שאלה ראשונה,מה שלום דוד שלך..הוא עוד חיי? אתה יודע,לדוד שלי היה,עזוב שכחתי את ההמשך של הבדיחה.
לאיזה כביש יצאתם עם הנינג'ה של אח של חבר של הסבתא של הדודה?
זה שלא התרסקת זה אומר שאתה לא מבין כמה כואב זה להתרסק,אם לא התרסקת סימן שלא רכבת מספיק.
דיברתי על אופנוע אבל נו שויין
לא יודע אם אתה בן 21,אתה נשמע הרבה יותר צעיר,לפחות בחשיבה,תתבגר קצת זה רק יועיל לך בחיים.

Eran m
17-10-2015, 14:23
שאלה ראשונה,מה שלום דוד שלך..הוא עוד חיי? אתה יודע,לדוד שלי היה,עזוב שכחתי את ההמשך של הבדיחה.
לאיזה כביש יצאתם עם הנינג'ה של אח של חבר של הסבתא של הדודה?
זה שלא התרסקת זה אומר שאתה לא מבין כמה כואב זה להתרסק,אם לא התרסקת סימן שלא רכבת מספיק.
דיברתי על אופנוע אבל נו שויין
לא יודע אם אתה בן 21,אתה נשמע הרבה יותר צעיר,לפחות בחשיבה,תתבגר קצת זה רק יועיל לך בחיים.

תאמת שהוא הפסיק אם כל הקטע של האופנועים הוא טען שאין מה לעשות עם r1 בארץ כי זה כלי עצבני מידי
מרמת גן לרחובות
לא אחי אם זה אני לא מסכים אם לא החלקתי ב4 שני סימן שאני לא עושה שטויות בכביש נוסע תמיד במהירות המתאימה ומסתכל עם 4 עיניים על הכביש. תגיד אתה חושב שאני כמו כל אלה שם עושה ווילי עם המובי מהמשלוחים? אתה בכלל לא מכיר אותי ואתה לא יודע אפילו כמה זהיר אני בכביש. כל מה שאמרת עד עכשיו וצחקת והסתלבטת ניסיתי לא להתייחס ולענות לך רציני כי אתה באמת יכול לעזור לי אבל בזה וואלה אני לא מסכים

R86
17-10-2015, 14:31
תאמת שהוא הפסיק אם כל הקטע של האופנועים הוא טען שאין מה לעשות עם r1 בארץ כי זה כלי עצבני מידי
מרמת גן לרחובות
לא אחי אם זה אני לא מסכים אם לא החלקתי ב4 שני סימן שאני לא עושה שטויות בכביש נוסע תמיד במהירות המתאימה ומסתכל עם 4 עיניים על הכביש. תגיד אתה חושב שאני כמו כל אלה שם עושה ווילי עם המובי מהמשלוחים? אתה בכלל לא מכיר אותי ואתה לא יודע אפילו כמה זהיר אני בכביש. כל מה שאמרת עד עכשיו וצחקת והסתלבטת ניסיתי לא להתייחס ולענות לך רציני כי אתה באמת יכול לעזור לי אבל בזה וואלה אני לא מסכים

sent from my lg-d855 using tapatalk

לדוד שלך היה יותר ניסיון רכיבה ממך לפני שהוא עבר לr1?
אם כן..ואני מניח שכן אז מה ההתלבטות שלך בכלל? דוד שלך,
לא מישהו זר בפורום אינטרנטי,אמר לך שזה כלי עצבני מידי בשבילו ואתה שואל אם ילד בן 16 (או אחד שמדבר כך) שהכלים היחידים שהוא רכב עליהם לא עברו את ה14 כ"ס יכול לעלות על כלי עם קרוב ל200 ולצאת בחיים.
לפי מה שאתה אומר אתה לא מחפש ריגושים ולא עושה ווילי עם המובי של המשלוחים אז מה יש לך לחפש בr1?
אני הייתי בסיטואציה דומה לשלך,רק שלי כבר היה את הכלי שרציתי אבל בלי רישיון.
חבר טוב שלי (ובוא תראה מה זה אומר חבר) עם ניסיון רכיבה של 20 שנה יותר ממני,לא בא ואמר לי זה כלי מסוכן,הוא פשוט
נתן לי מעיל כפפות ומגני ברכיים,התלבש גם הוא,בדק את האופנוע שלי,ועלה עליו,אמר לי לשבת אחריו ולהרגע,
השעה הייתה 4 לפנות בוקר,יצאנו לסדום ערד..האופנוע הזה נמצא אצלי בחניה מכוסה ומגורז כבר קרוב לשנה.
מאז אני על כלי הרבה הרבה יותר רגוע וחלש,ועדיין לא מרגיש שאני מספיק מנוסה בשביל להניף רגל מעל הR שלי.
תעשה את ההחלטות שלך..לא אני ולא אףאחד אחר יכולים להחליט בשבילך,רצית לקבל עצה רצינית? קיבלת.
מפה תחליט לבד

אברי
17-10-2015, 14:34
לא מישהו זר בפורום אינטרנטי,אמר לך שזה כלי עצבני מידי בשבילו ואתה שואל אם ילד בן 16 (או אחד שמדבר כך) שהכלים היחידים שהוא רכב עליהם לא עברו את ה14 כ"ס יכול לעלות על כלי עם קרוב ל200 ולצאת בחיים.
לפי מה שאתה אומר אתה לא מחפש ריגושים ולא עושה ווילי עם המובי של המשלוחים אז מה יש לך לחפש בr1?
זה יפה.
בדרך כלל שומעים את זה מרוכבות על גלדיוס

Eran m
17-10-2015, 14:34

בטח שכן הוא קנה אותו באיזה גיל 35 אחרי מלא שנות ניסיון אבל לא יודע כנראה שלא רציתי להקשיב לו כי אני כל כך רוצה את הכלי הזה.
לא יודע זה משהו לא מוסבר שפשוט מושך אותך לכלי הזה, מה אתה רוצה להגיד לי שאין לך איזה כלי שתמיד חלמת עליו וכל יום רק חשבת איך אתה חוסך בשביל לקנות אותו?

אברי
17-10-2015, 14:35
בטח שכן הוא קנה אותו באיזה גיל 35 אחרי מלא שנות ניסיון אבל לא יודע כנראה שלא רציתי להקשיב לו כי אני כל כך רוצה את הכלי הזה.
לא יודע זה משהו לא מוסבר שפשוט מושך אותך לכלי הזה, מה אתה רוצה להגיד לי שאין לך איזה כלי שתמיד חלמת עליו וכל יום רק חשבת איך אתה חוסך בשביל לקנות אותו?

כן. ברור. אבל איפה אני אחנה מסוק?

Eran m
17-10-2015, 14:36
בגג של הבניין

R86
17-10-2015, 14:38

ערכתי את ההודעה הקודמת שלי,תסתכל.

מצמץ
17-10-2015, 14:39
מאז ומעולם היה בידי לרכוש את מה שרציתי (לטוב ולרע) ודווקא כאשר הגעתי לנק׳ בה החלטתי לעלות על הכביש ולרכב על אופנוע, התחלתי באופן רגוע ולא קפצתי מעל לפופיק - כי מה לעשות, מעקה הבטיחות לא מתחשב בחשבון הבנק שלי. מה גם שצריך לדעת איך להעביר משקל עם השלונג בסיבובים בעודי נזהר שלא לשפשפו לצד הברכיות שכן אחרת למרות האופנוע המגניב, הבחורות וכו׳, לא אוכל להשתמש בו כשיגיע הזמן...

רוצה לאמר... מהתרשמותי ממראה העיניים, הסקירות והמבחנים (לא מרכיבה), ה-R1 החדש הוא אופנוע מדהים (בייחוד על המסלול...) עם מערכות שרובנו היינו רוצים באופנועים שלנו. אולם, מצטייר שמנק׳ המוצא שלך, יהיה מדובר בקפיצה שהיא בגדר הימור יותר מאשר סיכון מחושב.

בנוסף, אני בדעה שאתה תהנה ממנו פחות מהמצופה (יצא לך פעם להתנהל על סופרספורט ביום יום במנהלתי או בתוך העיר? זה יותר כמו להיות במכון s&m של הלגה - חם, זיעה וכאב מאשר תענוג צרוף של רכיבת פאן בסופ״ש) ושהחלום שלך יתנפץ - במקרה הטוב, במכירת האופנוע וגירושין תוך זמן קצר :/

לכן, הייתי ממליץ לך בשלב זה לא לותר על החלום אלא רק לדחות אותו ובנתיים לבחון חלופות אחרות שיספקו לך לא פחות פאן, פוזה ובעיקר הסתגלות והכנה לקראת השגעונות של הכלה.

Eran m
17-10-2015, 14:45
ערכתי את ההודעה הקודמת שלי,תסתכל.
תודה חבר עזרת לי מאוד

Eran m
17-10-2015, 14:46
מאז ומעולם היה בידי לרכוש את מה שרציתי (לטוב ולרע) ודווקא כאשר הגעתי לנק׳ בה החלטתי לעלות על הכביש ולרכב על אופנוע, התחלתי באופן רגוע ולא קפצתי מעל לפופיק - כי מה לעשות, מעקה הבטיחות לא מתחשב בחשבון הבנק שלי. מה גם שצריך לדעת איך להעביר משקל עם השלונג בסיבובים בעודי נזהר שלא לשפשפו לצד הברכיות שכן אחרת למרות האופנוע המגניב, הבחורות וכו׳, לא אוכל להשתמש בו כשיגיע הזמן...

רוצה לאמר... מהתרשמותי ממראה העיניים, הסקירות והמבחנים (לא מרכיבה), ה-R1 החדש הוא אופנוע מדהים (בייחוד על המסלול...) עם מערכות שרובנו היינו רוצים באופנועים שלנו. אולם, מצטייר שמנק׳ המוצא שלך, יהיה מדובר בקפיצה שהיא בגדר הימור יותר מאשר סיכון מחושב.

בנוסף, אני בדעה שאתה תהנה ממנו פחות מהמצופה (יצא לך פעם להתנהל על סופרספורט ביום יום במנהלתי או בתוך העיר? זה יותר כמו להיות במכון s&m של הלגה - חם, זיעה וכאב מאשר תענוג צרוף של רכיבת פאן בסופ״ש) ושהחלום שלך יתנפץ - במקרה הטוב, במכירת האופנוע וגירושין תוך זמן קצר :/

לכן, הייתי ממליץ לך בשלב זה לא לותר על החלום אלא רק לדחות אותו ובנתיים לבחון חלופות אחרות שיספקו לך לא פחות פאן, פוזה ובעיקר הסתגלות והכנה לקראת השגעונות של הכלה.
אני חושב שאני באמת אדחה אותו הכי טוב לא ביטלתי אותו. בכל מקרה אתה מכיר אולי קורסי רכיבה? אני כבר רוצה להתחיל פה באיזור המרכז

Biker boyz
17-10-2015, 15:46
יש לך בימינו שני חברות שעושות קורסי רכיבה, אופנוען מאומן ופרו ריידנג שיש להם בבסיס שלהם שני קורסים לכל אחד שמלמד אותך את כל הבסיס של איך לרכב על אופנוע באמת, בלימות, פקודות היגוי, תנוחת רכיבה ומבטים. לא משנה בעיקרון על איזה חברה תלך,שניהם מעבירים את אותם התכנים ובאותה רמה לעניות דעתי. לאחר מכן ממליץ לך לחפש בפייסבוק את השם עמותת מסלול שכמעט כל שבוע מקיימים אימון במגרש בנס ציונה בימי שבת שבאים לשם רוכבים מנוסים בתור מדריכים שיתנו לך עוד דגשים על אופן הרכיבה שלך ועוד מקום סטריליי שתוכל להתאמן בו לפני שתוכל בכלל לחשוב ולא שאני ממליץ לצאת לרכיבות סופ"ש במקומות המסוכנים שיש לנו בארץ כמו נס הרים, אלקוש, בית גוברין וכדומה.
אחרי שתצבור ניסיון והבנה מזה לרכב על אופנוע, תוכל בכלל להתחיל לחשוב על מזה רכיבה ספורטיבית ולעלות בנפח.
יאללה שיהיה בצלחה ונסיעות טובות ובטוחות ותפסיק לנסות ללמוד לרכב או להקשיב לחברים שלך, אתה תדע עם עצמך מתי אתה מוכן לעלות מדרגה ועד כמה אתה באמת בשל לכך ואם זה בכלל מתאים לך... כמו שאמרתי לחבר שמתמקד יותר על הנראות של האופנוע, זה שאתה עומד ליד האופנוע שהוא נראה יפה ומשופצר בכל טוב זה לא אומר שאתה נקרא רוכב.

Eran m
17-10-2015, 15:55
יש לך בימינו שני חברות שעושות קורסי רכיבה, אופנוען מאומן ופרו ריידנג שיש להם בבסיס שלהם שני קורסים לכל אחד שמלמד אותך את כל הבסיס של איך לרכב על אופנוע באמת, בלימות, פקודות היגוי, תנוחת רכיבה ומבטים. לא משנה בעיקרון על איזה חברה תלך,שניהם מעבירים את אותם התכנים ובאותה רמה לעניות דעתי. לאחר מכן ממליץ לך לחפש בפייסבוק את השם עמותת מסלול שכמעט כל שבוע מקיימים אימון במגרש בנס ציונה בימי שבת שבאים לשם רוכבים מנוסים בתור מדריכים שיתנו לך עוד דגשים על אופן הרכיבה שלך ועוד מקום סטריליי שתוכל להתאמן בו לפני שתוכל בכלל לחשוב ולא שאני ממליץ לצאת לרכיבות סופ"ש במקומות המסוכנים שיש לנו בארץ כמו נס הרים, אלקוש, בית גוברין וכדומה.
אחרי שתצבור ניסיון והבנה מזה לרכב על אופנוע, תוכל בכלל להתחיל לחשוב על מזה רכיבה ספורטיבית ולעלות בנפח.
יאללה שיהיה בצלחה ונסיעות טובות ובטוחות ותפסיק לנסות ללמוד לרכב או להקשיב לחברים שלך, אתה תדע עם עצמך מתי אתה מוכן לעלות מדרגה ועד כמה אתה באמת בשל לכך ואם זה בכלל מתאים לך... כמו שאמרתי לחבר שמתמקד יותר על הנראות של האופנוע, זה שאתה עומד ליד האופנוע שהוא נראה יפה ומשופצר בכל טוב זה לא אומר שאתה נקרא רוכב.
תודה רבה חברים לכל מי שהגיב פה מאוד עזרתם לי אני מאוד מעריך את כולכם ברגע שאני אסיים עם הקורסים ועם ההתנסות על אופנועים כבדים יותר אני אעלה לפה תמונות של הכלי החדש

Amitay
17-10-2015, 16:10
שמע אנסה לסכם לך את העניין בקצרה
אני קטן ממך בשנה ובעלים של מיני אופנועים כבר 8שנים. רכבתי על cbr 1000 ו- cbr900 אמת זה כלים מלחיצים אבל זה כלים כמה רמות מ125 ו250, יש מיליון ואחת הבדלים שצריך להתרגל כדי לא להמרח על הכביש. בכול אופן אגיע לעניין ההמלצה -

ממליץ לך לרכוש cbr500 יד שניה סביב השנים 2013-14. כלי מתון סלחן על מערכות חדשות וabs. הכלי עם פוזה ושכיר, נחשב ככלי מעבר לאנשים בדיוק כמוך שרוצים להתמקצע לפני הכלים הכבדים. רוב האנשים מחזיקים כלי כזה כשנה ומוכרים, כך שהכלי סחיר ויספק לך אחלה מעבר ל4בשורה.

mudale222
17-10-2015, 16:21
Eran M

מכיוון אחר. אם חסכת 150,000 ב6 שנים זה אומר כ25,000 בשנה בממוצע.
אופנועים מאבדים ב3 שנים הראשונות שלהם על הכביש משהו בין 20% ל50%.
אז בכל מקרה לא משנה מה אתה קונה אל תקנה חדש...
הנחה של 25% מ120,000 שקל זה אומר 30,000 שקל. או בקיצור שנה ומשהו מהחיים שלך שאתה מוחק על כלום. וזה יכול להיות הרבה יותר.

Eran m
17-10-2015, 17:02
Eran M

מכיוון אחר. אם חסכת 150,000 ב6 שנים זה אומר כ25,000 בשנה בממוצע.
אופנועים מאבדים ב3 שנים הראשונות שלהם על הכביש משהו בין 20% ל50%.
אז בכל מקרה לא משנה מה אתה קונה אל תקנה חדש...
הנחה של 25% מ120,000 שקל זה אומר 30,000 שקל. או בקיצור שנה ומשהו מהחיים שלך שאתה מוחק על כלום. וזה יכול להיות הרבה יותר.
אבל תחשוב שנייה על ההנאה שבקניית אופנוע חדש אם כבר חסכתי מספיק אז להנות עד הסוף

ktm690smc
17-10-2015, 17:16
אבל תחשוב שנייה על ההנאה שבקניית אופנוע חדש אם כבר חסכתי מספיק אז להנות עד הסוף

תעשה לי טובה.. את הפוזה של החדש תשאיר לעשירים ואלה שמשתכרים 50 אלף שח בחודש.
לא לילד בן 21 שחסך מעבודה בשליחויות (אתה מזכיר לי את עצמי) ועבד משמרות כפולות בלי לצאת עם חברים.
אני אומר לך שוב, אני בן 22, גדול ממך במקרה הטוב בכמה חודשים אבל עושה באמת רושם שמבחינת הראש אתה צריך עוד קצת להתבגר.
זה שיש כסף לא אומר שצריך לבזבז אותו. תשמע לסבתא שלי, היא עיראקית.

Eran m
17-10-2015, 18:09
תעשה לי טובה.. את הפוזה של החדש תשאיר לעשירים ואלה שמשתכרים 50 אלף שח בחודש.
לא לילד בן 21 שחסך מעבודה בשליחויות (אתה מזכיר לי את עצמי) ועבד משמרות כפולות בלי לצאת עם חברים.
אני אומר לך שוב, אני בן 22, גדול ממך במקרה הטוב בכמה חודשים אבל עושה באמת רושם שמבחינת הראש אתה צריך עוד קצת להתבגר.
זה שיש כסף לא אומר שצריך לבזבז אותו. תשמע לסבתא שלי, היא עיראקית.
תכלס שחושבים על זה יש לי עוד לימודים לפסיכומטרי ועוד אחר כך לימודים לאוניברסיטה לשלם עליהם, אולי אתה צודק חדש ישאר בגדר חלום.

nihrider
17-10-2015, 19:06
לא אומרים לך לוותר על החלום.

מציעים לך להתחיל עם כלי ביניים, ששומר על הערך שלו.
ללמוד עליו, להתמקצע עליו, ואז למכור אותו כמעט באותו מחיר.

בשנים האלה שאתה לומד עליו, אתה הולך לאוניברסיטה, מסיים תואר, מוצא עבודה טובה ואז קונה מה שבא לך.

matan27
17-10-2015, 19:28
לא אומרים לך לוותר על החלום.

מציעים לך להתחיל עם כלי ביניים, ששומר על הערך שלו.
ללמוד עליו, להתמקצע עליו, ואז למכור אותו כמעט באותו מחיר.

בשנים האלה שאתה לומד עליו, אתה הולך לאוניברסיטה, מסיים תואר, מוצא עבודה טובה ואז קונה מה שבא לך.

מסכים עם הכלי ביינים- לא מסכים עם "שומר על הערך שלו". לא יודע כמה מכם התנסו בקניה/מכירה של אופנוע בתקופה האחרונה.
באופן כללי גם לכלים מבוקשים, השוק לא פשוט. תמיד מפסידים כסף. הרבה או קצת זה עניין של פרספקטיבה. אבל בשנה ממוצעת כל כלי מאבד
כמה אלפים טובים אם לא עשרות אלפים (חוץ מטימקס שהערך שלו רק עולה, בערך כמו זהב). קיצר, אופנוע בישראל לא זול, ולא שומר על כלום-
אולי שומר על השפיות של הרוכב..אבל זהו.

הקטע השני עם התואר-אוניברסיטה וזה...נחמד. "החלום האמריקאי", לא תופס בישראל בשנת 2015/16. בטח כשהשנים עוברות, הזמן לוחץ, אנשים
צריכים לקנות בתים, לגדל ילדים (אומרים שילד עולה בממוצע מיליון שקל), להסיע את הילדים...לרוב הרוכבים, לפחות מהמעמד הממוצע ה"חלום" של הסופר
ספורט הוא קטע קצר, זמן ביינים כזה בין לבין שבו אין יותר מדיי דברים מסביב. כשה"דברים" מצטברים הכוחות סוס יורדים, איזה שני גלגלים מתווספים- או
כמו לא מעט רוכבים שאני נתקבל בהם בחניות, נוסעים על קטנוע 250 ממוצע, מזילים דמעה ומספרים על הrrים שהיו להם.

לפותח השרשור- עקומת למידה זה הצעד הכי נכון לדעתי. עם השנים מבינים בדיוק מה רוצים וצריכים, וכששני אלו מסונכרנים הבחירה הרבה יותר מוצלחת.

ktm690smc
17-10-2015, 19:37
בשורה התחתונה כמו שנאמר פה. תתחיל מכלי ביניים שאיתו תישאר תקופה ואל תשכח ללכת ללמוד משהו.. שלא תתעורר מאוחר מדי.

Ami
17-10-2015, 22:20
תנסה ותחזור לספר איך היה

hyper
18-10-2015, 01:35
בבקשה לא

JohnnyDee
18-10-2015, 02:37
חדש בשביל לבכות אחרי זה כשהפיירינג ישרט.

erani99
18-10-2015, 11:37
קיצר, הזכרת mt07 לא?..
אם הזכרת אז זה קצת עושה לך את זה (כמובן שה r1 הוא ה-עושה לך את זה, אבל זה יידחה בגלל כל הסיבות של כל מי שכתב לך לפני הזכיר).
אז, לך על זה. ה 07 אחלה כלי (לא מניסיון, מודה. אבל לפי עדויות של רוכבים ומבחנים ברחבי העולם וברשת). יתאים לך להתחיל איתו. וואלה יש לו פוזה !!!
והי, אם יש לך יותר ממאה אלף שחסכת אז שים בצד מה שנשאר מרכישה של 500 או mt07 ותמשיך לחסוך.

Eran m
18-10-2015, 18:11
קיצר, הזכרת mt07 לא?..
אם הזכרת אז זה קצת עושה לך את זה (כמובן שה r1 הוא ה-עושה לך את זה, אבל זה יידחה בגלל כל הסיבות של כל מי שכתב לך לפני הזכיר).
אז, לך על זה. ה 07 אחלה כלי (לא מניסיון, מודה. אבל לפי עדויות של רוכבים ומבחנים ברחבי העולם וברשת). יתאים לך להתחיל איתו. וואלה יש לו פוזה !!!
והי, אם יש לך יותר ממאה אלף שחסכת אז שים בצד מה שנשאר מרכישה של 500 או mt07 ותמשיך לחסוך.
אז מה עדיף לי ככלי הבא cbr500 או mt 07?

Cheburek
18-10-2015, 18:21
אז מה עדיף לי ככלי הבא cbr500 או mt 07?

mt הרבה יותר אופנוע.
ויש לו יותר פלפל מסדרת ה500 של הונדה.
ועם סט אקרופוביץ' נשמע מדהים!

Eran m
18-10-2015, 18:22
mt הרבה יותר אופנוע.
ויש לו יותר פלפל מסדרת ה500 של הונדה.
ועם סט אקרופוביץ' נשמע מדהים!
מה יותר סחיר? זאת אומרת יותר קל למכור? בוא ננסח את זה שונה מה יותר משתלם זאת אומרת אני אפסיד עליו כמה שפחות וגם אני אוכל להתכונן טו איתו לימאה r1

matan27
18-10-2015, 21:16
מה יותר סחיר? זאת אומרת יותר קל למכור? בוא ננסח את זה שונה מה יותר משתלם זאת אומרת אני אפסיד עליו כמה שפחות וגם אני אוכל להתכונן טו איתו לימאה r1

sent from my lg-d855 using tapatalk

מודה, אני משוחד.
Mt07 עדיף בהכל. בלי אולי, בלי יש מצב..בהכל! ה500ים של הונדה מהווים תחרות אולי לr3 מבית ימאהה, ולשאר הסגמנט הזה..
מבחינת סחירות- לא נראה שיש בעיה, אני אישית רציתי לשדרג ל09 ותוך זמן קצר היו לי קונים. בסוף ירדתי מזה ולא ממש זרמתי עם
המכירה. בנוסף יהיה לך הרבה יותר פשוט לשדרג ימאהה-בימאהה אם תחפוץ בטרייד או משהו כזה.

אתה "תפסיד" הרבה על כל אופנוע. סט צמיגים יעלה לך באזור ה2500. ירידת ערך ממוצעת של 500 ש"ח לחודש. לא מכיר כלים קוסמים
ששומרים על הערך שלהם (חוץ מטימקס). טיפוליים זה כמה מאות שקלים על אלפים בודדים. ביטוח חובה לגיל שלך עם צד ג' יסתכם ב7000 ש"ח
פחות או יותר. תוספות ושטויות (שחייבים לשים) זה עוד כמה אלפים. כל אלו יורדים לפח ברגע שאתה מוכר.

אגב, לא על mt ולא על cbr500 תוכל "להתכונן" לr1. שנייהם חמודים ונחמדים ביחס לr1, שנייהם יעשו לך חיים קלים בעיר ובכלל. משהו קרבי
יותר אמור להיות מסדרת ה600ים. נניח r6, שגם הוא יכול להיות סיוט מחוץ למסלול או לצורך העניין לא בסופ"ש, אבל יהיה לך אחלה מכין.

Eran m
18-10-2015, 21:27
מודה, אני משוחד.
Mt07 עדיף בהכל. בלי אולי, בלי יש מצב..בהכל! ה500ים של הונדה מהווים תחרות אולי לr3 מבית ימאהה, ולשאר הסגמנט הזה..
מבחינת סחירות- לא נראה שיש בעיה, אני אישית רציתי לשדרג ל09 ותוך זמן קצר היו לי קונים. בסוף ירדתי מזה ולא ממש זרמתי עם
המכירה. בנוסף יהיה לך הרבה יותר פשוט לשדרג ימאהה-בימאהה אם תחפוץ בטרייד או משהו כזה.

אתה "תפסיד" הרבה על כל אופנוע. סט צמיגים יעלה לך באזור ה2500. ירידת ערך ממוצעת של 500 ש"ח לחודש. לא מכיר כלים קוסמים
ששומרים על הערך שלהם (חוץ מטימקס). טיפוליים זה כמה מאות שקלים על אלפים בודדים. ביטוח חובה לגיל שלך עם צד ג' יסתכם ב7000 ש"ח
פחות או יותר. תוספות ושטויות (שחייבים לשים) זה עוד כמה אלפים. כל אלו יורדים לפח ברגע שאתה מוכר.

אגב, לא על mt ולא על cbr500 תוכל "להתכונן" לr1. שנייהם חמודים ונחמדים ביחס לr1, שנייהם יעשו לך חיים קלים בעיר ובכלל. משהו קרבי
יותר אמור להיות מסדרת ה600ים. נניח r6, שגם הוא יכול להיות סיוט מחוץ למסלול או לצורך העניין לא בסופ"ש, אבל יהיה לך אחלה מכין.
אוקיי למשל עכשיו אני אקח mt 07 ואסע איתו כשנה תוך כדי קורסי רכיבה כמובן ואני אמכור אותו כי הוא לא כל כך יקר וגם נמכר יפה לפי מה שראיתי ואז אני אעבור לr6 נניח לעוד כחצי שנה תוך כדי קורסי רכיבה אני אהיה מוכן אני מאמין לא?ועוד שאלה הr6 הזה בכלל קונים אותו בארץ יד שנייה?ראיתי ביד 2 חצי עמוד וזה או כלים ישנים ממש או חדשים ממש שכבר עדיף להביא חדש

matan27
19-10-2015, 00:25
אנחנו לא עוסקים בנבואות.
שוב, כלכלית זה לא כלכלי..ההתעסקות במכירה וקניה מניסיון כואב רק גוררת הפסד. לקנות פה, למכור שם, לשדרג- זה אחלה, זה נחמד
וזה מניע אותנו קדימה בתחום. אבל כלכלי זה לא.

השיקול שלך לא צריך להיות כלכלי אם יש לך מהתחלה יש את היכולת. השיקול צריך להיות מורכב מכל מה שאתה רוצה ומצפה מאופנוע שיעשה,
יכול להיות שmt יספק אותך ותעצור בו, יכול להיות שr6 יספק אותך ותעצור בו- יכול להיות שr1 גם לא יעשה את זה (לא נראה לי), ויכול להיות
שכל הבועה תתפוצץ ביום בהיר אחד ותעבור למובי (ואז תהיה מאלה שרוכבים עם חליפה, גבון, קסדת קארבון, כפפות מטורפות על כלי של 125 ס"מ),
או שברגע אחד יגנבו לך את האופנוע היקר (כי אתה לא תשלם 15 אלף מקיף) ואז תחזור להתנייד באוטובוס..

אם ירדת לסוף דעתי- תתמקד כל פעם בדבר אחד. היום זה הכי הבא שלך, עליו תרצה ללמוד ולהתמקצע וזהו.

Goas23
19-10-2015, 16:17
אני עם 150k הייתי קונה דירה שלושה חדרים להשקעה בחדרה מוסיף משכנתא של 500k ל 15 שנה ומשכיר את הדירה ב 4000 שקל תוך שלוש שנים יש ל 150k אה תחשבו על זה את האופנוע נקנה בתשלומים משומש בין חמש שנים עד 30k ולא נהרג על הכביש.

בהצלחה למשקיעים.

GilS
20-10-2015, 00:46
R1 חדש זה לא כלי תחבורה ולא השקעה זה תחביב, יקר מאד!!!
התחביב הזה יעלה לך בהערכה גסה 3,000 ש"ח בחודש (ירידת ערך, הפסד תשואה אלטרנטיבית, ביטוח, טיפולים, תיקונים) לפחות, זאת במידה ולא עשית תאונות.
אתה נשמע בחור חרוץ ושקול, הצלחת לדחות הרבה סיפוקים ולחסוך הרבה כסף.
בחשבון גס, אתה הולך לעבוד בכל שבוע יומיים שלמים בכדי שתוכל לרכב על הכלי בסוף שבוע.
לך תקנה דירה להשקעה ותרוויח 3,000 שח בחודש במקום להוציא אותם. על הדרך גם תרוויח את החיים עצמם.

nihrider
20-10-2015, 01:35
באמת אפשר לקנות דירה להשקעה עם 150 אלף שקל שמניבה 3000 לחודש?

sabi
20-10-2015, 02:05
לא.

ktm690smc
20-10-2015, 08:15
באמת אפשר לקנות דירה להשקעה עם 150 אלף שקל שמניבה 3000 לחודש?
בהנחה שהוא יקח יחד עם הסכום הזה משכנתא ויקנה דירה בפריפריה ולא בסנטר תל אביב, אז כן.

Jonathan
20-10-2015, 09:55
שאלתי את עצמי אם להצטרף לחגיגה ולהאכיל את הטרול.
הטרול הזה רעב במיוחד ואם הוא לא טרול אז ראוי שיהיה טרול ושייתן לדרווין לעשות את שלו.

אבל האמת שהתפתח פה שירשור נחמד מחברי פורום שנתנו את עצמם אז למה לא - בו נאכיל אותו גם אנחנו.

הזכירו פה את ב mt07 מול ההונדה 500.
ביקשו ממני עיצה ממש בימים אלה בתור ''אחד שמבין'' והתגובה
הראשונה שלי היתה לכי לימאהה הוא הרבה יוצר אופנוע
אבל אז במבט קרוב להונדה פתאום צצים כל החלקים המוכרים האיכות ההונדהית עם צבע ופלסטיקה באיכות גבוהה ממש כמו בכלים הכי יקרים שלהם עם הבלמים של ניסין מה 600 של שנת 97 שאולי לא נראים טוב כמו של הימאהה אבל עובדים ועובדים טוב
עם פלסטינה איכותית

בקיצור לא הייתי מבטל את ההונדה כלאחר יד והייתי לוקח את שניהם לרכיבת מבחן
מניסיון באופנועים רצוי להסתכל היטב מה יש בקנקן

erani99
20-10-2015, 10:26
...
עם פלסטינה איכותית
...
תגיד, פלסטינה איכותית זה עם הגדה ועזה? או בלי ירושלים?:p:cool:

Jonathan
20-10-2015, 12:01
תגיד, פלסטינה איכותית זה עם הגדה ועזה? או בלי ירושלים?:p:cool:

עם עם....

סורי המקלדת כותבת מה בראש שלה

הכוונה היתה פלסטיקה איכותית

Eran m
20-10-2015, 20:53
שאלתי את עצמי אם להצטרף לחגיגה ולהאכיל את הטרול.
הטרול הזה רעב במיוחד ואם הוא לא טרול אז ראוי שיהיה טרול ושייתן לדרווין לעשות את שלו.

אבל האמת שהתפתח פה שירשור נחמד מחברי פורום שנתנו את עצמם אז למה לא - בו נאכיל אותו גם אנחנו.

הזכירו פה את ב mt07 מול ההונדה 500.
ביקשו ממני עיצה ממש בימים אלה בתור ''אחד שמבין'' והתגובה
הראשונה שלי היתה לכי לימאהה הוא הרבה יוצר אופנוע
אבל אז במבט קרוב להונדה פתאום צצים כל החלקים המוכרים האיכות ההונדהית עם צבע ופלסטיקה באיכות גבוהה ממש כמו בכלים הכי יקרים שלהם עם הבלמים של ניסין מה 600 של שנת 97 שאולי לא נראים טוב כמו של הימאהה אבל עובדים ועובדים טוב
עם פלסטינה איכותית

בקיצור לא הייתי מבטל את ההונדה כלאחר יד והייתי לוקח את שניהם לרכיבת מבחן
מניסיון באופנועים רצוי להסתכל היטב מה יש בקנקן
אז אתה אומר ימאהה

Eran m
20-10-2015, 20:54
אני עם 150k הייתי קונה דירה שלושה חדרים להשקעה בחדרה מוסיף משכנתא של 500k ל 15 שנה ומשכיר את הדירה ב 4000 שקל תוך שלוש שנים יש ל 150k אה תחשבו על זה את האופנוע נקנה בתשלומים משומש בין חמש שנים עד 30k ולא נהרג על הכביש.

בהצלחה למשקיעים.
יש כבר דירה על שמי בגבעתיים שמכניסה לי 5000 בחודש טוב יותר נכון לאמא שלי אבל היא מביאה לי את זה כי זה רשום על שמי ועל שמה

Jonathan
20-10-2015, 21:11
אז אתה אומר ימאהה

יש לך הזדמנות לרכב על r1 או cbr1000rr ואתה לא תנצל אותו? פראייר נקניק.

בתאבון :rolleyes:

Sent from the heart of my bottom

Sniper434
20-10-2015, 23:48
בתור אחד שהתחיל מבימבה ומאופני bmx וקפץ ישר לzx10,אני יכול להרגיע ולהגיד לך שאין סיבה שתרתע,רק תשקיע קצת במדבקות לאופנוע.
זהו קיבלת היתר...

Eran m
21-10-2015, 08:34
יש לך הזדמנות לרכב על r1 או cbr1000rr ואתה לא תנצל אותו? פראייר נקניק.

בתאבון :rolleyes:

Sent from the heart of my bottom
חחח לא יודע מה גורם לך לחשוב שאני טרול אבל תהנה

Xiaomi
06-12-2015, 15:01
ערן היקר, שאלת שאלה, קיבלת תשובה ברורה.
המלצה: לא. המלצה חברית: לא. המלצה מקצועית: לא.
אם יש לך שכל פשוט תסכם הכל שהבנת והפנמת.

אם באמת הפנמת, אז למדת הרבה והתחלת את דרכך עם אופנועים
מנקודה הרבה יותר טובה מלהיות הבעלים של R1 דנדש.
לבחור אופנוע שמתאים לרמת הרוכב, להשתתפ בקורסי רכיבה בסיסיים
ואז מתקדמים, להקשיב לרוכבים מנוסים. אתה בכיוון הנכון.

mt07 או cbr500 - זה כבר הרבה יותר נורמלי.
אני הייתי לוקח גם את קטגוריית ה 300 בחשבון.
r3 או cbr300 הם כיף אדיר לאופנוע ראשון. הם ממש אופנועי ספורט
למתחילים, והכוח שלהם יפתיע אותך בהתחלה.

ככל שתלמד לרכב עליהם תהנה יותר, עד שתגיע לרמה שהכלי ירגיש מוגבל.
אז הזמן להחילף ולהתקדם.

אני עברתי מקטנוע 125 ל cbr250 אחרי 4 שנים על הקטנוע.
לפחות חצי שני לא הבנתי למה אנשים רוצים יותר כוח מהאופנוע,
וניהניתי ממנו ורכבתי כל שבת בלי הפסקה כאילו יש לי כח בלי גבולות.
רק אחרי שנה זה נהיה חלש מידי וחשבתי על נפחים כמו של mt07

בקיצור, אם אתה שואל, אז תקשיב לתשובות :)

Xiaomi
06-12-2015, 15:33
ערן היקר, שאלת שאלה, קיבלת תשובה ברורה.
המלצה: לא. המלצה חברית: לא. המלצה מקצועית: לא.
אם יש לך שכל פשוט תסכם הכל שהבנת והפנמת.

אם באמת הפנמת, אז למדת הרבה והתחלת את דרכך עם אופנועים
מנקודה הרבה יותר טובה מלהיות הבעלים של R1 דנדש.
לבחור אופנוע שמתאים לרמת הרוכב, להשתתפ בקורסי רכיבה בסיסיים
ואז מתקדמים, להקשיב לרוכבים מנוסים. אתה בכיוון הנכון.

mt07 או cbr500 - זה כבר הרבה יותר נורמלי.
אני הייתי לוקח גם את קטגוריית ה 300 סמ"ק בחשבון.
r3 או cbr300 הם כיף אדיר לאופנוע ראשון. הם ממש אופנועי ספורט
למתחילים, והכוח שלהם יפתיע אותך בהתחלה.

ככל שתלמד לרכב עליהם תהנה יותר, עד שתגיע לרמה שהכלי ירגיש מוגבל.
אז הזמן להחילף ולהתקדם.

אני עברתי מקטנוע 125 ל cbr250 אחרי 4 שנים על הקטנוע.
לפחות חצי שני לא הבנתי למה אנשים רוצים יותר כוח מהאופנוע,
וניהניתי ממנו ורכבתי כל שבת בלי הפסקה כאילו יש לי כח בלי גבולות.
רק אחרי שנה זה נהיה חלש מידי וחשבתי על נפחים כמו של mt07

בקיצור, אם אתה שואל, אז תקשיב לתשובות :)

אברי
06-12-2015, 17:57
יש מקום מיוחד בגהנום למי שמקפיץ שרשורי טרולים בני יותר מחודש

Eran m
06-12-2015, 21:21
יש מקום מיוחד בגהנום למי שמקפיץ שרשורי טרולים בני יותר מחודש

עד כמה שאתה מעצבן אותי אתה עזרת לי אז אני אגיד לך תודה בכל מקרה. בסוף קניתי את ה ninja 300 כלי מדהים רכיבה כיפית ובקרוב אני אתחיל קורסי רכיבה. תודה לך מכל הלב שאתה ושאר חברי הפורום הורדתם אותי מהימאה לפחות לבינתיים, אני עוד בקושי מצליח להתרגל לכוח של ה ninja

אברי
06-12-2015, 21:53
לבריאות. תתחדש.

ktm690smc
06-12-2015, 23:15
ערן תתחדש אח. סע בזהירות.

Jonathan
07-12-2015, 00:50
עד כמה שאתה מעצבן אותי אתה עזרת לי אז אני אגיד לך תודה בכל מקרה. בסוף קניתי את ה ninja 300 כלי מדהים רכיבה כיפית ובקרוב אני אתחיל קורסי רכיבה. תודה לך מכל הלב שאתה ושאר חברי הפורום הורדתם אותי מהימאה לפחות לבינתיים, אני עוד בקושי מצליח להתרגל לכוח של ה ninja

מה מכל הסיפור עם ה r1 או 1000rr o.יצא בסוף קוואסקאיכס 300?
פראייר.....רוליס (כי אביעד זורק זין ולא משקיע בנו עוד 5 אימוטונים).

Jonathan
07-12-2015, 00:51

Eran m
07-12-2015, 17:21
כן יצא קוואסקאיכס יא אפס

shushu
07-12-2015, 21:36
נינג'ה 300 זה פשוט אופנוע בזבוז, לא בשר ולא חלב

Eran m
07-12-2015, 21:41
לא אכפת לי:)

Sniper434
07-12-2015, 22:14
שום בזבוז,אופנוע מצויין.תתחדש!

matanbar26
07-12-2015, 22:38
איזה אנשים מפרגנים. בחור מקשיב לעצות שאנשים נתנו לו, הולך קונה אופנוע חדש, תפרגנו זה לא עולה כסף.

rider
08-12-2015, 00:02
תתחדש גבר, רק טיולים טובים!

JohnnyDee
08-12-2015, 00:43
תתחדש!
יצאת גדול שלא הלכת על הr1 עם כל הפוזה, אם תשאל אותי אפילו r6 מלחיץ אותי...
הגדולה ברוכב היא לדעת מגבלותיו לזמן הנתון.
אתה גדול בזה שאתה מתחיל בקטן ולאט לאט תעלה.
ואל תדאג יש שוק טוב לנינג'ה.
האופנוע אמין מאוד לפי מה שקראתי ומכניס אותך לתנוחה קרבית במיוחד.
הכנה טובה לעתיד.
סע בזהירות ותזכור שיש אנשים שמחכים לך בבית.
אתה שולט במצערת.

Jonathan
08-12-2015, 11:42
...
חברים שלי שאמרו לי תקנה אתה תביא עם הכלי הזה ים כוסיות

פראייר עם קווא 300 לא תביא אף אחת...אבל אולי כמה אחדים :confused:

איזה אנשים מפרגנים. בחור מקשיב לעצות שאנשים נתנו לו, הולך קונה אופנוע חדש, תפרגנו זה לא עולה כסף.

לא נכון.....
אני המלצתי לו ללכת על r1 או לפחות על 1000rr אבל הייתי מעריך אותו אם היה הולך על איזה דוקאטי פינגלה....
עצוב לי לראות שבסוף ה r הפחיד אותו (נו טוף לפחות יש אימוטון אחד נורמלי) :rolleyes:

ktm690smc
08-12-2015, 11:53

לא נכון.....
אני המלצתי לו ללכת על r1 או לפחות על 1000rr אבל הייתי מעריך אותו אם היה הולך על איזה דוקאטי פינגלה....
עצוב לי לראות שבסוף ה r הפחיד אותו (נו טוף לפחות יש אימוטון אחד נורמלי) :rolleyes:
אתה לא מצחיק אחינו.

Eran m
08-12-2015, 16:00

לא נכון.....
מה יש לך? הכול בסדר אחי?

asaf16
08-12-2015, 17:40
לא מצחיק וגם מתנשא. טרול מי שמדבר...

אברי
08-12-2015, 18:23
ג'ונתן אני הבנתי. היה מצחיק.

mudale222
08-12-2015, 19:24

שושו...

רוכב מיומן עם הנינג'ה 300 הוא נותן לפייזר\z שאתה רוכב עליו בראש בכל כביש. גם על איילון.

lior
08-12-2015, 23:21
אם תרצה, אני העמדתי למכירה את ה אר 1 2013
פנה בפרטי אם מדבר אליך

Eran m
08-12-2015, 23:32
אם תרצה, אני העמדתי למכירה את ה אר 1 2013
פנה בפרטי אם מדבר אליך
לא כרגע אחי אולי בעוד כמה שנים טובות חחח. אפרופו למה העמדת אותו למכירה

lior
08-12-2015, 23:35
רוצה לחזור ל hp4 :)

Tsachi
11-12-2015, 16:11
הנה דוגמא לאחד כמוך שקפץ מהר מדי מעבר ליכולת המקצועית שלו, למזלו הוא יצא רק עם יד שבורה. שים לב לטיפים המועילים שהמאסף נותן בסוף, למקרה שבכל זאת תרצה לקפוץ מעל הפופיק עם הרכישה שלך.
Yamaha R1 CRASH:

https://www.youtube.com/watch?v=ML4UVuE1vYw

Eran m
11-12-2015, 16:36
וואי וואי הייתי בטוח שזה שיתרסק זה זה שצילם איך שהוא התנדנד כל שניה

Tartaruga
11-12-2015, 19:35
תתחדש אופנוע מדליק!

Lestoren
14-12-2015, 06:06
תתחדש אופנוע מעולה למתחילים.. תלמד תצבור ניסיון ותעלה לr1 מתי שתרגיש שזה נכון לך.. (לא כולם פה רכבו על האופנועים המדוברים אז אל תקח עצות מכל משתמש וירטואלי שאתה לא מכיר)

Eran m
17-12-2017, 20:07
היי חברים אני לא יודע אם אתם זוכרים אותי הבחור המצחיק שרצה לקנות r1 בתור אופנוע ראשון. אני מרגיש שאני חייב את חיי לחברי הפורום באמת. אז אשמח לספר לכם קצת מה קרה מאז כבר עברו הרי כמעט 3 שנים. טוב אז דבר ראשון התארסתי ואני קרוב ללסיים תואר אבל בואו ניגש לדבר החשוב באמת חחח. אחרי כמעט שנה על הנינג'ה קניתי Mt 07 שהיה כל כך מדהים שלא רציתי להחליף אותו לאחר מכן שהוא כבר הרגיש לי חלש עברתי ל09 מאותה סדרה וכיום אני רוכב על ימאה r6 ובואו נגיד שכל פעם שאני עולה על האופנוע הדופק שלי קופץ ל200 חחח בסוף אמנם לא עשיתי שיעורי רכיבה אבל מצאתי חבר לחיים שהוא מקרה גם רוכב מיומן שעוזר לי תמיד לעשות מעבר מתון בין הכלים אני מאמין כי לא אעבור בקרוב r1 שככ רציתי בכל זאת יש לי הרבה על הראש ומעט מאוד זמן להתמקצע על הכלי הספורטיבי הראשון שלי אבל בכל מקרה רציתי להגיד לכם תודה. תודה רבה על זה שמנעתם ממני להרוס את חיי בכל המובנים המשתמעים מכך ועל זה אהיה אסיר תודה לעולמים

shushu
17-12-2017, 21:37
מצויין,
עכשיו רק נשאר לך ללמוד סימני פיסוק.

ayalzo
17-12-2017, 21:50
נחמד לראות שהפורום אשכרה עוזר לאנשים.
(ותתעלם מההודעה שמעליי).

MasterOz
18-12-2017, 00:36
Eran M אני ממש מבקש שתפסיק לכתוב "חחח" זה ממש מפריע לי, האם אתה מוכן להתחשב בי?

ועוד דבר, תנסה לכתוב עם סימני פיסוק, זה יעזור לנו להבין אותך יותר טוב.
(למרות ששושו ביקש יפה...)

Shasha127
18-12-2017, 00:40
תעזוב לו את החחח ותאחל לו בהצלחה, הוא מתחתן והוא צריך את זה..
ערן שמח בשבילך שאתה מרגיש שעשית בחירות נכונות עם הכלים שרכשת, רכב בבטיחות ובהצלחה בתואר ועם הגברת.

MasterOz
18-12-2017, 00:41
אתה אומר שעדיף והיה קונה R1 וזהו?

Shasha127
18-12-2017, 00:44
אני אומר שיהנה מהMT09 שלו והחופש שלו לרכב עליו כל עוד הוא יכול, הסוף קרב ובא

Eran m
18-12-2017, 09:32
שושו אני יודע סימני פיסוק טוב מאוד, תודה על ההמלצה בכל מקרה. וסתם שתדע זה שמעליי אני כבר לא על ה09, אולי אם הייתה לכם טיפת הבנת הנקרא הייתם יודעים (ואל תאשימו את החוסר בסימני פיסוק בהודעה הקודמת). לפי ניסיוני לא צריך להיות איינשטיין בשביל לקרוא 200 מילים עם כמות דלה של סימני פיסוק. בכל מקרה גם אלו שהגיבו לי פה הם בכלל לא אלו שעזרו לי, אז אתם יכולים לקחת את עצמכם ואת חוסר הכבוד שלכם, ולחפש את חברים שלכם בדפי זהב. תודה, ויום טוב.

iec
19-12-2017, 05:16
אתה אומר שעדיף והיה קונה R1 וזהו?

ב-ד-י-ו-ק !!!

Oznik
19-12-2017, 17:55
אני לא יודע אם להגיד לך כל הכבוד על זה שבחרת אופנועים טובים לאורך השנים או יותר על זה שלא לקחת ברצינות את כל התגובות הציניות והמזלזלות מהמשתמשים פה..

מגיע לך על שניהם את האמת, סע בדרכים טובות. שמח בשבילך!!
עם סימני פיסוק, עם "חחחח" או בלי, עשית מספר בחירות בוגרות לחיים ועשית חושבים לעומת הרבה אנשים שהיו מסיימים כנראה בקבר.

Eden3z
29-12-2017, 11:36
אשכרה קראתי את כל ה10 עמודים ומה שיש לי לומר לך זה שכל הכבוד על זה שבחרת להקשיב לרוכבים היותר מיומנים ממך בפורום
במקום לשים זין...

samt
02-01-2018, 20:44
שרשור מעניין ומומלץ לקריאה.
תודה על השיתוף