התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Sv650 רעידות בכידון בבלימה במהירות נמוכה עם קלאץ' לחוץ\בניוטרל

torquser
10-11-2015, 22:31
הכותרת מדברת בעד עצמה בדקתי הכל:
- צלחות חדשות
- רפידות חדשות
- צמיג חדש
- אין חופש במיסבים
כל הצעה תתקבל בברכה

Jack_R1
14-11-2015, 12:28
כמה מהר רועד? "פעימה" פעם בכמה זמן, או רעידות מתמשכות? באיזה כיוון רועד - כמו רעידות מהמנוע או שמאלה-ימינה?
אם זה המצב השני בשתי השאלות - אין הרבה סיכוי לבלמים\צמיגים\ג'אנט, אלא יותר סביר - מדרגה במיסבי ההיגוי.
קצת יותר פירוט נדרש.

torquser
15-11-2015, 10:44
כמה מהר רועד? "פעימה" פעם בכמה זמן, או רעידות מתמשכות? באיזה כיוון רועד - כמו רעידות מהמנוע או שמאלה-ימינה?
אם זה המצב השני בשתי השאלות - אין הרבה סיכוי לבלמים\צמיגים\ג'אנט, אלא יותר סביר - מדרגה במיסבי ההיגוי.
קצת יותר פירוט נדרש.
תודה על התגובה.
הרעידות הן לא שמאלה ימינה אלא יותר קדימה אחורה בתחושה (מספר טיקים מהירים ורצופים שמורגשים בכידון). זה לא קורה בבלימה חזקה, אגב כאשר בולמים חלש האופנוע גם מגיע לעצירה ב'פמפומים'. מיסבי ההיגוי הוחלפו לפני כשנה. הקליפרים שלי לא סטנדרטים, cbr ארבע בוכנתי עם מתאמים, החלפתי גם לדיסקים אפטר מרקט, אבל הבעיה היא יחסית חדשה. בדקתי שאין חופש במיסבים ולדעתי גם אין מדרגה, אבל אני אבדוק שוב.

Jack_R1
15-11-2015, 11:25
העצירה ב"פמפומים" היא סימן של דיסקים שלא בהכרח עקומים, אלא, יכול להיות, "מנופחים" - עובי לא אחיד, או חלק של דיסק שעדיין לא נשחק היטב להתאמה.
וזה גם יכול להיות מיסב גלגל.

Vaderom
15-11-2015, 11:36
לדעתי תתחיל בלבדוק זריקה על שני הדיסקים והג'אנט. אינדיקטור חוגה פשוט עם מגנט לטלסקופ סוגר לך את הפינה. כזה :
http://www.talmir.co.il/gallery/1382793024.jpg

strelok89
15-11-2015, 11:51
וכשאתה מסתכל על הדיסקים מהצד הרפידה מקבלת שטח מגע לכל רוחבה? או שיש שטחים לא מנוצלים?

torquser
15-11-2015, 21:32
העצירה ב"פמפומים" היא סימן של דיסקים שלא בהכרח עקומים, אלא, יכול להיות, "מנופחים" - עובי לא אחיד, או חלק של דיסק שעדיין לא נשחק היטב להתאמה.
וזה גם יכול להיות מיסב גלגל.
תודה על התגובה. זו אופציה שלא חשבתי\ידעתי עליה.

torquser
15-11-2015, 21:33
לדעתי תתחיל בלבדוק זריקה על שני הדיסקים והג'אנט. אינדיקטור חוגה פשוט עם מגנט לטלסקופ סוגר לך את הפינה. כזה :
http://www.talmir.co.il/gallery/1382793024.jpg
לצערי אין לי מכשיר כזה.

torquser
15-11-2015, 21:34
וכשאתה מסתכל על הדיסקים מהצד הרפידה מקבלת שטח מגע לכל רוחבה? או שיש שטחים לא מנוצלים?
אני אבדוק ואולי גם אצלם ואעלה, תודה.

strelok89
16-11-2015, 01:42
אני אבדוק ואולי גם אצלם ואעלה, תודה.

אם השטח מגע לא אחיד הרפידות עוד לא משולבות עם הדיסק וזה המכות שיש לך.

אם החלפתה דיסקים והרעידות באו משם תבדוק שהחורים בדיסקים לא מקבילים , חורים מגבילים גורמים לתהודה וויברציות של פימפומים כאלה. אם זה המצב פשוט פרק דיסק אחד ותסובב אותו בחור אחד

torquser
16-11-2015, 18:49
אם השטח מגע לא אחיד הרפידות עוד לא משולבות עם הדיסק וזה המכות שיש לך.

אם החלפתה דיסקים והרעידות באו משם תבדוק שהחורים בדיסקים לא מקבילים , חורים מגבילים גורמים לתהודה וויברציות של פימפומים כאלה. אם זה המצב פשוט פרק דיסק אחד ותסובב אותו בחור אחד
על פני ו נראה שהמגע אחיד לא 100% אבל נראה שהולך ומשתפר בכל יום, מה הכוונה מקבילים, אה בסידור שלהם על הגלגל?

strelok89
16-11-2015, 20:19
על פני ו נראה שהמגע אחיד לא 100% אבל נראה שהולך ומשתפר בכל יום, מה הכוונה מקבילים, אה בסידור שלהם על הגלגל?

כן הסידור של החורים אם הם מתאימים בין 2 הדיסקים יהיו רעידות

torquser
17-11-2015, 08:30
כן הסידור של החורים אם הם מתאימים בין 2 הדיסקים יהיו רעידות
לא בטוח שזה אפשרי אחרת.