התחברות

צפייה בגרסה מלאה : המלצה לדיבורית פשוטה לקטנוע?

God
03-12-2015, 23:03
אני רוכב 10 שנים ומעולם לא השתמשתי בדיבורית לקטנוע.

עברתי על הנושאים בפורום והלכתי לאיבוד.

אשמח לדיבורית, הכי פשוטה, בייסיק ובמחיר טוב. לא מחפש משהו מדהים.

הנסיעות שלי הן בעיקר עבודה, וקצת בסביבה שגר, לא יותר מזה.

צריך שתהיה טובה ל-waze
קבלת שיחות
מוזיקה
איכות השמע/דיבור טובה.

ApexMotors
04-12-2015, 00:11
היי,
יש שתי דיבוריות שיכולות לענות על הצורך שלך -
הראשונה היא ה-F-Beat מבית אינטרפון, (http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%9F-interphone-f-beat) דיבורית שעונה על הצרכים שלך במדויק.
ואם חשקה נפשך גם באינטרקום ורדיו (ולהשקיע כמה שקלים נוספים) תוכל לקבל את ה-BTX1 של מידלנד (http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A1%D7%93%D7%94-midland-btx1-fm-single)

נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת.

גיא

TheDevilInside
04-12-2015, 10:27
170 שקלים +- וסבלנות עד שיגיע מסין יש? אם כן, יש לך המון אופציות.. (לי יש אחת כזאת,קצת פחות משנה אצלי עושה את עבודתה נעמנה ללא בעיות).
רוצה לקנות ביותר יקר אבל כאן ועכשיו, למשש ולראות ישר מה מקבל, עם אחריות מקומית וכוס קפה? תקנה בארץ כמו למשל אצל החברים בתגובה מעלי..

God
04-12-2015, 16:57
170 שקלים +- וסבלנות עד שיגיע מסין יש? אם כן, יש לך המון אופציות.. (לי יש אחת כזאת,קצת פחות משנה אצלי עושה את עבודתה נעמנה ללא בעיות).
רוצה לקנות ביותר יקר אבל כאן ועכשיו, למשש ולראות ישר מה מקבל, עם אחריות מקומית וכוס קפה? תקנה בארץ כמו למשל אצל החברים בתגובה מעלי..

אין לי בעיה גם לחכות ולהמתין.
אם יש פערים גדולים במחיר אקנה בסין, אם ההבדל במחיר קטן אקנה בארץ.

אפשר פרטים?

rider
04-12-2015, 19:37
כנס לאליאקספרס (http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20151204083806&SearchText=motorcycle+helmet+bluetooth+headset)ותר אה את המבחר

God
14-12-2015, 23:35
בסוף לא התאפקתי ורכשתי דיבורית של HBC100 (עלתה לי 630 לאחר הנחה).

בינתיים מהבדיקה הקצרה, הוויז בשמע מצויין ומאוד נעים לאוזן, אך האוזניות אני מרגיש אותם קצת לוחצות על האוזן. הקסדה שלי בת 5 שנים (ls2 dream, שוקל להחליף לדגם, אז יקח לי חודש ימים).

מה דעתכם? דיבורית טובה? כי התלבטתי איתה ועם הסקלה ריידר QZ (לדגמים היקרים יותר של הסקאלה כבר יקר לי מדי והמחיר ששילמתי זה אחרי שחרגתי בתקציב).

אשמח לפידבקים ודעות, כי זה חשוב לי במידה וארצה להחליך לסקאלה.

כלבוטקס
15-12-2015, 08:29
בסוף לא התאפקתי ורכשתי דיבורית של hbc100 (עלתה לי 630 לאחר הנחה).

בינתיים מהבדיקה הקצרה, הוויז בשמע מצויין ומאוד נעים לאוזן, אך האוזניות אני מרגיש אותם קצת לוחצות על האוזן. הקסדה שלי בת 5 שנים (ls2 dream, שוקל להחליף לדגם, אז יקח לי חודש ימים).

מה דעתכם? דיבורית טובה? כי התלבטתי איתה ועם הסקלה ריידר qz (לדגמים היקרים יותר של הסקאלה כבר יקר לי מדי והמחיר ששילמתי זה אחרי שחרגתי בתקציב).

אשמח לפידבקים ודעות, כי זה חשוב לי במידה וארצה להחליך לסקאלה.

qz עולה 600-640 ש"ח תלוי אצל מי, נחשבת לטובה ביותר מכל הבחינות.
המידלנד לא פחות טובה אך מעט מסורבלת בהפעלה (משהו שמתרגלים)
hbc100 נחשבת סבירה לא משהו מעבר לזה (לטעמי לא מצדיקה את הסכום שלה)

ספר לנו בעוד כמה חודשים האם אתה מרוצה, בנתיים תתחדש

shay-p
15-12-2015, 09:40
קודם כל תתחדש!

במחיר הנ"ל יכלת להביא את האינטרפון f4mc , שאני אישית ממש מרוצה מהשימוש בה בשנה האחרונה...
איכות שמע מעולה, התחברות מהירה לטלפון, תפריט קולי, בטריה שמחזיקה נצח, רדיו, אינטרקום, שליטה פשוטה...
אבל אם קנית כנראה שאהבת וזה מה שחשוב!

droravr
15-12-2015, 14:01
משיטוטי באיביי גיליתי שיש חנות חדשה (speed outfitters) שמוכרת את הדיבוריות של sena במחירים מגוחכים (460 ש"ח ומשלוח של 30 ש"ח לדגם 5 fm).

אם מישהו עוד מחפש שווה לו לבדוק את זה, אגב הקיטים של שתי דיבוריות מורידים את המחיר אפילו יותר.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

God
16-12-2015, 01:49
איכות שמע מעולה ומהצד השני טוענים ששומעים אותי מעולה.
גם ניהלתי עם אחי שיחה דיבורית לדיבורית וגם שמעו בסדר גמור.
וויז שומעים נהדר.
מאוד פשוטה להפעלה - שמתקשרים אני פשוט אומר הלו והשיחה נכנסת (אין צורך לגעת ביד בשביל לאשר את השיחה).
2 קליקים מפעילה את המוזיקה ויש לה כפתורי ווליום שפחות הסתדרתי, אבל בקושי נגעתי בהן כי כיוונתי מראש עוצמת שמע מתאימה לי וגם אני לא אשמע מוזיקה ממש בנסיעות מטעמי בטיחות.

הדילמה היחידה זה הקטע של הנוחות (טיפה לוחצת באוזניים), כי אני לא יודע אם זה באמת קשור בדיבורית ואולי יותר בקסדה/ריפודים ישנים (בכל זאת 5 שנים קסדה).

מה דעתכם? אבא שלי הציע לחזור לאותו מקום ולהחליף לqz ולעשות השוואה ואז להחליט מה אני לוקח סופית.

אני לא יכול אינטרפון, כי איפה שקניתי יש להם סקאלה ריידר או hbc.

אני בדעה שדיבורית לצרכים שלי שעולה מ-600 ש"ח ומעלה תעשה את העבודה כראוי (בסופו של דבר אני מרוצה מהכל חוץ מהקטע של הנוחות שאולי צריך להתרגל, אולי הקסדה/ריפודים קשורים ואולי זאת הדיבורית. אני רוכב 10 שנים, פעם ראשונה בחיים ששמתי דיבורית על קסדה.

God
16-12-2015, 02:40
מצטער על הכפילות, אבל איך עובד העניין של החלפת מוצר במוצר אחר בדיבוריות? יש לי 14 יום לפי חוק הגנת הצרכן? כי ראיתי שכתוב בתקנון שלא ניתן לבטל עסקה במידה והאריזה נפתחה והיה שימוש במוצר.

אין לי עניין בהחזר כספי, אלא אולי בהחלפת המוצר לדיבורית, כי זה לוחץ ומציק באוזניים וראיתי שבסקאלה ריידר מקבלים יותר אביזרים (מיקרופון חוטי/רגיל, מטען, אוזניות ספייר וכו').
בערכה שלי אין מיקרופון (הדיבור ושמע עובד מהאוזניות), אין מטען רק כבל usb פשוט.

matanbar26
16-12-2015, 08:12
מצטער על הכפילות, אבל איך עובד העניין של החלפת מוצר במוצר אחר בדיבוריות? יש לי 14 יום לפי חוק הגנת הצרכן? כי ראיתי שכתוב בתקנון שלא ניתן לבטל עסקה במידה והאריזה נפתחה והיה שימוש במוצר.

אין לי עניין בהחזר כספי, אלא אולי בהחלפת המוצר לדיבורית, כי זה לוחץ ומציק באוזניים וראיתי שבסקאלה ריידר מקבלים יותר אביזרים (מיקרופון חוטי/רגיל, מטען, אוזניות ספייר וכו').
בערכה שלי אין מיקרופון (הדיבור ושמע עובד מהאוזניות), אין מטען רק כבל usb פשוט.

14 יום ואריזה מקורית מדובר על החזר כספי, אני לא בטוח אבל במוצרי אלקטרוניקה זה פחות.
בכל מקרה לגבי החלפת מוצר אין משהו ספציפי לך לחנות תדבר איתם הרבה פעמים יהיו מוכנים לעזור.

audiR8
16-12-2015, 17:44
תוכל להוסיף קישור לדגם, ואלי לפרט קצת על הדיבורית שרכשת?
עבורי מיותר לשלם 600 ש"ח על עשר דקות שימוש ביום, אבל עדיין חשובים לי פרמטרים כמו איכות שמע, זמן סוללה וקלות התקנה.

Sent from my C6833 using Tapatalk

matanbar26
16-12-2015, 18:18
תוכל להוסיף קישור לדגם, ואלי לפרט קצת על הדיבורית שרכשת?
עבורי מיותר לשלם 600 ש"ח על עשר דקות שימוש ביום, אבל עדיין חשובים לי פרמטרים כמו איכות שמע, זמן סוללה וקלות התקנה.

בשביל 10 דק שימוש לא ההייתי משקיע 100 שקל גם.

audiR8
16-12-2015, 18:51
אז? אני עדיין צריך יכולת לענות לשיחות ואשמח לשמוע מוזיקה במקום את הקול הפנימי שלי.
חשבתי להשתמש באזניות בלוטות' שכבר יש לי, אבל המיקרופון שלהן בקושי מספיק לשיחה במקום שקט, ברכיבה לא ישמעו זכר לקול שלי. ובלי קשר - אני לא מצליח לגרום להן להשאר בתוך האוזן בחבישת הקסדה. לא משנה מה אנסה, איך שהוא בסוף התהליך הן מגיעות לצוואר, לאף ולשאר מקומות בתוך הקסדה.

matanbar26
16-12-2015, 19:05
אז? אני עדיין צריך יכולת לענות לשיחות ואשמח לשמוע מוזיקה במקום את הקול הפנימי שלי.
חשבתי להשתמש באזניות בלוטות' שכבר יש לי, אבל המיקרופון שלהן בקושי מספיק לשיחה במקום שקט, ברכיבה לא ישמעו זכר לקול שלי. ובלי קשר - אני לא מצליח לגרום להן להשאר בתוך האוזן בחבישת הקסדה. לא משנה מה אנסה, איך שהוא בסוף התהליך הן מגיעות לצוואר, לאף ולשאר מקומות בתוך הקסדה.

דעתי בעניין דיבורית על אופנוע (וגם ברכב) -פשוט לא.
מוציא מריכוז ומיותר, בכלל לשמוע מוסיקה על אופנוע בזמן נסיעה.
בנהיגה תתרכז בנהיגה, אבל זאת דעתי האישית.
לכן לינק למוצר אין לי מקווה שפות"ש יביא לך.

God
16-12-2015, 21:05
בסוף החלטתי להחזיר את הדיבורית ובמקומה הזמינו לי סקאלה ריידר qz שתגיע לי בינואר, ללא שום תוספת עלות.

הכאבים והלחץ באוזניים פשוט הציקו לי, לדעתי כי הקסדה פחות מתאימה וגם מידה xs, וגם בגלל שהאוזניה משמשת לדיבור אז היא עבה יותר.

שמח שהם יצאו איתי הוגנים בלי שום בעיה. אעדכן שאקבל את ה-qz

למי ששואל? Hbc 100 אחלה דיבורית, פחות התאימה לי, מאמין שלקסדות חדשות יותר מי שיקנה יהיה מרוצה.

matanbar26
16-12-2015, 22:20
בסוף החלטתי להחזיר את הדיבורית ובמקומה הזמינו לי סקאלה ריידר qz שתגיע לי בינואר, ללא שום תוספת עלות.

הכאבים והלחץ באוזניים פשוט הציקו לי, לדעתי כי הקסדה פחות מתאימה וגם מידה xs, וגם בגלל שהאוזניה משמשת לדיבור אז היא עבה יותר.

שמח שהם יצאו איתי הוגנים בלי שום בעיה. אעדכן שאקבל את ה-qz

למי ששואל? Hbc 100 אחלה דיבורית, פחות התאימה לי, מאמין שלקסדות חדשות יותר מי שיקנה יהיה מרוצה.

שתף איפה קנית שנדע, תמעד טוב לדעת על מקומות הוגנים.

TheDevilInside
17-12-2015, 00:14
הרמקולים לא צריכים להפריע לך, הם אמורים להיות בין הריפודים או במקום יעודי אם ישנו. אולי פשוט לא הרכבת אותם נכון ומדוייק?

God
17-12-2015, 03:51
הרמקולים לא צריכים להפריע לך, הם אמורים להיות בין הריפודים או במקום יעודי אם ישנו. אולי פשוט לא הרכבת אותם נכון ומדוייק?

הקסדה לא מתאימה לדעתי כי יש שקע יעודי לשים את האוזניות והן היו פשוט גדולות ככה שגם אם שיחקתי עם זה הן עדיין בלטו.

בסקאלה ריידר האוזנייה יותר קטנה ולכן היא תוכל להיכנס לשקעים בקסדה שמיועדים לדיבורית.

לגבי החנות שרכשתי ממנה, אשתף ברגע שאקבל את הדיבורית השניה והכל יהיה בסדר, אז אתן קרדיט.

God
13-01-2016, 04:01
אוקיי חברים,
הדיבורית שלי הגיעה ואספתי אותה בתחילת השבוע. מרושם ראשוני:

שמע ודיבור מצויינים (אבא שלי אמר שפחות טוב מהקודם, אבל כל השאר אמרו שמצויין)
נוחה יותר לתפעול עם היד (הדלקה, כיבוי, ווליום או הפעלת מוזיקה).
האוזניות קטנות יותר ולכן פחות לוחצות ובהחלט חווית הנסיעה טובה יותר.
הערכה יותר מפנקת (יש מטען ועוד כל מיני ספוגים, מדבקות וכו'.

אני רכשתי באופנו-סנטר והם עמדו במילה שלהם ויצאו ממש בסדר גמור.

enegbi
14-01-2016, 15:26
שני סוגים טובים שהזמנתי מאיביי:
Parrot sk4000 (איכות מעולה - החיסרון שעובדת טוב בעיקר כשמקושרת לשלט שיש להתקין על הידית השמאלית - מצורפת כחלק מהקיט)
sena smh5 - קצת יותר יקרה - דגם עם מיקרופון לקסדה שלמה ואפשרות להחליף למיקורופון לקסדה נפתחת או 3/4.
בשניהם איכות הקול מעולה גם בסטריאו וגם במהירויות מעל מה שמוצהר ע"י היצרן, בשני המוצרים, בצד השני של השיחה לא יידעו שאתה בנסיעה בזכות סינון הרעשים המעולה.