התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שיפור xevo 250?

Eladi7
05-12-2015, 20:33
אהלן חברים
לאחרונה רכשתי את הקטנוע הנ"ל
אומנם הקטנוע נהדר מאיץ יפה ונותן תחושה של חיבור מושלם בין התמסורת למנוע אבל מישהו שדיברתי איתו מתעקש שלאחר וואריטור משופר פעמון וקפיץ טורק הוא יסע טוב הרבה יותר מהמקורי ללא השהיות ואיבוד תחושת החיבור המיידי והליאנרי הנ"ל
למישהו היה\נסע על xevo 250 משופר? הקטנוע היחיד ששיפרתי היה גוימקס ישן בזמנו שאכן התנהג טוב הרבה יותר אבל הוא מלכתחילה לא היה ברמת הxevo כמקורי

בתודה
אלעד

Shahaf 46
05-12-2015, 21:21
וריאטור משופר ישפר את הנסיעה ובמיוחד את הפתיחה (תלוי במשקל הרולים), יש לי ראנר 200 אם וריאטור מלוסי ורולים במשקל 15 גרם, הקטנוע נוסע טוב יותר ממקורי אבל אני נוסע אם רולים כבדים כי הפתיחה גם ככה חזקה ,וככה זה לא פוגע בסגירה והקטנוע פחות צועק,וגם לא מכביד על הקראנק, התסמורת נשארה חלקה בראנר (למרות שהמנועים כמעט זהים),בפעמון אין מה לגעת.

Eladi7
05-12-2015, 21:44
תודה שחף
המנועים בג'ילרה והאקס דומים?

sus123
07-12-2015, 00:52
ה-x-evo הוא אחלה קטנוע , גם בלי שיפורים.
אני אישית לא הייתי משפר שום דבר בקטנוע.

Eladi7
07-12-2015, 12:44
נכון,אבל הבנתי כבר מכמה אנשים שבקטנוע הזה זה מורגש ומשתלב טוב גם בחלקות הנסיעה
לגבי סנדלי סחיבה ופעמון משופרים לא ארגיש הבדל ניכר?

אברי
08-12-2015, 02:55
כל המבינים לא אמרו לך כלום על בלאי מואץ?

Tribalmistyc2
08-12-2015, 11:12
אהלן חברים
לאחרונה רכשתי את הקטנוע הנ"ל
אומנם הקטנוע נהדר מאיץ יפה ונותן תחושה של חיבור מושלם בין התמסורת למנוע אבל מישהו שדיברתי איתו מתעקש שלאחר וואריטור משופר פעמון וקפיץ טורק הוא יסע טוב הרבה יותר מהמקורי ללא השהיות ואיבוד תחושת החיבור המיידי והליאנרי הנ"ל
למישהו היה\נסע על xevo 250 משופר? הקטנוע היחיד ששיפרתי היה גוימקס ישן בזמנו שאכן התנהג טוב הרבה יותר אבל הוא מלכתחילה לא היה ברמת הxevo כמקורי

בתודה
אלעד

הוריאטור המקורי מצוין ממה אתה לא מרוצה?
קפיץ טורק נכלל בוריאטור משופר.
פעמון של מלוסי,אלא אם שלך צריך החלפה זה בזבוז כסף.

Eladi7
11-12-2015, 00:44
בואו אני אסביר
אני מרוצה מהקטנוע,זריז נחמד וכיפי (חוץ מהבלמים שחלשים לדעתי..)
הכל סבבה והכל טוב
אבל אני צריך לעשות טיפול גדול
אז במקום לשלם פי שתיים על מקורי אני יכול לרכוש במחצית קיט שלם מותאם כמו זה
http://www.pmtuning.co.uk/pm-tuning-transmission-kit-piaggio-250cc-i-e

וכל זה אחרי ים בירורים בארץ ובחו"ל כשאותה שאלה עיקרית היא המרכזית - האם הקיט יפגע בחלקות השידוך בין המנוע והגיר (שמאוד אהבתי)
חד משמעית ומכל מקום - רק יוסיף
אז למה לא לנסות?
גם בג'וי מקס שהיה לי עשיתי את זה והייתי יותר ממרוצה מהתוצאה(מולטיוואר ועוד כמה),ולמעשה אם כל אחד רוצה טיפ לחיים ובזול עם דיוק 125 (הקטנוע לא KTM :) )
בזמנו הרכבתי פולים של ד"ר פולי שהיו פשוט פנטסטיים בתמורה אדירה למחיר מצחיק וכך נכנס לי להכרה כמה קל לשפר כל קטנוע..
לגבי בלאי מואץ,קשה לי להגיד כי לא נשארתי הרבה זמן עם כל כלי אבל חד משמעית בתקופה שהיו לי בהחלט נהניתי הרבה יותר
אלעד

sus123
11-12-2015, 13:38
זה נראה כאילו באת לשכנע את עצמך למה כן לשים , אז בשביל מה באת להתייעץ?

Tribalmistyc2
11-12-2015, 23:29
בואו אני אסביר
אני מרוצה מהקטנוע,זריז נחמד וכיפי (חוץ מהבלמים שחלשים לדעתי..)
הכל סבבה והכל טוב
אבל אני צריך לעשות טיפול גדול
אז במקום לשלם פי שתיים על מקורי אני יכול לרכוש במחצית קיט שלם מותאם כמו זה
http://www.pmtuning.co.uk/pm-tuning-transmission-kit-piaggio-250cc-i-e

וכל זה אחרי ים בירורים בארץ ובחו"ל כשאותה שאלה עיקרית היא המרכזית - האם הקיט יפגע בחלקות השידוך בין המנוע והגיר (שמאוד אהבתי)
חד משמעית ומכל מקום - רק יוסיף
אז למה לא לנסות?
גם בג'וי מקס שהיה לי עשיתי את זה והייתי יותר ממרוצה מהתוצאה(מולטיוואר ועוד כמה),ולמעשה אם כל אחד רוצה טיפ לחיים ובזול עם דיוק 125 (הקטנוע לא KTM :) )
בזמנו הרכבתי פולים של ד"ר פולי שהיו פשוט פנטסטיים בתמורה אדירה למחיר מצחיק וכך נכנס לי להכרה כמה קל לשפר כל קטנוע..
לגבי בלאי מואץ,קשה לי להגיד כי לא נשארתי הרבה זמן עם כל כלי אבל חד משמעית בתקופה שהיו לי בהחלט נהניתי הרבה יותר
אלעד
בטיפול גדול לא מחליפים בית משקולות.
וריאטור מהסוג הזה מקדים טיפולים בגלל שהוא מקצר את החיים של כל רכיב שעובד איתו ככה שלא מובן לי איפה הרווח פה.