התחברות

צפייה בגרסה מלאה : איזה מהדגמים הכי מתאים לדרישות (אופנוע ראשון 250 סמ"ק נייקד)

BassOutcast
07-12-2015, 20:13
עקב מחסור די חמור ב-COMET 250 ביד 2 החלטתי קצת להרחיב אופקים ולהסתכל על נייקדים אחרים, ביניהם - סאן יאנג וולף 250, ימאהה YBR 250 והונדה CBF250.
האופנוע ישמש ככלי תחבורה עיקרי לסטודנט, לכן כמה שפחות להשקיע בטיפולים ותיקונים כך יותר טוב, אמינות זה המפתח פה. כמו כן צריך שישרוד נסיעות של 100-300 ק"מ (תלוי במרחק) לטיולים בסופ"שים לצפון.
לדעתי הסאן יאנג והיוסאנג נראים יותר בגודל שלי אבל על יוסאנג אומרים חלק שהם פצצה חלק שהם המיץ של הזבל וסאן-יאנג לא קראתי הרבה אבל ממה שכן הספקתי לקרוא הם אופנועי עיר טובים אבל פחות לבין-עירוני ואפילו אמרו שהם מרגישים כמו מוצר לא גמור. הונדה וימאהה ללא ספק שמות יותר מוכרים אבל נראים יותר קטנים ואם אני זוכר נכון גם חלשים יותר (?).
אציין שאני בחור גבוהה (1.88) וכבר ניסיתי כמה 250 (לא נייקדים) שהרגשתי דחוס עליהם. היוסאנג ישב ממש טוב עליי.
ואין לי תקציב ל-z250 או אינאזומה וכל אלו אז אשמח אם נחסוך את הדיון הזה. צריך כלי ראשון בתקציב שלא יתפרק לי אחרי שנה.

JohnnyDee
07-12-2015, 22:03
הybr,cbf עגלות וישנים, רובם חבוטים משיעורי הנהיגה.
הוולף.. טוב בוא נגיד לסאן יאנג שטוב שקטנועים זה עיקר העסק שלהם.
היוסאנג דווקא נחמד אבל רגיש להזנחה אז צריך לטפל בזמן ולא לשחק עם זה, אבל כמו שאמרת אין היצע.
לדעתי תשקול דיוק 200, הגובה לא יפריע, זה אופנוע מדליק ולא יקר.
מה עם דו"ש אתה שולל?
ואתה אומר סטודנט אז קטנוע לא בא בחשבון?

BassOutcast
07-12-2015, 22:23
הybr,cbf עגלות וישנים, רובם חבוטים משיעורי הנהיגה.
הוולף.. טוב בוא נגיד לסאן יאנג שטוב שקטנועים זה עיקר העסק שלהם.
היוסאנג דווקא נחמד אבל רגיש להזנחה אז צריך לטפל בזמן ולא לשחק עם זה, אבל כמו שאמרת אין היצע.
לדעתי תשקול דיוק 200, הגובה לא יפריע, זה אופנוע מדליק ולא יקר.
מה עם דו"ש אתה שולל?
ואתה אומר סטודנט אז קטנוע לא בא בחשבון?
קטנוע ממש ממש לא בא לחשבון...לא הלכתי לעשות רשיון בשביל הנוחות, עשיתי אותו כדי להנות מהנסיעה, מההילוכים, החוויה.
דו"ש בעייתי לי, הם דורשים לא מעט תחזוקה (שאם היה לי כסף להוציא בשוטף על כל האחזקה הזאת הייתי לוקח 500 ולא שואל בכלל) , הרבה מיגון (וכבר יש לי מיגון עירוני אז לא הולך להשקיע עוד פעם) ואני מעדיף להתחיל בקטן. דו"ש יהיה הבא בתור, בכיוון של אדוונצ'ר סטייל kle500/v-strom .
דיוק ראיתי אותו, הוא פיצי, גם למען האמת לא הטעם שלי. למה להתפשר על 200 כשאפשר 250?
עד כדי כך הוולף לא משהו?

עריכה: ראיתי ליוסאנג יש מבצעי סוף שנה, מישהו יודע על מה מדובר? זכור לי ה-GT250 רצו עליו 27 מהחברה באשדוד, כמה כבר זה הנחה?

iceman
07-12-2015, 23:06
למה להתפשר על 200 כשאפשר 250?

תבדוק את הנתונים. ה-200 של הדיוק מפיקים יותר מה-250 של ה-cbf או ה-ybr.

JohnnyDee
08-12-2015, 00:51
אייס צודק הדיוק נוסע יפה מאוד.
לא יפה כמו הקומט אבל יפה מאוד.
וזה 200 כן?
יש קטנועים כמו ג'ילרה ראנר וכו' שהם מהנים מאוד לרכיבה.
דו"ש דורש תחזוקה?
לא כלכך.
Klx250?crf250 loncin 250? פזלת לשם?
אפילו אלה עדיפים מהדינוזוארים שהזכרת למעלה..
נכון שהם בקטגורייה שונה, ואם אתה עם ראש פתוח, דו"ש זה מעולה.
השטח סולח, והנופים מדהימים.

BassOutcast
08-12-2015, 01:06
דו"ש תאמין לי בדקתי הכל, ואפילו טסט ושיעורים למדתי על ה-crf250 אז מכיר את הכלי ולא ממש רוצה להתעסק איתו.
נראלי אבדוק את הקומט בכל זאת...כל הזמן אני מחפש מחפש בסוף חוזר אליו...כנראה גורל או משהו

matanbar26
08-12-2015, 01:23
איפה זה שתמיד מציע את הלונסין?

o^2
08-12-2015, 01:56
קטנוע ממש ממש לא בא לחשבון...לא הלכתי לעשות רשיון בשביל הנוחות, עשיתי אותו כדי להנות מהנסיעה, מההילוכים, החוויה.
דו"ש בעייתי לי, הם דורשים לא מעט תחזוקה (שאם היה לי כסף להוציא בשוטף על כל האחזקה הזאת הייתי לוקח 500 ולא שואל בכלל) , הרבה מיגון (וכבר יש לי מיגון עירוני אז לא הולך להשקיע עוד פעם) ואני מעדיף להתחיל בקטן. דו"ש יהיה הבא בתור, בכיוון של אדוונצ'ר סטייל kle500/v-strom .
דיוק ראיתי אותו, הוא פיצי, גם למען האמת לא הטעם שלי. למה להתפשר על 200 כשאפשר 250?
עד כדי כך הוולף לא משהו?

עריכה: ראיתי ליוסאנג יש מבצעי סוף שנה, מישהו יודע על מה מדובר? זכור לי ה-GT250 רצו עליו 27 מהחברה באשדוד, כמה כבר זה הנחה?

מה עם הX-5 של יוסאנג?
http://hyosung.co.il/motor/%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%91-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-x-5/

נתונים מאוד דומים , קצת יותר קצר , ומשמעותית יותר קל!
גם זול ב2,000ש"ח (במחירון) , אז אולי אחרי מיקוח תוציא מחיר קצת יותר טוב.

NadavK
08-12-2015, 20:28
אייס צודק הדיוק נוסע יפה מאוד.
לא יפה כמו הקומט אבל יפה מאוד.
וזה 200 כן?
יש קטנועים כמו ג'ילרה ראנר וכו' שהם מהנים מאוד לרכיבה.
דו"ש דורש תחזוקה?
לא כלכך.
Klx250?crf250 loncin 250? פזלת לשם?
אפילו אלה עדיפים מהדינוזוארים שהזכרת למעלה..
נכון שהם בקטגורייה שונה, ואם אתה עם ראש פתוח, דו"ש זה מעולה.
השטח סולח, והנופים מדהימים.

אני גם מאד אוהב את הדיוק, בסה"כ מדובר באופנוע מאד solid מה שנקרא.
אופנוע שאני מאד הופתעתי ממנו לטובה לאחרונה זה הVJF 250 של דיאלים, שהוא אומנם קצת פחות חזק מהאופנועים שציינת אבל יותר זול ואולי יותר יתאים לתקציב שלך (אז אולי שווה לך לקחת לנסיעת מבחן). בסה"כ כמעט על האופנועים שציינת הם אחלה, אז לדעתי אתה לא בדרך לעשות טעות שתתחרט עליה.

ALF
08-12-2015, 23:46
איפה זה שתמיד מציע את הלונסין?
אני פה.
אבל ... צדיקים מלאכתם נעשית גם על ידי אחרים :)

JohnnyDee
09-12-2015, 01:08
אחלה בחלה של לונסין.
למי שלא מחפש מהירות וrrים למיניהם.
אני קראתי וראיתי בסרטונים שמאוד קל לטפל בlx250gy והכל מאוד נגיש, יש בחור בדרום אפריקה שעשה עליו מסע לא קל, האופנוע עמד בהכל.
Vjf250 נראה מאוד טוב אבל שמעתי שהאמינות לא לטובתו, כלים חדשים ביד 2 עם 7,000 ק"מ שעשו מנוע.
נתנו לך המון אופציות, כולן טובות.

nihrider
09-12-2015, 11:31
אני לא יודע למה רוכבים חדשים עם 0 ניסיון חושבים שהם צריכים לקנות את האופנוע הכי מהיר וחזק שהם יכולים להשיג.
לסובב מצערת בשביל לתפוס מהירות זה מאוד קל, כשקורה משהו ועכשיו צריך לרדת מ150 ל-0 הם מגלים שצריך קצת יותר ניסיון ממה שיש להם כדי לבצע את זה.

אני בטוח שרכיבה על לונסין הצילה אותי כבר מעצמי ויותר מפעם אחת.
הוא גם מאוד מאוד זול בשביל אופנוע חדש עם אחריות לשנתיים

BassOutcast
09-12-2015, 15:15
אני לא יודע למה רוכבים חדשים עם 0 ניסיון חושבים שהם צריכים לקנות את האופנוע הכי מהיר וחזק שהם יכולים להשיג.
לסובב מצערת בשביל לתפוס מהירות זה מאוד קל, כשקורה משהו ועכשיו צריך לרדת מ150 ל-0 הם מגלים שצריך קצת יותר ניסיון ממה שיש להם כדי לבצע את זה.

אני בטוח שרכיבה על לונסין הצילה אותי כבר מעצמי ויותר מפעם אחת.
הוא גם מאוד מאוד זול בשביל אופנוע חדש עם אחריות לשנתיים
ממש לא מחפש הכי מהיר, רחוק מזה. מעל 110 לא מתכוון לקחת אותו. לא טיפוס של מהירות, העיקר בשבילי הסיבולת של הכלי לחקור את הארץ.
טוב, שישי נוסע לבדוק יוסאנג קומט, מקסימום אם לא נסתדר ניסע לראות וולף.

JohnnyDee
09-12-2015, 15:57
אם אתה אומר ככה שווה לעשות נסיעה על לונסין.
גם על דיוק 200.

BassOutcast
09-12-2015, 16:02
אם אתה אומר ככה שווה לעשות נסיעה על לונסין.
גם על דיוק 200.
גובהה ממש ממש קריטי לי. הרוב הגדול של ה-250 לא נוחים לי. יש לי גם ידיים וגם רגליים ארוכות ואפילו על crf250 אני מרגיש לא משוחרר בידיים. הקומט הוא היחיד שהרגשתי ממש נוח עליו, וראיתי והוולף והקומט באותו גודל כמעט.

JohnnyDee
09-12-2015, 16:18
אני 1.82 ידיים ארוכות רגליים ארוכות.
הדיוק מרגיש מעולה.
הcrf250 גם..
אתה יודע שאפשר לכוון קצת את הכידון?
הקומט הרגיל טוב, הr עם הפיירינ מבקש תנוחה לא נוחה בעליל, אתה רוצה לטייל לא?
מה עם וראדרו 125? אמנם 125 אבל טווין ומשייט על 110.
מאוד מתאים לגובה.

ALF
09-12-2015, 17:09
על הלונסין תרגיש בנוח. אתה מוזמן לתאם נסיעת מבחן.
www.loncin.co.il

BassOutcast
09-12-2015, 17:39
הדיוק מרגיש מעולה.
הcrf250 גם..
מאוד מתאים לגובה.
חח לא דיברתי על ה-gtr דיברתי על הנייקד, מכיר מישהו שמוכר אז אלך לראות, זה ההעדפה. חוץ מזה, נוחות זה עניין אישי, גם אם היינו אותו גובהה ומשקל יש את העניין של העדפה.
אם לא ייצא עם הקומט נתחיל לפזול לדיוק.

אברי
09-12-2015, 21:09
הדיוק מרגיש מעולה.
הcrf250 גם..
מאוד מתאים לגובה.
שלי לא למכירה.
אני רוצה להפשיט אותו ולבנות סטריטפייטר לילדים גדולים.
נראה מה יהיה.
מכיר מישהו עם הורנט הרוסה? אני מחפש פרונט...

o^2
10-12-2015, 09:22
שלי לא למכירה.
אני רוצה להפשיט אותו ולבנות סטריטפייטר לילדים גדולים.
נראה מה יהיה.
מכיר מישהו עם הורנט הרוסה? אני מחפש פרונט...

http://www.ebay.com/itm/Honda-CB600F-CB600-CB-600-F-Hornet-01-Headlight-Read-Description-/161347521876?hash=item25910fcd54:g:SEUAAOSwGiRTqWX 4&vxp=mtr

אברי
10-12-2015, 10:53
http://www.ebay.com/itm/Honda-CB600F-CB600-CB-600-F-Hornet-01-Headlight-Read-Description-/161347521876?hash=item25910fcd54:g:SEUAAOSwGiRTqWX 4&vxp=mtr

לא מסיכה, פרונט.
בולמים ג'אנט משולשים.
ואני מחפש לקנות בארץ.

DoriTo
10-12-2015, 12:59
לגבי הvjf250 אני לא לגמרי מסכים איתכם , חבר טוב שלי רוכב עליו ולטענתו הוא לא עושה בעיות , אני חושב שאם לא נצמדים לטיפולים ולאחזקה וודאי שיצוצו בעיות , אבל אם כן אין סיבה שמשהו חריג יקרה.

o^2
10-12-2015, 13:59
לא מסיכה, פרונט.
בולמים ג'אנט משולשים.
ואני מחפש לקנות בארץ.

מכשיר קשר + התדר של מד"א = המקור לכל האופנועים שמתרסקים בארץ.

BassOutcast
11-12-2015, 15:23
אוקיי, עדכון מצב + שאלות.
נסעתי לבדוק את הקומט, הבחור נתן כתובת לפני כמה ימים כשקבענו מתי ואיפה, הגעתי הוא לא שם וגם לא עונה, בקיצור לא רציני וסתם נסעתי.
בדרך חזרה קפצתי לאלבר ישבתי על הדיאלים vjf, הוא סבבה, אבל קצת נמוך והחלקים שלו מרגישים לי זולים בהשוואה גם ליוסאנגים שניסיתי וגם להונדה שלמדתי עליה (crf250l). הכידון כמו כן מרגיש שהוא נגמר מוקדם מידיי, שכן הייתי רוצה עוד כמה סנטימטרים להרגיש בנוח על הידיות.
מה שכן, אני רואה בתקציב שלי (10-12) לא מעט אופנועים בנפח 500 מתחילת המאה/סוף המאה הקודמת, קילומטראז' לא בשמיים יחסית לגיל ונראים יותר רציניים. ממה שהבנתי גם אופנועים בנפח גדול יותר "שורדים" יותר זמן כי הנפחים הקטנים דוגמאת 250 מתאמצים הרבה יותר במהירויות גבוהות ויושבים על סל"ד יותר גבוהה לכן יותר הבלאי, נכון? ומה ההפרש בביטוחים לנהג חדש? הייתי בכיף לוקח איזה kle500 או וולקאן

nihrider
11-12-2015, 16:59
"קילומטראז' לא בשמיים יחסית לגיל"
שים לב שבחלק מהכלים האלה האודומטר מתאפס כשהם עוברים 99999

"ממה שהבנתי גם אופנועים בנפח גדול יותר "שורדים" יותר זמן"
בגדול כן, אבל זה הכל תלוי איך רכבו עליו ואיך טיפלו בו

"ומה ההפרש בביטוחים לנהג חדש?"
http://car.mof.gov.il/
מחשבון הביטוח של הפול
ע"פ חוק, אסור לחברת ביטוח לדרוש ממך יותר ממה שהמחשבון הזה מחשב, עבור ביטוח חובה.
מומלץ מאוד גם שתעשה צד ג'
וכרוכב חדש, מומלץ שתעשה ביטוח חובה מלא, ללא השתתפות עצמית

matanbar26
11-12-2015, 17:05
אם אתה קונה אופנוע מתחילת המאה/סוף המאה הקודמת ב10-12 נראה לי שתצטרך להשאיר כסף בצד ליישור קו ושאר הירקות.
מעבר לזה כמו שאמרו לך הקילומטרז' מתאפס ב99999 אז אם אתה רואה 66 אלף על המד ייתכן (וזה רוב הסיכויים באופנועים כאלה ) ואתה תקבל 166 או 266 אלף.

BassOutcast
11-12-2015, 17:30
כשאני אומר "לא בשמיים" זה 80-120 אלף. זה מדאיג, אבל העיקר איך שמרו עליו.
מצאתי כמה לא רחוק ממני - er500 ו-gs500e, שניהם עם בערך 120 אלף, ובמחיר של 7.5-8 שזה לא רע בכלל . מה לצפות מאופנוע כזה? ומה הכוונה כסף ליישור קו?
כמובן שלא אקח בהשתתפות עצמית, וגם צד ג' כי לך תדע מכה לא במקום לרכב יקר ופתאום ה-500 נוספים האלו בשנה לא נראים כל כך נורא.
עדיף להמשיך לחפש 250 בתקציב ולקוות לטוב או לקחת את ה-500?

matanbar26
11-12-2015, 17:49
כשאתה קונה אופנוע ישן קח בחשבון שיהיו דברים שתצטרך לטפל בהם ישר אחרי שקנית,דברים שיעלו בבדיקה שחייבים לעשות בקנייה של יד שנייה.
זה יכול צמיגים,רצועות,בלמים ועוד ועוד.
אז צריך להשאיר סכום בצד לדברים כאלה.

BassOutcast
11-12-2015, 17:56
ואיזה סכום בערך זה בסדר? 4-5 אלף ככה?

לטענת המוכר:

טסט לשנה 2 צמיגים חדשים גג\"ש ושרשרת חדשים טבעות קלאץ חדשות כבל קלאץ מקורי חדש מסנן אוויר מקורי חדש רפידות בלם חדשות פלאגים חדשים מראות חדשות רגלית ומוט הילוכים חדשים פנס חזית חדש. אופנוע שמור ומטופל במוסך מורשה עם קבלות מצב מכני מצויין טסט לשנה שלמה יד 7 ברישיון גמיש מעט לרציניים מושלם בתור אופנוע ראשון

BassOutcast
11-12-2015, 18:53
עזבו, ראיתי אותו ב-Cycle-Ergo והוא יותר נמוך וקטן מהדיאלים...ממש לא בסגנון שלי.
פאקינג למה אין אופנועים בתקציב הזה? לפני חודש היה מבחר מדהים, מה קרה?

matanbar26
11-12-2015, 19:01
ואיזה סכום בערך זה בסדר? 4-5 אלף ככה?

לטענת המוכר:

טסט לשנה 2 צמיגים חדשים גג\"ש ושרשרת חדשים טבעות קלאץ חדשות כבל קלאץ מקורי חדש מסנן אוויר מקורי חדש רפידות בלם חדשות פלאגים חדשים מראות חדשות רגלית ומוט הילוכים חדשים פנס חזית חדש. אופנוע שמור ומטופל במוסך מורשה עם קבלות מצב מכני מצויין טסט לשנה שלמה יד 7 ברישיון גמיש מעט לרציניים מושלם בתור אופנוע ראשון

לא יודע לגבי סכום אבל אין דרך לדעת מה נכון ומה לא רק בדיקה במוסך אמין תענה לך על השאלה הזאת וגם כמה ייעלה לך.
מעבר לזה פורסם פה באתר מדריך לקניית כלי יד שנייה ממליץ לך לקרוא בעיון.

http://wheelz.co.il/מדריך-בדיקה-לפני-קנייה/

BassOutcast
11-12-2015, 19:20
לא יודע לגבי סכום אבל אין דרך לדעת מה נכון ומה לא רק בדיקה במוסך אמין תענה לך על השאלה הזאת וגם כמה ייעלה לך.
מעבר לזה פורסם פה באתר מדריך לקניית כלי יד שנייה ממליץ לך לקרוא בעיון.

http://wheelz.co.il/מדריך-בדיקה-לפני-קנייה/

עזוב, ראיתי את הגודל שלו, הוא עוד יותר קטן מהדיאלים. ראיתי גם השוואה בין הדיאלים לוולף - הוולף גם קטן יותר. בשיא הכנות לא הייתי מתנגד ל-vjf אבל כל מה שאני רואה זה 15 אלף ומעלה, יש מקום שמוכר אותם בתשלומים או משהו? או בכללי חנויות שמוכרות יד 2 בערך בתקציב שלי? כבר חודש שאני מחפש כל יום וזה לא הגיוני.

matanbar26
11-12-2015, 19:30
בדרך כלל לאלבר יש תוכניות תשלומים מאוד נוחת ויש להם גם כלים יד שנייה.
תבדוק אפשרות להעלות טיפה את התקציב שלך (קל מהצד להציע אני יודע) אבל ככה אולי תמצא את מה שאתה מחפש.

BassOutcast
11-12-2015, 20:05
בשיא הכנות אני לא יכול להפסיק לחשוב על היוסאנג קומט...הוא עדיין נשאר האופנוע הכי גדול בתקציב, הכי נוח לי, לא בדיוק Dream-bike אבל הכי קרוב עד כה.
יש אולי אזור בת"א או איפושהו במרכז שמוכרים בו אופנועים יד 2 שאולי לא מפרסמים ביד 2? וואלה ש-15 אני גם איכשהו אצליח למשוך אבל ממש ממש רוצה את היוסאנג.

ShazziMan
12-12-2015, 16:57
בשיא הכנות אני לא יכול להפסיק לחשוב על היוסאנג קומט...הוא עדיין נשאר האופנוע הכי גדול בתקציב, הכי נוח לי, לא בדיוק Dream-bike אבל הכי קרוב עד כה.
יש אולי אזור בת"א או איפושהו במרכז שמוכרים בו אופנועים יד 2 שאולי לא מפרסמים ביד 2? וואלה ש-15 אני גם איכשהו אצליח למשוך אבל ממש ממש רוצה את היוסאנג.

אז פאקינג תקנה אותו אחי..
מה שכיף באופנוע זה שהוא ממש יכול לרגש ולהתחבר אליך, אתה אומר שאתה רוצה קומט כל כך-תתחדש.

לדעתי אנשים פשוט לא רוצים לפרסם בחורף כי יודעים שיהיה קשה מאוד למכור ומעדיפים לחכות לתקופה פחות גשומה\קרה..
אפשר לראות כי כמות האופנועים ביד2 פשוט מגוחכת.

BassOutcast
13-12-2015, 15:01
אז פאקינג תקנה אותו אחי..
מה שכיף באופנוע זה שהוא ממש יכול לרגש ולהתחבר אליך, אתה אומר שאתה רוצה קומט כל כך-תתחדש.

לדעתי אנשים פשוט לא רוצים לפרסם בחורף כי יודעים שיהיה קשה מאוד למכור ומעדיפים לחכות לתקופה פחות גשומה\קרה..
אפשר לראות כי כמות האופנועים ביד2 פשוט מגוחכת.

אז מה עדיף? להמשיך לחכות על פארש בתקווה שמשהו יופיע, או ללכת נגיד על דיאלים vjf ו"להסתפק" בו?
וחשבתי דווקא בחורף מכל העונות אנשים ינסו להיפטר מהאופנועים שלהם, אחרי הכל אם אופנוע עומד זמן ממושך זה גורר כל מיני בעיות (בייחוד בקרבורטורים) אז הגיוני שלחורף הם ייפטרו ממנו...

DoriTo
15-12-2015, 19:47
אז מה עדיף? להמשיך לחכות על פארש בתקווה שמשהו יופיע, או ללכת נגיד על דיאלים vjf ו"להסתפק" בו?
וחשבתי דווקא בחורף מכל העונות אנשים ינסו להיפטר מהאופנועים שלהם, אחרי הכל אם אופנוע עומד זמן ממושך זה גורר כל מיני בעיות (בייחוד בקרבורטורים) אז הגיוני שלחורף הם ייפטרו ממנו...

תראה בעקרון אתה צריך להתחבר לאופנוע כדי לקנות אותו אני רואה שיש לך המון התחבטויות , לדעתי גם הvjf הוא אופנוע מכובד יקח אותך בכיף את המרחקים ולא יזלול לך את הכיס יותר מידי , לאחי יש vjf והוא מרוצה ממנו לוקח אותו לעבודה כל יום הכל עובד פיקס יחד עם זאת זה גם עונה לשאלת התשלומים שנשאלה שתוכל לעניין אותך .

BassOutcast
15-12-2015, 20:09
תראה בעקרון אתה צריך להתחבר לאופנוע כדי לקנות אותו אני רואה שיש לך המון התחבטויות , לדעתי גם הvjf הוא אופנוע מכובד יקח אותך בכיף את המרחקים ולא יזלול לך את הכיס יותר מידי , לאחי יש vjf והוא מרוצה ממנו לוקח אותו לעבודה כל יום הכל עובד פיקס יחד עם זאת זה גם עונה לשאלת התשלומים שנשאלה שתוכל לעניין אותך .
וואלה באמת שאני כבר לא יודע, אני כן רוצה להנות מהנסיעה ולראות את הארץ והדיאלים יושב לי טוב אבל מה הרוב לא בתקציב שלי...כבר חודש וחצי שאני מחפש ואני משתגע ואין כלום ביד 2...רק עברתי טסט - ריק יותר מכביש הערבה, לפני זה - רק תבחר...

matanbar26
16-12-2015, 09:11
זה אולי יישמע פשוט מהצד, אבל אולי כדי לחכות קצת ולהגדיל את התקציב ככה יותר כלים יכנסו לך לתקציב.
או כמו שנאמר לקנות מסוכנות ותוכל לפרוס לתשלומים .

BassOutcast
16-12-2015, 14:22
זה אולי יישמע פשוט מהצד, אבל אולי כדי לחכות קצת ולהגדיל את התקציב ככה יותר כלים יכנסו לך לתקציב.
או כמו שנאמר לקנות מסוכנות ותוכל לפרוס לתשלומים .
חח עם משכורת של מעודפת זה לא כזה קל...טוב נחכה מה נעשה.

ShazziMan
17-12-2015, 00:57
עדיף לחכות חודשיים-שלושה ולרכוש אופנוע שתהיה שלם איתו מאשר לרכוש אחד שאתה לא שלם איתו.
חודשיים יעברו לך בטיל ואז אתה תתבאס.

ohadifrach
17-12-2015, 01:29
תמיד כדאי לבדוק לפני לגבי מבצעים.
בלא מעט חברות יש עכשיו מבצעי סוף שנה שכדאי לנצל..
הזכירו כאן את דיאלים אז ראיתי היום שיש להם מבצע של 15% הנחה על חלק מהדגמים.

אברי
17-12-2015, 06:27
יש פה איזה 6 7 שתולים שך דיאלים. גילוי נאות

BassOutcast
17-12-2015, 07:33
יש פה איזה 6 7 שתולים שך דיאלים. גילוי נאות
חחחח וגם של לונסין אני רואה.
שוב, אני מחפש כבר כמעט חודשיים, אם הייתי רוצה לקחת מה שיש רק כדי לנסוע - הייתי עושה את זה מזמן. עד שלא אמצא משהו שארגיש בנוח איתו אני לא מתכוון לקנות כלום, אחרי הכל לא מעט כסף.

nihrider
17-12-2015, 15:53
ללונסים אין שתולים, יש לקוחות מרוצים :)

JohnnyDee
17-12-2015, 18:36
ותומך כמוני שדוגל באופנועים זולים והורדת ערך השוק.

BassOutcast
18-12-2015, 16:41
אז הלכתי לחנות של סאן-יאנג לנסות את הוולף ומסתבר שהם כבר לא מביאים אותו לארץ, משמע בעיה בחלקי חילוף במידה ואקנה אחד יד שנייה... וואו...

מתי בד"כ מתחילים להופיע למכירה אופנועים?

JohnnyDee
18-12-2015, 20:26
לדעתי יש חוק שמחייב יבואן לספק חלקים לכל דגם שהוא מייבא לפחות ל-7 שנים.

matanbar26
18-12-2015, 20:44

נכון, אבל אם אין מלאי חלקים, והחוק מחייב לספק ולא להחזיק מלאי זה אומר שכול תקלה שתידרש לתיקון וחלפים תצטרך לסמוך על היבואן שיזמין, לא הייתי סומך על זה.

alexsupreme
19-12-2015, 11:27
הוא מחוייב להזמין חלקים אבל לא מחוייב שהם יגיעו מהר. תתכונן להשבית את האופנוע לחודשיים במקרה של תקלה.

guyn1212
12-01-2016, 20:07
יש לי gd250 אופנוע עם 28.5 כ"ס בין החזקים בקטגוריה , יתאים לגובה שלך ( אני 1.78), אבל קח בחשבון שאולי הברכיים יהיו קצת כפופת לך.
אני גם סטודנט ונוסע איתו למכללה ביום יום, קניתי 250 בגלל שרציתי לחסוך גם בביטוח.

גילוי נאות" מוכר את שלי שנת 2015

matanbar26
12-01-2016, 21:54
יש לי gd250 אופנוע עם 28.5 כ"ס בין החזקים בקטגוריה , יתאים לגובה שלך ( אני 1.78), אבל קח בחשבון שאולי הברכיים יהיו קצת כפופת לך.
אני גם סטודנט ונוסע איתו למכללה ביום יום, קניתי 250 בגלל שרציתי לחסוך גם בביטוח.

גילוי נאות" מוכר את שלי שנת 2015

אז הלכת לכול השירשורים שקשורים ל250 סמק ורשמת את אותה הודעה כדי לפרסם את האופנוע שלך שעומד למכירה?