התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הראש אומר smc690 - הלב אומר mt07

Yadin Tal
16-12-2015, 13:45
אהלן,
אני כבר ממרץ 2015 חוסך לכלי (התכנון היה בהתחלה דיוק 390 אבל אז ראיתי תאמטי07 מוגבל)
אני כל יום עובד וחוסך כל שקל
עכשיו ההתלבטות שלי היא ככה: Mt07(חדש עולה 56) וsmc (שעולה 70)
אין לי עוד 18 ואין לי שום ניסיון על אופנועים... יש לי רק ניסיון על קטנועים כמעט שנתיים

מצד אחד אני מת להביא כבר mt07 אבל מצד שני נדלקתי על ה-smc בגלל שזה סופרמוטו והוא נותן יותר הרבה הנאה מה-mt.
מצד אחד לפי מה שהבנתי שה-smc יקר לאחזקה ויש לו תקלות פה ושם (ktm....)
אבל מצד שני ה-mt עולה יותר זול והתחזוקה שלו פחות יקרה...
ואם זה smc690 אז זה רק יד שנייה שזה אומר בערך 60 אלף... וזה אומר גם שאני מעדיף רק שנתונים 14-15 וקשה למצוא smc690 יד שניה...
ואם זה mt07 אז זה רק חדש כי הוא יחסית זול... 56 לחדש.
אני גם יחסית רזה מאוד ולא הכי חזק...

אבל למה אני שואל את זה עכשיו? כי אם אני ירצה smc אני יצטרך לעבוד יותר קשה ויותר שעות (זאת אומרת שאני עובד כל יום 5 שעות ואז זה מספיק לי לקנות mt07 חדש במרץ או שאני יצטרך לעבוד 7-8 שעות בשביל smc)

*הכלי יהיה גם מוגבל ל-a1

מה אתם אומרים? מה כדי לעשות? איזה כלי לבחור?

nitzann84
16-12-2015, 14:16
אם אין לך ניסיון,איך קבעת שהוא הרבה יותר מהנה לך מהmt? הכל זה אינדיודואלי.קח נסיעת מבחן,מה שיעמיד לך את הקופיקו יותר זה בשבילך.

danielk
16-12-2015, 14:21
נסיעת מבחן.

ואל תחשוב לרגע שמטרו זה זול, כי זה ממש ההפך.

Yadin Tal
16-12-2015, 14:58
נסיעת מבחן.

ואל תחשוב לרגע שמטרו זה זול, כי זה ממש ההפך.

התכוונתי יחסית למחיר שלו... 56 ל-700 סמק זה יחסית זול (לישראל) הוא נותן תמורה טובה מאוד! מאשר לקנות איזה 300 סמק ב-40 אלף אני מעדיף להוסיף עוד טיפה ולהנות יותר...

uriar
16-12-2015, 15:07
הכותרת שלך הוא הפוכה? בכל מקרה השאלה מאוד מבלבלת ומבולבלת וכעקרון אני אמור לנעול לך את השרשור ולומר לך לחזור כשיהיה לך רשיון אבל אני אשאיר אותו פתוח ואומר לך: תחזור ותשאל כשיהיה לך רשיון. אבל סתם כדי לענות: אם אתה בן 18 וחוסך שקל לשקל אל תקנה אופנוע חדש. ובכלל, מעניין לדעת במה אתה עובד שחוסכים בשמונה חודשים שישים אלף ש"ח...

alexsupreme
16-12-2015, 15:23
סמ״ק לא בהכרח מצביע על כיף.
מה משך אותך ל-smc?

Yadin Tal
16-12-2015, 15:30
הכותרת שלך הוא הפוכה? בכל מקרה השאלה מאוד מבלבלת ומבולבלת וכעקרון אני אמור לנעול לך את השרשור ולומר לך לחזור כשיהיה לך רשיון אבל אני אשאיר אותו פתוח ואומר לך: תחזור ותשאל כשיהיה לך רשיון. אבל סתם כדי לענות: אם אתה בן 18 וחוסך שקל לשקל אל תקנה אופנוע חדש. ובכלל, מעניין לדעת במה אתה עובד שחוסכים בשמונה חודשים שישים אלף ש"ח...

משלוחים, 35 לשעה.
ואני לא יחזור שיהיה לי רישיון, אני יהיה עוד כמה חודשים 18... במרץ אני כבר מתכנן לקנות את הכלי.. ואם זה חדש אז להזמין חודש לפני כי עד שהוא יגיע אלי...

Yadin Tal
16-12-2015, 15:30
סמ״ק לא בהכרח מצביע על כיף.
מה משך אותך ל-smc?

"סופרמוטו"

matanbar26
16-12-2015, 15:34
משלוחים, 35 לשעה.
ואני לא יחזור שיהיה לי רישיון, אני יהיה עוד כמה חודשים 18... במרץ אני כבר מתכנן לקנות את הכלי.. ואם זה חדש אז להזמין חודש לפני כי עד שהוא יגיע אלי...

אני לא מבין, אתה מתכוון לקנות כלי לפני שיש לך רישיון מתאים?
ואת העגלה אתה רותם לפני הסוסים בדר"כ?
איך תעשה נסיעת מבחן? ואם הוצאת הרישיון תתעכב והכלי יגיע מה אז? בהנחה ומדובר בחדש כמובן.

Yadin Tal
16-12-2015, 15:42
אני לא מבין, אתה מתכוון לקנות כלי לפני שיש לך רישיון מתאים?
ואת העגלה אתה רותם לפני הסוסים בדר"כ?
איך תעשה נסיעת מבחן? ואם הוצאת הרישיון תתעכב והכלי יגיע מה אז? בהנחה ומדובר בחדש כמובן.
אני לא צריך נסיעת מבחן... ואם אני יקנה חדש אז אני כמובן יזמין לפני שיגיע לי עם הרישיון ביחד כבר

danielk
16-12-2015, 16:18
עסקה משתלמת זה דבר אחד, ואני עולה על mt7 או חס וחלילה smc כאופנוע ראשון זה משהו אחר.
תתחיל במשהו שפוי.

Yadin Tal
16-12-2015, 16:56
עסקה משתלמת זה דבר אחד, ואני עולה על mt7 או חס וחלילה smc כאופנוע ראשון זה משהו אחר.
תתחיל במשהו שפוי.

לא הבנתי

Smi1ey
16-12-2015, 17:55
אני אענה לך בצורה שאולי תיתן לך יותר כיוון להחלטה:
Mt07 - כלי קומפקטי וזריז, מנוע מאוד פרקטי ליום יום, בניגוד למנועי טווין טיפוסים - המנוע יותר מחוספס בזכות הצתה א-סימטרית.
כלי כייפי. חסרונות בגדול? תרגיש בהמשך - מכלולים ייחסית פשוטים, עם כמה כיוונונים למשל לבולם האח' אפשר להביא אותו למצב שפויי אך בכל מקרה אל תבוא עם ציפיות לקבל מכלולים איכותיים במחיר כזה (אופציה לשדרוג - ניתן לקנות בולמים של אוהלינס).
680smc - על הכלי הזה לא רכבתי בניגוד ל-mt07 אז אוכל רק לספר בגדול על ייעוד הכלי - כלי פחות פרקטי באופן כללי, מכוון משמעותית יותר למסלול, מכלולים יותר טובים.

אחרי שקראת והשכלת - מומלץ לקחת נסיעת מבחן על 2 האופנועים באיזה יום רגוע ולסגור את הפינה הזו.
בכל מקרה, אלה אופנועים שנמצאים בקטגוריות שונות אז מומלץ לחשוב טוב טוב מה אתה באמת הולך לעשות עם האופנוע.

danielk
16-12-2015, 18:02
לא הבנתי

אלו לא כלים מומלצים ככלי ראשון לילד בן 18, הם חזקים מידי.

Yadin Tal
16-12-2015, 18:23
אלו לא כלים מומלצים ככלי ראשון לילד בן 18, הם חזקים מידי.

כל כלי יכול להתאים למתחילים.
לא כל מתחיל יכול לעלות על כל כלי.

זה הכל בחיבור בין הראש ליד ימין.

אני מכיר 2 אנשים שהתחילו עם הכלי הזה ללא שום כל ניסיון על אופנועים גם בגיל 18... והם אומרים שזה הכלי הכי טוב שיש למתחילים... בכל זאת 47 כוח סוס.
ואני מכיר עוד אחד שהיה רוכב רק על קטנוע 250 איזה שנה וחצי והגדיל ל-a וקנה mt07 לא מוגבל בלי ניסיון על אופנועים.

בכל זאת הכלי הזה מוגבל ל-47 כוח סוס, רוב הכלים בקטג של ה-300 הם עם 40-45 כוח סוס.... אז מה ההבדל?

liorbn
16-12-2015, 18:47
אם שני הכלים מוגבלים ל a1, הייתי הולך על ה mt07 (אין יתרון להספק המקורי החזק יותר של ה ktm)
גם ככלי ראשון הייתי הולך על ה mt07
גם מבחינת אמינות הייתי הולך עם mt07
גם מבחינת שימושיות הייתי הולך על mt07
להמשיך ?

Ritalin
16-12-2015, 22:21
18זה לא הגיל הזה שהולכים לצבא?

TheDevilInside
17-12-2015, 00:08
אם שני הכלים מוגבלים ל a1, הייתי הולך על ה mt07 (אין יתרון להספק המקורי החזק יותר של ה ktm)
גם ככלי ראשון הייתי הולך על ה mt07
גם מבחינת אמינות הייתי הולך עם mt07
גם מבחינת שימושיות הייתי הולך על mt07
להמשיך ?
הספק מקורי חזק יותר של קטם? איך זה מסתדר עם 63 כ"ס של קטם ביחס ל75 כ"ס של הימאהה?
כלי ראשון? ימאה יותר ידידותי, כן. אבל הקטום פחות מתאים לכבישים פתוחים, פחות סיכוי להתפרע במהירות גבוהה.
אמינות? כנראה שכן.
שימושיות? תגדיר, למה הכוונה?
אבל הכל מתגמד כשחושבים על כיף שמקבלים מהאופנוע!
כמו שסמיילי כתב, הימאה בעל מכלולים פשוטים וזולים, לאומת האוסטרי שבא מצוייד במכלולים מהטופ שיש. אופנוע אטרף לכביש, למגרשים וליום יום, פחות לטיולים.
אישית-אם יש שכל , הראש מחובר ליד ימין, והלב מדבר יותר חזק מהמוח, הייתי הולך על הקטם.
כמו שאמרו חכמים ממני- סופרמוטו-תרכב, תבין!

o^2
17-12-2015, 13:25

הוא בחור בן 18 , כנראה שההוצאות שלו קרובות לאפס.
אז אפילו בשכר מינימום הוא יכול לחסוך סכום משמעותי : 4650 * 8 = 37200.

Smi1ey
17-12-2015, 15:40
הוא בחור בן 18 , כנראה שההוצאות שלו קרובות לאפס.
אז אפילו בשכר מינימום הוא יכול לחסוך סכום משמעותי : 4650 * 8 = 37200.

לחסוך את כל הסכום בשביל האופנוע זה מייגע ויכול להוריד ת'חשק.
מצד שני, חייבים ללמוד לעמוד בהתחייבויות.

מה אני הייתי עושה?
חוסך 25% מסכום האופנוע והשאר בהלוואה בריבית נמוכה (הופך ת'עולם כדי למצוא בריבית נמוכה) או מלווה מההורים בסכום מסויים.
השאיפה זה לצאת בכמה שפחות נזק במינימום זמן.

בנוסף, חשוב ללמוד לחסוך סכום מסויים מהאופנוע. אפשר להגיד שזה מהווה מעין מבחן דמה לנזילות ההלוואה.
במידה ויש לך התחייבויות למדינה כמו צבא או שירות לאומי - הייתי מוותר על ההרפתקאה כל עוד אתה לא בא מבית אמיד.

בהצלחה בחלום!

Ritalin
17-12-2015, 18:35
אם הוא הולך להתגייס עוד חצי שנה מה הטעם לקנות אופנוע שיעמוד 3 שנים? או שאתה הולך להיות ג'ובניק?
בכל מקרה יהיה קשה להחזיק אופנוע עם משכורת חייל

matanbar26
17-12-2015, 19:34
בלי קשר לדיון-למה אתם נכנסים לו לכיס? איך הוא הרוויח? כמה? חייל או לא? גובניק?
מי יודע כמה כסף יש או אין לו, חייל או לא.
סתם זורק:אולי ההורים נתנו לו מתנה? או לי ירושה? אולי זכה בלוטו? אולי באמת גובניק עם אישור עבודה?
מה זה משנה לשאלה שלו.

adnan
17-12-2015, 20:35
ואולי הוא ערבי, ערבים בדר"כ לא יכולים להתגייס לצבא.

בכל מקרה, פות"ש אני לא אכנס לנושא הרכישה שלך, כי כל השרשור הזה נשמע לי קצת תמוהה.

אך אני אענה לך לגבי מה ההבדל בין אופנוע 300 סמ"ק עם 40 כ"ס ובין אופנוע 700 סמ"ק עם 47 כ"ס.

כוח סוס זו יחידה כח שמחושבת, מה שמנוע באמת מסוגל לתת, זה "מומנט".

יש אופנועים ידידותיים ומתאימים יותר לרוכבים מתחילים לא בגלל שהם מתאימים לרישיון a1, אלה בגלל שיש להם תגובת מצערת חלקה ולא מפתיעה מדי, התנהגות כביש טפוסית ולא חוליגנית, ואיך לא המומנט, מנוע 300 סמ"ק עם מומנט של 2.8 קג"מ ב10000 סל"ד זה ממש לא כמו 6.9 קג"מ ב6500 סל"ד כמו שהMT07 יכול לספק, אני ממליץ לך לקרוא קצת על כל מה שקשור ליחידות הכח האלה כדי להבין מה רמת הסיכון בעליה על אופנוע עם מומנט כזה ככלי ראשון.

Ecliptica
17-12-2015, 20:51
בתור ג'ובניק מדופלם שעושה שבוע שבוע, הייתי אומר שממש לא בעיה להחזיק אופנוע בתקופת הצבא, הכל תלוי בשליטה על ההוצאות.
אני אישית הייתי הולך על הmt07, אבל זה בגלל שיש לי העדפה לטווין מאשר לויברטור נייד.

Yadin Tal
18-12-2015, 02:35
בלי קשר לדיון-למה אתם נכנסים לו לכיס? איך הוא הרוויח? כמה? חייל או לא? גובניק?
מי יודע כמה כסף יש או אין לו, חייל או לא.
סתם זורק:אולי ההורים נתנו לו מתנה? או לי ירושה? אולי זכה בלוטו? אולי באמת גובניק עם אישור עבודה?
מה זה משנה לשאלה שלו.

תודה

ktm690smc
18-12-2015, 12:11
הגעתי. מזלך, כאחד שהיה בעליו של smc יפיוף במשך שנה וחצי. אני נותן פה סקירה ארוכה ומדוייקת, מקווה שאעזור לך.
קודם כל חייב לפתוח בשאלה שהכי מסקרנת אותי.. אם במידה ותחליט ללכת על הmt07, למה כבר לא לקנות את הדיוק החדש?
עם תג מחיר כמו של היפני עדיף לדעתי בהרבה לגרוף עוד כמה שקלים כלפי מעלה ולקנות דיוק690 2016 שאגב מגיע עם 73 סוסים (סינגל!!!).
והוא ממש לא ויברטור רוטט/מווברץ כמו הSMC והנסיעה שלו חלקה והרבה יותר נוחה מהSMC.
אם המטרות שלך הם לצאת פעם בשבוע לטיול ברחבי הארץ - רד מהSMC אני אומר לך כבר עכשיו ולך על הדיוק/MT.

ועכשיו לחלק המעניין...

אף, אבל אף אופנוע, לא האמטי ולא הדיוק, לא יתנו לך את ההנאה והכיפיות שיש בsmc. "תנסה תבין" המשפט הזה יותר מנכון.
אבל כמובן שצריך לעשות נסיעות מבחן לפני כדי שלא תקנה משהו כמו עיוור ואחר כך תתחרט. עשה את השיקולים שלך.
בנושא "אופנוע ראשון" - אקדים ואומר שבגרות היא לא פונקציה של גיל ואני מאוד מקווה שאתה בוגר ואחראי בפן הזה.
כן הייתי ממליץ לך לרכב קודם על הדיוק390- הוא ייראה לך כמו r1 בחודשים הראשונים.. עד שיימאס ותעבור לבא. אבל...
בזמן הזה צברת ניסיון וחוכמת רכיבה. נקודה למחשבה.

Yadin Tal
18-12-2015, 13:53
הגעתי. מזלך, כאחד שהיה בעליו של smc יפיוף במשך שנה וחצי. אני נותן פה סקירה ארוכה ומדוייקת, מקווה שאעזור לך.
קודם כל חייב לפתוח בשאלה שהכי מסקרנת אותי.. אם במידה ותחליט ללכת על הmt07, למה כבר לא לקנות את הדיוק החדש?
עם תג מחיר כמו של היפני עדיף לדעתי בהרבה לגרוף עוד כמה שקלים כלפי מעלה ולקנות דיוק690 2016 שאגב מגיע עם 73 סוסים (סינגל!!!).
והוא ממש לא ויברטור רוטט/מווברץ כמו הSMC והנסיעה שלו חלקה והרבה יותר נוחה מהSMC.
אם המטרות שלך הם לצאת פעם בשבוע לטיול ברחבי הארץ - רד מהSMC אני אומר לך כבר עכשיו ולך על הדיוק/MT.

ועכשיו לחלק המעניין...

אף, אבל אף אופנוע, לא האמטי ולא הדיוק, לא יתנו לך את ההנאה והכיפיות שיש בsmc. "תנסה תבין" המשפט הזה יותר מנכון.
אבל כמובן שצריך לעשות נסיעות מבחן לפני כדי שלא תקנה משהו כמו עיוור ואחר כך תתחרט. עשה את השיקולים שלך.
בנושא "אופנוע ראשון" - אקדים ואומר שבגרות היא לא פונקציה של גיל ואני מאוד מקווה שאתה בוגר ואחראי בפן הזה.
כן הייתי ממליץ לך לרכב קודם על הדיוק390- הוא ייראה לך כמו r1 בחודשים הראשונים.. עד שיימאס ותעבור לבא. אבל...
בזמן הזה צברת ניסיון וחוכמת רכיבה. נקודה למחשבה.

להתחיל אם דיוק 390 זה להפסיד כמה אלפים שאני מוכר אותו...

ktm690smc
18-12-2015, 15:03
להתחיל אם דיוק 390 זה להפסיד כמה אלפים שאני מוכר אותו...
אה ועל כלי אחר לא תפסיד... החישובים שלך ממש ריאליסטיים.

danielk
19-12-2015, 20:30
אני כבר רואה את המודעה בעיתון... בהצלחה בחור.

Yadin Tal
20-12-2015, 01:05
אני כבר רואה את המודעה בעיתון... בהצלחה בחור.

*אלה שמגזימים כאילו זה r1*
כולה כלי עם 47 כס

ktm690smc
20-12-2015, 01:43
כולה כלי עם 47 כס
כשהייתי עם הsmc שלי יום אחד מחוץ למגרש הסינטטי שאני משחק בו עם החבר'ה באתי לנסוע הביתה. באתי לצאת מהחנייה ובטעות בלי לשים לב (חבר דיבר איתי מהצד) סובבתי טיפה יותר ממה שצריך את הגז.. מה אני אגיד לך.. הכלי שלח אותי ואותו ביחד כמו קמיקזה וסיימתי 10 מטר קדימה על הרצפה.
במקרה אחר לקחתי פנייה ימינה ובטעות (הכל הרי בטעות) נתתי קצת יותר מדי גז ביציאה. האחורי זרק והחלקתי.
לא צריך לזלזל... תתחיל עם דיוק390. שמע לאנשים שרוצים בטובתך. זה גם כיף יותר למצות כלי שנראה לך "וואו" בהתחלה ואז לקבל את הרעב הזה ולהתקדם למשהו יותר חזק.

danielk
20-12-2015, 11:44
כולה כלי עם 47 כס

באופנוע סופר ספורט, עד שייפתח לך המנוע בסל"ד הגבוה, כבר תספיק להיות פעמיים על הרצפה על מנוע סינגל שבועט בנמוך, וגם המוגבלים בועטים בנמוך ההגבלה בדרך כלל באה לידי ביטוי בתחום העליון של הסל"ד.

תקשיב לאנשים עם ניסיון, לא סתם אומרים לך להתחיל ב390.

אבל אם אתה מתעקש, זה בסדר, או שתלמד על בשרך, או שלא תהנה מהאופנוע, אחד מהשניים יתקיימו בוודאות.
ואתה תראה שכל "ילד" על 390 ייתן לך בראש כי אתה פשוט תפחד מהאופנוע הגדול שלך.

ktm690smc
20-12-2015, 14:13
באופנוע סופר ספורט, עד שייפתח לך המנוע בסל"ד הגבוה, כבר תספיק להיות פעמיים על הרצפה על מנוע סינגל שבועט בנמוך, וגם המוגבלים בועטים בנמוך ההגבלה בדרך כלל באה לידי ביטוי בתחום העליון של הסל"ד.

אבל אם אתה מתעקש, זה בסדר, או שתלמד על בשרך, או שלא תהנה מהאופנוע, אחד מהשניים יתקיימו בוודאות.
לפעמים אני מרגיש שאני מדבר לקיר. אין אינטרקציה.

moshmosh
20-12-2015, 16:15
פות"ש אם אתה חושב שאתה יכול לעלות על KTM Adventrue 1050 מוגבל ל47 כ"ס עם 8.1 קג"מ, בהצלחה עם זה.

47 כ"ס לא אומר הרבה, גם לVN900 אני יותר מדי סוסים אך הרבה מאוד מומנט.

ואני אגלה לך סוד, תרכב על אופנוע ספורטיבי עם 70 כ"ס ומומנט של כ 4 קג"מ בסל"ד של 5 ספרות, יהיה הרבה יותר מתאים לרוכב מתחיל מאשר לעלות אל הKTM 1050 הזה.

Yadin Tal
20-12-2015, 16:45
פות"ש אם אתה חושב שאתה יכול לעלות על KTM Adventrue 1050 מוגבל ל47 כ"ס עם 8.1 קג"מ, בהצלחה עם זה.

47 כ"ס לא אומר הרבה, גם לVN900 אני יותר מדי סוסים אך הרבה מאוד מומנט.

ואני אגלה לך סוד, תרכב על אופנוע ספורטיבי עם 70 כ"ס ומומנט של כ 4 קג"מ בסל"ד של 5 ספרות, יהיה הרבה יותר מתאים לרוכב מתחיל מאשר לעלות אל הKTM 1050 הזה.
לא הבנתי מה קשור הקטום 1050?

audiR8
20-12-2015, 17:22
כשהייתי עם הsmc שלי יום אחד מחוץ למגרש הסינטטי שאני משחק בו עם החבר'ה באתי לנסוע הביתה. באתי לצאת מהחנייה ובטעות בלי לשים לב (חבר דיבר איתי מהצד) סובבתי טיפה יותר ממה שצריך את הגז.. מה אני אגיד לך.. הכלי שלח אותי ואותו ביחד כמו קמיקזה וסיימתי 10 מטר קדימה על הרצפה.

לא מעוניין להכנס לדיון (הנסיון שלי מוגבל מכדי להביע דיעה), אבל המקרה שאתה מתאר קרה לי עם KLX250. כלי חלש לכל הדיעות.

Sent from my C6833 using Tapatalk

danielk
20-12-2015, 17:27
אתה רק מבין שr1 זה הכי חזק בעולם, וכל אופנוע שהוא לא r1 אז הוא סבבה, אז אתה בעצם מודה בחוסר הבנה.
אל תקנה 690-700, תעשה לעצמך טובה.
תקנה 390, תפסיד ירידת ערך (וגם זה בספק אם תמכור מהר כמו שאתה חושב) מי ישמע תפסיד עליו 20 אלף שקל, תפסיד אלף אלפיים, שווה את החיים שלך תאמין לי.

ktm690smc
20-12-2015, 19:51
לא מעוניין להכנס לדיון (הנסיון שלי מוגבל מכדי להביע דיעה), אבל המקרה שאתה מתאר קרה לי עם KLX250. כלי חלש לכל הדיעות.

אם אתה כבר מביע את עצמך תלמד לעשות את זה עד הסוף. מה אתה רוצה לומר פה בשורה התחתונה?

ducati boy
20-12-2015, 21:38

--
התגובה הכי נכונה פה,
אני קפצתי מ קטנוע לכמעט 95 כ"ס מה שאומר יותר חזק ממה שאתנ רוצה ולקח לי זמן עד שנהניתי איתו, בלי קשר לדעתי אתה צעיר מדי לאופנוע הזה!! קנה אופנוע חלש יותר ותתחיל איתו

audiR8
21-12-2015, 07:29
אם אתה כבר מביע את עצמך תלמד לעשות את זה עד הסוף. מה אתה רוצה לומר פה בשורה התחתונה?
א. אני לא תוקף אותך. תוכל לנסות להתבטא בצורה מכובדת?
ב. השורה התחתונה פשוטה - המקרה שתיארת יכול לקרות בכל אופנוע, ונובע מחוסר תשומת לב או נסיון.

moshmosh
21-12-2015, 09:30
לא הבנתי מה קשור הקטום 1050?

אני עונה לאמירה שלך.

הרי אתה אמרתה "יש לו כולה 47 כ'ס", אך מעבר לזה מסתתר לו אופנוע חזק מאוד שיכול להעיף רוכב לא מספיק מיומן אפילו בנסיעת מבחן.

מצחיק שבסוף שנות ה90 ימאהה התחילה למכור מפלצת ספורטיבית שנקראת r1, בזמנו היא היתה המכונה הספורטיבית הכי חזקה ללא ספק, אך למה נקעתם שם? היום r1 עדיין כבודו במקומו מונח, אך הוא לא כלי כזה שיכול עדיין להחזיק בתואר, היום יש הרבה אופנועים ספוריביים חזקים ממנו.

ממש כך, כל רוכב ילד שנולד, נתקע בשנת 1998 ומנגן כל הדרך לגן R ONE R ONE.

Yadin Tal
21-12-2015, 13:54
אתה רק מבין שr1 זה הכי חזק בעולם, וכל אופנוע שהוא לא r1 אז הוא סבבה, אז אתה בעצם מודה בחוסר הבנה.
אל תקנה 690-700, תעשה לעצמך טובה.
תקנה 390, תפסיד ירידת ערך (וגם זה בספק אם תמכור מהר כמו שאתה חושב) מי ישמע תפסיד עליו 20 אלף שקל, תפסיד אלף אלפיים, שווה את החיים שלך תאמין לי.
במקרה של ktm זה לא הפסד של 1000-2000 זה הפסד שלך יותר במעמד המכירה... ובכלל הפסד.. אלה עושים הרבה הנחות גם

ktm690smc
21-12-2015, 14:30
א. אני לא תוקף אותך. תוכל לנסות להתבטא בצורה מכובדת?
ב. השורה התחתונה פשוטה - המקרה שתיארת יכול לקרות בכל אופנוע, ונובע מחוסר תשומת לב או נסיון.

אני מתבטא בצורה מכובדת תמיד. אין כאן דבר אישי.
אתה מסכים איתי שזה יכול לקרות בתדירות גבוהה יותר על אופנוע עוצמתי מאשר קטנוע?
מה שאתה אומר הוא מה שאני טוען. הבחור פותח האשכול הוא ילד חסר נסיון ואסור לו להתחיל עם 690 או כל אופנוע דומה אחר חכן המלצנו לו על דיוק 390 שהוא הרבה יותר מתון ואני לא מכיר אותך אבל אגיד לך דבר כזה - יש הבדל גדול מאוד בין ה390 ל690 נקודה.

Yadin Tal
21-12-2015, 15:12
אני מתבטא בצורה מכובדת תמיד. אין כאן דבר אישי.
אתה מסכים איתי שזה יכול לקרות בתדירות גבוהה יותר על אופנוע עוצמתי מאשר קטנוע?
מה שאתה אומר הוא מה שאני טוען. הבחור פותח האשכול הוא ילד חסר נסיון ואסור לו להתחיל עם 690 או כל אופנוע דומה אחר חכן המלצנו לו על דיוק 390 שהוא הרבה יותר מתון ואני לא מכיר אותך אבל אגיד לך דבר כזה - יש הבדל גדול מאוד בין ה390 ל690 נקודה.

כל כלי יכול להתאים למתחילים.
לא כל מתחיל יכול לעלות על כל כלי.

זה הכל בחיבור בין הראש ליד ימין.

....

danielk
21-12-2015, 16:18
במקרה של ktm זה לא הפסד של 1000-2000 זה הפסד שלך יותר במעמד המכירה... ובכלל הפסד.. אלה עושים הרבה הנחות גם

רוצה 690? תקנה מהם 390, ואז שתחליף לsmc ייתנו לך מחירון.
ותפסיק להקשיב לשמועות, היום שום דבר לא נמכר במחירון גם לא הונדה וגם לא יפני אורגינל.

Yadin Tal
21-12-2015, 16:22
רוצה 690? תקנה מהם 390, ואז שתחליף לsmc ייתנו לך מחירון.
ותפסיק להקשיב לשמועות, היום שום דבר לא נמכר במחירון גם לא הונדה וגם לא יפני אורגינל.

הבעיה היא שאין תקציב ל-690 חדש. רק יד 2

ktm690smc
21-12-2015, 19:24
....
הקביעה של אברי חברנו היא קביעה טיפשית.
לא הייתי עולה על אר1 או במוו 1000 כשאני רוכב מתחיל ולא משנה בן כמה אני. יש שלבים שצריך לעבור בחיים ועדיף לעבור אותם בחוכמה. זה נטו לטובתך לא לטובתנו. אני לא מכיר אותך אתה לא חבר שלי אבל תעריך את הרצון שלנו לשמור עלייך ולדאוג שיהיה לך כיף מכל העסק הזה של רכיבת אופנועים.
עד עכשיו אתה רק ראש בקיר ובגלל זה אני פורש. שיהיה לך כל טוב.

Yadin Tal
22-12-2015, 01:36
הקביעה של אברי חברנו היא קביעה טיפשית.
לא הייתי עולה על אר1 או במוו 1000 כשאני רוכב מתחיל ולא משנה בן כמה אני. יש שלבים שצריך לעבור בחיים ועדיף לעבור אותם בחוכמה. זה נטו לטובתך לא לטובתנו. אני לא מכיר אותך אתה לא חבר שלי אבל תעריך את הרצון שלנו לשמור עלייך ולדאוג שיהיה לך כיף מכל העסק הזה של רכיבת אופנועים.
עד עכשיו אתה רק ראש בקיר ובגלל זה אני פורש. שיהיה לך כל טוב.
אמטי 07 מוגבל עם 47 זה לא אר1 עם 200 סוסים, אני ראש בקיר כי אני מכיר כמה אנשים בלי ניסיון על אופנועים בכלל שהתחילו עם הגלי הזה ואומרים עליו רק דברים טובים ושהוא הכי טוב למתחלים, וגם עברתי קצת בסרטונים ביוטיוב..יותר נכון חרשתי וראיתי מה הם אומרים.

adnan
22-12-2015, 08:23
זה מה שחוסר ניסיון על MT07 יכול לעשות:

דקה 2:40
https://www.youtube.com/watch?v=qicjDdBGZGA

Yadin Tal
22-12-2015, 14:56
זה מה שחוסר ניסיון על MT07 יכול לעשות:

דקה 2:40
https://www.youtube.com/watch?v=qicjDdBGZGA

עוד אחד שלא מבין נו, זה יכול לקרות על כל כלי

ktm690smc
22-12-2015, 20:35
עוד אחד שלא מבין נו, זה יכול לקרות על כל כלי
"עוד אחד שלא מבין נו"
הזילזול השחצנות והחוצפה שלך כבר עלתה לי. תתייחס לאחרים בכבוד אף אחד לא חייב לך כאן כלום.
אנחנו כאן סיימנו.. שבוע טוב.

JohnnyDee
22-12-2015, 22:26
מסוכן מאוד..
רואים שזה רוכב מתחיל שנעל מבט על המשאית מהבהלה.