צפייה בגרסה מלאה : יורד מהעניין
חשבתי לפתוח אשכול אחרון לפני שאני הולך...
אז נכשלתי 2 טסטים ואני ממש מוותר עכשיו. אני לא חושב שזה שווה את הכסף או את המאמץ שלי יותר. אני עובר לאופניים.
אולי בעוד שנה מעכשיו אני אסתכל על זה אחרת, לא יודע. מבחינת נוחות, קצת התחלתי להבין שאופניים זה דבר הרבה יותר קליל ונוח(ללא רישיון, נסיעה בקצב בטוח יותר וכו).
שוב תודה ובהצלחה לכולם
JohnnyDee
16-12-2015, 19:53
וואו אם הייתי בגישה כזאת בחיים שלי לא הייתי מגיע לכלום.
גם עם האישה שלי שהיא שבע שנים איתי עשתה לי חיים קשים בהתחלה...
למה לוותר, אתה וותרן?
אתה חלש?
איפה כוח הרצון שלך?
לדעתי אתה נסחף ורגשן יתר, אני נכשלתי פעם ראשונה ולא שיתפתי עם אף אחד וחשבתי עם עצמי איך להשתפר.
הבנתי שנכשלתי בגלל הלחץ והאנשים מסביב שמזיי%ים את השכל.. באתי לטסט השני ודמיינתי שאני לבד.
AlphaDog
16-12-2015, 20:09
כבר לא יודע אם אתה טרול או באמת כל הדיון הזה לגיטימי.
למען הסיכוי הנמוך שאתה אמיתי, אתן לך טיפ קטן:
אם אתה באמת רוצה לפרוש עכשיו, אל. קח "חופש" מלימודי הרכיבה.
שבוע-שבועיים חודש. כמה שתצתרך כדי לנקות את הראש. ותחזור כשלא תהיה לחוץ על זה.
אבל לוותר לגמרי על העניין? אם תשאל אותי זה אינפנטילי ואמוציאונלי מדי. קח את עצמך בידיים בן אדם.
matanbar26
16-12-2015, 20:25
כבר לא יודע אם אתה טרול או באמת כל הדיון הזה לגיטימי.
למען הסיכוי הנמוך שאתה אמיתי, אתן לך טיפ קטן:
אם אתה באמת רוצה לפרוש עכשיו, אל. קח "חופש" מלימודי הרכיבה.
שבוע-שבועיים חודש. כמה שתצתרך כדי לנקות את הראש. ותחזור כשלא תהיה לחוץ על זה.
אבל לוותר לגמרי על העניין? אם תשאל אותי זה אינפנטילי ואמוציאונלי מדי. קח את עצמך בידיים בן אדם.
אם זה טרול, הוא הגרוע בהיסטוריה אין ספק.
Shasha127
16-12-2015, 20:32
חשבתי לפתוח אשכול אחרון לפני שאני הולך...
אז נכשלתי 2 טסטים ואני ממש מוותר עכשיו. אני לא חושב שזה שווה את הכסף או את המאמץ שלי יותר. אני עובר לאופניים.
אולי בעוד שנה מעכשיו אני אסתכל על זה אחרת, לא יודע. מבחינת נוחות, קצת התחלתי להבין שאופניים זה דבר הרבה יותר קליל ונוח(ללא רישיון, נסיעה בקצב בטוח יותר וכו).
שוב תודה ובהצלחה לכולם
אם אחרי 2 טסטים אתה מתייאש כנראה שזה לא משהו שאתה כל כך רוצה כמטרה וזה בסדר, גם אופניים זה 2 גלגלים.
אל תגזימו אנשים, זה בסדר לפרוש מזה, הוא לא מורעל על העניין וזה לגיטימי... והאמת לא פשוט להיות רוכב דו גלגלי במדינה הזאת.
BassOutcast
17-12-2015, 00:07
אל תגזימו אנשים, זה בסדר לפרוש מזה, הוא לא מורעל על העניין וזה לגיטימי... והאמת לא פשוט להיות רוכב דו גלגלי במדינה הזאת.
בין הביטוחים המשוגעים, מחירי הכלים הלא-הגיוניים, אחוזי הגנבות ומצב נהגי הרכב בארץ - בהחלט צריך להיות ממש מורעל כדי להשאר בתחום.
TheDevilInside
17-12-2015, 00:12
למה להתייחס בכלל? אם רוצה לפרוש אחרי שקצת קשה, אז זו לא הדרך שלו. כי אחרת נשמע תכף "ואי, נרטבתי היום, איזה עצבים! זהו, אני פורש ועובר לאוטובוס".
JohnnyDee
17-12-2015, 00:17
זה פרדוקס ומנפץ סטיגמות.
אופנוען צריך להיות קשוח.
לא קשוח, לא אופנוען.
אולי קטנוען.
my vegina has fallen and it cant get up
ביי ובהצלחה בהמשך הדרך
נ.ב. עבר לאוף
תפסיק לצאת עם נשים,לא הצליח לך ב2 דייטים.
לפי התאור שלך אין לך בעיה להסיע את האופנוע, ולכן עברת את המגרש בלי בעיה.
אבל לפי השאלות שלך אין לך מושג איך לנהוג בכביש, קח חופש, ותחליף למורה שגם ילמד אותך איך נוהגים בכביש
בניגוד לרוב המוחלט כאן, אני דווקא תומך בהחלטתך.
אספר לך שאופנוע ספורט היה מבחינתי חלום במשך כל חיי ובמהלך השירות הצבאי חסכתי כל שקל עבור הרישיון המיוחל.
בעודי חייל ניגשתי ל-3 טסטים בזה אחר זה, בכולם נכשלתי. בשלב מסויים אמרתי לעצמי, זה כנראה לא הזמן ובאמת החלטתי לוותר על החלום באופן זמני עד אשר אוכל להרשות לעצמי לנסות שוב (כלכלית).
ייתכן והייתי צעיר מדי, ייתכן שאם הייתי עובר את אחד מאותם הטסטים, היום לא הייתי יכול לכתוב את ההודעה הזאת, מי יודע, אבל מבחינתי הרגשתי כאילו מישהו אומר לי "תמתין עם זה", וזה מה שעשיתי.
בגיל 25 החלום צף לו שוב וניגשתי לטסט עם טופס ירוק חדש, עברתי את הטסט הראשון ל-a1 בגאווה גדולה. שנה לאחר מכן עברתי גם את הטסט הראשון ל-a.
הכל מלמעלה, מה שצריך לקרות יקרה. לך עם הלב שלך, ובהצלחה :)
JohnnyDee
17-12-2015, 18:38
אז בקיצור אתה אומר לו לוותר.. להיות וותרן.
johnny drama
17-12-2015, 19:11
ביי כפרה
אז בקיצור אתה אומר לו לוותר.. להיות וותרן.
לא, אני אומר שלכל דבר יש את הזמן שלו.
שום דבר באורח החיים שלי לא יעיד עלי שאני אדם וותרן, ולמרות זאת, חשוב ללכת עם מה שמרגישים ולא לדחוף את עצמך בכוח כשהמציאות אומרת לך אחרת.
arieelberg
17-12-2015, 19:53
צודק, זה ממש קשה להיות אופנוען, קנה רב-קו ותהנה.
guyn1212
17-12-2015, 21:02
עברתי טסט 4... ברכב
טסט שני... A1
טסט ראשון... לאופנוע
קיצר תמשיך לנסות, רק פעם הבאה שתיגש לטסט תהיה באמת מוכן, ואם אין כסף כרגע אז תדחה את זה קצת, גם אני כמעט התייאשתי באמצע.
bikerider
18-12-2015, 03:08
עברתי טסט 2 על אוטו
טסט 4 על a2
ובדרך ל4 על a1
אני לא התייאשתי, אז אתה צריך?
תחשוב על כאלה שלא עברו 7 או 9 או 12
אל תרחם על עצמך, מה לעשות חלקינו (כולל אותי) קולטים לאט יותר דברים ספציפיים בחיים, וחלקינו עם לא מספיק קשרים כדי לעבור את המבחנים האלה בקלות
תמשיך ואל תוותר, אני מניח שאתה אדם מבוגר ואני בתור "ילד" יכול להגיד לך שקודם כל חבל על הכסף ושנית התחלת משהו תסיים אותו
בהצלחה
rain man
18-12-2015, 12:05
זה פרדוקס ומנפץ סטיגמות.
אופנוען צריך להיות קשוח.
לא קשוח, לא אופנוען.
אולי קטנוען.
אני מבקש !! בלי השמצות
ktm690smc
18-12-2015, 12:23
יש לי חבר שעבר תיאוריה 30 ומשהו כשהיינו בני 16. בחור באמת אינפנטיל.
טסט הוא עבר או 10 או 11.
אתה נמצא בתחתית שרשרת המזון.
אתה עושה בושות לאנשים כמו חבר שלי שיש להם רעב לטרוף ת'עולם.
בהצלחה.
JohnnyDee
18-12-2015, 20:30
חח באהבה ריינמן גם אני קטנוען חצי מהזמן.
אתה צודק לגמרי 690, אני הכרתי גם מישהו שניגש לטסט ה-15 שלו.
הבחור נכשל פעמיים ובוכה לי.
חבר שלי נכשל פעמיים והולך להבחן שוב.
אם זה טרול, הוא הגרוע בהיסטוריה אין ספק.
אתה מעליב פה הרבה חבר'ה שמתאמצים מאד.
זה פרדוקס ומנפץ סטיגמות.
אופנוען צריך להיות קשוח.
לא קשוח, לא אופנוען.
אולי קטנוען.
משהו עם פלדה וברזל, לא?
שלום חבר'ה. קודם כל סליחה על הדרמטיות. באמת התכוונתי למה שאמרתי בהתחלה כשאמרתי שאני יורד מזה. חשבתי על זה בשבת הזאת והחלטתי לא לוותר.
הסבר מלא באשכול נפרד - כי אני לא חושב שהסבר כלכך ארוך מתאים באשכול הזה.
רק בזכות הרצון העז אני לא מרים ידיים. יום אחד אני אסתובב ברחוב ואשוויץ עם הרישיון.
JohnnyDee
19-12-2015, 18:19
בהצלחה, 2 חוקים בחיים.
לא לוותר.
לא להיות אלכוהליסט.
בהצלחה, 2 חוקים בחיים.
לא לוותר.
לא להיות אלכוהליסט.
כה אחי אני רק מבואס עכשיו מזה שהאריכו את זמן ההמתנה בין טסטים וגם הטסט עצמו לא זול בכלל. מבחינתי הייתי ניגש כל יום לטסט אם לא הייתה הגבלת זמן בין טסטים והיה לי את הכסף
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft