צפייה בגרסה מלאה : החלפת פלאגים ויסטרום
VelocityOne
21-12-2015, 14:18
שלום.
ברשותי ויסטרום 650 . מטפל בו בקביעות ובזמן באופן עצמאי למעט דברים מורכבים יותר כגון החלפת שרשרת גלגל שיניים.
פעם ראשונה שאני מחליף פלאגים.
שתי שאלות:
1. כיוון שאין לי מדחס לחץ אוויר כמו במוסכים האם ניתן להשתמש או כדאי בכלל בגז בוטאן - "ספריי לניקוי מחשבים" בשביל להעיף את כל הלכלוך לפני שפותחים את הפלאג?
או הצעות אחרות?
2. מי שכבר החליף פלאגים בעבר בויסטרום האם יש לו טיפ של אלופים לגבי ממה להיזהר. כיוון שישנם פלאגים שיותר קשה להגיע אליהם מאחרים.
תודה רבה
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Yarden12@
21-12-2015, 21:18
שלום רב צדיק :)
קודם כול לגבי להעיף את הלכלוך טיפ יפה :)
כל ספרי אויר או משהו היה טוב .
לגבי ממה להיזהר:
להיזהר שאתה מרכיב את הפלאג תכניס אותו ישר שלא יקבל מכה וישתנה לך המרווח של gap (לא יודע איך בעיברית )
וזה ממש לא מומלץ ...
עוד טיפ של יקיי לסגור את הפלאג עם ידית מומנט :( (למה סמילי עצוב כי זה לא חשוב להרבה אנשים)..
עוד דבר תראה את הפאקינג סרטון הנדיר הזה !:
http://youtu.be/dUYFCRBVM8k
פשוט בן אדם מקצוען מראה סרטונים רק לויסטרום 650
(קרדיט לבחור שפתח אשכול על הסרטונים שלו ממש תודה זה עזר לי מאוד)
בהצלחה !!!!:)
torquser
24-12-2015, 08:34
שנקל שלי, לא כל בוקסה מצליחה לשלוף את הפלאג תדאג לאחת ייעודית לפלגים עם גומיה שתאחוז את הפלאג. לא לעבוד על מנוע חם. כאשר אתה מחזיר את ראש הפלאג תקפיד לכוון את החיצים שעל ראש הפלאג לכיוון האגזוז (אם מצויין בספר רכב שלך)
VelocityOne
24-12-2015, 15:02
שנקל שלי, לא כל בוקסה מצליחה לשלוף את הפלאג תדאג לאחת ייעודית לפלגים עם גומיה שתאחוז את הפלאג. לא לעבוד על מנוע חם. כאשר אתה מחזיר את ראש הפלאג תקפיד לכוון את החיצים שעל ראש הפלאג לכיוון האגזוז (אם מצויין בספר רכב שלך)
על זה בדיוק אני מדבר.
לא יודע אם יש לי בוקסה ייעודית לפלאג אבל יש לי בוקסה 16 עם גומיה ומגנט.
יש פלאגים בעייתים כמו הפלאג שממוקם בין הרדיאטור למנוע. קשה להכניס לשם בוקסה.
מפחיד אותי לסגור את הפלאגים ואני בספק רב שהידית מומנט שיש לי נכנסת לכל המקומות הצפופים האלה.
והכי מפחיד זה להפיל את הפלאג על הרצפה ואז לך תחזיר לו את המרווח המקורי.
לזה התכוונתי בטיפים. לשמוע ממישהו שעשה זאת כבר.
לפי התמונה אני מבין שאדוני רוכב על sv650?
כלל האצבע אומר לסגור עד ההתנגדות ואז עוד רבע סיבוב. מרווח אפשר למדוד ולכוון, אם כבר טיפ חשוב זה למדוד את המרווח אלקטרודה גם בפלגים חדשים
לגבי הבוקסה תצטרך לנסות ולבדוק, במקרה הכי גרוע אתה יכול לקחת לחרט שיוריד לה מ"מ או שנים מההיקף המקורי
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
VelocityOne
25-12-2015, 13:05
זה מה שיש לי. בדקתי את הראש והוא מתמגנט עם הפלאג. ויש גם את הזווית. עוד משהו לפני שמתחילים?
גם אם לא תעשה פו עם בלואר רוב הסיכויים שתצליח להחליף פלאג.
גם אם יכנס גרגר בתהליך הוא יישאף לאגזוזט בפעימה הראשונה.
בחייאט! יש לך ברזל ביד או גרמושקה?
גם אם לא תעשה פו עם בלואר רוב הסיכויים שתצליח להחליף פלאג.
גם אם יכנס גרגר בתהליך הוא יישאף לאגזוזט בפעימה הראשונה.
בחייאט! יש לך ברזל ביד או גרמושקה?
תן לבחור להתייעץ ולהתבלבל. אם לא תשאל, איך תלמד?
מה הכוונה ב"לכוון את החיצים שעל ראש הפלאג לכיוון האגזוז"?
מה הכוונה ב"לכוון את החיצים שעל ראש הפלאג לכיוון האגזוז"?
הסימון המשולש על כובע ההצתה.
"When fitting the spark plug caps, front and rear, face the triangle mark A on the water-proof cover to each cylinder exhaust side."
http://www.dl650.org/pdf/DL650K4_svc_man.pdf
Kenderkin
05-01-2016, 12:23
הי חבר, הכלי הכי טוב הוא זה שבא עם ערכת הכלים. בכל מקרה, מאיפה אתה? אם אתה רוצה לעשות את זה פעם ראשונה ביחד אין לי בעיה להדריך אותך.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft