מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : התלבטות בין כמה סוגי צמיגים

snirw
21-12-2015, 21:48
שלום לכולם

אני רוכב על cb500x אני עושה בשנה בערך כ20K שרובם בדרכים בין עירוניות, חלק גדול מתבצע על כביש 6 אבל חשוב שלי שבימים של אופנוען מאומן או טיולים טכניים יהיה צמיג כייפי. האופנוע מגיע כסטוק עם צמיגי פירלי סקופיון טרייל שהם מחולקים לכ90% כביש ו10% שטח (הם עדיין על האופנוע אבל יש בעקבות הנסיעות בכביש 6 פרופיל מלבני ולא הרבה בשר לא מדובר במצב חלק, נראה גם שהצמיג מתחיל להיות יבש). הייתי רוצה לקבל המלצות כן\לא על צמיגי ספורט טיורינג שיחזיקו קילומטראז' ועדיין היו כייפים קראתי בכמה אתרים והייתי רוצה לדעת מניסיונכם מה אתם אומרים על הצמיגים הבאים כמובן אפשר להרכיב את הרשימה ולתת אופציות נוספות:

מישלין פילוט רוד 4

מצלר Z8

פירלי אנג'ל

נ.ב
חיפשתי ולא מצאתי את השרשור הארוך של סטרלוק בפג"ז על צמיגים ולא מצאתי.

תודה רבה

samt
21-12-2015, 22:15
מה השאלה? שלושתם מצויינים. שים לב לדרוש פירלי אנג'ל gt שהוא הדור האחרון והיותר מוצלח של האנג'ל (גם הקודם - אנג'ל st היה לא רע)
ברשימה אפשר לשים גם קונטי רואד אטק evo.
אני מבקש הצעת מחיר על שלושת המובילים (מישלין pr4 / פירלי אנג'ל gt / קונטי רואד evo) ולוקח את הכי זול. בינתיים תמיד יוצא אנג'ל gt...

Paz
21-12-2015, 23:10
אני עם האינג'ל gt בקדמי, צמיג מצויין.
כמו ש samt רשם, הפירלי יותר זול מהמצלר, המישלין והקונטי, כולם אצל זייתוני-תברר מחירים.

snirw
22-12-2015, 08:22
הבנתי שהיתרון הגדול של מישלין הוא בחורף למרות שאין לנו הרבה ממנו אבל אומרים שיש לו איזה ממש טובה ברטוב

sweet bamba
22-12-2015, 12:03
אני לא הצלחתי לקבל מפירלי מחירים שמתחרים במישלין.
יש לי כרגע איינג'ל gt מאחורה, בהחלט מעולה. החליף אצלי דנלופ כלשהו והשיפור היה ענק.
קניתי במסגרת מבצע שהיה בסופרטישופ זוג - קדמי ואחורי, ב-2000 ש"ח. כולל הרכבה ואיזון. על הפירלי קיבלתי הצעות של בערך 2500 ש"ח.
אגב, גם זה וגם זה מעולים בעיני. עם האחרים אין לי נסיון. במצב העניינים הזה אני הולך עם הזול יותר.

nitzann84
22-12-2015, 12:14
פירלי אנג'ל היה לי דווקא הייתי מרוצה מאוד,רואד 4 היה לי בקדמי וגם נתן פידבק טוב.
האנג'ל הוא יותר אוחז ברכיבה ספורטיבית אבל המישלין אמור להחזיק יותר.
לך על מה שיהיה לך דיל יותר טוב,אני שמתי פירלי כי הוא היה זול ב400 שקל מהpr4

samt
25-12-2015, 15:05
הבנתי שהיתרון הגדול של מישלין הוא בחורף למרות שאין לנו הרבה ממנו אבל אומרים שיש לו איזה ממש טובה ברטוב

לא ניסיתי אך אכן זה מה שאומרים על ה-pr4. עדיין, ההבדלים לא גדולים וגם הפירלי אנג'ל gt מצויין ברטוב.