צפייה בגרסה מלאה : מבקש עצה לטלפון סלולרי
טוב, אז בתי כרגע עם Xiaome red rice S1 (זה גם מה שיש לי) שהתחיל לזייף. מדי פעם הוא כבה בעצמו. החלפת סוללה עם המכשיר שלי וביצוע factory settting לא ממש עזרו. לא הייתי שוקל להחליף אם הטלפון לא היה עם הבעיות המתוארות, כך שאתם מבינים שהדרישות מהמכשיר אינן גבוהות במיוחד.
מבקש עצתכם לגבי מכשיר. קנייה ב-e-bay או בחנות רשת היא אופציה עדיפה. הגודל - הכי רצוי 5 אינץ' (הילדה התגייסה לפני שבוע ולא יכולה לשאת מכשיר גדול מדי). תקציב - עד 1000 ש"ח. מצלמה סבירה (זאת שיש לה עכשיו על ה-S1 מספקת בהחלט).
אשמח לרעיונות. תודה.
matanbar26
26-12-2015, 21:37
מייזו m2? אפילו בבאג ייעלה לך 800₪ בערך.
מייזו m2? אפילו בבאג ייעלה לך 800₪ בערך.
+1
עונה על מה שציינת.
אם בא לך להזמין מחו"ל אז moto g הוא מכשיר מצוין.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
למה לא להמשיך עם שיאומי? http://www.glouds.com/phone/#e643428e55836c722
מנצ"ש
גם לבן שלי נהרס בדיוק טלפון זהה (במקרה שלו שקע טעינה התקלקל)
האם ה moto g דור iii יהיה עדיף על המיזו 2 מבאג?
JohnnyDee
28-12-2015, 18:37
מייזו טוב.
גם הוואוי.
לדעתי חפשו זנפון 5.
אם התקציב הוא 1000 ש"ח אז קצת עדיף לך את הmeizu m2 note, סך הכל 200 שקל יותר מהמייזו m2 אבל המכשיר 5.5 אינץ' לעומת 5.0 אינץ' והמסך גם יותר איכותי
matanbar26
07-01-2016, 15:22
מה לגבי אייפון 4s??
הייתי 3 וחצי שנים עם המכשיר, קטן ונוח.. ממליצה בחום.
זה מכשיר בן 3 שנים מבחינת הדגם, כול מכשיר סיני ב1000₪ עולה עליו בכול פרמטר נכון להיום.
עזוב שטויות, כנס לפה - http://www.glouds.com/phone/
ותמצא את האחד שהכי מתאים לך :)
JohnnyDee
07-01-2016, 23:11
כן אבל 4s אפשר למצוא ב400 שקלים, ויש אנשים שאוהבים ios.
matanbar26
07-01-2016, 23:34
כן אבל 4s אפשר למצוא ב400 שקלים, ויש אנשים שאוהבים ios.
זה 400₪ לפח, אל תשכח דגם ישן+מערכת הפעלה מעודכנת= מכשיר שנתקע כול הזמן.
אין טעם להשקיע 400₪ שקל במכשיר שבמקרה הטוב יחזיק לעוד שנה וזה אם לא תשבור אותו מעצבים.
אוהבים ios ( לא נכנס לשאלה למה) קונים אייפון מתקדם 5 s ומעלה.
ושוב, כול מכשיר סיני אפילו ב800₪ יהיה יותר מתקדם מ4s.
JohnnyDee
08-01-2016, 00:11
אתה צודק, אני חסיד אנדרויד אבל שוב 400 שקלים זה לא 800.
פות"ש חפש xiaomi redmi note 2
או zenfone 2
אפשר למצוא ב900 שקלים.
Yadin Tal
09-01-2016, 02:45
מה עם יד 2? או שרק ebay/חנות?
אתה יכול למצוא lg g3 ב-1000 ש"ח... טלפון פצצה
ושוב, תודה לכל מי שייעץ. למעשה הטלפון נקנה מיד אחרי התודה שלי הקודמת (29.12) ומה שנקנה בסופו של דבר (כזכור, זה בשביל הבת שלי) זה ZTE Nubia Z9 כי היא, לאחר שעשתה את הבירורים שלה החליטה שזה הכי מתאים לה.
עוד כמה הערות: ל-ranan90: הבת התגייסה, והיה חשוב לה שהטלפון לא יהיה גדול מדי. 5 אינץ' היה הגבול.
ה-redme note 2 גדול מדי (לבן שלי יש אותו) ובתי לא הייתה ממש מרוצה מהממשק שלהם ובקשה, אם אפשר, לא xiaomi.
ובאשר לאייפון: לאחר שפעם אחת נכוותי (עם הנוטפד II) מוצרי אפל לא נכנסים אלי הביתה. אני לא סובל את המוצרים ועוד פחות את הצורה שבה אפל עובדים. אפילו במתנה אני לא לוקח מוצרים של החברה הזו - אשמח להסביר מדוע אם מישהו מעוניין.
nihrider
10-01-2016, 20:21
ובאשר לאייפון: לאחר שפעם אחת נכוותי (עם הנוטפד ii) מוצרי אפל לא נכנסים אלי הביתה. אני לא סובל את המוצרים ועוד פחות את הצורה שבה אפל עובדים. אפילו במתנה אני לא לוקח מוצרים של החברה הזו - אשמח להסביר מדוע אם מישהו מעוניין.
אתה יכול להסביר מה זה נוטפד ii?
אתה יכול להסביר מה זה נוטפד ii?
אייפד כמובן. עניין פרוידיאני - כל כך לא סובל אותם עד שאפילו מעוות את שם המוצרים שלהם. :rolleyes:
ושוב, תודה לכל מי שייעץ. למעשה הטלפון נקנה מיד אחרי התודה שלי הקודמת (29.12) ומה שנקנה בסופו של דבר (כזכור, זה בשביל הבת שלי) זה ZTE Nubia Z9 כי היא, לאחר שעשתה את הבירורים שלה החליטה שזה הכי מתאים לה.
עוד כמה הערות: ל-ranan90: הבת התגייסה, והיה חשוב לה שהטלפון לא יהיה גדול מדי. 5 אינץ' היה הגבול.
ה-redme note 2 גדול מדי (לבן שלי יש אותו) ובתי לא הייתה ממש מרוצה מהממשק שלהם ובקשה, אם אפשר, לא xiaomi.
ובאשר לאייפון: לאחר שפעם אחת נכוותי (עם הנוטפד II) מוצרי אפל לא נכנסים אלי הביתה. אני לא סובל את המוצרים ועוד פחות את הצורה שבה אפל עובדים. אפילו במתנה אני לא לוקח מוצרים של החברה הזו - אשמח להסביר מדוע אם מישהו מעוניין.
תתחדש, ה-Nubia נחשב מכשיר מצוין (לפחות מחוו"ד, מעולם לא התנסיתי :) )
האם קנית את גרסת המיני או הרגילה?
תתחדש, ה-Nubia נחשב מכשיר מצוין (לפחות מחוו"ד, מעולם לא התנסיתי :) )
האם קנית את גרסת המיני או הרגילה?
המיני (כזכור, לא יותר מ-5 אינץ' למסך). אני מקווה שבתי תהיה מרוצה מהמכשיר. אני עדיין עם ה-xiaome red rice S1 והוא מספק אותי בינתיים.
yaroslav
21-11-2018, 12:54
שקול רכישת *** הקישור הוסר. ההנהלה. *** . הנה המאפיינים של המכשיר, אם אתה מעוניין - *** הקישור הוסר. ההנהלה. ***
matanbar26
21-11-2018, 15:05
שקול רכישת*** הקישור הוסר. ההנהלה. ***. הנה המאפיינים של המכשיר, אם אתה מעוניין - *** הקישור הוסר. ההנהלה. ***
מניח שהמכשיר הזה עדיין לא יצא שכתבו את הפוסט הזה בשנת 2015.
מניח שהמכשיר הזה עדיין לא יצא שכתבו את הפוסט הזה בשנת 2015.
הודעת ספאם טיפוסית - הוא מפנה אותך שתקנה דרך האתר שלו.
ננעל.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft