התחברות

צפייה בגרסה מלאה : קריאה לחברי פולגז ז"ל לשעבר, להתפקד מחדש.

עמודים : 1 [2] 3

דינגו
23-01-2016, 07:28
אני קיבלתי עדכון מ-tapatalk על תגובה של אבי פרידמן ואחרים בשרשור, וכשנכנסתי אין שום דבר. על זה קסד מדבר.

קסד
23-01-2016, 10:31
יש יאמרו שחרחרן ריב אנוכי והדיאלוג אשר היה אמור להיות כאן היה הופך למהלומות והטחת אשמות.
שזה אולי נכון אבל אם אדם בחר להשקיע, להרשם ולומר את דברו. והוא לא סתם. אולי היה כדאי לפלטר את הטונים הצורמים ולהקשיב למה שנאמר.

ועל זה ספתא ננה היתה אומרת - יד אחת אינה יכולה למחוא כף. עדיף שניים...
ושלוש וארבע ודאבל סנדביץ' תוציא תוציא את הסראפאון מהבוידעם

השושנים
23-01-2016, 10:37
זה ציטוט:
"ג'יפולוג חזר להיות תחביב. כל בעליו, מפעיליו, והכותבים בו עושים את זה בהתנדבות - מתוך רצון לשמר את פינת האינטרנט הזו לעוד כמה שיותר שנים, לעזור ולעצב את הסגנון לכזה ששורד את הזמן, ומהווה מקום מזמין לכם, הגולשים לייצר את התוכן שהוא בסופו של דבר מה שחשוב באינטרנט. אז תודה לכם! המשיכו בבקשה לשהות פה, לכתוב, לקרוא, ולשמור את אתר הבית של הג'יפאים השפויים נקי, נעים ופשוט, כמו חניון לילה מדברי."

מהכתבה הזאת http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3700-%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%AA-15-%D7%9C%D7%90%D7%AA%D7%A8-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92

פולגז עבר תהליך דומה רק שאצל פולגז זצ"ל זה כלל שינויים בהרכב הבעלים במועדים שונים וסכסוך שהביא למותו ולהקמתו של ווילז. תקראו היטב את ההתייחסות לג'יפולוג כעסק מסחרי ושוב חזרנו לאתרים שעובדים על אהבה לדבר וללא תמורה מעבר לאיזון הוצאות.

כאן, נותרה אהבה לדבר רק שאין מספיק רוח התנדבות.

איללכא...וסובבו בגז

אני מסכים עם כל מילה, אמרו חז"ל "כסף יעוור עיניי צדיקים" וכשבארזים נפלה השלהבת
אני חושש מאד לאזובי הקיר!

ברגע שהמחיר החומרי עולה על היושר האישי, ברגע שאינטרס כלכלי גובר על האמת נפגע
הצרכן הקטן, וכולנו צרכנים.

מי שלא מעורה במאבקים מאחורי הקלעים, מי שלא יודע על הכוחות שפעלו מסביב להתרחשויות
פועל על פי תסכולו האישי או על פי אמתות או חצאי אמתות שלו.

אני לא בטח שי צודק אחד או אמת אחת, אבל אני יודע על הנזק שנגרם למאות ואלפי אנשים
אחרים שלא נלחמו בבוץ.

אפשר לחפש אשמים לתפוס מחנות להלחם ולהשמיד הכל, ואפשר למצוא דרך חדשה כמו ג'יפולוג
ואחרים.

הצורך קיים, יש דרישה וצמא אדיר לחומר איכותי, אמתי וחף מאינטרסים, שבעולם אוטופי היה בר מציאות.

מי צודק יותר מי צודק פחות מי אשם לא מעניין, את הקורא בסוף היום מעניין התוכן והמעטפת.

והאמת אי שם.

הפלג הצפוני
23-01-2016, 13:59
שלום גם לך.

נעם 1
23-01-2016, 15:56
הצורך קיים, יש דרישה וצמא אדיר לחומר איכותי, אמתי וחף מאינטרסים, שבעולם אוטופי היה בר מציאות.

מי צודק יותר מי צודק פחות מי אשם לא מעניין, את הקורא בסוף היום מעניין התוכן והמעטפת.

מה שלא כל כך מעניין את הקורא הוא התהליך שבו נוצרת אותה מעטפת ואותו חומר מעניין. גם כאן ועכשיו יש יותר מגולש אחד שבטוח שווילז זה מכונה להדפסת כסף. בפולגז, היו ערמות של גולשים כאלה. אבל חברים, המציאות היא אחרת. מעטפת ברמה גבוהה וחומר איכותי דורש השקעה כספית ניכרת או לחילופין, הרבה אנשים שיפעלו בהתנדבות וללא תמורה כספית.
במבחן של הג'יקסר 750 שבו השתתפתי הושקעו ביום המבחן עצמו 3 ימי עבודה של אנשים שזמנם יקר מאד, אחד הונדה טרנסאלפ שגמע 450 ק"מ ודלק לשני אופנועים. עליהם צריך להוסיף כתיבה, עבודת צילום ועריכה. אני מניח שהעלות האמתית של מבחן כזה נעה 8000 ל 10000 ש"ח.
במבחן ה abs הגדול שבו השתתפתי הושקעו כ 20 ימי עבודה ואף יותר במבחן עצמו, רכב ונגרר שהרוו את האספלט ועוד כ 5 ימים בניתוח נתונים, כתיבה ועריכה. ואני מעריך את העלות בין 40000 ל 50000 ש"ח.

הייתי שם. נתתי מזמני, ממרצי ואף מכספי. במידת מה, אני עושה זאת גם כאן היום. מבנה שהשלד שלו התנדבותי מבוסס על תחלופה של אנשים ונזקק לדם חדש באופן תמידי. זה לא קורה יותר.

איללכא...ואיני רואה את זה קורה שוב

הפלג הצפוני
23-01-2016, 17:24
מעולם לא ביקשו מאף אחד אז איך זה יקרה.

MasterOz
23-01-2016, 19:06
מה שלא כל כך מעניין את הקורא הוא התהליך שבו נוצרת אותה מעטפת ואותו חומר מעניין.
גם כאן ועכשיו יש יותר מגולש אחד שבטוח שווילז זה מכונה להדפסת כסף. בפולגז, היו ערמות של גולשים כאלה. אבל חברים, המציאות היא אחרת.
מעטפת ברמה גבוהה וחומר איכותי דורש השקעה כספית ניכרת...
הייתי שם. נתתי מזמני, ממרצי ואף מכספי. במידת מה,
אני עושה זאת גם כאן היום.
מבנה שהשלד שלו התנדבותי מבוסס על תחלופה של אנשים ונזקק לדם חדש באופן תמידי. זה לא קורה יותר.

אבל ככה זה, כולם רוצים הכי טוב ובחינם.
קסדה שתשמור על הראש, אבל במאתיים שקלים.
סליידרים לאופנוע שעולה חמישים אלף, בעשרה שקלים.
כפפות ושאר אביזרי מיגון, הכי טוב סיני מאליבבא.

אם אנשים היו רציניים, במקום לדבר הם היו עושים, או תורמים.
כבר הצעתי בעבר ואני מציע כאן שוב, מועדון חברים שבו החברות עולה כסף.

שכל אחד ישים דמי חבר ויקבל תמורה,
אם זה בצורת מגזין מוטורי איכותי ומושקע, או כל דבר אחר.
מי שישלם יכול להכנס ולקרוא את הכתבות והמבחנים השווים,
יוכל להצטרף לטיולים ויש עוד המון דברים.
מי שלא...שיקרא את הכותרות ואם לא טוב לו, יום טוב לו.

ברגע שאנשים ישקיעו, תהיה להם הזכות להתלונן.
אין אף מועדון כזה או אחר שיכול להתקיים בלי כסף.
אין אף מגזין מוטורי ואו פורום חברתי שדמה לפול-גז ואו שדומה לווילז היום.
הפלטפורמה קיימת, מי שיכול משקיע בה ככל יכולתו, כספו וזמנו...

יש כאן בכלל אנשים, שמוכנים להיות חלק מה"דבר" הזה,
לשים מכיסם כמה שקלים כדי לקנות את זכות הדיבור?
אם אין כאלו...אז ס'תמו!!!
סוס שקיבלתם בחינם, אל תבדקו אם השרשרת שלו חלודה! (כל הזכויות שמורות - ©)

ביום שיהיו מספיק אנשים רציניים, כן כן...
כמו במקומות אחרים בעולם שכולם כאן אוהבים להשוות אליהם.
ביום הזה, השושנים ירכב על הארלי חדש חדיש ומחודש,
המשיח יבוא על דוקאטי פניגאלה בצבע לבן פנינה,
מחירי הביטוח ירדו לחצי וקסדות שואי ואראי יחולקו במחיר מסובסד לכל רוכב...
רק כדי שישמור על עצמו ויקטין את הסיכוי לשכב בבית לוונשטיין בעלות של מליונים.
יהיו מרוצי אופנועים, מכוניות ומכסחות דשא בישראל,
רשות הספורט המוטורי תתנהל כמו יד שרה...
ועמותת אור ירוק ואבואב שעומד בראשה...יפסיקו לשקר בתשדירים שלהם, להאשים אופנוענים ולזיין את השכל.

אבל לפני שתגידו שאני מתלהם, אומר אני לכל המתלוננים פה,
ליושבים על הגדר, לנובחים שלא נושכים...

אם נתנו לכם לשחות בבריכה בחינם, אל תתלוננו אם יש פיפי במים...
(משפט סיני עתיק שהמצאתי בזה הרגע)

עד שתקומו, אני משתין מהמקפצה! ומפזר!

קסד
23-01-2016, 19:10
מה שלא כל כך מעניין את הקורא הוא התהליך שבו נוצרת אותה מעטפת ואותו חומר מעניין. גם כאן ועכשיו יש יותר מגולש אחד שבטוח שווילז זה מכונה להדפסת כסף. בפולגז, היו ערמות של גולשים כאלה. אבל חברים, המציאות היא אחרת. מעטפת ברמה גבוהה וחומר איכותי דורש השקעה כספית ניכרת או לחילופין, הרבה אנשים שיפעלו בהתנדבות וללא תמורה כספית.
במבחן של הג'יקסר 750 שבו השתתפתי הושקעו ביום המבחן עצמו 3 ימי עבודה של אנשים שזמנם יקר מאד, אחד הונדה טרנסאלפ שגמע 450 ק"מ ודלק לשני אופנועים. עליהם צריך להוסיף כתיבה, עבודת צילום ועריכה. אני מניח שהעלות האמתית של מבחן כזה נעה 8000 ל 10000 ש"ח.
במבחן ה abs הגדול שבו השתתפתי הושקעו כ 20 ימי עבודה ואף יותר במבחן עצמו, רכב ונגרר שהרוו את האספלט ועוד כ 5 ימים בניתוח נתונים, כתיבה ועריכה. ואני מעריך את העלות בין 40000 ל 50000 ש"ח.

הייתי שם. נתתי מזמני, ממרצי ואף מכספי. במידת מה, אני עושה זאת גם כאן היום. מבנה שהשלד שלו התנדבותי מבוסס על תחלופה של אנשים ונזקק לדם חדש באופן תמידי. זה לא קורה יותר.

לא הבנתי.
אין כאן סימביוזה סמויה בין כאלו שאוהבים לרכוב לתאגידים/יצרנים/יבואנים שאומרים למי מהם "קח עיתונאי קטן שלי עשה סיבוב על העונדה החדש המתומחר בשווה ערך לשנת מזונות לגרושתך וחסר לך שתכתוב מילה רעה!" ?
או שאתה מציע לעקוב אחרי המודל העסקי של תפוזבל/ליינט/יד2 בנוגע לחוסם הפרסומות.
אגב מה המודל העסקי של האח הגדול קראזפורום?

זה לא שמבקשים מכם העיתונאים לנשוך כן?

moonshield
23-01-2016, 19:31
MasterOz,
אחלה פתגמים הבאת כאן! אני גונב לך את השני, פשוט כי הוא רלוונטי לכמעט כל מה שיש היום...
אקדים ואומר, אני משתמש חדש כאן, ולא מכיר או לקחתי חלק בתקופת פול גז, ככה שמצד אחד יש לי ראייה חפת נוסטלגיה, ומצד שני אין לי זכות לדבר על אותה תקופה.
בעיניין התרומה של משתמשים לקיום הפורום, זהו תנאי הכרחי ביותר להמשך קיום הפורום. כמו שנכתב כאן פורום בהגדרתו הוא משהו התנדבותי שלא נושא רווחים למשתמשים בו. בחלק מהכובעים שלי אני מנהל את אחד הפורומים הגדולים יותר בארץ (iAndroid) וכל עניין התרומה של המשתמשים או לחליפין דעיכת התרומה בפורום נידון שם כל כמה זמן. מבחינת ניהול, כל תת פורום מנוהל ע"י מנהל מסויים, ולפורום עצמו יש עוד כמה מנהלים ראשיים עם סמכויות ניהול לכל תתי הפורומים. צעד ראשון שהפורום הזה צריך לדעתי זה חוקים ברורים ומסודרים- גם להתנהלות בפורום, גם לכללים לפרסום פוסטים, וגם לסמכויות המנהלים (נעילת פוסטים, באנים, מחיקת פוסטים וכו'). השלב הבא הוא פשוט יותר מנהלים. קהילת פורום היא קהילה התנדבותית, והתרומה של המשתמשים בה היא מרצונם החופשי וזה מה שצריך להיות מועבר וידוע לכולם. אני יודע שבאופן אישי אני כן מתכנן להיות פעיל ברמה מסויימת בפורום (בהתאם למה ששאר הכובעים יכתיבו) אם זה בסקירות של מוצרים חדשים, או בדיונים שיראו לי רלוונטים. כן יראה לי חבל אם הפורום הזה ידעך ומשתמשים וותיקים בעלי ניסיון יעלמו ולו בגלל שזה הפורום הכמעט יחידי בתחום (אני לא מכליל את תפוז או FXP בתוך העסק, מטעמים מובנים), ובתור משתמש חדש אני יכול להעיד שבמעט זמן שאני כאן קיבלתי יותר מידע ועזרה ממה שקיבלתי מאדון גוגל או מהחבר פייסבוק.

קסד
23-01-2016, 19:43
MasterOz,
כן יראה לי חבל אם הפורום הזה ידעך ומשתמשים וותיקים בעלי ניסיון יעלמו ולו בגלל שזה הפורום הכמעט יחידי בתחום (אני לא מכליל את תפוז או FXP בתוך העסק, מטעמים מובנים), ובתור משתמש חדש אני יכול להעיד שבמעט זמן שאני כאן קיבלתי יותר מידע ועזרה ממה שקיבלתי מאדון גוגל או מהחבר פייסבוק.

חבל שאיני יכול לומר את אותו הדבר על האתר שלך.
בזמנו כשרציתי לשרש את הגאלקסי ללא הטרפה של הנוקס עילעלתי בו ואני חייב להודות שהמצב שלו עגום יותר מכאן.
ותתפלא גם לא האקסדא היה חבר.

בסוף גוגל היה המושיע (אבל זו לא חכמה זה אנדרואיד)

Zvika
23-01-2016, 19:46
התאפקתי מלהגיב כאן למה שראיתי אבל החלטתי שאני חייב להתייחס לזה.
פרידמן עשה תרגיל יפה. כתב כדי שימחקו אותו ואז הוא יוצא הקוזאק הנגזל. מצטער, לא קונה את זה. מי שמכיר את הסיפור המלא מאחורי הסגירה של פולגז יודע שפרידמן הוא אחד משני האחראיים הבלעדיים לסגירת האתר, יחד עם זה שנתן את השליטה בחברה לעו"ד הובר.
על הזין הפוליטיקלי קורקט. לפרידמן החוצפן לא מגיע לכתוב פה, וטוב שמחקו אותו. לא מעניין אותי מה יש לו להגיד.
ד"א סמיילי, בהמשך לשרשור "המילים הכנות" שפתחת בזמנו, נראה שבחרת צד ו/או יש לך בעיה אישית עם ווילז ו/או עם אביעד אברהמי. קצת דבילי הייתי אומר לשרוץ בבית שלו ולטנף עליו.

מאסטרעוז,

מילים כדורבנות!
אני לגמרי חושב שזה רעיון נפלא.
אם אני משלם מאה שקל למועדון האופנועים הישראלי או למועדון אלפא רומיאו או להומטיאטר או לשאר מקומות רציניים - בשמחה רבה אשלם "דמי חבר" למועדון רציני נוסף נטול שיגולי שכל וספאם.

קסד
23-01-2016, 19:49
"ואני כותב את זה אובייקטיבי לגמרי ונטול אינטרסים"

נעם 1
23-01-2016, 20:34
לא הבנתי.
אין כאן סימביוזה סמויה בין כאלו שאוהבים לרכוב לתאגידים/יצרנים/יבואנים שאומרים למי מהם "קח עיתונאי קטן שלי עשה סיבוב על העונדה החדש המתומחר בשווה ערך לשנת מזונות לגרושתך וחסר לך שתכתוב מילה רעה!" ?
או שאתה מציע לעקוב אחרי המודל העסקי של תפוזבל/ליינט/יד2 בנוגע לחוסם הפרסומות.
אגב מה המודל העסקי של האח הגדול קראזפורום?

זה לא שמבקשים מכם העיתונאים לנשוך כן?

מה שאני מציע, זה שאתה תצפה בלייב ב 18 מרוצי motogp ב 2016 ותכתוב סקירה שתעלה בסמוך לתום המרוץ. גם אם המרוצים באמריקות ומסתיימים ב 23:00 ביום ראשון. ואם כבר אני מציע, אז אוסיף ואציע שאתה תיסע לראלי הקפות במנוחה ותסקר אותו עבורנו. על הדרך, כתוב גם 3 או 4 כתבות מגזין. בהתנדבות, רק בגלל אהבתך לאופנועים, לאופנוענות ולקהילה שאתה חלק ממנה. על מנת להסיר ספק, בהתנדבות= ללא תמורה כספית וללא החזר הוצאות, שזה, אשכרה, להשקיע בנו.

אני הבנתי. הבנתי את ג'ק.
בשונה מהזקנים של החבובות שהיו מצחיקים. אתה לא. אתה גם לא ענייני. אלא אם העניין הוא ללהג במרחב הרשת.

איללכא...ואתה יותר ממוזמן להוכיח שאני טועה ואני הוא זה שעורם ומגבב כאן שטויות לרוב

קסד
23-01-2016, 20:49
אני מודה לך שדווקא מכולם בחרת להגיב רק לי.
אף אחד לא ביקש ממך שתסקור את ההקפות במנוחה בתשלום.
בדיוק בשביל זה יש את האינסטוש והפייסוש מה לא ככה?
מה, השמש זורחת לך מהמקלדת שאני ישלם לך משכורת בשביל לקרוא אותך?
אבל למה לעזזל לקרוא אותי? יש פה טאוויל שהרים את הכפפה. תיטפל אליו.

נעם 1
23-01-2016, 21:52
אני מודה לך שדווקא מכולם בחרת להגיב רק לי.
אף אחד לא ביקש ממך שתסקור את ההקפות במנוחה בתשלום.
בדיוק בשביל זה יש את האינסטוש והפייסוש מה לא ככה?
מה, השמש זורחת לך מהמקלדת שאני ישלם לך משכורת בשביל לקרוא אותך?
אבל למה לעזזל לקרוא אותי? יש פה טאוויל שהרים את הכפפה. תיטפל אליו.

על לא דבר.
ואל דאגה, משכורת אינך יכול לשלם לי. אני עצמאי, כך שאתה יכול לשכור את שרותי הטובים כנגד חשבונית.
מנגד, אני חש כי התחת שלך זורח לי מהמסך ועל כך אשלם.
אני אשלם.
אתה תשלם.
הוא ישלם.

ואני נטפל אליך מהסיבה הפשוטה, שאתה מזמין את זה.

איללכא...וסובבו בגז

שעיר בגב"ב
23-01-2016, 21:56
.

כבר הצעתי בעבר ואני מציע כאן שוב, מועדון חברים שבו החברות עולה כסף.

שכל אחד ישים דמי חבר ויקבל תמורה,
אם זה בצורת מגזין מוטורי איכותי ומושקע, או כל דבר אחר.
מי שישלם יכול להכנס ולקרוא את הכתבות והמבחנים השווים,
יוכל להצטרף לטיולים ויש עוד המון דברים.
מי שלא...שיקרא את הכותרות ואם לא טוב לו, יום טוב לו.

ברגע שאנשים ישקיעו, תהיה להם הזכות להתלונן.
אין אף מועדון כזה או אחר שיכול להתקיים בלי כסף.
אין אף מגזין מוטורי ואו פורום חברתי שדמה לפול-גז ואו שדומה לווילז היום.
הפלטפורמה קיימת, מי שיכול משקיע בה ככל יכולתו, כספו וזמנו...

אני זוכר איזה כיף היה לקנות (בלא מעט כסף) את "מוטו" פעם
בחודש ולהנות מתוכן איכותי (לפני הקלקול).
אין ברירה, בארץ שלנו שההכנסות מפרסומות הן כלום בריבוע בערך,
אין ברירה, צריך לשלם בשביל שהאתר יתקיים בצורה נורמאלית.
צריך להיות רווחי.
הרגילו אותנו לשלם הון על מה שאנחנו לא צריכים, ולקבל בחינם
תכנים ומידע. אבל בשביל איכות צריך לשלם.
ומי שלא מבין מה זה איכות, שיטריח עצמו ויילך לקרוא
את "זן ואומנות אחזקת האופנוע".

ומאחר ואני מכיר את שלל הרעיונות של המאסטר סביב
רעיון התשלום ושלל ההטבות שנלוות לרעיון, אז בהחלט
יש הגיון ברעיון.
בקיצור, אני בעד.

ועל הדרך, הכדור הפורח יעלה יותר גבוה...

קסד
23-01-2016, 22:09
על לא דבר.
ואל דאגה, משכורת אינך יכול לשלם לי. אני עצמאי, כך שאתה יכול לשכור את שרותי הטובים כנגד חשבונית.
מנגד, אני חש כי התחת שלך זורח לי מהמסך ועל כך אשלם.
אני אשלם.
אתה תשלם.
הוא ישלם.

ואני נטפל אליך מהסיבה הפשוטה, שאתה מזמין את זה.

איללכא...וסובבו בגז

רגע לא הבנתי מי נופף מלכתחילה בשטרות אוויר ?
אה נכון זה אתה.
מי דורש עכשיו תשלום חשבונית?
אה נכון זה אתה.

לא הזמנתי אותך תלך.
יש לי נטפליקס מיוחד לישראל.
אולי זה המודל העסקי שכדאי לאמץ.

נעם 1
23-01-2016, 22:27
פרידמן עשה תרגיל יפה. כתב כדי שימחקו אותו ואז הוא יוצא הקוזאק הנגזל. מצטער, לא קונה את זה. מי שמכיר את הסיפור המלא מאחורי הסגירה של פולגז יודע שפרידמן הוא אחד משני האחראיים הבלעדיים לסגירת האתר, יחד עם זה שנתן את השליטה בחברה לעו"ד הובר.
על הזין הפוליטיקלי קורקט. לפרידמן החוצפן לא מגיע לכתוב פה, וטוב שמחקו אותו. לא מעניין אותי מה יש לו להגיד.
ד"א סמיילי, בהמשך לשרשור "המילים הכנות" שפתחת בזמנו, נראה שבחרת צד ו/או יש לך בעיה אישית עם ווילז ו/או עם אביעד אברהמי. קצת דבילי הייתי אומר לשרוץ בבית שלו ולטנף עליו.

יש מעט מאד אנשים שבאמת מכירים את סיפור מותו של פולגז לאמיתה. להבנתי, כשלושה או ארבעה מה שאומר שיש שלושה או ארבעה צדדים לאמת מאחורי מותו של פולגז. מה שאומר שכולם נושאים באחריות כזאת או אחרת, מי יותר ומי פחות. לטעמי, התיאור שלך לא עולה בקנה אחד עם האמת של כל הצדדים.
זה בעיקר, לא משנה. מותו של פולגז הוא אירוע בעבר. השרשור הזה מדבר על ההווה ועל העתיד.

איללכא...ושבוע מבורך

נעם 1
23-01-2016, 22:43
רגע לא הבנתי מי נופף מלכתחילה בשטרות אוויר ?
אה נכון זה אתה.
מי דורש עכשיו תשלום חשבונית?
אה נכון זה אתה.

לא הזמנתי אותך תלך.

לא להבין עובר כחוט השני בתגובות שלך.
גם אני לא הזמנתי אותך אבל אתה יכול להישאר. מכיוון שאתה נשאר ללא קשר לרצונותיי, הייתי ממליץ לך לוותר על ניקוד לגמרי בתגובות שלך וללכת על כתיבה אסוציאטיבית במלואה. ג'יימס ג'וייס או יורשיו עשו מזה הון. זה המודל העסקי שראוי שתאמץ.

איללכא קסד

קסד
23-01-2016, 22:46
יש מעט מאד אנשים שבאמת מכירים את סיפור מותו של פולגז לאמיתה.
בלה בלה בלה

להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא

MasterOz
23-01-2016, 23:10
אני שאוהב מוסיקה, אומר שאני אוהב את מה שקורה כאן...

https://www.youtube.com/watch?v=GeZZr_p6vB8

...

אז אתה מסכים שצריך לשלם עבור תוכן.

erani99
23-01-2016, 23:26
אם כבר התחלת... צריך רגולטורים. קשוחים

https://www.youtube.com/watch?v=1plPyJdXKIY

קסד
23-01-2016, 23:26
אז אתה מסכים שצריך לשלם עבור תוכן.

תסלח לי על היותי פארטי פופר אבל הייתי ציני -
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?589343-%D7%A0%D7%98%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%A1-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C&p=4970225&viewfull=1#post4970225

ואני יותר בעניין של אופן סורס.

Smi1ey
24-01-2016, 00:35

גם אני התאפקתי מלהגיב.
אני כבר מגיל 17 גדלתי על האתר פול גז ומי שהכיר אותי ידע כמה הייתי פעיל באתר ונתתי את הנשמה ואף תרמתי... מעבר לכך, הכרתי כבר מגיל צעיר את הנפשות הפועלות.
שנת השיא של פול גז הייתה בערך לפני שטל"ז עזב.
אין ספק שבזמנו השילוב של צלם מקצועי עם תמונות מרהיבות, גיוון של כותבים מקצועיים, סרטוני וידאו, אירועים ועוד גרמו לפול גז להיות המגזין הכי מצליח בזמנו ואף יש אנשים שיגידו שלא ראה את מוטו ממטר ואנשים העריכו את פול גז מאוד - על האמינות, האובייקטיביות והחתירה לעניין את הקורא.
הדבר האחרון שרציתי זה לראות את פול גז בהתפרקות איטית ותמוהה... לפי הגרסאות של המוערבים בעניין קרו שם דברים מאחורי הקלעים שגרמו לפול גז להתפרק.

לי ולאביעד אין שום דבר אישי, אני והוא לא המסוכסכים כאן. ממש לא.
כשעוד פול גז בעט בהחלט עניתי בחיוב לקריאות שלו בוואטסאפ לבוא ולתת מעצמי למבחני קטנועים.
תמיד אביעד היה בחור קריר, קשוח, מקצועי בכתיבתו אך היה דל ביצירתיות כתיבה ובגדול היה לו ראייה צרה וממוקדת. אולי אפשר להגיד - חיי בעולם משל עצמו.
תמיד אמרתי לעצמי בעבר שבא לי מאוד ללמוד מסגנון רכיבתו ומהידע שלו בתחום המכונאות.
עשיתי אופנוען מאומן, התאמנתי ואף ניסיתי להיות פעיל בפול גז ולהרחיב את הידע הכללי שלי.

מבחינת אישיות, באופי אנחנו שונים. לא מתחברים אחד לשני.
אבל כן ידעתי לבוא וללחוץ לבנאדם ת'יד ולהגיד שלום והוא לי. מאוד חברותי אני.
עם הזמן היה נדמה שאביעד מקצין את האופי שלו... לשלוח הודעות בוואטסאפ להתנדב הוא יודע טוב מאוד אבל להגיד שלום וללחוץ ת'יד אין דבר כזה. כאילו אני אדם זר בשבילו.
וגם במקביל, לפני ואחרי, חברי המערכת התחילו לעזוב ת'אתר... חשבתי עניין טבעי, הרגשת מיצוי.
אך התפנית שבו הרגשתי שמשהו חשוד קורה פה זה אחרי הטלת הפצצה.
כשפיתאום פול גז נעלם וקם לו ווילז, אף אחד לא פצה פה בנושא והפתיעו אותנו עם אתר חדש נטול תוכן ומידע.
אחרי כל מיני שאלות הבנתי שהיה סכסוך בלה בלה בלה וכל אחד אומר את גירסתו בעניין.

רק שלא הבנתי דבר אחד... סבבה, הדומיין שלך אבל למה לקחת אותו למרות שאתה מקים אתר חדש?
יש שם חומר שאנשים עבדו ועמלו קשות עליו... הסיבה היחידה שנראית לי לעין זו דרך לנקום באנשים שהסתכסכת איתם ועל הדרך להפנות את כל גולשי פול גז לפה.
זה שהסתכסכת עם חברי המערכת זה לא מעניין אותנו בשיט! רוצה להקים אתר חדש? בשמחה! אבל למה לקחת את הדומיין איתך ועל הדרך לקבור את כל המידע??!!
Are you madness??!!
אנחנו הגולשים שהשקיעו בין היתר לא אמורים לשלם את מחיר הנקמה שלך.
אפשר למכור את הדומיין או לחילופין להשאיר אותו כאתר סטטי.
אם לא מצליחים לגשר על הפערים אז מקסימום מנסים לגייס בנאדם שיחליט בנושא גישור או משהו.
אבל לקום בבוקר ולהתנהג כאילו לא קרה כלום ולדפוק חיוך של "יצאנו לדרך חדשה" אחרי שהטבעתם את הספינה זו ממש לא חוכמה. זה חוסר אחראיות וטיפשות.
ועצם העובדה שאיבדתי את החשק לרשום פה זה בגלל המידע שאבד כל כך מהר, חוסר היציבות (פרדר ואלסיבוני כנראה עזבו? מעניין למה...) וגם שמנהל אותו אדם אחד שמביע עמדה אחת ושלא אכפת לו לזרוע הרס העיקר שזה ישרת את האינטרסים שלו. מה גם שהאתר מתפקד כמו בלוג מאשר מגזין רציני.

חוץ מזה. הכל בסדר, אבל ממש.
ומן הראוי שאם אבי פרידמן הגיב פה אז שלא ימחק את תגובתו אם הוא לא עובר על חוקי הפורום ואם הוא בוחר למחוק אז זכותו, אבל שלא יתפלא אם אנשים חושדים שהוא מנסה להסתיר כל מיני דברים.

והתגובה של קסד למקרה הייתה במקום.

הלוואי ויכולתי להחזיר את הגלגל כמה שנים אחורה...

Mמהר
24-01-2016, 00:58
טלנובלה דרום אמריקאית מה שהולך פה.
תפסיקו להתבכיין/תעבירו את ההתבכיינות למקום אחר. פה עוסקים באופנועים לא בתגובות רגשיות מורכבות על בלה ועל בלה בלה.

דינגו
24-01-2016, 01:02
Mמהר זה באנדיט 1100?

Mמהר
24-01-2016, 01:04
מה 1100?

ilang
24-01-2016, 01:10
עצוב , אני לעומת כמה חברים כאן ממש לא נהנה . אוסף של אנשים מוכשרים שנעלמו בגלל חוסר תקשורת ועודף אגו .

ראשית לא ראיתי את התגובה של פרידמן , ואם מנהל האתר מחק אותה זה דבר חמור.

מה אנחנו חיים בימי רוסיה הקרה , בעיתון פרוודאה " אמת עלק.

לפרידמן יש המון אבל המון זכויות , זכותו וחובתו להגיב. האיש מלא בכישרון וידע,

חבל שהוא לא כאן יותר.

ונחזור לארגז החול --- הלו קסד ידידי , עזוב במנוחה את נעם ה1 ,

ידיד המחלקה , אני ועוד אחרים יש להם הזכות לקרוא אותו אחרי כל מרוץ.

הידע הנרחב , הכתיבה הקולחת , עזוב אותו במנוחה.

-אני מרגיש את הכאב והכנות שלך , טוב שחזרת .-

. ,,SMI1 ey

guyn1212
24-01-2016, 01:33
אני לא מכיר את הנפשות כאן, אבל אני עוד מגיל 16 הייתי גולש בפול גז ושואב מידע רב וחשוב, ככה מהצד בשקט, נפל עלי כרעם ביום בהיר סגירתו של האתר, תחילה חשבתי שזה פשוט מיתוג חדש. ומאז פשוט אין תוכן ענייני לא בפורום ולא באתר, ואני מוצא את עצמי פשוט נובר באתרים בחו"ל.
אבל שאני קורא את מה שאתם כותבים פה ומבין מהרמיזות שסגירתו של האתר ,עם המבחנים היקרים מפז והפורום שהיה מפוצץ במידע יקר ערך, נגרמה בעקבות אגו וריב אחים, פשוט כואב הלב. ממש מחקו לנו את וויקפדיה. ואם המידע הזה עדיין קיים, אז חובה מוסרית למי שמחזיק בו להעלות אותו כאן חזרה.
מקווה שאיתו יחזרו כל בעלי הידע, שיהיה מה לקרוא.

תמיד הרגיש לי שמי שעמדו מאחורי פול גז עשו זאת מאהבה טהורה לאופנועים ורכיבה. ככה אני נאיבי.

nihrider
24-01-2016, 02:16
אין לי בעיה לשלם על תוכן איכותי, אבל מי אמר שאם כל אחד פה יזרוק 100 שקל על הבעיה אז פתאום יופיע פה תוכן מהסוג שחסר לנו?

זה לא משהו שאפשר לקנות אותו, זה משהו שצריך ליצור אותו וממה שאני קורא פה, הרבה מהאנשים שיודעים ליצור אותו לא רוצים קשר עם האתר.

ItayK
24-01-2016, 05:18
הטלנובלה הזאת מעייפת. הבנו: אביעד חרא, פרידמן חרא ושניהם גדולים מהחיים.
נו מה, לא נמאס להתעסק בתככים והמזימות?
סמיילי, אני מעריך אותך מאד ותמיד חיבבתי אותך. אבל שבענו ממילים כנות על אתר ווילז. עכשיו העת לעשות. בו נכתוב יחד. נבחר מה מע יין ונתחיל ליזום.
עוז, כבעבר, אני מהראשונים להתפקד למועדון בתשלום.
אביעד (צא מהמחילה שלך) בוא הנה ותעזור לנו לעזור לך.

רן שושני לא טועה. יש פה פוטנציאל למידה אדיר לכל קהילת הדו"ג בארץ.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

נעם 1
24-01-2016, 07:11

ידידי,
אתה כמו חור שחור. לא רק שאינך תורם לסביבה כאן, אתה מצליח לשאוב לתהום הנשייה כל טיפה של אור.
אני סמוך ובטוח שאתה נהנה. ואפילו מאד. ישר דרך ותמשיך להחשיך את סביבתך.

אם הייתי יודע את האמת האבסולוטית על מותו של פולגז הייתי מניח אותה כאן. רק, שאיני אחד מאותם מעטים.
לא הייתי מאבות ההצלחה. הייתי חלק ממנה. הכישלון מונח לפתחם של אותם שלושה או ארבעה שדיברתי עליהם.

איללכא...עברנו את פרעה, נעבור גם אותך.

וכמובן, שבוע מבורך.

שעיר בגב"ב
24-01-2016, 08:27
אתר איכותי בתשלום, שני העמודים האחרונים
רק מחזקים את העניין.
פורום של חברים בלבד עם צ'ופרים לחברים בלבד.

ויש דרכים לצ'פר, מעבר לשיפור יכולת השליטה על
איכות הפורום וסינון רעשי רקע.

נועם, אני בטוח שהרוב המוחלט מעריך את תרומתך, כמו את
תרומת מנהלי הפורומים, שנותנים מזמנם מאהבה
ואכפתיות.

lokimonster
24-01-2016, 08:39
נושא אתר בתשלום בהחלט יכול לתת חיזוק הן לאתר והן לחברים בו.
ערך מוסף שנקבל באתר כזה הוא היכולת להרים כתבות מושקעות, וכפי שגב"ב רשם מועדון חברים שסביר להניח שאילו שישלמו יהיו אנשים בעלי עניין אמיתי.
אישית לי חשוב שהאתר יהיה מונגש וככזה שיבוא אל החברים ושונה מהפורמט הקיים של מועדון האופנועים הקיים (שאני באופן אישי מרגיש שהוא לא מתאים לי).
לגבי כל ההתבכינות על פול גז מה שהיה נגמר יש להביט קדימה

MasterOz
24-01-2016, 08:58
סמיילי, לך ולחברים שחושבים כמוך אני אומר...
מישהו חייב לכם משהו? יש לכם חוזה כתוב?
ל"מגה" יש חובות, לעובדים , ללקוחות ובאופן כללי לציבור כולו!
לאתר פול-גז, לא היו חובות לצרכנים שלו ולדעתי אין חובה שיסביר את עצמו.
נחמד אם כן, אולי כדאי שנדע מה קרה בשביל ה"סקופ" אל לא יותר מזה.
אני לא מחפש לתפוס צד, אני בצד של הלעשות ולא לשבת מהצד ולהסתכל.
לאף אחד מאיתנו אין מנייה בפול-גז וגם לא היתה, אין לאף אחד חובה לומר לך שלום.
לא מתאים לך היחס? סע לשלום - איך כתבת...מי שלא טוב לו, יום טוב לו.
בנוסף, אם אתה חושב שמה שנכתב בפורומים השונים בפול-גז היה לו ערך...אז לא, ממש לא!
למעט הפורום הטכני של ג'ק ואולי עוד כמה שירשורפלצת חיוניים בעלי נושא ועניין -
כל הפורום כולו היה להג אחד גדול שגם אני וגם אתה תרמו לו רבות, אך בל נשכח...להג!
אז די לבכות כמו ילדה קטנה, אתה יכול לעשות ברוגז כמה שאתה רוצה...
אבל לא נראה לי הגיוני, להיות כאן ממאי 2015 ובכל זאת להתבכיין וללכלך כאילו מישהו חייב לך משהו.
למרות שהגישה הזו דווקא מתאימה לך, לאור מקרים מהעבר שאנחנו מכירים.

השושנים
24-01-2016, 09:42
השרשור הזה בורח לכיוונים שונים ויש לו חיים משלו, אני יכול להגיד שקראתי את תגובתו של פרידמן
הבנתי מהיכן היא נובעת ואם אני הייתי צד בעניין אפילו לא הייתי מוחק אותה.

שוב אפשר להעלות בוץ ורפש ומעבר ואפשר להרים משהו חדש וטוב.

נושא התשלום יבחן על ידי לאחר שתוגש הצעה מסודרת ואבין מה מוצע, מה התכנים, ועל מה מדובר
עד אז אני בוחר שלא לנקוט עמדה.

הייתי שמח במידה וממשכים להתגושש בבוץ, לשמוע (הכוונה כמובן לקרוא) את צידי המתרס, כתוב, גלוי
ופתוח לעיניי כל. אני בטוח שכל צד בטוח שהאמת מתגוררת אצלו במלונה, אבל אם כבר עולים וצפים אירועי
עבר עדיף להימנע משמועות, חצאי אמיתות ודעות קדומות, ולסגור את הנושא באופן חד פעמי וסופי.

במידה וההחלטה להשאיר את העבר מעורפל ובלתי ברור, עדיף להשקיע בבניה ולא בהריסה.

מי שירצה ישתתף ומי שלא...לא.

גם במועדון השכן אתר הרכב הקלאסי הקארספורום, היה סכסוך דומה ופיצול זה לא היה סוף העולם.

ובעניין האחרון לגבי השאלה שנשאלתי מה אתה עושה למטרה זו, כל אחד יתרום כפי יכולתו ורצונותיו
20 דפי שרשור, 280 תגובות 9194 צפיות (לא סופי) מהווה סוג של התנעת תהליך, הרמת גל בלשון העם
ומה יהיה בסופו?

אחרי חורבן בית המקדש הנבואה ניתנה לשוטים. - רן

שעיר בגב"ב
24-01-2016, 10:06
השרשור הזה בורח לכיוונים שונים ויש לו חיים משלו, אני יכול להגיד שקראתי את תגובתו של פרידמן
הבנתי מהיכן היא נובעת ואם אני הייתי צד בעניין אפילו לא הייתי מוחק אותה.

שוב אפשר להעלות בוץ ורפש ומעבר ואפשר להרים משהו חדש וטוב.

נושא התשלום יבחן על ידי לאחר שתוגש הצעה מסודרת ואבין מה מוצע, מה התכנים, ועל מה מדובר

הייתי שמח במידה וממשכים להתגושש בבוץ, לשמוע (הכוונה כמובן לקרוא) את צידי המתרס, כתוב, גלוי
ופתוח לעיניי כל. אני בטוח שכל צד בטוח שהאמת מתגוררת אצלו במלונה, אבל אם כבר עולים וצפים אירועי
עבר עדיף להימנע משמועות, חצאי אמיתות ודעות קדומות, ולסגור את הנושא באופן חד פעמי וסופי.

במידה וההחלטה להשאיר את העבר מעורפל ובלתי ברור, עדיף להשקיע בבניה ולא בהריסה.

מי שירצה ישתתף ומי שלא...לא.

גם במועדון השכן אתר הרכב הקלאסי הקארספורום, היה סכסוך דומה ופיצול זה לא היה סוף העולם.

ובעניין האחרון לגבי השאלה שנשאלתי מה אתה עושה למטרה זו, כל אחד יתרום כפי יכולתו ורצונותיו
20 דפי שרשור, 280 תגובות 9194 צפיות (לא סופי) מהווה סוג של התנעת תהליך, הרמת גל בלשון העם
ומה יהיה בסופו?

אחרי חורבן בית המקדש הנבואה ניתנה לשוטים. - רן

שושני, אתה חבר והכל ואני יודע שלא תאהב את התגובה שלי
אבל מה לעשות.
אף אחד לא מגיש לך הצעות לאישור.
פתיחת שרשור היא לא עשייה, היא דיבורים.
תן משהו מעשי. משהו ספציפי שאתה אשכרה
לוקח על עצמך לטובת שיפור האתר/פורום.
השרשור הזה הוא רק בלבולי מוח וריבים.

אם יעלו אשכרה הצעות של אנשים לעשיה, אז
יהיה שינוי.

זה יותר מדי מזכיר לי את משל החתול והעכברים...

השושנים
24-01-2016, 10:23
עמית ידידי ורעי כאח לי: בחלומך הרטוב ביותר, מה היחת רוצה או רואה לנכון שאעשה? לפחות כגובה תרומתך.

אביעד אברהמי
24-01-2016, 10:35
חייב להודות שאני מאוד אוהב את השרשור הזה, שמוכיח שהקהילה חיה וקיימת.
לגבי הפורום והקהילה, אנחנו מתניעים עכשיו כמה מהלכים שיהפכו את חוויית הגלישה בפורום לאיכותית יותר, וידביקו את הקהילה יחד שוב.

לגבי הקשקשת שנכתבה פה עליי ועל פול גז, ובכן - קשקשת. חצאי אמיתות שמהולים באינטרס של אחד הצדדים. לא מעניין.
יום אחד אני אחשוף פה את כל הסיפור שמאחורי ההתפרקות של פול גז, ואז תבינו שיש צד אחד שיוצא מאוד רע מהסיפור הזה, ויש צד אחר (אני) שעשה הכל כדי לשמור על הספינה הזו, וגם נשאר אחרון כדי לשמור עליה. ברגע שמתוך נקמנות אישית מכרו אותנו בחינם ל'אויב', לא היה אפשר להמשיך יותר.

בקצרה, אני מאוד מאמין בדרך שלי וב-WheelZ, ואין לי ספק שהכיוון שאליו המגזין הולך הוא טוב וראוי, במיוחד כשיש מסביב קהילה טובה ונאמנה. אני גם מאמין שבסופו של דבר הכל לטובה.

שעיר בגב"ב
24-01-2016, 11:12
עמית ידידי ורעי כאח לי: בחלומך הרטוב ביותר, מה היחת רוצה או רואה לנכון שאעשה? לפחות כגובה תרומתך.

שושני בין החוחים,
יש לי מלא רעיונות.
על חלק קטן מהם אני עובד ובחלקם אני
חושב שאין לי את הכישורים.

אני לא חושב שאני יכול להפיל אותם על אחרים
אבל אני יכול לנסות...:cool:

יאללה נגמרה ההפסקה!

MasterOz
24-01-2016, 11:13
...
...

זו הבעיה, ואותו דבר מנהל לסמיילי ולאחרים את הלך המחשבה.

צומת, או פרשת הדרכים שהאתר או הגולשים בו נמצאים, היא הרלוונטית לעניין.
לראות קודם אם מתאים לכם ואם נראה לכם ואם משתלם לכם...זה בדיוק מה שאני לא אוהב.
נראה לכם מספיק חשוב? תשקיעו ב"סטארט-אפ" הזה,
גם אם תפסידו את כספכם ומישהו יגרוף חצי מיליון שקל לכיס בתור בונוס.
לתת למישהו אחר להרים, לעשות, להשקיע זמן וכסף ואז להחליט,
זה בדיוק כמו אותה חתיכת חרא שנדבקה לאוניה ואמרה...הפלגנו.
עלי זה לא מקובל, חד משמעית.
אני לא יכול לבוא אליך השושנים בטענות, גם לא אל סמיילי או אחרים - באמת שלא.
אבל אם אנשים כמו ג'ק או c881 ואחרים, הקיזו דם אז, וג'ק גם היום ללא תמורה,
זה מעיד משהו עליהם ועל מידת האכפתיות שלהם.
לא כל אחד יכול לתרום, לא כל אחד מתאים לתרום למרות רצונו, לא לכל אחד יש מה לתרום.
זה בסדר וזה מובן. מכאן ועד לומר איך אדע שהאתר הזה לא יפול שוב והכל ילך לעזאזל...
מכאן ועד לשבת על הגדר ולומר, אני צופה מהצד, אם יתאים לי נפליג ואם לא אז לא - לדעתי זה מוסר כפול.
אנשים יקרים שאני אפילו לא מכיר אישית, חשובים לי שיהיו חלק מהמערכת
קקטוב למשל, כותב בבהירות מופלאה, רוכב ויודע לרכב, בעל דעות מוצקות וחריפות שכל.
סטארלוק89, שאמנם העברית שלו לוקה בחסר, אבל מבין ויודע רכיבה ולא פחות חשוב מכיר מערכות טכניות.
אפילו מצליח לעשות סטופי עם מערכת abs...(לא שכחתי לו את זה)
יש עוד הרבה אנשים כאלו שמרחפים פה כצלליות ורוצים לדעת לאן נושבת הרוח.
אני לגמרי מבין את ההרגשה והאכזבה, אבל גם אז וגם היום אני חושב שיש צורך באתר איכותי בתשלום,
כתבות ממומנות באופן פרטי ולא על ידי היבואנים, אמירת אמת לקוראים והכי הכי חשוב...
עצם זה שפול-גז, היה המקום היחיד והגדול לאופנוענות, עצם זה שגם היום יש אתר שמנסה לקום מהעפר,
עצם זה שכולם כאן מרגישים חסר מסויים בהעדר הפלטפורמה הזו, מי בטכני, מי בכתבות ובמבחני דרך ומי באוף-טופיק,
מוכיח לי שיש קהילה חיה, יש קהילה שרוצה, יש קהילה שיש עוד מה לתת לה.
רוצים בחינם? ולא טוב לכם כאן? לכו לתפוז או כל מקום אחר, רוצים להתלונן על הבחינם...ז'דיינו!
חברות בין אנשים לא בונים על כסף, אבל יש סימביוזה ויש יחסי תן-קח.
גם לכם קרה שזרקתם חבר או חברה...או שזרקו אתכם.
- באתם למצוץ מידע מאתר, באתם לקבל זיון בחינם, באתם להתפנק כשבא לכם...
אבל כשהזונה עברה מקום כי הסרסורים רבו...אתם אומרים עליה שהיא שרמוטה בלי אופי ושאי אפשר לסמוך עליה!!!
כל מי שחושב כך ויש לי הרגשה שהרבה חושבים כך...בא לי לבעוט לו בתחת, שיעוף קיבינימט.
אל תבינו לא נכון - כולם מוזמנים לרבוץ כאן ולהפליץ כאוות נפשם, רק אל תתלוננו!
תריחו את החלק שלכם ותשאירו גם לאחרים - אל תחרבנו בסלון אם אתם אורחים ותגידו "איף...איזה מסריח כאן"
ראבק - זה לא הסלון שלכם!!!
לסיום - אני קורא לאביעד מכאן לבחון הצעות יעול של הגולשים, לבדוק התכנות של מועדון ואתר שחלקו בתשלום.
לבחון הצעות של גולשים שמוכנים לתרום, לבחון מצב שבו האוהדים דוחפים את הקבוצה שלהם קדימה.

למורת רוחם של גולשים מסויימים, אני מציע לאביעד עזרה בתור שוטר בכללי, מתקן שגיאות כתיב ושומר סף בנושא התלהמות.
למרות שאני פרובוקטיבי, אשתדל לשמור על שפה נאותה, עברית תקינה ולעזור לג'ק ויוריאר ככל יכולתי.

ואתם - תחשבו טוב טוב, מתאים לכם? תשקיעו, לא מתאים לכם...לפחות תשתקו.

השושנים
24-01-2016, 11:25
עוז ידידי אין לי בעייה עם תשלום למרות אני עדיין לא מבין לאשרו איך זה יעבוד במיוחד על שאר החברים. מה שכתבתי שצריך לבחון את הקונספט הזה.אגב אני גם רחוק מאד מלשבת על הגדר. ואני מאד אוהב את הרוח החדשה שמנשבת כאן ועכשיו.

אביעד אברהמי
24-01-2016, 11:59
ז
למורת רוחם של גולשים מסויימים, אני מציע לאביעד עזרה בתור שוטר בכללי, מתקן שגיאות כתיב ושומר סף בנושא התלהמות.
למרות שאני פרובוקטיבי, אשתדל לשמור על שפה נאותה, עברית תקינה ולעזור לג'ק ויוריאר ככל יכולתי.

התקבלת. דווקא בגלל התכונות האלה, שאותן אני זוכר היטב מפול גז.
תודה.

lokimonster
24-01-2016, 12:02

פרובוקטיבי????
אולי קונפורמיסט!!

MasterOz
24-01-2016, 12:06

פרובוקטיבי????
אולי קונפורמיסט!!

קונפורמיסט??? מה שאתה אומר זה שאני חלש אופי ששוחה עם הזרם???
אל תשכח - אני יודע איפה אתה גר!

אני מעדיף לחשוב שאני פרובוקטיבי...חכה שתראה אותי בחוטיני אדום ומדבקות על הפטמות.

lokimonster
24-01-2016, 12:10
קונפורמיסט??? מה שאתה אומר זה שאני חלש אופי ששוחה עם הזרם???
אל תשכח - אני יודע איפה אתה גר!

אני מעדיף לחשוב שאני פרובוקטיבי...חכה שתראה אותי בחוטיני אדום ומדבקות על הפטמות.

רק חיזקת תא מה שכתבתי
פרובוקטיבי היה מחבר לדים לפטמות שיהבהבו לקצב הנפיחות עם שליטה מזי פון!

Ender
24-01-2016, 12:36
...
רק שלא הבנתי דבר אחד... סבבה, הדומיין שלך אבל למה לקחת אותו למרות שאתה מקים אתר חדש?
יש שם חומר שאנשים עבדו ועמלו קשות עליו... הסיבה היחידה שנראית לי לעין זו דרך לנקום באנשים שהסתכסכת איתם ועל הדרך להפנות את כל גולשי פול גז לפה.
זה שהסתכסכת עם חברי המערכת זה לא מעניין אותנו בשיט! רוצה להקים אתר חדש? בשמחה! אבל למה לקחת את הדומיין איתך ועל הדרך לקבור את כל המידע??!!
Are you madness??!!
אנחנו הגולשים שהשקיעו בין היתר לא אמורים לשלם את מחיר הנקמה שלך.
אפשר למכור את הדומיין או לחילופין להשאיר אותו כאתר סטטי.
...
הלוואי ויכולתי להחזיר את הגלגל כמה שנים אחורה...

סתם שאלת תם, אין לי צד בעניין ולא יודע מה היה וגם לא מכיר את הצדדים, רק מכיר קצת איך כל הנושא הזה של איך "האינטרנט" עובד.
לבעל השרת עם התוכן, מה המניעה לרכוש דומיין חדש ולקשר לשרת עם התוכן וכמו שציינת, "להשאיר אותו כאתר סטטי".
האם אתה חושב שמבחינה טכנית, כל מה שמונע זאת זה שם דומיין?!?!

לי זה נשמע תמוה...

נ.ב. מצחיק הare you madness, :)

ידידי,
אתה כמו חור שחור. לא רק שאינך תורם לסביבה כאן, אתה מצליח לשאוב לתהום הנשייה כל טיפה של אור.
אני סמוך ובטוח שאתה נהנה. ואפילו מאד. ישר דרך ותמשיך להחשיך את סביבתך.
...
וכמובן, שבוע מבורך.

נעם, בתור אחד שמאוד נהנה מהסקירות שלך, אנא, בבקשה ממך, קח את הדרך היותר נעלה והתעלם, זה רק אגו, מושכים אותך בלשונך.
יש אופציה מאוד נחמדה בפורום לא לראות תגובות של אנשים מסויימים, היכנס ליוזר הנבחר ולחץ על "הוסף לרשימת חסומים".

כפי שאתה וג'ק ציינתם, זה פורום פתוח שכל אחד יכול לרשום כל מה שעולה על רוחו, באותו קנה, מכיוון שזה פורום פתוח, אף אחד גם לא מחוייב לראות זאת...

MasterOz
24-01-2016, 12:43
אני מניח שיש למישהו מה לומר ומה לחשוב.
מכיוון שהשרשור הזה הפך היות כל-כך פופולארי, אבהיר כאן כמה נקודות.
אני מצהיר בזאת שלא אעשה הנחות כאלו ואחרות למי מיושבי הפורום לשיקול דעתי כמובן.
כולל חברים טובים מלפני היותי מנהל וכמובן אחרי...אם מישהו בכלל רוצה להיות חבר שלי - אני לא הייתי רוצה.
אם צריך, אשים גם את עצמי בחוץ. אבל אני מציע לכולם ובמיוחד לחריפים ולפרובוקטיבים,
יש ערוץ פרטי, אני מוכן לענות ולתת הסברים שלא חייבים לקבל.
לא קיים אצלי המושג "איפה ואיפה" לא קיימת התכונה קנאות, אני לא שומר טינה ולא הופך שום דבר לאישי.
כל מה שקורה בפורום נשאר בפורום, שום דבר לא יוצא איתי החוצה.
נכון שאני לא כוס התה של חלק מהגולשים, נכון שהם גם לא כוס התה שלי...אבל זה לא קשור.
מי שמכיר אותי יודע שאני אובייקטיבי תמיד, מצדד בצד שאני חושב שצודק גם אם לדעתי הצד הטועה הוא חבר קרוב.
אין לי בעיה עם שטויות, יש לי בעיה עם קללות מכוונות, שגיאות כתיב וסימני פישוק.
אין לי שכרון כוח, אני לא מחפש לריב ולא מחפש פרובוקציות.
אני רוצה פינה של איכות חיים במקום הזה, זה לא מוגזם לבקש.
מקווה שתתנו לזה לקרות.
כולכם יודעים להבחין בין טוב לרע, בין מה מותר ומה אסור וכמה אפשר למשוך את החבל - אז תשתמשו בשכל.

moonshield
24-01-2016, 12:49
MasterOz,
בהצלחה בכובע החדש שלך! אני חושב שזה צעד ראשון בלהפוך את הפורום למשהו יותר מסודר ונוח.
הצעה אחת לייעול, כמו שכתבתי קודם, נראלי שיש מקום שההנהלה תכתוב חוקים מסודרים להתנהלות בפורום, כולל כללים לפתיחת פוסטים חדשים ודרכי התבטאות נאותות.

lokimonster
24-01-2016, 12:57
[אין לי בעיה עם שטויות, יש לי בעיה עם קללות מכוונות, שגיאות כתיב וסימני פישוק.

רק נכנסת לתפקיד וכבר אתה רוצה שנפשק???

בהצלחה

MasterOz
24-01-2016, 13:12
[אין לי בעיה עם שטויות, יש לי בעיה עם קללות מכוונות, שגיאות כתיב וסימני פישוק.

רק נכנסת לתפקיד וכבר אתה רוצה שנפשק???

בהצלחה

סימני פישוק, זה שמפשקים את הרגליים למה שכותבים. שיהיה יותר ברור.
סימני פיסוק...זה לחלשים!

שעיר בגב"ב
24-01-2016, 13:15
ועל זה נאמר, אקדח שמופיע במערכה ראשונה,
בעמוד עשרים יהפוך למנהל.

קודמת סרג'יו ובהצלחה לך ולכולנו:)

השושנים
24-01-2016, 13:16
ברכות למאסטר שישלוט ביד רמה, עם שוט ותחתוני עור הדוקים על הבייצים.

MasterOz
24-01-2016, 13:19
ברכות למאסטר שישלוט ביד רמה, עם שוט ותחתוני עור הדוקים על הבייצים.

קוהונס, וובוס, חמינדוס, אשכים, כדורים שעירים, בולס, ביצים...אבל לא בייצים.

erani99
24-01-2016, 14:24
הלו !!! לשמור על הפה !!!
there's a new COP in the neighborhood

ItayK
24-01-2016, 16:00
....אשתדל לשמור על שפה נאותה, עברית תקינה.....

עברית תקנית או תקינה? למה התכוונת? (http://hebrew-academy.org.il/2012/05/29/%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%95%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%94/) אם כבר אז כבר, לא?

רוחות חדשות אכן מנשבות כאן. בהצלחה מיסטר מאסטר עוז. זה יותר מראוי.

MasterOz
24-01-2016, 16:10
בהחלט עברית תקינה.

יש עשרות וויכוחים על שפה והגיה, זכר ונקבה ושאר ירקות.
אני לא בלשן ולא יודע הכל ובכלל אין לי כוונה להיות מורה לעברית.
בנוסף, אני טועה לא פעם.
אבל, במקרה הזה, יפה שאלת.

Tsav
24-01-2016, 18:02
מאסטר! מי נתן לך להיות המבוגר האחראי?! ;)
(אני פה, הייתי פה כל הזמן. טוב, זה שקר, אבל הייתי פה פעם בחודש בערך :) )

lokimonster
24-01-2016, 18:06
שלום לצב הכוכב(ית)
איזה כיף לדעת שאת פה
מצטרף אליך איך קרא כדבר הזה??

יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
⚡️[emoji942][emoji945]

MasterOz
24-01-2016, 20:35
מאסטר! מי נתן לך להיות המבוגר האחראי?! ;)
(אני פה, הייתי פה כל הזמן. טוב, זה שקר, אבל הייתי פה פעם בחודש בערך :) )

מבוגר אחד נתן לי, ממש מעשה לא אחראי לדעתי.
שמח לראות שאת בסביבה - (סמיילי שלא התגלח חודשיים)

אייל פרדר
24-01-2016, 20:43
ת'שמעו - השתדלתי לקרוא כמה שיכולתי, שרשור תפלצת שקשה לעקוב אחרי כל מה שהלך פה.

עולים פה מספר רב של נושאים, ששזורים אחד בשני בדרך כזאת או אחרת. מעיתונות רכב בישראל, דרך פורומים ודרך הסיפור הפרטני של פול גז לשעבר והאתר הנוכחי. ברשותכם את הצד שלי בסיפור של פול גז, לא אפרוס כאן. בכל מקרה, אני מאחל בהצלחה לכל מי שבחר ללכת בדרך אחרת.

אני יכול לומר שמהצד שלי, הקמתי את ווילז כי האמנתי שאפשר לייצר מגזין ישראלי איכותי ואני עדיין מאמין באתר ועומד מאחוריו. ההחלטה שלי להפסיק להיות חלק פעיל באתר נובעת מסיבות אישיות, שגרמו לי לקבל החלטה ולנסות להרוויח את לחמי בתחום אחר. אני משער שאהבתי לאופנועים תשאיר אותי אי שם פה בסביבה, אך העצימות ירדה משמעותית ואני בקרוב פוצח בדרך חדשה בה אשקיע את רוב זמני. בפורום ספציפית אני בעיקר קורא מידי פעם. אחרי שנים בפורומים (אני חושב שלא אטעה בהרבה אם אנקוב במספר 15), אני בתקופה בה השהייה שלי בפורומים הפכה די נדירה. עם זאת, אני חושב שדווקא בגלל האופי של קהילת האופנועים, לפורום יש מקום, כמקום שצובר ידע וגם מגבש קהילה.

כמובן שאשמח לתרום פה במה שניתן ואני מקווה, כמו רבים פה, שהפורום והאתר ימשיכו לצמוח ולהתגבש.

קסד
24-01-2016, 21:00
כל הטררם הזה בשביל מינוי? :p

יש לי מה לומר על דברים שנכתבו אבל נעזוב את זה בצד.
בהצלחה בדרך.

MasterOz
24-01-2016, 21:12
מה פתאום?! חודשיים הייתי סנג'ר, קצת נשיכת כריות ויריקת נוצות,
קצת אחיזה בכיורים וליקוקי חרסינה...
והנה אני כאן!!! קצת קשה לשבת אבל אתגבר.

תודה.

השושנים
24-01-2016, 21:17
כל השכונה פה אז יייללללאאאההה בלגן!

ilang
24-01-2016, 21:32
ויגיעו ימים ולילות קודרים , ותחולק ממלכת פולגזה , לשני שבטים , שבט ינוקא ושבט אביעד.
ויעבירו בשתי זוזים וחצי את הממלכה לידי עוד", ויקום ינוקא ויפתח אקווריום ליד הדולפנריום.
ויקום ראש השבט אביעד וילך וישב בממלכת הגלגל, ויקח איתו את חלק מאנשיו.
ולא יגידו שלום שבט זה לה, ושני הממלכות שוכבות זה ליד זה.
ןיקום פרדר הווילי ויעלם וישא אישה משבט אחר , ותקום האישה ותגיד - או אני או האופנוע .
ויגיד את יקירתי. ויראה שושנים השוטר האחראי כי יבשה האדמה בגלגל, ורק קוץ ודרדר בה,
ויקום ויזעק לשמיים , ויקרא לשבט להתאסף.
ויבואו כמה ועוד כמה, ויחזור סמיילי, והצבה, והשעיר לגבגב".
ויצומו ויזעקו לאלוהי הדוג" לאמור- עזור לנו והוריד גשם ואת מחירי הביטוח, וישתוק אלוהים ,
כי כבד שמיעה הוא. ויחזור המאסטר ממלכת העוזים , אחרי שירד לקנות סיגריות וחזר אחרי שנה..
וויצעק אני רוצה להיות מהנדל., וישמע אביעד ראש השבט ויענה התקבלת.
וישמע אלוהים באוזנו הטובה וישאל את גבריאל - מי זה החתול השומר על החלב.?
ויזכור את החתול שמכר את תנובה לסינים , ויגיד אלאה יסטור , ויוסיף באידיש אוי וואי..
ויחזור לישון.

השושנים
24-01-2016, 21:37
גדול למסגר ולנעוץ על הקיר!

קסד
24-01-2016, 22:16
כל השכונה פה אז יייללללאאאההה בלגן!

https://www.youtube.com/watch?v=_8b2dyuCbc8

ilang
24-01-2016, 22:47
פרק ב.
, והנה עברו הרבה ימים ולילות ללא ירח, ויקום אברהם הפרידמנאי , ויחליט לעשות מעשה ,
ויעלה על חמור לבן אפור , כי הימאהה בתיקון, וירכב , ויגיע לשערי הגלגל.
וידפוק הפרדמנאי בשער וישאלו השומרים מי אתה ? , ויגיד להם אני אברהם העורך פולגזה זל".
ויענו לו , אן אישור מראש השבט אביעד.
ויחזור לחמור הלבן האפור ויחזור אבל ומורכן ראש לדולפנריום, ויחנה ויאכל חצי מנה שאוורמה.
ובנתים ישבו בשערי גלגל ליצני החצר קסדה, ובאלגאן ב שכונת חיים.
ןיקח ראש השבט ינוקא את אנשיו, ויקבצם , את כרוב כרובי , ואת הזאב, ואת הרענן ענתיקות.
וויאמר להם , הפסדנו בנקודות, הרווחנו בתוכן.
ויקיץ לו אלוהים ויגיד לעצמו - אן חדש תחת השמש.
וסאלאם עלייכום .

קסד
24-01-2016, 22:53
אילנג'י בינך לפואד אל אוואל אני מעדיף אותו.
אתה עילג ולא בחן שלא לומר בחסד.

כעת לך ללקוק לאותיות של דבש הנועם1 בצל הרי האטלס.

ilang
25-01-2016, 00:40
קסד באם נפגעת קבל את התנצלותי.

ליצני החצר הם האהובים עלי.
גם אנוכי אחד מהם. ללא הומור איך נוכל לסבול את הרכבת הדוהרת לקראת הבלתי נמנע.
רכיבות טובות, וצחוק גדול...

קסד
25-01-2016, 01:03
עדיין לא הבנתי אם העיתוני הקטן נועם אחד מתמחר את עצמו הרבה מעבר לענן
http://wheelz.co.il/forums/showthread.php/4138-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%94-%D7%9C%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%92%D7%96-%D7%96-quot-%D7%9C-%D7%9C%D7%A9%D7%A2%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A4%D7%A7%D7%93-%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%A9?p=32399&viewfull=1#post32399

ואם תימחר את עצמו למה שיגיש לי חשבונית? מה אני קראתי אותו?
ואם הוא עיתונאי מקצוען שיגש למערכת שתגיה אותו ותשלם לו משכורת.

עשרות אלפי שקלים הפסיד ובשביל מי? ובגלל מי? בגללי?

אני אישית מתמחר את עצמי בחימשה עשר אלף זוזים לחודש כדבאופ מתחיל
אבל משתכר במשכורת מינימום של הלפדסק
באד לאק

תשתפר תשתפר נועם1 כך אומר לך הכל להיפגע וליפול כל אחד יכול

שעיר בגב"ב
25-01-2016, 08:18
א דברי קהלת בן-דוד, מלך בירושלם.
ב הבל הבלים אמר קהלת, הבל הבלים הכל הבל.
ג מה-יתרון, לאדם: בכל-עמלו--שיעמל, תחת השמש.
ד דור הלך ודור בא, והארץ לעולם עמדת.
ה וזרח השמש, ובא השמש; ואל-מקומו--שואף זורח הוא, שם.
ו הולך, אל-דרום, וסובב, אל-צפון; סובב סבב הולך הרוח, ועל-סביבתיו שב הרוח.
ז כל-הנחלים הלכים אל-הים, והים איננו מלא; אל-מקום, שהנחלים הלכים--שם הם שבים, ללכת.
ח כל-הדברים יגעים, לא-יוכל איש לדבר; לא-תשבע עין לראות, ולא-תמלא אזן משמע.
ט מה-שהיה, הוא שיהיה, ומה-שנעשה, הוא שיעשה; ואין כל-חדש, תחת השמש.
י יש דבר שיאמר ראה-זה, חדש הוא: כבר היה לעלמים, אשר היה מלפננו.
יא אין זכרון, לראשנים; וגם לאחרנים שיהיו, לא-יהיה להם זכרון--עם שיהיו, לאחרנה.

השושנים
25-01-2016, 08:41
פרק ב.
, והנה עברו הרבה ימים ולילות ללא ירח, ויקום אברהם הפרידמנאי , ויחליט לעשות מעשה ,
ויעלה על חמור לבן אפור , כי הימאהה בתיקון, וירכב , ויגיע לשערי הגלגל.
וידפוק הפרדמנאי בשער וישאלו השומרים מי אתה ? , ויגיד להם אני אברהם העורך פולגזה זל".
ויענו לו , אן אישור מראש השבט אביעד.
ויחזור לחמור הלבן האפור ויחזור אבל ומורכן ראש לדולפנריום, ויחנה ויאכל חצי מנה שאוורמה.
ובנתים ישבו בשערי גלגל ליצני החצר קסדה, ובאלגאן ב שכונת חיים.
ןיקח ראש השבט ינוקא את אנשיו, ויקבצם , את כרוב כרובי , ואת הזאב, ואת הרענן ענתיקות.
וויאמר להם , הפסדנו בנקודות, הרווחנו בתוכן.
ויקיץ לו אלוהים ויגיד לעצמו - אן חדש תחת השמש.
וסאלאם עלייכום .

הערה קטנה אחת, יאמאהה לא מתקלקל, זה פוגע באמינות של הפסוק.

קשיש עם טוסטוס ושפם
25-01-2016, 09:25
אני יודע שאני מתפרץ לשיחה שהיא לא שלי, אחרי הכל אני רוכב על טוסטוס שעולה כמו הקסדה שלכם וכנראה שהנייד שלכם עולה כפול מהקסדה שלי. ובכ"ז, הערה מהיציע (אין בחינה ולא חייבים לקרוא).
כשמקימים ישוב בנגב לא חושבים שהילדים יעזבו, כשמקימים בי"ס חדש לא מתעכבים להתלבט מה יקרה כשיום אחד יתחלף שר חינוך. ומשהו שאולי ידבר יותר לחלקכם: כשקונים לילד בן 12 סינקלר ספקטרום ואח"כ קומודור 64 לא מדמיינים שהוא יבחר לחתום קבע ודווקא בצד המאובק של הצבא.
הרוכבים רוכבים, הכותבים כותבים ואם יש כמה (והם נדירים מאוד, הרבה יותר נדירים ממה שחלק מהכותבים כאן חושב) שיודעים לעשות את שני הדברים, אשריהם ואשרינו.

erani99
25-01-2016, 11:16
הלו, לי היה ספקטרום וזה אכן לא עזר לי לא לאכול אבק ושטח בצבא (כי גם רציתי)
והמשפט האחרון שלך מאוד נכון.

חחח
25-01-2016, 13:56
תן לחשוב לאן אני יכול להגיע,
תן לי צ'אנס אולי אפתיע.

ג'ק, אני מוכן לעזור לך לתקן את מה שמקולקל.
למד אותי איך כדי שאוכל גם אני לדבר אל יד של מישהו.

סמיילי, לך ולחברים שחושבים כמוך אני אומר...
מישהו חייב לכם משהו? יש לכם חוזה כתוב?

אבל לא נראה לי הגיוני, להיות כאן ממאי 2015 ובכל זאת להתבכיין וללכלך כאילו מישהו חייב לך משהו.
למרות שהגישה הזו דווקא מתאימה לך, לאור מקרים מהעבר שאנחנו מכירים.

התקבלת. דווקא בגלל התכונות האלה, שאותן אני זוכר היטב מפול גז.
תודה.

לי ולאביעד אין שום דבר אישי, אני והוא לא המסוכסכים כאן. ממש לא.

כן בטח...

משפט אחד של עוז בכיוונך וישר הוא מנהל, נראה כאילו אברהמי נוטר לך טינה על משהו הרבה יותר גדול ואני לא אתפלא לגלות שחלק מקריסת האתר היא בגללך.

קראתי פה ושם את התגובות ואגיד את מה שיש לי להגיד על האתר:
*מי שרוצה להיות בווילז מוזמן ומי שלא טוב לו - יום טוב לו. ממש ערס פואטיקה!
*בהשוואה לפול גז האתר מתפקד יותר כאל בלוג מה זה אל בלוג? סוג של אל מודרני בעידן הסייבר שזקנים כמוני טרם הספיקו לגשת אליו במנחה? מאשר מגזין רציני (אין מספיק כותבים, סירטוני וידאו ושאר תכנים ואירועים איכותיים ויצירתיים אשר היו בפג"z... ושלא נדבר על "השוואתי ליטרים ספורטיבי" חס ושלום), אז יסלחו לי האנשים שאני אוהב כל כך - מגזין זה לא.
*הרבה רוכבים צמאים למגזין איכותי ואולי זה יהיה רק עניין של זמן (וכסף כמובן) עד שיוקם מגזין שכזה.
*אם ביום אחד ובהיר אני קם ואני רואה שהתוכן שהשקעתי בו אתה מתכוון השרשור שחיפשת בו חברה או השירשור שחיפשת עבודה בתור מנכ"ל מהיום הראשון אחרי שיצאת מהבקו"ם? שניהם בהחלט היו מושקעים. ושאר תכנים שהשקיעו במשך למעלה מעשור כבר איננו עוד, אז מן הסתם שלא אהייה מופתע אם יום אחד גם ווילז יוריד את השאלטר בגלל סכסוך או בגלל חוסר חשק להמשיך עם האתר או כל סיבה שטותית שתהייה.
הקטע היותר מעצבן שהגולשים לא עודכנו ב"פיצוץ" שקרה מאחורי הקלעים והם לא נלקחו בחשבון בסיפור הזה... שלעיניות דעתי, כן היו אמורים ל-פ-ח-ו-ת להיות מודעים להשלכות של הסכסוך. אתה כותב פה על ה"פיצוץ" וטוען שלא עודכנת?
וכמובן, לא לקרוא לזה בשם "... יצאנו לדרך חדשה" או משהו בסגנון, כי זה נקרא 'טיוח'.

קיצר, אחרי שהעיתונות הדו-גלגלית הבועטת קרסה (פול גז ומוטו) - מקווים שיצוץ לו יום של שחר חדש תקן אותי אם אני טועה, אבל שחר זה התחלה של יום חדש. ואתה רוצה יום של התחלה של יום חדש של חדש? ומגזין חדש.כמובן

גם אני התאפקתי מלהגיב. הגבת כבר קודם, להתאפק זה לא.
אני כבר מגיל 17 גדלתי על האתר פול גז ומי שהכיר אותי ידע כמה הייתי פעיל באתר ונתתי את הנשמה ואף תרמתי... מעבר לכך, הכרתי כבר מגיל צעיר את הנפשות הפועלות. התרומה הגדולה ביותר שלך הייתה שרשור חיפוש החברה

פורום של חברים בלבד עם צ'ופרים לחברים בלבד.

אז מסתבר שלרכב על אופנוע אדום יכול להפוך אותך לקומוניסט. מעניין.

חחח קסד ואברי הורגים אותי מצחוק כל פעם מחדש שאני נכנס לאתר הזה, הציניות השנונה שלכם משעשעת חח אתם צריכים להרים מופע סטנד אפ משלכם! אתם תהיו הדבר הגדול הבא אחרי אדיר מילר! :)

אני מבקש, אל תכניס אותי באותו משפט עם קסד ואברי.
להם יש חוש הומור גרוע משלהם.
ולי יש חוש הומור גרוע משלי.

בלי לערבב בבקשה.

נ.ב.
22 עמודים...
וואו...
שאפו שושנות, בדבר אחד בהחלט הצלחת.

השושנים
25-01-2016, 14:04
נ.ב.
22 עמודים...
וואו...
שאפו שושנות, בדבר אחד בהחלט הצלחת.

דבר אחד?
סבתא ננה היתה אומרת על זה "איבכי עליק בכי...."

MasterOz
25-01-2016, 14:19
כן בטח...

משפט אחד של עוז בכיוונך וישר הוא מנהל, נראה כאילו אברהמי נוטר לך טינה על משהו הרבה יותר גדול ואני לא אתפלא לגלות שחלק מקריסת האתר היא בגללך.

אז מסתבר שלרכב על אופנוע אדום יכול להפוך אותך לקומוניסט. מעניין.

נו, להוציא דברים מהקשרם וגם לנחש ולחשוב על קונספירציות, אלו יכולות מרשימות.

מה בדיוק הפואנטה?

אברי
25-01-2016, 15:03
נו, להוציא דברים מהקשרם וגם לנחש ולחשוב על קונספירציות, אלו יכולות מרשימות.

מה בדיוק הפואנטה?

הבחור טוען להיות אדיר מילר, אתה מצפה לפואנטה?

הפאנצ' היחידי שתמצא שמה זה בדיחות ישנות וחבוטות.
גם אצל הקומיקאי.

לדעתי אין פואנטה. הבחור לא אמר כלום חוץ מלתקן תחביר.

ItayK
25-01-2016, 17:39
אני דווקא חושב שאדיר מילר מצחיק. חחח (צחקתי עכשיו?) קצת פחות. אבל אל נא תיקח את זה אישית, גם אברי לא תמיד קורע ואת קסד צריך לפענח רוב הפעמים לפני שמבינים שהוא אשכרה כתב מילים עם משמעות.

דינגו
25-01-2016, 17:55
מספר התגובות פה עוקף כבר את מה שהיה בשרשור של איתמרגלס?
אגב מאסטרעוז, אם אתה כבר בעל תפקיד פה, הדבר הראשון לעשות זה להחזיר אותו.

nitzann84
25-01-2016, 19:27
ולהגיד לשושנים לפתוח סיפור דרך חדש עם הוימאקס

uriar
25-01-2016, 19:37
הייתי בהופעה של אדיר מילר לפני איזה שנתיים שלוש - קורע!

erani99
25-01-2016, 20:02
אם זה יחזיר את איתמרגלס... אז תמשיכו עם השטויות

אברי
25-01-2016, 20:24
אני דווקא חושב שאדיר מילר מצחיק. חחח (צחקתי עכשיו?) קצת פחות. אבל אל נא תיקח את זה אישית, גם אברי לא תמיד קורע ואת קסד צריך לפענח רוב הפעמים לפני שמבינים שהוא אשכרה כתב מילים עם משמעות.

קסד מדבר סינית

אברי
25-01-2016, 20:31
הייתי בהופעה של אדיר מילר לפני איזה שנתיים שלוש - קורע!
הופיע אצלנו לפני חודשיים בערך. אף אחד לא צחק.

נעם 1
25-01-2016, 20:54
עדיין לא הבנתי אם העיתוני הקטן נועם אחד מתמחר את עצמו הרבה מעבר לענן
http://wheelz.co.il/forums/showthread.php/4138-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%94-%D7%9C%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%92%D7%96-%D7%96-quot-%D7%9C-%D7%9C%D7%A9%D7%A2%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A4%D7%A7%D7%93-%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%A9?p=32399&viewfull=1#post32399

ואם תימחר את עצמו למה שיגיש לי חשבונית? מה אני קראתי אותו?
ואם הוא עיתונאי מקצוען שיגש למערכת שתגיה אותו ותשלם לו משכורת.

עשרות אלפי שקלים הפסיד ובשביל מי? ובגלל מי? בגללי?

אני אישית מתמחר את עצמי בחימשה עשר אלף זוזים לחודש כדבאופ מתחיל
אבל משתכר במשכורת מינימום של הלפדסק
באד לאק

תשתפר תשתפר נועם1 כך אומר לך הכל להיפגע וליפול כל אחד יכול

אני משופר משופר. כמו צלב נאטו. תודה.
להבין זה ממש לא בטווח היכולת שלך והבנת הנקרא זה מושג שכלל לא ביקר בעולמך הצר. לא להבין זה המרב שאפשר לקבל ממך בתוספת זיהום סביבתי של מנוע צווי פעימות מהאלף הקודם.

המרשתת היא גן עדן בשבילך. כר פורה למילים ריקות, לעילגות ולבורות. ובעיקר, היכולת להתחבא מאחורי מקלדת המחשב בעמדת ההלפדסק שלך. ואל דאגה, כמו שאתה רואה, לא השארתי את הפלופי בכונן.

אני, אמשיך בשלי.
ואתה, אנא המשך בתרומתך הרבה לפורום.

איללכא...

ilang
25-01-2016, 22:10
אוקי ואחרי שחלק מחברים חזרו לרפת , אנוכי מאחל לכולם לעבור בשלום את הגל הקור הרוסי הזה.
משחקי הניגוח האין סופיים הם הוצאת אנרגיה לריק.
נעם ידידי ,מחכה לעונה 2016 של הgp ,ובזמנך החופשי שלח לנו איזו חדשה או טרום עונה .
זאת הליגה שלך. { בהרי האטלס [
מה ' יכול להיות שגדול המשותף מהמפריד?
אני קורא מכאן לראש השבט , =החזר חלק מהכותבים -
את סקוטר מן , את הטכנוקרט , את נעם שמור., כרובי מבקר כאן מדי פעם תחזיר אותו.
פרדר - וילי יסתפק גם בחצי משרה , רענן ורענן, ויחד רק יחד יבוא לציון גואל.
ועלייכום הסלאם.

קסד
25-01-2016, 22:32
אני משופר משופר. כמו צלב נאטו. תודה.
להבין זה ממש לא בטווח היכולת שלך והבנת הנקרא זה מושג שכלל לא ביקר בעולמך הצר. לא להבין זה המרב שאפשר לקבל ממך בתוספת זיהום סביבתי של מנוע צווי פעימות מהאלף הקודם.

המרשתת היא גן עדן בשבילך. כר פורה למילים ריקות, לעילגות ולבורות. ובעיקר, היכולת להתחבא מאחורי מקלדת המחשב בעמדת ההלפדסק שלך. ואל דאגה, כמו שאתה רואה, לא השארתי את הפלופי בכונן.

אני, אמשיך בשלי.
ואתה, אנא המשך בתרומתך הרבה לפורום.

איללכא...

בקיצור אין לך תשובות לשאלות כמו כיצד תימחרת יום שלך בעשרות אלפי שקלים, והאם הם יצאו מכיסך, ולטובת מי.
אז אתה יוצא בהתקפה אישית של הכפשות. שזה בסדר.
כי אני לא מתחבא מאחרי מקלדת. אני מסנן את מי אני רוצה לפגוש.
ויוצא שאתה מכפיש סתם ניק. טרול אם תרצה.

קדימה. אמור את המילה האחרונה.

Jack_R1
25-01-2016, 23:03
מספר התגובות פה עוקף כבר את מה שהיה בשרשור של איתמרגלס?
אגב מאסטרעוז, אם אתה כבר בעל תפקיד פה, הדבר הראשון לעשות זה להחזיר אותו.

הוא כבר כאן, פשוט בניק אחר ופחות פעיל.

השושנים
25-01-2016, 23:08
זה הוא עם הטוסטוס והשפם?

URIEL
25-01-2016, 23:50
זה הוא עם הטוסטוס והשפם?
קוקו וסארפן בשבילך
ג'ינג'יות וטוסיקים בשביל כל השאר

קסד
25-01-2016, 23:57
זה אומר שבשירשור התחתים החדש רותי תעלה תמונות של גייז ותחסם?
כי את האמת קצת קשה לי לשאת בנטל לבד.

Jack_R1
26-01-2016, 00:01
זה הוא עם הטוסטוס והשפם?

לא, ואם ירצה - יגיב בעצמו.

eran-go
26-01-2016, 00:36
נו, מתי עושים על האש?

MasterOz
26-01-2016, 00:50
חברים, מכיוון שרובכם כאן...שורצים בשרשופלצת הזה,
אני מציע שתלכו להתקלח טוב טוב.
הכנתי לכם הפתעה.
ברגע שתעבור אישור מנהלתי, אתן לכם אותה.
הכינו עצמכם פיזית...ובעיקר נפשית.

דינגו
26-01-2016, 00:57
רק אל תגיד לי שאתה מתחיל עם הודעות פרטיות כמו שיוריער היה שולח בזמנו

MasterOz
26-01-2016, 01:00
אתה מזלזל בי.
ככה אתה מכיר אותי? הודעות פרטיות?
אני טוטאלי! פצצה אחת לכולם ביחד.
אחד אחד, זה משעמם ואין סופי.

אברי
26-01-2016, 01:10
זה אומר שבשירשור התחתים החדש רותי תעלה תמונות של גייז ותחסם?
כי את האמת קצת קשה לי לשאת בנטל לבד.

אתה אל תשכח את לויל...

lokimonster
26-01-2016, 06:48
מאסטר איפה השלג
פצצה עצבנית הורדת עלינו אין שלג

אשוב בקרוב
⚡️[emoji942][emoji945]

nimi9
26-01-2016, 18:34
התחלתי לקרוא, משום מה היה נדמה לי שהדיון ענייני ובעל תכלית. המשכתי עוד קצת וגיליתי שהייתי אופטימי יתר על המידה.
אחרי 130-140 תגובות לערך דילגתי לסוף.
לרגע כבר חשבתי שבווילז 2016 יש כפתור שמעביר אותך מסוף שרשור בראשי לסוף שרשור אקראי באוף. אז חשבתי.
350 תגובות שמובילות לשום מקום.
ואולי בעצם פה קבור הכלב.

אחרי מספר היעדרויות ארוכות לפרקים (מהסיבות הנכונות) נראה שלא פספסתי הרבה.
אחזור מההיעדרות הבאה (מהסיבות הלא מחמיאות, להלן 'השרשור הנוכחי') עם תובנות בעלות תכלית מעשית.
בתקווה. הרבה תקווה.

נעם 1
26-01-2016, 19:27

בקיצור אין לך תשובות לשאלות כמו כיצד תימחרת יום שלך בעשרות אלפי שקלים, והאם הם יצאו מכיסך, ולטובת מי.
אז אתה יוצא בהתקפה אישית של הכפשות. שזה בסדר.
כי אני לא מתחבא מאחרי מקלדת. אני מסנן את מי אני רוצה לפגוש.
ויוצא שאתה מכפיש סתם ניק. טרול אם תרצה.

קדימה. אמור את המילה האחרונה.

את המילה האחרונה אומר בעוד שלושים או ארבעים שנים. עד אז,
אתה מוזמן לקרוא את ההודעה שלי שוב. כל התשובות לשאלותיך נמצאות שם. אבל התשובה העיקרית, שעוברת כחוט השני בכל התגובות שלי, היא שמרבית הפעילות בוצעה בהתנדבות. כך היה בפולגז וכך כנראה יהיה גם בווילז. כי אין תקומה אחרת לאתרים מהסוג הזה ומאמר המערכת של ג'יפולוג לרגל 15 שנות פעילותם תומך בכך.

איללכא...ומילותיי האחרונות הן, שהוכפשתי על ידך בצורה בוטה ולאורך הודעות רבות. שזה בסדר, זהו הפורום.

ilang
26-01-2016, 20:47
"מילותיי האחרונות הן, שהוכפשתי על ידך בצורה בוטה ולאורך הודעות רבות.שזה בסדר ,
זהו הפורום."
אז זהו שזה לא בסדר, בן אדם תורם את כשרונו בהתנדבות או כמעט בהתנדבות , כותב .
ויושב עליו יתוש טורדני בלי שאף אחד מתערב.
זהו תפקידם או של זקני הפורום , או של המנהלים.
יש לנו מאסטאר לא ? אז היכן המנהל ?

MasterOz
26-01-2016, 22:09
אני כאן, אז מה? גם בי עלב הבחור שמסתכל לימין ולשמאל.
זה היה לפני שהועלתי בדרגה.
מאז...לא קרה דבר שמצדיק את התערבותי.

קסד
26-01-2016, 23:46
חברים... חזלשונ‏א.
לא תמיד דברים נאמרים (על ידי) בכוונה רעה.
אז בראש ובראשונה עוז - אני מתנצל.
צעיר בגבגבגב - כנל. הצלחתי להוציא אותך משלוותך.
השושני תמיד היה סוג של אבא מבין. אז אני בטוח שהוא לא נעלב.
אילנג'ון תמשיך להיות ערספואטי זה יפה לך (קריצה משובבת)
קשיש זו לא מילה גסה. גם טוסטוס לא. לגבי השפם זה קצת גיי אבל אנחנו מודרנים. תכתוב יותר!

ולכולכם אני סולח.
יאללה חזלשו. חזלשונא.

דינגו
26-01-2016, 23:55
ורק לנעם1, שמסקר את ה-gp באתר, ונתן מעצמו בהתנדבות בעוד אי אילו מבצעים של פולגז בעבר,
רק לזה שהאשמת בשקר, תמחור עצמי מופרז וכו'- היחיד שלו אתה באמת חייב התנצלות על הרפש שיוצא לך מהמקלדת-
רק אליו אתה כמובן שלא מתייחס.
אתה אולי לא יצור נאלח במרבית הזמן, אבל זאת האמא של ההגדרות של התנהגות נאלחת.

(לא שנעם צריך את ההגנה שלי, אבל זה פשוט חייב להיאמר)

קסד
27-01-2016, 00:01
נעם לא צריך את ההגנה שלך ונתן פייט ומהלומות לא פחות.
כעת בוא נחשוב יחד כיצד ההודעה הזו שלך מקדמת את הרגעת המצב?
אה.. לא. בוא נטקבק.

lokimonster
27-01-2016, 06:56
I'm sorry father for I have sinned
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160127/722bc5017a0f45094db21dfa8f682eee.jpg

אשוב בקרוב
⚡️[emoji942][emoji945]

שעיר בגב"ב
27-01-2016, 07:38
חברים... חזלשונ‏א.
צעיר בגבגבגב - כנל. בעסה איתך שעיר בלבלב שניסיתי להוציא
אותך משלוותך ואתה רק נהנית מהמשחק. אין עליך שעיר הכלבלב
אני אשכרה רוצה להיות אתה כשאהיה גדול.
קשיש זו לא מילה גסה. גם טוסטוס לא. לגבי השפם זה קצת גיי אבל אנחנו מודרנים. תכתוב יותר!

ולכולכם אני סולח.
יאללה חזלשו. חזלשונא.

תיקנתי לך קצת:cool:

ולפחות מצידי (אם זו לא איזו מלכודת),
אז גם אני חוזר בי מכמה דברים שעדיף
היה אם לא נכתבו, אבל סה"כ נהנינו.

קסד
27-01-2016, 09:09
חברים... חזלשונ‏א.
צעיר בגבגבגב - כנל.בעסה איתך שעיר בלבלב שניסיתי להוציא
אותך משלוותך ואתה רק נהנית מהמשחק. אין עליך שעיר הכלבלב
אני אשכרה רוצה להיות אתה כשאהיה גדול. אבל בגירסה הנשית שלך כדי שאוכל להתחתן איתך ולהביא עוד כמונו לעולם.

ולכולכם אני סולח.
יאללה חזלשו. חזלשונא.

תיקנתי לך קצת:cool:

:cool:

השושנים
27-01-2016, 12:49
מה עכשיו, נלך ללטף כלבלבים או סתם נעשה פדיקור?

MasterOz
27-01-2016, 12:53
לא זה ולא זה, יש שתי אפשרויות מבחינתי:

1. נתחיל לכתוב לעניין ונגיב לעניין, בלי מלחמות.
2. מלחמות בוץ בביקיני.
3. על-האש, טקסס סטייל.

(האפשרות השלישית היא עבורי בלבד)

nihrider
27-01-2016, 12:55
התפקדו, עכשיו תפתח שרשור קריאה לפעולה.
תבחר נושא ותתניע תהליך.

lokimonster
27-01-2016, 12:58
2. מלחמות בוץ בביקיני.
3. על-האש, טקסס סטייל.

לגבי 2 אני מעדיף לא לדמיין אותך בביקיני ואחת כמה וכמה לראות
לגבי 3 אני תמיד בעד -

ALF
27-01-2016, 13:39
מתי על האש ?

lokimonster
27-01-2016, 16:07
עד שלמדת לצטט נכון, אתה משתמש בזה כל הזמן?
לא חובה אם אתה עונה להודעה מעל.

אני מניח שבאביב לכבוד הביטוח נערוך מסיבת הפתעה
יעד אפריל 2016

הפלג הצפוני
28-01-2016, 20:26
יינון,החלקת על הפדחת.מ'זתומרת לא רוכב בכלל.למה,בגלל נייר?

lokimonster
28-01-2016, 21:15

אני טיפוס בטוח כזה שלא ירכב ללא ביטוח
אבל כאמור אני מתעתד לבטח באפריל אם הכל יהיה בסדר
אינשאללה

יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
⚡️[emoji942][emoji945]

דינגו
28-01-2016, 21:37
בגלל שיש לו ילדים ואישה, שהוא מעדיף שיהיה להם כסף במקרה שהוא יחיה כצמח בבית לבינשטיין בארבעים שנה הקרובות.
לרכב זה סיכון שלוקחים בעיניים פקוחות, לרכב בלי ביטוח חובה, כשיש אנשים שתלויים בך, זה טמטום חסר תקנה.

השושנים
30-01-2016, 09:25
לרכוב בלי ביטוח זה לא חכם בלשון המעטה, לדחות סיפוקים, מוכיח בגרות.
לא לרכוב זה קשה מאד, ולדעת לוותר בטווח הקצר, בכדי להרוויח בטווח הארוך
זו כבר חכמה.

הבחירה של לוקי שלא לרכוב בחודשי החורף, שבכל מקרה לא נעימה בחורף הירושלמי,
היא בחירה מדעת, ותוצאה של סדרי עדיפות שלו ושלו בלבד.

אני רק מתפלל שכל המושבתים, בין אן מרצון ובין אלה שלא, ישבו כבר לרכוב כקדם. - רן

lokimonster
30-01-2016, 13:00
הבחירה להשבתה לא הייתה קשורה למזג אוויר
מדובר בצימצום על בסיס כלכלי בלבד
לשמחתי אלוהי הפפלינוס סנטה או הבוסית של אישתי דאגה לנו לרכב מה שצימצם לי הוצאות ויביא לביטול הגזירה מבחירה ותשלום הגניבה מחוק
נתראה בעז״ה באפריל

⚡️[emoji942][emoji945]

קסד
30-01-2016, 13:47
צאו מהבועה שלכם.
ישנם אנשים המסתובבים בינכם ללא ביטוח. חלק מהם אתם אפילו מכירים.
אז נכון, לא לכולם זה מתאים וישנם אנשים אחראים שמשביתים זמנית ואוכלים לנו את הראש על זה.
אבל תתפלאו.

דיסקליימר:
אני קורא בזאת לכולם לרכוב כחוק יאדה יאדה ...

דינגו
30-01-2016, 13:49
אף אחד לא טען שאין כאלה.
נטען שמי שעושה את זה מסתכן מאוד, ועדיף שלא יקרה כשיש אנשים תלויים בו.

MasterOz
31-01-2016, 23:35
זאת הבעיה, הייתי מעדיף שיצטרכו לעשות רשיון להולדת ילדים,
ורק אם יש לך כזה, תקבל פטור מביטוח חובה.
אבל אם תחליט שאתה לא עושה ביטוח, מעבר להוצאות הטיפולים שיחולו עליך...
יעבירו את הילדים שלך למשפחת אומנה.
קרי...ויתרת על הביטוח, וותר גם על הילדים.
אהה...ומה עם רווק שאין לו ילדים? במקרה כזה, הוא צריך לחתום שהוא מוכן לסרוס כימי,
ואז יקבל פטור מביטוח חובה, כי עדיף שלא יצאו ממנו עוד מטומטמים קטנים ולא אחראיים.
אממה...מה אשמים ההורים שלו? הם אשמים! כי הם לא דאגו לחינוך שלו, לאמות מוסר ואכפתיות מהזולת ומעצמו.
רגע, ומה אשם מישהו אחר, אם נפגע, בגלל שלא היה למטומטם ביטוח?
שטויות...שחברת "קרנית" תפצה אותו, לא?

אז לא! לא מוחלט, בכל המקרים! אם הייתי יכול,
כל מי שנוהג או רוכב ללא ביטוח חובה ונתפס לפני או אחרי התאונה, שישב בכלא וישלל רשיונו.
בהתחלה לזמן קצוב, אחר כך לכל החיים.
מה לכל החיים? לקחת לו את הרשיון? כן...גם וגם, גם את החופש.

אבל כל זה, שייך בכלל לדיון אחר ולא לזה שבכותרת.

קסד
31-01-2016, 23:43
איזה מזל שאתה לא בעמדת השפעה.
אופס אתה מנהל.
נו תמיד אפשר לקנות אופנים חשמליים.

nihrider
01-02-2016, 00:08
בשביל לחסוך 5000 שקל בשנה אנשים מכניסים את עצמם לחובות של מאות אלפים.
עדיף באמת שיהיו על אופניים חשמליים. לפחות עד שסוף סוף יהיו חוקים נגד המפגע הזה.

קסד
01-02-2016, 00:14
חבריי המתלהמים הצדקנים.
צאו ולמדו מי מהם הוא נזק פוטנציאלי ישיר, גדול יותר לכיס שלכם ובהסתברות גבוהה יותר לפגוש אתכם:
הרוכבים ללא הביטוח או רוכבי האופנים

MasterOz
01-02-2016, 00:21
מתלהמים, אולי. צדקניים, ממש לא.
על רוכבי אופנים הייתי מחיל ביטוח חובה חודשי,
איסור נסיעה מוחלט על המדרכה ואכיפת חוקי תנועה ככל המשתמשים בדרך.
בנוסף, מחייב אותם בקסדה תקנית, ווסט זוהר ואביזרי נראות רציניים על האופניים.

רוכבים בזוג ומעלה מחוייבים לרכוב בטור ובשול הדרך ורכבי ליווי ברשיון ליווי מהמשטרה.

קסד
01-02-2016, 00:44
תמשיך. תמשיך.
עוז בתפקיד גלדוף : "if i had my way i'd have all of you shot"
אז בוא תשמע סיפור:
אני גר ליד גינה קטנה.
שנים שהייתי מתגנב לשם (בעדינות כדי לא להבהיל) עם טוסטוס (ולפעמים מורכבת מאחור) ועוצר ליד איזה ספסל. להנות מהברבזים והצפרדעים.
שנים שטרקטורונים וצרצרים מסריחולים דופים קרעו את הגינה בדרך אל ומ...
יומחד חברת הגן החליטה לעשות סדר: תיחמה, מיצבה ג'יפון עם אנשים במדים שידאגו שלא תהיה כניסה לרכב מנועי.
אני, שנהגתי בזהירות (ועם לוחית זיהוי) כבר לא נכנס לשם. אי אפשר.
כל שאר המסריחולים ממשיכים לקרוע את הדשא בגינה. ונראה את הג'יפון תופס אותם.
אז מה מוסר ההשכל?
אתה רוצה להיות שוטר גיבור על חלשים שומרי חוק כמו בסיפור?

MasterOz
01-02-2016, 00:49
אין שום קשר בין מחט לתחת...של אנשים במדים.
זה שהם עלובים לא אומר כלום על המצב.
שנים שאנשים עושים סמים, מוכרים וסוחרים.
אבל האלו במדים, נכנסים לסטודנטים הביתה.

שנים שאנשים קטועי גפיים ממלחמות ותאונות, צריכים לעבור כל כמה שנים ועדה רפואית,
לבדוק שהגפיים לא צמחו שוב ולאשר את נכותם.
שנים שיש אנשים שהיה להם פעם, נקע בקרסול.
אבל יש להם רכב נכה יוקרתי, חונים על המדרכה ומקבלים קצבה.
שנים ש...

אז מה הקשר בדיוק?

שנים שאנחנו סובלים אותך בשקט יחסי, גם על זה יש לך מה להגיד?

וכן, באופן יחסי הייתי "יורה" בכולם.

גם בספאמרים של וואטסאפ ופייסבוק. :o:):p:confused::cool::rolleyes: (לייק, לייק, לייק)

קסד
01-02-2016, 01:00
הקשר הוא שאתה מרטיב מהמחשבה לסרס רוכבים ללא ביטוח חובה.
אתה מתנדב מרצון ובחינם להיות הבוחן בטסט לרישיון להורות של רוכבים ללא ביטוח חובה.
אם תכחיד את הרוכבים ללא ביטוח חובה יהיה פה סוף סוף סדר.
רוכבים ללא ביטוח חובה גוזלים לך את הפרנסה ואונסים לך את הנשים.

MasterOz
01-02-2016, 01:06
קודם כל אני מרטיב ממך...בעיקר בלילה, בסיוטים.
אבל זה מילא.
אני בסך הכל רוצה להכחיד את מי שלא מתחשב באחרים ואו יכול לפגוע באחרים.
באופן כללי, אין לי בעיה בכלל אם רוכבי שטח יהיו ללא ביטוח חובה,
במקומות שאין בהם אחרים, מלבדם כמובן.
שיהרגו אחד את השני וישברו אחד לשני את העצמות. חופשי-חופשי.
אם רוכב או נוהג ללא ביטוח חובה, ינזוק פיזית מישהו מבני משפחתי או אותי,
דמו בראשו. חד וחלק.
לא חושב שאבדוק מה יעשו לו בעלי המדים ואם יש לו כסף לפצות...
כי אין שום פיצוי בעולם שאהיה מוכן לקבל.
אתה מוזמן לצטט אותי כפצצה מתקתקת.

lokimonster
01-02-2016, 06:08
הבעייה זה לא הרוכבים ללא ביטוח!
הבעייה היא אותם נבלות שנוהגים כמו חיות שהמושג התחשבות מדבר רק על עצמם.
שהחוק הוא בגדר המלצה במקרה הטוב ולרוב זה סוג של הלצה.
אני מניח שאותם הייתי מסרס ויפה שעה אחת קודם.
אגב זה אותם אלו ( לדעתי-ואני מסכים עם קסד)שהרסו לקסד את הגינה היפה שאליה הוא היה מביא את הפרגיות לפני שהן היו מלקטות את הזרעונים.
ולבסוף ממשלת ישראל לדורותיה שמאל,ימין ומרכז מזיינת את האזרח הממוצע אם זה מיסוי על הדלק ביטוח רשיון רכב מס הכנסה ארנונה בריאות והרשות להקבר או להשרף.
אגב מי שלא שילם ביטוח בריאות פרטי עד היום אכל אותה הנבלות במסווה של הצדק מחייבות לערוך חיתום אחת לשנתיים מה שאומר שיש לך ביטוח בריאות לשנתיים ולא לכל החיים ( אם הבנתי נכון) או במילים פשוטות תשלם 30 שנה ונטפל בך עד שנתיים

סיכום מי שרוכב ללא ביטוח מסכן את עצמו בעיקר
יש את אלו שלא יעשו ביטוח גם אם הוא בר השגה
הנענשים העיקריים זה אנו החננות שנושאים את הנטל בהגנה וקיום המדינה
כך זה היה וכך זה יהיה ואין כמו במבה

⚡️[emoji942][emoji945]

erani99
01-02-2016, 16:14
רגע, זה שנכנס בשקט למקום אסור לו, למשל חניית נכים זה בסדר.. מול מישהו שנכנס ברייס וקולי קולות עם אבי ביטר במגאפון זה כבר לא בסדר?
יש חוקים !!! אסור אז אסור, לא בשקט לא בדחיפת הדו"ג עם מנוע דומם וכל התחמונים האלו. ואח"כ מתפלאים שכולם פה מתנהגים כמו ערסים.
כן כן, גם הגברת הפולנייה שנראת מכובדת שמגיעה עם הג'יפון ישר על דלת הכניסה וחונה באדום לבן בטריפל-פארקינג וחוסמת את כל התנועה באמטלה של היא רק מחכה לשאול משהו או שהבת שלה תצא, אבל באלגנטיות, בשקט בלי מוזיקה גורמט על היד ואפילו בלי רעש של מנוע כי זה פאקינג לקסוס היברידי... היא מצידי בדיוק כמו אותו עארס !!!!

lokimonster
01-02-2016, 19:05
סבבה אז לסרס לעקר ולחשמל

I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]

ItayK
01-02-2016, 19:41
קסד זה לא גלדוף, זה ווטרס שכתב את המילים. גלדוף רק אמר אותם (עם סגנון והרבה סטייל).

איך קרה שהויכוח הישן על הריגת-אי-משלמי-הביטוח חזר פתאום? זה עוד קאמבק מתוכנן?

URIEL
01-02-2016, 21:14
באמתלה
בדיוק
אם כבר

השושנים
02-02-2016, 08:39
הבעיה ברכיבה בלי ביטוח (רק אחת מהם אני מודה) היא שבמפגש שיגרתי עם נציג חוק
הנטייה הטבעית של הגבר שקיבל את ההחלטה, היא או לברוח (וכולנו יודעים איך זה עלול
להסתיים) או לבכות כמו ילדה..

אין ביטוח, אין טסט. אין טסט, יש ברדק. יש ברדק, יש ליקויים. יש ליקויים, יש נפגעים. יש
נפגעים, יש תביעה. יש תביעה אין ביטוח. אין ביטוח, יש תביעה. יש תביעה יש דמעות!

תהיה חכם תהיה יוסף. - רן

lokimonster
02-02-2016, 11:35
הבעייה ברכיבה בלי ביטוח היא שאין ביטוח במקרה שמשהו משתבש.
במקרה של שני פלטי שולץ, זה לא משנה, התיק יסגר.
מאידך יש לה תקציב לביטוח. במקרה של רובנו,
נמצא את עצמנו מוכרים את התחתונים המשומשות של הסבתא הזקנה שלנו אחרי בעיות בסוגרים,
כפריט אספנות.

קסד
16-02-2016, 00:19
אפילוג:
אזולאי אולי טובים ממך כבר שנו שכל עוד ישנן קומונות/פייסבוקס וכעת וואצאפים הפורום נועד לכליה? בכמה חתונות אפשר כבר לרקוד?
האם זוכר אתה את הקונפיטורה נחסם מקבוצת פולגז"ל בפיספוק?
ואולי בכלל עדיף שאת הבדיחות המתופלות בשוביניזם פסאודו מאצ'ואיסטי תמשיכו לשמור בחדרי חדרים?
מי יודע?
תקרא לזה "בריחת מוחות" אם זה מנחם.

אברי
16-02-2016, 02:12
מה קורה באמת עם ה881?

ItayK
16-02-2016, 03:08
נעלם כלא היה. הוא מתבייש לחזור כשהוא לא יכול להטיף לכולם.

נעם 1
16-02-2016, 07:59
השרשור הזה כמו בומרנג שזרקו ממש חזק וממש רחוק. זה חוזר.

גם זאת דרך לומר תודה למי שעמל גם בשבילך לאורך זמן רב ובהתנדבות.

איללכא...והמשך כך. זאת הדרך.

uriar
16-02-2016, 09:17
קסד זה לא גלדוף, זה ווטרס שכתב את המילים. גלדוף רק אמר אותם (עם סגנון והרבה סטייל).

איך קרה שהויכוח הישן על הריגת-אי-משלמי-הביטוח חזר פתאום? זה עוד קאמבק מתוכנן?

א - אתה צודק.
ב -

http://youtu.be/IoPpw7DNzCY

קסד
16-02-2016, 09:27

א - אתה צודק.
ב-
אין לי שום מילה לא טובה לומר על 778. נכון, התגלעו בייננו חילוקי דעות לעיתים בעניין התנהלותו.(לעיתים מולי) אבל בסיכומו של דבר הבחור דיי חיובי. (עזרה לקהילה וזה)
כשזה נאמר, מכאן ועד נישוק היד של כל מתנדב לשררת הניהול הדרך עוד ארוכה.

lokimonster
16-02-2016, 09:39
ה881 חי לו בנחת ועסוק בגידול ילדיו.
Sic transit gloria mundi

MasterOz
16-02-2016, 11:15
השרשור הזה כמו בומרנג שזרקו ממש חזק וממש רחוק. זה חוזר...

הבעסה, שזה חוזר, מוריד צ'יטולה קטנה מאחורי האוזן...ממשיך במעוף וחוזר לתת עוד אחת.
נבר אנדינג סטורי.

השושנים
16-02-2016, 11:34
כשיש שורשים חזקים, אף רוח לא תוכל לעקור אותו...

erani99
16-02-2016, 12:27
טוב, הבנו.
אפשר לנעול.

ItayK
16-02-2016, 17:11
השרשור הזה כמו בומרנג שזרקו ממש חזק וממש רחוק. זה חוזר.

גם זאת דרך לומר תודה למי שעמל גם בשבילך לאורך זמן רב ובהתנדבות.

איללכא...והמשך כך. זאת הדרך.

ורק למען הסר ספק, קובי בחור נהדר שתרם לפולגז"ל הרבה מאד. בחלק הארי של הזמן מאד חיבבתי אותו ובחלקים האחרים גם.
זהו, אפשר לנעול. אני חושב שהתחנפתי לכל המנהלים שהיו אי פעם במקום הנלוז הזה.

דינגו
16-02-2016, 17:16
עכשיו גם פולגז מקום נלוז?
מצב רוח רע איתי?

השושנים
16-02-2016, 17:22
מצב רוח רע איתי?

שמירת הריון.

אברי
16-02-2016, 17:27
שמירת הריון.
שמירת נגיעה

MasterOz
11-03-2016, 10:36
אני עושה אאוטינג...איתמרגלס מסתובב כאן!
רק שהוא נחבא אל הכלים...(כאילו כלי...כלים...תרתי משמע...יש-לי יש-לי יש-לי)

lokimonster
11-03-2016, 12:29
מזל שאמרת לי אחרת איך היית יודע [emoji12]

But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]

רותם_מ
11-03-2016, 12:47
מחוסר ברירה, גם אני חזרתי.
בלי אופנוע, רוכב מקלדת,
וחפרן כתמידhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/smoking/smileys-smoking-386171.gif

MasterOz
11-03-2016, 13:09
מזל שאמרת לי אחרת איך היית יודע

לא בניק הקודם, עכשיו הוא בניק המקורי.

מחוסר ברירה, גם אני חזרתי.
בלי אופנוע, רוכב מקלדת,
וחפרן כתמידhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/smoking/smileys-smoking-386171.gif

אוהבים אותך רותם!
רותם, תחפור לי...ילד!

lokimonster
11-03-2016, 13:12
רותם כבר חפר ילד
ממך הוא יחפור רק יהלומים

But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]

רותם_מ
11-03-2016, 13:13
אוהבים אותך רותם!
רותם, תחפור לי...ילד!
חפרתי ילד לעצמי.. בגלל זה רוכב מקלדת. לצערי אין אפשרות להרכיב תינוק בין 5 חודשים.

השושנים
11-03-2016, 13:50
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1876&stc=1http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1877&stc=1http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1878&stc=1רותם:

http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1875&stc=1

השושנים
11-03-2016, 14:04
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1879&stc=1http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1880&stc=1

רותם_מ
11-03-2016, 16:49
ראיתי בנפאל דברים הרבה יותר מוזרים מהתמונות שהעלתם..
רק שהחוק בישראל אוסר על הרכבת מורכב שאינו מגיע לרגליות..

nimi9
11-03-2016, 17:00
התחלתי לקרוא, משום מה היה נדמה לי שהדיון ענייני ובעל תכלית. המשכתי עוד קצת וגיליתי שהייתי אופטימי יתר על המידה.
אחרי 130-140 תגובות לערך דילגתי לסוף.
לרגע כבר חשבתי שבווילז 2016 יש כפתור שמעביר אותך מסוף שרשור בראשי לסוף שרשור אקראי באוף. אז חשבתי.
350 תגובות שמובילות לשום מקום.
ואולי בעצם פה קבור הכלב.

אחרי מספר היעדרויות ארוכות לפרקים (מהסיבות הנכונות) נראה שלא פספסתי הרבה.
אחזור מההיעדרות הבאה (מהסיבות הלא מחמיאות, להלן 'השרשור הנוכחי') עם תובנות בעלות תכלית מעשית.
בתקווה. הרבה תקווה.

אז כמו שהבטחתי, תובנות יש, גם אם רק חלקיות. היתר בשלב כזה או אחר של התהוות.

אלא שגם אחרי חודש וחצי, מסתבר שהשרשור הזה חי על אדי קשקשת. כאילו שכולם מצפים שמשהו פה יקרה אבל זה לא נוגע לאף אחד באופן אישי.

לא צריך הרבה בשביל להרים את פולגז החדש לגבהים של פולגז הישן. מידע כל הזמן מתחדש, אז בכל מקרה הרבה מהישן כבר לא רלוונטי. וגם כשמידע היה קיים ונגיש אנשים כתבו הרבה פעמים מחדש את מה שכבר כתבו לפניהם. נכון, צעקו "תחפש!" על כל מי ששאל שאלה שנשאלה לפני יומיים, אבל עדיין ענו לו בדרך כלל.

אז מי שטובת הפורום הזה לנגד עיניו ורוצה לראות אותו שוב פורח כבעבר, שייקח על עצמו מעט אחריות אישית - תגובות ענייניות עד כמה שניתן, בכל תת פורום ובכל נושא. ואם לא ענייניות גרידא, אז לפחות עם קצת טאקט וקומון סנס. את כל היתר תשמרו לאוף. לא כזה קשה, תודו.

אני מאמין שאם כל אחד יעשה את הקצת הזה, זה אשכרה עשוי להצליח. מקווה לא אתבדה.

שבת שלום.

eran1100
11-03-2016, 17:45
מתפקד!

אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מזה שאני אוהב את הפלטפורמה ואת החומר האנושי שבו.

רק בשמחות.

השושנים
13-03-2016, 09:30
אפשר אולי להוציא את האופנוען מהאתר אבל אי אפשר להוציא את האתר מהאופנוען.

כשהתחלתי את השרשור הזה, לא האמנתי לנפח שהוא יתפוס, רציתי שהוא יביא לשינוי,
קיוויתי שהוא יעודד וירים מחדש, אבל בסתר לבי חששתי מהגרוע מהכל.

כל הסיבות למה לא להמשיך שם, כולם כבר הספידו והעלו באוב, אבל יש דברים שהם
נצחיים, רגילים, נוחים. הם לא במקום, הם בנוסף.

אסור לשבת על זרי הדפנה, ואסור לאפשר לאצבעות לנוח, המקום הזה הוא הרבה יותר
מסכום כל חלקיו, הכמות, המגוון וטביעת האצבע הייחודית של כל אחד, היא שתורמת לפורום
להיות כל מה שהוא.

יהיו מריבות, יצטברו כעסים, אבל כל אחד ואחת יצבעו את המקום הזה בצבע המיוחד לו וביחד
אפשר יהיה לרכז מחדש את רסיסי העבר, לבנות הווה טוב יותר למען עתיד מזהיר!

יאללה בלאגן!

Dresdner
13-03-2016, 09:56
על פניו נראה שכמעט כל הכותבים של פול גז הישן חזרו בשבוע שבועיים האחרונים, אפילו רותי חזרה!

ilang
13-03-2016, 10:35
שושנים למפכל".
יש כבר נאום בחירות. - התחנה הבאה הכנסת. מפלגת דוג" ( בשיתוף עם הליברלים העצמאים והפנסיונרים.)

דרזדנר- אולי חזרו חלק מכותבי הפורום. הבעייה היא שלא חזרו כותבי האתר. .

יונתן57
13-03-2016, 10:48
http://lolkitten.org/wp-content/uploads/2012/04/funny-cat-blah.jpg

השושנים
13-03-2016, 11:17
שושנים למפכל".
יש כבר נאום בחירות. - התחנה הבאה הכנסת. מפלגת דוג" ( בשיתוף עם הליברלים העצמאים והפנסיונרים.)

.

אמרנו בלי קללות!

Dresdner
13-03-2016, 11:54
שושנים למפכל".

דרזדנר- אולי חזרו חלק מכותבי הפורום. הבעייה היא שלא חזרו כותבי האתר. .

כן זה מבאס אבל לא הכל אבוד, האתר עדיין מפיק תוכן איכותי בעברית, הייתה תקופה לא טובה שבה ראינו איך ווילז הופך לסוג של מגזין בלייזר דו גלגלי אבל זה לשמחתי כבר לא הכיוון של פול גז

אביעד אברהמי
13-03-2016, 12:05
צוות כותבי האתר היום כולל את אסף זומר, סקוטרמן, נעם יעקובסון, נמרוד ארמן, יוסי שווץ ואנוכי, ומדי פעם תראו פה גם את אייל פרדר, הילה פנלון, וגם את מוניק.
כמובן ששני הצלמים אסף רחמים ובני דויטש.

Dresdner
13-03-2016, 12:36
צוות כותבי האתר היום כולל את אסף זומר, סקוטרמן, נעם יעקובסון, נמרוד ארמן, יוסי שווץ ואנוכי, ומדי פעם תראו פה גם את אייל פרדר, הילה פנלון, וגם את מוניק.
כמובן ששני הצלמים אסף רחמים ובני דויטש.

נימי, רק עכשיו שמתי לב, בהצלחה!

אביעד, יש אנשים שהשינוי בפול גז היה כמו סוג של גירושים שהחברים נאלצים לבחור צד אבל גם זה עובר, אחלה צוות!

ilang
13-03-2016, 23:02
" אביעד יש אנשים שהשינוי בפולגז היה כמו סוג של גירושים . שהחברים נאלצים לבחור צד." הבחנה יפה דרזדנר.
ההרגשה שלי שלמרות השמות המכובדים ,הם יותר בתור אורחים שצצים מדי פעם. נעם במוטו . סקוטרמן צץ רץ, הטכנוקרט .פרדר בכלל לא פעיל.
לי זה נראה כמו one man show.

Dresdner
13-03-2016, 23:33
" אביעד יש אנשים שהשינוי בפולגז היה כמו סוג של גירושים . שהחברים נאלצים לבחור צד." הבחנה יפה דרזדנר.
ההרגשה שלי שלמרות השמות המכובדים ,הם יותר בתור אורחים שצצים מדי פעם. נעם במוטו . סקוטרמן צץ רץ, הטכנוקרט .פרדר בכלל לא פעיל.
יש בזה משהו אבל תן לזה זמן, פול גז קיבל מכה ועכשיו עדיין מתאושש, הכתיבה חזרה להיות איכותית, השם חזר, כתבות ישנות חוזרות כדי להפוך את האתר למקור מידע מוביל כמו שהיה פעם ונראה שיש עוד דברים בקנה.
אביעד אולי עומד בחזית אבל קשה לי להאמין שהוא היה מצליח ללא עזרה של צוות גדול.

MasterOz
14-03-2016, 00:08
אני יודע שאתם מבינים, לכל העוסקים במלאכה, יש עבודה וחיים לנהל.
כולם רצים לכל הכיוונים. יש כוונות טובות, יש רעיונות מעולים, יש רצון להפוך להיות הכי טובים.
לפעמים יש בעיות של בירוקרטיה, עמידה בזמנים, תקציב ואפילו סתם דברים שצריך לעבד ולעכל.
שינויים לא קורים בלחיצת כפתור במקלדת, אבל השאיפות קיימות ועובדים על כל מיני דברים, חלקם בהפתעה.
כמו למשל החשיבה להחזיר את השם פול-גז, שהתבשלה לא מעט זמן ובסוף יצאה לפועל.
תנו צ'אנס, האתר אפילו לא בן שנה...אז לפעמים, עם כל הרצון לעשות טוב, באמת...
לי אישית עוד יוצא קקי קטן (מה שנקרא - יש לי יציאות מסריחות)
אבל גם אני משתדל...להגמל מזה.
בשורה התחתונה, יש אנשים שבאמת, אבל באמת רוצים להרים את "הסצנה"
(כמו שהיו אומרים בסצנת המועדונים)
רק קצת סבלנות.

Zvika
14-03-2016, 09:18
בינתיים "הפראייר" הזה שעושה לך את כל העבודה כאן בזמן שאתה מחרבן עליו אותיות במקלדת עושה אחלה עבודה.
זו לא ההודעה המורעלת הראשונה שלך בפורום.
אף אחד לא אונס אותך להיות כאן.
רע לך פה? תשחרר אותנו מהוויב השלילי הזה.

nimi9
14-03-2016, 13:11
נימי, רק עכשיו שמתי לב, בהצלחה!

אביעד, יש אנשים שהשינוי בפול גז היה כמו סוג של גירושים שהחברים נאלצים לבחור צד אבל גם זה עובר, אחלה צוות!

http://www.desismileys.com/smileys/desismileys_3334.gif

בינתיים "הפראייר" הזה שעושה לך את כל העבודה כאן בזמן שאתה מחרבן עליו אותיות במקלדת עושה אחלה עבודה.
זו לא ההודעה המורעלת הראשונה שלך בפורום.
אף אחד לא אונס אותך להיות כאן.
רע לך פה? תשחרר אותנו מהוויב השלילי הזה.

+1

ilang
14-03-2016, 15:34
Zvika, אף אחד לא אונס אותי.
אני רק אומר את דעתי.
לא חייב להסכים, אם לא הייתי אוהב את המקום לא הייתי בו.
העניין הוא געגוע לכמה כותבים שנעלמו, זה שלאביעד יש הרבה קרדיט מסכים, רק לדעתי הוא לוקח על עצמו הכל, במקום להעזר לשותפים אמיתים סביבו. ועוד פעם ההרגשה שלי.- היו בפולגז עורכים ואורחים, זה היה אחרת. אבל בוא נשחרר את הוויב. מה שהיה היה.

השושנים
14-03-2016, 15:37
איזה שותפים, היה פיצול, חלק הלכו ימה וחלק הלכו קדמה.
ואנחנו הילדים בהסדרי ראייה...

ilang
14-03-2016, 17:14
ידידי המפכל. את זה אני יודע.
גם אני בהסדרי הראייה.
' ויהי בזמון הזה בארץ, והשמש יום אחד קופחת, ויום שני הגשם יורד, ויוקם האיש האביעדי ויגד - אן יותר ווילז ( הגלגל) ויחזיר את השם גז מלא.
השם והמותג. וישאלו כמה תועים , לאן נעלמו כמה ממנהגי העם.. וישלח עלייהם את שוטרי התנועה והמפכל' ויגידו "אוסקוט, של נעליך מעל רגלך כי המנהיג שלנו הוא האביעדי. וכל אשר ידבר נגדו במקלדת ישא בתוצאות ועצירות גדולה תבוא עליו. "ושתוק העם . וישלוט השקט המתוח .
יום ימה ויום קדימה, ויצעקו כמה פוחזים _- פרדר הייכה? ולא ענה להם עד עצם היום הזה.
ויקום ה' ויתמתח וישאל את עצמו- זה העם הנבחר, וילך לטבול הימה.'

eran1100
14-03-2016, 17:17
גם אני בהסדרי הראייה.
' ויהי בזמון הזה בארץ, והשמש יום אחד קופחת, ויום שני הגשם יורד, ויוקם האיש האביעדי ויגד - אן יותר ווילז ( הגלגל) ויחזיר את השם גז מלא.
השם והמותג. וישאלו כמה תועים , לאן נעלמו כמה ממנהגי העם.. וישלח עלייהם את שוטרי התנועה והמפכל' ויגידו "אוסקוט, של נעליך מעל רגלך כי המנהיג שלנו הוא האביעדי. וכל אשר ידבר נגדו במקלדת ישא בתוצאות ועצירות גדולה תבוא עליו. "ושתוק העם . וישלוט השקט המתוח .
יום ימה ויום קדימה, ויצעקו כמה פוחזים _- פרדר הייכה? ולא ענה להם עד עצם היום הזה.
דבר אחד טוב יצא ממך- גז על מלא!

MasterOz
14-03-2016, 17:23
בקיצור אילן...מה בעצם אתה מבקש?

ilang
14-03-2016, 17:50
מה אני מבקש עוז- אתר יותר מגוון, יותר צבע , פחות יבשושי.
להחזיר את פרדר , לתת לרוני לייבוביץ טור קבוע, לתת לנעם קידום.
מעבר לזה שקט ושלווה ודוקאטי בחנייה.
מה כבר רציתי..

אביעד אברהמי
14-03-2016, 18:07
פרדר לא כותב בפול גז על בסיס קבוע. הוא מצא עבודה יומית ששואבת את רוב זמנו, והוא יופיע כאן מדי פעם - בעיקר בכתיבת מבחני דרכים.
בנוסף, גם נשחזר חומרים ישנים שלו מהעבר.

ilang
14-03-2016, 18:26
תודה על התשובה אביעד.
עכשיו נשאר קצת צבע( אהבתי את גשר מעריב..) טור לרוני לייבוביץ . ודוקאטי בחנייה...

אביעד אברהמי
14-03-2016, 18:34
צבע אתה תתחיל לראות בקרוב מאוד. יש כמה דברים בקנה.

טור לרוני לייבוביץ' זה אחלה קטע. לא חשבתי על זה.

לדבי דוקאטי, שולח לך בפרטי את הטלפון של ליגל. 137 אלף שקל ויש לך היפרמוטארד SP חדש, כמו של מישהי שעשתה קאמבק לפורום פול גז לפני כמה ימים... :cool:

ilang
14-03-2016, 18:43
סחטיין. ,
אני לא אוליגרך. ולא ההיא.
(יש כמה נשים לפרנס.!)
אבל בדרך כלל מאושר בחלקי. עם או בלי היפרמוטארד.. אם היה לי את הפלא של לייבוביץ ,היתי שולח לך בפרטי..

אייל פרדר
14-03-2016, 18:47
הנני כאן.

כפי שאביעד כתב, אני פה, לצערי כרגע בעיקר כצופה, יען כי החיים הפרטיים שלי ועבודה חדשה לא מאפשרים לי להיות מעורה מספיק בנעשה.

מקווה, כמו תמיד, לתרום למקום שבו צמחתי ותמיד יהיה עבורי בית.

ilang
14-03-2016, 19:00
פרדר - חזון אחרית הימים.
התחילו לדאוג...
מה זה לא מאפשר!, תגיד שהאישה לא מאשרת. אז בוא אגיד לך משהו-מיסטר ווילי- לרכב ולכתוב זה מה שאתה. אז לפחות תן בראש פעם בשבוע, איזה טורציק' . ושלא תעלם שוב. ......

MasterOz
14-03-2016, 19:22
אילן...שאלה רצינית ואמיתית, תגיד, היית משלם עבור תוכן?
או שבעצם אתה חושב שזה צריך להיות שרות לציבור?
שאלה לגיטימית לגמרי ואמיתית לגמרי.
אני למשל, חושב שכדי לקבל...צריך גם לתת.
אני לגמרי בעד תוכן צבעוני, כיפי, מושקע ומעניין אבל בתשלום.
בקיצור, אני בעד מגזין מוטורי שלפחות חלקו בתשלום, כך...גם אקבל תוכן מושקע וגם אוכל לבוא עם בקשות.
מה דעתך?

רותם_מ
14-03-2016, 19:39
גם אני בהסדרי הראייה.
נראה לי שהפוסט הזה מיצה את עצמו ומקומו באוף, לא?

ilang
14-03-2016, 19:48
אם תביא דמויות צבעוניות. כמו האופנועו, ואחרים. תמכור יותר פרסומות, ומי יודע אולי תצליח לעשות כמה לירות.. אני מוכן למכור אם יתנו לי, גם ככה אני מוכר את עצמי יום יום.

אביעד אברהמי
14-03-2016, 20:30
אני דווקא אוהב את השרשור הזה וחושב שמקומו כאן ולא באוף.

אגב, תעיפו מבט על הסמיילים החדשים... :welcome:
אייקון של בירה בדרך!

רותם_מ
14-03-2016, 20:38
אני דווקא אוהב את השרשור הזה וחושב שמקומו כאן ולא באוף.

אייקון של בירה בדרך!

יוחזרו ה- :ממממ: , :smoke: ו- :mrgreen: לאלתר :cool:

MasterOz
15-03-2016, 00:30
אם תביא דמויות צבעוניות. כמו האופנועו, ואחרים. תמכור יותר פרסומות, ומי יודע אולי תצליח לעשות כמה לירות.. אני מוכן למכור אם יתנו לי, גם ככה אני מוכר את עצמי יום יום.

אילן, זו היתה תשובה לשאלה שלי?
כי אם כן, לא ענית לעניין בכלל.
אשאל שוב, הפעם קצת בבוטות...
האם אתה אילן, מוכן לשלם כסף, נגיד, דמי מנוי שנתיים, כדי לקרוא כתבות ולקבל יותר תוכן צבעוני שיספק אותך?
השאלה נשאלת, כי לפעמים אני מרגיש שיש אנשים שחושבים שמגיע להם.
שעובדות כמו לתחזק אתר, לאחסן אותו, לנהל, להוציא כתבות, לחפש מפרסמים, לערוך ווידאו ועוד ועוד...
מעבר לטריליוני השעות של האנשים שמשקיעים כאן, בהתנדבות וללא תמורה כספית וכמעט ללא תקציב.
העובדות האלו, נראות לחלק מהגולשים, כמשהו עלום וקיים והם (הגולשים) אינם מקדישים שניה להבין כמה המערכת מושקעת ומשקיעה.
יתירה וחמור מזאת, ישנם גולשים שנותנים לי באופן אישי את ההרגשה שמישהו חייב להם משהו,
שהם יכולים לבוא בטענות ודרישות ולפרצף אם משהו לא נראה להם.

ב- "אל תמשכו לאריה בזקן..." כתבתי כך :

- המנהלים כאן לשרותכם, אבל אל תתחילו עם "אכלו לי, שתו לי..."
אנחנו מניחים שכולכם רוצים פורום איכותי עם עברית איכותית.
הכללים לא נועדו כדי להרתיע או לגרום למישהו לחשוב אם לרצות להיות כאן,
הם נועדו אך ורק כדי לגרום לכולם להרגיש בנוח ולדעת שזו לא החצר האחורית שאפשר להשתין בה. -

אני מרגיש בדיוק כך לפעמים, אבל לא בנושא החוקים...אלא בגישה הזו,
של...למה ולמה ולמה ולמה, אני מרגיש כאילו האתר והפורום, זו מין מועדונית נוער כזו..."זולה"...
באים אנשים, זורקים שאלות, מחפשים קצת תשובות, מאפרים על הרצפה, מפצחים גרעינים,
משתינים...קצת מסביב, שוכחים להוריד את המים...
אחר כך גם באים בטענות לבעל המקום או לפועל נקיון.

פעם אמרו לי "סוס שקבלת בחינם, אל תבדוק לו את השיניים..."
הכוונה היא, שאם הגולשים מקבלים תמורה מסויימת, אם הם עדיין באים לכאן, אם זה לא עולה כסף...
הצעות יעול, יתקבלו בברכה. גם הערות והארות, אפילו תלונות מסויימות בנימה נכונה.
אבל טענות ומענות, כמו שחלק מהאנשים...בעזות מצח יש לומר, מעלים כאן,
אישית...עלי זה ממש לא מקובל.

אני חייב לומר לך, אני מנהל כאן כי היו ועדיין יש לי טענות.
יעידו כאן אנשים, שיזמתי מפגש חברים, אליו צרפנו את אביעד אברהמי.
במפגש העלינו את אשר על ליבנו, אני אישית התנדבתי לנהל מתוך אכפתיות ורצון לשפר.
מתוך הטענות באתי ואמרתי שאני מוכן לתרום למערכת ולנסות להרים אותה בתחומים שאני יכול.
אני עדיין לומד, אני לפעמים אגרסיבי ולא סלחן. לא פעם ולא פעמיים,
התבקשתי על ידי גולשים ועל ידי מנהלים, להוריד אש ולהבות,
או כמו שאביעד אומר ובצדק "תתנהל יותר בממלכתיות..."
בא לומר, שאני לומד, מנסה להבין, משתדל להעביר ולסלוח וכל זאת ממרום גילי המופלג.
יובל שנים שאני חי, מתוכם כשלושים וחמש אני ממשמש אופנועים
ועשרים ושמונה מתוכן אני גם מחזיק אותם מתחת לביצים.
בא לי בית, בא לי לבוא ולדעת שיש עם מי לדבר, שיש טכני עשיר, שיש מקום לקרוא וללמוד.
בא לי שרשור ישבנים (שאין באף פורום "נורמאלי" בעולם - תבדוק)
בא לי לשמוע מוסיקה, בא לי לחלוק עם אחרים את מה אני שומע, בא לי לחפש ציוד וגם למכור.
בא לי לרכב עם אנשים שאני פוגש כאן ובכביש, בא לי להפגש לקפה או סתם לעלות להר,
בא לי...כל כך בא לי, שאני מנסה לתרום למערכת כדי שאוכל להגשים את מה שבא לי.

לצערי, יש לי הרגשה שלא כולם מרגישים כמוני. זה אגב - ממש בסדר.
אבל לבוא בטענות ולתת הרגשה שמישהו, חייב למישהו אחר משהו...זה כבר ממש מעציב אותי.

מה שמחזיר אותי לתחילת החפירה (מהלב...תאמין לי)
אתה מוכן לשלם על תוכן?
כי אם כן, אם יש עוד כמוך...שלא מצפים שהאתר "יחיה" (אעלק) רק מפרסומות אלא מוכנים "להשקיע במנייה"
אז קומו ותגידו שזה מה שאתם מוכנים, לשלם עבור מגזין מוטורי איכותי.
אבל אם לא...וזה גם בסדר, במצב כזה תמשיכו להאיר, להעיר ולבקש.
רק אל תשאירו קליפות על הרצפה ולפחות תורידו את המים אחרי שהשפרצתם לכל עבר,
זה מעצבן לטאטא את קליפות הגרעינים ודי מסריח לנקות את השרותים.

קסד
15-03-2016, 01:06
יאה רייט 'If You're Not Paying, You're The Product'
https://www.youtube.com/watch?v=z696bTiP8Ro
אז רגע, (עוד) כתבה מפרגנת לעונדה/קטם/דוקאקי זה פרסומת או מידע שיווקי?
עוז מה נולדת אתמול?

סליחה על שבירת הוויפאסאנה. הלכתי לשלם בעבור חבילת נטפליקס ישראלי נטול פרוקסי DNS

MasterOz
15-03-2016, 01:23
זה ממש לא משנה ולא קשור.
גם אם נולדתי אתמול או עשו אותי באצבע...משולשת.
בא לך...תקרא בשקט.
לא בא לך, לפחות אל תקמט את הדפים של הספר
ואל תפליץ על הכסא בספריה ותשאיר לאחרים כתם חום וריחני.

יחזקאל
15-03-2016, 07:01
עולם האופנועים מאוד דינאמי ,הייתי מצפה לעידכונים יומיומיים מהעולם .כתבות על ספיישלס דו גלגלי מרחבי הגלובוס ולהשוות את מינון סיקור השטח לכביש .

קסד
15-03-2016, 08:09
זה ממש לא משנה ולא קשור.
גם אם נולדתי אתמול או עשו אותי באצבע...משולשת.
בא לך...תקרא בשקט.
לא בא לך, לפחות אל תקמט את הדפים של הספר
ואל תפליץ על הכסא בספריה ותשאיר לאחרים כתם חום וריחני.
אם לא הבנת את כוונתי זו אשמתי.
מה שהקפיץ אותי להגיב לדיון הוא עניין (השזור כחוט השני בפתיל הנוכחי) המימון.
או כמילותיו של מר אלטמן - "רמונט זה יפה אבל מי ישלם? בנון?"

אתה דוחף חזק למודל העסקי של הארץ. ולמען האמת לא טרחתי לבדוק את המצב הפיננסי שלו.
ישנם עוד קווי דמיון בין שתי האוכלוסיות.
אתה יכול גם לבחור במודל עסקי כמו של יד2 ליינט והתפוז הרקוב (שזה אדבלוק בלוקר)
בשני המקרים זה משאיר אותי כקורא מחוץ למשחק.
אם זה חבל או לא ולמי תלוי את מי שואלים.

א הזקן
15-03-2016, 08:43
יובל שנים שאני חי.

צוציק.

ברצינות לרגע: אישית אין לי התנגדות לשלם, כמו שאני משלם דמי חבר למועדון רק כי לדעתי חשוב שיתקיים, למרות שמעולם לא נזקקתי לו. אבל, אני לא חושב שזה יעבוד. אנשים התרגלו ש"אינטרנט זה בחינם" ולהערכתי לא מעט אנשים לא יהיו מוכנים לשלם עבור שימוש באתר. לא בטוח שיש קורלציה בין האנשים שאתה רוצה "לראות" כאן ובין הנכונות לשלם.
להערכתי נכון יותר לעבוד "כמו כולם" - כלומר, מימון מפרסומות. אז נכון, יש תקופת מעבר של בנייה וגידול כדי להוכיח למפרסמים שכדאי להם, אבל אני מאמין שבניהול נכון זה יקרה.

ilang
15-03-2016, 09:07
עוז לשאלתך אגיב בקצרה.( העבודה קוראת..) אני מוכן לשלם על כרטיס חבר _"גז מלא". שיתן לי הנחות בעסקים הקשורים לדוג", אבל לא רק במרכז. ויתן גם לפולגז הכנסה נוספת. כך כולם ירוויחו. מועדון חברים חזק, ואתר יותר מגוון.(כך אולי יהיה כסף לשלם לאופנוע בנק- )..
יום טוב .

Zvika
15-03-2016, 10:15

:thankyou:

MasterOz
15-03-2016, 14:15
אם לא הבנת את כוונתי זו אשמתי.

אתה יכול גם לבחור במודל עסקי כמו של יד2 ליינט והתפוז הרקוב (שזה אדבלוק בלוקר)
בשני המקרים זה משאיר אותי כקורא מחוץ למשחק.
אם זה חבל או לא ולמי תלוי את מי שואלים.

אם כך, קודם כל קבל התנצלות. :ban: לעצמי?
דבר שני, כסף לא חייב להרחיק אותך, הפורום פתוח.
אולי בשביל לקרוא "על מלא" באתר עצמו, סטייל עיתון הארץ...זה דבר נחוץ.
מי שרוצה צבעוני ומעניין...שישלם. מי שלא, לא.

צוציק.

ברצינות לרגע: אישית אין לי התנגדות לשלם, כמו שאני משלם דמי חבר למועדון רק כי לדעתי חשוב שיתקיים, למרות שמעולם לא נזקקתי לו. אבל, אני לא חושב שזה יעבוד. אנשים התרגלו ש"אינטרנט זה בחינם" ולהערכתי לא מעט אנשים לא יהיו מוכנים לשלם עבור שימוש באתר. לא בטוח שיש קורלציה בין האנשים שאתה רוצה "לראות" כאן ובין הנכונות לשלם.
להערכתי נכון יותר לעבוד "כמו כולם" - כלומר, מימון מפרסומות. אז נכון, יש תקופת מעבר של בנייה וגידול כדי להוכיח למפרסמים שכדאי להם, אבל אני מאמין שבניהול נכון זה יקרה.

למי קראת צוציק? הא? שקול מילים...שלא תשקול שיניים! :47b20s0:
זה לא משנה מהיכן מביאים כסף, מה שמשנה הוא...שלפעמים מחוסר כסף אין זמן להיות "דדיקייטד"
אבל את הקוראים זה לא מעניין...יש כאלו שממשיכים לבוא בטענות. זה מה שמעליב.

עוז לשאלתך אגיב בקצרה.( העבודה קוראת..) אני מוכן לשלם על כרטיס חבר _"גז מלא". שיתן לי הנחות בעסקים הקשורים לדוג", אבל לא רק במרכז. ויתן גם לפולגז הכנסה נוספת. כך כולם ירוויחו. מועדון חברים חזק, ואתר יותר מגוון.(כך אולי יהיה כסף לשלם לאופנוע בנק- )..
יום טוב .

יש מה לעשות, יש תוכניות, יש דיבורים.
הבעיה היא בדיבורים! אני גם בעד מועדון ויש לי משנה סדורה ביותר מששה כרכים,
איך לעשות את זה. הבעיה שרוב האנשים רק מדברים ובשעת אמת...מתפוגגים. :sm194:

:thankyou:

צביקה...הנה תרגע, השתמשתי :Ghelyon:

אייל פרדר
15-03-2016, 16:06
התגובות פה מזכירות לי את הבדיחה, "למה בישראל לא מקיימים יחסי מין ברחוב?"

ציניות בצד, אני בטוח שאפשר שיהיה פה דיון פורה, אבל לא נראה לי שזאת מטרת השרשור. מדובר בדיון מעניין במובן הרחב של ניהול עסק, ערוצי הכנסה וכדומה.

העניין באתר אופנועים שהוא חי בסביבה עוינת ולא לכולם ברור עד כמה, אם זה שוק האופנועים הקטן, העיוותים הנוראיים שיש בתחום הפרסום בישראל או הקושי של העיתונות בכלל ועיתונות הרכב בפרט. כל אלו הופכים ניהול מדיה אינטרנטית בתחום האופנועים למשימה לא פשוטה בעליל, בטח אם רוצים לקיים עסק שמצליח לקיים את עצמו (לא מדבר פה עוד על משכורות או דיווידנדים).

השניקל שלי הם שמכירת תוכן באינטרנט אולי עובדת טוב בחו"ל (גם בספק), אך לא מצליחה להתרומם בארץ. גם לא הקמת מועדון הנחות, שנוסה בעבר בפול גז.

eran1100
15-03-2016, 17:31
לעוז-

אני אומר שווה לנסות למרות שיש פייסבוק ושלל מתחרים והכל בחינם, לכו תדעו אולי יתפוס בקטנה ויצבור תאוצה.
הכל תלוי בעוסקים במלאכה, ברצון שלהם להצליח ובכמות ההשקעה (רמז- המון, גם משאבים וגם זמן עצבים והתרוצצויות).
תתחילו מהפורום הטכני- 5 שקל כניסה :P

בכל מקרה מאחל בהצלחה על מה שלא יהיה...

ilang
15-03-2016, 19:00
5 שקל כניסה. מה זה פוקר?
, רמי? פרסומות יא עמי וכרטיס חבר, להחזיק כרטיס גז מלא(פולגזה) בארנק.

א הזקן
15-03-2016, 20:37
למי קראת צוציק? הא? שקול מילים...שלא תשקול שיניים! :47b20s0:
זה לא משנה מהיכן מביאים כסף, מה שמשנה הוא...שלפעמים מחוסר כסף אין זמן להיות "דדיקייטד"
אבל את הקוראים זה לא מעניין...יש כאלו שממשיכים לבוא בטענות. זה מה שמעליב.

לך, כמובן. כולך בן 50 (לפי מה שכתבת). צוציק. ;) (כמו שאתה רואה, בחיוך שלי כבר אין שניים, אז אל תאיים סתם).

אתה כמובן צודק, אבל השאלה היא אם תשלום כתנאי לכניסה לאתר יפתור זאת. אל תשכח שיש לא מעט שמבינים את הקשיים היום ולכן לא מתלוננים או אפילו מנסים (בדרכם) לעזור. כשתגבה תשלום - אפילו סמלי - אנשים ירגישו שממש מגיע להם והסיכוי להפסיד אותם גדול יותר. כעובדה - פולגז הישן נמכר בלא מעט כסף כאתר שלא בתשלום. לי זה אומר שיש אנשים החושבים שיש פוטנציאל להרוויח.

lokimonster
15-03-2016, 21:04
שם המשחק הוא השקעה וסבלנות!
האתר תופס תאוצה ולדעתי הוא יקבל ( אם לא קיבל) את הלגיטימציה שלו כאתר מוביל ולראייה הפעילות הענפה שקיימת פה בפורום. אני מהמר שזה עניין של זמן שאחדים מאנשי המערכת שהיו בהנהלה הקודמת ישובו ( ואחרים לא).
הגדולה/היתרון של פולגז היא המגזין שהולך יד ביד עם הפורום וביחד נותן חבילה ידידותית למשתמש ומהווה קהילה ( פתוחה תחת פיקוח או הכוונה) שלטעמי האישי יותר נעימה מהפייסבוק ודומיו.
ולבסוף מהכרותי עם חלק מהנפשות הפועלות באתר והפורום ברור לי שיהיה שווה להשאר במשפחת פולגז שתשלוף עוד לא מעט הפתעות מהשרוול!

But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]

קסד
15-03-2016, 23:40
התגובות פה מזכירות לי את הבדיחה, "למה בישראל לא מקיימים יחסי מין ברחוב?"

ציניות בצד, אני בטוח שאפשר שיהיה פה דיון פורה, אבל לא נראה לי שזאת מטרת השרשור. מדובר בדיון מעניין במובן הרחב של ניהול עסק, ערוצי הכנסה וכדומה.

העניין באתר אופנועים שהוא חי בסביבה עוינת ולא לכולם ברור עד כמה, אם זה שוק האופנועים הקטן, העיוותים הנוראיים שיש בתחום הפרסום בישראל או הקושי של העיתונות בכלל ועיתונות הרכב בפרט. כל אלו הופכים ניהול מדיה אינטרנטית בתחום האופנועים למשימה לא פשוטה בעליל, בטח אם רוצים לקיים עסק שמצליח לקיים את עצמו (לא מדבר פה עוד על משכורות או דיווידנדים).

השניקל שלי הם שמכירת תוכן באינטרנט אולי עובדת טוב בחו"ל (גם בספק), אך לא מצליחה להתרומם בארץ. גם לא הקמת מועדון הנחות, שנוסה בעבר בפול גז.

הדיון יהפוך פורה ברגע שאנשים אשר מבינים בעניין יגיבו לעניין.
ולצורך העניין אני לא זה ולא זה. אני אנד יוזר. ואני בא מקונספט של קהילה פתוחה ושיתוף ידע (אק"א "דחווףף!!! איזה שמן שמים ב..")
בעניין הכתבות אשר מוגשות לי ללעיסה - לי טעים מה שקרוב לי. ולאחרים מה שקרוב להם.
והעניין הופך ל(וסליחה על המילה הגסה)מגוחך ברגע שאני נדרש להודות לכתב כלשהו בנושא כלשהו אשר כלל לא מעניין לי.

אז אולי כדאי באמת לחזור למודל הישן של קהילה פתוחה על פלטפורמה פתוחה (וכמה זה היום להחזיק שרת בענן שקר כלשהו? עשרות דולרין לחודש?)
ברגע שאתה מתמחר את עצמך ככתב כמו שאתה מרוויח במשרה שלך בהייטק פה אנחנו נכנסים לקונפליקט (ולאמוציות).
ואם בכלל אתה כתב מקצועי שאמור להתפרנס מזה .... טוב בזה אני בכלל לא קרוב להבין.

כעת בא לי אלפרזינטה בוחן DR650 חדש בראי הזמן. צ'אפ! צ'אפ! (מחיאות כף קלות אריסטוקראטיות)

אביעד אברהמי
17-03-2016, 09:58
אילן, קבל:
http://fullgaz.co.il/?p=104922

ilang
17-03-2016, 21:35
מזל טוב וברוך הבא פרדר.
וואלק מרגיש כמו VIP
אל תשכח יא אביעד יש לי עוד 2 משאלות סבא סנטה .
קח את הזמן.
ריספקט.

Dresdner
17-03-2016, 22:49
אילן, אז עכשיו אפשר לנעול?

ilang
17-03-2016, 23:33
אני לא נוהג לנעול דרזדנר ידידי.
אני בכלל הייתי מציע באותו עניין להפוך את כבודו לנציג רשמי של פולגז בבונדס ליג , (מדור אופנועים,+קצת רקע מהעונה המתעוררת באביב. .
עם גיחות למרוצים מה רע.

אביעד אברהמי
27-09-2021, 10:08
במקרה הגעתי לשרשור הזה, מלפני כמעט 6 שנים.

היה מעניין לקרוא את כולו בפרספקטיבה הנוכחית, ויהיה יותר מעניין לשמוע את דעתכם, בעיקר על האתר - 6 שנים אחרי אותו אירוע מכונן והשרשור הזה שבא בעקבותיו.

ארז
27-09-2021, 11:20
במקרה הגעתי לשרשור הזה, מלפני כמעט 6 שנים.

היה מעניין לקרוא את כולו בפרספקטיבה הנוכחית, ויהיה יותר מעניין לשמוע את דעתכם, בעיקר על האתר - 6 שנים אחרי אותו אירוע מכונן והשרשור הזה שבא בעקבותיו.

יש משהו מיושן ומשעמם בפורומים,
סליחה, מקבל את העגבניות באהבה.
ארז

matanbar26
27-09-2021, 11:36
האתר/מגזין/ אין ביקורת, אתם עושים עבודה מעולה.
הפורום- לדעתי זאת פלטפורמה לא רלוונטית היום, בטח לתחום יחסית נישתי בארץ.
נראה שהמשתמשים בפורום מתחלקים לשתי קבוצות:
ותיקים שנשארו פה בקטע נוסטלגי או משהו כזה וחדשים שבאים, שואלים שאלה, מקבלים תשובה ונעלמים למרתפי האינטרנט.
אולי צריך לארגן מחדש את הפורום (למשל לוותר על המון תתי פורומים לא פעילים בעליל).
אולי לפתוח קבוצה סגורה בפייסבוק שם נמצאים הרבה יותר אנשים.
ואולי להשאיר ככה כי if it aint broken dont fix it.

NAOR2207
27-09-2021, 13:52
דבר ח'אלאש אתה מעיב על דיון יוקר הצמיגים (http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/23156-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D)

KKatkov
27-09-2021, 14:13
האתר/מגזין/ אין ביקורת, אתם עושים עבודה מעולה.
הפורום- לדעתי זאת פלטפורמה לא רלוונטית היום, בטח לתחום יחסית נישתי בארץ.
נראה שהמשתמשים בפורום מתחלקים לשתי קבוצות:
ותיקים שנשארו פה בקטע נוסטלגי או משהו כזה וחדשים שבאים, שואלים שאלה, מקבלים תשובה ונעלמים למרתפי האינטרנט.
אולי צריך לארגן מחדש את הפורום (למשל לוותר על המון תתי פורומים לא פעילים בעליל).
אולי לפתוח קבוצה סגורה בפייסבוק שם נמצאים הרבה יותר אנשים.
ואולי להשאיר ככה כי if it aint broken dont fix it.

אני לא נמצא בפייסבוק.
אני מאמין שהפורום ממשיך לספק פלטפורמה יעילה לשיתוף מידע... ומקום שבו אנשים מדברים על מה שמעניין אותם, כל עוד הוא קשור (גם אם בעקיפין) לאופנועים.

דווקא על המגזין יש לי ביקורת - אני חושב שכמות הכתבות ירדה דרסטית בהשוואה לפולגז "הישן", פורמט המבחנים נהיה יותר מדי "קצר וקולע", חסרים מבחנים השוואתיים ובעיקר - מבחני דרכים שנותנים פרספקטיבה אישית. לדעתי גם חסרים מבחנים לכלים שנמצאים בשוליים של השוק, שנמכרים בכמויות קטנות יחסית - בין היתר משום שחסרה להם חשיפה.
הרי לי לעולם לא יהיה סופ"ש שלם עם DR650, SWM 440 או Z1000SX. במקרה הטוב, אוכל להשיג אותם לחצי שעה-שעה של רכיבת מבחן בתל אביב.
אבל הייתי רוצה להרגיש את החוויה של כל אחד מהם - איפה "נגמר" ה-SWM בכביש המהיר? איך זה לרכב בשבילים עם DR650? האם ה-Z1000SX באמת נוח בכביש 6?
את כל אלה, מבחן מעולה ידע להעביר לקורא/צופה (אם מדובר בפורמט וידאו).
הייתי גם שמח לראות לצד חוות הדעת המקצועית של אביעד חוויות של רוכבים פחות מקצועיים (אבל עדיין מביני עניין), שאולי יוכלו להתמקד פחות בכמה האופנוע מוצלח אבסולוטית, ויותר באותה חוויה שהוא מספק.
פורמט שהייתי שמח לראות - "מבחן מדידה", שבו 4-5-6 רוכבים מרקע שונה ורמות ניסיון שונות חולקים את החוויה שלהם עם אופנוע מסויים אחרי שהיה ברשותם יום אחד.
ברור שאני מתנדב לקחת בזה חלק :)

השושנים
27-09-2021, 14:14
כמו התנך אסור לשנות

matanbar26
27-09-2021, 15:16
. אני לא נמצא בפייסבוק.
אני מאמין שהפורום ממשיך לספק פלטפורמה יעילה לשיתוף מידע... ומקום שבו אנשים מדברים על מה שמעניין אותם, כל עוד הוא קשור (גם אם בעקיפין) לאופנועים.

זאת לא דרך יעילה יותר.
עובדתית אפשר לראות שרוב האנשים שמגיבים פה זה אותם אנשים.
העובדה שאתה ספציפית לא בפייסבוק לא אומרת כלום.
האוכלוסיה הכללית נמצאת ברשתות חברתיות.
אגב, אני לא מתכוון לסגור את הפורום אבל קבוצה בפייסבוק (בנוסף) יכולה לתרום.

Dresdner
27-09-2021, 20:29
מצחיק שגם פייס בוק הפך לזקנים, לפחות ככה הבת שלי אומרת, הם עברו לאינסטרגם עוד פלטפורמה שהיעוד שלה ממש לא מתאים לתוכן שיש בפורומים.
פייסבוק ואינסטגרם זה חור שחור של מידע, החלטת לתרום קצת תוכן? קיבלתם גג שעה שעתיים של תהילה לפני שהתוכן שוקע ונעלם עם יכולות חיפוש מוגבלות ובלי קשר גם מי מבצע חיפוש בפייסבוק? המצב עוד יותר גרוע באינסטגרם

השושנים
28-09-2021, 06:47
את החברים הכי טובים שלי מצאתי בפולגז. הצלקות, המכות ההפרעה הנפשית ואותו פסיכיאטר מקשרים בינינו הכי חזק שאפשר, אופנוענים מכורים לגבס.

השושנים
28-09-2021, 07:12
מצחיק שגם פייס בוק הפך לזקנים, לפחות ככה הבת שלי אומרת, הם עברו לאינסטרגם עוד פלטפורמה שהיעוד שלה ממש לא מתאים לתוכן שיש בפורומים.
פייסבוק ואינסטגרם זה חור שחור של מידע, החלטת לתרום קצת תוכן? קיבלתם גג שעה שעתיים של תהילה לפני שהתוכן שוקע ונעלם עם יכולות חיפוש מוגבלות ובלי קשר גם מי מבצע חיפוש בפייסבוק? המצב עוד יותר גרוע באינסטגרם
אתה באמת רוצה לשבת עם הצעירים?
אני יכול להפנות אותך ל - קטנועימוס אנונימוס, או פורום מתחילים "הבאתי מובי רוצחחחחת איך אני מוסיף מדבקות לחץ מעלי"

erel
28-09-2021, 09:09
מי שלא משתנה ומתקדם, נעלם. מאמין שזה נכון גם לכאן.

הפורום הזה הוא מקום לזקני השבט. המגיבים אותם מגיבים, הציניות והעוקצנות המתנשאת מגיעה מהר מאוד. המבוגרים ובעלי הניסיון מרגישים שהם צריכים לחנך, להתוות את נדרך ולרוב זה מגיע מלמעלה.

פה ושם צץ דיון נחמד שמיד הופך לקרב בין מגיב ותיק למגיב ותיק עוד יותר.

זה הזמן לשנות ולפתוח.

ALF
28-09-2021, 09:34
כמו התנך אסור לשנות

הברית החדשה... :)

matanbar26
28-09-2021, 09:53

אינסטגרם לא רלוונטי.
אבל בתור מנהל של כמה קבוצות פייסבוק אני יכול להגיד לך שאתה טועה.
המידע לא הולך לאיבוד והוא הרבה יותר נגיש וגם לאנשים יותר קל לשאול שאלות (לא צריך להירשם במיוחד, אפשר לחפש תשובות בהיסטוריה של הקבוצה).

האם קבוצה בפייסבוק זה הפתרון המושלם? לא.
האם זאת דרך הרבה יותר יעילה נוחה לרוב האנשים לצרוך ולקבל מידע? בוודאות כן.
העובדה הפשוטה שרוב הדיונים פה מתבססים על אותם 30-40 יוזרים (ויש מצב שהגזמתי כלפיי מעלה בכמות) ואין שום סיכוי שזה פתאום ייגדל.
אנשים לא נרשמים לפורומים יותר וגם אם כן זה לצורך שאלה ספציפית ואז נעלמים.

lokimonster
28-09-2021, 11:04
עצם קיומו של הפורום מעיד על הרלוונטיות שלו.

נכון ישנם פה כמה דינוזאורים כמו השושנים ועוד כמה אחדים ששיכים לימים שהאינטרנט היה באמצעות עשן בגבעות.

ועדיין זה פורום רלוונטי שנותן מענה לכל מי שידע לעמוד בכללים הפשוטים של הפורום.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

600 ירושלמי
28-09-2021, 11:46
סלח לי, אבל הפורום הזה נותן מענה ל:
א. אותם 5-7 משועממים שמתנצחים בינם לבין עצמם כל יום מחדש.
ב. פעם בשבוע שמישהו לא מניע לו כי הוא לחץ על הrun/off בטעות.

אין פה שום דיונים טכניים מעניינים. כל נסיון של אביעד להעלות משהו בפורום שטח נשאר לרוב ללא מענה, בכללי מדברים רק על כמות ההרוגים, מחירי הביטוח ושהאופנוענים הרכרוכיים של היום כבר לא עשויים פלדה כבעבר.
אם כבר יש דם חדש שמנסה לכתוב פה משהו הוא נתקל בזלזול והתנשאות. כאילו, בצדק, מי הוא זב החוטם הזה שיתפרץ לדלתם הפתוחה של האופנוענים המוכשרים והמנוסים יודעי-כל, עשויים ללא חת?

אז עם כל הכבוד לזה שלך ולעוד מספר חד ספרתי של גולשים יש פה עניין ושיח- תנסה להסתכל על זה מהצד. אתם קליקה סגורה, לא מזמינה, עונים את אותן התשובות בכל השרשורים, ולרוב עושים מלחמה למי יש יותר גדול, כשהאמת היא שזה לא מעניין אף אחד.

אז פעם בחודש מישהו מבקש הכוונה לאופנוע ואפילו לפעמים נתקל בתשובה רלוונטית. זה הצדקה למשהו? לעניות דעתי לא.

ומעניין לעניין באותו עניין- הפלטפורמה המיושנת שעליה בנוי הפורום לא מזמינה. ואם אני מרגיש כל ממרומי גילי- אני מבין למה דם חדש וצעיר לא מוצא עצמו בכלל מנסה 'לשהות' כאן.

בברכת חג שמח ושנה טובה :)

השושנים
28-09-2021, 12:13
סלח לי, אבל הפורום הזה נותן מענה ל:
א. אותם 5-7 משועממים שמתנצחים בינם לבין עצמם כל יום מחדש.
ב. פעם בשבוע שמישהו לא מניע לו כי הוא לחץ על הrun/off בטעות.

אין פה שום דיונים טכניים מעניינים. כל נסיון של אביעד להעלות משהו בפורום שטח נשאר לרוב ללא מענה, בכללי מדברים רק על כמות ההרוגים, מחירי הביטוח ושהאופנוענים הרכרוכיים של היום כבר לא עשויים פלדה כבעבר.
אם כבר יש דם חדש שמנסה לכתוב פה משהו הוא נתקל בזלזול והתנשאות. כאילו, בצדק, מי הוא זב החוטם הזה שיתפרץ לדלתם הפתוחה של האופנוענים המוכשרים והמנוסים יודעי-כל, עשויים ללא חת?

אז עם כל הכבוד לזה שלך ולעוד מספר חד ספרתי של גולשים יש פה עניין ושיח- תנסה להסתכל על זה מהצד. אתם קליקה סגורה, לא מזמינה, עונים את אותן התשובות בכל השרשורים, ולרוב עושים מלחמה למי יש יותר גדול, כשהאמת היא שזה לא מעניין אף אחד.

אז פעם בחודש מישהו מבקש הכוונה לאופנוע ואפילו לפעמים נתקל בתשובה רלוונטית. זה הצדקה למשהו? לעניות דעתי לא.

ומעניין לעניין באותו עניין- הפלטפורמה המיושנת שעליה בנוי הפורום לא מזמינה. ואם אני מרגיש כל ממרומי גילי- אני מבין למה דם חדש וצעיר לא מוצא עצמו בכלל מנסה 'לשהות' כאן.

בברכת חג שמח ושנה טובה :)
אז מה אתה מציע?

600 ירושלמי
28-09-2021, 12:28
אז מה אתה מציע?

בתור התחלה לא להטיף לכל אחד ששואל שאלה כמה הוא אדיוט ולא מבין כלום ומטומטם ושיקשיב לשבט החכמים המנוסים שיושבים כאן.
הגישה הזו לא מזמינה אף אחד. כמו שאני בטוח שלילדים שלכם אתם לא מסבירים דברים בכזאת התנשאות, כי אתם יודעים שזו לא הדרך.
עצם זה שמישהו רוכב כבר 40 שנה לא הופך אותו למומחה בכלום. יש לנו פה בירושלים את איציק איסוביץ. אם היית פוגש אותו ברחוב היית מזלזל בו. כי הרי אין מצב שילד בן 20 מבין יותר ממך. אבל... וואלה. יש הפתעות בחיים.

שנית- לשנות את הפלטפורמה של הפורום למשהו מזמין יותר ועדכני יותר. וכן- אין מנוס- מערכת שבה יש אופצייה לתת 'לייק', 'דיסלייק' וכו'. מה לעשות- ככה בנויות היום כל הפלטפורמות החברתיות באינטרנט ואם אתה לא שם- סופך להכחד (או להשאר עם עשרה דינוזאורים שאוכלים אחד לשני את הראש כל היום).
ולמען הסר ספק- אני אישית לא 'מסתובב' ברשתות. לא פייסבוק ולא אינסטה ולא עמאיית. פול גז וcf. ובcf אמנם לא מדברים (וגם הרוב נגד) אופנועים אבל לפחות יש שם קהילה מזמינה עם ים של דיונים מעניינים מתחדשים. בכל הנושאים.

אז למרות שלא התכוונתי להציע כלום. שאלת- אז חשבתי ועניתי.

matanbar26
28-09-2021, 12:28
עצם קיומו של הפורום מעיד על הרלוונטיות שלו.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

אנשים ביפו עדיין מחברים עגלה לסוס, זה מעיד על הרלוונטיות של זה?
העובדה שמשהו קיים לא הופכת אותו לרלוונטי.

mudale222
28-09-2021, 13:34
זה שאלה באמת מעניינת.
אני חושב שלמרות הרשתות החברתיות ורדידות השיח שהרבה מאוד אנשים התרגלו אליה, פורומים באופן כללי עדיין די מבוקשים גם בארץ וגם בחו"ל.
carsfourm, reddit ועוד.. יש להם כמות מכובדת של גולשים והרבה עניין.
אולי פשוט אין מספיק אופנוענים בארץ בשביל ליצור שיח פורה,
פלוס, אולי אופי האנשים שבוחרים להיות אופנוענים באופן כללי ובארץ בפרט לא בדיוק הטיפוס שישב בפורומים.

Pentos
28-09-2021, 13:49
אני חושב שפורום זה עדיין אחלה פלטפומה ללמוד ולחלוק מידע. השימור ידע (והחיפוש) הרבה יותר טוב מפייסבוק. ההבניה שיש בפורום הרבה יותר נוחה לקריאה ומסודרת כרונולוגית. הכל הגיוני. בפייסבוק אין שליטה בסדר הצגת התוכן והכל מתערבב לסלט אחד גדול.
ולראיה כמו שנאמר יש הרבה פורומים מצליחים בארץ ובחו"ל במגוון נושאים.

kaz
28-09-2021, 14:14
יש פה כמות אנשים לא גדולה אולי, אבל עם ידע מגוון ומעניין. קיבלתי פה מענה לכמעט כל שאלה טכנית, ואוף טופיק משמש כ-"לכל שאלה תשובה".

מעבר לזה, שרשורים בפורום הבעיות באתר נותרות ללא מענה, לא ברור מי/אם יש אחראי טכני על האתר.

אם מחפשים בגוגל באנגלית מידע על אופנוע כלשהו, בד"כ יהיה מידע בפורום רלוונטי וזה נחמד שיש כאלה.
אני חושב שבפייס יש מגבלת התיישנות, אולי 10 שנים? אז תאורטית זה נחמד שיש פורום נפרד שזמין לגוגל ואפשר למצוא בו מידע שנכתב מזמן ועדיין רלוונטי, סיפורי רכיבה ישנים וכו'.

פרקטית, בכל זמן נתון איש ה-IT יכול להחליט שהוא מוחק את הפורום כדי לשחרר כמה מגה, או סתם נופלת לו הסופגנייה על ה-delete או משהו. אי אפשר לדעת מהסיבה שצוינה למעלה, והפורום באמת מיושן אפילו בסטנדרטים של פורומים "של זקנים", נגיד הפורום של nc700 :biggrin:

ayalzo
28-09-2021, 14:32
ראשית לגבי פורומים,
אני חבר בכמה פורומיםבתחומים אחרים, בהם בהחלט יש דם חדש ואפקטיבי.
את הבעיות כאן כבר הזכירו, (ירוששמאות).
פולגז הישן היה בשבילי בראש ובראשונה מקור לידע טכני וזה די הלך לאיבוד. כן, יש עדיין אחד או שניים שיודעים מה הם רושמים, אבל לידם לא מעט כאלו שלא.
לעומת זאת,
האוף הפך להיות המרכז.
במילה אחת: אכזבה.

NAOR2207
28-09-2021, 22:13
אקזיביט איי

... ואפילו כתבת להית'.
אחד שעומד במעשים מאחורי מילותיו היה מתנתק מהפורום/מבקש מהמנהלים לבטל את היוזר.

Dresdner
28-09-2021, 22:54
באנגלית אומרים grow some balls
מי שsnow flake שיחפש את הקבוצה שמתאימה לו בפייסבוק.
למי ששכח, אופנוענים זה עם מיוחד לטוב ולרע, לא עוצרים להריח את הפרחים אלה את הריח של האגזוז, אני בכלל חשבתי לעזוב שנפתח הפורום החשמלי אבל לשמחתי זה מת שם כמו הדרישה לאופנוע כזה.

אני נשאר כאן עד שושנים מכבה את האור

והסיים בעוד משפט באנגלית
If you can't stand the heat, get out of the kitchen

NAOR2207
28-09-2021, 23:05

באמת איך זה אני לא מבין שלוקי נעשה מנהל

lokimonster
28-09-2021, 23:07
לוקי מנהל טרול

Dresdner
28-09-2021, 23:24
באמת איך זה אני לא מבין שלוקי נעשה מנהל

זה באמת היה מהלך שלא צפיתי, השמועות אומרות שהוא חיכה לאביעד בחדר המדרגות וכיבה לו את האור שהגיע.

Dresdner
28-09-2021, 23:25
לוקי מנהל טרול

מנהל טרור

NAOR2207
28-09-2021, 23:26
זה באמת היה מהלך שלא צפיתי, השמועות אומרות שהוא חיכה לאביעד בחדר המדרגות וכיבה לו את האור שהגיע.

ואז הגיש לו קפה או עוגה או משהו. אותי זה שבר.
קפטן ג'ורג'? זה בכלל לוקי.

קידוזו
29-09-2021, 02:46
כמה נקודות מהצד שלי.
אני איש של פורומים. מדובר במדיום שמאפשר דיונים איכותיים ומעמיקים יחסית לרשתות החברתיות ובתור אחד שאוהב לחפש וללמוד זה הפורמט האהוב עלי. למערכת ה- Vbulletin היו כבר לפני עשור גרסאות עם הרבה פיצ'רים כולל בלוגים אישיים, לייקים וכל מיני "תבניות עיצוב חדשניות". הבעיה היתה תרגום לעברית- וזאת בעיה. אבל המערכת יכולה לספק הרבה יותר מפורומים בעיצוב סטנדרטי כולל מערכת דירוגים, בלוגים, חדשות, ציוני פופולריות ושאר ירקות. אם אני דוגמא מייצגת לרוכב הממוצע? לא. ההמונים נמצאים בפייסבוק. איך מתרגמים את זה לכסף? אין לי מושג מה ניסו אם בכלל ואין לי תובנה או רעיון חדשני לתרום. ראיתי קהילות ופורומים אחרים שקרסו ונסגרו מכל מיני סיבות שקשורות בעיקר לענייני אגו. יש גם תהליכים בלתי נמנעים שמשחקים כאן. כי תוכן איכותי מביא תנועה של אנשים איכותיים ואנשים איכותיים מביאים את הפחות איכותיים והאיכות יורדת והאיכותיים עוזבים.
מהמותן:
א. לאחד פורומים כי אין הגיון בחלוקה הקיימת. בסעיף טכנולוגיה לתקן את המשובש ולשפר את הנראות.
ב. להגדיל את נפח המדיה בתוכן. זה אומר תמיכה בתמונות גדולות יותר במשקל וברזולוציה.
ג. לגייס כותבים נוספים מבחוץ או מחברי הקהילה עבור כל מיני פרוייקטים מתמשכים וחד פעמיים.
ד. מבחני דרכים כתובים לדעתי האישיתי פחות מעניינים כי העתיד נמצא בוידיאו.
ה. להפוך את הפורום לקהילה עם אירועים\ השקות \ טיולים\ הדרכות וכאלה אולי בתשלום לחברי מועדון.

השושנים
29-09-2021, 06:55

והסיים בעוד משפט באנגלית
If you can't stand the heat, get out of the kitchen

יש לי עוד מלא שמן זית להחזיק את המנורה דולקת....

lokimonster
29-09-2021, 10:18
ואז הגיש לו קפה או עוגה או משהו. אותי זה שבר.
קפטן ג'ורג'? זה בכלל לוקי.

על החקירות ואינוס זקנים מזוקנים אחראי הקפטן הידוע בכינוי ג'ק קפטן ושושנים.

assaf7419
29-09-2021, 12:53
שלום חברים אני חדש פה בפורום שנה וחצי .
אני מתחבר כמעט כל יום ומתעדכן .
בהתחלה עברתי על כל השרשורים של הרוכב המתחיל קיבלתי המון מידע .
אין לי פייסבוק וכל מה שקשור לרשתות החברתיות ואני ניזון רק מהפורום בכל מה שקשור לאופנועים ציוד וכדומה .
אני חושב שיש פה חבר'ה מקצוענים ויודעים לתת מענה לרוכבים המתחילים .

Vroom
29-09-2021, 13:04
שלום חברים אני חדש פה בפורום שנה וחצי .
אני מתחבר כמעט כל יום ומתעדכן .
בהתחלה עברתי על כל השרשורים של הרוכב המתחיל קיבלתי המון מידע .
אין לי פייסבוק וכל מה שקשור לרשתות החברתיות ואני ניזון רק מהפורום בכל מה שקשור לאופנועים ציוד וכדומה .
אני חושב שיש פה חבר'ה מקצוענים ויודעים לתת מענה לרוכבים המתחילים .

+1
זה שלא מגיבים לא אומרים שלא קוראים ולומדים (משהו שבפייסבוק היה קשה לעשות)

קידוזו
29-09-2021, 13:14
+1
זה שלא מגיבים לא אומרים שלא קוראים ולומדים (משהו שבפייסבוק היה קשה לעשות)
רוב הגולשים מסתפקים בקריאה וחלק קטן (10%) משתתף ומכן תחושה של משהו מצומצם בהרבה מהגודל ובעיקר הערך. היה נחמד ומועיל אם קוראים שלא מגיבים בדר"כ היו מראים סימן חיים או מודים מדי פעם על פוסט שעזר להם. לכן צריך משהו כמו כפתור לייק. אין לי טענות אליך Vroom או לכל אחד אחר כי מדובר באחת הבעיות השכיחות.

KKatkov
29-09-2021, 14:26
עברתי על העמודים האחרונים בשרשור...
אגיב בעיקר ל-600 ירושלמי או matanbar26.

אני שומר לעצמי את בזכות להיתנשא ולזלזל במי שהמוח שלו לא מסוגל לקלוט מידע מעבר לסרטון באורך 30 שניות.
כמו כן, אני שומר לעצמי את הזכות להיתנשא ולזלזל באדם בוגר (לאחרים לא מאפשרים להוציא רישיון לאופנוע) שאינו מסוגל לנסח שאלה בצורה שתהיה מובנת ולהוסיף סימני פיסוק להודעה שלו ע"מ להפוך אותה לקריאה.
כן, יש לי יותר סבלנות כשאני מסביר דברים לבן שלי. א. כי הוא הבן שלי ולא אדם זר. ב. כי הוא בן שנתיים וחצי, אז באופן טבעי דרוש ממנו מאמץ גדול כדי להבין דברים בסיסיים.

אתם טוענים שבך אני פוגע בפורום ומבריח אנשים. אולי אתם צודקים, אך אני לא מצליח להבין מהו הערך שמביאים אותם אנשים שלא מסוגלים לנסח הודעה קריאה, או שואלים "עזרה דחוף! קטנוע למשלוחים" או משהו בסגנון.
לדעתי, אין אפשרות (או צורך) לשמור שכולם יהיו "בפנים". אם תחבק, תנשק ותפנק כל כותב חדש, גם אם הוא מזלזל בקוראים שלו בכתיבה מבולגנת ועילגת, ולא טרח לנסות להקליד 3 מילים בגוגל לפני פתיחת השרשור - סופך להבריח את אלה שמסוגלים לענות על שאלה או לתת עצה בעברית +/- תקנית.

אני מבין שאינכם מסכימים עם הראיה הזאת. זכותכם.
באיזשהו מקום גם אני מרגיש שהפורום מיצה את עצמו בשבילי (אולי לאחרים/חדשים לא, וזאת סתם שחיקה מכתיבה על אותם נושאים במשך עשור).
אם תעברו לקבוצה בפייסבוק ותורידו את השאלטר על הפורום, אני לא הולך לבכות - מה גם, שאחרי 6 שנים הפרום החדש לא הצליח להתקרב לכמות המידע ולרמת התוכן שהיו בפורום הישן, מהסיבה הפשוטה שהאנשים שהיו מסוגלים ליצר תוכן ברמה כזאת ברובם כבר לא איתנו (זוכרים את פורום המשקיענים בפולגז הישן?), מי שכן איתנו - שחוק ולא מעניין להשקיע, והחדשים שצטרפים - לא רואים דוגמאות לכתיבה איכותית שהייתה פעם בשפע.

כך שאם תסגרו את השאלטר על הפורום, ותעברו לפייסבוק - אני לא אבכה (ולא אבוא איתכם).
יש לי מספיק אנשים שאיתם אני יכול לז**ן את המוח על אופנועים - שזה צורך חי וקיים אצלי, כי אני אוהב אופנועים "בכל נפשי ובכל מאודי".
בפועל, האנשים האלה מוצאים אותי לבד - החל ממכר בן 50 שלא פגשתי במשך 7 שנים ועכשיו החליט להוציא רישיון, מצא את המספר שלי והרים אלי שיחה, ועד לבחור בן 19 מהישוב שאביו הרשה לו לקנות אופנוע שטח ראשון.
האנשים האלה, אגב, מקבלים בהערכה ובאהבה את החפירות שלי, שואלים שאלות לעניין, עושים שיעורי בית ואז עוד מודים ומביאים אלכוהול. כך שהסיפוק שאני מקבל מהשיחות/בחירת אופנועים/תיקונים/רכיבות איתם עולה משמעותית על הסיפוק שאני מקבל מכתיבה בפורום.

DolevR
29-09-2021, 14:50
רוב הגולשים מסתפקים בקריאה וחלק קטן (10%) משתתף ומכן תחושה של משהו מצומצם בהרבה מהגודל ובעיקר הערך. היה נחמד ומועיל אם קוראים שלא מגיבים בדר"כ היו מראים סימן חיים או מודים מדי פעם על פוסט שעזר להם. לכן צריך משהו כמו כפתור לייק. אין לי טענות אליך Vroom או לכל אחד אחר כי מדובר באחת הבעיות השכיחות.
אני מצטרף. אני גם כן מקפיד לקרוא כאן אך כמעט ולא כותב.
יש פה שרשורים מאוד מעניינים - אהבתי בעיקר כשחברי פורום מסקרים את הכלים שלהם לאורך זמן .

אבל בתור הערה בונה (בלי חלילה לפגוע באף אדם)- צריך להקפיד על שיח מכבד ואיכותי יותר.
לא חכמה לראות אנשים שמרשים לעצמם להתנצח או לזלזל... זה רק פוגע בשיח.