התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אז איך באמת בוחרים ציוד רכיבה ? תגדישו רגע לקרוא

כלבוטקס
17-01-2016, 09:02
ייתכן ותמצאו פוסט זה לא הכי רלוונטי עבורכם אבל יש אבל גדול.
מגיעים אלי לא מעט רוכבים חדשים שפוסעים ציד ראשון בחיים אלו והמידע שיש להם ביד לא נכון לא מדוייק ולעיתים מטעה.
היום בעידן המדייה יש מאות פורומים מסביב לעולם ששם תמצאו ביקורות מרוכבים שחוו וניסו את המוצרים שאתם חושקים בהם.
החלטתם שבא לכם מוצר מסויים ? תתחילו באתר היצרן, אין יצרן תדפדפו הלאה כי רוב הסיכויים שתקנו משהו לא ברור.
אחרי שקראתם כל מה שצריך לדעת על המוצר תתחילו בחיפושים בגוגל "שם המוצר + ביקורות" תדלגו על הביקורות שמגיעות מחנויות
כמו revzila למשל שבעיקר נותן סקירה, חפשו את אלו שיש בהם לינק לפורומים, שם תמצאו ברוב המקרים רוכבים עם אופנוע כמו שלכם
אפילו, ובכלל תמצאו מידע לאחר שימוש של תקופה מסויימת.
דבר נוסף חשוב מאד שעל תוותרו עליו הוא מדידת המוצר על האופנוע שלכם, תתפלאו כמה פעמים קסדה שישובת טוב על הראש תסתיר לכם שדה ראיה בזמן
תנוחת רכיבה שונה מעמידה, כנ"ל מעילים חליפות כפפות מגפיים וכל מה שישמש אתכם ברכיבה ולא בעמידה.

חשוב שתקפידו על דברים אלו כי אתם צריכים לחיות איתם אח"כ ביום יום, אל תתביישו לשבת גם שעה ולמדוד ולנסות ולעשות סיבוב ולמדוד דברים אחרים
ואחרי שהצטיידתם הדבר החשוב הבא הוא קורס רכיבה !! תשקיעו את השקלים הללו בהבנת האופנוע שלכם וברכיבתו.

שתהחיה לנו שנה טובה ונקייה מתאונות

guyn1212
17-01-2016, 16:50
אחלה פוסט, מתאים לכולם לדעתי

droravr
17-01-2016, 18:43
תדלגו על הביקורות שמגיעות מחנויות כמו revzila למשל שבעיקר נותן סקירה, חפשו את אלו שיש בהם לינק לפורומים, שם תמצאו ברוב המקרים רוכבים עם אופנוע כמו שלכם אפילו, ובכלל תמצאו מידע לאחר שימוש של תקופה מסויימת.

הרשה לי לחלוק עליך (עליכם?), באתר Revzilla יש גם סקירה של המוצר ע"י צוות החנות וגם מאות של סקירות מאנשים שקנו את המוצר וחווים עליו דעה ומדרגים אותו. הביקורות שם מצוינות ולרוב גם מתייחסות לדברים כמו גודל אמיתי (האם צריך לקחת מידה מעל או מתחת למידה הרגילה שלך) ועוד ונותנות מידע יקר מפז.

מלבד קסדות ניתן לקנות שלל דברים גם בלי למדוד עליך, אני מכיר את המידות שלי מצוין ומדדתי אותן פעמים רבות. עם קצת קריאה ומעבר על טבלאות המידות של היצרנים ניתן לרוב להזמין מידה מדויקת ולהנות (לפעמים, לא תמיד) ממחירים אטרקטיביים יותר (במיוחד בעונות מבצעים).

כלבוטקס
18-01-2016, 08:31
הרשה לי לחלוק עליך (עליכם?), באתר Revzilla יש גם סקירה של המוצר ע"י צוות החנות וגם מאות של סקירות מאנשים שקנו את המוצר וחווים עליו דעה ומדרגים אותו. הביקורות שם מצוינות ולרוב גם מתייחסות לדברים כמו גודל אמיתי (האם צריך לקחת מידה מעל או מתחת למידה הרגילה שלך) ועוד ונותנות מידע יקר מפז.

מלבד קסדות ניתן לקנות שלל דברים גם בלי למדוד עליך, אני מכיר את המידות שלי מצוין ומדדתי אותן פעמים רבות. עם קצת קריאה ומעבר על טבלאות המידות של היצרנים ניתן לרוב להזמין מידה מדויקת ולהנות (לפעמים, לא תמיד) ממחירים אטרקטיביים יותר (במיוחד בעונות מבצעים).

שים לב מה כתבתי "כמו רבזילה למשל" לא פסלתי אותן לחלוטין אך המידע שם לעיתים מוגש בצורה מלהיבה מידי מה שעלול להטעות קצת
ההמלצה היא בעיקר לחפור בפורומים כמו כאן וגם בחו"ל.
אפשר אולי להישען על סקירת חנויות, אני לא הייתי ממליץ לקבל זאת בהחלטה

MasterOz
19-01-2016, 23:36
ואני רק רוצה לומר...

תקדישו רגע לקרוא...לא תגדישו.

nihrider
20-01-2016, 00:52
אני רק רוצה לומר שאי אפשר לערוך כותרות של פוסטים או אפילו את הפוסטים עצמם לאחר 15 דקות וזה ממש חבל.

אברי
20-01-2016, 05:53
ואני רק רוצה לומר...

תקדישו רגע לקרוא...לא תגדישו.

אלא אם כמובן יש להם מגדש על באופנוע. ואז שיגדיש.

MasterOz
20-01-2016, 10:40
אלא אם כמובן יש להם מגדש על באופנוע. ואז שיגדיש.

גודש, לא מגדש :)

tovlee
20-01-2016, 21:51
אחלה פוסט, חידשת לי בכמה נקודות!

ItayK
23-01-2016, 04:59
גודש, לא מגדש :)
אתה מורה ללשון במקצועך? (כתבתי נכון? (: )

תודה על הפוסט. אני מסכים שבאתרי מכירות הדברים מוצגים באופן שאמור לשכנע את הקונה, אממ, לקנות. אין תחליף למגע ישיר עם הציוד.

כלבוטקס
25-01-2016, 09:16
אני רק רוצה לומר שאי אפשר לערוך כותרות של פוסטים או אפילו את הפוסטים עצמם לאחר 15 דקות וזה ממש חבל.

ככה זה שה ג מתחת ל ק :-)
יש הרבה דברים שחבל שאי אפשר לעשות בפורום

oradul
25-01-2016, 18:43

אם אתה מכיר את המידה שלך במותג מסויים, אז זה אחלה, אבל יש הבדלי מידות בין מותגים. מידה l במותג א לא תהייה אותו הדבר כמו l במותג ב.
גם על טבלאות המרה אין לסמוך ב100%, וזה מניסיון אישי לאחר שהזמנתי מגפיים דרך המרת מידה ע"י טבלה ועכשיו נתקעתי עם מידה גדולה מידי ללא אפשרות החלפה.
זה או למדוד בארץ ואז להזמין מחו"ל משהו שאתה יודע שמתאים לך, או לקחת סיכון.

uriar
25-01-2016, 19:40
אם אתה מכיר את המידה שלך במותג מסויים, אז זה אחלה, אבל יש הבדלי מידות בין מותגים. מידה l במותג א לא תהייה אותו הדבר כמו l במותג ב.
גם על טבלאות המרה אין לסמוך ב100%, וזה מניסיון אישי לאחר שהזמנתי מגפיים דרך המרת מידה ע"י טבלה ועכשיו נתקעתי עם מידה גדולה מידי ללא אפשרות החלפה.
זה או למדוד בארץ ואז להזמין מחו"ל משהו שאתה יודע שמתאים לך, או לקחת סיכון.
גם בתוך אותו מותג יש הבדלים. הזמנתי פעם מגף חורף של אלפינסטאר מידה 9.5 שהיה לוחץ - קטן עלי ממש טיפה... עד שמכרתי אותו והזמנתי אחר כבר קרב הקיץ אז הזמנתי מגף קיצי, מידה 10, שלא עלה לי בכלל על הרגל...

yuvalbiton
26-01-2016, 18:08
פוסט מעולה!
תודה רבה לך