מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : המלצה לארגז גדול

yonatan.s.
19-01-2016, 10:56
הציר של הארגז המעפן שקיבלתי עם האופנוע התעופף לו ועכשיו הארגז חצי פתוח. הזדמנות טובה לקנות ארגז חדש...

עקרונית אני מחפש ארגז גדול נשלף שיכול להכיל 2 קסדות..התקציב לא גדול...

עם זאת, אני גם בוחן את האפשרות של קניית ארגזי צד כי זה נראה לי יותר יפה על אופנוע...

העניין הוא שבשוטף הארגז מכיל שרשרת 12 מ"מ + מנעול דיסק, וכן תיק גב רחב יחסית שבו אני שם תיקי עבודה, תפילין טלית ועוד...

מה גם שלחלק מבתי משפט אליהם אני מגיע לדיונים, אין אפשרות להפקיד את הקסדה כך שאני חייב לשים אותה בארגז...

שורה תחתונה - ארגז גדול אחורי או 2 תיקי צד בגדול בינוני פלוס?

אודה להמלצות רעיונות, טיפים.

alexsupreme
19-01-2016, 12:04
מתלבטתי בעצמי לפני כמה זמן בין ארגזי צד גדולים, ארגז אחורי גדול של coocase או מונולוק כלשהו וארגז מונוקי איכותי ובסוף הלכתי על KGR52 של Kappa.
הוא מאוד דומה בבניה לג'יבי, הוא מכיל בקלות זוג קסדות ונקודת העגינה שלו מרגישה הרבה יותר חזקה ממונולוק.
סה"כ זה ארגז יקר אבל הוא לא זז או מרעיש ואני לא פוחד להעמיס עליו כמה שצריך.
העדפתי גם ארגז אחורי גדול מכיוון שהוא עדיין לא עובר ברוחב את הכידון וזה מאפשר השתחלות בלי דאגות.
כל עוד לא משחיזים איתו הוא לא מורגש עד 120 ולא יצא לי לבדוק מעבר לזה.

סה"כ אני מאוד מרוצה. זו קניה חד פעמית ואני בהחלט מעדיף להשקיע עוד 500 ש"ח ולחסוך את הדאגות מעצמי.
הנה הנושא שפתחתי בזמנו:

http://wheelz.co.il/forums/showthread.php/1735-Monolock-%D7%9E%D7%95%D7%9C-Monokey-%D7%95%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%91%D7%9C-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5

enegbi
19-01-2016, 16:29
ארגזי הצד מתקשים להכיל קסדה שלמה גדולה בעיקר אם צמודה לה דיבורית (מניסיון עם ארגזי givi וקסדות xxl לראש האבטיח שלי). ארגז גדול של coocase נתן פתרון סביר במחיר סביר. הארגזים הגדולים של ג'יוי נתנו פתרון סביר תמורת מחיר קצת גבוה יותר. מכולם הייתי מרוצה עד שהבנתי שארגז פוגע באחיזה של הגלגל האחורי.
אין ארוחות חינם...

alexsupreme
19-01-2016, 17:08
מכולם הייתי מרוצה עד שהבנתי שארגז פוגע באחיזה של הגלגל האחורי. אין ארוחות חינם...

באמת? לא שמעתי על זה עד עכשיו.
עוד מידע?

strelok89
20-01-2016, 21:37
כמו שכתבתי לך בפייסבוק אתה לא יכול להעמיס הרבה משקל בארגז אחורי.

שרשרת 12 ממ בלבד כבר מביאה אותך למגבלת המשקל של הסבל.

הפתרון שלך זה ארגזי צד וארגז בינוני ארגז גדול מאוד לא נוח.

ובקשר לאחיזה של האחורי זה לא נכון הפוך הארגזים פוגעים באחיזה של הקידמי . בעצם הארגזים משנים חלוקת משקל טבעית של האופנוע וזה דורש כיוון מתלים מחדש לפיצוי